Akne passerer ikke alltid uten spor.

Svært ofte etter dem, spesielt store, forblir den såkalte post-acne: arr, arr, røde eller mørke flekker.

Make-up vil bidra til å midlertidig gjemme dem, men fortsatt vil hver kvinne hennes ansikt se frisk og friskt uten sminke.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

For å gjøre dette må du målrettet ta hensyn til sporene av akne.

Hvorfor forbli etter akne

Akne er alltid ledsaget av en inflammatorisk prosess som dekker ikke bare kanalen på talgkjertelen, men også vevene som omgir den.

Dannelsen av spor etter akne påvirkes av to faktorer:

 • akkumulering på stedet for betennelse i pigmentmelaninet, en naturlig satellitt av denne prosessen. Denne prosessen minner om en brunfarge. Jo mer pigment som produseres, desto mørkere blir flekkene etter å ha helbredet akne. De kan være brune eller ta på rødaktige fargetoner.
 • mekanisk skade på huden på stedet for aknebetennelse. Pus, dannet som et resultat av betennelse, bryter før eller senere ut. Når dette skjer, er skade ikke bare epidermis, men også de minste blodkarene. Jo større pimple, desto større skade kan oppstå. Samtidig kan ikke bare mørke flekker forbli, men også arr, som er mye vanskeligere å fjerne.

Det er derfor kosmetologer anbefaler å starte aknebehandling umiddelbart etter utseendet.

En forsømt inflammatorisk prosess fører til mer synlige spor.

Og hvis du bruker hendene, det vil si, klemme ut de betente støtene, kan du få slike arr i ansiktet ditt, noe som vil være veldig vanskelig å bli kvitt.

behandling

Noen ganger stiger spørsmålet om hvordan du fjerner flekker fra akne i ansiktet, veldig sterkt.

For eksempel, hvis det er mange av dem, eller de er veldig slående på grunn av at de er nesten svarte. I dette tilfellet anbefaler kosmetologer å treffe tiltak.

Slike kan være prosedyrer i kosmetikkkontoret eller bruk av medisiner.

Dette er den raskeste måten å jevne ut hudtonen.

Kosmetiske prosedyrer

Jo før du spør en skjønnhetspleie for hjelp, jo lettere blir det å takle effekten av akne.

Allerede i utbruddssituasjonen kan du iverksette tiltak for å minimere bivirkninger. Men selv om de ikke kunne forhindres og omfanget av problemet er stort, ikke bekymre deg.

Foto: laserbehandling av effekten av akne

Kosmetiske prosedyrer er veldig effektive i dette tilfellet, og i nesten hvilken som helst grad av postacne er det en måte:

 • mesotherapy. Dette er en metode for subkutan administrering av terapeutiske blandinger, såkalte cocktailer. Komposisjonsspesialisten kan velge individuelt, avhengig av det spesifikke problemet. Du kan begynne behandling i utbruddssituasjonen. Medikamentkomponenten eliminerer raskt inflammasjon, og biostimulerende midler og vitaminer forbedrer metabolske prosesser og forhindrer dannelsen av stillestående flekker eller fremskynder deres resorpsjon. Mesoterapi er perfekt for å behandle omfattende utslett og flekker fra dem, for eksempel på baksiden;
 • Fraxel er en maskinvaremetode basert på bruk av en laser. Det ødelegger gamle celler, stimulerer selvfornyelsesprosessen. Fordelen med denne metoden er den dype effekten (opptil 2 mm) på hudlagene, mens det øvre laget - epidermis - forblir upåvirket;
 • mikrostrømmer - effekter på huden, forbedrer metabolisme, mikrosirkulasjon av blodet og øker hastigheten på utvinning;
 • tørr rengjøring med fruktsyrer - den er rettet mot raskere fornyelse av huden, noe som bidrar til å jevne ut hudtonen;
 • median eller dyp peeling - utført av mer aggressive stoffer som hjelper dyp foryngelse av hudceller;
 • laser resurfacing er en fordel med denne metoden i evnen til å bli kvitt arr, selv atrofiske seg (groper).

Farmasøytiske preparater

Fjern flekker fra akne kan være ved hjelp av farmasøytiske preparater.

Legemidler kan brukes hjemme, noe som noen ganger er viktig hvis flekkene fra akne forblir, for eksempel på paven.

Effektiviteten av narkotika i ditt tilfelle, ingen kan garantere.

Påfør dem regelmessig i noen ganger ganske lang tid. Men hudens særegenheter kan også spille en rolle, så vurder viktigheten av det positive resultatet og tidspunktet for dets forekomst for deg personlig.

Foto: azelainsyrebasert produkt

Dette er hva du kan bruke:

 • Skinoren er et stoff basert på azelainsyre, som bidrar til en raskere fornyelse av huden, forårsaker ikke avhengighet;
 • Heparin salve - hjelper til med å eliminere stagnerende flekker, forbedrer blodmikrocirkulasjonen og øker hastigheten på metabolske prosesser;
 • retinoider - kan hjelpe hvis små arr gjenstår på huden, bidra til å oppdatere epidermis (retinoic salve, Differin, Klenzit);

Foto: verktøyet øker epidermis-oppdateringen

 • Badyaga-forte gel - en ny farmasøytisk form, kjent for sin bloddispergerende egenskap, fjerner røde og cyanotiske flekker etter hudskader.

Gel Kontraktubeks

Kontraktubex gel er et kjent middel for blemishes og arr.

Dens komponenter er løkekstrakt, heparin og allantoin. Sammensetningen er trygg og den kan til og med brukes til barn og gravide.

Men det er bedre å begynne å bruke gelen når modning av akne.

Fra gamle steder og arr er dette stoffet maktesløst. Påfør det på problemområdet 2-3 ganger om dagen, litt å gni.

Video: "Akne merker"

Hvordan fjerne flekker fra akne hjemme

Det er flere måter å fjerne akne flekker hjemme. Du kan være skeptisk til slike oppskrifter, men mange av dem gir gode resultater, og noen er ganske raske.

masker

 • Masker hjelper med å avklare områder av pigmentering med naturlige stoffer som har denne egenskapen.
 • En annen effekt av slike prosedyrer er forbedring av lokal blodsirkulasjon, noe som også bidrar til å spre stagnasjonen naturlig.

Fra grønnsaker

Pigment flekker fjerner vegetabilsk maske fra ansiktet raskt.

Foto: Tomatmaske har en lysende effekt.

 • Massen av tomater, som inneholder naturlige syrer, er spesielt effektiv. Tomat skrællet og gned gjennom en sigte. I den resulterende massen tilsettes potetstivelse til tykk, og deretter påført ansiktet. Det er ikke nødvendig å bruke denne masken lokalt. Det belyser perfekt hudfarge og forbedrer hudens elastisitet. Derfor vil resultatet som helhet vær så snill. En kvart time er nok til å påvirke overdreven pigmentering. Du kan gjenta masken annenhver dag.

Hvordan bli kvitt akne merker på ansiktet? Finn ut her.

