Menn opplever en rimelig frykt når de oppdager at en kvise har dukket opp på penis. Samtidig med denne ubehagelige oppdagelsen, er det ofte et brudd på ereksjon, hypertermi, generell ubehag og ømhet, forebygging av normalt velvære og realisering av seksuelt liv. For å fastslå graden av utslett og begynne rettidig behandling, må du konsultere en lege: En ekspert vil forklare i detalj hva du skal gjøre hvis det er en akne på et medlem.

Hvorfor vises kviser på penis?

En spesialist vil bare planlegge en terapeutisk tilnærming etter at en diagnose er utført, noe som gjør det mulig å bestemme hvorfor et medlem har akne og hvorfor denne tilstanden er farlig. På undersøkelsesstadiet er det bestemt hvilken spesialist som skal utføre behandlingen, hvis det er behov for det.

Kviser på penis: årsaker

Hovedårsakene til visse typer akne på penis er:

• Mangel på intim hygiene.
• hypotermi
• Tilstedeværelse av urogenitale infeksjoner latent strømning.
• Illiterat depilering av det intime området.
• Hyperhidrose.
• Bruk av geler og såper med høyt innhold av kunstige erstatninger, smaker, syntetiske stoffer.

Predisponerende faktorer er tilstedeværelse av diabetes, overvekt og bruk av lavkvalitets undertøy laget av unaturlige stoffer som gjør det umulig for huden å passere luft uten å akkumulere svette.

Typer av akne på penis

Inflammatoriske elementer som dekker penis eller området rundt seg, er klassifisert etter størrelse, farge, opprinnelsesart, tilstedeværelse av tilhørende skilt, spekter av skade og nivået av oppfattet fare for pasientens helse.

1. Hvite kviser på penis er i de fleste tilfeller trygge. De er en type akne og krever ikke terapi. Utslippet indikerer at de ikke overholder regelverket for personlig hygiene og elimineres alene når pasienten begynner å holde kroppen ren.

2. Vannete kviser på penis indikerer forekomsten av kjønnsherpes hos menn. Infeksjonen kan ikke nødvendigvis overføres seksuelt - i noen kliniske tilfeller er patologien utfallet av hypotermi, et langt opphold i et stressende miljø, en reduksjon i beskyttelsesegenskapene til organismen.

3. Når en rød pimple på penis vises mot bakgrunnen av kløe i kjønnsorganet, og pasientens tilstand er ledsaget av en økning i kroppstemperatur, urinasjonsforstyrrelser og rikelig osteaktig utslipp fra urinrøret - sannsynligheten for å utvikle en seksuelt overførbar infeksjon er høy.

4. Flere kviser på hodet på penis kan indikere irritasjon fra latexen som kondomen er laget av; Ved å endre prevensjonsmetoden normaliserer pasienten sin helse.

5. Fremhev hvit farge og viskøs konsistens, samle under forhuden og rundt hodet, i kombinasjon med utprøvede kviser på penis etter at sex ofte indikerer nederlaget for en soppinfeksjon. Candidiasis (spenning) hos menn kan overføres under ubeskyttet sex fra en partner hvis hun har trøst eller dysbiose. Slimhinnen på hodet vil se stramt, overdried; når du prøver å utsette det - det er smerte. På forhuden av en pasient som er rammet av candidiasis, dannes flere sprekker.

Det er også betennelseselementer i den pustulære karakteren - et tegn på inngrodd skamhår: måten å eliminere uønsket integument bør omprøves. Det er mulig å bytte barbermaskinen eller hudpleieproduktet etter barbering.

Klinisk bilde - rød, hvit, purulent, vannaktig, liten eller stor kvise på penis

Symptomkomplekset som følger med et bestemt klinisk tilfelle, varierer i grad av intensitet, og har karakteristiske egenskaper.

For eksempel, hvis etter 2-3 måneder etter ubeskyttet samleie, blir en rød stor pimple på penis et uttalt sår, og deretter - chancroid - handler det om syfilis. Samtidig vil pasienten legge merke til en økning i lymfeknuter, svakhet, smerter i leddene og massiv skallethet. Ailment er lett å skille fra hvis det blir gitt riktig oppmerksomhet i tide, og ikke i forsømmelsesstadiet - når anus, lyske, overflate av palmer og føtter er involvert i den patologiske prosessen.

Liten blærende utslett av rød farge - ikke ledsaget av feber eller ømhet, men forårsaker kløe. Denne irritasjonen skyldes hyperhidrose.
Furuncle kan lokaliseres på skjønnhetsområdet eller direkte på penis (uten å påvirke slimhinnen). Klemme absessen er strengt forbudt - det kan forårsake infeksjon og til og med døden. Mogningsprosessen er ledsaget av hevelse, ømhet, rødhet, feber til høye tall, kvise på penis klør. Ofte krever det patologiske fenomenet ikke intervensjon, åpner seg selv og spytter purulent masse ut.

Condylomer og vorter som dekker penisens hud, er ikke gjenstand for konservativ behandling. Slike neoplasmer skjæres ut av kirurgisk inngrep. Genital warts har en stygg tendens til å vokse - bortsett fra den generelle ubehag og ustabilitet sexliv, mannen fungerer som transportør, samt en distributør av viruset. Sykdommen er ikke ledsaget av noen manifestasjoner av det som er farlig. Det eneste symptomet er dannelsen av rygglignende vekster rundt penisens hode. Observasjon av et slikt klinisk bilde blir en grunn til å gå til en lege.

Hva å gjøre hvis begrepet akne

Tilordne visse metoder, forklarer hvordan du behandler akne på penis, kan bare være spesialist - i dette tilfellet - en urolog. Hvis tegnet ledsages av kløe, rikelig utslipp med en ubehagelig lukt eller irritasjon av slimhinnen - det er ikke tilrådelig å utsette klagen. Etter å ha startet sykdommen, trenger du ikke å regne med en rask gjenoppretting.

Det er kategorisk kontraindisert for å krenke integriteten til det inflammatoriske elementet: mannen som klemte en kvise på penis må huske at ødemet er uunngåelig. Men for å hindre utviklingen av en bakteriell infeksjon, bør det betennte området av dekselet behandles med en antiseptisk løsning, alternativt, 70% alkohol eller klorhexidin.

