Eplan er et stoff med en utprøvd bakteriedrepende, sårheling og regenereringseffekt, som kan brukes som et middel til førstehjelp og for å akselerere vevregenerering.

Den aktive ingrediensen - glykolan - har sårheling, bakteriedrepende, antiinflammatorisk, smertestillende og regenererende effekt. Gir omfattende beskyttelse av huden og hjelper til med utvinningen.

Krem eller væske Eplan brukes som et universalt middel for å gjenopprette huden etter skade, samt beskyttelse mot eksponering for potente toksiske stoffer, giftige kjemikalier, petroleumsprodukter og syrer, lakk og alkalier, salter av tungmetaller og kjølemiddel. Legemidlet skaper en spesiell beskyttende film på hendene, og gir muligheten til å bruke den som en "biologisk hansker". Varigheten av et slikt middel er opptil 8 timer.

Væske Eplan kan brukes til aseptisk hudbehandling. Resultatet av behandlingen er fullstendig ødeleggelse av vegetative former for mikroorganismer, inkludert sopp, som forhindrer utvikling av husholdningsinfeksjoner og hudsykdommer som kan oppstå etter kontakt med ulike gjenstander hjemme eller på gaten.

Bruk av stoffet kan redusere helbredelsen av brannskader og sår, samt forhindre infeksjon. Eplan lindrer godt smerte, slik at det med hell kan brukes til å lindre hevelse etter insektbitt og etter blåmerker, samt å behandle frostbit og forhindre negative konsekvenser etter dem.

Legemidlet inneholder ikke antibiotika, så vel som hormonelle eller smertestillende midler. Fraværet av mutagene og kreftfremkallende virkninger etter bruk av legemidlet tillater bruk av det til alle aldersgrupper av pasienter i lang tid.

Støtter ikke sår, noe som gjør det mulig å unngå skade igjen ved fjerning og bytte av dressinger.

Frigivelse av form og sammensetning av Eplan:

 1. Liniment som inneholder 100 g aktiv ingrediens - glykol (8,5 g), samt glyserin, etylkarbitol, vann og trietylenglykol. I drop-flasker på 20 ml;
 2. Krem, som inneholder 100 g av den aktive ingrediens - glykolan (7,2 g), samt glyserin, polyetylenglykol, etylkarbitol, trietylenglykol og vann. 30 g i rør;
 3. Medisinsk gaze servietter (16x14 i en individuelt forseglet pakke) gjennomvåt i en løsning av Eplan.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper Eplan fra? I følge instruksjonene er stoffet foreskrevet i følgende tilfeller:

 • for alle typer brannsår (sol, kjemisk, termisk, stråling);
 • for slitasje, kutt, skrubber og for behandling av sår i alle stadier av sårprosessen, inkludert førstehjelp;
 • i sports- og husskader og skader (for å forhindre dannelse av hematomer);
 • å redusere helbredelsen av brannskader og sår, samt å hindre infeksjonen;
 • for å lindre kløe og hevelse med insektbitt.

I tillegg er stoffet effektivt i behandlingen av ulike hudsykdommer:

 • mikrobial eksem;
 • akne vulgaris;
 • ulike sår;
 • trykksår;
 • virusinfeksjoner - vorter, herpes, vorter;
 • psoriasis.

Instruksjoner for bruk Eplan, doseringer

Bruk eksternt - bruk på det berørte området, gjenta prosedyren til fullstendig helbredelse og restaurering av huden. Egenskaper av legemidlet lagres i 8 timer.

Salven anbefales for bruk med betydelige skader på huden - purulente sår, brannsår, sår, sårdannelser. I henhold til instruksjonene for bruk av Eplan salve, bør den skadede overflaten av huden behandles hver dag, og en steril gauze dressing gjennomvåt med preparatet kan påføres, en flytende løsning kan brukes, og serviet skal festes med en lett dressing.

Krem anbefales for forebygging ved arbeid med kjemikalier - jevnt fordelt over hele overflaten av huden fra et forbruk på ca 0,2 g per kvadratdimeter. For å oppnå optimal effekt anbefaler vi at du bruker Eplan-krem 2 ganger daglig, behandler huden før du begynner arbeidet og etter kontakt med økotoksiske stoffer.

Væske Eplan er praktisk å bruke punkt, å ta med deg på veien eller til jobb. For å behandle, forhindre akne og hudormer, fortynn væsken med rent vann og tørk ansiktet og problemområdene i huden med bomullspinne hver kveld. For normalisering av hudtilstanden er det i gjennomsnitt nødvendig med 1-4 uker.

Det er akseptabelt å bruke under graviditet og amming, i henhold til anbefalte doseringsregimer.

Data om stoffinteraksjoner med andre legemidler er ikke tilgjengelige.

Bivirkninger

Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger ved forskrivning av Eplan:

 • uønskede bivirkninger ikke løst.

Kontra

Det er kontraindisert å utnevne Eplan i følgende tilfeller:

 • overfølsomhet overfor stoffet.

overdose

Data overdosering tilgjengelig.

Analoger Eplan, prisen på apotek

Om nødvendig er det mulig å erstatte Eplan med en analog for terapeutisk handling - det er stoffer:

Å velge analoger er viktig å forstå at bruksanvisningen for bruk av Eplan, prisen og omtalen av narkotika med lignende tiltak ikke gjelder. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

Pris på russiske apotek: flytende Eplan 20 ml - fra 107 til 142 rubler, krem ​​30g - fra 185 til 229 rubler, ifølge 803 apotek.

Legemidlet krever ikke spesielle lagringsforhold. Holdbarhet - 5 år. Salgsbetingelser fra apotek - uten resept.

Hva sier anmeldelsene?

Uttalelser med makt og høyeste ros Eplan og si at det er veldig effektivt. Han rådes av leger og farmasøyter, og noterer seg de gode sårheling og bakteriedrepende egenskaper.

Også mange mennesker liker flytende Eplan, som kan vaskes (fortynnet med vann) for å forhindre problemhud. Det hjelper ikke bare mot akne, men danner også en pålitelig skjold i 8 timer.

Et stort antall positive vurderinger mottok bruken av legemidlet i behandlingen av hudssår av forskjellig natur, noe som kan være ledsaget av død og nekrose av skadede vev i dannelsen av en tørr scab. Også uttalt smerte syndrom er fjernet: eliminering av kløe og brenning av huden, gjenoppretting av sitt normale pH-nivå med eliminering av økt tørrhet skjer sammen med de regenerative prosessene selv med de første få applikasjoner.

