Noen ganger blir vi bare hengt opp. På de mest forskjellige aspekter av livet. Våre beslutninger, angrer, selvtillit, omsorg for fremtiden - vi blir så ofte fast i vårt eget hode som noen ganger føler vi: det er ingen vei ute. Vi forteller hvordan du slutter å blinke og begynne å fortsette.

Hvorfor blir vi hengt opp?

Når vi snakker om å tenke for lenge, snakker vi om et par ting. På den ene siden er lang tenkning når vi kommer inn i en slags loop, ruller gjennom en og samme hendelse igjen og igjen.

Du analyserer hva som skjedde, angre på hva du gjorde eller ikke gjorde, bekymre deg for konsekvensene, etc.

På den annen side kan du tenke på en lignende måte, ikke handlinger, men beslutninger. Du analyserer dine beslutninger til fullstendig utmattelse, og en dag kan du gå så langt at du ikke kan ta noen avgjørelser i det hele tatt.

I hvert fall er vi kloge når vi bor på noe og ikke kan tenke på noe annet. Den frata styrken, stemningen, energien, viljen til å jobbe. Og det endelige målet er dette: Få ut av denne "tenkningssyklusen" og fortsett.

1. Gjør nå

Hvis du sitter fast i noe, er det beste du kan gjøre å begynne å handle. Dette betyr ikke at du plutselig skal hoppe opp og løpe for å gjøre noe, det betyr bare at du må ta et skritt fremover.

Anta at du planlegger å flytte til en annen by. Du kan ikke gjøre dette umiddelbart, og derfor sitte, snu detaljene på bevegelsen i hodet ditt igjen og igjen.

Og her er det viktig å begynne å gjøre minst noe. For eksempel lage en liste over hvor du vil gå etter flyttingen. Sjekk boligpriser i denne byen, finn ut hva slags arbeid det er, og så videre. Lag en økonomisk plan og sett mål. Lag en tidsplan.

Det spiller ingen rolle hva du gjør, du må bare flytte bort fra tanken du er fikset på. Å gjøre alle disse planene og videre sammenligning kan hjelpe deg med å ta den endelige avgjørelsen.

Faktisk er flytting et forenklet eksempel, men det fungerer bra i alle situasjoner som er relatert til fremtiden din. I en lignende situasjon kan du begynne å utarbeide en handlingsplan - og føle deg bedre. Bob Miglani, en av forfatterne av Huffington Post, oppsummerte denne ideen slik:

Bob Miglani / © www.indiaconferenceatharvard.com

"Det eneste som bidrar til å kvitte seg med besettelse er å gjøre dine engstelige tanker om fremtiden til en slags innsats og arbeid. Gjør, gjør noe, og disse handlingene kan skape et mirakel.

Hver gang jeg begynner å bekymre meg om fremtiden, står jeg bare opp, går til min datamaskin og begynner å skrive eller jobbe på boken min. Og hvis det plutselig skjedde i løpet av dagen, på kontoret, begynner jeg å skrive ideer om hvordan jeg skal gjøre jobben mer produktiv, eller hvordan man skal begynne å jobbe med noe veldig interessant.

Uansett hvilken bedrift du velger, bør det ikke være det enkleste, så fokusert på å løse problemet gir hjernen nok fart for å bryte den onde syklusen av besettelse. "

Det følger av dette at forretninger er den viktigste kur for looping. Vi har en tendens til å være klok, fordi vi er redd for feil, men så snart vi kommer ned til virksomheten, taper frykt og tvil av seg selv.

2. Vær oppmerksom på noe annet.

Noen ganger av en eller annen grunn kan du ikke gjøre noe, og så er det eneste tiltaket som eliminerer "looping" distraksjon i sinnet. Finn deg en hobby eller en annen aktivitet som fullt ut vil ta deg av. Dette vil la deg kort glemme din "tanksyklus", og til slutt vil den forsvinne.

Noen mennesker går bare en tur på disse tider. Forfatteren Haruki Murakami i en av hans bøker beskriver denne følelsen som "tomhet", og han bruker løp som et medisin for ham:

Haruki Murakami / © www.murakamiharuki.ru

"Jeg kjører bare. Jeg løper inn i tomrommet. Eller kanskje jeg burde presentere det annerledes: Jeg løper for å finne tomhet. Men som forventet, blinket noen ganger i denne tomheten tankene. Menneskets sinn kan ikke være helt tomt. Menneskelige følelser er ikke sterke nok og konsekvente for å motstå vakuumet. Jeg mener at alle slags tanker og ideer som invaderer mine følelser i øyeblikket jeg løper, er fortsatt avhengig av tomhet. Dette er bare tilfeldige tanker uten innhold, samlet rundt tomrummet i midten. "

Selvfølgelig er trening ikke den eneste måten å bli distrahert. For noen er meditasjon en fin måte å berolige en overbelastet hjerne på. Ganske vanlige ting, som for eksempel å lytte til musikk eller annen aktivitet som kan distrahere sinnet fra forstyrrende tanker, kan bidra til å takle angst.

3. Stopp å snakke om det.

De fleste av oss, møtt av en vanskelig beslutning og fikset på det, spør råd fra andre, som er helt naturlig. Men i praksis betyr dette ofte at vi snakker om vårt problem med så mange mennesker at vi til slutt ikke kan slutte å bli sittende fast. Som nevnt tidligere, fører for mange "kokker på kjøkkenet" bare til en forverring i beslutningsprosessen. Psykologi i dag kan forklare hva som skjer i hjernen vår:

"Det menneskelige sinn hater usikkerhet. Usikkerhet innebærer volatilitet, tilfeldighet og fare. Når vi oppdager en mangel på informasjon, øker hjernen det metaforiske røde flagget og sier: "Vær oppmerksom! Dette kan være viktig... "Når data ikke er tilgjengelig, har vi en tendens til å overvurdere verdien. Vårt sinn tyder på at hvis vi bruker ressurser på å finne denne informasjonen, løser vi problemet. "

Vi ønsker alle å få nyttig informasjon fra andre, men på et tidspunkt er denne informasjonen ikke lenger nyttig. Når vi har begrenset mengde informasjon, kan vi se på det mer produktivt. Psykologer kaller dette "ta den beste strategien":

"Strategien om å" ta det beste "betyr at du begrunner så mye du trenger. Så stopper du og gjør noe annet. For eksempel, hvis det er ti deler av informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning, men en av disse delene er åpenbart viktigere enn de andre, vil denne delen være nok til at du kan velge. Overdreven detalj kompliserer ting og fører til bortkastet tid. "

4. Finn ut hvorfor du er fikset.

Noen ganger blir vi fast på noe bare fordi vi kan. Vi faller inn i en felle av en syklus der vi gjentatte ganger gjenskaper noen hendelser eller forsøker å analysere en ide fra alle mulige synspunkter. Etter mange timers refleksjon og søvnløse netter, kommer vi endelig til stillestilling.

Psykologer sier at selv om hjernen vår er programmert til "loop", kan det fortsatt gjøres noe om det.

