Etter akne oppstår hyperpigmentering av huden, som kalles "post-akne". Skyggen av epidermis kan være forskjellig, alt fra rød til blå. Denne funksjonen avhenger av en rekke faktorer. Sporet av rødt er dannet nesten umiddelbart etter klemming av kvise. Defekten blir burgunder når dannelsen av arr begynner. Mørkblå, nesten svart, farge indikerer at skadene påvirket de nedre lagene av dermis, noe som resulterer i at huden gjenopprettes i lang tid.

Årsaker til flekker

 1. Langvarig og ukontrollabel akne sykdom som varer mer enn 15 dager. Begrepet indikerer en alvorlig form for sykdommen, som et resultat av hvilke de indre lagene av dermis er skadet.
 2. Ikke-overholdelse av hygieneregler. Forsink antiseptiske preparater for å klemme akne hjemme.
 3. Fjerning av sår med negler i stedet for å ha en prosedyre med en spesiell spatel.
 4. Krenkelse av teknologien til å klemme akne i hytta (feil valgt prosedyre, fravær for desinfeksjon, etc.).

Effektive måter å kvitte seg med akne røde flekker

Regenereringsmidler
Få helbredende salve eller krem, de øker vesentlig celleregenerering. I tillegg til å gjenopprette huden, nærmer og fukter huden huden, kjemper peeling og betennelse, strammer arr og gjør dem usynlige. Selvfølgelig finner disse stoffene sted i hjemmets førstehjelpsutstyr.

For å bestemme valget, gir vi en liste over velprøvde stoffer:

 • "Elidel";
 • "Rescue";
 • "Panthenol" i ren form;
 • "De Panthenol";
 • Panthenol spray;
 • "Aktovegin";
 • "Kontraktubeks";
 • Boro Plus;
 • "Levomekol";
 • "Bepanten";
 • "Solkoseril";
 • "Malawi»;
 • "Miramistin";
 • La Cree;
 • "Pantoderm".

Listen kan fortsette på ubestemt tid. Du vil bli fortalt nærmere på apoteket hvis du ikke velger det aktuelle alternativet fra de ovennevnte forberedelsene. Bruken av midler er som følger: sammensetningen påføres de berørte områdene lokalt, forlates i 3-4 timer, overskuddet fjernes med en kosmetisk vattpinne. Les nøye instruksjonene om tilstedeværelse av kontraindikasjoner. Før du bruker, damp huden grundig slik at agenten trer inn i dermis dype lag. Regenereringsmiddel bør brukes 3 ganger daglig.

klorheksidin
Tørk huden med en løsning, den desinfiserer og strammer sår, eliminerer muligheten for infeksjon. Påfør komposisjonen på en bomullspute og trykk til stedene vekselvis, dvel i 1 minutt. For enkelhets skyld kan du utføre prosedyren med en bomullspinne. Hvis du ikke har klorhexidin i førstehjelpsutstyret, bruk hydrogenperoksid (konsentrasjon ikke mer enn 3%). Prosedyrets teknologi er identisk. Tørk huden hver 5. time.

Kosmetisk parafinvoks

Varm parafin-kuben i mikrobølgeovnen eller i et vannbad. Dip en bomullspinne i komposisjonen og behandle de berørte områdene til et punkt. Fjern blandingen med oliven eller vegetabilsk olje etter 25 minutter. Utfør prosedyren 2 ganger om dagen. Etter terapi smør huden med en fuktighetsgivende, nærende eller helbredende krem.

bivoks
Teknologien ligner på bruk av paraffin. Varm voksen på en behagelig måte, dekk huden med den lokalt. Vent 1 time, fjern sammensetningen med olje, smør epidermis med krem. Utfør voksterapi hver 2. time.

Farmasøytisk stoff kalt "Bodyaga"
Legemidlet er laget av ferskvannssvamp. Verktøyet fjerner røde flekker fra akne, men det er en funksjon - du trenger bare å bruke stoffet i pulverform, gel, salve og krem ​​er mindre effektive. Fortynn middel ifølge instruksjonene, behandle de berørte områdene. Bruk 1 gang per dag. Etter dette behandler flekkene med "Iodinol" -løsning, det har antiseptiske virkninger. Du trenger ikke å bruke jod i ren form for å unngå brannskinn og arr.

vodka
Damp en bomullspute i medisinsk alkohol eller vodka, tørk huden grundig og la den stå i 10 minutter. Vask ansiktet med kaldt vann eller behandle ansiktet ditt med tonic, ikke bruk en krem. Utfør enkle manipulasjoner tre ganger om dagen.

sitron

Kryd sitronen i 2 stykker, ta en av dem og tørk huden godt med masse. Vent til tørking, og behandl deretter ansiktet med kosmetiske isterninger. For å gjøre det, må du ta 1 teskje geranium og bryg den 160 ml. kokende vann, insisterer, helles i former og fryser. Når det gjelder sitronmasse, kan den erstattes med juice: klem ut væsken, suge en bomullspinne og tørk den skadede epidermis.

Medisinske planter
Lag en komprimering basert på urteinfusjon. Ta salvie, rosmarin, bjørkebark og sitronbalsam. Kok dem med vann og la det stå i 1 time. Fold gausen fire ganger, suge i buljongen, og legg bladene mellom lagene. Påfør et komprimert ansikt, hold i minst 1,5 timer. Det anbefales å gjøre en komprimering daglig før sengetid.

Acetylsalisylsyre
Ta 3 aspirintabletter, bland dem godt mellom to skjeer. Fortynn produktet med vann til det danner en tykk konsistens, gjelder på huden, fest den med et perforert tape på toppen. Legg deg ned for å hvile i 35 minutter, etter utløpsperioden vaske ansiktet med en sterk tebrygging. Utfør prosedyren 1 gang per dag.

Hvit og svart leire
Bland i like store mengder (10 gr.) To typer leire, fyll med varmt vann. Tilsett 5 ml. sitronsaft og 10 gr. honning. Påfør produktpunktet, fange områder med sunn hud, vent 1 time. Vask med varmt vann, smør huden med krem.

propolis

For å forberede løsningen vil trenge 5 ml. propolis tinktur og 30 ml. cognac. Sett dem i en homogen væske, hell i en mørk flaske og lukk med et lokket. Vent i 3 dager, rist før bruk. Behandle flekker med en bomullspinne, uten å berøre sunne områder av epidermis.

tomater
Vri en kvart tomat i grøt, tilsett to kniver med havsalt og 10 dråper olivenolje. Stå over vasken eller badekaret, begynn å gni blandingen i huden med myke bevegelser. Gjør en lett peeling i 10 minutter, vask deretter med kaldt vann og gjenta igjen. Sammensetningen må brukes flere ganger. Hvis det er mulig, følg trinnene 5 ganger om dagen.

gress
Kjøpe i apoteket, gå på bladene, rive dem i små biter og dekk med varmt vann, la det stå i 40 minutter. Stamme, legg gresset på flekkene, dekk ansiktet med gasbind, vent 1 time. Etter utløpsdatoen må du forsiktig fjerne bladene med hendene, fukte en kosmetisk tampong i yarrow buljongen og tørk huden. Gjenta daglig.

