Visceral fett er fettakkumuleringen av kroppen vår, men det akkumuleres ikke i de subkutane lagene i midjen og hofter, men rundt i bukorganene. Det er farligere enn det vanlige subkutane, og det er også mye vanskeligere å bekjempe det. Hvis hypodermiske akkumuleringer, som en siste utvei, kan fjernes kirurgisk, så er de viscerale - legene ennå ikke lært å kutte ut.

Viscerale innskudd er også viktige for kroppen, de beskytter de interne organer fra virkningen av det indre miljøet. Men deres totale volum bør ikke overstige mer enn 10-15% av det totale antallet av alle fettcellene i kroppen.

Hva er faren for visceralt fett

Akkumulering over normen er allerede farlig for helsen.

Overdreven visceral lag kan forårsake et antall av følgende sykdommer:

 • åreknuter, da det er en overdreven belastning på beina
 • hjerteinfarkt, som hjertet er dekket med fett, begynner å mislykkes, noe som ofte fører til katastrofale konsekvenser
 • onkologiske sykdommer
 • hormonell ubalanse
 • krenkelse av metabolske prosesser i kroppen

Hva skiller visceralt fett fra subkutan

Kroppen vår er vitalt subkutant fett. Dette er en slags reserve. Replenishing kroppens energireserver gir oss vital vitalitet og varme i den kaldere årstiden.

Ved å spise kontinuerlig fyller vi våre fettreserver. Men med sin store overdrivelse begynner kroppen å legge av bestandene ikke i de subkutane lagene, men direkte i nærheten av indre organer. Disse interne fettlagene kalles visceralt fett.


Det er en økning i fettlaget rundt magen, leveren, galleblæren, tarmene, nyrene og kjønnsorganene. Overflødig fettblokk blokkerer blod og lymfe til indre organer. Ventilasjonen av lungene forverres, en oksygenavvik blir dannet i kroppen, noe som fører til problemer med å puste og sove apnea.

Viscerale innskudd - hvor kommer de fra?

Genetikk sier at tendensen til å akkumulere visceral fett er primært en genetisk predisposisjon. Men vi selv er også skyldige i opphopningen.

Mest av alt heldige kvinner med pæreformet kroppsform. Som regel har eiere av frodige hofter og tynn midje en tendens til å akkumulere denne typen fett mye mindre.

Uavhengig av figurens struktur og genetiske predisposisjon, reduseres produksjonen av kvinnelige hormoner hos kvinner etter 40 år, og sannsynligheten for økning i viskositetsvev øker flere ganger.

En sterk halvdel av menneskeheten er ikke utsatt for dannelsen av cellulitt, men er utsatt for akkumulering av internt fett.

Nylig ser vi ofte menn med en stor mage. I folket kalles han "ølmage". Og ikke for ingenting. Øl påvirker testosteron negativt - et hormon som bekjemmer overflødig fett i hannkroppen.

Av natur er den mannlige befolkningen mindre tilbøyelig til fedme. Men dette gjelder bare de mennene som testosteronnivåer er normale.

Visceral fettbestemmelse

For å bestemme mengden av "farlig" fett, er det bedre å gå til klinikken og gjennomgå en medisinsk undersøkelse. Men jeg er ikke en spesiell fan av å gå til leger og sjekke intern fedme alene.

Først må du måle midjen. Hvis midjevolumet er innebygd i generelt aksepterte normer, trenger du ikke å bekymre deg for et overskudd av internt fett.

Visceralt fett: normen hos kvinner opptil 88 centimeter, for menn opptil 94 cm.

For det andre, beregne koeffisienten. Vi måler hoftene, midjen og deler midjeomkretsen ved omkretsen av hoftene. Koeffisienten vi får vil indikere en avvik fra den positive normen. Hos kvinner er det mer enn 0,88, hos menn - mer enn 0,95.

For eksempel har jeg hofter - 100, midje - 74, jeg deler 74: 100 = 0.74


Som du kan se, har jeg inngått den nødvendige prisen, og jeg har ingenting å bekymre meg ennå.

Hvordan bli kvitt visceralt fett

Først av alt må du bytte til et sunt kosthold. Øk inntaket av plantefôr, det vil si at ditt daglige diett bør bestå av 70% av grønnsaker og frukt.

Reduser inntaket av animalsk fett (smør, fettbiff eller svinekjøtt) og vegetabilske oljer av lignende opprinnelse (palm- og kokosnøttolje).

Fullstendig trenger å forlate transfett, som brukes til å skape ulike erstatninger for naturlige oljer (de såkalte spredeprodukter, billig imitasjonssmør). Også disse oljene brukes ofte til å lage forskjellige muffins, kaker, kaker, for å lage bakverk.

Se på kostholdet ditt og fjern mat med høyt GI. Slike produkter øker sukkerinnholdet i blodet dramatisk, noe som øker syntese av insulin. Og dette er en direkte vei til dannelsen av overflødig fett i livet.

Prøv å minimere forbruket av alkoholholdige drikker. Poenget er ikke engang kaloriinnholdet i alkohol, men i snacks som vi forbruker uten mål, "på brystet".

Erstatt vanlig hvitt brød med fullstendig bakt varer. Skriv inn diett mat med høy fiber for å rense tarmene.

Glem de dårlige snacks i form av smørbrød med fettpølse. Nøtter, tørket frukt, sitrusfrukter, rå grønnsaker og frukt er et uunnværlig alternativ til skadelige smørbrød.

Og viktigst - ta tid til vanlig fysisk anstrengelse. Den mest ubehagelige tingen er at knep, torso eller sving av pressen ikke er veldig effektiv for å brenne det indre fettvevet.


Bare aktive fysiske aktiviteter kan brenne visceralt fett, nemlig løping, svømming, sykling, fotball, tennis.

Hovedfienderen av internt fett er aktivitet. Flytt mer, følg reglene for sunn mat og fett vil tine fra dag til dag som is på en sommerdag. publisert av econet.ru.

Hvis du har spørsmål, spør dem her.

Hvordan bli kvitt indre pimple

Problem hud trenger riktig pleie. Du må passe på at han var frisk. En smertefull intern utslett anses å være en av de mest komplekse patologiske prosessene på huden. Slike vekster kalles også interne furuncles.

Mange lurer på hvordan man kan bli kvitt indre kvise. Slike akne gir betydelig ubehag, nedbryter det estetiske utseendet og er ekstremt vanskelig å behandle. Med passende tilslutning til forebyggende tiltak og rettidig behandling av ubehagelige symptomer, kan du raskt bli kvitt.

Hvorfor er dannet

For å eliminere intern akne, er det nødvendig å etablere en provokerende faktor som skyldes utslag på huden, og å sende behandling til disposisjon.

Det er følgende årsaker til forekomsten av patologi:

 • Hormonal ubalanse inne i kroppen (pubertet, graviditet, mangel på østradiol i overgangsalderen, etc.).
 • Sykdommer som er forårsaket av forstyrrelser i produksjonen av hormoner.
 • Neuroendokrine sykdommer.
 • Patologi i funksjon av immunceller og som et resultat den aktive reproduksjon av patogene mikroorganismer på huden.
 • Sykdommer i huden som er forbundet med produksjon og brudd på utstrømningen av subkutant fett.
 • Mekanisk skade på de subkutane kjertlene.
 • Sykdommer i fordøyelseskanalen, leveren.
 • Utilstrekkelig etterlevelse av hygieniske regler, bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.
 • Ubalansert kosthold med overflødig søt, salt, fettstoffer.
 • Økt svette, i noen tilfeller på grunn av å ha på seg syntetiske klær.
 • Genetisk faktor.
 • Når sykdommen er vanskelig å behandle, spesielt i kombinasjon med andre varianter av utslett, blir ormen invasjon en utløsende faktor.
 • En subkutan mite som parasitiserer hårsekkene kan forårsake akne i dem hvis huden er utsatt for fett.
 • Et internt utslett i livmorhalsområdet dannes ved konstant friksjon eller ved å ha smale klær.
 • Inflammasjoner på haken og kinnene hos menn blir ofte dannet med utilstrekkelig tilslutning til god barberhygiene.
Uten å eliminere den opprinnelige årsaken til patologien, vil det terapeutiske kurset ikke gi den forventede effekten, og det indre utslaget vil vises igjen.

Ripening prosess

I menneskekroppen er et stort antall subkutane kjertler. Deres funksjon er å hjelpe under hårvekst. De produserer blubber for å dempe deres vekst.

Men i enkelte tilfeller kan det forekomme situasjoner når patogener trenger inn i dem, som blander seg med fettproducerende subkutane kjertler og bidrar til blokkering av kanalen der sebumsekresjon oppstår.

På grunn av den påfølgende dannelsen av betennelse, forekommer infeksjoner i det skadede området med mikroflora, som stadig ligger på huden til en person, en intern purulent pustulasjon.

Utenfor er denne neoplasmen en vekst som stiger over dermis, hvor det ikke er noe hull. Siden det purulente innholdet er helt skjult av et lag av hud, er det ganske vanskelig å eliminere slik vekst.

I visse situasjoner fører akkumuleringen av store mengder pus til rask dannelse av utslett. På det avanserte stadium av sykdommen gir store noder huden en karakteristisk tuberøsitet, en rød fargetone.

Mindre intern utslett er ofte lokalisert i pannen, nesen, og forårsaker betennelsesprosesser i disse områdene.

Lip neoplasmer dannes under den røde konturen og har ofte små dimensjoner som følge av betennelse i subkutane kjertlene.

Når patologien utløses av en subkutan mite, vil utslettet være flere, ha en rik rød hue og være plassert under et tynt lag av hud. Symptomer kan suppleres med kløe, desquamation av dermis.

