Slik fjerner du akne fra ansiktet? Sikkert, hver av oss har noen gang spurt dette spørsmålet! Dette er ikke overraskende, fordi plutselig dannet betennelse er et problem som er kjent ikke bare for tenåringer, men til og med for voksne.

Til tross for de ulike årsakene til deres utseende, vil SOS-midler som anbefales for deres hurtige eliminering, være effektive for hver person! Vil du vite om dem? I dette tilfellet anbefaler vi deg å lese informasjonen nedenfor!

Årsaker til akne

Årsakene til dannelsen av utslett kan være forskjellige. Så, for ungdomsår, er disse manglene oftest tegn på hormonell tilpasning av kropp og puberteten, noe som provoserer prosessen med overdreven seboregulering.

For en voksen kan regelmessig dannende lesjoner signalisere ulike helseproblemer. Ifølge den samme informasjonen fra profesjonelle dermatologer kan man identifisere følgende hovedårsaker til dannelsen av akne i ansiktet:

 1. Feil hudpleie. Midler som brukes til vanlig ansiktspleie, bør skreddersys for typen dermis. Den generelle anbefalingen er fraværet av alkoholinnhold og aggressive dehydreringskomponenter som fremkaller overdreven sebumsekresjon, tilstopping av porer, og forekomsten av akne. For de kombinert og fet hudtyper er tunge kremer kontraindisert, du bør gi preferanse til lettere teksturer betyr.
 2. Hormonale lidelser. Av denne grunn er det ikke bare teenage akne, men også akne, som ikke er karakteristisk for voksen alder, noe som kan indikere en funksjonsfeil i det endokrine systemet. Endringer i hormonnivåer provoserer også akne i perioder med graviditet, laktasjon, menstruasjon hos kvinner.
 3. Vektig. Fete mennesker har en overveiende fet hudtype, som er et ideelt medium for utseende av tilstoppede porer og akne. Selvfølgelig, i dette tilfellet anbefales det å revurdere din livsstil, kosthold, og også introdusere fysisk aktivitet.
 4. Sykdommer i mage-tarmkanalen, usunt kosthold. Ubalansert kosthold, overdreven forbruk av søtt, fett, krydret, salt, mangel på vann - hyppige årsaker til akne! Som et resultat oppdager dårlig næring slakting av kroppen, utseendet av gastrointestinale sykdommer, samt dårlig helse. Forhindre ytterligere provokasjon av utslett vil bare hjelpe et balansert kosthold, som inkluderer vitaminer, fettsyrer, fiber.
 5. Smittsomme sykdommer. Ofte er den vanlige dannelsen av et stort antall akne et alarmerende signal som indikerer tilstedeværelsen av demodikose, stafylokokker eller andre mikroorganismer. Ikke vær redd! Alt dette er vellykket kurert ved hjelp av narkotika.

Et effektivt middel for acnelocin for akne

Dette er et unikt stoff som hjelper til raskt og smertefritt å beseire gale utslett, peeling av huden. De aktive stoffene trer inn i de dypere lagene i huden og renser dem fra skadelige stoffer. Etter påføring av huden blir frisk, eliminere arr og andre ubehagelige symptomer.

Vil spare deg fra:

 • Svarte prikker
 • Forstørrede porer
 • Akne merker
 • peeling
 • Oljeskinn
 • rosacea

inneholder:

 • Manuka ekstrakt
 • Sinkpikolinat
 • Spirulina Extract
 • riboflavin
 • sammensetningen av stoffet inneholder de nødvendige komponentene som sikrer fullstendig eliminering av alle utslett - akne, akne, akne;
 • egnet for problemhud med redusert immunitet og med økt talgproduksjon;
 • når det brukes, blir ikke bare akne og akne eliminert, men også utjevning av arr og arr, som ofte forblir etter utslettene;
 • hudtonen glatter, huden blir frisk, lys, pigmentflettene forsvinner;
 • aktive stoffer har en direkte innvirkning på årsakene til akne, akne, derfor, etter bruk av stoffet Aknelotsin, vil disse lesjonene ikke lenger forstyrre deg i lang tid.

Narkotika for akne

Plutselig hoppet en kvise ut før en viktig begivenhet kan forsterke stemningen til alle! Ikke bruk tid på frustrasjon, det er bedre å besøke apoteket, hvor du finner svært rimelige verktøy som på kort tid ikke vil etterlate enda et spor av betennelse!

Ikke tro at det vil fly deg i en ryddig sum! Vi vil fortelle deg hvordan du fjerner akne ved hjelp av budsjettapotek medisiner. Så, bruk av følgende stoffer vil bli kvitt betennelse i rekordtid:

 1. Levomekol er et svært effektivt middel med intensiv fornyelse, bakteriedrepende, antimikrobielle og regenererende egenskaper. Bruk av produktet bidrar til å eliminere rødhet, smerte fra akne. Påfør det samme bør være 2-3 ganger om dagen, lokalt, til fullstendig forsvinning av akne.
 2. Metrogyl-gel er et tilgjengelig antibakterielt produkt, hvis bruk vil tillate deg å bli kvitt både enkeltutslett på huden og en stor mengde akne. Ordningen for bruk er som følger - produktet påføres på den tidligere rengjorte, berørte delen av epidermis, 2-3 ganger om dagen. Noen ganger er det nok 1 dag til bruk av salven, med et stort antall akne, kan verktøyet brukes opptil 9 uker. Vær oppmerksom på at for behandling av demodikose anbefales det ikke at Metrogil brukes!
 3. Acyclovir er en billig medisin som ikke bare brukes til behandling av herpes, men også for å eliminere akne. Bare behandle området med en abscess med salve 2-3 ganger i løpet av dagen, og om morgenen vil det ikke være et spor av kvise!
 4. Salisylsyre er en viktig komponent i sammensetningen av mange dyre kosmetikk mot akne, mens det samtidig er ganske billig! Salisylsyre med en konsentrasjon fra 1% til 2% er tilstede på markedet. Avhengig av type og følsomhet av dermis, anbefales det å velge produktet individuelt. Hjemme er verktøyet brukt lokalt, ved hjelp av en bomullspinne, 2 ganger om dagen. Eiere av fet hud kan bruke 1% salicylsyre på hele ansiktet, 1 gang i uken, noe som vil hjelpe til med å utjevne ansikts relief og tone, så vel som å begrense porene.
 5. Calendula tincture er et alkoholbasert apoteksmedisin som har en gul farge. Verktøyet har høy sårheling, antimikrobielle, beroligende egenskaper, og derfor egnet selv for eiere av tørr hud, som et produkt av lokal handling for betente områder. Bruksordningen er standard - bruk tinktur til lesjonene 2 ganger om dagen, ikke vaske den av med vann, og snart vil utslettet forsvinne.
 6. Zindol er en apotekssaler, sammensetningen av hvilken inneholder en høy konsentrasjon av sink, karakterisert ved høy effektivitet og anbefales for å eliminere akne. Produktet har intensive tørke-, anti-inflammatoriske og regenererende egenskaper. Bruk verktøyet bør prikkes om morgenen og kvelden, snart vil du se at ansiktet var rent!

