Bruk for å bekjempe kosmetiske defekter salvekontraktubeks for en kort periode for å se konkrete resultater før og etter påføring. Dette verktøyet er perfekt for å håndtere nyskapede defekter, så vel som med gamle komprimerte arr. I dette tilfellet vil behandlingen kun variere i varighet.

1 indikasjoner for bruk

Nylig har salven til arr og arr Kontraktubeks stor popularitet. For å bruke dette verktøyet er tildelt i følgende tilfeller:

 • i nærvær av cikatricial vekst av atrofisk og hypertrofisk type;
 • ankylose av leddene;
 • forekomsten av arr etter akne, og også på grunn av furunkulose;
 • med utseendet av Dupuytren's kontraktur, som oftest oppstår mot bakgrunnen av den kroniske formen av alkoholisk hepatitt;
 • å eliminere dannet keloid arr
 • med deformasjonsendringer i huden dannet som et resultat av å lide brannskader;
 • å eliminere sene kontraktur;
 • for å eliminere strekkmerker som oppstår under graviditet, postpartumperioden, samt arr etter keisersnitt.

Ved å bruke Contractubex salve kan du oppnå rask regenerering og returnere huden et attraktivt utseende.

Kontraktubeks kan blant annet brukes som forebyggende stoff for å forhindre dannelse av arr og strekkmerker.

2 Kontraindikasjoner, forholdsregler og bivirkninger

Til tross for et stort antall fordeler og utmerket effekt har kontraktubex, som alle andre legemidler, visse kontraindikasjoner. De viktigste inkluderer:

 • individuell intoleranse over bestanddelene av salven;
 • forskjellige utslett på huden;
 • atopisk dermatitt;
 • trichomycosis eller utseendet til dets første tegn;
 • alopeci hos menn.

Ved å eliminere deformiteter og kosmetiske feil på overflaten av hudsalven eller Kontraktubex-gel, bør det også huskes at under behandling er det strengt forbudt å være under direkte sollys, samt å merke alle massasjeprosedyrene. Dette skyldes at en slik innvirkning kan redusere effektiviteten av behandlingen betydelig.

Med hensyn til bivirkninger kan Contractubex forårsake følgende reaksjoner:

 • forekomsten av erytem;
 • atrofiske endringer;
 • lokal hyperpigmentering;
 • utslett som ser ut som elveblest
 • kløe og brenning av huden;
 • papules formasjon;
 • pustulær utslett;
 • Lokale manifestasjoner av allergiske reaksjoner.

I tilfelle at på tidspunktet for påføring av salve eller gel, begynner minst en bivirkning å vises, bør du straks slutte å bruke produktet og rapportere reaksjonen til legen din.

3 Bruksanvisning

Hvis det er kosmetiske feil av forskjellig natur på kroppen, anbefales det ofte å bruke Kontraktubeks krem, som, hvis de er riktig påført, kan takle dem på en relativt kort periode. Det bør huskes at salven bare skal brukes i henhold til det tiltenkte formål. Metoden for bruk av dette verktøyet er veldig enkelt. Kremet kreves å bli presset ut av røret i liten mengde og påført med lett masserende bevegelser til en arrdannelse eller til stedet der strekkmerker er dannet. Verktøyet må gni inn i huden til det er helt absorbert. Når det gjelder de siste feilene, anbefales det å gni salven tre ganger om dagen, men hvis det har gått lang tid siden dannelsen av arr eller strekkmerker, er det nødvendig å påføre en krem ​​på dressingen og feste den i arret i ca. tolv timer. Varigheten av prosedyren bør være omtrent to uker. En mer nøyaktig behandlingstid er valgt avhengig av størrelsen på defekten, samt alder av forekomsten.

For å oppnå maksimal effekt fra behandlingen med Contractubex anbefales det å bruke preparatet på den tidligere dampede overflaten. Som praksis viser, for å kvitte seg med det nyformede arret, må verktøyet brukes i en måned, men kampen mot langvarige feil kan ta omtrent seks måneder.

Hvordan søke Kontraktubeks

Vær oppmerksom på! Salve Kontraktubeks på grunn av at det ikke absorberes i blodet og ikke har noen systemisk effekt på kroppen, kan brukes under graviditet og amming.

