Eventuelle forstyrrelser i kroppens funksjonalitet kan føre til hudutslett. Den mekaniske metoden for å fjerne akne og hudormer er fulle av utseendet av sår og post-akne, noe som er ganske vanskelig å kvitte seg med. Du kan raskt fjerne sårene på ansiktet ditt, hvis du vet hva og hvordan du gjør det. Du kan rydde huden din av akne ved hjelp av kosmetiske prosedyrer, medisiner eller populære oppskrifter.

Årsaker til

Problemet med huden er lettere å hindre enn å behandle det. Akne sår, som til slutt blir til alvorlige sår, vises ikke av seg selv, de er resultatet av feilaktig fjerning av utslett. Ikke rart at dermatologer forbyr klemme pimples. I tillegg er det på denne måten mulig å infisere infeksjonen og forårsake alvorlig skade på kroppen. Stagnerende flekker forblir i stedet for en feil eliminert abscess, som om mikrober injiseres, blir til smertefulle sår. Et sårmerke eller akne sår forekommer også av slike grunner:

 • Mekanisk fjerning av kvise. Tvunget klemme hender. En infeksjon kommer inn i den åpne ilden, som er full av rødhet og smertefulle sår.
 • Feil diett eller et brudd på mage-tarmkanalen. Overeating og spise junk food kan forårsake dermatologisk utslett.
 • Feil omsorg for dermis. Bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet, ignorerer utslett, bruk av kosmetikk som ikke er egnet for hudtype, kan være en faktor i forekomsten av utslett, som blir til spor og sår.
 • Forstyrrelser av hormonbalanse. Spesielt ofte observert i ungdomsår og hos kvinner i menstruasjonsperioden.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Hvordan bli kvitt?

Hvis akne i ansiktet har røde flekker eller sår, bør du umiddelbart bli kvitt dem, da disse ikke er de eneste konsekvensene som kan forventes av en person som ikke har tatt forholdsregler. Svakt betent områder bør behandles umiddelbart med et spesialmiddel basert på alkohol. Denne tiltaket vil bidra til å tørke kvise og forhindre at det blir vondt. Når du går utenfor, bør du behandle ansiktet ditt med anti-UV-krem. Men hvis alle tiltakene ikke hjalp og problemet var igjen, må du fortsette til mer radikale handlinger.

Besøk til en skjønnhetspleie

Veldig effektiv er teknikken til å motvirke akne og akne ved hjelp av en erfaren kosmetolog-dermatolog. Denne prosedyren utføres i kosmetologerom, som har tillatelse til å praktisere og sertifisering av spesialisering. Salonrensing av ansiktet, som gjør det mulig å fjerne spor og sår fra akne, innebærer dyp rensing av epidermis. Det utføres med laser eller mekanisk. Det inkluderer også bruk av peeling agents, anti-inflammatoriske og sårheling masker for ansiktet. Under prosedyren eliminerer kosmetologen pimpleet og neste dag er det ikke engang et spor av det igjen.

Den mest effektive er peeling for ansiktet. Skille kjemisk, mekanisk og laser. Det positive resultatet skyldes eksfoliering av keratiniserte hudpartikler.

medisiner

Bruk av narkotika bør kun utføres etter et besøk hos dermatologen. Etter undersøkelse og muligens testing vil spesialisten foreskrive medisiner som vil gi et effektivt resultat i en bestemt sak. Det er mulig å kurere sår for akne, snu til sår, ved farmasøytiske midler presentert i tabellen:

Folk oppskrifter

Bli kvitt akne, som raskt blir til smertefulle sår, kan være hjemme. Hvis du ikke har tid til å gå til kosmetikkrommet, vil du ikke ty til medisinering, du kan bruke tradisjonelle oppskrifter som vil hjelpe til med å behandle dermatologiske problemer. De mest effektive oppskrifter for å eliminere akne merker du kan gjøre hjemme:

 • Masken tørker. Bland yoghurt, havremel og 1 ss. l. sitronsaft. Påfør ansiktet og hold i 15 minutter.
 • Sårhelsemiddel. Rist 50 g såpe. Fortynn den aktive ingrediensen med vann slik at et tykt såpemiddel blir dannet. Legg til massen på 1 ts. brus og salt. Søk om en halv time.
 • Healing gel. Klipp av et modent stykke aloe vera og legg det i kjøleskapet i 4 timer. Etter at tiden er gått, trekk juice fra den og behandle berørte områder med den.
 • Organisk maske. Krympe bringebær og bjørnebær bær med en gaffel. Kombinere med fettfattig yoghurt. Påfør huden og hold i 40 minutter.
 • Rosa lotion. To kopper blomsterblader plassert i en liter krukke. Hell komponenten med vodka og kokt vann i like deler. Smør i kjøleskapet i 4 dager. Tørk acne med tonic.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Hva ikke å gjøre?

Før du bruker et verktøy som er designet for å eliminere akne og sår etter dem, bør du sørge for at den valgte metoden er trygg og vil være effektiv. Den beste løsningen på dette problemet vil være en tur til en hudlege som etter en undersøkelse og detaljert diagnose vil kunne bestemme årsaken til dermatologisk utslett. Det er strengt kontraindisert mekanisk ekstrudering av akne og purulente pustler. En slik spontan prosedyre kan føre til alvorlige konsekvenser. Bare for å helbrede akne og sår er ikke veien ut, blir ansiktet ryddet i kort tid, hvorefter et tilbakefall i en mer alvorlig form kan oppstå.

Hva å gjøre hvis plukket en kvise og forlot et sår

Anbefalinger fra leger at utslett på ansiktet ikke kan presses ut, hopper de fleste jenter over ørene.

De fortsetter å rudesløst skrape huden, prøver å trekke ut innholdet av ålen.

Og hvis pus ikke kommer ut av den indre klumpen, pierce den med en nål, komme til kjøttet selv.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Enig med hvem det ikke skjedde at du plukket en kvise til et dypt sår, som igjen ble betent og ikke helbredet lenge?

Men denne situasjonen er full av konsekvenser - sekundær infeksjon, dannelse av dype arr og arr.

For å unngå dette, la oss se på måter å helbrede sår etter akne uten komplikasjoner.

Hva er kvise?

En kvise er en sebaceous kirtelkanal, blokkert av fete sekreter og hornete skalaer av epitelet, noe som forårsaker bakterier å forårsake betennelse.

Det hele begynner med dannelsen av åpne og lukkede komedoner - svarte flekker eller prosyanok. Har du ikke knust minst en gang med neglene dine forstørrede porer, hvorav hvitt tykt fett stod ut?

