Nylig, kosmetologi tok et nytt blikk på sink salve. Legemidlet har alltid vært populært, på grunn av evnen til effektivt å bekjempe akne, men det viste seg at verktøyets potensial er mye høyere. Zinksalve for rynker hjelper ikke verre enn dyre anti-aging kremer. Tross alt beskytter komponentene seg perfekt mot skadelige ultrafiolette stråler, og som vi vet, aldrer huden ultraviolett lys. I tillegg fremkaller penetrering i cellene i huden, sinkoksid, syntesen av kollagen - hovedproteinet til ungdom.

Bruken av sink salve i kosmetikk fra rynker

Legemidlet kan virkelig forhindre nye rynker og redusere de som allerede har oppstått. La oss se nærmere på den aktive ingrediensen i salven - sinkoksydet, i tillegg til dens egenskaper og virkningsmekanisme.

 • anti-inflammatorisk;
 • healing;
 • Adsorberer ultrafiolett lys;
 • Antiseptisk.

Basert på egenskapene er det klart at stoffet er verdifullt, om enn billig. Salve kan kjøpes på hvert apotek, uten spesiell resept av en lege. Nå om bruken.

 • Handlingsmekanismen. Stimulerer produksjonen av grunnleggende hudproteiner: elastin og kollagen, sink salve styrker dyp og mellomlag av huden.
 • Søknad. Bruk ekstremt forsiktig under øynene. Det er bedre å gni direkte inn i rynker. Bruk kurs. Med daglig bruk er kurset ikke mer enn to uker. Påfør et tynt lag på ansiktet, som et selvstendig middel, så vel som foryngende masker.

Mask Oppskrifter

 • Mask nummer 1. Bland med noe nærende krem, i forholdet 1: 1, på ansiktet, og skyll først med varmt og kaldt vann etter 20 minutter.
 • Mask nummer 2. Ta eggeplommen og omtrent samme mengde sink salve, legg til en liten blå leire. Blandingen bør være i konsistens med tykk krem. Påfør på renset ansikt i 15-20 minutter. Vask av og bruk noe nærende krem.
 • Resultat. Ansiktsforynget, konturklar, elastisk hud, jevn tone og ingen utslett. Billig og munter.

Sinksalve for ansiktsrynker - bruksanvisninger

For å bli kvitt rynker må du gjøre følgende manipulasjoner:

 • Vask av sminke eller støv;
 • Tørk ansiktet med tonic;
 • Et tynt lag med sink salve å smette på ansiktet, for spesielt tørr hud, kan du legge til baby krem.

Legemidlet inneholder petrolatum, som i seg selv er i stand til å glatte rynker, fylle dem med innholdet. Den kan brukes når som helst på dagen. Når du setter på ansiktet, ikke glem om nakken, så vel som dekket. Subkutant fettvev er tynnere her enn på ansiktet, noe som betyr at denne sonen også krever oppmerksomhet, og sink salve vil hjelpe henne i dette.

For de fleste kvinner er det ikke en hemmelighet at heparinsalve brukes i kosmetologi for rynker, men ikke alle vet hvordan det fungerer og hvordan man bruker det riktig. Denne plassen kan kompenseres ved å lese artikkelen.
Full detaljer om hvilke farmasøytiske salver glatt rynker her. Det er viktig å velge et stoff basert på hudens type og tilstand, samt prevalens og dybde av rynker.

Hjelper sink salve fra dype rynker?

De fleste kosmetologer er likevel enige om at sinkalve, for alle de positive aspektene, ikke klarer å bli kvitt dype rynker. Men, hun er i stand til å bli kvitt små og forhindre utseendet av dyp.

Hvordan bruke sink salve til rynker rundt øynene?

Forsiktig bruk under øynene er tillatt, helst samtidig, salve blandet med lanolin eller annen nærende krem. Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at huden under øynene er tynn og delikat, og salven er i stand til å tørke over tid, samt å tynne den allerede tynne huden, så vanlig bruk er ekstremt uønsket.

Salicylic Zinc Wrinkle Salve

Aktiv ingrediens: salicylsyre og sinkoksid.

Dette apoteket stoffet er bra for alle tegn på aldring: fra rynker og alder flekker, samt fra fregner, som, selv om de er svært ivrig og sjarmerende egenskap for ungdom, men ikke alle liker.

Handlingen og instruksjonene for bruk er som følger:

 • Handlingsmekanismen. Salisylsyre, som er en del av salven, har et tørk, antiseptisk og katalytisk eller talende "menneskelig" språk, eksfolierende egenskap. Sink hvitt og regenererer hudceller. Det vil si at overflatelaget av huden er fjernet, og i stedet opptrer nye unge celler. Det er en peeling effekt.
 • Søknad. Forsiktig. Salisylsyre har evne til å trenge inn i blodet i blodet og påvirke hele kroppen. Mulige bivirkninger fra kroppen: tinnitus, svette, svimmelhet. Kan ikke brukes av de som har for tørr hud.
 • Resultat. Med riktig tilnærming og fravær av kontraindikasjoner til bruk av huden vil være ung, vakker, glatt.

Forsiktighetsregler

Som alle apoteksprodukter har sink salve også sine egne kontraindikasjoner:

 • individuell intoleranse
 • akutte purulente og inflammatoriske prosesser.

Før bruk, ikke glem å teste for en allergisk reaksjon. For å gjøre dette, på innsiden av albuen bøyes, må du bruke en liten mengde salve og vente om tjue minutter. I fravær av en negativ reaksjon kan du trygt bruke verktøyet.