Alepulp

Velg en kjøttfull aloe vera stilk, skrell den og hugg den i en blender. Dekk blandingen med huden, det er lov å behandle friske områder. Sett gasbind eller bandasje på toppen, vent 20 minutter. Gjenta prosedyren så ofte som mulig (ca. 10 ganger om dagen).

Kalanchoe Juice
Klem væsken fra anlegget på en praktisk måte, spenne den og hell den i en flaske. Damp en bomullspute i saften, tørk de skadede områdene. Skyll ikke. Utfør prosedyren 8 ganger om dagen.

Banan og ananas
Kut banan i 6 like deler og ta en av dem. Klipp samme mengde ananaspulp, legg frukten i en blender og hogge inn i grøt. Legg til 5 gr. gelatin, vent 10 minutter. Lag en maske, vær oppmerksom på det skadede området, la i 50 minutter. Gjenta prosedyren hver 5. time.

For å unngå negative konsekvenser i fremtiden, press ut abscessene riktig. Behandle hendene med en antiseptisk eller bruk hansker, trykk inn i aknerotten. Behandle akne i begynnelsen av utviklingen, drikk mer væsker. Få en regenererende salve på et apotek, bruk som anvist.

Flekker fra akne hvordan å fjerne

Hvorfor danner akne arr?

Tilstanden av huden etter å bli kvitt akne avhenger av måten å håndtere akne og utvalgte kosmetikk. Med feil tilnærming kan resultatet bli negativt.

Som et resultat - restvirkninger i form av flekker og akne arr.

Type post-akne på ansiktet

Ulike former for akne får ansiktets hud til å deformere og forskjellige typer arr gjenstår:

 • hypertrofiske - rosa seler, som har en konveks form og dannes når det er stor akkumulering av arrvæv;
 • atrofisk - de er et kjøttfarget fossa av liten størrelse, oval eller rektangulær form;
 • keloider - fører til smertefulle og ubehagelige opplevelser i form av kløe, dannes ganske sjelden under post-akne;
 • fysiologisk - har svakt uttrykt symptomer og passerer raskt.

Det er nesten umulig å bli kvitt akne arr på egen hånd, spesielt når de ligger over hele ansiktet og er ganske dype. Folkemuligheter i dette tilfellet vil også ikke hjelpe, med hjelpen kan du bare gjøre flekkene mindre synlige.

De vanligste hudlesjonene - post-akne flekker oppstår på grunn av den spesielle oppførselen til menneskelig hud. Under de røde flekkene på ansiktet forstås det flatt fra rosa til rød eller blå farge på huden med uklare grenser med uregelmessig form.

Defekter danner en stor akkumulering av blodkar. Årsaken til dannelsen er traumatisert deksel.

Vanligvis i løpet av en uke eller to blir såret crusted, helbreder, og deretter faller det døde cellelaget. Huden blir jevn, men en rød flekk gjenstår på den.

Normalt varer et slikt spor et par uker, men noen ganger kommer den røde ikke ned i flere uker eller måneder. Dette påvirker utseendet, og med det stemningen, spesielt hvis du er i ansiktet, unntatt flekker, er det elementer av akne.

Hvorfor skjer dette, og hvor raskt å fjerne flekker fra akne fra ansiktet vil bli diskutert mer detaljert.

Patologiske spor forblir på stedet for betennelse på grunn av innholdet i forhøyet melanin. Dette forenkles av:

 • ultrafiolett stråling;
 • hormonelle lidelser.

Åpenbart, når huden er skadet, trenger den ressurser og tid til å gjenopprette. For å eliminere røde flekker fra akne, er det nødvendig å sikre økt tilførsel av næringsstoffer til skadestedet, og på vei tilbake - å ta skadelige stoffer fra cellene.

Kroppen vår kan gjøre dette gjennom blodsirkulasjon. Ved å bruke hudens blodkar, som skjærer med hverandre, dannes rutenettet av dermis, er det mulig å fastslå det normale funksjon av det subkutane vev.

Når blodstrømmen øker, blir huden rød. Dette bildet fortsetter en stund, til gjenopprettingsprosessen er fullført.

Da vil blodstrømmen minke og rødheten vil avta.

Når huden blir betent og "trives" oss med akne, begynner melanin å bli produsert i epidermis (mørkt pigment). Det produserer melanocytter (epidermale celler). Årsaken til deres aktivitet ligger i de inflammatoriske prosessene. I de fleste tilfeller forsvinner slike steder seg selv. Men ikke alltid.

 • Hvis du ikke sliter med akne i begynnelsen av deres utseende (mangel på desinfeksjon, behandling og pleie) og startet inflammatorisk prosess.
 • De tok det på egenhånd og klemte dem flittig ut, noe som er enda verre.
 • Akne var alvorlig og moderat i form (varig mer enn to uker) og påvirket dermis dype lag.

Hva sier kosmetologi om årsakene til post-inflammatoriske hudprosesser?

Før du forstår hvordan du skal håndtere spor av purulente utslett, må du forstå hvordan og hvorfor de dannes.

Utsikt over skadet hud etter akne under et mikroskop

 1. Under dannelsen av akne begynner kroppen å bekjempe den inflammatoriske prosessen, granulasjonsvevet vokser veldig raskt i det berørte området. Over tid helbreder såret, og mengden elastin og kollagenfibrer øker i det berørte området. Det tar lang tid å fullstendig erstatte den skadede epidermis med nye celler.
 2. Hvis du klemmer en pimple, vil strukturen på epidermis kollapse, noe som resulterer i dannelse av depresjon og et mørkt sted på huden. Hvis utslett ikke ble fjernet pent, vil sporet av dem på huden bli synlig i svært lang tid. Medisinsk kosmetologer advarer om at det er umulig å klemme på akne selv, for ikke å intensivere utviklingen av den inflammatoriske prosessen.
 3. Overtimelig og ukorrekt utført desinfeksjon fører også til dannelse av arr og arr etter purulent utslett. Så snart et kvise har dukket opp, er det nødvendig å behandle og brenne det, og prøv å ikke røre den. Jo mer press på utslett, jo mer melanin vil bli frigjort, noe som vil føre til dannelse av flekker.
 4. Spots kan også dannes hvis du ikke svarer på utseendet på utslett, la alt gå til sjanse. I fravær av passende tiltak for å behandle og forebygge akne, vil sykdommen utvikle seg, noe som til slutt vil føre til mange arr og arr.

