Akne i noen person forårsaker mer negative følelser enn positive. Derfor prøver alle å bli kvitt dem på ulike måter, noe som ikke alltid er den riktige avgjørelsen, og selv har alvorlige konsekvenser.

Det skjer på et underbevisst nivå, når en person mener at en pimple kan ødelegge hele sitt liv. Men i virkeligheten oppdager vi ikke engang disse små misforståelsene.

Hvordan kan du bli kvitt ekstrusjonsvanen? Hva skal jeg gjøre hvis: "Jeg elsker og kan ikke stoppe?". Hvordan bli kvitt akne? Du vil lære om dette i artikkelen!

Grunner til at folk liker å presse akne

Årsakene er de mest varierte. For eksempel er noen fornøyd med ekstrusjonsprosessen, og i et annet tilfelle er det et tegn på psykisk lidelse. Hvis en stressende, spennende periode er kommet i livet ditt, så er krammende klemming av akne ganske rimelig.

En slik ubrukelig vane uten spesialutstyr og trening kan medføre ubehagelige og farlige konsekvenser. For eksempel:

 • risikoen for infeksjon ved ulike infeksjoner gjennom blodet;
 • rødhet, skilleformasjon;
 • kløe, brennende;
 • arr, dimples, arrdannelse;
 • akne blir enda større.


Spør deg selv spørsmålet: gjør du virkelig en nyttig jobb? Fra en liten støt på huden, vil livet ditt ikke forandres, det vil forsvinne etter kort tid. Men å tjene enda mer alvorlige problemer i tillegg til akne og akne så mye som mulig!

Hvis du så sterkt trenger å bli kvitt disse hatet formasjonene, ta kontakt med din hudlege og melde deg på en profesjonell hudrengjøring.

Psykologiske teknikker, hvordan du unlearn crush acne

Det er ulike måter å avlede hjernen din og beskytte deg mot en mislykket venture. La oss se på noen få alternativer som vil hjelpe deg å slutte å presse akne.

 • Ta hendene dine til en nyttig ting. Begynn å brodere, lese bøker, skulptur, tegne, lage mat. Prøv å distrahere deg selv.
 • Du bør ikke se på ansiktet ditt grundig i speilet.
 • Ved den første tanken på å klemme akne, vri ut, sving pressen, crouch! Dette vil hjelpe ikke bare å forlate den vanlige vanen, men også for å forbedre sine fysiske parametere.
 • Lag et rolig miljø rundt deg, fri for stress og ekstern irritasjon.
 • Gjør yoga.
 • Sov 8 timer om dagen. Sunn søvn er et sunt nervesystem, og et sunt nervesystem er avvisningen av behovet for å klemme, skrape og rive noe.


Slike enkle tips kan hjelpe deg med å slutte å klemme akne!

Hjemmearbeid etter avspenning klemmer akne

Hvis hjemme var det et sterkt ønske om å presse en kvise, gjør det i stor avstand fra speilet. Hvorfor? På den måten kan du ikke se dem, og du får følelsen av at det ikke er noen akne i det hele tatt!

Også kaste bort forstørrelsespeglene som kan finne feil selv i den mest ideelle huden. Tross alt vet alle at jenter, på grunn av de minste feilene, er i stand til å bryte en slik panikk! Derfor, for å unngå slike problemer, anbefales det en gang for alle å forlate et slikt attributt som et forstørrelsespeil!

Du kan også endre rombelysningen til å varme. I dette lyset er hudfeil usynlige. Dette kan gjøres ved å bytte lyspære.

Når du ikke kan uten hjelp av en lege

Hvis situasjonen bare blir verre, slår du bokstavelig talt fra hverandre acne, så kan du ikke uten hjelp av en lege! Her ligger problemet mye verre, nemlig i din mentale tilstand. Sannsynligvis går du gjennom en vanskelig periode i livet.

Derfor kan bare en lege hjelpe deg og gi ytterligere instruksjoner. Du må også lyde alarmen hvis:

 • Du tok infeksjonen, akne har blitt mye mer. Det er forårsaket av det faktum at alle bakterier og smuss har penetrert i andre porer etter å ha brutt hudens struktur på ansiktet. Alt kan ende opp med at utslett vil bli mye mer enn det var før.
 • Klemme pimple inni fører til blodforgiftning! Alt pus som skulle gå ut, hvis det er feilaktig presset ut, er i stand til å trenge inn i, noe som vil føre til forferdelige konsekvenser, inkludert kirurgisk inngrep.

Kategorisk er det umulig å klemme akne med bare hender, jo mer skitne. Du skader det indre laget, hvor pus begynner å spre seg raskt, noe som fører til smittsomme infeksjoner.

Hva akne får lov til å klemme ut

Klemme hjemme akne er den mest kontroversielle tingen. Du kan ikke være 100% trygg fra fremtidige konsekvenser. Noen bruker jod eller andre alkoholløsninger som også brenner huden. Så dette er ikke den beste måten å bli kvitt akne. Et godt alternativ er å bruke kalendula, eikebark, grønn te.

Du kan klemme en kvise når den har et hode. For å gjøre dette, bruk en steril nål. Vi nærmer seg speilet og bore hodet fra bunnen med en nål. Deretter trykker du forsiktig med klutservietter ned pimpleet og klemmer inn innholdet.

Nå vet du hvordan du kan og hvordan du ikke klemmer på akne, hva er måtene for å bli kvitt denne vanen, og det er et signal for omgående behandling til legen.

Overholdelse av alle regler og anbefalinger, kan du minimere det videre utseendet av formasjoner i ansiktet. Elsk deg selv og vær sunn!

Hvordan bli kvitt vana med å knuse akne

Hver av oss er kjent med problemet med akne. I noen kommer de opp en gang i måneden, mens andre tar seg av problemhud hele tiden. Når vi ser den hatet hvite bumpen på ansikt, hender eller rygg, streber vi oss hele tiden for å klemme eller slå den ut. Men få mennesker vet at dette er helt umulig å gjøre.

Konsekvensene kan være forferdelige:

 • Utseendet på røde flekker og tørre skorper;
 • arrdannelse;
 • hudinfeksjon ved infeksjon;
 • veksten av akne;
 • smerteopplevelser;
 • utseendet av sår og åpne lange helbredende sår.

Psykologiske teknikker for å eliminere vanen med å knuse akne

Det konstante ønske om å klemme noe eller plukke det opp er et tegn på neurose. Hvis du legger merke til denne dårlige vanen bak deg når du venter på noe, når et følelsesmessig øyeblikk oppstår i livet ditt, eller hvis du står overfor et vanskelig valg, så er problemet psykologisk i naturen.

Det første rådet ville være å kvitte seg med årsaken til stress. Prøv å pålegge mindre forpliktelser og krav til deg selv, sove minst 8 timer om dagen. Merkelig nok, slike enkle tips hjelper. Hvis stress er forårsaket av noen midlertidige faktorer (økt, sysselsetting, oppbrudd), anbefales det å følge kurs av beroligende midler (valerian, morwort, glycin).

Skjul speil
Du har lagt merke til at ønsket om å knuse akne oppstår når du begynner å se på deg selv i speilet. Spesielt hvis de er små og har en økende effekt. Skjul dem i den laveste skuffen på bordet, fjern fra posen og kosmetiske poser.