Men kategorisk er det umulig å gjøre det, fordi skadet vev er inngangsporten for infeksjon.

Det er av denne grunn at papler, pustler, noder og purulente cyster dannes. Og akne påvirker ikke bare hele ansiktet, men sprer seg også til kroppen.

Foto: dannelse av en abscess

En pimple ser ut som en stor støt på overflaten, og pus er dyp i dermis.

Det skjer ofte at hun knust et tuberkul, men klemte ikke ut noe. Og nå har det blitt et revet sår, og jenta vet ikke hva som skal gjøres med det.

Men det patologiske innholdet kan ikke flyte ut, men inne, noe som vil føre til fremveksten av nye lesjoner.

Men ikke alle forestiller seg alle konsekvensene av et slikt initiativ, som ofte er mye mer alvorlige.

Varianter av sår

Etter å ha revet acne på huden, oppstår en rekke feil:

 • en abscess er en relativt lett sår, når kanalen i talgkjertelen lukkes med fett og blir betent. Det er nok å salve sentrumet med et antiseptisk et par ganger for å forhindre ytterligere spredning av infeksjonen;
 • furuncle er en mer alvorlig patologi. Ikke bare er munnen av sebaceouskanalen påvirket av bakterier, det begynner også nekrose av det omkringliggende vev og selve kjertelen. Sykdommen, når flere lignende formasjoner hopper ut, kalles furunkulose.
 • også, foci kan fusjonere inn i et stort karbunkel, som er uutholdelig sår og tannkjøtt. Ofte stiger kroppstemperaturen og generell helse forverres. Dessverre, raskt kurere sykdommen vil ikke fungere. Langsiktig antibiotisk bruk er indikert, og i avanserte tilfeller er kirurgisk inngrep nødvendig;

Foto: Hydradenitt i armhulen

 • hydradenitt - betennelse i svettekjertlene dypt under huden, oftest i perineum eller i armhulene. Disse støtene er svært smertefulle og fylt med pus. Hovedårsaken er at mikrober penetreres gjennom riper, slitasje og annen skade.
 • follikulitt er en smittsom prosess av hårsekk eller pærer. Problemet er lokalisert i de hårete områdene av hode og kropp. Som i tilfelle av hydradenitt, er kirurgisk åpning av lesjonene og grundig rehabilitering av de indre kaviteter kreves.

Foto: follikulitt i hodebunnen

Hvordan bli kvitt dem

Hvis det oppstår ukendte sår på integumentet, bør en lege bli besøkt.

Nødhjelp krever store støt, betent og purulent foci, ledsaget av høy kroppstemperatur.

I intet tilfelle kan ikke selvmedisinere og anvende folkemessige rettsmidler. Kun en lege er i stand til å foreta en nøyaktig diagnose og foreskrive tilstrekkelig terapi.

Hvis såret er lite eller såret er grunt og ufarlig, så kan du ta handling hjemme:

Foto: Ved små sår vil applikasjoner med aloe leaf hjelpe

 • tørk med en steril bandasje fuktet i en løsning av hydrogenperoksid 3%;
 • Fest aloe leaf til det skadede området og lim med en gips. Bytt bandasjen hver 5-6 timer. Allerede etter den første prosedyren begynner såret å synlig trekke seg;
 • Skadede områder av akne kan spres på granharpiks. Hvis du gjør dette 3-4 ganger om dagen, vil du kunne helbrede skaden om noen dager.

Når sårene vises på nesen eller over leppen og blir dekket med en skorpe, er det sannsynligvis pyoderma mot bakgrunnen av svekket immunitet.

Patologi er forårsaket av bakterier - stafylokokker, streptokokker, Pseudomonas bacillus og andre.

Salven som er fremstilt fra 5 g propolis, 5 g voks og 50 g vaselin, klare seg godt med infeksjonen.

 • Under omrøring periodisk oppvarmes ingrediensene i et vannbad i 10 minutter.
 • Deretter påføres en liten mengde av blandingen på bandasjen, påføres det betente området og festes med tape over natten.

Video: "Slik fjerner du kvise i ansiktet - råd fra en kosmetolog"

Spørsmål og svar

Forsøk aldri å glosse over en skadet pimple med fundament eller concealer.

Kosmetikk tetter de omkringliggende porene og skaper gode betingelser for veksten av bakterier.

For helbredelse av ulike sår, er det spesielle legemidler som desinfiserer og fjerner betennelse.

Hvordan behandle et sår, hvis plukket en kvise

Hvis betennelse og suppurering er fraværende, er det bedre å la såret trekke seg selv.

Etter to eller tre dager, vil det begynne å helbrede og bli dekket av en skorpe, som ikke kan rippes av, ellers vil et stort arr forbli.

Foto: Akne arr

Men du kan prøve å fremskynde prosessen med regenerering ved hjelp av en bedøvelsesspray Olazol med havtornolje eller Algofin-salve. Det siste verktøyet blir også brukt under bandasjen, hvis det berørte området har et stort område.

Hva er farlig selvfjerning

Det er strengt forbudt å berøre purulente utslett på ansiktet, og spesielt på overleppen, siden infeksjonen lett vil trenge inn i blodet og spre seg gjennom hele kroppen.

Historier er kjent for å være dødelige etter slike manipulasjoner, når døden oppstår på bare noen få dager som følge av sepsis.

Hvordan bli kvitt vana med å knuse akne

Den enkleste måten er å forestille seg de forferdelige konsekvensene av å klemme akne.

Og enda bedre å se bilder og videoer om dette emnet på Internett. Hvis denne metoden ikke hjelper, trenger du noe å ta hendene så snart de nådde for neste ål.

Hvordan bli kvitt liten akne på pannen? Finn ut her.

For eksempel kan du hente en pimply-pakke som er veldig distraherende og beroliger nervene.

Jenter som har sluttet å trykke akne, gi slike anbefalinger:

 • Se sjeldnere i speilet, med mindre du trenger å fikse håret eller sminke, prøv å ikke berøre utslettet;
 • gå inn for sport eller finn en hobby som vil ta opp hele fritiden din. Se på filmer, les bøker, lytt til musikk, gå til skjønnhetssalong og konserter, tilbringe mer tid utenfor hjemmet;
 • Hvis du tror at folk stadig er oppmerksom på akne, fokuserer på fordelene. Nydelig frisyre, ny leppestift, tett kjole, høyhælesko, dristig manikyr - alle disse distraherende manøvrene vil bidra til å glemme utslett og deg og andre.
 • elsk deg selv slik du er med alle feilene, fordi ingen er perfekt. Men når et ekte inferioritetskompleks allerede har utviklet seg, ta kontakt med en psykolog for hjelp.
 • hvis du har en alvorlig form for akne, er det bedre å gå til skjønnhetspleieren og begynne behandling i tide;
 • se på maten, spis mer vitaminer, drikke renset vann, grønn te, naturlig juice og yoghurt, gi opp dårlige vaner;
 • opprettholde hygiene, rengjør ansiktet ditt riktig, bruk peeling med jevne mellomrom og regelmessig fukte huden.

