Spørsmål fra Elena:

"Jeg har nettopp begynt å bruke Badyaga Forte gel. Problemet med huden på ryggen. Spørsmålet er, hvor ofte kan jeg bruke det daglig eller som skrubb flere ganger i uken? "

1. Les emnet - Badyaga.

2. Badyag (B) er ikke et legemiddel, det kan ikke brukes hver dag, ja, og det gir ikke mening. B er egentlig ikke noe mer enn et slipemiddel, som bidrar til å fjerne det øverste lag av huden, samt irritere de øvre reseptorene. Dette er noe som en maske og skrubbe, noe som er bedre å ikke bruke mer enn 2 ganger i uken, da det ikke er behov for det. Hvis du bruker veldig ofte, så huden din er sliten, fordi B har egenskapen til å øke blodtilførselen til vev, noe som kan føre til problemer (f.eks couperose), og enda verre å venne seg til, og da hun ikke vil være i stand til å komme godt (for å være lat).

B bidrar til å forny huden, rydder ut døde hudskalaer, derved, som om det forynges huden og hjelper det til å regenerere bedre - å gjenopprette.

Hvis du har betennelse i huden (pustuløs dannelse), er det best å ikke bruke B før etter betennelse, så det er sannsynlig spredning av hudinfeksjoner, samt å få inn i blodet. Så vær forsiktig! I stedet for Badyagi kan du bruke peeling med ANA og BHA-syrer, de traumatiserer ikke huden og oppløser topplaget veldig bra.

Hvordan bruke badyu fra blåmerker?

Et effektivt middel er badyuk fra blåmerker og slitasje, noe som bidrar til å raskt eliminere ubehagelige hematomer på kroppen. Hematom oppstår på grunn av vevskader, noe som resulterer i indre blåmerker, mørkere huden på skadestedet. For å eliminere ubehagelige formasjoner raskt, må du bruke spesielle absorberende midler.

Hva er en badyaga?

Badyaga-stoffet er et stoff i form av et pulver eller salve som inneholder komponenter av badyaga-alger, som effektivt kan virke på skade på humant vev. Denne tang er populær på grunn av sitt høye innhold av nyttige komponenter. Svampet plante er rik på mineraler, så det er mye brukt ikke bare i farmasøytisk industri, men også i kosmetikk.

Healing egenskaper bidrar til å takle mange problemer knyttet til huden. Fordel følgende egenskaper badyagi:

 1. En positiv effekt på huden på mobilnivå. På grunn av den store mengden silisiumoksyd bidrar midlet som inneholder svampekstraktet til å rense huden fra døde partikler og kan stimulere produksjonen av elastin. Algerpulver badyagi brukes ofte til ansiktsmasker og jevn wraps. Kosmetologer sier at et slikt verktøy ikke bare forynger huden, men også bekjemper akne.
 2. Det forbedrer blodsirkulasjonen og løser de dannede blodproppene i hematomområdet. Badyaga fra blåmerker og blåmerker aktiverer blodsirkulasjonen i det berørte området. Silika, fosfater og karbonater har en prikkende effekt og derved stimulere resorpsjonen av blodpropper.
 3. På grunn av innholdet i sponginen har svampekstraktet en bakteriedrepende egenskap. I tillegg lindrer det betennelse i skadeområdet og anesteserer de berørte områdene, og forhindrer også suppuration.

Badyaga har en god effekt på mørke sirkler under øynene. Det bidrar til å normalisere sebaceous kjertlene og eliminere fet skinn på huden. Men det er viktig å huske at det ikke er anbefalt å bruke et slikt verktøy ofte for ansiktet.

Vilkår for bruk badyagi

Før du bruker badygu, må du sørge for at det ikke forårsaker allergisk reaksjon. Derfor, før du bruker, må du gjøre en test. Det er ikke noe vanskelig i dette, det er nok å sette en liten sum penger på albuen og vent noen minutter.

Du kan kjøpe stoffet på et apotek, det er solgt i form av pulver eller krem. Badyagpulver brukes mindre ofte enn en salve eller krem. Faktum er at krem ​​inneholder ikke bare nyttige komponenter i svampen, men også vitaminer, urteekstrakter og phytoncider. Som supplement til hverandre tillater de deg å bli kvitt ikke bare hematomer og blåmerker, men også purulent akne, små utslett og alder flekker.

Hvordan bruker du pulveret?

Det er ikke noe vanskelig å bruke pulverisert badyagi. Det er viktig å vite at i tillegg til den tørkede svampen, er ingenting inkludert i sammensetningen. Så dette alternativet er egnet for de som er følsomme for fargestoffer og smaker.

Det er viktig å huske at misbruk av bastard kan forverre situasjonen. For hjemmelaget mat, trenger du pulver og vann, men det anbefales også å bruke olivenolje eller babykrem. Faktum er at pulverisert vann uten innhold av tilsmussende stoffer kan skade et allerede skadet område. Eksperter anbefaler ikke å sette grus umiddelbart etter skade, for ikke å provosere en økning i hematom.

Hva skal du bruke salve til behandling?

Moderne legemidler produserer spesielle salver med hoveduttrekk av en svampete plante som er rettet mot å bekjempe blåmerker. Et effektivt legemiddel anses å være Badyaga Forte Gel, som kan brukes til helbredelse av hematomer på hvilken som helst del av kroppen. I tillegg inneholder salven plantain og hule krydderurter, noe som bidrar til det faktum at skaden på huden helbreder raskt.

Et annet populært middel er Badia 911 krem. Det hjelper å håndtere både små blåmerker og store hematomer på kortest mulig tid. I tillegg til hovedkomponenten i tørket svamp inneholder kremet:

 • medisinsk kamille;
 • hest kastanje;
 • tea tree olje;
 • mynte;
 • einer.

Nyttige komponenter kompletterer hverandre perfekt. Oljer akselererer resorpsjonen av hematom, kamille eliminerer betennelse, og mynte gir en behagelig lukt til medisinen.

Positiv tilbakemelding er kjent krem ​​Express blåmerke. Eksperter sier at hvis salven påføres umiddelbart etter skaden, vil ikke blæren vises i det hele tatt. Og hvis du bruker verktøyet innen få timer etter skade, vil hematom som er dannet på huden, forsvinne om 2-3 dager.

I motsetning til pulverisert vassel forberedt av deg selv, trenger kremet ikke å vaskes av. For å eliminere den resulterende blåse på kroppen, er det nødvendig å påføre krem ​​på det skadede området med et tynt lag, og gi tid til å suge. Påfør salven ikke være mer enn 2-3 ganger om dagen. Hvert verktøy kjøpt på apoteket har instruksjoner for bruk, som må følges nøye.

Kontraindikasjoner når du bruker

Til tross for alle positive egenskaper av badyagi, er det verdt å huske at det finnes en rekke kontraindikasjoner som bør vurderes:

 • Det anbefales ikke å påføre krem ​​med svampet tangekstrakt på åpne sår.
 • Unngå kontakt med slimhinner;
 • Før bruk må du sørge for å gjennomføre en testtest for en allergisk reaksjon.

