Hei, kjære lesere av bloggen min!

Varmt vær er langt fra gunstig for alle, og oftest lider babyer av det. Sår hos spedbarn er forårsaket av eksponering for hudfuktighet og høy temperatur. Men hvordan å skille varmetap fra allergi eller utslett på bakgrunn av en smittsom sykdom, la oss forstå.

symptomer

Kjære lesere, stikkende varme forstås som irritasjon av huden, som oppstår når et barn svetter, er varmt eller innpakket. Dette er hovedårsaken, men det er noen provoserende faktorer:

 • Mangel på riktig hygiene. Hvis det ikke blir vasket i varmt vær, blir det pakket opp varmt, patogen mikroflora begynner å formere seg på huden.
 • Riktig svette eller langsom fordampning.
 • Fett kremer. De danner en film på huden som forhindrer fordampning av svette.
 • Infeksjon i kroppen. Hvis barnet er syk og har høy feber, kan stikkvarme skyldes overdreven svette.

Hvordan ser keramikk på spedbarn, kan du se på bildet. Men som regel er karakteristiske tegn:

 • Pinkish rød utslett. Det oppstår i hudens folder, på steder hvor klærne passer godt til kroppen. Dette utslettet er forskjellig fra symptomene på allergi og smittsomme sykdommer.
 • Kløe. Kløe, skrape gjenstander.
 • Våt hud og vedvarende svetting.

Slivers i babyer ligner små blærer, noen ganger fylt med lymfoidvæske. Utslett og væsker er imidlertid ikke smittsom, så det er ikke verdt å begrense barnets kommunikasjon med andre barn.

Varianter av stikkende varme

Utslett og rødhet kan forekomme på hvilken som helst del av kroppen:

 • Stikkende varme på ansiktet. I et varmt og tett rom svetter barnet mye. Hvis han sover på en pute på en kinn, kan stikkvarme godt ramme ansiktet eller gå til denne delen av kroppen fra baksiden eller nakken.
 • På halsen. Årsaken til utseende av stikkende varme på nakken er klær eller langt hår, hovedsakelig i jenter. Hos gutter kan utslett på skjorten provosere utslett, for tykke sømmer av klær. I et spedbarn oppstår rødmen når swaddling er for stramt.
 • På baksiden. Hos eldre barn kan stramt eller syntetisk klær være årsaken til å bære ryggen. Babyer blir dårlige hvis de ligger lenge på ryggen uten å vende seg over.
 • På hodet. Lush hår eller hatter, kledd i varmen, fører til økt svette i hodet området, noe som forårsaker svette.
 • I lysken. En av de mest berørte delene av kroppen sammen med nakken. Dette skyldes hudens bretter på disse stedene hos spedbarn, bleier, bruk av bleier.

Hvordan behandle babyens kanel i et barn, avhenger av årsakene som har født den. Noen ganger er den vanlige forebyggingen nok for sykdommen å gå vekk alene.

Hvordan behandles?

Det viktigste innen behandling er forebygging og riktig livsstil. Som regel går det i dette tilfellet stikkende varme uten inngrep av narkotika og legen:

 • Oppretthold en behagelig temperatur. Ifølge Komarovsky, bør temperaturen i rommet ikke være mer enn 19 grader.
 • Ikke kle babyen for varm, ikke vikle den. Et barn bør ha så mange lag med klær som voksen.
 • Bathe baby i bad med en streng, kamille, celandine, St. John's wort eller i en svak løsning av kaliumpermanganat. Men med mangan, må du være forsiktig: det tørker huden.
 • Ordne babyens luftbad, spesielt i varmt vær. Hvis barnet er hjemme, ta det av, fjern bleen. La barnet være minst en halv time uten ham. Dette tiltaket vil tillate å herde krummen og tørke den svette huden.

For å øke behandlingsprosessen kan du bruke talkum eller flere moderne legemidler. Ikke dårlig hjelp kremer Bepanten, Desitin. Imidlertid fungerer sinkbaserte salver enda bedre.

Disse inkluderer den nylig oppdagede Sudocrem, en tykk hvit krem ​​som danner en tykk, fettete skorpe på huden. I dette tilfellet eliminerer stoffet raskt rødhet, utslett, perfekt beskyttelse mot ny stikkende varme.

Sudokrem og annen krem ​​under bleen, anbefaler leger å sette en baby før hver swaddle. Imidlertid er det ikke nødvendig å bruke salven så ofte: det er fortsatt bedre å bruke det etter behov.

Hvordan behandle stikkende varme, vil legen fortelle. Men i de fleste tilfeller er det ikke nødvendig med spesielle medisiner. Blødninger forlater trygt så snart temperaturregimet forbedres.

Hvis du likte artikkelen, anbefaler du det til dine venner og bekjente i det sosiale. nettverk. Informasjonen er gitt for gjennomgang.

Vi ses snart, kjære lesere!

Barnet og TV: Hva påvirker og hvorfor det er umulig å se på lenge og mye?

God ettermiddag, kjære lesere! TV har blitt en del av våre liv. Vi tenker ikke lenger på kvelden uten en blå skjerm. Noen ganger jobber enheten i løpet av dagen, og foreldrene bryr seg ikke om hvordan det påvirker barnets tilstand i familien. Samtidig bør voksne tenke på hva som påvirker TVen før

Fem fantastiske masker med sennep hjemme for skjønnhet og vekst av håret ditt

Hei kjære lesere! Snart er sommeren og som vanlig i denne perioden alle vi, mener jeg den kvinnelige halvdelen, begynner å miste vekt aktivt, slanke, indusere skjønnhet, bygge øyenvipper, hår, sminke øyenbryn. Generelt, skjønnhetsbehandlinger og mye av det alt for hva som ville være stjernen i sommer

Hvordan ta barn på veien - 6 interessante spill

Hilsen til deg, kjære lesere! Vi har gode nyheter. Hurra! Ferien starter! Jeg sannsynligvis ventet på dem mer enn sønnen. Og du kan sove, og leksjonene gjør det ikke. Og selvfølgelig lagde vi en plan for ferien i uken. Tross alt bør frittid bli brukt med fordeler.

Denne bloggen er lest av 10875 mamma, farvel
lek med barna sine.

Alt om behandling av sinus hos nyfødte og babyer

Barnets hud er ikke moden nok, i de første månedene av livet er den lett utsatt for irritasjon og mikrotrauma. Behandling av stikkhår hos nyfødte forårsaker imidlertid vanskeligheter for unge foreldre, ikke bare av denne grunn. Feilene gjort i omsorg for barnets kropp, foreldrenes manglende evne til å gjenkjenne og forhindre utseende av utslett, kompliserer sykdomsforløpet.

