Kosttilskudd Brewer's gjær med svovel er ofte anbefalt for pasienter å bekjempe akne, akne. Hvordan virker stoffet og hvordan man bruker det?

beskrivelse

Bruken av brygger gjær med svovel Evisent er først og fremst nødvendig for folk som trenger vitamin B. Imidlertid er listen over indikasjoner mye mer omfattende på grunn av sin rike sammensetning. Det meste av tabletten inneholder gjærbrygget skallet og svovel. Også sammensatt av:

 • Tiamin (Vitamin B1). Det bidrar til etableringen av nervesystemet, regulerer metabolisme.
 • Riboflavin. Vitamin B2 vitaminmangel har konsekvenser som sløret syn, slapphet, tørrhet i epidermis.
 • Pyridoksin. Vitamin B6 regulerer det perifere nervesystemet.
 • Nikotinsyre. Oppgaven av vitamin PP er å regulere surhet i magen, kontrollere kolesterol, forbedre blodsirkulasjonen.
 • Vitamin E. Det er designet for å kontrollere reproduksjonssystemet, samt beskytte mot ødeleggelsen av cellemembranen.
 • Folsyre For å regulere prosessen med fordøyelsen.
 • Pantothensyre.
 • Mineraler: selen og sink, kalsium og jern, magnesium.

Legemidlet Brewer's gjær med svovel anbefales å stimulere metabolske prosesser, styrke immunsystemet, normalisere hormoner, fjerne giftstoffer og roe nervesystemet. Produktet bidrar også til å forbedre hudtilstanden:

 • Stoffer er bedre mettet med oksygen.
 • Akselerert vevsgenerasjonsprosess.
 • Stoppet betennelse.
 • Huden er mettet med de nødvendige elementene på mobilnivå.

Det er derfor Brewer's gjær med svovel er foreskrevet til pasienter som ønsker å bli kvitt akne, hudormer.

Evisent bryggers gjær er et kosttilskudd som hjelper til med å gjenopprette nivået av vitamin B i kroppen. Påfør bare etter instruksjon fra legen. Sørg for å bli kjent med listen over kontraindikasjoner.

vitnesbyrd

For å bli kvitt akne (spesielt, vi snakker om vulgær form for akne andre grad), anbefalte mange tilsetning av bryggergær med svovel. Også til indikasjonene skal inkludere:

 • Den postoperative perioden og tiden etter en alvorlig sykdom.
 • Generell uttømming av kroppen.
 • Sesongbasert Vitamin B Vitamin A
 • Sykdommer i det endokrine systemet, spesielt hypofunksjon av skjoldbrusk, diabetes, fedme.
 • Patologi i fordøyelsessystemet.
 • Behovet for å regulere nervøsitet.
 • Forebygging, behandling av visse kardiovaskulære sykdommer.
 • Furunkulose, dermatose, forårsaket av nervøs overbelastning, stress.

Brygger gjær med svovel brukes ofte i kosmetikk. Kosmetiske masker hjelper gjemme fine linjer og gjenoppretter hudfarge. Tabletter tas med diffus alopeci for å forbedre hårets struktur for å styrke negleplaten.

På apoteket kan du kjøpe lotion, ansiktsrenser, maske, krem. Brewer's gjær med svovel. Det er også mulig å selvstendig lage et terapeutisk middel for ansiktet hjemme.

Instruksjoner for bruk

Bryggergær med svovel kan brukes oralt eller eksternt. Masker og kompresser er laget av pulver. Behandlingens varighet velges individuelt.

Hvordan ta stoffet for å gjøre det mulig å bli kvitt akne? Ungdom over 12 år og voksne må drikke flere tabletter tre ganger daglig for noen tabletter (det nøyaktige beløpet vil bli indikert av legen). For å supplere bedre absorbert av kroppen, bør dette gjøres under et måltid. Pulveret er tatt på samme måte. Den terapeutiske kurs for akne, akne er 30 dager. Det neste inntaket av kosttilskudd er mulig etter 6 måneder.

Holdbarhetstilskudd Evisent - 24 måneder. Det bør oppbevares på et tørt sted utilgjengelig for et lite barn ved en temperatur på opptil 25 grader.

Matlagingsmaske

Brewer's Yeast with Sulfur Evisent kan brukes som ingrediens for en aknebehandlingsmaske. Vurder de mest kjente oppskrifter.

 1. Bland 1 ss. skje med tørt gjær Evisent fra 1. st. skje med vann (det er viktig at det var ved romtemperatur). I denne blandingen tilsett 1 teskje olivenolje, slått eggeplomme. Påfør en homogen masse ved milde massasjebevegelser på ansiktets hud (ikke påvirke området rundt øynene og munnen) i en kvart time. Vask av.
 2. 30 gr. fortynnet med knuste tabletter eller pulver med oliven eller linolje (3 ss er nok for denne mengden). Rør godt for å få en blanding av ensartet konsistens. Rengjør huden din med lotion. Påfør et middel i 10-15 minutter. Vask av.

For fet hud:

 1. For å eliminere glans, smale porer, bli kvitt akne, bland 30 gram. pulver med 3 ss. skjeer med melk. Hold masken på ansiktet i ca 15-20 minutter. Vask av.
 2. Bland 1 ss. skje med kosttilskudd Evisent (pille må knuses til tilstanden av pulver), 1 ts honning, 2 ss. skjeer med melk. La blandingen stå i ansiktet i 15 minutter, skyll deretter.
 3. Fortynn 15 gr. Kosttilskudd 20 ml sitronsaft. Resultatet skal være en masse av ensartet konsistens. Vask masken av ansiktet ditt om en kvart time.

For ernæring av epidermis. Bland 1 ts gjærpulver, 1 ts sitronjuice og 1 ss. en skje med honning. Påfør blandingen på huden i 15 minutter. Vask av med varmt vann.

For å oppnå resultatet skal medisinske masker gjøres 2 ganger i 7 dager i løpet av måneden.

Kontra

Evisent bryggers gjær anbefales ikke til gravide, ammende kvinner, barn under 12 år. Kontraindikasjon tjener også som:

 • Individuell intoleranse mot komponentene.
 • Vitamin B hypervitaminose
 • Et magesår.
 • Gastritt.
 • Pankreatitt.
 • Dysbacteriosis.
 • Kalsiummangel i kroppen.
 • Nerves patologi.

Det må tas forsiktighet ved bruk av oral og eksternt kosttilskudd Evisent. De mulige konsekvensene er urticaria, kløe (når du bruker masker), magesmerter, oppblåsthet, hodepine og forstyrrelser i mage-tarmkanalen.

For å unngå negative konsekvenser, er det viktig at du konsulterer legen din før du følger behandlingen, og du må følge reglene for opptak som beskrevet i instruksjonene.

Øl øl med SERA EVISENT

Brygger gjær gir normal vital aktivitet, vekst og utvikling av kroppen, bidrar til dannelsen av motstand mot virkningen av uønskede miljøfaktorer (stress og tretthet). De forbedrer opptaket av mat, aktiverer tarmtransportfunksjonene, normaliserer metabolske prosesser, har en immunostimulerende og avgiftende effekt, og fremmer eliminering av giftige stoffer.

Indikasjoner for bruk

Bryggergær med svovel Evisent anbefales som et biologisk aktivt kosttilskudd - en ekstra kilde til vitamin B1, B2, B6, PP.
Evisent brygger gjær med svovel anbefales også i kompleks behandling av diffus alopecia og spiker dystrofi av ukjent etiologi, vulgær form for akne, II grad.

Metode for bruk

Anbefalinger for bruk: Voksne tar 2-3 tabletter av Evisent 3 ganger daglig med måltider.

Bivirkninger

Kontra

Kontraindikasjoner for bruk av Evisent Brewer's gjær er: idiosyncrasy av komponenter, graviditet og amming. Kontakt lege før bruk.

Lagringsforhold

Oppbevares ved romtemperatur på et mørkt, tørt sted.
Holdbarhet: 2 år.

Utgivelsesskjema

Evisent - tabletter på 0,4 g. I pakning med 60 og 100 tabletter.

Evisent brygger gjær med svovel

Bryggergær med svovel "Evisent" er et av de mest effektive komplekse naturlige vitaminpreparatene. Gjær er nødvendig for at kroppen skal skape nye celler, organers normale funksjon.

Økt svovelinnhold gir høy effekt i behandling av akne og akne. Svovel er en uunnværlig komponent av alle proteiner. Derfor krever menneskekroppen tilstrekkelig store daglige mengder av denne makrocellen.

På grunn av deres biologisk aktive komponenter, har Brewer's gjær med svovel en uttalt antioksidant effekt, normaliserer cellulær respirasjon og stabiliserer karbohydratmetabolismen. De har en helbredende og regenererende effekt på hud, hår og negler. De senker aldringsprosessen, øker elastisiteten og fastheten i huden, stimulerer veksten av hår og negler.

I produksjonen av bryggergær med svovel "Evisent" benyttes en unik teknologi. Inkubasjon (oppdrett) av gjærkulturer skjer på spesielle berikede medier som gir høye nivåer og høy biotilgjengelighet av mikronæringsstoffer (svovel). Gjærcellen absorberer og sikrer bevaring av mikronæringsstoffer, noe som gir kroppen maksimal fordøyelse av biologiske tilsetningsstoffer. Den unike tørketeknologien ved lavtemperatur ved sluttproduksjonen gir et høyt innhold av B- og E-vitaminer i Brewer's Yeast and Sulfur Evisent. Hver tablett inneholder bare renset gjær uten forurensninger: kjemiske salter, mineralsyrer, syntetiske vitaminer.

Anbefales som kosttilskudd til mat - en ekstra kilde til vitamin B1, B2, B6, PP.

• ikke forårsake vektøkning (bekreftet av kliniske studier (i Kazan State Medical Medical University);
• inneholder ikke genetisk modifiserte komponenter;
• Effektiviteten av Brewer's Yeast and Sulfur Evisent i den komplekse behandlingen av diffus alopeci og spikerdystrofi av uklar etiologi ble bekreftet ved kliniske studier etter registrasjon ved russisk akademi for høyere utdanning av Roszdrav;
• Effektiviteten av Evisent Brewer's gjær og svovel i behandlingen av vulgære former for akne av II-graden av alvorlighetsgrad ble bekreftet ved kliniske studier etter registrering på Kazan State Medical University.

Anbefalinger for bruk: Voksne tar 2-3 tabletter 3 ganger daglig med måltider.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene, graviditet og amming.

Kontakt lege før bruk.

Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares ved romtemperatur på et mørkt, tørt sted.

Holdbarhet: 2 år

 • - Beskrivelse og bilder på kort av varer kan variere med hva som presenteres på apoteket. Vennligst sjekk informasjonen med operatørene før du legger inn bestillingen.
 • - Dette produktet kan ikke byttes ut og returneres på grunnlag av resolusjonen 55 av 01/19/1998.

Hun tok evisent på råd fra en lege, betydelig forbedring av huden er merkbar.

№ 6805 | 09/08/12 10:28 PM | Nick

Min kosmetolog rådde meg til å drikke bryggergis tabletter med svovel evisent. Etter å ha tatt antibiotika, begynte en kontinuerlig utslett på ansiktet. Selvfølgelig kjøpte jeg litt mer Evisent-lotion, slik at jeg kunne bruke komplekset på ansiktet og innvendige tabletter for kroppen. Tross alt begynner problemene først og fremst i kroppen. Resultatet var en uke senere, da utslettene begynte å passere, ble ansiktet rent og til og med lyst etter en måned. Jeg anbefaler å bruke hele linjen evisent.

№ 15679 | 12/10/14 7:49 PM | Lily

Du må bare drikke kurset og to måneder. Og så blir det et resultat.

18610 | 02/04/16 13:07 | Masha

Min venn ble foreskrevet av en lege, så jeg løp inn i et slikt problem. Jeg gikk allerede og kjøpte det selv i et apotek, medisinsk evisent øl som rystet med svovel, og brukte også evisent lotion. Umiddelbart merket jeg ikke resultatene, men nærmere slutten av den andre måneden var det praktisk talt ingen akne. Nå bruker jeg bare lotion. Huden er ikke lenger fet, det er ikke mer akne eller akne. Det er ikke dyrt, tilgjengelig for alle.

№ 18611 | 02/04/16 1:11 pm | Diana

Så evisent i overgangsperioden da det oppstod hudproblemer. Veldig effektivt fjernet alle kviser fra ansiktet og wen. Jeg så det i lang tid.

№ 19419 | 05/23/16 15:50 | tro

Jeg drikker ølgær med svovel-evisent, ikke første gang. Min hud er nå perfekt, utslett gjør meg ikke mer, glatt og rent.
Under mottaket er det ingen bivirkninger, enda mer vektøkning. Tvert imot øker stoffskiftet og vekten minker.

