Forstørrede porer - dette er det virkelige problemet med mange kvinner med kombinasjon eller fet hud. Ofte blir utslett og problemer med porer observert i T-sonen, denne delen av ansiktet er den mest sårbare på grunn av det store antallet sebaceous og svettekjertler.

I de forstørrede porene, smuss, støv, hemmeligheten til talgkjertlene og rester av kosmetikk akkumuleres stadig. Dette fører til blokkering og stimulerer utseendet til komedoner (svarte flekker) og akne. Det er nødvendig å behandle problemporer i begynnelsen, ellers kan ubehagelige komplikasjoner forekomme i form av hudutslett, oljeaktig glans og dannelse av pustler.

I noen tilfeller, for eksempel når predisponering til forstørrede porer er arvet, kan problemet ikke elimineres helt. Imidlertid vil spesiell omsorg og kosmetiske prosedyrer bidra til å forbedre tilstanden i ansiktet, gjøre huden mer elastisk og porene mindre merkbare.

For hvilke grunner ekspanderer porene?

Et slikt problem kan oppstå i ungdomsårene og forbli for livet. Og gjennom årene ekspanderer kanalens munn og blir mer synlige. Hvordan bli kvitt forstørrede porer i ansiktet? I de fleste tilfeller vil kunnskap om årsakene hjelpe dem.
Følgende faktorer kan påvirke utvidelsen og utvidelsen av porene:

 • arvelig disposisjon
 • oljeaktig og kombinert hudtype;
 • hormonforstyrrelser forårsaket av pubertet, graviditet, p-piller, overgangsalder eller funksjonsfeil hos endokrine kjertler (reproduktiv, skjoldbrusk, hypotalamus);
 • svekket metabolisme;
 • arbeidsforstyrrelser og sykdommer i fordøyelseskanaler;
 • hyppig forbruk av matvarer som inneholder animalsk fett, karbohydrater og krydder;
 • svikt i immun- eller nervesystemet;
 • inaktiv, stillesittende livsstil, alkoholmisbruk og røyking;
 • misbruk av soling. Hvis huden blir konstant utsatt for sol eller ultrafiolette stråler, er den dehydrert og tørker;
 • overdreven bruk eller bruk av kosmetikk av lav kvalitet, spesielt med pulver og fundament, som tetter kanalene;
 • ta vare på huden med uegnet midler;
 • påvirkning av forurenset miljø.

Hvis du mistenker at problemene med porene begynte på grunn av noen sykdommer, gjennomgår hyppige påkjenninger, reduksjon av kroppens beskyttende funksjoner, umiddelbart undersøkelse for rettidig medisinsk hjelp. En integrert tilnærming, definert av en spesialist, vil være mer effektiv enn noen lokale tiltak.

Ansiktsrensing

Hvis porene begynner å tette sammen med sekret fra talgkjertlene, er deres betennelse uunngåelig. Huden blir samtidig mindre elastisk og elastisk. Derfor er det ekstremt viktig å lære å rengjøre ansiktets hud på riktig måte.

Den viktigste måten å bekjempe det økte fettinnholdet i huden og forstørrede porene er vasking. Gjør denne prosedyren skal være daglig, ved hjelp av spesialverktøy - geler og skum for hudtype. Slike rusmidler renser spesielt huden mot tilstoppede porer. Det er mulig å utføre kontrastvask, det toner opp, forbedrer blodsirkulasjonen og forbedrer hudens elastisitet.

Pass på å vaske av kosmetikk og vaske før sengetid, om natten skal huden hvile og gjenopprette. Du trenger ikke å gni ansiktet med et håndkle, det er bedre å bare bli våt.

Etter at huden er renset, tørk ansiktet med tonic. Det strammer porene, gir ut hudtonen og forbereder overflaten for påføring av fuktighetskrem. Tonic er bedre å bruke på huden, ikke med en bomullsstykke, men med fingertuppene, vil dette betydelig redusere forbruket. En fuktighetskrem påføres den tonete huden.

Skrub huden peeling

Store porer i ansiktet, hvordan bli kvitt dem? Exfoliate hjelper. Denne prosedyren frigjør huden fra døde celler, noe som betydelig øker prosessen med regenerering, reduserer risikoen for forurensning og porebetennelse, hvoretter huden begynner å puste. Et effektivt middel i kampen mot forstørrede porer er scrubs for fet hud. Påfør bare skrubbe til det rensede ansiktet med myke sirkulære bevegelser for ikke å skade huden.

Advarsler og anbefalinger:

 • Bruk ikke ofte skrubbe, nok to ganger i uken;
 • Påfør produkter med store granulater veldig nøye, for ikke å skade huden;
 • hvis det er akne i ansiktet, er det bedre å utsette peeling prosedyren til de helbrede;
 • i nærvær av hudirritasjon eller utslett, anbefales ikke skrubbe.

Forstørrede porer i ansiktet, hvordan bli kvitt ved hjelp av kosmetiske prosedyrer

Vel redusere porene og gi huden et attraktivt utseende av ulike kjemiske peeling. I salonger er glykolisk peeling nå utbredt. Denne prosedyren reduserer porene betydelig ved å peeling det øverste laget av huden med en løsning av glykolsyre.

Enzym peeling er også populær, som består av enzymer som glatter overflaten av huden og løser opp i porene.

Kryoterapi (kald behandling) og kryomassasje er også ganske etterspurt i kosmetikk. Disse prosedyrene lindrer ikke bare huden og reduserer sekretet av talgkjertler, men aktiverer også stoffskiftet, som positivt påvirker utseendet og trivsel generelt.

Darsonvalisering (eksponering for pulsstrøm) forbedrer også fargen og tilstanden til huden, lindrer den av akne og komedoner.

Ultralyd stimulering aktiverer kollagen syntese, forbedrer hudens elastisitet, renser og stimulerer innsnevring av kanalene. Mange mennesker liker denne prosessen fordi den forsiktig påvirker epidermis og har ingen bivirkninger.

Microdermabrasion - sliping av huden med en blanding av sand og aluminiumoksid mikrokrystaller. Hudoverflaten er merkbart nivellert i lang tid.

Sliping eller laser peeling er også en svært effektiv metode. Laserstrålen fjerner det øvre laget av epidermis, som gjør at du kan påvirke selv de dypeste porene. Men denne prosedyren har en betydelig ulempe - det kan være veldig smertefullt, og restaureringen av huden kan ta flere måneder.

