Utseendet til hudproblemer forårsaker et stort slag mot stemningen og selvfølelsen. Og hvis du legger til dette en følelse av hevelse og kløe... Årsaken til alvorlig akne kan være reproduksjon av demodeks. Og selv om det ikke regnes som en sykdom når et ansiktsskudd sprer seg til huden, kan behandlingen være veldig lang. Hva er terapi og forebygging av dette fenomenet?

Hva er et ansiktsmerke, symptomer på demodikose

Demodex ligger på menneskelig hud i små mengder. Bærerne er ca 97-98% av verdens befolkning. Det tar del i biokenosen, dannelsen av syrebasebalanse og tillater ikke at patogene mikroorganismer multipliseres. Inhabits sebaceous kjertler og hårsekk.

Ansiktsmiten tilhører kategorien av betinget patogene mikroorganismer. I sin normale tilstand er det ikke skadelig og til og med fordeler. Under påvirkning av negative faktorer multipliserer mikroorganismen, forårsaker hudbetennelse og rødhet. Denne tilstanden kalles demodikose. Ansiktsproblemer er et resultat av avfallsprodukter fra et stort antall subkutane kvaler.

Demodex kan leve i ulike deler av kroppen, men påvirker hovedsakelig ansiktet. Dette skyldes det faktum at i dette området er det et stort antall talgkirtler. Fettete sekreter er god mat for ham.

Følgende symptomer indikerer sykdommen:

 • kløe er verre etter vask
 • dannelse av magesår
 • rødhet, blodårer er synlige
 • peeling
 • huden blir ujevn
 • fettete glans

En person kan legge merke til en langsommere vekst av øyenvipper og øyenbryn. Noen ganger faller de ut.

Sykdommen begynner med utseendet av røde flekker, som senere blir til tuberkler. Neste kommer sterk akne. Pasienten begynner å plage den palpable kløen.

Uten behandling angriper angrepet alle nye og nye områder. For å stoppe reproduksjonen, bør det gå til terapi. Konsultasjon med en hudlege og muligens et besøk på kosmetologikontoret er nødvendig. Hvis en ansiktsmite oppdages, vil hjemmebehandling være mest effektiv ved starten av de første tegnene.

Årsakene til spredningen

Subkutan tippe forårsaker utslett er ikke i det hele tatt. Dette betyr at visse forhold er nødvendige for reproduksjonen. Ofte manifesterer sykdommen seg i lavsesongen - på vår og høst. Den gunstigste temperaturen for aktivering er 26-30 C.

Noen tror at infeksjon oppstår etter kontakt med en syke person. Dette er feil.

For å starte spredningen av Demodex er det nødvendig med en kombinasjon av faktorer:

 • dårlig hygiene
 • Tilstedeværelse av parasittiske infeksjoner
 • autoimmune sykdommer
 • overdreven sebumproduksjon
 • underernæring, drikking av alkohol
 • hormonell kosmetikk
 • hudinfeksjoner
 • redusert immunitet
 • soling, soling
 • kroniske gastrointestinale sykdommer
 • endokrine og hormonelle problemer
 • emosjonell overbelastning, stress

Den subkutane myten fôrer på sebum, hvoretter det sprer nedfallsprodukter. Oftest, eiere av fet hud står overfor sykdommen. Fremdriften for utvikling av demodikose er en kombinasjon av flere grunner.

Risikogruppen inneholder personer med en predisponering mot hudsykdommer (dermatitt, eksem), voldsomme badstuer, og aktivt bruker kremer som inneholder hormoner. Vær også forsiktig med å være representanter for løs, følsom og utsatt for reaksjoner og rødhet i huden.

Mekanismen for aktivering av ansiktsmitt er ikke fullt ut forstått. Noen ganger utvikler sykdommen hos personer som ikke er i noen av disse gruppene.

Hva er diagnosen

Før behandling påbegynnes, er det nødvendig å sørge for at årsaken til hudproblemer er Demodex. Tross alt kan utslett være et resultat av allergier, blodsykdommer eller blodårer.

Diagnosen består av følgende trinn.

trening

Før du går på levering av skrap, må du forlate bruken av dekorative kosmetikk og alkaliske rensemidler i 7 dager. Dette vil gi en mulighet til å få et pålitelig resultat.

Materiellinnsamling

En skraping utføres fra de områdene hvor ansiktsmiten ofte lever.

Mikroskopisk undersøkelse

Demodex lever i små mengder på huden av til og med friske mennesker. Derfor, for å diagnostisere demodikose, må en bestemt konsentrasjon identifiseres. Patologi er deteksjon av mer enn 5 voksne flått per 1 cm overflate.

Etter eksamen blir personen gitt en konklusjon. Basert på testresultatene, er terapi foreskrevet, og medisiner velges.

Behandling av demodikose innebærer vanligvis flere elementer. Består av medisinbehandling, bruk av folkemidlene, hygiene og forebyggende tiltak.

Narkotikabehandling

Hvis en ansiktsmide er bekreftet, kan medisinen vare i 1,5-3 måneder. For å bekjempe mikroorganismen utviklet svært aktive stoffer for lokal bruk. De reduserer produksjonen av talg, nøytraliserer produktene av demodeks, har antiinflammatorisk og desinfiserende virkning.

Legen vil anbefale salve, sjampo eller gel, den mest egnede i et bestemt tilfelle. Nå er valget av effektive midler ganske bredt: Zink-ichthyolpasta, Metrogylgel, Sulfodecortem, gel med metronidazol, Permethrin-sjampo. Gel eller salve brukes til problemområder 1-3 ganger om dagen. Hvis hårsekkene påvirkes, brukes en spesiell sjampo, som må holdes på håret en stund.

Innvendig ta medisiner med antibakterielle egenskaper bare i svært avanserte tilfeller. Utvelgelsen og beregningen av doseringen utføres utelukkende av legen.

Noen ganger er det tilrådelig å bruke immunmodulatorer, vitaminkomplekser og forsterkende midler. Når nerve overbelastning foreskrive beroligende midler.

Hvis den primære kilden til demodikose er patologien til mage-tarmkanalen, immunsystemet, nervesystemet eller seborrhea, er det første trinnet å eliminere den underliggende årsaken. Eksterne midler i dette tilfellet brukes som adjuverende terapi.

Hva vil hjelpe tradisjonell medisin

Hvis ansiktsfeltet er aktivert, vil behandling med folkemidlene bidra til å redusere antallet. Mange naturlige urter og bær lindrer betennelse, tørr oljeaktig hud, helbrede og rense.

Kjøttkraft for bruk inne

Det løser tarmene avkok av malurt, og dermed forbedrer hudtilstanden. Til forberedelse av infusjonen hell 1 ss. skje av planter med et glass kokende vann og la i 3-4 timer. For å forbedre smaken, legg til honning.

