Den aktive bestanddelen av stoffet, doxycyklin er et antibiotikum fra tetracyklin-gruppen. Det hemmer den vitale aktiviteten til patogene bakterier, som påvirker ribosomale membraner i cellen. Tillater ikke prosessen med RNA-syntese av noen organismer. Latinsk navn: Unidox Solutab. Rådgivning av leger og vurderinger i gynekologi.

Aktiv ingrediens: Doxycyklin

Unidox Solutab lege vurderinger

Unidox Solutab

Et ganske vanlig antibiotika. Det brukes i smittsomme og inflammatoriske sykdommer. Mye brukt i gynekologisk praksis.

Det er foreskrevet for sykdommer i luftveiene, inkl. faryngitt, akutt bronkitt, forverring av KOL, tracheitt, bronkopneumoni, lungebetennelse i lungene, lokalt oppkjøpt lungebetennelse, lungeabsess, pleural empyema. De samme patologiske ENT-organene.

Den aktive ingrediensen er doxycyklin. Det har en god effekt på infeksjonen som forårsaker betennelse i urinveiene - klamydia og ureaplasma. Derfor, i gynekologi, er det stoffet av valget.
Det er verdt å merke seg at antibiotika forårsaker svært sjelden bivirkninger (kvalme, oppkast).

Unidox Solutab er et verdig stoff for behandling av STI. Det er verdt å huske at stoffet ikke anbefales under amming og amming.

Bredspektret antibiotika

Unidox Solutab er et ganske godt kjent antibiotika i mange områder av medisin. Dette stoffet er spesielt populært i gynekologisk praksis.

En egenskap hos dette antibiotika er at dets biotilgjengelighet ikke endres avhengig av måltidet. Men det er nødvendig å ta stoffet lenge før søvnen og etter å ha tatt det litt tid for å forbli oppreist - for å forhindre skade på spiserøret.

Legemidlet, som alle tetracyklinantibiotika, er absolutt kontraindisert under graviditet og amming, da det kan påvirke beinvev og tannemalje av fosteret. Også dette antibiotika anbefales ikke til bruk hos ammende mødre og barn under 12 år.

Legemiddelet i tannlegen.

Legemidlet er et semisyntetisk antibiotikum av bredspektret tetracyklin-gruppen. Den har en bakteriostatisk effekt.
Aktiv mot aerobic gram-positive bakterier, anaerobe og aerobic gram-negative bakterier.

Ved maksillofacial kirurgi og tannbehandling er det stoffet av valg, men er sjelden foreskrevet, det foreskrives etter tannuttrekk, forskjellige operasjoner, samt for periodontitt under forverring.

En kontraindikasjon er barnas alder opp til 8 år på grunn av dannelsen av uoppløselige komplekser (kalsinater) i emaljen og dentin i tennene (denticles), som kan forstyrre behandlingen ytterligere, de lukker massekammeret og det er ganske vanskelig å trenge inn i kanalene.

Evaluering av stoffet i form av kompatibilitet med amming.

Den aktive ingrediensen Unidox Solutab (Doxycyclin) i henhold til den internasjonale referansenboken om kompatibilitet av narkotika til amming, har 1 risikonivå ut av 4 mulig (gradasjon fra 0 til 4), noe som indikerer behovet for å velge et sikrere alternativ for å velge et antibiotika ved behandling av en ammende mor. Denne aktive ingrediensen, som er i stand til klinisk signifikante doser å trenge inn i morsmelk, på grunn av høy biotilgjengelighet - opp til 100%. I tillegg kan med langvarig bruk akkumuleres i vev og kroppsvæsker, så vel som i bein og tenner. Halveringstiden er lang - 18-22 timer, noe som betyr at stoffet elimineres sakte, noe som er uønsket ved amming.
Den relative pediatriske dosen (som en prosentandel av dosen som en barnelege skulle teoretisk foreskrive for et barn) er 6-14,5%. Dette er ganske betydelig.
Bruken av dette legemidlet under amming og amming anbefales derfor ikke, spesielt i nyfødtperioden og, om nødvendig, langsiktig terapi.

Unidox-Solutab er stoffet av valg i behandling av seksuelt overførbare infeksjoner.

Unidox Solutab er et stoff av antibiotika gruppen, det aktive stoffet, som er doxycyklin, og tilhører tetracyklin-gruppen. Doxycyklin har flere fordeler sammenlignet med teracyklin selv, da det har et stort spekter av virkning og en mindre aggressiv effekt på mageslimhinnen.

I denne forbindelse fikk han ganske stor distribusjon og anvendelse i gynekologisk praksis. Og forårsaker ikke slike bivirkninger når det brukes som kvalme, oppkast, forstoppelse og andre.

Det brukes også vellykket til behandling av seksuelt overførbare infeksjoner som klamydia, ureoplasmose, mykoplasmose og andre.

Behandlingsforløpet består av 7-10 dager med opptak og tolereres ganske bra. I de fleste tilfeller, med kontrolloppførselen etter behandling, viser den suksessen til ett behandlingsforløp for begge parter. Derfor har stoffet flere fordeler i forhold til andre antibakterielle stoffer. Også, gitt at stoffet er originalt og ikke høyt, kan rimelig pris anbefales for behandling som det valgte stoffet. Ifølge legene er stoffet Unidox Soljuab et stoff som fortjener å foregå i behandlingen av STI, som pålitelig og effektiv.

