Drømmen pus klemme ut

Et ganske ubehagelig syn ikke bare i en drøm, men også i virkeligheten - pus på menneskekroppen. Hvis du drømte at han helles ut av såret på egenhånd, så er dette et ganske godt tegn. Etter en slik drøm, kan vi forvente å fullføre en vanskelig livsfase og løsningen av mange problemer.

Den akkumulerte pus i en drøm kan symbolisere uløste problemer eller langvarige lovbrudd. Hvis det var en drøm at det følger - dette er, om enn et ubehagelig bilde, men tegnet er lovende. Alt som plaget din kropp og sjel - vil forlate deg og vil ikke være mer urovekkende.

Nesten alle populære drømbokene sier at å drømme om pus i en drøm er ferdigstillelsen av seething passioner og oppvarmede livssituasjoner. Vi vet alle konsekvensene av en byll på kroppen - først, det er en smerte, men etter at pus drenert ut - lindring og utvinning skjer raskt. Derfor er tolkningen av drømmer hensiktsmessig.

Det var bare en manifestasjon av sykdommen med pus i en drøm kan bli sett på som en dårlig ting - hvis du hadde en drøm om at pus med blod samlet under tannen.

Hvis presset pus

Dette er en forløper for en langvarig sykdom, som allerede var kronisk, men drømmeren har trekt lenge med behandling og forsømmelse av forebygging.

Alle drømmer der pus vises, kan deles inn i to store grupper:

 • Han drømmer at han går ut av seg selv;
 • Han må klemme seg.

Fokuset på problemer kan forstås av stedet på menneskekroppen, hvor nøyaktig opphopningen av pus ble dannet:

Var det en effekt på en abscess

En av de ganske viktige aspektene er kildens naturlige gjennombrudd. Hvis det ikke var nødvendig å gjøre noe, betyr det at alle problemer løses av seg selv. Omvendt er det vanskelig å nå brystet med at drømmeren ikke kan presse seg ut og søke hjelp - symboliserer behovet for ekstern innflytelse på virkelige problemer.

Klemme pimple med pus til dine bekjente betyr å hjelpe dem i hverdagen sin.

Uavhengig gjennombruddskoker

Hvis det var en flux

Å se hvordan han bryter gjennom - glede seg over løsningen av problemer. I dette tilfellet kan drømmeren være svært passiv, - situasjonen vil utvikle seg på en svært gunstig måte.

 • Han drømte om at en pimple burst på ansiktet og pus kommer ut av det - mindre problemer og problemer som skal løses på kort tid, sier en moderne drømbok.
 • Å føle en sterk smerte samtidig, for å se blodplaster - det akkumulerte klaget får seg til å føle seg. Men for å holde alt i seg selv vil det ikke fungere - du må snakke ut, og dette vil bare forbedre situasjonen.
 • For å se hvordan det strømmer fra et åpent sår er en lønnsom virksomhet, forklarer familiedrømboken.
 • Han drømmer om at han har brutt seg gjennom fluxen, og en stor del av den går ut fra under tannen - sykdom, ubehag, langvarig behandling i en medisinsk institusjon.

Egne handlinger og behandlingstiltak

Uavhengig presse en kvise - ta en proaktiv holdning til å løse presserende problemer. Hvis det er stort og smertefullt, betyr det at alle disse problemene har akkumulert i lang tid og er knyttet til slektningene dine.

 • Å finne en smertefull pimple i en drøm og klemme den ut - tiden er kommet når du ikke vil kunne utsette problemet. De vil bli overveldet av hele mengden, men du kan likevel løse alt veldig raskt og uten store tap.
 • Han drømmer om at du ber om å klemme på en av hans slektninger - for å ty til sin hjelp, advarer den tjueførste århundrets drømbok.
 • Bruk farmasøytisk middel for behandling av abscesser - livserfaringer vil bidra til å utnytte situasjonen til sin fordel, og dra selv fra notorisk ulønnsom virksomhet.
 • Å sår såret med bandasje er et raskt fortjeneste fra et prosjekt som allerede er glemt, sier den esoteriske drømboken.

Beliggenhet

For å få den mest nøyaktige tolkningen, er det viktig å huske på hvilken del av kroppen suppuration ble funnet. Så det vil være lettest å avgjøre hva som forårsaker den akutte situasjonen, og hvor raskt og smertefritt det kan løses.

Ansiktsbetennelse

Hvor var det egentlig koker

Å drømme om en pimple med pus på ansiktet ditt er å få nyhetene. Slike drømmer for menn er kraftig gunstige, fordi de lover fortjeneste fra nesten alle kilder. Men unge jenter bør være forsiktige, fordi søvn kan bety usømmelige gjerninger som blir offentliggjort.

 • Å finne en kvise på nesen - for en mann - en ny ting. For en ung jente betyr en drøm som dette dating. Hva det vil føre er ikke kjent ennå. Men jo større pimple, desto større er denne personen i livet ditt.
 • Det drømmer at pus flyter fra øynene - et dårlig symbol. Du vil oppleve en veldig dårlig gjerning, som du ikke vil være glad for. Og å rapportere dette til rettshåndhevelse byråer kan ikke på grunn av feighet.
 • Det kommer fra ørene - du har svært viktig informasjon som er nødvendig for å gjenopprette rettferdighet. Det er ikke verdt å si til deg selv at du har gitt andres hemmelighet - hva kan skjulingen av disse dataene medføre? I dette tilfellet vil feilen på deg være mye dypere.
 • I munnen, inkludert sår hals - vanskeligheter med å kommunisere, advarer drøm tarot. Nå må du bare holde munnen lukket og ikke gå inn i åpen konflikt, spesielt med kjære. Overdreven følelser vil ikke føre til noe bra, og for en oppvarmet familiesituasjon kan en slik drøm til og med advare om trusselen om skilsmisse.

På kroppen

Se purulent akne eller koker over hele kroppen - ikke et godt tegn. For jenter kan en slik visjon i en drøm snakke om misnøye med sin egen arbeidsplass. Du bør ikke tolerere, fordi alle forstår hva en lang depresjon kan føre til. Og menn drømmer om en slik drøm som en advarsel om psykisk press på hans person.

Hvis du drømmer om opphopning av pus på hendene og fingrene, betyr det at du har nådd det punktet hvor du ikke vil strebe etter noe. Du er klar til å bare gi alt ansvar til noen annen person, fordi du allerede er lei av denne undertrykkelsen.

Ulcerated legs med pus er et veldig godt tegn. Begynnelsen av et nytt prosjekt var helt mislykket, som det var utviklingen. Men han vil plutselig skaffe seg et annet perspektiv, og drømmeren vil få en betydelig fortjeneste, noe som gjør et minimum av innsats i det.

Hva betyr en drøm om pus?

Noen ganger er drømmer så ubehagelige at når vi våkner opplever vi noe ubehag. Men ikke bekymre deg, ofte blir slike drømmer tolket som forandringer til det bedre.

Og for å finne ut hvorfor pus drømmer, er det nødvendig å huske i detalj hva du drømmer om, se på tolkningen i drømboken og sammenlign meningen med søvn med ditt virkelige liv.

Hva betyr søvn?

Pus i en drøm er et positivt tegn som ofte foreshadows lykke, glede og rikdom. Men for å gjøre betydningen av søvn mer spesifikk, når du tolker den, må du ta hensyn til alle detaljene i det du så.