Stikkende varme er et av de vanligste problemene i barndommen.

Rødhet, så skjer utslett på områder av kroppen som er dekket med tettsittende klær, så vel som i området med store hudfeller. Årsakene til dette ubehagelige fenomenet unngår ofte oppmerksomheten til foreldre til små barn. Hvis det er umulig å unngå stikkvarme hos spedbarn eller småbarn av ung alder, bør du ikke forsinke behandlingen av sykdommen.

Huden er det største organet i kroppens område, et beskyttende deksel og en barriere for infeksjon. Det utfører også ekskrementer, termoregulerende, immun og andre funksjoner. Trusse på nyfødte oppstår ofte på grunn av utilstrekkelig hudpleie mot bakgrunnen av intens svette.

Hva ser det ut som krystallinsk stikkvarme?

 • utslett vises på kroppens hud (i folder på nakken, lysken, armhulen, på ryggen);
 • i begynnelsen når gjennomsiktige vesikler størrelsen på et pinhode;
 • fargen på boblene er lys rosa, i utseende de ligner duggdråper;
 • Under den tynne filmen av epidermis er gjennomsiktig innhold;
 • vesicles coalesce og danner store bobler;
 • blærer går i stykker, væsken helles ut, skorpe forblir på samme sted.

Miliaria regnes som en type stikkende varme, refererer til dermatoser (hudsykdommer). Disse er små bobler med osteaktig eller gjennomsiktig innhold. Vises hos spedbarn som følge av blokkering av svettekjertler. Elementer av utslett er lokalisert på øvre halvdel av kropp og ansikt.

Kanskje tilstedeværelsen av en bakteriell infeksjon og utviklingen av pyoderma (purulent hudsykdom). Barnets temperatur stiger, kløen øker, væsken som fyller boblene blir overskyet. I stedet for de åpnede boblene forblir våte skorpe. Utseendet til de beskrevne symptomene hos et barn er en grunn til å henvende seg til barnelege for råd og hjelp.

Behandling av stikkvarme: lokale rettsmidler

Mangel på omsorg, ikke bruk av baby krem ​​fører til det faktum at barnet opptrer krystallinsk stikkvarme, miliær sykdom, bleieutslett eller bleie dermatitt. Foreldre trenger å rådføre seg med barnelege om hvordan man behandler stikkvarme med apotek og folkemidlene. Legen vil velge det beste behandlingsalternativet, fortelle deg hvordan du skal rette opp daglig pleie av babyens hud.

For behandling av stikkvarme hos nyfødte, salver og kremer med dexpanthenol, klorhexidin, sinkoksid, svake løsninger av naturlige og farmasøytiske antiseptika (furatsilina-løsning, kamilleinfusjon) brukes. Hjelper med å eliminere rødhet og irritasjonsgel "Fenistil". Den lyse grønne oljeløsningen "Chlorophyllipt" desinfiserer og beroliger huden.

Desitin Salve inneholder sinkoksid, torskolje, lanolin og petrolatum som base. Legemidlet brukes til behandling og forebygging av stikkvarme hos spedbarn. Effekten er merkbar i den første dagen ved bruk av salven. Sinkoksid og hydrofobe komponenter beskytter huden mot fuktighet - urin og svette. Salven påføres ved første tegn på betennelse minst tre ganger om dagen.

Midler med dexpanthenol - "tryllestav" i førstehjelpsutstyr til nyfødte

Barnelærere svarer utvilsomt på spørsmålet om hvordan man smører utslett på huden til spedbarn og småbarn. Barneleger anbefaler at du bruker eksterne agenter med dexpanthenol for å behandle stikkvarme. Pantotensyre eller vitamin B5 - Et nødvendig stoff for dannelse av lokal immunitet. Dexpanthenol, en syntetisk analog av pantotensyre, er inkludert i forskjellige farmasøytiske og kosmetiske preparater. Denne forbindelsen bidrar til å kurere stikkende varme, takket være evnen til å regenerere vev. Midler med dexpanthenol kan regelmessig brukes til å påføre et barns berørte hud.

Linjen av midler "Bepanten" presenteres på apotekshyllene med salve, krem, lotion. Det opprinnelige stoffet inneholder dexpanthenol (5%). Basis for mandel og petrolatum, lanolin, hvit petrolatum. Verktøyet helbreder og fukter huden. Cream "Bepanten plus", unntatt dexpanthenol, inneholder klorhexidin (antiseptisk, desinfiserende komponent). Den samme sammensetningen av kremet "Depantenol."

Pantotensyre er nødvendig for å reparere skader på huden. Lokal mangel på dette stoffet kan etterfylles ved å bruke salve "Bepanten" eller "D-Panthenol". Midler fra D-Panthenol-serien er representert ved spray, salve og krem. Dexpanthenol er også inkludert i Pantoderm salve.

Hvordan bli kvitt stiv varme:

 1. Huden skal vaskes med varmt vann, bløtt tørt.
 2. Ved hver forandring av bleen, bruk Bepanten salve på baken, på området nær anus og rundt de ytre kjønnsorganene.
 3. Du kan smøre hvilken som helst del av kroppen der tegn på stikkende varme blir lagt merke til.
 4. Kremet med dexpanthenol anbefales å brukes to ganger daglig for profylaktiske formål.
 5. Salven "Bepanten" skal brukes til å behandle stikkvarme fire ganger om dagen.

Dexpanthenol i kombinasjon med klorhexidin har antiinflammatorisk effekt. På grunn av egenskapene til komponentene er tilstanden til skadede vev normalisert. Kremer med dexpanthenol kan brukes til daglig pleie, hvis huden på et spedbarn er utsatt for irritasjon, bleieutslett.

Grunnlaget for stikkvarmebehandling er tilstrekkelig omsorg.

Huden til spedbarn har en løs epidermis, en tynn stratum corneum. Disse egenskapene forverres ytterligere av en svak forbindelse mellom epidermis og dermis. Hud av spedbarn inneholder lite fuktighet, nivået på blodtilførsel og svettekjertelsearbeid er utilstrekkelig. Som et resultat begynner hudirritasjon, stikkvarme oppstår, bleieutslett, bleedematitt utvikler seg.

Foreldre bør ikke vikle babyen for mye i et varmt rom slik at svette ikke øker. I tillegg bør barnets undertøy være laget av fine naturlige stoffer. Før du fjerner utslett av krystallinsk potnitsa eller miliaria ved hjelp av salve, er det nødvendig å utføre tørkeaktiviteter. Barnet er badet i vann ved tilsetning av eikebarkdekok, urteinfusjoner - en serie eller kamille. I tillegg anbefales det å behandle de samme brettene på kroppen og flekk huden.