Store porer i ansiktet, hvordan bli kvitt masker

For å møte masker har de forventede fordelene og ikke har en negativ innvirkning, må du velge riktig eller lage dem selv. Før du bruker en maske, trenger du å vite noen regler:

 • For å lage ansiktsmasker må du bare bruke naturlige ingredienser av høy kvalitet.
 • Det er lettest å smale porer med masker som inneholder protein. På grunn av egenskapene er det godt strammet hud. Friske hjemmelagde egg - den beste delen av ernæringsmassen;
 • Før du bruker en maske for å begrense porene, vær sikker på å teste dens sammensetning;
 • Det er ønskelig å vaske av masken med varmt vann, og etter å ha fjernet det, påfør krem ​​på huden;
 • Påfør en maske på oljeaktig porøs hud bør være minst to ganger i uken.

Oppskrifter masker for å begrense porene

Det er ikke nødvendig å umiddelbart gå til salongen og ty til kosmetiske prosedyrer, du kan prøve å forberede dine egne midler for å eliminere problemer med porene.

Tomatjuice Mask

Tomatgrus er nyttig fordi det ikke bare har en gunstig effekt på brede porer, det lyser også og gjør pigmentplettene mindre synlige. Fra moden tomat må du fjerne frøene og mosen, bruke vasselen på ansiktet, etter å ha renset den. Skyll med kaldt vann etter 10 minutter og fukt huden med krem. Ikke misbruk denne masken, det er nok å gjøre det en gang i uken.

Egg hvit maske

Bland det piskede proteinet med noen dråper sitronsaft. Påfør et tynt lag med maske på den rensede huden, vent til proteinet tørker og påfør et annet lag. Når masken er helt tørr, vask den av og legg en nærende krem ​​på ansiktet. Denne blandingen reduserer sekretjonen av talgkjertlene og smalner de utvidede kanalene godt.

Baking soda

Mange vet om rensende og eksfolierende evner av brus. Påfør en liten gel på bomullspinnen og dryss med brus. Masser problemområdene med en vattpinne grundig og la skummet stå i ansiktet til det tørker. Allerede den første prosedyren vil gi en merkbar effekt - svarte prikker blir bleke, og porene blir mindre.

Gelatinemaske

Ta en spiseskje gelatin og svart te, bland godt og sett i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Påfør blandingen på ansiktet med en børste. Etter tørking må du forsiktig fjerne masken fra ansiktet.

Infusjon Hypericum

Hell en skje med Hypericum-gress med 100 ml vodka eller alkohol, la den stå i en kjølig mørk plass i en uke. Tynn tinkturen og fortynn med vann i forholdet 1 til 1. Tørk ansiktet med denne infusjonen, denne prosedyren reduserer de forstørrede porene betydelig, gjør dem mindre merkbare.

Hvordan bli kvitt forstørrede porer i ansiktet

Oljeskinn - på den ene side, denne fordelen - denne typen hud krever ikke ekstra ernæring og er mindre utsatt for dannelse av rynker og andre tegn på aldring.

Men denne "fordelen" gir henne elskerinne en masse problemer - uttalt glans, svarte flekker, akne og forstørrede porer. Det er spesielt vanskelig å fjerne de brede porene på ansiktets hud. Hvordan begrense porer i ansiktet og redusere utseendet på andre egenskaper av fet hud ?,

Det er kjent at menneskelig hud er et slags speil av hele organismen. Det er viktig å identifisere årsaken til hudproblemer og fikse det. Hvis du bare forholder deg til eksterne manifestasjoner - hudtilstand og ikke tar hensyn til mulige brudd i arbeidet med indre organer, så blir det ikke noe resultat. Sykdommer i mage-tarmkanalen, dårlig ernæring, kronisk stressende situasjoner, hormonelle sykdommer - alt dette har umiddelbart og eksklusivt innvirkning på tilstanden til huden vår.

Hvorfor vises oljeaktig glans og forstørrede porer i ansiktet? Hudceller syntetiserer talg, som under normale forhold skaper et beskyttelsesdeksel som nærer huden på en bestemt måte.

Hovedproblemet med fet hud er et overskudd av talg, som utvider porene. Gradvis blir hudens porer tilstoppet, komedones form (de såkalte svarte flekkene), og gunstige forhold oppstår for utseendet av pustulært utslett.

Jo før du begynner å utføre hele komplekset av kosmetiske og restorative tiltak, jo raskere og mer effektivt vil du kunne begrense porene i ansiktet. En av de viktige reglene for hudpleie av denne typen er ikke bare regularitet, men også moderasjon. Overdreven omsorg, uoppløselig serie av rensing og andre kosmetiske manipulasjoner vil ikke føre til forbedringer, men forverre tilstanden.

Så, den generelle planen for å håndtere utvidede porer:

 1. gi preferanse til riktig ernæring, riktig veksling av arbeid og hvile;
 2. rengjør huden regelmessig hjemme;
 3. systematisk delta i et kosmetologisenter.

Restorative aktiviteter

Alle vet om viktigheten av riktig ernæring, men ikke alle overholder sine prinsipper. I tilfelle av problem hud - dette er utgangspunktet for programmet for omsorg og forbedring av tilstanden. Det er nødvendig å utelukke eller begrense så mye som mulig altfor stekt og fettstoffer, næringsmidler og andre matvarer som inneholder konserveringsmidler, overdrevet krydret mat, søtsaker og brus.

Preferanse bør gis til melkesyreprodukter, frokostblandinger og grønnsaker, honning og frukt. Også, ikke glem om regelmessigheten av mat, overholdelse av visse mellomrom mellom måltider.

For å eliminere stress og deres konsekvenser, er det nødvendig å tildele nok tid til riktig søvn og aktiv hvile, for å tilbringe tilstrekkelig tid i frisk luft. For å styrke nervesystemet og øke motstanden mot stress, kan du mestre ulike åndelige praksis eller interessere deg for yoga.

Hudpleie hjemme

Det er i regelmessigheten av hjemmet kosmetiske prosedyrer er den største effekten. Engangsbesøk på selv de beste skjønnhetssalongene vil ikke gi resultater hvis grunnleggende hjemmepleje er utilstrekkelig.


For å begrense porene i ansiktet, er det nødvendig å rengjøre ansiktets hud om morgenen og om kvelden med et nøytralt rengjøringsmiddel (for eksempel baby såpe eller en spesiell gel for vask). Etter vask er det nødvendig å behandle ansiktet med tonic for å begrense porene. Midler basert på agurk, sitron, salicylkomponent har en god effekt.

Nærende krem ​​for fet hud bør ha en lett tekstur og matche alderen på kvinnen. Overflødig ernæring i stedet for nytte skader bare fet hud. Du bør ikke bruke tonal fundament og kremmaskerende huddefekter fører til ytterligere blokkering av porer og enda mer ekspansjon.