Nr. 19940 | 08/23/16 11:01 PM | Marina Grigoryevna

Jeg begynte å bruke dette stoffet etter at jeg la merke til at neglene og håret fløy. Fingernails begynte å bryte, håret faller ut. Jeg kjøpte dette dårlig på råd fra en venn, begynte å ta kurs i henhold til instruksjonene 3 ganger om dagen. Etter en måned med opptak stoppet neglene mine, de ble vakre, glatte. Nå en pause i resepsjonen. Håret har blitt sterkere, fallende ut har blitt mye mindre. Veldig bra stoff, veldig fornøyd med det. Jeg hadde ingen bivirkninger.

№ 20906 | 12/29/16 3:59 pm | Speedwell

Hun tok brygger gjær med svovel noen få kurs. Jeg likte veldig mye hvordan de handlet på bena mine. Brittleness er borte, neglene er mye sterkere enn stål. Hår forresten, også, reagerte perfekt på mottak av gjær. De nesten stoppet å falle, de begynte å se bedre ut.

№ 21463 | 02.27.17 20:46 | Julia

Jeg begynte å ta brygger gjær med svovel evisent, på en eller annen måte støtte huden min. På det oppdager periodisk akne, så akne. Besley riktig! Jeg kjøpte en pakke for et utvalg, jeg tok 2 kurs med pauser. Huden begynte å se bedre ut, akne begynte å virke sjeldnere, og akne redusert. Nå tar jeg ett kurs hver 4-5 måneder for å holde huden min i god form. Det viser seg :)

№ 21600 | 03.28.17 19:54 | Diana

fortsatt i ungdomsår på grunn av akne, foreskrev en dermatologist brygger gjær å drikke. Nå, selv om det ikke er tenåring, kommer problemer med hudens regelmessige klatring, spesielt i våren, alt blomstrer ((jeg bestemte meg for å drikke bort gjær fra Evisent - jeg hadde ikke forventet det, men jeg merket raskt resultatet, jeg kommer ikke til å reflekteres i speilet))

№ 21798 | 04/28/17 2:02 PM | Inna

For et halvt år siden henvendte hun seg til en hudlege: det var hudproblemer - akne, akne og allergiske utslett. Jeg har allerede hengt opp rett. Og krem ​​og maske prøvde. Men på en eller annen måte hjalp det ikke. Jeg stemte på dommen til ukoloterapi, litt dyrt, men nesten til legenes ansikt lo da han fortalte meg at denne bryggerens gjær ville hjelpe - evisent. Og de hjalp! Nå har jeg begynt å bruke vaskemaskinen sin. Hud har blitt mye renere. For et par måneder, et godt resultat. Plus, neglene også opphørt å exfoliate, selv om jeg trodde det var vår familie ting og ikke engang oppmerksom på det.

22072 | 05.06.17 15:46 | Xomka

Jeg har en slik historie: Fra overgangsalderen (fra 14 år) Jeg led av hudproblemer, hadde et sterkt akneutslett, ansiktets hud var veldig tørt på enkelte steder, og noen steder for fet. Det var mye akne, jeg var veldig kompleks om det. Da ble jeg på en eller annen måte fanget med bryggergær og svovel, merket heter "Evisent" - etter det første kurset hadde jeg allerede et godt resultat - utslippet minskade, huden ble mykere og mykere! Det andre kurset ga enda flere forbedringer - siden da tar jeg stadig kurs på disse vitaminene. Veldig bra, jeg anbefaler det til alle! Plus, jeg bruker fortsatt ansiktsvask - myker og oppdaterer huden i ansiktet :) Veldig kult merke, rett reddet meg!

№ 22148 | 06/16/17 12:58 PM | Aminka Varlamova

Legemidlet ble behandlet evisent fra virkningene av anemi. Anemiene i seg selv ble herdet på annen måte, men etter sykdommen ble det fortsatt "hyggelige" konsekvenser - sprøtt hår og spiker negler. Evisent drakk en måned, så huden min tok av sløret av greyness og neglene med håret ser mer sunne og skinnende ut.

Nr. 22720 | 08/20/17 01:44 | olga

Må behandles når neglene er svært svake. Chipped, ingen skjønnhet. Jeg gråt nesten. Klokt folk i ansiktet av venner ga råd, Evisent drikke bort, piller. Det gjorde det også. Måned så dem, mens så, vekten har ikke endret seg i det hele tatt. Neglene er sterkere, stoppet å bryte, nå er manikyret holdt som det burde være i en uke, og gelpolen er tydelig på seg i 10-14 dager

№ 22748 | 08/23/17 2:53 pm | Valkyrie

Jeg hadde en periode da jeg tok mye medisiner... håret mitt led av dette, som ble mer intens enn det skulle falle ut, naglene som lagde seg, etc. Det er bra at hun lyttet til hennes mors råd og vendte seg om til gjær med svovel for hjelp, stoppet samtidig. For meg er evisent et veldig verdifullt verktøy, det fungerer virkelig med kroppen. Etter en måned med bruk ble resultatet merkbart, og vekten var den samme

Gjær Evisent

Gjær Evisent med svovel - har en utrolig høy biologisk aktivitet, består bare av naturlige ingredienser.

De påvirker mennesker fra utsiden: hud, hår, negler, etc. Og fra innsiden: de påvirker hele kroppen likestilt.

Gjær Evisent med svovel - beskrivelse, sammensetning, utgivelsesform

Gjær Evisent er ikke et stoff, men bare et kosttilskudd, men det har en lignende terapeutisk effekt.

Med regelmessig inntak, er det en umiddelbar forbedring i helse, velvære, og dette påvirker igjen måten menneskene lever og deres levetid på. Aldring bremser ned.

Legemidlet virker på kroppen foryngende som et resultat av dette:

 • patogene mikroorganismer slutter å formere seg;
 • dermis er mettet med oksygen;
 • Slag og giftstoffer fjernes fra kroppen;
 • metabolisme er normalisert;
 • huden renses;
 • kroppen supplerer sine reserver: vitaminer, næringsstoffer, etc.;
 • produksjon av kollagen øker;
 • kroppen vil produsere insulin i riktig mengde, noe som betyr at sukkernivået vil falle;
 • oksidative prosesser vil bli langsommere;
 • hudfarge vil bli bedre;
 • øke immunitet
 • hårveksten vil akselerere;
 • tilstanden til negler vil bli bedre, etc.

struktur

Svovel - utfører virkelig uunnværlige funksjoner:

 • kjemper mot skadelige bakterier;
 • skaper romlig dannelse av proteinmolekyler;
 • bidrar til å beskytte celler og vev fra oksidative prosesser;
 • hindrer uønsket inntrenging av fremmede stoffer;
 • uunnværlig når du oppretter nye celler, og den riktige operasjonen av hele organismen.

Ja, og generelt er 0,22% av menneskelig vekt. Ikke rart at svovel er utformet akkurat som ellers - et element av skjønnhet.

Det er nødvendig å opprettholde menneskets helse og skjønnhet. Svovel er et viktig næringsstoff i menneskekroppen. Det er i fjerde plass etter de vitale komponentene av menneskelig eksistens etter: oksygen, vann, salt.

Det deltar i nesten alle metabolske prosesser, det finnes i alle vev, men spesielt det er rikelig: blod, lever, nervesvev, muskler, skjelett. Den inneholder vitaminer: B, E, makro-mikroelementer, flerumettede fettsyrer: B1; E; B: 2,3,4,5,6,9.

1 tablett (0,5 g) bør inneholde:

 • svovel - 0,0005 mg (1%);
 • gjær, skrelt - 0, 4895 mg (97,8%);
 • silisiumdioksid (Aerosil) - 0,006 mg (1%);
 • B2 (riboflavin) - 0,08 mg (5%);
 • B6 (pyridoksin) - 0,118 mg (6%);
 • Vitamin PP (niacin) - 1,36 mg (6%);
 • B1 (tiamin) - 0,18 mg (12%);
 • kalsiumstearat - 0,005 mg (1%).

Utgivelsesskjema

Dette tillegget har en litt merkelig lukt av gjær, tablettform, dets utseende: bikonveks, med en risiko i midten, uten skall, 12 mm i diameter.

Farge vil variere: Krem med yellowness, til en brunaktig nyanse. Kan ikke bare være monofonisk, men har flekker av en annen farge, slik marmorering er tillatt.

Tilgjengelig utelukkende i esker: 6 eller 10 blister, 10-30 hver.

Egenskaper av stoffet, handling

Egenskaper av stoffet:

 • God normaliserer: protein, fett, karbohydratmetabolisme;
 • om nødvendig kan øke appetitten;
 • fordøyelse av mat, absorpsjon og videre assimilering er bedre;
 • arbeidet i mage-tarmkanalen blir stabilere, gjenoppretter selv mageslimhinnen;
 • hjelper bukspyttkjertelen funksjonen normalt;
 • etterfyller kroppen med vitaminer, mineraler, tiamin, retinol, folsyre og mange andre;
 • fjerner giftstoffer.

Forbedrer den generelle helse og funksjonen til hele organismen. Det er veldig nyttig for diabetikere fordi det inneholder krom i høye konsentrasjoner, og det er kjent å indusere kroppen til å motvirke glukose.

Hvis du tar denne medisinen regelmessig:

 • Tilstanden til problemhuden forbedrer spesielt: oljeaktig, porøs, med akne og akne, akne, etc.;
 • Hårets struktur og tilstand vil forandre seg til det bedre: Flass vil forsvinne, håret vil skinne, hårsekkene blir sterkere, etc.

For større og raskere effekt blir masker brukt, men de har en, men en alvorlig ulempe er den vedvarende lukten av gjær.

Og du kan ikke vaske den av første gang. Gjær Evisent vil bidra: for å styrke immunforsvaret, senke aldring.

De har høye antioksidantegenskaper, betraktes som god profylakse for leverkreft og forhindrer den videre progresjon.

Du kan ta dem på samme tid og for vekttap, og for vektøkning, vil det i hvert tilfelle bare være tilnærming til behandling. En unik funksjon - stoffet er i stand til å øke sunn kolesterol i kroppen, og skadelig reduseres betydelig.

 • 2 ss. l. en dag, akkurat en måned, vil bidra til å redusere dårlig kolesterol med 15%.

Det er svært nyttig å ta i tilfelle skader: brudd, sår, alvorlige blåmerker, kutt, fordi når du tar stoffet, vil regenerative prosesser i kroppen bli betydelig akselerert.

Indikasjoner for bruk

 • å forbedre strukturen: hår, hud, negler;
 • behandling av alopecia
 • 2 grader av akne vulgaris og andre hudsykdommer;
 • dårlig ernæring;
 • behandling av beriberi, dens forebygging;
 • under tung belastning: mental, psykologisk, fysisk;
 • når utsatt for kroppen av farlige og skadelige kjemikalier. midler til stråling;
 • overdreven tynnhet;
 • nevralgi.

Instruksjoner for bruk

Klinisk farmakologi

Gjær Evisent er det mest effektive og rimelig komplekse vitaminkomplekset.

Kroppen trenger hvert sekund:

 • riktig funksjon av alle organer og systemer;
 • produksjon av nye celler.

Og det økte svovelinnholdet gir større effektivitet i kur: hudormer, akne. Fordi svovel er et uunnværlig byggemateriale av alle proteiner, bør organismen derfor motta denne makrocellen i tilstrekkelige mengder.

Dette stoffet inneholder bare biologisk aktive ingredienser som har:

 • uttalt antioksidant effekt;
 • regulere karbohydratmetabolismen;
 • gjenopprette cellulær respirasjon;
 • viser regenerering og helbredende effekt;
 • øker hudens elastisitet
 • hårvækst er aktivert og hårstruktur er justert;
 • spikerplaten er helbredet;
 • aldringsprosesser reduseres betydelig.

Produser dem i henhold til en unik teknologi: inkuber (vokser) gjærkulturer på spesialdesignede og berikede medier. Dette gir igjen et økt innhold og betydelig biotilgjengelighet av svovel.

Tilbyder i sluttproduktet et økt innhold av mange vitaminer: E; B. I tablettene, unntatt svovel og gjær, er det ingen tilsetningsstoffer ekstrahert med kjemiske midler, bare naturlige ingredienser. Her kan du lese mer om acne enterosgel, vurderinger.

Frigivelsesform, sammensetning

B1 tablett inneholder: gjær - 499,5 mg (97,9%), silisiumdioksyd - 6 mg (1%), kalsiumstearat - 7 mg (1%), svovel - 0,8 mg (0,1%) B2 (riboflavin) 0,07 mg (5%), B1 (tiamin) 0,19 mg (11%), B6 ​​(pyridoksin) 0,118 mg (6%), svovel 5,5 mg (90%), vitamin PP nikotinsyre, niacin) 1,45 mg (6%), sporstoffer.

Vitaminene som er i struktur, inneholder i den største daglige doseringen, mg. (% av dagpenningen). Pakningen inneholder: 60-100 tabletter.