Hjemmelaget akne oppskrifter

Hvis det ikke er nok tid til å besøke apoteket, kan du gjøre med vanlige improviserte midler! Vi har valgt for deg de mest effektive metodene som vil bidra til å bli kvitt akne hjemme!

 1. Tannkrem. Overraskende, et slikt verktøy vil bidra til å kvitte seg med ål på bare en dag! Påfør et tykt lag av tannkrem til det berørte området, la det stå over natten for intens eksponering, og vask av om morgenen med vann. Neste dag vil du legge merke til en reduksjon i rødheten og størrelsen på absessen, og snart vil den helt forsvinne!
 2. Agurk. Denne grønnsaken har høyt tonic, anti-inflammatorisk, lysende og seborrheal egenskaper. For å fjerne utslettene raskt, kutt agurkene i sirkler og fest dem i ansiktet og hold en slik maske i 20 minutter. Denne masken krever ikke vasking med vann. Dette verktøyet vil ikke bare tørke og redusere rødheten i akne, men også begrense porene, noe som gir huden en kjedelighet.
 3. Soda. I like store mengder, kombinere brusen med en gel for vasking, og bruk deretter blandingen til hele ansiktet, og la den påvirke i 20 minutter. Etter at tiden er gått, vask masken med vann og nyt det godt preparerte og renset av huden din. Husk at en slik oppskrift tilberedt hjemme er ikke anbefalt for eiere av følsomme så vel som tørre epidermier.
 4. Hvit leire. Å være et rimelig verktøy, det har en virkelig transformerende effekt! Eiere av oljeaktig, kombinasjon og normal hudbehandling anbefales å bruke på hele ansiktet. For tørr epidermis, bruk leire lokalt til det berørte området, noe som vil eliminere risikoen for dehydrering. For å bekjempe akne, må du blande leire med vann i proporsjoner på 1: 1 og bland blandingen på ansiktet. Etter 20 minutter, når du vasker av masken, vil du kunne merke seg at betennelsen har tørket ut og blitt knapt merkbar.
 5. Grønn te. For forberedelse av anti-akne-blanding anbefaler vi at du bruker en konsentrert infusjon av grønn te. 1 ts teblad, hell 100 ml varmt vann og la blandingen stå i 10 minutter. Etter fuktet med en løsning av en bomullspute, gjelder det berørte området i 30 minutter. Dette legemidlet for ansiktets skjønnhet, det vil ha en tørking, bleking, toning, beroligende, så vel som en bakteriedrepende effekt.
 6. Havremel med egghvite. Grind en spiseskje havregryn, så bland det resulterende pulveret med 1 protein, og bland blandingen på ansiktet i 20 minutter, og skyll deretter med vann. Denne masken, som brukes hjemme, kan ikke bare fjerne akne som allerede har oppstått, men hindrer også forekomsten deres i fremtiden.
 7. Tar såpe. Budsjettrensemiddel, anbefalt av kosmetologer for pleie av epidermis. Dens sammensetning inneholder en høy konsentrasjon av tjære, som har intense antiinflammatoriske, matte, beroligende og porosuyuschim egenskaper. For raskt å fjerne sprettede kvise, bør du bruke litt såpeskinn på hudområdet og la det stå i flere timer. I tillegg anbefales tjære såpe å bruke i regelmessig omsorg for problemhud.

Parlor behandlinger for akne

Hvis akne i ansiktet ditt opptrer med misunnelsesverdig regelmessighet, anbefales det ikke å begrense deg til å bruke blandinger som er tilberedt hjemme. I kampen mot alvorlig akne blir det mer rasjonelt å besøke kosmetologens kontor og være oppmerksom på de foreslåtte faglige prosedyrene. De mest effektive blant dem er:

 • Mekanisk rengjøring er en ganske smertefull prosedyre som gjør det mulig å returnere renslighet og velpleie utseende til ansiktet. Regelmessig rengjøring vil ikke bare glemme akne, men også bli kvitt lukkede komedoner, svarte flekker og forstørrede porer.
 • Ozon terapi - ozon injeksjoner er helt smertefri, de er mye brukt til å bekjempe epidermis problemer, samt eliminere spor av post-acne.
 • Laser peeling - prosessen med å male dermis, som bidrar til å gjenopprette sitt sunne utseende. Det er bemerkelsesverdig at prosedyren ikke forårsaker ubehag, samtidig får ansiktet en jevn tone og lettelse, og det vil ikke engang være et spor av magesår.

Er det verdt å trykke på akne?

Klemme akne er en av de mest populære metodene for å raskt eliminere dem. Å gjøre det hjemme er ikke anbefalt!

Den høye risikoen for at prosedyren vil bli utført feil, og dette vil øke risikoen for dannelsen av nye problemer. I tillegg vil inaktive mekaniske effekter bidra til utseendet av post-akne, men bare en skjønnhetspleie hjelper til med å fjerne en slik ulempe!

Hvordan forebygge akne?

Vakker og klar hud er lett, du må bare følge disse reglene! Blant dem er:

 1. Regelmessig rensing av huden. Ikke unnlater prosedyren for vask om morgenen og kvelden, og en gang i uken bruk en skrubbe eller peeling roll for å eliminere dype forurensninger. Vaskeprosedyren skal fylles ut ved skylling med kaldt vann.
 2. Moderat bruk av dekorative kosmetikk. Eiere av problematisk hud bør ikke misbruke tonaloljefundamentet og pulveret med talkum i sammensetningen. Oftere i friluft uten sminke. Hvis du er vant til intens sminke, så vær oppmerksom på mineralsk dekorative kosmetikk.
 3. Mottak av vitaminkomplekser. Selv et rasjonelt kosthold er ikke i stand til å fylle kroppens daglige behov for vitaminer. Men i salg kan du finne et stort antall syntetiske komplekser, hvorav mottak som vil bidra til å fylle underskuddet til stede. Når du kjøper slike legemidler, vær oppmerksom på tilstedeværelsen av vitaminer A, E og gruppe B, de anbefales av eksperter som et middel for å opprettholde epidermis ungdom og skjønnhet.
 4. Å holde faste dager. 2 ganger i måneden ordne deg faste dager, ved hjelp av grønn te, epler eller urtedekk, samt forbruk av 2 liter vann. Dette vil bidra til fjerning av toksiner, giftstoffer, riktig funksjon av mage-tarmkanalen, som er nøkkelen til vakker hud!

