Hvis du har problemhud, vet du allerede en slik syklus - først bli kvitt akne, fjern deretter de blå flekkene fra akne, og på denne tiden vil det oppstå en ny mengde hudutslett. Akne, forresten, er ikke forsikret, verken tenåringer eller voksne. Hormonalfeil, dårlig ernæring, feil hudpleie, kosmetikk av dårlig kvalitet - alt dette kan forårsake akne og betennelse på huden. Om hvordan å håndtere akne, allerede skrevet hele encyklopedi, vil vi i dag snakke om hvordan å kvitte seg med blåmerker igjen etter akne.

Hvorfor vises akne flekker?

Etter akne blusser vanligvis burgunder eller blå. Under betennelse stimuleres det mørke pigmentet melanin, og som et resultat av denne stimuleringen dannes et mørkt punkt på stedet for betennelse. Også blå flekker fra akne kan dannes i fravær av desinfeksjon og behandling av betennelse i begynnelsen av deres utseende. En annen grunn som et resultat av hvilket du enkelt kan tjene blå flekker, er den uavhengige klemmen av hatede betennelser. For å unngå spotting som ikke pynter deg i det hele tatt, prøv å unngå å klemme på akne, desinfisere og behandle dem på forhånd.

Blå flekker av akne, deponeringsmetoder

Spots fra kraftig dukket opp akne, passerer lenge og ser ujevne ut, men når de ser ut på huden, må du håndtere dem. Det er flere alternative behandlinger, først og fremst - dette er medisinsk. Moderne medisin har et utvalg av lysende krem ​​med sterk bleking effekt, hydrosyrer, som har en peeling effekt, samt midler som undertrykker produksjonen av melanin.

Den andre behandlingsmetoden er kosmetiske prosedyrer. Beauticians fjerner blå flekker ved hjelp av laser polering eller dermabrasion. Ved hjelp av kjemisk peeling, med en base av glykolsyre, kan du også oppnå et positivt resultat. Vanligvis kombineres peeling prosedyrer med retinoid inntak.

Den tredje behandlingsmetoden er tradisjonell medisin. Masker som bruker grønn leire er veldig gode, de fjerner effektivt akneflater. For å forberede masken, bland 1 ss. grønn leire med varmt vann til en kremaktig tilstand, legg til 4 dråper rosmarin eterisk olje og legg masken på ansiktet i 15 minutter, skyll deretter masken med kaldt vann. Sitronsaft, blandet i like store mengder med tea tree olje og lavendelolje, vil være ganske effektiv for lette flekker.

Så det er mange produkter som effektivt får kvitt blå flekker fra akne. Nå er valget ditt, prøv og vær sunn.

Blå flekker fra akne på ansiktet: hvordan fjerne, bli kvitt stien

Når hud av en person opplever en traumatisk påvirkning på grunn av traumer i form av ekstrudering eller kirurgi, blir det arrdannet arrvæv under helbredelsesprosessen av huden, noe som vanligvis skaper et synlig arr. Selv om de fleste arrene er i utgangspunktet røde, blir mange arr blå eller lilla.

Denne skyggen er svært vanlig i arr som er forårsaket av brannskader, koker og akne. Den blå fargen kan gjøre et lite arr et par ganger større enn før, noe som kan skremme eieren, spesielt hvis det er på et fremtredende sted, for eksempel ansiktet ditt. blå farge kan være en naturlig del av arrens modningsprosess, men det er skritt du kan ta for å eliminere det så snart som mulig.

Symptomer på blå flekker fra akne på ansiktet

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Hva er forskjellen mellom akne symptomer og akne arr?

For behandling av akne og arr er det selvfølgelig nyttig å først lære å skille dem. "Pasienter ser ofte feil forskjellen mellom mørke flekker fra arr og akne. Røde, lilla eller brune merker som ofte hviler på huden etter at flekkene forsvinner klassifiseres av hudlege. som postinflammatorisk hyperpigmentering. "For å bli kvitt huden med slike merker på din egen hud, kan det ta 3 til 6 måneder. Du kan imidlertid øke hastigheten på denne prosessen ved å behandle akneblå flekker med lokale retinoider, syvor av vitamin C, solkrem og bruk av OTC blekemiddel. "

Men dype violet akne arr er permanente offsets fra kollagenskader og kan manifestere seg i mange former og typer, og laserprosedyrer og midlertidige fyllstoffer på huden er den eneste måten å behandle dette problemet på. Noen arr, inkludert hypertrofiske arr som stikker ut over huden; andre er keloider, som er arr som er grovere i form og fremstår som tykk, gummiaktig hud på blå flekker fra akne uten kosmetisk eller kirurgisk behandling. Det er nesten umulig å fjerne fra huden på den siste modningen av arret som vises som hull i huden - de er de vanskeligste å behandle.

Det er tre hovedkategorier av atrofiske arr:

 • Islår: dypt, bredt, med kantede kanter. Noen ganger ligner de store, skårte porer.
 • Pan Scars: Bredre, rektangulære spor med bratte, definerte kanter.
 • Valsede arr: brede spor som har avrundede skrånende kanter, derav navnet.

Tips 1: Hvordan bli kvitt blå flekker fra akne

 • - bodyagi pulver, hydrogenperoksid;
 • - grønn leire, rosmarin olje;
 • - blå leire og sitronsaft;
 • - tomat, stivelse, agurkekjøtt.
 • Hvordan behandle post acne arrdannelse i 2018
 • fulle hender

Tips 5: Hvordan bli kvitt akne i øyet

Årsaken til hvite ål, miliumer, er blokkering av utgangen av canaliculi av talgkjertlene. Deres vekst, legging på hverandre fremkaller dannelsen av faste masser og dannelsen av miliumer. Deres hyppigste sted er under øynene, rundt eller rundt øynene, på kinnene eller templene. Deres aktive formasjon kan indikere en økt mengde kolesterol i blodet. Derfor anbefales det å gjøre en blodprøve og sjekke leveren og galleblæren.

 • milium på øyet

Tips 6: Det beste middelet for akne - hva er det? Analoger "Zinerita"

Sammensetningen av "Zinerita"

Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er antibiotikum erytromycin og sinkacetat i form av et pulver til fremstilling av en løsning i det andre hetteglasset - hjelpekomponenter. De bør blandes umiddelbart før bruk, bruke løsningen på applikatoren og påfør huden på to ganger daglig, til betennelsen forsvinner, omtrent innen 8-10 uker, mens forbedring oppstår etter 14 dager.

