Brygger gjær gir normal vital aktivitet, vekst og utvikling av kroppen, bidrar til dannelsen av motstand mot virkningen av uønskede miljøfaktorer (stress og tretthet). De forbedrer opptaket av mat, aktiverer tarmtransportfunksjonene, normaliserer metabolske prosesser, har en immunostimulerende og avgiftende effekt, og fremmer eliminering av giftige stoffer.

Indikasjoner for bruk

Bryggergær med svovel Evisent anbefales som et biologisk aktivt kosttilskudd - en ekstra kilde til vitamin B1, B2, B6, PP.
Evisent brygger gjær med svovel anbefales også i kompleks behandling av diffus alopecia og spiker dystrofi av ukjent etiologi, vulgær form for akne, II grad.

Metode for bruk

Anbefalinger for bruk: Voksne tar 2-3 tabletter av Evisent 3 ganger daglig med måltider.

Bivirkninger

Kontra

Kontraindikasjoner for bruk av Evisent Brewer's gjær er: idiosyncrasy av komponenter, graviditet og amming. Kontakt lege før bruk.

Lagringsforhold

Oppbevares ved romtemperatur på et mørkt, tørt sted.
Holdbarhet: 2 år.

Utgivelsesskjema

Evisent - tabletter på 0,4 g. I pakning med 60 og 100 tabletter.

Brewer's Yeast Evisent

Beskrivelse:

Brygger gjær "Evisent" - produsert av en innovativ lav temperatur teknologi, vitamin-mineral kompleks. Den opprettholder maksimale mengder vitaminer fra gruppe B, E, fett flerumettede syrer, mikro- og makroelementer som er nødvendige for vital aktivitet. Det betydelige svovelinnholdet gir kort tid for å få en synlig positiv effekt: frisk, sunn, aknefri hud. Høyt innhold og optimal biotilgjengelighet av mikronæringsstoffer i Evisent oppnås ved å bruke en spesiell teknologi for å dyrke (inkuberer) gjærkultur på beriket medium. Denne unike teknologien bidrar til absorpsjon og videre bevaring av mikronæringsstoffer av gjærcellen, som har de beste absorpsjonsegenskapene i kroppen.

indikasjoner:

Som et bioaktivt additiv - en ekstra kilde til svovel og vitaminer i gruppe B. "Evisent" brukes som et effektivt middel for akne og akne, samt bryggers gjær forbedrer tilstanden til huden, håret og svekket sprø negler.

Mottakssystem:

Voksne og barn fra 12 år: 2-3 stk. tre ganger om dagen, sammen med et måltid. Kursets varighet - 1-2 måneder.

Former for utgivelse:

40, 60, 80 eller 100 bord. i en kartongpakning med 0,5 g gjærrenset uten å inneholde urenheter.

Brewer's Yeast with Sulfur Evisent

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Brewer's gjær med tilsetning av svovel fra Evisent all ros, men ta dem hardt. Du må drikke tre ganger om dagen, tre tabletter om gangen! Piller er store, svelger ubehagelig. Det er slitsomt, og noen ganger vil du slutte. Du drikker den første uken for ingenting, den andre begynner reaksjonen, sårene åpner raskere og umiddelbart tørker, blir betennelsesområdet mindre. På dette stadiet kan du ikke kaste, ellers vil alt komme tilbake som det var. Jeg drakk i to måneder, oppnådde en fullstendig rensing av ansiktet, alt akne var borte. Men tette porene måtte rengjøres alene. Etter at hun slutte å drikke, kom ikke akne tilbake.

Brygger gjær er god for huden, og beriket i svovel er bra for tvillinger. Det er samtidig dobbelt angrep på akne og hudormer. Gjær selv utfører hovedfunksjonen - de normaliserer fordøyelsessystemet, noe som innebærer regulering av metabolisme og kroppens selvrensing. Og svovel har en direkte innvirkning på funksjonen av talgkjertlene, reduserer signifikant mengden av sebum som utskilles, bidrar til å rense de tilstoppede porene. Jeg tok gjær i et par måneder, og hele tiden måtte jeg legge ut med overdreven flatulens i magen med tilhørende lydeffekter. Men til slutt fikk en ren og sunn hud.

Meget godt kosttilskudd, gir gode resultater. Men mer, det styrker fortsatt hår og negler, akselererer veksten i stedet for påvirker tilstanden og kvaliteten på huden. For å oppnå et mer eller mindre konkret resultat måtte vi gå på kosthold, unntatt fra kostholdet alt som er dårlig for huden (søtt, altfor salt og feit, hurtigmat).
Grå gjær kan ikke løse alvorlige hudproblemer, men med komplisert bruk er de rett og slett uerstattelige. De har en utmerket effekt på fordøyelsessystemet og stoffskiftet, og reduserer det økte fettinnholdet i huden. Tilgjengelig i form av tabletter av middels størrelse, de er fullstendige. Men du må gjøre dette raskt, når det kommer i kontakt med vann, svulmer det raskt, akkurat som aktivt kull. Lukten av pillene er sterk og veldig spesifikk, den ligner den vanlige rågjæren. Det var ingen mage protester, ingen åpenbare bivirkninger heller. Den eneste ulempen er en lang behandlingstid (minst en måned) og behovet for å ta mange piller tre ganger om dagen. Du kan ikke gjøre det på en tom mage, gjæren i dette tilfellet er svært dårlig fordøyd, det er en sterk kvalme og svakhet etterpå.

Svovelrik gjær (jeg brukte Evisent) var en god kamp for meg. For å oppnå et raskere og mer imponerende resultat tok hun kosttilskudd ikke bare internt, men også eksternt. Hellte tabletter, fortynnet dem i melk eller kefir for å oppnå en slurry, og deretter på ansiktet i 15-20 minutter tre ganger i uken. Svovel bidro til å regulere sebaceous kjertlene. Allerede tilstoppede porer har ryddet kvalitativt. Gjæren selv på grunn av sin rike sammensetning (vitamin E, B, kalsium, mangan og magnesium, jern, kobber) bidro til forbedring av intracellulær metabolisme, ble hudfargen bedre på grunn av økt oksygenforsyning. Hudimmuniteten har styrket seg, nå ser akne ut svært sjelden og går flere ganger raskere, ser ikke ut dyp purulent og veldig smertefullt. Gjær restaurert mangel på svovel i huden, dette er det som bidro til å løse alle problemene samtidig. Men det konstante inntaket av gjær førte til en konstant økning i gassdannelsen. Etter å ha fullført kurset passerte dette raskt. Utseendet til kosttilskudd hadde også en positiv effekt, negler og hår forbedret seg betydelig.