Eplan (Aplun)

Innholdet

Farmakologiske grupper

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

Sammensetning og utgivelsesform

100 g liniment inneholder glykol 8,5 g, så vel som trietylenglykol, etylkarbitol, glyserin, vann; i dryppflasker på 20 ml.

100 g krem ​​inneholder glykolan 7,2 g, så vel som polyetylenglykol, trietylenglykol, etylkarbitol, glyserin, vann; i rør på 30 g

Farmakologisk aktivitet

Indikasjoner stoff Eplan

Brannsår av forskjellig natur (inkludert under strålebehandling av kreftpasienter); trophic ulcers, bedsores; skader på huden, slitasje, sprekker; sykdommer i ytre og mellomøret (akutt og kronisk otitis, otomycosis, eksem), ekstern nese (sycosis, furunculosis); pyoderma (stafylokokker og streptokokker), mikrobielt eksem, infisert dyshidrose; akne, kløende hud (inkludert psoriasis), insektbitt, hudvern mot eksponering mot aggressive medier.

Kontra

Bivirkninger

Dosering og administrasjon

Utad. Det påføres det berørte området og, ettersom det absorberes og tørkes, gjenta behandlingen til fullstendig helbredelse.

Eplan lagringsbetingelser

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet Eplan

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Prisene i Moskva apotek

Legg igjen din kommentar

 • Førstehjelpsutstyr
 • Nettbutikk
 • Om selskapet
 • Kontakt oss
 • Utgiverens kontakter:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-post: [email protected]
 • Adresse: Russland, 123007, Moskva, st. 5. Hovedlinje, 12.

Det offisielle nettstedet til konsernet RLS ®. Den viktigste encyklopedi av narkotika og apotek assortiment av den russiske Internett. Referansebok med medisiner Rlsnet.ru gir brukerne tilgang til instruksjoner, priser og beskrivelser av medisiner, kosttilskudd, medisinsk utstyr, medisinsk utstyr og andre varer. Farmakologisk referanse bok inneholder informasjon om sammensetning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, bivirkninger, narkotikainteraksjoner, metode for bruk av legemidler, farmasøytiske selskaper. Drug referanse bok inneholder priser for medisiner og produkter av det farmasøytiske markedet i Moskva og andre byer i Russland.

Overføringen, kopiering, distribusjon av informasjon er forbudt uten tillatelse fra RLS-Patent LLC.
Når du citerer informasjonsmateriale som er publisert på nettstedet www.rlsnet.ru, er det nødvendig med henvisning til kilden til informasjon.

Vi er i sosiale nettverk:

© 2000-2018. REGISTRERING AV MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Alle rettigheter reservert.

Kommersiell bruk av materialer er ikke tillatt.

Informasjon beregnet for helsepersonell.

Eplan

Bruksanvisning:

Priser i nettapoteker:

Eplan er en ekstern agent med en utprøvd bakteriedrepende, regenererende og sårhelende effekt.

Farmakologisk aktivitet av Eplan

Den aktive komponenten i Eplan har en sårheling, antiinflammatorisk, bakteriedrepende, regenererende og smertestillende effekt.

Legemiddelet Eplan gir omfattende beskyttelse av huden og bidrar til utvinning i tilfelle skader forårsaket av eksponering for skadelige stoffer av både organisk og uorganisk opprinnelse. Etter et sett med tester, effektiviteten av å bruke Eplan som et universalt middel for å beskytte huden mot:

 • Giftige kjemikalier;
 • Potentielle giftige stoffer;
 • syrer;
 • Oljeprodukter;
 • Tungmetallsalter;
 • lakk;
 • alkalier;
 • Smøremidler.

Eplan ifølge vurderinger skaper en beskyttende film og kan brukes som en "biologisk hanske" med en varighet på opptil åtte timer. Aseptisk hudbehandling bidrar til:

 • Fullstendig ødeleggelse av vegetative former av mikroorganismer, inkludert sopp;
 • Forebygging av hudsykdommer og husholdningsinfeksjoner som oppstår i kontakt med ulike gjenstander i hverdagen eller i transport.

I tillegg, ifølge vurderinger, er Eplan effektiv for å redusere helbredelsen av sår og brannsår, samt for å forhindre infeksjoner av sår og, takket være en uttalt analgetisk effekt, kan brukes til:

 • Fjernelse av puffiness i tilfeller av blåmerker og insektbitt;
 • Forebygging og fjerning av frostbit.

Sammensetningen av Eplan inkluderer ikke antibiotika, samt hormonelle og smertestillende midler. Legemidlet kan brukes i lang tid av alle aldersgrupper uten å ha mutagene og kreftfremkallende effekter.

Ifølge vurderinger holder Eplan ikke seg til sår, noe som minimerer muligheten for re-traumatisering ved endring av dressinger.

Eplun frigjøringsform

Eplan er produsert i form:

 • Liniment som inneholder 100 g aktiv ingrediens - glykol (8,5 g), samt glyserin, etylkarbitol, vann og trietylenglykol. I drop-flasker på 20 ml;
 • Krem, som inneholder 100 g av den aktive ingrediens - glykolan (7,2 g), samt glyserin, polyetylenglykol, etylkarbitol, trietylenglykol og vann. 30 g i rør;
 • Medisinsk gaze servietter (16x14 i en individuelt forseglet pakke) gjennomvåt i en løsning av Eplan.
Se også:

Indikasjoner for bruk av Eplan

Eplan i henhold til instruksjonene skal brukes:

 • For alle typer brannsår (sol, kjemisk, termisk, stråling);
 • Ved slitasje, kutt, slitasje, samt behandling av sår i alle stadier av sårprosessen, inkludert førstehjelp;
 • I tilfelle av idrett og innenlandske blåmerker og skader (for å forhindre dannelse av hematomer);
 • Å redusere tiden for helbredelse av brannskader og sår, samt å forhindre infeksjon;
 • For å lindre kløe og hevelse med insektbitt.

I tillegg er Eplan effektiv i behandling av ulike hudsykdommer:

 • Mikrobial eksem;
 • Akne vulgaris;
 • Ulike sår;
 • trykksår;
 • Virale infeksjoner - vorter, herpes, vorter;
 • Psoriasis.

Kontra

I henhold til instruksjonene til Eplan, er det kontraindisert å brukes med overfølsomhet overfor komponentene som utgjør produktet.

Bivirkninger

Ved bruk av Eplan er uønskede bivirkninger ikke løst.