Det er flere metoder for å kvitte seg med akne på penis: hver av dem er rettet mot å stoppe fenomenet for å forhindre skade på nye, sunne vev. Den foretrukne retningen er medisinering, men det er et bredt spekter av tradisjonell medisin som har en positiv effekt på tilstanden til slimhinnen og huden: bad, salver, komprimerer. Når det gjelder relevansen og sikkerheten ved bruk, bør du konsultere legen din.

Akne behandling på penis

Behandle akne på penis er nødvendig med tanke på årsaken til sykdommen:

1. For å forhindre at akne sprer seg og involvere mer sunt vev i den patologiske prosessen, bør du bruke en fuktighetsgivende krem ​​med vitamin A og C på overflaten med utslett. Dette forhindrer dehydrering og tørr hud og reduserer antallet blokkert porere betydelig. Kan brukes med havtornolje.

2. Midler som inneholder salisylsyre vil ha en effektiv effekt hvis det er lokalisering av akne under penis og rundt den. Du kan også bruke alkoholinfusjon av calendula for å smøre akne på kroppen rundt det intime organet. De inflammatoriske elementene som ligger på organets hode er litt vanskeligere å eliminere på grunn av økt følsomhet og sårbarhet i denne sonen. Det er nok å holde det rent, gjennomføre hygieniske prosedyrer, ikke å bruke såpe, som er kjent for tørkingseffekten. Pimples på penisens hode kan vaskes med kamille ekstrakt og behandles med en vandig løsning av klorhexidin.

3. Menn som har en purulent pimple på penis, inntil øyeblikk av unormalt innholdsavslag, bør unngå seksuell aktivitet. Dette vil bidra til å beskytte det betente området fra ytterligere irritasjon og som følge av smerte hvis det oppstår et ubehagelig fenomen under samleie. Det anbefales å fokusere på behandling, utsette seksuell kontakt til utbruddet. Antibakterielle salver brukes, for eksempel, syntomycin. For det første blir akne vasket med en svak løsning av kaliumpermanganat eller kamilleekstrakt, og deretter blir salve på slimhinnen i penishodet.

4. Den negative egenskapen til kjønnsherpes er mangelen på muligheten for fullstendig kur. Den planlagte terapeutiske tilnærmingen er rettet mot å undertrykke åpen og skjult patologiske prosesser og lindre smertesyndrom. Den terapeutiske tilnærmingen innebærer utnevnelse av antivirale legemidler, samt medisiner som styrker kroppens immunrespons. Hypotermi og kulde er kontraindisert hos pasienter. For å oppnå det beste resultatet, anbefaler venereologer lokal bruk av narkotika som har en antiviral effekt (for eksempel acyclovir salve).

5. Eliminering av trichophytosis er ikke et spørsmål om en dag. Sykdommen stoppes av medisinske preparater som har antifungal virkning: Oftere, i form av en salve, som påføres utslaget (clotrimazol, mycozolon og tridoderm). Behandling krever en systematisk tilnærming, samt begrensninger på intimitet under behandlingen.

6. Hvis akne i bunnen av penis skyldes individuell intoleranse mot personlig pleieprodukter, vil legen foreskrive antihistamin medisiner. Siden de har en hypnotisk effekt, er det bedre å ta medisin om kvelden, like før sengetid. For eksempel: suprastin, tavegil eller tsetrin (forårsaker ikke døsighet).

7. For å eliminere irritasjon, bør det intime området vaskes med varm såpe (ikke varmt!) Med tjære såpe - den er kjent for sin antiseptiske effekt. Kamille, calendula og en serie har en gunstig effekt: Hvis du bruker en krem ​​som inneholder ekstrakter av de listede plantene som en del, vil huden bli mindre utsatt for negative effekter.

8. Bli kvitt økt svette (hyperhidrose) på grunn av riktig hygiene i lyskeområdet og kjønnsorganene. Effektive metoder er ionoterapi, bruk av laser. Av de rettidige alternativene for lindring av hyperhidrose - injisering av Botox.

9. Behandling av syfilis innebærer innlegging av sykehus. Dermatovenereologist utfører diagnose: En klinisk blodprøve, smør fra urinrøret. En fysisk undersøkelse av det berørte området utføres også. En blodprøve vil avsløre anemi, leukocytose, i sekretene av urinrøret detekterer spirochete. Varigheten av behandlingen overstiger 3 måneder. Spesialisten foreskriver penicillinpreparater og legemidler som styrker immunforsvaret. Under hele behandlingsforløpet er det forbudt å inngå intimitet.
Utslett, som påvirker det intime området av menn, kan forstyrre erektil og fruktbarhet, spesielt hvis opprinnelsen til de inflammatoriske elementene - seksuelt overførte infeksjoner. Det er viktig å konsultere en spesialist hvis du har slike helseproblemer som smerte i penis, kløe, offensiv utslipp, feber.

Hvite pimples, støt på penis og hode: årsaker og behandling

Hvite kviser på penis - ikke så ufarlig som det kan virke: de kan skyldes et bredt spekter av sykdommer. For å forstå om du trenger å forlate problemet alene eller hvis du skal kontakte urologen din, har vi utarbeidet et materiale om årsakene til utseendet på hvite prikker på penis og deres behandling.

Årsaker til hvite kviser på penis

Hvite kviser på penis kan dukke opp på hodet, under hodet og på kofferten.

Vi lister hovedårsakene på grunn av hvilke det er kviser på penis:

 • Betennelse i området rundt håret. Hovedårsaken til utseendet er den upassende barberingen av det intime området;
 • Hormonal justering. Denne grunnen er spesielt karakteristisk for ungdom, fordi puberteten jobber mer intensivt under puberteten. Fett har ikke tid til å trekke seg ut, på grunn av hvilken det er en blokkering av kanaler i form av kviser;
 • Stagnerende smegma. På grunn av utilstrekkelig hygiene, kan det oppstå en større mengde av dette stoffet, noe som er veldig gunstig for veksten av bakterier. Hvis saken er forsinket, begynner betennelse, noe som forårsaker pimples;
 • Feil ernæring. Her er det samme som med kviser i ansiktet - fete, stekte og krydrede matvarer bidrar til deres utseende på hvilken som helst del av kroppen;
 • Undertøy. Hvis undertøy dårlig utfører varme og hindrer bevegelse av luft, kan irritasjon begynne på penisens hud, og deretter akne;
 • Allergi. Sjeldne, men fortsatt sannsynlig å forårsake hvite flekker. Kontroller klær og prevensjon du bruker.