La huset ditt være der ett stort speil, der du vil se før du går ut på gata. Først vil det gi deg et forferdelig ubehag. Men snart blir du veldig overrasket - i løpet av få dager vil kviser bli mye mindre. Dette skyldes at huden ikke lenger er utsatt for konstant mekanisk stress og begynner å helbrede gradvis.

Lag gode vaner
Hver gang hendene dine begynner å nå ansiktet ditt, gjør du noe for deg selv. Tenk hva det kan være. For eksempel har du lenge ønsket å begynne å laste ned pressen, gjøre brodering, tegning, lære å lage mat. Det spiller ingen rolle hvilken klasse du velger, så lenge hendene dine er opptatt under den.

De første 2 ukene må du legge ut all viljestyrke, fordi ønsket om å plukke ansiktet ditt vil forekomme veldig ofte. Men når denne perioden går, vil vanen forsvinne av seg selv, og du vil allerede høste de første fruktene av en ny aktivitet.

Lær vitenskapelig informasjon
Les informasjonen der alle konsekvensene av klemmer "uncensored" akne er illustrert. De er ofte avbildet folk, hvis ansikter er dekket av arr og sår fra hyppige plukkespiker.

Røde flekker på siden av tidligere akne - dette er bare begynnelsen på endringene som skjer med huden etter press på den. Tenk på hvordan du vil se på et år hvis du ikke bryter vanen. Forferdelig? Forestill deg nå resultatet om noen år. Du vil umiddelbart ikke røre ansiktet ditt.

Lag motivasjon
Motivasjon i å nå målet er hovedfaktoren. I ditt tilfelle vil stimulansen være klar hud. Finn et bilde av en jente med perfekt, etter din mening, hud. Heng det på speilet, og hver gang du tenker på å undertrykke akne, se gjennom det. Visuell motivasjon er den mest potente.

Hvis dette alternativet ikke hjelper deg, må du opprette en motivasjon. Heng et bilde med forferdelig hud som bare kan drømme i mareritt. Tro meg, du vil ikke røre ansiktet ditt. Du vil begynne å føle at et mareritt blir en realitet.

Hvordan presse akne

Hvis du gir opp vane med å knuse akne ikke er i din makt, finn ut hvordan du gjør det riktig. Dette vil redde huden din mot infeksjon, skade og gradvis eliminere problemet selv.

 • bare bli kvitt fullstendig modnet acne;
 • desinfiser hendene og huden som skal behandles. Dette kan gjøres ved hjelp av hydrogenperoksid, klorhexidin eller alkoholholdig tonic;
 • knytt fingrene med sterilt gasbind eller bandasje;
 • å rense porene med tilstrekkelig lett trykk, noe som ikke bør forårsake smerte;
 • ikke trykk på kvise selv, ta tak i huden rundt den;
 • Behandle huden med benzenperoksid etter prosedyren.
 • Ikke bruk kremet umiddelbart, la huden hvile i 1-2 timer.

Tro på din styrke, og bli kvitt vana med å knuse akne blir mye lettere. Men ikke glem hudhygiene, så vel som riktig valgt pleie. De vil hjelpe deg med å komme nærmere din skjønnhetsopplevelse raskt og uten konsekvenser.

Hvordan slutte å klemme akne: 6 effektive måter

Hvorfor trenger du å slutte å klemme

Og som de sier, ville alt være morsomt hvis det ikke var så trist. Klemme ut utslettene bringer oss ikke bare moralsk glede, men også mange kosmetiske problemer.

La oss vurdere hva som er fulle av slike "onani." Vi vil ikke analysere i detalj hvorfor virkningen av mekanisk eliminering fører til utseendet på hele akneplantasjer. Godta dette som et faktum.

Ekstrudering fører til vevspauser, og hvis vi også trykker på ufruktbar akne, og med all kraft som kan forestilles, skader vi også huden med negler (eiere av en kort manikyr skal ikke bli lurt - noe som helst skade). Etter helbredelse av all denne glede, får vi arr. Å, og for å være ærlig, truer huden din til å forvandle seg til jordens jord.

Den mekaniske virkningen forårsaker skade på kapillærene, som følge av hvilke røde og blå flekker forblir på ansiktet. I tillegg faller innholdet i pimple ikke bare på huden, men også i skadede blodkar. Hva har vi? Selvfølgelig, infeksjon og betennelse.

Og til slutt, etter fullstendig helbredelse, er det et pigmentspot. Åh ja, veldig fint syn. Forresten er det også ganske vanskelig å trekke det tilbake. Bruk av noen blekekrem i lang tid kan gi alvorlig skade på helsen.

Hvis du naivt tror at alle disse konsekvensene kan elimineres hjemme, ved hjelp av spesielle kremer eller lotioner, er vi klare til å behage deg uten (ja det er ingen feil her) konservative tiltak vil ikke hjelpe deg. De kan forbedre tilstanden til huden betydelig, men mot postacne er det maktesløs.

Løftet om å redde fra konsekvensene - bare et kommersielt trekk. Du har allerede merkbare blemmer og arr - ikke haste for å bli lei deg, dette er ikke en setning. Alt kan fjernes (hvis ikke helt, så gjør det nesten umerkelig) i skjønnhetssalonger med spesielle prosedyrer, for eksempel kjemisk peeling. Sannt, prosedyren vil ta mye tid og betydelig treffe lommeboken.
Som alt, oppsummerer du vår informasjon.

Effektene av klemme akne:

• arr;
• pigment flekker;
• blåmerker;
• inflammatorisk prosess.
Listen viste seg å være liten, men du får ikke problemer med å eliminere disse stillingene fra ansiktet ditt.

Handlingsalgoritme

Overbevist om at din favoritt vane gjør mye skade? Nå utvikler vi en algoritme for å utrydde den.

Jeg bestemte meg for ikke å klemme ut akne lenger - og ikke presse den ut. Det ville vært utmerket. Men for flertallet er dette scenariet utopi. Hvis alt var så enkelt, ville du ikke lese denne artikkelen nå. Vel, det er nødvendig å gjenkjenne at utryddelsen, som enhver annen dårlig vane, for å stoppe å klemme akne, er vanskelig.

"Hender seg og nå ut" og "Jeg merket ikke hvordan jeg begynte å knuse igjen" - disse setningene kan ofte høres fra munnen til elskere av slike "rukludludstvo".

Tips 1. Besøk en hudlege og en kosmetolog

Den mest korrekte løsningen på problemet vil være fravær av akne. Det er riktig, ingen akne - ingenting å presse. Derfor er det nødvendig å nært engasjere seg i aktiviteter for å eliminere akne. Det beste alternativet er å besøke en hudlege. Hvorfor er nektet å finne ut årsaken til utslett hjemme? Det er veldig enkelt - eksperter vil gjennomføre en omfattende studie av årsakene, vil være i stand til å bestemme faktorene som provoserer utseendet av utslett.

Ikke glem å ha fullstendig hudpleie etter et behandlingsforløp - ellers vil alt tilbake til normal.