Her er deres definisjon av problemet:

"Uansett om det er bekymring for sosiale interaksjoner, på grunn av vårt selvtillit, vår fremtid, våre familier eller noe annet, er syklusen det forårsaker alltid utmattende og fører sjelden til nyttige resultater. Oftere enn ikke, slipper vi bare tid, intenst å tenke på hendelser, om våre handlinger, om handlinger fra andre mennesker eller om deres tanker. Vi prøver gjentatte ganger å forutsi alle mulige fremtidige resultater, selv om de fleste av disse scenariene aldri vil gå i oppfyllelse.

Det største problemet her er at vi stadig påminner folk: du er ikke hjernen din. Vi tar ofte flyktige tanker, impulser, følelsesmessige impulser og ønsker som er opprettet av hjernen vår på pålydende måte, og fra begynnelsen antar vi at alle må være sanne. "

For å oppsummere: Her er en fire-trinns plan for å komme seg ut av besettelse:

 • Bestem hva som egentlig forårsaker "looping" (mangel på selvtillit, angst, etc.);
 • Se gjennom erfaringen din og identifiser tenkning feil;
 • Vær oppmerksom på den delen som har størst verdi;
 • Reassess dine hjernemeddelelser for å gjenspeile ny informasjon.

Etter å ha fullført disse fire trinnene, kan du bedre forstå hvor ofte hjernene våre ikke aner hva de gjør. Litt å trekke ut, du kan finne ut nøyaktig hvilken ide som forårsaker en "looping", lukk syklusen og kan fortsette.

TOP 10 teknikker for å bli kvitt obsessive tanker i hodet for selvstendig bruk

Hei, kjære lesere! Å bli kvitt obsessive tanker er faktisk en svært viktig prosess, fordi de tar bort energien, styrken, tiden og helsen til en person. Livet må bli verdsatt og verdsatt hvert minutt, og ikke bortkastet. Derfor, i dag vil jeg dele med deg de mest effektive metodene som vil hjelpe deg med å bli kvitt alvorlige og unødvendige tanker.

Hva er det

Psykologer er tilbøyelige til å tro at dette er en nevrotisk lidelse, oftest på grunnlag av traumatiske hendelser. Og det er ikke nødvendig å være vitne til drapene eller uventet miste kjære. For noen kan kjæledyrets død være avgjørende, da det vil føre til dype opplevelser som psyken av en eller annen grunn ikke klarte å takle for øyeblikket. Men vær ikke redd for at du nå trenger medisinsk behandling og sykehusbehandling.

Det er ulike teknikker som en person har evnen til å selvstendig takle denne kompleksiteten. I ekstreme tilfeller kan du oppnå støtte fra kjære, personer som er viktige for deg, eller ta kontakt med en psykoterapeut. Det eneste - vær forberedt på å gjøre en innsats for helbredelse og frelse.

Dommer for deg selv, besettelse varer ikke en dag eller to, og hvis du bestemmer deg for å bekjempe det, har det lenge gått, hvor du bestemte deg for å søke etter hjelp. Og den moderne verden er for overbelastet med informasjon og hendelser som kan distrahere når som helst. Og i en oppgave vil du ikke bli kurert, systematisering er nødvendig her, hvis bare for ikke å falle inn i denne utmattende tilstanden igjen i fremtiden.

Topp 10 Tekniker

1. Feil å kjempe

Den aller første regelen i å håndtere negative tanker er ikke å bekjempe dem. Paradoksalt, men det er. De tar allerede energi bort, og hvis du bevisst tar hensyn til dem, overdriver og dirigerer til komplekse opplevelser, ikke finner noen ressurs og vei ut av dem - drenerer du bare kroppen din. Du vet uttrykket: "For ikke å tenke på en hvit katt, tenk på en fiolett hund"? Den finnes i forskjellige variasjoner, men det gir en følelse.

Tenk deg at du har en "slett" -knapp i hodet ditt, trykk på det og skift oppmerksomheten til mer presserende saker og hyggelige opplevelser. Husk for eksempel den mest hyggelige hendelsen fra barndommen, som mest forårsaker et smil på ansiktet ditt, ro og berøring? Du vil ikke merke hvordan angst avtar, og gir plass til andre sanser.

2. Kreativitet

En fin måte å takle dine erfaringer med. Ta et ark, og skriv om hva som plager deg og gir ikke hvile. Hvis du vil, tegne, og dine kunstneriske evner ikke spiller en rolle i det hele tatt, så du bør ikke prøve å dekorere vakkert og riktig. Du kan bare blinde fra skrapmaterialer, vanlig papir, leire, leire er perfekt. Etter å ha uttrykt smertefulle ideer på en hensiktsmessig måte, lytt til deg selv, skrev du eller tegnet alt du ville ha? Hvis ja, så er det nå på tide å bli kvitt denne besettelsen. Ikke angre, og rive i små biter, kaste den i søppel eller brenne skapelsen.

3. Konvertering

Endre plage fantasier og følelser til ressurser og nye muligheter, sonen av proksimal utvikling. Ja, det kan forårsake forargelse, men tenk selv om noe forstyrrer deg i lang tid, det betyr at ditt underbevisste sinn forsøker å "bryte gjennom" inn i bevisstheten din, og på en slik ikke veldig hyggelig og ønskelig måte gir deg et signal. Her er det som oftest skjer i hodet? En alarm om ikke å slå av jern eller gass? Deretter begynner å utvikle oppmerksomhet og minne. Da vet du sikkert hva du slår på eller av, og hva annet gjorde du.

Tro meg, denne ferdigheten er veldig nyttig for deg, både på jobb og i hverdagen, relasjoner. Og denne artikkelen vil hjelpe deg.

4. Lover

Prøv å være oppmerksom på nøyaktig når de alarmerende tankene begynner å plage deg, kanskje er det noe regelmessig? For eksempel ved sengetid eller en spennende hendelse? Ofte er vårt underbevisste sinn på jakt etter måter å unngå unødvendig arbeid, møter og andre ting. Ja, i det minste fra å innrømme at det er noe som er lei av at det ikke er noe ønske om å være i nærheten av en ulovlig person, å lære av en spesialitet valgt av foreldre og å gjøre noe uten vane.

5. Distraksjon

Legg merke til at du ser på brannen, ser på vannet, tenker vi på hvor lykkelige livet er og hvor bra i øyeblikket? Som om alt stopper rundt, og det ser ut til at det bare er deg og elementene? Vet du hvorfor dette skjer? Fordi hjernen skifter oppmerksomhet på alle slags dynamiske prosesser, mener at resten ikke er så viktig, derfor går alle slags klissete og plagefulle følelser bort, og det er derfor du føler deg avslappet, sprenge av energi og inspirasjon.

Jo oftere er hjernen opptatt, desto mindre er sannsynligheten for neurose.

Derfor foreslår jeg å vedta en teknikk, så snart du begynner å føle at det er dårlige tanker i hodet ditt, fortsett til implementeringen:

 • Det er nødvendig å sitte komfortabelt, lukk øynene og ta hver pust inn og ut. Det er: "Breath-time, pust-to." Når du teller til 10, regnes det som en syklus. Du må gjøre minst tre, hvis du merker at det ikke er nok, kan du fortsette. Det er bare viktig å puste sakte, fullt konsentrere seg om poengsummen, bevegelser i brystet og opplevelser.
 • Da, når du føler seg avslappet nok til å kvitte seg med spenningen i hver del av kroppen din, kan du tenke deg et bilde som er utmattende og gir deg frihet til fantasien din og ødelegger den på noen måte oppfunnet.