Unidox Solutab

Skjema for utgivelse

Unidox Solyutab Instruksjoner

Unidox Solutab (heretter kalt unidox) er et antibiotikum fra tetracyklin-gruppen. Dette er et originalt patentert stoff fra den nederlandske farmasøytiske bekymringen Astellas Pharma Europe basert på den velkjente doxycyklin siden uendelig. Interaksjon med den 30S ribosomale underenheten i bakteriecellen, undertrykker dette antibiotika proteinsyntese, som fører til inhibering av veksten og utviklingen av mikroorganismen (bakteriostatisk virkning). Unidox er effektive mot et bredt spekter av gram-positive og gramnegative "infeksiøse provokatører", inkludert Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Klebsiella spp., Treponema spp., Enterobacter spp., Neisseria meningitidis, Neisseria gonorrfets, og av et antall av flere for noen få tusen år siden, et antall i flere aldre og noen få urealyticum, Mycoplasma spp., Rickettsia spp., Listeria monocytogenes, Escherichia coli, Typhus exanthematicus, Campylobacter fetus, Shigella spp. multocida, Actinomyces spp., Clostridium spp., Calymmatobacterium granulomatis, Fusobacterium fusiforme, Propionibacterium acnes, et antall protozoer (Plasmodium falciparum, Entamoeba spp.). I dette tilfellet vil bruken av unidox være nesten ubrukelig for infeksjoner forårsaket av Enterococcus spp., Acinetobacter spp., Pseudomonas spp., Proteus spp., Providencia spp., Serratia spp. Et annet problem som potensielt kan komplisere behandling er muligheten for å anskaffe intergruppen kryssresistens blant tetracykliner (med andre ord, unidox-resistente stammer vil ikke reagere på andre tetracykliner og vice versa).

Matinntaket har praktisk talt ingen effekt på unidoxabsorpsjon: i mage-tarmkanalen absorberes det raskt og fullt. Legemidlet trenger godt inn i vevet og 30-45 minutter etter oral administrering er allerede påvist i de fleste målorganer og biologiske væsker. Legemidlet brukes i en rekke etiologi og lokalisering av infeksjoner: luftveiene i øvre luftveiene, øvre luftveier, urinveiene, fordøyelseskanalen og galdevev, myk hud, samt en rekke andre like vanlige bakterielle "invasjoner".

Unidox bør tas under et måltid. Det er lov å tygge en tablett eller dele det i stykker langs separasjonssporet påført det. Produksjonsteknologien i denne doseringsformen sørger for fortynning av tabletten i en liten - ca. 20 ml - mengde vann. Den gjennomsnittlige varigheten av unidox er fra 5 til 10 dager. For voksne og tilstrekkelig godt matet (veier over 50 kg) barn over 8 år, er den daglige dosen unidox 200 mg for 1-2 doser på den første dagen, og deretter 100 mg daglig. I alvorlige tilfeller får dosen dobles. For barn fra 8 til 12 år, hvis kroppsvekt ikke når 50 kg, på den første dagen, velges dosen med 4 mg per 1 kg, og deretter - 2 mg per 1 kg.

Anmeldelser av stoffet Unidox Solutab

Dispersible tabletter, Astellas Pharma Europe B.V.

Indikasjoner for bruk

Smittsomme og betennelsessykdommer forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for stoffet:

luftveisinfeksjoner, inkl. faryngitt, akutt bronkitt, eksacerbasjon av KOL, trakeitt, bronkopneumoni, lungebetennelse i lungene, lokalt oppkjøpt lungebetennelse, lungeabsess, pleural empyema;

infeksjoner i øvre luftveier, inkludert otitis, bihulebetennelse, tonsillitt;

infeksjoner i det urogenitale systemet (cystitis, pyelonefrit, bakteriell prostatitt, uretitt, uretrocystit, urogenitalt mykoplasmose, akutt orkiepididymitt, endometrit, endokervittitt og salpingophoritt som en del av kombinationsbehandling), inkludert seksuelt overførbare infeksjoner (urogenitalt klamydia, syfilis hos pasienter med penicillinintoleranse, ukomplisert gonoré (som alternativ terapi), inguinal granulom, seksuelt overført lymfogranulom);

infeksjoner i fordøyelseskanalen og galdeveiene (kolera, yersiniosis, cholecystitis, cholangitis, gastroenterocolitis, bacillær og amebisk dysenteri, reisende diaré);

infeksjoner av huden og bløtvev (inkludert sårinfeksjoner etter dyrebetennelser), alvorlig akne (som en del av kombinationsbehandling);

andre sykdommer (frambesia, legionellose, klamydia av ulike lokaliseringer (inkludert prostatitt og proktitt), rickettsiosis, Q feber, spottete feber i fjellene, tyfusfeber (inkludert sypha, tippbåren gjentakende), Lyme sykdom (I Art. - erytem migrans), tularemi, pest, actinomycosis, malaria, infeksiøse øyesykdommer (som ledd i kombinasjonsbehandling - trakom), leptospirose, psittacosis, ornitose, miltbrann (inkludert lungform), bartonellose, granulocytisk erytose, kikhoste, brucellose, osteomyelitt, sepsis, subakutt septisk endokarditt, periton t);

forebygging av postoperative purulente komplikasjoner;

forebygging av malaria forårsaket av Plasmodium falciparum under korte reiser (mindre enn 4 måneder) i et område hvor klorokin og / eller pyrimethaminsulfadoksinresistente stammer er vanlige.

UNIDOX SOLUTAB

Tablettene er dispergerbare runde, bikonvekse, fra lysegul eller grågul til brun interspersed, gravert med "173" (tablettkode) på den ene siden og risikofylt på den andre.

Hjelpestoffer: mikrokrystallinsk cellulose - 45 mg Sakkarin - 10 mg, giproloza (lav-substituert) - 18,75 mg Hypromellose - 3,75 mg kolloidal silika (vannfri) - 0,625 mg magnesiumstearat - 2 mg laktosemonohydrat, - til 250 mg.

10 stk. - PVC / aluminiumsfolieblister (1) - papppakker.

Semisyntetisk antibiotika av bredspektret tetracyklin-gruppen. Den har en bakteriostatisk effekt på grunn av undertrykkelsen av proteinsyntesen av patogener.