Brewer's gjær med svovel i form av tabletter hjalp med å bli kvitt akne og akne. Først drakk hun de vanlige, men da byttet hun til svovelene. Og de var mye mer effektive. Trikset er at de løser hudproblemer fra innsiden. Gjær og svovel har sammen en synergistisk effekt. De normaliserer fordøyelsessystemet og metabolisme, regulerer sebaceous kjertlene og reduserer sebum sekresjon. For riktig assimilering av gjær med tilsetningsstoffer, må du følge instruksjonene nøye.
I noen tilfeller bør kosttilskudd brukes før måltider, og i noen tilfeller. Til en betydelig minus gjær kan tilskrives tilstedeværelsen av et stort antall kontraindikasjoner av helsehensyn. Og langt fra alle medisiner gjærkompatible. Gjær og svovel har ingen god helbredende effekt på hud, alt er veldig individuelt. Men prisen er så lav at du definitivt bør prøve. Hvis årsaken til akne har hormonelle årsaker, vil kosttilskudd ikke hjelpe. Det vil bare bli en midlertidig forbedring. Det store pluss av gjær er at de bidrar til akselerert vevsgenerering, etter behandlingsforløpet er det praktisk talt ingen merker på huden, og hudfarge blir jevn og sunt.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Bryggergær med svovel: bruksanvisning

Kosttilskudd Brewer's gjær med svovel er ofte anbefalt for pasienter å bekjempe akne, akne. Hvordan virker stoffet og hvordan man bruker det?

beskrivelse

Bruken av brygger gjær med svovel Evisent er først og fremst nødvendig for folk som trenger vitamin B. Imidlertid er listen over indikasjoner mye mer omfattende på grunn av sin rike sammensetning. Det meste av tabletten inneholder gjærbrygget skallet og svovel. Også sammensatt av:

 • Tiamin (Vitamin B1). Det bidrar til etableringen av nervesystemet, regulerer metabolisme.
 • Riboflavin. Vitamin B2 vitaminmangel har konsekvenser som sløret syn, slapphet, tørrhet i epidermis.
 • Pyridoksin. Vitamin B6 regulerer det perifere nervesystemet.
 • Nikotinsyre. Oppgaven av vitamin PP er å regulere surhet i magen, kontrollere kolesterol, forbedre blodsirkulasjonen.
 • Vitamin E. Det er designet for å kontrollere reproduksjonssystemet, samt beskytte mot ødeleggelsen av cellemembranen.
 • Folsyre For å regulere prosessen med fordøyelsen.
 • Pantothensyre.
 • Mineraler: selen og sink, kalsium og jern, magnesium.

Legemidlet Brewer's gjær med svovel anbefales å stimulere metabolske prosesser, styrke immunsystemet, normalisere hormoner, fjerne giftstoffer og roe nervesystemet. Produktet bidrar også til å forbedre hudtilstanden:

 • Stoffer er bedre mettet med oksygen.
 • Akselerert vevsgenerasjonsprosess.
 • Stoppet betennelse.
 • Huden er mettet med de nødvendige elementene på mobilnivå.

Det er derfor Brewer's gjær med svovel er foreskrevet til pasienter som ønsker å bli kvitt akne, hudormer.

Evisent bryggers gjær er et kosttilskudd som hjelper til med å gjenopprette nivået av vitamin B i kroppen. Påfør bare etter instruksjon fra legen. Sørg for å bli kjent med listen over kontraindikasjoner.

vitnesbyrd

For å bli kvitt akne (spesielt, vi snakker om vulgær form for akne andre grad), anbefalte mange tilsetning av bryggergær med svovel. Også til indikasjonene skal inkludere:

 • Den postoperative perioden og tiden etter en alvorlig sykdom.
 • Generell uttømming av kroppen.
 • Sesongbasert Vitamin B Vitamin A
 • Sykdommer i det endokrine systemet, spesielt hypofunksjon av skjoldbrusk, diabetes, fedme.
 • Patologi i fordøyelsessystemet.
 • Behovet for å regulere nervøsitet.
 • Forebygging, behandling av visse kardiovaskulære sykdommer.
 • Furunkulose, dermatose, forårsaket av nervøs overbelastning, stress.

Brygger gjær med svovel brukes ofte i kosmetikk. Kosmetiske masker hjelper gjemme fine linjer og gjenoppretter hudfarge. Tabletter tas med diffus alopeci for å forbedre hårets struktur for å styrke negleplaten.

På apoteket kan du kjøpe lotion, ansiktsrenser, maske, krem. Brewer's gjær med svovel. Det er også mulig å selvstendig lage et terapeutisk middel for ansiktet hjemme.

Instruksjoner for bruk

Bryggergær med svovel kan brukes oralt eller eksternt. Masker og kompresser er laget av pulver. Behandlingens varighet velges individuelt.

Hvordan ta stoffet for å gjøre det mulig å bli kvitt akne? Ungdom over 12 år og voksne må drikke flere tabletter tre ganger daglig for noen tabletter (det nøyaktige beløpet vil bli indikert av legen). For å supplere bedre absorbert av kroppen, bør dette gjøres under et måltid. Pulveret er tatt på samme måte. Den terapeutiske kurs for akne, akne er 30 dager. Det neste inntaket av kosttilskudd er mulig etter 6 måneder.

Holdbarhetstilskudd Evisent - 24 måneder. Det bør oppbevares på et tørt sted utilgjengelig for et lite barn ved en temperatur på opptil 25 grader.

Matlagingsmaske

Brewer's Yeast with Sulfur Evisent kan brukes som ingrediens for en aknebehandlingsmaske. Vurder de mest kjente oppskrifter.

 1. Bland 1 ss. skje med tørt gjær Evisent fra 1. st. skje med vann (det er viktig at det var ved romtemperatur). I denne blandingen tilsett 1 teskje olivenolje, slått eggeplomme. Påfør en homogen masse ved milde massasjebevegelser på ansiktets hud (ikke påvirke området rundt øynene og munnen) i en kvart time. Vask av.
 2. 30 gr. fortynnet med knuste tabletter eller pulver med oliven eller linolje (3 ss er nok for denne mengden). Rør godt for å få en blanding av ensartet konsistens. Rengjør huden din med lotion. Påfør et middel i 10-15 minutter. Vask av.

For fet hud:

 1. For å eliminere glans, smale porer, bli kvitt akne, bland 30 gram. pulver med 3 ss. skjeer med melk. Hold masken på ansiktet i ca 15-20 minutter. Vask av.
 2. Bland 1 ss. skje med kosttilskudd Evisent (pille må knuses til tilstanden av pulver), 1 ts honning, 2 ss. skjeer med melk. La blandingen stå i ansiktet i 15 minutter, skyll deretter.
 3. Fortynn 15 gr. Kosttilskudd 20 ml sitronsaft. Resultatet skal være en masse av ensartet konsistens. Vask masken av ansiktet ditt om en kvart time.