Hva skal gjøres neste tiltak? Tenk sannelig På en gang vil du ikke bli kvitt akne, dette er et ubestridelig faktum. Selv med alle anbefalinger og behandlingsforløp vil hele prosessen ta en betydelig tidsperiode. Derfor er det på tide å finne motivasjonen til å slutte å klemme. Dette vil akselerere effektiviteten av behandlingen og vil lette utseendet på nye arr og sår.

Tips 2. Tenk på deg selv straffe og oppmuntring.

Dette er en av de mest vellykkede metodene. Så snart du har "ødelagt", må du "betale" en bot. Det må være en slags handling eller deprivasjon, i det minste en begrensning av noe. Squats, pushups, tørke støv, reglene for å se på TV, sitter på Internett - denne listen er uendelig. Tenk på bøter for forskjellige situasjoner. Enig at det er lite sannsynlig på jobb ville være hensiktsmessig å push-ups eller, for eksempel, squat.

Ikke glem å komme med en belønning selv. Ikke en eneste pimple ble presset ut for en dag - en fantastisk grunn til å hengi deg til noe (bare ikke klemme pimple). Hvis du har et utslett fra søtt, vil kaker og søtsaker som en belønning heller ikke fungere, så belønningssystemet må også tenkes ut.

Tips 3. Få en kontroller

Funny? Og her er niskolechko. Velg for denne rollen en ektemann eller kjæreste, en kollega med hvem du jobber på samme kontor. Kort sagt, det burde være en person som ser deg lang tid hver dag. Kontrolleren og kontrolleren for å observere og forhindre eventuelle forsøk på å klemme pimpleen. Men ikke gå for langt, forklar på forhånd hva og hvordan denne personen vil gjøre (kanskje det beste alternativet ville være uttrykket: "du lovte ikke å klemme ut lenger" eller lignende). Ellers, i stedet for et positivt resultat, får du et søppel på grunn av en bagatell.

Tips 4. Skriv ut bilder

Tips 5. Enkel matte: 5 minutter + 5 minutter

Hvis du ikke klarer å motstå fristelsen i det hele tatt, la du bare være en om dagen og bare 5 minutter etter fremveksten av uimotståelig ønske. Hver dag, utsette denne handlingen til en senere dato - i dag presset de ut etter 10 minutter, men i morgen etter 15.

Tips 6. Mindre se på deg selv i speilet

Det er et enkelt prinsipp her - jo mindre vi vet om nye, har nettopp dukket bumser med et velsmakende hvitt hode, eller til og med uten det - desto mindre er det et ønske om å fortsette med eliminering. Gå bare til speilet når det er nødvendig.

Ja, fortell meg mer om den nasolabiale triangelen

Og dette kan være?

Hvis du noen gang har besøkt en kosmetolog, vet du sikkert at ekspertene selv også ty til den mekaniske metoden for å bli kvitt akne. Vi vil ikke analysere alle grunnene. Den eneste hensiktsmessige faktoren for å klemme ut akne hjemme er beliggenheten på steder hvor riper vil skje under påvirkning av klær. For eksempel, på skulderen, i passasjen til brystremmen. Før eller senere vil sømmen, stroppen, beltet rive av formasjonen, slik at den ikke forsvinner naturlig, derfor er det i dette tilfellet mer nyttig å klemme ut enn å forlate.

Prosedyren må utføres, etter desinfeksjonsmetodene og bare når akne er moden. Det ville være fint å manipulere kosmetikksløyfen, i verste fall, brett fingrene med gasbindeskiver.

Husk! Det finnes ingen sikre steder. Det er farlig, veldig farlig og sinnsykt farlig. Unngå å klemme om formasjonen er i nese, øre, øye eller tannkjøtt. I slike tilfeller bør du kontakte en spesialist som vil vedta en sikker metode for eliminering (mest sannsynlig at det vil komprimeres, oppvarmes og smøres på spesielle måter).

Vanen med å ødelegge malignt utslag kan føre til en rekke kosmetiske problemer som forårsaker andre sykdommer. Utrydde det kan ta lang tid - det avhenger av din viljestyrke. Men selv om en slik handling er gitt med vanskeligheter, betyr det ikke at en slik ting er umulig. Juster deg selv til et positivt resultat, og du vil lykkes!

Hvordan slutte å presse akne? 9 dokumenterte metoder

Kom til speilet bare for å kamme håret ditt og... Åh, horror! Igjen, en pimple, en og en og en, mer... "Så, du må presse dem ut raskt, ellers vil de aldri passere," tror du. Og klem. Og neste dag, gå til speilet, og akne er blitt ikke mindre, og omvendt, enda mer. Du tar igjen opp "årsaken" og så videre i en sirkel, som om hendene selv ble trukket til ansiktet. Og du vet at du ikke kan knuse dem, og at infeksjonen vil falle, og i stedet for en enkelt pimple, kan en hel "hotbed" vise seg, men du kan fortsatt ikke slutte å gjøre det. Hvordan slutte å presse disse akne? Hvis du er interessert i å vite svaret på dette spørsmålet, så er denne artikkelen for deg.


9 dokumenterte måter

1. Ta et bilde av ansiktet ditt i nærbilde like etter det, som du undertrykte puber. Jo verre bildet blir - jo bedre. Skriv ut dette bildet og heng det direkte på speilet. Før en mann kommer fra jobb, kan bildet fjernes for ikke å skade sin skjøre mannlige psyke. Nå, når du kommer til speilet og plutselig bestemmer deg for å undertrykke pimples, ta en nærmere titt på bildet. Sikkert vil du ødelegge ansiktet ditt igjen.

2. Les ulike horrorhistorier om hvordan en liten, presset pimple førte til en stor betennelse. Jo mer skremmende historiene, jo bedre. Bare åpne Internett og skriv inn ønsket forespørsel. Ikke glem å se bilder av folk som allerede har tatt ansiktet i en forferdelig tilstand. Overvei all denne "skjønnheten" litt lenger, og så forestill deg at enhver kvise som du prøver å presse ut er potensielt farlig og lett kan føre til slike horror. Ble redd? Flott! Så du er på vei for å slutte med vanen din.

3. Klipp alle neglene på hendene så kort som mulig. Nouveau, nå har du ingenting å klemme på akne. Mens du er unlearning fra disse skadelige vaner, kutte neglene dine hele tiden, slik at de er svært korte. Skjul også alle slags spikerfiler og andre elementer som du kan bruke i stedet for negler for å klemme ut en hatet pimple. Bedre avgjøre skjønnheten i manikyret for å bli kvitt aknepimples.

4. Hold unna alle små lommespeilene, og prøv å ikke passe veggspeglene i det hele tatt. Jo mindre du ser nå i speilet - jo bedre, fordi etter å ha sett på det, kan du igjen finne det du trenger for å "presse på presse". Det er bedre å ikke se på unødvendig ved speilene i det hele tatt, og ikke frist selv.