 • Agurk har en mild lysende egenskap. Dens juice fukter huden, noe som er nødvendig for riktig oppbrukting. Påfør denne grønnsaken på forskjellige måter - pek og på hele ansiktet. De legger en rive av revet masse, tynne sirkler, eller bare tørk huden med et stykke frisk agurk. Flush juice er ikke nødvendig.

Med honning og kanel

 • Honning kan brukes fra akne merker som en frittstående komponent. Hvis et rødt sted er igjen etter kvise, gjelder honning daglig den 1-2 ganger om dagen. Det forbedrer metabolske prosesser, og hudregenerering vil skje raskere.

Foto: Honning i kombinasjon med kanel gir en bedre effekt.

 • Men de beste resultatene er vist av honning i kombinasjon med kanelpulver. Kanel har en lokal irriterende egenskap, noe som gjør det mulig å fremskynde prosessen med å løse stillestående steder. Vanligvis blandes disse komponentene i like store mengder og brukes punktvis. Når rosacea (synlig på huden i det vaskulære retikulum), er slike masker ikke anbefalt. Hold applikasjonen i 20 minutter, vask deretter av. Etter at masken på huden kan forbli en midlertidig rødhet. Du må gjenta denne prosedyren om 1-2 dager, ikke oftere.

Med parafin

Kosmetisk paraffin gir en god effekt fra flekker.

Foto: Parafinmaske

Det er kjøpt på apoteket.

Det er ikke nødvendig å bruke stearinlys i stedet, det har tilsetningsstoffer som kan påvirke hudens tilstand negativt.

 • Et lite stykke paraffin smelter i et vannbad.
 • Ved hjelp av en bomullspinne, påføres smeltet masse på flekkene og blir avkjølt helt.
 • Deretter fjernes filmen forsiktig fra huden.

Parafin kan gjenbrukes hvis ønskelig.

Og for effektivitet kan du slippe litt te-treolje inn i den.

Med leire

Masker med leire brukes til mange huddefekter.

Foto: grønn leiremaske

Bruk dem til å eliminere postacne i form av flekker.

 • Gode ​​anmeldelser har en maske av grønn leire med rosmarin eterisk olje. De hjelper selv om det er blå eller veldig mørke flekker. Ved 1 ss. l. Leir ta 3-4 dråper olje. Påfør maskepunkt og nøye. Lukten av rosmarin er så forfriskende at den kan føre til økt blodtrykk. Derfor er det spesielt godt mulig å avdekke effektiviteten av denne masken, hvis du blir kvitt aldersplass på baksiden eller på bena.
 • Lysemaske er hentet fra 1 ss. l. hvit leire og 2 ts. sitronsaft. Sett en prikk eller, om ønskelig, på hele ansiktet.

frynser

Wiping er en av de enkleste måtene å håndtere akne flekker.

Det er mange oppskrifter, og hver av dem gir gode resultater.

Foto: agurkjuice hvitrer huden

 • Gurkesaft. Myk bleking og fuktighetsgivende effekt. Du kan tørke huden med en fersk stykke agurk daglig 2-3 ganger om dagen.
 • Juice av hvitløk. Klipp klyven i halve og skjær for å tørke flekken. Den irriterende effekten av juice bidrar til å raskt bli kvitt den dukket opp pigmenteringen.
 • Sitronsaft. Kjent blekemiddel. Frisk ufortynnet juice tørker flekkene 2 ganger om dagen. Kan brukes på problemområdet og gå over natten.
 • Juice persille eller avkok av det. Avkoket er tilberedt fra en mengde grønnsaker, fylt med kokende vann. Du kan fryse avkoket i bokser og daglig massere flekkene med en terning i 1-2 minutter.

Apple Cider eddik

Apple cider eddik kan være en tilstrekkelig erstatning for sitronsaft i lette akne flekker.

Foto: eple cider eddik har en lysende effekt.

De tørker problemområder av huden hver morgen, etter å ha fortynnet 1: 3 med kokt vann.

Bedre ennå, lag en tonic for problem hud basert på eple cider eddik.

For det må du ta et glass sterk grønn te og legge til 1/3 kopp kokt vann og eple cider eddik. Denne tonicen lagres i kjøleskapet i maksimalt 3 dager. De må tørke huden 1-2 ganger om dagen.

Eteriske oljer

Eteriske oljer hjelper perfekt i kampen mot post-akne.

Foto: Eteriske oljer hjelper til med å bli kvitt akne merker.

 • Deres forbruk er svært økonomisk, ikke mer enn 1-2 dråper olje vil være nødvendig for hvert sted.
 • En halv time etter påføring, kan du fjerne resten ved å blotte flekken forsiktig med et papirserviett.
 • Hvis oljen påføres om kvelden, er det ikke nødvendig å fjerne rester.

Best fra post acne hjelp:

 • rosmarin olje. Gni forsiktig inn i flekken tre ganger om dagen;
 • tea tree olje. Gnidd i flekker 2-3 ganger om dagen. Kan blandes med samme mengde sitronsaft;
 • en blanding av lavendel- og te-treoljer gnides i flekker om morgenen og kvelden;
 • Røkelseoljer, neroli og lavendel, blandet i like store mengder, påføres flekker over natten.

tinkturer

Å eliminere akne flekker og hjelpe tinkturer av urter.

St. John's wort and calendula er mest effektive.

Foto: Calendula tinktur kan fremstilles uavhengig

Tinkturer kan kjøpes på apoteket eller gjøre deg selv.

Den eneste ulempen ved bruk er alkoholbasen, på grunn av hvilken produktet tørker huden.

I dette tilfellet må du bruke en nærende krem. Du kan også fortynne tinkturen med vann for å redusere konsentrasjonen av alkohol. Men behandlingsforløpet i dette tilfellet kan være lengre.

Følgende salver hjelper best for akne flekker:

 • svovelsyre - har peeling og regenererende egenskaper. Fra flekker er det bedre å velge et produkt der svovel inneholder over 10%;

Foto: Zinksalve letter hudreparasjon.

 • sink - hjelper huden raskt å gjenopprette seg fra betennelse og skade. Fra flekker blir det påført huden 4-6 ganger om dagen;
 • salicylic - kan også fjerne spor av utslett fra huden. Påfør det en gang om dagen, om natten. På grunn av det faktum at det har tørkeegenskaper, anbefales det å bruke nærende krem ​​på disse områdene om morgenen.

Kosmetiske kremer kan også bidra til å eliminere effekten av akne.

Men oftere enn ikke, er deres søknad ikke nok, det er bedre å kombinere dem med andre metoder.

Foto: et middel for å bekjempe post-akne

Følgende rettsmidler kan anbefales for flekker:

 • Krem Klirvin - laget på basis av urteekstrakter, har en helt naturlig sammensetning. Krem forbedrer den generelle tilstanden til huden, forbedrer elastisiteten. Hjelper gjenoppretting etter ulike skader på grunn av akselerasjon av metabolske prosesser;
 • Sledocid - krem ​​er designet spesielt mot tegn på betennelse på huden. Søknaden er lang, kurset varer ca 3 måneder, men i løpet av denne tiden forsvinner stedene helt fra huden.

