De fleste moderne damer, i motsetning til deres bestemødre og mødre, er ikke lenger villige til å legge seg med styggt hår på føttene, og derfor forsøker de å bli kvitt denne vegetasjonen. Og oftest gjør de det selv med en barberhøvel. Men dessverre, ganske ofte etter en slik prosedyre, på vakre kvinnelige ben, blir håret selvfølgelig forsvunnet, men røde flekker vises, som absolutt ikke gir skjønnhet til det kvinnelige bildet. Dermed reagerer den delikate huden på beina på en feil barbering - irritasjon vises på den. Men er det mulig å unngå slike ubehagelige konsekvenser? Du kan, hvis du barberer bena på riktig måte, observere følgende anbefalinger.

Hvordan unngå irritasjon på beina etter barbering

Først, før du begynner barberingsprosessen, må håret mykes, og derfor anbefales det å våt eller gni dem med et vått håndkle. Ideelt sett er det tilrådelig å bli kvitt hår på beina med en barberhøvel umiddelbart etter bad eller dusj, det vil si når huden og håret ditt er fuktet og dermed fullt forberedt på dette.

Du bør ikke bruke såpe til å barbere føttene, noe som i seg selv kan forårsake irritasjon, spesielt for personer med sensitiv hud. I lang tid på salg er det spesielle verktøy for å fjerne hår fra kvinnelige ben. På salg kan du finne både krem- og barbergeler - velg det du foretrekker å bruke. Vanligvis inkluderer produsentene i deres sammensetning beroligende hudprodukter som vil hjelpe deg med å unngå irritasjon og rødhet i huden etter epilering. Barberingsmiddel bør påføres jevnt på huden på beina noen minutter før barberingen av håret. Når du velger dette verktøyet, vær oppmerksom på sammensetningen - hvis du stadig lider av irritasjoner på beina, gi preferanse til krem, som består av aloe vera.

Hvordan unngå irritasjon på beina etter barbering

Ikke alle kvinner vet at håret bør barberes, beveger seg fra topp til bunn, det vil si i retning av veksten. I dette tilfellet vil du mest sannsynlig bruke mer tid på å prøve å bli kvitt vegetasjon, men unngå irritasjon. Dessuten må du ikke glemme at barbermaskinen må bli fuktet med varmt vann før du barberer håret.

Umiddelbart etter epilering, smør huden med en spesiell ettersparkslotion, som også kan eliminere mindre rødhet på huden. Hvis du ikke plutselig har en slik lotion, ikke bekymre deg - det er ganske mulig å erstatte det med din vanlige body lotion. For eiere av sensitiv hud, er det tilrådelig å bruke en baby krem ​​i dette tilfellet.

For å unngå irritasjon, prøv å ikke spare på barberhøvler - stumblader kan ikke bare forårsake irritasjon på beinets hud, men også skade hårsekkene, noe som er uønsket. Derfor gjør det en regel å bytte blader eller maskiner etter 3-4 barberingsøkter.

Hvordan unngå irritasjon på beina etter barbering

Mange eksperter anbefaler at kvinner bare bruker elektriske barbermaskiner, noe som forårsaker rødhet i huden mye sjeldnere. I tillegg, etter påføring, blir huden på beina jevnere enn etter bruk av en barberhøvel.

Hvis, til tross for alle ovennevnte anbefalinger, er det fortsatt rødhet eller irritasjon på beina etter barbering, bruk 1% hydrokortisonkrem, som selges på apotek. Det vil hjelpe deg med å bli kvitt disse ubehagelige konsekvensene - vanligvis er det enda en applikasjon av dette verktøyet som er nok. Men ikke bruk det hele tiden - legene advarer om at vanlig bruk av hydrokortisonkrem kan forårsake alvorlig kløe, rødhet i huden eller forårsake allergisk reaksjon.

Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering

Med alle de forskjellige måtene for hårfjerning foretrekker de fleste kvinner barbering ved hjelp av maskinen. Fordelene ved denne metoden er lav kostnad, smertefrihet og minimal investeringstid. Ulemper - kortsiktig effekt og utseende av irritasjon på huden.

Det er praktisk talt ubrukelig å bekjempe det første problemet, og det andre kan løses.

Vi vil forstå hvordan du forebygger og fjerner irritasjon etter barbering.

Forårsaker irritasjon av huden på beina etter barbering

Et utslett på huden, rødhet i de enkelte områdene, tørrhet, peeling, kløe - de mulige konsekvensene av barbering av beina.

Disse ubehagelige fenomenene oppstår på grunn av at det tynneste øvre laget av epidermis blir fjernet under avsmussing ved hjelp av en maskin.

I det skadede vevet øker blodstrømmen, og en lokal inflammatorisk prosess utløses.

Problemet står ofte overfor eieren av sensitiv hud, samt jenter som ikke følger de grunnleggende reglene for barbering av bena.

Faktorer som kan forårsake irritasjon:

 • stump rakblad
 • flere behandlingsområder;
 • barbering uten å vaske huden eller bruke spesielle produkter;
 • bruk av såpe suds istedenfor kremer - det er veldig tørr hud;
 • ignorerer omsorg etter depilering;
 • mekanisk irritasjon av huden etter prosedyren - tørke med et hardt håndkle, skrubbing, iført tette klær;
 • daglig barbering.

Før, etter og under barbering, er det viktig å følge hygienevilkårene, som inkluderer å bruke en personlig ren barberhøvel, vaskehender, tørke huden med eget håndkle. Ellers kan en infeksjon trenge inn i mikrotraumaen på huden og pustulene vises.

Video fra en hudlege

Blant alle metoder for fjerning av uønsket vegetasjon, er foto og laser hårfjerning spesielt populært. Les i vår artikkel en sammenligning av fotoepilasjon og laserfjerning.

Oppskriften på shugaringpasta i mikrobølgeovn er her.

Hvordan barber du bena riktig hjemme?

trening

Forberedelse for prosessen med barbering av beina begynner med valget av maskinen. Det kan være enkelt eller gjenbrukbart. Det er viktig at enheten er utstyrt med 2-4 blader, samt en fuktighetsgivende strimmel. Et praktisk alternativ er et flytende hode, det gjør at du kan forsiktig bøye bena. Det er ingen grunnleggende forskjell mellom kvinnelige og mannlige modeller.

Du bør regelmessig oppdatere barberingsenheten din. Engangsmaskin kan brukes maksimalt 2-3 ganger. Kassetter på gjenbrukbare enheter bør endres etter 5-6 applikasjoner. Så snart maskinen blir stump, må den kastes bort, ellers er det irritasjon.

Av stor betydning er rensligheten av bladene. Før og etter prosedyren skal de vaskes grundig, og enda bedre - behandles med et antiseptisk middel.

Et annet forberedende øyeblikk - valget av verktøy for barbering. Det er strengt ikke anbefalt å behandle tørr hud eller bruke såpe suds på den.

Det er klokere å bruke et spesielt verktøy i form av krem, gel, mousse eller skum. Det myker håret, forenkler glidning av bladene, og gjør det også mulig å tydelig se hvilket område som allerede er barbert.