For ernæring av epidermis. Bland 1 ts gjærpulver, 1 ts sitronjuice og 1 ss. en skje med honning. Påfør blandingen på huden i 15 minutter. Vask av med varmt vann.

For å oppnå resultatet skal medisinske masker gjøres 2 ganger i 7 dager i løpet av måneden.

Kontra

Evisent bryggers gjær anbefales ikke til gravide, ammende kvinner, barn under 12 år. Kontraindikasjon tjener også som:

 • Individuell intoleranse mot komponentene.
 • Vitamin B hypervitaminose
 • Et magesår.
 • Gastritt.
 • Pankreatitt.
 • Dysbacteriosis.
 • Kalsiummangel i kroppen.
 • Nerves patologi.

Det må tas forsiktighet ved bruk av oral og eksternt kosttilskudd Evisent. De mulige konsekvensene er urticaria, kløe (når du bruker masker), magesmerter, oppblåsthet, hodepine og forstyrrelser i mage-tarmkanalen.

For å unngå negative konsekvenser, er det viktig at du konsulterer legen din før du følger behandlingen, og du må følge reglene for opptak som beskrevet i instruksjonene.

Gjær Evisent

Gjær Evisent med svovel - har en utrolig høy biologisk aktivitet, består bare av naturlige ingredienser.

De påvirker mennesker fra utsiden: hud, hår, negler, etc. Og fra innsiden: de påvirker hele kroppen likestilt.

Gjær Evisent med svovel - beskrivelse, sammensetning, utgivelsesform

Gjær Evisent er ikke et stoff, men bare et kosttilskudd, men det har en lignende terapeutisk effekt.

Med regelmessig inntak, er det en umiddelbar forbedring i helse, velvære, og dette påvirker igjen måten menneskene lever og deres levetid på. Aldring bremser ned.

Legemidlet virker på kroppen foryngende som et resultat av dette:

 • patogene mikroorganismer slutter å formere seg;
 • dermis er mettet med oksygen;
 • Slag og giftstoffer fjernes fra kroppen;
 • metabolisme er normalisert;
 • huden renses;
 • kroppen supplerer sine reserver: vitaminer, næringsstoffer, etc.;
 • produksjon av kollagen øker;
 • kroppen vil produsere insulin i riktig mengde, noe som betyr at sukkernivået vil falle;
 • oksidative prosesser vil bli langsommere;
 • hudfarge vil bli bedre;
 • øke immunitet
 • hårveksten vil akselerere;
 • tilstanden til negler vil bli bedre, etc.

struktur

Svovel - utfører virkelig uunnværlige funksjoner:

 • kjemper mot skadelige bakterier;
 • skaper romlig dannelse av proteinmolekyler;
 • bidrar til å beskytte celler og vev fra oksidative prosesser;
 • hindrer uønsket inntrenging av fremmede stoffer;
 • uunnværlig når du oppretter nye celler, og den riktige operasjonen av hele organismen.

Ja, og generelt er 0,22% av menneskelig vekt. Ikke rart at svovel er utformet akkurat som ellers - et element av skjønnhet.

Det er nødvendig å opprettholde menneskets helse og skjønnhet. Svovel er et viktig næringsstoff i menneskekroppen. Det er i fjerde plass etter de vitale komponentene av menneskelig eksistens etter: oksygen, vann, salt.

Det deltar i nesten alle metabolske prosesser, det finnes i alle vev, men spesielt det er rikelig: blod, lever, nervesvev, muskler, skjelett. Den inneholder vitaminer: B, E, makro-mikroelementer, flerumettede fettsyrer: B1; E; B: 2,3,4,5,6,9.

1 tablett (0,5 g) bør inneholde:

 • svovel - 0,0005 mg (1%);
 • gjær, skrelt - 0, 4895 mg (97,8%);
 • silisiumdioksid (Aerosil) - 0,006 mg (1%);
 • B2 (riboflavin) - 0,08 mg (5%);
 • B6 (pyridoksin) - 0,118 mg (6%);
 • Vitamin PP (niacin) - 1,36 mg (6%);
 • B1 (tiamin) - 0,18 mg (12%);
 • kalsiumstearat - 0,005 mg (1%).

Utgivelsesskjema

Dette tillegget har en litt merkelig lukt av gjær, tablettform, dets utseende: bikonveks, med en risiko i midten, uten skall, 12 mm i diameter.

Farge vil variere: Krem med yellowness, til en brunaktig nyanse. Kan ikke bare være monofonisk, men har flekker av en annen farge, slik marmorering er tillatt.

Tilgjengelig utelukkende i esker: 6 eller 10 blister, 10-30 hver.

Egenskaper av stoffet, handling

Egenskaper av stoffet:

 • God normaliserer: protein, fett, karbohydratmetabolisme;
 • om nødvendig kan øke appetitten;
 • fordøyelse av mat, absorpsjon og videre assimilering er bedre;
 • arbeidet i mage-tarmkanalen blir stabilere, gjenoppretter selv mageslimhinnen;
 • hjelper bukspyttkjertelen funksjonen normalt;
 • etterfyller kroppen med vitaminer, mineraler, tiamin, retinol, folsyre og mange andre;
 • fjerner giftstoffer.

Forbedrer den generelle helse og funksjonen til hele organismen. Det er veldig nyttig for diabetikere fordi det inneholder krom i høye konsentrasjoner, og det er kjent å indusere kroppen til å motvirke glukose.

Hvis du tar denne medisinen regelmessig:

 • Tilstanden til problemhuden forbedrer spesielt: oljeaktig, porøs, med akne og akne, akne, etc.;
 • Hårets struktur og tilstand vil forandre seg til det bedre: Flass vil forsvinne, håret vil skinne, hårsekkene blir sterkere, etc.

For større og raskere effekt blir masker brukt, men de har en, men en alvorlig ulempe er den vedvarende lukten av gjær.

Og du kan ikke vaske den av første gang. Gjær Evisent vil bidra: for å styrke immunforsvaret, senke aldring.

De har høye antioksidantegenskaper, betraktes som god profylakse for leverkreft og forhindrer den videre progresjon.

Du kan ta dem på samme tid og for vekttap, og for vektøkning, vil det i hvert tilfelle bare være tilnærming til behandling. En unik funksjon - stoffet er i stand til å øke sunn kolesterol i kroppen, og skadelig reduseres betydelig.

 • 2 ss. l. en dag, akkurat en måned, vil bidra til å redusere dårlig kolesterol med 15%.

Det er svært nyttig å ta i tilfelle skader: brudd, sår, alvorlige blåmerker, kutt, fordi når du tar stoffet, vil regenerative prosesser i kroppen bli betydelig akselerert.

