Hver av oss, minst en gang i livet, men møtt med akne, og det første etter det, begynner vi å søke etter passende midler i kampen mot dem. Så hva skal du velge?

"Eplan" - et middel for akne

Matveeva Anna Vyacheslavovna

Doktor i den høyeste kategorien, Kandidat i medisinsk vitenskap

EPLAN er en rimelig akne behandling og er ganske populær blant befolkningen. EPLAN selges som en salve eller krem. Fordelen med dette verktøyet er at det er universelt, og passer for nesten alle. Dette produktet inneholder: trietylenglykol, glykolan, etylkarbitol, vann, glyserin og andre hjelpestoffer.

For å oppnå maksimal effekt, er det nødvendig å bruke stoffet klokt, og ikke "smøre" så fryktelig. Påfør et tynt lag med krem, lett gnidd (det justerer litt). En lettfilm vises på huden som samtidig helbreder og beskytter huden. Behandlingen bør utføres to ganger om dagen. Det er forbudt å bruke krem ​​i tilfelle av akne under sminke.

Indikasjoner for bruk

"Eplan" er ganske effektivt, universelt middel, det bidrar til å helbrede sår, lindrer betennelsesprosesser, ødelegger bakterier og bedøves. Salve "Eplan" godt fukter og myker huden. EPLAN har en positiv effekt på frigivelsen av subkutan fett, og derfor hjelper EPLAN med akne, da det reduserer pustulatene og forhindrer reversert utseende. På grunn av dette har verktøyet "Eplan" gode anmeldelser i kampen mot akne.

Det kan brukes trygt under graviditet, siden ingen kontraindikasjoner ble funnet for bruk. I fremtidige mødre er det en hormonell justering av kroppen, som ofte ledsages av en rikelig pimply utslett. I dette tilfellet blir "Eplan" bare et uunnværlig førstehjelp, for å eliminere problemet. Legemidlet vil ikke påvirke fosteret, og når det brukes topisk, er dets absorpsjon i blodet liten.

Det løser problemet bedre og raskere enn andre stoffer, samtidig som det ikke forårsaker bivirkninger og allergier. Det bryter ikke med de intercellulære bindingene i huden, slik at den ikke mister sine naturlige beskyttelsesfunksjoner og styrke. Den synlige effekten kommer veldig snart, selv om den avhenger av hudens tilstand av den enkelte, men vanligvis oppstår et stabilt resultat etter en uke med bruk.

"Eplan" er effektiv i:

 1. Brannsår av ulike typer og grader;
 2. Purulente formasjoner;
 3. Pyoderma, stafylokokker og streptokokker;
 4. Trophic ulcers;
 5. liggesår;
 6. eksem;
 7. psoriasis;

"Eplan" brukes til insektbitt og ulike hud kløe. Krem er effektiv når kløe på akne i magen og ikke bare. Mine pasienter brukte råd fra en lege, takket være at du kan bli kvitt problemer i 2 uker uten mye innsats.

Nyttige egenskaper av "Eplan"

 • øker regenerering av kroppens celler;
 • lindrer kløe og smerte;
 • hindrer utseende av tørre skorper på sår (scabs);
 • Beskytter huden mot kjemisk skade;

Plus, det øker helbredelsesprosessen, forhindrer utseendet av pustler i sår, desinfiserer huden.

Metode for bruk

Husk å huske at Eplan kun kan brukes til ekstern bruk. Effekten av stoffet begynner fra det øyeblikket du legger det på huden, og varer opp til åtte timer. Full gjenvinning av huden oppstår i omtrent seks uker, men denne figuren er rent individuell, alt avhenger av omfanget av hudskader.

Påfør "Eplan" konsekvent: Rengjør først såret med vann, bruk forsiktig salven. Ved behandling av akne anbefaler vi at du bruker "Eplan" om natten, før sengetid. Egnet til daglig bruk.

Kontra

Hittil har stoffet ingen kontraindikasjoner, men før du bruker Eplan, les instruksjonene, og husk at Eplan, som alle andre legemidler, kan være individuelt ikke bærbart.

Eplan krem

Antiseptisk dermatologisk legemiddel. Søknad: psoriasis, hemorroider, eksem, trøst. Pris fra 188 rubler.

Analoger: Celestoderm, Boro Plus. Mer informasjon om analoger, priser, og om de er erstatninger, kan du finne ut på slutten av denne artikkelen.

I dag snakker vi om krem ​​Eplan. Hva et middel, hvordan påvirker det kroppen? Hva er indikasjonene og kontraindikasjonene? Hvordan og i hvilke doser brukes? Hva kan bli erstattet?

Hva slags krem ​​og hva hjelper

Antiseptisk dermatologisk middel til ekstern bruk. Det er en syntetisk medisin og har et stort antall positive effekter: bakteriedrepende, smertestillende, sårheling, regenerering, beskyttende.

Bruk som første nødhjelp for solbrenthet, innsnevrede sår og slitasje. Legemidlet bidrar til å akselerere regenerering av skadede vev og reduserer risikoen for mulig infeksjon av såret.

Han passerte mange studier: på All-Union Burn Center oppkalt etter Vishnevsky, i Obninsks radiologiske senter, ved Kiev Institute of Pharmacology and Toxicology.

Legemidlet er ikke et hormonelt middel og gjelder ikke for antibiotika.

Aktiv ingrediens og sammensetning

Den aktive ingrediensen i legemidlet er glykol.

I krigsårene ble glykolan brukt blant militærpersonell til å beskytte mot kjemiske angrep. For tiden finnes glykol i kosmetikk og medisiner.

 • destillert vann;
 • polyetylenglykol;
 • glycerol;
 • etylkarbitol;
 • trietylenglykol.

Hjelpestoffer forbedrer terapeutisk effekt.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Den aktive ingrediensen i Eplan krem ​​- glykol har antiinflammatorisk effekt på hudnivået. Også den lokale antipruritiske og analgetiske effekten er aktiv mot mikrobielle infeksjoner, forhindrer veksten av mykoser.

Ved påføring på huden danner kremet en beskyttende barriere, de såkalte "biologiske hanskene".

Denne funksjonen av verktøyet lar deg akselerere de mitotiske prosessene av celler, erstatte skadet hud. Verktøyet beskytter huden mot syrer, lakk, alkalier, petroleumsprodukter.

Når aseptisk behandling av huden ødelegger alle former for mikroorganismer, inkludert vegetative seg, forhindrer utviklingen av hverdagshudsykdommer.

farmakokinetikk

Oljete tekstur gjør at kremet kan absorberes helt i huden i en stund.

Biokjemiske prosesser skjer under laget av Eplan-krem: stoffene som utgjør sammensetningen, forsterker dannelsen av nye celler, har en regenererende og antiinflammatorisk effekt.

Det har ingen kreftfremkallende og mutagene virkninger.

vitnesbyrd

Tilordne seg med sykdommer av viral og bakteriell etiologi:

Kroniske hudsykdommer:

Den er preget av et stort utvalg av applikasjoner og er egnet for bruk under følgende forhold:

 1. insektbitt, så vel som kløe og brennende i området av bitt;
 2. med sol, termisk og strålingsforbrenning;
 3. innenlandske og idrettsskader;
 4. advarselsskudd;
 5. slitasje, kutt, skader, akselerere helbredelsen av skadet vev;
 6. Beskytter sår mot infeksjon.
 7. Regenererer huden under frostbit.

Brukes til behandling av kosmetiske defekter i huden i form av akne, kviser og koker.

Det har anti-ødem og bakteriedrepende virkning i området med betennelse.