Fremstillingsstadier for depilering:

 1. Ta et varmt bad eller en dusj slik at porene åpnes, det øvre laget av epidermis mykner og huden blir elastisk.
 2. Behandle dekslene med en skrubbe med små slipende partikler. I stedet for butikken betyr egnede kaffegaller, havregryn, fint salt, sukker. I sammensetningen av exfoliant bør ikke være olje - fett dulls bladet. Peeling er nødvendig for å fjerne døde celler, smuss og "frigjøring" av inngrodde hår.
 3. Påfør barberkrem for å rengjøre, fuktig hud. Hvis ikke, kan du bruke hårbalsam eller dusjgel. Vent 2-3 minutter.

prosessen

For å fjerne vegetasjon, kjør jevnt, sakte og med minimal trykk på overflaten av beina. En seksjon behandles en gang. Hvis håret forblir etter dette, betyr det at knivene ikke er skarpe, de bør byttes ut. Det er mer praktisk å jobbe fra bunnen av. Maskinen må skylles regelmessig under rennende vann.

Når det gjelder behandlingsretningen, er det to tilnærminger:

 • mot hårvekst - børstene fjernes forsiktig, men risikoen for irritasjon øker;
 • hårvekst - hårene er ikke helt fjernet, men sannsynligheten for rødhet og peeling er minimal.

Det andre alternativet er å foretrekke for jenter med delikat hud og lys tynn vegetasjon.

På baksiden av beina over kneet er retningen av hårveksten kaotisk. Når du behandler dette området, er det bedre å bruke et speil.

ettervern

Etter barbering, skyll av rester, skyll føttene med kaldt vann og tørk det med et rent håndkle.

Du trenger ikke å gni huden, det kan forbli litt fuktig. Hvis det er kutt, bør de tørkes med hydrogenperoksid eller et annet alkoholfritt antiseptisk middel.

Ved slutten av prosedyren må en fuktighetsgivende lotion (melk, fløte) for kroppen eller en spesiell etterbehandling påføres integgene. Bruk strømpebukser eller bukser verdt 10-15 minutter etter å ha slått opp kremet. Lær mer om kroppen lotion.

Barberingsben bør ikke skyndes. Det er viktig å tildele minst 15-20 minutter til denne prosessen. Å gjøre dette om morgenen eller om kvelden er en individuell beslutning. I daggrytene er huden mykere og mer elastisk på grunn av fuktighet. I tillegg, med aktiv hårvekst, vil morgenprosedyren sikre glatthet for hele dagen. Men om kvelden er det vanligvis mer ledig tid. Og under natts søvn vil integrene ha tid til å komme seg fra mikrotraumas.

I videoen: anbefalinger om barbering

Det er viktig å ikke barbere bena før du besøker bassenget eller stranden direkte. Klor og salt, oppløst i vann, kan forårsake rødhet og brenning. Det er ønskelig at flere timer har gått etter prosedyren.

Hvordan fjerne irritasjon?

Etter barbering kan irritasjon fjernes med kroppskrem eller babykrem. Den beroligende effekten utøves av preparater som inneholder ekstrakter av aloe, kamille, suksess, celandine, vitaminer E, A, F. Rimelige preparater for ansiktet med de samme komponenter er også egnet.

Andre kremrike rettsmidler for å fjerne rødhet, kløe og kviser:

 1. Med dexpanthenol (panthenol). Penetreres inn i huden, blir dette stoffet omdannet til vitamin B5, som har regenerative og fuktighetsgivende egenskaper. Panthenol er en del av midler til brann og slitasje ("redningsmann", "Panthenol"), fra de skadelige effektene av ultraviolett stråling ("Nivea SOS"), samt bleie dermatitt ("Bepanten").
 2. Med benzoylperoksid i en konsentrasjon på 2,5-5%. Forbindelsen er karakterisert ved en desinfiserende og keratolytisk virkning. Det brukes i rettsmidler for akneutslett - "Baziron", "Ugresol", "OXY".
 3. "Vagis» (Vagisil). Kremet er designet for å fukte huden i det intime området. Men det kan også brukes til å gjenopprette integriteten til benenes epidermier. Den består av laurett 9, aloe juice, vitaminer A, E, D.
 4. Boro Plus. Ayurvedisk krem ​​med antiseptiske og antiinflammatoriske effekter. Den inneholder aloe, gurkemeie, vetiver, sandeltre. Fjerner rødhet og helbreder små sår.

Salver er preget av en tett konsistens og et høyt innhold av medisinske stoffer. Det er verdt å bruke dem på utseende av utslett og pustler, og behandler ikke hele overflaten av beina, men adskiller områder flere ganger om dagen.

Effektive midler:

 1. "Klorhexidin". Sammensetningen inneholder et stoff med antibakteriell virkning. Tiltenkt for behandling av inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganene, munnskjellet, samt behandling av sår og brennende overflater.
 2. Actovegin og Solcoseryl. De inneholder hemoderivat avledet fra kalvblod. Bidra til forbedring av metabolske prosesser i vev og akselerere deres helbredelse. Vistes i trofasår.
 3. "Miramistin". Det er preget av antibakterielle og antifungal effekter. Det brukes til å behandle suppurasjoner forårsaket av stafylokokker og streptokokker, samt mykoser.
 4. "Zink salve." Sinkoksid har astringente, tørke- og antiseptiske egenskaper.

Hvis betennelsen og pustlene ikke forsvinner etter flere dager med bruk av antibakterielle salver, bør du kontakte din hudlege.

Sjekk ut irritasjon rettsmidler.

Folkemidlene

Et alternativ til ferdige kremer med en beroligende og helbredende effekt er hjemmemedisiner fra urte ingredienser.

Aloe vera

Aloe fukter og regenererer epidermis perfekt. Den kan brukes på flere måter:

 • kutt et rent blad i lengderetningen, klem saften på en bomullspute og tørk huden;
 • grind de grønne skuddene i en kjøttkvern, pakk moset i osteklær og påfør det irriterte området i 10-15 minutter;
 • gni inn i huden apotek ekstrakt.

Etter aloe vera, bruk olivenolje, kokosnøttolje og hvetekim på integumentet.

Urte komprimerer

Noen planter med antiseptiske og antiinflammatoriske virkninger som kamille, mynte, bjørkblader, coltsfoot, persilleblade, knuste firkegler er egnet som råvarer. De kan kombineres i enhver kombinasjon i like deler.

For å forberede infusjonen, hell 1 spiseskje tørt gress (blader, blomster) med 250 ml kokende vann og la i 30 minutter. Da bør du fukte kluten eller gasbindet i en avkjølt løsning og påføre irritert hud i 10-15 minutter. Prosedyren kan gjentas flere ganger.

avokado

Ripe avokado - en kilde til vitaminer, sporstoffer og fettsyrer. Det nærer huden og lindrer irritasjon.

For en beroligende maske etter barbering av beina, vil du trenge rømme (krem) og skivet frukt. Først påføres et meieriprodukter på huden, og deretter - avokado skiver. Masken vaskes av etter 15 minutter.

"Aspirin"

Acetylsalisylsyre ("Aspirin") i kontakt med huden bidrar til å raskt redusere betennelse.

Flere tabletter skal knuses og blandes med en liten mengde glyserin for å gjøre vassel.

Påfør et tynt lag på føttene. Vask av etter 15 minutter.