For å få maksimal effekt, bør avkoket være som følger:

 • 1 dag - 0,5 ss. hver 30 min
 • 2 dag - 0,5 ss. en gang i 2-2,5 timer
 • 3-6 dager - 0,5 ss. hver 3-4 timer

Hjemmelaget salve

For å forberede salven blandes i like store mengder olivenolje, bjørktjære og fett. Smør berørte områder om morgenen og kvelden. Oppbevares i en glassbeholder.

Du kan også bruke verktøyet fra andre ingredienser. Vi må få friske røtter av krydderbladet (1 kopp), hell dem 1 ss. solsikkeolje og insisterer 10-14 dager. Treng massen og hell i en flaske mørkt glass. Før du bruker, bland salven med rømme og legg på huden før sengetid.

Rengjøringsmasker

Maskene vil bidra til å rense, berolige huden og smale porene. Perfekt håndtert oppgave revet sur bær. De er blandet med egghvite (med fet hud) eller med eggeplomme (med tørr). Egnede friske vinbær, blåbær. Du kan male sitron eller celandine.

Hvis bærsesongen er over, kan andre komponenter brukes til masker. Bland riven pepperrot med sure epler i forholdet 1 til 2. Påfør et rent ansikt og la det stå i 15 minutter. Vask masken og skyll huden med melkeserum.

Det må huskes at folkemetoder bare hjelper i begynnelsen. For omfattende lesjoner, bør behandling gjøres av en hudlege. Bruk av naturlige urter kan være en god adjuvant terapi.

Andre tiltak og forebygging

For å øke regenereringen og forbedre huden, er det nødvendig ikke bare å behandle, men også å justere livsstilen. Siden demodikose er et problem av kroppen, og ikke bare hud, anbefaler hudlege at du følger følgende anbefalinger:

 • Ta vare på hygiene. Det er nødvendig daglig å bytte bunn og sengetøy, håndklær. Vask alt ved høye temperaturer og stryk det.
 • Følg dietten. Foretrekker sunn mat med overvekt av friske grønnsaker og frukt. Avvis fra søtsaker, krydret retter, stekt, røkt og pickles.
 • Reduser varmenes eksponering. Under behandling av ansiktsmider bør du ikke sole deg i solen eller i solariumet, samt besøke badene og badstuene.
 • Gi opp kosmetikk. Mange kosmetikk gir et enda større spredning av betennelse. Og selv om jeg virkelig vil forklare rødhet og utslett, er det bedre å tåle denne perioden uten kremer og tonale midler.
 • Oppvasking Det er nødvendig å rengjøre huden med antimikrobielle midler. Ideell - tjære såpe. Smaksatt geler er ikke det beste alternativet.
 • Desinfeksjon. Du kan tørke huden med alkoholbaserte plantebaserte tinkturer.

For å redusere tilbakefall av lesjoner i fremtiden, bør immunforsvaret som helhet styrkes. Alkohol og tobakk er fiender til en sunn kropp. Balansert næring, god søvn, sport - standardelementer. Kontroller også kvaliteten og holdbarheten til brukte kosmetikk.

Aktivering av ansiktsmid bringer en merkbar forverring av utseende og ubehag. Symptomer kan være til stede i lang tid. Behandlingen er kompleks og inkluderer rensing, bruk av salver og bruk av naturlige rettsmidler. Hygiene og sunn ernæring er svært viktige elementer.

Les mer om de populære metodene for behandling av demodikose - på videoen:

Identifiser og behandle ansiktsfelt

Subkutan mite er en sykdom hvor noen del av menneskekroppen, inkludert ansiktet, blir utsatt for en mikroskopisk myte. Demodex sprer utelukkende på sebaceous sekresjoner, lymf og påvirker huden under et svekket immunforsvar. Behandling er foreskrevet av en hudlege på grunnlag av skraping.

symptomatologi

subkutan

Ikke alle vet hvordan man gjenkjenner demodikose. Ser i speilet er det umulig å diagnostisere sykdommen, siden alle pasientene tar huddefekter for akne. Du bør være forsiktig etter at følgende symptomer vises:

 1. Bekjemp sår i munn og nese.
 2. Huden blir ujevn, noen ganger med dimples og tubercles, porene begynner å ekspandere.
 3. Nesen øker visuelt i størrelse.
 4. Kløe oppstår i mite, fremmedlegemer sensasjon under huden.

Demodex-myt påvirker selv huden rundt øynene. I dette tilfellet er fokus på blikket et ganske vanskelig fenomen, deler av cellene som dør av, begynner å samle seg nær øyevippene, og en uutholdelig kløe oppstår. Eye tick prøver å treffe øyelokket på grunn av hva pasienten begynner å ripe øynene på, øyevipper blir tynnere og faller ut.

VÅRE LESER ANBEFALER!

For å bli kvitt parasitter bruker våre lesere Intoxic. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Etter forekomsten av de minste symptomene, er et viktig skritt å besøke en spesialist.

Etter en visuell inspeksjon foreskriver legen en skrapdiagnose for en nøyaktig diagnose. Etter å ha installert sykdommen, er behandling foreskrevet. Øye og hudmider er en vanlig sykdom som ikke fører til døden og er lett å behandle på poliklinisk basis.

oftalmisk

Øyemitt er en vanlig parasitt som gir mye ulempe. Etter kontakt med huden begynner den å trenge inn i hårfollikkelen og aktiv reproduksjon. Alt dette fører til irritasjon på skadestedet. Personen skraper nesten alltid øynene, øyevipper blir utsatt for mekanisk påvirkning og forsvinner.

Flått i øynene danner hevelse og rødhet på øyevipper. Om morgenen er det ofte nok å åpne øynene på grunn av liming av øyevipper, på røttene som en skare kommer til å begynne å skrelle. Øyemitt er ledsaget av tap av øyenvipper, samtidig som en person taper opptil 8 cilia.

Døde partikler faller inn i øynene, noe som forårsaker alvorlig irritasjon og suppuration. Menneskemidlene begynner å frigjøre toksiner som kommer inn i blodet. På grunn av dette er det allergi, betennelse i øyelokkene, rennende nese, akne på ansiktet.

Årsaker til skade ved subkutan myt

Den subkutane tippen i ansiktet begynner å utvikle seg bare under gunstige forhold. Årsakene til demodikose inkluderer:

 • økt produksjon av subkutan fett;
 • hormonell svikt i kroppen;
 • svekkelse av immunforsvaret.

[annonser-pc-1] Ofte faller forverringen av reproduksjon i vår og sommer. Ofte problemet med ungdommer i puberteten.