Aktiv mot aerobic gram-positive bakterier: Staphylococcus spp. (inkludert penicillinase-produserende stammer), Streptococcus spp. (inkludert Streptococcus pneumoniae), Bacillus anthracis, Listeria monocytogenes; anaerobe bakterier: Clostridium spp.

Doksycyklin også aktive mot aerobe gramnegative bakterier:.... Neisseria gonorrhoeae, Escherichia coli, Shigella spp, Salmonella spp, Enterobacter spp, Klebsiella spp, Bordetella pertussis, og også med hensyn på Rickettsia spp, Treponema spp, Mycoplasma spp... og Chlamydia spp.

Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp., Serratia spp., De fleste stammer av Bacteroides fragilis er resistente mot doxycyklin.

Voksne inne eller inn / inn (drypp) foreskriver 200 mg / dag på den første behandlingsdagen, i de følgende dagene - 100-200 mg / dag. Hyppigheten av administrasjon (eller intravenøs infusjon) er 1-2 ganger daglig. For barn over 8 år og veier over 50 kg, er den daglige dosen for oral administrasjon eller IV-administrasjon (drypp) 4 mg / kg på den første behandlingsdagen. I de følgende dagene - 2-4 mg / kg / dag, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdomsforløpet. Mottaksfrekvens (eller i / i infusjon) - 1-2 ganger / dager. Den anbefalte minimumsperioden for intravenøs infusjon av 100 mg doxycyklin (ved infusjonskonsentrasjon på 0,5 mg / ml) er 1 time.

Maksimale doser: for voksne til oral administrering - 300 mg / dag eller 600 mg / dag (avhengig av patogenens etiologi); for på / i introduksjonen - 300 mg / dag.

Fra fordøyelsessystemet: kvalme, oppkast, anoreksi, magesmerter, diaré, forstoppelse, dysfagi, glossitt, øsofagitt, forbigående økning i blod nivåer av levertransaminaser, alkalisk fosfatase, bilirubin.

Fra hematopoietisk system: nøytropeni, trombocytopeni, hemolytisk anemi.

Allergiske reaksjoner: hudutslett, kløe, eosinofili; sjelden - angioødem, lysfølsomhet.

Annet: En økning i gjenværende nitrogen, candidiasis, tarmdysbiose, misfarging av tenner hos barn.

Preparater inneholdende metallioner (antacida, preparater som inneholder jern, magnesium, kalsium) danner inaktive chelater med doxycyklin, og derfor må deres samtidige bruk unngås.

Samtidig bruk med barbiturater, karbamazepin, fenytoin, reduseres konsentrasjonen av doxycyklin i blodplasma på grunn av induksjon av mikrosomale leverenzymer, noe som kan være årsaken til reduksjonen i antibakteriell virkning.

Det er nødvendig å unngå kombinasjon med penicilliner, cephalosporiner, som har en bakteriedrepende virkning, og som er antagonister av bakteriostatiske antibiotika (inkludert doxycyklin).

Doxycyklinabsorpsjon reduseres av colestiramin og kolestipol (observer intervallet mellom å ta minst 3 timer).

I forbindelse med undertrykkelse av intestinal mikroflora reduserer doxycyklin protrombinindeksen, som krever dosejustering av indirekte antikoagulantia.

Doxycyklin reduserer påliteligheten av prevensjon og øker frekvensen av gjennombruddsblødning mens du tar østrogenholdige orale prevensjonsmidler.

Samtidig bruk av retinol bidrar til økt intrakranielt trykk.

Doxycyklin brukes med forsiktighet i leverdysfunksjon. Ved nedsatt nyrefunksjon er ikke dosejustering nødvendig.

For å unngå lokal irritasjon (esophagitt, gastritt, sårdannelse i mage-tarmkanalen) anbefales det å ta på dagtid med mye væske, mat eller melk. I forbindelse med mulig utvikling av fotosensibilisering er det nødvendig å begrense insolasjonen under behandlingen og i 4-5 dager etter det.

Doxycyklin brukes ikke hos barn under 8 år, fordi tetracykliner (inkludert doxycyklin) forårsaker langvarig misfarging av tennene, hypoplasi av emaljen og senking av langsgående vekst av beinene i skjelettet i denne pasientkategorien.

Doxycyklin-oppløsning for på / i innledningen skal brukes senest 72 timer etter utarbeidelsen.

Doxycyklin er kontraindisert for bruk under graviditet og amming. Doxycyklin penetrerer placenta barrieren. Kan forårsake langvarig misfarging av tennene, emaljehypoplasi, undertrykkelse av veksten av bein i fosterskjelettet, samt utvikling av fettinfiltrering av leveren.

Om nødvendig bør bruk under amming stoppe amming.

Unidox solutab vurderinger

Unidox-Solutab-legemiddel, Diflucan - hvem tok det?

Den første - han har en analog, dette er et antibiotika, mye billigere!

Nystatin og Unidox

Jeg drakk en unidox i 10 dager med normoflorin og flukonazol. Dysbacteriosis var fortsatt. Svakhet og tung svette i ytterligere 2 uker etter. Men resultatet er verdt alle disse ulemper!

Jeg er sliten allerede.. Vær så snill å støtte..

Jeg hadde behandlet fra vinter til høst med to leger. For det første, antibiotika, forklarte den andre legen noen stearinlys, jeg husker ikke i det hele tatt (((for mikroflora og piller er det heller ikke et antibiotika. Det kan bare undertrykkes ureoplasma slik at det ikke manifesterer. Det ser ut mot bakgrunnen av svekket immunitet. Jeg hadde 10 til 6, Etter behandling ble det ikke funnet. Min mann ble simpelthen behandlet med antibiotika, jeg vet ikke hva urologen foreskrev for ham, men han sa også, selv om det ikke er kurert, så kan barn være. Lykke til deg!)