Du kan forbedre det slik at vanlig kroppsrør hjelper med å lindre irritasjon etter barbering. Det er nok å legge til 1-2 dråper mynte eller te-tree essensiell olje til en liten del.

En rask måte å lindre irritasjon på

Den mest effektive måten å fjerne rødhet og kløe etter depilering av beina er å bruke det tynneste laget av 1% hydrokortison salve eller et annet hormonallergi middel. Det virker umiddelbart på grunn av nøytralisering av stoffer som forårsaker betennelse og innsnevring av blodårene.

Hydrocortison-salve er et hormonalt stoff som ikke kan brukes ofte. Mulige bivirkninger - en allergisk reaksjon, hevelse, hudatrofi, økt hårvekst, hormonell svikt.

Sikkert rask irritasjonsmuligheter:

 • et kompress - et håndkle dyppet i kjølig vann;
 • gni huden med en isbit;
 • bruke en oljeoppløsning av vitamin A eller E;
 • Talcum pulver basert baby pulver behandling.

anmeldelser

Xenia. Hver gang etter å ha brukt såpe, inkludert flytende såpe, for å depilere bena, fikk hun forferdelig irritasjon. Jeg valgte for meg selv barbergel med mentol, og etter prosedyren - skyll mine føtter med mintinfusjon eller bruk talkum. Ingen betennelser. Det er også viktig å ikke glemme bladets skarphet og kvaliteten på maskinen.

Maroussia. Jeg liker Boro Plus krem. Hvis pimples eller rødhet vises etter barbering, gni jeg det i huden og alt går fort. Et annet alternativ - baby olje med tilsetning av aloe. Det er bedre å bruke det på våte føtter, og deretter bløt med et håndkle.

Natalie. Jeg med panthenol redder meg fra irritasjon etter barbering av beina. I den kalde årstiden bruker jeg Bepanten krem, og i den varme sesongen bruker jeg Panthenol krem ​​for solbrenthet. Etter dem berører huden seg raskt, og små sår helbreder seg.

Irritasjon av huden på beina etter bruk av maskinen i de fleste tilfeller oppstår når barberingen krenkes. Det er viktig å overvåke bladets skarphet og renhet, samt myke og fukte huden under og etter prosedyren.
Hvis rødhet oppstår, er rettsmidler med aloe, panthenol og antiseptiske urter mest effektive.
Salver med en utpreget terapeutisk effekt bør bare brukes med svært sterke skader og ikke for ofte.

Irritasjon etter barbering på beina: årsakene til utseendet og måter å håndtere sykdommen på. Hårfjerningsmetoder

Mange kvinner står overfor slike problemer som irritasjon etter barbering på bena. Hva du skal gjøre og hvordan du skal håndtere dette, kan du finne ved å lese artikkelen til slutten.

Hva er irritasjon og hvorfor skjer det

Tenk deg situasjonen. Du skal til et viktig møte, kanskje en date. Alt er klart - styling, sminke, manikyr. Den helt stryke kjole henger allerede på skuldrene og venter på at den blir satt på. Og så blikket du på bena og legger merke til at etter barbering dukket opp ubehagelige røde flekker som om det var irritert. Gru! Hva å gjøre

Irritasjon etter barbering oppstår på grunn av mekanisk skade på hudens ytre hud. Det er å barbere av et unødvendig hår, du sammen med det barberer en del av huden, og et sår dannes. En infeksjon kommer inn i dette såret, og det oppstår betennelse - kroppens kamp med skade eller irritasjon.

Seks grunner til å forårsake irritasjon

Hovedårsakene til hudirritasjon:

 1. Engangsmaskinen har vært i bruk for lenge;
 2. Maskinen var sløv og i stedet for å barbere hårene, bryter den dem. Naturligvis er selve huden skadet i prosessen;
 3. Barberingsben "tørr";
 4. For hyppig barbering;
 5. I kontakt med lavkvalitets syntetiske klær, for eksempel nylonpantyhose;
 6. Retningssaker. Alle vet at en barberhøvler må holdes på hårvekst, men likevel gjør de det motsatte. Barbering mot hårvekst øker sjansen for skade.

Hva å gjøre for å hindre irritasjon

Å vite årsaken, garanterer ikke deg noe problem. Selvfølgelig kan du lese om irritasjon så mye du vil, men det vil fortsatt fortsette å vises. For å minimere, og det er bedre å ikke tillate sjansen for irritasjon, må du følge noen regler:

 • Hold maskinen på et eget sted for ham;
 • Ikke la noen bruke maskinen din. Reglene for personlig hygiene er ikke kansellert.
 • Kast regelmessig den gamle disponibel maskinen og kjøp en ny. Engangsmaskinen er beregnet for en - to applikasjoner. Hvis du bruker en gjenbrukbar barberhøvel, må du bytte blekkpatronene;
 • Depileringstid er også viktig. Det er best å gjennomføre denne prosedyren på kveldstid, siden om kvelden er huden så avslappet som mulig. Hvis det oppstår irritasjon, så om natten vil det bli tid til å gå av;
 • Soak i et varmt bad før barbering. Huden vil ha tid til å slappe av og bli myk;
 • Bruk barberskum eller gel. Så bladet blir bedre å glide på huden uten å berøre det;
 • Skrub huden din før barbering og barbering blir jevnere;
 • Etter barbering må du fukte huden med en krem, lotion eller kroppsmelk.
 • Etter prosedyren kan huden behandles med hydrogenperoksid. Dette vil forhindre deg i å få infeksjon i sårene;
 • Etter barbering kan du skyll føttene i kaldt vann, det vil begrense karene.

Hvordan å håndtere allerede virket irritasjon

Hva å gjøre hvis irritasjon allerede har oppstått:

 1. Utmerket fjerner irritasjon juice scarlet. Det legges ofte til kropps- og håndkrem. Denne fantastiske beroligende ingrediensen brukes ofte i kosmetologer;
 2. Vi gni huden med hydrogenperoksid, det vil lindre betennelse;
 3. Peppermynteolje er den beste vennen i kampen mot betennelse. Du trenger bare å tørke huden med denne oljen. Men vær forsiktig med å finne ut om du har en individuell intoleranse;
 4. Kamille ekstrakt vil også bidra til å bli kvitt irritasjon. Infusjon kan fås hvis du heller 2 ss kamille med et glass kokende vann og la det brygge. Kamille er kjent for sine beroligende egenskaper. Du kan bruke infusjonen på to måter: tørk huden med et fuktet serviett, eller lag frosne terninger;
 5. Solkrem kan også lindre irritasjon. Smør dem med betent hud og alt vil passere.

Hvordan ellers kan du fjerne hår

Det er andre måter å fjerne hår som vil redde deg fra irritasjonsproblemet etter barbering. Disse metodene inkluderer:

 • Voksing - hårfjerning med voks;
 • Shugaring - hårfjerning med sukker;
 • Laser hårfjerning - laser hårfjerning;
 • Photoepilation - fjerner håret med lys;
 • Epilering med epilator - mekanisk trekking av hår med flere pinsetter;
 • Bruken av beroligende kremer.

