Sene flekker på klær gjør det nesten umulig å vaske dem av. Og her vil vaskemaskinen, mange vasker og pulver ikke hjelpe. I dette tilfellet må man ty til de mest radikale metodene. Tross alt, kaster en favoritt kjole eller jeans ikke vil.

Vi anbefaler at du ikke skynder deg for å bli kvitt dine favorittklær. Situasjonen er ganske mulig å fikse. For å fjerne vanskelige å fjerne flekker, er det nødvendig å ty til spesiell behandling av klær, og uten rensing, følger de tipsene som blir indikert i denne artikkelen like nedenfor.

Godt gammelt råd for fjerning av flekker - bruk flekkfjerner

I dag er det et stort utvalg av flekkfjernere på markedet, hvorav noen har det bra med sine oppgaver, mens andre ikke er i stand til å vaske ut selv de enkleste forurensingene av forskjellig opprinnelse, og starter med enkle flekker fra kaffe eller te.

Hvordan velge en egnet flekkfjerner på en eller annen måte? La oss prøve å finne ut dette problemet. Det er lov å bruke kun høyt spesialiserte midler.

Ikke tro triksene til annonsører som hevder at det er universelle rengjøringsprodukter som er ideelle for alle typer stoffer. Dette er en myte. De er heller ikke i stand til å tørke av flekker, eller er kategorisk upassende for å vaske slike delikate stoffer som for eksempel silke.

Hvordan fjerne vanskelige flekker med en eller annen type flekkfjerner? Det viktigste er å lese instruksjonene nøye før du begynner å fjerne forurensede steder.

Hvis du gjør en feil i proporsjoner, kan du ikke bare kvitte deg med flekken på jeans eller andre klær, men også ødelegge den naturlige fargen på tingene. Dette er ikke sannsynlig å være en hyggelig overraskelse for deg.

Derfor bør du være ekstremt forsiktig når du prøver å vaske hvite eller fargede ting fra gamle flekker hjemme.

Unødvendig å si, uten å ha riktig utdanning, er det ganske vanskelig å forstå sammensetningen av flekkfjernere, men til slutt har du Internett. Der kan du se hvordan disse eller andre komponenter påvirker, hvordan de kan være farlige, etc.

Du kan også lese anmeldelser om flekkfjerner du planlegger å kjøpe. Dette vil være den mest korrekte løsningen før du begynner å fjerne forskjellige forurensninger.

Men det er verdt å merke seg at noen ganger flekker som er vanskelige å fjerne, ikke kan fjernes med flekkfjerner, selv de dyreste. Vi må ty til de mest lojale og effektive metodene - folket.

Mange husmødre er sikre på at de er mer effektive enn verktøyene som selges i husholdnings kjemikalieforretninger.

Vi bruker improviserte midler for å fjerne vanskelige flekker fra klær

Folkemidlene brukes ikke bare til behandling av ulike plager, men også for å fjerne flekker av forskjellig opprinnelse fra klær.

Klesvask såpe

En aktiv kamp mot forurensede steder på hvitt eller farget klær bør begynne, bevæpnet med en liten vaskeklut, men merkelig som kan høres ut.

Før du gir opp denne metoden, prøv først. Tross alt er såpe mye billigere enn dyre flekkfjernere og andre spesialiserte rengjøringsprodukter.

I tillegg kan såpen ikke ødelegge klærne, uansett hvilket materiale det sys, i motsetning til kjemikalier. For å fjerne stubbige flekker, må du suge det i kaldt vann, og deretter gni det med såpe på begge sider.

Vent litt, og vask den skitne tingen hjemme i en vanlig vaskemaskin.

Aspirin og hydrogenperoksid

Et utmerket verktøy er en blanding av narkotika som kan kjøpes for en krone i et vanlig apotek - Aspirin og hydrogenperoksid. Hvordan forbereder du den nødvendige blandingen?

For å gjøre dette må du male Aspirin og blande med peroksid, og deretter behandle det forurensede området med en blanding. Med denne løsningen kan du enkelt fjerne flekker fra rust, bær, etc.

Hydrogenperoksid blandet med brus hjelper mye når du vasker barnas klær. Dette vil kreve 2 pakker peroksid og en spiseskje brus. Den forberedte løsningen påføres i flere timer på flekken og vaskes deretter for hånd eller i en skrivemaskin, alt avhenger av stofftyper.

Salt og brus

En annen utmerket hjemfjerner er komponenter som såpe, salt og brus, hvorfra de lager en spesiell løsning. For forberedelsen trenger vi 4 ss brus, samme mengde salt, samt 2 skjeer såpe.

Denne blandingen bør også påføres det forurensede området og får lov til å suge i flere timer, og vask deretter grundig. Denne sammensetningen vil perfekt takle flekker på en hvit skjorte og andre klær, spesielt hvis varen er sydd av bomullstoff.

Bordeddik

Vanlig bordseddik fjerner ikke bare flekker helt, men vender også tilbake til klærne i tidligere lysstyrke, og bidrar også til å kvitte seg med ubehagelige lukt. For å gjøre dette må 70% eddik blandes med vann og helles over flekken.

Men du bør være ekstremt forsiktig, fordi hvis du over-eksponerer denne sammensetningen på klær, så blir tingen ødelagt. Noen minutter er nok. Dette verktøyet passer ikke bare for fargede gjenstander, men også for hvite klær.

Oppskrifter for å håndtere de vanskeligste stedene

En av de vanskeligste flekkene er en flekk fra kaffe, ved et uhell spilt på klærne. For å vaske det, kan du bruke:

 • Salt og glyserin blandes i like store mengder og påføres det forurensede området i 15 minutter. Smuss oppløses bokstavelig talt på øynene;
 • ammoniakk blandet med vann. 1 skje med alkohol oppløses i et glass vann og påføres flekken og vaskes deretter i såpevann;
 • pulver blandet med eddik og vann. Disse komponentene må blandes til en tykk pasta og bearbeide spor av kaffe, vent 5 minutter, og hold deretter jeans eller andre klær;
 • alkohol med vann. Dette verktøyet håndterer perfekt kaffe flekker på syntetisk stoff. For å gjøre dette, oppløs 1 spiseskje alkohol i 500 ml vann. I den resulterende sammensetningen må du vaske klær, og skyll deretter i kaldt vann.