Det forhindrer tilstopping av porene, reduserer dannelsen av talg. En del av glycerin forhindrer utviklingen av spor av akne.

I gynekologi

Effektiviteten av behandlingen med Eplan i gynekologi er bekreftet av leger og fornøyde pasienter. Verktøyet bidrar til å bekjempe bakterielle og soppinfeksjoner.

Reduserer risikoen for å spre seksuelt overførte infeksjoner, nemlig trichomoniasis.

Eplan for spedbarn - et uunnværlig stoff:

 • Fjerner betennelsesprosessen.
 • Smertestillende.
 • Struggles med bleputslett og rødhet av prester, underarm og ørerom.
 • Fremskynder regenerative hudprosesser.
 • Passer fra den første dagen i et barns liv.
 • fjerner puffiness;
 • eliminerer kløe;
 • helbreder sår raskt;
 • danner ikke tørre skorper;
 • hindrer dannelsen av purulente sår.

Eplan krem ​​for brannskader:

 • bidrar til å redusere behandlingstiden
 • øker effektiviteten av behandlingen;
 • fyller fuktighet;
 • reduserer smerte;
 • fremmer generative cellulære prosesser.

Kontra

Kontraindikasjoner inkluderer individuell intoleranse mot glykolan eller en annen komponent i formuleringen.

Dosering og administrasjon

Egnet til utendørs bruk. Du kan ta krem ​​inni kun med gynekologisk patologi og kun på anbefaling av lege. Selvbehandling bør ikke være.

Påfør på den skadede huden og forsiktig gni fingrene inn i den skadede epidermis. Kremlaget skal være jevnt. I akne kan agenten påføres punktvis.

dosering

Kremlaget er mindre enn 1 mm. Varigheten av behandlingen varierer fra 3 til 4 uker, men det synlige resultatet, spesielt hos barn, oppstår etter 1-2 dager.

Uten å feile, før du bruker krem, må den skadede epidermis behandles med et antiseptisk, fjern partikler av smuss, støv, døde vev.

På dagen kan du bruke salven et ubegrenset antall ganger - overdose eller bivirkninger når det påføres krem ​​ikke påvises.

I barndommen, under graviditet og HB

Lang erfaring med bruk og forskning har bekreftet sikkerheten ved bruk av midler blant borgere i en spesiell befolkningsgruppe: gravide, ammende barn og eldre.

Påfør Eplan i form av en krem ​​i barn kan være fra første bursdag.

Bivirkninger

Bivirkninger ved bruk av krem ​​er ikke identifisert.

analoger

Prisen på Eplan krem ​​varierer fra 150 rubler til 30 g.

Av det dyre stoffet erstatter ikke-hormonell salve "Celestoderm."

Med budsjettet betyr det at man skal inkludere fløte "Boro Plus".

Aktivitetsspekteret og sammensetningen av medisiner er ikke identiske, men veldig like. Kremet er ikke et hormonelt middel.

Spesielle instruksjoner

 • Egnet til behandling, både hudsykdommer og som førstehjelp ved skade på huden.
 • Verktøyet passer for alle aldersgrupper, det holder seg ikke og tørker ikke på dressingen påføres såret.
 • Bruken av krem ​​hos spedbarn gjør det mulig å eliminere bleieutslett og utslett.
 • I ungdomsår er en uunnværlig måte å bekjempe akne og akne på.

overdose

Tilfeller av overdose ved bruk av krem ​​har ikke blitt oppdaget.

Eplan

Skjema for utgivelse

Eplan Instruksjoner

Eplan brukes til kombinert beskyttelse og regenerering av huden når den er skadet av stoffer av organisk og uorganisk natur. Det har antiinflammatoriske, regenererende, antibakterielle, smertestillende, sårheling egenskaper. Verktøyet har motstått alle nødvendige kliniske studier i de ledende kliniske basene i landet. Når det gjelder handlingsområdet, har det i dag ingen analoger, ikke bare i vårt land, men også i utlandet. Eplan er etterspurt i produksjonsaktiviteter:

• Som et effektivt og trygt dermatologisk middel for å beskytte huden (hovedsakelig hender) fra giftstoffer, toksiner, petroleumsprodukter, tungmetallsalter, etc. Danner en beskyttende film på åpne hudområder (såkalte "biologiske hansker") før arbeidet påbegynnes.

• å styrke barrierefunksjonen i huden, normalisering av vannfettbalanse. Den beskyttende effekten av legemidlet blir observert umiddelbart etter dets påføring og varer i 7-8 timer etter en enkelt bruk;

• i ulike nødsituasjoner (ulykker, branner);

• Førstehjelp (inkludert i produksjon av førstehjelpspaket);

• Fremskynde prosessene med sårheling med forbrenninger av forskjellig opprinnelse;

• for forebygging av bakterielle lesjoner på såroverflaten.

Eplan har en utbredt lokal smertestillende effekt, eliminerer hevelse og hematom i skader, lindrer irritasjon fra insektbitt.

Det kan brukes til å forebygge og eliminere effekten av infeksjon. Difter i lav pris, brukervennlighet, evnen til å gi rask hjelp til offeret. Tilstedeværelsen av dette verktøyet i produksjonen av førstehjelps-sett er et av elementene i riktig arbeidsbeskyttelse. Eplan er også etterspurt i hverdagen. Verktøyet er effektivt i behandlingen av sår, kutt, blåmerker. Det holder seg ikke til såroverflaten, noe som reduserer risikoen for skade ved fjerning av en gauze dressing. Eplan eliminerer raskt smerten i sportsskader, forhindrer dannelse av blåmerker. Det kan brukes til å eliminere kløe og irritasjon etter myggbitt, gadflies og andre insekter. Gode ​​resultater Eplans demonstrert i behandlingen av dermatologiske sykdommer profil, inkludert akne, eksem, bakteriell, myk vevsnekrose (liggesår), gerpevirusnuyu infeksjon. Preparatet desinfiserer huden, ødelegger patogene mikroorganismer. Eplan kan brukes til å eliminere vorter og papillomer. Dette er et flott verktøy ikke bare for behandling, men også for forebygging av dermatologiske sykdommer: det beskytter huden av hånden i kontakt med potensielle bærere av mikroorganismer i offentlig transport og steder av størst opphopning av mennesker. Eplan kan også brukes i veterinærmedisin for behandling av sår hos kjæledyr. Det har ikke kreftfremkallende effekt og inneholder ikke hormoner og antibiotika.

Eplan krem ​​- et universelt dermatologisk middel


Den farmasøytiske industrien utvikler seg raskt, og i denne forbindelse kan kunder hvert år se på hyllene til apotekskjeder flere og nye stoffer. Det er verdt å merke seg at noen stoffer har helt unike egenskaper. Eplan Ointment er et av disse stoffene. Den mottok utbredt bruk under fiendtligheter, da den har evnen til å forbedre kroppens regenererende egenskaper. Prisen varierer fra 80 til 125 rubler, avhengig av apotekskjeden.

struktur

Salven inneholder svært aktive stoffer som glykolan, trietylenglykol, glyserin, etylkarbitol, vann, etc.

Legemidlet er produsert i form av liniment eller krem.

farmakokinetikk

Eplan anses som et svært effektivt legemiddel med en dermatotropisk effekt på menneskekroppen. En av de mest populære egenskapene til denne krem ​​er sårheling, antiinflammatorisk, bakteriedrepende, smertestillende og antibakteriell. På samme måte er dette bekreftet av kundeanmeldelser, salven kan fukte, beskytte og myke huden. Ødeleggelsen av patogene mikroorganismer indikerer tilstedeværelsen av antibakterielle egenskaper. Evnen til å hindre penetrasjon av talgkirtler av patogene mikroorganismer, fører til at antallet pustulære sykdommer reduseres.