Unidox Solutab Anmeldelser

Unidox Solutab er et antibiotikum for infeksjoner i mage, hals og person. Det er nødvendig å søke kun på ekspertens mål. Hva skriver folk om dette antibiotika?

Anmeldelser av Unidox Solutab

Unidox Solutab er mer effektivt og trygt. For tiden minimerer en av de mest effektive tetracyklinantibiotika, med bruk av doxycyklinmonohydrat som det aktive stoffet og doseringsformen Solyutab, de bivirkninger som doxycyklinhydroklorid har.

Vær spesielt oppmerksom på at kurset ikke kan være mindre enn 6 uker og alltid uten hull og pause. 6 eller 12 uker bør du drikke dette kurset foreskrevet av legen, men hvis han skriver deg ut 1 pakke, send en slik lege til oppfriskningskurs, i hvert fall fordi du på denne måten bare kan skade. Henvis til de kompetente leger og følg instruksjonene deres, hvis dette ikke er mulig, les nøye instruksjonene, gå til produsentens nettside og følg nøye med anbefalingene som er skissert der.

Så unidox, som foreskrevet av lege, alt er bra!

Så Unidox 14 dager, som foreskrevet av en hudlege for akne i komplekset. Det var ingen bivirkninger, men det var heller ikke noe resultat.

Den forferdelige tilstanden til dette stoffet er alvorlig kvalme etter å ha tatt pillen, to pakker igjen for å drikke noe slags mareritt, i morgen skal jeg gå til legen, min styrke er borte.

Unidox Soljutab absorberes raskt og fullstendig i mage-tarmkanalen (matinntaket har nesten ingen effekt på absorpsjonen). Maksimal konsentrasjon i blodet nås innen to timer etter inntak. I blodet binder unidox solutab til plasmaproteiner, penetrerer organer og vev (det trenger dårlig inn i ryggvæsken), passerer gjennom placenta barrieren, går inn i morsmelk, akkumuleres i beinvev og i tannbullet i tennene. Etter det nedbrytes det i leveren og utskilles i urinen og avføringen.

Han lovte å skrive om cho skje. Legemidlet er bra, det hjelper, men jeg er en idrettsutøver, og det virket for meg at mitt hjerte ikke ville opprettholde slike belastninger. enten stoffet eller løpebelastningen. men jeg bestemte meg fortsatt for å drikke stoffet og løpe.. slik at immuniteten var absolutt sliten på slutten, og kurset var litt over, og tretthet kom midt i lasten, jeg måtte ligge i seng i 4 dager med en kjedelig temperatur på 36,8-9. Jeg forstår at du sier at du bør ha tatt vitaminer og andre midler for å øke immuniteten. men det er ikke poenget)
Men stoffet hjalp bare 90%, jeg vet ikke, i begynnelsen var det super, og da ikke veldig.

Jeg ble foreskrevet den sammen med Tiberal fra Trichomaniasis, umiddelbart etter at den hadde drukket. Tiberal drakk normalt, begynte unidox. Kurset avsluttet for noen dager siden, og fortsatt knapt i live. svimmelhet, kvalme, nektet å spise (endelig kan ikke klatre), immunitet ved null. for løpet av 5 kilo har jeg ikke mistet mer ((((((((

Legen foreskrev Unidox Solutab. Jeg leste vurderinger på Internett, jeg var horrified. Sagt et kurs på 10 dager (mykoplasma) Alt er super, det er ingen bivirkninger, alt er bra. Legemidlet er gyldig. Generelt er hver organisme forskjellig og reagerer annerledes på stoffet. Jeg anbefaler deg å spise, appelsiner, generelt mer frukt, alle slags vitaminer under behandling av epler, vel, kefirchik)

Unidox Solutab Anmeldelser

Produsent: Astellas Pharma Europe B.V.