Politikk av mening

 • Elena, 38 år gammel. "Jeg leste interessant informasjon på Internett at sinksalve hjalp noen fra rynker. Jeg trodde det ikke, men jeg tenkte på det. Dessuten bestemte hun seg for å eksperimentere, fordelen med huset var sink salve.
  Etter tre eksperimentelle uker ble resultatet tydelig, eller rettere på ansiktet. Huden er faktisk blitt mykere, rynker er mindre, og huden er lettere. Generelt skjønnhet. Det viser seg at dette apoteket virker ikke verre enn en anti-alderkrem. "
 • Evgenia, 41 år gammel. "Jeg møtte en venn som jeg ikke hadde sett i syv år. Jeg var litt overrasket, fordi vi er i samme alder. Hun ser litt eldre ut enn sin egen sønn, som er 22 år gammel. Jeg er allerede tante tante, vel, hvor er rettferdigheten? Upset i begynnelsen, og så tok nysgjerrigheten opp, ringte for å spørre hva hun gjorde med seg selv, at det ikke var rynker på ansiktet hennes. Hun lo først, men så fortalte meg hemmelighetene hennes.
  Så en av de "hemmelige" stoffene var sink salve, merkelig nok. Jeg, inspirert av hennes suksess, bestemte meg også for å prøve. Som et resultat, etter en og en halv måned med å bruke sink salve som en "foryngende" agent, ble jeg skuffet. Nei, det ble ikke verre, men jeg så heller ikke super effekten. Så, rynkets enkle linjer glattet litt, men de dype ble igjen. "

Som du kan se, er vurderingene tvetydige. Noen glad, men noen er ikke veldig.

Ytterligere informasjon om påføring av hudsalven i denne videoen:

Sammendrag ovenfor, kan vi konkludere med at salven med sink - et verktøy som utvilsomt er nyttig og effektivt for å bekjempe rynker. Sannt, med utseendet på uttalte aldersrelaterte endringer, kan det bare hjelpe i kombinasjon med mer alvorlige anti-aging rettsmidler.

Du finner mer informasjon om dette emnet i delen Rynkeolje.

Instruksjoner for bruk zinksalve for akne på huden

Sink salve er en tidstestet akne behandling. Det bekjemper betennelse og fuktighet. Zink brukes aktivt til behandling av akne.

Denne komponenten er inkludert i sammensetningen av mange kosmetikk. Men salve anses som den mest effektive og samtidig rimelig alternativ.

På bruk av tjære såpe fra akne i ansiktet, les vår artikkel.

Løsning fra apoteket

Zinksalve selges i nesten alle apotek.

Det skal ligge i området 10-15 rubler. Produktet selges som regel i små, mørke glassburker eller -rør.

I nettverket av kosmetiske butikker er ganske sjeldne.

Farmasøytisk salve er mye brukt til å behandle akne. Det er mange bruksområder. Verktøyet hemmer aktiviteten til patogene bakterier, desinfiserer og regulerer talgkjertlene. Passer til permanent bruk.

Hvilke stoffer inneholder den?

Salven inneholder bensinatum og sinkoksid i et forhold på 10: 1. Vaselin fukter, gjenoppretter og regenererer huden.

Ytterligere komponenter kan også legges til for å forbedre effekten:

 • Lanolin - fukter, nærer, stimulerer metabolske prosesser;
 • fiskeolje - nærer huden med vitaminer og syrer;
 • Dimetikon - myker, fuktighet, beskytter, lindrer irritasjon, eliminerer fet glans.

Salven er tykk i konsistens, har en hvit eller gulaktig fargetone. De lukter ikke, og i tillegg nøytrer lukter.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Hjelper det?

Sinksalve viser gode resultater i kampen mot akne.

Huden blir mye renere etter bare noen få applikasjoner. De viktigste fordelene ved verktøyet:

 • bidrar til å takle akne;
 • fukter huden
 • fjerner peeling;
 • desinfiserer;
 • hemmer veksten av bakterier;
 • regenererer;
 • lindrer betennelse og irritasjon;
 • tørker utbrudd;
 • reduserer smerte;
 • lindrer hevelse;
 • forbedrer hudens elastisitet.

Salve kan brukes kontinuerlig. Det er imidlertid ikke egnet for daglig bruk. Det bør heller ikke brukes på hele ansiktet, hvis det ikke er sterk tørrhet, peeling og tetthet. Det er alternative bruksområder.

Hvordan bruke ichthyol salve for å bli kvitt akne? Finn ut svaret akkurat nå.

Instruksjoner for bruk

Hvordan bruke sink salve mot akne? Oftest brukes som et punktverktøy. Salven påføres med en bomullspinne på hver kvise 2-3 ganger om dagen.

Kurset varer fra 3 til 7 dager, avhengig av type og antall utslett. Først behandles små utslett.

Sterkt berørte områder spredt med et kontinuerlig lag. En time senere, flekk huden med en klut og bruk produktpunktet.

masker

Hvordan søke om masker? Som regel brukes masker fra sinksalve 1-2 ganger i uken. Kurset varer 1-1,5 måneder:

 1. For fet hud. Bland svart og rosa leire i et 1: 1-forhold. Nok for en spiseskje av hver type. Tilsett 3-4 ss vann. Leire bør ha en pasty konsistens. Legg til en teskje sink salve. Påfør på dampet hud og la det stå i 10-15 minutter. Gjenta tre ganger i uken.
 2. For kombinasjonshud. Fortynn to ss grønn leire med vann. Leire skal ha en kremaktig konsistens. Legg til en teskje sink salve. Påfør et tykt lag på huden og la det stå i 10-20 minutter. Påfør hver 2-4 dager i løpet av måneden.
 3. For tørr hud. Den brukes som nattmaske. Bland i like store mengder med nattkrem. Påfør huden. Vask av om morgenen.
 4. Fra svarte prikker. Pre-steam hud. Påfør et tykt lag av salve på t-sonen, haken og andre problemområder. La i ti minutter. Gjenta en gang i uken.

komprimerer

Hvordan kan du også bruke zinksalve acne? Brukes til å behandle flere og dype akne. Komprimerer er effektive mot post-akne og alder flekker. Hjelper til å glatte og redusere utseende av arr.