Hvordan raskt bli kvitt indre kvise

For raskt å eliminere det indre utslett, er komplisert behandling nødvendig. I utgangspunktet bør grunnårsaken utelukkes. Du må følge diettmat, noe som innebærer nektet å ta friterte og fete matvarer.

Det finnes flere effektive metoder for å eliminere den inflammatoriske prosessen hjemme:

 • Tea tree olje. Brukes lokalt på det berørte området. Spyl det er ikke nødvendig. Når du trenger å gå ut, er det mulig å vaske huden med et serviett. Det er tillatt å bruke olje flere ganger om dagen.
 • Ichthyol eller Vishnevsky salve. Den brukes som komprimering. Gør det optimalt før sengetid. En liten mengde salve påføres på en bomullspinne og festes på problemområdet. I tillegg fungerer agenten som smertestillende middel.
 • Jod. De forsiktig smurt inflammet område. Dette gjøres 1 gang daglig, ellers er det mulig å brenne huden. Jod avlaster den inflammatoriske prosess og tørr puss, men ikke som hovedmetode som benyttes.
 • Clay. Blandet med sitronsaft og calendula tinktur i forholdet 3 til 1 til 1. Blandingen påføres på grunn av betennelse i 15 minutter. Vask av med varmt vann.

I tillegg, for terapeutiske formål av en slik patologisk prosess, som for eksempel et internt utslett på kroppen, benyttes spesielle preparater av sink.

Det er nødvendig å bruke medisiner som foreskrevet av en spesialist for ikke å komplisere situasjonen. Bare ved å følge slike instruksjoner, er det mulig å eliminere den patologiske prosessen.

Video: Hvordan bli kvitt interne utslett i ansiktet med en sitron

lokalisering

Intern utslett vises på hvilken som helst del av kroppen. Imidlertid er det oftest dannet i ansiktsområdet. ved plassering eksperter er i stand til å identifisere de patologiske prosesser i kroppen, hvilket fører til utseendet av sykdommen.

For eksempel kan et hakeutslett tyde på hormonelle lidelser. Når akne har utviklet seg i nesen, oppstår en mistanke om funksjonsfeil i kardiovaskulærsystemet.

I tillegg angir de ARVI. Smittsom lesjon er etablert i dannelsen av purulent subkutan i ørene. Patogener bør søges i nasopharynx.

Slik fjerner du betennelse etter akne? Svaret er her.

På haken

Ulike faktorer kan provosere dannelsen av et internt utslett på haken. De vises i forbindelse med dårlig livsstilspraksis, utilstrekkelig tilslutning til hygieniske regler, forverring av immunsystemet, ARVI, arvelig disposisjon, destruktiv vaner og alle slags infeksjoner.

Ofte er forekomsten av utslett på haken forbundet med funksjonsfeil i mage-tarmkanalen eller det endokrine systemet. Dette gjelder for ovariepatologier og hormonforstyrrelser (økning i konsentrasjonen av det mannlige hormonet).

På ansiktet

Et internt utslett på ansiktet er et mye farligere problem enn vanlig akne. Sværheten ligger i plasseringen av svulsten: den er konsentrert i de dypere lagene i huden.

Det purulente innholdet dannes inne i subcutis, som ikke kan brytes ut. Selv om det ikke er noen ekstern innflytelse, kan det gå inn i blodsirkulasjonen og tilstøtende vev og forårsake infeksjon.

I tillegg er dette utslettet vanskelig for klinisk behandling. Med selvterapi er sannsynligheten for å bli kvitt den patologiske prosessen ubetydelig. Innvendige åler beskader hovedsakelig huden i livmorhalsen og ansiktet.

Inflammet dermis krever passende omsorg. Det må tas hensyn til at det er sunt. Med riktig implementering av regler for forebygging og rettidig behandling av en slik patologi i ansiktet, kan du raskt bli kvitt.

På kroppen

Utseendet på kroppen av et indre utslett forårsaker betydelig ubehag. Det forverrer utseendet og forårsaker fysisk ubehag.

En slik neoplasma ser ut som en bump. Ved å klikke på en lignende tetning på huden, er det mulig å føle seg ganske smertefullt.

Ofte er det vanskelig å behandle indre utslett og etterlater små arr på dermis. For å vite hvordan å eliminere et slikt segl, er det nødvendig å etablere en provokerende faktor for sin forekomst.

forebygging

Ved følsomhet mot utslett eller fet hud anbefales det å observere følgende forskrifter for å forhindre forekomst av indre utslett:

 • Kosthold med unntak av søtsaker, krydder. Metting av menyen med grønnsaker, frukt, meieriprodukter.
 • Hold deg utenfor, fysisk anstrengelse.
 • Eliminering av skadelige vaner.
 • Daglig hudpleie med et utvalg kosmetikk av god kvalitet i henhold til type dermis. Det anbefales ikke å bruke dekorative kosmetikk, som forhindrer svetting, utstrømning av blubber.
 • Forebygging av hudskader. I situasjonen for sitt nederlag - tid brukt desinfeksjon.
 • Bruk av urte-tinkturer til profylaktiske formål for vasking og tørking av huden.
 • Forhindre hypotermi.
 • Behandling av kroniske sykdommer, forebygging av virussykdommer.

Hvordan bli kvitt indre stress

Hvordan oppstår intern stress i oss?
Intern spenning oppstår i oss alltid når vi ikke kan slippe av situasjonen, stole på livet og Gud, vår egen mann, vår beslutning.

Internt stress er også et fokus på ens egen ide. Det er veldig ønskelig, men av en eller annen grunn forblir det fortsatt uoppfylt.

Et levende eksempel på "besettelse" - det sterkeste ønske om en jente å gifte seg. Hvis det er en ide om at «jeg skal gifte meg før 27 år gammel», så er det veldig sannsynlig at denne ideen vil bli ødelagt. Det er ikke legemliggjort. Årsaken? Sterkt følelsesmessig stress som følge av en viss tankekvalitet. "Jeg må," "Hvis jeg ikke slutter, da vil livet ende der," "Dette er ikke livet."

Så, spenningen bidrar ikke til utseendet av det ønskede i livet.
Spenning kan oppstå av en eller annen grunn. Disse kan være:

- ditt urolige forhold til mannen din;

- ditt ugifte liv så langt;

- du har ikke den ønskede mengden penger;

- sårbare ord som du snakkes av noen;

- uoverensstemmelse mellom dine forventninger og virkelige forhold.

La oss først avgjøre hvordan dette stresset manifesterer seg:

- I løpet av dagen dreier tankene dine rundt det samme.

- Du fører mentale dialoger eller monologer med personen du har vanskelige forhold til.

- Du kan ikke fokusere på en annen sak, all energi "går" inn i et eksisterende problem.

- Det er hodepine som ikke går bort selv etter å ha tatt smertestillende midler.

- Det er søvnforstyrrelser: det er vanskelig å sovne, tidligere oppvåkning, overfladisk søvn.

- Skulder er spente, underkjeven er spent og leppene er ufrivillig strammet.

Jeg har listet hovedtegnene til den oppstod spenningen, som manifesterer seg både på et følelsesmessig og fysisk nivå.

Nå hva skal jeg gjøre med oppstartspenningen.
Hva å gjøre hvis du føler en sterk spenning av en eller annen grunn?

Du kan bare jobbe på fysisk nivå (kroppsnivå). Og det hjelper deg med å takle effektene av emosjonelt stress. Jeg anbefaler også å jobbe på et følelsesmessig nivå, så du vil lære å forebygge stress.
Med regelmessig praksis med denne øvelsen blir det lettere for deg å forhindre fremveksten av en problessituasjon, og du vil bli roligere for å svare på det som tidligere har gitt deg alvorlige erfaringer.

Og før du gir en beskrivelse av øvelsene, en advarsel. Hvis du ikke er spesialist og / eller situasjonen din er veldig smertefull og tidkrevende, da. trenger å se en spesialist!

Så, hva vi gjør.
Hvis du allerede har følt spenningen i kroppen, så. med ham og begynne:

1. Pensjonere slik at ingen plager deg. Slå av telefonen, slå av musikken. Sitt komfortabelt, og enda bedre legg deg ned.
Begynn å konsentrere deg om pusten din. På hvordan det stammer fra underlivet.

Hør, se, føl deg hvordan pusten kommer fra magen din. Når du inhalerer, øker magen litt i størrelse, avrundet. Og på puster, "deflater" og blir mindre.

Gjør minst ti av disse pustevirkningene. Mens du puster, diriger din "rastløse" tankeprosess til magen. Hvis du ikke kan være i absolutt «stillhet», så tenk slik: "Her er magen min. Hvordan rund er det. Men nå faller det. Nå øker det.", Etc.

2. Etter at du var i stand til å puste inn i denne tankegangen, gjør du følgende. Føler i kroppen din den delen av kroppen som for tiden er mest stresset og begrenset. Hvis du føler maksimal stress i en bestemt del, så legg oppmerksomheten til denne delen av kroppen. For eksempel føler du hvor spente din venstre skulder er.

Utfør samme teknikk som angitt i forrige avsnitt. Gjør 10 pustesykler "gjennom" spenningsområdet, det vil si venstre skulder.
Mens du puster, kan du tenke på at når du inhalerer øker skulderen din og luften kommer gjennom huden. Og på pusten, er skulderen redusert og luften fra innsiden kommer ut. 2-3 minutter med slik meditasjon, og du vil føle at spenningen forlater dette området.

Du har jobbet med kroppen. Og du er flott!

Og for de mest avanserte - en teknikk for å jobbe med sin egen følelsesmessige tilstand.

3. Nå, når muskelspenningen din har svekket, hvis ikke helt borte, gjør du det samme med bildet av problemstillingen.

- For eksempel strider du sterkt med en kjære.
Presenter dette problemet som et bestemt bilde. Bestem hvor geografisk i kroppen din er bildet av problemet.