Hva å gjøre etter mislykket ekstrudering

Det er nødvendig å tenke hundre ganger før du knuser en pimple.

Tross alt er filmen som omgir pus så tynn at den lett blir revet. Og det patologiske innholdet flyter ikke bare utover, men også innover.

Etter mislykket manipulasjon er det nødvendig å forhindre spredning av infeksjon:

Foto: Betennelse bør behandles med salisylalkohol

 • Først brenn skade med salisylsyre eller peroksid. Du trenger ikke å gjøre dette med jod eller alkohol for å unngå alvorlig brenning;

Foto: Vishnevsky salve vil trekke pus

 • hvis såret er purulent, bruk deretter en bomullsskive med Vishnevsky salve til ilden for natten;
 • Smør deretter med sink salve hver dag for å fjerne hevelse og tørke.

Foto: Zink salve vil fjerne hevelse og tørke varen.

Inntil fullstendig helbredelse er det umulig å bruke dekorative kosmetikk, spesielt grunnlag og pulver.

Hvordan fjerne rødhet

Det skjer og dette: jenta plukket en kvise og vet ikke hvordan å fjerne rødheten.

Det viktigste er å gjøre det riktig slik at sekundær infeksjon ikke oppstår, og et stort furuncle ikke dannes.

Du kan takle problemet raskt hvis du bruker en av de viste metodene:

 • satt på Vizin;
 • prosess vasokonstrictor dråper for nesen til wadded disk og plassere i 10 minutter i fryseren. Og så gjelder det røde området for en stund;

Foto: Påføring av kosmetisk is med kamille vil lindre rødhet

 • Frys avkoket av kamille, kalendula eller persille i isformer, og tørk dekslene med kuber flere ganger om dagen.
 • tørk og hakk valnøttblader, calendula blomstrer, pilbark og hell over vodka. Insister minst en uke på et mørkt sted, og røyker av og til på krukken. Lotionen påføres prikket med en bomullspinne 2-3 ganger per kveld.

Hvordan fjerne betennelse

Følgende stoffer har en gunstig effekt på huden, helbredet, dekontaminerer og lindrer betennelse:

 • Krem Depantol (Dexpanthenol og Chlohexidine) - perfekt absorbert, penetrerer dypt inn i dermis, stimulerer cellefornyelse;
 • Pantoderm salve (Dexpanthenol) - øker elastisiteten og akselererer regenerering;

Foto: syntomycin vil lindre betennelse

 • liniment Sintomitsina - undertrykker betennelse og bekjemper infeksjon, renser og strammer sår;
 • Metrogyl (Metronidazol) - ødelegger patogen flora og forhindrer videre reproduksjon;

Foto: gel med metronidazol vil ødelegge patogen mikroflora

 • Bee Celandine Cream-gel (essensielle oljer av sandeltre, tea tree, celandine og andre) - desinfiserer, gjenoppretter skadet vev, lindrer kløe og rødhet;
 • salve Sledotsid (sinkoksid og hyaluronsyre) - eliminerer pigmentering og stopper den inflammatoriske prosessen, fukter, løser arr, forhindrer utseendet på ny akne;

Foto: Contractubex vil gjøre arr mindre merkbar.

 • gel Kontraktubeks (heparin, allantoin og løk ekstrakt) - fjerner arr, gjenoppretter epitelet, reduserer kløe.

Nyttige tips

 1. Hvis en svulst har begynt etter å ha revet fra en pimple som ikke faller i størrelse, bør du umiddelbart konsultere en lege. Kanskje det danner en furuncle.
 2. Det er lov til å trykke bare fullt modne elementer som ikke gjør vondt, har en konisk form med et hvitt hode på overflaten. Glem aldri om renslighet og desinfisering av huden, hendene. Prosessen med pusekstraksjon utføres bare når det skarlagede blodet begynner å strømme. Sørg for å behandle såret etter at operasjonen er fullført (klorhexidin, kalendeltinktur, hydrogenperoksid).
 3. Det er viktig å unngå stressige situasjoner, siden negative følelser bidrar til en økning i antall akne.

Jenter, bli ikke opprørt på grunn av en annen kvise og straks presse og plukk den.

Tross alt, sjelden har noen et virkelig perfekt ansikt uten en eneste feil. Og du trenger ikke å sammenligne deg med Hollywood-skuespillerinner på deksler av magasiner eller skuespillerinner i musikkvideoer. Tro meg, det var ikke uten photoshop og massevis av kosmetikk.

Hvorfor vises akne på en manns ryg? Finn ut her.

Hvordan bli kvitt subkutan akne i ansiktet? Les videre.

Hvordan behandle sår på ansiktet. 3 hovedmetoder

Legene forbyder ikke bare akne med hendene, eller til og med berøre de betent områder i huden. Hvis infeksjonen ikke kommer inn i kroppen, som allerede er bra, vil sporene etter slik akne definitivt forbli. Deretter oppstår spørsmålet hvordan man fjerner sår fra akne i ansiktet eller andre deler av kroppen, men som praksis viser, er dette ikke så lett å gjøre.

Noen ganger bli kvitt sår eller post-akne som forblir etter akne eller annen betennelse er mye vanskeligere enn selve sykdommen. Faktum er at huden vevet er skadet mye mer, og for behandlingen er det nødvendig å bruke mer seriøse metoder.

Slik fjerner du ansiktssår raskt

Hastigheten som problemet løses på, avhenger av graden av forsømmelse, lokalisering og kontrollmetoder. I alle fall er behandlingen delt inn i to hovedtyper:

 1. Hudpleie og behandling av sår i hjemmet. I dette tilfellet brukes en rekke medisinske og kosmetiske preparater, så vel som naturlige rettsmidler. Det er verdt å merke seg at alternativ medisin fungerer noen ganger veldig bra for å eliminere slike problemer.
 2. Hudpleie og behandling av sår i klinisk setting. Dette er akkurat ditt valg hvis du ikke vil bruke mye tid på selvbehov, og streber etter å få et 100% resultat. Selvfølgelig vil en profesjonell skjønnhetspleie gi de riktige anbefalingene og foreskrive prosedyrer som vil bidra til å raskt bli kvitt betennelse. Hvis du ikke vet hvordan du fjerner sårene fra ansiktet selv, må du ta kontakt med klinikken. Men det bør forstås at tjenestene av denne typen vil koste deg mye mer enn selvbehandling.