Andre, mer sjeldne årsaker til hvite kviser er sopp, dermatitt, psoriasis og humant papillomavirus.

Typer av akne

Det kan virke som hvitt akne på penis ser omtrent det samme ut: en liten mengde fett som stikker ut over huden og betennelse rundt seg. Dette er imidlertid ikke tilfellet: ovennevnte årsaker kan forårsake akne og utslett av andre typer. Vurder de viktigste.

kviser

Pinkaktig flate eller klumpete flekker med et tetningsområde rundt det, og gradvis blir til sår. Slike kviser på penis bør alvorlig forstyrre mannen, fordi de kan indikere tilstedeværelsen av syfilis.

Pimples på penisens hode

Klassiske hvite kviser på penis, indikerer sannsynligvis forekomsten av candidiasis. Hvis hvite kviser ser på hodet og i tillegg ledsages av kløe - sannsynligvis er mannen skadet av skabb.

Små kviser på penis

Hvis blekrosa små kviser ser på penis og samtidig føler mannen tydelig at huden på penis er blitt for tørr - det kan antas dermatitt eller psoriasis.

punkter

Små ikke-konvekse svarte prikker uten betennelse snakker vanligvis om en klassisk akne sykdom. I motsetning til hvite ål, forekommer blokkering ikke med svette, men med døde epidermale celler.

bobler

Hvis flere gjennomsiktige blister dukket opp på penis på en gang, er det mest sannsynlig et herpes problem. Slike formasjoner, som regel, er fylt med en fargeløs væske.

Utvekster på penis

Kroppsfarget vekst på penis sier om det humane papillomaviruset. Hvis de har en annen nyanse til huden, så, sannsynligvis, snakker vi om enkle vorter.

knobble

Bumpene er lukkede rosa seler. Hvis de ikke befinner seg på penis selv, men nærmere området rundt eller i nærheten av skrotum, kan vi ta en bit av parasitter (for eksempel lus).

Fordyde granulater

Fordyce-granuler ligner pimples: de er 2-millimeter tetninger på stammen av penis. De kan ikke være synlige i normal tilstand av penis, men er synlige når huden strekkes. Det er ingen fare for Fordyce-granulat.

Symptomer og diagnose

Hvit akne på penisens hode kan ikke komme alene: de kan bli ledsaget av slike ubehagelige symptomer som kløe, brenning eller smerte under samleie. Dette er den første klokken at problemet skal løses sammen med legen.

Deretter må du være oppmerksom på nøyaktig hvor de små hvite bumlene er plassert: rundt penisens hode eller rundt bunnen av penis. I det første tilfellet bør du konsultere en venerolog, i den andre en dermatovenereolog.

For å forstå hva som førte til utseendet på hvite lesjoner på penis, vil det bli nødvendig med ekstern undersøkelse, urin og blodprøver og skraping. Etter det vil mannen få salve eller medisinering til intern bruk.

Hvordan bli kvitt akne på penis

Enten du har blitt foreskrevet piller, salver eller geler, spiller ingen rolle. I alle fall, for å bli kvitt hvit akne på penis, må du følge følgende forhold:

 • Styr intim hygiene. Vask 2 ganger om dagen, og legg til spesielle, intime hygieneprodukter til vanlig hygienisk "diett". Utfør også en daglig skifte av sengetøy;
 • Slutt å bruke på undertøyet som klemmer deg eller gjør det svette;
 • Ikke øk irritasjonen på penis ved onani eller seksuell kontakt - prøv å forlate dem til problemet forsvinner.

Folkemidlene

Hvis du av en eller annen grunn bestemmer deg for å omgå urologen eller dermatologisten - prøv å bruke tradisjonelle behandlingsmetoder.

Her er noen av dem:

 • Påfør et halvt blad av aloe til det berørte området i noen minutter. Gjenta prosedyren en gang om dagen i en uke. For enkelhets skyld kan du fikse aloe med gassbind. Også, i stedet for et ark, kan du bare klemme saften fra aloe og lage lotion på kviser;
 • Ta noen mynteblader, knuse dem, legg dem i en gasbindpose og fest dem til stedet med kviser. Denne komprimeringen skal gjøres 3-4 ganger om dagen i 15-20 minutter;
 • Ta 20 g salvie eller calendula. Legg anlegget til et glass kokt vann og la det gå i en halv time. Alt er klart: denne løsningen bør brukes til intim hygiene;
 • For å bekjempe kviser, kan du bruke potetmos med melkekrem i forholdet 1 til 1. Blandingen påføres det berørte området i 15 minutter 1 time per dag.
 • Vi tar 30g kamille og brygger den i et glass kokende vann. Løsningen kan ikke insistere, bare vent på at den avkjøles. Som salvie må kamille tinktur brukes til hygieniske prosedyrer;
 • For behandling av hvite kviser på penis, kan du bruke celandine. For å gjøre dette, press saften fra denne planten og legg den til på badet før du tar den. Et slikt bad vil lindre huden og hjelpe i kampen mot betennelse.

Narkotikabehandling

Avhengig av årsaken som førte til utseende av kviser, vil følgende stoffer bli anbefalt av en spesialist:

 • Salver og kremer med sterk antiseptisk effekt for å redusere betennelse;
 • Hvis hormoner er årsaken til akne, foreskrives hormonelle midler for å redusere talgproduksjonen;
 • I form av primær eller komplementær terapi kan antimikrobielle tabletter foreskrives eller bruk av aktuelle antibakterielle midler. Dette er en vanlig praksis for utslett;
 • Hvis candidiasis eller annen soppinfeksjon er diagnostisert, er en antifungal medisin foreskrevet;
 • Antivirale legemidler, som Zovirax, foreskrives henholdsvis i nærvær av en virussykdom;
 • Hvis vi snakker om en allergisk reaksjon, er antihistaminer foreskrevet. I tillegg til dem kan antibiotika foreskrives;
 • Hvis det menneskelige papillomaviruset har gjort seg selv følt, er den hyppigste behandlingen her kirurgi. Avhengig av formasjonenes natur vil en skalpell, laser eller flytende nitrogen påføres.

Forebyggende tiltak

Slik at du bare kan lese om hvite kviser på den mannlige penis, og ikke teste dem selv, må du følge følgende forebyggende tiltak:

 • Ikke kjøp billige personlig pleieprodukter. Det samme gjelder for prevensjon og undertøy;
 • Bruk spesielle kremer med vitaminer E og B;
 • Eliminer junk food fra kostholdet ditt;
 • Bruk kondomer hver gang du har samleie, selv om det holdes med samme partner;
 • Bruk personlige håndklær, vaskeklut og andre personlig pleieprodukter.