Vanlig gress er også veldig vanskelig å vaske av. Spesielt ofte ser slike steder seg etter ulike kampanjer og piknik. Hvordan vaske gresset? Utmerket betyr i dette tilfellet:

 • hydrogenperoksid. Det er nødvendig å gni flekken med dette verktøyet, men denne metoden er ikke egnet for hvite klær, så vær ekstremt forsiktig.
 • ammoniakk. De må fukte flekken som har oppstått på klær av gresset, og vaske i varmt vann.

Harpiks henviser også til vanskelige flekker, noe som vil bidra til å takle:

 • oljen. Dette matproduktet passer perfekt med harpiksfrosset på jeans, skjorte eller andre klær. Med den smussene mykner og er lettere å vaske;
 • bensin er den perfekte måten å kvitte seg med fersk tjære flekker på.

Med rust klipper ammoniakk, fortynnet i forholdet 1: 6 med vann. Den resulterende løsningen skal gni flekken.

Sitronsaft fjerner også rusten perfekt. Med friske oljeplekker vil terpentin hjelpe til med å håndtere det forurensede området behandles og forlates i flere timer. Deretter må du stryke klærne med et varmt jern gjennom absorberende papir.

Maling er en hyppig årsak til flekker på klær. Og dette gjelder ikke bare for kunstnere eller barn. For å kvitte seg med spor av maling, kan du sette en tørr klut på flekken og fukte med terpentin, vent litt og vaske saken. Solsikkeolje er også flott for å håndtere maling flekker.

Og dette er ikke alle måtene som vil hjelpe deg med å håndtere komplekse flekker som har dukket opp på klærne dine, men en av de mest grunnleggende og effektive. Derfor, hvis du har snavset favorittklærne dine, ikke ta tak i hodet og kaste ting i søpla, kan du prøve en av disse metodene for å sikre at de er effektive.

Veldig nyttig råd om hvordan du får kvitt selv de vanskeligste og gamle flekkene på klærne dine.

Denne artikkelen er en virkelig finne, for hver jente eller pike. Tross alt måtte vi alle en gang si farvel til vår favoritt ting på grunn av et sted, som vi ikke kunne fjerne. Men i dag alt vil forandre seg! Vi foreslår at du lærer om disse utrolig nyttige tipsene om hvordan du kan bli kvitt ulike typer flekker på ting. De vil bidra til å holde klærne rene og glede seg over dem i lang tid.

Du må minst ha falt fat kjøtt på deg selv eller sølt juice. Hvor mange favoritt ting ødela harde flekker! For å unngå at dette skjer igjen, hold instruksjoner som hjelper deg med å vaske alt!

Slik fjerner du flekker fra klær

NØDVENDIG RÅD

1. Oppvaskmiddel

Du nyter is, det begynner å smelte, og du merker plutselig en flekk på en sundress. Ikke bekymre deg! For å rengjøre flekkene fra sommeren dessert, gjør følgende: suge saken i kaldt vann i 10 minutter, tilsett oppvaskmiddel og vask deretter som vanlig.

2. Ammoniak

Etter angrepene på naturen kan du finne flekker fra noe! På den nylig spiste kebaben vil sikkert ligne en fett flekk på klærne. Hvis det er friskt, kan fint salt saltes på dette stedet, det avfett stoffet. Stranded ammoniakk kan takle stædig forurensning.

3. Aspirin

Vask av svette vil hjelpe aspirin. Hell i et glass varmt vann 4 knuste tabletter. Dampen flekker med denne løsningen og la varen stå i 2 timer, vask deretter.

4. Melk

Hvis du blander 1 liter melk og 2 ss. l. sitronsaft, får du et utmerket verktøy som fjerner flekker fra bærene. La ting stå i 2 timer i denne væsken, skyll og vask deretter i såpevann.

5. Barberingskrem

Det evige problemet med kvinner er grunnlaget for klærne. For å fjerne flekker hjemme, må du bruke barberkrem på stoffet og la det stå i 20 minutter. Så bare vaske saken.

6. Baby våtserviet
Det skjer at du ikke vet hvor bryet kom fra og hvordan man skal håndtere det riktig. Her er hva du trenger å gjøre i dette tilfellet: vurdere forurensningen, gå over den med en børste for klær og rengjør det øverste laget av smuss. Tørk deretter plassen med en fuktig klut. 30 ° C er den optimale vanntemperaturen for vasking av flekker av ukjent opprinnelse.

7. Sitronsaft

Denne ingrediensen vil hjelpe deg med å fjerne spor av bringebær, blåbær, druer og andre frukter, samt sjokolade. Klem saften fra sitronen, bland med eddik i forholdet 1: 1. Påfør blandingen på en flekk med en bomullspute og gni forsiktig.

8. eddik

Vask av ketchupen med hvit eddik. Gjør slike manipulasjoner: Vri de skitne klærne innvendig og skyll med kaldt vann. I 10 minutter, la det være i vann med en flekkfjerner, og vann deretter. Blot flekken med eddik, hvis den ikke forsvinner, gjenta denne prosedyren flere ganger.

Slike enkle husholdnings tips vil være nyttig for enhver vertinne! Personlig oppdaget jeg en fantastisk ting for meg selv, noe som til slutt vil bidra til å kvitte seg med slike vanskelige flekker fra fundament eller andre kosmetikk. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med dem, men det viste seg så enkelt!

Det tar bare 20 minutter og det vanlige barberskum og flekker fra fundamentet blir ikke brukt. Det er bra at jeg ikke har kastet bort blusene mine, skitten med fundament, nå løper jeg for å gjenopprette dem!

Folk måter å kvitte seg med gamle flekker på klærne

Skitne klær kan permanent ødelegge stemningen. Fett flekker og andre forurensninger på favorittblusen din må vaskes mens de er friske. Så er det lett å returnere det perfekte utseendet. Men hva å gjøre hvis du glemte å sette produktet i orden i forvirringen, er flekkene tørre og godt absorbert i stoffet? Hvordan bli kvitt gamle flekker på klær, interesserer mange husmødre.

Du kan bruke dyre flekkfjernere. De gir et utmerket resultat, men dessverre kan ikke alle ha råd til det. Prøv å bruke folkemessige oppskrifter i stedet. De er ikke mindre effektive, en enkel sammensetning er lett å forberede hjemme fra improviserte midler.

Hvor skal du begynne?

Før du blir kvitt fettflekker på klær, må du nøye studere stoffet på stoffet på hvilken smuss dukker opp. Les anbefalingene og prøv å holde fast ved dem for ikke å ødelegge saken helt.

Du kan helt fjerne gamle flekker på forskjellige måter. For forberedelse av hjemmet rettsmidler trenger å forberede:

 • litt sukker, stivelse, bordsalt;
 • glycerol;
 • vaskesåpe, bensin og terpentin;
 • ammoniakk, flytende vaskemiddel til oppvask.