Nedenfor finner du de grunnleggende anbefalingene for å eliminere sårene alene. Men du bør forstå at bruken av noen av dem kan ende opp dårlig hvis du ikke har mottatt nøyaktige anbefalinger fra fagfolk.

Du trenger bare å snakke med en skjønnhetspleie flere ganger om du kan bruke den valgte løsningen. På grunn av dette vil du i utgangspunktet beskytte deg mot dårlige konsekvenser. Når legen bekreftet muligheten for å bruke bestemte midler, kan du gjerne gå videre til praktiske tiltak.

Tenk på individuelle behandlingsmuligheter folk, medisinske og kosmetiske midler. Du må kanskje kombinere flere behandlinger samtidig for å få best mulig effekt. Detaljert informasjon du igjen kan få fra en kosmetolog.

Hvordan bli kvitt ansiktsssår på en medisinsk måte

Spesifikke legemidler er foreskrevet av den behandlende legen, som forutprøver pasientens hud og bestemmer sin type. Blant de mest effektive og populære måtene er:

 • Kontraktubeks. Legemidlet brukes ofte til å behandle spor igjen etter noen form for akne. Verktøyet har nesten ingen bivirkninger. Listen over kontraindikasjoner er kort, slik at leger ofte foreskriver et stoff selv for akselerert helbredelse av vasskopper arr hos barn. Ikke den billigste, men en av de beste alternativene.
 • Zener. Dette utendørs middel er noe billigere. Det er foreskrevet i enkelte tilfeller for personer med problematiske hudtyper. Vær oppmerksom på at stoffets sammensetning bidrar til en sterk tørking av huden. Hvis du har å gjøre med smittsom betennelse, er det bedre å se etter et annet alternativ. Hvis du er ute etter hvordan du kan kurere sår på ansiktet, for eksempel akne, så er dette ditt valg.
 • Baziron. Et annet sterkt verktøy, som skal behandles så nøye og nøyaktig som mulig. Det er bemerkelsesverdig at Baziron hjelper ikke bare med å fjerne sår fra ansiktet, men også for å forhindre forverring av sykdommen. Derfor er legemidlet ofte foreskrevet av leger som et effektivt middel for forebygging. Etter bruk blir huden også mindre fet, og sebaceous kjertlene blir satt i orden. Du kan lese mer detaljerte instruksjoner om bruk av Baziron gel og dets analoger her.

Dette er ikke hele listen over effektive stoffer, men andre midler brukes bare i enkelte tilfeller. Listen inneholder mer eller mindre universelle legemidler, som mest sannsynlig bare vil ha en positiv effekt på huden din.

Hvordan bli kvitt sår på huden av folkemidlene

I de fleste tilfeller er leger ganske skeptiske til tradisjonell medisin. Men kosmetikk, og spesielt behandling av sår på huden - dette er ikke tilfelle. Faktum er at noen folkemessige rettsmidler i denne virksomheten fungerer mye mer effektivt enn medikamenter.

Alt avhenger av de spesifikke årsakene til sår og egenskapene til menneskelig hud. Blant de populære folkemetoder som er verdt å markere:

 • Mask av havremel og fettkjær. Akne påvirker de øvre lagene i huden, noe som resulterer i arr. For å kvitte seg med problemet, er det nok å hvite de nødvendige områdene i ansiktet og bli kvitt døde celler. Denne masken håndterer oppgaven sin. Havregryn trenger litt sliping og legges i en beholder med kefir i noen minutter. Masken er klar når flakene svulmer. Blandingen påføres ansiktet i 20-30 minutter. Etter det blir det vasket av med varmt vann. Skyll i sirkulære bevegelser. Dette gir masken en slags skrubbeffekt.
 • Maske for sår på ansiktet av blå leire. Stoffet selges i apotek i form av et vanlig pulver. Bruk instruksjonene på pakken, bare ta den til ønsket tilstand. Som regel er det nok å helle leiret i en beholder med varmt vann og bland til blandingen når ønsket konsistens. For å forbedre effekten i den resulterende substansen, kan du legge til noen dråper essensiell olje. Påfør masken i ansiktet og hold i 30 minutter. Skyll deretter med varmt vann. Leire har en helbredende effekt. Det lindrer sebaceous kjertlene og fremmer rask restaurering av hudceller.
 • Sitrusjuice som ansiktslotion. Hvis huden har sår etter akne, trenger den klart vitaminer. Sitrusfrukter er kjent for å være rik på vitamin C. Bland saftene av sitron, oransje og grapefrukt i samme mengder. Tørk ansiktet om morgenen og kvelden daglig. Hvis du er ute etter hvordan du raskt fjerner såret fra akne, er det bedre å lete etter andre metoder. Denne metoden er mer holdbar, men svært effektiv.
 • Maske basert på honning og sitron for å gjenopprette huden. Komponentene påvirker huden på en slik måte at de cornified cellene raskt blir brakt ut, og de erstattes av nye celler i epidermisene. Dette gjør at du raskt kan gjenopprette huden og bli kvitt lettelse. Ansiktet blir glatt, mykt og behagelig å ta på. Hvis post-acne er dypt, kan du legge til litt malt kaffe til blandingen. Dens partikler vil gjøre en utmerket skrubbe fra en vanlig maske. Blandingen må holdes på ansiktet i minst 30 minutter.
 • Tinktur basert på Hypericum som en lotion. Alkohol i seg selv har en stor effekt på fet hud. Det tørker dekselet og renser opp sebaceous kjertlene. Hvis du insisterer på Hypericum forlater for noen dager i alkohol, får du en utmerket lotion for å gjenopprette huden din. Som sitrusjuice, bør denne blandingen brukes om morgenen og kvelden for å tørke huden.

Hvordan bli kvitt sår i ansiktet ved kosmetiske metoder

Dette er det enkleste alternativet, som imidlertid krever ikke mindre oppmerksomhet og nøyaktighet. For behandling av brukte spesielle rettsmidler for ekstern bruk. Disse er vanligvis kremer og lotioner. I markedet med stor popularitet fikk produktene til slike selskaper:

 • Chanel.
 • Clarins.
 • Givenchy.

Hvis du vil lære mer om hvordan du fjerner merker fra akne i ansiktet ditt, må du se videoen under til slutt. I den oppgir eksperten fullt ut dette emnet og gir praktiske anbefalinger:

Sår i ansiktet, som andre typer post-akne, fjernes ganske problematisk. Men du kan øke hastigheten på prosessen betydelig hvis du velger de riktige behandlingsmetodene.