Det ukentlige programmet for fet hudpleie inkluderer 2 hovedpunkter - det er en skrubbe (bedre fra syntetiske, mindre traumatiske komponenter, og ikke fra fruktfrø) og masker for å begrense porene (kan tilberedes hjemme).

Fordelen med hjemmelagde masker er at den eksakte naturlige sammensetningen er kjent og produktets friskhet er garantert. Masken skal være tykk nok til ikke å spre seg over ansiktet, og bør ikke tørke helt ut på huden. Ingredienser bør blandes i et nøytral glass, porselen eller keramisk bolle. Maskeringen (10 eller flere prosedyrer) lar deg raskt begrense porene i ansiktet hjemme.

Det er klart at en hvilken som helst maske påføres ren hud i 15-20 minutter, helst etter behandling med skrubbe. Masken fjernes med en spatel, huden er gjennomvåt med et serviett, bør ikke vaskes.

Det er mange muligheter for masker for fet hud. Det enkleste å forberede følgende:

 • honning-gjær - 2 dessertskjeer med vanlig gjær blandet med samme mengde flytende honning, fortynnet med ansiktet tonic, grønn te eller aloe juice til en tykk krem;
 • honning-yoghurt - 4 dessertskjeer med honning fortynnet i samme mengde fettfattig rømme eller yoghurt, tilsett noen dråper sitronsaft;
 • protein og potet - egghvite, pisket med en klype salt, blandet med revet rå potet revet på en fin riper;
 • protein havregrynsmaske - bland pisket egghvite med 2 dessertskjeer av havregryn, malt i kaffekvern; havregryn kan også blandes med agurk eller kål-pickle;
 • den klassiske masken av friske agurker - stor agurk kuttet i skiver og legg på ansiktet;
 • leire apotek leire hell varmt vann og la i 2 timer, bland grundig til konsistensen av tykk rømme, gjelder på ansiktet og dekselet med plastpose;
 • protein og eple - bland forsiktig en egghvite med to usøte epler, fint revet revet aprikos, fersken, blomme og jordbærpuré har også en lignende tørkeeffekt.

Mask for å smale porene på ansiktet, selvfølgelig, kan ikke bare være hjemmelaget. Det er ikke nødvendig å velge den dyreste masken. Nøye studier bør ikke prislappen, og sammensetningen og gi preferanse til oljefrie midler.

Det anbefales å velge kosmetikk av en linje eller minst en produsent for å utelukke mulige negative vekselvirkninger av kosmetiske komponenter. Generelt bør kjøp av kosmetikk være bra å løse følgende oppgaver:

 • Sug fettete plugger i porene og rengjør dem;
 • Undertrykke veksten av akne-forårsaker bakterier;
 • Reduser sebumproduksjonen i områder med hudproblemer;
 • For å forbedre beskyttelsesegenskapene til huden, øker den menneskelige immunitet;
 • Krympe og glatte porestørrelser;

Salon skjønnhetsbehandlinger

En ansiktsmaske som begrenser porene og andre hjemmelagde kosmetikk, bør ideelt sett kombineres med et besøk til skjønnhetssalonger. Den første og viktigste grunnen til å gå til en profesjonell dyp rensing av huden. I tillegg er det ganske mulig å forbedre tilstanden til fet hud ved hjelp av fysioterapeutiske prosedyrer: darsonvalisering, kryoterapi, galvanisering, elektroforese.

Darsonvalisering er en innvirkning gjennom høyfrekvent ac-glass. Denne typen elektrisk effekt har ikke bare muligheten til å tørke huden og smale porene, men også en sårhelende effekt som gjør at den kan brukes i nærvær av akne. Virkningen av darsonvalisering bør ikke være for lang, da det er mulig å brenne huden.

Galvanisering er påvirkning av likestrøm, noe som forbedrer den lokale blodsirkulasjonen, og bidrar til renseprosessene. I nærvær av de eksponerte elementene av akne er kontraindisert for bruk.

Mikrobølgebehandling er et elektromagnetisk felt som kan ødelegge sykdomsfremkallende bakterier, akselerere helingsprosessen og innsnevring av porene.

Kryoterapi - en av de hyggeligste prosedyrene - behandling med flytende nitrogen. En behagelig kjøleeffekt kombineres med en tørking og helbredende effekt.


I et forsøk på å forbedre tilstanden til fet hud (trange porer, redusere fet glans, eliminere akne) er nødvendig for å kompetent kombinere hjem og salong skjønnhetsbehandlinger, for å observere prinsippene om å spise sunt og gradvis få en god vane å jevnlig overvåke tilstanden til huden.

Er det mulig å begrense porene en gang for alle

På grunn av de forstørrede porene i ansiktet ser huden ut grov og grov, men det er umulig å fullstendig kvitte seg med dette problemet. La oss snakke om hvordan du visuelt gjemmer porene og hvilke verktøy som vil hjelpe med dette.

 • Årsakene til utvidelsen av porene
 • Er det mulig å begrense porene
 • Hvordan å begrense porene ved hjelp av kosmetikk
 • Hvordan begrense porene ved hjelp av salongprosedyrer
 • Forebygging av forstørrede porer i ansiktet
 • Oversikt over midler

Årsakene til utvidelsen av porene

Noen ganger er porene på ansiktet knapt merkbare, og noen ganger ligner de månekratere. Dette skjer på grunn av opphopning av fett og smuss i kanalene i talgkjertlene, fordi porene ikke er noe mer enn poengene med utgangen til overflaten av huden. Giftstoffer og salter fjernes gjennom porene sammen med svette, derfor kan de ikke "lukkes". Men du kan holde rent og så langt som mulig for å håndtere de faktorene som provoserer ekspansjonen.

Hormonal ubalanse. Ved ungdom og under graviditet kan endringer i det endokrine systemet forårsake overdreven sekresjon av fett og ekspansjon av porene.

Akne sykdom. På grunn av et overskudd av androgener er keratiniseringen forstyrret, og døde hudflakene tetter porene.

Fet hudtype. Akk, økt talgproduksjon er ofte programmert genetisk.

Feil omsorg. For sebum ikke tilstoppede porer, må huden være ordentlig og regelmessig rengjort.

Power. Kjærligheten til krydret og fet, fascineringen med søte kulsyreholdige drikker og bakverk påvirker tilstanden til huden ikke på den beste måten.

Passion for solen. Under påvirkning av ultrafiolett stråling tykker stratum corneum som et naturlig beskyttelsesmål, og det blir vanskeligere for porene å bli kvitt urenheter.