5. Gjør det slik at du ikke har noe å presse. Som om det hørtes banalt, men for å slutte å presse akne, trenger du bare å kvitte seg med dem. Når du ikke har noen hudproblemer, vil behovet for å lete etter noe feil og forsøke å fikse det, automatisk forsvinne. Begynn å legge stor vekt på å rense ansiktet, kjøp nødvendige kosmetikk. Fra hjemmet rettsmidler, er havregryn svært effektiv. Prosedyren er enkel: En spiseskje med havregryn flager helles med en liten mengde vann for å myke flakene og bruke denne blandingen i stedet for skrubbe. Men vær oppmerksom på at i den første uken med å bruke denne akne kan være enda mer, da havregryn trekker alt smuss fra porene. Men hvis du utholder denne perioden, vil du bli belønnet med vakker, ren og matt hud.

6. Vær oppmerksom på nervesystemet. Som det er nistranno, men vannet med å knuse akne, forekommer vanligvis hos de som har problemer med nervesystemet. Du har sikkert lagt merke til at når du er veldig nervøs, noen ganger et uutholdelig ønske om å presse noe ut. Hvis du har lagt merke til en slik ting for deg selv, så vær forsiktig, siden du er på vei til den virkelige kvalme. Prøv å unngå stress og bli mer avslappet. Du kan drikke en mamma eller en valerian mat i 10 dager. Og når du føler at du blir nervøs, ta noe med hendene. For eksempel kan du kjøpe en spesiell manuell trener for å lindre stress i form av en liten gummiboll, som du må konstant komprimere.

7. Har noen følg deg. Hvis du ikke kan kontrollere deg selv, så spør noen om å følge deg. Så snart hendene dine kommer til ansiktet etter en annen hoppende pimple, la en nær person trekke deg opp.

8. Organiser et straffesystem for ikke å stoppe og begynne å presse akne. Og det er ikke nødvendig at disse var monetære straffer, mer nøyaktig, selv helt uønsket. Faktum er at du lett kan bli vant til det faktum at de igjen er "skyldige" og må betale en liten sum i "penning" spargrisen. Snart vil du slutte å være redd for disse bøter, fordi du faktisk har penger, du finer deg selv. De nøt å klemme pinnene, kastet en bøi i spargrisen, "betalte seg" fra seg selv og glemte neste gang. Det er en veldig enkel og effektiv måte ut av denne situasjonen: Som en fin, utfør noen form for handling eller trening. For eksempel, gjør det til en regel at for hver ekstrudert pimple må du bli revet ut fra bakken 10 ganger. Når neste morgen dine muskler fra treningen skader deg, vil du sannsynligvis ikke gjenta denne erfaringen igjen. Det viktigste her - ikke gi deg innrømmelser.

9. Foto av det ideelle. Finn og skriv ut et bilde av en vakker jente med perfekt hud, det er bare veldig viktig at bildet ikke er behandlet i Photoshop, og jenta har ikke grunnlag i flere lag. Huden bør være perfekt i seg selv. Ellers, hvis modellen er sterkt "plastered", sier du bare: "Bare tenk, det kan jeg også gjøre! Nå skal jeg bare bli en troll og jeg blir enda bedre! " Men når du ser på den naturlige, sunne, glatte huden, vil du allerede være i overensstemmelse med dette idealet, og for dette må du slutte å knuse dine kviser og begynne å ta vare på ansiktet ditt.

Stopp å presse akne kan, hvis du vil. Faktisk er det ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Du må bare samle all viljestyrke i en knyttneve og lover deg selv for enhver pris for å kvitte deg med denne dårlige vanen, noe som er veldig dårlig for huden din og ødelegger din skjønnhet.

Habit presse akne

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

Psykolog, Gestaltterapeut, veileder

№38 | Natalya Larina1 skrev (a):

Natalya Larina1
Nå på stedet
№38 | I dag - 23:34
№36 | Perepelkina Julia Nikolaevna skrev (a):
Jeg har en god sportsfigur, fordi jeg gjør vektløfting, jeg har ikke sett en annen jente med en figur som jeg ville ha likt mer enn meg, jeg har ikke en liten størrelse på 1,73, godt langt hår, jeg liker alt på ansiktet mitt, utenom nesen min, jeg har det Det virker for bredt, jeg har fortsatt veldig blek hud, så sårene på den er veldig synlige, og hvis jeg undertrykker en and på nesen, virker det for meg at det blir enda bredere når ansiktet mitt healer. Jeg liker alt i mitt utseende i prinsippet.

Farissa blog om naturlig kosmetikk

side

Stopp å presse akne. Stopp og pek.

Jeg vet på forhånd om denne avhengigheten, jeg er selv en synder). Puh.
I tillegg til vitser er den jevne vana med å knuse og plukke huden et svært forstyrrende tegn, med nevropsykologiske overtoner. Årsakene til det kan være annerledes - for eksempel i ungdomsårene undertrykte du noen negative følelser i deg selv. Jeg hadde det så. Eller er det et tegn på nedleggelse - et underbevisst ønske om å fremmedgjøre andre, ikke å bli vurdert, spesielt nært. Frykt for å elske og leve et normalt liv igjen. Dette er en følge av uoppfylte forhåpninger, uoppfylte planer, ekstrem misnøye med seg selv, til slutt. Dette er et tegn på fraværet av interessante hendelser, monotont liv. Og alt går og går i en sirkel, en person graver i seg selv, og han kan ikke engang ha tjue!
Det er så mye som følger av en så tilsynelatende liten, men destruktiv vane.

Internett er fullt av emner der det blir diskutert hvordan du kan bli kvitt dette problemet. Ingen av alternativene som tilbys der har påvirket meg.
Den eneste måten som hjalp meg, og takket være det jeg nå holder meg i hånden (og rolig, og nå ser jeg på refleksjonen min med stolthet), var en grunnleggende i sin enkelhetsløsning bestående av to trinn.
Den første. Det er nødvendig å fjerne den irriterende faktoren. Hvis oversatt til hverdags språk: Jeg gjemte alle lommene og bordspeglene. Generelt, alt (og selv de i boksen, og i skyggene - alt). Hvis du ikke er sikker på din viljestyrke, spør dine kjære om å gjemme dem stille slik at du ikke finner dem.
Hvorfor så? Ja, fordi jeg blåste taket da jeg så i speilet. Hvis jeg stoppet, eller Gud forbyr, plukk opp noe lommespeil, var dette slutten på alt. Jeg kunne sitte i en time og to, peering, leter etter de minste feilene, og hvis det var en forstørrelse.
Å trykke pimples uten et speil er som å lage en drunkard drink fra et tomt glass, spise en virtuell agurk - ikke i det hele tatt den interessen. Han er allerede i teorien kakbe edru).
Så det er to veggmonterte speil i huset - på badet og i hallen. For å hindre at man nærmer seg toalettet. Jeg trodde aldri at jeg ville være så takknemlig på badet! Og det andre med dårlig belysning, hjalp meg bare.
Den første uken brukte jeg bare to av dem. Det var vanskelig psykologisk. Fortsatt - stress, irritabilitet, misnøye - Jeg ble vant til å ta den ut på ansiktet mitt. Og så er det ingen steder å helle ut sin negative energi.
Fra dette følger den andre. Sublimere energien til noe. Bor inne, begynner hun å endre skiltet fra pluss til minus. Ikke la det samle seg innefor fornærmelse, sinne, irritabilitet - disse følelsene korroderer fra innsiden. All den tiden du pleide å bruke før din beklagelige refleksjon, ikke kast bort nå like uheldig. Hvis alt annet er uheldig med figuren din - bedre sving pressen, eller bare sett deg ned 30 ganger, du har ledig tid til dette, du har skåret det ut med din viljestyrke! Iron, det kan være så! Diversifisere livet ditt, trene yoga, lage en jordfløyte, lage kake, lære kinesisk. Eller spansk, det er et vakkert språk.
Distrakter tankene dine fra dårlige og irriterende faktorer - les en god bok, se en film med venner, og gled oftere. Still inn den positive bølgen.
Følg oppskriften på ungdom og skjønnhet - nyt hver eneste liten ting og vær ikke nervøs på grunn av hver bastard.