Hvordan raskt bli kvitt akne i ansiktet

Eiere av alle hudtyper står overfor akneproblemer.

Hormonalfeil, dårlig kosthold, sykdom, dårlig hygiene - faktorer som provoserer forekomsten og progresjonen av akne.

Årsaker til utslett

Utseendet til akne hos ungdom er en variant av normen og skyldes hormonelle forandringer i kroppen.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

I mer moden alder kan utbruddet av akne utløses av følgende faktorer:

 1. hormonell svikt, ledsaget av økte androgensnivåer;
 2. usunn livsstil: dårlige vaner (alkohol, røyking), ubalansert kosthold, overflødig fast food og junk food;
 3. infeksjon med streptokokker eller stafylokokker;
 4. kronisk søvnmangel;
 5. funksjonsfeil i immunsystemet;
 6. hyppig forstoppelse forårsaker forgiftning av kroppen;
 7. langvarig stress, overbelastning av nervesystemet;
 8. funksjonsfeil i leveren og tarmen;
 9. genetisk predisposisjon;
 10. allergiske reaksjoner.

For å bli kvitt akneutslett effektivt og på kort tid er det nødvendig å fastslå den eksakte årsaken til forekomsten.

Lokalisering og indre organer

I noen tilfeller er utslett forårsaket av feil hudpleie, men oftere er det et signal om funksjonsfeil i kroppen.

Hvis akneutslett vedvarer på et bestemt sted, så er det nesten sikkert grunnen ligger i kroppen.

Forholdet mellom acne og patologier av indre organer:

 • akne på pannen (midtparten) indikerer tarmproblemer;
 • kviser på øyelokkene og rundt øynene snakker om leversvikt;
 • betennelser i kinnbenet og i midten av ansiktet indikerer en utilstrekkelig fungerende mage;
 • akne på undersiden av kinnene og underkjeven indikerer en funksjonsfeil i lungene;
 • vedvarende akne på templene er et indirekte symptom på galleblærerproblemer;
 • Akne på haken er oftest sett hos personer med sykdommer i bekkenorganene.

Foto: Tilknytningen av plasseringen av akne med patologi av indre organer

Pimples på paven vises på grunn av tørr hud, begrenset tilgang til oksygen og forstyrrelse av keratiniseringsprosessen.

Du kan kvitte deg med dem ved å begynne å bevege deg mer ved å bytte diett og garderobe (du bør bruke undertøy laget av naturlige stoffer).

Video: "Hvordan bli kvitt akne"

Hvordan behandle akne hjemme

Hvordan raskt bli kvitt akne i ansiktet hjemme?

Spesielle masker, tinkturer, salver og geler vil bidra til å løse problemet.

Deres effekt på huden har en tørking, rensing, antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt.

masker

Fra subkutan akne vil bli kvitt masken av gjær eller poteter.

 • Kok vekk fra vann og 1 ss. skje tørr gjær, påfør ansiktet i 20 minutter, skyll. Masken gir næring til huden, da den inneholder vitaminer fra gruppe B, renser porene.
 • Grate rå poteter, legg til 1 egg pre-slått protein, bland og applicer på huden. Vask av etter 20 minutter.

tinkturer

Tinkturer for akne er laget på grunnlag av alkohol og urter.

De bør brukes lokalt på akne for å unngå brannskader.

Slike verktøy kan gjøres for hånd.

Foto: Aloe juice har en trekk- og anti-inflammatorisk effekt.

 • Klipp av bladene av aloe voksende på bunnen av planten. Legg i papir og kjøl i 14 dager. Deretter får du hakk og tilsett alkohol (5 deler alkohol for 1 del av bladene). Insister 10 dager. Bruk for å cauterizing akne. Verktøyet har antiinflammatorisk, sårheling og antibakteriell virkning.
 • En fjerdedel av krukkene med babymat fylt med tørre løvblader (vanlig krydder i kjøkkenet). Hell alkohol på toppen og lukk tett. Insister i mørket i 21 dager. Verktøyet toner huden, strammer porene, stimulerer intracellulær metabolisme, dreper bakterier.

Foto: Fra buenbladet kan du lage din egen lotion

Apoteket selger ferdige stoffer:

 • Calendula lar deg fjerne acne uten post-acne. Den har antiseptisk, sårheling og antiinflammatoriske egenskaper.
 • Eukalyptustinktur er et antibakterielt middel. Det normaliserer aktiviteten til talgkjertlene, har en gunstig effekt på intracellulær metabolisme. Hvis den er fortynnet med vann, kan den brukes som en lotion for daglig rubbing av huden. Etter påføring smøres huden med fuktighetskrem.

Salver og geler

Hvis du ikke har tid eller lyst til å gjøre akne rettsmidler selv, vil de klare gjøre det.

De er i et apotek, men du bør være spesielt oppmerksom på sammensetningen og kontraindikasjoner.

Foto: På apoteket kan du kjøpe ferdige salver og geler mot akne

De mest populære er:

 • Skinoren normaliserer funksjonen av talgkjertlene, beskytter huden mot infeksjoner. Bruk 4 uker.
 • Baziron AS er effektiv mot selv alvorlige former for akne. Dræper bakterier, nærer huden med oksygen. Behandlingsforløpet er 2 måneder.

Hvordan raskt bli kvitt akne

På kort tid og permanent nederlag akne vil hjelpe hudpleie, normalisering av ernæring, avvisning av dårlige vaner.

Hvor skal du begynne?

Først av alt, er typen av akne bestemt.

På huden kan det være sår og hypodermiske kviser.

Foto: subkutan

 • Subkutan akne har ikke et purulent hode på toppen. De ser ut som en tuberkel (nodule) under huden. For å fjerne en slik kvise, er det nødvendig å kvitte seg med den inflammatoriske prosessen på huden og fjerne rødhet. Den tidligere behandlingen er startet, jo raskere vil den ende.

Foto: moden pimple med purulent hode

 • Purulent er tuberkul på huden med pus inni. Den umodne ålen har et rødt skinnende hode. Ripe - hvit purulent. Bli kvitt denne acne kan akselerere sin modning, fjerne pus og rødhet. Klemming vil hemme helbredelse, ettersom vevene blir skadet og muligens smittet.