Age. På grunn av ødeleggelsen av kollagen og elastin, mister huden sin elastisitet, blir løs og porene forblir forstørrede.

Er det mulig å begrense porene

De dårlige nyhetene: en gang for alle - nei. Gode ​​nyheter: midlertidig og visuelt - helt. Men dette problemet krever konstant oppmerksomhet, visse anstrengelser og konsekvente handlinger.

Rengjør huden din riktig. Og ikke forsømme å vaske ved hjelp av en pore-smalende gel, skum eller krem.

Hvis problemet er internt, kontakt lege og følg hans anbefalinger. Når du behandler akne, kan du trenge spesielle medisiner, et bestemt kosthold, etc.

Påfør pleieprodukter med effekten av å begrense porene.

Beskytt deg mot solen. Hvis problemet er sterkt forverret i løpet av ferien, gjør en avtale med en skjønnhetspleier for konsultasjoner og prosedyrer.

Hvordan å begrense porene ved hjelp av kosmetikk

For å gjøre porene mindre synlige, trenger du et helt skjønnhetsarsenal.

Scrubs. Slipende partikler som kommer inn i dem, fjerner helt akkumulasjoner av fett, forurensning og de kåte cellene. Huden blir jevnere, porer - mindre synlig.

Krem med hydroksysyrer (salisylsyre, melkesyre, glykolsyre).

Strammende masker.

Pleieprodukter med virkning av smale porer.

Sistnevnte inneholder som regel:

fruktsyrer (glykolsyre, melkesyre, salisylsyre);

solbær olje, borage, kvelden primrose (kvelden primrose) med gamma-linolsyre;

astringent komponenter (calamus, hvite pil, bjørk, bøk, heksehassel, laurbær, myrtle, salvie, eukalyptus, svineblader).

Hvordan begrense porene ved hjelp av salongprosedyrer

Det finnes flere egnede prosedyrer, en kosmetolog vil spørre deg.

Peeling. En spesiell kjemisk sammensetning er påført huden, eksfolierende døde celler og innsnevring av porene. Det kreves et kurs på 6-8 ukentlige prosedyrer.

Kryoterapi. "Fryse" med flytende nitrogen er det du trenger for å øyeblikkelig begrense de forstørrede porene. For en varig effekt er det nødvendig med 15-20 økter.

Desincrustation. Effekten av elektrisk strøm frigjør huden fra produktene av metabolske prosesser. Prosedyren utføres hver 15. dag.

Microdermabrasion. Overflaten av huden fjernes med en spesiell mikrokrystallinsk dyse. Som regel krever opptil 10 prosedyrer, en per uke.

Arsonvalisasjon. Denne typen elektroterapi akselererer eliminering av toksiner og normaliserer aktiviteten til talgkjertlene.

Forebygging av ansiktsporeforstørrelse

Den eneste pålitelige måten å forebygge er å bestemme mulig årsak og handle på situasjonen. Og for dette må du konsultere en lege og finne kompetent omsorg.

Hvordan fjerne forstørrede porer i ansiktet hjemme

Sunn hud uten kosmetiske feil - drømmen til hver kvinne. Huden har mange funksjoner, bidrar til å bevare kroppens helse. Dessverre bidrar miljømessige forhold til organsvikt, og problemer i form av forstørrede porer, rynker, akne og akne innrømmer selv sunne mennesker. For å takle dem, er det viktig å vite hvordan å bli kvitt forstørrede porer i ansiktet. Du kan gjøre dette hjemme eller ta til hjelp av spesialister-kosmetologer. Denne artikkelen inneholder nyttige tips, en beskrivelse av merkede produkter og kosmetiske prosedyrer, folkemessige oppskrifter som kan eliminere den kosmetiske feilen.

Årsaker til forstørrede porer i ansiktet

Huden til en person er en av de viktigste organene, som okkuperer det største området i kroppen. Han er ansvarlig for å puste, metning av små kapillærer med oksygen. Termoregulering, beskyttelse mot skade, ultrafiolett stråling, mikrober, akkumulering av hormoner, deltakelse i vann-salt metabolisme, utskillelse er de viktigste funksjonene i menneskelig hud. Vår deksel har også reseptorfunksjon, fordi konsentrasjonen av nerveender på den er den største i kroppen.

Vær oppmerksom! Dermatologer sier at porene er lungene i dekselet.

Den minste skade eller feil bruk av denne kroppen kan forårsake ikke bare estetisk ulempe, men også bli en inngangsport for infeksjon.

Sebaceous kjertlene fylle porene med en spesiell hemmelig sebum. Det beskytter mot de negative effektene av det ytre miljøet, myker og fukter. Under ugunstige miljøforhold slutter sebum å være et forsvar. På grunn av dette øker stomata og døde celler akkumuleres i dem, forurensning, overflødig fett. Dette fører til blokkering av follikler, fører til utvikling av akne, inflammatoriske prosesser. Innvendige bakterier aktiveres, dette næringsstoffet bidrar til sin aktive vekst. Som et resultat dannes akne, pustler og akne på overflaten av problemområdet.

Den primære kosmetiske feilen oppstår i ungdomsårene. Økningen i produksjonen av kjønnshormoner fører til mange feil i alle kroppssystemer. Økt sekresjon av talg utvider munn av ekskretjonskanalen. Når hormonene "avtar", lukker munnene seg ikke, er det viktig å hjelpe dem.

Advarsel! Hvis forsiktighetsforanstaltninger ikke tas i tide, vil munnene forbli utvidet, og med alderen blir overflaten av ansiktet ujevnt. Gjennom dem trenger toksiner, frie radikaler og andre skadelige stoffer lett inn i kroppen.

Hva er årsaken til økt sekresjon av talg, som forårsaker stomi ekspansjon? Følgende faktorer favoriserer henne:

 1. Overdreven sebumsekresjon er vanlig hos personer med fet hud. Her spiller arvelighet en stor rolle.
 2. Hormonale feil på grunn av funksjonsfeil i endokrine kjertler. De er forårsaket av hormonelle overfall under pubertet, graviditet og overgangsalder, så vel som sykdommer i det endokrine systemet.
 3. Metabolske sykdommer.
 4. Usunn livsstil, inkludert røyking og alkoholforbruk, usunt kosthold.
 5. Forstyrrelse av mage-tarmkanalen, immun- og nervesystemet.
 6. Overdreven påvirkning av ultrafiolett stråling, forårsaker dehydreringsprosessen den akselererte døden av epitelceller, reduserer produksjonen av kollagen.
 7. Bruk av kosmetikk av lav kvalitet, spesielt den daglige applikasjonen av pulver og fundament. Disse kosmetiske produktene bidrar til blokkering.