I kampen mot fettflekker vil det hjelpe et varmt jern, blottingpapir, børste for rengjøring av klær, myk klut.

For ikke å ødelegge fargedelen, må du prøve det på en knapt synlig del av materialet før du bruker noen midler. Begynn å rengjøre flekken hvis stoffet ikke har endret farge. Ikke glem å bruke løsningen fra feil side av produktet og rengjør flekken, begynner fra kantene, og beveger seg gradvis mot midten. Disse anbefalingene vil forhindre at smuss sprer seg gjennom materialet og øker størrelsen på flekken.

Bli kvitt fett med strikkevarer

Hvis du trenger å vite hvordan du kan kvitte deg med gamle flekker på strikkevarer igjen med smør eller annet fett, prøv bensin. Det løser perfekt gamle fete flekker.

 1. Gni tøyet såpe. Mål ut 1 ss. l. spon og koble den sammen med bensin, slik at man får en tykk, homogen substans.
 2. Masse mye smuss, gni forsiktig med en myk svamp og vent ca 20 minutter.
 3. Skyll med varmt vann og vask med pulver.

Det er lett å fjerne fettete spor av glyserin fra farget strikkevarer. Det er nødvendig å varme det litt over dampen, slippe noen dråper på flekken, vent en kvart time og bløt kluten med en ren klut.

Vel hjelper til med å ødelegge den gamle, vanlige stivelsen. Spred elementet på bordet. Dryss flekker med stivelse eller kritt, legg tynt papir på begge sider av stoffet, som for eksempel en flekker, og stryk det flere ganger med oppvarmet jern. Krymp klær med bøker og gå om natten. Om morgenen, fjern undertrykkelsen, fjern papiret og vaske saken.

Rengjør flekkene med lett materiale

Hvordan bli kvitt fete flekker fra hvite ting? Bruk vaskesåpe. Fukt kluten og lakk den. Dryss med et tynt lag sukker på toppen og puss grundig. Dette er en god måte å fjerne skitne fotspor fra lyse bukser eller bluser.

Saltet oppløst i veldig varmt vann klare seg godt med oljeflett. Mål et halvt glass saltkrystaller, fyll dem med en liter kokende vann og fordyp i en oppløsning en hvit klut. Når væsken er avkjølt, gni de gamle flekkene, vent litt mer og vask produktet.

Hvis ovennevnte metoder ikke har gitt et merkbart resultat, og du ikke vet hvordan du skal kvitte seg med fettflekker, fortvil ikke. Du vil hjelpe et påvist verktøy basert på terpentin.

 1. For forberedelsen trenger du en skje med såpespåner, samme mengde terpentin og en teskje ammoniakk.
 2. Det er nødvendig å blande sammensetningen grundig og distribuere det forurensede stoffet jevnt.
 3. Etter en halv time blir blandingen absorbert, og den ønskede reaksjonen vil oppstå. Da må du fjerne restene av midlene og vaske tingpulveret.

Det er en annen måte som rydder opp gamle flekker godt. Peel de små poteter, hakk dem på et riveapparat og påfør røret på det skitne materialet. Etter 2 timer, rengjør stoffet. Hvis flekkene ikke forsvinner, suge bomullsull i bensin og påfør flekkene i 15 minutter. Strekk deretter saken som vanlig.

Hvordan hjelpe delikate stoffer

Når oljeflekker vises på silke- eller ullartikler, er det ganske vanskelig å fjerne dem.

 1. Stjør farget sted først ved å holde plagget over kokende vann.
 2. Deretter skal du lage en spesiell løsning: kombinere en skje med glyserin med samme mengde vann, tilsett 1 ts. ammoniakk, rør og bløt stoffet.
 3. Etter en halv time skyll den under springen.

Hvis du trenger å finne en måte å bli kvitt den fete flekken på buksene dine, prøv å bruke Fairy. Det vasker fett på noe vev. Påfør litt smuss, gni lett og etter en halv time, rengjør stoffet med vann.

Ikke mindre effektivt hjelper delikate ting sjampo, som er designet for fet hår. Smør dem med flekk, la dem gå i en time og skyll med skum.

Enkle oppskrifter

Hvordan bli kvitt fettete flekker på klær raskt? Bruk ammoniakk. Fortynn den med vann, hold forholdet 1: 3, suge de forurensede områdene med væske og vask det etter 10 minutter.

For bedre rengjøring av ting anbefales det å blande 1 ss. l. ammoniakk med en teskje salt. Den resulterende massen er nødvendig for å gni flekkene og la i 15 minutter.

 1. God rengjøringspasta er oppnådd ved å kombinere i like mengder natron, vaskepulver og "Fairy".
 2. Det kreves å røre ingredienser og fortynne med en liten mengde vann. Den resulterende vasselen må behandles flekker.
 3. Etter en halv time skal du vaske saken, og det blir som en ny.

Ikke nøl med lenge om hvordan du kvitte deg med fete flekker på klærne. Vedta beviste oppskrifter som er enkle å forberede hjemme. Hvis du ikke har fjernet resterende spor av forurensning etter gjøving, gjenta prosedyren og du vil definitivt lykkes.

øko-bom

Alt om livet i stil med "øko"

Hvordan bli kvitt flekker folkemidler. Del 1

02.20.2014 Forfatter Alena Kryachko | Ingen kommentarer

Vi vet alle at i et samfunn er en person møtt av klær. Så, hennes tilstand bør alltid være perfekt. Det er bare for å unngå å møte med stedene, tror jeg, ingen har ennå lyktes. Som regel skjer dette uventet og forårsaker mange negative følelser, spesielt for kvinner som må håndtere disse forurensningene. Den moderne kjemiske industrien står ikke stille og kommer opp med alle nye typer flekkfjernere. Men det er ingen hemmelighet for alle at alle disse produktene forårsaker uopprettelig skade, ikke bare for miljøet, men også for menneskers helse. Det handler om folkemessige rettsmidler. De er testet av tiden og våre elskede bestemødre, og viktigst - helt miljøvennlige. Men før du begynner å fjerne flekker hjemme, husk noen enkle regler:

Flekker fjernes best frisk.