Metode for anvendelse av Eplan

Eplan påføres eksternt og påfører krem ​​på den berørte huden. Da den absorberes og tørkes, vil behandlingen med Eplan bli gjentatt til fullstendig helbredelse.

Lagringsforhold

Eplan i henhold til instruksjonene refererer til en rekke eksterne legemidler, gå fra apotek som er tillatt uten lege resept. Holdbarhet - opp til fem år.

Eplan: priser i nettapoteker

Eplan løsning 20 ml

Eplan løsning 20 ml

Eplan krem ​​30 g

Informasjon om legemidlet er generalisert, er gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvbehandling er farlig for helsen!

Vekten av den menneskelige hjernen er ca 2% av hele kroppsmassen, men den forbruker omtrent 20% av oksygenet som kommer inn i blodet. Dette faktum gjør menneskers hjerne ekstremt utsatt for skade forårsaket av mangel på oksygen.

Millioner bakterier fødes, lever og dør i tarmene våre. De kan bare ses med en sterk økning, men hvis de kommer sammen, passer de inn i en vanlig kaffekopp.

Ifølge statistikk, på mandager, øker risikoen for ryggskade med 25%, og risikoen for hjerteinfarkt - med 33%. Vær forsiktig.

Leveren er det tyngste organet i kroppen vår. Den gjennomsnittlige vekten er 1,5 kg.

En utdannet person er mindre utsatt for hjernesykdommer. Intellektuell aktivitet bidrar til dannelsen av ytterligere vev, kompensere for de syke.

Ved regelmessig besøk på solarium øker sjansen for å få hudkreft med 60%.

Folk som er vant til å spise frokost regelmessig, er mye mindre sannsynlig å være overvektige.

Ifølge studier har kvinner som drikker noen glass øl eller vin en uke, økt risiko for å utvikle brystkreft.

Karies er den vanligste smittsomme sykdommen i verden, som selv influensa ikke kan konkurrere med.

I Storbritannia er det en lov som en kirurg kan nekte å utføre en operasjon på en pasient hvis han røyker eller er overvektig. En person må gi opp dårlige vaner, og kanskje vil han ikke trenge kirurgi.

Under drift utvider vår hjerne en mengde energi som tilsvarer en 10-watt pære. Så bildet av en pære over hodet i øyeblikket av fremveksten av en interessant tanke er ikke så langt fra sannheten.

Den sjeldneste sykdommen er Kourou's sykdom. Bare representanter for furstammen i New Guinea er syke. Pasienten dør av latter. Det antas at årsaken til sykdommen er å spise den menneskelige hjerne.

Menneskelige bein er fire ganger sterkere enn betong.

Alle har ikke bare unike fingeravtrykk, men også språk.

Det velkjente stoffet "Viagra" ble opprinnelig utviklet for behandling av arteriell hypertensjon.

Hjertet er hovedorganet, takket være hvilket arbeid den vitale aktiviteten til en person opprettholdes. Unge mennesker har sjelden problemer med hjertearbeidet.

Eplan

Beskrivelse fra og med 16. september 2016

 • Latinsk navn: Aplun
 • ATX kode: D06
 • Aktiv ingrediens: Glykolan (Glikolan)
 • Produsent: Oberon (Russland)

struktur

100 g krem ​​inneholder 7,2 g glykol og hjelpestoffer: trietylenglykol (TEG), etylkarbitol, polyetylenglykol, glyserin og vann.

Sammensetningen av 100 g av en flytende løsning (liniment) Eplan inkluderer 8,5 g glykol, samt etylkarbitol, trietylenglykol, glyserin og vann.

Utgivelsesskjema

Eplan Salve selges i rør på 30 g hver og væskeoppløsningen i hetteglass med 20 ml.

Farmakologisk aktivitet

Bakteriedrepende, regenererende, sårheling og bedøvelse.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Eplan er et svært effektivt dermatotropisk middel beregnet for ekstern bruk og beskyttelse av huden. Bakteriedrepende, antiinflammatorisk, sårheling, regenerering og smertestillende effekt er gitt av de aktive ingrediensene i legemidlet:

 • Etylkarbitol virker som en bakteriostatisk;
 • TEG fungerer som et desinfiseringsmiddel;
 • Glykoler forbedrer signifikant regenerative funksjoner;
 • glycerol virker mykgjørende, nærer epidermis og danner en beskyttende film.

Legemidlet virker på alle lag av huden, fukter og myker, ødelegger flertallet av bakterier og bakterier, hindrer penetrering og utvikling av pustulære lesjoner. Smerter og kløe, helbredelse av sår og andre skader på huden skjer raskere, uten at vevene dør og dannelsen av en tørr scab.

Eplan-løsning eller salve er en omfattende beskyttelse av huden, dens gjenoppretting, både etter eksponering for organiske og uorganiske toksiner, og for eventuelle typer forbrenninger (termisk, kjemisk, stråling og sol) i alle faser av sårprosessen.

Indikasjoner for bruk

 • forbrenninger av ulike typer: sol, kjemisk, termisk;
 • frostskader;
 • forskjellige hudskader, inkludert blåmerker, kutt, sår, sprekker og slitasje;
 • strålingsskader av huden;
 • bedsores og trophic ulcers;
 • psoriasis;
 • streptokokker eller stafylokokker-pyoderma;
 • dyshidrose (pomfolics, som kan være komplisert ved sekundær infeksjon) eller mikrobial eksem;
 • akne vulgaris;
 • human papillomavirusinfeksjon, tilstedeværelse av vorter, herpes eller vorter;
 • otitis, otomycosis;
 • furuncle nese;
 • sycosis;
 • hevelse og kløe av insektbitt som mygg, bier, hveps osv.
 • profylaktisk hudvern når du arbeider med kjemikalier og aggressive medier, inkludert vaskemidler, gjødsel, løsningsmidler, etc.

Eplan krem ​​brukes også i veterinærmedisin for lignende sykdommer hos husdyr.

Kontra

Overfølsomhetsreaksjoner på Eplan-komponentene.

Bivirkninger

Salve og dråper forårsaker ikke uønskede reaksjoner.

Instruksjoner for bruk av Eplan (metode og dosering)

Bruk eksternt: Påfør på det berørte området, gjenta prosedyren til fullstendig helbredelse og gjenoppretting av huden. Dermatoprotective egenskaper opprettholdes i 8 timer.

Søknadsmetoder

Eplan Ointment-instruksjoner for bruk anbefaler bruk av signifikante lesjoner i huden: purulente sår, brannskader, sår, sengetøy; Den skadede overflaten av huden må behandles hver dag, og en steril gauzeforbinding gjennomvåt med preparatet kan påføres, en væskeløsning kan brukes, og serviet skal festes med en lett bandasje.