Typer av akne arr

Akne arr i ansiktet

Den rette tilnærmingen til behandling

Medisiner for behandling av akne arr

La oss ta en nærmere titt på hvordan å bli kvitt akne merker med spesielle medisiner.

Selvfølgelig er svært lite dyp fossa og arr på egen hånd usannsynlig å bli fjernet raskt ved hjelp av kosmetikk og folkemessige oppskrifter, men røde flekker er ganske realistiske på en ganske kort periode for å bli nesten umerkelig. Hva er de?

Kompleks hudbehandling kan suppleres med masker av grønnsaker og urtedekk. Å gjennomføre kosmetiske økter hjemme er nødvendig etter fullføring av rehabilitering eller lenge før salongteknikkene, da de er av hjelp eller profylaktisk natur.

Hjemrecept i de fleste tilfeller, anti allergifremkallende og egnet for enhver hudtype.

persille

Sannsynligvis, ikke mange mennesker vet hvordan å fjerne flekker etter persille akne.

Fra en haug med greener trenger du:

 • lage en konsentrert avkok
 • kjøle det helt ut;
 • spredt over isforms.

Kubber bør tørke huden om morgenen. Persille grønn har en lyn effekt, og isen toner opp huden godt, strammer porene, virker hudfarge.

Massen av tomathelbredende effekt i kombinasjon med stivelse. Denne sammensetningen bør holdes på huden i en kvart time.

Vanlige tomatmasker vil redusere aldringsprosessen, eliminere røde flekker etter akne. Stoffet som finnes i tomat, lycopen har en antioksidant effekt, og organiske syrer virker som en myk peeling som myker det øverste laget av huden.

Preparater for behandling av post-akne

Den mest effektive rettsmidler for å eliminere akne flekker er:

 • Leirmasker med rosmarin eterisk olje. Til en blanding av grønn eller blå leire (2 ss) og olje (4 dråper) tilsett 50 ml vann. Masken påføres på renset hud i 15 minutter.
 • Masken fra badyagi er i stand til å fjerne effekten av akne på kortest mulig tid. Dette naturlige stoffet kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. For å forberede masken, ta badyi-pulveret (1 ss. Skje) og bland det med 2 ss. skjeer med varmt kokt vann til en grøtaktig tilstand. Masken påføres ansiktet 2 ganger i uken i 20-30 minutter. Etter en slik prosedyre er rødhet i huden mulig på grunn av forbedret mikrosirkulasjon i lagene av epidermis.
 • Maske med 1 egghvite og sitronsaft (2 ts). Blandingen blandes grundig og påføres i 15 minutter på flekkene. Det brukes 2 ganger i uken.
 • Mask laget av hvit leire (1 ss. Skje) og sitronsaft (2 ss. Skjeer). Til denne blandingen tilsettes en liten mengde vann. Som et resultat, bør du få en tykk masse, som pålegger flekker fra akne. Handlingstid - 15 minutter.
 • Mask av grønn leire (3 ss), olivenolje (1 ts), egghvitt, hakket kiwi-masse (1 ss). Blandingen påføres i 10-15 minutter to ganger i uken.
 • Mask av tomat (1 ss Krosset masse) og stivelse (1 ts.). Ingrediensene blandes og påføres mørke flekker fra akne.
 • Mask fra naturlig honning (1 ts) og kanel (1 ts). Blandingen blandes godt og påføres i 25 minutter på flekker fra akne hver annen dag. Det er kontraindisert bare til de som har rosacea.

Parafinmask

Et svært effektivt middel for akne er en kosmetisk parafinmaske. Den smelter i en emaljepot på en langsom brann.

Før du påfører det, er huden smurt med fuktighetskrem. Smeltet parafin brukes på problemområder med en bomullspinne.

Etter fullstendig frysing fjernes den. Slike paraffin kan brukes gjentatte ganger.

Etter denne masken påføres en krem ​​igjen, som skal inneholde vitaminer E, A. Parafinmaskene er kontraindisert for personer med sensitiv hud og i nærvær av rosacea.

Bli kvitt akne og hjelper salve (gel) Badyaga forte. Dette beviste verktøyet i årevis er en av de beste. Påfør den i en sirkulær bevegelse på den berørte huden. Rester av salven fjernes med et serviett etter 20 minutter. Denne prosedyren utføres 2-3 ganger i uken.

En svært effektiv løsning for å fjerne akne flekker og arr er narkotika krem ​​Countertubex. Den kan brukes både av voksne og barn. Det påføres daglig på problemområder av huden 2-3 ganger om dagen.

Å bli kvitt akne merker hjemme er ikke så vanskelig, det viktigste er å korrekt og jevnlig utføre den valgte prosedyren. Bare en systematisk behandling av huden vil gjenopprette sin normale tilstand og vil kunne fjerne alle konsekvensene.

Kosmetiske prosedyrer som en metode for å kvitte seg med flekker

I kosmetikk er det flere av de mest effektive måtene å håndtere akne merker. Valg av metode avhenger av graden av hudskader.

Du må først kontakte dermatologen for å teste og bestå en liten undersøkelse. Disse prosedyrene er nødvendige for å bestemme diagnosen.

Hvordan fjerne flekker fra akne på ansiktet i skjønnhetssalonger? Her er de grunnleggende prosedyrene:

Hvordan bli kvitt akne karakterer?

Laser arr fjerning

Prosessen med å fjerne akne arr inneholder mange kosmetiske prosedyrer. Behandlingen er foreskrevet for hvert tilfelle individuelt, idet man tar hensyn til formen og varigheten av ansiktets sykdom, dens alvor, typen av arrvæv i ansiktet, hudegenskaper og evne til å gjenopprette.

Kosmetiske prosedyrer vil bidra til å eliminere spor av akne.