Utgivelsesform: Tabletter

Analoger av Unidox Solutab

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 299 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 7 rubler. Analog billigere med 292 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 8 rubler. Analog billigere med 291 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 21 rubler. Analog billigere med 278 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 22 rubler. Analog billigere med 277 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 276 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 276 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 276 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 275 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 275 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 26 rubler. Analog billigere med 273 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 272 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 29 rubler. Analog billigere med 270 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 30 rubler. Analog billigere med 269 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 268 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 268 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 32 rubler. Analog billigere med 267 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 33 rubler. Analog billigere med 266 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 34 rubler. Analog billigere med 265 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 37 rubler. Analog billigere med 262 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 42 rubler. Analog billigere med 257 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 44 rubler. Analog billigere med 255 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 253 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 253 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 51 rubler. Analog billigere med 248 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 53 rubler. Analog billigere med 246 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 55 rubler. Analog billigere med 244 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 57 rubler. Analog billigere med 242 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 69 rubler. Analog billigere med 230 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 77 rubler. Analog billigere med 222 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 217 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 217 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 88 rubler. Analog billigere med 211 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 89 rubler. Analog billigere med 210 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 97 rubler. Analog billigere med 202 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 194 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 194 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 113 rubler. Analog billigere med 186 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 185 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 116 rubler. Analog billigere med 183 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 120 rubler. Analog billigere med 179 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 127 rubler. Analog billigere med 172 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 171 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 171 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 131 rubler. Analog billigere med 168 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 132 rubler. Analog billigere med 167 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 139 rubler. Analog billigere med 160 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 142 rubler. Analog billigere med 157 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 143 rubler. Analog billigere med 156 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 146 rubler. Analog billigere med 153 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 151 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 151 rubler. Analog billigere med 148 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 163 rubler. Analog billigere med 136 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 166 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 166 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 168 rubler. Analog billigere med 131 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 171 rubler. Analog billigere med 128 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 175 rubler. Analog er billigere med 124 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 176 rubler. Analog er billigere med 123 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 177 rubler. Analog billigere med 122 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 181 rubler. Analog billigere med 118 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 182 rubler. Analog billigere med 117 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 183 rubler. Analog billigere med 116 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 185 rubler. Analog billigere på 114 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 186 rubler. Analog billigere med 113 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 188 rubler. Analog billigere med 111 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 189 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 189 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 191 rubler. Analog billigere med 108 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 196 rubler. Analog er billigere med 103 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 197 rubler. Analog billigere med 102 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 202 rubler. Analog billigere med 97 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 209 rubler. Analog billigere med 90 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 85 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 85 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 217 rubler. Analog billigere med 82 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 219 rubler. Analog billigere med 80 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 223 rubler. Analog billigere med 76 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 224 rubler. Analog billigere med 75 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 72 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 72 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 228 rubler. Analog billigere med 71 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 229 rubler. Analog billigere med 70 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 232 rubler. Analog billigere med 67 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 236 rubler. Analog er billigere med 63 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 237 rubler. Analog billigere med 62 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 238 rubler. Analog billigere med 61 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 240 rubler. Analog billigere med 59 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 247 rubler. Analog billigere med 52 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 47 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 47 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 257 rubler. Analog billigere med 42 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 258 rubler. Analog billigere med 41 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 259 rubler. Analog billigere med 40 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 264 rubler. Analog billigere med 35 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 271 rubler. Analog billigere med 28 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 273 rubler. Analog billigere med 26 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 275 rubler. Analog billigere med 24 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 276 rubler. Analog billigere med 23 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 278 rubler. Analog billigere med 21 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 279 rubler. Analog billigere med 20 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 281 rubler. Analog billigere med 18 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 288 rubler. Analog billigere med 11 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog billigere med 10 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog billigere med 10 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 292 rubler. Analog billigere med 7 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 294 rubler. Analog billigere med 5 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 295 rubler. Analog billigere med 4 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 296 rubler. Analog billigere med 3 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 298 rubler. Analog billigere med 1 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 300 rubler. Analog er dyrere for 1 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 310 rubler. Analog mer med 11 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere med 15 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere med 15 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 315 rubler. Analog dyrere med 16 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 319 rubler. Analog er dyrere for 20 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 327 rubler. Analog er dyrere for 28 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 328 rubler. Analog dyrere med 29 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 336 rubler. Analog dyrere på 37 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 339 rubler. Analog er dyrere for 40 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 340 rubler. Analog er dyrere for 41 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 345 rubler. Analog dyrere på 46 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 347 rubler. Analog er dyrere for 48 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 351 rubler. Analog dyrere på 52 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 353 rubler. Analog dyrere med 54 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 353 rubler. Analog dyrere med 54 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 359 rubler. Analog er dyrere for 60 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 408 rubler. Analog dyrere på 109 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 412 rubler. Analog dyrere på 113 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 416 rubler. Analog dyrere på 117 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 424 rubler. Analog dyrere på 125 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Prisen er fra 439 rubler. Analog er dyrere med 140 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 455 rubler. Analog dyrere med 156 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 461 rubler. Analog dyrere med 162 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 486 rubler. Analog er dyrere på 187 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 489 rubler. Analog dyrere på 190 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 498 rubler. Analog dyrere for 199 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 511 rubler. Analog dyrere på 212 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 512 rubler. Analog mer med 213 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 530 rubler. Analog mer med 231 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 531 rubler. Analog dyrere på 232 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 540 rubler. Analog dyrere på 241 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 577 rubler. Analog dyrere på 278 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 649 rubler. Analog dyrere på 350 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 656 rubler. Analog dyrere på 357 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 678 rubler. Analog dyrere på 379 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 698 rubler. Analog er dyrere på 399 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 749 rubler. Analog er dyrere for 450 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 759 rubler. Analog dyrere på 460 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 825 rubler. Analog dyrere på 526 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1134 rubler. Analog mer med 835 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1317 rubler. Analog dyrere på 1018 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1499 rubler. Analog er dyrere for 1200 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1870 rubler. Analog dyrere med 1571 rubler

Instruksjoner for bruk av Unidox Solutab

UNIDOX SOLUTAB ®

Handelsnavn: Unidox Solutab ®

Doseringsform: dispergerbare tabletter

ingredienser:
Aktiv ingrediens: doxycyklinmonohydrat 100,0 mg basert på doxycyklin;
Hjelpestoffer: Mikrokrystallinsk cellulose, sakkarin, hyprolose (lavt substituert), hypromellose, kolloidalt silisiumdioxid (vannfri), magnesiumstearat, laktosemonohydrat.

Runde, bikonvekse tabletter fra lys gul til grå-gul farge med "173" gravering (tablettkode) på den ene siden og en liten risiko på den andre.

Farmakoterapeutisk gruppe: Antibiotikum - tetracyklin

ATX-kode: [J01AA02]

farmakodynamikk
Et bredspektret antibiotika fra tetracyklin-gruppen. Det virker bakteriostatisk, hemmer proteinsyntesen i mikrobialcellen ved å interagere med 30S-underenheten av ribosomer. Aktiv mot mange gram-positive og gramnegative mikroorganismer: Streptococcus spp., Treponema spp., Staphylococcus spp., Klebsiella spp., Enterobacter spp. (inkludert E. aerugenes); Neisseria, Yersinia spp. (inkludert Yersinia pestis), Brucella spp., Francisella tularensis, Bacillus anthracis, Bartonella bacilliformis, Pasteurella multocida, Borrelia recurrentis, Clostridium spp. (unntatt Clostridium difficile), Actinomyces spp., Fusobacterium fusiforme, Calymmatobacterium granulomatosis, Propionibacterium acnes, noen protozoer (Entamoeba spp., Plasmodium falciparum).
Som regel påvirker ikke Acinetobacter spp., Proteus spp., Pseudomonas spp., Serratia spp., Providencia spp., Enterococcus spp.
Det bør vurderes muligheten for oppnådd resistens mot doxycyklin i en rekke patogener, som ofte krysser i en gruppe (dvs. stammer som er resistente mot doxycyklin vil samtidig være resistente overfor hele gruppen av tetracykliner).