Bare stå og spre armene til siden. Lukk øynene og pust inn, løft armene dine. Exhaling lydig gjennom munnen, senke armene langs kroppen din, som om du sakte flyr. En slik langsommelig fugl i flyturen. Gjør 10 ganger, hvis du vil, mer.
Det ble lettere? Du ser. ^^
Og viktigst av alt - elsk deg selv, hva (hvordan) uansett hva du er. Fordi ingen er dyrere enn deg selv, vil du aldri. "Jeg er alene," gjentar jeg ofte.) Søk etter noen som elsker deg, og kanskje vil trekke ut av denne mørke virvelvinden for lenge, og det er ikke et faktum at noen vil gjøre det. Det er få altruister i verden, de som forstår, er enda mindre.
Og redningen av drukningen er først og fremst arbeidet med å drukne seg.
Du må starte med deg selv, og først og fremst elske deg selv, og først da kommer et lys i øynene dine som vil tegne alle velsignelsene i livet mot deg. Jeg snakker ikke om yachter nå!
Innrømm deg selv - ja, i dag ser jeg ubetydelig ut, men jeg elsker meg selv. Og så i morgen vil jeg se enda bedre ut, og i overmorgen - mer.
***
Min måte å sjekke festningsvilje. Ja, jeg ble revet ned. Og begynn igjen. Og så videre til jeg følte at uten dette speilet, eller rettere, uten disse utbruddene av følelser i ansiktet mitt, kan jeg leve et normalt liv. Etter en stund fikk jeg en av de minste. Og brukte den bare når den ble malt på vinduet, og i offentligheten, raskt så. Før hun gikk i seng, gjemte hun alltid, bort fra sengen, fordi om morgenen, da hun våknet, ble nazyryat ansikt - som to fingre. Vel, du forstår.
Vel, da begynte jeg sakte å bytte til naturlig kosmetikk. Da jeg så at hun virkelig begynte å forbedre huden min, ville jeg selv ikke ødelegge det selv.


Og så banal det kan høres, jeg vil si - tro på deg selv. Og så vil alt bli bra. : 3

Hvordan bli kvitt vana med å knuse akne

Få mennesker kan skryte av sunn, ren hud. Nasty rød, hvite knuter okkuperer periodisk de mest upassende stedene for oss. Det er bra hvis de viser seg å være en rygg, en annen del av kroppen som er beskyttet av klær. Omvendt saken fører til det faktum at vi begynner å presse ut trøtt akne.

Denne svakheten er delegert av arv, men vi tenker ikke engang på hvordan å kvitte seg med vanen med å knuse akne. Tross alt, legger denne prosedyren bare til alle slags utslett, multipliserer befolkningen. Vi nærmer oss speilet igjen, vi begynner å knuse dem.

Resultatet

Konsekvensene av overfall på ansiktet, på andre deler av kroppen, bringer enda flere feil enn akne ut, slik som:

 • Små røde prikker på kroppen,
 • uttrykk for streptoderma er mulig;
 • arrdannelse;
 • hudinfeksjon;
 • patologi av hårsekkene;
 • utseendet av purulente formasjoner.

Utseendet til de nevnte defekte områdene skyldes vanen med å klemme ut akne, hulrom med serøs væske i enhver anledning. For å bli kvitt slike skadelige manerer for å eliminere akne, er det nødvendig å finne en grunn til å avstå fra det. Det viktigste er at du bare må stole på din hjelp. Videre er utryddelsen av den gamle vanen best oppnådd ved å skaffe seg en ny, helst en bedre.

Det er sant at en person fremdeles lykkes i å gjøre fremgang i motsatt retning, noe som også negativt påvirker hans moralske og fysiske helse. Det er nødvendig å spenne viljestyrken, som ikke er utviklet av seg selv, for å tillate dannelsen av en ny god vane. Kanskje gjør det annerledes. Finn årsaken til at de begynte å plukke svulster. I alle fall må du jobbe for deg selv. Tenk på noen teknikker for å eliminere svakhetsklemper.

Psykologiske teknikker

Spesialister i psykoteknologi, la legene merke til at klemme akne, som måten å bite neglene dine, indikerer tilstedeværelsen av en nevropsykisk lidelse ledsaget av noen atferdsmessige manifestasjoner. Dette observeres under en lang ventetid, en spennende begivenhet, oppløsningen av et komplekst dilemma.

Selvfølgelig vil et enkelt tredjepartsråd for å eliminere spenningen gjøre lite for det neurotiske. Sannsynligvis er dette et hint - rolig ned. Men er det mulig å fjerne irritasjon hvis en sterk ål ser på deg fra speilet?

Tips 1

Da vil det hjelpe deg å bli kvitt vane med å klemme akne med psykotrope preparater med beroligende effekt: valerian, bromid, morwort, sunn lang søvn eller fjern alle speilene fra øynene dine. Det vil være nok å forlate bare en stor, som ligger foran utgangsdøren til leiligheten. Kjør hele tiden i gangen trøtt, og i mellomtiden vil huden hvile uten å klemme, helbrede. Etter noen dager vil ren aknefri hud forbli på ansiktet ditt.

Tips 2

Hvis du vil legge hendene et sted, ta en interessant bedrift for deg selv. Det er lite sannsynlig at du en dag vil lage tid til å lage en konstant utsatt kulinarisk tallerken, finne en forlatt bøyle for broderi, eller dra opp en svimlende mage ved å blåse opp pressen. Tro meg, etter sistnevnte, vil det ikke være noen styrke igjen å dekorere med en klemme på pannen. Så kanskje den gamle vana blir glemt, og en ny vil dukke opp.

Etter råd fra de samme psykologene tar det to uker å skaffe seg en ny hobby, så det vil se ut som den nye svakheten ble født hos deg.

motivasjon

Fristet i psykologi er begrepet motivasjon kjent. Tenk på noe sånt, som til og med vil glemme akne. For eksempel, hva jeg vil være vakker, glatt, delikat hud, hvis jeg slutter å engasjere meg i hendene i ansiktet. Resultatet vises snart. En hvit eller rød tuberkel, størrelsen på et kamphodet som vises i ansiktet, etter to eller tre dager, vil forsvinne av seg selv.

anbefalinger

Det underbevisste sinnet husker alle handlinger, som begynner med vår opprinnelse i livmor. Med det kan du huske årsaken som presset for å presse akne, purulente hulrom. Resultatet vil fortelle deg hvordan alt begynte, den aller første kilden til nervøsitet. For å gjøre dette trenger du en penn og et ark papir. Vi må huske at i det øyeblikket ble vi fortalt av hjernen. Selvfølgelig er sistnevnte ikke tilpasset å bli sett, men det er verdt et forsøk. Kanskje løsningen på dette problemet vil tillate deg å slutte å presse akne på kroppen, noe som fører til andre uventede funn.