Hva kan brukes

 • Den essensielle oljen av teetre, salicylsyre vil bidra til å kvitte seg med subkutan pimple.
 • Purulent akne er godt behandlet ved lokal anvendelse av Vishnevsky salve (trekke pus) og Itiolova.

Foto: Vishnevsky salve vil fjerne betennelse og trekke ut pus.

Narkotika dreper bakterier, reduserer betennelse, effekten er merkbar 5 timer etter påføring.

apotek agenter

På apoteket kan du kjøpe mange billige, men svært effektive midler for å fjerne akneutslett raskt og uten konsekvenser i form av post-akne.

Salisylsyre

Ødelegger bakteriene som forårsaker akne.

Påfør en liten salicylsyre på en bomullspinne, smør pimple og rødhet rundt. Dette verktøyet er perfekt for å behandle betennelser i ryggen.

Tea Tree Oil

Perfekt fjerner akne, hvis du starter behandling i tide, i de tidlige stadier av inflammatorisk prosess.

Foto: Ved påføring av olje, unngå hudkontakt.

Det er viktig å bruke olje bare lokalt på kvise, ellers kan det hende at huden brenner.

Bruken av verktøyet gir en hurtig tørking av det betente området, fjerning av rødhet.

Tea tree olje - dette er det som satt en kvise for å gå raskt.

Improvisert betyr

Hjemme vil alle alltid ha tannkrem, brus, is i fryseren, sitron eller agurker.

Disse er enkle, men samtidig er det svært effektivt i kampen mot betennelser på huden.

Den systematiske bruk av isbiter forbedrer blodsirkulasjonen, noe som fører til å bli kvitt akne.

Ifølge deres effektivitet i behandling av akne, kan det bli sammenlignet med cryo-massasje som er gjort av fagfolk i skjønnhetssalonger.

Det er nødvendig å fryse i isen på forhånd forberedt avkok av kamille, calendula eller grønn te og tørk ansiktet daglig om morgenen.

Hvordan behandle subkutan akne i ansiktet? Finn ut her.

Cooking kjøttkraft:

 • 1 ss. en skje med urter fyll 200 ml kokende vann;
 • la i 30 minutter, belastning.
tannkrem

Dette verktøyet er det mest populære fordi det lar deg bli kvitt betennelser på bare 1 dag.

 • Du må ta hvitt pasta og bruke en prikk på akne om kvelden.
 • Vask av om morgenen - betennelsen vil forsvinne.

Den mest effektive har en tannkrem basert på medisinske urter: kamille, mynte, salvie.

Utmerket resultat i 100% av sakene er ikke garantert, men effektiviteten av de testte midlene.

Foto: tannkrem tørr hud

Det har en tørkende effekt på huden, så etter påføring er det nødvendig å vaske og påføre en fuktighetskrem.

Utmerket middel for rødhet.

Bland 2 ss. skjeer av brus med en liten mengde vann, gjelder for en bomullspinne og gjelder for akne i ikke lenger enn 1 minutt.

agurk

Gurkemasker fukter og hviter huden, lindrer akne.

Foto: maske med agurk fuktighet og blek hud

 • Det er nødvendig å gratulere 1 fersk agurk på en fin rist, hell kokende vann til konsistensen av vassdrag. La det stå i 20 minutter og påfør ansiktet i 15 minutter, skyll.
 • En frisk mellomstor gurka, fin rist, hell kokende vann til en grøtaktig tilstand. La blandingen stå i 3 timer. Stamme og tilsett 1 ss. en skje med honning. Blandingen er rikelig smurt på inflammet hud. Skyll med vann etter en halv time.
Sitronsaft

Har evnen til å stramme huden og ødelegge bakterier.

Foto: sitronsaft vil ødelegge bakterier og smale porer.

Et stykke sitron må festes til kvise i 15 sekunder. Du kan klemme litt sitronsaft, vaske dem med en tampong og søke på det betente området.

Hva å tørke av etter fjerning

Selv om kviser forsvant fra huden, forlater de fortsatt røde flekker.

Fjern dem vil hjelpe:

Foto: Dekoksjoner av urter vil tørke og roe huden

 1. Dekoksjoner av urter: Kamille, serie eller calendula (hvordan å lage mat er vanligvis angitt på pakken). Tørk ansiktet etter vask. De har en decongestant, beroligende og regenererende effekt på huden;
 2. oljer: hvetekim, mandel, sesam eller oliven. I tillegg til oljeløsninger av vitamin A, E. Påfør olje på platen og tørk huden. I tillegg til å bli kvitt det røde sporet av akne, blir huden næret og regenerert, det forhindrer overdreven tørking.
 3. leire masker. Sort, hvit og blå - har en desinfiserende, bleking, rensing, regenerering og anti-inflammatorisk effekt. Du kan kjøpe en ferdig maske og bare legge vann til det før du får en slurry. Eller gjør det selv, legg til vann til leire, 3-4 dråper essensiell te-olje og 1 teskje sitronsaft. Påfør om 20 minutter, skyll. Gjør 2-3 ganger i uken.

Foto: Hvit leiremaske vil smale porer og redusere betennelse.

Folk oppskrifter

Det er ikke en populær måte å bekjempe akne på.

Den enkleste og mest effektive:

 • Kefir-masken håndterer inflammet akne. Grind i en blender eller kaffekvern havremel. Tilsett kefir og en dråpe sitronsaft. Påfør ansiktet, skyll av etter 20 minutter;
 • Bruk til å vaske kokt vann med eple cider eddik. En liters krukke - en spiseskje eddik. Verktøyet lindrer huden, virker som et antiseptisk middel.

Spørsmål og svar

Ofte bekymret for hvordan å bli kvitt akne raskt. Det blir spesielt relevant hvis det er et viktig møte.

Er det mulig å fjerne rødhet og hevelse på 1 time?

Bli kvitt manifestasjoner av betennelse på huden vil hjelpe:

Foto: gni is på de betente områdene vil fjerne rødhet

 • is. Kald hemmer blodstrømmen til det betente området, noe som reduserer puffiness. Isbit bør brukes på akne i 20-40 sekunder. Frosset kamille avkok vil gi det beste resultatet;
 • salicylsyre (1%) - dette er det som smør kviser for raskt å bli kvitt det. Verktøyet kan kjøpes på apoteket. Det bør brukes på en bomullspinne og festes til stedet for betennelse;
 • øyedråper. Enhver egnet for fjerning av røde øyne, som Vizin, vil gjøre. Slike rusmidler har en vasokonstrictor effekt. Det er nødvendig å slippe litt penger på en bomullspinne, legg den i fryseren i 1 minutt. Fest deretter til kvise.