Indikasjoner for bruk

 • å forbedre strukturen: hår, hud, negler;
 • behandling av alopecia
 • 2 grader av akne vulgaris og andre hudsykdommer;
 • dårlig ernæring;
 • behandling av beriberi, dens forebygging;
 • under tung belastning: mental, psykologisk, fysisk;
 • når utsatt for kroppen av farlige og skadelige kjemikalier. midler til stråling;
 • overdreven tynnhet;
 • nevralgi.

Instruksjoner for bruk

Klinisk farmakologi

Gjær Evisent er det mest effektive og rimelig komplekse vitaminkomplekset.

Kroppen trenger hvert sekund:

 • riktig funksjon av alle organer og systemer;
 • produksjon av nye celler.

Og det økte svovelinnholdet gir større effektivitet i kur: hudormer, akne. Fordi svovel er et uunnværlig byggemateriale av alle proteiner, bør organismen derfor motta denne makrocellen i tilstrekkelige mengder.

Dette stoffet inneholder bare biologisk aktive ingredienser som har:

 • uttalt antioksidant effekt;
 • regulere karbohydratmetabolismen;
 • gjenopprette cellulær respirasjon;
 • viser regenerering og helbredende effekt;
 • øker hudens elastisitet
 • hårvækst er aktivert og hårstruktur er justert;
 • spikerplaten er helbredet;
 • aldringsprosesser reduseres betydelig.

Produser dem i henhold til en unik teknologi: inkuber (vokser) gjærkulturer på spesialdesignede og berikede medier. Dette gir igjen et økt innhold og betydelig biotilgjengelighet av svovel.

Tilbyder i sluttproduktet et økt innhold av mange vitaminer: E; B. I tablettene, unntatt svovel og gjær, er det ingen tilsetningsstoffer ekstrahert med kjemiske midler, bare naturlige ingredienser. Her kan du lese mer om acne enterosgel, vurderinger.

Frigivelsesform, sammensetning

B1 tablett inneholder: gjær - 499,5 mg (97,9%), silisiumdioksyd - 6 mg (1%), kalsiumstearat - 7 mg (1%), svovel - 0,8 mg (0,1%) B2 (riboflavin) 0,07 mg (5%), B1 (tiamin) 0,19 mg (11%), B6 ​​(pyridoksin) 0,118 mg (6%), svovel 5,5 mg (90%), vitamin PP nikotinsyre, niacin) 1,45 mg (6%), sporstoffer.

Vitaminene som er i struktur, inneholder i den største daglige doseringen, mg. (% av dagpenningen). Pakningen inneholder: 60-100 tabletter.

Kort vitnesbyrd

dosering

Voksne og barn fra 12 år skal ta 3 tabletter, 3 ganger daglig, under måltider, drikke bare vann.

Varighet 1 kurs - 1 måned, videre av helsehensyn. Ikke dårlig før resepsjonen skal konsultere med legen.

Indikasjoner for bruk

Som en kilde til vitaminer: B1, B2, B6, PP, anbefalt som et tilsetningsstoff til mat.

Kontra

Personlig intoleranse, graviditet, amming.

Spesielle instruksjoner

 • øker ikke kroppsvekten;
 • har ikke genetisk modifiserte komponenter;
 • effektivitet i kur - dystrofi av nagelplaten av ukjent etiologi, og spesielt avansert diffus alopecia. Legemidlet er bekreftet av kliniske studier (GOU DPO);
 • Effektiv behandling - Akne 2 grader (klinisk bevist faktum).

Kontra

 • barn under 3 år;
 • amming;
 • for noen nyresykdom
 • individuell intoleranse: gjær og svovel;
 • Det er ikke tilrådelig å bruke eldre (inneholder nukleinsyrer);
 • gikt;
 • alle former for sopp natur;
 • med atrofi av optisk nerve;
 • graviditet.

Bivirkninger

Kun i form av en allergisk reaksjon: kløe, urtikaria.

Pris og analoger

100 stk - pris 280 p.

60 stk. - pris 169 s.

analoger:

 • "Nagipol" - også vist med tretthet, plager, gastroenteritt, pris: 88-95 s.
 • "Evisent" - designet for selvomsorg, pris: 175-210 s.
 • "Nagifen" - tonic, pris: 110-135 p.
 • "Osokor" - beriker kroppen med mikroelementer, vitaminer, en utmerket assistent for akne, pris: 75 p.

anmeldelser

 • Sofia, 36 år gammel

Jeg har nylig hatt en forferdelig influensa. Og snart begynte hun å legge merke til at det fortsatt var mye hår på kammen, selv med vanlig hårvasking, var det hår igjen på bunnen av kabinen. Jeg dro til sykehuset for en konsultasjon, jeg ble foreskrevet vitaminer.

De bidro til å våkne opp fra sykdommen, men håret klatret fortsatt. Nylig snakket jeg på Skype med en tidligere klassekamerat, og i en samtale med henne hørte jeg for første gang om denne gjæren. Jeg tenkte ikke lenge, jeg dro og kjøpte den på apoteket. Det var ingen umiddelbar mirakel, selvfølgelig, men etter hvert ble håret stoppet. Jeg er veldig, veldig glad!

Når håret mitt begynte å strømme inn gradvis, trodde jeg det var en alder. Men jeg er sjefsrevisor i et meget vellykket selskap, så jeg må alltid holde merkevaren. Jeg prøvde på meg selv ikke en mengde midler og nasjonalt, både kjemiker og kjemikalier.

Inntil nå er det skummelt og uforståelig å huske hvordan hele håret mitt ikke kom ut helt. Men av alle de prøvde, hadde bare gjær med svovel en positiv effekt på håret, og ikke bare, selv neglene ble vanskeligere og sluttet å bryte!

 • Svetlana, 28 år gammel

Først var jeg veldig forsiktig med pillene, for en eller annen grunn trodde jeg at lukten ikke ville være veldig bra, og smaken ville være ekkel. Men faktisk ble jeg hyggelig overrasket, pillene hadde et appetittvekkende utseende, nøytral smak og jeg begynte kampen for skjønnhet. Jeg ville ha hjelp med å bli kvitt stratifiserende negler og splitte ender.

Jeg ble imidlertid ikke kvitt problemet, men den verdsatte rundheten begynte å tilføyes gradvis. Alle mine venner har en fantastisk bust og ganske avrundede former, men dette er ikke min sak. Inntil nå har jeg foretrukket å ha mer jeans, T-skjorter, gensere og ikke vakre kvinner kjoler. Nå er jeg bare glad, og jeg vil prøve å løse problemet mitt på en annen måte.

 • Valeria, 21 år gammel

Akne begynte å dukke opp på skolen min på den tiden, som vi ikke gjorde. Min mor kjørte gjennom sykehus og bestemor i Travnitsa, gjorde forskjellige tester, sjekket magen osv. Men, og fortsatt der, lider jeg fortsatt og er veldig komplisert om dette, fordi jeg vil gifte meg.