Kort vitnesbyrd

dosering

Voksne og barn fra 12 år skal ta 3 tabletter, 3 ganger daglig, under måltider, drikke bare vann.

Varighet 1 kurs - 1 måned, videre av helsehensyn. Ikke dårlig før resepsjonen skal konsultere med legen.

Indikasjoner for bruk

Som en kilde til vitaminer: B1, B2, B6, PP, anbefalt som et tilsetningsstoff til mat.

Kontra

Personlig intoleranse, graviditet, amming.

Spesielle instruksjoner

 • øker ikke kroppsvekten;
 • har ikke genetisk modifiserte komponenter;
 • effektivitet i kur - dystrofi av nagelplaten av ukjent etiologi, og spesielt avansert diffus alopecia. Legemidlet er bekreftet av kliniske studier (GOU DPO);
 • Effektiv behandling - Akne 2 grader (klinisk bevist faktum).

Kontra

 • barn under 3 år;
 • amming;
 • for noen nyresykdom
 • individuell intoleranse: gjær og svovel;
 • Det er ikke tilrådelig å bruke eldre (inneholder nukleinsyrer);
 • gikt;
 • alle former for sopp natur;
 • med atrofi av optisk nerve;
 • graviditet.

Bivirkninger

Kun i form av en allergisk reaksjon: kløe, urtikaria.

Pris og analoger

100 stk - pris 280 p.

60 stk. - pris 169 s.

analoger:

 • "Nagipol" - også vist med tretthet, plager, gastroenteritt, pris: 88-95 s.
 • "Evisent" - designet for selvomsorg, pris: 175-210 s.
 • "Nagifen" - tonic, pris: 110-135 p.
 • "Osokor" - beriker kroppen med mikroelementer, vitaminer, en utmerket assistent for akne, pris: 75 p.

anmeldelser

 • Sofia, 36 år gammel

Jeg har nylig hatt en forferdelig influensa. Og snart begynte hun å legge merke til at det fortsatt var mye hår på kammen, selv med vanlig hårvasking, var det hår igjen på bunnen av kabinen. Jeg dro til sykehuset for en konsultasjon, jeg ble foreskrevet vitaminer.

De bidro til å våkne opp fra sykdommen, men håret klatret fortsatt. Nylig snakket jeg på Skype med en tidligere klassekamerat, og i en samtale med henne hørte jeg for første gang om denne gjæren. Jeg tenkte ikke lenge, jeg dro og kjøpte den på apoteket. Det var ingen umiddelbar mirakel, selvfølgelig, men etter hvert ble håret stoppet. Jeg er veldig, veldig glad!

Når håret mitt begynte å strømme inn gradvis, trodde jeg det var en alder. Men jeg er sjefsrevisor i et meget vellykket selskap, så jeg må alltid holde merkevaren. Jeg prøvde på meg selv ikke en mengde midler og nasjonalt, både kjemiker og kjemikalier.

Inntil nå er det skummelt og uforståelig å huske hvordan hele håret mitt ikke kom ut helt. Men av alle de prøvde, hadde bare gjær med svovel en positiv effekt på håret, og ikke bare, selv neglene ble vanskeligere og sluttet å bryte!

 • Svetlana, 28 år gammel

Først var jeg veldig forsiktig med pillene, for en eller annen grunn trodde jeg at lukten ikke ville være veldig bra, og smaken ville være ekkel. Men faktisk ble jeg hyggelig overrasket, pillene hadde et appetittvekkende utseende, nøytral smak og jeg begynte kampen for skjønnhet. Jeg ville ha hjelp med å bli kvitt stratifiserende negler og splitte ender.

Jeg ble imidlertid ikke kvitt problemet, men den verdsatte rundheten begynte å tilføyes gradvis. Alle mine venner har en fantastisk bust og ganske avrundede former, men dette er ikke min sak. Inntil nå har jeg foretrukket å ha mer jeans, T-skjorter, gensere og ikke vakre kvinner kjoler. Nå er jeg bare glad, og jeg vil prøve å løse problemet mitt på en annen måte.

 • Valeria, 21 år gammel

Akne begynte å dukke opp på skolen min på den tiden, som vi ikke gjorde. Min mor kjørte gjennom sykehus og bestemor i Travnitsa, gjorde forskjellige tester, sjekket magen osv. Men, og fortsatt der, lider jeg fortsatt og er veldig komplisert om dette, fordi jeg vil gifte meg.

Jeg har nylig lest på Internett om et privat sykehus, vurderingene var gode, og jeg bestemte meg for å besøke henne. Da legen tilskrev Evisent og svovel til meg, ble jeg overrasket, men jeg kjøpte dem og begynte å akseptere dem i henhold til instruksjonene. Og det som var overraskende er ikke bare akne borte, men energien fra meg og rushing, til tross for at nå våren mangler vitamin.

Brewer's Yeast Evisent

Beskrivelse:

Brygger gjær "Evisent" - produsert av en innovativ lav temperatur teknologi, vitamin-mineral kompleks. Den opprettholder maksimale mengder vitaminer fra gruppe B, E, fett flerumettede syrer, mikro- og makroelementer som er nødvendige for vital aktivitet. Det betydelige svovelinnholdet gir kort tid for å få en synlig positiv effekt: frisk, sunn, aknefri hud. Høyt innhold og optimal biotilgjengelighet av mikronæringsstoffer i Evisent oppnås ved å bruke en spesiell teknologi for å dyrke (inkuberer) gjærkultur på beriket medium. Denne unike teknologien bidrar til absorpsjon og videre bevaring av mikronæringsstoffer av gjærcellen, som har de beste absorpsjonsegenskapene i kroppen.

indikasjoner:

Som et bioaktivt additiv - en ekstra kilde til svovel og vitaminer i gruppe B. "Evisent" brukes som et effektivt middel for akne og akne, samt bryggers gjær forbedrer tilstanden til huden, håret og svekket sprø negler.

Mottakssystem:

Voksne og barn fra 12 år: 2-3 stk. tre ganger om dagen, sammen med et måltid. Kursets varighet - 1-2 måneder.

Former for utgivelse:

40, 60, 80 eller 100 bord. i en kartongpakning med 0,5 g gjærrenset uten å inneholde urenheter.

Brewer's gjær og svovel: Søknad, helsemessige fordeler, meninger

Sammensetningen og verdien av komplekset

Den viktigste positive kvaliteten på ølgjær er naturen av elementene i dem. Vitaminer og mineraler i kombinasjon med aminosyrer absorberes av kroppen nesten 100%, og tilstedeværelsen av svovel i strukturen i komplekset opprettholder ungdom og skjønnhet. Hva vi finner i additivet når vi vurderer:

 • Vitamin B1 - forbedrer funksjonen av nervesystemet, bidrar til riktig regulering av metabolisme;
 • Vitamin B2 - er nyttig for forstyrrelser i syn, tørrhet og sagging hud; stimulerer erytropoiesis;
 • nikotinsyre regulerer surhet i magen, kontrollerer forholdet mellom "godt" og "dårlig" kolesterol, forbedrer blodsirkulasjonen i periferien;
 • kolin - har en positiv effekt på fettmetabolismen, støtter leverfunksjonen;
 • pantotensyre er involvert i det endokrine systemet;
 • Vitamin B6 - en regulator i det perifere nervesystemet;
 • folsyre - regulerer prosessen med fordøyelsen, er involvert i blodet;
 • E-vitamin er på vakt for skjønnhet, beskytter cellemembranen mot ødeleggelse, styrer reproduksjonssystemets arbeid;
 • mineraler: magnesium, jern, kalsium, sink, selen;
 • Svovel støtter en komplett cellulær struktur, beskytter dem mot oksidasjon.

Hvem er nyttig å ta supplement

Basert på ovenstående kan du enkelt avgjøre hvorfor bryggergær med svovel brukes:

 1. utvinning etter en alvorlig sykdom, i den postoperative perioden;
 2. vektøkning med dårlig ernæring og generell uttømming av kroppen;
 3. i løpet av sesongen hypovitaminose for å kompensere for mangelen på vitamin B;
 4. med sykdommer i det endokrine systemet (fedme, diabetes, hypothyroidisme) for normalisering av metabolske prosesser, regulering av hormonproduksjon;
 5. i sykdommer i fordøyelsessystemet og relaterte patologier av bloddannelse;
 6. for regulering av nervøsitet;
 7. som terapeutisk og profylaktisk middel for kardiovaskulære lidelser;
 8. hudproblemer: akne, akne, furunkulose, dermatose på grunn av stress og nerveoverbelastning;
 9. i kosmetologi for å forynge tarnished ansiktshud, forbedre det generelle utseendet og strukturen av håret, styrke nagelplater.

Gjær med svovel kan tas oralt i pilleform, eller de kan brukes til å lage kosmetikk til selvomsorg hjemme.

Tillegg for oral administrasjon

På husstellene er additivet fra bryggergær med svovel representert av preparater av russisk og hviterussisk opprinnelse.

Evisent - et stoff laget og produsert i Russland, er populært på grunn av brukervennlighet. Tablettene sammenlignes gunstig med mildt sur smak og lukter, pakket i 60 eller 100 stykker. Godkjent for bruk med 14 år, maksimal daglig dose på 6 til 9 tabletter, delt inn i tre doser. Verktøyet, som alle aktive kosttilskudd, er full med måltider, noe som gir bedre fordøyelighet. Kurset er vanligvis en måned eller to, hvoretter en pause i et halvt år er laget.

AMT - et stoff laget i Hviterussland, disse er tabletter, pakket i 100 stykker, inkludert laktose. På samme måte som den analoge, kan stoffet forbrukes fra 14, 2 til 3 tabletter per mottak tre ganger daglig - for barn, 4 til 5 tabletter - en enkeltdose for voksne. AMT er full 10 - 15 minutter før måltider, kurset er to - tre måneder.

Bioterra er et annet hviterussisk supplement som er etterspurt. Den tillatte grensen for å ta stoffet er 12 år. Pediatrisk dose bør ikke overstige 10 tabletter per dag, 15 er tilstrekkelig for voksne, dette beløpet er delt inn i flere doser. Mange forbrukere sier ikke helt en hyggelig lukt og den spesifikke smaken av additivet, men en rimelig pris.

Det er verdt å merke seg at det anbefales å ta gjær inne i tørr form, og bruk av en flytende form forårsaker gjæringsprosesser i tarmen, overdreven gassdannelse og kan forstyrre avføring.

Hår fordeler

Som et grunnlag for nærende hudmasker brukte gjærgranulatene med tilsetning av svovel. I en blanding med andre ingredienser regulerer slike masker funksjonen til talgkjertlene, vekker hårsekkene, gir et godt preparert utseende til krøllene.

 • Honning og gjærmaske med aloe juice. 2 ss gjærgranulat kombinere med like mye honning og tilsett juice av et lite blad av aloe. Myke bevegelser gnidd i hodebunnen, resten er fordelt over hele lengden av håret. Blandingen blir igjen i 30 minutter, deretter skylles grundig. Denne masken reduserer håravfall, gir dem vitalitet, elastisitet og glans.
 • Fordelene for hår utsatt for fett. 1 time av gjær med svovel fortynnes med 1 st av et hvilket som helst fermentert melkeprodukt og slår til det er homogent. Blandingen fordeles gjennom håret, gni den inn i huden med masserende bevegelser og innpakning den med et varmt terryhåndkle i en halv time. Masken normaliserer sebaceous utskillelser, forhindrer stopping og forurensing av håret.
 • For rask vekst og forhindre håravfall. 30g gjær fortynnes i varmt vann til en kremaktig tilstand, tilsett juice av en løk og 10g linfrø eller olivenolje. Blandingen er impregnert med hår og holdt under klamfilmen i en halv time.

Alle masker er nok til å gjøre 2 ganger i uken i et kurs designet for en måned.

Masker fra bryggergær med svovel for hudpleie

Disse masker har en rensende og anti-inflammatorisk effekt, svovel i blandingen regulerer funksjonen til talgkjertlene. En integrert tilnærming bidrar til å raskt og effektivt bli kvitt vedvarende akne og pustulære utbrudd. I tillegg er svovel et lett antiseptisk middel som forhindrer vekst av patogene mikroorganismer.

Masker basert på gjær og svovel fremstilles fra tørre granulater eller knuste tabletter:

 • Med tørr, snappende hud. 30 g gjær fortynnes med tre ss vegetabilsk olje (helst oliven eller linfrø) og blandes godt. Den resulterende sammensetningen påføres på et forrenset overflate i 10-15 minutter, etter en tid skylles huden med varmt vann.
 • Mask for fet hud. For å begrense porene og eliminere glans, bruk noe meieriprodukt i en blanding med ølgær i forholdene beskrevet ovenfor. Sammensetningen påføres også på ren hud og i alderen i 15 minutter.
 • Å nære ansiktets hud. Gis med svovel brukes i 1 time, sitronsaft i et 1: 1-forhold og 1 st l i honning. Alt brøt bra og påført ansiktet. Eksponeringstiden er 15 minutter, så vaskes blandingen med vann.