- fjern flekker så raskt som mulig. Jo ferskere forurensningen, jo lettere er det å takle det. Husk at en gammel flekk ikke vises samtidig;

- det er nødvendig å fjerne flekker i dagslys for å se og kontrollere arbeidets effektivitet;

- Forurensende forurenset stoff med vann. Så du unngår forekomsten av de såkalte "halos";

- flekken må lett gnides, med rotasjonsbevegelser, fra kantene til midten;

- områder av stoff som ikke påvirkes av forurensning, må beskyttes mot vaskemiddelpåføring. For dette er en flekkfjerner best brukt med en pipette;

- før du legger produktet på klær, prøv det på et lignende stoff eller på den indre sømmen;

- Hvis du bruker et løsningsmiddel, utfør prosedyren i et godt ventilert område eller ute.

Spots av fruktjuice kan bringes med kokende vann

Rødvin, spor av bær og fruktjuicer vises ofte på våre ting. Bli kvitt denne overraskelsen kan være med kokende vann. Det er nok å helle en frisk flekk på dem og forurensningen vil forsvinne rett foran øynene dine. Selvfølgelig vil denne metoden være relevant hvis den berørte ting er klar til å tåle "tester med kokende vann". Men kirsebærens flekker blir straks vasket med kaldt vann. Du kan også bruke en spesiell blanding av 90% alkohol og sitronsyre. Sistnevnte må oppløses i en 40-graders væske og fuktes med denne løsningen flekken.

Prøv å fjerne rust fra klær med sitronsyre. Påfør den "sitron" pulveret på det fuktede stedet og la det stå i en halv til to timer. Best av alt, sitronsyre virker på rust som har dukket opp på bomullsstoffer. Du kan bruke vanlig sitron. Men flekken impregnert med sin juice bør stå over natten. Du må kanskje gjenta prosedyren, men som et resultat får du en ting som er ren og intakt i kjemi. Men det er absolutt umulig å hente rust på klær med blekemidler som inneholder oksygen, ellers vil stoffet ditt bli skadet irriterbart.

Sitron eller sitronsyre vil hjelpe i kampen mot rust

Med brennolje klipper ammoniakk, blandet med varmt vann

Fjern flekker fra bensin, fett og ulike oljer fra klær, kan bruke vanlig margarin eller vegetabilsk olje. De trenger å smøre flekken og la i 15 minutter, hvorpå de skal dekkes med vaskesåpe og skylles godt. Vann skal ikke brukes for varmt, ellers vil varmen bidra til polymerisering av fett. Som et resultat får du en uutslettelig fettete flekk. Selvfølgelig er det lite sannsynlig at du vil kunne vaske mekanikerens arbeidsklær på denne måten, men det er lett å fikse opp buksene til et barn som er skittet med en sykkelkjede.

Ofte ved synet av maling flekker gi opplevde husmødre opp

Væske for vasking, smør og vegetabilsk olje, terpentin, neglelakkfjerner anses å være den mest effektive middel mot maling flekker på klær. Hvis du opplever et slikt problem, kan du finne en av de ovennevnte rettsmidler hjemme, suge en myk klut i det og gni flekken til malingen forsvinner fra stoffet. På samme tid fra oljen på klærne vil det være en annen flekkfett. Du kan bli kvitt det ved å vaske saken i varmt vann med vanlig pulver eller vaskemiddel. Forresten blir raffinert bensin også brukt til å fjerne maling fra klær. Denne metoden må imidlertid nærmer seg nøye. Først må du kontrollere hvordan stoffet ditt vil reagere på denne agenten. Med lette klær kan malingen fjernes ved å blande hvit ler og raffinert bensin i like deler. Påfør oppslemmingen på det forurensede stedet og la det stå i 3 timer. Etter å fjerne alle rester fra stoffet og vaske saken for å kvitte seg med den spesielle lukten av bensin.

Oljemaling fjernes ofte med løsemidler, men de kan ødelegge stoffet. Et mer gunstig middel er vegetabilsk olje. Frisk flekk er nok til å tørke med en klut fuktet med olje, men den gamle trenger å bli grundig gjennomvåt og forlatt en stund. Deretter må flekken gnides, og saken vaskes i varmt vann.

Tyggegummi på klær er lett påvirket av kulde

Tyggegummi, som liker å holde fast i våre klær, møbeltrekk og sengetepper, kan fjernes med is. Et kaldt stykke må festes til "problemplass", når isen stikker, kan tyggegummi enkelt rengjøres med en kniv. Du kan gjøre det på en annen måte: pakk den "skadde" tingen i posen og send den i fryseren. Etter et par timer kan cud fjernes. Det er motsatt vei - varme. Mange husmødre bruker varmt jern til dette formålet. Stroking klebrig tannkjøtt trenger gjennom en fille. Etter at jern på ting kan forbli et fettpunkt, men du vet allerede hvordan du skal klare det. Du kan prøve å bli kvitt tyggegummi og ved hjelp av en annen tyggegummi. For å gjøre dette må du først myke med aceton, og på toppen av det holde seg friskt, og voila, vil begge tyggegummi være i hendene! Denne metoden er spesielt praktisk å fjerne tyggegummi fra passasjerommet.

Populære metoder vil også bidra til å kvitte seg med flekker på klær som kommer fra uforsiktig stryking. Selvfølgelig, hvis en ting er brent, kan ingenting gjøres med det. Men her er ikke mye prizhzhennye steder kan fortsatt bli reanimated. For å gjøre dette, fukte elementet og gni sporet med en bomullspinne dyppet i hydrogenperoksid. La stoffet stå i noen minutter, og skyll det godt. Deretter kan du gni det vanlige pulveret inn i flekken og holde den fast.

Selv den mest nøyaktige vertinne hadde en gang i hennes liv et jernmerke på klærne sine

Gress flekker opptrer oftest på barnas klær.

Grass flekker må kjempes med en gang, så mye lettere og mer effektivt. Det er nok å suge den berørte saken i kaldt vann og gni stien med såpe. Deretter vasker du klærne allerede i varmt vann. Tørr flekker er mye mer kompliserte, spesielt hvis de er igjen på jeans eller bomullstoff. I dette tilfellet vil du hjelpe bordsalt oppløst i varmt vann (1 spiseskje per glass vann). I denne blandingen suge det berørte elementet i 15 minutter. Rester av forurensning bidrar til varmt vann og vaskesåpe. Med lyse ting kan "grønne" flekker fjernes ved hjelp av hydrogenperoksid, blandet med noen få dråper ammoniakk. Damp et spor av gress med en løsning og vask etter 5 minutter i kaldt vann.

Faktisk er det mange folkemetoder i kampen mot å fjerne flekker fra klær. Praksis viser at du kan takle nesten forurensning, viktigst, vil ha det. Selvfølgelig, noen steder "gi opp" raskt, med andre du trenger å kjempe. Men hvis du viser utholdenhet og tålmodighet - vil du lykkes!