Spørsmål og svar

Hvor lenge går sporene?

Foto: Spor av utslett kan gå raskere hvis behandling ble startet i tide.

Spor av akne passerer alene, fordi huden gradvis regenereres. Men denne prosessen kan være lang.

Mye avhenger av relaterte faktorer:

 • alder - med en økning i denne indikatoren reduseres hudens evne til å regenerere
 • hudtype;
 • hva betyr at akne ble behandlet, hvor raskt behandlingen ble startet;
 • livsstil og generell helse.

Vanligvis plasserer rosa og små størrelser uten spor i løpet av uken.

 • Mørkere og større flekker kan vare i en måned eller tre.
 • Gjenopprettingsprosessen til de mest alvorlige stillestående stedene overstiger ikke seks måneder.

I alle fall kan disse vilkårene synes å være lange for noen.

Men hvis du skikkelig bryr deg om huden din og gjør en innsats for å raskt bli kvitt plager, kan de bli betydelig redusert, så mye er i dine egne hender.

anmeldelser

Er det mulig å kvitte seg med flekkene igjen etter akne?

Vi lærer fra anmeldelsene.

Spots på ansiktet av akne - en ubehagelig, men en naturlig konsekvens av den inflammatoriske prosessen.

Selvfølgelig passerer de seg selv.

Slik fjerner du betennelse fra akne? Finn ut her.

Hvordan fjerne rødhet fra akne raskt hjemme? Les videre.

Og neste gang er det nødvendig å plukke opp på forhånd tiltak for å forhindre utseende.

Hvordan fjerne stillestående flekker etter akne

Hvordan fjerne flekker fra akne

Mange mennesker, uansett aldersgruppe, står overfor problemet med akne. I beste fall, før de går ut på gaten, de er dekket med tonale midler eller korrekturlesere og vente til de passerer.

I verste fall begynner de å presse, og flekker fra akne vises. Vanligvis rosa, rød eller brun. Etter en tid blir de mindre synlige, noen forsvinner, mens andre forblir på ansiktet og ikke går uten kosmetisk inngrep.

Brune merker ser ikke ut som estetisk tiltalende som akne, så du bør ikke forsinke med behandling i navnet på skjønnhet og helse.

Årsaker til blemishes og arr

Spott og arr oppstår på stedet av fjern akne. Noen vises øyeblikkelig og forsvinner etter et par dager, andre forblir etter gjennombrudd, og ser ut som spor av små sår. Årsakene til dette kan være flere:

Hvis huden på akneinnehaveren er fet og tynn, og betennelsen har gått dypere enn det øvre laget, blir pigmentmelanin påvirket og flekkene ser mørke ut i fargen. Det er vanskeligere å bli kvitt dem enn lysere. Rosa eller rødlige spor ligger på overflaten av huden, i motsetning til mørke.

Feil og forsinket behandling av betennelse forårsaker utseende av flekker. Bli kvitt akne løp uten at den etterfølgende dannelsen av spor er umulig. Feil omsorg for problemhud og forsinket fjerning av forurensning fører til dannelse av mørke flekker.

Mekanisk fjerning av betennelse ved hjelp av fingre bidrar til utseende av arr. Denne metoden skader det øverste huddekselet. I tillegg kan du bære infeksjonen, og forbli med dype sår for livet.

I stedet for akne, ikke tørket under, er det stillestående steder. Deres farge og varighet av eliminering avhenger av hvilken type hud, dets omsorg, rutinemessige prosedyrer og livsstilen til personen.

Hvordan fjerne flekker etter akne

Det er helt nødvendig å kvitte seg med flekkene som dukket opp etter fjerning av utslett. Og jo før behandlingen begynner, jo raskere vil sporene forsvinne. Det er tre viktigste måter å bekjempe:

Medisiner. Hydrokinonholdig salve whitens den berørte huden. Bruk dette verktøyet bør foreskrives av en lege og under hans spesielle kontroll, som en overdose av stoffet kan forårsake hudkreft eller allergi.

Fra akne og blemishes hjelper krem ​​som inneholder badyagu. Hydrosyrer, for eksempel salicylsyre, glykolsyre, sitronsyre, melkesyre, oppløser vann og fett. De fungerer som scrubs, separerer små partikler av smuss. Påfør en liten mengde sink, ichthyol, salicylsyre eller syntomycin salve til mørk hud.

Etter 60 minutter skylles av med knapt oppvarmet vann. Etter 7 dager med vanlig bruk av salven begynner sporene å falme. Cream contractubex bidrar til å kvitte seg med små, små flekker. Det er bedre å kjøpe medisinsk utstyr i henhold til legeens resept, på apotek.

Kosmetiske prosedyrer. I spesialiserte klinikker tilbyr en rekke prosedyrer som kan bidra til behandling av sykdom. Kjemisk peeling utføres ved bruk av syre, som påføres tonerbeskyttede områder med merking i 3 minutter. Produktet skylles med vann eller brusoppløsning. Støvsuging hjelper med liten rødhet. De mest effektive kosmetiske metoder for kamp - ultralyd og laser. Ultralyd peeling fjerner spor av akne, fjerner smuss, døde partikler, forbedrer blodsirkulasjonen. Laserrengjøring bidrar til å bli kvitt hudproblemer i lang tid. Denne metoden er imidlertid dyr.

Tradisjonell medisin. Hjemme, ved hjelp av improviserte ingredienser, kan du kvitte deg med flekker. Vel hjelper sitronsaft. Hvis huden er tørr, blir saften fortynnet med vann i forholdet 1: 1. Tørk acne merker med en isterning laget av grapefruktjuice. Hjelper i kampen for en ren ansikts avkok av fersk persille, ulike urte infusjoner, som helles med alkohol i forholdet 1:10, insistere for en uke og tørke problemområder. Et effektivt middel for akne og badyaga flekker. Godt rengjort huden fra de forskjellige spor av hjemmelagde masker, laget av legemidler eller husholdningsartikler.

Røde flekker etter akne vil ikke forsvinne på en dag, det vil ta tid og regelmessig pleie. Jo mørkere og dypere sporet, desto flere dager vil det ta for å fjerne det. Hjem rettsmidler vil spare økonomi, men prosedyrer i klinikker vil øke hastigheten på renseprosessen. Enhver foreslått metode vil være effektiv hvis du ikke kaster den.

Akneflekkermasker

I kampen mot mørke områder hjemme, er den enkleste måten å lage masker. I de fleste tilfeller kan de påføres hele huden for å forhindre utseende av betennelse.