Ikke glem å besøke urologen hvert år, selv om det ikke er noen synlige grunner til dette. Forebygging er det beste middelet for enhver sykdom.

Hvordan bli kvitt akne på penis

Akne på overflaten av penis, på skrot og i lysken - et fenomen ikke for hyggelig, men ikke dødelig (i alle fall i de fleste tilfeller). Likevel kan akne og kviser ha mange problemer, selv om de ikke er et symptom på alvorlig sykdom, som syfilis, men et elementært allergisk utslett. Hvis utslett ikke behandles i tide, og enda mer, hvis du klemmer det ut, kan du fange infeksjonen og generelt få svært alvorlige problemer. Det er derfor informasjonen om hvordan å bli kvitt akne på penis med "lovlig", det vil si medisinske metoder, er så relevant.

Hvor det hele begynner

Kviser på penis behøver ikke alltid å bli behandlet - ofte er dette fenomenet, som er ekstremt unattractive, men ikke alltid farlig, bare hudproblemer som utvikler seg i gutter ved utbrudd av puberteten. Denne situasjonen ligner akne i ansiktet - med fullføring av ungdomsårene går de av seg selv, men til et bestemt tidspunkt vil ikke en enkelt renere eller den mest grundige hygiene hjelpe til med å håndtere dem. Også, hvis en tenåring har akne på sin penis, er det ikke nødvendig å umiddelbart se etter en måte å få dem ut.

En annen ting voksne, seksuelt aktive og ikke for nøye relatert til deres helsemenn. I dem kan utseendet på "kviser" på overflaten av penis og i lysken snakke om mye, inkludert seksuelt overførbare sykdommer (fra ganske lett utskillet kaukasus til farlig og nesten uovervinnelig syfilis). I dette tilfellet, bare kurere akne - et tiltak utilstrekkelig, er det først og fremst nødvendig å bli kvitt de første sykdommene, og først da, som en symptomatisk behandling, for å håndtere utslett.

Basert på det foregående er det åpenbart: Før du tenker på hvordan du behandler akne, bør du avgjøre hvorfor de oppstår, årsakene til utseendet deres og de potensielle konsekvensene av et forsinket besøk hos en spesialist.

Hvilken lege skal ta opp med problemet med hvit eller rød akne på penis? Først bør du besøke en urolog (han vil vurdere generelle organers generelle tilstand og det urogenitale systemets funksjon). En urolog som har vurdert situasjonen, kan allerede rette en mann "målrettet" til en venerolog (om det fortsatt er et spørsmål om venerale sykdommer) eller til en hudlege (hvis det er et problem med allergiske reaksjoner og andre hudproblemer).

Først etter at ekspertene utfører den nødvendige undersøkelsen og nøyaktig bestemmer hvorfor utslett dukket opp på penis, vil det bli bestemt hvordan du kan kurere dem optimalt raskt. Videre vil terapeutiske tiltak rettes ikke bare på akne, men også på grunn av hvilke de hopper. Oppgave av pasienten samtidig - å følge anbefalingen fra den behandlende legen, og ikke bare med mottak av foreskrevne legemidler, men også med korreksjon av livsstil.

Hvit akne og hva å gjøre med det

Hvis akne på penis er hvit og ligger på hodet eller på overflaten av bagasjerommet, kan dette bety at det mest sannsynlig er representanten for det sterkere kjønn:

 1. Prosessen med hormonell tilpasning under pubertet med en økning i produksjonen av hormonet testosteron, som påvirker økt effektivitet av talgkjertlene. Overdreven funksjonell aktivitet av disse kjertlene fører til blokkering og dannelse av hvit akne. Det er ikke nødvendig å skynde seg for å kvitte seg med formasjonen av denne variasjonen, siden fullstendig utryddelse vil skje i seg selv, selv om denne prosessen kan bli hjulpet av forsiktig personlig hygiene og bruk av ikke-aromatisk kosmetikk.
 2. Manglende overholdelse av personlig hygienestandard, som fører til akkumulering av smegma (fysiologisk sekresjon blandet med partikler av epitelceller) under forhuden, noe som irriterer hodet til det mannlige kjønnsorganet og blir en gunstig avlsmiljø for bakterier. Patogener som har vært i stand til å trenge inn i mikroskader i vev i penis utløser en betennelsesprosess som ser ut som hvite bobler. Den terapeutiske effekten i dette tilfellet er å utføre hygieniske prosedyrer og bruk av lokale antiinflammatoriske legemidler.
 3. Dietary disturbance, uttrykt av misbruk av fett og røkt mat med en krydret smak. Denne maten stimulerer produksjonen av talg av kjertlene, tette porene. Videre skjer alt akkurat det samme som i tilfelle av teenage akne, så du bør behandle dem på samme måte.

Mange grunner for utseendet på hvit akne på penis

Hvit akne på penis hos menn kan vises av andre grunner, blant annet for eksempel iført for tett og laget av ikke-naturlige materialer undertøy, gni huden, skape forhold med overdreven fuktighet (svette) med minimal tilgang til luft, noe som gir et komfortabelt utviklingsmiljø patogen mikroflora. Hva å gjøre for å eliminere slik akne? Alt er veldig enkelt - du trenger ikke å glemme regelmessig hygienisk behandling av kjønnsorganene.

Hvis hvite kviser og kviser på den mannlige penis er et resultat av aktiviteten til virus, bakterier og infeksjoner som har gått inn i kroppen, må den fjernes med rusmidler. I noen tilfeller er lokal antibakteriell, antifungal og antiviral (med tillegg av antiinflammatoriske) legemidler nok, i andre tilfeller er pasienten foreskrevet antibiotika og andre legemidler (for eksempel vitaminer og immunmodulatorer) til oral administrasjon eller injeksjon.

Pimples rød og kjemper dem

Hvis en enkelt pimple eller en hel spredning av rødt utslett forekommer på penis, er det nødvendig å konsultere en lege så snart som mulig. Slike formasjoner med høy grad av sannsynlighet indikerer tilstedeværelsen av alvorlige interne helseproblemer, hovedsakelig forårsaket av infeksjoner og virusangrep. Tydeligvis bør kampen mot slik rød akne utføres på et dypere nivå - nivået av terapeutiske effekter på sykdommen selv.