- Uten følelsesmessig involvering, pust som beskrevet i punkt 1.
Mens du puster, konsentrere deg om magen mens du holder bildet av en problemstilling.

- Hold deg unna kritikk, evaluering, bare vær nær denne situasjonen. Gradvis vil det smertefulle bildet bli mindre, eller til og med forsvinner helt.

Hvis dette skjer, gratulerer! Du har nettopp redusert betydningen av denne situasjonen for deg og. dermed frigjort fra følelsesmessig stress.

Det er mulig å kvitte seg med spenningen helt på en gang. Gjenta så mange ganger som nødvendig for å skaffe staten du trenger.

Var denne artikkelen nyttig? Skriv i kommentarene som var nyttige for deg. Takk!

Hvordan bli kvitt indre pimple

Konsekvenser av svette, Akne - Hvordan bli kvitt indre kvise

Hvordan bli kvitt indre kvise - Konsekvensene av svette, akne

Intern akne på haken, kinnet, nesen eller pannen er en reell straff. Foruten at en slik "dekorasjon" er ubehagelig, kan den også gi smertefulle opplevelser, både i utseendet og i løpet av modningstiden. Subkutan pimple kan forekomme selv blant de som ikke visste hva det er under pubertet.

Hva er det

For å forstå hvordan å bli kvitt akne, må du finne ut hvorfor de ser ut. Hele huden inneholder talgkirtler. Når væsken som tømmes gjennom kanalene blir for tykk eller for mye, blir disse kanalene tilstoppet med fett, så vel som døde partikler, og skaper en slags plugg.

Patogene mikroorganismer multipliserer intensivt i det hindrede rommet. Eksternt, på dette stedet kan det være akne (selv om dette ikke alltid er tilfelle). Intern akne på ansiktet eller andre organer modnes i svært lang tid. Samtidig opplever en person smerte i stedet for sin plassering. Det antas at det er en forbindelse mellom kroppens hud og organer - og hvis en kvise vises gjentatte ganger, signalerer kroppen en sykdom.

årsaker

Hvis en person har intern akne i ansiktet, kan årsakene til dette fenomenet være svært forskjellige:

 1. Alderrelaterte endringer - under pubertet kan ubehagelige manifestasjoner være på kinnene, nesen, pannen, som hormonelle forandringer, og mengden fett som produseres av kanalene avhenger hovedsakelig av det.
 2. Uregelmessig produksjon av kjønnshormoner. Sykdommen oppstår hovedsakelig etter 35 år.
 3. Arvelighet. Hvis foreldre eller besteforeldre led intern akne, må barna kjempe mot denne sykdommen.
 4. Sykdommer i fordøyelseskanalen. Feil diett fører til dysbiose eller uregelmessig avføring.
 5. Premenstruell periode. På denne tiden kan selv de jentene som ikke lider av hyppige manifestasjoner av akne ha intern akne, vanligvis på haken, men kan også være på nesen, kinnene, pannen.
 6. Stress aktiverer binyrene.
 7. Redusere beskyttelsesevnen til en organisme: Som et resultat opprettes et gunstig miljø for reproduksjon av patogene mikroorganismer.
 8. Feil bruk av kosmetikk - pulver, fundament, rødme - alle disse verktøyene tette porene, bidrar derfor til utseendet på intern akne.
 9. Arbeid knyttet til farlige forhold - kjemiske midler, raffinerte produkter.
 10. Fjernelse (klemming) av akne - slik behandling fører til at infeksjonen trer inn i de dypere lagene i huden, og tilstanden forverres. I noen tilfeller sprer det seg i bredde: så, hvis det var akne på nesen, kan de være på kinnene etter en stund.
 11. Hyppig bruk av såpe - i dette tilfellet er akne skyldes at huden er overdried, så du trenger bare å vaske ansiktet ditt et par ganger om dagen.

Akne på ulike deler av kroppen: årsaker og behandling

Ofte er det nødvendig å behandle akne på kinnene, pannen, haken, men det skjer at slike manifestasjoner blir observert i andre deler av ikke bare ansiktet, men også kroppen.

Hvis du har en kvise på nesen din, kan forkjølelsen være årsaken. Ofte er det slike formasjoner i offseasonen, når kroppen ikke er vant til kulde, og personen klær ikke etter været. Hvis de berører et nederlag, blir det veldig sykt.

Behandlingen kan utføres hjemme. Du kan bli kvitt utdanning ved hjelp av avkok av kamille og lindeblomster. For en halv liter vann bør du ta 1 ss planter, koke, insistere 5 minutter. Bøy over dampen (du kan gjemme seg med et håndkle) for en kvart time. Hvis kvise "kom ut", må den klemmes ut. Vrak bandasjen på fingeren, fukt med hydrogenperoksidoppløsning og forsiktig press ut.

Som et resultat av hypotermi, kan en kvise forekomme på innsiden av leppen. En slik manifestasjon kan vel være et resultat av slimhinne sykdom. I dette tilfellet bør behandlingen ordineres av en tannlege. I utgangspunktet består det i hyppig skylling av munnen med spesielle tinkturer, men tabletter kan også foreskrives.

Pimples på labia og indre lår

En intern pimple i lyskeområdet, inkludert slimhinner, kan skyldes depilering eller innfelt hår. Også vanlig årsak er dårlig hygiene eller veldig stramt undertøy. Behandle slike hvite prikker med aloe juice. Det påføres ved hjelp av en bomullspute til de berørte områdene flere ganger om dagen (mulig i intervaller på en time).

For å bli kvitt akne raskt, anbefales det å fjerne huden fra aloebladet og fikse det med gips, la det stå over natten. Ofte brukt et slikt verktøy som ichthyol salve og Vishnevsky salve. Deres handling er rettet ikke bare for å få en pimple opp, men også for å behandle et oppstått sår.

Hvis, i tillegg til intern akne, det er feber, kløe, bør du definitivt besøke en gynekolog eller venerolog.

På innsiden av lårene opptrer akne som regel etter alvorlig hypotermi, eller hvis personen har et svekket immunforsvar. Som en behandling kan du bruke aloe juice og salve - ichthyol og Vishnevsky.

Akne behandling

I tilfelle at akne oppstår på nesen, kinnene, pannen hele tiden, så anbefales det å konsultere en hudlege for å bli kvitt dem. Han vil velge måten du vil behandle utdanning på. Ofte er ulike kosmetiske prosedyrer foreskrevet:

 1. Ozonbehandling. En slik prosedyre utføres for å ødelegge bakterier og mikrober, samt å redusere aktiviteten til kjertlene. Ozon er introdusert i problemområdet. Etter det vokser pimpleet raskt - om bare et par timer. Behandlingsforløpet består som regel av flere økter.
 2. Elos teknologi eller behandling med blått lys. Under denne smertefri prosessen påvirker impulser de indre lagene i huden. Som et resultat er det mulig å fjerne akne og eliminere betennelse. Som regel er 3-4 økter nok, i avanserte tilfeller øker antallet til 8.

Behandle intern akne i noen tilfeller tegner seg for ulike stoffer. Det kan være antibakterielle og antiinflammatoriske legemidler, som inkluderer triclosan og kamille ekstrakt. I noen tilfeller er det eliminering av akne etter å ha tatt hormonelle piller, siden slike midler stabiliserer hormoner.

Hvordan behandle indre kviser hjemme

Akne på kinnene, pannen, nesen, haken kan effektivt kureres ved hjelp av "bestemors" betyr. Men husk at hvis du i tillegg til utslett har andre symptomer, for eksempel feber, men du ikke kan bruke denne behandlingen, bør du umiddelbart kontakte en lege.

Hvis du har en indre pimple, ikke haster for å klemme den, da det er mulig å ikke fjerne det ved slike handlinger, men bare for å gjøre det verre. Alle nye vil vises ved siden av den.

Blant folkemidlene er populære:

 1. Saltløsning Salt skal oppløses i vann og kokes. Damp en bomullspinne i en væske og gjelde det betente området. Hvorfor hjelper dette verktøyet? Fordi det penetrerer dypt under huden og hjelper med å rense det. Gjenta økter trenger flere dager.
 2. Aloe. Denne planten hjelper ikke bare når et kvise forekommer på labia eller på innsiden av låret, men også for betennelse i kinnene, nesen, pannen. Bladene skal vaskes og stå i kjøleskapet i 10 dager. Deretter kutt, hell kokt vann i en time. Neste koker og belastning. Daglig tørk de berørte områdene.
 3. Akne kan fjernes ved hjelp av calendula drug. 1 spiseskje tørre blomsterstand skal helles 0,5 liter kokende vann. Insister en halv time, deretter belastning, vent til det er kaldt. Tørk problemområder tre ganger om dagen. Kjøttkraft kan brukes hvis en kvise har dannet seg på leppen.

forebygging

Å bli kvitt akne på nesen, pannen, kinnene kan være ganske problematisk - interne formasjoner kan ikke presses ut. Derfor, for ikke å skamme seg over deg selv i et bilde og å se attraktivt, må du følge enkle regler:

 • ta hensyn til mat: minimere forbruket av fettstoffer, søtsaker, bakverk, alkoholholdige drikkevarer;
 • å støtte immunitet - å besøke gaten oftere, for å utføre enkle fysiske øvelser, å bruke vitaminer;
 • ikke superkjøl;
 • bruk kosmetikk riktig - hver kveld bør den fjernes fra ansiktet, det anbefales også å bruke en maske, gel eller skrubbe for rensing.