Hvis du drømte om at væsken kommer ut av såret, så snart vil du huske de gamle klagene. Men hvis du er klok og kan la dem gå, så vil du i nær fremtid lykke lykke til.

Når i en drøm en kvise med en væske brister seg, da i livet trenger du ikke å gjøre mye arbeid for å oppnå det du sikter på.

Purulent akne på ulike deler av kroppen er også tolket annerledes. For eksempel gir en pimple med pus på beinet en lang vei og et interessant eventyr. Og for å se en abscess på en hånd, betyr det å innse de skjulte talentene.

 • Purulent koker på baksiden - du gjør unødvendige ting.
 • Å se en kvise med væske på magen - for å haste ting.
 • Purulent akne på nakken drømmer - du vil bli verdsatt.
 • Pus fra fingeren - til en godt betalt jobb.
 • En drøm om en abscess på nesen - til en kjærlighetsaffære.

Som drømmeboken skriver, kan du se pus på øynene dine når de prøver å sirkle fingeren. Men din årvåkenhet og et nyktert syn på livet vil ikke la en potensiell bedrager forlate deg i kulde. Og hvis du merker grønn pus foran øynene dine, så vent på hyggelige briller og gode nyheter.

En abscess på ansiktet som pus oser fra er et tegn på forsiktighet og selvtillit. Og hvis det er dannet i munnen, så har du talentet til å løse problemer ved hjelp av samtale. Selv den mest ivrige motstanderen, etter å ha lyttet til talen din, vil ikke begynne å avvise, og vil stille stille til side.

Dine handlinger

Klemme akne med pus - med drøm bok betyr å håndtere dagens problemer. Hvis du klemmer ut all væske, så vil du kunne gjøre det selv. Men hvis pus flyter og slutter ikke, så sånn en abscess antyder at du ikke kan klare seg uten hjelp av utenforstående.

 • Klem pus fra en annen person - møt ham.
 • Føl lukten - finn ut de fantastiske nyhetene.
 • Klem en kvise i et dyr - handle, stole på intuisjon.

Og hvorfor drøm pus, som strømmer fra tannen? Ofte drømmer om en abscess i området av tannen advarer om mulige sykdommer. Slike drømmer er vanligvis en drøm for dem som betaler utilstrekkelig oppmerksomhet til deres helse. Drøm Tolkning anbefaler ikke å forsømme forebyggende tiltak og, om nødvendig, starte behandling i tide.

Purulent pimple, som ble dannet på kroppen din, men du kan ikke klemme det ut, drømmer om vanskelig eller forgjeves arbeid. Og hvis det var vanskelig å trekke ut væske fra det, så vil du få et godt resultat som et resultat av din innsats.

 • Klem purulent akne på kjønnsorganene - se etter en ny partner.
 • Jeg drømmer at du ved et uhell har skadet en abscess, - komme inn i en latterlig situasjon.
 • Avled purulent pimple med en laser - å streve for noe nytt.

Hvis du drømmer om stor akne i hele kroppen, forventer du betydelig materiell inntekt. Og jo mer du ser, desto raskere kan du forvente en fortjeneste. Og når du hadde en drøm om pus som flyter gjennom deg, kan du trygt starte en ny bedrift. Etter en slik drøm vil det være svært lønnsomt.

Når du drømmer om en abscess, som pus, prøve å huske alle detaljene i en drøm og tolke det riktig å bruke drømmen boken. Forfatter: Vera Fraksjonal

Og de viktigste rådene

Hvis du liker å gi råd og hjelpe andre kvinner, går du gjennom gratis trening med Irina Udilova, lær det mest populære yrket og begynn å motta fra 30-150 000:

 • > "target =" _ blank "> Gratis treningstrening fra grunnen: Få fra 30-150 tusen rubler!
 • > "target =" _ blank "> 55 beste leksjoner og bøker om lykke og suksess (last ned som gave)"

Hva drømmer om pus: en ubehagelig drøm og dens eksakte betydning

Ikke alle drømmer som besøker en person, forårsaker positive følelser. Ganske ofte i nattdrømmer kan du se noe ubehagelig og til og med motbydelig. Nøyaktig slike følelser forårsaker drøm, der ser pus. Du kan finne ut hvorfor pus drømmer, ved hjelp av en drøm bok. Det er nok bare å huske alt sett i detalj.

Hva drømmer om pus: tolkning i drømmen

Det er ingen nøyaktig, entydig betydning for en slik ubehagelig drøm. For å få nødvendig informasjon, ta hensyn til mange detaljer:

 • følger av et sår - snart er det nødvendig å huske gamle forbrytelser;
 • å se et sår, men ikke å føle smerte - drømmeren er for uforsiktig om livet, legger ikke merke til de eksisterende problemene;
 • opplever smerte - alle problemer kan løses uten mye anstrengelse;
 • klemme en abscess - det vil være mulig å finne en vei ut av denne situasjonen;
 • purulent akne - bak sleeper veve intriger;
 • sår med pus - gjør et stort fortjeneste;
 • aversjon til det sett såret - mottar svært ubehagelige nyheter;
 • kroppen er bokstavelig talt dekket av mange sår - helseproblemer vil oppstå;
 • bli skitten i det - økonomisk situasjon vil snart bli bedre;
 • flyter fra øynene - noe ganske viktig ble savnet;
 • i munnen - det er nødvendig å se på talen din, noe som er sagt i et humør, kan skade;
 • skitne føtter og hendelser vil lykkes i alle samfunnslag;
 • skitne klær i det - nært folk har noen problemer;
 • et sår på noen andre - snart vil noen be om hjelp;
 • pus med blod - omstendighetene vil utvikle seg på en slik måte at det er enkelt å forbedre den økonomiske situasjonen.

Pus i Dream Book (video)

Klem pus i en drøm

Noen ganger skjer det at drømmer om abscesser, som ikke trenger å gjøre noe. Men i sjeldne tilfeller i en drøm, må de presses ut uavhengig eller overdrage denne virksomheten til noen andre.

Naturligvis endres verdien av søvn i dette tilfellet dramatisk:

 • knuse, og det strømmer ut over hele kroppen - noen vil gi materiell hjelp til drømmeren, det vil være en sjanse til å gjøre en enkel fortjeneste;
 • klemme ut en pimple - utvinning, avgang med en elsket, vil soveren ta det veldig smertefullt;
 • klemmer en abscess fra noen nær - du må spørre dine slektninger om hjelp;
 • klemme ut av en sprengende abscess - du burde ikke bekymre deg om eksisterende problemer, i nær fremtid vil vi klare å finne den rette løsningen og rette opp situasjonen.
Noen vil gi økonomisk hjelp til drømmeren, det vil være en sjanse til å få enkle profitt.

Hvis i en drøm kommer pus ut

Nattdrømmer har en positiv betydning, der jeg hadde en drøm om pus, som flyter uavhengig av såret. Gitt de ytterligere detaljer, kan det bety følgende:

 • se hvordan det går gjennom - alle problemer vil bli løst snart, forholdene vil utvikles på best mulig måte;
 • en abscess på ansiktet har bristet, men ingenting kommer ut av det - på kortest mulig tid vil det være mulig å løse mange mindre problemer;
 • smertefulle opplevelser og blodige inneslutninger - en person holder forbrytelser i sin sjel, han må uttrykke seg slik at situasjonen vil bli løst;
 • flyter fra et åpent sår - virksomheten som drømmeren er for tiden engasjert i, vil vise seg å være lønnsom;
 • Flux gjennombrudd - helseproblemer, alvorlig sykdom, må tilbringe lang tid i en medisinsk institusjon.