Hvordan fjerne kviser på penis ved hjelp av medisiner

Det mannlige kjønnsorganet er underlagt de samme dermatosene som resten av huden. Akne eller purulente kviser på penis av en rund eller uregelmessig form indikerer inflammatorisk prosess. Hver slik formasjon har sine egne symptomer, etiologi, struktur, som bare en venereolog eller urolog hjelper til med å finne ut.

For å gjøre dette må pasienten bestå test, undersøkes. Det anbefales ikke å starte noen behandling uten å spesifisere diagnosen. Ellers kan komplikasjoner være mye mer alvorlige enn før behandlingen.

etiologi

Utbrudd av bobs i mannlig kjønnsorgan er et signal, en forutsetning for å besøke legekontoret, etterfulgt av en konsultasjon. Videre er ikke bare voksne menn, men også barn og ungdom utsatt for formasjoner på penis. Til tross for at de nevnte kategoriene har en betydelig forskjell i alder, kan årsakene til forekomst av grupper systemiseres i følgende grupper, for eksempel:

 • brudd på personlig hygiene;
 • over-fitting undertøy;
 • endokrine forstyrrelser;
 • seksuelt overførbare sykdommer;
 • epidemien;
 • infeksjon av patogene bakterier;
 • soppinfeksjoner;
 • allergiske effekter;
 • betennelse i sebaceous holocrine kjertler;
 • sebaceous kjertel cyste;
 • inngrodd hår;
 • kjønnsvorter
 • smittsomme mollusker;
 • svulst onkologiske prosesser.

De resulterende kviser på penis gir mannen ekstra hodepine, og regner ikke med at de forårsaker psykisk, fysisk ubehag. Med slike problemer er menn flau for å konsultere en lege, noe som gjør sykdommen forsømt, forvandlet til et kronisk stadium. I fremtiden kan det føre til seksuell dysfunksjon, depresjon, infeksjonspartner.

Til brudd på personlig hygiene kan også tilskrives bruk av aggressive vaskemidler med alkoholinnhold. Sistnevnte viser årsaken til irritasjon, tørking av penisens hud. Det er verdt å merke seg at den menneskelige epidermis har den naturlige egenskapen til rensing fra epidemi og bakterielle infeksjoner som trer inn i den.

Typer av utklipp

Avhengig av etiologien, sykdomsforløpet har bobons forskjellige farger - hvit, gjennomsiktig, rød, graden av utslett, type, størrelse. I tillegg er gruppene forskjellige i innholdet av stoffet i dem. Uønsket utdanning kan medføre smerte, kløe, klø eller passere uten dem. Tenk på noen av dem.

hvit

En hvit pimple som dukket opp på kjønnssøylen, indikerer trolig et brudd på personlige hygieneregler, som noen ganger tilsvarer forsømmelse av kroppen din. Bobons nest på kjønnsorganene langs hele lengden, hode og skrotum. Hvis du ikke betaler behørig oppmerksomhet til slike formasjoner, vil patogene bakterier multiplisere, noe som fører til ytterligere betennelser, smertefulle opplevelser.

En liten hvit pimple kan oppstå som en seborrheic cyste på kanalene i sebaceous holocrine glands. Utvendig ligner subkutane kviser på penis perle, gulaktige baller i de øvre lagene av huden, litt utragende over overflaten av penis, den nedre kanten av hodet. Etiologien til subkutan pimple ligner på normale bobs - en høyt utsatt hemmelighet av talgkjertlene, eller under puberteten, når puberteten oppstår hos ungdom. Faktisk er verken den første eller den andre formasjonen farlig og forsvinner uten spor over tid eller ved å følge reglene for personlig hygiene.

Pathogenese kan oppstå som en follikulitt på kjønnsøylen - en purulent-inflammatorisk prosess som påvirker hårsekkelen. Papiller er plassert i kjønnshår, skrot, sjeldnere, en pol. De er også ufarlige, oppstår etter mekanisk fjerning av hår, ikke forårsake smerte. En anti-baktericid gel med intim bruk vil bidra til å oppnå tidlig forsvinning.

Oppdrettsbobonen fremmer kvaliteten på undertøy. Syntetisk vev skaper på et intimt sted en allergisk reaksjon, drivhuseffekten, som produserer en purulent pimple på penis. Fraværet av ventilasjon er et gunstig miljø for utvikling av patogener, noe som kan føre til utslett, hvit ål. For å unngå ytterligere rødhet vil det hjelpe sengetøy fra naturlige stoffer med fri rase, antiseptiske produkter.

Utseendet til uskadelige hvite skiver kan imidlertid ikke begrunnes bare ved brudd på hygieniske regler eller kunstige stoffer. Slike purulente pimple på penis kan skyldes herpes, en smittsom sykdom forårsaket av diplococcus eller gjærlignende sopp - gonoré, candidiasis. Sistnevnte infiserer mennesker bare gjennom seksuell kontakt. Smertefulle opplevelser, fysisk ubehag ledsaget av kløe, brennende, hevelse og rødhet, kolikk i underlivet. Urinrøret skiller ut en ubehagelig luktvæske, noe som forårsaker problemer når urin slippes ut.

I tillegg kan de nevnte tegnene indikere onkologiske sykdommer. Langvarig purulent akne på penis, en økning i antall og størrelse forplikter mannen til å tenke på deres utseende og besøke legenes kontor.

Phlegmon i form av inflammatorisk ødem er et tegn på herpes som har påvirket mannlige kjønnsorganer. Uten mageblærer er vesiklene fylt med en hvitaktig, gulaktig serøs væske. Dekk kjønnspolen, reiret på pennens hode, pungen, rundt analåpningen. Den første fasen av patogenesen fortsetter uten alvorlige konsekvenser og synlige komplikasjoner, men når de åpnes, reagerer blærene med merkbar kløe og brennende følelse. Komplementerer patologien økt kroppstemperatur.

Allergisk balanopostitt produserer celiac-fri vesikler med væske langs hele organets lengde, på penisens hode, er en forløper for den begynnende kjønnsallergien som fører til overflate erosjon. Ofte ledsaget av rødhet, hevelse, smerte og brennende følelse. Hovedårsaken er bruken av latexkondomer, matallergene. Å unngå allergifremkallende matvarer og prevensjonsmidler vil bidra til å bli kvitt uønskede vekst.

rød

Den røde akne på penis indikerer ofte forekomst av seksuelt overførbare sykdommer. Slike patologier fører til nedsatt seksuell funksjon, erektil dysfunksjon og mulig infertilitet.