Arsenalet av baby hudpleieprodukter er supplert med lotion eller melk, krem, olje - alle disse produktene skal utvikles for barn. Baby lotion bør ikke inneholde alkohol. Utnevnelse av hygieneprodukter - renser huden. Vanligvis brukes lotion om morgenen, etter å ha våknet barnet for å fjerne smuss i ansiktet, i brettene i huden.

Barnekrem har antiinflammatorisk og fuktighetsgivende effekt. Produktet kan påføres 2-5 ganger om dagen på ansiktet og hele kroppen. Barneleger, allergikere og dermatologer anbefaler ofte blanding med babykrem før du bruker salve med medisinske ingredienser.

Babyolje beskytter delikat hud mot overdreven fordamping og fuktighet. Verktøyet eliminerer tørrhet og irritasjon i huden. Under behandling bruker ikke stikkvarme olje til smøring av utslett.

Urter for å behandle stikkvarme i et barn

Vanlige vannbehandlinger forbedrer tilstanden til babyens hud betydelig. Barnelege anbefaler å vente på at navlestrengen skal stramme, og deretter bade det nyfødte. Før det kan du tørke huden av en baby med en våt bomullspinne. Å vaske lysken og bretter på lårene, bør gjøres med varmt kokt vann når du bytter bleier.

Etter helbredelse blir babyens navle badet daglig eller annenhver dag. Bruk først kokt vann med tilsetning av en løsning av kaliumpermanganat. Fargen på vannet skal være rosa. To ganger i uken må du vaske babyen med baby såpe eller sjampo. Temperaturen på vannet i badet holdes ved 37 ° C.

Urte infusjoner for å bading et barn er forberedt på forhånd - 1-2 timer før vannbehandling. Kamille desinfiserer vann, beroliger og myker opp betent hud. Oregano og lavendel eliminerer også irritasjon, bidrar til å takle stikkende varme hos barn, bleieutslett. Timian og en serie antiinflammatorisk effekt, det er en sterk antiseptisk og antimikrobiell urter. Vel hjelper fra stikkende varme og bleieutslett avkok av eikbark.

Alltid for hånden med mamma når du bytter en ble eller etter å ha bading, bør du være baby hygiene kosmetikk basert på kamille ekstrakt, aloe vera gel, sinkoksid. For å unngå stiv varme må det tas hensyn til å fjerne overflødig fuktighet og varme fra babyens hud. Det er mulig å forhindre forsinket svette hvis du velger lette klær for barn. Varmt klær skal syes av stoffer som adsorberer godt.

Sickmaid hos spedbarn: behandling av stikkvarme hos barn hjemme

Sykdom hos spedbarn i den varme sesongen er en hyppig forekomst. Vi vil snakke om årsakene til utseendet hennes og de viktigste symptomene på kikærter. La oss finne ut hvordan vi skiller mellom stikkende varme fra allergi, og viktigst av alt - hva bør være behandling av stikkende varme hos barn hjemme.

Morbid feber er en irritasjon av babyens hud, som oppstår på grunn av økt svette under langsom fordampning av svette. Og sommervarmen bidrar aktivt til denne prosessen. Før du vender deg til tips om hvordan du blir kvitt kyllinger i en nyfødt baby om sommeren, bør du vurdere årsakene til forekomsten.

Hvorfor vises barndom hos spedbarn om sommeren

Kløe i et barn om sommeren vises når flere faktorer kombineres:

 • overoppheting;
 • overdreven svette
 • hindring av svettekanalene.

Hovedårsakene til overoppheting av barnet om sommeren, som fører til oppstart av stikkende varme:

 • for varmt klær
 • Klær laget av syntetiske stoffer;
 • langvarig bruk av engangsbleier i varmt vær eller i et varmt rom;
 • langvarig opphold i et varmt, prippen, fuktig rom;
 • sjeldne bade og ta luftbad;
 • dårlig hygienisk omsorg for babyer (bruk av fete, dårlige absorberte kremer som reduserer naturlig varmeoverføring og svekker hudpusten);
 • under sykdom (ARI, sår i halsen i et barn, vannkopper, meslinger, etc.) i nærvær av høy temperatur.

Det kan også forekomme stikkende varme i et barn på grunn av allergi mot bleenes materiale eller ved bruk av mindre bleier.

Dr. Komarovsky: svette i barn VIDEO

Hva ser den stikkende varmen ut hos barn? (Foto)

Stikkende varme hos spedbarn ser ut som små kviser (hvite eller perlemorøse bobler) som smelter sammen i flekker. Over tid brøt boblene, og i deres plass er det fortsatt flakket hud.


Hva ser den stikkende varmen på barnets kropp ut som: foto

Symptomer på stikkende varme hos barn

Ofte manifesteres stikkende varme hos nyfødte på kroppen i områder som er dårlig ventilert:

 • bak ørene
 • i klaffene i nakken og bena;
 • på albuen bøyer;
 • i øvre rygg og bryst,
 • under bleien.

Stikkende varme hos spedbarn kan ikke bare vise utslett og ubehagelige opplevelser. Hvis et barn ikke sover godt, er ofte stygg, snur seg og ikke finner et sted for seg selv, undersøk barnet nøye for utslett. Nå vet du allerede hvordan stikkende varme ser ut, men det er også viktig å forstå hvordan å skille mellom stikkende varme fra allergi og andre sykdommer.

Hvordan skille mellom varmetap og allergi hos spedbarn

Når svette hos spedbarn vokser flekkene ikke i størrelse, og hvis du umiddelbart begynner å kjempe med stikkende varme, eliminerer alle årsakene til utseendet, forsvinner irritasjonen raskt.

Vær oppmerksom på: Selv om du vet hva hælene er som hos babyer, kan det forveksles med allergi, urtikaria, kyllingpok eller annen virussykdom som også ledsages av utslett. Å etablere den sanne årsaken til stikkende varme i et barn kan bare lege. Derfor, hvis du er i tvil, ta kontakt med barnelege for å vite sikkert hva du skal gjøre og hvordan du skal behandle. Les mer om symptomene på allergi hos barn, les koblingen.


Hvordan skille varmetap fra allergi hos spedbarn: bilde

Behandling av stikkende varme hos barn hjemme

hygiene

Hovedbehandlingen for stikkvarme hos barn er hygiene. For mild stikkvarme til hjemmebehandling, bruk de samme metodene som for forebygging:

 • hyppige luftbad ved romtemperatur på 18-20 grader;
 • hyppig bleieforandring;
 • bruk av lettere klær og bare fra naturlige stoffer.

Etter 2-3 dager forsvinner den stikkende varmen i barnet. Hvis dette ikke skjer, må du begynne å bruke hjelpemidler (urter, salver, antiseptiske løsninger).