Jeg anbefaler også å lese artikkelen om grunnleggende om åndedretts teknikker. Det er beskrevet et helt program med ulike metoder for avslapping, du kan bruke en hvilken som helst du liker, og legger til den andre delen, hvor du må håndtere klebrig besettelse.

6. Fysisk belastning

Hvis du for det meste plages av misnøye med deg selv, ikke idealitet og ekko med lav selvtillit, for eksempel at du ser annerledes ut enn du vil, ikke oppnådde det ønskede på grunn av din karakter og lignende, så vil trening hjelpe deg. I prinsippet hjelper det i alle tilfeller når det bare er nødvendig å bytte og gi hjernen en sjanse til å hvile.

Trøtt, utmattet - du vil ikke bare kunne plage deg ytterligere, pluss en ren leilighet, en velholdt hage eller en merkbart tynnere og strammet kropp vil være en fin bonus.

Som et alternativ - melde deg på kurs, slik at drømmen din blir en realitet. For eksempel, lær å sy elegante kjoler eller klatre bergarter, skøyte vakkert eller danse tango. Når du begynner å oversette til virkeligheten dine ønsker, som vanligvis ikke var forretninger, vil du føle deg glad, og så vil kontrollnivået av tanker og generelt dine påstander om deg selv redusere.

7. Bekreftelser

Uavhengig av å bli kvitt den såkalte neurosen, vil du hjelpe metoden til positive bekreftelser. For å gjøre dette, må du først forsøke å løsne betydningen av ideer som hindrer deg fra å leve, stadig spinne i hodet ditt, og forvandle dem til positive påstander at du vil begynne å bevisst gjenta deg flere ganger om dagen. Vel, hvis du går tilbake til eksemplet med strykejernet, kan du omformulere det slik: "Jeg er oppmerksom og legger merke til alle detaljer og nyanser som omgir meg".

Detaljert instruksjoner om hvordan du komponerer og bruker dem finner du her. Og også bli kvitt negative formuleringer, og generelt fra å bruke en del av "ikke" i setningene dine. Og for å lykkes med denne handlingen, tenk på en straff, for eksempel 5 push-ups for hver negativ formulering. Du kan satse med nært folk for å øke motivasjonen.

Noen måter å tenke positivt på i livet ditt, lærer å legge merke til det vakre og hyggelige i det, og så vil bevisstheten bli rekonstruert, og torturere ikke lenger obsessive ideer.

8. Årsakene

Hvis du vil "se dypere" for ikke bare å bli kvitt konsekvensene, men for å finne ut av grunnårsaken til tilstanden din, foreslår jeg å prøve en paradoksal teknikk som består i en grundig og detaljert analyse av hver tanke. Ta arket og ordne den såkalte brainstormingen, det vil si, skrive ut alt som sverger i hodet for øyeblikket. Du bør ikke gi en vurdering, bare skriv til du føler at det er så "nullstillet" og tørket ut litt, og du kan stoppe der.

Les den skriftlige, hvilke følelser har du på teksten? Finn skremmende fraser, og "spill" med dem, skriv ut minst 5 poeng for hver, svar på spørsmålet: "Hva om?". Slike øvelser bidrar til rasjonelt å nærme seg spenning og angst, da det ofte skjer at følelser er så "overveldet", og en person ikke klarer å innse hva han noen ganger opplever som ikke virkelig sammenfaller med virkeligheten, og hvis du tar en nærmere titt, du kan se det.

9. Bringer til absurditet

Latter er den beste terapien og muligheten til å dumpe den akkumulerte energien, for å takle angst, så hvorfor ikke ty til det? Her for eksempel, bla gjennom situasjonen i hodet ditt om at du ikke liker jenta på første date. Forestill deg nå hvor mye hun lager ansikt når hun ser deg og prøver å løpe bort, men faller, det skremmer enda mer, og så videre. Fortsett til du føler at denne situasjonen er veldig gøy for deg.

Denne teknikken kan være vanskelig for seriøse mennesker som har glemt hva det er, å leke og ha det gøy. Men hvis du overvinne motstanden din, tro meg, vil resultatet ikke ta lang tid. Jeg oppfordrer deg ikke til å være ubarmhjertig og uansvarlig, det er noen ganger noen ganger viktig å legge til lyshet i ditt vesen, og enda mer, humor.

10. Sett til side for senere

Husk den utødelige setningen Scarlett O`Hara: "Jeg vil ikke tenke på det nå, jeg skal tenke på det i morgen"? Dette er fra filmen "Gone With the Wind." Så det virker virkelig. Vi avviser ikke noen ide, vi utsettes for å tenke senere. Og så slutter det å være obsessivt, fordi sinnet er rolig, vil du definitivt komme tilbake til det, bare senere. Og så, kanskje spenningsnivået begynner å falle, det vil være andre presserende problemer som krever oppmerksomhet. Men i denne metoden er det viktig å være ærlig med deg selv, ellers vil du ikke lenger stole på deg selv, så senere må du ta deg tid til å innse nøyaktig de fantasier som forgifter livet ditt.

anbefalinger

 1. Bønn vil passe til troende, for selv forskere har funnet ut at når en person ber, lydvibrasjoner gjør rommet harmonisk, rolig. Og hvis du føler ro og fred, så vil dette være den beste behandlingen, ikke bare for sjelen, men også for kroppen.
 2. Hvis du har helt forskjellige syn på religion, kan du prøve meditasjon. I tidligere artikler har du kanskje lagt merke til hvor ofte jeg anbefaler å bruke det, og med god grunn, fordi disse metodene egentlig virker, både på fysisk og mentalt nivå. Du kan lese mer her.
 3. Start kampen mot dårlige vaner, spesielt de som ødelegger helse og dreper tid. Med deres hjelp vil du ikke bli kvitt besettelse, men tvert imot, styrke den til oppstart av langvarig depresjon, affektive lidelser, søvnløshet og panikkanfall.

konklusjon

Ved å endre tenkemåten din, vil du tiltrekke deg andre endringer i livet ditt. Så hvorfor ikke gjøre den av høy kvalitet og rik? Tiden går, og det er umulig å returnere det tilbake, og nevroser bare fremskynder denne prosessen. Så vær forsiktig og setter pris på hvert øyeblikk, ta vare på helsen din, og alt går bra med deg! Abonner på oppdateringer og bli med i grupper i sosiale nettverk, knappene er øverst til høyre. Og for i dag, kjære lesere! Vi ses snart.

20 tekniker å ikke bli hengt opp og ikke "slå opp"

Konsentrerer du deg ofte om det nåværende øyeblikket og gir hjernen en pause fra unødvendige tanker? Eller er du hele tiden bekymret for fortiden, bekymret for fremtiden og ført bort til fantasivirksomheten? Psykoterapeut Rachel Finzi gir råd for å bli kvitt irriterende tanker og fokus på nåtiden.