Hvordan fjerne betennelse i en natt

For natten å bli kvitt rødhet og betennelse må du bruke velprøvde verktøy:

 • Grønn te har en gunstig effekt på selv den mest følsomme huden. Det er nødvendig å suge en bomullspinne eller en disk med te uten sukker og tørk ansiktet. Skyll ikke i flere timer. Grønn te inneholder antioksidanter og astringenter;
 • olj te-treet for å salve blackheads for natten. Produktet har en beroligende effekt på huden. For å forhindre akne, kan du legge 3-4 dråper olje i en vanlig ansiktskrem;

Foto: Salisylsalve kan brukes for å fjerne betennelse.

 • salisylsalve exfolierer, desinfiserer og tørker huden. Stikket på akne over natten. Hvis det brukes på hele ansiktet, vil huden bli tørket ut.

Hvordan fjerne post-acne

Raskt bli kvitt akne merker vil hjelpe:

Foto: persille kosmetisk is vil lette flekker

 1. avkok av persille. Hell hakket persille med et glass kokende vann, avkjøl i 30 minutter. Hell i mugg og fryse. Tørk ansiktet med isbiter hver dag i 2-3 måneder. Persille whitens huden, hjelper med å fjerne blemishes og arr;
 2. sitronsaft må gni inn i arrene. Verktøyet er ikke egnet for svært sensitiv tynn hud, da det er ganske aggressiv. Perfekt renser og whitens.

Du kan raskt bli kvitt akne flekker i skjønnhetssalongen.

Foto: Ved hjelp av mesoterapi i hytta kan du fjerne postacne

Profesjonelle bruker mikrostrøm og ozonterapi, sur peeling, mesoterapi til disse formålene.

forebygging

Metoder for forebygging av akne:

 1. Korrekt og rettidig omsorg for ansikt og kropp;
 2. utelukkelse av alkohol og sigaretter;
 3. et balansert kosthold rik på fiber, vitaminer og mineraler;
 4. spiller sport;
 5. komfortable klær laget av naturlige stoffer.

Fyren bør være oppmerksom på de midler han bruker til barbering.

Skum eller gel må være antibakteriell.

Problem hudpleie

Dessverre kan akne ikke bare vises på fet, men også på tørr og normal hud.

For å bli kvitt dem, trenger du forsiktig omsorg, valgt av hudtype.

Over fett

Huden må rengjøres minst to ganger om dagen (morgen og kveld).

 • Du bør vaske med salvebuljong, St. John's wort, eller tørk ansiktet ditt frosset i isbiter med kamilleavkok. Dette vil lindre betennelse og forhindre inntak av patogene bakterier i skadet hud.

Foto: gel eller skum kan brukes til å rense problemhuden.

 • Du kan rense ansiktet med en gel eller skum for fet og problem hud.

Etter vask må du tørke ansiktet med en antibakteriell tonic og bruke en fuktighetsgivende eller nærende krem.

tørr

Tørr hud trenger også daglig og grundig rengjøring.

I stedet for å vaske, kan du bruke spesiell rensekrem eller melk. Etter det må du tørke huden med tonic og påfør en fuktighetskrem for tørr hud.

normal

Det anbefales å vaske med en spesiell gel, hvorpå du skal tørke huden med isbiter fra infusjonen av kamille og påfør kremet.

tips

  • Velge et kosmetisk hudpleieprodukt du må ta hensyn til sammensetningen. Svovel og lanolin, som blir tilsatt til kremer, geler og lotioner, bidrar til tilstopping av porene, som forårsaker utseendet av akne.
  • Ikke vask med klorert vann fra springen med vanlig såpe, da dette øker produksjonen av talg.
  • Ikke klem på akne! Det skader huden og fremmer infeksjon.

Hvordan bli kvitt akne på ansiktet av en tenåring hjemme? Finn ut her.

Hva forårsaker akne i ansiktet? Les videre.

Hvordan raskt bli kvitt akne i ansiktet hjemme.

Akne i ansiktet er et stort problem for mange mennesker, ofte tenåringer. Men noen ganger varer akne opptil 25 år, og noen ganger enda lenger. Hvis du har akne, les denne artikkelen, og deretter gå til en avtale med en hudlege som vil fortelle deg hvordan du skal handle bedre. I min overgangsalder hadde jeg også akne og ganske mye. Og for å hjelpe deg med å unngå feilene som mange mennesker gjør når de står overfor dette, skrev jeg denne artikkelen: hvordan bli kvitt akne i ansiktet.

Jeg skrev hva som ikke kan gjøres med betent hud med utslett, hvordan du finner ut på hvilket stadium din akne og, viktigst, hvordan å kurere akne. I tillegg til offisielle rusmidler er det tradisjonelle kampmetoder, som også er ganske effektive, men de hjelper ikke alle. Resultatet vil avhenge av tilstanden til huden, på grunn av utslett. På Internett er det også ulike måter som nesten ikke kan takle problemet, men de kan gjøre skade.

Derfor må du lese nøye hvordan du bruker dette eller det aktuelle verktøyet for ikke å overdrive huden. Og vær sikker på å skrive kommentarer og stille spørsmål.

Hva forårsaker akne?

Årsakene til akne kan være flere. Jeg vil ikke skrive om det i for mye detalj, fordi hovedspørsmålet som interesserer deg, er hvordan du blir kvitt akne i ansiktet. Men å vite årsaken til utslett kan det hjelpe med behandling.

Alle metodene nedenfor er kun anbefalinger. Det er bedre å gå til en dermatolog, identifisere den virkelige årsaken til akne og bli behandlet i henhold til ordinasjonen foreskrevet av legen din. Verktøyene beskrevet nedenfor fungerer egentlig. MEN ikke glem funksjonene i huden og helsen til hver person. Og et verktøy som hjalp en, en annen kan skade. Derfor, igjen, oppfordrer jeg deg til å gå til legen for råd. Fordi du kan prøve et stort antall forskjellige verktøy, til du finner din egen, noe som vil hjelpe i et bestemt tilfelle.