Komprimerer å gjøre om kvelden eller før sengetid. Påfør salve til gasbind eller bomullspute.

Trykk godt på huden og fest med gips. La overnatte.

Etter bare ett program, vil kvise og rødhet reduseres.

Stopp plager smerte når du berører det betente området.

Kontraindikasjoner og forholdsregler

Sink salve er trygt og hypoallergenic. Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse. Før første bruk, test for følsomhet.

Påfør salven på hånden og la den stå i 15-20 minutter. Overvåk hudreaksjonen på produktet. Oppgi bruk hvis irritasjon eller allergisk reaksjon oppstår.

Derfor må du følge instruksjonene. Bruk en prikk eller en maske og hold ikke mer enn den tildelte tiden.

Sinksalve forbedrer tilstanden til problemhud betydelig. De reduserer betennelse, lindrer rødhet, hevelse, smerte. Når det brukes riktig, vil det ikke skade huden.

Måten å bruke sink salve til behandling av akne i denne videoen:

Sinksalve for ansiktet: instruksjoner og anbefalinger for bruk av anti-rynker, effektivitet, gjennomgang av analoger og anmeldelser

Sinksalve brukes til å forbedre tilstanden til ansiktets og kroppens hud. Det eliminerer effektivt små utslett og regulerer talgkjertlene. Legemidlet er preget av antiinflammatorisk, antiseptisk, tørking og regenererende effekt. Kvinner bruker et apotekstilbud for å bekjempe de første rynkene på pannen og i nasolabialtrekanten.

Kosmetologer er skeptiske til denne metoden for å bruke sink salve. Det inneholder ikke komponenter som kan forbedre produksjonen av kollagen og elastin. Det er disse forbindelsene som er ansvarlige for dannelsen av rynker. Men stoffet er i stand til å returnere huden et sunt utseende, forhindre for tidlig aldring.

Sinksalve i kosmetikk

Beauticians bruker sink salve for å fjerne stygge pigment flekker fra pasientens hud. Lysebrun eller rødbrun lokal mørkgjøring dannes hos kvinner etter 40 år. Men ofte oppstår disse kosmetiske feilene under graviditet eller langvarig eksponering for solen. Legemidlet for spotbehandling raskt og effektivt whitens epidermis. Beauticians anbefaler at du bruker det til hudpleie, hvis det ofte ser ut på det:

Zinksalve brukes med forsiktighet på huden. Hvis du ikke følger anbefalingene fra kosmetologer, kan det være veldig tørt. Tap av nødvendige fuktighetsceller vil føre til dannelse av rynker, alvorlig irritasjon av dermis.

Nyttige egenskaper

Den terapeutiske effekten av stoffet er basert på innholdet av en stor mengde sink. Dette sporelementet er en del av mange kosmetiske produkter for fet hud. Produsenter legger det til kremer, tonics, masker, geler beregnet til behandling av akne. Sink regulerer talgkjertlene, forhindrer økt sekresjon. Eksternt middel danner en sterk film på overflaten av epidermis som hindrer penetrering av patogene bakterier i porene. Hva er mer gunstig for huden Zinksalve:

 • Beskytter dermis mot eksponering mot sollys, forhindrer overdreven produksjon av melatonin;
 • holder cellene i cellene de trenger fuktighet, tillater ikke vannmolekyler å fordampe fra overflaten av huden;
 • sanitizes patologiske foci, fjerner slagg og giftige forbindelser.

Korrekt bruk av stoffet bidrar til gradvis, moderat eksfoliering av det øvre laget av epidermis. Nye, unge vev dannes på stedet av fallne av keratiniserte skalaer. Hudavlastning er utjevnet, frisk fargeutbytte, fettete glans forsvinner. Spesielt viktig er bruken av legemidlet i form av en foryngende maske.

Meninger av kosmetologer og leger

Dermatologer tror sink salve er en effektiv behandling for dermatitt av ulike etiologier.

I fravær av en smittsom inflammatorisk prosess, klipper stoffet raskt med riper, sprekker, sår. Ved å hemme suppuration, akselererer det helbredelsen av skadede vev. Men dermatologer og kosmetologer anbefaler ikke bruk av sinksalve for å bekjempe rynker av følgende årsaker:

 • etter 25 år reduseres kollagenproduksjonen gradvis. Dette fører til dannelsen av "tomrom" i det intercellulære rommet. Huden blir mer uklar, begynner å sagke. Sinkoksid kan ikke stimulere kollagenbiosyntese;
 • stoffet har ikke fuktighetsgivende egenskaper, men inneholder bare vannmolekyler. For å forhindre dannelse av rynker er nødvendige midler som metter dermis med ekstra fuktighet.

Det er farlig å bruke sinksalve for huden rundt øynene. Denne fornyelsesmetoden vekker ikke bare dannelsen av for tidlig rynker, men også konjunktivitt.

Narkotikabeskrivelse

Sink salve er en homogen substans av hvit farge med en bestemt lukt av vaselin. Noen produsenter forbedrer sammensetningen ved å legge til flere ingredienser. Når du kjøper bør du være oppmerksom på apoteket, at det er nødvendig salve. Den terapeutiske linjen inkluderer også sinkpasta. Det er veldig tykt, tøft og brukes kun til behandling av gråtende eksem og sår.