De kan for eksempel være:

 • herpes manifesteres av kløende, blødende sår, som til slutt fører til betennelse i blæren;
 • candidiasis er preget av små arr, røde områder, alvorlig kløe og ubehagelig utslipp fra urogenitale kanalen;
 • gonoré påvirker slimhinnene, dannelsen av kviser på penis er resultatet;
 • virusinfeksjon av molluskum contagiosum omfatter genital kolonne, slimhinner;
 • balanoposthitt forårsaker akne på hodet, betennelse i forhuden;
 • syfilis danner sår med en skinnende overflate, utskillelse av blod.

Slike akne med røde betente områder dannes på grunn av trichomoniasis, klamydia, psoriasis, kreft. Pubic lice etterlater rød akne på penis i skjønnhetsområdet.

Hudfarger

Vorteformet vekst av hudfargen - kjønnsvorter forårsaket av humant papillomavirus. Utdanning tilhører seksuelt overførbare sykdommer, seksuelt overført, noen ganger kontakt. Ledsaget av kløe, brennende følelse, utseendet på vorte-lignende kondylomer, som forvandles til knuter uten rosa-grått pus. Mangel på riktig behandling fører til kreft i kjønnsorganene.

terapi

Bare ved å besøke legekontoret, kan du finne ut hvordan du behandler akne på penis. Små røde bobber med en osteblomst, kløe, brennende er et resultat av en soppsykdom - Candida. Clotrimazol, flukonazol, fucis, livarol er topisk virkende bredspektret antifungal linimenter som lykkes med å bekjempe nesten alle patogene sopp. De bidrar til å bli kvitt akne i kjønnssøylen med en sekundær infeksjon.

Det irriterende kjeppeluset blir ødelagt av antiparasittisk kretamiton, spregal, permetrinsalve, benzylbenzoat. Årsaken til lusens død, har en kurativ effekt med kløe, som er en del av esdepaletrin, er insektgift. Nestende lus, bløtdyr contagiosa er nok til å håndtere en gang.

Antihistaminer alerzin, loratadin, tsetrin, fenistil, Erius - siste generasjons produkter. Ser som histaminreseptorblokkere, reduser terskelen for følsomhet overfor allergiske reaksjoner av rask og langsom handling. For å fjerne akne, vil det ikke være nok bare for å bruke medisiner. Bytting av undertøy med naturlig sengetøy vil fortelle deg hvordan du blir kvitt rødhet.

Antibakterielle legemidler brukes oralt, eksternt. Ampicillin, augmentin, amoxiclav, flemoxin, amoksil har en bakteriedrepende og bakteriostatisk effekt. Den første forårsaker døden av patogene mikroorganismer, den andre - hemmer reproduksjonen. Du bør imidlertid ta hensyn til at med positive egenskaper kan de forårsake en allergisk reaksjon. Derfor, hvordan å behandle akne på penis, må du først konsultere legen din.

Et tillegg til liniment, tabletter betyr kirurgisk inngrep, fjerning av vekst med laser, frysing.

Behandling med folkemessige rettsmidler sørger også for å bli kvitt plager forårsaket av seksuell kontakt, men det er vanskelig å si hvor effektive de er. Den resulterende ufarlige subkutane kviser kan være et symptom på en seksuelt overførbar sykdom, noe som er mye lettere å kurere i den innledende fasen. Ellers, for ikke å unngå problemer med styrke, sex, generell helse for en mann.

Legene advarer! En sjokkende statisk er etablert, som er mer enn 74% av hudens sykdommer - en parasitt av parasitter (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider gir sikkerhetsproblemer mot systemet, og den første slår fast vårt immunsystem, som skal beskytte systemet mot ulike sykdommer. Hodet til Institutt for parasittologi delte en hemmelighet, hvordan å bli kvitt dem raskt og rense dem med huden deres, det er nok. Les videre.

Årsaker og hvordan å kvitte seg med ål på penis

På penis hos menn kan akne oppstå i forskjellige farger og størrelser, lik tørrpapir eller med flytende innhold. Ofte blir de et tegn på farlige patologier overført gjennom seksuell kontakt.

Det er nødvendig å konsultere en spesialist hvis ålene på penis ikke forsvinner lenge og forårsake alvorlig ubehag.

Spesielle funksjoner

Akne - et hudutslett av forskjellig natur, som har utseende på tuberkler. De kan males rødt eller hvitt, være solid eller ha vannaktig konsistens.

Akne er i stand til å vises helt på hvilken som helst del av kroppen, inkludert kjønnsorganene. På penis kan akne lokaliseres ved basen eller påvirke kropp og hode.

For det meste skjer det kjønnsorganiske formasjoner av liten størrelse, men i området nærmere skjønnhetsdelen blir de ganske store.

Akneutslett dekker ikke ofte hele penisens hud, og i de fleste tilfeller vil en mann vise klynger av flere stykker. I utseendet er utslett ganske enkelt å bestemme årsaken som provoserte deres forekomst.

arter

På penis hos menn kan det danne akne i både rød og hvit. Oftest gir de ingen ubehag for en mann, men ikke la dem være uten tilsyn.

rød

Rød akne på penis er vanligvis supplert med utseendet av symptomer som smerte, brennende og kløe. Årsakene til dette fenomenet ligger i den patologiske prosessen, som utvikler seg i de øvre lagene av epidermis og kanalene i talgkjertlene.

Røde utslett, som er lokalisert i bunnen av penis, kan bli en reaksjon på overoppheting eller brudd på hygieniske regler.

Kjelen kan være ledsaget av utviklingen av smertsyndrom, økning i kroppstemperatur og økning i lymfeknuter.

Utslett av rød farge angir vanligvis virale og soppinfeksjoner av opprinnelse, og de kan også forekomme med ulike kjønnsorganer.

hvit

Hvit akne utgjør ingen trussel mot menneskers helse og er ikke smittsom mot andre. Ofte oppstår de når sebaceous kjertlene er blokkert og til slutt forsvinner uten spesiell behandling mens du opprettholder penisens hygiene.

Sebaceous cyster kan vises på orgelet hvis for mye sekresjon akkumuleres i talgkjertlene. Den komprimeres, og den resulterende tuberkel blir gul.