 • Mask av grønn leire. Bland 10 g leire med noen dråper rosmarinolje, tilsett nok kokt vann til å lage en homogen oppslemming. Påfør jevnt på huden, etter 10-14 minutter, vask ansiktet med rent vann;
 • Maske med tilsetning av hvit leire. Oppløs 7 g leire og kanel med vann for å oppnå en tykk masse. Påfør på defekte områder eller hele huden. Vask av etter 20 minutter med lunkent vann;
 • Hvit leiremaske og sitronsaft. 10 g leire blandet med sitronsaft i en tykk masse. Påfør i 10 minutter, skyll deretter med rent vann;
 • Mask av protein og sitronsaft. Slå ett protein og bland det med 10 ml sitronsaft. Påfør masken på den berørte huden med en børste eller en ren finger. Etter 11-15 minutter, vask med kaldt vann;
 • Maske av aspirin og honning. Til 2 tabletter aspirin tilsett et par dråper vann, pund dem i pulver og bland med 1 ts. honning til glatt. Påfør huden, unngå steder rundt øynene. Etter 11-15 minutter, vask med varmt vann;
 • Mask av tomat. Bland litt tomatmasse med 5 g stivelse. Påfør masken på de berørte områdene og fjern med vann etter 15 minutter. Tørk huden med et stykke frisk agurk;
 • Mask av badyagi. Badyaga forbinder med 1 ts. grønn leire, noen få dråper hydrogenperoksid. Kokt vann tilsettes for å danne en tykk masse. Den påførte masken vaskes av i 11-15 minutter.

Masker effektivt hjelper ikke bare i kampen mot blemishes, men også forbedre tilstanden til huden, lindre akne. Prosedyrene gjøres ikke mer enn 4 ganger i uken. Formuleringer med en høytørkingseffekt er kun egnet for spotbruk og høyt fet hud.

Hvordan unngå akne merker

Det er bedre å forhindre akne enn å behandle stillestående steder etter dem. Hvis utslett oppstår på grunn av hormonforstyrrelser i kroppen, kontakt lege. I andre tilfeller, ved å følge de enkle regler, kan rødhet i huden unngås.

Fra ernæring avhenger av tilstanden til huden. Ristet, røkt, salt mat, søtsaker og søte drikker bør utelukkes fra den daglige rasjonen. Slike mat påvirker fordøyelsen og tråler kroppen, tilsynelatende utseendet av akne. Det er nødvendig å bruke tilstrekkelig mengde friske grønnsaker og rent vann.

Huden trenger regelmessig pleie. Vask med melk, tørk ansiktskrem daglig, gjør maksi flere ganger i uken. Ikke rør ansiktet med hendene, spesielt med skitne.

Når den minste rødheten kommer til syne, må du treffe tiltak slik at den ikke utvikler seg til en kvise, og ingen flekker blir igjen. Kanskje dette er et alarmerende signal fra kroppen, og du må konsultere lege eller kosmetolog for råd.

Ren hud er en garanti for skjønnhet og selvtillit. Derfor må du se utseendet ditt, og ved første rødhet, lage masker og andre prosedyrer, fordi det er lettere å forhindre utseendet av akne enn å helbrede de flekkene som er dannet etter dem.

Hvordan bli kvitt stillestående steder etter akne?

Hei, vanlige besøkende og gjester på nettstedet. Noen ganger, etter hudfeil, er det ubehagelige synlige spor. For eksempel stagnasjon etter akne, som ikke er så lett å kurere.

Visste du at flekkene kan forbli i livet hvis ingenting er gjort med dem? Du vil ikke ha dette, ikke sant? Les deretter artikkelen og lær hvordan du skal håndtere dem.

Akne forlater ikke ansiktet ditt i lang tid? Prøv å passere programmet Morozov Andrey "Hvordan bli kvitt akne og hudormer en gang for alle!". Du vil se resultatet innen utgangen av den første uken av arbeidet under forfatterens program, som personlig sjekket alle tipsene og teknikkene samlet inn i videokurset.

Etter å ha bestått kurset blir huden jevn og ren, en gang for alle.

Og hva skal man gjøre med flekker etter akne? De må også behandles ordentlig. Hvordan bli kvitt stillestående steder? Nå vil du lære om de mest populære og høyhastighetsmetoder for å håndtere dem.

Bli kvitt postacne riktig og raskt

Mange tror at vanlig peeling eller skrubbing er nok til å behandle flekkene. Denne oppfatningen er helt feil, da stillestående postacne er dannet ikke på epidermis (overflatelag i huden), men i de dypere lagene.

Feil som du ser på bildet, kan passere og selvstendig, men det vil skje etter noen måneder, og noen ganger blir prosessen med å gjenopprette huden forsinket, selv i flere år.

Hvorfor vente så lenge hvis du kan øke hastigheten på denne prosessen ved hjelp av moderne kosmetiske prosedyrer og effektive folkemidlene? Vil du finne ut hvilke behandlinger for stillestående steder som er mest effektive? Så kom du til adressen.

Darsonvalisering - metode nummer 1

Kontaktløs eller kontakt darsonvalisering gir et merkbart resultat etter den første prosedyren. Det er derfor det er verdt det første stedet i vår liste.

Prosedyren utføres med en spesiell teknikk, hvorved huden blir utsatt for høyfrekvent strøm.

På grunn av denne effekten blir regenerering av hudceller akselerert, og syntesen av kollagen øker. Enkelt sagt, huden begynner å fornye raskere. Derfor forsvinner pigmentstagnerende flekker raskt.

 • reduserer epidermal greasiness ved å kontrollere arbeidet med talgkjertlene;
 • dreper bakterier som provoserer en inflammatorisk prosess;
 • akselererer prosessen med modning av huddefekter, dersom de er dype;
 • oppdaterer alle lag av dermis;
 • viser etter-akne kongestiv flekker etter den første prosedyren.

Mirakuløs bodyaga - metode nummer 2

Bodyaga - et unikt stoff som er laget av ferskvannssvampen med samme navn. Dette legemidlet er tilgjengelig i forskjellige former: gel, krem, pulver. Bodyagi pulver brukes ofte til å behandle stillestående steder. Bruk den slik:

 • i 15 g pulver, tilsett 5 ml borsyre eller hydrogenperoksid;
 • Forsiktig flytt og flekk gjelder for flekker;
 • etter 20-25 minutter skylles.

En slik maske har en peeling effekt, takket være den eksfolierer døde epidermale celler, noe som gjør koden jevn. Bodyaga akselererer fornyelsen av det øvre dermale laget, takket være at overflaten flekker forsvinner raskt.

Utfør den ovenfor beskrevne manipulasjonen en gang i uken og i 3-4 uker får du den reneste huden. Forresten, livvakt kan brukes ikke bare for ansiktet, men også for stillestående flekker på ryggen, brystet, halsen.

Folk oppskrifter for hjemmelagde masker - metode nummer 3

Slike verktøy blir enkelt og raskt forberedt hjemme. De har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, unntatt individuell intoleranse, derfor fortsetter de å være etterspurt og populær. Hyppigheten av behandlinger med hjemmelagde masker varierer avhengig av hudtype:

 • for fettete tre til fire ganger i uken;
 • for en normal to eller tre ganger;
 • for tørr og overfølsom en gang.