Subkutant fett er produsert av mannlige hormoner som kommer inn i blodet. Det er derfor problemet ofte oppstår hos de unge mannlige representantene. Det er vanskelig å kurere problemet hjemme når det forårsaket en stor mengde akne, så sykdommen er vanligvis eliminert på sykehuset.

Behandling og forebygging av sykdommen

Demodex ansikts kryss bør fjernes under nøye tilsyn av legen i komplisert form.

Omfattende behandling begynner med bruk av flere teknikker samtidig. Sammen med inntak av antibiotika og anti-parasittiske legemidler til intern og ekstern bruk, oppmuntres tilnærming og regelmessig avvisning av kosmetikk ved eliminering av legemidler. Under hudens tynn kan dermatologen ordinere medisiner som styrker blodkarene. Kryoterapi i dette tilfellet er en utbredt metode. Denne metoden for behandling bidrar til utvinning av celler og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner å bruke. Ikke mange vet hvordan å gjenkjenne et subkutant kryss, men under utseendet begynner de å panikk. Dette bør ikke gjøres, fordi behandlingen av Demodex er ganske enkel, og for å forhindre forekomsten er det nok å styrke immunforsvaret for å utføre stabbingsprosedyren.

Tick ​​behandling med hjemmemetoder

 1. Bruk 15-minutters komprimerer av aloe blandet med vann i samme forhold.
 2. Tørk ansiktsavkok av kalk og kamille. Du kan bruke noen urter som har bakteriedrepende egenskaper. Forholdene er forskjellige, avhengig av lesjonen.
 3. Benzylbenzoat er et utmerket middel for flått og mange andre problemer. Brukes om kvelden. Før du tørker ansiktet, skyll huden grundig med såpe, rist flasken og tørk ansiktet om morgenen, vask ansiktet igjen.
 4. Vask med tjære såpe og helbredende leire masker.
 5. Broth hofter med tilsetning av honning styrker immunforsvaret.

Forebyggende tiltak

Demodex tick kan forhindres, for dette må du følge de vanlige reglene for sunt liv:

 • ikke bruk tinting midler og fett krem;
 • daglig vask med rensende skrubbe eller melk;
 • vask med kaldt vann og tørk ansiktet med lotion;
 • balansert ernæring;
 • Ikke vær lenge i direkte sollys og besøk ikke solariumet;
 • erstatte naturlige fjærputer med syntetisk eller skum;
 • endre seng og undertøy;
 • Hvert år undersøkes av en lege for tilstedeværelse av funksjonsfeil i indre organer.

Hva ser demodexmite ut og hvordan man behandler det

Demodex-myt er en mikroskopisk artropode parasitt som lever i pattedyrs hud. Hos mennesker er det arter av Demodex folliculorum, funnet i hårfollikler, og Demodex brevis, som setter seg i talgkjertlene. Ticks habitat er ansiktet, hodebunnen, noen ganger ryggen og hofter. Mikroorganismer mates på døde hudpartikler, hormoner og talg. Tilstedeværelsen av flått på mennesker er vurdert som kommensalisme, når en organisme lever på bekostning av en annen, uten å inngå et forhold med det. Dette skjer til gunstige forhold er opprettet for utvikling av leddyr. Så øker tallene deres dramatisk, scenen av parasitisme begynner, og sykdommen "demodekoz" utvikler seg. Patologi er preget av betennelse i folliklene, utseendet av akne, så et annet navn for demodexmitt er akne.

Den voksne personen i krysset, 0,3-0,4 mm lang, har en avlang kropp som er dekket med en skumrende kissemembran. Hunnene er litt dårligere enn menn i lengden, men kroppene deres er rounder. Det gjennomsiktige legemet av leddyrets parasitt er delt inn i tre segmenter:

 • Forsiden er hodet med munnstykke.
 • Den midterste er kroppen. På sidene av kroppen ligger på 4 segmentert med to klør og en anspore på endene.
 • Bakre del - underliv.

Noen ganger kommer mider til overflaten av huden, som regel om natten, da de ikke tåler dagslys. Hastigheten på bevegelsen er 8-16 cm / time.

Mites reproduserer ved å parre menn og kvinner internt. Hunnene legger egg med en lengde på 0,1 mm inne i sebaceous kjertel eller follikel, etter 4 dager klever larver med 6 ben. En uke senere blir de til modne individer, som går gjennom stadier av protonymphs og nymfer. Etter å ha oppfylt sitt naturlige formål, dør voksne myter.

Utenfor kroppens bærer, lever parasittene ikke lenge, men de lagres i lang tid i vegetabilske fett eller krukker i krem, i kosmetisk melk. Når det blir behandlet med alkohol, kommer tippens død etter 5 minutter, eter og kloroform dreper det umiddelbart.

En voksen person fjerner ikke avfallsprodukter, siden det ikke har en anus. Det akkumulerte avfallet dekomponerer etter tappens død. Når parasitter multipliserer aktivt, øker antall dødlegemer. Porene blir tilstoppet med forfallsprodukter, noe som fører til betennelse.

Demodex-myt under mikroskopet

Tippen er ekstremt smittsom, antall transportører øker med alderen. Hvis blant ungdommer, viser tester en tredjedel av de smittede, da blant voksne blir dens nærvær oppdaget i halvparten. Den eldre generasjonen er 2/3 infisert med en subkutan parasitt.

En kryssinfeksjon oppstår når den kommer i kontakt med hår eller hud av en smittet person. Overført av parasitten når du bruker andres kosmetikk, gjennom sengetøy og håndklær. En sunn person føler seg ikke tilstedeværelse, men en reduksjon i immuniteten, en endring i den kjemiske sammensetningen av huden mot en økning i pH, provoserer en aktiv reproduksjon av tippen og forårsaker betennelse. Hvilke faktorer fører til sykdommen:

 • uttømming av kroppen i løpet av sesongens avitaminose;
 • stress,
 • kroniske smittsomme sykdommer;
 • ormen infestation;
 • operasjoner og skader
 • autoimmune og ondartede patologier;
 • gastrointestinale sykdommer, dysbacteriosis;
 • hormonelle endringer;
 • endokrine sykdommer;
 • akne og rosacea;
 • seborrheic eller allergisk dermatitt;
 • feil diett
 • røyking, alkohol.

På lokalt nivå kan bruken av kremer basert på fytoøstrogener eller hormoner skade, da et gunstig næringsmedium er opprettet for flått. Tippen viser maksimal aktivitet ved en forhøyet temperatur på 30-45 °, derfor langvarig isolasjon (eksponering for sollys), besøke bad eller badstuer er en faktor som forårsaker demodikose.

Det ugunstige økologiske miljøet refererer også til årsakene til aktiviteten til Demodex-myten. Det er blitt fastslått at 60% av innbyggerne i megalopoliser er smittet med en parasitt. I New Zealand, verdensøkonomiens hovedstad, er beboernes hud kun infisert i 8%.