 1. Fototermolyse - prosedyren gjør det mulig å forbedre og oppdatere ansiktets hud, øke mikrosirkulasjonen.
 2. Mikrokurrent terapi - øker produksjonen av elastin og kollagen, som bidrar til å utjevne tonen. Spor og flekker fra akne blir knapt merkbare.
 3. Kjemisk peeling basert på triaksyre eller glykolsyre. Spesielt effektiv i behandlingen av akne arr kombinasjon av peeling med salver - retinoider. Disse forbindelsene behandler akne, akne, komedoner. De tillater ikke bakterier å formere seg og forhindre ytterligere utslag av utslett.
 4. Debraziya - lar deg bli kvitt postacne, men denne prosedyren er veldig stressende for huden. Ved mekanisk fjerning av stratum corneum reagerer huden med hevelse og rødhet. Men over tid blir overflaten av huden jevnere, jevnere, med nesten usynlige arr. Denne prosedyren er effektiv for bleknet hud, økt pigmentering og arr i ansiktet.
 5. Laser polering - fjerner de mest vedvarende flekkene fra akne, men behandlingsprosessen er ganske lang og smertefull, tar fra flere måneder til seks måneder.
 6. Mekanisk peeling - fjerner det øverste laget av ansiktets hud, noe som øker elastisiteten og gjenoppretter epidermis.
 7. Mesoterapi (kollageninjeksjoner) - under prosedyren injiseres en liten mengde kollagen i arrene fra purulente utbrudd, noe som bidrar til å jevne ut uregelmessigheter på overflaten av ansiktets hud.
 8. Ozonbehandling - En spesiell ozon-oksygenblanding injiseres under huden, noe som reduserer inflammatorisk prosess og fører til helbredelse av arr.

Effektive er ikke bare prosedyrene som utføres i kosmetikksalongen. Vurder de mest populære verktøyene du kan gjøre hjemme alene.

Leger-dermatologer anbefaler at for å gjenopprette renhet og skjønnhet, må du oppdatere den, T / e for å fjerne døde hudceller, gjøre peeling eller rengjøring.

Microcurrent terapi prosedyren

La oss ta en titt på hvordan å kvitte seg med akne flekker ved hjelp av kosmetiske prosedyrer:

 1. Laserfjerning av post-acne - når du slirer huden, fjernes det mikroskopiske topplaget av skadet hud, overflaten blir restaurert, rengjort og nye celler vokser.
 2. Mikrokurrent terapi - under påvirkning av elektriske impulser med lav styrke, blodsirkulasjon er forbedret og musklene i huden stimuleres, noe som bidrar til å få en jevn tone i huden.
 3. Kjemisk peeling - utføres med stoffer som virker på ulike nivåer av huden, avhengig av problemets kompleksitet. Prosedyren fjerner epitelet i huden og hjelper til med å bli kvitt post-akne.
  Oftest utført peeling frukt syrer: glykolsyre, melkesyre, malinsyre. Disse stoffene virker bare på epitelet, og bidrar til å kvitte seg med røde flekker og hudormer.
  I alvorlige tilfeller og med sterkt uttalt arr, brukes en mellomstykke med salicylsyre.
  Den nødvendige mengden syre bestemmer skjønnhetssektoren, avhengig av type utslett og hudtilstand.
 4. Mekanisk sliping - utføres med spesielle kuttere, som, mens du roterer, sletter epidermis og glatter overflaten til et arrvev. Peeling utføres under lokalbedøvelse og varer i 30-60 minutter. Rehabiliteringsperioden er 3-4 uker. Antallet påkrevde prosedyrer bestemmes av en skjønnhetsekspert.
 5. Fraksjonell fotothermolyse - fjerner arr og pigmentering på huden.
 6. Kollageninjeksjoner - injiseres subkutant for å eliminere synlige arr. Prosedyren eliminerer imidlertid ikke problemet, men forkaster dem bare midlertidig. Effekten av injeksjonen varer ca 6 måneder, hvorefter prosedyren må gjentas.

Alle prosedyrer som utføres i skjønnhetssalonger hjelper raskt og effektivt å bli kvitt arr og blemmer.

Postacne maskerer hjemme

Det er umulig å eliminere arr etter akne, spesielt hvis utslettene er mange og ligger over hele ansiktet og er ganske dype.

Imidlertid vil bruken av folkemessige rettsmidler bidra til å gjøre akne merker mindre merkbar. La oss finne ut hvordan du kan bli kvitt akneflekker ved hjelp av prosedyrer som kan utføres hjemme.

Ansiktsmasker er de mest populære produktene, de inneholder ulike komponenter som, når de blandes, bidrar til å bekjempe ulike huddefekter.

Imidlertid må du forstå at masken ikke har en sterk effekt, og gir kun en god effekt i nærvær av røde flekker fra akne, men ikke i nærvær av alvorlige arr.

Akne flekker på ansiktet kan gjøres mindre merkbar hvis du bruker sitronsaft, som vil hjelpe ikke bare å lette huden, men også nære den med vitaminer. Denne sitrus inneholder mye syre, så den skal brukes forsiktig og ikke brukes i ren form.

For å forberede masken blir 1 egghvitt pisket med 2 ts sitronsaft og oppdaget betennelse. Soak på ansiktet i 15-20 minutter, 2 ganger i uken er nok.

Mask av leire og rosmarinolje

Naturlig leire er et utmerket verktøy for huden. I kombinasjon med rosmarinolje vil denne sammensetningen være en ekte panacea for hud utsatt for akne.

For masken må du ta 3-4st.lozhki blå leire og legge til 7-8 dråper olje. Bland komponenter, legg til litt varmt vann, slik at blandingen er som rømme i konsistens. Mask påføres problemområder, tåler 15-20 minutter. Vask av med varmt vann.

Mask med natron

Denne komponenten kan brukes som en skrubbe for å rense det øvre laget av huden og redusere post-acne.

For masken må du blande 1ch. brus fra 2 ts varmt vann for å danne vann. Sammensetningen påføres ansiktet, i en sirkulær bevegelse som er litt massasje. Spesielt forsiktig må håndtere problemområder. Skyll ansiktet med varmt vann.

Bruk av essensielle oljer for post-akne

For å få større effekt, er det bedre å bruke flere komponenter, slik at virkningen av de fordelaktige stoffene som utgjør essensielle oljer er omfattende.

Hvordan bli kvitt akne flekker med essensielle oljer?

I skjønnhetssalonger brukes det ofte til å behandle akne og spor av tea tree olje. Ansiktets hud kan tørkes med olje i ren form, og kan fortynnes i like deler med sitron eller lavendelolje.

Bruk olje bør være forsiktig, legg til en dråpe og følg oppskriften strenge, for ikke å skade huden.

For eksempel kan du legge til 1ch. peppermynteolje 1 dråpe rosmarin, fedd, oransjeolje. Den resulterende sammensetningen skal periodisk gnides i problemområder på ansiktets hud.

Å ha et helt skap så kjære sko, må du gå i formløse mokasiner og trampede ballettsko. Og hele greia i bøyende bein på føttene, som bringer bare uutholdelig smerte generelt i en hvilken som helst sko. Det er verdt å sette på litt mer tette sko enn mokasiner på størrelsen mer enn størrelsen - og betennelsen varer noen få dager. Hvordan håndtere bein på beina, les vårt materiale.

Hvordan fjerne merker fra akne i ansiktet hjemme?