Bruk av legemidlet "Zener" er ikke forbudt for gravide og ammende mødre, fordi det i små doser ikke kommer inn i blodet og melk, skader ikke fosteret.

Er det noen analoger av "Zenerit"?

Som sådan eksisterer ikke analogene av dette stoffet, siden alle kjente preparater for akne har andre aktive stoffer i deres sammensetning, slik at de ikke kan kalles analoger. For eksempel tjener azelainsyre som den aktive ingrediensen i Skinoren-preparatet, som også har en god anti-mikromasse, som raskt fjerner irritasjon. En annen analog av "Zinerit" - stoffet "Baziron" (med det aktive stoffet benzoylperoksid). Alle disse legemidlene finnes i apoteket, men du bør konsultere en hudlege før bruk for å bestemme arten av betennelsen. Vi må ikke glemme at en eller flere komponenter av disse stoffene kan utvikle en allergisk reaksjon.

Hva kan brukes i stedet for "Zerin"

Sammensetningen av dette middelet for akne er ganske enkelt, det er ganske mulig å forberede seg hjemme. For dette vil du trenge:


 • 50 mg erytromycin (tabletter)
 • 50 mg acetylsalisylsyre (aspirin, også i tabletter)

 • tinktur av calendula for å oppløse komponentene.

Tabletter må være grundig knust inn i pulveret og helle tinktur av kalendula. Før hver bruk må løsningen ristes godt, påføres en bomullspinne og påføres den berørte huden.

Ved behandling av akne går alle gjennom en forsøk og feil før de kan velge det mest passende stoffet. Det må huskes at behandlingen bør være omfattende og inkludere innsats for å normalisere tarmens arbeid, overholdelse av lave karbohydrat dietter og hygieniske regler for hudpleie. Bare i dette tilfellet kan du gjenopprette helsen og rensligheten til huden og bli kvitt akne.

Hvordan bli kvitt blå flekker på ansiktet

/ --- Retrett for abonnenter ---
Jeg vil be om unnskyldning for stillheten i 78 dager. Så det var omstendigheter: opptaksprøver, fussing med dokumenter og andre gleder av å skrive inn høyere. Stillingen "Interessant fra naturens verden" vil fortsette. Jeg lover ikke at det vil være svært mange innlegg, de vil ikke være så ofte, men et dusin interessante innlegg vil fortsatt bli nøyaktig skrevet. Nå skriver jeg til deg ikke i den vanlige fargerike grafikken, men i den vanlige lange teksten på grunn av det faktum at jeg nesten er i feltforhold, men jeg vil virkelig dele med å løse problemet jeg stod overfor for noen måneder siden /

Så nærmere punktet. Du var allerede ivrig etter å se svaret på det ømme punktet i spørsmålet: "Smør et slikt butikkok, kjøp Sasha". Hva gips sier, eller heller tilby senere. Først vil jeg skrive Pavilia, som for deg (faktisk for enhver person som ikke ønsker å skaffe acne), skal bli ikke bare regler, men bud. Før du skriver dem, forstår du hva en pimple? Dette er en inflammatorisk prosess, nemlig en infeksjon, mikrober som utvikler seg og forminerer i porene i huden, som er ansvarlig for sekresjon av talg, fett, som du vil og kaller det. Kroppen begynner å bekjempe dette fenomenet og reagerer med betennelse, som er ledsaget av kjent rødhet. Og så er reglene:

1. For å vaske minst 4-5 ganger om dagen. Dette forhindrer porene i å tette opp og fettet kommer til overflaten (fra der du regelmessig spyler det ut), slik at mikroberene ikke har noen steder å replikere. Det er viktig å velge en såpe som ikke tørker huden. Prøv forskjellig, helst dyr og kosmetisk.
2. KLIMMER IKKE PÅ FACE. Jeg tror mange ganger de puster denne setningen fra foreldrene sine. Hvis det ser ut til deg at denne onde pimpleen du vil rive ned nå, og det blir liten og uklart - du tar feil. Bare et sår blir dannet som vil helbrede lenge, og en infeksjon hvorfra flere akne vil vises vil komme inn i den.
3. Ikke knus akne. Til å begynne med er det dødelig (ikke en vits) farlig. Det er mer enn ett tilfelle da unge døde på grunn av blodforgiftning. Og alt på grunn av det faktum at så mye som du presset ut, gikk så mye under huden, dannelsen av ny akne. Og hvis denne blandingen av fett med en infeksjon kommer inn i blodet, kan blodforurensning utvikles med katastrofale resultater.

Faktisk, hvis du følger disse reglene, vil akne ikke vises, fordi det ikke er grunner til dette. Og hvis det er noe for et par måneder, vil det gå. Men det er lenge, og prosessen kan akselereres. Så hva er gipset?

1. I utgangspunktet, om ikke rart, nesten den populære metoden. Ta to tabletter med "Upsarin-Ups", i en liten beholder, oppløs med to teskjeer mineralvann (det kan karboniseres), og tilsett deretter to teskjeer yoghurt (det er viktig at yoghurt er i live, de er mye dyrere enn billige kjemiske lagre. kokt fra surdeigen hjemme. Laktobaciller som er der er viktige for oss, og ikke en påskrift på en krukke). Dette verktøyet "slukker" en kvise i bare noen få smører. Han pales og går snart. Å smøre om 2-3 ganger om dagen. La den smarte blandingen stå i 15-20 minutter og skyll med varmt vann, hvorpå det ikke vil være tid i to timer for å smøre ansiktet (bakterier forblir på huden fra yoghurt, som utfører sin rolle, selv etter å ha fjernet produktet).
2. På den andre - Salisylsyre. ENKEL PERFORMANCE. Forsøker å smøre forsiktig - en alkoholholdig ting, noen kan ha irritasjoner og ikke-oppfatning. Men i 90% av tilfellene er alt greit. Påfør hver 3-4 timer. Det dreper bakterier og tørker ut kvise.
3. "Dioxysol" (virkning av dioksidin) hjelper godt. Tett sol, bruk et par ganger om dagen og vask av etter omtrent en time.
4. I sammenheng med resten hjelper Oflakain (oflaksatsin + lidokain). Også søkt på

en time og kaste den av.
5. Mange vil si, men hva med calendula tinktur? I prinsippet er det samme salisylsyre, alkohol som tørker huden, og fra kalendelen selv er jeg mindre enn salisylsyre. Derfor er det bedre salicylsyre, og to alkoholholdige løsninger brenner straks ansiktet.