Hvis kvinnen fortsatt bestemte seg for å bruke stoffet for foryngelse, må du følge forholdsregler. Zinksalve er best tilsatt i et minimum i en balsam eller krem. Dermatologer forbyder bruken av det for å eliminere rynker under øynene.

Farmakologisk aktivitet

Den aktive ingrediensen i legemidlet er sinkoksid. Etter å ha påført salven på huden eller sårflatene, begynner proteiner å denaturere. De resulterende albuminatene fjernes fra vevene og fremmer regenerering. Legemidlet reduserer eksistensens intensitet, undertrykker inflammatoriske prosesser. I kosmetikk brukes sink salve på grunn av sin antiseptiske og bleking effekt. Hva hjelper det med:

 • alder flekker av ulike lokalisering, form og farge;
 • akne og dens konsekvenser - arr, arr, groper;
 • reduksjon i den funksjonelle aktiviteten til talgkjertlene.

Sinkoksid er et kraftig adsorbent. Den kjemiske forbindelsen tiltrekker slag og giftstoffer til overflaten. Det bidrar til å raskt fjerne fra huden porene mikroorganismer og deres metabolske produkter.

Frigi form og sammensetning

Innenlandske produsenter produserer stoffet i flasker med mørke glass eller aluminiumrør. Den primære pakken kan inneholde 20,0 eller 30,0 g sink salve. Rør og flasker er vedlagt i pappkasser sammen med bruksanvisning. Sammensetningen av det eksterne middel inkluderer slike bestanddeler:

 • sink oksid;
 • medisinsk petrolatum.

Noen ganger bruker produsentene andre hjelpekomponenter til å danne salven. Dette kan være lanolin, hvit paraffin, eller en kombinasjon av dem med petroleumjell. Sink rynke salve vil fungere bedre hvis den inneholder propylenglykol. Denne forbindelsen tillater penetrering av ingrediensen i de dypeste lagene av epidermis. Det skaper et pH-nivå som tilsvarer surheten i menneskets hud.

Legemidlet bør oppbevares ved romtemperatur på et sted som er beskyttet mot sollys. Holdbarhet - 4 år. Etter å ha åpnet hetteglasset eller åpnet aluminiumsrøret, reduseres det til 2-3 måneder. Legemidlet kan ikke brukes til separasjon, misfarging eller lukt. Dens kostnad på apotek - fra 20 rubler.

Instruksjoner for bruk til ansiktet

Instruksjonene for bruk av sink salve angir ikke bruken av rynker. Derfor bør prosedyrene følge alle anbefalinger fra kosmetologer. Ikke bruk stoffet til ubehandlet hud. Hvor mye å holde på ansiktsgel eller fløte med sinksalve:

 • Eiere av normal hud - 1-1,5 timer;
 • For personer med problem og oljeaktig dermis, er det tilrådelig å forlate produktet i 4-5 timer.

Etter prosedyren er det nødvendig å påføre en fuktighetskrem på ansiktet.

Under behandlingen kan man ikke bruke skrubbe med store slipemiddelpartikler.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Zinksalve er et effektivt middel for behandling av termisk og solbrenthet på 1 grad. I dermatologisk praksis brukes den også til behandling av følgende sykdommer:

 • dermatitt;
 • bleieutslett;
 • mikrotraumas - sprekker, riper, kutt;
 • gråtende eksem.

Ifølge nyere kliniske studier har stoffet svakt antiviral aktivitet. Derfor er det brukt til å behandle en herpesinfeksjon under åpningen av smertefulle blister. I kosmetikk, sink salve brukes til acne, acne, rynker, post acne. Det er kun egnet for personer med normal og kombinasjonshud. Et eksternt middel tørker porene, normaliserer produksjonen av sebaceøse sekresjoner. Tørr hud er en av kontraindikasjoner for bruk. Sinksalve er heller ikke foreskrevet for pasienter med overfølsomhet overfor komponentene. Det er kontraindisert i patologier som forekommer i bakgrunnen av en smittsom-inflammatorisk prosess.

Dosering og administrasjon

Du må først vaske ansiktet ditt med ethvert hygienisk produkt og bløt ansiktet med et håndkle. For å øke terapeutisk effekt, er det nødvendig å "åpne porene". Du kan feste en klut fuktet med varmt vann til huden din, eller tørk det med kamille, salvie ekstrakt. Det er flere måter å bruke sink salve på ansiktet ditt på:

 • tilsett 10 g av stoffet i 100 ml krem;
 • Påfør et tynt lag på hele ansiktet i 30-40 minutter.

Ren sink salve skal ikke stå på nattens overflate. Det er nok å utføre anti-aging prosedyren en gang om dagen i en måned. Etter en 2-3 ukers pause kan behandlingen fortsette.

Graviditet og amming

De terapeutiske egenskapene til stoffet tillater det å bli brukt på ansiktet under graviditet og amming. Men om muligheten for medisinske prosedyrer, bør du konsultere legen din.

Bivirkninger og spesielle instruksjoner

Bruken av sink anti-rynke salve kan forårsake en lokal allergisk reaksjon. Det manifesterer seg som utslett, rødhet og hevelse av dermis. Legemidlet trer ikke inn i blodet, forårsaker ikke systemiske bivirkninger.