Den vanligste postbehandlingsprosedyren er kroppsskalning fortynnet med hydrogenperoksid. Skumblandingen påføres ansiktet, unngår øyeområdet, massasje i 2-3 minutter, la det tørke.

Skyll maskevernet med varmt vann. Denne prosedyren bør gjøres svært nøye, fordi Masken kan forårsake desquamation og øke blodstrømmen til epidermis.

Grønn leire, tea tree olje, honning og masker basert på dem er effektive rettsmidler for hjemmebruk mot flekker.

Mask av grønne leirebaserte flekker. Ta 1.l. grønn leire i pulveret, tilsett 4 dråper rosmarin eller olivenolje, tilsett gradvis kaldt vann for å lage en kremaktig konsistens. I 15 minutter gjelder flere problemområder flere ganger om dagen.

Mask av grønn leire og sitronsaftflett. Bland 1 sm.l. leire, legg til 2ch. fersk juice eller sitron essensiell olje, hell i litt kaldt vann, til du får en pasty konsistens. Påfør på akne merker og hold i 15 minutter.

Masken lyser godt flekker, forhindrer at akne oppstår igjen.

Steder med pigmentering vil effektivt eliminere masken med sitronsaft med eggeplomme. 2 hl Juice legges i slått egg hvit. Stikket på de nødvendige hudområdene, vent 15 minutter.

Honningmaske med kanel Ta i samme mengder (1 ts.), Bland godt, legg en prikk på problemområdene, stå i 25 minutter og skyll. Honning kan erstattes med hvit eller grønn leire. Påfør masken tre ganger i uken (annenhver dag).

Akne flekker er raskere hvis du bruker tea tree olje. Det er blandet i like store mengder med sitronsaft eller lavendel essensiell olje.

Vel kjemper med spor og forhindrer fremveksten av ny akne lett å forberede avkok av persille. Nok hakkede persille helles kokende vann, deksel og avkjøles til romtemperatur. På morgenen og om kvelden vasker du med avkok, og i løpet av dagen tørker du ansiktet.

Kosmetisk parafin gir en god effekt. Stiplet parafinvoks prikket med en bomullspinne for å sette på flekker.

Når massen herdes, må den forsiktig fjernes. Før og etter prosedyren er det nødvendig å bruke en nærende krem ​​med vitaminer A og E.

Men hvis ansiktet har et vaskulært nettverk, er parafinmasker kontraindisert.

Apple-eddik, som ikke er mindre effektiv i bekjempelse av post-acne, fortjener også en positiv vurdering. For å tørke de mørke flekkene, blir eddik tatt og fortynnet med kokt vann (1 del 3 deler vann). Etter å ha vasket, tørk ansiktet med en løsning, og bruk deretter en forsiktig krem.

Relevant til omsorgs- og budsjettfondene som kan kjøpes på hvert apotek: salicylsyre-sink og ichthyolsalve, syntomycinemulsjon.

Spots fra akne minner merkbart, hvis hver dag i uken å sette en prikk på problemområdene i ansiktet.

Alle verktøyene og metodene beskrevet i artikkelen har vist seg å være gode og populære. Men fortsatt for behandling av akne og forebygging av flekker, bør du bruke komplekse metoder.

Hvordan fjerne flekker fra akne hjemme

Det er ingen hemmelighet for alle som etter akneutslett på ansiktssporene forblir.

Derfor er mange interessert i spørsmålet om hvordan å kvitte seg med stygge flekker fra akne.

Først av alt må du kurere utslett, lindre betennelse og vente på helbredelse av sår.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Rød, marron eller blå flekker fra akne er vanskelig å fjerne, men det er mulig hvis du gjør en innsats og har tålmodighet.

Det viktigste er å påvirke problemet i et komplekst, bruke kosmetiske metoder, ved hjelp av farmasøytiske preparater og folkemidlene.

Det er også svært viktig å finne ut årsakene til dannelsen av pigmentering for å forhindre forekomsten neste gang.

Hvorfor vises

Alle ubehagelige spor av akne kalles etter akne - disse er flekker, arr eller arr.

Årsaken til flekkene er overdreven akkumulering i enkelte områder av melaninpigmentet integument. At han er ansvarlig for fargen på hud og hår. På steder med alvorlig betennelse produserer den mer enn nødvendig. Det er derfor skyggen er rød.

Fra intensiteten av farging avhenger av hva du kan fjerne dem. Det er flere typer akne merker:

 • Røde prikker med lyseblå passerer ofte seg selv, og med riktig behandling kan de lett fjernes på bare noen få dager.
 • De lilla eller lyseblå områdene er en konsekvens av den dype inflammatoriske prosessen i huden, så det er ikke så lett å fjerne dem.
 • arr - veksten av epitelet i de skadede områdene;
 • arr - riller, groper.

Hovedårsakene til spor er utilstrekkelig behandling, utløsning av sykdommen, samt klemming.

Hvis du prøver å presse ut pus, blir vevet rundt kvise eller sebaceous kjertler skadet i alle fall, infeksjon kommer der og alvorlig betennelse begynner.

Hvordan bli kvitt akne flekker

 • For en start er det viktig å fullstendig eliminere betennelse, kurere utslett.
 • Den andre fasen er å kvitte seg med spor.

Flekker må bekjempes både hjemme og i en profesjonell institusjon.

Også under behandlingen er det viktig å følge ytterligere regler.

 1. Ikke utsett huden din for ultrafiolette stråler på stranden eller i en solseng. Siden dette vil utløse en enda større utgivelse av melanin.
 2. Ikke presse akne og hudormer.
 3. Det er nødvendig å balansere dietten, inkludert i kostholdet frukt og grønnsaker med innholdet av vitaminer E, C. Etter å ha konsultert med legen kan du drikke et to ukers kurs med vitaminer.
 4. Prøv å drikke rikelig med renset vann for å skylle toksiner fra kroppen raskere. Tross alt kan skadelige stoffer forårsake et tilbakefall av akne.

Ved hjelp av kosmetiske prosedyrer

Kosmetologen vil råde til å gjennomgå et medisinsk arbeid:

 • mikrostrøm terapi utført av svake nåværende pulser. Dette gjør at du kan øke hastigheten på metabolske prosesser i dermis, fremmer rask vevregenerering, produksjon av kollagen og elastin;

Foto: Glykolisk peeling

 • kjemisk peeling med glykolsyre, trikloreddik, fruktsyrer fjerner epitheliallaget av huden. Det kan være middels, dypt eller overfladisk;
 • laser peeling - polering av dekslene ved hjelp av laser utstyr, som også nivåer overflaten og stimulerer akselerert utvinning;

Foto: hudsliping med pensel

 • dermabrasion - mekanisk hud resurfacing med pensler med spesielle dyser.

Jo dypere akne markerer, desto sterkere og dypere skal effektene på huden være for å bli kvitt dem.