Eplan krem ​​instruksjoner for bruk anbefaler bruk av profylaktisk når du arbeider med kjemikalier: fordel krem ​​jevnt over hele overflaten av huden fra et forbruk på ca 0,2 g per kvadratdimeter. For å oppnå optimal effekt anbefales det å bruke agenset 2 ganger daglig, behandle huden før arbeidet starter og etter kontakt med økotoksiske stoffer.

Liniment er mer flytende enn salve, og det er mer praktisk å bruke stiplet, ta det med deg på veien eller til jobb. For å behandle, forhindre akne og hudormer, bør du fortynne det med rent vann og tørke ansiktet og problemområdene i huden med bomullspinne hver kveld. For normalisering av hudtilstanden er det i gjennomsnitt nødvendig med 1-4 uker.

overdose

Tidligere ikke identifisert.

interaksjon

I løpet av undersøkelsen ble det ikke funnet noen reaksjonsreaksjoner, men i kombinasjon med andre lokale dermatologiske og kosmetiske legemidler bør forsiktighet utvises og konsultere lege.

Salgsbetingelser

Vanligvis selges uten resept.

Lagringsforhold

Lagre i standardbetingelser.

Holdbarhet

Kan lagres opptil 5 år.

Spesielle instruksjoner

Ikke etterlater fettete flekker på klærne.

Under graviditet og amming

Legemidlet er absolutt giftfritt og har ingen kontraindikasjoner for gjentatt og langvarig bruk.

analoger

Eplan er et dermatoprotektivt legemiddel med en unik sammensetning med det aktive stoffet glykolan (lantanforbindelse), dets analoger er bare lik farmakologiske virkninger.

Eplan Anmeldelser

Anmeldelser av eplan krem ​​er mange, alle roser stoffet og sier at det er veldig effektivt. Han rådes av både leger og farmasøyter, og noterer seg de gode sårheling og bakteriedrepende egenskaper.

Også mange mennesker liker flytende Eplan, som kan vaskes (fortynnet med vann) for å forhindre problemhud. Det hjelper ikke bare mot akne, men danner også en pålitelig skjold i 8 timer.

Blant annet positive kommentarer igjen på forumet, er det:

"... Salve sparer fra alt: fra brann, sår, slitasje og koke."
"... Løsningen er utmerket - riktig for alle anledninger."
"... trenger ikke reklame, utvikling av militærmedics av ​​sovjettiden."

Pris Eplán, hvor du kan kjøpe

Gjennomsnittlig pris på Eplan krem ​​(30 g) - 230 rubler. Prisen på Eplans salve er høyere enn kostnaden av liniment, det koster ca 135 rubler, men det er bare 20 ml i drop-flasken.

 • Nettapoteker i Russland Russland

WER.RU

Europharm * 4% rabatt på kampanjekode medside11

Apotek Dialog * rabatt 100 gni. på medside promo kode (for bestillinger fra 1000 gnid.)

Pharmacy IFC

Utdanning: Hun ble uteksaminert fra Nikolaev National University. V. A. Sukhomlinsky mottok et diplom med æresbevisning i spesialiteten "Embryolog, cytologist, histologist". Hun har også uteksaminert seg fra magistracy i spesialiteten "Human and Animal Physiology, Lecturer in Biology". Utdannet med høgskurs i fagområdet "Farmakologi".

Erfaring: Hun jobbet som senior laboratorieassistent ved Institutt for fysiologi og biokjemi ved Nikolaev National University. V.A. Sukhomlinsky i 2010 - 2011

Salven er fantastisk, jeg skader ofte fingrene mine (kutt, slitasje). Påfør øyeblikkelig denne salven, sårene såres umiddelbart. Jeg bruker mer enn ett år på anbefaling av en lege. Jeg følte ikke noen bivirkninger, bare nytte.

Jeg hadde ikke tid til å sette fem fiver. For oss er stoffet utmerket.

I vår familie bruker vi hele tiden. I utgangspunktet krem ​​salve. Vår mor behandlet trophic ulcers forårsaket av diabetes, sårene var godt helbredet uten sterk pigmentering. Vi bruker for sår, kutt med oss ​​og våre barn. Et stort pluss er at sår stopper kløe, smerte syndrom går raskt bort. Om vinteren på mine hæler belegger jeg sprekker, det hjelper i 2-3 endringer.

Umiddelbart etter at applikasjonen begynte å brenne. Jeg tok mer og smurt et stort område rundt sårene. Og hun endte med en massiv brenning. Alt ble rødt. Huden er slakk og våt. Nå, i tillegg, å behandle det. Vær forsiktig!

Stor krem! Den postoperative suturen helbredte ikke i nesten 2 måneder. Begynte å smøre hjulpet, resultatet er synlig i 3-4 dager. Prisen er ca 200 rubler. Prøv å ikke bli verre. Det hjelper virkelig.

For omtrent 10 år siden skrev jeg allerede en anmeldelse om dette stoffet. I 1999 Jeg håper selvfølgelig på det beste, laget meg flere injeksjoner av en trombovar for ødeleggelse av venøs edderkoppår på bena mine for kosmetiske formål. Selvfølgelig, i et medisinsk senter, ikke alene. Og fikk alvorlige kjemiske forbrenninger. Hvorvidt konsentrasjonen ble overskredet, eller om det var min individuelle reaksjon. Brentene helbredet svært sakte (senere, når arrene allerede hadde dannet, måtte jeg selv ta ut de største stygge arrene, og nå er det arr fra disse suturene i deres sted). Legen anbefalte å bruke Eplun. På et tidspunkt under denne behandlingen hadde jeg en kløe på brennstoffstedet. Umiddelbart forbød jeg ikke det med bruk av Eplan. Jeg fortsatte behandlingen. Og en dag følte jeg en kløe over hele kroppen min. Jeg stoppet behandlingen, tok anti-allergiske stoffer. Så igjen gjenopptatt bruk av Eplan. Og her ble det funnet at dette er den sterkeste allergien fra Eplun! Sjekket flere ganger! Selvfølgelig stoppet jeg med å bruke Eplan, men dessverre ble en viss mekanisme lansert: gråtende kløende voksende områder begynte å danne på huden min. Nå har jeg blitt behandlet for denne allergien i mange år. Snarere ble hun tvunget til å bruke hormonelle kremer, salver. Bare en appell til ayurvedisk medisin tillot meg å bli kvitt effekten av behandling med Eplan ved langvarig behandling. Vær forsiktig!