Video: hvordan å barbere bena

I denne videoen vil du lære å bli kvitt irritasjon på beina:

Årsaker og måter å bekjempe irritasjon på beina etter barbering

Uønsket hår på hver kvinnes kropp prøver å rydde opp. I jakten på vakre, silkeaktig og fløyelsete ben, tyver de på ulike metoder for hårfjerning. I dag er det så mange måter å fjerne dem, og mye kosmetikk. Hver kvinne finner det beste og mest effektive av dem. Men merkelig nok har den mest populære metoden alltid vært fjerning ved hjelp av en barbermaskin. Det har mange fordeler, men en bivirkning er irritasjon av beina etter barbering.

Hvordan manifesterer man irritasjon

I hvert av det rette kjønn reagerer huden forskjellig på hårfjerning. Irritasjon manifesteres i form av: kløe, rødhet, forskjellige utslett, utseende av pustler. Alt dette fører til ubehag, smerte, hud blir stramt, og kvinnen er tvunget til å skjule bena sine under lange klær.

Hovedårsaken til forekomsten av noen av symptomene på irritasjon er tynn hud, som reagerer sterkt på slike traumatiske prosedyrer.

Andre årsaker til utslett og rødhet kan være:

 • barberer bena for ofte;
 • bruk et stumt blad;
 • dårlig maskin;
 • Feil barberingsprosedyre;
 • manglende overholdelse av hygienekrav
 • barber på tørr hud;
 • andres maskin;
 • mekanisk effekt på det skadede hudområdet;
 • dårlig hudpleie etter hårfjerning;
 • skitne blad;
 • bruk dårlig såpe eller krem.

Hudpreparering og prosedyre

Barberingsben bør utføres i henhold til enkelte enkle regler. Disse reglene er nødvendige for å unngå all slags irritasjon og ikke forårsake ulempe:

 1. Huden må være forberedt på den kommende prosedyren. For de som har en tørr type, må du dampe ut huden for å redusere nivået av traumer. For andre - å behandle det med en skrubbe, vil det bidra til å fjerne døde celler og rense huden.
 2. Barbering ben, best etter en dusj eller et bad.
 3. Bruk skum eller gel. Såpe er ikke den beste måten å barbere på, det tørker epitelet og kan forårsake irritasjon.
 4. Bruk alltid en personlig og ren maskin. For å være sikker kan den behandles med alkohol. Bytt eventuelt maskinen med en ny.
 5. Barberingsbehov for hårvekst. Selvfølgelig er mot veksten mye mer effektiv og raskere. Men så risikerer du å skade det øverste lag av huden og få problemer med inngrodd hår.
 6. Etter hårfjerning, vask av det gjenværende skummet, skyll føttene med kaldt vann og tørk med et rent, tørt og mykt håndkle. Det er viktig at dette håndkleet var personlig og ingen andre brukte det.
 7. Nå må du behandle huden med et antiseptisk middel, for å få en beroligende effekt, for å behandle mikrotrauma, bli kvitt kløe, brennende.
 8. Også, som en antiseptisk, kan du bruke folkemessige rettsmidler, som også er veldig effektive.

Noen tips som eksperter anbefaler:

 • Maskinen må endres etter 3-4 prosedyrer;
 • Før du begynner å barbere føttene, smør med hårbalsam. Dette er en ganske merkelig måte, men balsam vil fylle huden med vitaminer, essensielle næringsstoffer, fukte det i ønsket mengde og beskytte det mot skade. Påfør balsam i fem minutter og skyll med vann;
 • For at huden skal være minimal skadet, er det nødvendig å strekke litt mens du holder maskinen langs den;
 • Ikke bruk skureputer, svamper, harde håndklær. Tørre føtter, det er best å smøre en enkel baby krem. Det vil berolige, fukte og gi tone;
 • Det anbefales å kjøpe maskiner med en spesiell kjøling eller beroligende strimmel;
 • du kan ikke barbere bena når de har sår, kutt, skader og annen skade på integriteten;
 • Det er strengt forbudt å barbere bena "tørr". Dette fører til store problemer;
 • anti akne kan brukes som et skum. Den har gode antiinflammatoriske effekter.

Hudirritasjon og hvordan håndtere det

Hvis det allerede har skjedd at hudirritasjon oppstod etter barbering, må symptomene behandles. For dette er det mange metoder og metoder.

Ovn Bøo pluss. Dette apotekverktøyet hjelper godt med forekomsten av akne og sår, etter barbering. Påfør det to ganger om dagen, morgen og kveld, på tørr og ren hud. Naturlige komponenter av krem ​​vil bidra til å raskt takle infeksjonen som har oppstått, vil fjerne rødhet, betennelse, lindre hevelse og akselerere helbredelse.

Salisylsyre og hydrokortison salver er svært effektive. De fjerner raskt rødhet, kløe og en kløe. Effektivt helbrede sår, etterlater ingen spor. Men det er ofte umulig å bruke slike salver, de er vanedannende, og tilstedeværelsen av hormoner i hydrokortison salve kan forstyrre kroppens hormonelle bakgrunn.

Klorhexidin har helbredende egenskaper. Den har en god antibakteriell effekt, men kan litt tørke huden. Beinets hud er godt helbredet av alle kremer og salver, i sammensetningen av hvilken er panthenol tilstede - "Bepanten", "Rescuer".

Sinksalve vil også være en god hjelper for irritasjon etter barbering. Ikke mindre effektive måter er å spre føttene med babypulver, talkumpulver, en løsning av vitamin A eller E, og gni føttene med en isterning. Tradisjonell medisin er en god måte å redusere og eliminere irritasjon. De har fordelen at de er enkle og tilgjengelige for bruk hjemme, ikke er vanedannende, har bivirkninger og preges av stor effektivitet.

Klipp en aloe leaf i lengderetningen og salv de berørte områdene med sin juice. Eller klem juice på en bomullspinne og gni huden. Bedre, selvfølgelig, den første metoden, så mer juice kan hentes fra anlegget.

Grind de grønne, saftige bladene av aloe i en kjøttkvern, rull dem i osteklær og søk om sår i 15-20 minutter. Også, aloe juice kan legges til vanlig barnekrem og smøre beina etter barbering. Etter bruk av aloe, må du smøre huden med næringsrik olje - oliven, kokosnøtt. Hjelper å takle inngrodd hår.

avokado

Fruktgrus blandet i like stor grad med fett og tykk rømme. Påfør føttene i føttene i 20 minutter og skyll. Avokadoolje og andre nyttige vitaminer i sammensetningen bekjemper effektivt irritasjon, lindrer huden, fukter og nærer den.

Dekoksjon av blader av medisinske planter

En avkok av kamille, nettle, bjørkblader, calendula, burdock, coltsfoot, persille og mynte, alltid nyte suksess. Du kan bare hente blader av en av plantene, insistere 90 minutter, belastning og komprimerer. Gasset våt i buljong og festes til det skadede stedet. Med en liten irritasjon - rødhet og kløe, kan du bare skylle beina etter prosedyren for barbering.

Oil. Ved 5 ss. l. olivenolje tilsett en teskje te-treolje. Påfør to ganger om dagen, i form av varme, slik at alle nyttige egenskaper ikke går tapt. Olivenolje kan erstattes med linfrø.

Prosedyren for å fjerne hår fra beina er enkel og tar bare 20 minutter. Men det er nødvendig å behandle det ansvarlig, følg alle regler, følg hygiene for å beskytte deg mot konsekvensene. I å streve for skjønnhet og perfeksjon er det viktigste å kjenne tiltaket og sette pris på helsen din i alt.