Bad med kamille, snor, eikebark, hulevev

Urtebad bidrar til å lindre irritasjon og eliminere betennelse. For å forberede en infusjon av urter til et bad bør det være en halv time før bading (3 spiseskjeer av hver urt brett 1 liter kokende vann, stram det om en halv time).

Etter badet, blett huden med et håndkle, og når det blir tørt, pulver babypulver.

Babypudder

Det enkleste middelet for å håndtere arbeid hos spedbarn, hvilken mor har alltid for hånden. Pulveret inneholder talkum, stivelse og sinkoksid. Ikke bruk pulveret under bleen. Kun i åpne områder av kroppen (baksiden av hode, armhuler, bryst).

Viktig: Pulveret kan bare brukes på barnets tørre hud. Hvis et barn har tegn på bleieutslett eller bleie dermatitt, anbefales ikke selvbehandling. I disse tilfellene kan bare en lege foreskrive medisiner.

Krem og salve for stikkende varme hos barn

Bruk bare de som ikke irriterer følsom baby hud og inneholder sink, borsyre eller panthenol. For eksempel: sink salve, Calamine lotion, Bepanten, Drapolen. Antibakterielle og antifungal salver brukes kun som foreskrevet av en lege, og bare ved vedlegg av en sekundær infeksjon.

Nå som du vet hvordan du skal behandle kyllingfeber hos nyfødte, kan du iverksette tiltak ved første tegn på utseendet. Imidlertid er det mye lettere å engasjere seg i forebygging, da er det ikke nødvendig å behandle stikkende varme.


Hva ser den stikkende varmen på barnets hals ut som: foto

Forebygging av stikkvarme hos barn

Hvis du allerede vet hvordan fødsel ser ut til barn, fordi du er kjent med det førstehånds, så vil du neppe oppleve det igjen. Og for dette er det nødvendig å overholde forebyggende tiltak, som vi beskriver neste.

Så, siden det er nesten umulig å beskytte et barn mot varmen om sommeren, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot sin delikate hud.

Hva å gjøre for å forhindre fremveksten av stikkvarme hos spedbarn:

 1. Velg løs klær til babyen din fra naturlige materialer. I hennes barns hud vil puste seg. Det samme gjelder baby sengetøy.
 2. Hold øye med temperaturen i babyens rom. Det beste alternativet er +18 +20. Ventiler også rommet så ofte som mulig.
 3. Kle deg barnet for været I stedet for en tett bluse er det bedre å bruke to tynne for å ta av en hvis det blir varmt. Ikke vikle babyen din enten hjemme eller på gaten.
 4. Bathe babyen ofte. Misty baby vil ikke vises hvis du bader det ofte. På sommeren, gjør det daglig, uten vaskemiddel, bare skyll barnet med vann for å vaske av svetten.
 5. Luftbad. Etter hver bytte av bleen og etter bading, sørg for å la barnet være naken en stund.

Når trenger du å konsultere en lege

I noen tilfeller, med feil omsorg, er hjelp fra en lege bare nødvendig. Hvis det ikke er gått 2-3 dager etter at stikkvarmen i spedbarn har gått, og du ser at flekkene har økt i størrelse, er væsken i boblene ikke gjennomsiktige, men hvite, gulaktige eller en annen farge, noe som betyr at komplikasjoner har dukket opp. I dette tilfellet bør du umiddelbart konsultere en lege.

Nå vet du alt om hvorfor kikerter kommer opp i babyer, hvilken kikertærter ser ut, og hvordan man behandler det og hva man skal gjøre for å forhindre kyllinger i et barn.

Hvordan bli kvitt stikkende varme i en nyfødt

Har ansiktet eller bunnene til et nyfødt rødt og dekket med rosa eller hvite pimples? Er det en væske inne i lesjonene, og føles inflammet hud våt å røre? Symptomer indikerer stikkende varme, som vises hos nyfødte opp til et år. Bare en barnelege kan fortelle nøyaktig diagnosen og skille denne sykdommen fra allergier, og det vil be om medisiner som fjerner kløe og kviser.

Hovedårsaker

Spedbarns hud er betent på grunn av fettkrem som tetter porene. De har ikke tid til å fjerne alt væsken som svettekjertlene produserer, noe av fuktigheten akkumuleres i brettene og forårsaker irritasjon. Pores arbeid er forverret på grunn av syntetiske stoffer, sjeldne bad, for varme klær og engangsbleier.

Små utslett vises når vannkopper og ARVI, når temperaturen stiger og svette øker. Mor, som elsker å pakke babyer i flere dunetepper og sjelden flyter i rommet, møter ofte henchman.

Temperaturforhold

På rommet der barnet sover, installer luftfuktere. Svettekjertler jobber mer aktivt hvis luften er tørr og stillestående.

Under fødselen blir barnet båret til foreldrenes soverom eller på kjøkkenet, og vinduer åpnes i barnehagen. Om sommeren er det tilrådelig å la vinduet stå åpent i noen timer, om vinteren er det 10-15 minutter å gjøre det friskt, men ikke for kaldt.

Baby kosmetikk

Stikkvarme oppstår på grunn av feil krem. Du kan ikke smøre huden på en baby kosmetikk, der det er oljer eller animalske fettstoffer. Bare lette forbindelser som raskt absorberes og ikke bryter mot varmeoverføringen. Brettene mellom beina og under armene blir behandlet med talkumpulver. Pulver absorberer overflødig svette, men tetter ikke porene, og beskytter den delikate huden mot betennelse. Sammensetningen av riktig talkum inkluderer sinkoksid og stivelse. Varianter med anestesin beroliger kløen, og varianter med panthenol fjerner betennelse og helbreder.

I vannet for bading legg til baby flytende såpe eller skum. Det viktigste er at i et kosmetisk produkt bør det være minst smaker og dufter.

Pampers, selv annonsert "puste", ikke la luften komme ut av veien, noe som bidrar til opphopning av svette i brettene mellom beina og på baken. Om sommeren anbefales det å fjerne en baby bleie i 30-40 minutter eller noen få timer. For eksempel, etter bading eller vasking, da moren tørket babyen og behandlet huden med talkumpulver.

Vannbehandlinger og skikkelig klær

Blødninger forekommer hos nyfødte som tar et bad bare 2-3 ganger i uka. Barn blir badet daglig for å rengjøre porene av smuss og svette. Sørg for å vaske bort etter avføring med rent vann uten såpe. Ingen våtservietter.

På sommeren blir babyen 2-3 ganger om dagen, om vinteren er en prosedyre nok. Vannet skal være kult, + 34-36 grader. Slike bad beskytter det nyfødte huden mot blødning og styrker babyens immunitet.