For å oppnå en varig effekt er det viktig å observere regelmessighet og utføre omsorgsprosedyrer to ganger i uken.

anmeldelser

Oksana: "Jeg ble utnevnt av en hudlege for å bli kvitt vedvarende akne og akne. Veldig bekymret for å få ekstra vekt. Men kuttet har allerede blitt utført i tre måneder, vekten har vært normal, akne er forsvunnet, huden er fløyel og behagelig. "

Marina: "Og gjær og svovel ble rådet til meg på apotek. Sterkt hår falt ut, og akne hoppet ofte opp. Takket være apoteket ble jeg kvitt problemene mine om to måneder. "

Vitali: "Denne gjær hjelper virkelig. Hver vår han led av kokker, foreskrev et kurs av vitaminer og andre stoffer, hjalp han ikke. Jeg leste på forumet om brygger gjær og svovel, bestemte jeg meg for å prøve. Jeg føler meg som en lykkelig person, jeg har ikke hoppet over noe, ingenting gjør vondt, jeg vil fortsette å drikke hvert år. "

Instruksjoner for bruk av bryggergær med svovel

Brygger gjær med svovel er et svært effektivt vitamin-mineral kompleks, eliminerer mangelen på de viktigste elementene som påvirker tilstanden av hår, hud og negler. Kosttilskudd - et av hovedproduktene i det spesialutviklede programmet Evisent, som har som mål å forbedre utseendet fra innsiden. Supplementet støtter leverens helse og funksjon, normaliserer stoffskiftet og funksjonen av de indre organene. Som følge av bruken av legemidlet, blir huden fjernet av akne eller kviser, tonen og hudflekten blir jevn, neglene slutter å eksfolieres og brytes, håravfall stopper.

Indikasjoner for bruk

I følge instruksjonene anbefales supplementet Brewer's Yeast Evisent å brukes som en generell tonic og en ekstra kilde til svovel, vitaminer fra gruppe B, mikro- og makroelementer til det daglige kostholdet. Før du tar det, anbefales det å konsultere lege om behovet for stoffet, dosering og varighet av kurset. Hvis dette ikke er mulig, bør du følge produsentens anbefalinger.

Naturlig legemiddel er indikert for bruk med:

 • Hypovitaminose av vitaminer i gruppe B
 • Behandling av diffus alopecia
 • Dårlig hårtilstand
 • Dystrofi av negleplaten
 • Svakhet i immunsystemet
 • nevralgi
 • diabetes mellitus
 • eksem
 • Avhengighet til akne
 • psoriasis
 • Forstyrrelser av den sekretoriske funksjonen i magen
 • Kronisk enterokulitt
 • Ubalansert ernæring.

Sammensetningen av stoffet

De aktive stoffene i det naturlige middelet er ølgær-autolysat (vitamin E, gruppe B, kalium, magnesium, kalsium, sink, mangan, jern, kobber, selen etc.) og svovel.

Medisinske egenskaper

Selv om dette stoffet ikke gjelder for rusmidler, er effekten på kroppen lik den terapeutiske effekten. Takket være de aktive forbindelsene er det en merkbar forbedring i helse, noe som har en positiv effekt på kvaliteten på hår, hud og negler.

Søknad i henhold til instruksjonene i kosttilskudd Brewer's gjær med svovelprogram Evisent reduserer aldringsprosessen, bidrar til å forynge kroppen. Som et resultat av å ta kurset:

 • Replenished tilførsel av næringsstoffer
 • Bedre metning av dermis med oksygen
 • Kollagenproduksjon stimuleres
 • Dannelsen av talg er normalisert.
 • Toksiner elimineres fra kroppen raskere og i større volum.
 • Hudporer rengjøres
 • Fremskynder metabolisme
 • Forbedrer proteinabsorpsjon
 • Nivået på sukker i blodet avtar naturlig på grunn av insulin som produseres av kroppen.
 • Immuniteten øker
 • Aktiviteten til patogene mikroorganismer er inhibert
 • Oksidasjonsprosesser reduseres
 • Forbedrer hudfarge og tone
 • Hårstenger styrket
 • Fremskynder hårveksten
 • Forbedrer neglens tilstand.

Utgivelsesskjema

Gjennomsnittlig pris 60 stk. - 176-235 gni. 100 stk - 243-278 rubler.

Kosttilskudd med en bestemt lukt av gjær er produsert i form av bikonvekse tabletter med risiko, uten skall. Farge kan variere fra beige til lys gul eller brunaktig. Marmorering av strukturen (spaltet med partikler med en annen nyanse) eller ujevnheten av fargen på tablettene i esken eller en blister er tillatt. Forskjellen i farge anses å være normal siden det er på grunn av bruken av naturlige råvarer til fremstilling.

Tillegget er tilgjengelig i pappesker med 6 eller 10 blisterpakninger på 10 tabletter.

Metode for bruk

Den daglige dosen av stoffet for en voksen er 9 tabletter. Piller tar 2-3 stykker med måltider 3 ganger i løpet av dagen. Kursets varighet - 30 dager. Gjenta om nødvendig det, hold pause i 1-2 måneder.

Kontra

I henhold til bruksanvisningen er Bryggerens gjær og svovelprodukt forbudt å brukes til:

 • Individuell intoleranse mot komponentene
 • Under graviditet og amming
 • Tilstedeværelsen av soppsykdommer
 • Barn (opptil 3 år) og alderdom (på grunn av innholdet av nukleinsyrer)
 • Leber's sykdommer
 • Candida bakteriosis
 • Nyreproblemer
 • Under graviditet og under fôringsperioden.

Behovet og risikoen for å ta kosttilskudd bør bestemmes av legen.

Sikkerhets forholdsregler

Kosttilskudd kan ikke kombineres med alkohol, da alkohol forringer absorpsjonen av vitaminer B.

Bivirkninger

Bivirkninger etter bruk av et biologisk tilskudd. Bryggergis uttrykkes i form av allergiske reaksjoner. Utviklingen av tynn er ikke utelukket.

overdose

Når man observerte mottak av anbefalt antall piller, ble det ikke registrert noen negative effekter. Overskridelse av bruk av foreskrevne instruksjoner doser er fulle av utviklingen av en allergisk reaksjon i form av kløe, rødhet i huden, urticaria.

Vilkår for lagring

Verktøyet må holdes lukket på et mørkt sted, utilgjengelig for barn. Lagringstemperaturen er fra 5 til 25 ° C. Bryggergær med svovel kan konsumeres innen 2 år fra fremstillingsdatoen.

analoger

Evisent brygger gjær er et unikt kompleks i sammensetningen av utvalgte komponenter som forbedrer additivets effektivitet og en nøyaktig beregnet andel av stoffene. Selv om det er et stort utvalg av kosttilskudd med samme deklarerte effekt, avviker de fra Evisent-serien i sammensetning eller mengde av de inneholdte stoffene. Derfor anbefales det ikke å ta en beslutning om bytte av midlene. Kun en lege kan bestemme riktig analog med en lignende effekt og aktive ingredienser.

For hud, hår og negler

Gjennomsnittlig pris - 713 rubler.

Kosttilskudd for å fylle mangelen på stoffer som er nødvendige for helsen til hår, hud og negler. Produktet inneholder forbindelser som inneholder svovel, vitamin C, sink, silisium og kalsium derivater. Kosttilskudd forbedrer kollagenproduksjonen, forbedrer tilstanden til dermis, follikelhelse, styrker neglene. Pakken - 60 tabletter.

proffene:

 • Naturlighet betyr
 • Enkel bruk (1 gang per dag).

ulemper:

 • Høy pris
 • Kursets varighet (2 måneder).

Vitasharm

Gjennomsnittlig pris er 186,50 rubler.

Multivitamin kompleks, kompensere for mangel på stoffer som påvirker utseendet og tilstanden til de eksterne integritene. Verktøyet forbedrer tilførsel av hud med næringsstoffer og oksygen, styrker håret, eliminerer sprøhet og svakhet i negleplatene. I kartongemballasje - 30 tabletter, designet for ett kurs (1 stk per dag).

proffene:

 • Sett med nødvendige elementer
 • Rimelig pris
 • Enkel bruk (1 pakke per kurs).

ulemper:

 • Ikke nok mineraler
 • Kreves for å overvåke kompatibilitet med andre stoffer.

Brewer's gjær med grå fordeler og skade

For å forhindre fremveksten av mange sykdommer, styrke immunforsvaret, forbedre kroppens generelle tilstand ved hjelp av ulike kosttilskudd (kosttilskudd). De mest populære av dem - bryggergis tabletter, fordeler og skader, kontraindikasjoner og nyttige kvaliteter som lenge har vært godt studert i mange studier.

Omkring to eller tre århundrer siden ble øl ansett som et legemiddel som kunne kurere mange sykdommer. Det ble brukt til å forbedre appetitten, roe nervesystemet, gjenopprette. Imidlertid er dagens gjærgis mer nyttig og effektiv: i tabletter, levende og tørr. Og alt fordi øl inneholder forskjellige syntetiske tilsetningsstoffer og ofte forårsaker ølalkoholisme.

I sin tur er bryggers gjær konsentrasjonen av et stort antall mikroelementer, vitaminer, aminosyrer som lett absorberes av menneskekroppen.

Hva er bryggergær?

Dette stoffet er et kosttilskudd, som inkluderer gjær.

Disse enkeltcellede organismer fremmer aktiv gjæring, som er nødvendig for produksjon av øl, og gir styrke til drikken. Takket være gjær får øl god smak.

Brewer's gjær er rik på ulike vitaminer og sporstoffer. De inneholder følgende fordelaktige stoffer og naturlige forbindelser:

 1. Aminosyrer av 17 typer, hvorav de fleste er uunnværlige.
 2. Proteiner.
 3. Vitaminer i gruppe B (folsyre, tiamin, biotin og andre), D, C, PP, E, F.
 4. Sporelementer: jern, kalsium, kalium, sink, magnesium, fosfor, svovel, kobber, krom, natrium, selen og andre.
 5. Oljesyre, linolsyre og arakidoniske umettede fettsyrer.

Hver av disse komponentene er svært viktig for menneskekroppen, for normal drift av alle dets indre organer. Dette tillegget er spesielt nyttig for vegetarianere som er mangelfull i protein på grunn av mangel på animalsk fett i deres dietter.

Som et hvilket som helst annet produkt er forberedelsen av bryggergis tabletter en bestemt fordel og skade for en person og kropp. Men i forhold til andre eksisterende kosttilskudd, har de mange flere fordeler:

 • De bidrar til vekttap, da de har lite kalorier.
 • Forbedre hjernens funksjon, la deg tåle stressende situasjoner, redusere irritabilitet, øke humør og motstand mot depresjon, nervesjokk.
 • Beskytt mot negative virkninger av giftige stoffer, bidrar til fjerning fra kroppen.
 • Styr immunitet.
 • Forbedre metabolisme.
 • Øk ytelsen.
 • Tillat å regulere blodsukkernivået.
 • Forbedre appetitt, bukspyttkjertel og mage-tarmkanalen.
 • Gjøre for mangel på tiamin og riboflavin hos mennesker som lider av mangel på vitamin B.
 • Forbedre cellemetabolismen.
 • Charge med energi.
 • Sår sår, sår, regenerere vev.
 • Øk fordøyeligheten av andre produkter.
 • Øk tonen.
 • Beskytt kroppen mot infeksjoner, virus.
 • Fremme mer aktiv produksjon av insulin ved bukspyttkjertelen.
 • Forhindre utvikling av sykdommer i nervesystemet.
 • Tillat raskere utvinning etter utmattende belastninger av både mentalt og fysisk, lindre tretthet.
 • Forbedre trivsel.
 • Eliminer utslett på ansikt og kropp.
 • Senk aldringsprosessen av huden og kroppen.
 • Bidra til den raske veksten av hår, negler, styrking. Håret blir mer skinnende, sunt og negler ikke lenger eksfolierer, pause.

Tallrike vurderinger av pasienter som har gjennomgått ølgisbehandling, indikerer effektiviteten av deres bruk, en betydelig forbedring i den generelle tilstanden og individuelle organer. Men disse er som regel folk som koordinerer kosttilskudd med lege: Kursets varighet, dosering. Selvbehandling kan føre til utseendet av andre sykdommer, ulike plager, nye helseproblemer.