I tillegg har krem ​​eplan noen svært nyttige egenskaper:

 • Det forhindrer kløe og lindrer graden av smerte;
 • Øker kroppens regenerative funksjon
 • Begrenser døden av berørt vev og forhindrer dannelsen av en tørr skorpe (scab) på sårets overflate;
 • Beskytter huden når den utsettes for kjemiske reagenser;
 • Eliminerer muligheten for sårinfeksjon, øker hastigheten på regenerative prosesser, reduserer helbredelsesperioden betydelig, og forhindrer også dannelsen av en purulent prosess og som en følge av utviklingen av pustulære hudlesjoner.
 • Medikamentet minimerer virkningen av giftige eller kjemiske stoffer, kontakthandlinger, gjennomtrengende gjennom huden;
 • Serviet Eplan lar deg forhindre effekten av aerosoler på luftveiene.

vitnesbyrd

Bruken av eplan gjør det mulig å redusere pasientens tilstand betydelig i nærvær av et visst antall sykdommer:

 • Pustulære lesjoner av huden;
 • Brannsår av ulike etiologier;
 • Staphylococcal og streptokokskader (pyoderma);
 • Trofiske etiologiske sår;
 • seng sår;
 • Eksememikrobiell etiologi;
 • psoriasis;
 • skrubbsår;
 • Forebyggende tiltak for å hindre lukt av svette;
 • Insekt biter;
 • Hud kløe.

Også denne salven brukes til behandling av hender med henblikk på desinfeksjon, og i tillegg til hygienisk behandling av ansiktets hud.

På grunn av det brede utvalget av effekter på kroppen, kan eplan brukes i nesten alle tilfeller av hudlidelser, på en eller annen måte forbundet med skade eller infeksjon.

søknad

En forutsetning for bruken av dette verktøyet er bruken bare lokalt. Effekten av eplan, spesielt beskyttende, kommer umiddelbart etter påføring på problemområdet av huden. Den terapeutiske effekten varer i seks til åtte timer. Full regenerering og normalisering av alle prosesser som forekommer i det berørte området, oppnås i fire til åtte uker. Som regel avhenger det av de individuelle egenskapene og graden av hudskader.

Avhengig av lesjonens etiologi og omfang utføres behandlingen av problemssonen i en bestemt rekkefølge:

 • Det er nødvendig å rengjøre sårflaten grundig, fjern sårutsatt.
 • Påfør friheten krem ​​på den skadede overflaten. Når du behandler en sol eller annen brenning, lukk skadestedet med en steril serviett. Når du behandler scabs av psoriasis eller andre sår som er dekket med en scab, er det nødvendig å bruke rikelig med salve og i fremtiden å kontrollere at laget ikke tørker ut og for å opprettholde det nødvendige fuktighetsnivået.
 • Bruken av krem ​​eller liniment for behandling og forebygging av akne innebærer at eplan skal rengjøres og tørkes huden en gang i kveld. Prosedyren gjentas til prosessen med separering av talgkjertlene er fullstendig normalisert, så vel som opphør av inflammatoriske prosesser og dannelse av akne og komedoner.
 • Beskyttelsesegenskapene til eplan mot kjemiske reagenser eller frostbit aktiveres som følger: Femten til tjue minutter før de går ut i kulde, eller før kontakt med giftige kjemikalier, bør de berørte områdene i huden behandles.
 • Bruk som et desinfeksjonsmiddel eller antiseptisk middel sørger for behandling av hender flere ganger i løpet av dagen. Dette er spesielt effektivt i perioden med forverring av den sanitære epidemiologiske situasjonen.

Kontra

Hovedårsakene til allergiske reaksjoner er individuell intoleranse mot visse komponenter i legemidlet.

Spesielle instruksjoner

Den utbredte bruken av eplan skyldes unike egenskaper, samt noen funksjoner som i stor grad letter bruken av den:

 • Det er ingen tørking og tørking av dressingen til såret;
 • Bruk av stoffet, ifølge instruksjonene, er det mulig for alle aldersgrupper;
 • Etter bruk etterlater ikke fettete flekker;
 • Det er ingen kontraindikasjoner for bruk i lang tid eller for gjentatt bruk.

Krem "Eplan" - denne mirakelkrem hjelper raskt med sår, kutt

I dag vil jeg skrive en anmeldelse om kremet "Eplan", som virkelig hjalp meg i sykdommen min. For omtrent 10 dager siden fikk han en liten skade på tommelen på høyre hånd. Men som det viste seg, syntes det meg at dette ikke var et stort sår, kuttet ville helbrede raskt hvis det ble smurt med grønt eller jod. Men det var ikke der. Alt viste seg å være mye mer komplisert. For det første, høyre hånd, gjør du hele tiden alt for det, for det andre tommelen, uten hvilken du ikke kan gjøre noe, på grunn av dette, ved den minste bevegelse, begynte såret på fingeren igjen å smerte og bløde. Med fingeren bandert under arbeidet mitt, var det ubeleilig å jobbe, derfor kledde jeg på dressingen bare for natten, og om morgenen tok jeg alt av og om kvelden såret såret igjen, klø og bløde.

Tro ikke på det, for disse 10 dagene har jeg bare blitt utmattet, vel, ikke gå med dette lille, men stygge såret til sykehuset. Jeg prøvde alle de salver jeg hadde, ingenting hjalp. Deretter leste jeg på Internett-gjennomgangen av kremet "Eplan". Vurderinger var bra, og jeg kjøpte denne krem.

Men dette er ikke det viktigste i min anmeldelse, det viktigste er at, som vanlig, gjorde jeg en dressing med denne krem ​​for natten. Om morgenen våknet jeg opp, og da jeg tok av bandasjen, kjente jeg simpelthen ikke såret mitt, det var praktisk talt langvarig. Rødheten i sårets sirkel var borte, og denne ubehagelige kløen forsvant. Derfor prøvde jeg ikke lenger lykken og gjorde meg en dressing for hele dagen. Om kvelden hadde overraskelsen min ikke en grense. Såret ble fullstendig helbredet. Det var ingen rødhet, ingen kløe.

Generelt har jeg lidd i 10 dager, og ved hjelp av Eplan krem ​​helbredet jeg mitt lille, men dype sår i tre dager. Dette er hva jeg egentlig kalder Ambulanse. Og det koster bare 179 rubler 50 kopecks per 30 gram.

Så, jeg anbefaler alle som ikke kan helbrede et kutt, sprekke eller andre sår på kroppen, for å bruke Eplan krem.

Eplan er antiseptisk krem

Brann, frostbit, ikke-akne, akne, sår, slitasje, kutt, blåmerker, sprekker, hevelse, furunkler, og dette er ikke en hel liste over hva Eplan vil takle! (med bilde)

Eplan har en sårheling, regenerering, bakteriedrepende, smertestillende, beskyttende og beroligende effekt. Det akselererer helbredelse av sår, termiske, kjemiske forbrenninger, pustulære hudlesjoner.

Hva måtte jeg møte?

I sommer solgte jeg aktivt og tok ild.

Først ble huden rød, så begynte den å skrelle og det var brannskader på skuldrene. Heldigvis var det et kaldt snap, og ingen så mine fryktelige skuldre.