Hvis hyppig bading ikke er nok, legges urtete til vannet:

30-40 minutter før vannbehandling, helles en skje av noe urt i en termo eller glassburk. Legg til en liter kokende vann, dekk og vent. Strained infusjon fortynnet med varmt vann, dypp barnet i den.

Viktig: Du kan ikke legge til kaliumpermanganat i badekaret. Selv en svak løsning av kaliumpermanganat tørker ut et barns hud, og hvis det kommer inn i øynene, forårsaker det svelger i slemhinnene.

Hvis urte-dekoksjoner ikke har klare seg med kikærter, erstattes urteinfusjoner med desinfeksjonsmidler:

 • salicylsyre;
 • hlorofilliptom;
 • metylenblå;
 • borsyreoppløsning.

Bruk svake, en eller to prosent midler. Våt bomullspinne i løsninger og tørk de betente områdene. Legg til stoffer til vannet.

Rengjør baby etter å ha pakket inn i en frottéhåndkle og vent til den tørker. Behandle rynker med talkumpulver, og deretter legges tynne bomullsoveralls på barnet. Nyfødte er kontraindisert pyjamas og kostymer laget av syntetisk stoff. Materialet forstyrrer varmeoverføring og fører til opphopning av svette, noe som medfører bleieutslett og utslett.

Barneklær og bleier tørkes med hypoallergen duftfri pulver og fosfat. Voksenprodukter forårsaker allergi og irritasjon hos nyfødte.

Beroligende concoctions

Nettstedene dekket med små flekker, tørk med brusoppløsning:

 • Legg til en teskje pulver til et glass varmt vann og rør.
 • Vent til partiklene av agenten setter seg til bunnen.
 • Soak en bomullspinne i væske og bruk forsiktig på røde områder.
 • Ikke tørk med et håndkle, vent til huden tørker ut på egen hånd.

Pass på at bruspartikler ikke kommer inn i det betente området. De forlater små riper og forårsaker irritasjon.

Laurel løsning hjelper også:

 • Legg i en kopp på 3-4 ark.
 • Hell i en beholder med 200-250 ml kokende vann.
 • Infuse under lokket i 2 timer.
 • Dab i bomullsvæske bomullspinne.
 • Påfør huden og etter tørking, behandle med talkum eller spesiell salve.

Har barnet alvorlig kløe? Kamille vil hjelpe:

 • Hell 2-3 ss tørkede blomster i krukken.
 • Koble til et glass kokende vann.
 • Infuse i 1-1.5 timer, pakket beholderen med et håndkle.
 • Varmt anstrengt avkok brukes til å tørke og legges til badevann.

Rødhet og utslett, hvis du behandler huden på en nyfødt infusjon av valnøttblad:

 • Grind tørket eller frisk billet i en mørtel.
 • En skje med bladpulver helle et glass kokende vann.
 • Kok i 20-25 minutter over middels varme.
 • Sett til side, insister 2-3 timer.
 • Strammet valnøttdekok skal oppbevares i kjøleskapet, oppvarmet før bruk.

Herbal infusjoner er nødvendig for å teste: Sett litt væske på underarmen til en nyfødt og vent 20-30 minutter. Hvis området er rødt, hovent eller dekket med merkelige bobler, er babyen allergisk mot plantekomponenten. Broths som barnet ikke hadde en reaksjon på, bruker tre ganger om dagen etter bading og vasking.

Aloe klarar seg med potnitsa. Velg et stort og kjøttfullt blad, kutt og skyll. Sett i kjøleskap for en dag, pakket inn i en plastpose. Fjern, kutt halvt og gni massen på den betente huden. Blot resten med en serviett, men skyll ikke. Aloe brukes etter bading.

Vanlig stivelse vil takle kyllinger. Oppløs 80 g hvitt pulver i et glass og hell det i varmt vann. Dyp babyen i det forberedte badet. Etter prosedyren sprinkles de røde områdene med talkum eller stivelse.

Havsalt er også lagt til badevannet. Det lindrer og desinfiserer, fjerner betennelse. Metoden anbefales for barn som er allergiske mot bad med urtedekoering.

medisiner

Bobler briste, betent områder dekket med en skorpe? For å berolige kløen, bruk en ren bomullsklut på huden. Stoffet dyppes i kaldt kokt vann og presses lett. Kompressoren påføres 3-4 ganger om dagen. Servietet er forandret for ikke å smitte den hakkede huden.

Etter bading påføres et antiseptisk stoff på huden:

Bruk en bomullspinne dyppet i en løsning, behandle områdene rundt lesjonene og skorpen selv. Narkotika beroliger kløen og beskytter mot sekundær infeksjon.

Viktig: En nyfødt, som har stikkende varme, har kort kuttet negler og setter "riper" på hendene. Barnet bør ikke kamme bobler, ellers vil mikrober falle inn i såret og betennelse vil begynne.

Herbal decoctions og desinfiserende løsninger er kombinert med beroligende salver:

 • panthenol;
 • sink;
 • Bepantenom;
 • Drapolenom.

Calamine lotion, som er foreskrevet for barn med vannkopper, hjelper også. Salve påføres med et tynt lag på ren hud, gnidd med milde bevegelser. Verktøyet skaper en beskyttende film som akselererer healing, beroliger brennende og rødhet, fjerner kløe.

Hvis stikkende varme ikke forsvinner, og barnets tilstand forverres, forsker barnelege antibakterielle eller antifungal salver. Antihistaminer kan foreskrives til nyfødte, men du kan ikke kjøpe noen piller eller stearinlys alene.

forebygging

Om sommeren anbefales det at babyer tar på balkongen, fjerner bleier og glidebrytere. Ultrafiolett i små doser er nyttig for et barn. Solen tørker bleieutslett, ødelegger soppen. Men i lang tid kan du ikke sole deg slik at det nyfødte ikke blir brent og irritert.

Lukk bleier, så vel som for smale klær, gni og traumatisere huden. For å beskytte babyen din fra stikkende varme, må du kjøpe bleier og overalls av riktig størrelse.

Etter bading anbefales det å inspisere barnet og bruke salve eller babykrem med urter og vitaminer på de røde områdene på de røde områdene. Løsningen vil lindre irritasjon og beskytte mot utslett.

Det er en barndoms sykdom som vanligvis forekommer hos babyer opp til ett år gammelt. Irritasjon og utslett forsvinner, hvis du følger hygienevilkårene, for en tid, nekter du bort engangsbleier og smør rødt hud med sink eller annen beroligende salve.

De beste rettsmidler for å behandle stikkvarme hos spedbarn

Irritasjon på huden fra overoppheting, overdreven fuktighet eller høy temperatur forekommer noen ganger hos babyer i barndommen. Behandling av stikkvarme hos spedbarn er ikke en vanskelig oppgave dersom de nødvendige tiltakene tas i tide. Kanalen av svettekjertler hos nyfødte er fortsatt ufullkomne, derfor kan de ikke klare fjerning av overflødig varme fra kroppen. Å finne ingen måte å avslutte, svette akkumulerer i kjertelenes munn, påvirker nærliggende vev.