Til tross for at salven dispenseres uten resept, anbefales det først å konsultere legen din. Det er viktig å vite at langvarig bruk av stoffet i ett område er fulle av ubehagelige konsekvenser. Badyaga er en uunnværlig assistent i hjemmets førstehjelpsutstyr, men det er verdt å bruke verktøyet nøye.

Mask med badagi for ansiktet renser, helbreder, forynger huden

Masken av badyagi tilgjengelig rette for mange problemer: alder flekker, inkludert alder, akne og akne, rynker, sagging hud, fet seboré og blåmerker.

Verdifulle egenskaper hos badyagi har lenge vært kjent for kosmetologer og har blitt testet av mer enn en generasjon kvinner for å løse hudproblemer.

Hva er verdien badyagi

Badyaga er en slags ferskvanns svamp grønn, brun eller gul. Fra ferskvannssvamp får du et pulver av grågrønn farge, som er inkludert i sammensetningen av kosmetiske produkter for hudpleie av ansikt og kropp, samt hår.

Hemmeligheter av helbredende egenskaper av badyagi

Hemmeligheter til helbredelsesegenskapene til badyi i sin unike sammensetning:

 • Grunnlaget for badyagi er et kiselelement som har en intensiv effekt på huden på mobilnivå. Det renser huden på døde celler, stimulerer signifikant celleregenerering og elastinproduksjon. Dette forklarer anti-aging effekten av badyagi ansiktsmasken. Som et resultat blir rynker mindre merkbare, huden er frisk og strammet.
 • Silisium i svampens kropp danner et helt nettverk av små nåler som irriterer huden når den påføres, noe som bidrar til utvidelse av blodkar og forbedrer blodsirkulasjonen. De forstyrrede cellene begynner å beskytte og regenerere raskt. Som et resultat, pigment flekker, fregner, spor av post-acne, blåmerker under påvirkning av badyagi lyser betydelig, og med vanlig bruk forsvinner de helt og holdent.
 • Nålene i svampen festes sammen av et unikt, naturlig proteinsponginin, som har en utprøvd bakteriedrepende, antiinflammatorisk, resorberbar og til og med bedøvende effekt. Derfor er badyaga masker effektive for akne og hudbetennelser.

Badyi masker - Kontraindikasjoner, preparater, bruk, oppskrifter

Badyi Masker - Indikasjoner

Badyagi-masker anbefales for alle hudtyper (problem, fet, normalt og til og med tørt):

 • for behandling av pigmentering
 • for foryngelse og utjevning av huden
 • for behandling av akne
 • for behandling av blåmerker og spor av post-akne
 • for behandling av fet seboré

Badyagi Masker - Kontraindikasjoner

Badyaga som et kosmetisk produkt har mange positive egenskaper. Imidlertid er det en rekke kontraindikasjoner når det er uønsket å utføre prosedyrer for en person med en badaga.
Det anbefales ikke å bruke masker fra badyagi:

 • med åpne sår og purulente betennelser på ansiktets hud
 • med for tørr og tynn hud
 • med sensitiv hud
 • med en tendens til å vokse ansiktshår
 • med uttalt rosacea, som ligger nær hudens overflate av de utvidede blodkarene
 • individuell intoleranse, allergi mot badyagu.

Masker fra badyagi - Forberedelser til hjemmebruk

Apoteksnettverket presenterer forskjellige preparater basert på badyagi, som hver kan brukes til terapeutisk, kosmetisk hudpleie.

 • Tørrpulver fra badyagi. Badyaga pulver er effektivt i sammensetningen av masker for å fjerne akne. En pose med badyag er nok for 2 - 4 prosedyrer.
 • Gel Badyaga Forte. Badyag-gel perfekt lyser huden og hjelper til med å bli kvitt alder og spor av post-akne.
 • Universell salve med badagoy. Badyag-salve kan brukes både som en del av masker, og separat som et anti-inflammatorisk middel for problemhud.
 • Badyaga peeling med faste partikler av mineraler eller andre stoffer brukes til å rense oljeaktig og forurenset hud, forny det øvre laget av epidermis.

Viktige regler når du utfører prosedyrer med en badagi

Generelle regler når du utfører en hjemmelaget maske fra en badyagi:

 1. Rengjør huden grundig fra kosmetiske og urenheter.
 2. Ikke legg masken på området rundt øynene.
 3. Unngå å få bady pulver i luftveiene, øynene og slimhinnene.
 4. Etter masken bør du ikke bruke kremet - la porene puste.
 5. Ikke misbruk denne masken. For forebygging og fornyelse av huden en gang i måneden er nok.
 6. Etter denne masken med en badagi i 3-5 dager før du går ut, uansett årstid, bruk solkrem med en solbeskyttelsesfaktor på minst SPF 20.
 7. Ikke gjør en maske med badagi om sommeren og i løpet av aktiv solstid, ellers vil pigmentering ikke unngås.
 8. Hvis du aldri har gjort en tøffelprosedyre før, må du utføre en test for bærbarheten til badhuset (ved albuen) og starte med en mer gunstig maskealternativ, for eksempel bare med Badyaga-Forte-gelen.
 9. Ikke lagre eller bruk rester av en blanding som er tilberedt tidligere.

Vær oppmerksom på! Under prosedyren kan det være en prikkende følelse, og etter en maske med en badaga, kan huden se irritert og rødt. Derfor er det ikke nødvendig å lage masker fra en dolk til ansiktet før du går ut på gaten eller en viktig begivenhet.

I tilfelle av allergi til livvakt eller en brenning fra det, anbefaler dermatologer å bruke Hydrocarthysone salve (eller annen lignende allergi), så vel som antihistaminer inni.

De beste oppskriftene maskerer badyagi

Universal maske fra badyagi

Egnet for rensing, foryngelse, fjerning av pigmentering på ansiktet, redusering av utseende av strekkmerker på kroppen.
For å forberede masken, fortynn badyi pulveret med varmt drikk eller mineralvann til en grøtaktig tilstand. Påfør et tynt lag på huden med lette bevegelser. Gni masken er ikke nødvendig. Etter 10 - 15 minutter, skyll med varmt vann.

En slik maske med en badagi vil oppdatere sliten hud, gi den en vitalitetskamp, ​​lette aldersflater og spor av akne.

Badyaga i kosmetologi - et effektivt, men lumsk verktøy. Hvordan søke badyagu og ikke bli brent ansikt?

I kosmetikk brukes ofte naturlige produkter av plante- eller animalsk opprinnelse. Badyag er et unødvendig middel med en unik handling, det er i stand til å bli kvitt mange huddefekter på kort tid. Dens effektivitet er anerkjent selv ved offisiell medisin og kosmetologi.

Bruken av badyka gjør det mulig å oppnå utmerkede resultater på kort tid, badyaga er spesielt effektiv for blåmerker, ansikts arr, blackheads og deres merker.