Her er de mest effektive oppskrifter for masker fra stillestående postacne:

 1. Påfør prikket parafinvoks til flekker. La det herdes, og fjern deretter.
 2. 8 g grønn eller hvit leire blandet med 10 ml sitronsaft. Påfør masken på problemområder i huden i 20-30 minutter.
 3. Bland kyllingeggpisket protein med sitronsaft (10 ml). Dot på flekker og la i en halv time.
 4. Bland rosmarin, kryddernøtt, mynte og lavendel essensielle oljer i like store mengder. Gni blandingen til stillestående flekker daglig.

Ovennevnte rettsmidler raskt blekner, har en positiv effekt på regenerering av huden, metter det med næringsstoffer.

Hovedårsakene til utseendet på stillestående pigmentflekker

Når epidermis er betent og dekket av defekter (abscesser og akne), begynner melanin, et mørkfarget pigment, å utvikle aktivt i dermis. Dette er hovedårsaken til post-acne flekker. Plettene blir stillestående hvis du:

 • behandlet ikke hudfeil i tide;
 • brydde seg ikke om huden regelmessig og fullt;
 • selvkorrekt presset hudfeil, forverrende betennelsesprosessen;
 • hadde alvorlig eller moderat akne.

Hva betyr stillestående postacne-farge?

Fargen på slike postacne kan fortelle mye. Det må vurderes når du velger et middel. La oss ta en titt på de vanligste farger av stillestående flekker og finne ut hva de betyr:

 • Røde flekker er friske spor som forekommer på stedet av dype hudfeil;
 • burgunder eller mørk rød - dette er mer stillestående spor, som indikerer tilstedeværelsen av et arr i stedet for en tidligere ål eller subkutan pimple;
 • blå, brun, grå (mørk) - spesielt vedvarende postacne, noe som indikerer at dermis ikke har gjenopprettet seg.

Det er all informasjon om stagnerende pigment postacne som jeg ønsket å passe inn i denne artikkelen. Nå vet du hva slags post-akne det er og hvordan du fjerner dem raskt. Del denne informasjonen med vennene dine i det sosiale. nettverk og abonnere på oppdateringer av dette nettstedet. Alt det beste for deg!

Artikkel forfatter: Elena Smirnova (dermatolog)

Publiseringsdato: 07-05-2016

Spots etter akne: hva skal de gjøre med dem og hvordan bli kvitt dem

Akne er et svært vanlig fenomen som indikerer en viss patologisk prosess som oppstår i menneskekroppen. Eliminerende hudlesjoner kan være svært vanskelig, men de store problemene med akne er flekkene som forblir etter dem. Du kan prøve å eliminere dem både hjemme og på kontoret til en kosmetolog.

Fjerningsmuligheter

For å rydde ansiktet på røde flekker, kan du besøke skjønnhetspleieren og gjøre en salongskille. Hvis du går gjennom prosedyren, forsvinner de røde flekkene uten spor. Du kan utføre mekanisk, kjemisk eller laser peeling. Men slike prosedyrer er ikke rimelige for alle, derfor er salongskille ikke mye brukt.

Hjem peeling

Hus kan også utføre en lignende prosedyre. For disse formål er det nødvendig å bruke ANA-syrer eller salisylsyrer. For å utføre slike terapeutiske tiltak må være strenge med instruksjonen. Etter noen få prosedyrer ser du allerede de første positive resultatene. Det beskriver hvordan du bruker salicylsyre fra akne flekker.

Effekten av bruk av bodyagi

Bodyaga er et effektivt middel for å eliminere røde flekker fra akne. Det er et stoff som ser ut som en svamp. Tidligere ble stoffet gjort i form av et pulver og ble brukt til å eliminere blåmerker og hematomer. I apoteket kan du kjøpe en kroppsagus i form av en gel. Positiv effekt oppnås gjennom effekten av peeling.

For forberedelse av midler som er nødvendige for å ta pulveret og tilsett vann, hydrogenperoksid. Gni preparatet i det berørte området, hold i 10-15 minutter. Du kan ikke bruke en slik maske til de som har skadet hud. Etter prosedyren kan det forekomme hudirritasjoner som ligner på reaksjonen etter en kjemisk peeling. Lenken beskriver andre apoteksmedisiner for akneflekker. Ta også en titt på listen over akne røde flekk kremer.

Leremaske

Denne terapien gjenoppretter og stimulerer huden perfekt. For å forberede verktøyet må du ta 2 små skjeer med hvit ler og en skje av kroppsdelpulver. Til den resulterende blandingen kan du legge 3-4 dråper rosmarin eterisk olje. Under lenken finner du flere masker for akne flekker.

For andre måter må du ta hvit leire, sitronsaft i forholdet 1: 2. Etter å legge til vann for å få den nødvendige konsistensen. Forberedte midler for å behandle de berørte områdene, hold i 10-15 minutter.

Naturlige syrer

De presenterte komponentene har en svært positiv effekt på røde flekker etter akne. Takket være dem klarer de å jevne ut overflaten og blanke flekkene. Slike syrer er eple cider eddik og sitronsaft. Før du bruker dem, er det verdt å fortynne dem med vann i forholdet 1: 3. Bruk deretter som tonic for ansiktet. For disse formål kan du bruke kefir, da det har blekingsegenskaper. Det er nok å tørke de berørte områdene daglig. Hydrogenperoksid fra akneflekker brukes også.

Dette er et annet middel for akne flekker på ansiktet. En slik ingrediens som persille har en utmerket bleking effekt. For å forberede løsningen for å eliminere røde flekker, må du ta en haug med grønt og helle 200 ml varmt vann. Den resulterende avkoket tørker problemområder 2 ganger om dagen. Du kan likevel steke kokt avkok i form og fryse. På morgenen og om kvelden, gni ansiktet med isbiter.

Hvordan eliminere mørke spor?

Hvem ønsker å glemme mørke flekker etter akne, bør du bruke hjemmelagde masker. Hvordan fjerne dem? Den mest effektive er:

 1. Sitronproteinmaske lar deg lage mørke flekker, og over tid og eliminere dem helt. For å forberede masken må du ta 2 små skjeer sitronsaft, fortynne med vann og kjøre i en egghvite. Behandlingen av den forberedte sammensetningen utføres bare på problemområder, hold masken i 10-15 minutter, og etter fjerning, må du sørge for å fukte huden.
 2. Lemon-leire maske på effekten er veldig lik den forrige. For å skaffe penger må du ta ½ ss hvit leire, tilsett 2 dessertskjeer med sitronsaft, litt vann. Rør alt for å få en tykk, glatt masse. Påfør det på ansiktet og hold det i 15 minutter.
 3. Tomatstivelse maske å forberede svært raskt og effektivt sliter med problemet. For å få masken må du ta en dessertskje med stivelse og bland den med en spiseskje tomatmasse. Behandle den resulterende massen av problemområder og hold i 15 minutter.
 4. Gurkemask har en god bleking effekt, med det resultat at den aktivt brukes til å eliminere mørke flekker fra akne. Det er nok bare å kutte grønnsakene i ringer og feste dem til problemområder i 30 minutter.