VIKTIG Å VITE! Apotekene skjulte et effektivt middel for hypertensjon (hyperhidrose), bare fordi det ikke er lønnsomt for dem å behandle mennesker! Les mer.

Pnichka kan føre til ubehagelige konsekvenser. Av seg er utslett ikke farlig og går fort. Men mikrober kan trenge inn i den tynne, sårbare huden på barn. Betennelse og pustler er et mer alvorlig problem. Hvordan kan foreldre beseire barnemat for ikke å skade en liten kropp?

Vi gjør justeringer til barnets liv

Følgende hendelser gir rask effekt. For å begynne, må du overholde en bestemt temperatur - ideell + 20-22C, fuktighet i rommet - 50-70%. Deretter kan du begynne å bruke spesialverktøy som reduserer rødhet eller betennelse.

Du kan bruke pulveret, så vel som en spesiell blanding av bleieutslett. Slike midler er utarbeidet i apotek i henhold til oppskrifter fra sinkoksid, talkum, glyserin, destillert vann. De har en lett tekstur, danner en beskyttende film på babyens hud og stopper videre utvikling av betennelse. Tilsetningen av panthenol til pulveret har en helbredende effekt. Du trenger bare å dyppe en bomullspinne i pulver og pulver den berørte huden.

Det er viktig! Pulver påføres utelukkende på den tørre overflaten av huden.

Et effektivt middel for stikkende varme er luftbad. Det er tilrådelig å ordne dem oftere og for å sikre at bleen er ren. Dette er en god forebygging av sykdommen hos nyfødte.

Se i garderoben

Gjennomfør en grundig revisjon av klær, fjern alt syntetisk materiale, erstatt det med gjenstander fra naturlige stoffer - bomull, lin, ull. Bare naturlige komponenter er i stand til å gi høy kvalitet på varme og fuktfjerning fra ung hud. På sommeren bør barna være kledd ganske lett. Egnet bomullsvest, kropp, bluse, bukser. Kjøp bare varme klær som kan absorbere overflødig svette.

Når barnet sover, sjekk om det er varmt. Trykk på tuten. Hvis alt er normalt, blir det varmt. Vingen forsiktig sveiper nakken og ryggen. Hvis du føler at huden på et nyfødt er for fuktig eller varmt, fjern deretter overflødige ting fra det, ikke sett det opp med et varmt teppe.

Vannbehandling

Bading bør være en daglig prosedyre. Og hvis utslett vises på kroppen, er det tilrådelig å ta bad opptil fire ganger om dagen. Barneleger anbefaler bading babyer umiddelbart etter å ha strammet navlestrengen. I mellomtiden har dette ikke skjedd, du kan tørke huden med en fuktig myk svamp eller bomullspinne. Det er mulig å vaske lysken og rynker på lårene under spedbarnene. Bruk til dette formål varmt kokt vann.

Å svette kunne ikke begynne infeksjon av infeksjonens porer, bruk naturlig en gang om dagen.
Lær mer >>>

Hvis det kommer vannrike bobler på huden, legg til en svak løsning av kaliumpermanganat i badekaret (det tørker pimples) slik at vannet blir rosa. Før bading kan huden behandles med brusoppløsning i et forhold på 1 ss. losjer. brus per liter vann. En eller to ganger i uken, bruk baby shampoo til å vaske, du kan såpe. Den optimale vanntemperaturen er ca. 37.

God hjelp urteinfusjoner av kamille, oregano, tog, timian. De har gode antiseptiske egenskaper, beroliger, mykner huden. Forbered dem på forhånd. En avkok av eikbark kan bearbeides folder, tørke problemområder.

Baby kosmetikk

Når du bytter bleier, bader barnet, har du alltid hygienisk kosmetikk for nyfødte, som inneholder ekstrakter av calendula, kamille, geler med aloe vera juice, sinkoksid, for hånden.

Omsorg betyr vellykket komplement til lotion (uten alkohol), olje, melk, alltid med merket "for barn". Bruk rensemidler om morgenen, gni ansiktet og hudfoldene.

Babyolje vil beskytte delikat hud mot for mye fuktighet og omvendt fuktighetstap. Passer for tørr, irritert hud.

Funksjoner av terapeutiske komponenter

Barnekrem fukter, lindrer hudbetennelse. Påfør det flere ganger om dagen på huden i ansiktet og kroppen. Behandling av stikkende varme hjemme kan utføres ved hjelp av salver. Dermatologer sammen med barnelege rådes til å først blande medisinsk salve og babykrem med hverandre, og deretter bruke den til det tiltenkte formål.

 1. Behandle irritasjon ved hjelp av eksterne midler som inneholder dexpanthenol. Dette stoffet er en syntetisk analog av pantothensyre, har evnen til å reparere skadede vev. Sammen med klorhexidin reduserer det aktivt betennelsen, normaliserer tilstanden til den skadede hudoverflaten. Påfør produkter som inneholder dexpanthenol til den berørte huden på spedbarnet. En annen komponent - vitamin B5 - er ansvarlig for utviklingen av lokal immunitet.
 2. Salve fra stikkende varme i baby Desitin på grunn av innholdet av sinkoksid, lanolin, torskolje gir en positiv effekt i løpet av de første dagene etter bruk. Dens elementer beskytter huden mot de skadelige effektene av elementene i urin, svette.
 3. En god hjelpemiddel for å eliminere rødhet er Fenistil gel.
 4. En løsning av turkis "Chlorophyllipt" er også et desinfiseringsmiddel, beroliger raskt irritert hud.
 5. Meier av Bepantin-linjen er laget på basis av mandelolje, hvit petrolatum og lanolin, inneholder 5% dexpanthenol. På apotekets hyller finner du tre varianter - krem, salve og lotion. Cream "Bepanten plus" inneholder også et antiseptisk klorhexidin. Mangelen på pantothensyre, som helbreder huden, kan etterfylles med salven "Bepanten" eller "D-Panthenol", krem ​​"Depantenol".

Antibakterielle løsninger

Alkohol en prosent løsning klorofyllipt er det beste middelet for planteopprinnelse. Det kan i mange tilfeller brukes til desinfeksjon. Dette legemidlet må være i hjemmets førstehjelpsutstyr. Andre alkoholholdige løsninger, for eksempel borsyre eller salisylsyre, har en tørkeeffekt, men de er ikke egnet for hyppig bruk.