Denne krem ​​må selges, og du har allerede kjøpt den. det ser ut til å fungere

Hvorfor min abstrakt er forskjellig, hmm, samme krem, selskapet er det samme, og instruksjonene indikerer ikke at det er bakteriedrepende, og halvparten av indikasjonene for bruk inneholder ikke det som er skrevet her.

Eplan - instruksjoner for bruk

"Eplan" væske - medisin av bakteriedrepende virkningsegenskaper. Det brukes som et sårheling eksternt middel. Det hjelper å gjenopprette skadet vev, myker og fukter huden. Spesielt viktig er bruk av "Eplan" i psoriasis, da det fremmer vevregenerering, reduserer betennelse og ødem.

Den aktive ingrediensen er glykol. Produsenten av stoffet er Oberon. Instruksjoner for bruk av væskesammensetningen "Eplan" gir informasjon om sammensetning, medisinering og bruk av den.

Utgivelsesskjema

"Eplan" med virkestoffet glykol er tilgjengelig i forskjellige former:

 • Krem er tilgjengelig i rør på 30 g. Den inneholder 7% glykol og beslektede stoffer, inkludert vann;
 • Liniment selges i plast eller glassflasker med en dråper med et volum på 20 ml. Den inneholder 8,5% av det aktive stoffet;
 • "Eplan" - lekker, flytende glykolsammensetning i en feltpenn for punktbruk. Volum - 3 ml;
 • væsken er tilgjengelig i plastflasker med dråper;
 • gel "Eplan";
 • Visker laget av steril gasbind gjennomvåt i en løsning av glykolan, hermetisk pakket og klar til bruk i nødstilfeller for påføring på såret.

Anvendelsesområde

EPLAN brukes effektivt:

 1. Kremet brukes til å beskytte huden på hendene når du arbeider med giftige stoffer og kjemikalier. Det beskytter mot fargestoffer basert på aceton, alkaliske løsninger, petroleumbaserte produkter, brensel og smøremidler og aktive kjemiske forbindelser. Hender behandlet før kontakt med disse stoffene kremer "Eplan", lenge beskyttet mot irritasjon.
 1. Dråper "Eplan" brukes til behandling av purulente og betent sår. Løsningen tillater ikke at kledematerialet tørker på skadet hud. Ved forandring av bandasje blir den gjentatte forsinkede filmen ikke skadet.
 2. På grunn av bedøvelsesegenskapen brukes salver og dråper til insektbitt for å lindre smerte og hevelse, for blåmerker og mindre slitasje og riper. "Eplan" hjelper med frostbit. Væskesammensetning "Eplan" er impregnert med en steril gassduk og påført sårpunktet. Sikker bandasje.
 3. Antimikrobiell virkning av stoffet bidrar til eliminering av papillomer og herpes.
 4. For å forebygge skader på huden i solen eller i kulde, 15-20 minutter før du går ut, blir de eksponerte områdene av huden smurt med Eplan krem ​​eller dråper.

Søknad i gynekologi

Legemidlet brukes i gynekologi ved behandling av cervicitt og bakteriell vaginose. Vaginale tamponger behandlet med dråper, ikke forårsake allergiske reaksjoner og bivirkninger.

Dette produktet har ingen begrensninger på bruksvarigheten. Etter behandling gjenopprettes livmorhalsepitelet, og sykdommer forårsaket av bakterier og sopp passerer.

Legemidlet ble brukt i kliniske tilstander etter bestråling av bekkenorganene. Det tolereres godt av pasienter i alle aldre, mer effektive enn Actovigin, andre salver.

Fordeler med flytende "Eplan":

 • Sammensetningen av stoffet inkluderer ikke analgetika, hormonholdige stoffer, antibakterielle midler. Det kan brukes i lang tid uten fare for at kroppen blir vant til komponentene i preparatet, det forårsaker ikke mutasjoner på mobilnivå.
 • Legemiddelet er billig, prisen er tilgjengelig selv for fattige mennesker. Det kan kjøpes på apotek uten resept;
 • "Eplan" forårsaker ikke allergier, samler seg ikke i vevet og passer for alle pasienter uten unntak.

Indikasjonene for dette legemidlet er den mest omfattende. Det har en terapeutisk effekt i følgende tilfeller:

 1. Behandling av psoriasis - påfør dressinger, krem, dråper. Det hjelper perfekt med strammet, betent hud, lindrer hevelse, fuktighet, akselererer regenerering.
 2. Behandling av forbrenninger av forskjellig art - sol, husholdning, stråling, skade fra kjemikalier.
 3. Nødhjelp med bløtvevskader, med alvorlige blåmerker. Krem eller liniment lindrer smerte i det skadede området, eliminerer hevelse, tillater ikke at et hematom utvikles.
 4. Åpen sår, små riper, lunger og andre skader på vevene på nedre og øvre epidermis blir behandlet med Eplan's liniment. Det desinfiserer det åpne såret, akselererer prosessen med helbredelse og reparasjon av vev. "Eplan" akselererer cellemultiplikasjon.
 5. Flytende legemiddel brukes til behandling av hudsykdommer og betennelser. Det bidrar til å eliminere akne, kontakte eksem, trykksår, utslett fra eksterne irritanter (kosmetikk, vaskemidler). I dette tilfellet er det praktisk å bruke den lekker applikatoren - "Eplan".

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Smertefull reaksjon på det aktive stoffet i stoffet - glykolan og beslektede stoffer i krem ​​eller liniment, som er angitt på emballasjen og i instruksjonene.

Ingen overdose tilfeller er identifisert. Negative effekter ved bruk av "Eplan" for behandling av sår og beskyttelse av huden ble ikke påvist.

Det anbefales å søke på barn. De kan smøre bleieutslett hos spedbarn.

Applikasjonsfeil

Den nødvendige mengden væskesammensetning eller krem ​​sprer et tynt lag på overflaten av det berørte området eller smør et åpent sår. I prosessen med absorpsjon av midler i huden, smøring gjenta.

Når du bandiserer et åpent sår og med psoriasis, påfør et par gram medikamenter til en ren gaskelpute eller bomullspute og legg den på det skadede hudområdet. Fest deretter det med et bandasje. Så gjør med hver forandring av dressing.

Varigheten av behandlingen bestemmes av legen ved alvorlige skader. Hjemme, stoffet er brukt til synlig helbredelse oppstår.

Holdbarhet

Enhver form for stoffet er egnet for bruk innen 5 år.