Beskrivelse og egenskaper badyagi

I ferskvannsreservoarer med uforurenset vann i grunne dyp kan du finne en badyagu - en solid svampekamp, ​​grågrønn eller skitten gul. Denne skapningen er av animalsk opprinnelse og lever i form av en koloni, den vokser på steiner, oversvømmet grener, opptar et område opp til en meter.

Badyaga har andre navn: bodyaga, girlish rødme, nakkestøtte, vannmose.

Bady-koloniens liv er 2 år, og i den kalde årstiden dør den delvis av, og forlater bare nyrene, som vil fortsette å eksistere og reprodusere ved oppstart av varme. Etter tørking blir svampen svært skjøre, et lite trykk gjør det til pulver.

De forbereder badyugaen om sommeren: de renser det av urenheter, tørker det i solen og forsiktig knuser det, og som et resultat får man et meget fint grågrønt pulver.

I dag er svampen anerkjent av medisin og kosmetologi, den produseres i flere former:

Legemidlet er tradisjonelt brukt til å bekjempe hematomer, og i kosmetikk er anvendelsesområdet mye mer omfattende.

Sammensetningen av bady er veldig enkel:

 • Silisium, som virker som et slipemiddel på overflaten, og penetrerer inn i cellene, stimulerer dem til å produsere elastin;
 • Spongin er et protein med en utpreget antiseptisk og smertestillende effekt;
 • organiske og mineralske forbindelser i små mengder (sammensetningen avhenger av reservoaret).

Egenskaper og fordeler ved hudeksponering

Til tross for den enkle sammensetningen, påvirker badyaga huden ganske intensivt: de små nåler som utgjør pulveret fjerner døde celler, påvirker noen av de levende og aktiverer blod og lymfestrøm, noe som akselererer regenerering og aktivering av alle prosesser.

Hudvennlige egenskaper av badyagi:

 • renser huden fra alle urenheter og det øvre kåte laget;
 • trekker utslipp og smuss fra porene;
 • glatter overflaten, polerer små rynker;
 • strammer porene og normaliserer talgkjertlene;
 • reduserer smerte med blåmerker og subkutane blødninger;
 • mekanisk fjerner arr, akne merker og alder flekker;
 • akselererer helbredelsen av eksisterende skade;
 • tørker betent akne og forhindrer dannelsen av nye;
 • aktiverer tilførsel av celler med oksygen og vitaminer;
 • styrker kapillærene og blodkarene
 • akselererer resorpsjonen av hematomer, takket være aktiveringen av blodstrøm og lymfestrøm.

Effekten av bruken kan ses umiddelbart etter påføring, men sluttresultatet kan vurderes etter 1-2 dager: huden blir jevnere, mer elastisk, får en sunn nyanse, ryddes selv fra dype urenheter, aktiviteten til talgkjertlene minker markert.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk

I tillegg er indikasjonene på bruk av badyagi:

 • tendens til betennelse i ansiktet;
 • fet hud;
 • sorte prikker;
 • grunne rynker;
 • alder flekker;
 • blåmerker;
 • fregner;
 • arr og arr;
 • spor av akne.

På grunn av aktivering av blodsirkulasjon og mulige mikroskader av epidermis, er det forbudt å bruke noen midler med duger i følgende tilfeller:

 • nærhet av fartøyene;
 • kupperose (kapillær mesh);
 • en stor mengde hår på huden;
 • skade på en stor størrelse;
 • dermatologiske sykdommer i den aktive fasen;
 • høy følsomhet i huden;
 • tynn, dehydrert epidermis;
 • Nylige operasjoner eller kosmetiske prosedyrer på ansiktet.

Det er kontraindisert å bruke et middel mot blære for gravide og barn under 12 år.

Instruksjoner for bruk

Badagia-produkter kan kjøpes på et apotek uten resept til laveste pris. De er produsert i form av geler, salver og pulver.

I seg selv er pulveret ganske aggressivt, sammensetningen av masker inkluderer ingredienser som noe myker opp slitende effekten, men øker hastigheten på helbredelse, blodstrøm og forhindrer forekomsten av allergiske reaksjoner.

Gel anbefales for å behandle renset hud med alvorlig pigmentering, salven er effektiv for ulike betennelser. Disse midlene skal påføres med et tynt lag, med myke massebevegelser (ikke gnidd) i 5-10 minutter, og deretter igjen for støt samtidig. Fjern produktet med varmt vann eller våtservietter.

Badyuga i pulver kan brukes i ren form, fortynner med hydrogenperoksid eller fruktjuicer for fet hud, og for fet og sensitiv hud bruker de en oljeaktig base. Komplement effekten badyagi kosmetisk leire, smuss, alger.

Oppskrifter for ansiktsmasker med badagi

Hjemme kan du lage masker fra en badyagi, som er i nærheten av effektivitet til profesjonelle verktøy og salongprosedyrer.

Problem: fet hud og utslett

 • badyagi pulver - 1 pose, 5 gram;
 • borsyre (2%).

Pulver blandet med væske, bør få en tykk slurry, og gjelde for områder der akne ofte opptrer. Soak i omtrent en halv time og skyll med rikelig med vann.

Blandingen vil tørke de eksisterende betennelsene og ødelegge bakteriene på overflaten av huden, en liten slitende effekt vil redusere eksisterende spor av akne, lette de svarte flekkene og til og med ut hudtonen.

Badyaga med hydrogenperoksid med blødninger og blåmerker

Ingen er forsikret mot blåmerker i ansiktet. I motsetning til hematomer i andre områder, kan de ikke skjules under klær, og sminke er ikke alltid effektiv.

 • badyag (pulver) - 1 ts;
 • hydrogenperoksid (3%) - Art. l.

For å blande begge komponentene og legge et tynt lag på et problem sted, å opprettholde til full tørking og å slette med fuktig stoff.

Bruk verktøyet til hematomet forsvinner. Masken passer for alle deler av ansiktet, unntatt huden rundt øynene.

En blanding av hydrogenperoksid og badyagi aktiverer blodsirkulasjonen, styrker blodkarene og akselererer resorpsjonen av blåmerke. Ved påføring forsvinner blåmerker 2 ganger raskere enn vanlig.

Pulver ved de første tegn på aldring

Badyagis evne til å fjerne det øverste kåte laget av huden gjør det effektivt når elastisiteten går tapt og grunne rynker oppstår.

 • floral honning - 1 ts;
 • Badyag i pulver - en pakke på 5 gram.

Bland begge deler og dekk problemområdene med blandingen i 20-30 minutter. Honning vil fylle huden med fuktighet og vitaminer, badyaga vil fjerne døde hudpartikler og utjevne epidermis.

Hvordan kan du ellers lage en maske fra badyagi for problemhud, se i videoen.

Tørrpulver fra arr og arr på huden

Mask Ingredienser for fjerning av arr:

 • borsyrealkohol;
 • badyag pulver;
 • kokt vann (mineral).

Alle komponenter tar i like store mengder og setter på arr eller arr, rubbing litt. Massen holdes til den tørker. Fjern en stor mengde varmt vann, etter at masken kan være irritasjon, noe som eliminerer babypulver.