Sår på ansiktet: hvordan raskt bli kvitt dem?

Ansiktssår er ikke bare et estetisk problem. Noen ganger indikerer de en alvorlig sykdom som krever nødbehandling.

Hvorfor er det sår på ansiktet: Mulige årsaker

Årsakene til utslett er delt inn i to typer: som følge av hudsykdommer; dukket opp på grunn av funksjonsfeil i de indre organene.

Usunn livsstil kan være en provoserende faktor. Misbruk av junk food, alkohol, røyking - alt dette har en negativ innvirkning på ansiktets utseende.

Enhver feil i kroppen kan føre til akne, akne, sår på ansikt og kropp. Dette skyldes oftest sykdommer i fordøyelsessystemet, sirkulasjon og kjønn.

Hudsykdommer oppstår mot bakgrunn av å ignorere hygieneglene og på grunn av infeksjon fra infeksjonsbæreren.

Hva er sårene i ansiktet?

De viktigste hudsykdommene:

 • Dermatitt: allergisk, oral, kontakt, atopisk (eksem);
 • herpes;
 • acne;
 • Streptokokkinfeksjon - streptoderma.

Sår i ansiktet med dermatitt

Dermatitt er en alvorlig sykdom, ledsaget av ubehagelige symptomer og utsatt for progresjon.

Typer av dermatitt har lignende symptomer:

 • hudrødhet;
 • kløe;
 • peeling;
 • blærer / blærer.

Hvis minst ett av disse symptomene oppstår, bør du kontakte en hudlege, ellers vil den inflammatoriske prosessen spres til sunt vev.

Manifestasjoner av herpes på ansiktet: hvordan bli kvitt dem?

Herpes simplex og helvetespatogen kan vises på ansiktet. De forekommer i sykdommer i hematopoietisk system, nedsatt immunitet, hypotermi / drak, stress og også etter nær kontakt med en person som har en forverring av herpesinfeksjon.

Herpes simplex påvirker hovedsakelig leppene, spesielt i hjørnene. Alvorlig sykdom ledsages av spredning av sår på munnslimhinnen og sunn hud.

Herpetic eruptions er vannfulle vesikler med gjennomsiktig innhold. Rundt dem blir huden rød og danner en kant. Slike sår kløe og vondt.

Helvedesild ligner herpes simplex, men boblene er større. Over tid briste de, dannet sår og skorper.

De er lokalisert langs ansiktsnerven. Denne typen sykdom er preget av sterk smerte, som forblir selv etter at sårene forsvinner.

Bli kvitt herpes for alltid umulig. Sykdommen overføres til remisjonstrinnet. Det blir harmløst og ikke smittsomt. Med påvirkning av negative faktorer, oppstår sår igjen.

Behandling og forebygging av herpes sår inkluderer:

 • Korrigering av livsstil, ernæring;
 • Tørking med antiseptika: jod, fucorcin, strålende grønn, alkohol for å danne en skorpe;
 • Fuktighetsgivende skorpe krem, petroleum gelé;
 • Behandling av sår med antivirale salver: Zovirax, Acyclovir, Valtrex, oksolinsyre;
 • Godkjennelse av orale antivirale midler (Zovirax, Gerpevir, etc.);
 • Mottak av homøopatiske midler: Enghistol, Anaferon;
 • Interferon mottak: Laferon, Viferon;
 • Bruk av immunomodulatorer: Imunofan, vitamin C, betyr med echinacea.

Det er forbudt å klemme bobler som klør. Dette vil føre til spredning av lesjoner.

Hvordan kurere akne?

Akne er et rødt punkt. Akne påvirker mennesker i alle aldre. Mer utsatt for utseendet er fet hud, hvor porene er tilstoppet med hudfett. I de blokkerte porene multipliserer bakterier, forårsaker betennelse - akne. Også sistnevnte i begynnelsen av utviklingen har form av svarte prikker.

Med et mildt sykdomsforløp kan du prøve å bekjempe det selv ved hjelp av populære oppskrifter:

 • Sitron. Et stykke sitrus blir behandlet ansikt til punkt. Etter bruk solkrem, som sitron øker følsomheten av huden til ultrafiolett stråling;
 • Masker på hele ansiktet av rå revet poteter;
 • Tannkrem. Den er påtrykt prikket;
 • Frosne dekoder av kamille, calendula, serie. Kubber for å tørke hele ansiktet;
 • Tea tree olje bør påføres prikket i sin rene form;
 • Aspirin fjerner raskt rødhet. Tabletten knuses, tilsettes vann, som fører til oppslemming. Stikket to ganger i uken.

Fra apotek kan du bruke slike stoffer som Skinoren, Adapalen, Heparsulfur-GF. Akne kan maskeres med tonale midler, i motsetning til andre typer utslett.

streptoderma

Denne smittsomme sykdommen provoserer streptokokker. Det aktiveres under påvirkning av overarbeid, stress, vitaminmangel, redusert immunitet, dårlig hygiene.

Streptoderma kan oppstå etter en insektbit eller ripe.

Infeksjonen utvikler seg raskt og er smittsom: det overføres gjennom hverdagens gjenstander som pasienten har rørt. Symptomer på streptoderma: bobler vises i ansiktet, fylt med væske, transformerer til sår; huden flager av; kroppstemperaturen stiger; det er generell ulempe, appetitt er tapt; sår på ansiktet kløe, tourniquet, pigment flekker forblir i deres sted.

I begynnelsen av utviklingen er sykdommen ligner på kyllingpokker. Den utvikler seg raskt.

Det er mulig å kvitte seg med streptokokkerkomplekset ved hjelp av lokale og systemiske legemidler. Utelukket fra å besøke offentlige steder på grunn av smittsomme sykdommer.

Lokal terapi - behandling av sår med tørkemidler. Disse vil fjerne brennende og kløe. Når temperaturen stiger, drikk rikelig med vann. Du kan ikke svømme, fordi et fuktig miljø er gunstig for spredning av infeksjon.

Sår gjør lotioner med en løsning av tannin, resorcinol eller borsyre. Pulver med et antibiotikum vil bidra til å overvinne kløe og brenning. Iktyol og salisylsalve kan brukes. For å fremskynde prosessen med tørkesår, kan du bruke et jødepunkt.

Sår kan smøres med 5% hydrogenperoksid eller strålende grønn to ganger om dagen. Bobler og huden rundt dem behandles også med infusjon av calendula og kløver (2 ss. Blanding av kokende vann).