På ansiktet forårsaker demodikose betennelse i huden på sebaceous kjertler. Disse er pannekanter, panne, nesevinger og hake. Erythematøs form vises som:

 • Enkle utbrudd som ser ut som røde flekker med rosacea (rosacea er en kronisk hudsykdom i ansiktet).
 • Pustulære formasjoner som utvikler seg på grunn av overdreven sekresjon av talg.
 • Papir 0,5-2 mm i størrelse.

Når klemme akne, blir mider overført til sunn hud, og forårsaker sykdommen til å utvikle seg. Betennelse manifesteres av hyperemi og rødhet, på ansiktet av pasienten er det konvekse, noen ganger purulente elementer fra rosa til burgunder. Allergi til avfallsprodukter og parasittens aktivitet om kvelden og natten er uutholdelig kløe. Skrape fører til reinfeksjon, øker den inflammatoriske prosessen, som et resultat av den naturlige peeling av huden er ødelagt, skaper det et komfortabelt miljø for veksten av antall flått.

Kjøreform øker manifestasjonen av akne og rosacea, med okulær betennelse conjunctivitt slutter blefaritt. Kanskje spredningen av pustulær infeksjon i hele kroppen. Vevet på nesens vinger er sclerosed, noe som fører til en forandring i sin form (rhinophyma). Pasienten lider ikke bare fra kløe. En person opplever på grunn av sitt utseende, som ofte blir årsaken til utviklingen av nevroser.

Sykdommen er ofte bekymret for ungdom og gravide. Hos barn, nesten ikke oppdaget: dette skyldes den lave produktiviteten til talgkjertlene. Hos kvinner med sensitiv eller løs hud forekommer symptomer på demodikose oftere. Menn er sykere sjeldnere, fordi hyppig barbering fjerner det øvre keratinøse laget og tillater ikke at parasitten får fotfeste.

Behandling av demodikose utføres av en hudlege etter identifisering av tegn på sykdommen og laboratorieundersøkelse av det berørte hudområdet. For å oppnå et pålitelig resultat er det bedre å ta analysen om kvelden når flått begynner å være aktiv og velges til de øvre lagene av dermis. Under undersøkelsen skrapes en del av pasientens hud forsiktig med en skalpell, noen ganger er innholdet i pustlene kreves for diagnose. Legen legger materialet på glasset med en alkaliløsning og undersøker det under et mikroskop. Diagnosen er laget når det er 5 personer per cm². Demodex folliculorum er hovedsakelig funnet på ansiktet.

Demodecosis er preget av et kronisk kurs. Det er umulig å ødelegge flått og larver som ligger i de dype lagene i huden, så behandlingsoppgaven er å oppnå stabil remisjon. Anvendt medisinbehandling i kombinasjon med fysioterapi for å eliminere virkningene av betennelse - arrdannelse. Det er lov å bruke folkeoppskrifter, men bare etter samråd med en hudlege.

Behandlingen av terapeutiske tiltak og valg av midler for demodikose avhenger av graden av hudlesjoner, pasientens fysiologiske egenskaper. Hvilke stoffer er foreskrevet:

 • Metronidazol (Metrogil, Metroseptol). For lokale antiprotozoaleffekter benyttes geler. Stoffet av stoffet lar deg trenge inn i dermis dype lag, og redusere parasittenes antall. I tillegg skjer fuktighetskjøling og avkjøling av den betente huden. Med en sterk spredning av kryss, anbefaler legen at man tar stoffet oralt i 14 dager.
 • Sink-ichthyol pasta. Verktøyet tørker og desinfiserer huden, reduserer betennelse og kløe.
 • Permetrin. Utnevnt i form av salver. Den aktive substansen med samme navn ødelegger flått og larver, trer inn i den chitinøse membranen og forårsaker lammelse.
 • Svovelsalve. Bevist og billig stoff i kampen mot leddyrs parasitter. Det er tillatt å bruke under graviditet, men behandlingen er strakt i en måned.
 • Sulfodekortem (salve). Trekomponent-stoffet inneholder svovel for å drepe tippen. Hydrokortison lindrer hyperemi, betennelse, manifestasjon av allergier, har keratoliske egenskaper.
 • Vitaminkomplekser og immunostimulerende midler. Legemidler er foreskrevet for å styrke immunforsvaret.

I tillegg til den viktigste antidemodekosebehandlingen er det nødvendig å behandle patologien som forårsaket sykdommen.

Farmasøytiske medisinske løsninger basert på alkohol ødelegger massene sterkt i dermis, men med langvarig bruk tørker huden, noe som fører til fettproduksjon og et nytt utbrudd av sykdommen.

For å gjenopprette beskyttelsesfunksjonene i huden, redusere produksjonen av fett, vises parallelt elektroforese med fuktighetsgivende preparater - elektriske utladninger reduserer parasittenes aktivitet. Under kontroll av en dermatokosmetolog ved gjenopprettingsstadiet anbefales microdermabrasion: mekanisk peeling fjerner hudlaget med kvaler, eliminerer feil. Etter behandling, vil laser eller fotokalulering bidra til å eliminere de utvidede kapillærene.

Folkemidlene for nederlagdemodikose er tillatt å bruke i komplisert behandling. Deres ytre bruk er rettet mot å redusere betennelse og kløe, rensing av keratinisert hud. Å ta infusjoner inne bidrar til å normalisere metabolske prosesser, styrke immunforsvaret. Hvilke oppskrifter er egnede til å behandle manifestasjoner av sykdommen på huden:

 • De tørkede fruktene av enebær knuses, en skje av pulver helles i en termo og helles kokende vann (200 g), infunderes i 6 timer og filtreres. Huden er forrenset med calendula eller kamille ekstrakt, gaur blir påført på berørte områder i 20 minutter.
 • Buckthorn bark (st. L.) Hellt i en gryte, hell kokende vann (200 ml), deksel med lokket, kok i 2 minutter. Insister 4 timer og filter. Kompresjonen påføres ren hud, varigheten er 20 minutter. Ifølge denne oppskriften kan du lage avkjøling av devayasila og malurt.
 • Apple cider eddik fortynnet med vann 1: 3, hold på huden i 5 minutter. Wadded-disken fuktet i løsningen tørk de betente områdene, vask den av med varmt vann etter en kvart time. Verktøyet renser huden godt, bekjemper bakterier.
 • Juice er presset ut av aloe-blader, kompresser påføres i 20 minutter. Verktøyet gjenoppretter huden, reduserer inflammatorisk prosess, løser komprimering.
 • På en spiseskje av hvilken som helst leire (viktigst, for å få det på apoteket) trenger du en halv skje badyagipulver. Legg litt grønn te eller vann til blandingen for å lage en grøtaktig masse. Verktøyet brukes på problemområder og la tørke. Ikke bekymre deg hvis det er en prikkende følelse - dette er normalt. Masken vaskes av med varmt vann. Prosedyrer vil bidra til å glatte huden, redusere ubehag, eliminere døde partikler.