Video: "Laser polering fra post-acne"

apotek agenter

Før du bruker legemidler, er det bedre å konsultere en hudlege.

Faktisk har mange av dem en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger. Bruk dem forsiktig i henhold til instruksjonene, for ikke å forårsake dannelse av arr og andre mer alvorlige spor.

 • Kremet har en bleking effekt hvis den inneholder hydrokinon. Men det er viktig å ikke overdrive det med doseringen, siden slike stoffer øker risikoen for å utvikle kreft i integumentet. Ikke kombiner behandling med retinoider - derivater av vitamin A, som brukes til å behandle akne.
 • Cream-gel "Sledotsid" med hyaluronsyre og grønn teekstrakt er designet spesielt for problem hud, samt å fjerne flekker etter akne. Det spres med et tynt lag 2-3 ganger om dagen på de betente områdene.

Hjelper tjære tjære såpe? Finn ut her.

 • Glykolsyre, salisylsyre og melkesyre oppløser overflaten av epidermis, eksfolierer døde partikler. Kremer, salver, kremer med innholdet kan kjøpes på apotek eller til og med på en kosmetikkbutikk.
 • Det er effektivt ikke bare mot akne, men også fra spor av azelainsyre (for eksempel Skinoren gel).
 • Salve eller gel "Badyaga Forte" påføres med lette sirkulære bevegelser med fingerputer. Etter en halv time er det nødvendig å tørke med en serviett alt som ikke har tid til å bli absorbert i huden.
 • Friske arr blir fjernet med Kontraktubex gel. Det er tillatt for både voksne og barn. Det er et effektivt middel mot blemishes, men gamle arr og arr vil ikke helt forsvinne.

Hvis det er akne på dekslene, vil salver hjelpe:

Foto: farmasøytiske salver til behandling av akne

 • sink - redder fra kløe og tørker acne;
 • Ichthyol - trekker pus;
 • syntomycin - ødelegger patogener, desinfiserer og reduserer betennelse
 • panthenol - helbreder.

tinkturer

 • Alkohol tinkturer hver dag, du må tørke det berørte integumentet.
 • De kan også påføres direkte på sporene.

Den mest effektive er infusjoner:

Foto: Calendula infusjon har en bakteriedrepende effekt og fremmer hudregenerering.

 • blomst;
 • Johannesurt.

Hjemmet metoder

For å sikre at næringsstoffer trer inn i porene så mye som mulig, må de rengjøres før de legger inn midler til integumentet.

Ansiktet skal vaskes med varmt vann med babysåpe eller en spesiell gel, og deretter tørkes.

masker

Hjemme kan du prøve å bleke huden din og fjerne flekker fra ansiktet ditt ved hjelp av masker.

På grunn av det faktum at sammensetningen opprettholdes i flere minutter, er dens terapeutiske effekt merkbar etter den første prosedyre.

frukt

Foto: En blanding av protein og sitron reduserer betennelse og hvitner huden.

 • Protein 1 kyllingegg, slå med 2 ts sitronsaft. Blandingen holdes i 15 minutter. Sitron inneholder syre som lyser godt. Alle syrefrukter og bær har samme effekt. Kan 2 ss. losjer. Hvit leire fortynnet med samme mengde juice og vann. Påfør maske 1-2 ganger i uken.
 • Pund kiwi pulp med en gaffel, slå 2 ekorn separat, legg til 3 ss. losjer. grønn leire og 1 timers lodge. olivenolje. Alle blandes og påføres ansiktet i 15 minutter.

Eteriske oljer

Foto: Tilsetning av essensielle oljer til kosmetikk vil øke effektiviteten

 • Ta 2 ss. losjer. grønn eller hvit kosmetisk leire, fortynn pulveret i 50 ml vann. Bland med 4-5 dråper rosmarin eterisk olje. Spred det berørte området med blandingen og skyll av etter 15 minutter.
 • Hvis du stiplede flekkene med rosmarin 4-5 ganger om dagen, blir de merkbart lysere etter 3-5 dager.
 • To ukers ansikt kan tørkes med tea tree olje. Hvis det fortynnes med sitronsaft, vil effekten bli sterkere. Behandlingen bør fortsette i 1-2 uker.
 • I 2 ss. losjer. olivenolje tilsett en dråpe myntolje, nelliker, lavendel og 4 dråper rosmarin. Hver dag må du forsiktig blande blandingen i flekker.
 • Du kan smøre den mørkede huden med lavendelolje og røkelse, tatt i like store mengder.

Påføring av grønnsaker

Det er måter å fjerne flekker etter akne med friske grønnsaker.

Foto: agurkjuice hvitrer huden

 • For eksempel blir agurk sirkler på ansiktet. Men det er mer effektivt å male massen i en mush og sette den i form av en maske i 20 minutter. Du kan også klemme saften, som brukes i stedet for tonic.
 • En hvitløksklær skal kuttes og festes til kuttskiven.
 • Hell 2-3 tomater med kokende vann og skrell dem av. Pulp revet, legg til 1 times hytter. potetstivelse og bland blandingen på deksler. Soak i 15 minutter, skyll deretter.

Honning, kanel

Foto: Maske med kanel og honning lyser aknefargene

 • Blomster honning og kanel i like store mengder blandes grundig.
 • Masken er alderen i 25 minutter, skylles deretter med varmt vann.

Kontraindikasjoner til prosedyren er couperose og andre vaskulære sykdommer.

Parafinmask

 • Kosmetisk paraffin uten tilsetningsstoffer og fargestoffer smeltes på dampbad eller i en emaljebeholder over lav varme.
 • Ansiktet er smurt med en fuktighetsgivende krem, og deretter, med en bomullspinne, oppdages væskeparaffin på flekkene.
 • Etter herding fjernes brikkene forsiktig.

Men folk med øm hud kan bli irritert.

Derfor bør du først bruke en liten masse ikke et lite område og se reaksjonen.

Folkemidlene

Badyaga har lenge vært kjent ikke bare for dets antibakterielle og tørkeegenskaper, men også for at det raskt kan bli kvitt røde merker etter ekstrudering.

Pulver er solgt i et apotek.

Foto: Matlagingsmaske med badagi

 • 2 ss. losjer. Badagi fortynnes med en liten mengde vann til konsistensen av grøt. Masken påføres problemområder i en halv time, 2 ganger i uken. Ikke bekymre deg om dekslene ble røde. Dette indikerer bare økt blodsirkulasjon i kapillærene. Det er bedre å gjøre prosedyren om kvelden før sengetid, slik at om morgenen kommer huden tilbake til en naturlig nyanse.
 • Badyuga kan også fortynnes med hydrogenperoksid på 3%, slik at den resulterende blandingen kan prikke flekkene.
 • I stedet for lotion bruk vann med tilsetning av eple cider eddik (i forholdet 3: 1).
 • En stor haug persille grønnsaker er strømmet med et glass kokende vann, kokt i 10-15 minutter over lav varme og får lov til å infusjonere til det er avkjølt. Kjøttkraft må filtreres og lagres i glassglass med lokket i kjøleskapet. God effekt har gni isbiter. For å gjøre dette, i form av frosset avkok eller ferskpresset persille juice.