Videoen forteller hvordan å bli kvitt akne flekker:

Hvordan overvinne stagnasjon

For å overvinne stillestående steder fra akne, kan du prøve i salongen, avhengig av opplevelsen av en skjønnhetspleie. Her kan han tilby deg fototermolyse og mikrokurrent terapi. For å utjevne tonen i huden er å påføre sur peeling og laser polering av epidermis. Hver av de presenterte prosedyrene har sine egne fordeler og ulemper. Vurder dem mer detaljert:

 1. Fraksjonell fotothermolyse er en nyskapende prosedyre, takket være at du på kort tid kan gi huden din et sunt utseende, øke prosessene for metabolisme og utvinning, øke kollagenproduksjonen. Etter denne behandlingen har ansiktet et friskt og jevnt utseende. Men ikke alle kan utføre en slik manipulasjon, pasienter som lider av nedsatt immunforsvar, onkologi og psoriasis bør henvises til risikogruppen.
 2. Mikrokurrent terapi har en stramningseffekt, eliminerer flekker på huden, forbedrer metabolske prosesser. Men ikke bruk prosedyren til de som har økt følsomhet overfor påvirkning av elektrisk strøm. Kontraindikasjoner kan være et brudd på hjertet, onkologien og nervesykdommer.
 3. Acid peels lar deg brenne topplaget av epidermis med alle feilene som er tilstede. Under denne behandlingen kan du forbedre gjenopprettingsprosessen, gjør huden jevn, jevn og øm. Gitt konsentrasjonen av syre, kan peeling være mer eller mindre effektiv. Etter en slik peeling kan følgende bivirkninger oppstå: rødhet i huden, hevelse, peeling, overfølsomhet av epidermis, dens mørkere. Men alle disse fenomenene går veldig fort.
 4. Laser resurfacing er en svært aggressiv manipulasjon, med et stort antall bivirkninger og kontraindikasjoner. Etter sliping blir epidermis yngre og renere, men samtidig veldig følsom.

Narkotikabehandling

Ulike rusmidler kan brukes til å eliminere stillestående steder. Men ikke alle av dem har en positiv effekt. For eksempel kan blekingskrem, som inneholder hydrokinon, føre til hudkreft med langvarig bruk.

Nesten alle legemidler påvirker produksjonen av melanin i huden. Meget nøye er det verdt å bruke saltsyre, da de har en sterk eksfolierende effekt.

Videoen forteller hvordan å bli kvitt akne flekker:

Folkemedisin

Hvis du har akne flekker etter akne, kan du prøve å eliminere dem ved hjelp av folkemidlene. Den mest effektive er bleking masker. I popularitetsgraderingen forblir agurker, som skal males på en rist, legg til en eske med stivelse. Spred blandingen over ansiktet og hold i 15 minutter. Så kan du spyle.

Visse blekemidler kan påføres prikket med en bomullspinne. Således er det mulig å bruke mok sitron, honning med kanel, en blanding av hvit leire og sitron.

Finn ut. Hva er kontraindikasjonene for å løfte Russland.

 • Mariana, 25 år gammel. "Jeg har flere røde flekker etter akne. For å eliminere dem brukte jeg hjemmemetoder. For utarbeidelse av en blekemaske brukte jeg sitronsaft og hvit leire. Deal på det berørte området og hold i 15 minutter. Etter en uke med denne behandlingen ble alle problemer med huden min eliminert. "
 • Tatyana, 19 år gammel: "Etter akne ble ansiktet mykt med mørke flekker. For å bekjempe dem brukte jeg vanlige agurker. Jeg brukte dem på problemområder flere ganger om dagen. Behandlingsforløpet var 12 dager, og etter det klarte jeg å glemme de mørke flekkene. "
 • Elena, 34 år gammel. "Jeg sliter med stillestående flekker med syre peeling. Denne prosedyren tillot meg å fikse problemet i en økt og glemme det for alltid. I dag er huden min i fargen, ren og øm. "

Flekker etter akne er et svært vanlig problem som mange jenter møter. Det er ikke alltid mulig å eliminere dem, dette problemet må kontaktes ansvarlig, så det er best å betro denne virksomheten til en skjønnhetspleie.

Hvordan bli kvitt stillestående steder etter akne?

Spott etter akne Når utslettene passerer, kan hudflatene forbli. Fargen på flekker etter akne kan være forskjellig: rosa, rødaktig, brunaktig, lilla. Det er derfor de er et veldig synlig kosmetisk problem. Imidlertid, i motsetning til mer alvorlige spor av utslett (som arr eller arr), er flekker etter akne veldig godt behandles.

Hvorfor forblir akne flekker?

Det er tre hovedårsaker til flekker:

 1. Spots etter akne kan oppstå som følge av inflammatoriske prosesser, når økt stimulering av det mørke hudpigmentet melanin. Det er viktig å huske at lys rosa, brune og røde flekker fra akne ikke er en permanent forandring i huden, men helt reversibel. Hvis betennelse i de berørte dypere lag av huden, kan det være svært lyse og mørke flekker etter kviser. De er også ganske realistiske å bli kvitt, bare helingsprosessen vil ta litt lengre tid.
 2. Den andre vanlige årsaken til pigmentflekker etter utslett er feil behandling og feil i desinfisering av akne i begynnelsen av utseendet. Forsømmelsen av et betent utslett og et sent besøk til en lege er også en av årsakene til utseendet på flekker.
 3. En annen, ikke mindre vanlig grunn - selvklemmende akne. Unprofessional tilnærming til denne saken, samt tilfeldig infeksjon av akne under ekstrudering, fører senere til utseendet på forskjellige merker på huden.

Spots av akne: hvordan bli kvitt?

Du kan bli kvitt akne flekker på forskjellige måter. Valg av metode avhenger av hvor kompleks typen av flekker du har funnet. Det er mulig å kurere flekker på ansiktet ved hjelp av medisinske preparater, kosmetiske prosedyrer eller ved hjelp av tradisjonelle behandlingsmetoder. Hver av disse metodene har sine fordeler:

Hvordan bli kvitt akne flekker

Behandling av akneflekker

Disse stoffene inkluderer:

 • kremer og salver fremstilt på grunnlag av hydrokinon med blekningsvirkning. Det bør bemerkes at bruken av disse midlene kun kan være under tilsyn av en lege, da overdreven bruk kan føre til utvikling av hudkreft;
 • alfa- og beta-hydroksysyrer, hvorav den første er vannløselig, den andre er lipidoppløselig. De har en utmerket peeling effekt, og er mekaniske skrubber (glykolsyre, melkesyre, sitronsyre, salisylsyre);
 • azelainsyre (det er for eksempel i et preparat som Skinoren-gel);
 • midler for å undertrykke produksjonen av pigment, melanin (kojinsyre, arbutin, magnesium ascorbyl-2-fosfat).