Det handler om det og nok. I hvilken rekkefølge gjelder det ikke noe i prinsippet, jeg vil si som jeg gjorde: smurt Dioxisol / Oflakain, etter å ha passert tiden jeg vasket med såpe og smurt salicylsyre. etter en annen time løsning med yoghurt. og en ny. For en dag er det omtrent to slike sykluser (kanskje enda tre).

Akne vil passere, men hvis det var mange av dem, eller de (ah ah ah) ble knust, så vil de blå flekkene forbli. Hvordan bli kvitt dem? Jeg brukte:
6. "Panthenol ratiopharm" (virkende ting dexpanthenol). Dens funksjon er å helbrede huden (fra akne inflammerte hjelper ikke). Det er mulig å behandle de betente og rene flekker samtidig. Salve pålegger "fett" og i to timer. Men fjerningen av disse stedene er en så lang prosess. Hvis det er ønskelig, kan acne fjernes innen en måned, så vil disse flekkene forsvinne i mange år, og med panthenol i flere måneder. Så ikke tenk at medisinen er tull, jeg mener det

i tre måneder hjalp det mye, bare låt inn for en lang behandling.

Det er alt jeg kan si. Jeg hater å gi råd om stoffer, abonnenter vet at de aldri har gjort noe slikt. men her og stoffer er "ufarlige" og testet på egen hud og i vennens hud. Det eneste jeg vil si er at hvis noe "ikke går" irritasjon, trenger utslett ikke å smøre det. Hvis såpe eller salicylic pereushili hud - du kan salve den gode gamle salven "Antoshka". Og så virker det som alt..

Hvordan bli kvitt blå flekker?

Jenter, fortell meg hvordan du blir kvitt blå-lilla flekker etter kviser? Jeg har veldig god hud og disse flekkene vil ikke forlate den lenge. ((((

Dette er dessverre bare tid. Det er godt å bruke syrer med kjøpte masker eller hjemmelagde produkter som sitronsaft eller surkål, kefir for natten i 3 lag, men det lyser bare huden, utligner lettelsen, men sparer ikke fra slike steder. Jeg pleide å trykke en person som en gal person, og jeg hadde mange av disse, og nå ble de nesten (bare ble ikke lenger blåaktig, men et lite hint, men fortsatt synlig) passert etter 7 år.

Å, Gud, Sveta, skremme meg

Og forresten, massasje med flytende nitrogen fra en hudlege eller en skjønnhetspleie (bare til tider dyrere), tingen er bare megasuperuperotlichnaya! Maksimalt 10 sesjoner, akkurat nå er sesongen, og huden er bare ny og lenge!

Vel, hvis du sier en super ting, så er 5000 - 8000 rubler ikke synd for et kurs på 10 prosedyrer.

Ol, i dermatovenerologic dispensary, hvor en hudlege tar ditt område gratis, 100 rubler 1 prosedyren er verdt det!

Ha, i mitt område uten henvisning fra en terapeut, koster en hudlege 500 gni.

Dette er en egen klinikk, det er ingen retning, du går med ditt problem, og det er alt. Vel, reglene er forskjellige overalt, byene er forskjellige, men generelt er det som om det er gratis, i henhold til OMC-policyen, bør det ikke være penger for opptak.

Åh hvordan. Jeg trodde ikke at for tiden en anstendig doktors opptak kunne koste mindre enn 1500 rubler. Og 100 rubler for prosedyren - det er bare fantastisk.

For å bli kvitt postacne raskere, må du stadig skrape av, sette på syre (peeling, ruller, etc.). Alternativ vekslende fuktighetsgivende og rensende masker, leire lyser flekker ganske bra med en vanlig tilnærming. Så snart bumset tørkes opp, tørk det ikke lenger, men hellere fukt det, hjelper huden med bare å regenerere. Og så bare tid og det kan være noen slags prosedyrer for kjemisk peeling.

Jeg hørte mye om badyagu, noen legger til pulver, koster rundt 15 rubler, og det er en gel. Hendene kommer ikke til å kjøpe et forsøk, dømme etter gjennomgangseffekten på ansiktet.

Sitronsaft er også en ting, essensielle oljer (jeg kommer sjelden til å kjøre og er egentlig ikke venner med dem ennå), Helena Dubrovski har mange vurderinger om temaet etere, Lena har veldig bra og klart forstått hele infuen. Det er verdt å prøve japansk-koreanske sure ting, jeg har nå en god skumskrubbe, ansiktet mitt er merkbart nivellert.

Fra budsjettet er en kaolin grønn maske en mor, en dyrere payot detox maske, en magisk en (dømme etter anmeldelser, du er venner med shiseido, sannsynligvis er det en lignende der også), de har også en pasta mot flekker.

Exfoliating tonics, selv om jeg ikke kan si hvor effektive de er, foretrekker jeg floral farvann, her kan du velge hvilken du liker mer.

Blå flekker fra akne. Hvordan fjerne dem

Du kan prøve å bli kvitt akneflekker ved hjelp av leger og skjønnhetssalonger, eller alene. Du kan velge det alternativet som passer best for deg. Men i alle fall må du være sta for å få en vakker og ren hud.

Kontakt dermatologen din for å diagnostisere feilen, etter undersøkelsen vil behandlingen bli foreskrevet og legen vil fortelle deg hvordan du blir kvitt blå flekker på ansiktet. Først av alt vil legen behandle akne selv, og deretter velge et sett med prosedyrer for å eliminere effektene som passer for huden din individuelt. Hjemme vil du være i stand til uavhengig å bruke regenererende lotioner, salver, bruke blekemidler.

Bli kvitt blå flekker fra akne og hjelp i skjønnhetssalongen. Kosmetologer har et helt arsenal av prosedyrer som gjør at du raskt kan ta huden din i orden - disse er forskjellige peeling og ansiktshud polering, som mesoterapi, laser ansikt polering, kjemisk peeling.