Det er nødvendig å overholde betingelsene for lagring. Eplan er lagret på et kjølig, tørt sted.

Et bredt spekter av bruk av narkotika "Eplan" dikterer behovet for å få det i alle hjemmets og bilens førstehjelpsutstyr.

Generiske legemidler

Analoger av glykolan er andre midler med lignende egenskaper. Dette er:

 • acyclovir;
 • hydrokortison;
 • Badger fett + peppermynte olje;
 • Etylkarbitol;
 • Pantenol;
 • vitanol;
 • Diclofenac med linfrøolje;
 • dimetinden;
 • indometacin;
 • ibuprofen;
 • Aktovegin.

Folkemedisiner som har, så vel som "Eplan", antiseptiske egenskaper er medisinske urter: gyldne bart, calendula, plantain. For behandling av sår og betennelsesprosesser på huden på dem, er de forberedt tinkturer, avkok, salver, som brukes som basis for lard eller smør.

anmeldelser

Pasientene snakker om stoffet:

 • "Min anmeldelse handler om en nyttig ting! Å ha litt svekket ansiktsbehandling, fikk jeg umiddelbart et velfortjent resultat - jeg ble angrepet av akne på haken min. Apoteket rådde billig "Eplan." Begynte å bruke. Jeg ble overrasket av lynrask resultat. Ikke et kosmetisk produkt fungerer så fort. "Elena, 23 år gammel;
 • "Flytende legemiddel" Eplan "ervervet for barnet. Bare i tilfelle, kjøpt og krem. Legemidlet ble rådet av en lege når, mot bakgrunn av en kyllingpoks, kløende, gråtende sår spredt over barnets kropp. Først behandlet jeg dem med en bomullsskive med dråper og smurt deretter med krem. Alle sårene i 1-2 dager tørket opp, babyen roet seg, sov godt om natten. Et så enkelt og rimelig verktøy reddet oss bare. "Maria, 34 år gammel;
 • "Hvor mange ganger i familien har vi brukt denne helbredende balsam! Flasken er praktisk for å sette dråper på huden. Du kan dryppe punktet til rett sted uten å bruke bomull eller bandasje. Med min psoriasis behandler jeg rastløse steder med dråper, om natten bruker jeg en bandasje som ikke stikker om morgenen, det er så viktig for meg! "Svetlana, 48 år gammel.

På servietter "Eplan" se følgende video:

Fortell meg, og hvis "Eplan" er lagret i mer enn fem år, kan det brukes, vil det få effekt? Ja, jeg husker, jeg kjøpte den lenge, for å beskytte hendene mine mot kjemikalier. Men han hjalp meg også, da et tilfelle av et speil ved en tilfeldighet gjennomsyrde hånden min. Det var et sår, jeg behandlet det med Eplan og hydrogenperoksid. Alt helbredet mirakuløst, vevene gjenvunnet, selvfølgelig var et arr igjen, men det var ikke engang merkbar. Samtidig gikk hun aldri til sykehuset.

Angelica, kjøp en ny EPLAN. For lang holdbarhet allerede. Hvordan ønsket du å lagre hender? Jeg trodde at det bare ved behandling av sår og betennelse, hjelper det. Og her viser det seg et meget bredt spekter av handlinger. Trenger å kjøpe

Angelica, instruksjonene og emballasjen må ha en dato før stoffet utløper. Hvis utløpsdatoen er utløpt, er det ingen skade, men fordelene vil heller ikke være bra. Har du brukt Eplan i lang tid, fortell meg dette produktet hjelper med brannskader? Svigerdatteren arbeider på bakeri og ofte er det brannsår. Vi pleier å behandle med Redningsmannen, men det hjelper ikke mye.

Er det en avhengighet av huden til stoffet Eplan? Jeg jobber med vann, hendene mine tørker hele tiden, de knekker, hvis jeg bruker Eplan i stedet for håndkrem, bruker den 5-6 ganger hver dag, vil det ikke bli vanedannende, vil det da ikke påvirke huden min og hjelpe til med å gjenopprette?

Hallo Angelica hvis utløpsdatoen for stoffet er over, så er det bedre å kaste det ut og kjøpe en ny. For ikke å ha noen allergiske reaksjoner og andre ting. Og her er spørsmålet, men i gynekologi kan svaber fra væskesammensetningen brukes hjemme eller på sykehuset?

Jeg visste ikke om dette stoffet, selv om min mann i apotek ofte kjøper acyclovir. Men hver måned har han alltid en forkjølelse på leppene sine. Og også min niese ble rådet til å behandle vorter med et preparat som inkluderte den viktigste aktive ingrediens glykolan. Men spørsmålet er - vil det kurere årsaken, eller vil det bare fjerne kosmetiske ufullkommenheter? Dømme av det faktum at viruset av herpes og vorter er ikke lett å fjerne.

Jeg har ikke hørt om et slikt stoff som "Eplan." Etter å ha lest artikkelen kom jeg til den konklusjonen at det er et universelt og helt ufarlig stoff. Og den subkutane myten i ansiktet kan de bli behandlet? Og hvis det er mulig, vil han kurere ham, eller vil han bare være ublu? Og hvilken er bedre å bruke, væske eller krem?

God dag! Jeg vil gjerne lære mer av deg, jeg har fått dermatitt fra et to måneder gammelt barn, vil Eplan hjelpe ham uten noen komplikasjoner?

Eplan - instruksjoner for bruk

Legemidlet Eplan brukes i henhold til bruksanvisningen for desinfeksjon, beskyttelse og akselerasjon av regenerering av huden. Kremaktig og flytende form av stoffet basert på glykolan ble utviklet i 2000-årene på et russisk forsknings- og produksjonsvirksomhet.

Eplan - bruksanvisning - pris

Under dette navnet er det en gruppe topiske preparater:

 • krem i et rør på 30 gram til en pris på 150-180 rubler;
 • 25% ureagel i et 30 ml hetteglass med en dispenserhett, koster 180-210 rubler;
 • 160 mm med 140 mm anti-inflammatoriske kluter "fra hundre sår" og "førstehjelp"; 145 rubler i en individuell pakke;
 • flytende oppløsning i et hetteglass med 20 ml med pipette, for 100-120 rubler;
 • 5 ml blyant for 85-100 rubler.

Legemidlene er laget på grunnlag av en kompleks blanding av lantannitratglykol. Bruk for:

 • bekjempe betennelse;
 • eliminere smerte og kløe;
 • hud helbredelse;
 • fjerning av giftige stoffer fra huden.