Hvordan fjerne gamle flekker fra klær hjemme?

Del i sosiale. nettverk:

Den mest ubehagelige tingen som kan skje med en favoritt ting er en flekk som fant sted uventet og på det mest ubeleilige stedet. Dessverre er det ingen universell flekkfjerner i naturen, så hver husmor trenger å vite hvordan man fjerner gamle flekker fra klær hjemme. For ikke å måtte fjerne vakre ting i skapet eller til og med ta dem til landet på grunn av en ubehagelig flekk, bruk våre enkle tips som er skissert i denne artikkelen.

Hvordan fjerne gamle flekker fra klær - generelle tips

Å bekjempe flekker var effektiv, du må overholde de generelle reglene:

 1. Fjern eventuelt smuss fra stoffet omgående, da det er mye vanskeligere å fjerne tørket flekk. De fleste friske flekker kan fjernes med rent vann. Vask problemområdet først med kaldt og deretter med varmt vann.
 2. Før du behandler forurensningen med en spesiell agent, finn ut arten av opprinnelsen til denne flekken. Dette vil hjelpe deg med å velge den mest effektive måten å fjerne den på.
 3. Test kjemikalier på forhånd på et ufattelig område av produktet (på hemming, på et ekstra stoff, på lager i sømmer). Hvis vevet ikke påvirkes av eksponeringen, fortsett til fjerning av flekken.
 4. Ikke bruk for konsentrerte kjemikalier. Det er bedre å gjenta behandlingen av vevet med en svak løsning flere ganger, og alterner prosedyren ved å vaske problemområdet.
 5. Før du fjerner flekker, må tingen rengjøres av støv først med en tørr og deretter med en våt børste.
 6. Fjern smuss fra feil side ved å plassere et ark med bløtpapir (papirservietter) under stoffet.
 7. For å fjerne flekker, bruk bomullsputer (tamponger), en myk hvit klut eller en myk børste. For å unngå at blottet sprer seg, tørk det forurensede området fra kanten til midten.
 8. Ikke bruk blekemiddel for å fjerne flekker på fargede stoffer, da de kan ødelegge malingen.
 9. Etter fjerning av flekken må produktet vaskes på vanlig måte.

Det er viktig! Gjøre vask av produkter, etter de enkle regler som vi har samlet inn i våre individuelle vurderinger:

Korrekt avgjøre forurensning

Plassens opprinnelse er den mest varierte. Du kan bare ved et uhell sitte på en skitten benk, slippe noe på favorittskjorten din (bluse) under arbeid eller fest, slipp et stykke av tilberedt tallerken osv. Tilstandsdyktig kan alle flekker deles inn i følgende grupper:

 • Løselig i vann. Denne kategorien inneholder matvarer som inneholder sukker, tre lim, vannoppløselige fargestoffer.
 • Løselig i organiske produkter (bensin, alkohol). Følgende forurensninger faller inn i denne kategorien: fett, motorolje, lakk, harpiks, krem, skoprem, voks, parkettpasta, oljemaling.
 • Uoppløselig i vann og organiske løsemidler. Forurensning av denne typen inkluderer: blod, pus, mold, urin, tanniner, vannløselige naturlige og kunstige maling, proteiner, salter og metaller.

For å fjerne hver type flekk trenger du spesiell behandling og spesialverktøy. En viktig betingelse for vellykket forurensningskontroll er korrekt bestemmelse av opprinnelsen og materialet til produktet.

Det er viktig! Det skal huskes at aggressive stoffer (eddik og aceton) ikke kan brukes på nylon, acetat, polyvinylkloridfibre, fordi de ødelegger dem.

For å gjenkjenne naturen på stedet, undersøke dens grenser og farge nøye:

 • Fet flekker har ingen uttalt grenser. Konturene av forurensning er uskarpe eller truende i form av utbredt stråler. Gamle fettflekker er lettere enn friske flekker og oftest vises selv på baksiden av materialet.
 • Plasser som ikke inneholder fett (øl, te, vin, fruktjuice) har skarpe konturer. Forurensningskonturen er mørkere enn flekken selv. Forurensningsfarge varierer fra gul til brun.
 • Kombinert flekker som inneholder fettstoffer og ikke-fettstoffer (melk, blod, suppe, saus, kaffe med melk, street støv) har mer eller mindre definerte flekker. Alt avhenger av fettinnholdet i forurensningen. Slike flekker hviler vanligvis på overflaten av materialet, og fettet penetrerer bare dypere. Dette er den vanligste forurensningen.
 • Oksiderte flekker har forskjellige kanter. Avhengig av formasjonstidspunktet blir de gule eller røde, og noen får en brun fargetone. Slike flekker vises på gammel forurensning under påvirkning av lys, oksygen og andre faktorer. For eksempel oksideres flekker fra kosmetikk, bær, frukt, te, kaffe, mugg fra tiden, og det er vanskeligst å fjerne slike problemområder.

Det er viktig! All ovennevnte forurensning er oftest funnet på kjøkkenhåndklær. Å avlede hvert sted med egne midler, ser du, det er veldig vanskelig. Følg lenken for å finne på vår portal med nyttige tips all informasjon om hvordan du vasker kjøkkenhåndklær hjemme uten å koke.

Deretter skal vi beskrive hvordan du fjerner gamle flekker fra klær hjemme, avhengig av arten av opprinnelsen.

Fet flekker

Fettforurensninger er de vanskeligste å fjerne, ettersom de trenger dypt inn i fibrene i hvilket som helst vev.

Det er viktig! Jo eldre flekken, desto mer effektiv og aggressiv bør det være. I tillegg til det ryddige utseendet har slike områder av vev også en vedvarende lukt.

For å kvitte seg med problemet, bruk følgende anbefalinger:

 • For å fjerne fett flekker fra tette grove vev, bruk aggressive løsemidler: bensin, hvit ån, neglelakkfjerner (aceton). Påfør en liten mengde av produktet til svampen og tørk problemområdet.
 • For delikate stoffer, bruk glycerin og ammoniakk. Forvarm glycerin til 40 grader, søk på flekken og suge problemområdet i vann med ammoniakk.
 • Oppvaskmiddel kan lett håndtere fete flekker på farget stoff. Påfør produktet på stoffet, og det vil oppløse fettet uten å skade fargen på produktet.
 • Tørk skitne steder på krage av yttertøyet med en bomullspinne dyppet i en løsning av natriumklorid og flytende ammoniakk (10%). For å fremstille løsningen er 5 g salt per 25 g flytende ammoniakk tilstrekkelig.
 • Eldre fettblandinger tørkes med hvit såpe, fortynnet i bensin i et forhold på 1:10. La varen stå i 1 time og vask deretter flekken med bensin.
 • Lette produkter fra fettplett lindre en blanding av raffinert bensin og potetmel (stivelse). Kok gruel fra ingrediensene og søk på smuss. Vent til blandingen tørker, rist av gjenværende produkt. Skyll det behandlede området med rent vann.