Ved bruk av gel eller krem ​​fra arr, post-akne og arr skal Kontraktubeks følge alle anbefalingene for bruk, siden bare systematisk bruk av legemidlet vil være nøkkelen til det forventede resultatet.

Under bruk av legemidlet bør det følges nøye på anbefalingene om bruk av midler. Siden forsømmelse av anbefalinger kan provosere en økning i følsomheten i huden, hevelsen, samt smerte i applikasjonsstedet. I noen tilfeller kan lavt pustulært utslett forekomme. Derfor bør du ikke bruke krem ​​uten en avtale og konsultasjon med en spesialist, samt under behandlingen er det nødvendig å følge alle anbefalingene.

4 medisinsk effekt

Til tross for at Kontraktubeks regnes som et av de mest populære stoffene for å bekjempe arr, arr eller strekkmerker, er anmeldelser om det veldig kontroversielle.

Likevel, de fleste som bruker dette verktøyet og gjør det i strengt samsvar med anbefalingene for bruk, hevder at før og etter å bruke resultatene er bare fantastisk. Spesielt når det gjelder behandling av friske og grunne arr, samt tynn, jevn arr eller ikke helbredet strekking.

Ved å bruke salven i henhold til anbefalingene, kan man oppnå fenomenale resultater.

De mest positive vurderingene om stoffet kan høres fra unge mennesker, for i løpet av denne perioden er huden fortsatt preget av en utviklet regenererende egenskap.

Når det gjelder gamle arr, så vel som strekkmerker, er det mye vanskeligere å kvitte seg med dem, slik at resultatet ikke alltid gir den forventede effekten. Men du bør ikke være opprørt i denne situasjonen, siden det vil være mulig å gjenta behandlingen etter en viss tidsperiode.

5 Overdosering og interaksjoner med andre legemidler.

Siden Kontraktubeks er beregnet for ekstern bruk, er tilfellene av overdose ikke i medisinsk praksis ikke løst. Hvis det er plutselig av en eller annen grunn når du bruker krem ​​eller gel, er det bivirkninger, bør du umiddelbart stoppe søknaden, og det er viktig at du kontakter legen din. Dette kan enten være en lege eller en kvalifisert hudlege.

For bivirkninger, bør du straks avbryte bruk av salve, og det er viktig å konsultere lege.

Når det gjelder å kombinere stoffet med andre legemidler, sier eksperter med sikkerhet at Contractubex er fullt kompatibel med et legemiddel av lokal eller generell type handling.

Under bruk av salven er det ikke nødvendig å forlate bruken av alkoholholdige drikkevarer, samt transportstyring. Dette skyldes det faktum at stoffet ikke absorberes i den systemiske sirkulasjonen, derfor har den ikke evne til å interagere med metabolske produkter.

6 helbredende egenskaper

Vi har allerede funnet ut Swami for hva en salve eller gel brukes til Contractami, nå la oss definere hvilke medisinske egenskaper et produkt har, og om det bidrar til å kvitte seg med kosmetiske defekter dannet på overflaten av huden.

Produsenter av dette anti-cicatrization-stoffet hevder at det har en fuktighetsgivende, anti-proliferativ og antiinflammatorisk effekt. På grunn av stoffets unike sammensetning er det en signifikant reduksjon i produksjonen av lokale inflammatoriske mediatorer og reduksjon av allergiske reaksjoner.

Gelen har en fuktighetsgivende, anti-proliferativ og anti-inflammatorisk virkning.

Ved påføring av midlet på steder av kosmetisk defekt, hemmeres prosessen med mitose, og den aktive dannelsen av matriksstoffer utenfor cellene blir også suspendert.

I tillegg har Kontraktubex en bakteriedrepende virkning og anses derfor for å være en av de mest effektive legemidlene for å eliminere akne merker, arr og arr og forhindrer også infeksjon av huden ved patogene mikroorganismer.

7 Kostnader og analoger

Avhengig av region og leverandør kan Kontraktubex kjøpes til en helt annen pris. Prisen varierer også avhengig av volumet av kjøpt tuba. Når det gjelder det lille 20 gramrøret, varierer kostnaden fra 600 til 800 rubler. Hvis du kjøper et 50 gram rør, må du betale fra 900 til 1500 rubler.