I tillegg til glykolan inneholder preparatet antiseptisk trietylenglykol og etylkarbitol-, glyserin- og polyetylenglykol-fuktemidler og destillert vann.

Eplan - instruksjoner for bruk for barn

Verktøyet er tillatt for ungdom og barn fra fødselen. Instruksjoner for bruk av stoffet Eplan for barn klassifiserer det som et middel som bare brukes til ekstern bruk i terapi:

 • hudbetennelser - koker, kviser. På en ren, tørr hud, bruk en krem ​​/ blyant prikket på steder med betennelse 2-4 ganger om dagen. Fortsett behandlingen i en uke;
 • skader - slitasje, riper, blåmerker, kutt. Det er praktisk å behandle mindre hudfeil hos barn med blyant. Servietter tar med seg som et middel til førstehjelp i kampanjen, i landet, på en sykkeltur;
 • brenner fra varmt vann, sol, kjemikalier. Det er viktig å påføre kremet så tidlig som mulig på huden som tidligere er vasket med kaldt vann;
 • atopisk dermatitt, påfør krem ​​2-3 ganger om dagen på ren, tørket hud i 10 dager;
 • vannkopper, herpes. For symptomatisk eliminering av smerte, bruk en krem ​​/ løsning / blyant på stedet for betennelse.

Agenten påføres ikke på et nytt sår på grunn av blødningsrisikoen. Den brukes etter 3-4 timer, når en skorpe dannes.

Advarsel! Det er strengt forbudt å begrave Eplan i nese, munn eller ører.

Eplan krem ​​- bruksanvisning - pris, omtaler

Kremet påføres eksternt, og unngår kontakt med slimhinner, i alle aldersgrupper, inkludert nyfødte, så vel som hos gravide og ammende kvinner. Indikasjoner for bruk av krem ​​er:

 • brannsår - termisk, stråling, kjemisk, sol. For å distribuere krem ​​på en hud vasket med kaldt vann i et tynt lag. Deksel med steril bandasje på toppen. Forløpet av dressings - 6 dager, 3 ganger om dagen;
 • Trophic ulcers i diabetes og åreknuter blir behandlet ved dobbel behandling av feilen per dag;
 • På ren hud i stedet for bedsores gni krem ​​2-3 ganger om dagen med lette bevegelser av fingertuppene;
 • I løpet av eksem, psoriasis, dermatitt blir det lettere å behandle krem ​​tre ganger om dagen.
 • anale fissurer, hemorroider etter perineal hygiene smøres med en krem ​​for å redusere smerte og kløe, akselerere helbredelse;
 • sprekker i hælens hud vil helbrede raskere hvis du bruker Eplan krem ​​i henhold til bruksanvisningen.

Vær oppmerksom på! Det er isolerte tilfeller av allergi mot krem. Før bruk, test for følsomhet - legg en dråpe produkt på innsiden av håndleddet og vent 30 minutter.

Prisen på Eplan krem ​​varierer fra 150-180 rubler per 30 gram. Forskere fra Institutt for kirurgi. AV Vishnevsky krem ​​ble behandlet hudfeil. Leger Leonid Alexandrovich: "Eplan krem ​​viste høye resultater i lokal behandling av smittsomme lesjoner av hud og bløtvev. Jeg anbefaler til kollegaene stoffet å bli mye brukt i medisinsk praksis "

Eplan krem ​​- instruksjoner for bruk for barn

Legemidlet er indikert for bruk av barn fra fødselen med blåmerker, kutt, slitasje. Vil hjelpe med termiske og sollysskader i huden. Atopisk dermatitt og varicella-dekket vannkopper behandles. Teenager krem ​​vil hjelpe fra kviser med purulent hode. Påfør legemidlet til den tidligere renset og tørkede huden 2-3 ganger daglig. Behandlingsforløpet varer fra 5 til 10 dager. Mulige individuelle allergier for stoffets sammensetning.

Eplan salve - bruksanvisning

Påfør salve (krem) hos barn fra fødsel, kvinner under graviditet og amming. Legemidlet anbefales til bruk sammen med:

 • brudd på integriteten til huden for å forhindre sårinfeksjon i fasen av dannelsen av skorpen;
 • trophic ulcers, bedsores;
 • dermatitt, eksem, psoriasis;
 • symptomatisk behandling av herpetic skin lesjoner;
 • kløe og smerte i betennelse og prolaps av rektale årer;
 • anal sprekker, hæl sprekker;
 • pustulære hudlesjoner;
 • brannsår av ulike etiologier.

Salven har en lys tekstur, holder seg godt på huden, trenger raskt til fokuset på betennelse. Det lindrer smerte, reduserer hevelse, gir raskere helbredelse. Ikke bruk på friske blødninger og slimhinner.

Eplan Ovn - instruksjoner for bruk for barn

 • hvis huden er skadet av solen, kokende vann, etter å vaske brenn med kaldt vann og tørke med serviett;
 • med kompleks behandling av atopisk dermatitt for å eliminere kløe, hevelse, betennelse;
 • med crusty papules av kokepokker for å hindre smitte og riper;
 • for behandling av akne i puberteten;
 • i den komplekse behandlingen av sår, forutsatt at de er forlenget av en skorpe og ikke bløder.

Salven brukes 2-3 ganger om dagen, og sprer et tynt lag på huden. Varigheten av behandlingen er 5-10 dager.

Eplan Ointment - bruksanvisning - pris

Kostnaden for Eplan salve med detaljerte instruksjoner for bruk i forskjellige apotek varierer fra 150 til 180 rubler for et aluminiumrør på 30 gram. Dyrere salve er i Moskva apotek kjeder - 180 rubler. I Samara apotek finner du et verktøy for 150 rubler.

Salve Eplan - bruksanvisninger - vurderinger

Prisen på Eplan salve med bruksanvisning, ifølge forbrukerne, står i forhold til stoffets kvalitet og terapeutiske egenskaper.

Milena, 28 år gammel: "Arbeid i rengjøringen er knyttet til nær kontakt med vaskemidler. På huden på hendene ble det funnet røde, skjellete kløende områder. Hjemme var det Eplan salve, som min tante behandlet såret på beinet hennes. Salve brukt over natten i en uke. Huden ryddet, ubehaget gikk forbi. Kjøpt for 163 rubler i apotek nær huset på Veterans Avenue i St. Petersburg. Prisen på et effektivt stoff for hele familien er mer enn akseptabelt. "

Eplan væske - bruksanvisning

Produsert i form av en fargeløs oppløsning på 8,5% i hetteglass med 20 ml med en piperør. Skru av sikkerhetsdekselet før bruk med en flaske. Bruk deretter den innebygde dryppen til å irrigere den berørte huden. Behandling av huden med en bomullspinne fuktet i en løsning er tillatt. Væskeform er praktisk for terapi:

 • brannsår;
 • store sår;
 • trophic ulcers av ekstremiteter.