Glatte ben uten irritasjon fra barbering

Avhending med en barberhøvel er en svært populær måte å fjerne hår på beina. De skarpe knivbladene kutter håret til selve roten, noe som gjør huden helt jevn. Men ofte i barberingsprosessen blir overflaten av epidermis tynnere og blir skadet i form av kutt, mikroskader og påfølgende irritasjon. For å unngå dette er det nødvendig å følge reglene for sikker barbering og bruk kosmetiske og farmasøytiske produkter til fotpleie.

Forårsaker irritasjon av huden på beina etter barberingsprosedyren

Under barberingsprosedyren kan huden på beina være irritert av ulike årsaker. Vanligvis er irritasjon manifestert av dermatitt, allergiske reaksjoner, utseendet på røde flekker, kviser og pustler. Ifølge statistikken lider hver tredje kvinne av irritasjon av huden på beina etter barbering

De vanligste årsakene til alle disse ubehagelige symptomene er:

 • tynn epidermis og økt følsomhet;
 • overdrying av huden på grunn av bruk av aggressiv såpe;
 • for hyppig mekanisk depilering;
 • skitne knivblader;
 • utilstrekkelig skarpe kniver;
 • manglende overholdelse av personlig hygiene
 • tørr barbering;
 • tendens til å vokse innvekst og allergiske reaksjoner.

Imidlertid er det en måte å oppnå perfekt glatthet på beina uten å utsette epidermis for skade og forhindre utseende av irritasjon etter barbering. For å gjøre dette må du følge noen regler for å utføre mekanisk depilering ved hjelp av en barberhøvel.

En måte å barbere bena uten å irritere huden

For det første er det viktigste i trygt barbering av ben - valget av barbermaskinen. Bladene skal være så skarpe som mulig og fri for skade. Den minste hakk på bladet kan forårsake skade på huden.

Selv et lite sår på huden er en åpen port for infeksjon. Pass på å overvåke tilstanden til de gjenbrukbare barberbladene og avhende avstengte engangsmaskiner i tide.

Raket håndtaket bør være ergonomisk og ikke slippe i hånden, så det er bedre å kjøpe dyrere og høy kvalitet versjoner av kjente produsenter.

For det andre, sørg for å bruke et spesielt hudmykningsmiddel under barberingsprosedyren. Det kan være et skum, en lotion eller en skummende gel. I mest ekstreme tilfelle, bruk mennets barberskum, det er i stand til å gi jevn glidning av bladene og myke huden. Aldri barbere bena med såpe suds! Dette tørker overflatelaget av epidermis og fører til forekomst av mikroskader.

Generelle regler for sikker barbering føtter uten irritasjon:

 1. Ta en varm dusj før barbering eller ligge i femten minutter i et varmt bad. Varmt vann bidrar til å myke overflaten av epidermis, noe som sikrer en sikker barbering.
 2. Deretter klemmer du en tilstrekkelig mengde skum eller barbergel på håndflaten og fordeler produktet over huden på den øvre delen av føttene, bena og knærne. Best av alt, hvis sammensetningen vil inkludere ekstrakter av kamille og aloe, som har en beroligende effekt på huden. Det er veldig praktisk å bruke et spesielt barberskum, da det er godt fordelt over våt hud og tar vare på det under avhending.
 3. Nå som huden er forberedt på den mekaniske virkningen av skarpe kniver, kan du gå videre til barberingen. Imidlertid er det nødvendig å ta hensyn til en viktig nyanse som minimerer de negative effektene av depilering på beinets hud: Begynn barbering ikke mot hårvekst, som du vanligvis gjør, men akkurat det motsatte. La barbermaskinen bevege seg lett fra topp til bunn. Nesten alle kvinner begynner å barbere seg fra foten og bevege seg mot kneet, det vil si at de barber håret mot vekst, og denne metoden er en garanti for etterfølgende irritasjon av epidermis og betennelse i hårsekkene.
 4. Etter at du har fjernet alt uønsket hår på beina med en barbermaskin, skyll av barberingsproduktet med varmt vann og klapp huden med et håndkle. Ikke gni huden eller bruk håndklær med en grov overflate, da huden er svært sårbar etter barbering.
 5. Den siste fasen av prosedyren er anvendelsen av en fuktighetsgivende krem ​​eller lotion med en lett konsistens på føttens hud. Etter riktig uttørring av beina er det svært viktig å fylle fuktighetstapet i epidermis for å forhindre tørrhet og flak.

Resultatet av en riktig utført prosedyre vil være perfekt jevn og silkeaktig hud på føttene. Det bør imidlertid huskes at hårfjerning med en barberhøvel, som enhver annen form for avhending, bringer integriteten til overflatelaget av huden. Derfor anbefaler kosmetologer ikke soling på den første dagen etter barbering. Etter prosedyren for mekanisk depilering øker følsomheten til huden til ultrafiolett, på grunn av hvilken sannsynligheten for å få en forbrenning eller hyperpigmentering øker.

Hvordan eliminere irritasjon på huden på beina, hvis den fremdeles dukket opp

Dessverre, til og med med alle forholdsregler etter barberhøvel, vises utslag og irritasjoner på beinets hud. I slike tilfeller er det svært viktig å korrekt diagnostisere problemet og umiddelbart begynne behandlingen.

Bryllup med kløende kløe

Med mindre mikrotraumor av overflaten av epidermis, kan det oppstå en liten eller moderat kløe. I seg selv snakker han fortsatt ikke om alvorlig hudskade, men det er nødvendig å bekjempe det. Pruritus kan være et signal om en feil utført depileringsprosedyre eller det første symptomet på irritasjon.

For å eliminere kløen er det nok å tørke av hudområdet som er mest berørt av ubehagelige opplevelser med is. Denne teknikken vil øyeblikkelig redusere ubehag og tillate epidermis å gjenopprette på kort tid.

Overvåk forsiktig tilstanden på huden som er utsatt for kløe, selv om symptomene er forsvunnet etter at de har blitt gnidd med is. Is muffler følsomheten av hudreseptorer, men løser ikke problemet med begynnende irritasjon.

Is for å eliminere kløe bør velges for å være rund og uten luftlommer, ellers kan skarpe kanter skade følsom hud etter barbering.

Hydrocortison-salve for å eliminere røde flekker

Et ubehagelig symptom på epidermis irritasjon er unaesthetic røde flekker på huden på beina. Dessverre, uten behandling, kan slike steder ikke forsvinne lenge fra overflaten av huden, og deretter bli blek og så igjen. Noen ganger blir de ledsaget av kløe og smertefulle opplevelser. Rødhet er kroppens respons på skade på overflaten av epidermis.

Hydrocortison salve vil bidra til å redusere intensiteten av irritasjon, som bør brukes to ganger om dagen til hele overflaten av beina. Selvbehandling varer to eller tre dager, til fullstendig forsvunnelse av rødhet og ubehag.

Hvis de røde flekkene ikke forsvinner i løpet av denne tiden, bør du søke hjelp av en erfaren hudlege. Hydrocortison-salve kan ikke brukes kontinuerlig, da det forårsaker tynning av huden og har et uttakssyndrom.

Hydrocortison krever blodkar, reduserer blodstrømmen til det behandlede området og lindrer rødhet.