Overholdelse av reglene vil bidra til å redusere, og kanskje helt fjerne den interne akne. Det viktigste å huske er at slike betennelser på pannen, haken eller andre deler av ansiktet ikke skal tas og klemmes ut - dette kan føre til en betydelig forverring av tilstanden og nye utslett.

Hvordan bli kvitt intern kritikk

Den indre kritikeren sitter i hver person. Men for noen er han nesten tenkemester, men for andre, snarere en streng lærer som oppfordrer seg til ikke å slappe av - for å slutte å være lat, utsette viktige ting og mye mer.

Derfor er det første å forstå før du leser videre: i hvilken grad den indre kritikeren påvirker selvtillit og motivasjon i ditt tilfelle. Hvis han er i stand til å få deg av sofaen og gå på jobb eller studere i løpet av sekunder, er denne artikkelen usannsynlig å være spesielt nyttig for deg. Men hvis du føler at du ikke kan være glad, stadig kritisere deg selv, tenk negativt, så er det fornuftig å vedta noen av følgende anbefalinger.

Hva er en intern kritiker?

Den indre kritikeren er et godt integrert mønster av ødeleggende tanker i hodet ditt. Ofte er han veldig kresen, selv i situasjoner hvor alt går bra.

Eksempler på tanker diktert av en intern kritiker:

 • Ikke slåss, du er dum.
 • Du er ikke verdig til dette arbeidet.
 • Folk liker deg ikke.
 • Har du prøvd hvordan det endte? Humble og ikke gå!

Ofte spør han slike spørsmål:

 • Hvis de ikke lyktes, hvordan fikk du det?
 • Hvordan har du det bedre enn dem?
 • Siste gang du feilet, hva endret denne gangen?

Selvfølgelig feirer den indre kritikeren på traumatiske minner, spesielt fra barndommen. Foreldre, lærere, lærere kan skade barnets psyke, hvis ikke verdsatt hans innsats eller kritisert resultatene. Som et resultat dannes en selvtillit som "hva jeg gjorde, vil det fortsatt være dårlig."

Hvordan bli kvitt intern kritikk

Nedenfor er en fire-trinns prosess som vil bidra til å tømme den indre kritikeren og starte et nytt liv fri for anger og tvil.

Til å begynne med er det viktig å forstå at den indre kritikeren ikke er ond. Dette er en beskyttende mekanisme som prøver å hjelpe og beskytte deg mot skade. Sannt, gjør han det på en merkelig måte, noen ganger gjør en dårlige tjeneste.

Det er umulig å kvitte seg med forsvarsmekanismer, fordi de er en del av nervesystemet og ikke kan hentes derfra. Imidlertid er det mulig å leve med dem i harmoni, dette er grunnlaget for strategien som vi nå skal presentere.

Trinn ett: Vekk nysgjerrighet

Det første trinnet er bevissthet som utvikler din nysgjerrighet. Hvorfor trenger du det?

Mange av oss lever passivt. Vi tar sjelden oppmerksomhet til våre tanker, kjenner sjelden følelser og følger ikke oppførselsmønstre. Som et resultat, reagerer vi på hendelser og omstendigheter i livet på autopilot, uten å stille deg selv viktige spørsmål uten å vite deg selv.

Hvorfor gjør vi dette? Fordi vi i løpet av dagen ikke trenger å ta mange beslutninger, sparer vi dermed energi og mentale ressurser. I tillegg er bevisst liv en stor jobb, "smerte for hjernen", fordi det krever konstant nysgjerrighet.

For å være nysgjerrig må du først spørre deg selv ukarakteristiske spørsmål. Og best av alt handler de om tanker, følelser og oppførsel. Her er noen:

 • Hva snakker min indre kritiker om?
 • Hva sier han nøyaktig om meg?
 • På hvilke øyeblikk sier han vanligvis det? (dette spørsmålet vil bidra til å angi mønstre og utløsere)
 • Hvordan begynner jeg å tenke på en bestemt situasjon når en intern kritiker griper inn?
 • Hvordan påvirker alt dette min oppførsel?
 • Hva sier denne oppførselen om personligheten min?
 • Hvor kom denne meningen fra, som den interne kritikeren forsvarer? Er det basert på fakta eller et enkelt tilfelle?
 • Er det hensiktsmessig å tenke på denne måten i denne situasjonen?
 • Hvordan påvirker tidligere erfaring min indre stemme?

Disse spørsmålene vil tillate deg å få et komplett bilde av typer tanker som flyr i bane av tankegangen din. Med en slik forståelse er det mye lettere å stoppe alt negativt og å begynne å jobbe med å forandre sin bevisstløse tilstand.

Trinn to: Kjenne din indre kritiker

Fristelsen vil fortelle deg at i dette stadiet vil det være lettest å bare slutte å lytte til din indre kritiker, men dette er ikke den beste ideen. Jo mer vi motstår noe, jo sterkere opposisjonen. Hva skal du da gjøre?

Innrømme det Prøv å se din kritiker som omsorgsfull. Han har virkelig positive intensjoner. Spør din interne kritiker:

 • Hva vil du redde meg fra?
 • Hvilke følelser og erfaringer vil du beskytte meg fra?
 • Hvorfor er det så viktig for deg?

Ta et stykke papir og skriv ned alle svarene som kommer til hodet ditt. Jo mer der er, desto bedre.

Fortsett med følgende setninger:

 • Takk, jeg setter pris på hva du prøver å gjøre for meg, men...
 • Jeg føler at den beste metoden for meg vil være...

Det er ikke bare å hjelpe til med å avsløre kritikkens skjulte forsvar, men også å utvide dem ved hjelp av ny oppførsel og tanker.

Du kan finne ut at den interne kritikken var grunnløs eller hadde lite å gjøre med virkeligheten. Spør deg selv:

 • Er disse gamle tankene konstruktiv eller destruktiv?
 • Forbedrer de meg eller trekker meg tilbake?
 • Er de basert på fakta?
 • Hvor kan jeg gjøre en positiv forandring?
 • Hvordan kan dette gjøres uten å oppleve motstand?

Det er viktig å forstå at den indre kritikeren er en del av deg. Det er som en bekymret forelder som er redd for sitt barn. Men det er skadelig, noe som betyr at det er på tide å endre situasjonen.

Trinn tre: uttrykk din takknemlighet

Takk for at du prøver å hjelpe. Men husk at nå er det på tide å bevisst avbryte denne negative tenkningsprosessen og prøve å finne en bedre løsning.

Siden den indre kritikeren er dypt forankret i din psyke, blir det ikke lett. Det er viktig å finne ut fra hvilket punkt i livet denne oppførselen ble normen og hvorfor. Nå, når du tar deg selv i de gamle tankemønstrene, bryter du denne tråden.

Dette er det vanskeligste strategisteget. Du vil kontinuerlig vende tilbake til den vanlige oppførselen din, men oftere du minner deg om skaden det forårsaker, jo raskere gjenopprettingen vil skje.

Trinn fire: konsolidere prestasjonene

Hvis etter de tre foregående trinnene det fortsatt er vanskeligheter og negative, kritiske tanker, vil ytterligere råd hjelpe deg.

Endre din indre stemme

Din siste stemme kan beskrives som lunefull, streng, kritiserer. Begynn å utfordre det så snart du hører den gamle posten.

Endre ikke bare ordene, men også tonen, tonehøyde og volum av stemmen. Gjør lyden av din indre kritiker svak, morsom eller rask. Du kan huske tegneseriefigur og gjøre en effektiv erstatning.

Gå inn i forhandlinger

Ikke tro at disse tipsene vil gjøre deg gal. Vi fortsetter å snakke med oss ​​selv, og dette er helt normalt. Dette ble gjort av filosofer, forskere, forfattere, alt.

Begynn å forhandle med din interne kritiker. Spør ham:

 • Hva vil hver av oss i denne situasjonen?
 • Hvordan kan vi oppnå gjensidig forståelse om dette?
 • Hvordan kan vi hjelpe hverandre slik at alle vil vinne?

Forståelse er viktig ikke bare i kommunikasjon med andre mennesker, men også med seg selv. I denne forbindelse er strategien litt annerledes. Husk at den interne kritikeren først og fremst er sikker, han vil ikke at du skal oppleve smerte.

Og i så fall har du felles interesser: å redusere smerte. Bevis din indre kritiker at hvis du gjør det han vil, vil det bli flere problemer i fremtiden.

Forhandlinger kan ofte bli forsinket, så forvent ikke å finne gjensidig forståelse om noen få minutter. Det kan ta uker og måneder.

Se din kritiker som en like.

Husk at du vurderer ulike tips. Noen er kanskje ikke egnede, andre kommer til rette. Du kan se på din kritiker som en person med dine tanker, motivasjon, perspektiver, mål og følelser.

Dette er nyttig fordi det lar deg skille den indre kritikeren fra deg. Denne oppdagelsen alene kan føre til forbløffende innsikt og bidra til å bryte seg fri fra psykologiske kjeder.

Du kan vurdere kritikeren som din konkurrent. Han ønsker å markedsføre sine ideer basert på vrangforestillinger, unøyaktige logikk, traumatiske hendelser. Dine ideer kommer fra forsiktig planlegging, et stort antall bøker som leser, selvtillit og konstant selvutvikling.

En intern kritiker vil undergrave fremgang og slutte å utvikle kapasitet. Han vil gjøre alt han kan for å overbevise deg om å ta avgjørelser. Målet ditt er å finne svar på alle hans argumenter og bevise at de ikke har noe grunnlag.

Hvis du innser at du ikke er den samme personen med en intern kritiker, blir det mye lettere å ødelegge gamle mønstre. Han har sine egne ideer og tro, du har din, husk dette.

Se din kritiker som et mesterlig barn.