Mange av oss mister i hodet samtaler som allerede har skjedd: "Hvorfor sa han det?", "Jeg presenterte meg som en komplett tull!", "Det var det som måtte besvart..." Kanskje du er bekymret for det kommende møtet på jobben, festen vil finne sted i helgen, eller på grunn av innlevering av selvangivelse: "Hvordan skal presentasjonen min gå?", "Hva om den tidligere kommer til festen?", "Plutselig fyller jeg på erklæringen feil?"

Dypt ned, vet vi at slike tanker bare skader, men deres boblebad fortsetter å dra oss ned. Hvis du opplever et lignende problem, kan en av teknikkene hjelpe.

1. Spør deg selv om slike tanker er produktive.

Vil en annen "mental repetisjon" av det kommende møtet med sjefen hjelpe deg? Kanskje er det på tide å innrømme at du allerede er forberedt nok, og du må stole på din intuisjon?

2. Se på situasjonen fra

Vil saken du kontinuerlig ruller i hodet ditt være viktig om fem år, eller overdriver du dens betydning?

3. Planlegg i henhold til biologiske rytmer.

Hvilken tid er du vanligvis i beste fysiske, intellektuelle og følelsesmessige form? Hvis det er enklest for deg å konsentrere deg om morgenen, prøv å bruke denne tiden til å håndtere komplekse prosjekter: i ettermiddag kan de virke overveldende. Hvis du er full av energi om kvelden, planlegg viktige møter og oppgaver for ettermiddagen.

4. Fokus på følelsene.

Hva hører du, ser, berører, lukter og smaker akkurat nå? Fokus på følelser vil hjelpe deg å komme tilbake til nåtid.

5. Avvise jakten på det ideelle.

Ingen av oss er perfekt og kan ikke være. Vi forandrer oss kontinuerlig, utvikler, men vi vil aldri vite alt i verden. I stedet bør kunnskapen og informasjonen som blir oppnådd, brukes så effektivt som mulig.

6. Godta hva du ikke kan endre

Kanskje noe gikk galt, som du ville. Kanskje du gjorde en feil selv. Ta en leksjon fra situasjonen og glem det. Ikke la fortid distrahere oppmerksomhet fra nåtiden.

7. Kom over det faktum at du ikke kan forutsi og kontrollere fremtiden.

Opplevelser og spenning om fremtiden vil sikkert ødelegge nåtiden.

8. Flytt Mer

Spaser gjennom området, eller gå langs korridoren igjen, gå jogging eller sykle.

9. Realiser at du ikke trenger å forstå alt

For å forandre en vane er det ikke nødvendig å forstå hvorfor du lærte det. Noen ganger er introspeksjon nyttig, men ofte blir det en praktisk unnskyldning for ikke å gjøre det du ikke vil.

10. Gjenta setninger som bidrar til å konsentrere seg og roe ned.

Fortell deg selv: "Jeg kan takle det", "Slapp av!", "Live i øyeblikket", "Løs problemer som de kommer", "Alt er bra, jeg er trygg". Du kan fortsatt telle til ti, noe som gjør utånding for hver konto.

11. Løs et problem om gangen.

Hvor ofte snakker du på telefonen mens du kjører, lager middag eller sitter på nettet? Du deler oppmerksomheten mellom flere oppgaver, noe som fører til overbelastning av informasjon, og det forårsaker igjen angst og sykling. Lær å fokusere på en ting.

12. Gjenkjenne problemet, fokus på å løse

Tenk på det optimale resultatet, i stedet for å bekymre deg for alt som kan gå galt.

13. Tenk på hva du frarøver deg på grunn av fantasier eller looping.

På grunn av de konstante forstyrrelsene, frarøtter du deg selv av strømmen og du kan ikke nyte dagens øyeblikk.

14. Tenk på hvilke obsessive tanker du redder.

Kanskje dine mentale øvelser distrahere deg fra ubehagelige følelser og funn? Hvis dette er tilfelle, finn ut hva du prøver å beskytte deg mot. Ikke mye hvis du mister?

15. Spør deg selv hva som er i din makt og hva som ikke er.

Konsentrere deg om hva du kan endre: din holdning til situasjonen, oppførselen, beslutninger. Selvfølgelig kan andre menneskers handlinger skade deg, men de er fri til å gjøre det de vil. Også, du kan ikke endre fortiden, men du kan trekke konklusjoner fra det. Det er ikke i vår makt å forutsi fremtiden, men vi kan forberede oss på det.

16. Sett bort en separat tid for uro.

Hvis du bestemmer deg for at situasjonen virkelig fortjener forsiktig tanke, ta en avtale for deg selv. På utsatt tid, still inn timeren - for eksempel 15 eller 30 minutter. I løpet av denne tiden, bekymre deg og bekymre deg. Ta om nødvendig notater. Hvis den tildelte tiden ikke er nok, planlegg et annet møte og utsett opplevelsen til det øyeblikket.

17. Utvikle bevissthet

Lær å være i øyeblikket uten å gjøre vurderinger, for å legge merke til tanker, følelser og kroppslige opplevelser, samtidig som observatørens posisjon opprettholdes.

18. Øv dyp abdominal pust.

Det hjelper å slappe av og fokusere på nåværende øyeblikk.

19. Ta improvisasjonstimer

Spontanitet og kreativitet er kvaliteter som vil være svært nyttige i livet.

20. Hjelp andre

Når vi skifter oppmerksomhet og tanker til en annen person eller en ny bedrift, deles vi fra egne problemer og begynner å konsentrere seg om nåtiden.

Om forfatteren

Rachel Finci (Rachel Fintzy) er en psykoterapeut som jobber ved University of California, Los Angeles. Les mer på hennes nettside.

Fire teknikker for å takle ensomhet

Vi unngår ofte ensomhet fordi den er forbundet med negative følelser. Men er det mulig å ikke bekjempe denne følelsen, men å akseptere det? Og hvordan kan denne akseptasjonen hjelpe oss?

Lykke i forhold: fire stadier som et par går gjennom

Langsiktige relasjoner er sett av de fleste av oss som noe statisk. Og det er vanskelig for oss å innrømme at relasjoner alltid er i bevegelse. Partnere må gå gjennom 4 nøkkelområder.

Omskjæring: hvordan bli kvitt?

Siden barndommen har jeg et slikt problem - noen ganger begynner jeg å tenke på det samme, som om posten ble sittende fast i hodet mitt. En slik unormal besettelse som den var. Tankene spinner, de samme ordene gjentas og gjentas. Ofte i form av en tvist - unsaid noe. Med horror, finner jeg noen ganger meg selv bokstavelig talt snakker med meg selv! Det er bra at jeg for øyeblikket kontrollerer meg selv og gjør det alene. Men plutselig slår jeg taket i fremtiden - jeg blir gal og jeg snakker rett på bussen sånn? Det verste er at jeg ikke kan komme ut av denne tilstanden, ingenting hjelper. Sitt ned og gråt skjønt. Jeg prøver å distrahere meg på en eller annen måte, men ingenting hjelper... Det er spesielt smertefullt når slike tanker dekkes om natten - da er det ingen søvn, ingen hvile... Hvordan kan jeg bli kvitt besettelse?