Hvis du ikke er interessert i din egen graving, foreslår vi at du leser eller leser om informasjon om farene ved selvmekanisk fjerning av vekst. Husk at å komme ut av sårpus påvirker tilstøtende hårfollikler, begynner å infisere en sunn follikkel. Konsekvensene som vil oppstå etter at du prøver å bli kvitt dem er mye mer seriøse og beklagelige. Arr, uhelte sår i lang tid, de resterende pigmenterte flekkene. Fjernelse av bane i området fører til akutt diffus purulent betennelse, blindhet.

Fortsatt ikke vet hvordan å unlearn crush acne? Hvis du ønsker det, kan du forbedre noen daglig monotont trening, det fjerner også unødvendige tanker, for eksempel om helles akne. Når du vasker de samme rettene, rengjør leiligheten eller broderiet, bør du kommentere høyt hver handling. Det ser omtrent slik ut: Jeg vasker forsiden av platen, vrir den over, vasker baksiden av platen, sett den til side, ta den neste platen. Og så, mens du vasker, i dette tilfellet, alle rettene. Å snakke om manipulasjoner vil tillate deg å stoppe strømmen av obsessive tanker, midlertidig glemme eller stille, bære de røde ballene som har valgt kinnene dine, ryggen din.

Tilhengere av den fysiske forbedringen av sunn hud anbefales å tilberede en helbredende kompress, en kosmetisk maske fra infusjonen av apotekskamilla, medisinske kalendula blomster og andre planter med antiinflammatoriske effekter.

Bruk av salver, linimen er ønskelig å diskutere med legen din, kanskje han vil fortelle deg hvordan du unlearn å trykke akne.

nyanser

Bruken av psykologiske teknikker vil gi det ønskede resultatet bare sammen med reglene for hudpleie.

 • unngå overdreven fuktighet, tørking, hypotermi skadede områder;
 • pass opp for direkte sollys;
 • erstatt såpe med et mykt hypoallergenisk skum, kosmetisk melk;
 • ikke fjernet før nattsmake sminke, gjør det samme vanskelig å reparere skade;
 • Ta vitaminkomplekser rik på nikotin, folsyre, cyanokobalamin, som har en gunstig effekt;
 • midlertidig eliminere fett, salt, syltet mat fra den daglige rasjonen, følg en diett av vegetabilske produkter med myk farge;
 • alkoholholdige, karbonerte, sukkerholdige drikker må være midlertidig glemt;
 • Når du renser ansiktet, bruk nøytrale geler, skum med tilsatte organiske oljer;
 • unngå bruk av tonalpulver, det tetter porene, munnen av sebaceous holocrine kirtler;
 • hvis ønsket om å presse ut pustler overmakter, er det nødvendig å utføre operasjonen ved hjelp av en steril klut, antiseptisk, alkohol.

Det skal huskes at det sterke psykiske stresset, erfaringene også gir ikke skjønnhet, noe som gjør det vanskelig å unlearn å henge hender til akneområdet. Frisk luft uten bilutslipp, mett kroppen med oksygen, forbedrer den cellulære metabolisme.

Apotek kosmetikk

Farmasøytisk kosmetikk - punktkrem, dispersive micelle vannløsninger bidrar til å intensivere den cellulære metabolisme av skadede områder. Den beste typen er Bioderma, Aven.

Den sistnevnte er ledende i kampen mot akne, små pustulære utslett, inneholder noen essensielle syrer. Produktene vasker av kosmetikk, holder fuktighetsbalansen, fjerner rødhet, danner en barriere mot ekstern eksponering. Regelmessig bruk av narkotika vil redusere antall lesjoner, noe som vil påvirke fjerningen av vane med å velge utdanning.

konklusjon

Etter å ha klarert deg, bruk hjelp fra en skjønnhetspleie. Åh, han vil definitivt redde deg fra irriterende støt, problemet med hvordan du slutter å presse akne vil gå vekk. Men selv der vil du bli rådet til å unngå situasjoner med å klemme dem ut.

Legene advarer! En sjokkende statisk er etablert, som er mer enn 74% av hudens sykdommer - en parasitt av parasitter (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider gir sikkerhetsproblemer mot systemet, og den første slår fast vårt immunsystem, som skal beskytte systemet mot ulike sykdommer. Hodet til Institutt for parasittologi delte en hemmelighet, hvordan å bli kvitt dem raskt og rense dem med huden deres, det er nok. Les videre.

Hvordan slutte å presse akne: prøvde og testede metoder

Et speil kan være både en venn av en person og fienden når det kommer til akne. Ser vi på det, klemmer vi acne og merker neste dag at antallet deres har doblet eller redusert. Etter at antallet akne øker, tenker hun på hvordan å slutte å presse akne og få denne dårlige vanen forsvinne for alltid.

Effektene av klemme akne

For å bli kvitt det obsessive ønske om å presse ut utslett eller fristelse til å gjennomsyre akne, bør du vite hva konsekvensene av slike pranks kan være. Internett er fylt med bilder av jenter med ulike arr, blemmer og støt i huden deres. Dette er resultatene av å klemme akne hjemme.

Ikke glem muligheten for ulike infeksjoner i huden. Det kan være inflammatoriske prosesser, purulente vekst, subkutane bulger. Det er ikke alltid mulig å kvitte seg med disse konsekvensene på egen hånd, oftest må du ty til hjelp av en kosmetolog, en hudlege, og også drikke et kurs av antibiotika.

Utprøvde måter å avslutte crush acne

Det er mange effektive metoder, akne hvordan å slutte å presse. Det mest effektive - personlige ønske og ønske om perfekt hud, tretthet fra brennende akne.

Metode en.
Lag et bilde av ansiktet nærbilde før og etter ekstrudering. Skriv ut bildet etter ekstrudering, legg det på det mest synlige stedet. Etter en stund vil du legge merke til at ønsket om å knuse akne vil passere seg selv.

Den andre måten.
Korte negler - det verste hjelpemiddelet når du klemmer. Kutte negler kort til du blir kvitt ønsket om å presse ut akne.

Den tredje veien.
Så sjelden som mulig ser du i speilet, du ser ikke din egen refleksjon, det er ikke noe ønske om å komme ut for nye utslett.

Den fjerde metoden.
For ikke å knuse milia, bli kvitt de som du har for øyeblikket. Ren hud - nøkkelen til å raskt avvenne klemmer.

Den femte veien.
Vanen med å knuse røde prikker er et tegn på nervøs sammenbrudd. Kontakt din nevrolog for å foreskrive et kurs av beroligende midler. Du kan drikke 1 tablett valerian daglig eller bruk morwort.

Hvordan bli kvitt vana med å knuse ansiktet

B23: 02 MSK 12. desember på nevropsykiatrisk dispensar i landsbyen Alferovka, Novokhopyorsky District.