Jeg smurt med et tykt lag av skuldre og peeling av huden og pakket det med et bandasje for natten, fordi det ikke var tid til å smøre i krem ​​i løpet av dagen. Hennes skuldre stoppet raskt med å skade, men den røde skorpe forble, og så gikk hun av. Nå er det absolutt ingen spor igjen, men da trodde jeg at dette aldri ville passere.

 • acne:

Jeg er eier av smør og pimples på pannen, for jeg er en vanlig forekomst, det er de som jeg brenner over, og de tørker ikke engang ut, men blir heller verre. Også her hjalp eplan meg. Det tørker acne.

Når jeg fikk en kvise på ryggen min, stor, smertefull, var det smertefullt å berøre klærne, selv om jeg smurt ham med en eplan, trodde jeg at jeg ville trekke ut all nastiness og brast, men det var ikke der, det virket å tørke opp og så forsvinne helt.

Heldigvis har ingenting mer knyttet oss til eplanet.

En eplan-rør holder meg lenge, MEN det er en minus, sist jeg kjøpte en eplan, er den første halvdelen av røret fylt med krem, men den andre halvdelen er fylt med luft! Jeg selv gjennomsyret min soulmate og snudde den til halvparten, fordi halvparten var helt tom.

Tykk, gjennomsiktig krem.

Indikasjoner for bruk:

 • sol, termisk, kjemisk forbrenning og frostbit, blåmerker, sår, kutt, slitasje, slitasje, sprekker;
 • tidlig og sen strålingsskader på huden;
 • trophic ulcers and bedsores;
 • psoriasis;
 • pyoderma (stafylokokker og streptokokker), mikrobielt eksem,
 • dyshidrose komplisert av sekundær infeksjon;
 • virusinfeksjon (herpes, vorter, candilomer, papillomer);
 • akne vulgaris;
 • nesesykdommer (koker, sykose, eksem, brannskader og traumatiske skader), eksternt og mellomøret (otitis, otomycosis, etc.);
 • fjerning av puffiness og kløe av hud av forskjellig opprinnelse, inkludert insektbitt (mygg, veps, bier, etc.);
 • forebyggende beskyttelse av huden mot eksponering for kjemikalier og etsende medier (inkludert vaskemidler, gjødsel, løsemidler, etc);

Krempris: 157 rubler for 30g.

Perfekt hud for en krone - del 1, del 2.

Elsker ansiktet ditt? Bare. (Foto rapporter er)

Etter å ha lest vurderinger om denne fantastiske kremike besluttet å kjøpe det med en gang, slik at han var i hjemmets førstehjelpsutstyr. Det viser seg at dette verktøyet er tilgjengelig i form av en krem ​​og et flytende preparat. Det skulle være "Eplan" ikke dyrt 150 rubler for å finne at det kan være i noen apotekskjede, noe som er veldig fornøyd. Verktøyet er ganske enkelt fantastisk, som består av: trietylenglykol-er brukt som medium for å kontrollere mikrobiell kontaminering og sterilitet av stoffer. Etylkarbitol er et annet antiseptisk middel. Glykol er et middel som forbedrer regenereringen og tilstanden til huden. Glyserin er mykningen av huden og helbredelsen av små sprekker. Og det som virkelig likte dette verktøyet er ingen bivirkninger - dette er et stort pluss, det er helt ufarlig. Når jeg kjøpte en neglelakkfjerner og etter å ha brukt den, begynte mine puter på fingrene å tørke opp veldig, det var veldig ubehagelig da jeg ikke engang bidro med den oljeholdige håndkremen, med så sterk tørrhet gikk jeg i to dager til jeg husket Eplan, satte den på Jeg gned hendene mine og ga litt å suge i 20 minutter, etter at jeg en gang hadde brukt tørrhet, som jeg ikke hadde, ble jeg veldig overrasket over et så raskt resultat av apoteket. Selv etter denne hendelsen begynte jeg å søke lokalt på de betente pimples, forårsaket det på natten og om morgenen, ble betennelsen redusert og rødheten nesten forsvant, jeg fortsetter å bruke den videre. Midler super anbefaler sterkt alle med hudproblemer, enten tørre eller kviser.

Eplan er antiseptisk krem: Førstehjelp for problem hud!

Eplan - et stoff for å beskytte og gjenopprette huden med en bakteriedrepende, antiinflammatorisk og smertestillende effekt. Inneholder ikke antibiotika og hormonelle midler. Selges på apoteket, prisen, hvis ikke feil, om hundre rubler. For meg ble Eplan den beste assistenten i kampen mot hudproblemer (spesielt kviser)! Konsistensen er ganske fett, mer som en salve, men den tørker og heler hundre ganger raskere enn noen klær, alkoholkrem, borepluser, etc., i hvert fall for huden min, det er. Noen ganger virker pimples, som er veldig sår, men ikke-lokalisert, derfor kan de ikke presses ut. Det skjer ganske mange ganger om dagen for å smøre det inflammerte området med eplan, og neste dag vil det nesten ikke bli merkbart, og det vil slutte å skade. Jeg smeder også huden på steder der det er uregelmessigheter (spor av gammelt akne og betennelser), og forbedringene blir gradvis merkbare, ærlige ord! Den eneste ulempen er at du ikke bruker mye krem ​​under dagen sminke - du er fettete, så jeg bruker prosedyren over natten, eller i helgene når jeg er hjemme.

Min uunnværlige mast-hev eller universelle "krem av alt"

Jeg kjøpte denne fantastiske krem ​​for første gang for 3 år siden - da ble neglen min veldig skarp, smerten var bare helvete, ingenting hjalp, og kirurgen uttalt utvetydig at neglen måtte fjernes. Uten mye håp kjøpte jeg denne kremet, og han løste ikke bare problemet med naglen, men ble også permanent bosatt i vår førstehjelpsutstyr. Ikke rart - han hjelper jo bokstavelig talt fra alt!

Døm selv, her er en ufullstendig liste over indikasjoner for bruk av Eplan krem:

- brannsår (inkludert solcelle)

- skader på huden: sår, slitasje, kutt, sprekker

- sår og bedsores

Vi tar Eplan med oss ​​på naturen og på turer - det hjelper alltid, og det tar liten plass, siden i stedet for en haug med krukker og rør, er det nå bare ett verktøy for alle anledninger. Det er brukt ganske økonomisk, til tross for at vi bruker det med hele familien og i halen og i manen, som de sier)

Fra det som har blitt testet på seg selv og fra det som krem ​​hjelper sikkert: det helbreder sår, slitasje og riper veldig raskt (skoene mine gni ofte føttene mine), rydder opp betennelser og pustler (i løpet av PMS-perioden er uerstattelig), hjelper med myggbitt og solbrenthet, forbedrer hudtilstanden i eksem (ikke verre enn mange hormonelle salver).

Handlingsprinsipp: Krem har en veldig sterk antimikrobiell og sårhelende effekt, hjelper huden å regenerere raskere når den er skadet, eliminerer betennelse. Samtidig (som er spesielt behagelig) inneholder det ikke hormonelle komponenter og antibiotika.

Den eneste lille minus er en fettete tekstur som smelter når den berøres og spres litt. Men for alle hans fordeler er jeg klar til å tilgi denne smaken.

Militærmedisin anbefaler.