En god tørking og antibakteriell effekt gir vasking med tjære såpe, men verktøyet kan ikke påføres hver dag, det brukes to ganger i uken. Kåte partikler fjernes med lette skrubbe basert på naturlige ingredienser. Egnet kaffegruppe blandet med honning. Hvis det ikke er allergi, kan du legge til en klype bakken kanel.

For å gjenopprette fordøyelsen og metabolske prosesser ved å bruke følgende forbindelser:

 • Infusjonen er tilberedt fra en del av urter av nesle, malurt, plantain, karrow og mynte og skumlekk, tilsett to deler av en streng. To skjeer med råvarer hell 500 ml kokende vann over, insister i en halv time. Drikk før måltider daglig fra en måned til en og en halv 0,5 kopper 3 ganger.
 • Ta en mynte, en elefant og en plantain i ett stykke. Violett tricolor og St. John's wort - two. 2 skjeer av blandingen helle varmt vann, insister 30 minutter. Ta en tom mage 3 ganger i måneden og en halv.
 • To skjeer med tørr malurt helles med kokende vann (1 l), kokt over lav varme i 5 minutter, insistert i en termos i 3 timer. Ta uten pause for et halvt glass i henhold til ordningen: 1 dag drikke kjøttkraft hvert 60 minutt; 2 dager - om 2 timer; 3-6 dager - etter 3 timer. Hvis avkoket virker for bitt, blir det tatt med honning.

Bøtter og infusjoner til behandling blir tilberedt daglig og fullstendig frisk.

Alle prosedyrer og typer terapi for demodikose utføres kun etter samråd med en hudlege: Selvbehandling er farlig med komplikasjoner, intensivering av inflammatorisk prosess og allergiske reaksjoner.

For effektiviteten av prosedyrer for å forebygge tilbakefall, er det viktig å organisere riktig hudpleie og overholde hygieniske regler:

 • Det er å foretrekke å bruke engangs servietter i stedet for håndklær, etter at de har brukt dem, kast dem bort.
 • Det er forbudt å bruke vaskekluter og andre slipemidler for vasking;
 • Det anbefales å vaske personlige gjenstander i varmt vann - hatter, skjerf, hansker - annenhver dag om vinteren får de bli lagt ut i kulde;
 • trenger å endre daglig sengetøy;
 • Du kan ikke bruke dekorative kosmetikk og krem, unntatt som anbefalt av lege.
 • Det er viktig å nekte å besøke badet og solariumet, være i solen i behandlingsperioden.

For å redusere produksjonen av talg, må du følge en diett: du kan ikke spise fett, røkt kjøtt, syltetøy og alkoholholdige drikker. For å forhindre overføring av flått fra dyr, anbefales det å sjekke at det finnes kjæledyrsparasitt.

Utviklingen av demodikose betyr at det er brudd i kroppen, så det er nødvendig å gjennomgå en undersøkelse og å identifisere årsaken til aktiveringen av krysset. Kreves for å besøke en endokrinolog, sjekk fordøyelseskanalen. Hvis årsaken er stress, vitaminmangel eller tretthet, er det viktig å justere dietten og redusere belastningen på kroppen.

Facial tick: symptomer og behandling

Ansiktsmitt er en ganske farlig parasitt som forårsaker ulike betennelser på huden. I medisin, sykdommen, den forårsakende agens som virker tikk, kalt demodikose. Et ansiktsskudd er en betinget patogen parasitt som overlever bare på bekostning av en annen levende organisme, parasitere på den. Samtidig er livskvaliteten og helsen til demodexmitebæreren betydelig forverret.

Den vanligste lokaliseringen av parasitten på menneskekroppen er talgkjertlene, hårsekkene i ansiktet, brystet, inguinal og axillære områder, mindre ofte - lemmer, tilbake. Når et tippe treffer menneskekroppen, begynner det å parasitere og forårsake hudsykdommer. Demodecosis er en smittsom sykdom og overføres gjennom nær kontakt fra person til person.

Årsaker hos mennesker

En ansiktsmite i ansiktet kan oppstå av flere årsaker. Under normale forhold kan det eksistere på en persons hud og ikke forårsake noen ulempe for ham. Men når tippen går inn i gunstige omgivelser for sin livsviktige aktivitet (talgkjertler og hårsekk), begynner den å utvikle seg aktivt. Dette fenomenet kalles opportunistisk og kan oppstå på grunn av følgende grunner:

 • svekkelse av det menneskelige immunforsvaret;
 • brudd på personlig hygiene;
 • feil hudpleie
 • brudd på metabolske prosesser i kroppen;
 • hormonelle lidelser;
 • nervebelastninger, vedvarende stressende situasjoner og andre årsaker.

Symptomer på ansiktsmitt

Tegn på ansikts kryss manifestasjon skyldes følgende manifestasjoner:

 • misfarvning av ansiktet, ansiktsskyggen blir mørkegrå, kjedelig;
 • forstørret nese - dette symptomet kalles rhinofyma;
 • forstørrede porer på ansiktet;
 • rosa flekker på ansiktet;
 • utseende av tuberøsitet, ujevnhet i huden, dannelsen på tuberkulens hud, små faste subkutane baller og andre ting;
 • følelse av alvorlig kløe i huden;
 • peeling av huden på ansiktet;
 • tap av øyevipper, kløende øyelokk.

Ansiktsmittbehandling

For å bli kvitt ansiktsflåten, utføres både medisinsk og folkebehandling. Narkotikabehandling kan utføres hjemme, mens de følger en dermatologes anbefalinger. Som regel foreskrives pasienten et behandlingsforløp, inkludert:

 • vanlig bruk av tjære såpe;
 • vaskebuljonger av medisinske planter med bakteriedrepende egenskaper (kamille, streng, etc.);
 • desinfisering av huden med alkoholtinkturer og alkoholholdige løsninger;
 • Bruk til behandling av medisinske salver;
 • bruk av antiparasittiske stoffer;
 • utføre prosedyrer som forbedrer immunforsvaret;
 • slanking (man bør nekte fett, salt, søt og stekt mat);
 • avvisning av kosmetiske produkter for perioden med behandling av demodikose.

Før du begynner behandling med demodikose med folkemetoder, bør du kontakte legen din for å unngå uønskede bivirkninger på legemidler fra kroppen.