Effektiviteten av virkningen av denne masken mot arr på huden ligger i mekanisk fjerning av det øvre lag av huden, aktivering av regenerering og blodsirkulasjon.

Problem: alder flekker og fregner

Masken for pigmentert hud inkluderer badyagu og brighteners: meieriprodukter, egg, havregryn eller rismel.

For tørr hud, bruk en pose med badyagi, fettkrem (50 gram) og rismel. For fett - badyagu, melk (50 gram) og presset gjær (5 gram).

Alle komponenter blandes inntil klumpene forsvinner og dekker ansiktet med et tykt lag, og unngår sensitive områder. Etter 20-25 minutter, fjern blandingen med varmt vann.

Du kan bruke pigmenteringsmasken en gang i uken hvis huden reagerer normalt.

Effektiviteten av masken er i mekanisk fjerning av det øvre laget og forsiktig lette epidermis. Huden blir lettere etter hver bruk. Antall masker avhenger av graden av pigmentering.

Universell maske for forebygging av utslett, pigmentering og rynkdannelse

Denne masken er egnet for eiere av normal og oljeaktig (kombinert) hudtype. Det anbefales å utføre det en eller to ganger i måneden for å forebygge problemer.

 • agurk juice - 1 ts;
 • pose av badyagi (5 gram);
 • Kamilleinfusjon - 5 ml;
 • ånd tinktur av calendula - 1 ts;
 • raffinerte olivenolje - 1 ss. l.

De oppførte ingrediensene må blandes i en ikke-metallisk beholder og påføres ren hud, skyll av etter 10 minutter.

Denne masken fungerer som en skrubbe, nærende, fuktighetsgivende og lysende maske. Stimulering av blodsirkulasjon aktiverer metabolske prosesser og forhindrer for tidlig aldring.

Nyttige tips

Masker med badagi handler aggressivt på huden. Derfor bør de utføres strengt etter teknologi- og sikkerhetsreglene:

 1. Før du bruker en maske for første gang, må du sjekke om det er en allergisk reaksjon på midlet. Det er nødvendig å blande alle nødvendige komponenter og holde på huden i 15-30 minutter. Hvis det ikke er rødhet eller kløe innen 2 dager, kan blandingen brukes til ansiktspleie.
 2. Ingrediensene i masken skal blandes i en beholder av ikke-metalliske materialer med glass, plast eller trespatel.
 3. Den resulterende blandingen påføres umiddelbart etter klargjøring med en børste eller med hender (de må først bruke gummihansker). Det er nødvendig å håndtere bare problemområder.
 4. Ved påføring, unngå kontakt med slimhinner og øyne. Ved utilsiktet kontakt, skyll med rikelig med rennende vann.
 5. Ved første bruk bør eksponeringstiden være minimal (ikke mer enn 10 minutter), i fremtiden skal maskins kontakt med huden gradvis økes, og ikke overskride anbefalingene i oppskriften.
 6. Etter bruk kan det oppstå liten rødhet og prikkende følelse. Berolig huden med talkum, babypudder eller lyskrem.
 7. Hyppigheten av bruk av masker 1-2 ganger i uken, er det bedre å gjøre dette før helgen, fordi kløe og svak rødhet er en normal reaksjon som kan vare i noen dager.

Badyaga fra akne og spor av dem: ærlig tilbakemelding

Problem hud er mitt hovedproblem siden ungdomsårene. Det kan være et spørsmål om genetikk, men jeg mistenker at kjærligheten til junk food og vanen med å plukke en person på fritid er mer skyld.

I studentene år, forverret problemet - foruten akne var det forferdelige spor av dem. Jeg kunne ikke forlate huset uten et tykt lag av pulver og fundament. Siden elevene er fattige, kan det ikke være snakk om å gå til en skjønnhetspleie eller kjøpe en spesiell krem. Jeg kom til hjelp av Internett, der jeg lærte noen oppskrifter med badaga, som lovte å gjøre huden min normal. Veldig fornøyd med prisen på pengene - det var ikke synd å bruke pengene hvis det ikke hadde plutselig hjulpet.

Jeg gjorde ikke venner med badagi. Jeg prøvde ikke flere før jeg prøvde å finne oppskriften min.

Mine konklusjoner: Badyaga blandet med peroksid, vann eller borealkohol for mitt problem og sensitiv hud er helt uegnet, men bare intensiverer irritasjonen. Men for henne, en ideell blanding av pulver badyagi i samme mengde med havregryn (hvit ler), mineralvann og arganolje.

Jeg bruker blandingen på dampet hud, hold i 15 minutter og vask den av. Huden etter første bruk ble lettere, porene ble renset og innsnevret. Huden var litt rød for en dag og ansiktet tippet med jevne mellomrom, men dette er en slik reaksjon på badyagu. Etter 2 måneder (jeg gjorde 2 ganger i uken) forsvant akne, ansiktstonen ble mye jevnere, og sporene av akne redusert markert.

Jeg bruker masker fra badyag i flere år, gjør kurs om høsten og midt på våren. Den ideelle huden ble ikke, fordi jeg ikke kan bli kvitt dårlige vaner. Jeg er veldig fornøyd med resultatet - nå kan jeg gå uten sminke.

Svetlana Nikiforova, 27 år gammel

En unappealing ferskvanns svamp har unike rensende og stimulerende egenskaper og lar deg kvitte seg med blåmerker, arr, rynker og betennelser i ansiktet.

Påføring fra blåmerker og blåmerke blåser etter påvirkning

Hematomer og blødninger på kroppen vises ikke bare etter blåmerker, slag, faller, de kan også være forårsaket av vanlig husholdningstrauma. Raskt takle effekten av skade på huden hjelper badyaga - et stoff som har naturlig opprinnelse. Bruk av stoffet har sine egne karakteristika, hvorav avhenger av fraværet av bivirkninger og effektiviteten av behandlingen.

Utgivelsesskjema

Badyaga er et stoff som oppnås ved tørking av ferskvanns svamper som lever utelukkende i fersk, rent vann. Badyagi skjelett er representert av et nettverk av silikageler, som er forbundet med hjelp av organisk materiale - spongin. I tillegg til grunnleggende stoffer er svampen rik på karbonater og fosfater. Badyaga på apotek er solgt i flere doseringsformer:

 • Powder. Fargen på pulveret er grågrønn, solgt i hermetisk forseglede poser som veier 2,5, 5 og 10 gram. Brukes til å forberede en suspensjon av ekstern handling.
 • Gel Badyaga og Badyaga Forte. I tillegg til de viktigste aktive substansene inneholder ekstrakt av rygg og plantain blader, gel-forming komponenter, duft.
 • Gel "Badyaga Forte". Ingredienser - ferskvanns svamp, arnica og tea tree olje, mynte, kamille blomster, hestkastanje ekstrakt.

Alle de ovennevnte skjemaene kan brukes med utseende av hematomer fra slag. I tillegg produseres andre legemidler av Badyagi, noen av dem brukes i kosmetologi, andre - i behandlingen av radikulitt, nevroitt.