I følge prosecutorens generalsekretariat i Russland, har aktorens kontor i Russlands gjenstand utført omfattende kontroller.

artikler

Hver av oss er kjent med problemet med akne. I noen kommer de opp en gang i måneden, mens andre tar seg av problemhud hele tiden. Når vi ser den hatet hvite bumpen på ansikt, hender eller rygg, streber vi oss hele tiden for å klemme eller slå den ut. Men få mennesker vet at dette er helt umulig å gjøre.

Konsekvensene kan være forferdelige:

Utseendet på røde flekker og tørre skorper; arrdannelse; hudinfeksjon ved infeksjon; veksten av akne; smerteopplevelser; utseendet av sår og åpne lange helbredende sår.

Psykologiske teknikker for å eliminere vanen med å knuse akne

Det konstante ønske om å klemme noe eller plukke det opp er et tegn på neurose. Hvis du legger merke til denne dårlige vanen bak deg når du venter på noe, når et følelsesmessig øyeblikk oppstår i livet ditt, eller hvis du står overfor et vanskelig valg, så er problemet psykologisk i naturen.

Det første rådet ville være å kvitte seg med årsaken.

De fleste har vane med å klemme pimples, utslett, blemmer og mer, uansett hvor de ser ut. Hvordan slutte å presse akne på ansiktet? Nedenfor er noen anbefalinger om hvordan du blir kvitt vane med å klemme og plukke akne. For å bli kvitt dårlige vaner på kortest mulig tid trenger vi selvkontroll, disiplin, viljestyrke.

Handlinger, gjerninger og behov som utføres mer enn en gang, blir vane. Deres framtid i fremtiden skjer refleksivt, på et underbevisst nivå. Å gjøre dem, en person får en hyggelig følelsesmessig tilfredshet, slik at vanene utføres lett og naturlig. Vanen utvikles ofte, selv etter eliminering av hovedårsaken til dens formasjon. Skadelige og dårlige vaner påvirker følelsesmessig tilstand og menneskers helse negativt. Derfor, for å takle oppgaven, samle all vilje og bevissthet inn i en knyttneve og fortsett.

Nyttige tips

Bruken og utskrift av trykte materialer på nettstedet woman.ru er bare mulig med en aktiv link til ressursen.
Bruk av fotografiske materialer er kun tillatt med skriftlig samtykke fra nettstedet administrasjon.

Plassering av immateriell eiendom (bilder, videoer, litterære verk, varemerker etc.)
På nettstedet woman.ru er det kun autorisert til personer som har alle nødvendige rettigheter.

Hvis du seriøst bestemte deg for å ta opp ansiktets skjønn, bør du først besøke skjønnhetssalongen, hvor du vil profesjonelt rense ansiktet ditt og fjerne eksisterende komedoner og magesår uten ubehagelige konsekvenser. Alt som følger er i dine hender. Prøv å følge noen få tips, og kanskje du snart kan slutte å legge på press på akne på ansiktet ditt.

Prøv å se mindre ofte i speilet om dagen. Se på det bare for å korrigere hår eller sminke, ikke ta hensyn til hudfeil. Ikke flytt ansiktet for nær speilet, og prøv å undersøke det i detalj.

Ikke tenk på akne, hold huden ren og bruk de nødvendige hygieniske og terapeutiske midler for å bekjempe akne.

Prøv å elske deg selv for hvem du er, for din vakre karakter, intelligens og vennlighet. Ikke fokus på svakhetene i ansiktet ditt, ellers kan det hende du har kompleks om dette.

Kom til speilet bare for å kamme håret ditt og... Åh, horror! Igjen, en pimple, en og en og en, mer... "Så, du må presse dem ut raskt, ellers vil de aldri passere," tror du. Og klem. Og neste dag, gå til speilet, og akne er blitt ikke mindre, og omvendt, enda mer. Du tar igjen opp "årsaken" og så videre i en sirkel, som om hendene selv ble trukket til ansiktet. Og du vet at du ikke kan knuse dem, og at infeksjonen vil falle, og i stedet for en enkelt pimple, kan en hel "hotbed" vise seg, men du kan fortsatt ikke slutte å gjøre det. Hvordan slutte å presse disse akne? Hvis du er interessert i å vite svaret på dette spørsmålet, så er denne artikkelen for deg.

9 dokumenterte måter

1. Ta et bilde av ansiktet ditt i nærbilde like etter det, som du undertrykte puber. Jo verre bildet blir - jo bedre. Skriv ut dette bildet og heng det direkte på speilet. Før en mann kommer fra jobb, kan bildet fjernes for ikke å skade sin skjøre mannlige psyke. Nå når

Spørsmålet om det er mulig å presse akne på ansiktet, interesserer mange. Hvem som minst en gang i sitt liv ikke presset plutselig spratt opp ål?

Selvfølgelig anbefaler eksperter ikke å håndtere utslett på denne måten.

Det er imidlertid bedre å vite hvordan du gjør det riktig enn å lider av komplikasjonene som har oppstått.

For en start er det viktig å huske at bare enkelte kviser kan knuses, hvis forekomst ikke er forbundet med systemiske problemer i kroppen.

Årsaker til

Først bør du bli kjent med årsakene til utseendet på betent bump:

hormonell ubalanse. Øke nivået av androgener i blodet (testosteron, progesteron) stimulerer talgkjertlene. Som et resultat produserer de mer fettsekretjon enn nødvendig. Dette fører til blokkering av ekskretjonskanalene, til komedoner. Og etter infeksjon begynner betennelse, og akne, fylt med pus, vises. Hormonforstyrrelser er karakteristiske for ungdom, kvinner under graviditet og tidlig.

Spør: Catherine (2010-01-23 16:03:48)

God dag! Jeg er 26 år gammel og siden 12 år har jeg ikke vært i stand til å bli kvitt akne. I utgangspunktet var årsaken til frigjøring av akne en overgangsalder, så det var i noen tid mulig å bli kvitt dem ved hjelp av akne rettsmidler, men da begynte de å gå ut igjen, og når jeg legger press på ansiktet mitt, kan jeg ikke stoppe fordi Jeg forstår at jo oftere jeg gjør dette, foretrekker jeg dette mer. Jeg prøvde å okkupere meg med noe, jobbe mer og bli sliten for ikke å stå ved speilet, men da kom jeg tilbake til det hele tiden, begynte å angre på at jeg hadde ødelagt ansiktet mitt igjen, jeg begynte å sitte hjemme og ikke gå hvor som helst, men jeg må noen ganger gå på jobb med akne, fordi det er nødvendig å jobbe. Jeg jobber som en mikrofon i en bank og jeg er ikke så komfortabel at ansiktet mitt bare er rødt med presset akne. Er det noen metode som vil bidra til å glemme at de kan bli presset ut helt, vel, eller jeg vet ikke på noen måte. Faktum er at når de passerer litt.

Knuse akne på ansikt, rygg, nese, hake eller andre steder er ikke verdt det. Hvorfor ikke presse akne? Dette kan leses på Internett, magasiner og vitenskapelige publikasjoner om helse.