Jeg ble først kjent med denne kremmen, men med den viktigste komponenten er det metall-lantan.
Dette metallet er kjent for sine kraftige antiseptiske, antibakterielle og regenererende egenskaper.
Jeg var på seminaret i vår ene kjemikalie. anlegget, som bestemte seg for å produsere kosmetikk for profesjonelle i kosmetologi, basert på dette metallet. For vår produsent var forespørselen for pris for stor, men effekten er utvilsomt og avslørende. Der for 30 gr 400 r tilbys.
Jeg bestemte meg for å dykke inn i historien og kom over forskjellige metoder for søknad. De begynte å bruke den i militærmedisin for å beskytte soldater mot kjemisk eksponering (våpen), gjennomvåt servietter og pustet gjennom dem.
Generelt, mange interessante ting. Jeg bestemte meg for å rømme og fant sin analoge EPLAN! og prisen fornøyd meg hyggelig! Generelt bruker jeg det ofte og overalt.
Det behandler herpes, selv om det ikke er velsmakende, surt og følelsen ikke er klart på huden, kan jeg ikke beskrive det
Hvis helles i PMS tørker det godt og ødelegger disse fiender.
Hvis du smører hele ansiktet, vil det flake av etter noen dager (peeling effekt)
Jeg prøver ikke å smøre hele ansiktet, det tørker meg alt det samme
Brenner, kutt, bleieutslett i datteren min......
Mange dyder. Før du rengjør med vaskemidler, smmer jeg ut for beskyttelse.
Spesielt elskere av hage og hage vil være gode
For elskere av svømmebassenger beskytter det offentlige badet mot sopp
Så mye for 150 rubler! MIRACLE JUST.

Superhjelp for å forbedre huden! Ikke tro det før du prøver det selv!

Selv i barndommen hadde jeg tid til å bli syk med ulike hudsykdommer. Jeg har blitt foreskrevet mange behandlinger, kremer og salver. Noe hjulpet, noe er ikke veldig. Inkludert som dermatolog foreskrevet krem ​​eplan. Da var det et dyrt verktøy for meg, men det hjalp veldig bra. Jeg brukte det ikke alt, og glemte det. Noen år senere (.) Jeg oppdaget denne kremet ved et uhell, prøvde å spre hendene mine - jeg var redd for ansiktet mitt. Og huden på hendene var bare perfekt (selvfølgelig ikke for alltid). Etter en stund kjøpte jeg et nytt rør av eplan, allerede i ansiktet. Det var kviser, svakt rødme og flak av huden. Smurt over hele ansiktet hennes, hun ventet på en stund, og tørket av restene av et serviett, uten å vaske av, gikk til sengs. Neste morgen Hudtilstanden er mye bedre, og etter noen dager med bruk all akne er borte, huden har blitt glatt, soft, fuktet. Jeg likte det, nå bruker jeg eplan bare når det er nødvendig, peker på kviser eller på hele ansiktet. Anbefale å prøve.

Den beste krem, forsiktighet, FOTO

På IRecommend'e er det ikke bare jeg som liker denne kremmen. Jeg bruker det og anbefaler det i mange år, min mor-lege anbefaler pasienter og bekjente.

Fordelene og ulemperne er beskrevet mer enn en gang, så jeg vil ikke beskrive det i detalj. For meg ser det slik ut:

 • Egentlig hjelper
 • Uten antibiotika
 • nonhormonal
 • Ikke vanedannende
 • Hetten bryter
 • Med et knust lokk ser kremen seg å "smelte" og drenere (lagre på badet, kanskje på grunn av varmen?)

For meg hjelper Eplan perfekt til å øke hastigheten på helbredelsen av huden (kutt, sår, + anestesi), fra brannskader og for å øke kuren for akne: Når jeg hopper et sted, tar jeg en hypodermisk pimple. Flere ganger prøvde jeg å søke over hele ansiktet mitt, men det hjalp meg ikke med kviser, men ansiktet mitt klø.

Den unge mannen har veldig tørr hud i hendene, fuktes med kremer hele tiden, og om sommeren hjelper det, men på høsten og vinteren skiller huden seg og sprekker (går med hansker). Det verste er at sprengene dannes ca 2 mm dyp og 3-4 mm bred og de bløder. Naturligvis gjør det vondt, det er ubehagelig og ingenting hjelper, men på slutten av våren blir situasjonen bedre og bare tørre hudrester, som krever fuktighet. Sist vinter prøvde vi å smøre sårene med Eplun... Neste dag så hendene mine bedre, og etter 3-4 dager dype sprekker var borte, var det bare spor igjen (som følge av det var ingen arr).

Husk at Eplan på ingen måte er fuktighetsgivende krem. Eplan plasserer deg selv, så du kan og bør bruke den på gråtende sår.

Eplan salve

Fortell meg, vær så snill, hvem brukte med atopisk dermatitt hos et barn? Hva var resultatet? Og hva er det beste middelet til å fukte huden med blodtrykk? Takk på forhånd.

Eplan gjennomførte en studie på All-Union Burn Center ved Institutt for Kirurgi. Vishnevsky, Moskva Regional Research Clinical Institute. Vladimirsky, 1. Gradsky-sykehus, Medisinsk Radiologisk Senter for RAMS (Obninsk), Moskva Regional Onkologisk Senter, Kiev Forskningsinstitutt for Farmakologi og Toksikologi. En av de mest populære egenskapene til denne krem ​​er sårheling, antiinflammatorisk, bakteriedrepende, smertestillende og antibakteriell. Indikasjoner for bruk er sol, termisk, kjemiske forbrenninger og frostbit, blåmerker, sår, kutt, slitasje, slitasje, sprekker; tidlig og sen strålingsskader på huden; trophic ulcers and bedsores; psoriasis; pyoderma (stafylokokker og.

Sønn 10 måneder. Fikk ut diatese på en marerittskala! Det startet med et lite utslett på ryggen, ligner stikkende varme, så strømmet kinnene, og det ble klart at det var et sted å være dermatitt. På hvilken allergi er det ikke klart. De erstattet blandingen med hypoallergenic, fjernet halvparten av komplementære matvarer, melkeporreter, kaker og puree. Utslettene forlot kinnene, gikk til nakken, brystet, igjen til kinnene, pannen, lysken. Pimples begynte å forene i flekker "blomster", rød, med skorpe og peeling. De siste tre nettene sover ikke barnet godt kløende.

Jeg har 33 ulykker (jeg har skadet hånden min i kjøkkenet, så et hull er nå forferdelig. Miramistin ble desinfisert, en Eplen salve ble smurt, et bandasje ble påført. Jeg tenkte ikke umiddelbart på sjokket, kan jeg bruke en slik salve i det hele tatt B) I kontraindikasjoner ser det ut til å være ingenting om B.

Ura Hurra! Her er det den etterlengtede ferie! Har allerede samlet ting, barneleker og reiseguider. Det er fortsatt det viktigste og vanskeligste: å samle et førstehjelpsutstyr. Så det første du definitivt må huske er at du kan kjøpe medisiner uten resept når som helst, dag eller natt, bare i Russland. I utlandet uten resept kan du kjøpe en solkrem, en patch og parasitt sjampo. For nesten alle legemidler trenger du et resept som bare en lege kan skrive. For eksempel, i Europa kan du ikke kjøpe antispasmodik, de vurderes.