Virkningsmekanisme badyagi

Effektiviteten av ferskvanns svamp pulver fra blåmerker på kroppen er kjent i lang tid. Når det brukes utenfor, virker Badyag i flere retninger samtidig:

 • Forbedrer blodstrømmen og utvider kapillær lumen. Dette skjer på grunn av effekten av silikagaskler på huden.
 • Lindrer betennelse, forhindrer infeksjon. Spongin har antiinflammatoriske og bakteriedrepende egenskaper.
 • Renser huden fra døde celler og forbedrer vevregenerering. På grunn av dette gjenopprettes huden raskere.

Således fjerner badyaga blåmerker fra kroppen på grunn av lokal irritasjon. Tilstrømningen av blod til skadestedet bidrar til styrking av metabolske prosesser, reduserer smerte og hevelse. Det er også mulig å bruke preparater basert på svamppulver til ansiktet, de fjerner blåmerker under øynene, og hvis de brukes riktig, er tynn hud ikke irritert.

Indikasjoner for bruk

Gadgets gel, pulver eller krem ​​brukes til blåmerker, i dannelsen av hematomer på en hvilken som helst del av kroppen, unntatt brystet i projeksjonen av hjertet. Den absorberbare effekten av stoffet bidrar til å kvitte seg med støtene etter injeksjoner - på baken, lårene, skuldrene.

Det er tilrådelig å begynne å bruke stoffet umiddelbart etter skade. I dette tilfellet er risikoen for omfattende blåmerker minimert. Det er også mulig å bruke badyagu til behandling av forstyrrelser - anvendelse av et middel mot området av den skadede ledd reduserer smerte, forhindrer utseende av omfattende ødem.

Badyaga bidrar til å takle restaureringen av huden i 5-7 dager.

Sannsynligheten for dannelsen av omfattende blødninger reduseres betydelig dersom ofre begynner å bruke preparater basert på ferskvannssvamp umiddelbart etter skaden.

Instruksjoner for bruk av gel og badyagi pulver fra hematomer

Det anbefales at du alltid holder Badyagi pulver eller gel i hjemmets førstehjelpsutstyr, spesielt for idrettsutøvere, elskere av ekstrem trening, eldre og personer med tendens til hematom på kroppen etter mindre skader. Noen av deres medisinske former for svamp har sine egne egenskaper ved bruk.

Gel Badyaga Forte

Urteekstrakter i preparatet forhindrer utvikling av patogene mikroorganismer på huden. Yarrow forhindrer hevelse og reduserer inflammatorisk respons. I tillegg til medisinske urter inneholder den nye gelserien rød pepper og bie gift. Under påvirkning av bie gift er lokal immunitet forbedret og ernæring av skadede vev er forbedret. Pepper forbedrer resorpsjonen av hematomer fra slag og forhindrer reproduksjon av patogene bakterier.

Badyagu Forte kan brukes til å behandle blåmerker under øynene. Gelen påføres i et tynt lag opptil 4 ganger om dagen.

Gel Badyaga 911

Den har antiinflammatorisk effekt, forbedrer blodstrømmen, reduserer puffiness. Juniper i sammensetningen av stoffet styrker blodkar, te-tre øker absorpsjonen av hematomer og kjegler.

Badyagi gel skal påføres på det blåste stedet opptil 4 ganger om dagen.

Eksponeringstiden er fra 10 til 20 minutter, hvorefter produktet skal vaskes av.

Når du påføres ansiktet, kan du i tillegg smøre huden med en fuktighetsgivende krem, det sparer fra utseende av peeling.

pulver

Fint pulver ferskvannssvamp i henhold til bruksanvisningen kan brukes til resorpsjon av blåmerker på flere måter:

 • Blander pulveret med vanlig vann i forholdet 1: 1. Den resulterende pastaen slites lett inn i et knust sted eller et blåmerke, etter tørking fjernes det med en tampong fuktet med vann. Mangfoldet av søknad - 3-4 ganger om dagen.
 • Som en komprimering. Pulver til kompresjon fra hematomer bør fortynnes med like mye vegetabilsk olje - oliven eller solsikke. Den fremstilte sammensetningen fordeles i et tett lag på en gass tampong, som deretter påføres på skaden, og en film påføres også på toppen. Fast bandasje kan holdes opptil 6-8 timer.
 • Blander pulveret med 2 skjeer av avkok av bladene i plantainet og med en liten mengde fuktighetskrem. Den forberedte massen kan brukes til å eliminere blåmerker i ansiktet - under øynene, på kinnbenet. Blandingen påføres på tynn hud i ikke mer enn 5 minutter, opptil 3 ganger om dagen.

Ved bruk av preparat på grunnlag av ferskvannssvamp, er det nødvendig å observere forholdsregler:

 • Verktøyet bør ikke komme på slimhinner i øynene og nesene. Hvis dette skjer, er det nødvendig å skylle med rikelig med rennende vann.
 • Før første bruk, bør kroppens individuelle følsomhet kontrolleres. For dette er det valgte stoffet påført i et tynt lag på sunn hud. En normal reaksjon er en svak brennende følelse. Vi må nekte behandling med Badagoy hvis huden begynner å bake sterkt eller hvis utslett forekommer.

Dårlig blåmerkebehandling er ikke egnet for små barn.

Legene anbefaler at du bare bruker verktøyet hvis babyen er over tre år gammel. Det er bedre å velge apotek gel eller fortynne pulveret med vann og fuktighetskrem.

Det er nødvendig og mindre å holde stoffet på kroppen - opptil 10 minutter.

Kontra

Badyaga bør ikke brukes i tilfelle overfølsomhet overfor komponentene i legemidlet.

Ikke bruk stoffet til behandling av blåmerker, hvis skadestedet har et brudd på integriteten til huden.

Dette kan forårsake irritasjon og suppurasjon.

Det er ikke forbudt for Badyuga å bli brukt under graviditet for å eliminere hematomer - de aktive komponentene i medikamentet trenger ikke inn i systemisk sirkulasjon.

analoger

Populariteten til Badyagi-baserte legemidler forklares ikke bare av høy effektivitet og et lite antall kontraindikasjoner, men også av moderat kostnad. Prisen på pulver varierer fra 30 til 50 rubler. Vanlig gel koster mellom 70 og 110 rubler. Litt dyrere produkter som inneholder flere aktive ingredienser i tillegg til Badyagi.

Det er ingen analoger for det aktive stoffet, men det finnes narkotika som også raskt kan bli kvitt blåmerker og blåmerker:

 • Troksevazin. Sammensetningen inkluderer troxerutin - et stoff med anti-edematøs, venotonisk og smertestillende virkning. Troxevasin kan brukes til å eliminere blåmerker, ikke bare på kroppen, men også på ansiktet.
 • Bruise av. Legemidlet er basert på naturlige ingredienser, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Gelen kan brukes til resorpsjon av hematomer dannet på kroppen etter slag og kirurgiske inngrep.
 • Heparin salve. Den er utstyrt med en antikoagulerende effekt, på grunn av hvilke blodpropper dannet under støt absorberes raskere.