Hvis det av en eller annen grunn ikke anbefales å bruke Contractubex, kan den erstattes av en analog, som har et identisk prinsipp, men varierer i forskjellige kostnader. De vanligste analogene inkluderer følgende stoffer:

Det mest fantastiske er at selv vanlig petroleumjell kan betraktes som en analog av Kontraktubex. Dette verktøyet tar sikte på å fukte arret og dannelsen av en viss beskyttende film på hudoverflaten. I tillegg er oljeolje en av de billigste stoffene.

Uansett hvilken analog Kontraktubex er planlagt å bli brukt, bør du først konsultere legen, da alle midler har visse kontraindikasjoner og bivirkninger, som må tas i betraktning før du begynner å bruke noen midler.

Betyr stimulerende regenerering Merz Kontraktubex - tilbakekalling

Råd om bruk av CONTRACTUBE. FOTO FØR / AFTER. Postoperativ arr

Hallo Nå vil jeg fortelle deg hvordan å gjøre arret ikke lenger merkbart.

Etter ulykken ble mine hofter brutt, 2 operasjoner ble utført. Etter å ha fjernet masker ble jeg forferdet. SCARS er så skummelt! Så lenge! Jeg var trygg på at i et år ville det være 2 andre operasjoner, og de ville sy opp alt med kosmetisk søm. Men det er bedre å handle nå enn vente på et mirakel. Og jeg begynte å lete etter måter. Etter å ha lest vurderinger besluttet å kjøpe "Kontraktubeks".

PRIS: 850r 50 gr.

FRA PRODUSENTEN:

Sam gel gjørmete, vassen konsistens og lukt av løk :( Jeg begynte å sette den i en måned, etter fjerning av shvov.Nanosila det 3 ganger om dagen. Det er absorbert umiddelbart, etterlater et gjennomsiktig plenochku som deretter slazit spole. Svært lite hyggelig. men skjønnhet krever ofre!

50 gram var nok i en måned. Jeg smidde det flittig, men effekten var = 0

Da skjønte jeg at du må jobbe i et kompleks! Og den gode gamle BODYAGA kom til redning.

ADMINISTRASJONS:

Ta bodyaga pulveret. Det er ingen proporsjoner, fordi alle individuelt. Etter badet! På dampet hud! Jeg legger om en teskje bodyagi. Jeg legger til 1 teskje hydrogenperoksid. Jeg setter på arret, ca 3 minutter. Vask av. Etter denne prosedyren søker jeg CONTRACT. Etter tre timer begynner arret å rive, skade. Men om morgenen går alt og peeling begynner.
Effekten ble notert etter den første prosessen. Ohhh jeg var rada.Takuyu prosedyre jeg gjentar gang nedelyu.Mne forelsket i resultatet! Arret var myk, blek, rovnym.Ya tenke og gamle arr vil være effekten. (hvordan du bruker bodyguard lese her)

FOTO TIL

FOTO I 3 MÅNEDER

Å ha trukket konklusjoner om min egen erfaring. Jeg kan si at bruken av en Contractubex ikke er veldig effektiv. Men å bruke det med et kroppsgarn gir et veldig godt resultat.

Jeg anbefaler deg å prøve))

Hvis du har spørsmål, vennligst spør))

Kontraktubeks

Hver av oss opptrer tidligere eller senere strekkmerker, arr eller arr. De forekommer ved sårheling etter fall, ulykker på grunn av graviditet, fedme, er en konsekvens av alvorlige sykdommer, kirurgiske prosedyrer, og så videre. D. For å fjerne disse ulemper ved bruk Kontraktubeks hudkrem. Den har spesielle egenskaper og, som alle medisiner, har indikasjoner, kontraindikasjoner og bruksregler.

Sammensetning og egenskaper

Det skal umiddelbart bemerkes at Kontraktubeks er produsert i form av en gel, har en lysebrun nyanse og en karakteristisk lukt.

Hovedegenskapene besatt av Contractubex-krem er følgende:

 • lindrer brannskader med brent hud, øker sårhelingsprosessen, danner nye hudlag, forbedrer blodsirkulasjonen.
 • reduserer risikoen for cicatricial neoplasmer, mens huden blir mykere, fjerner rødhet, reduserer eller fjerner kløefølelsen;
 • reduserer veksten av bindevevceller, som danner grovere arr;
 • har anti-inflammatorisk og anti-allergisk effekt;
 • helbreder arr etter operasjoner;
 • fjerner strekkmerker fra huden.