Hvis du fortsatt bestemmer deg for å håndtere dette, gjør du det vanskelig å henvise til anbefalingene som er publisert på nettstedet http://www.kakprosto.ru/kak-79942-kak-izbavitsya-ot-sinih-pyaten-ot-pryshchey

Du trenger

- bodyagi pulver, hydrogenperoksid;

- grønn leire, rosmarin olje;

- blå leire og sitronsaft;

- tomat, stivelse, agurkekjøtt.

instruksjon

-- Den mest effektive er en maske fra pulver av bodyagi, men den er kun egnet for fet hud og er kontraindisert for sensitiv og tørr, så vel som skadet. En slurry av bodyagie og hydrogenperoksid i et 1: 1-forhold bør påføres blå flekker fra akne, skylles av etter 5-10 minutter, og smøres med kefir for å fjerne rødhet. Utfør prosedyren svært nøye: unngå å få masken på slimhinner og øyne, beskytt hendene med gummihansker.

-- En god effekt i kampen mot blå flekker fra akne gir en maske av leire. Grønn leire med rosmarin essensiell olje eller blå leire med sitronsaft whitens huden og lette akne flekker. Legg til noen dråper smør eller juice til en slurry av noen leire, gjør masker 2-3 ganger i uken i 10 minutter til alle blå flekker fra akne er helt eliminert.

-- Lyse flekkene på ansiktet vil hjelpe til med å maskere massen av tomat (1 ss) og stivelse (1 teskje). Etter prosedyren, tørk ansiktet med en agurkskall eller bruk agurkmasse på blå flekker i noen minutter.

-- I tillegg til kosmetiske prosedyrer, husk om riktig ernæring og rikelig drikking. Når du lager menyen, gi preferanse til retter rik på fiber, vitaminer og protein, unngå fett, krydret, søt mat, glem om brus og hurtigmat.

En annen instruksjon om hvordan du fjerner blå flekker fra akne, finnes her.

Hvordan bli kvitt akne flekker

Glatt og ren hud er ikke bare skjønnhet, men også bevis på helsen til kroppen vår. Akne i ansiktet og kroppen er et ganske ubehagelig fenomen. Det er mange alternativer for å bekjempe dette problemet, men å bli kvitt akne kan forårsake nye problemer forbundet med utseendet av flekker og spor av fjerning av dem. Disse kan være rødbrune flekker eller edderkoppårer.

Mange står overfor et så stort problem som akne flekker. Det ser ujevne ut og gjør en person kompleks og gjemmer kroppen sin. Spots fra akne hvordan bli kvitt - dette er sannsynligvis et spørsmål som interesserer mange. I denne anmeldelsen vil du spørre mer om manipulasjonene som vil tillate deg å slette dette problemet fra minne for alltid.

Blå flekker fra akne

Det er flere årsaker til akne merker. Dette kan skyldes feil behandling fra begynnelsen, eller det kan være et avbrutt kurs.

Matveeva Anna Vyacheslavovna

Doktor i den høyeste kategorien, Kandidat i medisinsk vitenskap

La oss se på muligheter for alternativ medisin.

Så, etter at akne flekker forblir, hvordan bli kvitt?

 1. Hvis du har mørke flekker på ansiktet ditt eller et sted på kroppen din, så sannsynligvis er dette kombinert med melanin dysfunksjon i huden. I slike tilfeller vil slike blandinger være effektive:
  1 egghvit skal blandes med 2 ts sitronsaft (ferskpresset). Påfør på selve flekkene, og vask av etter ca. 15 minutter.
  Bland en halv mateskje med hvitt leirepulver med 2 ts sitronsaft, legg til litt vann slik at massen blir kremaktig. Vi søker også på individuelle flekker, la i 10-15 minutter, hvorefter vi vasker ansiktet vårt.
 2. Tomatjuice har lysende kvaliteter. De smører de berørte områdene.
 3. Agurker. Dette produktet har lenge vært populært blant kvinner som lyser huden eller bare ofte gjør forskjellige masker for kropps hud. Gurka må være revet og legg et par takkede hakkede persille der, og salv problemområder med denne grøten og vask av etter en halv time.
 4. Hvordan raskt bli kvitt akne flekker vil vise deg mandel olje. Det bør brukes på huden med massasjebevegelser.
 5. Eteriske oljer er også en effektiv måte å løse et problem på. For eksempel kan rosmarinolje eller røkelse gnides inn i problemområder.
 6. Kanel og honning. Hvis du legger på 1 teskje av begge komponentene, så får vi en mos som du må legge på ca 20-25 minutter.

Over, vi så på hvordan å bli kvitt blå flekker etter akne, ved hjelp av bare folkemottakere og naturlige produkter.

Kanskje det er mye bedre å bli behandlet med urter enn med noen potente stoffer eller antibiotika, men dessverre er tradisjonell medisin i noen tilfeller maktesløs.

Derfor, senere i publikasjonen, vil du være i stand til å gjøre deg kjent med noen anbefalinger angående medisinsk behandling, men å bestemme deg for å begynne å ta medisinen, er det best å gå til en spesialistavtale.

Vel, blå flekker fra akne, hvordan bli kvitt dem. Hvis naturmedisiner ikke hjalp deg, så la oss se hva som er tillatt å utnytte for å forsvinne blå flekker etter kviser:

 1. Salisylalkohol. Det er nødvendig å tørke problemområder i to uker, og deretter en uke i stedet for salicylalkoholbruk, og deretter tilbake til behandlingsforløpet.
 2. En krem ​​med melkesyre eller kojinsyre har helbredende egenskaper og forhindrer dessuten utseendet av nytt melanin (det vil si en annen mørkgjørelse av stedet).
 3. En krem ​​som inneholder kvikksølv anses å være et veldig effektivt verktøy i kampen mot akneflekker, men før du bruker det, er det nødvendig å teste for følsomhet.
 4. Kosmetisk paraffin må smeltes og etter en bomullspinne for å salve ømme flekker. Hvis du lider av rosacea (eller folk sier fortsatt "sosulistisk maske"), så er denne metoden ikke for deg.
 5. Peeling. Dens essens er at med deltakelse av spesialiserte verktøy eller kjemikalier fjerner overflatelaget av epitelet i huden.
 6. Laser polering. I sin kjerne ligner det peeling, forskjellen er at moderne laser brukes som et verktøy. Denne metoden er effektiv og bidrar til å glatte huden.
 7. Plastikkirurgi Dette er et effektivt, men modig skritt, fordi en operasjon ikke bringer helsen i fare. Denne prosedyren er vist for folk som ikke bare har mørke flekker på stedet, men også arr. Essensen av prosedyren er at legen skjærer gjennom arret og forsiktig hans masker, slik at etter en viss tid på tuftene av et stort arr vil være små, og enda senere vil det forsvinne helt.