Swabs med en løsning påført hemorroider, kløende noder og analfissurer. Fremmer helbredelse av sprekker, slitasje, riper, kutt.

Væskeformen er effektiv i behandling av smittsomme sår. Reduserer brennende følelse, hevelse og reduserer separasjon av inflammatorisk ekssudat. Du kan irrigere overflaten av huden med en dråper for punktbetennelse - kviser, kyllingepapuler.

I tilfelle av omfattende lesjoner, drypp en væske på et gasbind serviet, fest det til det inflammatoriske fokuset og fikse det med et bandasjeforband.

Væske Eplan - bruksanvisning - pris

En flaske på 20 ml koster fra 100 til 120 rubler, avhengig av apotekets prispolitikk. Ifølge vurderinger av leger har flytende Eplan med instruksjoner for bruk til denne prisen flere fordeler enn andre lokale midler.

Alekseev Alexander Ivanovich, kirurg: "Løsningen av Eplanol 8,5% ble brukt av meg til behandling av postoperative, purulente sår og brannsår. Verktøyet reduserte sårens helbredende tid, hadde en økonomisk utgift. Pasienter som fikk ligering med Eplun, raskere utladet fra sykehuset. Forbrenning helbredet 3-4 dager tidligere enn i kontrollgruppen. Jeg anser Eplan som et stoff med høyt terapeutisk potensial på et økonomisk lønnsomt behandlingsforløp. "

Eplan løsning - bruksanvisning

Løsningen selges i mørke flasker på 20 ml. Behandle løsningen med eventuelle brudd på integriteten til huden for å hindre sårinfeksjon og aktivere helbredelse:

 1. Skyll området med vann og tørk med et vev eller på en naturlig måte før behandling.
 2. Påfør oppløsningen direkte på det berørte området ved hjelp av en innebygd pipette eller suge en tampong i løsningen og behandle defekten med den.

Advarsel! Det er forbudt å bruke løsningen på blødende sår. Kan ikke påføres slimhinner og brukes innvendig.

Eplan olje - bruksanvisning

Olje er den flytende formen av stoffet, helles i mørke glassbobler med pipette. Hvert hetteglass inneholder 20 ml olje (oppløsning). Oljen brukes i henhold til instruksjonene for behandling av skadet hud i:

 • spedbarn;
 • gravide kvinner;
 • sykepleiere og andre alders- og kjønnskategorier av befolkningen.

Behandling rengjort fra mekanisk kontaminering av dermis utføres 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer fra 5 dager til en uke.

Eplan drops - instruksjoner for bruk

Dråper er pakket i en mørk glassflaske med et volum på 20 ml med en praktisk pipettdispenser. Bruk dråper til behandling av skadet hud med purulente papiller, rødhet, rikelig ekssudat, kløe, peeling to ganger om dagen i løpet av uken.

Vær oppmerksom på! Begrav dråper i nesen, øynene, ører kan ikke være, verktøyet påføres utelukkende på huden. Kontraindikasjoner gjelder mennesker som er følsomme overfor stoffets sammensetning.

Eplan dråper - bruksanvisning - pris

Kostnaden for Eplan i et hetteglass med 20 ml med en praktisk droppedispenser og bruksanvisning er 99-158 rubler i Moskva apotek. Legemidlet er billig og dispensert fra apotek uten resept. I tillegg kan du bestille stoffet i et nettapotek med hjemmelevering.

Eplan gel - instruksjoner for bruk

Den tradisjonelle løsningsformuleringen er supplert med urea, som er tilstede i en andel på 25%. Urea har egenskapen til å tiltrekke vann. Penetrerer inn i hudtetningene - korn, korn, helsprick, urea samler og holder vannmolekyler i disse vevene. På grunn av dette løsnes tette lag. I tillegg eliminerer gelen med urea bakterier og stimulerer veksten av epitelceller. Hastighet av sprekker skjer ved at huden slippes ut fra den døde hornhinnen.

Påfør gelen i henhold til instruksjonene på de keratiniserte områdene av føttene, albuene, håndflatene, forvask og tørk behandlingsområdet. Inflicting gel, du må gni den til helt absorbert innen 3 minutter. En annen måte er å suge en bomullspute i gelen med urea og feste den til problemområdet i kroppen, fikse det med en gips i 30 minutter. Gelprosedyrer utføres 1-2 ganger per dag. Varighet av bruk - 1-2 uker.

Eplan - analoger - instruksjoner for bruk, pris, anmeldelser

I tillegg til gelen, krem ​​og oppløsning produseres en blyant og anti-inflammatorisk klut av lignende sammensetning. Eplan Lekker blyant er solgt til en pris på 85-100 rubler. Pennen har en porøs spiss og et 5 ml reservoar for den medisinske løsningen. Før bruk rives blyanten, lokket åpnes, og på pressen på reservoarets vegger blir medisinen påført huden med en porøs spiss. Det er praktisk å håndtere slitasje, kutt, riper, kviser, papiller.

Servietter "fra hundre sår" og "førstehjelp" for 145 rubler er i individuell emballasje. De er mettede med en løsning. Servietter er uunnværlige i et hjem og et førstehjelpsutstyr som et middel for sol- og termiske brannskader, sår, kutt, slitasje. Servietet er fjernet fra posen og påført på sårpunktet, toppen kan festes med et bandasje eller gips.

Kundeanmeldelser på Eplan bekrefter kvaliteten på stoffet for en budsjettpris sammenlignet med jevnaldrende. Erstatt stoffet kan være lik i virkemidler:

 • D-Panthenol salve, 400 rubler per 50 gram;
 • salve Solcoseryl for 300 rubler per 20 gram;
 • salve Levomekol 90-120 rubler per 40 gram.

Maksim Glushkov, 23 år gammel: "Jeg leder en aktiv livsstil, går på tur, sykler, fisker. Overalt er det fare for brenning, kutting, slitasje. Han tok med seg aerosoler som panthenol, geler og salver i rør, til han fant på internett informasjon om kluter "fra hundre sår" og en Eplan blyant. For vandreforhold servietter og blyant - du kan ikke forestille deg. Et godt raskt hjelpemiddel til behandling og behandling av hudlidelser. "

Flere Artikler Om Typer Acne