Noen ganger er det situasjoner når brygger gjær ikke bare er nyttig, men veldig nødvendig for en person å gjenopprette. De anbefales for folk som lider av:

 1. Diabetes mellitus
 2. Sykdommer i fordøyelsessystemet.
 3. Hypertensjon.
 4. Forkjølelse.
 5. Fra overdreven belastning, både fysisk og mental.
 6. Vektig.
 7. Åreforkalkning.
 8. Kardiovaskulære sykdommer.
 9. Eksem, sårdannelse og andre hudsykdommer.
 10. Anemi.
 11. Mangel på B-vitaminer i kroppen
 12. Fra å komme inn i kroppen av giftige stoffer.
 13. Alkoholisme.
 14. Sykdommer i nervesystemet.
 15. Fra forekomsten av komplikasjoner etter strålebehandling.
 16. Forstyrrelser av karbohydrat og mineralmetabolisme i kroppen.
 17. Fra komplikasjoner etter operasjon.

Dette kosttilskudd er også nyttig å ta med feil ernæring.

Men i tillegg til de mange positive egenskapene er bryggergær ikke bare gunstig, men i noen tilfeller alvorlig skade på menneskers helse. Det er mange kontraindikasjoner for dette tillegget:

 • graviditet, amming hos kvinner;
 • barn under 3 år;
 • de eldre;
 • soppinfeksjoner: trøst (candidiasis), mykose og andre;
 • struma;
 • nyresvikt
 • nyre steiner (cholecystitis);
 • gikt;
 • osteoporose;
 • retinal skade (leber sykdom);
 • individuell intoleranse mot komponentene i stoffet.

Bivirkninger fra drikking

Dette supplementet kan gi en fordel for en organisme, og forårsake alvorlige feil i sitt arbeid. Skader av brygger gjær kan påføres i tilfelle individuell intoleranse av en person av noen komponenter av kosttilskudd, eller forverring kan oppstå som følge av overdosering av legemidlet. Blant de bivirkningene som er mest vanlige med misbruk av ølgjær, skiller seg ut:

 1. Kløe, urtikaria og andre utslett av allergisk natur.
 2. Oppkast.
 3. Diaré.
 4. Hevelse.
 5. Oppblåsthet.
 6. Sterk belching.
 7. Fungal lesjoner.
 8. Økt appetitt.

Fremveksten av problemer under behandling med ølgær tyder på kontraindikasjoner til bruk. Hvis du ikke vil nekte stoffet, bør du konsultere en lege.

Brygger gjær er noen ganger svært skadelig for potens. Deres konstante bruk fører til det faktum at kroppen begynner å produsere færre fordelaktige elementer, da de i tilstrekkelige mengder angir det med et additiv.

Og når man stopper for å ta dette stoffet, opplever en mann visse problemer med styrke på grunn av mangelen på viktige stoffer i kroppen.

Skader på gjær for kroppen kan manifestere seg i utseendet av trøst hos kvinner.

På grunn av tilstedeværelsen i kosttilskudd av levende organismer øker en person risikoen for å utvikle soppsykdommer. Og representanter for det rettferdige kjønet, manifesterer de oftest i form av candidiasis (spenning).

I slike situasjoner, som regel, selv etter langvarig behandling, er det umulig å fortsette å ta tillegget. Svamp forblir i kroppen, "slummer", og er ikke helt eliminert, og det nye kurset vil føre til at de kommer igjen.

Bruken av ølgær bør være meningsfull. For å oppnå riktig dose, bør du konsultere legen din og lytte til alle hans anbefalinger. Ellers kan tillegget bare skade kroppen mer.

Barn i alderen 6-12 år foreskrives en tablett per dag, delt inn i to doser. Dosen for voksne er en tablett to ganger eller tre ganger daglig. Leger preschoolers leger anbefaler å gi spesielle formuleringer som er alder passende.

Legemidlet må tas etter måltider. Varigheten av behandlingen er fra 30 til 60 dager (1-2 måneder). Etter en stund kan kurset gjentas mer enn en gang. Antallet deres er bestemt for hver person individuelt, basert på organismens egenskaper. Pause mellom dem må være minst 3 måneder.

Effekten av bryggers gjær blir merkbar ved slutten av kurset.

Video: Brewer's gjær er nyttig.

Brygger gjær med ekstra sporstoffer

Brygger gjær alene er veldig nyttig. Men slik at effekten av bruken deres var enda viktigere, kan du kjøpe kosttilskudd, beriket med noe ekstra sporelement:

 • Sink med antibakterielle, antivirale egenskaper som reduserer kolesterolnivåene, påvirker positivt reproduktiv funksjon.
 • Jern, som hindrer reduksjonen i blodhemoglobin.
 • Selen, normaliserer arbeidet i leveren, reduserer kroppens aldring, styrker immunforsvaret.
 • Svovel som hjelper til med å rense huden, styrke håret, neglene, forbedre stoffskiftet, det nervøse og kardiovaskulære systemet.
 • Magnesium, normalisere arbeidet i hjertemuskelen, bidrar til opphopning av energi.
 • Succinsyre, som gjør at du kan styrke musklene, gjøre dem mer elastiske, redusere tretthet, øke vitaliteten.
 • Kalsium, styrker bein, negler, hindrer utvikling av osteoporose, gjenoppretter muskeltonen, normaliserer nervesystemet.
 • Jod som forbedrer skjoldbruskkjertelen, støtter immunitet. Det er spesielt nyttig for folk som er stadig i stressende situasjoner, da det har en god beroligende effekt.
 • Kalium, senker blodtrykket, forbedrer oksygenforsyningen til hjernen.

Artikkelen "Brewer's Yeast with Sulphur Instruksjoner for bruk og testimonials" vil fortelle deg om dette kosttilskuddet, introdusere sine grunnleggende egenskaper, gi praktiske anbefalinger om bruk av slike midler, og bidra til å bestemme valget av stoff.

Sammensetning og egenskaper

Brewer's gjær er et vitamin supplement til mat, som brukes til å kompensere for mangelen på vitaminer fra gruppe B. Men dette komplekset er ikke det eneste som bestemmer fordelene med stoffet.

Cellen i soppen inneholder fra 48 til 56% protein, og inneholder også nyttige vegetabilske lipider, rik på vitaminer: PP, A, K; mineraler (jern, natrium, kalium, mangan, sink, kobber) og polysakkarider.

I løpet av en komparativ analyse av sammensetningen av den mikrobielle cellen, kom forskerne til den konklusjonen at det er bryggergær, i motsetning til bakerier, vinprodusenter og andre som inneholder den største mengden stoffer som er nyttige for mennesker.

Derfor er de de mest verdifulle råmaterialene for fremstilling av biologisk aktive tilsetningsstoffer.

Preparater av ølgær påvirker kroppen i et kompleks. Makro- og sporstoffer forbedrer den generelle immunstatusen. Bidra til normalisering av metabolske prosesser og avgiftning av kroppen.

Stoffer som finnes i sammensetningen av bryggergær er ansvarlige for normal drift:

 • kardiovaskulær system;
 • fordøyelseskanal
 • nervesystemet;
 • hematopoietisk system.

Komplekse forbindelser BAA er involvert i dannelsen av kjønnshormoner. Regulerer aktiviteten til skjoldbruskkjertelen og binyrene. Det bidrar til:

 • restaurering av slimhinner og hud;
 • forbedret syn
 • vekst og restaurering av hår, negler.

Tillegget har antioksidantegenskaper, nøytraliserer effekten av frie radikaler, forhindrer for tidlig aldring.

Indikasjoner for bruk er:

 • vitamin mangel på elementer i gruppe B;
 • sprø negler;
 • økt hårtap
 • hudsykdommer: akne, kokker, seboré, psoriasis, etc.;
 • ubalanse av kjønnshormoner;
 • svekkelse av immunitet;
 • predisponering mot kardiovaskulære sykdommer;
 • økt kolesterol;
 • reduksjon i gastrisk sekresjon;
 • nevralgi;

Det anvendelige produkt fremstilles i form av tabletter, pulver, granulat eller flak. Farmasøytisk preparering er en autolysat av ølgjær.

Autolysat er et produkt av den naturlige sammenbrudd av en mikrobiell celle. Den inneholder alle de samme elementene, men i en mer lett fordøyelig form.

Bruken av levende gjær anbefales ikke på grunn av at de kan forårsake negative reaksjoner fra fordøyelsessystemet, provosere gjæringsprosesser og allergier. Levende gjær er svært vanskelig å fordøye.

Autolysat er blottet for alle disse negative egenskapene. Fremstillingen av fremstillingen er basert på gjærcellens evne til å dekomponere naturlig. Hun syntes å fordøye seg selv. Ved romtemperatur er henfallet fullført på bare noen få timer.

For å optimalisere produksjonen av bedrifter, bruk strengere moduser. Gjærstoffet oppvarmes til 55-60˚є. Det finnes ingen levende celler i ferdigproduktet, bare fragmenter av dem er til stede. Komplekse proteiner brytes ned i korte peptider, mineralstoffer og vitaminer blir lys.

Derfor kosttilskudd fra brygger gjær kan ikke være redd for å ta for formålet med utvinning. Et komplisert middel med tilsetning av svovel vil være spesielt nyttig for de som overvåker tilstanden til hud, hår og negler.

Svovel er ikke uten grunn kalt "mineral av skjønnhet." Det er en del av hudpigmentene, keratin og kollagen, forbedrer effekten av B-vitaminer, er involvert i dannelsen av bindevev, brusk, ledbånd. Svovel gir en sunn hud og glans av hår, neglestyrke og normal tone for hele organismen.

søknad

Brewer's gjær med svovel er spesielt brukt for behandling av akne, furunkulose, seborrhea og hårtap. Midler brukes hovedsakelig i form av tabletter eller granulater. Basert på det, er masker forberedt på applikasjon på ansiktets og hodet. Til fremstilling av ytre preparater ved bruk av pulver eller flak.

Brewer's gjær med akne svovel

Svovel, som en ekstra komponent i sammensetningen av matadditivet, påvirker aktivt årsakene til akne. Når du tar stoffet i form av tabletter som sliter med problemet fra innsiden.

Komponenter er involvert i dannelsen av mage- og intestinale enzymer, noe som bidrar til dypere absorpsjon av mat, rettidig eliminering av toksiner, redusering av slaggnivået i kroppen. Jo mer giftstoffer elimineres naturlig, jo mindre blir de frigjort gjennom huden. Dermed er en av faktorene for akne eliminert.

Svovelrik gjær normaliserer talgkjertlene. Bruk av stoffet forhindrer tilstopping av porene og dannelsen av betennelse.

Svovel har en mild antiseptisk effekt. Det hemmer veksten av patogen flora, som også gunstig påvirker tilstanden til ansiktets hud.

For å håndtere akutte problemer, blir masker tilberedt på grunnlag av gjærpulver. Et eksternt middel brukes til å lindre betennelse, rense porene og reparere skadet vev.

Følgende er vedlagte oppskrifter med ølgjær:

 • Masken med kefir brukes til å behandle fet hud. For forberedelse av verktøy trenger du 1 ss pulverisert gjær og 3 ss kefir ved romtemperatur. Blandingen omrøres til glatt og påføres på den tidligere rensede huden i ansiktet i 10-15 minutter.
 • Mask med vegetabilsk olje eliminerer feil på tørr hud. Olje kan brukes som helst, det mest foretrukne alternativet - oliven. Forholdene er de samme. For tre ss olje er tatt en spiseskje tørr gjær. Verktøyet er jevnt fordelt over ansiktet i 10-15 minutter.
 • Nærende maske basert på honning og sitronsaft har en antiseptisk, regenererende, fuktighetsgivende og litt blekende effekt. Egnet for fet hud. Blandingen fremstilles fra en spiseskje honning og samme mengde sitrusjuice. En teskje gjærautolysat blandes med den. Alle forsiktig flekker til glatt, påført ansiktet. Stå ikke mer enn 15 minutter. Vask av med varmt vann.

Behandlingsmasker må gjentas 2 ganger i uken. Regelmessig bruk gjennom hele måneden vil gi en varig kosmetisk effekt.

Bryggergær med svovel for hår

Masker på basis av bryggergær med tilsetning av svovel akselererer hårvekst, helbreder hodebunnen, normaliserer talgkjertlene, gjenoppretter glans og elastisitet til hår, reduserer brølhet og bekjemper tap.

 • Masken med honning og aloe juice nærer pærene, reduserer håravfall, nærer krøllene med nyttige mikroelementer, gjenoppretter glans til kjedelig og livløs hår. I en glassblanding blandes 2 ss honning og tørr gjær. Til massen legges juice av tre mellomstore blader av aloe. Det ferdige produktet er fordelt over hodebunnen, slik at det virker i en halv time.
 • En nærende maske med wheatgrass juice kan vekke sovende hårpærer og akselerere hårveksten. Den brukes både mot tap og til å gi tetthet. Masken inkluderer: gjær, honning, hvetegrasjuice, soyacitin, yoghurt. Hver komponent er tatt i mengden av en spiseskje. Produktet brukes også bare til hodebunnen. Aldri i minst 25 minutter.