Hvordan fjerne acne arr

Følgende resept kan bidra til å fjerne akne arr. Det er nødvendig å forberede slik avkok: vask en haug persille, hell den med ett glass vann og koke. Insistere i minst 2 timer, hell i former for iskjøling og legg i fryseren. Det er nødvendig å tørke ansiktet med frosne terninger to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.

Tradisjonell medisin rådgiver en annen oppskrift for å håndtere arr. Insister for to dager på et mørkt sted to spiseskjeer av Hypericum på et glass alkohol. Løsningen må påføres daglig på sporene av akne.

Ikke mindre effektivt kan fortynnes eplecidereddik i et forhold på 1: 3. Denne løsningen skal vaskes daglig. I kampen mot gamle arr er det nødvendig å sette en klut dyppet i denne løsningen på ansiktet i 5 minutter.

Vær sikker på å merke seg at tradisjonell medisin ikke alltid har gunstig effekt på kroppens tilstand. Deres søknad må være basert på anbefalinger fra relevante spesialister.

anmeldelser

Anmeldelser om hvordan å bli kvitt akneflekker sier at folk foretrekker folkemessige rettsmidler, fordi de er trygge og rimelige. Ifølge statistikken behandles 54% med ikke-tradisjonelle metoder, 25% med laser resurfacing, 16% med rusmidler og bare 5% bestemmer seg for kirurgisk inngrep. Så, se på vurderinger, hvordan bli kvitt akneflekker, konkluderer vi med at hver enkelt person trenger en personlig holdning. Hvilken behandlingsmetode er allerede en personlig sak for alle, det viktigste er at det passer deg og ikke skader helsen din.

Slik fjerner du flekker fra akne i ansiktet hjemme

Beauticians tilbyr flere effektive måter å raskt fjerne acne flekker på ansiktet hjemme. Etter aknebehandling forblir små mørke flekker på huden, noen ganger til og med arr eller arr. Før du velger en egnet metode for eliminering av flekker og dimples, er det nødvendig å ta hensyn til alle de enkelte egenskapene i huden.

Navigasjon på side:

Hvorfor forblir spor etter akne

Hue postacne på huden har en rosa, rød eller burgunderskygge. Pigmenteringen av flekkene avhenger av hudtonen, på en lys bakgrunn vil flekkene være rosa, på mørkrød eller brun. Utseendet på merker oppstår av flere grunner. Disse inkluderer:

 1. Inflammatorisk prosess. I dette tilfellet er nivået av melanin, hudpigment, forhøyet i huden. Den bleke fargen på stedet signalerer at den inflammatoriske prosessen har skjedd på de øvre lagene av dermis. Mørkere flekker (brun eller rød) på ansiktet av akne varsler at bakterier som forårsaker betennelse har trengt inn i de dypere lagene.
 2. Utilstrekkelig eller feil behandling. Antagelsen om at akne på huden ikke trenger behandling er feilaktig. Hvis det er inflammet akne i ansiktet, bør behandlingen velges raskt og enkelt.
 3. Mekanisk påvirkning. Kosmetologer minner deg om at du ikke kan klemme akne og akne. Det er strengt forbudt å bruke hjelpeposter, inkludert stenger fra håndtakene. Det er umulig å gjennomføre purulente vesikler.

Forbehandling prosedyrer

Prosedyren for å fjerne blemmer i ansiktet etter akne krever en rekke ekstra tiltak for å forberede dermis. Enhver kosmetisk prosedyre skal begynne med vasking. For disse formål anbefales det ikke såpe på grunn av at det tørker huden. Det anbefales å vaske med spesielle milde skum eller geler.

I tillegg til vasking inkluderer forberedende prosedyrer:

 • Tørker ansiktets hud.
 • Fuktighetsgivende ansikt.
 • Rensing av ansiktet.

Tørker ansiktshuden

For disse formål er det nødvendig å bruke tonics og lotions. Hvis det ikke er tid til å forberede en lotion av flere ingredienser, anbefales det å tørke ansiktet med avkok av urter. Planteekstrakter kjøpes best på apotek i form av en ferdig samling.

Vanligvis blir kamille- eller strengdekokering brukt til å fjerne såpeposisjoner fra huden. Disse urter anses å være allergivennlige og forårsaker nesten ingen irritasjon. For å forberede avkoket, er det tilstrekkelig å brygge en liten mengde tidligere tørkede luftdeler av planten (2 ts) i kokende vann (0,5 l). Kapasiteten med buljongen må være godt dekket med lokket og satt på et mørkt sted i 40-60 minutter. Etter at tonicet har helt avkjølt, må det dreneres.

fukting

Fuktighetsprosedyrer kan utføres ved hjelp av selvlagde hjemmelagde produkter. Den mest passende luftfukteren er masken. Hjemmelagde kremer har en fettete tekstur, etter å ha påført dermis er dekket med en film.

Fuktighetsgivende maske anbefales å være laget av frukt og grønnsaker. Disse ingrediensene veier ikke ned huden. Masker av friske bær lar deg fukte huden på et dypt nivå. Når du lager mat, må det huskes at noen grønnsaker eller frukt kan forårsake ytterligere allergiske reaksjoner på huden.

Hovedbestanddelen i fuktighetsgivende masken er ofte bær av friske jordbær. 2-3 små frukter skal knyttes med en gaffel eller slip i en blender. I den resulterende massen kan du legge til litt lavt fettkrem (1 ts.) Og bland godt. Masken påføres jevnt, i et tynt lag.

rensing

Rensingsprosedyrer bør ikke utføres ofte. Skrubbing av huden utføres en gang før hendelsen for å eliminere akne flekker. Du kan bruke de kjøpte og selvlagde verktøyene. Når du velger kosmetikk i apotek eller butikk, må du nøye undersøke sammensetningen av skrubbingen. I rengjøringsmiddelet er tilstedeværelsen av eksfolierende bestanddeler som aprikoskjerner akseptabel.

Home scrub kan gjøres fra kaffe grunder. Kaffen må være naturlig. Denne komponenten fjerner effektivt keratiniserte lag av dermis, forsiktig renser huden. I rollen som ekstra elementer kan være frisk frukt og meieriprodukter. I kombinasjon med yoghurt eller fløte, hvirvler kaffen bak huden, og med frukt (banan, eple), absorberer den dermis med vitaminer og fukter.