farmakokinetikk
suge
Absorpsjon er rask og høy (ca. 100%). Matinntak påvirker litt absorpsjonen av stoffet.
Maksimalt nivå av doxycyklin i blodplasmaet (2,6-3 μg / ml) oppnås 2 timer etter å ha tatt 200 mg, og etter 24 timer reduseres konsentrasjonen av den aktive substansen i blodplasma til 1,5 μg / ml.
Etter å ha tatt 200 mg på den første behandlingsdagen og 100 mg per dag på de følgende dagene, er konsentrasjonen av doxycyklin i blodplasma 1,5-3 μg / ml.
distribusjon
Doksycyklin binder reversibelt plasmaproteiner (80-90%), god penetrering inn i vev og organer, dårlig - i cerebrospinalvæsken (10 til 20% av nivået i blodplasma), men doksycyklin-konsentrasjonen i cerebrospinalvæsken økning i betennelse av spinal membraner.
Fordelingsvolumet er 1,58 l / kg. Etter 30-45 minutter etter inntak av doksycyklin ved terapeutiske konsentrasjoner detekteres i lever, nyre, lunge, milt, ben, tenner, prostata, øyevev, pleurale og ascitiske væske, galle, synovial eksudat, sårvæskenivået maksillære og frontale sinuser, i tyggegummifluidvæsker.
Med normal leverfunksjon er nivået av stoffet i galle 5-10 ganger høyere enn i plasma.
I spytt bestemmes 5-27% av plasmakonsentrasjonen av doxycyklin.
Doxycyklin penetrerer placenta barrieren, utskilles i små mengder i morsmelk.
Akkumulerer i dentin og benvev.
metabolisme
Den ubetydelige delen av doxycyklin metaboliseres.
avl
Halveringstiden etter en enkelt dose er 16-18 timer etter gjentatte doser - 22-23 timer.
Ca 40% av stoffet tas ut av nyrene og 20-40% utskilles gjennom tarmen i form av inaktive former (chelater).
Farmakokinetikk i spesielle kliniske situasjoner
Halveringstiden til stoffet hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon endres ikke, fordi dets utskillelse gjennom tarmene øker.
Hemodialyse og peritonealdialyse påvirker ikke konsentrasjonen av doxycyklin i blodplasmaet.

Indikasjoner for bruk

Smittsomme og betennelsessykdommer forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for stoffet:


 • luftveisinfeksjoner, inkludert faryngitt, akutt bronkitt, forverring av kronisk obstruktiv lungesykdom, tracheitt, bronkopneumoni, lungebetennelse i lungene, lokalt oppkjøpt lungebetennelse, lungeabsess, pleural empyema;
 • infeksjoner i øvre luftveier, inkludert otitis, bihulebetennelse, tonsillitt;
 • infeksjoner i det genitourinære systemet: cystitis, pyelonefritis, bakteriell prostatitt, uretritt, uretrocystit, urogenitalt mykoplasmose, akutt orchiepididymitt; endometritis, endokervisitt og salpingophoritt som en del av kombinert teratia; inkludert seksuelt overførbare infeksjoner: urogenitalt klamydia, syfilis hos pasienter med penicillinintoleranse, ukomplisert gonoré (som en alternativ terapi), inguinal granulom, seksuelt overført lymfogranulom;
 • infeksjoner i mage-tarmkanalen og galdeveiene (kolera, yersiniose, cholecystitis, cholangitt, gastroenterokulitt, bacillær og amoebisk dysenteri, reisende diaré);
 • infeksjoner av huden og bløtvev (inkludert sårinfeksjoner etter dyrebetennelser), alvorlig akne (som en del av kombinationsbehandling);
 • andre sykdommer: yaws, Legionella pneumophila, Chlamydia annen lokalisering (inkl prostatitt, proktitt), rickettsiose Q feber, Rocky Mountain flekket feber, tyfus (inkludert tyfus, tick-borne relapsing), Lyme disease (jeg st. - erytem migrans), tularemi, pest, actinomycosis, malaria; smittsomme sykdommer i øyet, som en del av kombinasjonsbehandling - trakom; leptospirose, psittacosis, ornitose, miltbrann (inkludert lungform), bartonellose, granulocytisk ehrlichiosis; kikhoste, brucellose, osteomyelitt; sepsis, subakutt septisk endokarditt, peritonitt;
 • Forebygging av postoperative purulente komplikasjoner; malaria forårsaket av Plasmodium falciparum under kortere reiser (mindre enn 4 måneder) i et område hvor klorokin og / eller pyrimethaminsulfadoksinresistente stammer er vanlige.

Kontra

 • tetracyklin overfølsomhet
 • graviditet
 • amming
 • alder opptil 8 år
 • alvorlige brudd på leveren og / eller nyrene
 • porfyri

Dosering og administrasjon

Vanligvis er behandlingsvarigheten 5-10 dager. Tabletter oppløst i en liten. mengden vann (ca. 20 ml) få en suspensjon, kan også svelges hele, delt inn i deler eller tygge, drikkevann. Fortrinnsvis tatt med mat.
Voksne og barn over 8 år med en kroppsvekt på over 50 kg er foreskrevet 200 mg i 1-2 doser på den første behandlingsdagen, deretter 100 mg daglig. I tilfelle av alvorlige infeksjoner, er Unidox foreskrevet i en dose på 200 mg daglig i løpet av behandlingen.
For barn 8-12 år med kroppsvekt mindre enn 50 kg, er den gjennomsnittlige daglige dosen 4 mg / kg den første dagen, deretter 2 mg / kg daglig (i 1-2 doser). I tilfelle av alvorlige infeksjoner, er Unidox foreskrevet i en dose på 4 mg / kg daglig gjennom hele behandlingen.