Analoger av legemidlet Badyagi for behandling av hematomer på kroppen må velges, med tanke på alle kontraindikasjoner og bivirkninger av legemidler.

Narkotika vurderinger

Du kan høre og beundre, og negative meninger om bruk av narkotika på grunnlag av badyaga fra blåmerker. Imidlertid registrerte de positive aspektene ved bruk av narkotika mer. De aktive komponentene i ferskvannssvampen på grunn av lokal irritasjonsvirkning løser raskt hematomene, reduserer hevelsen av det skadede området og bedøves noe.

Bruk av Badyagi på den første dagen etter blåmerker kan redusere sannsynligheten for dannelsen av en markert blåmerke, og vevgjenopprettingstiden reduseres. Kjøpere av stoffet er tiltrukket av nesten fullstendig fravær av kontraindikasjoner, budsjettprisen på stoffet og muligheten for blåmerker på hvilken som helst del av kroppen.

Badyaga er et av de raskeste og mest effektive legemidlene for blåmerker. Bruken av legemidlet har passert tidstesten, det bemerkes at i forbigående kan applikasjonen av gelen løse andre huddefekter. Men det må huskes at i tilfelle alvorlige skader og skader er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse - i tillegg til eksterne rettsmidler, kan det være nødvendig med systemisk medisinbehandling.

Hvilke problemer i ansiktets hud vil hjelpe deg med å løse Badyaga

Gel "Badyaga Forte" - myter og sannhet om badagaen

Det er mange legender rundt fondene med badagoy. Så snart våre kjære kvinner ikke vil bruke produkter som inneholder badyagi: de gjør masker for hele natten, de setter på solbrenthet, setter på åpne sår og forstyrrer middelene eller badyagipulveret med forskjellige sammensetninger - fra peroksid til olivenolje... I dag forteller vi, i hvilke tilfeller bruker du Badagi, og hvordan du bruker det riktig.

For en begynnelse er det viktig å forstå virkemekanismen av midler med en badagoy. Badyaga - ferskvannssvamp, eksperter kaller det "river coral." Rå badyagi tørkes, steriliseres, knuses til en tilstand av pulver med tilsetning av dette pulveret for å fremstille forskjellige geler og kremer.

Virkningsmekanismen badyag enkel å geni. I motsetning til scrubs, som bare virker på overflaten av huden, vil badyagi nålene komme inn i de øvre lagene av epidermis, forårsake lokal irritasjon, noe som stimulerer blodstrømmen. Som et resultat oppstår ikke bare rensing av hud og porer, men også puste i huden stimuleres, oppstår aktiv cellefornyelse. dvs. faktisk er badyaga et stimulans for hudfornyelse. Og som vi vet, er den gamle alltid erstattet av den unge og den nye. Så, vi får en strålende, ung og frisk utseende.

Men når du bruker produkter med en badagi, er det viktig å ikke skade. Dessverre glemmer mange produsenter av produkter med badger aggressivitet og virkningsmekanismen av råvarer i utviklingen av deres produkter.
La oss huske noen regler for å velge og bruke en badagie.

1. Så, badyaga kan ikke fortynnes i sur eller alkoholholdig blanding. Når en badyagi virker, åpner porene opp, laget av døde celler blir avskallet - huden blir spesielt øm og enhver aktiv forbindelse kan skade den. Fettkrembaser er heller ikke egnede - de tetter opp de åpne porene, som kan føre til dannelse av akne og nullere effekten av badyagi. Dette er hva forsknings- og produksjonslaboratoriet til produsenten av gadgeten "Badyaga" og "Badyaga Forte®" av merket "7 notater of health®" tok hensyn til Gelen utviklet av Skimed er en unik formulering som lar deg legge inn maksimal konsentrasjon av rå badyagi, samtidig som det er nøytral og trygt for enhver hudtype.

2. Behandle forsiktig kvaliteten på råmaterialene. Alger, plankton, bakterier og mikroorganismer lever i svampen som bor i bunnen av reservoarene, hvorav de fleste ikke dør med enkel tørking. Tydeligvis er sterilisering nødvendig for å forberede et sikkert produkt. Ved utarbeidelse av råvarer til gadgets "Badyaga" og "Badyaga Forte®", brukes røntgenbestråling i produksjonen av Skimed-selskapet, som sikrer absolutt renhet av badyaga.

3. Sliping av råvarer. De som selvstendig forberedte masken med en badagi, vet at flertallet av pulver til salg er veldig grovt. Og jo finere slipingen av badyga, jo mindre sannsynlig er huden såret og jo mer arbeidsområdet for de øvre lagene av epidermis. Det er fra ham at effektiviteten og sikkerheten til bastard avhenger. En spesiell møll er utviklet hos Skimed for å gi ekstremt fin sliping.

4. Innhold badyagi. Siden badyka består av silisium, som er uoppløselig i kosmetikk, kan mengden estimeres med det blotte øye: det er nok å klemme ut litt av produktet på en lys overflate. Mørke flekker i gelen - dette er badyaga. Gel "Badyaga Forte" -merket "7 notater av helse®" - det mørkeste av en rekke produkter med badaga, som er presentert på markedet, noe som indikerer et høyt innhold av råvarer.

Dermed løsnet produsenten "Skimed" problemet med å produsere et produkt som både er av høy kvalitet og effektivt.

Forresten, "Badyaga Forte®" av "7 notes of health®" -merket er det eneste produktet med badaga som har bestått kliniske studier. I september 2010 på grunnlag av avdeling for dermatologisk onkologi, sentral klinisk sykehus i det russiske vitenskapsakademiet under veiledning av dr. med. Prof. Panova OS ble kliniske studier utført på Badyaga Forte® gel, produsert av Skimed. Kliniske studier har empirisk bevist at gelen normaliserer funksjonen av talgkjertlene og forhindrer utviklingen av akne, støtter remisjon og takler den milde formen av sykdommen (akne), tillater ikke dannelsen av dype inflammatoriske elementer. Han stopper også en akutt inflammatorisk prosess, eksfolierer stillestående steder, utgjør hudavlastning, løser infiltrater.

De kurative egenskapene til Gadagaga og Badyag Forte® geler av merket "7 notes of health®" er unike, med hjelp av gelen du kan eliminere:

• Akne og hudormer,
• Uregelmessigheter, mindre arr og andre hudfeil,
• pigment flekker,
• Fine rynker,
• Bruises, edemas og mikroloider, inkl. etter kosmetiske prosedyrer

Og å bruke geler med badagi er ganske enkelt, bare følg noen regler:

1. Påfør gelen på renset hud, unngår områder med åpne sår eller betente områder.
2. Ikke hold masken i mer enn 15-20 minutter, men velg ditt eget diett, avhengig av hudens følsomhet
3. For personer med kombinasjonshud eller lokale problemområder på huden - kan påføres punkter på problemområder
4. På solfylte dager - lage en maske ikke tidligere enn 1,5 timer før du går utenfor, og bedre om natten
5. Ikke bruk fettstoffer og nærende kremer etter prosedyren med badagium - du bør la huden puste, og bare et sted om en halv time, om nødvendig, bruk en lett fuktighetskrem.