Spørsmål og svar

Naturligvis vil jeg raskt tilbake til huden, den samme ensartede skyggen og jevn struktur.

Men bare pasientapplikasjon av de kombinerte metodene vil bidra til å utrydde problemet for alltid.

Hvor lenge er sporene

Alt avhenger av individuelle faktorer:

 • strukturen og typen av hud;
 • kvaliteten på terapeutiske midler;
 • dybde og størrelse av betennelse;
 • diett;
 • livsstil.

Systemet med lokal immunitet er ansvarlig for integritets helse og riktig funksjon.

Et balansert kosthold, fraværet av dårlige vaner, frisk luft - alle disse tiltakene har en gunstig effekt på tilstanden til huden og hele organismen.

 • Hvis du etter å klemme ut noen rødlige flekker forblir, kan de gå bort uten behandling om 1-2 uker.
 • Men det er vanskeligere å fjerne mettede flekker. Mer enn en kjemisk eller laser peeling prosedyre er nødvendig. Gjenoppretting etter den første økten varer minst 2-3 uker, eller enda lenger. Eller du kan trenge fra 1 til 5 besøk til en skjønnhetspleie.

anmeldelser

Nylig er ayurvediske produkter som ikke er relatert til tradisjonell medisin veldig populære.

Foto: En gjennomgang av behandlingen av tea tree olje

De er laget på grunnlag av naturlige komponenter.

Krem "Klirvin" er designet for å fjerne arr, arr, for behandling av sår og annen hudskade, og vurderinger på Internett bekrefter effektiviteten mot blemishes.

Foto: Etterbehandling av akne

Hvordan bli kvitt akne flekker på ansiktet? Finn ut her.

Hvordan maske acne i ansiktet uten sminke? Les videre.

Dessverre er det få personer som har blitt kvitt post-akne med hjemmeterapi.

Gamle, dype spor kan bare fjernes med en aggressiv effekt på huden. Det er bedre å overlate dette til en erfaren spesialist av en velprøvd klinikk eller en profesjonell skjønnhetspleie.

Bekjemp mot subkutan akne og røde flekker etter dem

Akne i ansiktet, uavhengig av størrelse og størrelse på lesjonområdet, er et stort ulempe for en person. Derfor streber vi for all del å kvitte seg med dem.

Og ikke alltid de valgte metodene vil være riktige og trygge. Ofte, etter at akne er forsvunnet, oppstår et nytt problem - røde flekker, arr og arr blir dannet i deres sted. Hvorfor de oppstår, hvordan bli kvitt dem, vi vil fortelle i artikkelen.

Hva er det

Hvis på huden begynte å virke betent akne, så i epidermis aktiverer prosessen med å generere et mørkt pigment - melanin.

Disse prosessene leveres av cellene i epidermis, fra aktiviteten som intensiteten av den inflammatoriske prosessen avhenger av.

Forbedret syntese av melaninpigment i området med begrenset betennelse i huden fører til utseendet på røde flekker. Dette fenomenet kalles post-acne.

I de fleste tilfeller går disse stedene alene, men noen ganger er det ikke lett å bli kvitt dem. Graden av hudskader og intensiteten av utviklingen er avhengig av flere faktorer.

Dette er kompleksiteten til de inflammatoriske prosessene, og egenskaper i huden, og utfører rettidige, rimelige terapeutiske effekter.

Plettene selv kan variere i farge. Deres farge bestemmes av spesifisiteten til kroppens individuelle respons til inflammatoriske forandringer og regenererende evner.

Plasser som allerede har begynt å dra på, blir rødbrun, noen ganger bare mørkrød. Hvis epidermis er skadet på grunn av mekanisk virkning og ikke gjenopprettes, blir flekken blå eller brun.

Hvorfor oppstår

Det er flere grunner som kan føre til dannelse av røde merker etter at akne er forsvunnet:

 1. Ignorer utslett på ansiktet, forsinket behandling. Men grunnen er ikke bare i mangel på tilstrekkelig medisinsk eksponering, men også i utilstrekkelig oppmerksomhet til overholdelse av regler for desinfeksjon og feil hudpleie på ansiktet. Alt dette fører til forsømmelse av betennelsesendringer.
 2. Selv fjerning av akne ekstruderingsmetode. Denne metoden for bekjempelse er farlig med infeksjon og komplikasjoner, uavhengig av om tidligere desinfisering eller manipulering ble utført uten å oppfylle hygienekrav.
 3. Langvarig karakter av akne i alvorlig eller moderat form. Eksistensen av akne på huden over lengre tid - mer enn 2 uker - er forbundet med skade på dermis dype lag. Som et resultat oppstår disse bruddene.
Disse faktorene er de viktigste forutsetningene for utseende av røde merker på ansiktets hud. Selv om den spesifikke karakteren av hudtone hos en person, samt værforhold og årstid, har en individuell effekt, en individuell tendens til aktiv pigmentering.

Hvordan bli kvitt røde flekker etter akne: funksjoner for å fikse problemet

Hvis du er interessert i hvordan du blir kvitt røde flekker etter akne, kan du behandle huden med kosmetiske behandlinger, medisiner og folkemidlene.

Samtidig er det nødvendig å følge enkle regler:

 • ikke klem ut akne
 • i prosessen med å bruke kremer, må huden rengjøres grundig på forhånd;
 • Siden behandling av flekker fører til tørrhet og utmattelse av huden, er det nødvendig å begynne manipulasjonen i sommer eller høst når kroppen blir matet så effektivt som mulig;
 • Beskytt den behandlede huden mot eksponering for sollys.
 • for å overholde vitaminbalansen i huden, er det tilrådelig å gjennomføre omfattende behandling ved hjelp av tradisjonelle stoffer og stoffer som er rike på vitamin C;
 • diett og balansert ernæring bidrar til rask gjenoppretting av kroppen.

Narkotikaeffekter

Hvis du raskt vil kvitte seg med røde flekker og andre effekter av ansikts akne formasjon på huden, bør du bruke salver som inneholder salisylsyre, glykolsyre, og azelainsyre.

Sink- eller syntomycinsalve kan påføres det berørte området. Et godt resultat demonstrerer bruken av ichthyol salve. Disse produktene er rimelige og gir effektiv rensing av huden.