Jeg ville skremme deg i lang tid, men alle hender nådde ikke :) Og i dag gikk jeg bare for å søke etter en forsinkelse, så jeg bestemte meg. Og så blir jeg sjelden, vanligvis gjenopprettes veldig raskt, og derfor er en masse narkotika bare ikke nok til å spise :) Jeg beholder den til utløpsdatoen. Og generelt, jeg elsker det i huset for hånden på noen nyser, alt var alltid. Herfra og førstehjelpsutstyret i integral. kjøkkenskap :) Og så gikk det. Vi skriver ned damene, for tante Samparay :)))) Mange nyttige :)

Tidligere brukte La Roche-Posay aldri produktene, fant ut om det for første gang på BB. Et barn har et problem hvert år, fra høst til vår, irritasjon på huden, det meste er skuldrene, nakken, noen ganger vises på beina (så å si, noe som Kholodkovaya allergi), før hun forsøkte å løse problemet med salver som panthenol, eplan, bepanten, fenistil, men de alle ga en veldig lang effekt, bestemte jeg meg for å prøve å løse dette problemet ved hjelp av Cicaplast (nemlig tørrhet, peeling, irritasjon). Settet som ble levert til meg, omfattet et middel.

Vi har dette problemet hver gang en annen tann klatrer, fordi kullende elv. Jeg kan ikke hindre det, det hjelper ikke. Men her er en måte som hjelper meg å kurere det i bokstavelig talt 3-4 dager. Men dette er bare hvis spytt ikke lenger flyter. So. 10 laurbærblade fyller et glass kaldt vann. Kok og fordamp over lav varme til halvparten er igjen. Kjøle det ned. Med denne løsningen, tørk av nakken eller stedet der pulveret dukket opp flere ganger i.

Mor, bestemte seg for å dele en av deres midler til alle sykdommer. Noen ganger i lyst ungdom gikk jeg til førstehjelpskurs, og det var en tante-lege med stor erfaring, og rådgav oss om dette. Hun jobber i "Moscow Rescue Service." Dette er ikke et veldig kjent verktøy, men veldig effektivt. Det kalles "Eplan." Tilgjengelig i form av salve og væske i et lite rør. Så fra hva: Alle typer skadet hud (slitasje, kutt, insektbitt), også at legen sa at selv akneutslett til mannen hennes gnider. Og veldig.

fortell meg hvilken lege som skal løpe? Jeg hadde veldig store kviser på mine små lepper, og det virker som om han gjorde mye smerte, jeg har allerede brukt salven av Vishnevsky og også kalt Eplan som et slikt verktøy, men så langt til ingen nytte, og om natten er det ikke kroppstemperaturen min Jeg gikk opp til 38, jeg trodde jeg hadde en forkjølelse, men det er ikke en nikashlya rennende nese, selv hodet mitt gjør ikke vondt for at jeg kan være trofast mot mannen min som han er for meg.

Jenter, hjelp pzhl samle medisiner til landet, helt tapt og vet ikke hva jeg skal ta. I mai planlegger vi å gå til landet - det vil være 5 måneder, jeg begynte å sakte tenke på hva jeg skal ta med meg - listen er imponerende. Mest av alt er jeg bekymret for førstehjelpsutstyret - plutselig skjer noe i landet, og jeg vil ikke ha noe for hånden, det er et apotek der, men det virker ikke døgnet rundt, så jeg vil fortsatt være fullt bevæpnet. Her er hva jeg planlegger å ta med meg: riktig pliz.

1. Førstehjelpsutstyr: - Livredder - Finistil gel (Eplan) - Smektu eller Polisorb - Efferalgun - Bomullsputer - Bomullspotter - Flaske med rent vann - For å vaske såret eller øyet - Sterile kluter i individuell emballasje - Patch - Jod - Blyantpenn - Hjelpe fra bevegelsessykdom i transport (Dramina, Avia-Sea) - Jeg foretrekker Avia-Sea - et homeopatisk middel. Dramina har ganske få kontraindikasjoner, og hjelp med bevegelsessykdom er bare en av dens effekter, det er også et antihistamin. I tillegg er Dramina kontraindisert hos barn.

Egentlig mener jeg at vi skal slappe av og ikke bli syk. ))) Men førstehjelpsutstyret er likevel en nødvendig ting. Hvis du går på tur, ikke glem det viktigste og uerstattelige tingen - et førstehjelpsutstyr. Å være i et fremmed ukjent land vil være svært vanskelig å navigere på apoteket (hvis du kommer i veien), fordi det samme stoffet i forskjellige land vil bli kalt annerledes. Ikke glem også at på grunn av stramming av sikkerhetsforanstaltninger i.

Klær 1. Sett på et ekstrakt2. Overalls - en konvolutt fra sau ull3. Sovesalmer oppvarmet - 14. Overallslomme - 3 5. Bodysuit med lange ermer - 26. Baud med korte ermer - 27. Vinger - 48. Glidebrytere - 49. Hett på strenger - 210. Ridemuskler - 111. Riper - 112. Sokker sokker - 513. Sokker varm - 214. Støvler - 115. Håndkle med hjørne - 116. Varmt hette - 117. Dynet flannelette - 118. Sovepose - 119. Plate liten ikea - 220. Sengetøy - 221. Bomull bleier - 522. Baiké bleier - 523. Bib - 3 Hygiene 1. Muni bleier2. Gong pampers premium3. Såpe.

Anmeldelser av Eplan krem: Hva sier leger og pasienter?

En person er på utkikk etter en panacea for alle sykdommer. I mange århundrer drømmer folk om et legemiddel som kan kurere alle sykdommer på en gang. Drømmer er drømmer. Men fremdeles er det fremgang. Vitenskapen har skapt mange universelle verktøy som tillater, om ikke å kurere alt på en gang, så i det minste hjelp fra mange sykdommer. Disse verktøyene inkluderer krem ​​Eplan. Kontrollert av All-Union Burn Center, er det aktivt annonsert og anvendt. Er han så god som de sier på offisielle medisinske steder? Skal jeg tro på reklame løfter?

Instruksjoner for bruk av krem ​​Eplan

Det første vi sjekker, kjøper medisin, instruksjon. Hun sier at hun behandler stoffet og hvordan man bruker det.

I følge instruksjonene er EPLAN et multifunksjonelt universalt middel for skadet hud som hjelper med:

 • forbrenninger (kjemisk, termisk, sol);
 • hud sprekker;
 • sår;
 • frostbit hud;
 • sengetøy av varierende grad av forsømmelse;
 • trophic ulcers;
 • herpes, etc.

Det finnes ingen hormoner, antibiotika og smertestillende midler i kremen. Den er laget på basis av polyoksyforbindelser og lantansalter. Samtidig har det mirakuløse stoffet som rammer huden, en bedøvelses-, helbredende og regenererende effekt. Huden får pålitelig, mangfoldig beskyttelse og omsorg, og eieren kan regne med rask gjenoppretting uten konsekvenser.

Bruksmåten avhenger av skadeens art.

Med mindre skader og brannskader, blir krem ​​forsiktig påført på det berørte området til det er fullstendig absorbert. Når skaden er signifikant, påføres våtservietter i midlet. Typen av skade avhenger av intensiteten av bruken.

Bivirkninger ikke oppdaget. Det er ekstremt sjelden overfølsomhet av kroppen til de enkelte komponentene i legemidlet. Produktet forårsaker ikke allergi, er ikke giftig. Kan brukes på ubestemt tid. Det er ingen aldersgrenser.

Dømme etter instruksjonene, vi har å gjøre med et ekte mirakel som kan kurere mange hudlidelser og sykdommer uten bivirkninger.

Hva sier pasienter og leger om stoffet?

Ofte behandles vi av hva legen foreskrev. Mange, før du kjøper et foreskrevet middel, er interessert i hva det er, hvilke personer som allerede har blitt behandlet med stoffet, skriver om det.

De skriver mye om Eplén og det meste på en positiv måte. På Internett møter du litt penger, som "synger" så entusiastiske roser.