Effekten av bruk av gel "Badyaga Forte®" tar ikke lang tid å vente, 2-3 uker med bruk av maske 1-2 ganger i uken gir påtagelige endringer. Selvfølgelig kan langvarige problemer som arr og dyp pigmentering kreve flere måneders arbeid, men du vil se en merkbar forbedring i tilstanden til huden ganske raskt.

Gels "Badyaga" og "Badyaga Forte®" ønsker deg og ditt utseende en eksepsjonell glans!

Badyaga 911 og Badyaga forte fra blåmerker under øynene: instruksjoner for bruk og omtaler

Sannsynligvis så hver person et slikt problem som blåmerker under øynene. De lurker ikke bare idrettsutøvere, men alle som ikke var heldige nok til å oppleve skade.

Og hvis du har en viktig begivenhet, en dato eller en feiring? På grunn av en slik litenhet kan du ødelegge inntrykket av deg selv og dermed stemningen.

Hvordan løse problemet raskt? Badyaga (bodyaga) mot blåmerker under øynene - det du trenger. Dette er en av de mest kjente og velprøvde folkemidlene.

Badyaga? Og hva slags dyr er dette?

Miracle - Remedy er laget av tørket tarmhule svamp svampe. Etter behandling i pulver, får de en bestemt lukt. Siden antikken har tradisjonell medisin brukt de helbredende egenskapene til svamper for sugende arr og edemer.

Grunnlaget for svampen er et skjelett av silika. Effekten av silisium (eller silika) på epidermis er unik.

Den blå under øyet? Vi haster til apoteket

Hva er problemene på baksiden av en fantastisk svamp?

Hevelse under øynene

Deres årsak er akkumulering og stagnasjon av overflødig væske. Svampens arbeid er fordelaktig i dette tilfellet: dets biologisk aktive komponenter trenger inn i de nedre lagene i huden og utvider kapillærene.

Blodstrømmen øker markert, og etter en stund blusser ødemet bort.

Sirkler under øynene

Advarsel! Når du bruker stoffet, vær så forsiktig. Mørke sirkler kan tyde på alvorlige sykdommer. Det er fornuftig å konsultere en lege.

Klemmer under øynene fra slag

Her virker svampen, ifølge vitnesbyrd fra mange mennesker, underverk. Badyaga fra blåmerker under øynene fra et slag - kanskje det mest effektive stoffet.

Hva er en blåmerke? Dette er en konsekvens av skade. Deretter vises et hematom i stedet.

Gradvis vil alt løse, og huden får sin naturlige farge.

Vi spør i et apotek et medisinsk svamppreparat.

Så, vi trenger en bodyaga for ansiktet av blåmerker under øynene. Formfrigivelse: krem, salve, pulver eller gel. Påfør bare eksternt.

Hvis målet ditt er badyas fra blåmerker under øynene, så er bruksanvisningen - dette er hvor du skal begynne.

Det mest konsentrerte stoffet er pulver. Kjøp en pakke av ditt valg, 10,5 g eller 2,5 g.

 • bland 1 del vann og 1 del vannbad, og
 • Påfør den resulterende løsningen med en bomullspinne på bruisen;
 • vent 20 minutter;
 • Skyll forsiktig med vann.

Og hvis du trenger å bli kvitt blæren under øyet forårsaket av skade? Først må du fjerne hematom (akkumulering av blod på skadestedet). Påfør is på det i 3 - 5 minutter.

Under påvirkning av kulde, vil fartøyene smale og blæren vil ikke vokse. Og først etter at du kan behandle skaden med en bomullspinne med verktøyet.

Bruk den slik:

 • Smør området av blåmerke med gel og gni det lett inn i huden.
 • Masser bløtstedet forsiktig i 20 minutter. La gelen suge og handle;
 • tørk av overflødig med et vev eller skyll med romvann.

Mange spør hvor ofte å smøre et blåmerke under øyet med en bodagie? Eksperter anbefaler - ikke mer enn to ganger om dagen. Det er forskjellige estimater for hvor mye et blåmerke passerer under øyet med en kropp. I gjennomsnitt, fra 2 til 7 dager.

Vær oppmerksom på! Gelen eller løsningen bør ikke komme på slimhinner i øynene, munnen eller nesen. Unngå kontakt med åpne sår. Hvis dette ikke kunne unngås - skyll grundig med vann.

Før du bruker medisin fra en badyga, må du teste hvor sensitiv huden din er: Bruk en dråpe penger på håndleddet og hold den i 15 minutter. Føler du sterk forbrenning eller kløe? Sett til side.

En litt behagelig prikking og rødhet med en oppvarmende effekt er en naturlig hudreaksjon på stoffet.

Det er viktig! Gravide og ammende mødre får lov til å bruke geler og løsninger med badaga. Kroppen absorberer ikke det og vil derfor ikke skade barnet eller fosteret. Legemidlet virker ikke med medikamenter tatt oralt, dvs. gjennom munnen. Det anbefales imidlertid ikke å bruke det samtidig med lokale fasiliteter.

Hva skal du velge i et apotek?

I dag har apotek et stort utvalg av rusmidler basert på en helbredende svamp. En av de mest populære anses å være "Badyaga 911" og "Badyaga Forte".

"Badyaga Forte" gel fra blåmerker under øynene. Tilbakemeldinger om ham er vanligvis positive. Det virker mer forsiktig enn pulver. Den kan brukes til sensitiv hud. I tillegg til den viktigste aktive ingrediensen inneholder den ekstrakter av hule og plantain. Det er en serie gel med bie gift.

Ifølge vurderinger hjelper det spesielt å bli kvitt store blåmerker og hematomer. Takket være bee venom øker kroppens motstand mot betennelse. En annen komponent i gel-rød pepper - er kjent for sin kraftige bakteriedrepende virkning, det løser blodpropper, styrker veggene i blodkarene.

Et annet populært apotek har en veldig god tilbakemelding - gel fra blåmerker under øynene "Badyaga 911". Den har en mer kompleks sammensetning: i tillegg til svampen, inneholder den ekstrakter av enebær, hestkastanje, arnica, apotekskamomill, peppermynte og teetre.

Advarsel! Svamppreparater har kontraindikasjoner.

Det anbefales ikke å bruke dem i følgende tilfeller:

 • riper, kutt, slitasje på huden;
 • allergier og idiosyncrasier av stoffet og dets individuelle komponenter;
 • hudinfeksjoner av sopp, viral eller bakteriell opprinnelse;
 • giftige betennelser;
 • svulster - onkologisk eller godartet;
 • fin, tørr, sensitiv hud;
 • overdreven hårvekst i ansiktet;
 • couperose (edderkopp vener) på huden.

Imidlertid er det ønskelig å utføre manipuleringen av pulveret i medisinsk eller gummihansker, for ikke å forbrenne fingrene.

Hva synes folk om det

På Internett kan du finne mange vurderinger om forberedelser fra svampen. Spesielt populær serie "Badyaga Forte" og "Badyaga 911". Noen beundrer deres effektivitet, mens andre tvert imot anser det som ubrukelig.