Så, hovedårsakene til akne:

 • hormonelle endringer under pubertet, graviditet, menstruasjon
 • alvorlig stress
 • feil hudpleie, som tetter porene
 • usunt kosthold
 • smittsomme sykdommer
 • subkutan mite
 • røyke

Jeg vil utarbeide om ernæring, da dette er et veldig viktig poeng i kampen mot akne. Hvis kostholdet ditt er for mye søtt, blomstrende, fet, så er det svært sannsynlig at det kommer utslett på huden din. Og hva de ikke smør, nye vil stadig vises. Derfor, hvis du er en utrettelig søttand, er det på tide å knytte denne avhengigheten. Og det handler ikke bare om søt mat, men mer om søtsaker. Avvis fra brus og søt te. I mange tilfeller er sukker årsaken til akne, akne på ansikt og kropp. Det er heller ikke tilrådelig å misbruke mat der mange kjemiske tilsetningsstoffer. Dette er en favoritt av mange hurtigmat, chips, kjeks, etc.

Les artikkelen min om ernæring, som allerede har hjulpet tusenvis av mennesker å miste vekt, finere og bli sunn. Der er det skrevet mer detaljert hvordan man skal spise (lenken over er aktiv). Pluss, ernæring trenger å drikke rikelig med rent vann (minst 2 liter per dag).

Hva ikke å gjøre med akne?

1. Du kan ikke presse akne. Dette høres, tror jeg, alle. Men når en kvise vises i ansiktet, er det en veldig stor fristelse å presse den ut. Noen direkte glede av det. Akne kan ikke knuses, fordi neste dag blir de enda mer. Når klemme smittet sprer seg på huden og provoserer fremveksten av nye "innbyggere". Også bakterier går inn i blodet, noe som vil forverre situasjonen.

Ikke gjør noen mekanisk rensing av ansiktet. Dette kan føre til svært alvorlige helseproblemer. Det er nettopp fordi infeksjonen kommer inn i blodet at blodforurensning kan forekomme. Klemme kviser i ansiktet kan til og med forårsake meningitt!

Legene sier at det er mulig å klemme ut bare modnet acne, når du presser på hvilken og rundt dem ikke føler smerte. Men i dette tilfellet, før du klemmer ut, må du sanitere hendene og stedet rundt kvise. Klem forsiktig slik at ansiktet ikke etterlater spor og huler av negler, som så kan forlate arr og "bukser". Etter klemming trenger du å smøre med salve "redningsmann" - et veldig effektivt helbredende middel. Du kan kjøpe denne salven på apoteket. Men det er bedre å avstå fra å klemme.

Så la oss oppsummere: en ny kvise kan ikke klemmes ut, du må vente til den går for seg selv, eller klem den ut når den er moden.

2. Du kan ikke bruke skrubbe og peeling. Hvis huden er irritert, er det utslett og akne på den, så bruk ikke skrubbe. Scrubs skade det øvre laget av epidermis, infeksjonen sprer seg over hele huden. Og dette fører til en økning i utslett. Dette er en veldig stor feil for mange tenåringer som tror at en skrubbe kan gjøre huden ren. Jeg brukte også scrubs i overgangsalder, jeg trodde at akne ville være mindre. Og de ble mer og mer. Hvis hendene mine "klø" for å klemme en kvise, så plukket jeg det flere ganger. På grunn av dette ble flekker, depressioner, porer utvidet. Generelt kan konsekvensene av utslettshandlinger være trist.

3. For utslett, prøv å røre ansiktet ditt så lite som mulig. Våre hender er for det meste ikke veldig rene i løpet av dagen, så du bør ikke sette ekstra bakterier på din betente hud.

Stadier av akne og behandling.

Det er tre stadier av akne. Behandlingen bør utføres avhengig av scenen.

Den første fasen av akne.

I første fase på ansiktet er opptil 10 akne. Det er nødvendig å behandle første fase bare ved hjelp av eksterne midler, som fjerner overskytende talg, takler mikrobiel betennelse og blokkering av talgkirtlen. I henhold til anbefalingene fra "Live Healthy" -programmet, må du på dette stadiet bruke gel for vasking av problemhud, tonic fra svarte flekker og gel eller krem ​​Differin.

Tørk av med en engangsklut etter vask av ansiktet. Ikke bruk den igjen, fordi det er bakterier på den.

Differin er et stoff som fjerner stratum corneum. Differin reduserer sebum, og det er derfor ikke noe nytt akne. Designet for å behandle akne.

Differin bør brukes før du legger deg direkte på akne en gang om dagen. Ikke gni inn i huden. Det er viktig å merke seg at under behandlingen med Differin kan du ikke bruke folkemessige rettsmidler, som jeg vil skrive om nedenfor. Fordi de er for tørr hud. Også det er umulig å ha mye i solen og besøke solariumet.

Den andre fasen av akne.

På dette stadiet er ansiktet fra 10 til 40 akne. På dette stadiet forblir eksterne midler det samme som ved første. Men tabletter er allerede koblet til her. Dette er Doxycycline, et antibiotikum. Dette stoffet i vitnesbyrdet har bare et poeng - behandling av akne. Doxycyklinbehandlingskurs - 3 måneder. På 28 dager, er hudcellene helt fornyet hos en person. For å beseire akne må du oppdatere huden tre ganger. Disse pillene skal ikke tas av gravide eller ammende kvinner.

Den tredje fasen av akne.

Det er allerede over 40 akne på ansiktet. Følgelig vil behandlingen bli mer alvorlig. Løsningen på dette stadiet er Roaccutane eller andre retinoide legemidler. Dette er et veldig sterkt legemiddel som en lege må foreskrive. Det er tatt bare i tredje fase av akne, når nesten hele ansiktet er dekket med akne. Roaccutane tørker sterkt huden, det forårsaker en blokkad av fettutslipp fra sebaceous kjertlene. Som et resultat har mikrober ikke noe å spise (og de spiser talg).

Dosen av dette legemidlet må foreskrives av en lege, fordi det i forskjellige individuelle tilfeller kan være annerledes. Ikke selvmedisinere!

Før behandling utsettes, må legen utføre en undersøkelse, ta tester, inkludert en blodprøve for leverenzymer. Sørg for å bli undersøkt av en gynekolog (jenter) og utelukke graviditet. Selv etter behandlingens slutt er det umulig å bli gravid i et halvt år, fordi dette stoffet er veldig alvorlig.

Hvordan bli kvitt akne - effektive måter.

Måter å bekjempe akne i folket, det er så mange. Men dessverre hjelper ikke alle dem virkelig. Noen måter - dette er en ærlig kjetteri, som ikke skal brukes, for eksempel smøre akne med tannkrem, sitron, hvitløk. Men det er billige midler som du kan gjøre huden din i ansiktet rent. Så, møt de beste måtene å bli kvitt akne på ansiktet ditt.