Det er viktig! Les omhyggelig de omtalte faktorene. Deres fullstendige eller delvise eliminering vil hjelpe til i kampen mot problemet.

Sunn livsstil og ernæring

En annen stor Hippokrates sa uttrykket som alle leger tar som utgangspunkt - "du er det du spiser". Denne uttalelsen gjenspeiler virkningen av forbrukte produkter på menneskers helse. De gjelder for det beskrevne problemet.

Overdreven fascinasjon med fete, stekte, salte og krydrede mat får kroppen til å oppleve stress. Mage-tarmkanalen bruker mye ressurser på fordøyelsen, og ekskresjonssystemet prøver å aktivt fjerne rester av skadelig mat. I dette tilfellet er det ikke bare nyrene og leveren som påvirkes, huden er også negativt påvirket av feil diett. Gjennom cellemembranene i dette organet slippes skadelige stoffer inn i miljøet. For å fremme overflødig salt og frie radikaler til "utgangen", øker membranen sekresjonen av talg.

Samme regel gjelder bruk av alkoholholdige drikkevarer og røyking. For å bli kvitt nedbrytingsprodukter av skadelige stoffer, blir stomata tvunget til å utvides. Kreftfremkallende stoffer i tobakkrøyk bidrar til ødeleggelse av kollagen. Kullmonoksyd reduserer ledningsevnen til karene. Inntaket av skadelige stoffer fra en røykt sigarett fra utsiden forårsaker tørrhet og irritasjon i ansiktet.

Vær oppmerksom! Hver røkt sigarett reduserer kapillær ledningsevne med 1,5 timer. På grunn av dette, blir respirasjon av huden forstyrret, bløhet og for tidlig aldring vises.

Vil du bli kvitt utvidede porer? Vi må revurdere livsstilen. Eliminer søppelmat fra kostholdet, ikke bruk alkoholholdige drikker og slutte å røyke.

Spis mer frisk frukt og grønnsaker. Vitaminer og antioksidanter inneholdt i dem bidrar til restaurering av elastisitet, styrke veggene i blodårene, forbedre cellulær immunitet. Bytt kaffe med grønn te, grønnsaksjuice, smoothies. Drikk mer ren filtrert og mineralvann. Disse drikkene bidrar til foryngelse og hydrering av huden, eliminering av toksiner.

Det er viktig å overvåke riktig drift av mage-tarmkanalen. Effekten av tarmmikrofloraen på hudhelsen har vært vitenskapelig bevist. Drikk meieriprodukter for å kolonisere tarmens nyttige flora.

Profesjonell kosmetologi prosedyrer for å begrense porene

Et kosmetisk besøk vil bidra til å overvinne en kosmetisk defekt. En kompetent spesialist vil diagnostisere og anbefale en egnet behandlingsmetode, basert på kroppens egenskaper.

Moderne kosmetologi teknologier representerer et bredt spekter av prosedyrer. Følgende metoder er mest effektive i bekjempelse av kosmetiske defekter av epidermis:

 • plasma løfting;
 • mesotherapy;
 • mekanisk peeling;
 • kjemisk peeling;
 • microdermabrasion;
 • bildeforyngelse;
 • kryoterapi massasje;
 • Desincrustation.

Husk! Salonprosedyrer har kontraindikasjoner. Hvis du er i tvil om effektiviteten av teknikken eller muligheten for bivirkninger, er det bedre å nekte behandling.

Og nå la oss ta en nærmere titt på hva de oppførte metodene er.

Plasmolifting er den nyeste prosedyren basert på innføring av en persons eget plasma. Metoden refererer til invasiv, siden det er en injeksjon laget på grunnlag av blodplasma, kollagen og elastin. Plasmolifting er basert på aktivering av dermas egne ressurser, økning av cellulær immunitet, regenerativ kapasitet og forbedring av metabolske prosesser. Samtidig blir resultatet merkbart ikke umiddelbart etter prosedyren, men etter 2 uker. Mikroinjeksjoner vises ikke bare for å bekjempe det beskrevne problemet. De vil lett gjenopprette elastisitet, eliminere pigmentering, til og med lettelse av ansiktet. Allergiske reaksjoner, samt risikoen for avvisning, er helt utelukket.

Etter plasma-løft etableres syntesen av hyaluronsyre og kollagen. På grunn av gjenopptakelse av metabolisme oppstår hydrering naturlig. Blant minusene av plasmaløfting er det høy kostnad og smerte ved injeksjoner.

Mesoterapi er delt inn injiserbar og ikke-invasiv. Den første metoden er basert på innføring av mikrodoser av legemidler som forbedrer tilstanden til huden. Slike rusmidler kalles "cocktails", består av ett eller flere biologisk aktive stoffer.

Vær oppmerksom! Kosmetologen velger typen stoff, avhengig av tilstanden til dermis. Den hyppigst brukte hyaluronsyre, antioksidanter, aminosyrer, vitaminer og planteekstrakter.

Mesoterapi gir et raskt resultat, men krever et behandlingsforløp. Det har en rekke kontraindikasjoner, smertefulle og dyre. Men effekten fortsetter i lang tid.

Ikke-invasiv mesoterapi er basert på bruk av legemidler direkte til problemområdet, etterfulgt av virkningen av enheter som øker permeabiliteten av cellemembraner. Disse kan være ultralyd, mikrostrøm og iontophorese enheter. Den ikke-invasive metoden er dårligere enn dens andre effektivitet, siden enheten ikke tillater stoffet å trenge inn i de dype lagene i epidermisene. Kurset består av 5 prosedyrer som varer 20-30 minutter.

Mekanisk peeling er basert på å påføre peeling preparater med en spesiell enhet. En del leverer stoffet under trykk, og den andre straks "kutter av" døde celler. En mer forsiktig metode er basert på enheten med en poleringsbørste som behandles med overflaten av ansiktet. Det fjerner døde celler, stimulerer utviklingen av nye, forbedrer mikrosirkulasjonen av blodkar.

I hovedsak er en polering av overflaten av ansiktet. Det holdes i flere økter og krever korreksjon bare etter et år.

Advarsel! Mekanisk peeling er en svært smertefull prosess. Hvis du har lav smertegrense, bruk mer godartede metoder eller ta til lokalbedøvelse.

Kjemisk peeling utføres ved å bruke forskjellige stoffer til problemområdet. Avhengig av intensiteten av virkningen er delt inn i tre grader av rensing. Frukt syrer brukes til mild peeling, trikloreddiksyre for medium peels, og fenolderivater for dype peeling. Disse stoffene oppløser keratiniserte celler og fører til desquamation.