Hos kvinner med tørr hud vil bruken av en ekstern agent føre til en økning i dybden av eksisterende rynker. Årsaken til en slik negativ effekt er dens evne til å exfoliere det øvre laget av epidermis. Det blir tynnere og taper elastisitet.

analoger

For å bekjempe rynker praktisert bruken av andre farmasøytiske preparater. Disse er retinoisk salve, Aevit, Radevit (instruksjon), Hyaluronsyre, kosmetiske oljer av jojoba, mandel, fersken.

anmeldelser

Alena, Volgodonsk: I skjønnhetssalongen rådde de seg til å kjøpe sinksalve for å forbedre hudstrukturen. Det smaler hudens porer og blir en utmerket forebygging av akne og svarte flekker. Ansiktet ryddet raskt - små kviser og røde flekker forsvant.

Veronica, Penza: Bruksanvisningene fant ingen instruksjoner om hvordan du bruker sink salve til rynker. Dermatologen sa at den ikke brukes til dette selv i kosmetologi. Spesielt hos personer med min hudtype - tørr og følsom.

Sink ansikts rynke krem ​​Hvordan søke

Vi tilbyr å bli kjent med følgende opplysninger: "Zinksalve for ansiktet fra rynker, hvordan å søke" og diskutere artikkelen i kommentarene.

Grensen mellom kosmetiske og farmasøytiske hudpleieprodukter blir ustabil. Ingen er overrasket over bruk av rektal krem ​​eller sinksalve mot ansiktsrynker. Nedenfor analyserer vi fordeler og ulemper med sinkoksid for å forynge huden.

Zincum - regulator av kollagen syntese i kroppen

Effekten av foryngelse er forbundet med økt metabolisme og kollagenproduksjon i huden. Fiberprotein spiller en viktig rolle i å hindre kroppens aldringsprosess.

Sink er en av de viktigste regulatorene for kollagen syntese, men zn partikler må komme til cellene. Ekstern bruk av salven er vanskelig å oppnå ønsket effekt.

I tillegg til sink, trenger huden antioksidanter til å beskytte mot dannelsen av frie radikaler og betennelser, samt bleking og teksturforbedrende komponenter. Den nyeste merkevarekosmetikken fra rynker skaper fysikk og matematikk på datamaskiner. Formelkrem, geler og lotionsmodell, velg sammensetningen for å eliminere disse eller andre problemer.

Ifølge nylige studier trer stoffer fra overflaten av kroppen inn i dermis, men denne prosessen er fortsatt dårlig forstått. Mye i disse tilfellene avhenger av partiklernes størrelse, deres evne til å binde seg til vannmolekyler eller fettstoffer. Derfor er forskerne ikke så sikre som før, og påstår at virkningen av salver og kremer bare er på overflaten av huden.

Hvilke stoffer å betro anti-aldring ansikts- og kroppsomsorg?

Rynker - tynne overfladiske linjer, dype riller, folder og kammer på huden - naturlige satellitter av modning og aldring. Dette er et komplekst problem, og den gunstigste alderen for å forhindre dannelsen av feil er 20-40 år.

Ingredienser av høyverdig anti-age-verktøy bør løse 4 problemer:

 • fukte huden
 • har antioksidant egenskaper;
 • har en antiinflammatorisk effekt
 • stimulere kollagen syntese.

Peptidene assosiert med fettsyremolekyler, planteekstrakter, samt vitaminer og retinoider har disse egenskapene. Inkludert i kremer, kommer gunstige komponenter til de dype lagene i huden, og hjelper den til å utføre sine funksjoner.

Sinkoksid i kosmetikk reduserer betennelse og beskytter huden.

Bare en sink anti-rynke salve er ikke nok til å løse problemer med aldring. Likevel er fordelene med å bruke et apotek drog. Bare hjelp av et stoff med sinkoksid fra apotek er begrenset til effekten på fine linjer og spor. For dype folder kan det være nødvendig med andre metoder (kontur, injeksjoner, plastikkirurgi).

Forbrukerne kjøper ofte anti-aging omsorgsprodukter, og stoler på høyt reklamekrav fra produsenter av kosmetiske produkter. Blant kvinner er populariteten til anti-aging rettsmidler så høy at de er klare til å prøve alt i butikker og apotek for å forbedre deres hud og unike utseende.

Nå er valget av hudpleieprodukter ganske enkelt stort, alle de nye produktene ser bra ut, men kostnaden er betydelig. Zinksalve på russiske apotek kan kjøpes til en pris på 30 rubler (30 g). Mellom vakre krukker med lyse etiketter, er et lite badekar fylt med salve knapt merkbar, men verdien av sink i kosmetikk er ikke så beskjeden.

Hvordan bli kvitt rynker med sink salve?

Hvitt pulver ZnO oppløses ikke i vann, har svake sure egenskaper. Salve er laget av sinkoksid og vaselin, det kan være andre komponenter som sammen skaper en barriere mot fuktighet, svette og sol. Eksternt middel har en myk tekstur og astringente egenskaper, er et anti-inflammatorisk og tørkemiddel.

Zinksalve hjelper til med å berolige hud kløe, behandler små utslett og akne. Sinkoksid er en av de sikreste stoffene for å regulere sebaceous kjertler og beskytte mot UV-lys. Dette er rollen som sink salve, fordi solens stråler aldrer huden, forårsaker dannelse av rynker og blemmer.

Ved hjelp av sinkoksid er det mulig å forhindre celleendringer og nedsatt kollagensyntese.

Zinksalve brukes til å forhindre rynker og betennelser, for å opprettholde det nødvendige fuktighetsnivået i huden, noe som reduserer de synlige tegnene på aldring. Vaselin absorberes dårlig, så apoteket betyr at det er bedre å bruke om kvelden på ansikt, nakke og dekolleté som allerede har blitt renset av pulver og sminke.