Imidlertid har mange mennesker denne vanen. Noen ganger er omstendigheter slik at du raskt må kvitte seg med ål. Men er det verdt å sette press på inflammet akne på haken, på ryggen, på nesen, på leppen, hvis det etter det ikke bare kan være et sted, men en sår eller bump.

Slik gjør du det riktig

Hvis du bestemmer deg for å klemme pimpleet, bør det gjøres med minimal skade på helsen. Vi forteller deg hvordan du trykker på akne, hvis du vil bli kvitt akne ved å klemme. Det er mulig å fjerne en kvise ved denne metoden bare når den er full moden og klør. Dette betyr at en ny hud vokser under stedet, derfor vil det ikke være en stor rød sår. Sporet, selvfølgelig, forblir, det vil bli et sted, en bump eller et arr.

Vask hendene og ansiktet med såpe, helst 9%. Pat.

- Jeg la merke til at det ikke er speil i huset.

- Fordi de underholder vår forfengelighet.

- Mer enn det. Mennesker hvis utseende på en eller annen måte har lidd under livet, trenger ikke å se på seg selv. Ellers ville de bli sjenert og kunne ikke konsentrere seg om selvforbedring.

(R. Mateson, "Hva drømmer kan komme")


Dette er mitt aller første blogginnlegg i livet.
Hvordan er det relatert til naturlig kosmetikk?
Det er veldig enkelt - hvis en person har vanedannende vane med å knuse akne, så vil ingen omsorg, enten naturlig, industriell eller deluxe, ikke bidra til å rydde opp ansiktet.

Jeg vet på forhånd om denne avhengigheten, jeg er selv en synder). Puh.
I tillegg til vitser er den jevne vana med å knuse og plukke huden et svært forstyrrende tegn, med nevropsykologiske overtoner. Årsakene til det kan være annerledes - for eksempel i ungdomsårene undertrykte du noen negative følelser i deg selv. Jeg hadde det så. Eller det er et tegn.

Velkommen! Fra overgangsalderen lider jeg av det konstante utslettet i ansiktet. Nå er jeg 25. Regelmessig presset pimples på ansikt og kropp nesten alltid. Men i de siste to årene (kanskje mer, kan jeg ikke huske nøyaktig), det har blitt bare en mani! Noen ganger kan jeg ikke stoppe meg selv, jeg presser til ansiktet mitt og hendene begynner å skade meg.

Og det som bekymrer meg mest av alt, fikk jeg nylig til å tro at klemmeprosessen begynte å like meg, dvs. Det er nettopp det øyeblikket når innholdet i kvise eller den svarte prikken "klatrer" ((jeg forstår ikke hva det er knyttet til! Etter at jeg selvfølgelig er veldig sint på meg selv ved synet av et krøllete ansikt, gråter jeg, men etter noen dager gjentar alt. Tidligere har slike "sammenbrudd" skjedd når jeg var sint eller nervøs, men oftere blir de urimelige. Jeg er veldig kompleks på grunn av det "pimply" ansiktet, stygg hud. Jeg har vært gift i nesten to år, har et barn, bor hos foreldrene mine fordi mannen jobber i en annen by. Forholdet til mannen er generelt bra.

Det er forferdelig hvis en pimple dukker opp når det er en viktig begivenhet fremover. Er det mulig å bli kvitt det raskt, for eksempel, forsiktig presse og rense?

Ingen lege eller profesjonell skjønnhetspleie vil anbefale å klemme en kvise for å bli kvitt det raskt. Spørsmålet oppstår: Hvorfor er det umulig å klemme ansikts acne? Svaret er enkelt: rødhet vil forbli og øke, og etter 3-4 dager vil det bli mye betennelse på dette stedet.

Hvordan slutte å presse akne på ansiktet ditt og hvor de kommer fra

Ansiktet vårt er også kroppens ansikt. Pimple - et signal om at det er feil inni. Ignorere problemet, bare klemme pimple kan ikke. Hormonforstyrrelser, tarmproblemer, inflammatoriske prosesser, et unormalt kosthold, en allergisk reaksjon, subkutane kvaler er mulige årsaker, og akne er en konsekvens.

Uten å vite hvor "roten" av betennelsen din er, kan du ikke bli kvitt den, selv ved hjelp av dyre rusmidler. Det er bedre å besøke en hudlege som vil sende til andre leger.

Du må innrømme at mange av dere er bekymret for spørsmålet: "Hvorfor forekommer akne i ansiktet?", Så går vi til apoteket for å finne det rette stoffet, og spør all informasjon fra apoteket. I denne artikkelen vil vi ikke bare vurdere ansiktet, men også ryggen. Tenk på de virkelige årsakene og myter som sikkert har hørt lenge siden.

Hvorfor vises akne på ansiktet?

Akne og akne - forårsaker alltid mange problemer og ulemper. Dette er virkelig en av de mest ubehagelige problemene som noen kan møte. Av hvilke årsaker ser de ut på vår kropp eller ansikt? Og de kan være en stor mengde.

Debunk Myter

Ikke nok intimt

Det antas at fraværet av intimt liv, dets uregelmessighet kan føre til utseende på huden av ubehagelige formasjoner i form av akne. Det er ikke sant. I det minste sier eksperter dette. Ikke tro dem, det er ingen grunn. Samleie på ingen måte kan påvirke.

1 Psykologiske teknikker for å bli kvitt vane med å presse akne 2 Hvordan sette press på akne 3 Video: Hvorfor kan du ikke trykke ned akne

Hver av oss er kjent med problemet med akne. I noen kommer de opp en gang i måneden, mens andre tar seg av problemhud hele tiden. Når vi ser den hatet hvite bumpen på ansikt, hender eller rygg, streber vi oss hele tiden for å klemme eller slå den ut. Men få mennesker vet at dette er helt umulig å gjøre.

Konsekvensene kan være forferdelige:

Utseendet på røde flekker og tørre skorper; arrdannelse; hudinfeksjon ved infeksjon; veksten av akne; smerteopplevelser; utseendet av sår og åpne lange helbredende sår.

hvordan å raskt bli kvitt dårlige vaner

Psykologiske teknikker for å eliminere vanen med å knuse akne

Det konstante ønske om å klemme noe eller plukke det opp er et tegn på neurose. Hvis du legger merke til denne dårlige vanen bak deg når du venter på noe, når.

Acne utslett hver behandler på sin egen måte. Noen vender seg til dyre rusmidler for hjelp, andre kontrollerer effektiviteten av populære oppskrifter. Men uansett hvilken metode du velger, er den første tanken som ser ut når du ser på, ikke en pimple - den må presses ut. Mange mennesker kan ikke kvitte seg med en slik vane. Det er spesielt vanskelig å holde tilbake hvis whiteheads prøver å eliminere sin egen og subkutane pimple.

Det er mye kontrovers for å klemme på akne. Kosmetologer og dermatologer er uenige om dette problemet. Derfor kan alle som ønsker å forstå dette lett bli forvirret.

Hvorfor klemme akne

Akne, akne og andre utslett er de evige følgesvenner av fet hud. De vises fordi betennelse begynner å utvikle seg i porene som er tilstoppet av smuss, støv og sebum. Det skadede området av huden blir rødt, kløe og pus begynner å tømme. Prosessen med å rense akne varer fra.

Flere Artikler Om Typer Acne