Hva drømmer om pus i munnen, i ansiktet, fra en finger eller i øynene

Purulent pimple på ansiktet, sett i nattesyn, herler kvittering av nyheter. Menn drømmer om dette løfter et stort fortjeneste, men for unge jenter regnes som en advarsel. Det er mulig at de ikke de beste gjerningene snart vil bli kjent for alle.

En abscess på nesen indikerer at det snart må starte en ny virksomhet. Snart kan vi forvente en ny bekjentskap. Men pus som flyter fra øyet regnes som et dårlig tegn. Drømmeren må bli vitne til forbrytelsen, som han ikke vil våge å rapportere til politimyndighetene

Hvis pus flyter fra ørene, indikerer drømmen at det snart vil være nødvendig å avsløre andres hemmelighet, slik at rettferdighet blir gjenopprettet. Du bør ikke bekymre deg for dette, denne beslutningen er den eneste riktige.

I munnen opplever en person visse vanskeligheter i kommunikasjon, han må se hva han sier, ellers er det ingen konflikt med slektninger. Bedre i denne perioden, ikke å bukke for følelser, er situasjonen allerede spent til grensen.

På kroppen er drømmeren misfornøyd med sin arbeidsplass, han er under sterkt psykologisk press. Situasjonen må korrigeres så snart som mulig, ellers kan det føre til langvarig depresjon.

For å se ham på fingeren - personen har sluttet å sette mål, vil ikke forandre noe i sitt liv. Han vil overgi ansvaret for alt til en annen person, siden han allerede er ganske trøtt til å bære denne byrden alene.

Drøm om en purulent pimple

Verdien av en slik drøm er ganske tvetydig. Avhengig av detaljene om hva han så, kan det være som følger:

 • dukket opp på kroppen, men det går ikke ut for å klemme det ut - hardt arbeid gjenstår å bli gjort, men alt arbeidet vil bli forgjeves;
 • klarte å klemme ut, men med store vanskeligheter - for å oppnå ønsket, må du jobbe hardt;
 • klemme det på kjønnsorganene - drømmeren er på jakt etter en ny seksuell partner;
 • ved et uhell skader det - snart vil en person være i en dum situasjon;
 • fjern av laser - soveren forsøker å forandre livet, for å gjøre det lysere, rikere;
 • mange, store og over hele kroppen - du kan trygt forvente store kvitteringer.
Verdien av en slik drøm er ganske tvetydig.

Hvis du drømmer om pus på kroppen eller et purulent sår, en abscess

Det purulente såret sett i en drøm indikerer at alvorlige helseproblemer er mulig snart. I samme tilfelle, hvis drømmeren prøvde å bandasje dette såret, fjern den smussende væsken fra den, så sykdommen ville gå ned så raskt som det ville oppstå.

Legskader betraktes som et godt tegn. I nær fremtid kan du forvente et lønnsomt tilbud som vil forandre hele ditt fremtidige liv drastisk.

Viktig i tolkningen av drømmer er det faktum om absessen var i stand til å bryte gjennom alene. Hvis det ikke var behov for å gjøre noe for dette, så snart ville alle problemer løses uten den minste innsatsen. Hvis denne absessen trenger å bli presset ut og denne prosessen fører til visse vanskeligheter, så i virkeligheten, må det gjøres en stor innsats for å rette opp situasjonen.

Pus kan ses på ulike deler av kroppen. Avhengig av nøyaktig hvor det var, vil verdien være som følger:

 • til fots - en lang vei kommer snart;
 • på hånden - det vil være en mulighet til å avsløre sine talenter;
 • på baksiden - en person er engasjert i en helt meningsløs virksomhet;
 • på magen - soveren er tilbøyelig til å rush ting;
 • på nakken - drømmerens handlinger vil bli verdsatt.

Hva drømmer om purulent tonsillitt

En slik drøm anses å være en advarsel. For øyeblikket er situasjonen i familien ustabil, oppvarmet. En person bør unngå konflikt på alle mulige måter. I å håndtere fremmede, er det bedre å være stille, og ikke å provosere en skandale.

Du kan unngå alle konflikter, men for dette må du vise selvbeherskelse og tålmodighet. Bare med en nykter vurdering av situasjonen og den rette oppførelsen vil det være mulig å hindre konflikter.

Hvilke drømmer sår (video)

Pus i en drøm gir ofte negative endringer. Bare i sjeldne tilfeller kan han love økonomisk fortjeneste og løsningen på alle problemer. For å kunne korrekt tolke denne drømmen, er det nødvendig å huske alt som ble sett og bare deretter fortsette til analysen.

Drøm pus

Noen ganger presenterer det underbevissthet oss i en drøm ganske ubehagelige, repulsive scener, og en av dem er utseendet av pus i drømmeren. Drømbøkene tolker tilstedeværelsen av dette motbydelige stoffet i en drøm annerledes, og for å kunne pålidelig vite hva dette bildet handler om, må du vurdere alle detaljene i drømmen.

Spesielt viktig i tolkningen er at du kjempet med pus i en drøm, eller bare så på festering såret. Du bør også være oppmerksom på om det var blodpartikler i pus, og om det var et sted hvor hans opphopning var unormal eller smertefull.

Tolkning av drømbøker

Ofte blir pus i en drøm i enhver manifestasjon tolket som en ugunstig ånd, noe som i stor grad kan påvirke drømmerens mentale og fysiske tilstand. Så, ifølge Millers drømbok, blir pus som kommer ut av en abscess, eller sår anses å være en forløper for virkningen av gamle forbrytelser.

Ifølge Freuds drømmebok er pus i en drøm personifiseringen av drømmerens utilfredshet, som for det meste sværer i livets seksuelle livssfære. Seksuell energi samler seg i deg, og du kan ikke gi det en vei ut, selv om du har en vanlig partner.

Hva drømmer om blod og pus? Slike drømmer tolkes av drømmeboken Zhou Gong veldig gunstig. Du vil finne et stort flaks, stor seier. Det ser ut til at du ikke kan ta feil feil, og dette er sant - enhver handling vil gi fortjent suksess.

Klemme pus

Hvis en drøm går ut over hele overflaten av kroppen, drømmer drømboken at du vil få betydelig materiell støtte. Et slikt plott i en drøm forvirrer også fremveksten av muligheter for lett fortjeneste, ikke gå glipp av det.

Fra den positive siden fortolkes drømmen av en drømbok, hvor du måtte klemme pus i en kvise. Livet blir mer målt, justert, små irriterende problemer vil forsvinne, du vil føle harmoni med verden og med deg selv.

Hvilke drømmer klemmer ut absessen som ser ut? Hvis du for øyeblikket lider av en sykdom, så snart blir det sikkert herdet. Hvis du er sunn, og med alle manipulasjoner i drømmen følte smerte, hevder drømboken at du venter på en smertefull avgang med andre halvdel eller med en venn.