Bobler og erosjon som øser, kan behandles med en avstengningsdekok. For å lage mat, må du hælde 1 ss. l. urter 200 ml kokende vann, suge i et vannbad for en kvart time og belastning.

Healing skjer raskt - innen en uke. I avanserte tilfeller tar det mer tid. Hvis tilstanden til pasienten er alvorlig, er det nødvendig å plassere ham på sykehuset i dermatovenerologisk dispensar.

Hvordan kurere brannsår i ansiktet?

Mindre hudskader kan repareres av deg selv. Først av alt anbefales det å bruke aloe juice - det reduserer betennelse, akselererer regenerering, har en bakteriedrepende egenskap.

Det påføres på en bomullspute og påføres sår flere ganger om dagen.

Fremskynder helbredelsen av vitamin E, blandet i like stor grad med rosenolje. Sammensetningen er behandlet brenner peker til 3 ganger per dag. Prosedyren utføres bare etter kjølesår.

På lignende måte ved hjelp av en propolisløsning (1 ts. Av midler til 3 ss vann) og honning blandet med vegetabilsk olje. Såret healer ganske raskt.

Vi snakker om akne sår: effektive metoder for befrielse

God dag! I dag kan jeg med sikkerhet si at han er snill. Jeg er 28 år gammel og min første akneproblemer oppstod da jeg var tenåring. Slægtninge hevdet at dette var en alder, og at akne snart ville passere seg selv. Og det skjedde egentlig med alle mine jevnaldrende, bare ikke med meg. Forfedret acne fortsatte å plage i mange år. Først prøvde jeg å skjule disse problemene ved hjelp av kosmetikk, men ansiktet led av det enda mer, og arr, sår og betennelser begynte å dukke opp på kimene.

Det var ingen som skulle vende seg til, fordi vennene mine hadde sagt farvel til denne typen fenomener for lenge siden. Derfor tilbrakte jeg mine kvelder med hodet mitt på Internett, på jakt etter mirakelkrem til problemkroppen min. Jeg lærte raskt hvordan jeg skal håndtere utslettene selv, men det viste seg å være vanskeligere å eliminere konsekvensene. Jeg lurte på hvorfor det er sår etter akne, hvordan bli kvitt disse komplikasjonene, hvilke metoder som er bedre å bruke, etc.

Jeg bestemte meg for ikke å teste meg selv med moderne medisin og benyttet seg av populære oppskrifter fra naturlige produkter. Finne ut årsakene til komplikasjoner etter akne og bruke en rekke tips for å eliminere dem, resultatet tok ikke lang tid. Nå bruker jeg noen oppskrifter fra tid til annen, og jeg har mye erfaring med å håndtere effektene av hudutslett.

Årsaker til akne sår

For å utholde hele perioden av modning av akne for sin naturlige utryddelse, trenger du litt tålmodighet. Det skjer ofte at denne kvaliteten forlater en person, og han prøver å presse formasjonen med hendene, og så skjule også rødheten under et lag av grunnlag eller pulver. Slike metoder kan føre til betennelse og dannelse av flekker som forblir på huden i lang tid. For ikke å bli en fiende, må du vite om årsakene som bidrar til forekomsten av sår etter akne:

 • manglende overholdelse av regler for personlig hygiene og desinfeksjon - betennelse oppstår på grunn av opphopning av støv, smuss og svette i ansiktet;
 • et forsøk på å fjerne akne for tidlig - fører til ødeleggelse av vev og infeksjon av blodet;
 • langvarig eksponering for sollys - huden tørker ut, akneformasjoner er enda mer irritert.

Som det viste seg, kan akne og konsekvensene etter dem virke ikke bare på grunn av ytre stimuli, men også som følge av sykdommer i det kardiovaskulære og endokrine systemet, indre organer på grunn av redusert immunitet etc. Noen av alternativene vil ikke ende med noe godt, med mindre du starter den riktige behandlingen.

Hvordan raskt bli kvitt komplikasjoner ved hjelp av populære oppskrifter?

De viktigste akne sår er arr, groper eller støt, betennelser og sår i form av røde flekker. For hver av plager er det folkemetoder som vil hjelpe om noen dager for å kvitte seg med problemet. For meg selv valgte jeg disse mest effektive oppskrifter:

 1. Eteriske oljer - hver gang før du legger på en balsam, en maske eller en terapeutisk blanding, legg til et par dråper av en eller flere oljer av oransje, te tre, frukt - sitron, lavendel og rosmarin til massen.
 2. Naturlig leire - bland en skje med grønt eller hvitt pulver med renset vann ved romtemperatur og bruk den resulterende vassdraget med et tynt lag på renset ansikt i en halv time. Vask av med varmt vann.
 3. Havregryn - hakkede flager hell kefir, la i 15 minutter, deretter blander med et tykt lag på et rent ansikt. Hvil i 20 minutter og vask av under rennende varmt vann.
 4. St. John's wort - blomstrer fylle med alkohol, sett i en lufttett beholder og la det varme i en uke. Etter utløpsdatoen, tørk ansiktet 2 eller 3 ganger om dagen med den ferdige tinkturen.
 5. Honning med sitron - i en spiseskje naturlig honning legg til en teskje sitronsaft, et par dråper rosmarin og en teskje eplecider eddik. Vi bruker en maske på det rydde ansiktet i 30-35 minutter. Vi vasker av restene.

Fra min egen erfaring kan jeg si at slike produkter ikke bare raskt og effektivt eliminerer ulike sykdommer etter akne, men også ut huden, nærer huden og positivt påvirker elastisiteten.

Farmasøytiske behandlinger

Hvis jeg trenger å bringe en person i full rekkefølge til en bestemt dato på kort tid, så i kombinasjon med produkter laget av naturlige produkter, bruker jeg farmasøytiske preparater. For å bekjempe kviser og deres karakterer, kan du bruke Differin, Baziron, Zenerit og Skinoren. Disse virkemidlene eliminerer epitelfett, hindrer utseendet til nye formasjoner og fjerner betennelser eller spor av gammelt akne.

For å bli kvitt arr og arr, bør du bruke stoffet Contractubex, som bidrar til å eliminere de synlige effektene av akne i et tidlig stadium. Hovedregelen ved bruk av narkotika - følg instruksjonene i instruksjonene.