Jeg har nylig lest på Internett om et privat sykehus, vurderingene var gode, og jeg bestemte meg for å besøke henne. Da legen tilskrev Evisent og svovel til meg, ble jeg overrasket, men jeg kjøpte dem og begynte å akseptere dem i henhold til instruksjonene. Og det som var overraskende er ikke bare akne borte, men energien fra meg og rushing, til tross for at nå våren mangler vitamin.

Instruksjoner for bruk av bryggergær med svovel

Brygger gjær med svovel er et svært effektivt vitamin-mineral kompleks, eliminerer mangelen på de viktigste elementene som påvirker tilstanden av hår, hud og negler. Kosttilskudd - et av hovedproduktene i det spesialutviklede programmet Evisent, som har som mål å forbedre utseendet fra innsiden. Supplementet støtter leverens helse og funksjon, normaliserer stoffskiftet og funksjonen av de indre organene. Som følge av bruken av legemidlet, blir huden fjernet av akne eller kviser, tonen og hudflekten blir jevn, neglene slutter å eksfolieres og brytes, håravfall stopper.

Indikasjoner for bruk

I følge instruksjonene anbefales supplementet Brewer's Yeast Evisent å brukes som en generell tonic og en ekstra kilde til svovel, vitaminer fra gruppe B, mikro- og makroelementer til det daglige kostholdet. Før du tar det, anbefales det å konsultere lege om behovet for stoffet, dosering og varighet av kurset. Hvis dette ikke er mulig, bør du følge produsentens anbefalinger.

Naturlig legemiddel er indikert for bruk med:

 • Hypovitaminose av vitaminer i gruppe B
 • Behandling av diffus alopecia
 • Dårlig hårtilstand
 • Dystrofi av negleplaten
 • Svakhet i immunsystemet
 • nevralgi
 • diabetes mellitus
 • eksem
 • Avhengighet til akne
 • psoriasis
 • Forstyrrelser av den sekretoriske funksjonen i magen
 • Kronisk enterokulitt
 • Ubalansert ernæring.

Sammensetningen av stoffet

De aktive stoffene i det naturlige middelet er ølgær-autolysat (vitamin E, gruppe B, kalium, magnesium, kalsium, sink, mangan, jern, kobber, selen etc.) og svovel.

Medisinske egenskaper

Selv om dette stoffet ikke gjelder for rusmidler, er effekten på kroppen lik den terapeutiske effekten. Takket være de aktive forbindelsene er det en merkbar forbedring i helse, noe som har en positiv effekt på kvaliteten på hår, hud og negler.

Søknad i henhold til instruksjonene i kosttilskudd Brewer's gjær med svovelprogram Evisent reduserer aldringsprosessen, bidrar til å forynge kroppen. Som et resultat av å ta kurset:

 • Replenished tilførsel av næringsstoffer
 • Bedre metning av dermis med oksygen
 • Kollagenproduksjon stimuleres
 • Dannelsen av talg er normalisert.
 • Toksiner elimineres fra kroppen raskere og i større volum.
 • Hudporer rengjøres
 • Fremskynder metabolisme
 • Forbedrer proteinabsorpsjon
 • Nivået på sukker i blodet avtar naturlig på grunn av insulin som produseres av kroppen.
 • Immuniteten øker
 • Aktiviteten til patogene mikroorganismer er inhibert
 • Oksidasjonsprosesser reduseres
 • Forbedrer hudfarge og tone
 • Hårstenger styrket
 • Fremskynder hårveksten
 • Forbedrer neglens tilstand.

Utgivelsesskjema

Gjennomsnittlig pris 60 stk. - 176-235 gni. 100 stk - 243-278 rubler.

Kosttilskudd med en bestemt lukt av gjær er produsert i form av bikonvekse tabletter med risiko, uten skall. Farge kan variere fra beige til lys gul eller brunaktig. Marmorering av strukturen (spaltet med partikler med en annen nyanse) eller ujevnheten av fargen på tablettene i esken eller en blister er tillatt. Forskjellen i farge anses å være normal siden det er på grunn av bruken av naturlige råvarer til fremstilling.

Tillegget er tilgjengelig i pappesker med 6 eller 10 blisterpakninger på 10 tabletter.

Metode for bruk

Den daglige dosen av stoffet for en voksen er 9 tabletter. Piller tar 2-3 stykker med måltider 3 ganger i løpet av dagen. Kursets varighet - 30 dager. Gjenta om nødvendig det, hold pause i 1-2 måneder.

Kontra

I henhold til bruksanvisningen er Bryggerens gjær og svovelprodukt forbudt å brukes til:

 • Individuell intoleranse mot komponentene
 • Under graviditet og amming
 • Tilstedeværelsen av soppsykdommer
 • Barn (opptil 3 år) og alderdom (på grunn av innholdet av nukleinsyrer)
 • Leber's sykdommer
 • Candida bakteriosis
 • Nyreproblemer
 • Under graviditet og under fôringsperioden.

Behovet og risikoen for å ta kosttilskudd bør bestemmes av legen.

Sikkerhets forholdsregler

Kosttilskudd kan ikke kombineres med alkohol, da alkohol forringer absorpsjonen av vitaminer B.

Bivirkninger

Bivirkninger etter bruk av et biologisk tilskudd. Bryggergis uttrykkes i form av allergiske reaksjoner. Utviklingen av tynn er ikke utelukket.

overdose

Når man observerte mottak av anbefalt antall piller, ble det ikke registrert noen negative effekter. Overskridelse av bruk av foreskrevne instruksjoner doser er fulle av utviklingen av en allergisk reaksjon i form av kløe, rødhet i huden, urticaria.

Vilkår for lagring

Verktøyet må holdes lukket på et mørkt sted, utilgjengelig for barn. Lagringstemperaturen er fra 5 til 25 ° C. Bryggergær med svovel kan konsumeres innen 2 år fra fremstillingsdatoen.

analoger

Evisent brygger gjær er et unikt kompleks i sammensetningen av utvalgte komponenter som forbedrer additivets effektivitet og en nøyaktig beregnet andel av stoffene. Selv om det er et stort utvalg av kosttilskudd med samme deklarerte effekt, avviker de fra Evisent-serien i sammensetning eller mengde av de inneholdte stoffene. Derfor anbefales det ikke å ta en beslutning om bytte av midlene. Kun en lege kan bestemme riktig analog med en lignende effekt og aktive ingredienser.

For hud, hår og negler

Gjennomsnittlig pris - 713 rubler.

Kosttilskudd for å fylle mangelen på stoffer som er nødvendige for helsen til hår, hud og negler. Produktet inneholder forbindelser som inneholder svovel, vitamin C, sink, silisium og kalsium derivater. Kosttilskudd forbedrer kollagenproduksjonen, forbedrer tilstanden til dermis, follikelhelse, styrker neglene. Pakken - 60 tabletter.

proffene:

 • Naturlighet betyr
 • Enkel bruk (1 gang per dag).

ulemper:

 • Høy pris
 • Kursets varighet (2 måneder).