Et annet triks som lar deg se på situasjonen fra en annen vinkel. I stedet for å se på den indre kritikeren som en forbrytende forelder, se han som et lunefullt, forsettlig barn som vil at alt skal være som han sier. Han forstår ikke hvordan verden fungerer, han bryr seg ikke om fakta, det er bare ønske.

Men du utvikler deg som et individ, leser bøker, tar deg tid til å tenke. Hva gjør det indre barnet? Han mottok en gang en negativ opplevelse og holdt seg på samme nivå av utvikling. Han vet ingenting om miljøet. Husk at det er deg som er voksne her.

Gi din indre kritiker et navn.

Her kan du gi din kreative tenkning en full tur! Riktig valgt navn kan skape et mirakel.

Her er noen alternativer: Quibbler, Whiner, Kylling, Inner Fool, Naughty Child, Gremlin, Bore, Impostor.

I tillegg til at denne tilnærmingen gir deg mulighet til å holde fast en etikett, lærer du også umiddelbart å gjenkjenne tankene som kommer fra den indre kritikeren og umiddelbart begynne å konfrontere dem.

Gi også navn til tiradesene dine.

Din indre kritiker (Bore, Whiner) liker ofte å si lange ranger om hvorfor noe ikke vil fungere eller hvorfor du er en slik taper.

Derfor, ta et par dusin minutter og se etter et skarpt navn: hånende, stilket tale, sofistik, propaganda. Ikke hold tilbake. Husk at navnene kan være forskjellige, så det er viktig å merke dem med ett eller to kapasitive ord.

Hold en spesiell dagbok

Skriv ned alle setningene og sitatene som står i konflikt med de uønskede oppgavene til den interne kritikeren. De finnes i artikler på Internett, bøker (inkludert fiksjon), samtaler med smarte mennesker og filmer.

Dette vil være en lang avstengning. Men jo mer informasjon er samlet, jo svakere blir stemmen til den interne kritikeren. Faktisk er det eneste som holder de fleste av oss fra suksess latskap.

Spor dine tanker

Vi berørte dette delvis tidligere, men rådene er så viktige at det må gjentas og utvides noe.

Å tømme en intern kritiker begynner med bevissthet. Når du blir klar over vanlige, stereotype tanker, vet du allerede med hva eller hvem du skal kjempe. Hvis livet går på autopilot, kan dette sammenlignes med å kjøre TV-en i bakgrunnen når du lager mat på kjøkkenet.

Det er enkelt: Så snart du blir distrahert fra matlaging og bytter til TV, begynner du å gjøre feil. Det eneste unntaket som Daniel Kaneman snakket om i sin bok "Tenk sakte.... Bestem raskt, "er når begge handlingene er automatiske.

For eksempel, hvis du vet hvordan du lager og lager pizza med jaktpølser hundre ganger, vil det ikke påvirke parabolen på noen måte, hvis du skifter oppmerksomhet til TVen. Og omvendt.

Hvorfor trenger du å vite dette? For å forstå: du må følge dine tanker når du ikke har andre bevisste handlinger. For eksempel, når du går eller vasker hender.

Men det beste er ikke å gjøre noe for øyeblikket. Sett deg ned, ta en dagbok og begynn å ta opp tankene dine. Jo oftere du gjør dette, desto flere mønstre kan du identifisere med sine utløsere. Hvis du vet hva som lanserer tankekjeden og uønsket atferd, vil det ikke være vanskelig å bli kvitt den interne kritikkens destruktive ideer. Spesielt hvis du bruker tipsene vi har gitt i denne artikkelen.

Vi ønsker deg lykke til!

Liker denne artikkelen? Bli med i våre lokalsamfunn i sosiale nettverk eller i telegramkanalen, og ikke gå glipp av utgivelsen av nye nyttige materialer:
Telegram Vkontakte Facebook

Hvordan bli kvitt visceralt fett?

I kroppen er det forskjellige typer fett. Hver art har sine egne prinsipper for dannelse, opphopning og forbrenning. Det er noen ganger svært vanskelig å kvitte seg med visceralt fett. Dietter gir ingen fordel, trening gir ikke resultater. Saken er at kampen mot visceral fett må nærme seg omfattende.

fett i

fra subkutan, ligger i rommet rundt de indre organene - bukspyttkjertelen,

og så videre. På den ene siden beskytter det indre organer mot skadelige stoffer. På den annen side gjør et slikt fettlag organets vev mindre følsomme for insulin, noe som kan føre til ikke bare diabetes, men også føre til andre sykdommer.

Begynn med å rense tarmene og leveren. I tarmene akkumuleres skadelige stoffer som kroppen og beskytter lagets indre organer

fett. Hvilke av rensemetoder du velger, er opp til deg: enemas, farmasøytiske preparater eller spesielle urtepreparater. Rengjøring av tarmene vil ikke bare bidra til å bringe forfallsprodukter, men også en positiv effekt på huden. Når du er klarert, husk at du ikke bør misbruke slike prosedyrer, fordi sammen med unødvendige stoffer fra kroppen er vasket og

Drikk mer væsker. Sørg for å drikke minst en og en halv liter rent ikke-karbonert vann per dag, ikke tenk at drikker på vannet - te eller kaffe - er i stand til

det. Dette vil gi ytterligere eliminering av giftstoffer fra kroppen og forbedre nyrehelsen.

Hvile, vær ikke nervøs, unngå stress, sove for en fast mengde timer. Overarbeid og overdreven mental stress bidrar til vektøkning og opphopning av fett. Når kroppen føler at levekårene forverres, signaliserer den hjernen

Ved vanskelige tider er det derfor å fylle opp overflødig fett, som kan brukes til å skaffe energi i de "harde dager".

. Balanse mengden og kvaliteten på fett, proteiner og karbohydrater som forbrukes. Fett funnet i olivenolje, eggeplomme, avokado og nøtter er egnet til dette formålet så godt som mulig. Kilde av

, akselererer metabolismen, kan bli meieriprodukter med redusert innhold

fett, belgfrukter, kostholdskjøtt. Karbohydrater er bedre (og mer behagelig) fra frisk frukt, bær og grønnsaker. Dietter er også stressende for kroppen. I stedet for å sulte deg selv, sørg for at kroppen får nok sunn mat for ikke å føle seg "berøvet".

. Bekjempe visceralt fett i et bestemt område av kroppen, for eksempel

, gir ikke mening - fett går bort når hele kroppen mister vekt. Velg et program som passer deg for øyeblikket, og over tid vil du kunne øke belastningen. Under trening styrker musklene, selv i begynnelsen er dette ikke synlig under laget

fett. Men når du

Overvekt, vil tilstanden til musklene sikkert tilfredsstille deg. Under pusten, pust riktig. Oksygen bidrar til riktig funksjon av kroppens celler. Det mest kjente programmet som gir deg mulighet til å kombinere øvelser og riktig pust er kroppsvekt.

Internt fett er plassert i bukområdet der indre organer er plassert. Internt fett er årsaken til metabolsk syndrom på grunn av at leveren, nyrene og magen er dekket av fett. Studier viser at denne kombinasjonen av kosthold og mosjon er en av de beste måtene å kvitte seg med internt fett.

Hvorfor er magefett spesielt farlig? Det meste av fettvevet i bukområdet er visceralt fett. Dette betyr at fettet fyller mellomrom mellom indre organer som er inne i magen. Faktisk, på denne måten kan vi ikke bli kvitt fett i en bestemt del av kroppen, selv om disse øvelsene styrker bukemuskulatur og torso.

 • hvordan bli kvitt indre fett

, eller visceral, fettet er i det menneskelige bukhulen. Overflødig fett fører til forringelse av blodtilførselen til de indre organene, øker risikoen for hjerte-og karsykdommer og diabetes.

Internt fett brytes ned raskere enn subkutant, og

fra ham lettere. Dette problemet krever imidlertid en integrert tilnærming - riktig ernæring og tilstrekkelig fysisk aktivitet. Ikke prøv

raskt - det er bedre å konsekvent tape 300-400 g per uke, det er lettere og mer pålitelig. Ved hjelp av

kalkulator beregne det daglige kalorier som vil føre til et gradvis vekttap.

Begrens i diettmat som inneholder enkle karbohydrater - sukker, honning, hvite melprodukter, etc. De er

splitte og mette kroppen med energi, men deres overskudd er deponert i reserve i form av fettceller. I den totale mengden karbohydrater produsert av kroppen, bør andelen enkle karbohydrater ikke overstige 30%.

De komplekse karbohydrater som trengs for å bygge kroppens celler, finnes i fullkornsmel, kli og fullkornsprodukter, frokostblandinger, spesielt bokhvete og havregryn, grønnsaker og frukt og spinat. Disse produktene blir sakte absorbert av kroppen. De blir best konsumert om morgenen til

brukt på aktivt arbeid.

Bruk lite fett meieriprodukter, kokte egg, sopp, magert kjøtt - biff, kanin, kalkun, kyllingebryst som kilde til proteiner. Nøtter er veldig nyttige - de inneholder ikke bare proteiner, men også nødvendige

fett. Selvfølgelig bør de konsumeres moderat, og refererer til kalorietabellen. Kilden til flerumettede syrer Omega-3 og Omega-6 er vegetabilske oljer - solsikke,

, oliven. Påfyll dem salater, forlat majones og rømme. Drikk minst 1,5 liter væske om dagen - vekttap på grunn av dehydrering kan føre til alvorlige problemer for

Gjør sport. Hvis vekten din er mye høyere enn normalt, øker du fysisk aktivitet gradvis for ikke å skade kardiovaskulærsystemet og leddene. Kjøring eller hopping vil bli kontraindisert til deg. Start med rask gange, sykling, gradvis forlate heisen, svøm om mulig. Øvelser for pressen vil ikke hjelpe deg med å bli kvitt indre fett, men vil styrke musklene

Prøv å få nok søvn, unngå overarbeid. Stress reduserer nedbrytningen av indre fett, fordi En sliten organisme innebærer ytterligere forverring av forholdene og utsetter

Hvordan bli kvitt visceralt fett

Hvordan bli kvitt indre fett i kroppen? I dag er det et veldig varmt emne. Mange er interessert i hvordan du fjerner overflødig kroppsfett alene og hjemme. Før du starter kampen mot fedme, må du rådføre deg med en dieter.