For å bekjempe svarte flekker må du lage en svart maske med gelatin og trekull. Les mer om denne masken i artikkelen min på denne lenken.

1. Tar såpe og salicylsyre - super-combo.

Ikke rart det første elementet er disse produktene. Hvis du bruker dem regelmessig, kan du virkelig fjerne acne fra ansiktet. Som du kan se er midlene rimelige. Tar såpe koster i gjennomsnitt 50 rubler, salisylsyre - 20 rubler.

La oss se hvordan disse "produktene" kan hjelpe? Salisylsyre er et kjent antiseptisk middel. I kampen mot akne har den blitt brukt i mange år, fordi det slår av med bakterier på huden, renser porene, reduserer betennelse. Årsaken til mange akne, hudormer er nettopp i tilstoppede porer, så vel som infeksjon. Salisylsyre ødelegger det øvre keratinøse laget av huden.

Forresten, aspirin og acetylsalisylsyre produseres på grunnlag av denne syren. Disse pillene kan lage en utmerket maske som vil bidra til å rense huden og løse "akne" -problemet. Hvordan lage denne masken og hvordan du bruker den, les i artikkelen min "Ansiktsmasker".

Salisylsyre dreper tre fiender med klar hud: fett, bakterier og døde celler. Så vær sikker på å kjøpe en krukke med dette fantastiske verktøyet for å bli vakrere. Du kan også kjøpe tonic eller andre kosmetikk som inneholder dette stoffet, bare se at det ikke inneholder alkohol.

Tar såpe er også en kjent måte å bli kvitt akne på ansiktet. Det tørker, desinfiserer, reduserer betennelse. Han har en ulempe - ikke veldig hyggelig lukt, men han forsvinner raskt.

Og nå la oss finne ut hvordan du skal bruke disse verktøyene for å få resultater.

Med fet hud er den kombinerte handlingsplanen som følger: Tre ganger i uken må du vaske med tjære såpe. Skyll først ansiktet, vent to minutter, skyll deretter med varmt eller kaldt vann. På de andre tre dagene (annenhver dag), tørk problemområder med en bomullspute dyppet i salicylsyre (en gang om dagen!). Og en dag i uken, la huden din hvile fra alle disse prosedyrene. Hva med dette vil skje:

Med tørr hud, følsom, irritabel måte å bruke disse midlene på, vil være litt annerledes. Såpe for å vaske hele ansiktet er ikke nødvendig. Ta en Q-tip, fukt den og såpe godt med tjære såpe. Stick med fettpunktsakne og la det stå i et par minutter, vask deretter med varmt vann. Salisylsyre er den samme historien. Det er ikke nødvendig å tørke ansiktet for ikke å overdrive huden. Fukt en bomullspinne og lokke smøre problemområder. Du trenger ikke å skylle.

For tørr hud, såpe og to ganger vil det være nok to ganger i uken.

Det er viktig! Ikke bruk begge disse produktene samme dag! Bare alternativt. Følg instruksjonene. Husk at uansett hvor fantastisk en salisylsyre er, er den fortsatt en syre. Ikke bruk det i høye konsentrasjoner og for ofte for å unngå brannskader.

2. Tinktur av calendula.

Dette er et annet verktøy du kan kjøpe på apoteket. Prisen på denne tinkturen er fra 20 rubler. I sin rene form anbefales det å tørke problemområder for de som har fet hud. Hvis huden er tørr og følsom, er det bedre å fortynne denne tinkturen med vann eller avkok av urter. Siden tinkturen er alkoholisk, kan hyppig bruk forårsake overdreven tørrhet i huden, ikke misbruke den. For gjenforsikring, fortynne med vann.

Calendula er en kjent medisinsk blomst, som har mange positive egenskaper. Dette er en rik vitaminsammensetning, flavonoider, essensielle oljer. Alt dette i kombinasjon bidrar til å lindre betennelse, drepe bakterier og berolige huden.

Også, calendula tincture er kjent for sin gode regenererende effekt. I denne forbindelse brukes den ikke bare for å fjerne akne, men også for å bekjempe flekker og arr etter akne. Bruk dette verktøyet, det vil trekke pusen fra kimen veldig raskt (men ikke på en dag) og huden vil forbli glatt.

Selv om kviser ser ut som et resultat av allergisk utslett, kan calendula tinktur hjelpe til med å takle dem.

Du kan ikke bruke dette verktøyet hvis huden har sår eller huden er veldig følsom og tørr!

Calendula kan også kombineres med salisylsyre. Calendula vil lindre betennelse og salicylsyre tørr pimple. Som et resultat fjernet huden raskt!

Jeg foreslår noen flere gode kombinasjoner som vil lindre akne i ansiktet.

 1. Hjemmelaget tonic med calendula for akne. For å forberede, ta ett glass (200 ml) kokt, avkjølt vann. Trenger fortsatt 2 ts honning og 2 ts tinktur av calendula. Rør alle disse ingrediensene til honningen er helt oppløst. Hold tonic uåpnet. Tørk pimples en gang om dagen til de forsvinner.
 2. Hjem Acne Lotion Forbereder denne lotionen så enkelt som mulig: bland 100 ml vann, 3 ss tinktur av kalendula og noen få dråper tea tree olje. Tørk også problemområder daglig.
 3. Midler til spotbehandling med tabletter. Dette verktøyet er veldig sterkt og effektivt. Men de kan ikke bli misbrukt, og kan ikke brukes på sunn hud. Bruk bare en prikk på akne selv og ikke ofte, fordi effekten vil redusere. Det er bedre å smøre akne med denne blandingen en gang i uken, ikke oftere. Hvis du bruker det for ofte, tørk ut huden din for mye. Hvordan lage mat dette mirakelmiddelet? Ta 40 ml calendula tinktur, 3 Aspirin tabletter og 3 Levomycetin tabletter. Krymp tabletter i pulver og bland med kalendeltinktur. Med en bomullspinne, gjelder lokalt for kviser.

3. Tsindol - billig og effektiv.

Tsindol er en suspensjon som kan kjøpes på ethvert apotek. Folk kalles også "talker", fordi det må ristes før bruk, slik at det blir homogent i konsistens. Den aktive ingrediensen i Zindol er sinkoksid, som tørker, desinfiserer, har en astringent og anti-inflammatorisk effekt på huden.

Da barna mine var syke med vannkopper, ble jeg rådet til å smøre utbruddene ikke med strålende grønt, noe som er vanskelig å vaske av senere, nemlig Tsindol. Kostnaden for det på apotek fra 52 rubler. Det er hvitt, ikke absorbert, og tørker på huden med et hvitt flekk. Lett å vaske av. Generelt kan noen akne smøre dem, de tørker raskt og passerer. Men på grunn av at Zindol kan ses på huden, bør den brukes om natten eller når du er hjemme.