Hvordan fjerne røde prikker etter barbering

Små røde prikker som dekker benets hud etter mekanisk depilering, indikerer nesten alltid en feil utført prosedyre. I tilfelle at hårpærene blir skadet under barbering av en eller annen grunn, begynner en inflammatorisk reaksjon. Utseendet på røde flekker på beinets hud forekommer oftest på grunn av stumpe barberbladene

Den konsentrerte avkok av kamilleblomster vil bidra til å kvitte seg med det ubehagelige røde utslaget. Kamille beroliger perfekt irritert hud, en avkok av blomstene har ingen bivirkninger og er lett å forberede

For å gjøre det må du utføre følgende trinn:

 1. Legg 100-150 g kamilleblomster i en beholder. Hvis det ikke er mulig å bruke ferske råvarer, kjøp tørkede kamilleblomster på apoteket. I dette tilfellet trenger du 50 g for avkok.
 2. Fyll kamille med vann og sett på en liten brann.
 3. Vent til kjelen, og lukk beholderen med lokket, kok kamilleblomstene i fem minutter på svært lav varme.
 4. Kald kjøttkraften til romtemperatur og strekk gjennom en sil.

Romashkovy buljong tørker den skadede huden på beina fem eller seks ganger om dagen. På den andre dagen, bør alvorlighetsgraden av symptomer på betennelse reduseres, de røde flekkene vil ikke være så uttalt, og ubehaget vil senke. Fortsett behandlingen med avkok av kamille til de røde flekkene på beinets hud forsvinner helt.

Selvfølgelig må depilering ved hjelp av en barberhøvel under behandling av den inflammatoriske prosessen bli avbrutt.

Hvordan håndtere etter barbering akne

Akne, som opptrer etter depilering med en barberhøvel, indikerer infeksjon av mikroskader og sår på beinets ben. Patogene mikroorganismer som faller fra det ytre miljøet forårsaker betennelse og utseendet av pustulære elementer. Akne på beinets hud etter barbering, må absolutt behandles, da den inflammatoriske prosessen kan øke og føre til mer alvorlige konsekvenser

I første fase av behandling med akne, kan du kjempe deg selv. For å gjøre dette, fire ganger om dagen med en ren bomullspute for å behandle det skadede området av hudklorhexidin. Hvis det ikke er noen forbedring neste dag, vil det i dette tilfellet være nødvendig med legemidler som inneholder antibiotika og konsultasjon av en erfaren hudlege. Klorhexidin har en kraftig antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt.

Forsiktig undersøke det betente området av huden flere ganger om dagen. Hvis akne blir mer uttalt og begynner å skille ut pus, er det nødvendig å konsultere en hudlege uten å vente på den første dagen å utløpe.

Allergiske reaksjoner og utvikling av dermatitt

Symptomene på allergi og dermatitt etter barbering er svært lik hverandre. Dette gjør det vanskelig å diagnostisere hver enkelt sak. Det skjer ofte at dermatitt utvikler seg på grunn av den utprøvde manifestasjonen av en allergisk reaksjon og har de samme eksterne manifestasjoner. Både allergier og dermatitt ser ut som små røde utslett, ledsaget av økt tørrhet i huden

Generelt anbefales ikke behandling av allergi og allergisk dermatitt alene. I tilfelle slike hudsykdommer er det svært viktig å bestemme årsaken og effekten, derfor er det bedre å konsultere en spesialist i begynnelsen av sykdommen.

Ikke stram med en kampanje til hudlege. Jo mer uttalt symptomene er, desto mer sannsynlig vil legen kunne bestemme skyldige til en allergisk reaksjon. For dette formål brukes metoder for laboratorieforskning og spesielle tester for å identifisere allergenet.

Anmeldelser av anti-irritasjon

For et perfekt resultat som gjør at du får en sunn og jevn hud på beina, er det ikke nok å følge reglene i barberingsprosedyren. Etter depilering er det svært viktig å regelmessig bruke et omsorgsorg som mykner huden og beskytter den mot irritasjon.

Slike lotioner, kremer og emulsjoner kan kjøpes på spesialiserte kosmetikkbutikker eller apotek. Det viktigste er å eksperimentelt velge et trygt verktøy som passer til huden din.

Ikke haster for å kjøpe et stort volumflaske umiddelbart, da det er ganske vanskelig å forutsi hudens reaksjon. For å finne ditt mirakelmiddel som sparer føttens hud mot irritasjon, kjøp noen små beholdere med et kosmetisk eller apotekstoff og test hver av dem.

Anti-irritasjon kosmetikk

Blant de mange tilbudene vi tilbyr, kan vi markere noen som er mest etterspurt og ha et optimalt pris / kvalitet forhold.

Aftershave gel for delikate områder fra Cristaline NG

Lett gel hindrer effektivt utvikling av hyperkeratose i huden, skadet av mekanisk barbering.

Hyperkeratose - overdreven fortykning av stratum corneum i epidermis. Gjer med hyppig barbering og kan føre til innfødning av håret og utseendet av et lite rødt utslett, bestående av konvekse tuberkler.

Til tross for at verktøyet er beregnet av produsenten for å beskytte de delikate områdene av bikini og underarm, er det perfekt for mykgjørende og fuktighetsgivende hud på beina. Dens eiere vil spesielt sette pris på den tørre og følsomme epidermis. Cristaline-fagfolk har utviklet en gel som ikke bare forhindrer innfelt av hår, men bremser også veksten.

 • planteekstrakter av hopp, salvie, papaya, thuja;
 • naturlig ekstrakt av mistelteblader;
 • tokoferolacetat.

Jeg fant denne gelen i min favoritt nettbutikk. Produsenten lover ikke bare å hindre innfelling av hår, men også for å bremse veksten og forbedre tilstanden til huden. I virkeligheten er gelen veldig økonomisk, smøres godt, uten en uttalt lukt, også absorbert ikke i svært lang tid. Jeg bruker omtrent en måned. Hudtilstanden har forbedret seg - spor av tidligere inngrodd hår har forsvunnet, irritasjon går raskere etter epilering.

Afs12345

http://irecommend.ru/content/khoroshii-gel-kotoryi-budu-pokupat-i-dalshe

Omsorgskrem for sluttstadiet av depilering fra Aravia Professional

Kremet myker opp huden på beina etter barbering, forhindrer det etterfølgende transepidermale tapet av fuktighet og har en utpreget beroligende effekt. De bør brukes umiddelbart etter hårfjerningsprosedyren. Produktet absorberes godt i huden og eliminerer flak og mikroinflammasjon.

Naturlig sheasmør gjør huden smidig og jevn, og beskytter den også etter barbering fra utviklingen av den inflammatoriske prosessen.

Etter barbering krem ​​anbefales for sensitiv hud utsatt for utslett og irritasjon.

I sammensetningen av krem ​​er tilstede:

 • shea smør;
 • aloe vera gel;
 • Pantenol;
 • allantoin;
 • naturlig essensiell olje av ylang-ylang.