Vitasharm

Gjennomsnittlig pris er 186,50 rubler.

Multivitamin kompleks, kompensere for mangel på stoffer som påvirker utseendet og tilstanden til de eksterne integritene. Verktøyet forbedrer tilførsel av hud med næringsstoffer og oksygen, styrker håret, eliminerer sprøhet og svakhet i negleplatene. I kartongemballasje - 30 tabletter, designet for ett kurs (1 stk per dag).

proffene:

 • Sett med nødvendige elementer
 • Rimelig pris
 • Enkel bruk (1 pakke per kurs).

ulemper:

 • Ikke nok mineraler
 • Kreves for å overvåke kompatibilitet med andre stoffer.

EVISENT BEER YEAST + SERA N60 TABELL

Evisent brygger gjær + svovel n60 tabl instruksjoner for bruk

Doseringsform

struktur

tørr brygger gjær avskallet - 0,4895 g (97,9%), kalsiumstearat - 0,005 g (1%), aerosil - 0,005 g (1%), renset svovel - 0,0005 g (0,1%).

beskrivelse

Bryggergær med svovel "Evisent" er uunnværlig for ungdom, skjønnhet og helse i hud, hår og negler. Utmerket naturlig kompleks som fyller mangel på essensielle vitaminer og makronæringsstoffer i kroppen. Det økte innholdet av svovel i blandingen bidrar til forbedring og forbedring av tilstanden til problemhuden. Bryggergær med svovel "Evisent" reduserer aldringsprosessen, øker elastisiteten og elastisiteten i huden, aktiverer veksten av hår og negler. Ikke øk kroppsvekten.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

Det anbefales som kosttilskudd til mat - en ekstra kilde til vitamin B1 som inneholder vitaminer B2, B6, PP. Inneholder ikke genetisk modifiserte komponenter.

Kontra

Individuell intoleranse mot komponentene, graviditet og amming. Før bruk, anbefales det å konsultere lege.

 • Du kan kjøpe Evisent bryggerjære + svovel n60 tabl i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en apteka.RU.
 • Prisen for Evisent bryggerjære + svovel n60 tabl i Moskva - 163,00 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Evisent bryggersgær + svovel n60 bord.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Evisent Brewer's Yeast

Bryggergær med svovel "Evisent" er et av de mest effektive komplekse naturlige vitaminpreparatene. Gjær er nødvendig for at kroppen skal skape nye celler, organers normale funksjon.

Økt svovelinnhold gir høy effekt i behandling av akne og akne. Svovel er en uunnværlig komponent av alle proteiner. Derfor krever menneskekroppen tilstrekkelig store daglige mengder av denne makrocellen.

På grunn av deres biologisk aktive komponenter, har Brewer's gjær med svovel en uttalt antioksidant effekt, normaliserer cellulær respirasjon og stabiliserer karbohydratmetabolismen. De har en helbredende og regenererende effekt på hud, hår og negler. De senker aldringsprosessen, øker elastisiteten og fastheten i huden, stimulerer veksten av hår og negler.

I produksjonen av bryggergær med svovel "Evisent" benyttes en unik teknologi. Inkubasjon (oppdrett) av gjærkulturer skjer på spesielle berikede medier som gir høye nivåer og høy biotilgjengelighet av mikronæringsstoffer (svovel). Gjærcellen absorberer og sikrer bevaring av mikronæringsstoffer, noe som gir kroppen maksimal fordøyelse av biologiske tilsetningsstoffer. Den unike tørketeknologien ved lavtemperatur ved sluttproduksjonen gir et høyt innhold av B- og E-vitaminer i Brewer's Yeast and Sulfur Evisent. Hver tablett inneholder bare renset gjær uten forurensninger: kjemiske salter, mineralsyrer, syntetiske vitaminer.

Anbefales som kosttilskudd til mat - en ekstra kilde til vitamin B1, B2, B6, PP.

• ikke forårsake vektøkning (bekreftet av kliniske studier (i Kazan State Medical Medical University);
• inneholder ikke genetisk modifiserte komponenter;
• Effektiviteten av Brewer's Yeast and Sulfur Evisent i den komplekse behandlingen av diffus alopeci og spikerdystrofi av uklar etiologi ble bekreftet ved kliniske studier etter registrasjon ved russisk akademi for høyere utdanning av Roszdrav;
• Effektiviteten av Evisent Brewer's gjær og svovel i behandlingen av vulgære former for akne av II-graden av alvorlighetsgrad ble bekreftet ved kliniske studier etter registrering på Kazan State Medical University.

Anbefalinger for bruk: Voksne tar 2-3 tabletter 3 ganger daglig med måltider.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene, graviditet og amming.

Kontakt lege før bruk.

Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares ved romtemperatur på et mørkt, tørt sted.

Holdbarhet: 2 år

 • - Beskrivelse og bilder på kort av varer kan variere med hva som presenteres på apoteket. Vennligst sjekk informasjonen med operatørene før du legger inn bestillingen.
 • - Dette produktet kan ikke byttes ut og returneres på grunnlag av resolusjonen 55 av 01/19/1998.

Hun tok evisent på råd fra en lege, betydelig forbedring av huden er merkbar.

№ 6805 | 09/08/12 10:28 PM | Nick

Min kosmetolog rådde meg til å drikke bryggergis tabletter med svovel evisent. Etter å ha tatt antibiotika, begynte en kontinuerlig utslett på ansiktet. Selvfølgelig kjøpte jeg litt mer Evisent-lotion, slik at jeg kunne bruke komplekset på ansiktet og innvendige tabletter for kroppen. Tross alt begynner problemene først og fremst i kroppen. Resultatet var en uke senere, da utslettene begynte å passere, ble ansiktet rent og til og med lyst etter en måned. Jeg anbefaler å bruke hele linjen evisent.

№ 15679 | 12/10/14 7:49 PM | Lily

Du må bare drikke kurset og to måneder. Og så blir det et resultat.

18610 | 02/04/16 13:07 | Masha

Min venn ble foreskrevet av en lege, så jeg løp inn i et slikt problem. Jeg gikk allerede og kjøpte det selv i et apotek, medisinsk evisent øl som rystet med svovel, og brukte også evisent lotion. Umiddelbart merket jeg ikke resultatene, men nærmere slutten av den andre måneden var det praktisk talt ingen akne. Nå bruker jeg bare lotion. Huden er ikke lenger fet, det er ikke mer akne eller akne. Det er ikke dyrt, tilgjengelig for alle.