Hvis du har bristet en abscess i en drøm, så drømmer drømboken deg om ikke å bekymre deg for å løse presserende problemer. Svært snart finner du den riktige løsningen for den nåværende situasjonen, og det som har plaget deg lenge siden, vil være borte for alltid.

Pimples and boils

Drømboken fortolker hva den purulente pimple drømmer om, avhengig av plasseringen. Hvis kroppen din er dekket med akne, betyr det at du ikke opplever moralsk tilfredsstillelse fra arbeidet ditt. Du må utføre for mange uutholdelige handlinger, som til slutt ikke gir det forventede resultatet.

For jenta viser ulcusene på ansiktet en rekke uhensiktsmessige skritt som vil føre til en fordømmelse av kjære, og underminere hennes autoritet. En mann som så et så ubehagelig bilde i en drøm, blir bittert skuffet over noen som vil på alvor påvirke hans psyke.

Hvis du har skjedd å klemme ut en purulent pimple i en drøm, så drømmer drømboken at du blir forsøkt å være involvert i et straffesak. Derfor er det verdt å frykte tvetydige setninger fra personer som du ikke er helt sikker på. Hva drømmer om purulent abscess? Drøm fortolkning forvirrer sviket av de som du implisitt stoler på. Mest av alt dette erklæringen gjelder forretningsområdet, og du bør ikke stole på dine partnere.

Pus på kroppen

Hva drømmer om pus i øynene? Du vil bli vitne til en upartisk, ulovlig handling, som du ikke vil kunne fortelle noen, på grunn av at denne handlingen vil bli utført av en person nær deg. I følge en annen tolkning er det en forutsigelse om fremtidige endringer i materielle sfæren, velstanden.

For en sykepleier er pus i brystet i en drøm bare en fysiologisk manifestasjon av ubehag forbundet med opphopning av melk i brystkjertlene. For ikke-pleie, forkaster en slik drøm gjeldsbetaling. Dessuten er jo mer pus lekket, jo mer gjeld vil du kunne si opp.

Hva drømmer om pus fra øret? I virkeligheten holder du mange hemmeligheter av fremmede, og i nær fremtid må du avsløre dem. Du trenger ikke å skylde deg selv for talkativitet, uten å forklare andres hemmeligheter du ikke vil kunne overleve.

Som en foreshadowing av en alvorlig sykdom, blir det som drømmer om, tolket. Et slikt bilde er spesielt ugunstig i en drøm, hvis absessen på fingeren gjorde vondt, og pusen stoppet ikke i det hele tatt.

Suppurasjoner i munnhulen

Hvis du i en drøm fant deg pus i munnen din, så drømmer drømboken deg om ikke å gå inn i konfliktsituasjoner i familien din, og når du blir angrepet av fremmede, må du være stille og ikke provosere en ytterligere krangel.

En slik drøm advarsel er spesielt sant hvis du spytter ut pus i søvnen. Enhver abrupt respons på andres ord kan frigjøre starten på en storskala konflikt som vil forandre livet ditt sterkt. Hvis du er i et ekteskapsforhold, kan denne drømmen være en forfalskning av skilsmisse.

Hvis for øyeblikket ikke situasjonen i livet er stabil, og du drømte om pus fra halsen, så forvent ikke en enkel gjennomføring av problemene. Bekymringer og stridelser vil bare bli verre, men et slikt utfall kan unngås hvis du holder din naturlige aggresjon, og prøver å oppdage problematiske nøkternt og objektivt.

Pus fra tannkjøttet er et godt symbol, som tolkes som en forløper for endring til det bedre. De vil være knyttet til mellommenneskelige relasjoner, og hvis du nå er i strid med din kjære person, så sørg for å gjøre fred i nær fremtid.

Pus fra en tann er en kombinasjon i en drøm om to svært ugunstige spådommer. En syk tann symboliserer helseproblemer og komplikasjoner i form av suppuration - vil føre til en komplikasjon av en avansert sykdom i virkeligheten. Drøm fortolkning anbefaler å være mer forsiktig med helse, og ikke nødvendigvis å kurere sykdommen.

Sykdommer med pus

Hva drømmer om purulent sår? Hvis du opplever så vondt i deg selv eller i en fremmed, må du gå gjennom en alvorlig sykdom. Men hvis du i en drøm forsøker å bandage såret, eller fjerne pus, så i virkeligheten vil sykdomsutbruddet raskt komme seg ned.

Drøm fortolkning gir en helt annen tolkning hvis du har drømt om purulente sår på beina. Denne drømmen er en gunstig foreboding. Du vil motta et lukrativt tilbud som vil skifte liv til en annen retning.

Hva drømmer om pus fra nesen? På grunn av dine egne løgner, vil du være helt forvirret i den nåværende situasjonen, noe som vil medføre betydelige tap og mistillit til nære personer. Hvis du hadde en purulent tonsillitt i en drøm, bør du ikke bekymre deg: drømboken hevder at du vil finne din kjærlighet.

Purulent pimple

Dream Dream Purulent pimple hadde en drøm, hvorfor drømme i en drøm Purulent pimple? For å velge en drømmefortolkning, skriv inn et søkeord fra drømmen din i søkeskjemaet eller klikk på innledende bokstav av bildet som karakteriserer drømmen (hvis du vil få en online tolkning av drømmer per brev gratis alfabetisk).

Nå kan du finne ut hva det betyr å se en Purulent pimple i en drøm ved å lese nedenfor for gratis tolkninger av drømmer fra Solens Husets beste online drømmebøker!

Drøm Tolkning - Akne

Å drømme om ansiktet ditt, disfigured av mange vulkanske kviser, vil oppleve ubehagelige følelser og bli deprimert. Bli kvitt akne - vil oppleve en skandaløs hendelse.

For å se andre pimply-ansikter - sørg for fiendtligheten hos personen som i første omgang så en skadelig og helt begrenset person. Klemmet pimple - til det faktum at du kan bli innkalt til retten for å avklare omstendighetene i saken som du vanligvis ikke er involvert i.

Drøm Tolkning - Pimple

Du ser akne på kroppen din i en drøm - en drøm sier at du gjør mye i livet ditt, men du føler deg ikke tilfreds.

Du drømmer om en person som har akne på kroppen - din angst er ubegrunnet; du er noen ganger for mistenkelig; ikke selv-flagellasjon ved enhver anledning: hvis noen rynker, betyr det ikke at han rynker på deg.

Jenta drømmer om at hun ser akne på ansiktet hennes - i nærmeste fremtid vil familie og venner fordømme hennes oppførsel; i varmen av følelser, bør man ikke bevege seg fra hvisket til et gråt - spesielt i offentlig transport.

Drøm Tolkning - Pimple

Drøm Tolkning - Akne

Drøm Tolkning - Akne

Drøm Tolkning - Akne

Drøm Tolkning - Akne

Drøm Tolkning - Pimple, bygg, koke

Den som ser akne og lignende i sin kropp i en drøm, vil få rikdom på lang sikt.

Det samme gjelder for ulike sår.

"Drømmen Pusch Puschel drømte, hva en purulent Pimple-drøm i en drøm"

Drømmer suppurative Pimple

Hva drømmer om purulent pimple i en drøm på drømmeboken?