Funksjoner av dosering for noen sykdommer
For infeksjoner forårsaket av S.pyogenes Unidox, ta minst 10 dager.
For ukomplisert gonoré (med unntak av anorektale infeksjoner hos menn):
Voksne er foreskrevet 100 mg to ganger daglig til de er fullstendig kurert (i gjennomsnitt i 7 dager), eller 600 mg foreskrives i en dag - 300 mg i 2 delte doser (andre dose 1 time etter den første).
For primær syfilis er 100 mg foreskrevet to ganger daglig i 14 dager, for sekundær syfilis, 100 mg to ganger daglig i 28 dager.
Ved ukomplisert urogenitale infeksjoner forårsaket av Chlamydia trachomatis, cervicitt, gonokokk-uretritt forårsaket av Ureaplasma urealiticum, administrert ved 100 mg to ganger daglig i 7 dager.
For acne er foreskrevet 100 mg / dag, behandlingsforløpet er 6-12 uker.
Malaria (profylakse): 100 mg 1 gang daglig i 1-2 dager før turen, deretter daglig under turen og i 4 uker etter retur; barn over 8 år ved 2 mg / kg 1 gang daglig.
Diaré "reisende" (forebygging) - 200 mg på den første dagen av turen i 1 eller 2 doser, deretter 100 mg 1 gang per dag i hele oppholdet i regionen (ikke mer enn 3 uker).
Behandling av leptospirose - 100 mg oralt 2 ganger daglig i 7 dager; forebygging av leptospirose - 200 mg en gang i uken under et opphold i et ugunstig område og 200 mg på slutten av turen.
For å forhindre infeksjoner med medisinsk abort, er 100 mg foreskrevet. 1 time før og 200 mg etter intervensjonen.
Maksimale daglige doser for voksne er opptil 300 mg / dag eller opptil 600 mg / dag i 5 dager med alvorlige gonokokinfeksjoner. For barn over 8 år som veier over 50 kg - opptil 200 mg, for barn 8-12 år med en kroppsvekt mindre enn 50 kg - 4 mg / kg daglig under hele behandlingen.
I nærvær av nyre- (kreatinin kliriens mindre enn 60 ml / min) og / eller leversvikt krever reduksjon av den daglige dose av doksycyklin, da det i dette tilfellet er det en gradvis akkumulering av det i kroppen (det risiko for hepatotoksisitet).

På den delen av mage-tarmkanalen: anoreksi, kvalme, oppkast, dysfagi, diaré, enterocolitt, pseudomembranøs kolitt.
Dermatologiske og allergiske reaksjoner: urticaria, fotosensibilisering, angioødem, anafylaktiske reaksjoner, eksacerbasjon av systemisk lupus erythematosus, makulopapulær og erytematøs utslett, perikarditt, eksfoliativ dermatitt.
Lever: Leverskader (med langvarig bruk av legemidlet eller hos pasienter med nedsatt nyre- eller leverfunksjon).
På nyrenes side: En økning i gjenværende nitrogen av urea, på grunn av stoffets anti-anabole effekt.
Fra siden av hemopoietisk system: hemolytisk anemi, trombocytopeni, nøytropeni, eosinofili, redusert protrombinaktivitet,
På den delen av nervesystemet: En godartet økning i intrakranielt trykk (anoreksi, oppkast, hodepine, hevelse i optisk nerve), vestibulære lidelser (svimmelhet eller ustabilitet).
På skjoldbruskkjertelen: hos pasienter som har fått doxycyklin i lang tid, er det mulig å reversere mørkbrun flekk på skjoldbruskkjertelen.
Fra siden av tenner og bein: Doxycyklin reduserer osteogenesen, forstyrrer normal utvikling av tenner hos barn (tannfargen endres irreversibelt, emaljehypoplasien utvikler seg).
Annet: candidiasis (stomatitt, glossitt, prostititt, vaginitt) som en manifestasjon av superinfeksjon.

symptomer:
Økt bivirkninger forårsaket av skade på leveren - oppkast, feber, gulsott, azotemi, økte nivåer av transaminaser, en økning i protrombintiden.
behandling:
Umiddelbart etter å ha tatt store doser, anbefales det å vaske magen, drikke rikelig med vann, og fremkall om nødvendig brekninger. Ta aktivert karbon og osmotiske avføringsstoffer. Hemodialyse og peritonealdialyse anbefales ikke på grunn av lav effektivitet.
Antacida som inneholder aluminium, magnesium, kalsium, jernpreparater, natriumbikarbonat, magnesiumholdige avføringsmidler, reduserer absorpsjonen av doxycyklin, slik at deres bruk skal skilles med et intervall på 3 timer.
I forbindelse med undertrykkelse av intestinal mikroflora ved doxycyklin, reduseres protrombinindeksen, noe som krever dosejustering av indirekte antikoagulantia.
Når det kombineres med Doxycyline baktericide antibiotika forstyrre celleveggsyntese (penicilliner, cefalosporiner), den sistnevnte mindre effektive.
Doxycyklin reduserer påliteligheten av prevensjon og øker frekvensen av acyklisk blødning når østrogenholdige hormonelle prevensjonsmidler tas.
Etanol, barbiturater, rifampicin, karbamazepin, fenytoin og andre. Mikrosomale oksidasjonsstimulerende midler, akselerere metoksysjonen av doxycyklin, reduserer konsentrasjonen i blodplasma.
Samtidig bruk av doxycyklin og retinol bidrar til økningen i intrakranialt trykk.