For å overvinne mangelen under vurdering, brukes en mild rengjøring. Bare noen få kurs med intervaller på 1 uke gir deg et friskt utseende. Dybere penetrasjon kan avlaste seg fra sterk pigmentering, men forårsaker faktisk en kjemisk brenning, i helbredelsesprosessen hvor det øvre laget av epidermis skreller av. Arrangementet utføres raskt, men krever helbredelse innen 4-15 dager.

Microdermabrasion er også en type peeling. Til produksjon brukes en slipende diamanthode som renser døde hudceller. Spesialisten velger graden av slitasje av hodet, avhengig av ønsket resultat. Microdermabrasion forårsaker ikke ubehag, forårsaker ikke allergiske reaksjoner.

Vær oppmerksom! Microdermabrasion anses som en mild måte, siden rødheten forsvinner om få timer. Men resultatet varer fra 8 måneder til ett år, hvoretter en korreksjon kreves.

Photorejuvenation er en type laser korreksjon. Virkningen av en lysstråle av en viss lengde utløser produksjonen av kollagen og elastin i dermis dype lag. Effekten er merkbar etter en økt, hele kurset vil kreve 3-7 økter med en to-ukers pause. Under økten føles pasienten en svak prikkende følelse; umiddelbart etter avslutning kan du bruke kjent kosmetikk.

Kryomassasje består i å anvende flytende nitrogen ved å bruke en pinne med en bomullsapplikator til overflaten av ansiktet. Tegning utføres på massasjelinjer. Det gir en rask effekt, da stomata under påvirkning av kald refleks er innsnevret. Praktisk smertefri teknikk krever 12-15 økter hver tredje dag.

Disincrustation er basert på forsåpning av fett under påvirkning av en elektrisk strøm med lav styrke. Et serviett fuktet med en spesiell alkalisk løsning er plassert på pasientens ansikt. Etter det blir overflaten i løpet av få minutter behandlet av katoden til fettoppløsningsapparatet. Deretter reverseres elektrodene, og en anode påføres som lukker stomata. Helt smertefri metode.

Advarsel! Det er en streng kontraindikasjon for deincrustation - tilstedeværelsen av en pacemaker. Også, metoden gjelder ikke i nærvær av tannkroner laget av gull eller platina.

Uansett salongteknikk du velger, bør du vite at den beste tiden å tilbringe det er vinter. Virkningen av ultrafiolett fører til rask tap av resultater.

Utvidet pore hudpleie

For at huden skal skinne, er det viktig å organisere riktig omsorg for det. Den er basert på 3 faser:

 • rensing;
 • innsnevring;
 • fuktighetsgivende.

Det er nødvendig å se en ujevn overflate som er spottet med porøse kratere under et mikroskop en gang, og du vil umiddelbart forstå at rensing er grunnlaget for omsorg. Inne i et slikt krater er et viskøst stoff av en mørk nyanse, bestående av talg, skitt og partikler av dekorative kosmetikk.

Det er nødvendig å treffe tiltak for å rydde opp så grimme produkter. Til dette formål benyttes geler, masker, peeling og scrubs. De kan kjøpes på kosmetikkbutikker eller lage deg selv. Disse produktene exfolierer forsiktig stratum corneum og fjern overskytende talg. Vasking med såpe for sensitiv hud er bedre å erstatte med en spesiell tonic eller melk. Skrubbe fjerner forsiktig laget av døde celler, men du bør ikke bli båret med dette produktet. Det påføres på massasjelinjer i 1 minutt, og deretter skylles av med varmt vann. nok til å skrubbe 1-2 ganger i uken.

Vær oppmerksom! Hyppigere bruk av rensemidler vil ha motsatt effekt - sebumsekretjonen vil øke.

Den andre fasen av omsorg - innsnevring av porene. Etter rengjøring er det viktig å "lukke" tilgangen til skadelige stoffer i tide. Til disse formål, brukte tonics. Det er bedre hvis de består av naturlige ingredienser. Tonic basert på rosevann eller planteekstrakter (maisblomst, aloe, tea tree, calendula, linden) fremmer lukking av stomata, øker mykhet og silke.
Et alternativ til å kjøpe tonic vil være vegetabilske avkok eller agurkjuice. Velge avkok, sørg for at du ikke har en allergisk reaksjon.

Den siste fasen - fuktighetsgivende. Fuktighetskrem og geler vil bidra til å balansere fuktighetsbalansen. Det er viktig å spore fraværet av for mye fettinnhold i kremet. Det beste alternativet hvis sammensetningen inneholder antioksidanter, vitaminer, planteekstrakter. Tilstedeværelsen av solbeskyttelsesfaktor beskytter ansiktet mot uttørking av solen.

Innsnevring av porene i ansiktet hjemme

Hvis en eller annen grunn utsetter turen til skjønnhetsseksjonen hele tiden, bør du ikke nøle med å løse problemet. Hjemme er det ganske mulig å bruke analoger av kosmetiske prosedyrer eller spesialverktøy. Vegetative kompresser vil hjelpe, vask med avkok av urter. I denne delen av artikkelen vil vi se på populære merkevarer for å eliminere en feil, samt prøvde og sanne populære metoder for å håndtere et problem.

Husk! Det er nødvendig å starte påføringsinnretningen først etter rengjøring av huden. På den endelige fasen av omsorg, vær sikker på å bruke en fuktighetskrem.

Brand fond for å bekjempe utvidede porer

Produsenter av kosmetikk produserer en rekke smalt målrettede stoffer som raskt kan eliminere hudens porøsitet. Vi foreslår at du skal utforske flere populære merker for å håndtere problemet hjemme.

Den POREfessional maskeringsbalsammen fra Benefit. Det lille røret er fylt med en lett strukturert balsam. Passer til applikasjon på ren hud eller på toppen av dekorative kosmetikk. Balsammen har en beige fargetone, men når den påføres blir gjennomsiktig, er tekstur gel. Absorbsjon raskt, oljeskinn og effekten av filmen er fraværende. Den tjener utelukkende til rask maskering av problemet, det har ingen helbredende egenskaper. Hvis du er nødt til å komme til en viktig begivenhet, vil den bringe en "ordre" på ansiktet ditt perfekt, selv ut tonen, gi en jevn og sunn glød.

Porene ikke mer gel for å smale porene fra dr.brandt. Blant hovedingrediensene i sammensetningen av denne fantastiske middel inkluderer te-treolje og lin ekstrakt. Gelen har en lett tekstur, er malt i en lys beige fargetone. Det tjener til å eliminere skinne, matting, regulering av talgproduksjon, stomata-lukking og tonejustering.