Manglende evne til å spre seg fra en tanke, besettelse med en og samme, opp til smertefulle psykologiske tilstander er en egenskap hos noen mennesker i visse stater.

Ved hjelp av "System-Vector Psychology" er det enkelt å identifisere slike mennesker - de er alltid eiere av lydvektoren.

Generelt er ønsket om å forstå hva som skjer, et grunnleggende ønske i lydvektoren. Han vil ikke bare vite noe, men å forstå, hvorfor og hvorfor for akkurat hva som skjer på denne måten og ikke ellers.

 • Hvorfor gjorde jeg dette?
 • Hva er poenget med dette?
 • Vel, det er derfor dette er akkurat hva som skjer?
 • Gud, for hva?
 • Hvor fikk jeg disse tankene?
 • Hva gjør jeg her?
 • Og så videre.

Dette er komplekse, semantiske spørsmål - det er ingen direkte svar på dem. Og siden de ikke er der, er en følelse av meningsløshet født. Smertefullt, depressivt. Hovedproblemet er at disse spørsmålene er svært viktige, så det er ingen måte å bytte til andre. Det er fokus på en tanke. Dette gjør det umulig å fokusere på noe annet.

Hvordan håndtere besettelse?

Den eneste måten å bli kvitt besettelse er å realisere din egen lydvektor. Og oppkjøpet av evnen til å omkonfigurere sitt fokus fra seg selv til andre mennesker, fra deres problemer til verden rundt dem. Deretter forsvinner de smertefulle statene, og rasjonelle tanker kommer i deres sted, som er forårsaket av virkelige avsløringer. Hvordan dette skjer i praksis, les i denne fantastiske artikkelen.

Hvordan bli kvitt besettelse av tanker?

Det underbevisste sinnet skiller ikke mellom fakta og fiksjon, så det er så enkelt for dem å manipulere ved hjelp av hypnose, NLP eller autogen trening. Språket i vårt underbevissthet består av bilder, derfor, hvis vi ønsker å påvirke de dypere lagene i vårt sinn, må vi ty til hjelp av fantasi. Dette krever vanligvis trening, fokusert trening, siden moderne mennesker på den vestlige halvkule bruker hovedsakelig den rasjonelle delen av hjernen og som regel den venstre halvkule.

Hjernen vår er delt inn i to forskjellige deler - høyre og venstre halvkule. Den høyre halvkule er ansvarlig for intuisjon, kunst og fantasi. Den venstre er for logisk tenkning, prinsipper og forståelse av systematiske strukturer, som for eksempel syntaksen til et språk. Å trene den høyre halvkule, hver time eller to, bør avbryte alvorlige aktiviteter utført av venstre halvkule og tegne, spille musikk eller bare slappe av for å bytte fra den ene til den andre. Du kan også inkludere den høyre halvkule i læringsprosessen, ved hjelp av alle dine sanser.

Når du for eksempel husker ord, er det nyttig å mentalt representere, visualisere, føle, smake eller lukte, berør eller hør lyden av objektet du husker. Effektiviteten av memorisering mens betydelig forbedret. Du vil bli hyggelig overrasket over å vite hvor mye du kan lære uten noen spenning ved hjelp av denne metoden.

Det er flere øvelser for å hjelpe deg å synkronisere begge hjernehalvfrekvensene.

En ting er å tegne uendighetssymbolet (figuren med åtte liggende på siden) med en finger i flere minutter.

Den andre er å gjøre det samme, men bare med øynene.

Den tredje øvelsen er å tegne et mønster med fingrene og øynene på samme tid.

En annen måte å synkronisere venstre og høyre halvkugler og samtidig trene fantasien din. Lukk øynene dine og mentalt forestille rekkefølgen av tall fra 1 til 33 foran venstre øye, en etter de andre bokstavene i alfabetet. I begynnelsen kan det virke vanskelig, men etter en stund vil alt vise seg nesten automatisk: a - 1, b - 2, c - 3 osv. Etter å ha gått gjennom hele alfabetet, skift bokstaver og tall på steder og begynn igjen, denne gangen 1 - a, 2 - б, 3 - № osv. (Eller hvis du bruker alfabetet på et annet språk, betyr det så mange bokstaver som det er i det).

Prøv en øvelse ved å bruke store bokstaver, små bokstaver, bokstaver og store bokstaver. Du vil legge merke til at noen tegn og bokstaver er enklere å visualisere enn andre. Du kan utføre denne øvelsen mens du ligger i badekaret.

Ethvert system som fungerer med automatisk forslag kan vellykkes kombinert med Second Reiki Stage. Bekreftelser vil selvfølgelig ikke øke deg til åndelig opplysning, men de er et fantastisk verktøy for å takle psykologisk "besettelse" og forankret tro. Deres bruk bidrar til vår sunnhet og gjør livet mer fornøyelig. Bekreftelser bidrar til å takle sinne, sjalusi, vektproblemer, vane med å drikke eller bruke narkotika og andre lignende problemer - kort sagt, med hele spekteret av menneskelig ulykke.

Den beste måten å forstå hvordan det menneskelige underbevissthet virker, er å mestre en av metodene ovenfor, det vil si å studere ditt eget sinn.

Det er veldig enkelt å lage egne bekreftelser eller forslag til selvforslag, men du bør følge noen regler.

Først: Ordlyden av alle bekreftelser må være positiv.

"Ikke" og "Ikke gjør" fører til motsatt effekt. Vår underbevissthet omdanner øyeblikkelig ord til bilder. Hvis jeg sier til deg, "Vær så snill og ikke tenk på en rosa elefant," ser en rosa elefant trolig opp i ditt sinn samtidig.

Lett absorbert i underbevisstheten er viktige ord som "suksess" eller "kreft". Vær forsiktig! Vår underbevissthet reagerer sterkt på repetisjon, så bruk bare de ordene som gir deg en tilstand av fred og velvære.

For det andre: For å oppnå maksimal effekt, må alle bekreftelser formuleres i egne ord og på eget språk (siden de fleste skader er forankret i tidlig barndom). Selvfølgelig kan du også formulere dem på ditt annet språk, dersom dette er språket du hovedsakelig bruker.

Tredje: På samme tid, si i tre uker, bare en bekreftelse skal fungere. Deretter kan du fokusere på den neste. Hvis du allerede har noen metode for avslapning eller meditasjon, bruk den i 10-15 minutter for å roe seg før du har utstedt bekreftelser. Selvhypnose fungerer bedre når tankene dine er rolige og avslappede.

6 måter å bli kvitt looping i det negative.

Følelsen av håpløshet, med fokus på negative tanker, depresjon - alt dette er resultatet av feil psykiske holdninger og en forvrengt verdenssyn. Følgende metoder vil hjelpe deg å finne fred i sinnet.

Metode nr. 1 - løsning.

Som regel, negative tanker - fra uløste problemer. Det er enkelt! Hvis problemet er løst, løs det og derved redde deg fra dårlige tanker. Hvis ikke løst, aksepterer du det (men mer på det nedenfor). Alt avhenger av deg, venner.
Det er en glede for noen mennesker å klage på livet, å være lei seg for seg selv og stadig kjøre depressive tanker i hodet, men å gjøre ingenting for å rette opp situasjonen, noe som har ført til obsessive tanker.