Det er en mulighet for kryssresistens og overfølsomhet med andre stoffer i tetracyklin-serien.
Tetracykliner kan øke protrombintiden, reseptbelagte tetracykliner hos pasienter med koagulopati bør kontrolleres nøye.
Den anti-anabole effekten av tetracykliner kan føre til en økning i nivået av gjenværende urea nitrogen i blodet. Dette er som regel ikke signifikant for pasienter med normal nyrefunksjon. Men hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon kan azotemi øke. Bruk av tetracykliner hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon krever medisinsk tilsyn.
Ved langvarig bruk av legemidlet kreves periodisk overvåking av laboratorieparametere for blod, lever og nyrefunksjon.
I forbindelse med mulig utvikling av fotodermatitt er det nødvendig å begrense insolasjonen under behandlingen og i 4-5 dager etter det.
Langvarig bruk av stoffet kan forårsake dysbakterier og dermed utvikling av hypovitaminose (spesielt B-vitaminer).
For å forebygge dyspeptiske symptomer, anbefales det å ta stoffet med måltider.
Egenskaper av påvirkning på evnen til å kjøre bil og å operere mekanismer ble ikke undersøkt.

Dispersible tabletter 100 mg; på 10 tabletter i blisteren fra PVC / aluminiumsfolie. På 1 blister sammen med søknadsinstruksjonen i en papppakke.

Ved en temperatur på 15 til 25 ° C.
Oppbevares utilgjengelig for barn!

5 år.
Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Salgsbetingelser for apotek

Produsert av:
Astellas Pharma Europe B.V., Netherlands Elizabeth 19, Leiderdorp

Ferdigpakket og / eller pakket:
Astellas Pharma Europe B.V., Nederland
eller
CJSC ORTAT, Russland

Forbrukerklager sendt til:
Moskva kontor av Astellas Pharma Europe B.V., Nederland:
109147 Moskva, marxistisk ul. 16 "Mosalarko Plaza-1" forretningssenter, etasje 3

Unidox Solutab

Beskrivelse og instruksjoner av Unidox Solutab

Unidox Solutab - er et antibiotika som tilhører tetracyklin-gruppen. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet, doxycyklin, påvirker multiplikasjonen av mikroorganismer, ødelegger proteinkonstruksjonene inne i bakteriecellen. Unidox Solutab har et ganske bredt spekter av aktivitet, det påvirker ulike gram-positive og gram-negative bakterier. Det er imidlertid en gruppe mikroorganismer som er mindre følsomme for virkningen av dette stoffet. Påfør dette legemidlet i smittsomme sykdommer som påvirker ulike organer og kroppssystemer: ENT-organer, gastrointestinale og urogenitale kanaler, øyne, integrerte vev, muskel-skjelettsystemet.

Unidox Solutab frigjøres i pilleform. På metoden for bruk og anbefalte doser, i henhold til instruksjonene til legemidlet.

Kontra:

Listen over kontraindikasjoner til bruk av dette legemidlet er ganske kort. Disse er: reaksjoner av individuell intoleranse mot komponentene i stoffet og antibiotika i samme serie med det; alvorlig skade på lever eller nyrefunksjon. Under perioder med graviditet og amming av et barn, samt barn under 8 år, er Unidox Soluteb strengt ikke anbefalt.

Bivirkninger:

Bruk av dette legemidlet kan forårsake ulike bivirkninger som påvirker noen kroppssystem. Mage-tarmkanalen kan reagere med kvalme og oppkast, tap av appetitt, diaré, betennelse i tungen og så videre. Ofte kan slike fenomen være forbundet med rask utvikling av candidiasis, mot bakgrunnen av undertrykkelsen av andre mikroorganismer. Reaksjoner på det autonome nervesystemet uttrykkes ved svekket koordinering, hodepine, økt intrakranielt trykk og så videre. Disse symptomene forsvinner vanligvis gradvis etter slutten av behandlingsforløpet. Det hematopoietiske systemet kan også bli påvirket, og dette vil manifestere seg i forskjellige brudd på blodformelen. Og dette er langt fra en fullstendig beskrivelse av mulige uønskede effekter på bakgrunn av Unidox Solutab inntak. Deres symptomer kan forverres med en overdose av et antibiotika. Også, for dette stoffet har funksjoner i kombinasjon med andre stoffer. Derfor er det nødvendig å ta det bare på anbefaling av behandlende lege.

Analoger billigere Unidox Solutaba

For det aktive stoffet - doxycyklin - har dette antibiotika følgende analoger:

Men det er umulig å finne en analog billigere enn, faktisk, Doxycycline, som i samme dosering og emballasje koster rundt 20-30 rubler.

Unidox Solutab Anmeldelser

Brukt Unidox Solutab mye, og vurderinger av bruken av dette kan bli funnet ganske ofte. Nesten alle pasienter som bruker dette antibiotika, er enige om at dette er et veldig kraftig verktøy. Nesten alle, med sjeldne unntak, snakker om manifestasjonen av visse bivirkninger: magesmerter, allergiske utslett, dysbiose og andre. Overraskende nok er dette stoffet mye diskutert i fora for folk som sliter med akne. Noen rapporterer at Unidox Solutab bidro til å fullstendig rense ansiktet av et betent utslett, noen klager på at akne dukket opp igjen etter antibiotikumets slutt, sier noen at mot bakgrunn av aknebehandling, bare dukket opp.

Unidox Solutab er et effektivt stoff. Og det kan ikke brukes uten klare indikasjoner og instruksjoner fra eksperter. Ethvert initiativ til å håndtere slike stoffer kan vesentlig undergrave menneskers helse. Så behandlingen av konsekvensene av slik selvbehandling kan være kostbar og tidkrevende.

Flere Artikler Om Typer Acne