Hvordan si farvel til flekker etter akne

Medisinske behandlinger for flekker etter akne kan brukes ikke bare i monoterapi, men også i kombinasjon med hverandre.

Kosmetiske behandlinger for flekker etter akne

 1. I moderne kosmetologisk rom brukes metoder som mikrostrømbehandling og brøkfototermolyse til å behandle akneflater. Begge disse prosedyrene er rettet mot å forbedre tilstanden til huden, de akselererer de metabolske prosessene som forekommer i huden, samt øker hastigheten på regenereringen. I tillegg forbedrer disse prosedyrene mikrosirkulasjonen av blod, påvirker økningen i produksjonen av kollagen og elastin (stoffer som utjevner overflaten og hudtonen).
 2. Også i kosmetikk kontoret kan du lage en kjemisk peeling fra flekker etter akne. Peeling gjøres på grunnlag av trieddiksyre. Retinoider kan brukes til å forbedre peeling resultater.
 3. Prosedyren med laserpolering og dermabrasjon brukes ofte til å fjerne mørke flekker etter akne.

Fjerner akne flekker med tradisjonell medisin

Med ukompliserte flekker etter akne kan du bruke de populære hjemmemedisinene. For å gjøre dette kan du bruke følgende oppskrifter:

Tradisjonell medisin mot akne flekker

 1. Mask fra flekker etter akne på grunnlag av grønn leire. For å forberede masken trenger 1 ss. skje med grønt leirepulver, slipp 4 dråper rosmarinolje inn i den og fortynn med kaldt vann til en kremaktig tilstand. Hold masken på ansiktet ikke mer enn 15 minutter.
 2. Hvit leire og kanelmaske. En teskje leire blandes med samme mengde kanel og vann til en kremaktig tilstand. Hold på den berørte huden i 20 minutter og skyll med vann.
 3. Mask av hvit leire og sitron. En god bleking effekt gir en kombinasjon av hvit leire (1 ss. Skje) og ferskpresset sitronsaft (2 ts). Gni blandingen til en kremaktig tilstand, gjelder på de berørte områdene i 10 minutter.
 4. Eteriske oljer. Eteriske oljer av lavendel, neroli, røkelse, ta tre dråper hver og bland. Påfør på flekker fra akne strengt prikket, fordi overskridelse av den nødvendige dosen kan forårsake hudirritasjon.
 5. Mask med flekker etter protein og sitronakne. Denne masken er laget av protein av ett egg og to teskjeer ferskpresset sitronsaft, som må blandes og flekkes på flekkene og vaskes av 15 minutter etter påføring.
 6. Parafin. Smeltet medisinsk paraffin må oppdages på flekkene, og etter herding fjernes. Etter paraffin anbefales bruk av nærende krem.
 7. Apple Cider eddik Blander eple cider eddik med vann i forholdet 1: 3, du kan tørke flekken daglig om morgenen.
 8. Badyaga. Badyaga fra flekker etter akne blir aktivt brukt i hjemmet kosmetikk. Du kan gjøre bady tinkturen selv, eller du kan bruke apoteket gel Badyaga Forte, som er spesielt designet for stagnerende pigment flekker etter akne. Det kan brukes som en maske minst en gang i uken.
 9. Rensemaske av aspirin og honning. To tabletter av aspirin suge med vann og slipe, tilsett en teskje honning. Påfør huden, unngå øyeområdet, med massasjebevegelser (som en skrubbe). Hold i 10 minutter og skyll med varmt vann.

Hvordan bli kvitt akne flekker - de mest effektive metodene

Problemet med akne og hudormer er kjent for nesten alle mennesker. Ved hjelp av kompetent kosmetikkpleie forsvinner et kurs av spesielt utvalgte masker og peeling, hudbehandlinger, akne fra hulrommet. Men disse skadelige og stygge fenomenene forsvinner, kan etterlate påminnelser om seg selv. De gir ansiktet ulike steder.

Postacne er en hyperpigmentering av huden som danner etter akne. Oppfarging av huden kan være av forskjellige nyanser - fra lys til blåaktig.

Slike spor frustrerer ikke mindre akne. Spots når til og med store størrelser, de er svært vanskelig å gjemme med sminke, og selv utseendet i seg endrer seg til verre. Vår styrke er nok til å gjenopprette ansiktets skjønnhet. Overvåket med akne - vi vil vinne og deres konsekvenser. For dette er det nødvendig å studere fienden fra alle sider.

Hvorfor forblir røde flekker etter akne?

Når huden blir betent og "trives" oss med akne, begynner melanin å bli produsert i epidermis (mørkt pigment). Det produserer melanocytter (epidermale celler). Årsaken til deres aktivitet ligger i de inflammatoriske prosessene. I de fleste tilfeller forsvinner slike steder seg selv. Men ikke alltid.

 • Hvis du ikke sliter med akne i begynnelsen av deres utseende (mangel på desinfeksjon, behandling og pleie) og startet inflammatorisk prosess.
 • De tok det på egenhånd og klemte dem flittig ut, noe som er enda verre.
 • Akne var alvorlig og moderat i form (varig mer enn to uker) og påvirket dermis dype lag.

Du kan forvente stillestående, stygge flekker. Utseendet deres påvirkes også av hudens naturlige skygge, tiden på året når du kvitt akne og kroppens individuelle egenskaper (følsomhet for pigmentering). Postacne er ikke bare rød, denne "kunstneren" kan farge hudområder i mange nyanser.

Hvilken farge vitner

Hue flekker på stedet av den tidligere ål - en individuell sak. Fargen påvirkes av kroppens respons på betennelse og graden av sårstramming. Jo vanskeligere det går - jo mørkere flekken.

 • Røde flekker etter akne er "friske" spor, de vises umiddelbart etter at en dyp pimple forsvinner.
 • En burgunder og mørk rød farge vises på et senere stadium av arr etter akne.
 • Når mørke flekker, blå, brun og til og med nesten svart nyanse forblir etter akne - dette indikerer en urekonstruert epidermis.

Klemme ut en umodig pimple resulterer i grov skade på de indre hudlagene, blødning oppstår. Den neste delen av den sunne derma er også berørt - det purulente innholdet av "naboen" faller inn i den. Som et resultat begynner en sideprosess med betennelse i stratum corneum, og på stedet der akne ble presset ut, oppstår melanomindurasjon.

Hvordan bli kvitt akne flekker

Ledende kosmetologer har lenge anerkjent at effekten på bare overfladiske lag av dermis er helt ineffektiv i håp om å kvitte seg med post-akne. Mange lett peeling, scrubs og exfoliating masker fungerer bare på det ytre laget av epidermis. Og stagnerende flekker etter akne er basert og forekommer på de dype dermislagene.

Tidspunktet for forsvinning av akne markerer avhenger av hudens særegenheter, graden av vaskulær styrke og anrikningsgraden av blod med oksygen. Gjenopprettingsperioden tar fra en måned til et år.