Sykdomsforebygging

For forebyggende formål, bør følgende tiltak tas fra ansiktsfeltet:

 • forbedre immunitet
 • observere diett;
 • personlig hygiene;
 • Ikke bruk andres kosmetikk og tilbehør.

Hvordan gjenkjenne og hvordan å behandle en ansiktsmide

Noen ganger kommer utslett på huden, huden blir rød og skreller av. Disse tegnene kan ikke bare være en manifestasjon av allergi eller dermatose, men også demodikose (demodeks, akne). Denne sykdommen forårsaker en ansiktsmite som lever i hver persons kropp.

Demodecosis - hva er det?

Hver femte innbygger på planeten er bærer av denne sykdommen. Demodikose påvirker voksne, ungdom, eldre. De eneste unntakene er babyer.

Subkutane kvaler infiserer ulike deler av ansiktet. Mindre vanlige i øyelokkene, eksterne hørbare passasjer, bryst, tilbake.

Å provosere utviklingen av sykdommen kan følgende grunner:

 • reduksjon av kroppens beskyttende funksjoner;
 • nevropsykiatriske sykdommer;
 • kroniske dermatologiske lidelser;
 • endokrine og hormonelle lidelser.

Størrelsen på krysset selv er svært liten. Han legger egg i de dype lagene i huden, og han dør. Som et resultat av dekomponering, opptrer foci av betennelse på huden.

Avkommet vises etter 2 uker. Myter spiser på sebum, død epitel.

Kontakt med en smittet person, bruk av delte elementer kan føre til infeksjon. Infeksjonssteder er kosmetologiklinikker, massasjerom, skjønnhetssalonger, som ikke overholder hygieniske og hygieniske standarder.

Hvordan gjenkjenne sykdommen?

En subkutan myte kan ligge lenge i kroppen uten å gi noen ubehag for personen. Utseendet på utslett er ofte tilskrevet den vanlige akne. Men behandling med anti-akne rettsmidler hjelper ikke i det hele tatt, og sykdommen blir raskt til et kronisk stadium.

 • huden blir for fet, fuktig;
 • dermatologiske feil forekommer ofte i form av sår og små akne;
 • huden har en usunn farge, ansiktet svulmer;
 • berørte områder stadig kløe;
 • øynene er vannet, øyevipper begynner å falle ut.

Mite er aktiv om natten. På denne tiden kan du til og med føle sin bevegelse under huden.

Alvorlig kløe provoserer tillegg av sekundære infeksjoner, ulike komplikasjoner begynner, og andre dermatologiske sykdommer utvikles.

Med utseendet til enda flere tegn, er det nødvendig å besøke en hudlege. Tidlig behandling vil bli kvitt den akutte scenen av demodex uten noen konsekvenser. For å bli kvitt flått, som hårfarginger, bruk medisiner, tradisjonell medisin.

Årsaker og behandling

Ansiktsmiten bor ofte i sengetøy, som er fylt med fjær, ned, bomullsull. I dette tilfellet må alle gjenstander rengjøres og kokes.

Mange parasitter lever i vanlig støv. Våtrengjøring og hygiene kan hindre deg i å bli smittet. Stuffede leker er også mye elsket av ulike skadelige mikroorganismer. De må vaskes regelmessig ved høye temperaturer.

Årsakene til utseende av demodikose kan være en rekke utsatte eller kroniske sykdommer, noe som forårsaker en vedvarende reduksjon i immunitet. Ofte er sykdommen diagnostisert hos gravide, så vel som elskere i lang tid i solen.

Ofte manifesterer sykdommen seg i perioder med hormonelle forandringer - i ungdomsårene, i overgangsalderen. Dårlige vaner, langvarige stressende forhold, ukontrollert antibiotikuminntak - alt dette kan føre til sykdommens utseende.

Demodex er delt inn i 2 typer:

 • primær - huden endres ikke, manifestert som en uavhengig sykdom;
 • sekundær - årsaken til utviklingen er interne lidelser, sykdommer, denne typen er mer vanlig.

Tradisjonell terapi

Før du foretar en diagnose og foreskriver behandling, vil legen undersøke, ta materialer fra de berørte områdene for å studere i laboratoriet. For å teste resultatene var pålitelige, må du avstå fra å vaske i 24 timer.

For å forvise en ansiktsmite trenger du en omfattende behandling:

 • restaurering av kroppens beskyttende funksjoner ved hjelp av immunmodulatorer (Polyoxidonium);
 • spesifikke legemidler rettet mot å eliminere demodikose (Demalan, Manting);
 • bredspektret antiparasittiske stoffer med høy effekt (Trichopol, Ornidazol);
 • salver, emulsjoner med antimikrobielle og anti-inflammatoriske effekter (Iktyol, benzylbenzonat);
 • forberedelser for styrking av fartøyer - aktiv tikkles aktivitet øker skjørhetene i fartøyene.

I tillegg til narkotikabehandling, må du gjennomgå et kurs på fysioterapi. Kløe, brenning bidrar til å eliminere kryoterapi. Ozonterapi er rettet mot å styrke de beskyttende funksjonene, bidrar til å bli kvitt bakterier.

Under behandlingen må pasienten avstå fra koffeinholdige drikker, brygger gjær og alkohol. Fra kostholdet bør utelukkes alle salte og fete matvarer, honning og sjokolade. Det bør spise mer grønnsaker og frukt, urter. I stedet for kaffe, drikk te fra vinranker eller mynteblader.

Inntil fullstendig gjenoppretting, bør man ikke gå til solarium, bad og badstuer, bruk fet hudpleieprodukter.

Hva sier healere

Tradisjonelle metoder må brukes i forbindelse med narkotikabehandling og etter samråd med en lege.

Hjem rettsmidler for å bekjempe subkutane kvaler:

 • Dekoksjoner for vask og komprimering kan gjøres fra kamille, eikbark, arv og kalendula;
 • skumknopper, bjørn, bjørkeknopper bekjemper parasitter - disse stoffene må tas muntlig;
 • det er mulig å kvitte seg med en kløe ved hjelp av masker fra gul ler;
 • tjære og vaskesåpe (vanlig, brun, ikke-smaksatt) brukes til vask og masker;
 • salve fra svovel, lard og bjørktjære bidrar til å redusere sebaceous utskillelser.

Hvordan unngå akne

For å forhindre infeksjon må du følge hygieneglene, spise et balansert kosthold, føre en sunn livsstil. Ikke bruk andres ting, kosmetikk, sengetøy.

Du bør ikke ignorere betennelse på huden - behandlingen skal startes omgående. Alle problemer med mage-tarmkanalen, hormonforstyrrelser må behandles og elimineres omgående.

Vår og høst - Perioder med kraftig aktivitet av flått. Selv med en stabil remisjon er det nødvendig å gjennomgå en rutinemessig undersøkelse av en hudlege.