Internt fett i normale mengder i menneskekroppen støtter arbeidet med indre organer, beskytter organer mot mekanisk skade og under ekstreme forhold kan fungere som en næringskilde.

Overflødig kroppsfett påvirker hele kroppen. Organer som tarmene, nyrene eller leveren er innhyllet i fett og slutter å fungere normalt. Som et resultat, mot bakgrunnen av fedme, utvikles alvorlige sykdommer, noe som kan føre til komplikasjoner.

Det er ingen rask løsning for fedme. Det er nødvendig å redusere kalori mat, ikke overeat, lede en aktiv livsstil. Noen ganger å løse problemet med fedme vil ha medisinske metoder. Kirurgi er også mulig.

Hvis du følger alle anbefalingene om livsstil, mosjon og ernæring, vil intern fett forsvinne hver dag.

Forskjellen av visceralt fett fra subkutan

Når du spiser en person, fylles fettbutikker. Med feil diett begynner kroppen å akkumulere reserver ikke i det subkutane laget, men rundt de indre organene. Dette laget kalles visceralt fett. Normal menneskelig subkutant fett er nødvendig, da det fyller energireserver og forhindrer kroppen i å fryse om vinteren. Det deltar ikke i kroppens interne prosesser. I tillegg kan subkutant fett fjernes kirurgisk, og visceralt fett kan ikke.

Hva er farlig visceralt fett?

Visceralt fett bør ikke overstige 15% av det totale antall fettceller i kroppen. Disse forekomstene bygger opp rundt leveren, nyrene, magen, tarmene og kjønnsorganene, noe som fører til en reduksjon av blodstrømmen til de indre organene. Dette fører til dårlig oksygenforsyning til lungene, til tung pust, kortpustethet og rask tretthet.

Siden fettsuger samler seg rundt de indre organene, er det vanskelig å avgjøre nærværet. Selv tynne mennesker har slike innskudd. Samtidig er denne typen fett veldig farlig, da det kan gjøre en nylig sunn person ugyldig. I dette tilfellet er leger maktesløse og kan ikke hjelpe pasienten, selv kirurgisk.

Hvis du ikke starter kampen med visceral fett i tide, kan det føre til følgende sykdommer og patologier:

 • diabetes;
 • kardiovaskulære sykdommer;
 • ufruktbarhet;
 • levercirrhose;
 • onkologiske sykdommer;
 • astmaangrep i søvn;
 • osteoporose;
 • åreknuter
 • hjerteinfarkt.

Grunner til dannelsen av internt fett

Årsakene til utseendet på internt fett i kroppen kan være som følger:

 • overdreven forbruk av fete og sukkerholdige matvarer;
 • ikke aktiv livsstil;
 • mangel på søvn, hyppig stress.

Med en stillesittende livsstil akkumuleres fett i kroppen enda raskere. I alderdommen mister en person muskelmasse, kalorier brenner ned i kroppen og prosentandelen fett øker. Hormonelle endringer som bidrar til akselerert fettdannelse, forekommer hos kvinner i overgangsalderen. I tillegg er noen mennesker genetisk posisjonert til deres fylde, men dette betyr ikke at de har åpenbart mer subkutant fett. Stopp prosessen med fettavsetning kan skikkelig ernæring, spesielle øvelser eller annen vanlig trening.

Kroppsfettmåling

Det virkelige bildet av tilstedeværelsen av kroppsfett kan oppnås etter testing og medisinsk undersøkelse. Den mest nøyaktige måten å måle volumet av fett på indre organer er en MR i bukhulen. Evaluering av forekomst av internt fett utføres også ved bruk av ultralyd. Mål prosentandelen av kroppsfett i kroppen kan være hjemme. Det er flere måter å måle:

Metode nummer 1. Bruk linjalen.

Din indeks og tommel må klemme huden på flere steder (på magen, på ryggen, på hofter). Deretter må du slippe ut folden, men ikke spre fingrene dine, må du måle avstanden mellom fingrene med en linjal. Hvis kroppen har overflødig fett, vil avstanden være over 2,5 cm.

Metode nummer 2. Forholdet mellom hofter og midje med tape.

Det er nødvendig å måle midjeomkretsen litt over navlen. Deretter må bena settes fra skulderbredde fra hverandre og buken slapper av. Målebehov i det bredeste området av hofter. Midje omkrets divideres med hofter. Hvis resultatet er større enn 0,8, er det viktig å begynne kampen mot overflødig fett.

Metode nummer 3. Måling av kroppsmasseindeks.

Det er nødvendig å dele kroppsvekt etter høyde, multiplisert to ganger. Normal kroppsvekt ligger i området 18,5-24,9. Eksempel: BMI = 60 kg: (1,7 cm * 1,7 cm) = 20,76.

Norm visceralt fett

Ca. 80-90% av totalt fettvev er subkutant fett. Visceral fett (normal) i kroppen hos menn bør være 10-20%, for kvinner - ca 5-8%. Med alderen øker mengden av visceralt fett. Måling av livet med et målebånd, kan du finne ut av graden av indre fedme. Talje for kvinner bør ikke overstige 88 cm, for menn - 94 cm. Hvis måleresultatene er større, er dette det første tegn på overskytende normer.

Øvelser for å brenne overflødig fett

Det er nødvendig å ta tiltak dersom visceralt fett i kroppen overskrider normen. Hvordan bli kvitt hjemme? Hjelp riktig næring, trening og stresshåndtering.

Effektiv kamp med overflødig fett gjør ikke uten fysisk aktivitet. De mest effektive måtene å bekjempe brenningen av kroppsfett er dans, trinn, løping, aerob trening. Fire ganger i uken i 30 minutter på tredemølle - og du kan oppnå gode resultater i kampen mot et slikt problem som visceralt fett.

Hvordan bli kvitt hjemmeøvelser? Slike laster vil hjelpe:

Treningsnummer 1. Kjører på plass, øker knærne høyt.

Det er nødvendig å utføre øvelsen i 2-3 minutter, mens du trenger å puste riktig, kontrollere tempoet og korrektheten av treningen.

Treningsnummer 2. Planck.

Denne øvelsen er rettet mot alle muskelgrupper. Selv om denne belastningen er ganske vanskelig å utføre, er det en fin måte å raskt brenne fett. I stand for nybegynnere må stå i omtrent et minutt. Over tid bør du øke tiden for denne øvelsen. Husk å holde ryggen rett når du gjør denne øvelsen.

Treningsnummer 3. Kjører på plass i baren.

Stående i baren, må du simulere løp, mens du presser knærne til brystet. Nybegynnere kan gjøre øvelsen i omtrent et minutt. Over tid bør du øke tiden for denne øvelsen.

Hvordan bli kvitt visceralt fett på magen? Svaret er veldig enkelt. For å redusere volumet på magen må du utføre følgende øvelser:

Treningsnummer 1. Press. Ligger på ryggen, bør du bøye knærne og løfte overkroppen.

Treningsnummer 2. Løfte med vridning. Ligger på ryggen, må du bøye knærne og løfte overkroppen med en skråning til siden. Øvelsen utføres slik at albuen kan nås til motsatt kne.

Treningsnummer 3. Ligger på ryggen må du løfte bena dine i en vinkel på 90 grader. Deretter skal du gjøre med begge føtter, bakkene i høyre og venstre side, så lavt som mulig, slippe dem til gulvet, men ikke berøre.

Kosthold som bidrar til å fjerne internt fett

Dieting er en annen måte å kvitte seg med visceralt fett. Du må følge en diett med lavt kaloriinnhold. Det skal brukes ca 1200 kcal / dag. Men i intet tilfelle bør ikke sulte.

Enkle regler for hvordan du kan kvitte seg med kroppens indre fett med diett inkluderer følgende punkter:

 1. Det er viktig å helt bytte til et sunt kosthold. 80% av kostholdet skal være grønnsaker og frukt.
 2. Forbruket av animalsk fett bør minimeres: smør, margarin, svinekjøtt, fettbiff.
 3. Det er nødvendig å forlate lyse karbohydrater.
 4. Det er ønskelig å helt forlate bakervarer. Brød kan kun inntas fra fullkornsmel og i små mengder.
 5. Skulle gi opp alkohol.
 6. Det er viktig å forlate karbonholdige drikker.
 7. Du må spise fem ganger om dagen, men fraksjonalt, i små porsjoner.
 8. Drikk en og en halv til to liter rent vann per dag.
 9. Det er nødvendig å introdusere i diettmat som raskt brenner fett: eple, selleri, sitrus, ingefær.
 10. Under kosthold er det tilrådelig å bruke vitaminer og antioksidanter for å styrke immunforsvaret.

Stor stress for kroppen - et tøft kosthold. Derfor, hvis det er nødvendig, bør du søke hjelp fra en dieter. Legen vil bidra til å normalisere metabolismen, overvåke hormoner, fortelle deg hvordan du kan bli kvitt indre fett i kroppen. Det viktigste er å følge alle anbefalingene.

Livsstil for å bli kvitt indre fett

Hvordan bli kvitt indre fett? Vi må prøve å lede en livsstil uten stress. Mange mennesker begynner å gripe opp med stress. Det er nødvendig å lære å kontrollere stress og måle forbruket av søt og skadelig mat under den.