Kontraktubeks har ingen variasjoner, men du kan finne produkter med tilsvarende effekt.

Komponenter av Kontraktubex krem:

 • allantoin;
 • flytende løk ekstrakt;
 • heparinnatrium.

Indikasjoner og bruksregler

Indikasjoner for bruk betyr slik:

Verktøyet brukes også til å forhindre dannelse av patologiske arr i helbredelse av sår etter operasjon eller skade.

Hvordan bruker Contractubex riktig for å få ønsket effekt? Først av alt er det verdt å fjerne overflødig smuss og fuktighet fra huden som skal behandles. Dette kan gjøres med vanlig såpe. Du kan også desinfisere huden med alkohol. Etter alle disse prosedyrene kan du bruke kremet.

Kontraktubeks trenger bare smørebevegelser, lette eller mer intense for atrofiske arr og arr. Denne prosedyren utføres minst to ganger om dagen, for å øke effekten, kan du gjenta ikke mer enn seks ganger om dagen. Når det trengs, for eksempel når arr ligger på mer fremtredende deler av kroppen (ansikt, nakke), kan du smøre grunnkrem på Kontraktubeks krem.

Det er viktig! Med gamle arr er det enda mulig å påføre en dressing med gelen over natten, men intensiv gnidning og massasje er kontraindisert.

Dosering, bivirkninger

I gjennomsnitt, for en bruk av stoffet, er 0,5 cm gel nok for skadet hud med en størrelse på 20-25 kvadratmeter. se Påfør minst to - tre ganger om dagen, gni lysbevegelser inn i overflaten. Behandlingsforløpet varer fra 4 uker til seks måneder eller enda et år, avhengig av "alder" av arrene og foreskrevet behandling.

Behandlingsforløpet og resultatene avhenger av riktig bruk av krem, "alder" og tilstanden til arrene.

En overdose av stoffet er ikke beskrevet, bivirkninger - reaksjonen av huden til de enkelte bestanddelene av legemidlet. Legemidlet kan også gjelde for barn.

Kontraktubex har heller ikke blitt undersøkt for interaksjon med ulike legemidler og for bruk under graviditet og amming, er det derfor nødvendig med en legeforhandling for disse situasjonene.

Holdbarhet er 4 år, du må oppbevare et sted utilgjengelig for barn ved en temperatur på ikke over 25 grader Celsius.

For bedre effekt, skal legemidlet gnides i overflaten dampet på forhånd. Under behandlingen av friske arr skal du unngå sollys og solstråler.

Prisen Kontraktubeks krem ​​avhenger av mengden av gel i et rør og i snitt ligger mellom 300 rubler - Tube vekt som ikke overstiger 10 g, 600 rubler - vekt ikke er mer enn 20 g, og 800 rubler - ikke mer enn 50 gram. Kremet er ganske dyrt, men fortsatt rettferdiggjør kostnaden.

I utgangspunktet har dette verktøyet mange positive vurderinger i sin adresse, som hælder mange til å bruke Kontraktubeks krem. Dette er avklaringen av arr etter keisersnitt og appendisitt, og fra fjerning av koker og effekten av akne på ansiktet og mange flere effekter av skade på huden. Det er også negative vurderinger, men oftere enn ikke, er den dårlige effekten av krem ​​på grunn av feil bruk.

Acne contractubex: den mest effektive arrbehandlingen

Blant de mest effektive måtene å bidra til å håndtere arr og arr etter akne er kontraktube gel. Dette legemidlet er kommersielt tilgjengelig, og hovedformålet er å behandle hypotrofiske post-acne arr i hjemmet.

Sammensetningen av kontraktsubjektet og funksjonene i søknaden

Sammensetningen av contractubex gel inneholder tre aktive substanser som effektivt utfyller og forbedrer virkningen av hverandre:

 1. Løkløk ekstrakt. Dette stoffet reduserer betennelse og forhindrer dannelsen av overskytende arrvæv.
 2. Heparin. Takket være det er de herdede arrvævet mykt, og burene og hudvævene blir aktivt gjenopprettet. I tillegg har heparin en anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende effekt.
 3. Allantoin. Det er designet for å fjerne rødhet, samt en følelse av kløe og tetthet i huden. I tillegg stimulerer det helingsprosessen i de dypere lagene i huden, noe som gir den elastisitet og mykhet.