Tsindol har ingen kontraindikasjoner, bortsett fra allergi mot sinkoksid. Derfor anbefaler jeg dette verktøyet, som har en positiv effekt på huden, og det er ikke dyrt.

4. Ichthyol salve for akne behandling.

Dette middelet er antiinflammatorisk og antiseptisk. Det akselererer mikrocirkulasjonen i huden, akselererer helbredelsen av sår. Iktyolsalve har en komplisert effekt, noe som gir et raskt resultat. Det dræper både patogenet, og lindrer betennelse, desinfiserer og lindrer smerter og helbreder sår og fornyer huden. Generelt, fordelene med masse. Salven påføres på de berørte områdene, forrenset (du kan vaske med tjære såpe). Påfør salven i 1-2 timer, skyll deretter med vann og smør pimpleet med et antiseptisk middel (for eksempel hydrogenperoksid).

Et stort pluss ichthyol salve som det kan takle selv med dyp subkutan akne som ikke kan presses ut. Hvis en slik flekk blir oppdaget med salve, vil den "modnes" raskt, et hvitt hode vil dukke opp på det, pus kommer raskt ut og huden fornyes. Hvis pus ikke kommer ut innen to timer, gjelder salve over natten. Bare i dette tilfellet, forsegle dette stedet med tape, du kan legge litt fleece.

Ichthyol salve kan kjempe med svarte prikker. I sin kjerne er svarte flekker porer tilstoppet med sebum. Påfør et tynt lag av plassen med disse porene i 2 timer. Fettet blir mer flytende og porene blir rengjort. Fjern salve med en plate og vask med gelen din for vasking.

Ichthyol salve til behandling av akne anbefales av mange dermatologer. Den eneste ulempen ved dette verktøyet er en ubehagelig lukt, som du imidlertid kan bli vant til. Men prisen på salven er ganske hyggelig: fra 65 rubler.

5. Blå leire fra akne.

Blå leire er et populært verktøy for alle typer masker. I samme Fixpris kan du kjøpe en krukke til 50 rubler. Eller spør på apotek, prisene er forskjellige overalt. Blå leire - tørker godt huden, renser, aktiverer blodsirkulasjonen i hudcellene. Og det er mange mikro- og makroelementer i den, som er nødvendig for huden for et sunt utseende.

Når det gjelder akne, reduserer den blå leiren betennelse, normaliserer talgkjertlene, renser porene (som er nyttige for svarte flekker). En annen leire vil være en god assistent i kampen mot flekker etter akne. Det har også en antiseptisk effekt på huden. Blå leire kan brukes ikke bare for akne og akne, men også for allergiske utslett.

Hvis huden din er tørr, er det bedre å ikke bruke masken av blå leire i ren form, men å fortynne den med fuktighetsgivende ingredienser. For eksempel, burdock eller olivenolje, eggeplomme. Kontraindikasjoner for bruk av leire kan bare være allergiske mot det.

Jeg vil skrive noen oppskrifter av masker med blå leire mot akne. Gjør masker 3-4 ganger i uken for å oppnå et godt resultat. Etter vask av masken, klapp ansiktet og påfør en fuktighetskrem. Det er godt å bruke geler med aloe vera, du kan også kjøpe Panthenol krem.

Mask med mineralvann.

 • blå leire - 2 ss.
 • mineralvann uten gass - 2 ss.
 • Rose olje - 2-3 dråper (rosmarin eller tea tree olje kan brukes)

Hvordan lage en maske for akne. Bare bland leirepulveret med vann til en homogen oppslemming, drypproseolje (kan erstattes med te-treolje). Påfør på renset hud (vask med gel eller ansiktsvask) med et tynt lag, unngå området rundt øynene. Hold 15-20 minutter. Siden leiret vil tørke opp, kan du ikke snakke og le i en maske. Det er bedre å bare ligge stille, lytte til hyggelig musikk.

Vask masken med varmt vann. Denne masken er egnet for fet hud, som har akne.

Mask med eple cider eddik.

 • blå leire - 1 ss.
 • eple eddik 6% - 2-3 dråper
 • vann - 2 ss.

Matlaging masker. Fortyn leire med vann og rør til en homogen oppslemming. Drypp litt eple cider eddik og bland. Påfør ansiktet med et tynt lag, unntatt området rundt øynene, i 10-15 minutter. Skyll deretter med kaldt vann. Etter masken, bruk fuktighetskrem, da huden blir tørr. Denne masken bidrar til å lindre betennelse, tørker, gjør huden mer elastisk.

Mask fra flekker etter akne.

 • blå leire - 2 ss.
 • badyagi pulver - 1 ts
 • mineralvann uten gass

Bland pudderbadyagi og leire. Fortynn med vann litt, rør, til en tykk, homogen masse oppnås. Påfør denne masken på ansiktet i 15-20 minutter, skyll deretter grundig med vann. Denne masken fjerner døde hudceller, renser, huden blir glatt, uten flekker etter akne. Noen ganger drikker 3 dråper hydrogenperoksid fortsatt i denne masken. Men hvis du gjør med hydrogen, så reduser tiden for eksponering for huden til 10 minutter eller enda mindre. Hvis du holder peroxide masken i lang tid, kan du bli brent.

Ålmaske med egghvite.

Denne masken er egnet for eiere av fet hud med store porer. Protein tørker veldig bra, som gjør sitronsaft. Men det kan være en individuell allergi mot sitron og egg. Derfor, før du påfører masken på ansiktet, smør på baksiden av hånden og hold den nede. Hvis det ikke er noen negative manifestasjoner, så bruk det på ansiktet ditt.

 • blå leire - 2 ss.
 • egg hvit - 1 stk.
 • sitronsaft - 1 ts
 • vann - 1 ss.

For å forberede masken, drypp sitronsaft i vannet, bland. Legg denne væsken i leiren og skru den i en mush. Smør proteinet separat med en gaffel og hell inn i totalmassen. Rør godt og påfør med et tynt lag på ansiktet. Når masken begynner å tørke, blir ansiktet stramt, vær forberedt på disse følelsene. Når masken er helt tørr, vask den først av med varmt vann, og vask det så kaldt.

Jeg tror disse måtene å håndtere akne i ansiktet ditt, vil hjelpe deg. Legg inn i kommentarene som du liker mest. Og del denne artikkelen i sosiale nettverk!

Flere Artikler Om Typer Acne