Av de positive egenskapene skiller:

 • forårsaker ikke allergi
 • behandler brenner godt
 • mirakuløs middel for herpes og formasjoner nær leppene
 • hjelper med allergier
 • fungerer raskt og effektivt
 • ikke dyrt
 • ingen aldersgrense, etc.

Anmeldelser av krem ​​Eplan bekreft alt som er angitt i hans instruksjoner. Tatt i betraktning de positive vurderingene, vil jeg vite hva de skriver til de som krem ​​ikke hjalp. Og om det er slik. Håndboken sier at det noen ganger er overfølsomhet overfor de enkelte komponentene i verktøyet.

Dette begrunner den lille prosentdelen av ikke de beste vurderingene fra folk som har bortkastet tid og penger forgjeves, ved hjelp av en krem.

Andre klager inkluderer:

 • dårlig absorpsjon
 • blir skitten
 • høyt fett
 • Tilstedeværelse av ubehagelig lukt
 • ikke alltid mulig å finne
 • høy pris
 • fet konsistens

Noen ganger er ulempene det motsatte av de nevnte fordelene. For eksempel skriver noen at prisen er lav, andre som er dyre. Mest sannsynlig, dette skyldes det faktum at et sted overpriced krem ​​priser. Ofte, folk klager over at bøte ikke er tilgjengelig.

Du kan finne kommentarer om det faktum at krem ​​ikke er spesielt effektiv for psoriasis. Dette er et kontroversielt problem, siden psoriasis fortsatt betraktes som en uhelbredelig sykdom ved medisinske standarder.

Eplan krem ​​er faktisk et mirakel stoff for huden, som er bekreftet av tusenvis av vurderinger av folk som brukte den.

Bruk av Eplan under graviditet

Mest av alt, kvinner som strever for å bevare ungdommen og skjønnheten i lengst mulig tid, blir bakt om helsen til huden deres. Derfor er interessen tilbakemelding fra de som brukte verktøyet under graviditet. Skader krem ​​den fremtidige babyen og moren sin?

I følge instruksjonene er Eplan gjeldende i alle aldre. Hva sier mamma om dette?

Anmeldelser av fremtidige mødre gir kremet et grønt lys. Det kan brukes flere ganger om dagen. Effekten er fantastisk, det er ingen bivirkninger. Barnet er født sunt, uten avvik.

Det er kjent at følgesvenn av graviditet er giftose, en av dens manifestasjoner av irritasjon på huden og kviser. For vant til å ta vare på en ung kvinne - dette er en ekte katastrofe. Eplan hjelper til med å håndtere problemet.

De aller fleste gravide skriver positive vurderinger om det, og gir dem takk til produsenten. Tidligere klarte ikke alle å være både gravid og vakker med uklanderlig velpleid hud.

Bruken av produktet bidrar til de eksisterende avvikene, og reduserer også risikoen for allergi. Fraværet av antibiotika og hormoner gir tillit til at bruken av krem ​​ikke påvirker helsen til babyen som vokser i livmoren.

Eplan må være i førstehjelpsutstyret til alle forventede mor. Med ham blir det lettere å gå gjennom en vanskelig periode med graviditet.

Hvordan bruke medisinen til psoriasis?

Psoriasis er vanskelig å behandle. I instruksjonene til kremet Eplan uttalte at det hjelper. Vurderinger er uenige. De mest optimistiske leger. Moderne medisiner helbreder ikke psoriasis helt. Kremens oppgave er å redusere lidelsen til pasienten. Hver psoriasis oppstår på sin egen måte. De fleste midler vil hjelpe. Cure fullt i stand til enhet. Dette er påvist av vurderinger lagt ut på nettstedene.

Mange psoriasis lider ros. Dette er mennesker som objektivt sett på situasjonen og begynte ikke å tappe høye forhåpninger på kremen. Folk skriver at han helbreder helt sår. Påfør 1-1,5 måneder, effekten er god. Handlingen er lang.

Til de utilfreds vurderingene, reagerer leger at psoriasis er uforutsigbar. Eplan krem ​​- et av verktøyene designet for å hjelpe majoriteten. De som ikke viser overfølsomhet angitt i instruksjonene. Psoriasis er en kronisk sykdom som indikerer behovet for langvarig behandling. Psoriasis manifesterer seg i inflammatoriske prosesser som vises på huden.

Eplan er oppgave å forsiktig stoppe hudbetennelse, og han takler det, og produserer ekstrem terapi av høy kvalitet.

Lær om psoriasisbehandling i denne videoen.

Eplan krem ​​- en av de effektive rettsmidler for psoriasis, som det fremgår av de mange vurderinger av leger og pasienter.
Det er ingen panacea for alle sykdommer. Midler som Eplan er de første tegnene på en ny medisin, når legemidler vil hjelpe fra mange sykdommer og ikke skade pasienter. Organismer er forskjellige. En liten prosentdel av misfornøyde mennesker som ikke ble hjulpet av medisinen, er blokkert av de mange stemmer av folk som har tatt med Eplan-krem i listen over obligatoriske produkter som skal være i medisinbrystet. Krem - ambulanse, som kan påføres umiddelbart etter skade. Det er nyttig å bære med dem. Han er ikke en panacea, men nær henne.

Eplan krem ​​- førstehjelp for hele familien

Eplan krem ​​er en moderne, unik derma protector forberedelse for behandling av huden. Krem brukes ofte i hverdagen for førstehjelp. Universelt middel for enhver hudtype, alle aldre. Det brukes som et ekstra verktøy for behandling av eksem av forskjellige opprinnelser, atopisk dermatitt, allergier, psoriasis. Finnes i et rør på 30 ml.

Narkotikabeskrivelse

Kremet har en lys tekstur, det er godt fordelt, det absorberes raskt, skaper en beskyttende film på overflaten av huden, gunstige forhold for rask gjenoppbygging av dekselet. Legemidlet har et bredt spekter av handling har en masse nyttige egenskaper:

 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • kløe;
 • regenererende;
 • reduserende;
 • Sårheling;
 • desinfeksjonsmiddel;
 • bakteriedrepende;
 • smertestillende;
 • oppmykning;
 • beroligende;
 • deodorant;
 • decongestants;
 • Tonic.

Eplan brukes til førstehjelp for slitasje, blåmerker, riper, kutt. Legemidlet bidrar ikke lett til restaureringen av dekselet, bryr seg om huden, øker beskyttelsesfunksjonen.

Kremens handling er rettet mot:

 1. Reduksjon i helbredelsesprosesser;
 2. Forebygging av sekundær infeksjon;
 3. Fjerning av hevelse, smerte;
 4. Eliminering av kløe, brennende;
 5. Ødeleggelsen av patogene mikroorganismer;
 6. Beskyttelse av huden;
 7. resorpsjon av hematomer;
 8. Fjernelse av inflammatorisk prosess;
 9. Eliminer lukten av svette.

Indikasjoner for bruk

Eplan - et universelt middel med omfattende anvendelsesområde:

 • Solar, termisk brenner mild;
 • Skader, skade på integriteten til dekselet;
 • Bruising, skader, strekker i hverdagen, sport;
 • Ansiktsrensing i stedet for lotion;
 • Akne, utslett, akne, post-akne;
 • Obvetrivaniye, frostbit;
 • acne;
 • sycosis;
 • Koker i nesen;
 • Papillomavirusinfeksjon;
 • Insekt biter;
 • vorter;
 • herpes;
 • seng sår;
 • dyshydrosis;
 • eksem;
 • Kontakt dermatitt;
 • Streptokokker, stafylokokker-pyoderma;
 • Manifestasjoner av psoriasis;
 • Atopisk dermatitt;
 • Allergisk reaksjon.