I ungdomsårene kan slik hvit akne forekomme i strid med den hormonelle bakgrunnen og den aktive utviklingen av kjertlene, som etterfølgende vil fremstille et smøremiddel for hodens korolla.

kviser

På penisens hud kan det oppstå støt som følge av den spesielle strukturen og arbeidet til talgkjertlene.

Oftest forekommer de under pubertet, når sebaceous kjertlene fullfører formasjonen. Faktisk er dette fenomenet regnet som normalt, og støtene kan lokaliseres rundt omkretsen av penis.

punkter

Svarte prikker på penis er et direkte tegn på seksuelt overførte patologier. Vanligvis bringer de mye angst til en mann og krever en obligatorisk konsultasjon av en lege.

Fordyde granulater

På penis kan menn oppstå små utslett, papler eller flatt rutet, som er malt hvitt eller kjøttfarget.

Fordyde granulater gir ikke ubehag og klør ikke. Papuler kan øke med innsnevring av sebaceous kirtelkanalen, blokkerer munnen med en film og akkumulering av utsöndrede sekreter inne i granulatene.

Hvordan behandle akne på penis

Uavhengig, hjemme

Hvis akne oppdages på penis, er det nødvendig å opprettholde hygienene i kjønnsorganene og vaske dem to ganger om dagen med et spesielt middel eller vanlig såpe.

I tillegg må du hver dag bytte undertøy og gi preferanse til naturlige materialer. Det er ikke nødvendig å ha tettsittende bukser og for tiden å forlate seksuelle forhold.

Narkotikabehandling

I tilfelle at årsaken til akne ligger i hudsykdommer, kan følgende medisiner gis:

 • antiseptiske midler;
 • antihistaminer;
 • hormon salver og kremer;
 • antibakterielle stoffer for innendørs og utendørs bruk.

lokalisering

Akne og akne på penis kan være lokalisert helt i noen del av den. Nærmere på hodet vises utslett av liten størrelse, og større er lokalisert nærmere basen.

På hodet

Sannsynligheten for hvit og rød akne er den samme.

Det skal huskes at hvite utslett ofte ikke utgjør en trussel mot helsen, men de røde er et tegn på noen patologi. I nærheten av penis- og urinrørets hode vises vekst og kjønnsvorter oftere.

Video: Nyttig informasjon

Årsaker til

Årsaker til akne på kjønnet kan være forskjellige, og ofte blir de et av symptomene på seksuelt overførbare sykdommer.

Betennelse i sebaceous kjertler

Hvis personlig hygiene ikke observeres hos en mann, kan sebaceous kjertlene bli betent, noe som provoserer utseendet av akne på orgelet.

Ofte skjer en slik inflammatorisk prosess med deltagelse av testosteron, under påvirkning av som i stor grad øker viskositeten til talg. Gitt denne faktoren, forekommer akne ofte hos ungdom, men det kan også forekomme hos menn i moden alder.

Hos voksne pasienter forekommer utslett i bunnen av penis, og hos ungdom blir kanten av penishodet stedet for lokaliseringen. Slike akne gir ikke noe ubehag, men med ytterligere manglende overholdelse av personlig hygiene kan det oppstå komplikasjoner.

Allergisk akne hos barn. Foto her.

Betennelse i hårsekkene

Hos menn er små mengder hår tilstede på penis, og under påvirkning av noen faktorer kan folliklene bli betent. I de fleste tilfeller skyldes dette kontaminering eller unormal hårvekst.

Slike utslett kan forårsake smerte og ubehag, men utgjør ikke en helsefare. Ofte oppstår ubehag når du berører dem eller når du har for stramt sengetøy.

Seksuelt overførte sykdommer

Penisutbrudd forekommer ofte i seksuelt overførbare sykdommer, og slik akne har noen særegenheter.

Når candidiasis på epidermis ser utslag av rød akne, som er lokalisert på pennens hode og forhuden. Trossen hos menn er karakterisert ved utseendet av utladning av en ostemasse-lignende konsistens fra urinrøret.

Med syfilis vises akne på penis innen tre måneder og er et sår med røde marginer. I fravær av effektiv behandling kan utslett forsvinne over tid, men patologien vil fortsette sin progresjon i hannkroppen.

Deretter utvides det berørte området betydelig, og ytterligere symptomer vises, og etter hvert blir syfilis kronisk.

Klamydia er preget av dannelsen av små sår på kjønnsorganene. I scabies er penis dekket med små røde flekker, og mannen er plaget av kløe, og oftest om natten.

Papillomavirus

Hvis en papillomavirus kommer inn i hannkroppen, kan kjønnsvorter vises på kjønnsorganene. Slike tette formasjoner er små i størrelse og har koniske tips.

Vanligvis forårsaker slike vorter ikke smerte, men kan forårsake ubehag under samleie. Slike formasjoner krever behandling, siden risikoen for transformasjon i maligne vekst er for høy.

herpes

Utseendet til en vesikkel på kjønnsorganet kan være et tegn på en patologi som kjønnsherpes. Området rundt kvise blir rødt, og når det er ødelagt, vises et lite sår.

Provoking faktorer

Alle faktorer som provoserer utseendet av lesjoner på penis er konvensjonelt delt inn i flere grupper:

 • brudd på personlig hygiene;
 • allergisk mot dusjprodukter;
 • smittsomme sykdommer;
 • hypotermi eller overoppheting av kjønnsorganene;
 • funksjonsfeil i immunsystemet;
 • krenkelse av kroppens hormonelle bakgrunn
 • hyppig stress og følelsesmessig stress.

Bli en kilde til infeksjon som er i stand til systemiske patologier og seksuelt overførbare sykdommer. I tillegg er det mulig infeksjon gjennom husholdningsartikler som brukes av den syke personen.

Ofte utseendet på akne på penis og provosere kreftprosesser som utvikler seg i en manns kropp.

symptomer

Noen typer akne som oppstår på kjønnsorganene til menn, forårsaker ikke ubehag og smerte.

Imidlertid er det utslett, hvis tilstedeværelse på penis er ledsaget av utviklingen av følgende symptomer:

 • smertsyndrom;
 • kløe;
 • brennende følelse.
Ofte blir akne på penis så smertefull at sex bare er umulig. Menn har problemer i det intime livet, og deres psykologiske tilstand er forstyrret.

diagnostikk

Hvis noen form for akne oppstår på penis, er det nødvendig å konsultere en urolog eller venerolog.