Hvis du leser disse linjene, tilhører du en annen type mennesker. Du foretrekker å finne en løsning på problemet, heller enn å engasjere seg i selv-flagellasjon. Og med rette! Bare finne ut hva som forårsaket den dårlige tanken. Og så endre noe i livet ditt slik at det ikke er grunn til slike tanker. Ved å eliminere problemer og forhold som forstyrrer deg, bestemmer du spørsmålet "hvordan bli kvitt dårlige tanker" - de vil rett og slett slutte å besøke deg.
Kjernen i denne teknikken er ikke å nyte negative tanker, men å handle. Ikke sitte stille, skape, endre den omliggende virkeligheten - og det vil ikke være grunn til dårlige tanker eller mye mindre. Det er enkelt!

Metode nr. 2 - Fjerning. Innbytte.

For denne teknikken (som for alle andre) trenger vi litt bevissthet. Så snart du innser at dårlige tanker har kravlet inn i hodet ditt, så fjern dem umiddelbart. Det er ikke nødvendig å dvele på det negative, bare hamre inn og ikke utvikle dette emnet i tankene dine. Som de sier, er et hellig sted aldri tomt, så vi må fylle det med noe. Det beste i stedet for en negativ tanke er å sette noe positivt (eller i det minste nøytralt).

Det viktigste er ikke å slite med en dårlig tanke, men umiddelbart drukne den med andre tanker, uten å gi dårlig styrke eller mate den med din energi. Faktisk må vi distrahere fra negative tanker, slutte å snyde oss selv, og bare bytte til mer gledelige tanker.
Hver gang vil "delete + replace" -teknikken gi bedre og bedre resultater, og snart vil du ikke legge merke til hvordan du vil bruke den på maskinen, enkelt kutte negativet og erstatte det med konstruktive tanker. Tross alt er det umulig samtidig å tenke på det dårlige og det gode, vår bevissthet prøver alltid å konsentrere seg om en ting. Bruk det!

Metode nummer 3 - Bring til poenget med absurditet.

Hvis du finner dårlige tanker, fordyp deg inn i dem og målrettet bringe dem til absurditetens punkt. For eksempel, bekymre deg for at du ikke vil kunne få en jobb. Da må du forestille deg i maling hvilken feil som venter på deg ved intervjuet. Koble fantasien!
Tenk deg hvordan en rekrutteringsansvarlig straks avviser deg. Han bygger skummelt ansikter, kaster deg med tomater og sverger. Du bestemmer deg for å forlate dette, og du fikk det nesten, men det var ikke der. Den lumske rengjøringsdame med et vilt skrik hopper ut fra rundt hjørnet og slår deg med en våt fille med all sin styrke. På grunn av all denne orgien faller du ned trappene. Og i løpet av tiden du var på intervjuet, brente huset ditt ned, slik at du med rette kan kalle deg en bum. Og så blir du bortført av romvesener og utført eksperimenter på deg. Nå er du en kakerlakk.
Norm? Dette er en komplett absurditet, men en slik overdrivelse bidrar til å frata en negativ tanke på kraft. Bare prøv det!

Metode nummer 4 - Vedtak.

Noen ganger er det ubrukelig å løpe bort fra dine obsessive tanker. For eksempel, når vi er bekymret for liv og helse for mennesker nær oss. I dette tilfellet er det ingenting igjen, men å akseptere disse negative tankene.
Innse at disse tankene er det du virkelig opplever. Tross alt er dette normalt! Godta disse negative tankene som de er og godta å leve med dem en stund.
Ikke la disse obsessive tankene kontrollere din oppførsel. Vær oppmerksom på nærværet av disse tankene, men ikke handle i henhold til deres regler. Se dårlige tanker fra utsiden, og ikke la dem ta i besittelse av deg.
Gjør alt du kan, og resten er ikke i hendene dine. Når vi aksepterer det vi ikke klarer å håndtere, slutter det ofte å plage.
Husk venner, de negative tankene har bare makt over deg hvis du reagerer på dem. Reager eller ikke svar - ditt valg.

Metode nummer 5 - Legg inn dine negative tanker.

En annen effektiv måte å bli kvitt dårlige tanker i hodet mitt. Ta opp dine negative tanker på papir, datamaskin eller smarttelefon. Skriv dem i detalj, i farger, i detalj. Jo mer vi skriver om våre erfaringer, jo sjeldnere kommer vi tilbake til dem senere, desto mindre bekymrer de oss videre.
Vurder hver oppføring å være en del av livet ditt. Alt dette har gått og forvandlet til en historie. La alle negative på papir eller i en elektronisk dagbok - og begynn å skape et nytt liv uten irriterende tanker. Alt vil fungere!

Metode # 6 - Tenk på det i morgen.

Til tross for sin enkelhet er det også en ganske effektiv teknikk. Hvis du er lei av å slite med negative tanker, for eksempel, gjør det vanskelig å sovne, fortell deg selv: "Jeg skal tenke på det i morgen!" Hvis dårlige tanker ikke er særlig alvorlige, så vil hjernen være enig med dette forslaget. Som de sier, er kvelden om morgenen klokere. I morgen blir alt klarere og tydeligere. Og det er stor sannsynlighet for at den negative vil stoppe med å bekymre deg om morgenen. Eller du vil ha en god søvn, hvile og med nye krefter finner du måter å løse problemer på. Eller til og med problemet løses av seg selv.
Gutter, denne teknikken gjelder i andre situasjoner. Det viktigste er å bli kvitt dårlige tanker minst en stund. I fremtiden kan nye muligheter eller omstendigheter åpne opp, det vil si, dine negative tanker vil bare bli meningsløse. Hvorfor tenk da at det i fremtiden ikke vil gjøre noe? Det er riktig, ikke noe behov. Å realisere dette, er det mye lettere å få det negative ut av hodet ditt. Vel, da - spørsmålet om teknologi.

KONKLUSJON

"Hvordan bli kvitt dårlige tanker?" - Sannsynligvis spurte hver av oss selv. La denne artikkelen fungere som en assistent for å løse dette problemet. Det er ingen mening å bruke alle teknikkene: vi er alle forskjellige, så en måte er egnet for noen, og en annen er effektiv for noen.

Det er viktig å huske at negative tanker påvirker våre liv negativt. Å bli kvitt det negative, forbedrer vi dramatisk kvaliteten. Livet blir mer lykke, glede, kjærlighet. På vei er det flere og mer gunstige forhold. Og alt dette skyldes en forandring i tankegangen, nemlig å kvitte seg med dårlige tanker som pleide å være stadig irriterende for oss, og som et resultat føre oss til noen problemer. Ned med negative tanker, bare vær glad! Og vennligst del dine metoder for å bli kvitt dårlige tanker.

Hvordan bli kvitt unødvendige tanker og følelser

Ofte negative tanker og følelser hindrer oss i å nyte de gode tingene i livet. Gradvis begynner vi å tenke mer og mer av de dårlige, og nedsenking i negative tanker blir en vane som er vanskelig å utrydde. For å overvinne denne vanen (men som alle andre), er det nødvendig å endre tenkemåten.