Demodex hos dyr

Subkutane kvaler smitter ikke bare mennesker, men også dyr. Ofte lider hunder av patologi, mindre ofte katter, storfe, marsvin og papegøyer. Hvordan behandles cnemidokoptose i papegøye, du kan finne ut her.

Sykdommen fører til forverring av huden. Ofte er det ulike komplikasjoner som kan være fatale.

Sykt dyr bekymrer kløe, begynner å falle ull. Huden blir grov, bumpene vises på dem, fylt med væske.

Unge individer er mer utsatt for sykdommen. Å provosere utseendet til demodex kan:

 • stress,
 • graviditet,
 • mage og tarm problemer,
 • Tilstedeværelsen av ondartede svulster i kroppen.

Hvert dyr trenger individuell behandling, hvis varighet kan være fra 1 til 12 måneder.

Sykdyr er gjenstand for isolasjon. Også, individet må steriliseres, siden Demodex er en arvelig sykdom.

Effektive midler for å bekjempe parasitter - Advokat, Ivermektin, Amitrazin, Milbemycin.

Demodex refererer til kroniske lidelser. Riktig valgt behandling, ved å bruke opplevelsen av tradisjonell medisin, vil bare bidra til utbruddet av langsiktig remisjon. Derfor er det bedre å ikke tillate infeksjon med subkutan tick: å besøke kun beviste massasje og frisørsalonger, for å overvåke hygiene, å introdusere flere gode vaner i hverdagen.

Demodecosis eller subkutan myte i ansiktet: symptomer, stadier, behandling

Demodecosis er en farlig sykdom som alle bør vite om. Det er forårsaket av en subkutan myte og forårsaker en betydelig forverring av huden. Det er viktig å gjenkjenne denne sykdommen så tidlig som mulig, siden det er mye lettere å kurere det i sine tidlige stadier. I publikasjonen vil vi snakke om hvorfor den subkutane myten er aktivert i ansiktet, hvordan å identifisere det, hvordan sykdommen går videre, vurdere metodene for hjemme- og legemiddelbehandling, samt forebyggende tiltak.

Hva er en subkutan myte

Subkutan kryss i ansiktet kalles Demodex eller acne zheleznitsa. Det er en liten leddyr som lever i sebaceous kjertler og menneskelige hårsekk. Dens størrelse varierer fra 0,1 til 0,4 mm. Normalt er det til stede i hver person - ikke mer enn 2-3 personer per kvadratcentimeter. I liten grad gir tippen ingen skade på kroppen, tværtimot tjener det til å opprettholde syrebasen i huden under normale forhold. Men når det utsettes for visse faktorer, begynner tippen å formere seg aktivt, og dette fører til uttalt negative forandringer i ansiktets hud.

Subkutan mite, foto

Symptomer på sykdommen

Hvordan forstår jeg at det er et hypodermisk tikk i ansiktet? De karakteristiske tegnene (symptomer) av demodikose inkluderer:

 • acne;
 • fettete skinn;
 • hudrødhet;
 • kløe;
 • en økning i nesen.

Siden demodikose forårsaker normal funksjon av huden, blir en konstant oljeaktig glans på huden dens karakteristiske tegn. Ansiktet er hele tiden som i et fett skall, og ingen vaskinger fjerner disse opplevelsene. Uten grunn er den resulterende økte oljehuden ofte den første manifestasjonen av en subkutan myte.

Manglende hud forårsaker dannelsen av mange akne (de kalles også "tick acne"), akne og magesår i fremtiden. Huden ser ut til å være humpete. Rødhet, som er et av de første symptomene på kryssbåren infeksjon, forverres med sykdomsforløpet.

Kløe blir en konstant følgesvenn for pasienter med demodikose. Faktum er at avfallsprodukter av "ansikts" flått forårsaker en allergisk reaksjon, og derfor er ansiktet kløe og klør. Det virker som om de faktisk føler at kvalene beveger seg i det øvre laget av huden. Symptomer er verre om natten. I løpet av dagen er aktiviteten til subkutane kvaler mye lavere, dette skyldes at Demodex er redd for lys.

Hvis krysset har avgjort i nesområdet, blir organets vev erstattet med en binde som skyldes at nesen blir større og kjøttfull. En del av huden tykner og skorper.

Nese påvirket av subkutan mite, foto

En ubehagelig tilstedeværelse av "sand" følges konstant i øynene, de blir røde og vassen.

Alle symptomene beskrevet er skummelt, men de vises ikke umiddelbart. Etter å ha identifisert sykdommen i et tidlig stadium og har klart å kurere det, kan man forhindre de mest ubehagelige manifestasjoner av demodikose. For å gjøre dette må du forstå hvilket stadium av sykdommen som er.

Stadier av utvikling av demodikose

Under sykdommens forlengelse utmerker vi flere stadier, vi vil vurdere hver enkelt av dem i detalj.

 1. Prodromal periode

I første etappe manifesterer sykdommen seg implisitt, det gir ikke alvorlig ubehag, og er derfor ofte uhøyd. Men det er første etappe - det viktigste for å identifisere sykdommen. På dette stadiet er det fortsatt mulig å forhindre videre utvikling av demodikose dersom behandlingen av ansiktets hud påbegynnes i tide.

På den første fasen av demodikose, vises rødhet på huden, og de har klare grenser og skiller seg fra den normale rødmen av huden. I prodromalperioden er det lett å spore årsakene til dannelsen av rødhet. Ofte er det:

 • alkoholinntak;
 • salt eller krydret mat;
 • stress.

Hvis du identifiserer årsaken til rødhet, det vil si reproduksjon på ansiktet av Demodex, og begrense virkningen av en skadelig faktor, vil sykdommen omgå deg. Hvis denne grunn ikke er identifisert og eliminert, vil sykdommen utvikle seg ytterligere. Husk at behandling av demodikose ved første fase øker sjansene for full og rask gjenoppretting.

Demodikose, første fase, foto

 1. Erythematøs periode

På dette stadiet blir rødhetene mer og mer uttalt og oppstår uten tilsynelatende grunn. På dette stadiet kan du fortsatt bekjempe sykdommen med medisinske eller folkemessige midler. Vi vil snakke om hvordan du kan kvitte deg med krysset i ansiktet hjemme litt senere.

Demodecosis, erytematøs scene, foto

 1. Papulopustulært stadium

Nodler begynner å danne på huden, som deretter utvikler seg til akne og sår. Dette er allerede et alvorlig stadium av demodikose, der behandling av subkutane flått hjemme ikke anbefales. Et akutt behov for å konsultere lege.