På Internett fant jeg informasjon fra folk som bekrefter at du kan bli kvitt sporene etter akne. Raskt vitner deres vitnesbyrd overbevisende om effekten av disse stoffene. Her er noen av dem:

 1. "Problemet med akne arr har plaget meg i 2 år. Hvor mange tips jeg ga - ikke passere. Som et resultat, hjalp bare Zenerit. Nå er det ingen akne eller noen spor av dem. "
 2. "Før han prøvde mange stoffer for å fjerne merkene etter akne, led jeg mye av det, men da legen rådde meg til å kjøpe Baziron. Resultatet var ikke lenge i kommer. "

Det er bedre å forhindre akne sår

En av de vanligste sårene etter utslett på huden er betennelse eller enda verre, infeksjon av problemområdet på grunn av klemming av akne med hendene. Derfor, i tilfelle når hendene dine allerede har gjort sitt "skitne arbeid" og rødmen av huden har intensivert på stedet av kvise, og en liten støt har dukket opp, bør du ikke få panikk. For å forhindre infeksjon i det skadede området, bør det treffes forebyggende tiltak:

 • cauterize såret med hydrogenperoksid eller salisylsyre;
 • Vishnevsky salve skal påføres det purulente såret og bandasjen holdes hele natten;
 • Smør området med sink salve de neste dagene.

Hvis det er tid til å gjennomføre en rekke nødvendige prosedyrer for behandling av sår, kan du unngå ubehagelige konsekvenser i form av arr og inflammatoriske prosesser.

konklusjon

For å oppnå maksimale resultater i en minimumsperiode, er det nødvendig å rationelt kombinere folkemedisiner og farmasøytiske preparater, og viktigst, husk å overholde de grunnleggende regler for personlig hygiene. Vær sunn, takk for oppmerksomheten!

Acne sår: hvordan raskt bli kvitt og fjern dem fra ansiktet ditt?

Akne sår er en spesiell fase av akne betennelse som utviklet seg under hudoverflaten. Slike betennelser er vanligvis ikke synlige på avstand, men en person kan føle dem ved å stikke en finger langs overflaten deres. Akne sår eller som de ser etter blind akne har ikke noe hode i utgangspunktet andre typer acne vises som hvite pus eller svarte flekker på kroppen eller ansiktet.

Hva er akne sår på ansiktet?

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Blind pimple vil se ut som et slag mot huden og kan være smertefullt.

Comedos - en typisk akne lesjon symptomer som er utseendet av acne sår Akne som har whiteheads eller purulent hode som heter comedones

En lukket komedie som utvikler seg dypt inne i huden og er ledsaget av en sår, også kalt blindstempel. Blindstempel kan være smertefull hvis den er spesielt lokalisert dypt i hudlagene.

Blind akne / lukket komiker sår.

Vanlig akne / åpen komedon.

Kaldesår, som regel, vises omtrent i ett område hver etterfølgende tid med ny betennelse. Noen ganger vises de på overleppen.

Akne kan dukke opp overalt på leppene eller ansiktet ditt.

Akne sår kan klø, brenne eller stikke.

Akne kan være smertefullt å ta på.

Akne sår består av flere små blister som kommer sammen.

Akne har et uttalt svart eller hvitt hode.

Hvordan fjerne og raskt bli kvitt sår etter akne?

Hjem rettsmidler

Enkle former for blind akne, så vel som sår etter dem kan praktiseres hjemme, og ganske ofte er denne behandlingen nok for at sårene skal forsvinne alene.

Det finnes en rekke hjemmemedisiner som kan fremskynde helbredelsesprosessen, inkludert: bruk te-treolje, påføring av varme komprimerer eller til og med å bruke is som anestesi for sår fra akne.

Påfør en varm komprimering

Bruk av varm komprimering kan bidra til å fjerne sår fra kvise. Varme kan åpne porene, som kan trekke pimple nærmere hudflaten og skape et hode, hvorpå prosessen med modning og endelig forsvinning fra ansiktets hud vil ta 3 til 5 dager.

Dannelsen av hodet gjør at sebum, celler og bakterier kan forlate huden.

Varme fra kompressen kan også bidra til å lindre smerte.

Å behandle en blindkvise med en varm kompress, trenger du:

 1. Klargjør en varm kompress Sug en ren klut i varmt vann, men ikke kokende vann.
 2. Påfør en varm komprimering Hold en varm komprimering i stedet for sår fra en kvise i 10 til 15 minutter. Gjenta prosedyren tre til fire ganger om dagen til den blinde kvise når hodet og motner pusen.
 3. Hold det berørte området rent. Sørg for at området rundt kvise er rent og ikke berør det. Unngå å bruke kosmetikk til kvise har helbredet.

Prøv medisinsk akne gips

Aknepatch er et lite klistremerke som bør plasseres på toppen av akne sår. Klistremerket inneholder vanligvis et middel som behandler akne, slik som salicylsyre.

Det antas at Pimple klistremerker fungerer ved å trekke talg, absorbere overflødig olje, reduserer betennelse og reduserer størrelsen på flekkene betydelig.

Pimple klistremerker er tilgjengelig på apotek. De er diskrete, knapt synlige og kan brukes på natten eller til og med i løpet av dagen.

Hvor lang tid en person må ha på en gips varierer, men vanligvis må den endres minst en gang om dagen. Pimple klistremerker er oftere funnet for online kjøp.

Prøv tea tree olje

Tea Tree Oil er en populær ingrediens i akne behandling produkter fordi den har antibakterielle egenskaper og er i stand til å suge ut blubber og pus fra akne.

Te-treolje har antibakterielle egenskaper som kan drepe bakterier som forårsaker akne sår. To kliniske studier har vist at en gel som inneholder 5 prosent te-treolje er en effektiv behandling for mild til moderat akne.

En annen studie viste at te-treolje forbedrer mildt mild og moderat ansikts-akne, og når den påføres ansiktet to ganger om dagen, fullstendig fjerner huden av deres nærvær og videre utseende i 12 uker.

Noen dermatologer finner tea tree olje er nyttig for å behandle akne sår på ansiktet.

Reduser sår smerte etter akne

Å hjelpe til med å bedøve og redusere smerten fra såret, kan hjelpe isen. Før du trenger å fryse en pose med vann i fryseren i kjøleskapet, må du bruke den og holde den i 5 minutter på sårstedet. For å redusere rødhet, betennelse og ødemer 10 minutter skal gjentas 2 ganger. Gjenta prosedyren bør være tre til fire ganger om dagen.

Bruk aktuelle behandlinger for akne sår

Tallrike aktuelle metoder og rettsmidler for behandling av akne, samt akne sår er tilgjengelig på apotek, skjønnhetssenter og som en siste utvei på Internett.

Hvis en pasient ikke ser en forbedring av tilstanden til huden ved å bruke ett av produktene som er oppført nedenfor, kan det være nyttig å legge til et annet produkt i løpet av et post-acne behandlingskurs.