Hvordan bli kvitt mørke flekker etter akne på ansiktet

Avhengig av kvinnens ønsker, tilbyr eksperter flere effektive metoder for å kvitte seg med mørke flekker etter akne. Populære metoder:

 • Kosmetiske prosedyrer.
 • Kosmetiske (kjøpte) produkter.
 • Oppskrifter av tradisjonell medisin.

Hver metode har sine fordeler og ulemper. Fjerning av flekker ved bruk av prosedyrer refererer til radikale metoder. Vanligvis, etter en rekke manipulasjoner som utføres av en spesialist, forsvinner flekkene helt.

Kosmetiske prosedyrer inkluderer:

 • Sliping med laser. Ved hjelp av et spesielt apparat på huden blir det laget mikroskopiske punkteringer, på grunn av hvilke de øvre lagene i huden er erstattet. Regenerering er akselerert.
 • Peeling (kjemisk eller mekanisk). Etter prosedyren forsvinner flekker fra subkutan akne på ansiktets hud sammen med døde og døde celler.

Prosedyrer bør utføres i spesialiserte salonger med sterilitet.

kosmetikk

Moderne kosmetikk kan ikke bare maskere merkene til akne, men også å fjerne dem. Når du velger blekekrem og masker, må du nøye undersøke sammensetningen. Parabener (metyl, butyl, propyl) bør ikke være til stede i noen pleie. Disse stoffene har kjemisk opprinnelse og kan skade ansiktets hud.

Krem og masker er et alternativ til prosedyrer utført i salongen. Med deres hjelp kan du kvitte seg med mørke merker på ansiktets hud. Det er viktig å velge en egnet type hudreparasjon.

Alternativ medisin

Oppskrifter av alternativ medisin, i sammenligning med andre metoder, har en stor fordel i lys av deres sikkerhet. Før du utarbeider avkok, salver og infusjoner basert på medisinske planter, er det nødvendig å velge høykvalitets ingredienser. Avgifter kjøpes best i ferd med ferdigstillelse, på apotek.

Alle avkok og infusjoner må utarbeides i henhold til instruksjonene. Det må huskes at ikke alle urter er kombinert med alkoholholdige væsker. For å unngå mulige allergiske reaksjoner og brannskader, anbefaler kosmetologer å bruke kokt filtrert vann.

Hvordan bli kvitt røde flekker etter akne i ansiktet

Røde flekker gjenstår etter å ha klemmet akne på ansiktets hud, ikke gå bort i lang tid. Når selvavledende karakterer fra akne, blir resultatet ikke umiddelbart oppnådd. Det vil ta flere behandlingskurs, mellom hvilke det er nødvendig å ta pauser.

Salonprosedyrer for hudbelysning inkluderer peeling og diamantrengjøring. Disse rensemetoder gir deg mulighet til å eliminere flekkene med intens rødhet i flere økter. Effektiviteten av peeling er den mekaniske effekten på dermis, som fjerner det øverste lag av huden sammen med flekker.

Diamantrensing av huden utføres ved hjelp av et spesielt apparat. En diamantmunnstykke er installert på verktøyet, som polerer og lyser ansiktets hud med flere toner. Metoden er effektiv med alder flekker igjen fra akne. Arter og støt etter akne fjernes ved andre prosedyrer (for mer informasjon om mulige metoder for fjerning av røde flekker vil det bli diskutert i en egen artikkel).

Effektive måter å raskt fjerne flekker fra akne i ansiktet hjemme

Post-acne flekker kan fjernes uavhengig, uten å benytte seg av profesjonelle kosmetologer. For disse formål er det kjøpt og selvlagde verktøy. På spesialiserte nettsteder (spesielt fitolico.com) kan du få den nødvendige informasjonen. Tradisjonelle metoder for å kvitte seg med merkene igjen etter akne krever forsiktig forberedelse og streng overholdelse av bruksanvisninger. I tillegg krever både kjøpte og populære metoder kontinuerlig bruk.

Alternativ medisin

 • Is fra urteavfall. Dill har en lette effekt. En liten mengde (5-7 sprigs) fersk dill må helles over 100 ml kokende vann. Legg kjøttkraft i en beholder dekket med lokket på et kjølig sted. Etter at væsken er avkjølt, må buljongen helles i isform og fryses. Daglig isfilt problemområder av huden.
 • Bord eddik. For disse formål er det nødvendig å bruke eple-essens. Eddik blandet med rent vann i forholdet 1: 3. I den resulterende blandingen fuktes en bomullspute og tørker dermis hver dag.
 • Tomat. Tomatjuice har en lysende effekt. 2 tomater må presses i en juicer. Den resulterende massen påføres ansiktet som en maske. I tillegg til blekingeffekten, fukter masken huden og metter den med vitaminer.

Kjøpte midler

 • Badyagu. Badyaga fra flekker på huden etter akne og akne anses som den mest effektive middel. Et stoff som er aktivt mot akne merker er oppnådd fra sjø svamp. Til salgs i form av et pulver av grønnbrun nyanse. Ved påføring av badyagi på ansiktets hud, observeres en effekt som peeling.
 • Kremer for flekker. I det kosmetiske markedet er det et stort antall produkter som kan lette ansiktets hud. Du kan velge hvilken som helst merke, så lenge arbutin og hydrokinon er til stede. Disse komponentene lar deg hvite dermis og skille den.

Merkur kan være tilstede i noen kremer. En liten mengde av stoffet i krem ​​er tillatt, men før du bruker et slikt verktøy, må du teste for allergi.

Bli kvitt blå, hvite og lilla flekker

Mangelen på riktig desinfeksjon og behandling av utslett på ansiktet fremkaller utseendet på blå, lilla og hvite flekker. Hvite flekker på ansiktet, som ligner på akne, ledsages av dannelse av tette humper, noe som kan kreve ekstra behandling. Prinsippet om kosmetiske prosedyrer er beskrevet ovenfor, så en detaljert gjennomgang krever uavhengige metoder for å eliminere flekker.