Det finnes ingen medisiner som passer til alle. Til fordel for effektiviteten av legemidler "Badyaga Forte" og "Badyaga 911" sier at de forblir en av de mest populære.

Hvis du ikke har kontraindikasjoner, vær så snill å bruke et fantastisk verktøy for å bekjempe blåmerker under øynene.

Alexander og Anna Zorkins (29 og 25 år gamle)

Jeg forlot mamma og nabo gutt å leke med sønnen min og løp til husets ledelse for å få hjelp. Sønn av kjærlighet elsker å spille brikker med mannen sin, så hans partner kom opp. Jeg var glad for at minst noe nyttig vil bli forlovet.

Men hvor der! Jeg hadde ikke tid til å snu hjørnet da morens telefon ringte. Det viser seg at guttene "spilte brikker" så mye at de satte en stor støt under mitt øye. Brøt begge! Jeg måtte vende og gå til apoteket. Apoteket tilbød meg å kjøpe en badyagu for 68 rubler.

Jeg leser instruksjonene hjemme: utdragene av medisinske urter er en del av gelen. Det virker bra. Men da jeg begynte å smøre, flød det ned i ansiktet mitt. Massasje er ubeleilig - går ned. De ventet på 3 dager - blåmerke som det var, og ble på plass. Vendt litt. Gel er ikke imponert.

Kristina Morozova (34 år gammel)

Jeg var heldig å falle fra trappene i landet. Hender - ben er intakt, men under øyet Fingal. På apoteket så jeg på vinduet "Badaga Forte". Koster billig kjøpt.

Brukes strengt i henhold til instruksjonene: Sett et blåmerke på plass, gni i massasjebevegelser i 10 minutter. La det gå igjen i ytterligere 10 minutter. Vask av med vann. Har brukt 3 dager på rad, 3 ganger om dagen. Litt etter litt begynte blæren å bli blek og falme. På den fjerde dagen, nesten borte.

Uten en gel tror jeg det ville vare en uke! Flott verktøy!

Galina Zilina (45 år gammel)

Les kommentarer om gel "Badyaga." Jeg vet ikke, kanskje jeg er den eneste uheldig. Løsningen hjalp alle, men min blåmerke under øyet gikk ikke ned i 10 dager. Og det er ikke overraskende. Instruksjonene sier at ikke bare badyaga går inn i gelen, men også mange andre ingredienser. Så ikke mettet.

Jeg pleide å prøve en løsning med badyagi pulver. Men han passet meg heller ikke. Etter å ha søkt om 3 dager utviklet en så sterk allergisk reaksjon at jeg måtte konsultere en lege! Selv om jeg gjorde alt som det var skrevet: Jeg fortynnede det med vann, jeg holdt det på huden i 20 minutter.

Deretter startet alvorlig kløe og rødhet på applikasjonsstedet. Jeg lider fortsatt, jeg trodde at dette stoffet virker. Det er bra at legen forklarte at jeg, sier de, er allergisk mot bade. Hun ble behandlet for allergi etter 2 uker. Definitivt vil jeg ikke anbefale gelen. Tenk på deg selv.

Anastasia Stasova (31 år)

Blæren under øyet plantet seg selv. Jeg bestemte meg for å fjerne og vaske gardinene på nyttårsaften. En avføring var ustabil. Jeg ser om morgenen, og en lommelykt under øynene mine. Jeg fikk gelen i apoteket - "Badyaga 911". Han har en kompleks sammensetning: i tillegg til badyagi, er flere ekstrakter fra forskjellige urter inkludert. Tekstur er behagelig. Det lukter fine urter. Smurt dem under øyet en gang om dagen i en uke. Jeg vil ikke si at blåmerken umiddelbart forsvant. Men etter en uke løst han helt. Veldig glad! Jeg anbefaler til alle.

Oleg Yatsenko (28 år gammel)

I helgen gikk vi med guttene for å spille hockey. Fikk et spill - de legger et blåmerke på meg. Kone kjører umiddelbart til apoteket. Brakt gel "Badyaga Forte". Hun sa: definitivt hjelp. Har du prøvd denne gelen?

Jeg presset på røret, en grønn, gjørmete gelé kom ut med biter av noe. Instruksjonene indikerer at det er nødvendig å sette på blåmerke og holde denne tingen i 10 minutter. Gode ​​mennesker, det er umulig! I andre minutt begynte gelen å brenne som helvete! Det føles som om en pinnsvin eller glassull ble gnidd under øyet.

Jeg kunne ikke motstå, vasket. Etter det stod et annet halvt øyeblikk stikket som om med nåler. Misfornøyd. Jeg anbefaler ikke.

Sofia Polezhaeva (37 år gammel)

For å være ærlig håpet jeg ikke på et raskt resultat. Jeg stoler ikke på annonsering. Men gel med en badagie hyggelig overrasket meg, oppfylte hans løfter.

Min sønn og jeg tilbringer vår tid i originalen. Han våkner opp foran meg, men jeg vil fortsatt sove en time. Så jeg beveger meg barneseng nær meg, kaster han bøker og leker der, og han bryr seg selv, bryr meg ikke. Og jeg ligger ved siden av en tur.

Her en gang jeg har gått om morgenen, sløv jeg av. Så, våkne opp, se, og babyen hang i min retning gjennom siden og med en bok, det rettet mot ansiktet mitt. Jeg hadde ikke tid til å skynde meg inn i hodet mitt: "Nei nei!" Da boken falt. Og rett i øynene mine. Og hun er tung, det er bra at minst hennes hjørner var runde. Blæren under øyet viste seg liten. Men fortsatt ubehagelig.

Og forestill deg, jeg brukte umiddelbart en gel med en badagi. Han var i min førstehjelpsutstyr. Så et par flere ganger den dagen. Neste dag - på samme måte. Etter 2 dager fra blåmerke forlot ingen spor. Konklusjon: Vent ikke til blæren sprer seg. Gjelder umiddelbart, i etterfølgelse. Budsjettverktøy, men det fungerer! Det viktigste er å bruke det riktig. Jeg anbefaler alle. "

Stanislav Semenov (36 år gammel)

Hilsen, venner! Jeg forteller deg om ulykken min. Jeg slo pannen på et betong gjerd. Det tok 2 dager, og et så blått øye hoppet under øyet! Som en blå maling smurt. En nabo informerte krem-gel "Bodyaga Forte." Jeg kjøpte. Så hva synes du? Hjelp? Hvordan annet! Jeg hadde ikke forventet det selv.

Et par dager gikk, og lykten var borte. Og jeg har allerede gjort krav på jobben. Bevis dem senere at det ikke er for beruselse å få denne skjønnheten. Selve er dyrere. Jeg var redd for at i ti dager ville jeg "skinne" med øyet. Men nei, heldig. 2 dager - og ingen blåmerke, håndtere slutten! Kjøp den. Du vil ikke angre! Takk alle sammen! Ikke vær syk.

Nyttig video

Se legens mening, om du vil bruke den.

Flere Artikler Om Typer Acne