For eksempel, hvis en pasient bruker et produkt som inneholder benzoylperoksid, bør den andre behandlingen inneholde en annen ingrediens som bekjemper akne.

Det finnes ulike ingredienser for akne, hver av dem retter seg mot forskjellige årsaker til akne:

 • Benzoylperoksid reduserer bakterier P acnes.
 • Salicylsyre blokkerer porene ved å fjerne laget av døde hudceller på overflaten av huden. Det kan også lindre betennelse.
 • Serapodavlivaet bakterier P acnes og bryter porene.
 • Alfa-hydroksy syrer (AHA) arbeid ved å exfoliere huden.
 • Retinoider bryter ned porer og reduserer mengden olje.

Disse ingrediensene er tilstede i mange antiinflammatoriske legemidler, kremer, geler, ansiktsskruber, lotioner, etc. Valget av behandlingsforløp bør kontaktes individuelt på grunnlag av de strengeste anbefalingene fra en hudlege.

Forsøk aldri å klemme pimple sår.

Akne sår er vanligvis ikke plassert i nærheten av overflaten av huden, noe som betyr at du aldri kan prøve å klemme dem ut.

Forsøk på å presse ut enda en vanlig kvise, og enda flere ømme, permanente arr kan oppstå, kvise blir mer smertefull og merkbar, det er også en risiko for infeksjon.

Ved å klemme pimple sår, risikerer du også å presse innholdet i kvise - en blanding av olje, døde hudceller og bakterier - dypere inn i huden, noe som kan føre til økt kvisebetennelse.

Hvordan bli kvitt akne sår

Akne er ikke så ille som arr og arr som forblir etter dem.

Matveeva Anna Vyacheslavovna

Doktor i den høyeste kategorien, Kandidat i medisinsk vitenskap

Vurder de eksisterende alternativene:

 • Et besøk til en skjønnhetspleie. En profesjonell vil være i stand til å rense ansiktet ditt eller tildele andre prosedyrer som vil bidra til å løse problemet. Det er en av de raskeste og mest effektive metoder for å bli kvitt arr, arr og andre uønskede merker på huden.
 • Selv hudpleie. Det er delt inn i farmasøytiske, kosmetiske og tradisjonelle metoder for å håndtere akne sår. Det er disse behandlingsalternativene vi vurderer i vår artikkel.

Tradisjonelle behandlingsmetoder

 1. Ler spor etter akne. Vi tar en spiseskje med tørr leire (bedre enn hvitt eller grønt), bland det med varmt vann, og bringe til en tilstand av tetthet. Legg til et par dråper essensiell olje (2-3 dråper, ikke mer). Påfør på ren hud i opptil 30 minutter. Den resulterende masken gir en utmerket bleking effekt, reduserer talgproduksjonen og forbedrer blodsirkulasjonen.
 2. Den samme blekingeffekten har en blanding av havregryn med lavt fettkjøtt. Flakene skal hakkes og etterlates i kefir, slik at de svulmer. Påfør blandingen med et tykt lag på ansiktet i 20 minutter. Når du vasker, kan du gni ansiktet litt, du får en god skrubbeeffekt.
 3. Fra sårene etter akne så vel som å bli kvitt en maske med honning og sitron. Vi tar en spiseskje honning, tilsett en teskje sitronsaft, en teskje eple cider eddik og 2 dråper rosmarin olje. Påfør ansiktet i en halv time. Hvis du legger til malt kaffe til samme konsistens, får du en god kroppsskrubbe.
 4. Sitrusjuice, som er så rik på C-vitamin og forskjellige syrer, vil være en flott hjelper for å bekjempe post-acne. Bland juice av sitron, oransje og grapefrukt i like store mengder. Påfør en bomullspute på ansiktet om morgenen og kvelden, i stedet for tonic. Denne blandingen kan også legges til dine favorittmasker.
 5. Det er også et ikke veldig populært, men ganske effektivt middel, som bare inneholder St. John's wort and alcohol. Gjennom uken insisterer du på knuste, pulveriserte blader av Hypericum. Tørk hud med tinktur 2-3 ganger om dagen.
 6. Selvfølgelig er et av de mest effektive middelene essensielle oljer. De kan legges til masker, blandinger, baseoljer. Bruk dem som et frittstående produkt med stor forsiktighet. Du kan provosere en allergi eller enda verre, tjene en brenning. Utmerket hjelp olje av te tre, lavendel, rosmarin, oransje og sitron.

Farmasøytiske behandlingsmetoder

Før du benytter denne metoden, bør du først og fremst konsultere en lege, hvem vil velge de riktige verktøyene som passer deg. Men hvis du har grunner til ikke å søke hjelp fra en spesialist, kan du prøve å bruke slike verktøy:

Kontraktubeks. Effektiv middel for arr og arr. Det hjelper mye hvis du begynner å bruke det umiddelbart etter utseendet av postacne. Hvis sporene er eldre, vil dette verktøyet dessverre ikke hjelpe deg.

Baziron, Skinoren, Zenerit, Differin. En av de mest populære behandlinger for akne og deres karakterer. Alle av dem gir i prinsippet samme effekt. De reduserer den fete huden, forhindrer utseendet på ny betennelse og fjerner spor fra gamle. Det viktigste er å følge instruksjonene strengt.

Kosmetiske behandlinger

I dag er et stort antall merker representert på produktmarkedet, som utvikler spesielle verktøy for å bekjempe akne sår, hvordan du blir kvitt dem og fjerner alle ufullkommenhetene i huden. Alle av dem har forskjellig sammensetning, forskjellige egenskaper og koster derfor forskjellige penger. Alt avhenger av dine evner og det faktum at det vil virke på huden din.

Du kan ty til dermatologiske behandling merker, som Avene (Aven), Vichy (Vichy), Bioderma (Bioderma), La Roche-Posay (La Roche-Pose) og andre. Alle disse merkene av medisinsk kosmetikk har lenge vært ledende i sine stillinger og okkuperer stolthet i hjerter til brukerne av deres produkter. Du kan også bruke de vanlige kosmetiske merkene som ikke posisjonerer seg som medisinske. Slike selskaper som Biotherm, Shiseido, Chanel, Clarins, Givenchy, Lancome, Clinique har vist seg godt.

I alle fall kan du kombinere alle de ovennevnte kampmetodene som vil hjelpe deg med å bli kvitt sår etter akne. Bare ved å prøve forskjellige måter kan du finne noe som vil hjelpe deg best. Og ikke glem at det er lettere å forhindre utseende av arr og arr, i stedet for å lete etter metoder for å kvitte seg med dem.

Flere Artikler Om Typer Acne