№ 18611 | 02/04/16 1:11 pm | Diana

Så evisent i overgangsperioden da det oppstod hudproblemer. Veldig effektivt fjernet alle kviser fra ansiktet og wen. Jeg så det i lang tid.

№ 19419 | 05/23/16 15:50 | tro

Jeg drikker ølgær med svovel-evisent, ikke første gang. Min hud er nå perfekt, utslett gjør meg ikke mer, glatt og rent.
Under mottaket er det ingen bivirkninger, enda mer vektøkning. Tvert imot øker stoffskiftet og vekten minker.

Nr. 19940 | 08/23/16 11:01 PM | Marina Grigoryevna

Jeg begynte å bruke dette stoffet etter at jeg la merke til at neglene og håret fløy. Fingernails begynte å bryte, håret faller ut. Jeg kjøpte dette dårlig på råd fra en venn, begynte å ta kurs i henhold til instruksjonene 3 ganger om dagen. Etter en måned med opptak stoppet neglene mine, de ble vakre, glatte. Nå en pause i resepsjonen. Håret har blitt sterkere, fallende ut har blitt mye mindre. Veldig bra stoff, veldig fornøyd med det. Jeg hadde ingen bivirkninger.

№ 20906 | 12/29/16 3:59 pm | Speedwell

Hun tok brygger gjær med svovel noen få kurs. Jeg likte veldig mye hvordan de handlet på bena mine. Brittleness er borte, neglene er mye sterkere enn stål. Hår forresten, også, reagerte perfekt på mottak av gjær. De nesten stoppet å falle, de begynte å se bedre ut.

№ 21463 | 02.27.17 20:46 | Julia

Jeg begynte å ta brygger gjær med svovel evisent, på en eller annen måte støtte huden min. På det oppdager periodisk akne, så akne. Besley riktig! Jeg kjøpte en pakke for et utvalg, jeg tok 2 kurs med pauser. Huden begynte å se bedre ut, akne begynte å virke sjeldnere, og akne redusert. Nå tar jeg ett kurs hver 4-5 måneder for å holde huden min i god form. Det viser seg :)

№ 21600 | 03.28.17 19:54 | Diana

fortsatt i ungdomsår på grunn av akne, foreskrev en dermatologist brygger gjær å drikke. Nå, selv om det ikke er tenåring, kommer problemer med hudens regelmessige klatring, spesielt i våren, alt blomstrer ((jeg bestemte meg for å drikke bort gjær fra Evisent - jeg hadde ikke forventet det, men jeg merket raskt resultatet, jeg kommer ikke til å reflekteres i speilet))

№ 21798 | 04/28/17 2:02 PM | Inna

For et halvt år siden henvendte hun seg til en hudlege: det var hudproblemer - akne, akne og allergiske utslett. Jeg har allerede hengt opp rett. Og krem ​​og maske prøvde. Men på en eller annen måte hjalp det ikke. Jeg stemte på dommen til ukoloterapi, litt dyrt, men nesten til legenes ansikt lo da han fortalte meg at denne bryggerens gjær ville hjelpe - evisent. Og de hjalp! Nå har jeg begynt å bruke vaskemaskinen sin. Hud har blitt mye renere. For et par måneder, et godt resultat. Plus, neglene også opphørt å exfoliate, selv om jeg trodde det var vår familie ting og ikke engang oppmerksom på det.

22072 | 05.06.17 15:46 | Xomka

Jeg har en slik historie: Fra overgangsalderen (fra 14 år) Jeg led av hudproblemer, hadde et sterkt akneutslett, ansiktets hud var veldig tørt på enkelte steder, og noen steder for fet. Det var mye akne, jeg var veldig kompleks om det. Da ble jeg på en eller annen måte fanget med bryggergær og svovel, merket heter "Evisent" - etter det første kurset hadde jeg allerede et godt resultat - utslippet minskade, huden ble mykere og mykere! Det andre kurset ga enda flere forbedringer - siden da tar jeg stadig kurs på disse vitaminene. Veldig bra, jeg anbefaler det til alle! Plus, jeg bruker fortsatt ansiktsvask - myker og oppdaterer huden i ansiktet :) Veldig kult merke, rett reddet meg!

№ 22148 | 06/16/17 12:58 PM | Aminka Varlamova

Legemidlet ble behandlet evisent fra virkningene av anemi. Anemiene i seg selv ble herdet på annen måte, men etter sykdommen ble det fortsatt "hyggelige" konsekvenser - sprøtt hår og spiker negler. Evisent drakk en måned, så huden min tok av sløret av greyness og neglene med håret ser mer sunne og skinnende ut.

Nr. 22720 | 08/20/17 01:44 | olga

Må behandles når neglene er svært svake. Chipped, ingen skjønnhet. Jeg gråt nesten. Klokt folk i ansiktet av venner ga råd, Evisent drikke bort, piller. Det gjorde det også. Måned så dem, mens så, vekten har ikke endret seg i det hele tatt. Neglene er sterkere, stoppet å bryte, nå er manikyret holdt som det burde være i en uke, og gelpolen er tydelig på seg i 10-14 dager

№ 22748 | 08/23/17 2:53 pm | Valkyrie

Jeg hadde en periode da jeg tok mye medisiner... håret mitt led av dette, som ble mer intens enn det skulle falle ut, naglene som lagde seg, etc. Det er bra at hun lyttet til hennes mors råd og vendte seg om til gjær med svovel for hjelp, stoppet samtidig. For meg er evisent et veldig verdifullt verktøy, det fungerer virkelig med kroppen. Etter en måned med bruk ble resultatet merkbart, og vekten var den samme

Brewer's gjær og svovel: Søknad, helsemessige fordeler, meninger

Sammensetningen og verdien av komplekset

Den viktigste positive kvaliteten på ølgjær er naturen av elementene i dem. Vitaminer og mineraler i kombinasjon med aminosyrer absorberes av kroppen nesten 100%, og tilstedeværelsen av svovel i strukturen i komplekset opprettholder ungdom og skjønnhet. Hva vi finner i additivet når vi vurderer:

 • Vitamin B1 - forbedrer funksjonen av nervesystemet, bidrar til riktig regulering av metabolisme;
 • Vitamin B2 - er nyttig for forstyrrelser i syn, tørrhet og sagging hud; stimulerer erytropoiesis;
 • nikotinsyre regulerer surhet i magen, kontrollerer forholdet mellom "godt" og "dårlig" kolesterol, forbedrer blodsirkulasjonen i periferien;
 • kolin - har en positiv effekt på fettmetabolismen, støtter leverfunksjonen;
 • pantotensyre er involvert i det endokrine systemet;
 • Vitamin B6 - en regulator i det perifere nervesystemet;
 • folsyre - regulerer prosessen med fordøyelsen, er involvert i blodet;
 • E-vitamin er på vakt for skjønnhet, beskytter cellemembranen mot ødeleggelse, styrer reproduksjonssystemets arbeid;
 • mineraler: magnesium, jern, kalsium, sink, selen;
 • Svovel støtter en komplett cellulær struktur, beskytter dem mot oksidasjon.