Så hvordan å fjerne flekker etter akne raskere og mer effektivt? For deg er vår topplassering den mest effektive måten å fjerne post-acne-merker på.

Metode 1. Salon Peeling

I nærvær av post-acne flekker, kan kosmetologer anbefale at du utfører profesjonelle peeling. De tynner og fjerner overflaten av dermis. Tilrettelegger tilgangen til de dype lagene i huden og øker effektiviteten av behandlingen. For å ødelegge flekker kan du bruke:

 • Dyp mekanisk;
 • laser;
 • Median kjemisk peeling.

Mer seriøse metoder brukes til å fjerne mørke flekker etter akne i store mengder: mikrodermabrasjon og laserpolering av epidermis. Enkelte prosedyrer utføres med anestesi og full av hud mikrotraumas. Etter slik inngrep er det nødvendig med en lang gjenopprettingstid (opptil seks måneder).

Metode 2. AHA- og BHA-syrer

Du kan fjerne flekkene i ansiktet etter akne med et kjemisk peeling hjemme. For å gjøre dette, bruk frukt (AHA) syre eller salicylsyre (BHA) syre.

 • ANA-syrer (malinsyre, ravsyre, glykolsyre og melkesyre) er ment for sensitiv, tynn og tørr hud.
 • VNA - syre (eller salicylsyre) er ideell for oljeaktig dermis.

Disse syrer er en del av de ferdige produktene. Men bare kjøp de blandingene som er beregnet til hjemmebruk. Ellers risikerer du å brenne huden din og få mye problemer.

ANA - syre. Konsentrasjonen av ANA-syre for peeling skal være mindre enn 25%. Før prosedyren, test for allergier. Peelingmasse påføres i form av en maske på huden og varer 10-15 minutter. I motsetning til salongprosedyren kan du gjennomføre et hjemmekurs. Den første uken 3-4 ganger, deretter 1-2 ukentlig.

Ikke bli båret! Se reaksjonen og tilstanden til huden din. Liten rødhet og prikking når du holder masken - dette er normalt. Ved alvorlig forbrenning, kløe, stopp straks prosedyren.

Etter at frukten skal peeling, må du bruke solkrem med et SPF-filter høyere enn 30. Bruk det selv om det er overskyet ute. Du kan også bruke frukt og naturlige peeling masker fra flekker etter akne:

Bland ananaspulp (200 ml), papaya (100 ml) med flytende honning (54 gr.). Tiden er 3-5 minutter.

Til massen av ananas (200 ml) legg til en mashed banan og kiwi. Blandingen påføres i en kvart time.

I moset rødbær (1 kopp), rør inn trykte sure druer (1/2 kopp). Hold i 20 minutter.

Bland rosefiskolje og oliven (48 ml) med sitronsaft (10 ml). Blandingen i form av varme påføres på ansiktet. Tid 5-7 minutter.

VNA - syre. Et godt middel for flekker etter akne er midt overflate peeling med salicylsyre. For disse formål er det nødvendig med en 30% løsning, som er en del av de ferdige produktene. Massen påføres den rensede epidermis og varer ca. 10 minutter. I prosessen kan det oppstå en liten prikkling - dette er ganske normalt. Etter prosedyren, bruk en beroligende krem ​​og bruk solbeskyttelse (som det er tilfelle med ANA-peeling).

Mange forveksler salicylsyre og acetylsalisylsyre. Disse er to forskjellige stoffer, men aspirin kan også være nyttig i å rense huden fra plager etter akne.

Aspirin peeling hjemme er bra for oljeaktig dermis. Utvid 3 aspirintabletter, legg til en infusjon av medisinske urter til dem (5 ml) og vent litt for at aspirinet blir til granulat. Legg deretter til honning (6 oz.) Og hold masken på ansiktet i 3-5 minutter. Etter prosedyren kan huden røde og skrelle litt. Dette er normalt. Ikke glem solbeskyttelse.

Metode 3. Bodyaga

Bodyaga - et stoff laget av ferskvannssvamp Bodyaga. For å fjerne de røde flekkene i ansiktet etter akne, må du bare bruke pulver (Bodyaga produseres også i form av geler, salver).

I pulveret Bodyaga (15 gr.) Tilsettes boralkohol eller hydrogenperoksid (5 ml). Masse forsiktig på flekken og la det gå for en kvart time. Peeling eller irritasjon kan oppstå, som går fort.

Flere oppskrifter for bodyagi peeling her.

Svamp takket være silikon nåler har en god peeling effekt. Men bruk ikke Bodyagic, hvis det er skade på huden. Dette gjelder også for peeling agent.

Metode 4. Hjemmelagde masker

For å fjerne røde flekker etter akne hjemme, kan du bruke forskjellige naturlige masker. Det er best å utføre slike prosedyrer om kvelden. Huden må først rengjøres, og oljeaktig damp for maksimale resultater. Masker holdes kurs for å oppnå resultater.

 • Fet hud trenger 3-4 ganger ukentlig.
 • Normal - 2-3 ganger.
 • Tørr og sensitiv nok til 1 ukentlig prosedyre.

Kosmetisk parafin fra flekker etter akne klare seg perfekt. Parafinmassen forvarmes i et vannbad og påføres pigmenterte områder. Smør huden din med en nærende krem. Etter paraffinherding fjernes den. Ikke kast det brukte produktet - det kan gjenbrukes.

For å avklare flekkene etter akne vil det hjelpe kosmetisk grønn eller hvit leire. Hennes (8 gr.) Bland med sitronsaft (10 ml) og vann for å oppnå en tykk konsistens. Massen ligger over ansiktet og varer en kvart time.

Gni en liten agurk og tomat i gruel. Til dem legger du til potetstivelse (8 gr.). Maske tiden er 15-20 minutter. Agurker inneholder en stor mengde organiske og askorbinsyrer, som har en kraftig blekende virkning.

Hvis akne har røde flekker i små mengder, vil noen urter bidra til å fjerne dem:

 • Persille rik på essensielle oljer whitens huden godt.
 • Lakris har en slik effekt på grunn av det høye innholdet av fenoliske og organiske syrer.
 • Yarrow inneholder mange flavonoider som hemmer den aktive produksjonen av melanin.
 • Bjørnenbær rik på hydrokinon, organiske syrer og arbutin er et kraftig blekemiddel.

En gjeng med noen urt brett kokende vann (1 kopp) og kok i 10 minutter. Med denne buljongen tørker du plettene 2-3 ganger daglig.

Eteriske oljer, spesielt rosmarin, fra flekker etter akne er det første middelet. De bleker de pigmenterte områdene godt. Lag en blanding av olivenolje (5 ml), eter av nelliker, mynte, lavendel (1 dråpe) og rosmarin (2 dråper). Mass gnidd inn i problemområder.

Hvis du har hvite flekker etter akne - protein kan takle dem. For å gjøre dette, bland pisket protein og sitronsaft (10 ml). Verktøyet gjelder for en kvart time.

Flere Artikler Om Typer Acne