For å øke effekten etter påføring av masken, må hodet varmes opp, pakkes med klamfilm og pakkes med et håndkle. Noen av midlene gjaldt ikke mer enn 2 ganger i uken. Effekten av søknaden blir merkbar etter 3-4 uker. Behandlingsforløpet stoppes etter å ha oppnådd ønsket resultat.

Produserte stoffer

Et bredt utvalg av gjærautolysatpreparater for oral administrering presenteres på markedet. Enten av dem anbefales å bli konsumert i en måned eller to. Daglig pris for hver produsent beregner på sin egen måte. Fra metoden for bruk avhenger av brukervennligheten av et bestemt verktøy.

Brewer's Yeast with Sulfur Evisent

Legemidlet er produsert av den russiske konsernet "Alcoy". Sammensetningen av tabletterne i tillegg til gjær og svovel innbefatter Aerosil (silika), anvendt som stabilisator og kalsiumstearat.

Tabletter har praktisk talt ingen lukt og smak. Fargen er beige-grå, strukturen er spredt. Pakket i blisterpakninger på 10 stk. Legemidlet er tilgjengelig i 60 og 100 tabletter.

Anbefales kun for voksne. Enkeltdose 2-3 tabletter. Frekvensrate - 3 ganger om dagen. Vasket ned med vann under måltidet.

Anmeldelser av brygger gjær med svovel "Evisent" mest positivt. Forbrukerne noterer synlige resultater for å forbedre tilstanden til ansikt, negler og hår etter en måned med inntak. De som har prøvd også som det faktum at stoffet har en hyggelig smak og er praktisk å ta, er enkeltdoseringen liten.

Produsent "Alkoy" tilbyr andre produkter som inneholder gjær og svovel for en omfattende innvirkning på problemet.

Retningslinjen for verktøy inkluderer:

 • matting skum for vask;
 • hudrensende lotion;
 • akne akne krem;
 • sjampo og hårbalsam.

Noen forbrukere bemerker at effekten av å dele flere stoffer er høyere enn bruken av noen piller.

Bryggergær med AMT svovel

Verktøyet er produsert av den hviterussiske produsenten "Amateg". Tabletter er pakket i en plastkanne på 100 stk. I tillegg til hovedkomponentene inneholder den laktose og anti-klumpemiddel E470.

Legemidlet har en liten lukt av gjær. Smaken forårsaker ikke ubehag. Produsenten anbefaler additivet til voksne og barn fra 14 år.

For sistnevnte kategori er den daglige dosen fra 7 til 10 tabletter. Voksne bør ta 10-15 stykker. Daglig rente er delt inn i flere teknikker. Anbefalingene indikerte at tabletter skal vaskes med kaldt vann 10 minutter før et måltid. Kurset kan vare opptil 2 måneder.

Brygger Gjær Med Bioterra Svovel

Mattilskudd er produsert hos den hviterussiske virksomheten "Bioterra." En plastkanne brukes som en pakke, inkludert 100 tabletter. Legemidlet består av hovedkomponentene og hjelpestoffene: laktosemonohydrat og kalsiumstearat, som brukes som et filler- og anti-kakemiddel.

Tabletter har en karakteristisk lukt og smak, som notert av mange forbrukere, ikke veldig hyggelig. Legemidlet er solgt til en rimelig pris, men en voksen trenger 7-8 pakker per kurs.

Produsent aksepterer kosttilskudd fra 12 år. Barn anbefales 10 tabletter per dag. Voksne - 15. Den daglige dosen kan deles inn i flere doser. Tabletter må tas 10 minutter før måltider. Du kan drikke kjølig kokt vann. Behandlingen utføres innen 1-2 måneder.

Eventuelle tilsetningsstoffer fra bryggergær med svovel gir omtrent samme tilbakemelding. Publikum bemerker at utseendet til hud og hår er forbedret. Sjelden er det klager på fordøyelsessykdommer. Noen ganger er narkotika skylden for å provosere utseendet av trøst og overflødig vekt.

Kontra

Bryggergær som et naturlig middel kan forårsake en allergisk reaksjon, slik at de er kontraindisert ved individuell intoleranse.

Bruken av gjær anbefales ikke med en tendens til candidiasis eller under tilbakevending av trøst, da det antas at autolysat kan provosere veksten av sopp.

Slike tilsetningsstoffer kompliserer forløpet av slike sykdommer som gastritt, magesår, pankreatitt. Gjærbaserte preparater øker produksjonen av fordøyelsessaft, som i nærvær av irritert slimhinne er overdreven.

Vitaminer i gruppe B er vannoppløselige, som ikke akkumuleres i en organisme. Overskytende utskilles i urinen gjennom nyrene. For å unngå forstyrrelser av metabolske prosesser, anbefales ikke tilsetningsstoffet for personer som lider av nyresvikt.

På grunn av egenskapene til gjærkultivering kan enkelte kosttilskudd inneholde små mengder gluten, protein, som er en del av slike korn som hvete, havre, etc. Derfor bør personer som er allergiske mot dette stoffet være spesielt forsiktige når de bruker kosttilskudd.

Vi har forsøkt å samle inn den mest komplette informasjonen som hjelper oss å forstå hvorfor vi trenger bryggergær og svovel. Vi håper at denne artikkelen vil bidra til å forstå emnet og finne den mest korrekte tilnærmingen til å løse dine egne problemer.

Mange kjenner en så populær drink som øl. Overdreven bruk av denne skummende drikkens skadelige effekt på figuren. Men vi snakker om dagens øl, når en stor mengde lavkvalitets og skadelige produkter brukes i produksjonen. I gamle tider var øl den mest verdifulle drikken som ga helse til en person, og bidro til vekttap. Foreløpig produserer den farmakologiske industrien et biologisk kosttilskudd - bryggers gjær, fordelene og harmene som allerede har blitt nøye studert og testet av mange studier.

Brewer's gjær. Hva er dette?

Brewer's gjær er en gruppe sopp som tilhører en gjær variasjon. Takket være disse unicellulære organismer finner en aktiv fermenteringsprosess sted. En lignende prosess brukes til produksjon av øl, fordi takket være den er drikken fylt med styrke og god smak.

Hvis du studerer ytterligere brygger gjær, er fordelene med dette produktet for menneskekroppen uvurderlig. Faktisk skjer fermenteringsprosessen under gjæring, noe som gjør produktet til et ekte vitaminelixir.

I den nåværende moderniteten har den farmakologiske industrien med suksess begynt å produsere bryggergær, som presenteres i form av konvensjonelle tabletter, og er faktisk en unik kilde til vitaminer og mineraler.

struktur

Omtrent 40% av den totale kjemiske sammensetningen i bryggers gjær står for mengden aminosyrer og proteiner. Disse essensielle komponentene for hver organisme har en viktig rolle for normal funksjon av alle indre organer.

Folk som foretrekker å leve av reglene for vegetarisme, oppfordres til å inkludere bryggergær i deres daglige meny, da de kompenserer for mangel på protein som kan oppnås ved å spise animalske produkter. Når det brukes riktig, bidrar bryggergjærene til å gå ned i vekt.

Brygger gjær er nyttig for enhver organisme, vitaminer i deres sammensetning er i full styrke. Produktet er spesielt rikt på vitaminer i undergruppe B, de tar vare på normal funksjon av nervesystemet, bidrar til helbredelse og ernæring av negler, hår og hud. Brygger gjær inneholder vitaminer P og D, disse viktige stoffene stabiliserer metabolismen, takler plager i fordøyelseskanalen, normaliserer den ytre og indre tilstanden til huden.

Som for mineralske stoffer er deres sammensetning i brygger gjær spesielt høy. For eksempel inneholder fermenteringsprodukter magnesium, jern, kalsium, fosfor, natrium, selen, svovel, sink og mange andre komponenter.

Nyttige kvaliteter

Brygger gjær har de mest verdifulle kvaliteter, deres regelmessige bruk bidrar til:

 • styrke immunforsvaret;
 • forebygging av sykdommer i nervesystemet;
 • aktivt angrep mot kalde virus og ulike infeksjoner;
 • forbedre tonen i livet og stemningen.

I tillegg har brygger gjær en unik egenskap som aktiverer produksjon av bukspyttkjertelinsulin.

Biologisk tilsetningsstoff basert på ølgjær bidrar til å lindre tretthet, gjenopprette etter tung fysisk eller mentalt arbeid. Regelmessig forbruk av produktet øker stresstoleransen til en person i forhold til de negative faktorene i dagens liv.

Det er en rekke sykdommer der bruken av brygger gjær bare er nødvendig for vellykket helbredelse:

 • hypertensjon;
 • sykdommer i hjertet og blodkarene;
 • aterosklerose;
 • hudsykdommer: sår, koke, eksem og andre;
 • sykdommer i fordøyelsessystemet;
 • diabetes mellitus;
 • katarralsykdommer;
 • komplikasjoner etter operasjon eller alvorlig sykdom.

For å få kroppen til den mest positive effekten, må du vite hvordan du skal ta brygger gjær. Instruksjoner for bruk vil bidra til å identifisere mulig skade ved bruken av et nyttig produkt.

Kontraindikasjoner og skade

Det er en bestemt kategori av mennesker som er strengt kontraindisert i bruk av bryggergær i dietten. Skader av bryggers gjær til en organisme kan påføres hvis følgende sykdommer er funnet hos en person:

 • gikt;
 • nyresvikt
 • individuell intoleranse mot den kjemiske sammensetningen av bryggergær eller noen av deres komponenter.

søknad

Oftest er brygger gjær indikert for intern bruk. De er inkludert i den daglige menyen som et nyttig kosttilskudd. Men i dagens moderne ølbrygger fant en annen bruk.

Brygger gjær brukes som hovedgrunnlaget for å lage masker for ansiktet. Brewer's gjær for huden har stor fordel: glatte rynker, stabiliser prosessen med regenerering av hudceller, eliminere mindre mangler.
Produktet er nyttig for massasjebehandlinger. Hvis du gni skuldrene og nakken med en maske av ølgær og vann, kan du få en helbredende effekt: blodsirkulasjonen vil bli bedre, smerte og tyngde vil bli lettet.
Når du tar ølgær inni, er menneskekroppen mettet med næringsstoffer, og dette bidrar til helbredelse og foryngelse.

I dag produserer den farmakologiske industrien bryggergær med forskjellige tilsetningsstoffer. Vanligvis brukes mineraler som tilsetningsstoffer. Hvert produkt er unikt på sin egen måte, og fordelene og skadene til bryggers gjær er avhengig av tilleggsdelen i deres sammensetning.

Bryggergær med svovel

Sammensetningen av bryggergær med svovel inneholder vitaminer i undergruppe B, svovel og hjelpekomponenter.

Brygger gjær og svovel har følgende fordelaktige egenskaper:

 • Svovel bidrar til helbredelse, regenerering og forbedring av hudens ytre og indre struktur.
 • Brukt brygger gjær fra akne.
 • Produktet støtter stoffets arbeid.
 • Den befæstede sammensetning bidrar til normalisering av kardiovaskulære og nervesystemer, har en positiv effekt på det endokrine systemet.
 • Brygger gjær har en gunstig effekt på visuell funksjon, stoffets arbeid.
 • Produktet forbedrer metabolisme, fremmer utskillelsen av skadelig kolesterol.
 • Ved tilførsel av kosttilskudd forekommer normalisering av leveren og mage-tarmkanalen.

Blant kontraindikasjoner for bruk av ølgær med svovel ble det kun avslørt individuell intoleranse over bestanddelene av produktet.

Sink brygger gjær

For å opprettholde reproduktiv funksjon, er brygger gjær med sink ofte indikert for bruk. I tillegg har tillegget en rekke andre nyttige egenskaper:

 • Forbedre hudens ytre tilstand.
 • Disse bryggerens gjær fra akne er foreskrevet.
 • Viser bryggers gjær fra kokker.
 • Brygger gjær bryr seg om tilstanden til håret, de forbedrer deres utseende, aktiverer de naturlige prosessene for beskyttelse mot negative ytre faktorer.
 • Normalisering av blodsukkernivå.
 • Forebygging og kompleks behandling av infertilitet (både menn og kvinner).
 • Forebygging og hjelp til behandling av åreknuter.

Blant kontraindikasjoner til dags dato er det bare identifisert en individuell intoleranse av kroppen til komponentene i produktet.

Kalsiumbryggerens gjær

Produktet er utstyrt med kalsium, er en utmerket forebygging av sykdommer i skjelettsystemet. Kalsiumbryggergær brukes til:

 • Forbedre tannemaljen.
 • Hair Restoration - Hair ølgjær for å bidra til å kurere slike problemer med krøller, som skallethet, flass, tips seksjon sløvhet av farge, tap av silkiness og glans. Også nyttig er brygger gjær for hårvekst.
 • Nail Fortifications - Brewer's gjær for negler bidrar til å gjenopprette strukturen av neglelaget og motstå mulige soppsykdommer.
 • Gjenoppretting av muskel tone.
 • Normalisering av nervesystemet.