Jo tynnere laget, desto mindre tørkereffekten av salven. Folk med fet hud oppnår ofte det. Og med tørre og vanlige hudtilskudd brukes - nærende kremer, barnoljer, smeltet smør. Gå inn i salvens sammensetning umiddelbart før bruk noen dråper av en av de opplistede ingrediensene. Etter å ha påført et tynt lag av dette produktet på ansiktet, er det ikke nødvendig å vaske det av.

Fukt huden, glatt rynker hjemmelagde kremer med sink salve, som legger til:

 • lanolin (1: 1);
 • spermaceti (8 g per 1 salveolje);
 • spermaceti krem ​​(1: 1), med en liten mengde olivenolje.

Hjemmelagde kremer med sinkoksid og salven i seg selv bør ikke misbrukes. Hyppigheten av bruk er 2-3 ganger i uken. Da pigment flekker og fine rynker ikke vil plage deg i lang tid.

Liker denne artikkelen? Del og rate!

Det eneste kvinner bruker ikke midler for å kvitte seg med rynker og bli yngre. De kjøper alle slags dyre kremer, gjør kosmetiske masker, besøker skjønnhetssalonger for å gjennomgå moderne metoder for foryngelse ved hjelp av ulike prosedyrer. Zinksalve mot rynker hjelper med komplekse applikasjonen. Anmeldelser av skjønnhetseksperter om dette stoffet varierer. Mange tror at dette verktøyet vil hjelpe med allergi, dermatitt, akne og hudirritasjoner. I kampen mot rynker kan sink salve også gi resultater.

Sammensetningen av stoffet

Salve brukes til å tørke huden. Det har også en sammenhengende effekt. Brukes til ekstern bruk. Medisin av hvit farge, med små impregneringer, har en karakteristisk lukt av torskeleverolje. Den inneholder 40% sinkoksid. Hjelpekomponenter er vannfri lanolin, hvit petrolatum, torskeleverolje, talkum, renset vann, smaksatt olje. Denne sammensetningen har en sink salve for rynker. Anmeldelser av leger kan høres mest positive. Imidlertid bør ikke selvmedisinering brukes. Salve må foreskrives av en spesialist.

Tilgjengelig verktøy i rør av 57 gram.

Hvilken effekt har salve?

Dette er et kombinert forberedelse for ekstern bruk. Den har en bred anti-inflammatorisk effekt. Hjelper å takle hudirritasjon og myker det. På grunn av stoffets komponenter, som for eksempel bensin, torskeleverolje, dannes en beskyttende film som beskytter huden mot skadelige effekter.

Forhindrer salve og akne. Sinkbasert medisin fungerer bra for sol- og termiske brannskader. Den har antiinflammatorisk og sårhelende effekt. Legemidlet påføres huden med et tynt lag. Sink er en komponent som finnes i hver celle i kroppen vår. Det deltar i celledeling, bidrar til den normale oppfatningen av lys og lukt. Det er ingen tilfeldighet at sink salve mot rynker har blitt mye brukt i kosmetikk. Anmeldelser av medisinske egenskaper av stoffet kan bare høres positivt.

Bruk av salve i kosmetikk. Solbeskyttelse

Mange kosmetologer anbefaler å bruke salven om sommeren for å beskytte huden mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler. Zinkoksid, som er i sammensetningen av stoffet, vil bidra til å holde huden ung og beskytte den mot fotografering og rynker.

Mange andre tanningsmidler som har dette kjemiske elementet i sammensetningen, forårsaker ikke allergier og irritasjoner. Denne effekten har en sink salve for rynker. Anmeldelser, pris, bruksanvisninger - alt dette bør studeres før du starter behandling.

Akne Hjelp

Salven i behandling av akne har vist seg veldig bra. Det vil bidra til å fjerne hevelse og lindre irritasjon og betennelse. Denne effekten oppnås på grunn av sinkoksid, som tørker huden grundig. Det er ikke ved en tilfeldighet at denne komponenten er inkludert i mange forberedelser for behandling av teenage akne.

Også mye brukt komponent i produksjon av deodoranter. Tross alt fjerner sinkoksid ubehagelige lukt og svette. Velprøvd salve når den brukes til fet, skinnende hud med store porer. Med sinkoksid blir det jevnt og matt. Dette vil forbedre ansiktets utseende betydelig.

I voksen alder, mange bruker sink salve for rynker. Anmeldelser viser at verktøyet gjør en utmerket jobb med mange hudproblemer. Er dette virkelig så?

Hjelper sink salve mot rynker virkelig?

Nylig blir det stadig mer populært dette kjente verktøyet som brukes til å eliminere rynker. Som beskrevet ovenfor er hovedkomponentene i salven zinkoksid og bensinatum. Ved hjelp av dette verktøyet dannes en film på ansiktet som beskytter og beskytter fuktighet. Og det er ganske viktig for huden i alle aldre. Sink er ofte brukt i kosmetikk og andre områder av medisin. Han tar en aktiv rolle i fornyelsen av den gamle epidermis, beskytter huden mot ultrafiolett stråling. På grunn av dette er det mulig å forlenge ungdommen.

Salve bidrar til å regulere produksjonen av kollagen, kontrollerer enzymetes arbeid. Zink opprettholder det øvre laget av epidermis i god stand. Legemidlet bidrar til å frigjøre huden fra døde celler, glatter ansiktets lindring, fremmer helbredelse av mindre slitasje og sprekker. Et meget stort spekter av positive effekter gir sink salve mot rynker. Anmeldelser av kvinner som har brukt verktøyet på anbefaling av kosmetologer, snakker for seg selv. Mange dermatologer anbefaler å bruke dette stoffet.