Sammensetningen av Eplan

Legemidlet inneholder ikke hormonelle komponenter, antibiotika.

 • Glikolan. Hovedkomponenten i kremet. Brukes i medisin som antikoagulant. Den har en utprøvd anti-inflammatorisk, antibakteriell egenskap, øker regenerativ evne til huden, forbedrer lokal immunitet.
 • Polyetylenglykol. Brukes som fuktighetsholdende stoff. Ofte inkludert i kosttilskudd. Det anses å være trygt for menneskekroppen, dets bruk i barns kremer er tillatt. Kremet brukes til å skape ønsket konsistens, gunstige forhold for rask helbredelse av sår, restaurering av huden.
 • Trietylenglykol. Rensemiddel. Forhindrer veksten av patogene mikroorganismer, forhindrer tiltrekning av en sekundær infeksjon, forbedrer beskyttelsesfunksjonene til epidermis. Det beskytter mot den negative påvirkning av miljøfaktorer.
 • Karbitol. Styrker handlingen av hovedkomponenten. Den har en sterk antibakteriell effekt.
 • Glyserin. Brukes som en fuktighetsgivende komponent. Det forhindrer tap av fuktighet, holder det inne i cellene, tiltrekker seg fra miljøet. Oppretter en beskyttende film, minimerer påvirkning av negative faktorer. Skaper gunstige forhold for restaurering av epidermis. Mykner, forbedrer elastisiteten.

Instruksjoner for bruk av krem ​​Eplan

Legemidlet forårsaker ikke en allergisk reaksjon, men det kan være årsaken til det med individuell intoleranse mot komponentene. Før bruk av aktiv bruk, i henhold til bruksanvisningen, anbefales det å utføre en følsomhetstest. Spesielt når det gjelder små barn. En liten mengde fløte påføres albuebøyningen. La for å påvirke i flere timer. Barn rådes til å reise i 12 timer. På dette tidspunktet er det nødvendig å overvåke tilstanden av helse, tilstanden til huden. Tilstedeværelse av rødhet, kløe, brenning, utslett er grunnen til at du ikke bruker Eplan.

I andre tilfeller påføres stoffet på den berørte huden med et tynt lag. Pre-epidermis rengjort, vasket. Handlingen kommer umiddelbart, den terapeutiske effekten varer opptil 8 timer. Derfor anbefales det å bruke to ganger om dagen. Behandlingsforløpet avhenger av problemets kompleksitet. I alvorlige tilfeller varer behandlingen i opptil 2 måneder. Legemidlet er ikke vanedannende, uttakssyndrom. Eplan brukes rikelig, med termiske forbrenninger bruker en bandasje.

 1. For å forhindre chapping, frostbit, krem ​​er påført 20 minutter før du går utenfor.
 2. Solbrenthet behandles ved intensiv behandling av problemområder. Hyppigheten av bruk kommer opp til 3 ganger per dag.
 3. For å bli kvitt akne, akne, er legemidlet brukt 1 gang daglig før sengetid. Krem fett nok til dagbruk.
 4. For blåmerker, behandles skader to ganger om dagen til epidermis er fullstendig restaurert.
 5. Psoriasis, atopisk dermatitt, en allergisk reaksjon blir behandlet i det siste stadiet, når huden krever utvinning etter den aktive virkningen av kortikosteroider, eller i utgangspunktet. Kremet øker beskyttelsesfunksjonen i huden, forhindrer tilbakefall.
 6. Når kontaktdermatitt påføres med et tynt lag, bruk til full gjenvinning av huden.
 7. For å forebygge eksem, er irritasjon ved kontakt med aggressive komponenter - gjødsel, husholdningskjemikalier påført umiddelbart før prosedyren, etter at arbeidet er fullført.

Eplan brukes ofte i veterinærpraksis, som igjen bekrefter sikkerhet og naturlighet av sammensetningen. Ikke bruk uten å konsultere en spesialist parallelt med et annet legemiddel til ekstern bruk.

Legemidlet er solgt i apotek. Kan bestilles online. Gjennomsnittlig pris for en 30 ml rør er 450 p., 20 ml kan kjøpes for 150 p. Kostnaden avhenger av institusjonens prispolitikk, dens territoriale plassering.

analoger

Apoteket kan tilby et stort antall produkter med lignende tiltak. Imidlertid er kun Kvotlan regnet som en direkte analog av Eplan. Prisen på apotek er 550 p. Legemidlet har lignende egenskaper, brukes i de samme situasjonene. Aktive ingredienser er:

 • glycerol;
 • Glikolan;
 • Polyetylenoksyd;
 • Cetylpyridiniumkloridmonohydrat;
 • Etylkarbitol;
 • Trietylenglykol;
 • Renset vann;
 • Smaken.

Tilgjengelig i form av en krem, gel, impregnert kluter fra bedsores, brannsår, antiseptisk.

Fordeler med Eplun

Universelt middel er et stoff for hele familien. For alle anledninger. Spesielt nødvendig i nærvær av små barn i huset. De viktigste fordelene er:

 1. Praktisk bruk;
 2. Økonomisk bruk;
 3. allsidighet;
 4. Rask handling;
 5. Øyeblikkelig beskyttelse;
 6. Smerte lettelse noen få minutter etter påføring;
 7. Frihet fra kløe, brennende;
 8. Sikker sammensetning;
 9. Høy aktivitetskomponenter;
 10. Ingen kontraindikasjoner, bivirkninger;
 11. Ingen tilbaketrekning;
 12. Godkjent av dermatologer;
 13. Optimal kostnad;
 14. tilgjengelighet;
 15. Ikke legger flekker på klærne;
 16. Lang holdbarhet - 5 år fra produksjonsdato.

Anmeldelser av effektiviteten av kremet Eplan

Du kan legge inn vurderinger om Eplan krem, andre brukere vil være interessert:

Marina:

"Barnet hadde vannkopper. Rester av arr etter utslett og åpne sår. Legen anbefalte Eplan. Konsistensen er som smør. Nesten ingen lukt. Godt gniddt. Jeg søkte på huden med fleece. Tørker umiddelbart. Datteren min sa at det brente, kløe etter første gangs bruk. Åpne sår helbredet i 3 dager. Scars har helt forsvunnet i en uke. Holdbarhetskrem 5 år. Oppholdt seg i førstehjelpsutstyret, trengte mer enn en gang. Ved et uhell brente han hånden med et jern, og kremet bidro til rask gjenoppretting av huden. I en uke gikk alt vekk, det var ikke spor igjen. En gang måtte bruke fra peeling rundt munnen, herpes. Passer også veldig raskt. Et unikt verktøy med en trygg sammensetning for hele familien. Vi har alltid den i førstehjelpsutstyret. Ender en, kjøper straks en ny. Jeg anbefaler alle mødre! "

Veronica:

"Et stoff verdig oppmerksomhet! Jeg kjøpte den om sommeren fra solbrenthet. Relief føltes etter første bruk. I utseende - luktfri gjennomsiktig oljeaktig væske. Det er godt gnidd, ikke etterlater merker på klær. Jeg ble kvitt brenningen i 3 dager. Deretter brukte hun myggbitt, lindrer kløe i løpet av få minutter, betennelse forsvinner neste dag. Brukes for psoriasis. Dampet huden på badet, fjernet skorpen, bearbeidet krem. Plakkene gikk veldig fort, det var ingen spor igjen. Jeg er glad for at det ikke finnes antibiotika, hormoner. Bruk uten frykt for helsen din. "

Flere Artikler Om Typer Acne