Kvinnene bemerket at gelen har en behagelig aroma, absorberer øyeblikkelig og fullstendig takler de lovede funksjonene. Matteffekten varer til kveldstid. Praktisk format på et lite rør gjør at du kan passe den inn i en reise kosmetisk veske.

Tips! Dr.brandt-linjen inneholder også en rensemaske og gel, anti-aging matting lotion. Effekten er helt i samsvar med beskrivelsen av produsenten.

Masken i den aktive renhetsmasken fra Comfort-sone består av grønn leire, grønnsakskomponenter og propolis. Bidrar til fjerning av giftstoffer, rengjøring og normalisering av talgkjertlene. Kundene noterer seg en god tørkingseffekt, fjerning av oljeaktig glans, en hyggelig menthol-aroma. Det forbrukes veldig økonomisk, det kan bare brukes på problemområder.

Eisenberg Masque-purifiseringsmasken er laget på grunn av leire, har en bleking effekt, renser og myker huden, gir tone, lukker stomata. Enkel applikasjon, ingen tetthet, fløyelsaktig, ingen kosmetiske feil - de viktigste fordelene ved Masque-rensemiddelet.

Anti-inflammatorisk tonic refining Spesielt fra Vyon er designet spesielt for fet hud utsatt for betennelse. Ved vanlig bruk gjør antibakterielle komponenter en utmerket jobb. Renser og gir tone, har en behagelig aroma.

Intensiv rensing konsentrere Reducteur porer fra Biotherme. Konsentratet er egnet for kombinasjon og fet hud. Soothes, løser problemet, mattes. Den har en klebrig tekstur, men etter noen minutter blir den helt absorbert, noe som gjør overflaten tørr. Selv med nøye vurdering, er porøsiteten betydelig redusert. Fordelene med forbrukere bragte en interessant fruktsmak og en svært økonomisk utgift.

Instant Instant Mattifying Correction Corrector, Pore raffinering løsninger fra Clinique tjener bare til å maskere problemet. Men klarer oppdraget med 100%. Utjevning av tone, det totale fraværet av porøsitet, oppnås den matte effekten på grunn av de optiske diffusorer som utgjør korrektoren.

Vær oppmerksom! Som angitt av produsenten, varer effekten bare 4 timer. Etter denne tiden trenger du en ny del av korrektoren, men en liten kostnad vil tillate lenge å nyte et luksuriøst utseende.

Garniers "Clean Skin" Exfoliating Scrub with Coal inneholder en av de mest effektive komponentene for å bekjempe inflammatoriske prosesser - salicylsyre. Små kullkuler fjerner stratum corneum forsiktig. Skrubbe vil ikke tillate overdreven sekresjon av talg, reduserer porøsiteten betydelig. Forbrukerne sier at stykker kull er egnet i størrelse for myk peeling. Skrubb når du bruker to ganger i uken, vil raskt få ansiktet tilbake til normalt. For midler kjennetegnet av en følelse av tetthet. Duften av mynte og urter fornøyelig oppdateres, beroliger irritasjon.

Fra farmasøytiske preparater gode anmeldelser samlet salisylsyre (løsning), Apilak, hydrogenperoksid, Differin krem, Baziron salve. Utrolig populær og svart maske-skrubbe basert på kollagen, til og med verdsatt stjernene i show-virksomheten sin effektivitet.

Vi kjemper med forstørrede porer med isbiter

Du kan erstatte den moderne kryomassasjen ved hjelp av isbiter. Til disse formål, bruk mineralvann uten gass, avkok av helbredende urter, frossen frukt eller grønnsaksjuice.

Kontakt med overflaten av ansiktet er minimal. Hvis iskuben blir utført langs massasjelinjer, lukkes stomata raskt, og deretter vil innholdet åpne og skille ut, og øke strømmen av blod og oksygen til epidermis.

Tips! Hvis du bruker frosset juice eller avkok av urter, tørk ikke ansiktet, la væsken suge.

Komprimerer og urte avkok for å beskytte helsen til epidermis

Komprimerer basert på urte dekokser, grønn te, rosehip infusjon er i stand til å lukke stomata raskt, men for dette må du bruke dem riktig. Forbered noen avkok, for eksempel kamille. Dip et stykke rent bomullstoff i en varm løsning, gjelde ansiktet. Bare ikke brenne deg selv! Hold i 3 minutter og fukt i kald oppløsning. Gjenta 2 ganger, ikke tørk ansiktet ditt. Denne metoden vil dampe ut og åpne munnen, og deretter lukke dem raskt.

Det er nyttig etter vask å vaske med mineralvann eller infusjon av bjørkeknopper. De brygges i henhold til instruksjonene som er angitt på pakken. Som råmateriale kan du bruke avkok av burdock, lavendel, kamille, calendula, timian, mynte. Velg en komponent som du ikke har en allergisk reaksjon på.

Hvordan bli kvitt utvidede porer på en dag, for alltid

Så du vil dele med feilen for alltid, eller i det minste glemme det for en dag. Annonsører bør imidlertid ikke falle for agn, et universelt middel eller prosedyren er ennå ikke oppfunnet. Selv de mest populære kosmetiske prosedyrene og profesjonelle kosmetikk kan ikke så raskt løse problemet. Du kan bare gjøre en innsats for å eliminere den og følge en rekke forebyggende tiltak.

Vær oppmerksom! Ikke alle tilfeller av økt porøsitet kan fullstendig herdes. Tilstedeværelsen av spesifikke sykdommer (autoimmun) vil ikke eliminere problemet helt.

Forhindre utseendet av forstørrede porer

For å forhindre utseendet på en feil, er det noen nyttige tips:

 • Ansiktet skrubbe regelmessig;
 • Pass på å bruke fuktighetskrem;
 • vask kun med kaldt vann;
 • plukk opp myke rengjøringsmidler;
 • sunn mat og unngår dårlige vaner vil vende tilbake til ditt lille ansikt et sunt, strålende utseende;
 • Unngå turer til solarium, spesielt etter kosmetiske prosedyrer;
 • pass opp for langvarig eksponering for sollys;
 • overvåke helsen til hele kroppen;
 • Bruk kun høy kvalitet dekorative kosmetikk.

Hjemmelagde masker fra forstørrede porer, oppskrifter

Masker gir hurtige resultater i stomata-innsnevring. De brukes 1-2 ganger i uken, forårsaker 15-20 minutter. Skyll forsiktig med rent vann etter bruk. Det er ikke nødvendig å bruke de kjøpte masker, de folkeoppskrifter som følger med nedenfor, håndterer problemet effektivt.