Sinksalve for rynker. Spesialistanmeldelser

En av de viktigste faktorene for rask aldring av huden og tidlig dannelse av rynker anses å være de skadelige effektene av solstråling. Sinkoksid, som er en del av salven, bidrar til at sebaceous kjertler fungerer normalt og forhindrer UV i å trenge inn i huden. Dette stoffet beskytter huden mot solen. Det er ingen tilfeldighet at mange kosmetologer foreskrev sinksalve for ansiktet mot rynker.

Ekspertanmeldelser sier at en god effekt kan forventes med regelmessig bruk av verktøyet. Det er viktig å følge det riktige bruksmønsteret for stoffet.

Hvordan bruke rynke salve?

Det er flere metoder for ansiktsforyngelse. Legemidlet er basert på sink - en av de sikreste og mest allsidige i kampen mot rynker. Det bør bare brukes korrekt på ansiktet. Det anbefales å bruke salve om natten. Vaselin absorberes dårlig og holder et tykt merke på ansiktet i lang tid. Før du bruker kremet, må du forsiktig forberede og rengjøre huden, fjern fra ansiktet alle restene av kosmetikk og sminke.

Salve hvitt huden godt. Det anbefales å bruke verktøyet bare for kvinner med fet hud. Legemidlet har en sterk tørkingseffekt som kan skade tørre epidermis. Ved normal og tørr hud anbefales det også å bruke næringsrik krem ​​eller flytende smør av god kvalitet. Legemidlet bør også brukes på enkelte områder av ansiktet. Vær forsiktig med å bruke sink salve for rynker under øynene. Anmeldelser etter bruk av stoffet på denne måten er også negative. Dette skyldes viskositeten til verktøyet. Feil manipulasjon kan strekke huden under øynene.

Bivirkninger

I de fleste tilfeller er sinksalve godt tolerert. Svært sjelden forårsaker agenten en allergisk reaksjon, kløe, brennende. Også under behandlingen kan det oppstå mørkere hud. Hvis du opplever bivirkninger, bør du konsultere lege. Etter endt behandling forsvinner alle ubehagelige konsekvenser. Zinkoksid hjelper ikke med å bli kvitt antibakterielle og soppinfeksjoner.

Som nevnt ovenfor, kan feil manipulasjoner føre til at strekkene i ansiktet strekkes. Derfor er det nødvendig å spørre skjønnhetspleiepersonen på forhånd om hvordan du skal bruke salven.

Pasientanmeldelser om salve

Mange pasienter tror at salven er veldig effektiv for å eliminere rynker. Det helbreder huden og fjerner mindre defekter. Legemidlet er ikke verre enn andre dyre anti-aging medisiner. Salve gjenoppretter hudfarge.

Legemidlet er tilgjengelig til en pris, og den kan kjøpes på ethvert apotekskiosk. Det vil være mulig å kjøpe produktet i bare 20-25 rubler.

Du kan også finne negative anmeldelser om verktøyet. Noen kvinner kan oppleve skalering og irritasjon. Dette er en allergisk reaksjon på stoffkomponenten. Hvis du opplever slike bivirkninger, må du bruke stoffet. I en kort periode kan du ikke kvitte seg med rynker, så bruk salven må være jevnlig.

Det er verdt å huske at sink salve mot rynker ikke er et paradis. Anmeldelser av kosmetologer viser at bare en integrert tilnærming gir gode resultater. Sunn søvn og riktig ernæring vil bidra til å holde deg ung i lang tid.

Lokale sinkmedikamenter anbefales vanligvis for å løse problemer (utslett, akne, akne) i ansiktets hud, da de gir en kraftig tørke- og desinfiseringseffekt. Men få mennesker vet hva som hjelper sink salve fra rynker og aldring av dermis. Dette skyldes egenskapen til den aktive komponenten for å beskytte overflaten av epidermis mot miljøets skadelige virkninger.

Hvordan virker sink anti-rynke salve?

Sammensetningen av alle anti-aldrende kremer og serum inneholder nødvendigvis en ingrediens med solkremfaktor (SPF) på minst 15 enheter. Det legges til fordi ultrafiolett regnes som hovedårsaken til fotografering av huden.

Sink er et naturlig stoff som beskytter mot sollys. Derfor gir applikasjonen av salven en god forebygging av å legge rynker.

En annen egenskap av sink er normaliseringen av funksjonen av talgkjertlene. På grunn av dette forsvinner overflødig fettinnhold i huden, og patogene bakterier slutter å multiplisere. Dessuten gir sink en god peeling effekt, frigjør epidermis fra døde celler, merkbart utjevning av lettelsen og til og med litt bleking av huden.

Som et resultat av selvfølgelig bruk av salven, skyggen og tilstanden til ansiktet forbedres, puffiness elimineres, små bretter glattes.

Påføring av sink salve for ansiktet

Det er verdt å merke seg at som et middel for hudforyngelse er det nødvendig å kombinere det beskrevne preparatet med en naturlig fuktighetsgivende krem. Faktum er at zinksalven tørker huden betydelig, og fuktighetstapet kan ikke tolereres. Selv en barnekrem vil gjøre, det viktigste er at sammensetningen inneholder vitaminer A og E.

 1. Rengjør porene grundig med en avskum, gel eller skrubbe.
 2. Soak huden med et papirhåndkle.
 3. På en tørr epidermis, bruk et veldig tynt lag med sink salve og gni det med fingertuppene. Prosedyren utføres om kvelden før sengetid.
 4. På morgenen rengjør du forsiktig, smør huden med en fuktighetsgivende og nærende krem.

Etter 30-dagers kurset vil de ønskede resultatene bli merkbare.