Spesifikke studier består i å ta et smet fra en preputial sac eller urinrør, eller skrape fra området av den berørte epidermis.

I tillegg kreves generelle studier som blod og urintester. I tilfelle at utseendet på akne på kjønnsorganene ikke er forbundet med mannlige problemer, vil det bli nødvendig med konsultasjon med en endokrinolog eller en onkolog.

Forebygging av forekomst

For å unngå dannelse av akne på kjønnsorganene, er det nødvendig å følge noen regler.

Først og fremst er det nødvendig å bruke undertøy laget av naturlige stoffer og sørg for at underbuksene ikke klemmer huden, noe som kan forstyrre blodsirkulasjonen. Det er nødvendig å kle seg i henhold til været, for å unngå hypotermi og overoppheting av kjønnsorganene.

Hva å gjøre hvis akne vises på penis

Pimples på penis ofte føre til at mennene konsulterer en lege.

Disse utslettene gjør at du mistenker det verste, noen alvorlig smittsom sykdom, men faktisk er de ofte helt ufarlige.

La oss prøve å finne ut når du skal høres alarmen og hva skal du gjøre hvis en mann la merke til pimples på kjønnsorganene hans.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Spesielle funksjoner

Under akne forstår vi vanligvis utslett på huden, som ligner tuberkler.

Imidlertid kan de være hvite eller røde, harde eller vassen.

Akne har ikke grensen for spredning på menneskelig hud, og regionen av de ytre kjønnsorganene er ikke noe unntak.

Pimples på penis kan dukke opp både på basen og på penisens kropp, og til og med på hodet.

Foto: lite utslett på hodet

 • Vanligvis er disse små elementer, de kan være større hvis de er lokalisert nærmere kjønnsdelen av kroppen.
 • Også, akne sjelden dekker tydelig hele huden på penis, det er vanligvis klynger på 3-5 stykker.

Utseendet på utbrudd på penis viser ganske klart årsaken til utseendet deres, men det er ikke overraskende at akne ser ut til å få menn til å bekymre seg.

Vanligvis setter en konsultasjon med en lege raskt alt på plass.

arter

Kviser på penis kan være rødt (med tegn på betennelse) eller hvitt. Hvit akne kalles så på grunn av det hvite hodet, som pepper gjennom hudlaget.

Vanligvis er de trygge, men du bør nøye se på utseendet deres.

rød

Rød akne blir ofte ledsaget av ekstra symptomer - kløe, brennende, ømhet.

Dette skyldes den inflammatoriske prosessen som begynner å utvikle seg i sebaceous kjertelkanaler eller de øvre lagene i huden.

Ikke alle er en helsefare, men de bør tas seriøst.

 • Røde utslett i bunnen av penis virker som en reaksjon på overoppheting eller hygiene. Det er nok å svette sterkt, og ikke å vaske i tide for slike kviser for å kaste den pubic delen og penisens hud. De utgjør ingen trussel mot helsen, men hygiene bør styrkes.
 • En stor rød pimple - en furuncle - kan dukke opp på bunnen av penis eller under huden. Det forårsaker smerte, temperaturen i kroppen kan stige, og inguinal lymfeknuter øker. Du bør umiddelbart konsultere en lege, fordi i de forsømte tilstandene, blir slike elementer fjernet kirurgisk.
 • Andre røde utslett av forskjellige typer (spottet, vassen, i form av sår, individuelle inflammerte elementer) er vanligvis symptomer på sopp- eller virusinfeksjoner. Så kan det være en sykdom, seksuelt overførbare sykdommer. I så fall, konsulter lege.

hvit

Hvite kviser på penis bør vanligvis ikke være en årsak til spenning.

De ser ut som små knuter eller lite lettere.

Foto: små hvite utslett

 • De fleste av dem oppstår på grunn av blokkering av talgkjertlene. I dette tilfellet er huden på penis dekket av små støt. Denne tilstanden gir ikke noe ubehag for mannen, og kviser forsvinner over tid, samtidig som det opprettholdes et tilstrekkelig nivå av renslighet av det seksuelle organet.
 • På penisens hud kan det forekomme og sebaceøse cyster. Deres grunn ligger også i blokkering av talgkjertlene, men deres hemmelighet akkumuleres i store mengder og blir tett. I dette tilfellet har bumpen en gulaktig fargetone. Disse cysterene forårsaker heller ikke ubehag og er trygge. I sjeldne tilfeller kan de bli betent eller vokse i størrelse, da må du besøke en lege.
 • Hos ungdom kan hvite utslett vises på penisens hode under huden som dekker det. De oppstår i løpet av den hurtige hormonelle tilpasningen og er forbundet med den aktive utviklingen av kjertlene, som i fremtiden vil frigjøre smøremiddel til hodet corolla. Noen ganger forblir disse kviser for livet, men de forstyrrer ikke samleie og gir ingen andre ulempe.
 • Hvit purulent pimple ved basen av håret snakker om betennelse i follikel. Dette kan oppstå på grunn av hygiene eller mekanisk hårfjerning.
 • Små tette vekst som kan oppstå på pennens hode, vil allerede være en alvorlig grunn til å gå til legen. De har en spiss spiss eller til og med flere av dem. Så kan det være en seksuelt overførbar sykdom - kjønnsvorter. De gir ubehag under samleie, og det er farlig å forlate dem uten tilsyn.

Video: "Genital Herpes"

lokalisering

Pimples kan vises på penis i noen del av det.

Større er plassert nærmere basen, på hodet har de vanligvis en liten størrelse.

På huden som dekker penis, er det en liten mengde hår, slik at det kan forekomme akne her av samme grunner som i andre deler av kroppen - blokkering av talgkjertlene, betennelse i hårsekkelen.

På hodet

Hvite og røde flekker på penisens hode kan vises med samme grad av sannsynlighet.

Men her skal de ha spesiell oppmerksomhet.

Og hvis den hvite kvise under forhuden fortsatt kan være trygg, betyr det rødt sannsynligvis et alvorlig problem.

Elastiske vekst, toppede kondylomer, opptrer også først og fremst på pennens hode, nær urinrøret.

Et utslett på hodet forårsaker vanligvis ubehag, fordi det er mye mer nerveendringer enn i andre deler av penis. Dette er en hyppig grunn til behandling av menn til legen.

Flere Artikler Om Typer Acne