I tillegg til de kjente komponentene, som hydrogenperoksid, eddik og tomatjuice, kan flekker effektivt fjernes ved hjelp av kosmetisk leire. Avhengig av leirens farge, er også hjelpekomponentene forskjellige. Maske ingredienser og forberedelsesmetoder:

 • Grønn leire og rosmarin. En liten mengde leire (1 ts) blandet med essensiell olje i forholdet 1: 2. Om nødvendig kan olje tilsettes. Blandingen skal vise seg å være vannaktig og homogen, uten klumper. Masken må påføres med en børste. Skyll av etter 15 minutter.
 • Sitron og blå leire. 1 ts blå leire blandet med saften av fersk sitron. Forholdet er det samme som i forrige oppskrift. Metoden for anvendelse er lik.

5 beste hjemmelagde masker for akne flekker

Masker, som er forberedt av deg selv, er helt trygge. Kosmetologer anbefaler å holde seg til noen regler som bevarer sterilitet. Før du starter preparatet, er det nødvendig å desinfisere verktøy og arbeidsflate. Beholderen der alle ingrediensene skal blandes, og bordet må tørkes med alkohol. Vask hendene grundig med såpe.

Her er noen populære masker fra flekker etter akne.

Leirmasker

Selvforberedelsesmetoder for leireblekemidler er beskrevet ovenfor. Kjøpte masker har en effekt som ligner på hjemme. Når du velger et merke, må du være oppmerksom på emballasjen der masken ligger. Det er å foretrekke å velge tuba: i slike tanker er risikoen for penetrering av skadelige mikroorganismer i masken praktisk talt null.

Sitron Masker

Sitronsaft er et godt blekemiddel. I kombinasjon med noen ekstra elementer (egghvite, agurk), lar masken deg fjerne flekker fra akne på kortest mulig tid. Protein (fra ett egg) må piskes med en mikser til en tett skumtilstand. Klem 2 stykker sitron, bland saften med protein. Bland forsiktig med å helle juiceen etter hvert.

Mask med aspirin

Aspirin i kombinasjon med honning fjerner effektivt akne merkene og fukter huden. 2 ss. kalk honning å smelte et par. I honning, tilsett 2 tabletter av aspirin, tidligere omdannet til pulver. Varm i et par 5-7 minutter, rør kontinuerlig. La blandingen være på et kjølig sted, påfør ansiktet i varm form. Skyll av etter 15 minutter.

Agurk Whitening Mask

Egenskapen til å bleke huden har en agurk. Ripe grønnsaker skal rives på en fin rist, legg til 1 ss til den resulterende massen. tykk rømme og bland godt sammen.

Påfør masken på ren hud, skyll av etter 20 minutter.

Parafinmask

Kosmetisk paraffin (50 gr.) For å dampe opp til 50 grader. I den ferdige massen legg 1 ss. skje av forsmeltet honning. Varm blandingen på brannen i 5 minutter, omrør kontinuerlig.

Påfør i form av varme med en kosmetisk børste. Fjern etter full herding.

Topp 8 mest effektive salver for å fjerne flekker etter akne

Fjern flekker og merker igjen etter akne og akne kan fjernes med farmasøytiske salver. Salver fra listen nedenfor har antibakterielle egenskaper og tillater deg å øke hastigheten på regenerering av huden. Bruk av medisinen bør utføres strengt i henhold til bruksanvisningen og med kosmetologens tillatelse.

Sink salve

Anvendelse av salven skal være forsiktig, til tross for at medisinen er ekstremt sjelden å forårsake irritasjon. Brukes som en maske. Under påvirkning av stoffet blir huden jevnet og lettet.

Heparin salve

Doseringsformen har en tykk konsistens som forhindrer spredning. Sammensetningen inneholder antimikrobielle komponenter som tillater helbredelse av akne og forhindrer dannelsen av hvite og mørke flekker.

Salisylsalve

Med riktig bruk av salven er det en gradvis lysning av akne merker. Blekingeffekten er allerede synlig etter 3 applikasjoner. Legemidlet anbefales ikke å brukes hvis det er friske sår i ansiktet. Spesielt effektiv salve i tilfeller der ansiktet var dekket med rødt pigment eller allergiske flekker.

Ichthyol salve

Legemidlet kan brukes både på eksisterende akne og på flekkene som er igjen etter dem. Legemidlet har tørking, sårheling og regenererende egenskaper, noe som akselererer den naturlige prosessen med fornyelse av huden.

Sintomycin salve

Antibakteriell medisin akselererer prosessen med å fjerne flekker fra huden. Hvis du følger bruksanvisningen, blir det observert en positiv trend etter 2-4 søknader. Brukes til å eliminere selv de gamle merkene. Under påvirkning av midlene, mister huden sin grovhet og blir frisk.

Vishnevsky salve

Legemidlet har en skarp ubehagelig lukt som ikke hindrer kvinner i å lette huden med medisinering. Linement Vishnevsky gjør at du kan nivåere huden og fjerne blå, røde, lilla og brune flekker. Antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper bidrar til å hindre gjentakelse av akne.

Svovelsalve

Hovedkomponenten i stoffets sammensetning er kjemisk renset svovel. Komponenten trenger inn i de dypere lagene i huden, eliminerer inflammatorisk prosess. Under påvirkning av stoffet forsvinner 14-21 dager etter den første søknaden.

"Rescue"

Dette er en salve, bleking flekker. Løsningen for blåmerker og flekker etter acne blir solgt i apotek, utgitt uten lege resept. Sammensetningen er nesten helt naturlig. Legemidlet må påføres punkt. Når det er riktig påført, lyser huden, fornyes om noen uker.

En krem ​​som definitivt vil bli kvitt aknefeil.

Nylig er koreanske kosmetikk veldig populære. I sammensetningen er det unike komponenter som lar deg raskt og effektivt fjerne de synlige feilene i huden og flekkene fra akne. Bleking krem ​​med mangostan lette selv mørke merker på huden.

Kosmetisk krem ​​har en lett, ikke-fettete tekstur. Det absorberes raskt, og gir ingen rester på huden og klærne. I tillegg til mangostan inneholder krem ​​ekstrakter av medisinske planter, for eksempel ginsengrot. I kombinasjon med mangostan har ginseng en ekstra foryngende effekt på huden.

Påfør kremet fra akne og flekker etter kveldsvask, på tørr hud. Lys massasje bevegelser må gnides inntil den er fullstendig absorbert.

Gode ​​essensielle oljer fra akne flekker

Eteriske oljer brukes ofte i kosmetologi som et lysende lysemiddel. Den eneste ulempen er at oljen ikke lyser fiolett eller blå flekker fra akne og kviser. Oljer for dermis i ansiktet fra flekker og kviser, hentet fra planter, har også antibakterielle egenskaper.