Zinksalve for tørr hud

Ovennevnte metode kan ikke være egnet for kvinner som lider av tørrhet og hyppig peeling av epidermis. For dem anbefales det å forberede et slikt verktøy:

 1. 1 ts sink salve og renset svinekjøtt fra et apotek bland med 2 ts kosmetisk lanolin.
 2. For å oppnå en jevn konsistens betyr.
 3. Bruk i stedet for nattkrem.

Farmasøytisk salve, vi pleide å bruke til behandling av hudsykdommer. I mellomtiden kan noen av dem brukes til å opprettholde skjønnhet. For eksempel har sink rynke salve blitt brukt av kvinner for en stund, slik at ingen generasjon vakre kvinner kunne være overbevist om effektiviteten.

Sammensetningen og virkemåten av midlene

For å finne ut om sink salve til rynker hjelper, er det nødvendig å finne ut hvilke komponenter som er inkludert i sammensetningen, og hvilken effekt de kan ha på huden.

Verktøyets sammensetning er veldig enkel, salven består av bare to ingredienser:

 • Den har en terapeutisk effekt substans - sink oksid. Det er mye brukt både i farmakologi og i kosmetikk. For eksempel er dette stoffet en del av mange solkrem, deodoranter og andre kosmetiske produkter.
 • Grunnlaget er petroleums gelé. Siden sinkoksid er en vannløselig substans, er den oljeaktige salven basert på et fettprodukt. Vaselin er et stoff som, når det påføres huden, danner en slags film, som holder fuktighet.

Hvordan virker salve? Når det påføres huden, stimulerer en salve som inneholder sinkoksid produksjonen av enzymer som støtter normal metabolisme og stimulerer fornyelsen av epidermis. I tillegg regulerer sinkoksyd sebumproduksjonen, desinfiserer huden. Derfor, sink salve foreskrevet av dermatologer for behandling av akne og komedoner.

En annen egenskap av sink er evnen til å nøytralisere den negative effekten av ultrafiolett stråling. Men det er nettopp prosessene for fotografering (det vil si aldring under påvirkning av sollys) som forårsaker dannelse av for tidlig rynker.

Og hvor trygg er dette stoffet? Det beste svaret på dette spørsmålet er at zinksalve anbefales av barneleger for behandling av bleie dermatitt (bleieutslett, hudirritasjon) hos spedbarn. Hvis bruk av dette stoffet til behandling av spedbarn er tillatt, betyr det at det er helt trygt.

Programfunksjoner

Før du bruker sink salve til kosmetiske formål, er det verdt å bli kjent med noen av egenskapene til dette verktøyet.

For det første er salve grunnlaget for petroleumjell, og dette stoffet absorberes ikke veldig godt i huden, og danner en fettfilm i ansiktet. Påfør sminke på toppen av denne filmen er ikke mulig, derfor anbefales det å bruke verktøyet om kvelden (du kan om natten).

For det andre har sinkoksyd evnen til å ha en uttalt tørkeeffekt. Derfor kan zinksalve mot rynker i en ren form (uten tilsetningsstoffer) bare brukes på fet hud. Eiere av normal og spesielt tørr hud kan bruke verktøyet, etter å ha blandet salven med fuktighetskrem. Men under alle omstendigheter bør området under øynene og rundt leppene forbli fri, det anbefales ikke å sette sinksalve på disse stedene.

Hvordan bruker du?

For å få en uttalt effekt, må du:

 • rent ansikt: fjern sminke, tørk hud med kosmetisk melk eller tonic;
 • Påfør et tynt lag av sink salve på ansikt og nakke, unngå området rundt lepper og øyne;
 • Før du bruker salven på tørr hud, bør den blandes med en liten mengde babyolje eller krem;
 • det er ikke nødvendig å vaske komposisjonen fra huden;

Prosedyrene kan gjennomføres annenhver dag, kursets varighet er ikke mer enn tre uker. Da må du ta en pause i minst en måned.

Hjemmelaget kremer basert på sink salve

De jentene som ikke tør å bruke sinksalve i ren form, kan anbefales å tilberede hjemmelagde kremer basert på det.

For normal hud er det godt å bruke en krem ​​basert på spermaceti. Dette er et spesielt stoff avledet fra hvalfett, du kan kjøpe spermaceti i enkelte apoteker eller bestille det på nettet. Stoffet er realisert i form av små sylindriske stenger, lik hvitsåpe. Spermaceti selv bekjemper hudens aldring, og i kombinasjon med sinksalve, blir stoffets effekt forbedret.

For å forberede kremet må du ta 8 gram spermaceti og smelte den til en væskestatus, og plasser oppvasken i et vannbad. Fjern oppvaskene fra varmen og legg til et rør med (20 gram) sink salve til væskemassen. Det blir en veldig fett krem ​​som glatter og nærer huden. Påfør ansiktet i 2-3 timer, og fjern overskytende servietter.

Hvis du ikke kunne få den naturlige spermaceti, så kan du gjøre det lettere. Kjøpe den enkleste og billigste krem, som heter "Spermaceti". Bland i like deler krem ​​og sink salve. Hvis produktet skal brukes til tørr hud, kan du legge til litt olje (mandel eller oliven) til massen. Bruk som krem ​​med naturlig spermaceti.

For hud utsatt for tørrhet med sink salve, kan du tilberede en annen krem. Det er nødvendig å ta en del av salven og kosmetisk glycerin og to deler av en enkel "Lanolin" krem, bland alt sammen. Liberally påføres huden, etter en time for å fjerne overflødig klut.

Så, sink salve glatter rynker og aktivt bekjemper hud fotografering. Derfor kan dette enkle apotekverktøyet bidra til å opprettholde skjønnheten ikke verre enn dyre kosmetiske kremer.

Flere Artikler Om Typer Acne