Jeg hadde en drøm om at du har en purulent pimple - du har samlet mye negativ energi etter ubehagelige hendelser for deg, og nå kan du kaste det ut ved et uhell på kjære mennesker, ikke uskyldige. Kontroller deg selv.

Klemt pus ut av akne - din virkelighet er frigjort fra fortiden, du sluttet å holde på den. Nå åpner du et rent ark som vei til nye livsstil.

Abonner på Felomena-kanalen i Yandex.Den

Evnen til å tolke drømmer er en verdifull gave, fordi noen ganger er det i en drøm at bevissthet gir oss de mest dype og viktige sporene.

Drømt om en purulent pimple, men den ønskede tolkningen av søvn er ikke i drømboken?

Våre eksperter vil hjelpe deg med å finne ut hva den purulente Pimple drømmer om i en drøm, bare skriv drømmen i skjemaet under og du vil bli fortalt hva det betyr hvis du så dette symbolet i en drøm. Prøv det!

Hei, jeg hadde en purulent pimple (eller, som de sier helvete) på kinnet mitt, og jeg presset ham ut og puspet ut av ham, og så var det mye pus, hva var årsaken.

Hei, den tredje gangen jeg drømmer om hvordan jeg klemmer en kvise og bugs kryper ut av det, og etterpå endrer bildet umiddelbart etter hvert som jeg klemmer pimpleen og mye pus kommer ut av det. Hva kan dette drømme?

e-post - [e-postbeskyttet]
Jeg drømte om en drøm at jeg hadde sett en pimple på hånden min på natten fra onsdag til torsdag, begynte å presse den ut og mye pus kom ut, ikke størrelsen på en kvise. Men hun klemte alt. (Fortell meg, vær så snill, om denne drømmen)

Jeg drømte at jeg svømte på havene, og utenfor den måten var vannet salt, det føltes som en fugl når jeg gikk ut. Tross alt ble det pliktfullt bøyd av prestens store nagger, som om jeg ikke hadde sett synet, og hertugens øyne var fylt med pus, etter å ha sett meg, var det lettere.

Stående nær speilet presset ut litt, lite. Og fikk en stor grønn abscess. Og et lite hull ble igjen i ansiktet, det var løs hud, det var ikke noe blod.

Forsøkt å klemme pimple, viste det seg å være en full palm av en slags væske, det var en overraskelse, og lettelse, takknemlig på forhånd!

Jeg lå i pastell, og plutselig fant jeg ut til at det var en purulent pimple på foten min, men det var ikke rart at han ikke var syk, jeg ringte for hjelp fra min mor, hun blåste ut og bandasje benet mitt, men da hun klemte det ut gjorde jeg ikke engang vondt han smiler.

Jeg drømte om hvordan jeg presset en kvise på kinnet mitt, og så en annen dukket opp og så videre tre ganger, brøt Pimple, og jeg trekker den ut (som en fiskelé) selv som den.. så et større stykke.. og tredje gang Som om gjennom en kvise, trekker jeg ut min hånd ut av meg en stor del av noe uforståelig.. gul farge. I en drøm forteller jeg alt dette til moren min, med frykt og spenning, viser jeg henne alt. Vel, våk opp umiddelbart.

Jeg så på refleksjonen i speilet og så en stor, purulent pimple i haken området (jeg prøvde ikke å bli kvitt den)

først drømte jeg om en skitten seng med puter, så går jeg et sted, jeg går til butikken. En kjent mann kjøper kjøtt Vi har snakket om noe Jeg har møtt min mann og barnebarn etter å ha forlatt butikken. Han spør hva ansiktet mitt er skitent. Et ansikt i purulente pimples. Jeg rev av en. En masse pus kjørte

God dag! Jeg drømte som om jeg var sammen med søsteren min, hennes mann og venner i badekaret. Jeg går opp til et speil på ansiktet av en kvise, begynner å knuse det, og derfra, som om det er en pus-slange, står jeg alt i det, håret mitt, jeg kan se et lite blod. Jeg snakker med alle litt presset på ansiktet, men det er fremdeles tilsynelatende ikke alle presset, jeg trykker på, allerede med blod går. Vel, i søvnprosessen, svulmer han hele tiden i meg, og jeg presset, pus med blod kom ut

som på ryggen min var prishch når jeg nachel klemme det ut mørk grå pus kom ut veldig mye i stykker i ryggen var det et hull og det var ingen smerte og ingen blod

Ansiktet er dekket med store puslignende pimples når pus har fjernet pus. Har sett et så dypt hull i såret

Jeg drømte at ansiktet (venstre øvre del og noen på kinnet) og et eller annet sted over smekkene er det en liten aknebane. Men disse var ikke akne, men sår størrelsen på tommelfingeren (litt litt mindre) Jeg klemte dem ut, en liten gul pus strømmet ut, hvoretter akne forsvant... Jeg klemte ikke alt, men nesten alt forsvant snart. Klemme disse "akne" følte seg lettet over at de forsvant. I livet er ansiktet mitt nesten rent, og hvis man opptrer så to i måneden.

Jeg så en stor pimple med to hoder. Det var mye pus. Hans sønn klemte seg ut. Pus var nesten fra håndflaten. Han dro til sin mor. Hun sa hvorfor hun ikke hadde sett denne kvise før.

Jeg klemte ut en festering pimple på ansiktet hans. Han var nydelig i lang tid. Pus var mye pus, men jeg presset

Jeg hadde en purulent pimple på pannen, jeg wiggled ansiktet mitt, som om grimacing, og han briste seg selv og flød blod og pus i ansiktet. Jeg spurte noen for et lommetørkle og tørket det hele meg selv

Jeg drømte om purulent akne i ansiktet, jeg sto og presset og så dette pus. Det var så ekkelt. Det var mange på forskjellige steder

Velkommen! Kviser på ansiktet drømte, det var enda et arr fra en kvise. Kviser var hvite og jeg knuste dem. Akne var litt, de var enda støt

Jeg drømte at mannen min hadde 2 store purulente kviser i et intimt sted, og han presset ut en, det var mye pus, mens jeg ble avskyet ikke bare med disse akne, men også med mannen min. hva var drømmen?

Klemme abscessene på brystet klemt en masse var vanskelig en slags vanskelig, men det var ikke noe blod og følte all denne smerten

Hva drømmer om pus, kokker, kviser, koker på drømbøker

Skrevet av: admin i Dream Interpretation. 11/05/2018 Comments Off på Hvilke drømmer om pus, boils, pimples, boils for dream books disabled 36 Visninger

Drømme om pus og koiler - tolkning av forskjellige drømbøker

Hva drømmer om pus, er det en god drøm eller har forskjellige tolkninger. Avhengig av den generelle konteksten kan verdien av pus være forskjellig. Generelt er tolkningen av søvn ganske gunstig. Du vil klare å avdekke bedrag, ikke la deg være flatterende, gamle problemer vil få fullført dem.

Selv om betennelse forblir på stedet for pus-utgivelsen, er dette fortsatt et godt tegn fordi problemet har funnet seg selv. Skjulte problemer er mye verre allerede oppdaget og åpenbart. Pus - et tegn på utvinning. Faktisk, økonomisk, i et forhold. Rikelig utgang av pus i en drøm vil tillate deg å gjenopprette og fullt ut leve.