Søvn er også en viktig faktor i kampen mot overflødig fett. Nattens søvn, som er 6-7 timer, bidrar til å gjenopprette kroppen og normal funksjon av alle organer og systemer.

Det er viktig å gi opp dårlige vaner, dvs. alkoholforbruk, røyking.

Alt ovenfor vil lære å bli kvitt det indre fettet i kroppen og redusere risikoen for fedme.

3. desember 2016

Tett rund mage, forræderisk utbuktende fra under noen antrekk, er i stand til å utvikle mange komplekser. Det er en ting når det er styggt, og en annen er faren for fettavsetninger for kroppens helse. Hvordan effektivt fjerner det viscerale fettet i kvinnen til kvinner, menn og får en slank figur?

Hva er visceralt fett og hvorfor samler det seg i magen

Visceralt fett på magen hos menn og kvinner er et tegn på at en farlig prosess foregår inne i kroppen - under bukmuskulaturen blir overflødige reserver dannet på indre organer. De akkumuleres gradvis fra bruk av skadelige produkter og stressende situasjoner.

Normal abdominal fett er bra for kroppen, det er nødvendig for:

 • bevaring av temperaturregimet av kroppen;
 • skaffe energi til livsstøtte;
 • Beskytt indre organer fra mekanisk skade.

Hvorfor visceral fett trenger å bli kvitt så snart som mulig? Hvis det er tilstede i kroppens overkant, truer det med følgende konsekvenser:

 1. Økt blodtrykk. Inntak av abdominal fett avgir skadelige syrer, da de blir bearbeidet av leveren til skadelig kolesterol, som er en trussel mot tilstanden til karene og utviklingen av aterosklerose.
 2. Forstyrrelse av tarmens, lever, hjertefunksjonen.
 3. Feil i hormonsystemet.
 4. Negativ reaksjon på insulin. På grunn av nedgangen i kroppens følsomhet for dette hormonet utløses en rekke biokjemiske prosesser. Dette er alvorlig, diabetes mellitus type 2, kreft, koronar sykdom og nyresvikt kan utvikle seg.

mat

Hvordan raskt og enkelt å fjerne visceralt fett fra magen? Juster kostholdet ditt. Feilen på alle personer med ekstra pounds er et forsøk på å gå på ekstremt diett eller slå på sultemodus. På grunn av overdreven mangel på kalorier i menyen, nemlig karbohydrater, reduseres kroppsomsetningen, og kiloene går sakte. Fasting vår kropp oppfatter som et stort stress. Kroppen begynner å akkumulere og vedlikeholde reserver av subkutant fett for å opprettholde vital aktivitet. I de første stadiene er det nok å følge de enkle reglene for vekttap hjemme:

 • Spis 5-6 ganger om dagen, men i små porsjoner.

Trikset vil bidra til å opprettholde en følelse av fylde hele tiden og redusere volumet i magen. Med denne tilnærmingen, i en måned, blir vant til å forbruke deler 2 ganger mindre enn de var før. Men maten på tallerkenen skal være konvensjonelt plassert i håndflaten.

Ofte forvirrer en person sult med tørst. Vann vil unngå unødvendig snacking.

 • Beregn daglig kalorierate og riktig mengde protein, fett og karbohydrater.

Dette kan gjøres selvstendig ved hjelp av Harris-Benedict-formelen eller ved hjelp av elektroniske kalkulatorer. Kalorier - er mengden energi fra mat, som er nødvendig for en person per dag. Indikatoren avhenger av alder, vekt, høyde og grad av fysisk aktivitet per uke.

 • Gjør det siste måltidet 3-4 timer før sengetid.

Hvis du går i seng med en liten følelse av sult, vil det bidra til nedbryting av fett under søvn.

 • Spis karbohydrater før 4 pm, og proteiner til middag.

Om morgenen trenger vi energi for å tvinge kroppen ut av søvn. Sakte karbohydrater (frokostblandinger, frukt, kokte poteter) gjør en utmerket jobb med dette.

 • Unngå alkohol og sigaretter.

Alkohol reduserer stoffskiftet, i tillegg er det kalori. Tobakk forstyrrer idrett, bidrar til akkumulering av indre fett og hud aldring.

 • Unngå baking og hurtigmat.

Søppelmat inneholder mye karbohydrater og kalorier. Dette bidrar til utseendet av visceralt fett i magen.

Gjør en vane med å spise samtidig, og du vil aldri overvinne.

 • Sunn søvn er mindre enn 5 timer og mer enn 8 timer om dagen - overbelastningens skyldige. Å bli kvitt volumer vil hjelpe hvile i 6-8 timer.

øvelser

For effektiv brenning av innskudd og cellulitt er det nødvendig med aktiv trening - kjøring, kraftbelastning med vekt og egenvekt, aerobic, svømming.

Slik fjerner du bare ett problemområde raskt? Det er umulig. Fett fra kroppen går jevnt med vekttap. Vi tilbyr et sett med øvelser på pressen og siden, ikke glem å trene hele kroppen jevnt.

 1. Rett og skrå vridning.

Ligg på gulvet og bøy bena på knærne. Kryss armene over brystet eller bak hodet. Slå langsomt skulderbladene av gulvet, og prøv å ikke bruke nakken og nedre rygg. For å trene en skrå trykk, gjør bevegelser til venstre og høyre side. Med riktig teknikk bør muskler brenne etter 20 repetisjoner.

Ligg på ryggen og slett av skulderbladene. Hold hendene bak hodet for balanse. Vri bena på samme måte som å sykle på en sykkel. Den aktiverer undertrykket og fjerner det indre fettet fra det området.

Utdanner bukene, biceps og skinker. Ligg på magen, og stå på albuene dine. Sokker hviler på gulvet. Hovedbelastningen av egen vekt bør falle på bukområdet.

medisin

Noen ganger gir riktig ernæring og sport ikke et så raskt og merkbart resultat som vi ønsker. Kosttilskudd og medisiner som fremmer vekttap kommer til redning. Nedenfor kan du se en oversikt over de mest populære verktøyene fra ekstra pounds.

Clenbuterol

Øker kroppstemperaturen og på grunn av dette brenner fett fra magen hos menn og kvinner. Legemidlet gir ekstra energi, noe som gjør at du kan gi det aller beste under aerob og styrketrening. Kontraindisert hos personer med høyt blodtrykk og takykardi.

L-karnitin

Sammensetningen inneholder aminosyrer og vitamin B. Bruk legemidlet til å øke stoffskiftet, det regnes som et stoff. Fordeler: reduserer kolesterol, fremmer nedbrytning av indre fett og får muskelmasse, støtter det kardiovaskulære systemet. Den daglige dosen av stoffet må velges i forbindelse med en terapeut eller en ernæringsfysiolog. For idrettsutøvere er normen 1,5 g, og for vanlige mennesker - 0,6 g.

synephrine

Består av oransje fruktkstrakt. Legemidlet aktiverer metabolske prosesser, undertrykker følelsen av sult. Synephrine er relativt trygg for helse, da det ikke påvirker blodtrykket og kardiovaskulærsystemet.

Xenical

Den aktive ingrediensen i sammensetningen er lipase, som blokkerer og fjerner fett. Kapsler av legemidlet bør tas med måltider. Den daglige prisen for menn og kvinner - 3 tabletter.

massasje

Massasje er nyttig i kombinasjon med trening. Etter en treningsøkt, når musklene blir varme, foregår prosessen med å brenne ekstra pounds på magen, sidene og lårene. Massasje hjelper bare å glatte huden i bukområdet og redusere midjen. For å oppnå effekten må du bruke minst 15 økter. Anti-cellulitt massasje er bedre å gjøre i salongen. For å utføre prosedyren hjemme, trenger du en fett krem ​​eller kroppskrem. Det vil være nødvendig å bruke verktøyet i en sirkulær bevegelse i bukområdet. Du bør føle en liten brennende følelse.

Før massasje anbefales det å besøke badet, badstuen eller svømmebassenget.

Folkemidlene

Hvordan bli kvitt visceralt fett på magen? Folkemidlene og metodene har alltid vært kjent for deres effektivitet.

 1. Bad med salt, sennep, brus og aromatiske oljer.

Slike prosedyrer passer Queen Cleopatra. Hun ble ansett som den vakreste og slanke kvinnen i hennes generasjon.

 1. Wraps med cling film.

For effektivitet er det pakket inn før en treningsøkt. Jentene forsikrer at svette strømmer som en strøm, og subkutan fett går fort. Du kan prøve å lage wraps med eddik, honning, sennep og brus. Prosedyrene bidrar til å gå ned i vekt og vesentlig glatt sagging hud rundt magen.

 1. Bruk av naturlige produkter, akselerere metabolisme.

Disse inkluderer hvitløk, ginseng, grønn te, marshmallow og linfrø. For å rense tarmene og smal figur i maten, legg til spidskommen, dill, anis og buktorn.

Hvorfor ikke hjelpe populære metoder for å miste vekt

Formasjonenes viscerale utseende kan bestemmes hjemme på to måter - ved beregning og ved øye. Hvis vi snakker om den visuelle metoden, er "livslinjen" rundt midjen og overvekten synlig for alle. Også preget av tilstedeværelse av hovne sider og en stor stram mage.

Den vitenskapelige metoden antyder måling av midjen. For menn, denne figuren er normal bør ikke overstige 100 cm, og for kvinner - 90 cm.

Hvis volumene er mye større, er det en tendens til dannelsen av visceralt fett som dekker de indre organene.