Hvem er nyttig å ta supplement

Basert på ovenstående kan du enkelt avgjøre hvorfor bryggergær med svovel brukes:

 1. utvinning etter en alvorlig sykdom, i den postoperative perioden;
 2. vektøkning med dårlig ernæring og generell uttømming av kroppen;
 3. i løpet av sesongen hypovitaminose for å kompensere for mangelen på vitamin B;
 4. med sykdommer i det endokrine systemet (fedme, diabetes, hypothyroidisme) for normalisering av metabolske prosesser, regulering av hormonproduksjon;
 5. i sykdommer i fordøyelsessystemet og relaterte patologier av bloddannelse;
 6. for regulering av nervøsitet;
 7. som terapeutisk og profylaktisk middel for kardiovaskulære lidelser;
 8. hudproblemer: akne, akne, furunkulose, dermatose på grunn av stress og nerveoverbelastning;
 9. i kosmetologi for å forynge tarnished ansiktshud, forbedre det generelle utseendet og strukturen av håret, styrke nagelplater.

Gjær med svovel kan tas oralt i pilleform, eller de kan brukes til å lage kosmetikk til selvomsorg hjemme.

Tillegg for oral administrasjon

På husstellene er additivet fra bryggergær med svovel representert av preparater av russisk og hviterussisk opprinnelse.

Evisent - et stoff laget og produsert i Russland, er populært på grunn av brukervennlighet. Tablettene sammenlignes gunstig med mildt sur smak og lukter, pakket i 60 eller 100 stykker. Godkjent for bruk med 14 år, maksimal daglig dose på 6 til 9 tabletter, delt inn i tre doser. Verktøyet, som alle aktive kosttilskudd, er full med måltider, noe som gir bedre fordøyelighet. Kurset er vanligvis en måned eller to, hvoretter en pause i et halvt år er laget.

AMT - et stoff laget i Hviterussland, disse er tabletter, pakket i 100 stykker, inkludert laktose. På samme måte som den analoge, kan stoffet forbrukes fra 14, 2 til 3 tabletter per mottak tre ganger daglig - for barn, 4 til 5 tabletter - en enkeltdose for voksne. AMT er full 10 - 15 minutter før måltider, kurset er to - tre måneder.

Bioterra er et annet hviterussisk supplement som er etterspurt. Den tillatte grensen for å ta stoffet er 12 år. Pediatrisk dose bør ikke overstige 10 tabletter per dag, 15 er tilstrekkelig for voksne, dette beløpet er delt inn i flere doser. Mange forbrukere sier ikke helt en hyggelig lukt og den spesifikke smaken av additivet, men en rimelig pris.

Det er verdt å merke seg at det anbefales å ta gjær inne i tørr form, og bruk av en flytende form forårsaker gjæringsprosesser i tarmen, overdreven gassdannelse og kan forstyrre avføring.

Hår fordeler

Som et grunnlag for nærende hudmasker brukte gjærgranulatene med tilsetning av svovel. I en blanding med andre ingredienser regulerer slike masker funksjonen til talgkjertlene, vekker hårsekkene, gir et godt preparert utseende til krøllene.

 • Honning og gjærmaske med aloe juice. 2 ss gjærgranulat kombinere med like mye honning og tilsett juice av et lite blad av aloe. Myke bevegelser gnidd i hodebunnen, resten er fordelt over hele lengden av håret. Blandingen blir igjen i 30 minutter, deretter skylles grundig. Denne masken reduserer håravfall, gir dem vitalitet, elastisitet og glans.
 • Fordelene for hår utsatt for fett. 1 time av gjær med svovel fortynnes med 1 st av et hvilket som helst fermentert melkeprodukt og slår til det er homogent. Blandingen fordeles gjennom håret, gni den inn i huden med masserende bevegelser og innpakning den med et varmt terryhåndkle i en halv time. Masken normaliserer sebaceous utskillelser, forhindrer stopping og forurensing av håret.
 • For rask vekst og forhindre håravfall. 30g gjær fortynnes i varmt vann til en kremaktig tilstand, tilsett juice av en løk og 10g linfrø eller olivenolje. Blandingen er impregnert med hår og holdt under klamfilmen i en halv time.

Alle masker er nok til å gjøre 2 ganger i uken i et kurs designet for en måned.

Masker fra bryggergær med svovel for hudpleie

Disse masker har en rensende og anti-inflammatorisk effekt, svovel i blandingen regulerer funksjonen til talgkjertlene. En integrert tilnærming bidrar til å raskt og effektivt bli kvitt vedvarende akne og pustulære utbrudd. I tillegg er svovel et lett antiseptisk middel som forhindrer vekst av patogene mikroorganismer.

Masker basert på gjær og svovel fremstilles fra tørre granulater eller knuste tabletter:

 • Med tørr, snappende hud. 30 g gjær fortynnes med tre ss vegetabilsk olje (helst oliven eller linfrø) og blandes godt. Den resulterende sammensetningen påføres på et forrenset overflate i 10-15 minutter, etter en tid skylles huden med varmt vann.
 • Mask for fet hud. For å begrense porene og eliminere glans, bruk noe meieriprodukt i en blanding med ølgær i forholdene beskrevet ovenfor. Sammensetningen påføres også på ren hud og i alderen i 15 minutter.
 • Å nære ansiktets hud. Gis med svovel brukes i 1 time, sitronsaft i et 1: 1-forhold og 1 st l i honning. Alt brøt bra og påført ansiktet. Eksponeringstiden er 15 minutter, så vaskes blandingen med vann.

For å oppnå en varig effekt er det viktig å observere regelmessighet og utføre omsorgsprosedyrer to ganger i uken.

anmeldelser

Oksana: "Jeg ble utnevnt av en hudlege for å bli kvitt vedvarende akne og akne. Veldig bekymret for å få ekstra vekt. Men kuttet har allerede blitt utført i tre måneder, vekten har vært normal, akne er forsvunnet, huden er fløyel og behagelig. "

Marina: "Og gjær og svovel ble rådet til meg på apotek. Sterkt hår falt ut, og akne hoppet ofte opp. Takket være apoteket ble jeg kvitt problemene mine om to måneder. "

Vitali: "Denne gjær hjelper virkelig. Hver vår han led av kokker, foreskrev et kurs av vitaminer og andre stoffer, hjalp han ikke. Jeg leste på forumet om brygger gjær og svovel, bestemte jeg meg for å prøve. Jeg føler meg som en lykkelig person, jeg har ikke hoppet over noe, ingenting gjør vondt, jeg vil fortsette å drikke hvert år. "

Flere Artikler Om Typer Acne