Fra psykologisk synspunkt er pus i en drøm et tegn på tunge problemer som må løses. Ofte drømmer folk om glede av å bryte kjelen, flussutgang. Du vil oppleve glede i det virkelige liv.

Sted av pus

 • Det som er viktig er stedet der pus vises. For eksempel lover en abscess på nesen en stor sannsynlighet for en kjærlighetsaffære.
 • Hvis absessen var på et fjernt sted, for eksempel på baksiden, råder det ubevisste deg til å slutte å gjøre unødvendig forretning og fokusere på det viktige. Ekstra stress kan til og med skade deg.
 • Hvis du har en drøm om en abscess på fingeren, handler det om penger og muligheten for å tjene gode penger.
 • Pus fra under en spiker - problemer i en familie som vil bli løst. Det kan være alvorlige uenigheter hvis du ikke klarer å vise behørig takt og forståelse. Selv om din kjære er skyld, er det minste han trenger, din slemme og hånlige synspunkter. Slå av intonasjonen, jeg forstår alt, men til mer gunstige tider.
 • Festering øyne - du vil prøve å lure, men du vil kunne beregne løgnen. Pus fra ørene betyr svikefulle taler. Noen prøver å gratulere deg med dårlige intensjoner.
 • Flux, pus i munnen. En gang du sa noe uten å tenke og ble årsaken til alvorlige og dype problemer. Nå er alt løst og ut. Hvis du blir anklaget for gamle ord - ikke forsør deg selv, men ikke vis for mye anger. Ja, det kan ha vært. Kanskje misforstått, ikke så fortolket og tenkt ut. Alt kan skje, det er bra at vi klarte å klargjøre dette.
 • Pus og akne i det intime området i en drøm er en spesiell kategori. For din egen sjelefred, gå til legen. Kanskje du bare tviler på deg selv, er ikke sikker på deres attraktivitet. Men direkte advarsler blir best forstått bokstavelig. Kroppen kan direkte signalisere et mulig problem.
 • Du ser pus på en nær person - det betyr at noen prøver å skade ham, kanskje de prøver å fornye ham, anklage ham for noe han ikke begikk. Ikke hør for å fortelle ved frokosten jeg så pus i en drøm på hodet ditt, nei, jeg tror ikke at hjernen din var råtten, jeg vil bare advare deg om faren. Hvis du vil beskytte dine kjære fra hensynsløse handlinger, bare si at det etter din mening er noen som prøver å fange opp og ligger bak ryggen. Ikke insistere. Bare fortell meg.
 • Hvis du drømmer om at absessen åpner legen - du trenger hjelp fra slektninger eller spesialister i å løse problemer. Faktisk, selv en lekkende trykk som du ikke kan reparere selv, kan være en purulent abscess i en drøm. Ring rørleggeren og løse problemet.
 • Smertefull, purulent akne og koker som ikke presses ut. Vent på at problemet skal modnes og løses.
 • Rotting gjenstander er et tegn på ødeleggelse og nedgang.
 • Rått vann - til sykdom, usunne forhold.
 • Purulente sår på hunder og andre dyr - tvil, usikkerhet, faren for ubesluttsomhet.

Grunnverdier av pus i en drøm

Smerteløs frigjøring av pus, rensing såret - du vil kunne løse problemet som plaget deg i lang tid. hvis, etter at pus i drømmen kom ut, ble ren og jevn hud igjen - til hell og lykke. Du vil få nye krefter. Kanskje helsen vil bli bedre.

Hvis det er sporet eller et åpent sår etter utgivelsen av pus - vær oppmerksom på deg selv. Du er nå sårbar. Unngå stridigheter, ikke begynn komplisert og til og med enkle intriger, for en tid gjør det mykt, hjelpeløst og sårbart.

Hvis pus i en drøm går ut av betennelse - ha tålmodighet. Situasjonen er løst, men det er ganske komplisert og krever tålmodighet. Kanskje noen hadde en vred mot deg, bekymret av din uoppmerksomhet.

Pus er presset ut av akne - dette betyr at problemet er modent og må løses. Leaving alt som er uønsket. Selv om avgjørelsen er ubehagelig, for eksempel, må du gå å be om unnskyldning, gå uansett og gjør hva du må. I seg selv kan alt løses med tiden, men det er absolutt ikke til din fordel.

Du ser plutselig pus, hele strømmer av pus kommer ut av såret, men ganske nylig vet du ikke engang om betennelse - dette er en god drøm. Problemer vil bli løst uten din deltakelse og uten den minste innsatsen.

Purulente scabs, crusts, rive av purulent skorpe og til og med tygge dem. Merkelig nok er dette også en veldig god drøm med den mest fordelaktige tolkningen. Du vil komme med en god ide knyttet til penger og inntjening. Hvis du behandler implementeringen med sinnet - vil kunne bli rik.

Hva sier drømboken om pus

 • Kinesisk drøm bok mener at pus med blod, spesielt på hendene - til store overskudd. Kanskje mente kineserne flid, men vi forstår at hardt arbeid og rikdom ikke alltid er det samme.
 • Pus på reisendes drøm bok lover et gjennombrudd av gamle lovbrudd.
 • Freuds drøftolkning betrakter pus i en drøm en irriterende lidenskap, etterfulgt av ungdommelige eller barnlige tilbøyeligheter.
 • Dream Miller mener utgivelsen av pus-oppdateringen og muligheten for rask gjenoppretting.

konklusjon

Pus - et tegn på en visuell løsning på problemet, utgivelsen av klager, gjenoppretting. Til tross for ubehagelig utseende og lukt er pus en kropps defensiv respons på betennelse, et tegn på bekjempelse av dype infeksjoner. Glede seg i pusens øyne i en drøm er ikke verdt det, men også redd for. Alt er bra, alt vil bli løst, det er ikke noe liv i det hele tatt uten problemer selv i kongelige familier.

Hvilke drømmer om å klemme pus drøm - tolkningen av søvn for 40 drømbøker

Drømmer, der pushes må presses ut, drømmer oftest på grunn av den psykiske utmattelsen av en person. Søvn er en indikator på at de gamle klagene ennå ikke er glemt, og tilliten til menneskene rundt dem er ikke stabil. Også drømmer om å klemme pus vises i de som ikke ser at drømmen deres nesten er blitt oppfylt.

TOP 3 positive tolkninger

 1. Klemming i hjemmet ditt er en ny bekjentskap med en vakker representant for motsatt kjønn.
 2. Mange purulente sår - økning i finansiell status eller karrierevekst.
 3. Klem en kvise på ansiktet - løsningen på komplekse livsproblemer.

TOP 3 negative tolkninger

 1. Skyv pus fra kjelen - til fremveksten av stridigheter.
 2. Klemme purulent væske fra noen - senke sosial status og tap av omdømme.
 3. Klem pus med blod - tilbakeføring av gamle klager og problemer eller svik.

Dream Miller

I Millers drømbok tolkes en slik drøm som tilbakeføring av gamle konflikter. Deres beslutning vil være hovedmål for personen i nær fremtid.

 1. Å sette press på en kvise uten smerte - til nye bekjente.
 2. Hvis en jente ser en furuncle på kroppen hennes, så er hun klar for et seriøst forhold og et bryllup.
 3. Hvis en gift kvinne knuser en pimple i en drøm, betyr det at hun har uløste problemer i familien sin. Kanskje du trenger å forbedre forholdet til din ektefelle og snakke med ham, og ikke å samle fornærmelser i deg selv.