Å lette huden ved å bruke:

 • Tea tree olje. I tillegg til å lette huden, eliminerer olje fet skinn, akselererer celleregenerering.
 • Jojoba olje Fjerner rød og hvit postacne, forhindrer dannelsen av akne, nøytraliserende betennelse.
 • Rosemary olje. Rosemary i kombinasjon med furuoljer kan lette til og med brune flekker. Uavhengig bruk av rosmarinolje gjør det mulig å eliminere svarte prikker og forhindre reformasjon.
 • Hveteolje. Brukes som profylaktisk mot farging. Den har en beroligende og anti-inflammatorisk egenskap.
 • Lavendelolje. Passer til alle hudtyper. Lyser, regenererer, nærer huden i ansiktet.

I tillegg til de ovennevnte essensielle oljene, brukes havtorn og linoljer i kosmetologi. Deres sammensetning beriket med vitaminer fukter, nærer og gjenoppretter den skadede dermis. Hva er en skjønnhetspleie som gjør hvite flekker.

Calendula tinktur fra flekker etter akne

Infusjon av calendula kan kjøpes på apotek eller forberede seg selv. Det må huskes at regelmessig bruk av infusjoner som inneholder alkohol, fører til overdreven komprimering av hudlagene.

Farmasøytisk tinktur mer konsentrert. Det kan tørke ut huden, så kosmetologer anbefaler å lage infusjonen alene.

Infusjon av calendula har antiinflammatorisk og beroligende effekt. Verktøyet kan lette flekkene igjen etter akne. Whitening effekten oppnås på grunn av den komplekse effekten av etyl og stoffer som er nyttige i huden inneholdt i planteekstraktet.

For selvforberedelse av infusjon fra calendula må du ta de tidligere tørkede luftdelene av planten og alkoholholdig væske (vodka eller alkohol fortynnet med vann).

Ren alkohol anbefales ikke, de kan brenne ansiktets hud. 1 ts Calendula trenger å helle 100 ml vodka. Kapasitet med infusjon tetter og legges på et mørkt, kjølig sted i 7 dager. Deretter dekanteres infusjonen og brukes som anvist.

Noen tips om å ta vare på ansiktet ditt etter fjerning av flekker

Etter at flekkene er fjernet fra ansiktet, anbefaler skjønnhetspleister å følge noen tips. Reglene for alle er de samme uavhengig av metoden for fjerning etter acne:

 • Vanlig vasking. Ansiktet må vaskes minst 2 ganger om dagen. Såpe er ikke anbefalt.
 • Toning. I løpet av dagen må du tørke huden med tonic eller lotion. Dette fjerner støv og fettstoffer fra mikropartikkelen.
 • Fuktighetsgivende dermis tørker ikke, så risikoen for keratose som fører til dannelse av akne, reduseres.
 • Rensing. Påføring av ansiktsskrubb som rensemiddel vil ikke tillate porene å tette.
 • Maskering. Fra hva å maskere flekker og merker fra akne på ansiktets hud, avhenger av mulig re-dannelse av akne. Feil valgte middel kan forårsake allergi og ekstra utslett.

Blå flekker

Allergisk utslett, akne og akne kan forårsake blå flekker på ansiktet. Slike feil forårsaker angst og negative følelser, noe som fører til komplekser og psykiske lidelser. Hvis du har blå flekker på ansiktet ditt, ikke fortvil, kan moderne medisin gi et klart svar på spørsmålet om hvordan du fjerner blå flekker på ansiktet ditt. Vurder mer.

Hvorfor vises blå flekker på ansiktet?

Årsaker til blå flekker på ansiktet er allergiske eller hormonelle hudutslett. De ser på ansiktet med akne av ulike typer: små, store, enkle, flere. Akne er en hudbetennelse som ser ut som røde flekker på ansiktet. Ikke alle betent akne blir blå arr. Dette kan skje hvis:

 • Betennelsen er for dyp
 • utslett har ikke medisiner,
 • Selvmedisinering er tilstede, nemlig klemme pimple.

For å unngå disse manifestasjonene, må du vite naturen av utseendet til akne og forhindre deres forekomst. Men hvis arr og blå flekker ikke kan unngås, må du vite hvordan du blir kvitt dem.

Hvordan bli kvitt blå flekker på ansiktet

Måten å eliminere blå arr i ansiktet avhenger av deres forsømmelse og størrelse. Det er av disse kriteriene at man kan starte når man velger behandling.

Kosmetisk behandling

 • mikrokurrent terapi. Det produseres direkte på det blå arret, akselererer de metabolske prosessene i det, og øker nivået av hudregenerering.
 • kjemisk peeling med bruk av trieddiksyre og retinoider.
 • laser polering. De blå flekkene under denne prosedyren vil ikke forsvinne, men huden blir jevn og tilsynelatende lettere.

Medisinsk behandling

 • anti-pigmentkrem. Den har en sterk lette effekt. Men effekten av denne krem ​​er tvetydig. Det kan ikke brukes kontinuerlig eller i kombinasjon med andre anti-pigmentmedikamenter. Ellers kan effekten av denne krem ​​føre til irreversible effekter, fra allergi mot hudkreft.
 • scrubs med hydrosyrer (melk, sitron, salicylic).
 • legemidler som hemmer melaninproduksjon (arbutin, kojinsyre, azelainsyre).

Folkemedisin

Tradisjonell medisin gir oss et valg av rettsmidler for blå flekker for enhver smak. Betyr effektiv, men med langvarig regelmessig bruk. Masker, tonics og salver, som er basert på sitronsaft, grønn leire, protein og agurkjuice, vil bidra til å fjerne blå flekker på ansiktet, lette ansiktets hud og til og med ut hudtonen.

Blå flekker på ansiktet av et barn

Et blått flekk på barnets ansikt kan forekomme i to tilfeller.

For det første kan det være et medfødt blått fødselsmerke.

For det andre, matallergi. Det kan begynne med et barns fødsel og vare lenge. Allergier forårsaker ømme flekker på kinnene. Akne blir blå arr på kinnene. Årsakene til dette må søges i barnets kropp, oftest i tarmene. I slike tilfeller anbefaler barneleger å tørke babyens kinn med en løsning av kaliumpermanganat eller flucorcil og følg barnets kosthold.

Flere Artikler Om Typer Acne