Hvorfor var det umulig å fjerne innskuddene alene alene hjemme? Fordi de gjorde følgende feil:

 • Fasting. Ikke spot kroppen. Denne tilnærmingen hjelper ikke med å bli kvitt overflødig vekt. Vekten vil ikke gå vekk, og kroniske sykdommer vil forverres, og stoffskiftet vil sakte.
 • Massasje. Uansett hvor vakker ordene ble fortalt av en spesialist, men ingen har ennå klart å oppnå vekttap uten øvelser for å brenne ekstra pounds.
 • Medisiner og kosttilskudd. Det er ingen magiske piller som vil bidra til å raskt fjerne "livslinjen". Deres bruk er farlig, da det er uakseptable komponenter i sammensetningen.
 • Sving pressen. Slip av innskudd rundt midjen ved hjelp av 2-3 øvelser på musklene i pressen er umulig. For å se ønsket lettelse, må du stimulere hjertet. Å trene ved grensen bidrar til å raskt brenne pund.
 • Raskt vekttap. Ikke forvent raske resultater, du kan ikke raskt gå ned i vekt, da dette er et sjokk for kroppen, og det vil reagere på dette med en negativ reaksjon. Etter slutten av dietten kommer pund tilbake.
 • Hva er humant visceralt fett
 • Hvorfor trenger du å bli kvitt intern fett, hva er risikoen
 • Visceralt fett: normen hos kvinner og menn
 • Hvorfor kosthold og sving trykk ikke virker
 • Hvordan bli kvitt visceralt fett

Kvinner har alltid ønsket og forsøkt å kvitte seg med fettavsetninger i ulike deler av kroppen, fordi de har en mekanisme som liker det motsatte kjønn, for å være vakkert og attraktivt. Den andre grunnen er selvfølgelig helse.

Overdreven fett i kroppen bidrar også til forverring av menneskers helse. Derfor er det nødvendig å finne ut hva du skal gjøre for å ikke akkumulere det, og hvis det allerede eksisterer, hvordan å kvitte seg med visceralt fett en gang for alle.

Det skal forstås at subkutane fettavsetninger for menneskekroppen ikke bærer alvorlig fare. Men visceralt fett er veldig farlig, fordi kan være en kilde til mange helseproblemer.

Hva er humant visceralt fett

Fettforekomster av kroppen rundt indre organer, dette er det indre viscerale fettet, som ligger i bukhulen under magesmellene.

Det akkumuleres gradvis, sammen med subkutant fett, ikke bare slik, men fra stress og overeating (som et resultat av stress).

Å bli kvitt det lokalt er umulig! fordi kroppen mister vekt overalt samtidig, sammen med subkutane fettavsetninger.

Å være vanlig i menneskekroppen, har det flere fordeler:

 • Beskytter indre organer mot ekstern mekanisk skade;
 • Holder nødvendig temperaturtilstand;
 • Denne typen fett brukes av kroppen og subkutan - energi blir hentet fra det for å sikre kroppens liv.

Hvorfor trenger du å bli kvitt intern fett, hva er risikoen

Det er verdt å merke seg at visceralt (internt) fett er tilstede hos alle mennesker, så vel som subkutane, og dette er normalt. Men det overskytende beløpet er allerede unormalt og truer veldig alvorlige konsekvenser for helsen din, nemlig:

 • Brudd på lever, tarm, hjerte og andre indre organer.
 • Kroppen begynner å reagere dårlig på insulin, fordi insulinfølsomheten er betydelig redusert og en rekke biokjemiske prosesser i kroppen utløses. Og dette er veldig, veldig seriøst. Fordi det øker risikoen for å utvikle slike sykdommer som diabetes mellitus type 2, iskemiske sykdommer, kreft, nyrefeil og så videre.
 • Økt blodtrykk. Hvordan det skjer: Det indre viscerale fettet slipper ut fettsyrer i kroppen, leveren forandrer seg til en alvorlig gift for kroppen kalt "low density lipoproteins", populært kalt "dårlig kolesterol", som er skadelig for våre fartøyer og ikke bare. Dette kan føre til en begynnelse når kolesterolplakkene begynner å danne, noe som fører til aterosklerose. Dette kan da føre til økt trykk og kardiovaskulære problemer.
 • Internt fett påvirker hormoner, bukspyttkjertelen blir utsatt for overdreven stress... generelt ikke noe bra.

Her er to typer figurer - et eple og en pære, som må fjerne internt fett, spesielt "eplet". Fordi "pærene" innskudd er mer plassert i lårene, mens "eplene" - hovedsakelig i magen. Og for å bli slankere, er det nødvendig å kvitte seg med begynnelsen av fedme.

Visceralt fett: normen hos kvinner og menn

Hvordan avgjøre om det er overflødig internt fett på magen og midjen hos kvinner og menn? Dette er synlig for øyet - tilstedeværelsen av et stort underliv, sider, hovent midje, tilstedeværelsen av den såkalte "livbuen".

Hos kvinner må volumet av magen ikke overstige 90 cm.

For menn skal den ikke overstige 100 cm.

Alt som overskrider de ovennevnte volumene har en tendens til å sikre at både subkutant og internt visceralt fett samler seg rundt de indre organene, og du er allerede i risikosonen.

Med andre ord sier en stor mage at det er forstyrrelser i kroppen, og dette er det første skrittet mot vanning, aldring og helseproblemer. I utgangspunktet kan alt dette korrigeres med mat og suppleres med bevegelser!

Det er på tide å tenke på hvilken kvalitet og i hvilken mengde, hvor ofte vi spiser, å tenke på helsen til kroppen vår, samt om fysisk anstrengelse og optimalisering av hele vår livsstil.

Tross alt står ikke livet stille, det lever, hvert øyeblikk forandrer seg, beveger seg, men stopper aldri!

På samme måte hjelper kroppen vår, eller vi hjelper til å leve og være sunn så lenge som mulig, eller svømme i fett begynner å visne, bli gammel, stønn. Valget er ditt!

Hvorfor kosthold og sving trykk ikke virker

Kosthold er en begrensning, et forbud mot enkelte typer produkter. Kostholdet kan forårsake indre motstand hos en kvinne, som bare hindrer fjerning av fett i kroppen.

Veien ut er å nekte dietter! Og å gjøre nettopp for å organisere maten på en annen måte.

I dietten er det nødvendig å legge til produkter som inneholder B-karnitin, dvs. legg til kostholdet du trenger kjøtt, melkeprodukter, egg - i et ordprotein. Og mye fiber og vann. Eller det er kosttilskudd B-karnitin.

Fettfri mat trenger ikke å spise, fordi kalsium og protein ikke blir fordøyd. Velg melkeprodukter med en minimumsandel av fettinnhold fra 1 til 2,5%.

Dispel en annen misforståelse.

Last ned pressen er ikke nødvendig! Fordi i dette tilfellet det vil gjøre deg enda mer i volumet av magen, enda mer firkantet midje og ikke løse problemet med å fjerne det som må fjernes.

Først gjenoppbygger vi til hyppige måltider, drikker vann, og ved å miste vekt går vi videre til fysiske øvelser og dannelsen av en vakker mage ved hjelp av riktige øvelser.

Hvordan bli kvitt visceralt fett

Hvis du ikke har åpenbare brudd på det endokrine systemet, vil det viscerale indre fettet gå bort sammen med det subkutane fettet mens du reduserer kaloriinntaket og øker kroppens energiforbruk.

Og for dette må du bevisst endre matvaner. Å gjøre dette er vanskelig, men nødvendig. Til slutt vil en ny matvaner dannes i minst 21 dager, og da må du opprettholde deg bevisst.

For å kvitte seg med visceralt fett i magen trenger du tre komponenter:

 • Gjenta maten din
 • Drikk rikelig med vann, ofte i små sipper, hele tiden, og ikke briller om gangen
 • Gjør sportøvelser som du liker og under kraft.

Overvektige mennesker i buk- og lårområdene er effektive og må utøves, men ernæringsmessig optimalisering spiller fortsatt en stor rolle.

Optimalisere strømmen din består av følgende trinn:

 • Spis små porsjoner, størrelsen på to palmer uten lysbilde, men oftere (5-6 ganger om dagen).
 • Fjern alle transfettene fra kostholdet ditt.
 • Reduser mettet fett så mye som mulig, dvs. fett av animalsk opprinnelse (lard, fett kjøtt og fettfisk). Det er mettet fett som vi trenger, men i svært små mengder, men deres overskudd vil bli avsatt i visceralt og subkutant fett.
 • Legg mye fiber og protein.
 • Fjern så mye som mulig enkle karbohydrater fra kostholdet og erstatt dem med komplekse.
 • Legg naturlige vegetabilske oljer til kostholdet ditt.
 • Ikke la følelsen av sult, da dette fører til en enda større opphopning av visceralt fett. Dette vil også hjelpe et balansert kosthold i små porsjoner og ikke høyt kaloriinnhold.
 • Pass på å drikke vann, ofte i små sip, jevnt i løpet av dagen.
 • Prøv å ikke bli nervøs, unngå stress, lær å reagere rolig, samt slapp av og slapp av i kroppen for å lindre stress.
 • Lag en middag med grønnsaker (uten poteter) og protein!
 • Ikke sulte eller overeat! Det er nødvendig for kroppen å være fraksjonert og helst skille måltider 5-6 ganger om dagen.

Måter og grunnleggende prinsipper for hvordan du fjerner subkutane og viscerale fettstoffer fra kroppen, hvordan du mister vekt, blir slankere, har lenge vært kjent, og de er universelle.

Det er ikke så lett å bli kvitt disse uønskede innskuddene, men det er virkelig mulig. Den viktigste regelen: mindre, men oftere å spise, å kombinere produkter med hverandre på riktig måte og å bevege seg mer aktivt på tilgjengelige måter i henhold til helse og alder.

Les det samme: mine ekte bilder før og etter vekttap, så vel som resultatene!

Flere Artikler Om Typer Acne