Påfør huden på grunn av flekker og andre formasjoner, og la den være der i opptil 1 time. Etter det blir ansiktet skyllet med vann til salven er helt skyllet.

For å gjenopprette den skadede epidermis brukte et slikt verktøy som Kontraktubeks. Effekten er maksimal hvis du begynner å bruke umiddelbart etter starten av helbredelsen av akne. Behandling av arr og gammel pigmentering med hjelp er ikke utført.

Salve på grunnlag av badyagi bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i områder som er rammet av akne og deres konsekvenser. Også kjent og positiv peeling action.

Det er allerede et ferdig produkt, for eksempel Badyaga Forte, men det brukes ofte pulver. I sistnevnte tilfelle er det nødvendig å ta det i mengden 1 ss. l. og bland med 3-5 dråper 3% hydrogenperoksid. Denne blandingen skal behandles flekker.

Varigheten av en prosedyre er 15 minutter, hvoretter blandingen fjernes. Behandlingen vil bli ledsaget av en brennende følelse, og rødhet kan oppstå etter prosedyren. Derfor er det tilrådelig å starte manipulasjonen ved sengetid.

Effekt av stoffer som Skinoren og Azelic geler basert på azelainsyre, som bidrar til bekjempelse av hyperpigmentering, er notert. Heparin salve er også egnet.

Graviditetsbehandling

Som følge av hormonell justering av den kvinnelige kroppen, endres melaninproduksjonen også.

Utseendet på røde flekker hos gravide kan føre til:

 • mangel på vitaminer linje A, B, E, C;
 • allergisk reaksjon på ultrafiolett;
 • smittsomme problemer;
 • stress,
 • sykdommer i nervesystemet og endokrine mekanisme.

Røde flekker kan begynne å skrelle, huden blir grov. Provokative faktorer forverrer sykdomsforløpet, flekkene begynner å klø, og huden blir krøllet.

Bruk av medisinske legemidler er mulig, men ikke alltid begrunnet. Tross alt, for eksempel, viste instruksjonene til Kontraktubeksa at effektene på kvinnens kropp under graviditet og amming ikke ble undersøkt.

Begrensninger er ikke angitt ved bruk av Badyagi Forte, men det anbefales å først teste reaksjonen på albuens skur for å bestemme stoffets intoleranse.

Behandlingen fokuserer på bruk av folkemidlene. For eksempel har tranebærsaft, bringebær, rødbønner en positiv effekt i kampen mot pigmentering.

Løk eller søt pepper juice brukes også. Påfør ansiktet kan være en blanding av rømme og melk i like store mengder. Ved bruk av en tampong blir den påført i 20 minutter. På det berørte området, og vask deretter av.

Det anbefales å behandle ansiktet med en tampong gjennomvåt i sitronsaft og honning i mengden 2 ss. skjeen. Prosedyre tid - 30 minutter.

Gaze kan gjennomvåt med yoghurt eller kefir, etterfulgt av behandling med persillejuice. Gurkepumpen som ble brukt på flekksonen i 20 minutter, skulle også hjelpe.

Hvilke typer akne dukker opp? Svaret er her.

Bruk av midler hjemme

For å bli kvitt rødhet etter akne anbefales det å bruke grønn og hvit leire. Påfør dette stoffet hjemme. Forut for å røre i vann til kremaktig form.

Metallskåler er forbudt. Hvitt leirepulver i mengden 1 ts. skilt i 0,5 ts vann og 0,5 ts. sitronsaft. Grønn leire anbefales å blande med kanel (0,5 ss).

Lightening effekt og har essensielle oljer, som rosmarin. Denne oljen i et volum på 2-3 dråper blir tilsatt til grønn leire. Blandingen brukes kun til flekker annenhver dag i en ukentlig periode.

Rosemaryolje kan blandes med te-treolje i like store mengder. Også brukt og en blanding av tea tree olje, lavendel og avokado. Legemidlet bør tørke flekkene 2-3 ganger om dagen.

På apoteket kan du kjøpe medisinsk paraffin, smelte det og bruke en bomullspinne for skade. Forhuden skal behandles med fuktighetskrem. Når parafinen avkjøles, fjernes blandingen fra huden.

Video: Hjemmebehandling

Kosmetiske prosedyrer

Tiltalende til en skjønnhetspleie kan være det eneste alternativet for å raskt bli kvitt akne og blemishes etter at de forlater.

Spesialister vil kunne tilby sine pasienter individuelt utvalgte salver, kremer, kremer, løse problemet med problematisk hud.

Du kan bruke følgende fremgangsmåter:

 1. Kjemisk peeling. Hudområder med flekker rengjøres med en skanner. Deretter påføres syre på dem. Prosedyren varer 2-3 minutter, hvoretter stoffet fjernes ved hjelp av brus eller vanlig vann.
 2. Ultralyd peeling. Anbefales i kampen mot kronisk pigmentering. Porene renses, døde hudpartikler fjernes. I tillegg er det en masserende effekt.
 3. Støvsuging. Vist med et lite antall mørke flekker.
 4. Laser peeling. Effektiv ikke bare ved å fjerne flekker, men også i eliminering av mer komplekse problemer. På grunn av virkningen av strålen oppstår desinfeksjon av den dype epidermis, produseres kollagen, regenereringsprosesser aktiveres.
Naturlig regenerering og reduksjon av inflammatoriske lidelser oppstår som følge av ozonbehandling, når en blanding av oksygen og ozon injiseres under huden. Mesoterapi innebærer behovet for subkutane injeksjoner med terapeutiske og vitaminpreparater.

Folkemidlene

Populær og betyr å ha en nasjonal opprinnelse. Det anbefales å rengjøre den berørte huden med kuber av frossen persille rot bouillon.

Roten er fylt med 200 ml kaldt vann og kokt i 16-18 minutter. Kjøttbørsen får lov å avkjøles, helles i mugg og plasseres i kjøleskapet. Allerede om morgenen kan du begynne å tørke.

Rødhet, som har blitt dannet nylig, gnides hver 2 timer med agurkjuice. Til disse formål også egnet eple eddik - 1 ss. Væske skilt fra 3 ss. vann.

Tørk flekken 2 ganger om dagen, du kan tinkturere Hypericum. Gresset må knuses, og deretter i mengden 2 ss. Hell 200 ml alkohol. Væske i en lukket beholder insisterer 10 dager på et mørkt sted.

En effektiv maske oppnås hvis du tar 2 aspirintabletter, legg til noen dråper vann og lage pulver fra komponenter. Deretter legges til blandingen 1 ts. honning. Dette legemidlet bør påføres flekkene, og etter 15 minutter skylles det med vann.

Flere Artikler Om Typer Acne