Hvordan fjerne gamle flekker fra svette?

Oftest lider klær av svette. Selv å observere alle hygienevilkårene, ved hjelp av deodoranter og andre kosmetikk, er ingen immun mot å stikke ubehagelige gule flekker på hverdags klær som gir svetteflett.

Det er viktig! Disse forurensningene inneholder uorganiske salter (sulfater, salt, fosfater) og organisk avfall (syrer, urea, fett, kolesterol). Syrer i svette flekker ødelegger vevsfibre og dekomponerer fargestoffene i materialet. Regelmessig vask av produktet, dessverre, løser ikke alltid problemet, så sommerdette klær blir ofte ubrukelige i en sesong.

For å unngå dette, må du vite hvordan du fjerner flekken på hvite klær hjemme for å forlenge livet til dine favoritt ting.

Det er viktig! I tillegg til svette forblir flekker deodorant på klærne. Og senere er denne "blandingen" veldig vanskelig å fjerne fra klærne. Følg lenken og lær om ikke-merkende deodoranter.

Vi foreslår at du utnytter populær visdom og bruker følgende oppskrifter for å bekjempe forurensning:

 • Gni flekken av svette med såpe, la produktet gå en stund. Klesvask har en blekende effekt og skader ikke selv delikate stoffer. Skyll kluten, hvis svettekarakterer forblir, tørk dem med sterk saltvann. Salt fjerner smuss uten å ødelegge stoffet.
 • For å fjerne gamle flekker fra svette, tilsett litt væske ammoniakk til vannet under vask (1 ts alkohol per 1 liter vann).
 • Hvis du ikke vet hvordan du fjerner flekker fra en hvit skjorte hjemme, bruk deretter hydrogenperoksid (en ufullstendig teskje av produktet i et glass vann). Skyll det rensede området med varmt kokt vann.
 • For fargeprodukter, bruk eddik (9%). Fortynn 10 ml eddik i 80 ml vann, tørk det forurensede området med en løsning. Skyll straks stoffet, slik at løsningen ved langvarig eksponering ikke forårsaker misfarging.
 • De eldste og mest kompliserte spor av svette på krager og klesplagg skal fjernes med bensin blandet med flytende ammoniakk. Gni opp problemområdene før du vasker produktet.

Det er viktig! Hvis du lider av overdreven svette, vil du være interessert i vår spesielle publikasjon. Den beskriver i detalj årsakene og måtene for å eliminere svetting.

Hvordan fjerne gamle flekker fra klær hjemme?

I tillegg til fett og svette er våre klær utsatt for andre forurensninger. De vanligste er flekker fra mat, kosmetikk, maling (blekk), drikkevarer (te, kaffe, juice, vin, øl, etc.). All forurensning er selvsagt bedre å rengjøre umiddelbart etter utseendet, men hvis dette ikke skjer, foreslår vi at du gjør deg kjent med effektive folkemidlene for gamle flekker.

Her er bare noen få anbefalinger for å fjerne gamle flekker av forskjellig opprinnelse.

Dairy

Fjern melkeforurensning med en blanding som inneholder 2 ss glycerin, 2 ss vann og noen dråper ammoniakk. Behandle problemområdet med en løsning, plasser den mellom to lag med hvitt bomullsstoff og stryk det.

Det er viktig! Fargede ullartikler forurenset med melk eller iskrem, suge i glycerin, oppvarmet til 35 grader. La varen være i 10 minutter, vask det behandlede området med såpevann og skyll i varmt og deretter i kaldt vann.

blod

Soak gamle blod flekker i kaldt vann (varmt vann fører til blodpropp). Etter å ha bløt, behandle området med en løsning av ammoniakk (1 ts per kopp vann) og deretter en oppløsning av boraks (1 ts per kopp vann).

kosmetikk

Fjern sporet av kosmetisk krem ​​eller parfyme med alkohol. Behandle hårflett med en blanding av hydrogenperoksid og ammoniakk, tatt i like store mengder. Lippestiftmerket fjernes godt av borakrystaller. Hell flekken med brun, skyll deretter kluten med såpe og deretter rent vann.

Frukt og juice

Forurens fruktjuicer med en blanding av vodka og glyserin, tatt i like store mengder. Gamle flekker vil forsvinne lettere hvis du holder kluten over dampen og tørker den med eddik eller sitronsaft, fortynner komponenten i halv med vodka. Etter bearbeiding, tørk kluten med en bomullspute dyppet i en løsning av vann og ammoniakk.

maling

Gammel maling etter reparasjon kan kun fjernes med terpentin. Imidlertid kan du, sammen med maling, fjerne fargen på stoffet, så prøv det på et ufattelig område før du påfører verktøyet. Etter at malingen blir myk under påvirkning av terpentin, rengjør den med en kniv eller børste. Vask varen etter rengjøring.

gress

Herbal flekker er perfekt behandles med alkohol (vodka) og natriumklorid løsning.

Det er viktig! Hvis klærne er laget av et stoff som ikke er gjenstand for vasking og forbehandling, fjern deretter flekkene som tillater fagfolk. Klesrensere har lang erfaring og har i deres arsenal profesjonelle verktøy som kan takle gamle og problematiske flekker.

alkohol

Spor av øl, champagne, vin, fjern med såpevann og natron. Siden de gamle vinflatene er vanskelige å fjerne første gang, bruk en blanding av glyserin og eggeplomme i et forhold 1: 1 for å bekjempe dem. Påfør blandingen på flekken, og etter noen timer, vask med såpevann og skyll med varmt vann.

Sjokolade, te og kaffe:

 • For å fjerne det gamle sporet av sjokolade på hvite ting, tørk det med hydrogenperoksid i 15 minutter.
 • Flekker av kaffe og sterk te, fjern først med en pensel dyppet i varmt vann, og skyll deretter med varmt såpevann med ½ ts soda og 1 ts ammoniakk (pr 1 liter vann). Etter behandling, skyll produktet først i varmt og deretter i kaldt vann, litt surt med eddik.

mugg

Fjern muggmerkene på bomullsstoffer med kritt. Dekk problemområdet med tørt, knust kritt. Dekk plassen med et papirserviett eller blotterpapir og kjør et varmt strykejern over det behandlede området. Utfør rengjøringsprosedyren flere ganger.