Bryggergis er indisert for bruk av eldre mennesker, da sammensetningen av produktet motstår aktive aldringsprosesser og tar seg av den normale tilstanden i muskuloskeletalsystemet og skjelettsystemet.

Kontraindikasjon - individuell intoleranse.

Brewer's Yeast with Selen

Den unike egenskapen til bryggergær med selen ligger i følgende positive egenskaper:

 • Brygger gjær med selen styrker immunsystemet, motstår utvikling av virale og smittsomme prosesser;
 • Produktet har en positiv effekt på leverenes helse, spesielt produktet er unikt ved behandling av ulike akutte eller kroniske sykdommer i det indre organet;
 • Brewer's gjær har en helbredende effekt i nærvær av svulster av forskjellig opprinnelse.

Kontraindikasjon - individuell intoleranse.

Magnesium Brewer's Gjær

Biologisk aktiv additiv brygger gjær med magnesium er vist i søknaden til personer som er engasjert i hard fysisk arbeidskraft. Magnesium bidrar til akkumulering av energimuligheter i kroppen.

Bryggerens gjær med jern

Men bryggergær med jern bryr seg om den normale tilstanden i sirkulasjonssystemet, et slikt biologisk additiv er et utmerket forebyggende og terapeutisk middel for anemi.

Brygger gjær med ravsyre

Slike bryggers gjær for vekttap er en virkelig finne, fordi deres regelmessige bruk bidrar til styrking og elastisitet i muskler. Ølgjær med ravsyre anbefalt for idrettsutøvere og folk som er engasjert i tungt fysisk arbeid, produktet bidrar til å redusere tretthet og aktiverer kroppens vitalitet.

Kontraindikasjon er individuell intoleranse.

Sammensetningen av ølgjær (1 gram) protein (480 mg), vitamin B1-B7 (henholdsvis 0,12 / 0,06 / 0,65 / 3,0 / 0,04 / 0,001 mg), vitamin E ( 0,03 mg).

Tablettene inneholder 500 mg brygger gjær, samt magnesiumstearat (magnesiumstearat) og silisiumdioksyd (silisiumdioksyd) som hjelpekomponenter.

De midler som er tilgjengelige i tablettform og i form av løse granulater lett brudd diameter på 3 til 5 mm, pulver eller flak flate gulaktig (muligens med grå tone) farge.

Produktet har en bitter smak og karakteristisk lukt. På salg kommer pakket i 25, 50 eller 100 gram i banker eller pakker.

Tablettene er bikonvekse, brune i farger, uten skall, med karakteristisk gjærlukt. Omtrent 60 eller 100 stykker er pakket i flasker fra polymere materialer.

Bruken av bryggergær kan forhindre mangel på vitaminer i gruppe B. I tillegg påvirker produktet metabolisme og tilstanden i fordøyelsessystemet, reduserer konsentrasjonen av visse fraksjoner av lipider og kolesterol.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Virkningen av agensen skyldes egenskapene til B-gruppen vitaminer som er inneholdt i den, aminosyrer og mineralstoffer. Deler i aktiveringen av regulerende prosesser for oksidasjonsreduksjon av enzymer og påvirker metabolismen.

Det bidrar til å gjenopprette og styrke immunforsvaret, stimulerer sekretjonen av bukspyttkjertelen, forbedrer tarmabsorpsjonen og motiliteten. Fremskynder regenerering av vev, øker appetitten, styrker håret og intensiverer veksten. Nødvendig for normal funksjon av hjertet, endokrine, vaskulære og nervesystemer.

B-gruppen vitaminer som finnes i brygger gjær er komponenter av enzymkomplekser som er ansvarlige for å regulere metabolisme, men hver av dem oppfyller en bestemt biologisk rolle. Deres tilstedeværelse i balansert mengde er nødvendig for kontinuerlig metabolisme.

Komponentene av stoffet tilhører gruppen av vannløselige vitaminer, som utelukker muligheten for akkumulering i kroppen.

Vitaminer B1 og B6 absorberes i tynntarmen. Absorpsjonen av vitamin B12 bestemmes av nærvær av en ekstern faktor i mage og øvre tarm. Deretter transporteres stoffet til vevene ved hjelp av transcobalamin II overføringsproteinet.

Vitaminene B1, B6 og B12 biotransformeres i leveren, er vitamin B2 i kroppen omdannes til koenzym flavinmononukleotid, og videre - en koenzym FAD (flavinadenindinukleotid). Omtrent 60% av metabolittene er bundet til plasmaproteiner.

Ekskresjon av vitaminer B1 og B6 utføres av nyrene (fra 8 til 10% av stoffet utskilles i ren form). I tilfelle av overdose øker utskillelsen med tarminnholdet betydelig.

Vitamin B12 utskilles i galle og reabsorberes i tarmen. Dosen som tas delvis (6-30%) utskilles av nyrene innen 8 timer. Stoffet passerer gjennom BBB og kommer inn i melken.

Vitamin B2 elimineres med urin, delvis i form av metabolske produkter.

Indikasjoner for bruk

Indikasjoner for bruk:

 • hypovitaminose gruppe B;
 • hudsykdommer (inkludert dermatitt nevrogen opprinnelse, vinkel stomatitt, sår, hud abscess, carbuncles, eksem, juvenil akne, psoriasis, akne);
 • struma;
 • nevralgi;
 • polyneuritis;
 • anemi,
 • diabetes mellitus;
 • langvarig eksponering for stråling og giftige kjemikalier;
 • alkoholisme;
 • Tilstedeværelsen av risikofaktorer for hjerte og karsykdommer;
 • ubalansert ernæring;
 • metabolske forstyrrelser;
 • utvinning etter sykdom.

Kontraindikasjoner til bruk av midler er:

 • individuell intoleranse
 • Leber sykdom;
 • candidal dysbacteriosis;
 • mottak Levodopa.

Ved bruk av piller / suspensjoner i anbefalte doser vurderes sannsynligheten for bivirkninger som svært lav. I nærvær av en allergi mot gjær er overfølsomhetsreaksjoner mulig: kløe, urtikaria.

Instruksjoner for Brewer's Gjær

Instruksjoner for Brewer's Gistabletter

Tabletter tas per øre etter måltider. Den anbefalte dosen for en pasient over 12 år er 2-3 gram per dag (4-6 tab.), Fordelt på 2-3 doser. Et barn 3-7 år er foreskrevet for å ta 0,5 g / dag. (1 tab.), Et barn på 7-12 år - 1 g / dag. (2 faner).

Varigheten av påføringen avhenger av alvorlighetsgraden av symptomer på en vitaminmangel, typen av kombinasjonsbehandling og kroppens respons på den foreskrevne behandlingen. Kurset varer vanligvis 30 dager. Gjenta det kan ikke være før 1 måned (før gjenopptak av stoffet, må du konsultere lege).

Det skal bemerkes at instruksjonene fra ulike produsenter kan variere. Så, for eksempel, i instruksjonene for Nagipol-1 Brewer's Yeast, er det indikert at tabletter skal tas med måltider, tre ganger daglig, 3-5 stykker per mottak. Resepsjonen fortsetter i en måned, om nødvendig, gjenta kurset etter en to måneders pause.

 • Brygger gjær med sink Ecko Plus og gjær med svovel Evisent tar tre ganger om dagen for 3 stk.
 • Bryggergær med Ekko Plus jod bør tas tre ganger daglig, 2 tabletter.
 • Gjær med selen ECO-MON - to ganger daglig, 2 tabletter.
 • Ekko Plus Gjær med jern er full en gang daglig, 1 tablett.

Hvordan tar du pulveret?

Pulveret tas oralt eller brukes som en del av ernæringsmaskene eksternt.

Før du tar per os, oppløses produktet i 100 ml drikkevann. For profylaktiske formål, foreskriver to to-måneders kurs med en to-ukers pause mellom dem. Den daglige dosen for en voksen varierer fra 7 til 10 g / dag, for barn er den fra 3 til 5 g / dag. Del det i 2-3 doser.

For en voksen bør kursdosen ikke overstige 1800 gram, for et barn - 600 g.

Folk som lever i et ugunstig klima, skal få 3 kurs hver.

Den terapeutiske dosen er 1,5-2 ganger mer enn den profylaktiske.

Personer som er utsatt for økt nevropsykisk og fysisk stress bør doseres slik at hvert kilo kroppsvekt utgjør 0,3-0,5 g gjær per dag.

Brewer's gjær for hår

For å forberede hårmasken fortynnes gjæren til riktig konsistens med vegetabilsk eller fruktjuice, ryazhenka, melk, honning eller vann, og deretter blir blandingen påført på hodebunnen.

For å mette strenger med vitaminer og forhindre håravfall, kan du blande i litt oppvarmet blomst honning og kjøttet av aloe vera 3 blader med gjær. Massen påføres i hodebunnen i ca. 25 minutter og vaskes deretter av.

Ved hjelp av gjær for hår (1 ss. Skjeen) i kombinasjon med soyalecitin, honning (1 ss. Skjeen), hvetekim (1 ss. Skjeen) og yoghurt å akselerere veksten og gjøre trådene tykkere og mer glansfullt.

Veldig bra for hår og skyll basert på rosmarindekok og naturlig bryggers gjær. For å forberede det, hell 3 liter tørr rosmarinblader i en liter kokende vann, og deretter, etter at væsken har smeltet i 2-3 timer, injiser gjær.

Denne løsningen anbefales å vaske håret hver gang du har hodet på hodet. Tør håret ditt bedre uten å bruke en hårføner.

Ansiktsbehandling

Når du forbereder ansiktsmasker, tar de hensyn til hudtype: med tørr hud blandes pulveret med vegetabilske oljer (noen, i mengden 1 spiseskje gjær per 3 ss olje), med oljeholdig med oppvarmet kefir og fettfattig surkrem eller sitronsaft og egghvite.

For hudforyngelse brukes gjær i en blanding med gulrotpuré (1: 2 forhold), honning og eggeplomme; For bleking tilsettes sitronsaft til pulveret.

Brewer's Yeast Acne

Bruken av rettsmidler for problematisk hud bidrar til å normalisere arbeidet i talgkjertlene og gjenopprette fettbalansen i huden, hjelper til med å bli kvitt akne, rense porene og fjerne rynker.

For å lage en maske for akne hjemme kan du helle 10 gram pulverisert masse med 5% alunløsning. Den resulterende vasselen blir påført huden og igjen for å tørke helt. Vask skorpen med varmt (helst filtrert) vann.

For acne anbefaler skjønnhetseksperter også masker basert på gjær og:

 • surkål juice;
 • rå potetmos og yoghurt;
 • streptotsida (effektivt eliminerer inflammerte komedoner);
 • honning og kalsiumglukonat;
 • blå leire og mineralvann.

Brewer's yeast acne er spesielt effektiv i kombinasjon med profesjonell og uavhengig hudpleie, fysioterapi og - om nødvendig - bruk av antibiotika (aktuelt eller muntlig).

Brygger gjær fra kokker

Fra kokos oftest foreskrevet for å ta flytende brygger gjær. Produktet fortynnes i melk med 1 spisestue (for voksne) eller 1 te (for et barn) skje på gulvet av glasset. Drikk medisinen 1-3 ganger daglig om en halv time før måltider.

Hvilke piller tar bodybuilding?

For idrettsutøvere som er engasjert i motorsport, er additivet en verdifull kilde til vitamin B-gruppe, protein, aminosyrer, nukleinsyrer og enzymer.

Spesielt interessant for idrettsutøvere er tilstedeværelsen av BCAA aminosyre komplekset i produktet, hvorav menneskelig muskelvev er ca. 35%. BCAA reduserer tapet av andre aminosyrer, øker utholdenhet i muskler, fremmer bedre og raskere absorpsjon av protein; stimulerer syntesen og forhindrer også nedbrytning av protein og forhindrer tap av muskelfibre; Det har en positiv effekt på insulinproduksjon, støtter det optimale nivået av testosteron og kortisol, stimulerer veksthormoner.

Proteiner utgjør mer enn halvparten av gjærens vekt, noe som gjør supplementet en utmerket kilde til ekstra protein. Idrettsutøvere kan legge det til vinnere, protein shakes, vanlig mat eller bruke separat som tilsetningsstoff til mat.

Veterinær bruk

Dyr som lever i store byer er utsatt for et stort antall uønskede faktorer: et miljø forurenset med organisk og kjemisk avfall, økt elektromagnetisk bakgrunn, dårlig vann fra et vannforsyningssystem mv.

Bruken av kosttilskudd for hunder og katter kan kompensere for mangel på næringsstoffer i fôret, styrke kjæledyrets immunitet, redusere håravfall og styrke strukturen av ull, fjerne overflødig kolesterol fra kroppen, forbedre sentralnervesystemet, redusere kløe, tørrhet og irritasjon i huden, hindre utseendet på blodsugende parasitter.