Når vi er bekymret for noe, er det siste vi trenger for tanker om det dårlige å øke stress, så det er veldig viktig å lære å håndtere en endeløs strøm av tanker. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du redder deg fra unødvendige opplevelser.

Hvordan ikke å dvele på dårlige tanker

Hvordan bli kvitt obsessive tanker og frykter i hodet mitt: råd fra psykologer

De angriper daglig, blir til obsessiv-tvangssykdom. Dette gjør livet vanskelig, men det er måter å kvitte seg med obsessive tanker og frykt. Uten hjelp vil tilstanden bare forverres over tid. Det vil bli vanskeligere og vanskeligere å konsentrere seg om virkelig viktige ting, for å finne styrken til å overvinne problemer i hverdagen.

Deretter blir depresjon, dårlige tanker, begjær, og noen ganger forstyrrelsen forverret til schizofreni. Forholdet til besettelse med OCD (obsessiv-kompulsiv lidelse) oppstår i tilfeller der bevisstheten ikke er i stand til å undertrykke impulser til enhver handling. Samtidig skryter de ut alle andre tanker, selv om de er meningsløse eller ubegrunnede for øyeblikket. Styrken av disse impulser er så stor at de gir frykt. Utviklingen av obsessive-fobiske manifestasjoner, obsessiv nevose påvirkes av biologiske og psykologiske faktorer i varierende grad.

Syndrom av obsessive stater har forskjellige manifestasjoner, men de koker alle sammen til de viktigste symptomene av denne arten. fokuserer på tanker om vold, religion eller den intime siden av livet. overveldende ønske om å telle tall eller frykt for dem. OCD sykdom er også funnet hos barn. Årsakene til utviklingen er som regel psykologisk traumer.

Et barn utvikler neurose i bakgrunnen for frykt eller straff, urettferdig behandling av dem av lærere eller foreldre er i stand til å provosere en slik stat. Separasjon fra far eller mor i tidlig alder har en sterk effekt. Overføringen til en annen skole eller flytting blir et trykk for den obsessive tilstanden. En rekke faktorer innen familieforhold som danner en lidelse i et barn, er beskrevet. Misnøye barneseks.

I dette tilfellet er kvaliteter fremmed til ham pålagt ham, dette medfører stor angst. Sen barn. Leger oppdaget en sammenheng mellom morens alder og risikoen for å utvikle psykose hos et barn. Hvis en kvinne under graviditeten er over 36 år, øker risikoen for angst hos barnet nødvendigvis. Konflikter i familien.

Ofte påvirker negativiteten fra stridene barnet, han har en følelse av skyld. Ifølge statistikk i familier hvor en mann er aktivt involvert i foreldre, skjer neuroser hos barn mye sjeldnere. Ufullstendig familie. Barnet mangler halvparten av oppførselsmønsteret. Mangel på stereotype provoserer utviklingen av neurose.

I den eldre generasjonen påvirkes forekomsten av obsessiv-kompulsiv lidelse av biologiske og psykologiske årsaker. De første er manifesterte, etter en mening av leger, på grunn av forstyrrelser i nevrotransmitterens serotonin metabolisme. Det antas at det regulerer nivået av angst, som har en forbindelse med reseptorer av nerveceller. Ta også hensyn til påvirkning av livsbetingelser og økologi, men forholdet er ennå ikke bevist vitenskapelig. Psykologiske faktorer manifesterer seg i visse livssjokk og stressfulle situasjoner.

Hvordan bli kvitt dårlige tanker: tips fra psykologer

Dårlige tanker er overveldende og depressive fantasier som kommer til hodet ditt. De kan være ekte og har allerede skjedd. Ofte er det minner som plager sjelen og på ingen måte gir ro. Også mange mennesker oppfatter graden av horror av sine egne tanker på forskjellige måter.

For noen, en interessant måte å drepe en person vil være en god ide, og noen vil få deg til å bekymre deg en uke. Faktisk er de dårlige tankene forskjellig fra gode tanker, fordi de negative har en tilstand av besettelse. Denne tanken begynner å hjemsøke deg og drive deg til en depressiv tilstand. Du forstår selv at disse refleksjonene gir deg mye tristhet og sinne, men fortsetter å rulle gjennom lignende situasjoner eller ting i hodet ditt. Det synes for deg at det som ikke kommer ut og hva andre ikke vet om, er bare din og ingen andre.

Det forårsaker ikke noen skade for kjære, og du spiser bare noen ganger stemningen. Faktisk er alt mye verre enn du tror. Det har lenge vært kjent at tankene er materielle og kan gå i oppfyllelse. Du må ha lagt merke til at noe godt, som du hele tiden trodde, skjedde. Imidlertid ser folk alltid det negative, men oppfatter det ikke som et resultat av den konstruerte, men anser det som en del av deres rettighet.

Dessverre ville dette i de fleste tilfeller ikke ha skjedd hvis du ikke tenkte på slike ting døgnet rundt. Du kaller deg selv i trøbbel og oppriktig forstår ikke din skyld. Du frarøver deg av en vakker fremtid. Konstant rulling av dårlige situasjoner tillater ikke at du bestemmer deg for et seriøst skritt. Du blir usikker og mistenksom, selvtillit og realistisk vurdering av mulighetene faller.

Konstant stress og tristhet tillater deg ikke å gå videre og gjøre det du tror, ​​men med forsiktighet. Det ser ut til at du ikke er verdig, og derfor mister du kampen på forhånd, selv uten å starte det. Du ødelegger helsen din. Alle dårlige tanker påvirker primært nervesystemet. Regelmessig stress kan ikke påvirke kroppen.

Så det er irritabilitet, mistenksomhet. nervøsitet og tearfulness. Husk at permanent depresjon ikke kan passere uten konsekvenser. Før eller senere kan alt gå inn i patologi. Slik utvikler seriøse psykiske sykdommer.

Hvordan bli kvitt dårlige tanker: Praktiske råd

Sikkert, du har hørt at tanker har en fantastisk tendens til å materialisere. Det vi ofte og intensivt tenker på før eller senere, blir til et virkelig fly. Det blir skummelt at noen, ikke helt positive eller helt ikke-positive refleksjoner også kan belyses i virkeligheten.

Hvis du deler slike følelser, vil du være interessert i hvordan du blir kvitt dårlige tanker, som denne artikkelen er dedikert til. Hver person er individuell. Denne egenskapen gjelder også for tanker som dreier seg i hodene våre. Noen mener negative tanker om døden, noen - om problemer på jobben, kan noen, i konstant frykt for et barn, ikke konsentrere seg om noe annet. I alle fall må du innse at denne form for tenkning er ødeleggende.

Det tar ikke bare hjernens arbeid å være en ubrukelig virksomhet - som en kollaps av negativ energi, kan den forgifte livet ditt og også trekke alle de problemer som dreier seg i hodet til det. I tillegg, for å gjøre et tilstrekkelig valg, å oppføre seg riktig, er det bare umulig å bygge ditt lykkelige liv hvis du tenker på noe dårlig hver dag. Først må du forstå hvorfor det er ubehagelige forventninger som klatrer i livet ditt. Tenk hva er du redd for? Gjør denne plassen virkelig den andre dagen, eller er det fiktivisert av spillene i tankene dine. For å vurdere virkeligheten av problemene som lever i hodet ditt, skriv ned dine dårlige tanker på papir.