Det er viktig! Lukten av fukt, mugg og musthet kan bli funnet selv i de mest moderne boliger. Årsaken til dette fenomenet er overdreven fuktighet, noe som fremmer veksten av sopp. Så snart du føler at en ubehagelig lukt kommer fra klærne dine fra skapet, fortsett å bekjempe mugg.

rust

Det er ganske vanskelig å fjerne rusten, fordi jernoxider under et langt opphold på stoffet ødelegger fibrene:

 • Fjern rust med ferskpresset sitronsaft. Våt flekken med juice og stryk den med et varmt strykejern gjennom en hvit, ren klut. Deretter tørker du flekken på nytt med en bomullspinne fuktet med juice og skyll det behandlede området med varmt vann.
 • Fjern rustne spor fra fargede stoffer med en blanding av glyserin, såpe og vann, tatt i like store mengder. Gni blandingen med forurensning og la produktet stå i en dag. Etter behandling av varen vask og skyll.

Det er viktig! Hvis du klarte å fjerne flekkene fra de delikate stoffene uten å skade dem, håper vi at du klarer å ikke ødelegge klærne under stryking. Vår anmeldelse "Hvordan stiller du strykemodus riktig?" Vil være din trofaste assistent i dette.

blekk

Fjern blekkflettene med glycerin. Hold blottet i glycerin i minst en time, og skyll deretter kluten i varmt, litt saltet vann. Fjern resterende spor med varmt såpevann.

tan:

 • Dyp et spor av varmt jern på klær med løkjuice og la i noen timer. Vask deretter varen.
 • Hvis forurensningen er stor, legg løk på det og la det gå en stund. Etter denne behandlingen skal varen skylles grundig i kaldt vann.
 • Fjern hvite forbrenninger fra hvite vev med en blanding av 0,5 glass vann, 1 ts hydrogenperoksid og noen få dråper ammoniakk.

Det er viktig! Bruk i kampen for renslighet av klær og flekkfjernere for klær som selges i husholdnings kjemikalieforretninger. Når du kjøper et spesielt verktøy, ta hensyn til hvilke materialer stoffet er beregnet på, og med hvilke flekker det er i stand til å takle. Før du bruker stoffet, må du lese instruksjonene og følge nøye med produsentens anbefalinger.

opptakene

Som du kan se, er det mange måter å kvitte seg med ubehagelige, stædige flekker av en hvilken som helst opprinnelse. Bestemors hemmeligheter kan brukes til dette formålet, eller moderne profesjonelle flekkfjernere kan brukes. Alle disse verktøyene er i stand til å returnere tidligere renhet av ting, dessuten tar de ikke mye tid og krefter. Vi håper at i vår artikkel har du funnet effektive måter å fjerne noe smuss på, og nå vet du nøyaktig hvordan du fjerner flekker fra en hvit skjorte. Ta vare på dine favoritt klær og det vil dekorere garderoben din i lang tid!

Folkeslag for fjerning av flekker på hvite klær

Hvite klær er elegante og elegante. Hvit farge er fasjonabel hele året. Hvite modeller pryder periodisk verdenskatongene. Hvit antrekk er uunnværlig i varm sommer. Kommer kul - tiden av hvite jeans. Fasjonable kvinner velger dunjakker farge av den første snøen.

Den eneste mangelen på hvite ting - forekommer periodisk skitne flekker. Favoritt ting blir skitne mens du spiser, går, bruker sminke. Når vi ser kjolen tilsmusset, spør vi oss selv hvordan vi skal kvitte seg med flekker. Svaret er enkelt: trekk ut.

Er det mulig å rense hvite klær hjemme

Smussete ting er ryddet. Det tar tid. Løsningen er å kvitte seg med forurensingen hjemme. Først finn ut hvilken type stoff og naturen av flare. Opprinnelsen til blottene bestemmer fargene og plasseringen av lokaliseringen:

 1. Svetten gir merkene med en lys gul farge med et klart "bostedssted". Steder av yellowness: armhuler, krage, rygg - områder med intens svette.
 2. Rust - Forurensning av mørk gul eller lysebrun farge. Rusty patches omgir metall knapper eller andre detaljer. I kontakt med en fuktig klut, forlater metallet den rødhårede lasa.
 3. Blodet etterlater brune flekker. Dråper forblir hvor som helst. Blodkarakterer er små.
 4. Det fete området er som en våt overflate. Fett påvirker ermer, bryst, knær
 5. Te og kaffe. Disse varme drikkene lar las browns. Spor av kaffe er mørkere. Te flekker lysebrun nyanse. Bryst, ermer, knær - favorittsteder for landing av dråper varme drikker.
 6. Juice og viner. Fargerikt maleri av klær - skapelse av frukt og bæredrikker. Fargen samsvarer med utseendet på drikken. Farge ekkoer av en bankett som mansjetter, slats, knær.
 7. Kosmetikk - kvinners glede. Kosmetikk etterlater karakteristisk farge, litt oljete spor. Kantene på krage, mansjetter, lameller blir skitne.

Etter å ha bestemt stoffets natur begynner vi kampen.

Vi fjerner de gule flekkene

Gult flekker på hvite klær ødelegger livet for husmødre. Gul blomst - resultatet av svette, rust, drikke. Fjern forurensning vil hjelpe hjemme rettsmidler.
svette

Problemet gjelder den varme sesongen. Forsiktig oppmerksomhet på klær vil unngå utseendet på svettekarakterer. For å gjøre dette, når vi kommer hjem i varmt vær, fjerner vi umiddelbart ting i en oppløsning av vaskesåpe med varmt vann og vask deretter.

Hvis de gule flekkene på klærne fremdeles vises, må du kjempe annerledes. På jakt etter flekkfjerner, besøk apoteket. Aspirin, hydrogenperoksid, natron vil bidra til å kurere dine favoritt ting. Etter å ha valgt verktøyet, fortsett til handling:

 • Hydrogenperoksid. Dette stoffet er kjent for fasjonable kvinner som lette håret. Soak gulvet klær i en løsning av varmt vann og vaskesåpe. Bedre gallesåpe. Galle vil spise halvparten av yellowness. Våt overflaten behandles med hydrogenperoksid. Vi venter på at yellowness forsvinner. Så vasker og skyller vi produktet.
 • Bli kvitt gule flekker på klær vil hjelpe aspirin. På samme tid suge klær og acetylsalisylsyre tabletter. To tabletter av stoffet helle minst vann, vent til pillene suge. Den resulterende vasselen blir påført på et for-fuktet sted, la i 2-3 timer. Etter at yellowness forsvinner, blir produktet underkastet vask med et pulver.
 • Baking soda kan bidra til å kvitte seg med flekken. Bikarbonat og aspirin virker på samme måte.