Video: Den nøyaktige betydningen av en drøm om klemming

Videoen tatt av kanalen "HoroscopeVideo - Horoscope for Today" forteller i detalj hva akne drømmer om.

Hva betyr Freuds drøm bok?

Ifølge Freuds drømbok:

 • en ødelagt pimple drømmer om folk som ikke er fornøyd med sin sosiale status;
 • klemme pus hjemme kan tyde på manglende oppfyllelse av deres seksuelle lyster;
 • purulent sår - til de uoppløselige problemene som venter på drømmeren.

Verdier i henhold til Vangas drømbok:

 • noen klemmer pus fra drømmeren - endringer i hans personlige liv;
 • gamle sår begynte å feire - retur av glemte opplevelser;
 • knuse deg selv en kvise i en drøm - svik av en elsket eller en elsket.

Drøm fortolkning Tsvetkova

Hvit pus som oppstod av såret, ifølge Tsvetkovs drømbok, forskygger:

 • tap av omdømme;
 • økonomiske problemer;
 • beinfrakturer.

Spesifikke situasjoner i en drøm kan ha følgende betydninger:

 • briste kjelen på en annens kropp - til oppkjøp av fiender, fremveksten av en ubehagelig person omgitt;
 • avløp fra ørene - misnøye med seg selv, lavt selvtillit;
 • klemme ut kokene fra andre menneskers kropper - noen vil selv snart være alvorlige problemer løst;
 • fra nakken kom alt pus - til løsningen av et komplekst problem.

Dream loft

Tolkningen av visjonen i henhold til Lofa drømboken ser slik ut:

 1. Prøver å klemme pus på ryggen din - problemer på jobben eller i selvbestemmelse. Kanskje dette yrket ikke passer drømmen eller i laget han er bekymret for konflikter.
 2. Purulent furuncle på presten - det er nødvendig å øke fysisk aktivitet og slutte å opprettholde en stillesittende livsstil.
 3. Klemme pus fra en annen person - til ønsket om å være den viktigste, for å styre folk.

Drømme drøm Hasse

Middels Hasse trodde at klemme chiry i en drøm er et godt tegn, en forløper av stor og lykke til. Positive endringer i livet vil hjelpe drømmeren til å glemme feilene og problemene som var tidligere.

Drøm fortolkning av Nostradamus

I følge Nostradamus drømbok:

 • pus brøt gjennom en pimple på kroppen - å gi opp på nært folk;
 • sår noen i en drøm og se pus - en advarsel om at noen fra familien ønsker å forråde;
 • et sår der et purulent væske kommer ut - man bør forvente skuffelse i en elsket;
 • trekke ut pus og helbrede sår - til gode nyheter.

Drøm fortolkning Meneghetti

I følge drømmeboken Meneghetti, da jeg hadde en drøm om pus som kom ut:

 • en person må sørge for å bevare sosialt rykte, i nær fremtid forventes seriøse kontroller;
 • noen prøver å utløse drømmeren fra sitt eget liv;
 • kanskje i umiddelbar nærhet er en farlig fiende.

Drømmer lenge

I Longo's drømbok omhandler fortolkningen av en drøm bare ekstrudering av en kvise på nesen:

 • klem deg selv - forventer lykke i familien;
 • noen koker på nesen - til en god og god begivenhet.

Dream Cananita

Ved antall purulente sår eksisterer følgende verdier:

 • det eneste såret er tillegget til familien;
 • sett over hele kroppen - økonomisk fortjeneste.

Utseendet til pus i en drøm på:

 • ben - feil i arbeid og saker;
 • hendene - til nødsituasjonen
 • nakke - til skuffelse i en partner.

Drømmer Velez

Velez skrev i sin bok om tolkningen av drømmer at klemt pus var for stor fortjeneste. Og det kan være både finans og gaver, husholdningsartikler.

Drøm aesop

Aesops drøftolkning beskriver i detalj hvilke drømmer om å klemme seg for:

 1. Selv å presse det på nesen - til uenighet med kjære, mens konfliktens årsak vil være den som hadde en drøm. Kanskje drømmeren kommer til å føre urett eller lure familien - dette vil bli kjent for alle og vil bli lenge husket.
 2. Pus er helt ute av wen - en person vil takle sine problemer, og alene.
 3. Enhver annen purulent utslipp i en drøm foreskygger en lykkelig fremtid.

Engelsk drøm bok

Å presse noen til en kvise betyr at noen fra drømmerens miljø er irritert av sin taktløshed og inkontinens.

Slike, ifølge den engelske drømboken, forklarer noen purulente betennelser farlige eventyr. Livet kan forandres drastisk og ikke til det bedre.

Dream Dream

Ifølge drømboken til Wanderer, vil de gamle lovbruddene komme tilbake til de som så pusen som kommer ut.

En annen tolkning er skade på omdømme. Det er nødvendig å følge måten å tale bedre på, for ikke å fornærme en uheldig kraftig person.

Fransk drøm bok

Den franske drømboken gir to betydninger av søvn:

 • trykk på en pimple og klem ut alle pus - for å få ulovlig økonomisk fortjeneste.
 • sammen med purulent væske begynte blod å strømme ut - det betyr at hele familien vil lære om metoden for å skaffe penger, vi kan forvente en skandale.

Drøm fortolkning av Catherine the Great

Tolkning av søvn av Catherine the Greats drømbok:

 • å se suppuration på ens kropp er en seriøs livstest, en hvile fra arbeid er nødvendig;
 • på en nær person - han er sterkt utmattet psykologisk, han trenger hjelp;
 • klem pus og klem ut alt - kvitte seg med problemet, flytte til et nytt livsstadium;
 • fjern purulent væske fra pannen - å bli dømt for levitet.
 • knuse deg selv en kvise i en drøm - en advarsel om at det er nødvendig å frykte utslett og risikable handlinger.

Assyrian drøm bok

Klemt pus på den assyriske drømboken har følgende betydninger:

 • knus deg selv en kvise i en drøm på kvelden før eksamen - for vellykket passere økten;
 • kjelen bryr seg - drømmeren vil ha nok styrke til å gjøre drømmen til virkelighet.
 1. Jenta presser akne på haken hennes - hun venter på suksess eller til og med berømmelse. Dette er ikke bare en anerkjennelse av publikum, men oppkjøpet av økonomisk uavhengighet.

Drøm fortolkning av healer Akulina

En drømmesjef gir en positiv tolkning av søvn, hvor pus er fjernet:

 • avhengigheten som en person lider av, svekkes og gjør det mulig å fullstendig kvitte seg med det;
 • det er nødvendig å revurdere sine beslutninger, fordi drømmeren er på riktig vei, man må bare tenke igjen.

Moderne drøm bok

Ethvert purulent sår ifølge Modern Dream er et gammelt, uoppløst problem.

Plasseringen av absessen på en bestemt person kan fortelle hvilken side som skal vente på problemer:

 • klemme på kroppen din - i nær fremtid vil det bli løst et vanskelig smertefullt problem;
 • å se magesår på barn - en konflikt eller krise vil oppstå,
 • knusende koker i et barn - snart vil det være fred og forståelse i familien.