Regler for anvendelse av rettsmidler

 1. Skyll huden med varmt vann, tørk tørk med et håndkle.
 2. Bytte bleier, bruk salve til området av baken, nær anus, områder av kroppen som har rødhet.
 3. Bruk krem ​​med dexpanthenol to ganger daglig med det formål å forebygge. Den er egnet til daglig bruk, hvis barnets hud er utsatt for irritasjon, ble blekkutslett vist.
 4. Salve "Bepanten" brukes helst fire ganger om dagen.
 5. Bruk en alkoholløsning for å behandle de områdene der det er tegn på infeksjon. Klorofyllipt bekjemper vellykket stafylokokker og andre mikrober.

Og litt om hemmelighetene.

Har du noen gang prøvd å bli kvitt hyperhidrose (stopp svette så mye)? Dømme av det faktum at du leser denne artikkelen - seieren var ikke på din side. Og selvfølgelig vet du førstehånds hva det er:

 • stadig våte armhuler
 • Bruk alltid bare mørke klær
 • en lukt som den erfarne lasteren vil "misunnes"
 • aldri ta av føttene mine foran folk
 • hele kroppen avtrykk på sengen om morgenen

Og nå svarer spørsmålet: passer det deg? Er det mulig å tolerere slik svetting? Og hvor mye penger har du allerede "lekket" til ineffektiv behandling? Det stemmer - det er på tide å stoppe med henne! Er du enig?

Vi gjennomførte en undersøkelse, og det viste seg at apotekene skjuler det mest effektive stoffet mot svetting. bare fordi det ikke er lønnsomt for dem å behandle folk! Les historien >>

Forebygging og behandling av stikkvarme hos nyfødte

Uansett hvordan du tar vare på barnets sarte hud, fra irritasjoner på det, dessverre er du ikke forsikret. Blødning i nyfødt kan oppstå ved både overoppheting og feil bruk av bleen, barnet kan ha en sensitiv hudtype, utsatt for irritasjon og utslett.

I alle fall må du forstå årsakene og ta alle nødvendige forebyggende og kurative tiltak.

Hva er stikkende varme?

Påstanden om at bruk av et nyfødt er et vanlig fenomen, det er lite sannsynlig at du vil hvile, du må kjempe mot det, og enda bedre for å hindre at det oppstår.

Fiende trenger å vite personlig, så bli kjent.

Stikkende varme - irritasjon av huden, som oppstår ved overdreven svette og dårlig ventilasjon av huden. Enkelt sagt, når overoppheting og innpakning blir, blir barnets hud betent og dekket med små kviser. Det er røde, rosa og hvite farger i form av små bobler.

Hvordan ser potnitsa ut?

For ikke å forveksle allergisk utslett og stikkende varme hos nyfødte, se på hvordan hver art ser ut som:

 • Et utslett av rød farge oftest kan du observere under en ble eller i hudfold på ben eller håndtak av nyfødte. Små kviser på rød irritert hud. Barnet er bekymret for kløe, selv smertefulle opplevelser. I varmen øker lokaliseringen av betennelse (les artikkelen om emnet: Rød rump i nyfødt >>>);
 • Krystallaktig stikkvarme representerer mange små hvite eller nacre bobler på brystet eller ryggen, det er hudens hud;
 • Purulente gulaktige blærer - dette er en indikator for infeksjon. Mulig kløe, smerte ved kontakt. Kan forekomme på stedet av rødt utslett når kammer og infeksjon i sår;
 • Corp større bobler eller som det ofte kalles, dype Sudamen, kan være opp til 3 mm i diameter, kløe og ubehag - fenomenet individet, er det en risiko for infeksjon av bakterier eller sopp.

I motsetning til et allergisk utslett, er alltid stikkvarme ledsaget av desquamation og er en gruppe kvise-bobler.

Husk! Et utslett på ansiktet er et tegn på en allergisk reaksjon, men ikke stikkende varme.

Hvor liker pottynka å leve?

Siden keramikk er et problem med svette, så, som du kanskje har gjettet, er det vanligste stedet for lokalisering hudfold:

 1. Klumpete ben og armer av babyen i feltene;
 2. Barnets nakke er fortsatt veldig kort, slik at stikkende varme i nyfødte på nakken er ganske vanlig;
 3. Et utslett på ryggen er også en indikator på overoppheting;
 4. Bleieområdet, ikke bare rumpen, men også den øvre delen av det indre låret. En gjennomgang av bleier for nyfødte er gitt i artikkelen Hvilke bleier er bedre for nyfødte? >>>;
 5. Baksiden av babyens hode.

Årsakene til svette

Hovedårsaken til utseendet av stikkvarme hos en nyfødt er økt arbeid av talgkirtler på grunn av overoppheting og mangel på ventilasjon av huden. Du må vite i hvilke situasjoner dette skjer:

 • Faktoren som ikke er avhengig av deg, er fysiologisk. Den lille manns sebaceous kjertler er ennå ikke fullt arbeidende, i tillegg er huden fortsatt veldig øm og sårbar og lett irritert;
 • Omsorg for en baby bør ikke være overdreven: innpakning babyen din selv i den varme årstiden, kan du provosere stikkende varme;
 • Unnlatelse av å følge enkle regler for hygiene få konsekvenser, og i stedet for en lett rødhet kan utvikle purulent eller dype Sudamen (om hygiene spedbarn kan lære fra en artikkel omsorg nyfødt baby >>>);
 • Sanitære servietter, uansett hvor mild og "peashnymi" de ikke var, vil ikke erstatte vanlig vask under rennende vann. Forresten har mange babyer irritasjoner forårsaket av våtservietter. For informasjon om hvor ofte de kan brukes og om det skal brukes i det hele tatt, les artikkelen Wet wipes for nyfødte >>>;
 • Årsaken til stikkende varme, spesielt i de første månedene av livet og sommeren, kan være bleier. Ingen fraråde deg fra denne fantastiske kompis ikke kommer til, men holde seg til tre timer for bruk av bleier og hygieniske midler til å endre hver gang barnet avføring bør du definitivt. Hvordan gjøres det riktig, er beskrevet i artikkelen Hvordan bytte bleie til nyfødt? >>>;
 • Garderobe baby synthetics forlate for et fotografering. Skjønnhet er skjønnhet, men et stoff som ikke tillater luft, svekker huden som polyetylen, og som et resultat - det kan være et rush fra hæl til hår;
 • Salver, kremer og lotioner av selv de mest kjente merkene vil irritere huden hvis de brukes feil. Under bleen kan ikke smøre fett kosmetikk - dette er en direkte vei mot utslett og kløe;
 • Ekstra kilo er farlig for helsen, selv fra vuggen, så småbarnet dukker opp i vannavløpende hudfeller, som ofte blir lokalisering av stikkende varme. Mulig keramikk hos nyfødte og på nakken.