Bli kvitt rust

Rødhodet Lasa etterlater rust. I dette tilfellet vil sitronsyre, et rustbeskyttelsesmiddel for rørleggerarbeid og saltsyre bidra til å kvitte seg med gule flekker på klærne.

For å fjerne rusten ta et halvt glass rent vann, fortynnet i 20 gram sitronsyre. Blandingen settes på gassen og kokes. I en løsning med en temperatur litt mindre enn 100 grader setter vi skitne klær. Hold vaskeriet der i 5 minutter. Så vasker vi og skyller.

For å kvitte seg med gule flekker på hvite klær, dannet av rust, kan du bruke et verktøy for rensing av rørleggerarbeid.

Produktene er forhåndsdekkede. På de røde merkene sett et verktøy og gni til skum. Deretter blir den skitne saken utsatt for maskinvask. Dette verktøyet er bare egnet for tykke naturlige stoffer som bomull og sengetøy. Syntetisk fiber sammensetning ødelegge.

En annen måte å hvite de gule flekkene på stoffet er saltsyre. I oppskriften er det viktigste å holde proporsjon. Du trenger en 2% syreoppløsning. Blandingen helles i et basseng og det er bare en del av produktet med en feil. Når yellowness forsvinner, skylles varen i 1 liter varmt vann med 3 ss flytende ammoniakk.

Drikke spor

Fra spildet hvitvin eller lysjuice på kjole vil også forbli en gul patina. Rester av juice og vin på garderobepostene av samme natur vises derfor også på samme måte. En enkel måte å fjerne frukt autograf på hvitt er vanlig bordssalt.

Metoden er god hvis forurensningen er frisk. Det skitne området strykes ganske enkelt med bordssalt, holdes i en halv time og vaskes deretter sammen med andre ting.

For å svare på spørsmålet om hvordan du skal hvite de gule flekkene på ting som er igjen fra spildt vin eller juice, går vi til de gamle oppskriftene. I gamle dager ble ammoniakk brukt til bleking. Først må du bare fukte forurensningen med alkohol, og når den tørkede juice er myknet, gni med en fuktig klut. Deretter skylles varen under rennende vann og tørkes.

Fruktmerke på en hvit skjorte fra bomull fjernes på gammeldags måte. Produktet legges på hullet i fatet og helles kokende vann på det skitne stedet til det smeltefargede oppløsningen er oppløst.

Te og kaffe

Disse varme drikkene etterlater brune spor på hvite ting. Resten av en mørk farge ødelegger utseendet. Glyserin hjelper til å fjerne flekker på hvitt. Trivalent alkohol er en del av folkemessige rettsmidler som løser rester av te og kaffe:

 1. Tilsett salt til glyserin. Påfør blandingen på forurenset sted og la det stå i 2-3 timer. Så bare vaske.
 2. Glyserin blandet med flytende ammoniakk i et forhold på 4 til 1. Påfør blandingen på det skitne merket, la det stå i en time eller to og vask deretter.
 3. Gamle te-drikk påminnelser vil bli slettet hvis du behandler det forurensede området med en blanding av oksalsyre og sitronsyre i et forhold på 1 til 2. Vi fortynner blandingen av syrer med en kopp varmt vann. Det skitne området gnides med en løsning og lar seg oppløse i en time. Deretter vaskes.

Fjern fett

Fettblokker for å plante lett, men vanskelig å trekke seg ut. Mye problemer med vag forurensning levert på hvitt. Oppvaskmiddel vil bidra til å fjerne fettete flekker. Væsken inneholder fettoppløsningsmidler. Fyll flekken med væske, hold i en halv time og skyll med varmt vann. I tillegg vasker ting med tilsetning av oppvaskmiddel til vasking.

Den gamle måten å fjerne fettete merker er bordsalt. Tiltak er bygget på saltets evne til å absorbere stoffer. Det forurensede stedet er bestrøket med bordsalt og igjen for å suge i en time.

Da blir saltet rystet, og stoffet er vasket. Fjerning av fett fra hvite produkter hjelper behandling med et varmt jern gjennom et serviett. Steaming gjennom papiret bidrar til å raskt kvitte seg med flekker på klærne.

Nyttige tips

Fra flekker på hvite ting som er blodrester, vil kaldt vann og vaskesåpe hjelpe. Det forurensede stedet er rikelig gnidd med en mørk økonomisk såpe, gnister og skyll med kaldt vann. Advarsel! Vann trenger kaldt. Varmt vann fordamper blod til hvite ting.

T-skjorter er laget av fint strikket stoff. Strikketøy krever delikat omsorg. Fra flekker på en hvit T-skjorte vil bidra til universell husholdningssammensetning. Løsningen består av 1 spiseskje med natron, ett hetteglass med hydrogenperoksid og en halv teskje vaskemiddel.

Denne sammensetningen gned et skittent sted. Produktet blir igjen å suge, og deretter vasket. Hydrogenperoksid er blekemiddel, og oppvaskmiddel er et fett løsemiddel. Med dette verktøyet vil de skitne skilsmissene på en T-skjorte forsvinne for alltid.

Hvitt undertøy blir ofte gult på et skritt. Klesvask såpe med tillegg av galle vil bidra til å hvite yellowness på underbukser. Linen er presoaked i varmt vann med såpe lagt i to timer. Deretter gnippes den gulvde overflaten med såpe og gnid inntil yellowness er fullstendig oppløst. Ved slutten av prosessen vaskes buksene i vaskemaskinen.

Kosmetikk legger vekt på skjønnheten i det kvinnelige ansiktet. Men ansiktspleieprodukter er i stand til svarte gjerninger. Lipstick merkene fjernes i to trinn. Først blir en lys skilsmisse avfettet. De handler med det som med fete flekker. Fettfri fargestoff fjernes lett med en vattpinne fuktet med alkohol.

Skilsmisser på klær forårsaker mye trøbbel for å ta vare på vertinne. Praktiske verktøy hjelper til med å takle dem. Du trenger tålmodighet og tro på seier. Erfarne husmødre er ikke født, men blir en prøve- og feilsøkingsmetode.

Flere Artikler Om Typer Acne