Dette blir det første skrittet for å se dem rett i øyet. En slik oppgave utføres som regel enkelt for en person, fordi negative øyeblikk er perfekt løst i minnet og enkelt gjengis. Deretter vurderer hver tankeform separat. Vurder alvorligheten, virkeligheten av trusselen som den bærer, og tenk også på hvordan situasjonen er avhengig av deg, fordi vi selv skaper våre liv. Frykt for et barn er for eksempel ganske ekte, men så lenge barnet ditt er i sikte, kan du enkelt kontrollere situasjonen.

Hvordan bli kvitt besettelse - en av de mest effektive metodene!

Hilsener! Som du sikkert allerede vet, skriver jeg ofte om emnet for besettelse som en av hovedårsakene til akne.

Jeg skrev mye om det, men jeg ga ikke praktisk råd om dette emnet. Snarere, og ga ganske mye, men bare i det betalte kurset. Og i 1 leksjon av dette kurset var det råd om speil.

Jeg ga dette rådet basert på min personlige erfaring. Men jeg kunne ikke forklare det vitenskapelig, jeg visste bare at det hjalp. Og i dag, gjennomsøkt over utkanten av World Wide Web, fant jeg noe veldig likt.

Jeg tror at denne øvelsen er en av de sterkeste, ikke bare for å bli kvitt besettelse, men også å bli kvitt akne generelt. Potensielt, hvis du utfører det 100% prosent og ikke gjør feilene jeg allerede har skrevet om så mye, vil du kunne forbedre situasjonen i ansiktet ditt til tider. Det er bare ikke å ødelegge alt.

Hva er denne MEGO øvelsen?

Jeg vil sette inn et sitat fra nettstedet der jeg fant det. STOR TAKK til forfatteren for å finne og ikke være for lat for å dele.

HISTORIE EN

Hvordan bli kvitt akne tankekraft?

En gang en kvinne ringte Milton Erickson og ba om å ta henne sønn: hele huden var dekket med akne. Kvinnen håpet at Erickson ville kunne kurere dem med hypnose.

"Jeg kan behandle akne med hypnose," svarte Erickson. - Men jeg har et annet forslag. Fortell meg, hvordan planlegger du en vinterferie?

"Jeg går vanligvis på ski i fjellet."

«Ta din sønn denne gangen med deg.» Fjern hotellrommet og ordne slik at det ikke har et speil. Hold lommespeilet vekk. For resten må ikke sønnen se sin refleksjon. Der kan du i rommet.

En kvinne og sønn bodde i to uker i fjellet og gikk på ski. Min sønn hadde ikke muligheten til å se på seg selv i speilet før han kom hjem. Akne forsvant uten spor.

Erickson hevder at akne, utslett og til og med eksem kan ofte elimineres ved å fjerne alle speil.

Og vær så snill å ta det på alvor. Denne øvelsen var ikke på nettstedet, jeg skrev ikke om det. Bare ga det i det betalte kurset. OG DETTE VIRKER VIRKELIG! Hvis du ikke kan fjerne speilet i det hele tatt, så se på det minste. For gutta tror jeg dette vil ikke forårsake noen problemer, og jenter prøver bare å redusere bruken av speil i løpet av dagen.

Jeg håper på deg, være smart. Takk til forfatteren og meg (og hva du trodde =)) Jeg aksepterer i kommentarene.

Tegn konklusjoner

På vår side er det mange teknikker som hjelper deg med å bli kvitt akne, men det er en, men. Ikke alle hjelper en eller annen teknikk, så vi utviklet en detaljert trinnvise instruksjoner som vil hjelpe i hjemmet for å bli kvitt alle typer av akne, kviser og hudormer i 10 dager absolutt alt på 100%.

Ifølge denne metoden har mer enn 500 menn og kvinner fullstendig renset huden deres, og disse er bare de som sendte tilbakemelding og takk. Til dags dato har ikke en enkelt person blitt løst til hvem denne teknikken ikke har hjulpet.

Vi har gjort denne instruksjonen fri, dessuten får vi ikke en krone fra salg av narkotika som må kjøpes. Når du kopierer en artikkel, kreves en lenke til dette nettstedet!

Advarsel! Teknikken virker bare hvis alle punkter som er beskrevet nedenfor, følges. Husk, det er ingen magisk pille og salve som umiddelbart vil rense huden din.

Forberedende stadium:

1) Vi går til dette nettstedet og bestiller Intraskin (dette er det viktigste stoffet som har en terapeutisk effekt). Hovedtrekket i legemidlet er at det trenger inn i porene og helbreder huden fra innsiden, og derfor blir resultatet etter bevaring for alltid bevaret. I tillegg er det ikke vanedannende, i motsetning til sine dyre kolleger.

2) For at Intraskin skal trenge gjennom porene, er det nødvendig å rense dem helt, ellers vil det ikke bli brukt. For å rengjøre porene vil vi bruke en svart maske. Du kan gjøre det selv (les på Internett), men å finne alle nødvendige komponenter er ganske vanskelig, så det er lettere å kjøpe. Og den hjemmelagde masken renser porene mye verre. Svart maskeordre på dette nettstedet. Det vil ta 2 pakker, hvis du tilbyr mer - nekter. Det er mange feil, så hvis du bestemmer deg for å kjøpe en maske, så bare på det offisielle nettstedet, som jeg har angitt ovenfor.

3) Vi anbefaler også å kjøpe denne maskinen for fullstendig rensing av porene.

Ikke vær redd for at du må kjøpe alt dette. Enig, det er verdt det hvis du vet at 100% bli kvitt akne ikke for en uke, en måned eller et år, men for livet!

Så, du har kjøpt alle nødvendige komponenter..

Vi begynner behandling:

1) Minske forbruket av noen søte og fete matvarer minst to ganger. Vi anbefaler å spise flere grønnsaker. Ikke bekymre deg, dette er et midlertidig tiltak, du trenger bare å lide 10 dager!

2) Sett en svart maske på ansiktet, vent i 5 minutter og fjern det forsiktig. Masken vil forsvinne fra ansiktet med en tynn film, alle pusene som var tilstoppet i porene dine, vil være synlige på den. Denne prosedyren bør utføres de første 3 dagene, en gang om dagen (helst om natten). Deretter fjernes gjenværende pus fra porene med Spot Cleaner-maskinen (instruksjoner for Spot Cleaner inne i esken)

3) Etter å ha rengjort porene grundig, gnider vi Intraskin kremet i sirkulære bevegelser på den berørte huden og uten å vaske den av, går vi i seng. Denne prosedyren utføres hver dag i 10 dager.

Det er alt. Du vil si at alt dette er for komplisert. Ingen sa det ville være enkelt. Men når du utfører alle disse punktene, garanterer vi fullstendig bortskaffelse av akne og svarte flekker på 10 dager!

Flere Artikler Om Typer Acne