Ideelt sett vil eliminering av gjenstander oppført fra livet ditt med babyen din hjelpe deg med å unngå å bli kjent med stikkende varme. Men selv den mest omsorgsfulle moren kan ha spenner, og hvis du opplever irritasjon i tide, kan du raskt eliminere problemer.

Behandling og forebygging av rød keramikk

Behandlingen av stikkende varme vil ikke kreve at du er superkvalifisert, alt vil være ekstremt enkelt hvis du klarer å bestemme årsaken til utslett og utføre enkle manipulasjoner.

Planlegg hvordan du bli kvitt stikkvarme i en nyfødt:

 1. bestemmelse av årsaken;
 2. eliminering av stimulus;
 3. tørking av huden;
 4. eliminering av ubehagelige symptomer;
 5. direkte behandling.

Nå mer på hvert element.

Årsaker til hudirritasjon og fjerning av dem

Når årsaken er bestemt, forblir den bare for å fjerne irriterende, men vær forberedt på at stikkvarme i babyen din kan oppstå på grunn av samspillet mellom flere faktorer.

 • Hvis du mistenker at bleier er årsaken til dine problemer og rødhet, og stedet for utslett i prestenes område og mellom beina er bevis mot bleier, så er det på tide at du legger til luftbad i dagens daglige rutine. Bruken av hygiene på behandlingstidspunktet er bedre å minimere: bare når du sover eller går;

Du må kanskje endre varemerket av bleier, velge åndbare produkter uten dufter og impregneringer. Og likevel: pampers trenger å bytte hver 3. time, og enda oftere, når det fylles.

 • Husk, baby hygiene er i utgangspunktet, så hverdagslige bad er en lov, vask under trykk er et must, såpe brukes kun etter avføring. Når du bader barnet ditt, må du vaske hver brett, nakke og område bak ørene. Etter å ha badet, våtvokket kroppen av det nyfødte. Hvordan ordne å bade et nyfødt er beskrevet i detalj i artikkelen Hvordan bading en nyfødt baby? >>>;
 • Siden overoppheting er den viktigste vedlikeholderen av kuldegysninger, må du nøye overvåke temperaturforholdene både hjemme og på gaten, før du går en tur. Det er bedre å dekke barnet med et teppe etter enn å sette hundre klær på ham og ikke kunne ta dem av, siden barnet allerede har steget og kan få en forkjølelse.

Vær oppmerksom! Rommet ditt hvor barnet ditt bor, skal luftes regelmessig. Om hvor varmt det skal være i rommet, les artikkelen Temperatur i rommet for et nyfødt >>>;

 • Hvis du tror at dårlige syntetiske klær ble årsaken til utslett på rygg og bryst, endrer du garderobeskapet umiddelbart. Bare bomull, sengetøy, chintz. Disse stoffene og luftpassene, og kan takle for høy fuktighet i huden;
 • Du kan ikke forstå hvor, etter bruk av kremet under bleen, tok det stikkende varme i nyfødte og hvordan behandles det, om ikke med dette spesielle verktøyet? Det er enkelt: en fettete film av krem ​​og drivhuseffekt gjorde deres onde handling og forårsaket rødme;

Vær oppmerksom! Under bleen får lov til å bruke bare pulveret.

 • Vær oppmerksom på at dressingen på babyens bryst kan oppstå på grunn av våt klær. Barnet kan bore eller salivere. I slike tilfeller er en vanlig bib nok til å løse problemet.

Alle disse anbefalingene fungerer samtidig som et profylaktisk middel for kyllinger.

Hudtørkingsteknikker

Det er et lite blærende utslett, noe som betyr at det må tørkes, og irritasjonen vil passere. Hva kan gjøres:

 1. Luftbad etter hver forandring av bleen er et utmerket tørkemiddel;
 2. Bruk i stedet for den vanlige bleiebuksen med liners laget av naturlige stoffer;
 3. Kveld hverdagsbad med medisinske urter. Gunstig påvirker inflammet hud kamille, calendula, en serie. Du kan lage lokale lotioner fra avkok av disse plantene. Les artikkelen om emnet: Grassbading nyfødt >>>;
 4. Metoden til våre mødre - kaliumpermanganat, kan i tilfelle stikkende varme være nyttig. Det er viktig å ikke overdrive det med krystaller: vannet skal være litt rosa.

Velg en eller flere av alle de oppførte metodene, men husk at i en økt vil du neppe kunne kvitte seg med utslett.

Behandling med rusmidler og kosmetikk

Hvordan kurere hodepine hos nyfødte og hvordan å smøre det er neste spørsmål.

 • Husk: Det eneste kosmetiske babypleieproduktet som kan brukes under bleie er pulver. Du kjøper den bare i apotek og overvåker integriteten til emballasjen, holdbarhet.
 • Du kan også finne salve fra podnichki i apotekskjeden. Dette er også kjent for alle sink salver med en tørking effekt. Bepantin (relatert artikkel: Bepantin krem ​​til nyfødte >>>), Panthenol hjelper til med å gjenopprette huden. Sudokrem - har en ekstra effekt som et antiseptisk middel.
 • Hver spesiell serie av hudpleieprodukter til spedbarns hudpleie inneholder krem ​​med sink for nyfødte, men hvordan å behandle er en annen sak. Etter å ha smurt det berørte området, må du vente til det er fullstendig absorbert, og bare deretter ha en bleie.
 • Fukortsin - et godt middel for tatters, spesielt på rumpa og mellom bena.
 • Et enkelt middel vil bidra til å lindre den brennende følelsen og kløen når du tar det - kremer fra en svak brusløsning.

Alle ovennevnte midler er gyldige for den vanlige røde stikkvarmen hos nyfødte. Hvordan behandle en dyp eller purulent utslett er et eget tema.

Behandling av purulent stikkende varme

Ved purulent utslett eller blister opp til 3 mm i diameter, er det ikke sannsynlig at konvensjonelle metoder hjelper. Selvfølgelig begynner du med tørking og bad, men her krever den prikete soppen selv hos nyfødte spesifikke behandlinger:

 1. Først av alt er det nødvendig å bestemme arten av infeksjonen: sopp eller bakteriell. Avhengig av resultatene av analysen foreskrives en salve, og kanskje til og med et antibiotikum;
 2. Det viktigste: For å forhindre spredning av utslett og kaming av bobler. For å gjøre dette må barnet bruke riper eller bluser med lukkede håndtak.

Hvis du oppdager at stikkvarme ikke passerer, til tross for all din innsats, men også øker i størrelse og endrer utseendet, kan du ikke gjøre det uten hjelp av en spesialist.

Flere Artikler Om Typer Acne