Demodecosis, papules-pustular stadium, foto

 1. Hypertrofisk stadium

Dette er den siste fasen av sykdommen, som er ledsaget av utseende av pineal vekst i ansiktet, fortykning av huden og utseendet på store sår. Det er svært vanskelig å behandle sykdommen i denne tilstanden selv med de mest moderne medisinene og prosedyrene. Forsink aldri med behandling av demodikose!

Demodecosis, hypertrofisk stadium, foto

For klarhet, la oss kombinere symptomene på demodikose på forskjellige stadier og måter å behandle sykdommen i tabellen:

Narkotika- og folkebehandling av ansiktsfester

Et ansiktsfelt, som behandles som omtalt nedenfor, kan forekomme hos både menn og kvinner. De som allerede har opplevd demodikose, vet på forhånd hvordan akne, rødhet og kløe forstyrrer hverdagen. Så, hvordan bli kvitt parasitten?

Aktuelle preparater

Ved behandling av ansiktsfester (i medisin, kalles sykdommen demodikose), hovedsakelig lokale preparater brukes. Velprøvde salver, geler, kremer.

Den berørte huden kan behandles med Permethrin krem. Påfør det med et lite lag på en ren, tørr hud. Kremet skal være på ansiktet i minst 6-8 timer. Gjenta prosedyren hver dag i 1 uke. Da må du ta 4-6 dagers pause. Ellers vil ansiktsmidten bli vant til kremens handling, og stoffet vil være ineffektivt. Kremet har en tørkeeffekt, så etter 2-3 dager vil oljeskinnet forsvinne og rødheten vil senke.

Svovelsalve har vist seg godt. Legemidlet har en antibakteriell og keratolytisk effekt. Salven inneholder svovel, petrolatum og T-2 emulgator. Påfør salven skal være på tørr hud, siden fuktighet skaper en beskyttende film og tillater ikke aktive stoffer å trenge inn i det øvre laget av huden. Påfør salve 2 ganger om dagen med et tynt lag. Ved overfølsomhet og allergi Svovelsalve er forbudt.

Demodecosis kan behandles med permetrin salve. Dette legemidlet har insektdrepende og akaricide egenskaper. Salvens mekanisme er at parasittenes nerveceller ødelegges og derved forårsaker kryssforlamning. Permetrin salve kan forårsake bivirkninger, for eksempel alvorlig forbrenning, følelsesløshet eller kløe. Salven er kontraindisert til bruk for gravide og barn under 3 år. Permetrin salve kan brukes i kombinasjon med svovelsyre eller folkemidlene. Påfør salven på den berørte huden i minst 8-10 timer. Du trenger ikke å skylle. Om nødvendig kan rester fjernes med et papirhåndkle.

En av de mest populære anti-ansiktsmidemidler er den lokale salvebenzylbenzoat. Legemidlet har en antibakteriell effekt. Salve Bensylbenzoat brukes ikke som hovedmiddel, det er vanligvis foreskrevet i kombinasjon med andre geler eller salver. Langvarig behandling med dette middelet kan gi betydelig nedsatt immunforsvar og forårsake bivirkninger. I kontakt med salven dør myten innen 20-40 minutter. Salven trenger inn i parasittets skall og ødelegger det fra innsiden. Legemidlet er kontraindisert hos gravide og ammende kvinner, så vel som i nærvær av pustler eller sår.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

Hvordan behandle demodikose hjemme? Blant de populære metodene for behandling velprøvd aloe juice. Fortynn aloe juice med vann i forholdet 1: 1. Fukt en bomullspute eller gasbind og bruk på ansiktet i 10-15 minutter. Å utføre en slik prosedyre bør være hver dag i 1 måned.

Hell 2 ss. l. kamille 200 ml vann. Legg kokongen på brannen og kok i 7-10 minutter. Påfør fuktig gaze til den berørte huden 2-3 ganger om dagen.

Hvitkål hjelper til med å lindre betennelse og kløe. Pass det gjennom kjøttkvernet og klem ut ½ kopp juice. Tørk ansiktet med væsken du mottok hver dag før du legger deg til sengs. Kåljuice kan også brukes som en maske. Hold masken på ansiktet skal være minst 15 minutter.

Hell 1 kopp kokende vann 2 ss. l. lind. Legg i et vannbad i 5-7 minutter. Så kjølig og belastning. Tørk av området av kinnene, pannen og haken med varm buljong 2 ganger om dagen.

Veldig effektiv i behandlingen av demodikose enebær bær. Hell 1 ss. l. bær 200 ml kokende vann. Infusjon brukes som lotioner 2 ganger om dagen.

Du kan lindre kløe ved hjelp av avkok. Hell 200 ml varmt vann 1 ss. l. røtter devyasila. Sett på komfyren og kok i 10-15 minutter. Tørk den berørte huden 3 ganger om dagen.

Den enkleste måten å behandle et ansiktsskudd hjemme er såpe.

Gni såpen i hendene til du får skummet og påfør det på et rent og tørt ansikt. La såpen stå i ansiktet til den er helt tørr. Etter 30-40 minutter, gjenta prosedyren uten å vaske av det første laget. Deretter vasker du ansiktet. Denne metoden tørker huden godt og fjerner fet skinn fra ansiktet. Denne prosedyren kan gjøres til fullstendig gjenoppretting.

Fra symptomene på demodikose vil det bli kvitt solbær. Hell 4 ss. l. bær 400 ml kaldt vann og sett på brann. Kok på lav varme i 10-15 minutter. Fukt gasbind eller bandasje i varm buljong og gjelder på berørt hud i 15-20 minutter.

Hva skal jeg gjøre med øyeskader?

Demodexmite kan påvirke ikke bare kinnet, haken, pannen og nesen, men også øyelokkene. Hvilke virkemidler er effektive i dette tilfellet? Øyenvipper og øyelokk hud kan behandles med Demazol eller Blefarogel salve eller krem. Legene foreskriver antibakterielle øyedråper, for eksempel Levomycetin, Tobrex og Tsipromed.

Antibakteriell og bakteriedrepende virkning har en medisinsk plante Anabasis. For matlaging kjøttkraft hell 1 ss. l. anabasis 1 glass vann og legg beholderen på komfyren. Kok i 5-7 minutter. Bruk avkok for kremer. Utfør prosedyren 2-3 ganger om dagen i 10-15 minutter.

Hell 1 ss. l. 200 ml kaldt vann. Slå på brannen og koke i 2-4 minutter. Stam den avkjølte kjøttkraft gjennom osteklær. Matte en bomullspute eller et lite stykke gassbind i kjøttkraft og legg over øynene dine. Med lukkede øyne må du ligge ned i 15-20 minutter. Du kan også dryppe 2-3 dråper kjøttkraft for alltid. Etter et par prosedyrer vil rødhet og betennelse reduseres betydelig.

Flere Artikler Om Typer Acne