Kremet er hvitt. Konsistensen er veldig delikat, lik body lotion eller flytende krem. Jeg liker virkelig aromaen - den er frisk, delikat og veldig hyggelig. På kremens handling kan du si at du legger dem på beina etter depilering, det er en behagelig mykning av huden, fuktighetsgivende. Rødhet etter mekanisk stress er mye raskere enn uten bruk av krem. Forresten rommer krem ​​fra innfelt av hår, fordi det forhindrer tørr hud.

anastesia91_IRec

http://irecommend.ru/content/posle-depilyatsii-ochen-nuzhno-uspokoit-razdrazhennuyu-kozhu-uspokaivayushchie-slivki-aravia

Start Epil krem, gjenoppretting av epidermis etter depilering

På grunn av sin rike sammensetning fullfører fuktighetskrem perfekt hårfjerningsprosedyren. De bekjemper forekomsten av irritasjon og helbreder overflaten av epidermis, og forhindrer utviklingen av inflammatoriske prosesser. Komplekset av vitaminer gjenoppretter huden, akselererer regenerering av epidermallaget. Start Epilcreme brukes til å fukte, nærme og beskytte huden i siste fase av depilering.

 • naturlig uraffinert shea smør;
 • alfa-bisabolol;
 • retinol acetat;
 • tokoferolacetat;
 • askorbinsyre.

Jeg har aldri kjøpt krem ​​før høsten, og jeg brukte ikke verktøyet etter depilering i det hele tatt (og så lurte jeg meg på hvorfor jeg var irritert). Så i høst bestemte jeg meg for å kjøpe disse pengene og tapte ikke. På et mirakel, neste morgen etter depilering var det ingen irritasjon eller rødhet, og huden er veldig myk. Lukten er hyggelig. Tekstur er lett, fuktes veldig bra.

Olivka32

https://otzovik.com/review_5760402.html

Kosmetisk Lotion Tend Hud mot hudirritasjon

Lotion som beskytter huden mot alle typer skader under mekanisk depilering, har en universell effekt. Den passer både for menn og kvinner. Dens hovedegenskap er å hindre at infeksjonen kommer inn i de mikroskopiske sårene som blir dannet under barberingen og mykner huden, og forhindrer overdreven keratinisering.

Lotionen har en unik balansert formel som ikke inkluderer formaldehyd og fenolforbindelser.

For å fjerne irritasjon og forhindre dannelse av abscesser, anbefales det å bruke legemidlet i to dager etter hårfjerning

Som en del av lotionen:

 • vegetabilsk glyserin;
 • isopropylalkohol;
 • acetylsalisylsyre.

Jeg vil fortelle deg om et verktøy som reddet meg ikke bare fra inngrodde hår, men også fra den konstante irritasjonen forårsaket av barbering. Jeg legger produktet på en bomullspute og bare påfør det til områdene der jeg har renset håret mitt. Du kan bare tørke. I noen sekunder er det alt tilpasning, men det er så tolerant. Etter den første søknaden, gjenkjente jeg ikke huden min! Tidligere deltok jeg ikke med irritasjon, rødhet etc. Bump fra inngrodd hår - også horror, men nå er alt dette ikke! Jeg tror jentene som har disse problemene vil forstå hvor vanskelig det er å bli kvitt det og hvor vanskelig det er å tåle disse ubehagelige følelsene.

Olya Shy

http://irecommend.ru/content/mechta-kazhdoi-devushki-kak-izbavitsya-ot-razdrazheniya-i-vrosshikh-volos-posle-britya-foto

Intensivt fuktighetsgivende kremgel etter depilering fra Floresan

Løsningen for Floresan, beregnet på hudpleie etter depilering, har en avkjølende effekt og eliminerer perfekt følelsen av å brenne og kløe etter barbering. I tillegg forhindrer de verdifulle vegetabilske oljene i sammensetningen utseendet av tørrhet og flak, karakteristisk for skadet hud. Aloe vera på kort tid gjenoppretter lipidmantelen av epidermis til et tilfredsstillende nivå.

Cream-gel for depilated hudpleie inneholder mange naturlige ingredienser, så ikke lagre den på badet, som ofte er prippen og fuktig. Det beste stedet å oppbevare det vil være et kjøleskap, siden et avkjølt verktøy etter depilering effektivt fjerner hevelse og irritasjon hvis den har lav temperatur.

Cream-gel bryr seg godt for huden og bremser hårveksten, og øker intervaller mellom depileringsprosedyrer

Krem-gel inneholder i sammensetningen følgende komponenter:

 • naturlige ekstrakter av kamille, valnøtt skall, kløver;
 • aloe vera ekstrakt;
 • vitamin F;
 • menthol;
 • lanolin;
 • naturlige verdifulle vegetabilske oljer;
 • frukt syre kompleks.

Cream-gel har en liten kjøleeffekt. Spesielt følte i begynnelsen av søknaden. Jeg likte umiddelbart at krem-gel forhindrer utseende av tørrhet og flak, mykner og gjør huden øm. Over tid slutte håret å vokse. Etter min mening er gelkrem en godsend. Det er bare en alvorlig ulempe - krem ​​er absorbert i lang tid. Men over tid blir du vant til det.

Midnattsrosen

http://otzovik.com/review_3722608.html

Farmasøytiske preparater for å eliminere hudirritasjon etter barbering

Farmasøytiske produkter som selges gjennom apotekskjeden viser noen ganger en mer uttalt effekt på huden. Det skal imidlertid huskes at de inneholder et stort antall aktive stoffer, så les instruksjonene nøye før du kjøper.

Tinktur Calendula officinalis

Alkohol tinktur av calendula er et rimelig middel for å redusere intensiteten av betennelse etter barbering. Pruritus, irritasjon og purulent akne etter depilering - En blanding av like deler av varmt kokt vann og alkoholekstraktkalendula vil perfekt takle alle disse symptomene.

Produktet påføres skadet hud med sterile kluter flere ganger om dagen til et uttalt resultat.

Husk at misbruk av dette verktøyet ikke er verdt det. Alkohol, selv i en blanding med vann, tørker overflaten av epidermis, noe som fører til utseende av peeling og microcracks. Hvis irritasjon og akne oppstår etter barbering med uunnværlig regelmessighet, er det bedre å forandre metoden for depilering.

Calendula tinktur desinfiserer huden godt, stopper den inflammatoriske prosessen og stopper ytterligere infeksjon

Jeg vet at rekkevidden av bruk av calendula tinktur er flott. Overflaten påføres huden som et sårheling og anti-inflammatorisk middel. Jeg brukte tinkturen som et desinfiseringsmiddel etter depilering. Hun var fornøyd med sin handling, da huden tørket opp moderat, og betennelsen raskt falt, ingen pustler dannet.

shva4ka

http://otzovik.com/review_5966572.html

Salve med dexpanthenol for å hindre dermatitt og mikroskader på hudoverflaten

Rimelig salve med dexpanthenol selges overalt gjennom apotekskjeden, så det vil ikke være vanskelig å finne den. Den har en sårheling og kraftig regenerativ effekt som hjelper til med å bli kvitt irritasjon på kortest mulig tid. På grunn av den aktive sammensetningen av salven stimulerer cellemetabolismen, gjenoppretter integriteten til huden.

Påfør salve til det skadede området av huden med et tynt lag. Etter en halv time vil du føle lettelse, og etter en dag vil irritasjonen ikke være så uttalt. Du kan bruke salven med dexpanthenol så ofte du trenger det.