Behandling av pus ekstrudering:

 • fra øreflippen - soveren har en hemmelighet som snart vil bli kjent og vil medføre mange problemer;
 • ute av syne - i fremtiden må du være vitne til en ulovlig handling;
 • fra fingeren - venter på en alvorlig sykdom;
 • munn - familie skandaler eller skilsmisse;
 • fra halsen - en drøm vil fortelle eieren om sin aggressive oppførsel, det er verdt å endre taktikken til kommunikasjon;
 • ut av kinnet - løsningen på problemet er modnet, du trenger bare å bruke den
 • av tannkjøttet - tilegne seg en venn eller gjøre fred med fienden;
 • fra tannen - en latent sykdom;
 • fra hodet - løsningen av et komplekst psykologisk problem, fobier;
 • Fra hånden skifter drømmeren sitt ansvar til en annen;
 • fra foten - begynnelsen på et nytt vellykket prosjekt.
 • å trykke på en pimple på nesen - for en fyr betyr det en ny vellykket bedrift.
 • klemme en abscess på brystet for en ikke-sykepleier kvinne er et godt tegn som lover en rask tilbakebetaling av gjelden;
 • klemme pimples på nesen for en jente - til en hyggelig bekjentskap.

Kinesisk drøm bok

Flytende pus, ifølge den kinesiske drømboken, drømmer om at alle bedrifter vil bringe fortjeneste i nær fremtid.

Muslimsk drøm bok

For å se pus komme ut, som blod, i en muslimsk drøm bok betyr rikdom. Men disse pengene vil bli oppnådd ulovlig i noen tvilsomme virksomheter.

Islamsk drømbok

Ifølge den islamiske drømboken, koker purulent med en drøm om rikdom i virkeligheten. Et stort antall av dem snakker om fortjenestemarginene, og klemmer seg - om å påskynde prosessen med å skaffe seg.

 • søvn staver fødsel av et barn.

Russisk drøm bok

Alle russiske drømbokverdier assosiert med klemming av akne:

 • smertefull pus utvinning - etterlengtet suksess;
 • en brastkoker er et godt tegn, en person gjør alt riktig;
 • behandling og klemme av pus av en lege - styrke sosial status, flytte opp karriere stigen.
 • å se en stor kvise på kroppen din er en stor fortjeneste.

Ukrainsk drøm bok

Detaljert fortolkning av søvn i den ukrainske drømboken:

 1. Klem acne på ansiktet - et godt tegn, som symboliserer lykke til. Det skal umiddelbart begynne å oppfylle drømmen og nå målet ditt.
 2. En abscess kravlet ut i en drøm på kroppen - venter på en rekke kjedelige problemer som vil bli løst veldig sakte.
 3. Mange koker med mye pus - økonomisk velvære, ny jobb eller karriereforhøyelse.
 4. Pimple klemte seg - en uventet konflikt med slektninger.
 5. En mengde mennesker hvis pus lekker er en forræderi av en venn.
 • en jente klemte en kvise i en drøm - hennes frivoløse oppførsel i livet vil bringe problemer, du bør tenke på seriøse ting og prioritere.
 • gutten prøver ikke å presse ut pus - en søksmål som kanskje ikke direkte angår drømmeren, for eksempel må han undersøke bevisene.

Familiedrøm

Pus i noen form kan drømme om problemer og problemer. Denne drømmen er en advarsel for drømmeren, han kan ha kontaktet en dårlig skruppelløs person.

 • klem pus på kroppen din - monetære tap;
 • Etter å ha klemmet det ut, såret helbredet - forbedring av livssituasjonen, oppløsning av det gamle problemet;
 • pus med blod - en forferdelig hemmelighet vil være tilgjengelig for miljøet;
 • en koker i armene hans symboliserer at en person ikke har betalt noe og snart skal betale en gjeld;
 • mange sår på kroppen - forventer offentlig skam og fordømmelse.

Esoterisk drøm bok

Behandlinger av den esoteriske drømboken:

 • klemme ut pus og helbrede et sår - til en rask fred, etter lange uenigheter med noen;
 • suppurations over hele kroppen lover en bekjent med en veldig vakker person og et godt forhold til ham;
 • skyve sår på andres kropp - en rask bekjent vil gi skuffelse.

Elsker drøm

Klemme på din favorittpusles kropp betyr tvil i partneren din. Et par kan ha uløste problemer eller ikke helt glemt fornærmelser, de vil ødelegge familien hvis de ikke er stengt.

Drømmer for kvinner

 • å se en abscess på kroppen - til hykleri av venner og slektninger.
 • å se en veldig stor abscess på ansiktet - en drøm tiltrekker lykke til drømmerens liv.
 • Flytende purulent væske - dårlige nyheter eller hendelser som venter i nær fremtid.
 • mange sår på kroppen og ansiktet - en sykdom.

Drøm for menn

 • fyren som presser en kvise i drømmen hans, vil snart bli alvorlig skuffet over noe;
 • en ung mann som klemmer seg til en annen person, vil få psykologiske problemer som han ikke klarer å takle.

Månedrøm

Suppurations i månen drøm boken bære negativ energi:

 • bli kvitt pus - å løse dine problemer i virkeligheten;
 • klemme pimpleet selv - personlig vekst;
 • klemme noen - andre mennesker bruker vennlighet og intriger;
 • du blir behandlet med en abscess - et tidlig møte med gamle venner;
 • en stor mengde væske har lekket ut - de vil invitere deg til en feiring.

Intim drøm

Ifølge en intim drøm bok, å sette press på en purulent pimple i et intimt sted betyr å tvile på sin styrke og attraktivitet. Det kan også være et tegn på eksisterende sykdommer.

Vinterdrøm

Evakuerende pus drømmer av følgende grunner:

 • utvinning etter langvarig behandling;
 • åpne selve abscessen - utgivelsen av en dårlig vane;
 • å behandle kjelen på føttene - arbeidet vil ikke bli verdsatt;
 • på baksiden - seier over fienden;
 • På hendene - et stort tap i økonomiske eller materielle termer.

Sommerdrøm

Ifølge sommeren snoot, åpne kjelen og se pus - til det mislykkede tilfellet. Det vil vende mot drømmeren og gi ham lange problemer.

Uoppdagede abscesser på kroppen vil fortelle deg nøyaktig hvor en ny sykdom stammer.

Høstdrøm

Ifølge høstdrømboken, en drøm der en pimple burst betyr at drømmeren vil bli forrådt av gode venner. Omdømme etter denne historien vil bli bortskjemt, og et stort antall mennesker kan vende seg bort.

Hjemmedrøm

Behandlinger for å klemme pus i en drøm:

 • koker som er på kroppen - til lykke og materiell velvære;
 • skyv purulent akne på deg selv - bli kvitt problemer og problemer.

Kreativ drøm bok

Hvis du drømmer om at en abscess har brutt seg gjennom, så vil drømmeren i realiteten finne en ikke-standard og dristig beslutning i en hobby. Det vil ikke gi fortjeneste, men personen vil åpne seg fra den nye siden.

Drømmer ubevisst

I henhold til drømboken om underbevisstheten, klemmer ut deres purulente koke i en drøm - til de seriøse testene som en person bygger for seg selv.

Video: hvorfor drøm pus

Filmet av kanalen "HoroscopeVideo - Horoskop for i dag."

Flere Artikler Om Typer Acne