Normalisering av balansen av vitaminer i gruppe B bidrar til å redusere frigivelsen av hormonadrenalin, noe som igjen fører til en reduksjon i angst hos dyret og gjør det lettere å takle stress.

Når du tar piller / suspensjoner i anbefalte doser, er risikoen for overdosering minimal.

Brewer's gjær er en multikomponent middel. Samtidig bruk med andre legemidler kan aktiviteten til hvert av dets bestanddeler og aktiviteten av stoffet som helhet forandre seg, på den annen side kan farmakologisk profil av legemidler som brukes i kombinasjon med bryggers gjær, forandres.

Å ta alkohol, diuretika og orale prevensiver kan redusere vitamin B1 nivåer.

Siden transformeringen av vitamin B1 i sin aktive form foregår med deltakelse av magnesium, er det tilrådelig å ta kosttilskudd med magnesiumholdige legemidler.

Legemidlet er kontraindisert hos personer som tar Levodopa, slik det finnes i bryggerjær vitamin B6, reduserer effektiviteten av dette verktøyet. I tillegg er vitamin B6 i stand til å:

 • forstyrre absorpsjon og redusere plasmakonsentrasjoner av antikonvulsive midler som fenobarbital og fenytoin;
 • øke intracellulære nivåer av sink og magnesium.

Ved samtidig bruk med Theophylline, Penicillin, Isoniazid, Cycloserine og perorale prevensiver, må dosen av Brewer's Yeast økes.

Antifungal stoffer reduserer effektiviteten av brygger gjær.

Over-the-counter produkt.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Holdes vekk fra lys og fuktighet. Tabletter skal oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn romtemperatur, pulver - ved en temperatur på 12 til 20 ° C.

Tør gjær er egnet til bruk i 2 år, tabletter - i 3 år.

Hva er brewing gjær?

Ifølge Wikipedia er øl (eller brygging) gjær en singelcellet sopp i sukkerklassen som brukes til å bryte til fermenteringsav enzymer.

Brewer's gjær: fordeler og skade

Ved antall og balanse av komponentene er proteinet av bryggegis lik dyreproteiner. Det inneholder ca. 12,7 g høyverdig protein, 2,7 g fett og 18 aminosyrer (inkludert essensielt). Gjær lett fordøyes og fordøyes godt. Næringsverdien av 100 g av produktet er 75 kcal.

I plante gjær er plante enzymer også tilstede (proteinase, glukosidase, β-fruktofuranosidase), som hjelper fordøyelsessaftene å bryte ned komplekse matstoffer til mer fordøyelige.

Produktet anses å være et naturlig mineral- og multivitaminkompleks. Dens kjemiske sammensetning inneholder et kompleks av vitaminer B1-B7, B13, B10, K, E, provitamin D, folsyre, kalium, mangan, magnesium, selen, sink, kalsium og jern.

Daglig bruk av dette tillegget gjør at du kan gi et sunt utseende på hår og negler, bidrar til å regulere alle metabolske prosesser og rense huden av akne og koiler, gir effektiv forebygging av ondartede leversykdommer, stabiliserer CNS-funksjonen (stimulerer mental aktivitet, øker stressmotstanden, forbedrer søvnen og bidrar til å kjempe depresjon) og øke metningen av vev og organer med oksygen.

For mer enn 70 år siden ble brygers gjær først brukt til å behandle diabetes. Under eksperimentet ble det funnet at bare 10-15 g gjær kan erstatte fra 7 til 10 enheter insulin. Denne egenskapen til produktet skyldes tilstedeværelsen av krom i sammensetningen.

Krom øker følsomheten av vev til insulin og forbedrer effekten av sistnevnte. Interaksjon med insulin, forbedrer absorbsjonen av glukose i blodet og dens penetrasjon i celler, og reduserer dermed behovet for diabetikere i insulin og bidrar til å forhindre utvikling av diabetes.

Godkjennelse av brygger gjær gjør at kroppen lettere kan takle fysisk og følelsesmessig stress, bidrar til å opprettholde kroppens naturlige syrebasebalanse av biologiske væsker, normalisere muskelkontraktilaktivitet, bukspyttkjertel og kardiovaskulære funksjoner.

Brygger gjær har ingen mindre gunstig effekt på slimhinnens struktur og funksjon, samt på funksjonell aktivitet i fordøyelseskanalen. Bruk av kosttilskudd bidrar til å forhindre forstoppelse, stimulerer fordøyelsesprosessene, akselererer utskillelsen av all slags avfall.

En annen nyttig egenskap av gjær er deres evne til å øke nivået av hdl-kolesterol (eller med andre ord "nyttig" kolesterol), samtidig som det reduserer det totale nivået i kroppen: Ta regelmessig to spiseskjeer av produktet i 2 måneder en gang daglig, Du kan redusere total kolesterolkonsentrasjon med ca 10%.

Men som alle andre nyttige additiver kan gjær i store mengder forårsake skade på kroppen. I enkelte mennesker kan enkelte komponenter av produktet forårsake allergiske reaksjoner, som manifesteres av kløe, utslett på huden, pustevansker.

Gjær kan forverre sykdomsrelaterte sykdommer (pankreatitt, gastritt, magesår), kronisk nyresvikt og gikt. De bør heller ikke tas med celiac-enteropati (intoleranse mot hvete og en rekke andre kornblandinger) og i løpet av behandlingen med Levodopa.

Brewer's gjær - som er bedre? Hva er fordelene med gjær med forskjellige tilsetningsstoffer?

På salg finner du 2 varianter av bryggergær - autolysert og rå.

Rå gjær sopp er et komplekst nok produkt å fordøye. Dette kompliserer igjen produksjonen av vitaminer, aminosyrer og mineraler fra dem, og fremkaller også ganske sterke reaksjoner hos personer som er utsatt for allergi, lider av soppdysbakterier eller har en "svak" mage.

De fleste kosttilskudd er ikke levende gjær, men deres tørre autolysat. Fordelene med bryggergis tabletter er at de er preget av mye høyere fordøyelighet og fordøyelighet.

Samtidig, til tross for at strukturen av sopp i autoliseringsprosessen er nesten fullstendig ødelagt, forblir sammensetningen av sluttproduktet uendret - autolysatet inneholder det samme settet av aminosyrer, mineraler og vitaminer som i en levende kultur, men de er funnet i det gratis, lettfordøyelige form.

På grunn av dette er andelen assimilering av autolysert gjær høyere enn den for rå gjær. En annen fordel med dette produktet er at det ikke fremkaller gjæring i tarmen og ikke forårsaker oppblåsthet.

Mange farmasøytiske preparater som selges under navnet "Brewer's Yeast" inneholder ekstra vitamin eller mineraltilskudd. Teoretisk sett har slike verktøy en økt verdi. Imidlertid bør man huske på at gjær er et helt naturlig middel, og additivet syntetiseres ofte i laboratoriet.

Det er bedre å bestemme med en lege om å gi preferanse til et rent produkt uten tilsetningsstoffer eller et stoff med en rikere sammensetning.

Brewer's gjær med kalsium er vanligvis anbefalt å drikke som et forsterkende middel som støtter kroppens forsvar, stimulerer mental aktivitet og tjener som en ekstra kilde til Ca. Bruken av gjær med kalsium bidrar til å styrke beinvev og forbedre tilstanden til sentralnervesystemet, og hjelper også til behandling av allergiske sykdommer.

Brewer's gjær med selen er foreskrevet for alkoholisme og leversykdom. Bruk av kosttilskudd med selen er også tilrådelig for forebygging av infertilitet, diabetes, anemi, hjerteinfarkt, kreft, endemisk goiter, hårtap.

Bryggergis med sink bør innføres i kostholdet til personer som lider av åreknuter og hudsykdommer. I kombinasjon med sink, gjæren akselererer regenerering av huden, normaliserer blodsukkernivå, metabolisme og mikrosirkulasjon i vevet, og bidrar til å redusere beinbukning.

Svovelbryggerens gjær brukes som avgiftningsmiddel og som et middel for akne. I tillegg tillater bruk av kosttilskudd i kombinasjon med svovel at du effektivt kan beskytte celler og vev fra oksidative prosesser.

Analoger samsvarer med ATC-kode på fjerde nivå:

Synonymer: Ølgjær Nagipol, Nagipol 2. Fra akne Nagipol en Evisent ølgjær, ølgjær ECO man AMT ølgjær, ølgjær Ecco Plus.

Analoger: Angiovit, Beviplex, Multi-Tabs-B-kompleks, Neuromultivitt, Medivitan.

Pediatrisk bruk er tillatt fra tre år.

Brewer's gjær for vektøkning og slanking

Nytten av ølgjær slanking og vektøkning på grunn av det faktum at under virkningen av dette produktet kommer organ rensing og forbedring av driften av alle dens organer kompenserte energireserve celler, forbedre endokrine kjertler og fordøyelse, akselererer prosessen for absorpsjon av næringsstoffer, særlig proteiner, og prosessen med å brenne fett.

Hovedårsaken til lav eller overvekt er metabolske sykdommer. Mykgjørende korrigering av sukkerkabinene gjør at noen mennesker kan kompensere for vektunderskuddet, og for andre å kvitte seg med en viss mengde ekstra pund.

Det antas at verktøyet kan brukes til brystvækst, men det er ingen tegn på effektivitet eller omvendt ineffektivitet.

Bruk under graviditet

Under graviditet og amming, er bruk av legemidlet mulig med godkjenning fra behandlende lege.

Øl gjær vurderinger

Anmeldelser av ølgjær (selv i tabletter, selv i ren form) er for det meste positive. De fleste av dem er omtaler av ølgjær for hår og negler, akne og for vekttap. Som regel er effektiviteten av produktene fra forskjellige produsenter (ECO-MON, Nagipol, Farmakom, Evisent, Ecco Plus, poppel) anslått til omtrent samme - et gjennomsnitt på 4-4,8 poeng på en skala.

I følge de fleste forbrukere forbedrer gjær faktisk utseendet på ansiktets hud, fremskynder hårveksten, gjør neglene jevnere og sterke, slik at du kan berike dietten med de nødvendige kroppsstoffene. Et annet stort pluss tillegg - den lave prisen. Det er imidlertid ulemper.

Således er det blant de samlede massene av positive vurderinger av bryggergis med sink ECO-MON, at det er vurderinger som sier at bruk av et additiv provoserte en sterk vektøkning.

Og i en av anmeldelsene på Brewer's Yeast with Sulfur Evisent bemerker at, mot bakgrunnen av bruken av dette kosttilskudd, styrket håret betydelig, og neglene begynte å vokse raskere, men problemet med trussel dukket opp.

Årsakene til de negative vurderingene av Nagypol 1 Brewer's Yeast var:

 • svikt i menstruasjonssyklusen under bruk av kosttilskudd;
 • en sterk økning i appetitten;
 • økt press, hodepine, kvalme;
 • mangel på effekt.

Likevel, nesten alle som forlot denne typen tilbakemeldinger, sammen med minusene nevnt og fordeler av verktøyet, og ulempene forbundet med kroppens individuelle respons på komponentene av kosttilskudd.

Hvor mye koster Brewer's Yeast? Hvor å kjøpe Brewer's Yeast?

Prisen på øl gjær i Ukraina varierer fra 6 til 200 UAH. Kjøp tørt brygger gjær i russiske apotek kan være fra 20 rubler. Prisen avhenger vanligvis av antall tabletter i pakken, samt hvem som produserte produktet, og hvilke komponenter som brukes som tilsetningsstoff.

For eksempel, den gjennomsnittlige prisen på ølgjær med svovel Evisent - kan 185 UAH / 225 rubler, og ølgjær med sink (akne) Farmakom selskap kjøpes for rundt 16 USD / 45 rubler.

Mange er interessert i spørsmålet, hvor kan jeg kjøpe flytende bryggegis? Som regel kan dette produktet finnes enten i spesialiserte nettbutikker eller direkte på bryggeriet. Det skal huskes at holdbarheten ikke overskrider 7-8 dager.

Apteka24

DD Shampoo Brewer's gjær og oliven. Olje 1000mlElfa CJSC (Ukraina)

Brewer's Yeast Eco-mon (Russland)

Brewer's Yeast Eco-mon (Russland)

Brewer's gjær Euro Plus (Ukraina, Dnepropetrovsk)

Brewer's gjær Euro Plus (Ukraina, Dnepropetrovsk)

PAY ATTENTION! Informasjon om legemidler på nettstedet er en referanse og oppsummering, samlet fra offentlig tilgjengelige kilder og kan ikke danne grunnlag for å ta avgjørelser om bruk av narkotika i løpet av behandlingen. Før du bruker stoffet Brewer's Yeast, bør du konsultere legen din.

Flere Artikler Om Typer Acne