Salve med dexpanthenol i sin handling kan erstatte flere dyre aftershave kosmetikk.

Jeg har lidd med et slikt problem i svært lang tid: kviser ser etter barbering. Jeg har veldig sensitiv hud. På en konsistens ligner det en vanlig krem, det lukter hyggelig, det absorberes raskt. Etter å ha påført huden klemmer ikke og det rødmer ikke. Jeg vil straks si at det er et resultat.

Mira27

http://otzovik.com/review_3047425.html

Anti-inflammatorisk suspensjon Zindol for akne

Som en aktiv komponent er sinkoksyd tilstede i suspensjonen, som har en astringent og antiseptisk effekt på den betente huden.

Legemidlet har en meget høy grad av permeabilitet og biotilgjengelighet, dessuten refereres den til gruppen dermatotropiske legemidler (dvs. de som er i stand til en kompleks effekt på patologiske prosesser).

Tsindol skaper en beskyttende barriere på hudoverflaten som forhindrer mikrober og patogener fra å trenge inn i sår og mikroskader. Samtidig helbringer suspensjonen hudlesjoner, gjenoppretter epidermis. Tsindol er implementert i form av en suspensjon, som skal ristes før bruk.

Preparatet påføres på huden med et tynt lag som sluttfasen av hårfjerningsprosedyren. Etter fullstendig absorpsjon av midlet kan et ytterligere lag påføres.

Jeg er sikker på at et slikt problem som irritasjon etter barbering, lider så mange. Jeg vil ikke fortelle deg hvordan du skal og bør ikke barbere for ikke å forårsake irritasjon, siden alle allerede har lært dette for seg selv. Men for å unngå hatefull rødme og akne i denne sonen, er det nødvendig å påføre Tsindol med en bomullspinne på ferske barberte steder etter barbering. Fordeler: Hurtigvirkende, lav pris, kløe, lindrer irritasjon, stimulerer helingsprosessen. Ulemper: ikke avslørt.

Elenka_1984

http://irecommend.ru/content/bez-razdrazheniya-posle-britya-zony-bikini

Hypericum olje

Hypericum olje i farmakologi brukes til helbredelse og regenerering av huden. Det er i stand til raskt og uten noen bivirkninger for å takle koker, betennelser og kutt som oppstår ved herding med en barberhøvel. I tillegg mildner Hypericum kosmetikkoljen epidermis, gjenoppretter dens elastisitet. Hypericumolje har en utprøvd antiinflammatorisk og bakteriedrepende effekt, den stimulerer lipidmetabolisme og cellulær metabolisme

Hypericumolje kan brukes uten restriksjoner og i ren form, og i blanding med andre mykgjørende oljer (fersken, mandel, druefrø).

Ved regelmessig bruk av Hypericum-olje for å lindre symptomene etter barbering, forbedres lokal immunitet av epidermis. Huden blir mer hydrert og elastisk, noe som forenkler depileringsprosedyren.

For øyeblikket er dette mitt beste middel for irritasjon etter barbering! Det lukter litt uberørt solsikkeolje. Jeg bruker det om natten. Om morgenen blir alt absorbert. Og jeg smeder også hendene hans, som katten riper på. Riper er mye raskere og ikke så rødt. Jeg anbefaler alle!

uoanna

https://kosmetista.ru/blog/uhodovaya-kosmetika/15173.html

Desinfisering av salve Ilon

Desinfeksjonssalven er produsert av et tysk farmasøytisk selskap og har ikke en komplett analog blant produktene til russiske produsenter. Nøkkelkomponentene i produktet er naturlig lerkolje og ekstrakt fra det, og påvirker antallet og levedyktigheten av patogene mikroorganismer. Denne salven brukes vanligvis i alvorlig inflammatorisk prosess, ledsaget av suppuration.

Verktøyet viser også gode resultater i forebyggende hudpleie som trenger ekstra beskyttelse etter depileringsprosedyren. I dette tilfellet blir salven påført på den depilerte huden med et tynt lag, og deretter forlatt i 10-15 minutter til helt absorbert. I tillegg til ekstrakt og lerkolje er de essensielle oljene av eukalyptusnokulasjon, krypende timian, medisinsk rosmarin tilstede i sammensetningen av Ilons salve

Det er viktig! Det skal huskes at det er helt umulig å bruke Ilon salve på åpne sår! Dette kan føre til alvorlig dermatitt og andre alvorlige komplikasjoner.

Jeg bruker vanligvis Ilon salve umiddelbart etter depilering. Det lindrer huden og fjerner rødhet. Så langt er dette det beste verktøyet for å bekjempe hudirritasjon.

Tilestra

https://kosmetista.ru/blog/uhodovaya-kosmetika/15173.html

Avhending med en barberhøvler, selvsagt, den vanligste måten å fjerne hår på beina. Det er billig, pålitelig og praktisk. Og ofte veldig traumatisk.

Kutt, små kviser og utslett i form av lyse rød prikker - Jeg tror at hver jente har møtt alle disse "sjarmene". Ok, om vinteren, men om sommeren er det ekstremt irriterende å bruke varme jeans bare fordi det er røde flekker på bena i skjørtet.

Tips og tips for trygge barbering er enkle og usofistikerte, men de jobber virkelig. Å ta regelen om å endre barberhodet hver to eller tre behandlinger, kan du glemme røde flekker som blomstrer som valmuer på grunn av et stumt blad som traumatiserer huden. Hvis du utfører prosedyren for depilering etter et varmt bad eller en lang dusj, reagerer huden på å barbere mye mindre smertefull enn vanlig. Barberskum er ikke en ubrukelig gadget, men en fullverdig og uunnværlig deltaker i hårfjerningsprosedyren. Og hvis du ikke går glipp av det siste (og viktigste) stadium av depilering - fuktighetsgivende og forebyggende irritasjon ved hjelp av kosmetisk krem ​​eller farmasøytisk salve, så vil huden på beina se ut som en perfekt skjønnhet med et bladmagasinomslag.

Og ikke bare se! Huden på beina blir jevn, silkeaktig og veldig behagelig å ta på. Umiddelbart begynner du å føle deg veldig godt preparert, og du vil kaste ut kjøttfarget plast i den nærmeste søppelkassen.

Etter å ha brukt alle disse reglene i praksis, sammenlignet jeg mine følelser fra mekanisk depilering og skjønte at det var en oppnåelig kunst for å oppnå glatt hud på beina i barberingsprosessen uten irritasjon.

Og mer. Jeg anbefaler på det sterkeste at du kjøper en krem, lotion eller en myk beroligende gel for å myke huden etter depilering. På slike verktøy er merket "Post-Epil". Du kan velge en veldig billig omsorg, som likevel effektivt vil ta vare på føttene, og forhindre forekomsten av ubehagelige symptomer på dermatitt. I ekstreme tilfeller kan du bruke salven med dexpanthenol, det absorberes normalt og perfekt regenererer huden.

Sikker barbering gjør det mulig å oppnå perfekt jevn hud på beina uten irritasjon og ujevne utslag. Bruk spesielle verktøy som er utformet for å ta vare på avskallet hud på beina, følg reglene for personlig hygiene, følg skarpheten av knivbladene, og depilering vil bli et hyggelig ritual for deg, slik at beina dine får et perfekt utseende.

Flere Artikler Om Typer Acne