Frukt og grønnsaker masker

Nesten enhver frukt og grønnsaker er egnet for å begrense stomata, men det er å foretrekke å velge produkter med høyt innhold av tanniner. De eliminerer ikke bare gradvis problemet, men lindrer også irritert hud, nærer, kompenserer for mangel på vitaminer.

Myke frukter, grønnsaker og bær anbefales å bli knust til en tilstand av potetmos, forsiktig på ansiktet og dekselet med gasbind. Faste produkter ruller i kjøttkvern eller gni. Som råvarer vil nærme seg:

 • tomater, agurk, poteter;
 • appelsinmasse, eple, banan;
 • jordbær, kiwi, fersken;
 • granateple, kirsebær plomme, kvede.

Advarsel! Hvis du føler deg ubehag eller brennende følelse, må du straks vaske det med vann. Ikke ta komponenter som du er allergisk overfor.

Til de beskrevne komponentene er det akseptert å legge til hvithvite, havremel. Disse ingrediensene bidrar til å stramme huden og holde stomata lukket i lang tid.

For å lage en oransje maske trenger du 1 frukt og 1 egghvite. Kryss av pulpen i oransje ved hjelp av en tolkushka eller kjøttkvern. Til oppslemmingen legg til egg pisket i skum. Legg forsiktigt på ansiktet, og dekk med gasbind. Etter 15 minutter, fjern rester og skyll med varmt vann. Ingenting komplisert! Andre masker basert på frukt, grønnsaker og bær er tilberedt på samme måte.

Leirebaserte masker bidrar til å rense, matte og redusere porøsiteten raskt. Strukturen av leire lar deg absorbere avfallsprodukter fra celler.

Leire blandes med mineralvann, forsyner forsiktig væske. Du bør få en konsistens med tykk krem. Leireblandingen påføres i 15 minutter og vaskes deretter av.

Det er flere tillegg til denne grunnleggende oppskriften:

 • en teskje glycerin, fennikel olje eller peppermynte (bare et par dråper);
 • en teskje sitronsaft, 2 dråper tea tree olje (lavendel, oransje, bergamot, grapefrukt);
 • eggeplomme;
 • melk, whey;
 • protein.

Tips! I stedet for mineralvann, kan du ta en urteinfusjon eller brygget grønn te uten dufter.

Gelatin er rik på naturlig kollagen. Det trenger dypt inn i lagene av epidermis, trekker ut det akkumulerte smusset, kompenserer for kollagenmangel, strammer ansiktskonturen, fjerner sorte prikker.

Det er viktig ikke bare å ordne gelatinebasen riktig, men også å bruke den. Det brukes langs massasjelinjene. Legg ned og la det tørke. Fjern behovet etter å ha returnert gelatin til sin opprinnelige tilstand. For å gjøre dette, hold ansiktet over en beholder med varmt vann eller deksel med et varmt håndkle. Deretter vaskes med varmt vann og påfør en fuktighetskrem.

Sett et spiseskje gelatin i et glass vann. Vent på opptaket av væsken. Oppløs geléet i et vannbad eller i en mikrobølgeovn. Etter avkjøling til en behagelig temperatur, fortsett til applikasjonen. Til dette grunnlaget kan du legge til sitron, appelsin, agurkjuice eller bruke melk i stedet for vann. Innføringen av pisket protein, smeltet honning, to tabletter av knust aktivert karbon, en spiseskje glyserin, forbedrer effektiviteten av produktet.

Havregrynsmaske

For å rengjøre, stram konturen og mettet dermis med næringsstoffer kan havremelmaske. Å forberede grunnleggende vil trenge havremel. De er grundig malt i en kjøkkenprosessor til en tilstand av mel. Fortynn med vann eller melk til en tykk slurry.

Tips! Det er mulig å berike et grunnlag med sitronsaft, brus, kefir, vitaminer, introduksjon av fruktpuré.

Etter grundig blanding, bruk med en vattpinne. Det bør vente på tørking og skyll deretter med varmt vann.

Forbered en avkok fra samlingen av urte råvarer - lind, kamille, elderbær, furuskudd. To spiseskjeer av råvarer, hell et glass kokende vann, la i 15 minutter, belastning. Kryss mandelene, du trenger en spiseskje av ingrediensen. Løs opp mandelmel med varm urtekok, legg til en teskje havregryn og 5 g honning. Sug verktøyet på ansiktet i en halv time, vask med kaldt vann.

 • kalkblomst - 1 spiseskje;
 • et halvt glass kokende vann.

Brew råvarer og sett på en liten brann. Fordamp til tilstanden "kondensert melk". Hold den varme basen i 15 minutter, fjern den med en bomullspute og vask.

Egnet for fading derma. Utarbeidet på grunnlag av oppvarmet melk, havsalt, potetstivelse og honning. Alle komponenter er tatt i like store mengder, blandet til en pasty-tilstand. Legg ut massen i lag, suge i 25 minutter.

Svartbrødsmaske

Ta 100 gram svartbrød av høy kvalitet. Fjern skorpen, hell et glass kokende vann over det. Etter avkjøling til en behagelig temperatur, mash og sett krummen i 15 minutter.

Vær oppmerksom! En slik komponent som egghvite kan trygt legges til enhver oppskrift eller brukes uavhengig av hverandre. Skum tåler tørking.

anmeldelser

Flere vurderinger av personer som har prøvd ulike måter å eliminere porøsitet.

Natalia oppdaget gelen Pores No More fra dr.brandt. Kvinnen har en liten grad av porøsitet og bruker stadig gelen til å lukke stomata. Hun bemerket den lette tekstur og gode resultater.

Victoria lærte sin bestemor å bruke pisket protein med en dråpe sitronsaft for å rengjøre dermis. Selv som en tenåring opplevde jenta konstant ulempen med en overflod av akne og akne. Stabil bruk av egghvide førte raskt dermis tilbake til normal.

Catherine prøvde mange muligheter til å skjule en meget stor porøsitet i nesområdet. Kvinnen bestemte seg for å bli hos konsultatøren. Spesialisten anbefalte henne å bruke den nyeste teknikken - plasmalifting. Nå anbefaler Natalia alle vennene sine til å bruke denne metoden for behandling.

Forstørrede porer på ansiktet kan forvride bildet ditt, men nå vet du hvordan du kan bli kvitt dem. Det gjenstår bare å velge et verktøy for sjelen og lommeboken og gjenvinne tilliten. Ikke glem å opprettholde en sunn livsstil og skinn med skjønnhet!

Flere Artikler Om Typer Acne