Generelle anbefalinger om bruk av dette legemidlet finner du i instruksjonene som er vedlagt det. Men for behandling av post-acne arr er det praktiske anbefalinger som er utviklet i spesialisert bruk og med tilbakemelding på behandling med kontraktubex. Vi vil forsøke å fokusere på de viktigste problemene knyttet til behandlingen av dette legemidlet.

Når kan jeg begynne behandling for kontrakt acne arr?

Det er mulig å smøre arene fra akne med kontraktubex (gel) først etter at såret dekker såret fra tørket blod og ichor vil falle av seg selv. I dette tilfellet bør du være oppmerksom på at denne skorpe skal falle av seg selv, du kan ikke rive den av med hendene uansett! Tross alt begynner ikke dannelsen av et pent kosmetisk arr fra det øyeblikket vi begynner å påføre kontraktubex på det berørte området, men med oppfyllelsen av denne enkle tilstanden: Skorpen som ble dannet etter den endelige fjerningen av pus fra pimpleet, bør tørke ut og forsvinne av seg selv. Denne prosessen tar som regel ikke mer enn 7-10 dager.

Bare etter at overflaten av såret som er overlatt fra pimpleen, vellykkes befriet fra skorpen som dekker den, kan man fortsette til behandling med kontraktubex gel.

Hvordan klargjøre huden for behandling av contractube gel?

Selvfølgelig, før du påfører gelen på huden, er det først å rengjøre det med smuss og overflødig sebum. Det er ikke vanskelig å gjøre dette: bare vaske med varmt vann med såpe, rensegel eller skum er nok. Det er også mulig å desinfisere overflaten av arr og akne arr med en løsning av formisk alkohol eller andre alkoholholdige løsninger som er egnet for å tørke ansiktets hud for et bedre resultat.

Hvordan påføre contractube gel på arret?

Instruksjonene for stoffet sier at gelen skal påføres overflaten av arret med lette, sirkulære, gnidningsbevegelser. Erfaringen har imidlertid vist at denne anvendelsesmåten ikke er helt egnet for behandling av atrofiske arr, som kan forbli på huden etter akne. Gnid kontraktubex, i dette tilfellet, bør være kraftigere, litt å trykke på det berørte stedet, som om det masserer det. Gnidningsprosedyren skal vare i minst ett minutt. I tillegg kan du ikke være redd for å legge til litt frisk gel i prosessen med å gni, fordi contractubex blir svært raskt og enkelt absorbert av huden, og herfra øker effektiviteten av arrbehandling bare. Det er nødvendig å behandle akne arr med kontraktubex minst to ganger om dagen. Tillatt maksimal bruksfrekvens for stoffet - fem eller seks ganger om dagen. Med god toleranse for kontraktubex, gir den hyppigere bruken det beste terapeutiske resultatet.

Behandling av kontraktlig store akne arr

Store foci av betennelse, etter at pus er fjernet fra dem, kan etterlate merkbare, store, deprimerte arr av blåaktig-lilla farge og uregelmessig form på huden. For å øke hastigheten på behandlingen av slike store arr, er det nødvendig å påføre gelen i henhold til ordningen foreslått ovenfor (minst tre ganger om dagen), og i tillegg er det nødvendig å lage en okklusiv bandasje med kontraktubex hver dag. Foreta et slikt bandasje er ikke vanskelig: du kan ta en tynn cellofanfilm til matemballasje. På grunn av det faktum at filmen er veldig tynn, holder den seg fast i huden og vil ikke kreve ekstra festing med gips. Filmen som trengs for å gjøre dressingen, må være av en slik størrelse at den går over kanter av arret til ikke mindre enn 5 mm.

Gelen skal gnides i et stort arr i minst et minutt, og deretter påfør en liten gel på arret og dekk det med et tidligere forberedt stykke film, forsiktig å glatte det på overflaten av huden. Det er best å gjøre en lignende dressing om natten, siden du kan holde det på ansiktet ditt i opptil 12 timer.

Etter hvilken tid vil resultatene av kontraktsinngåelse være synlige?

Hvis behandlingen utføres riktig, vil i stedet for akne arr og små arr bli kosmetisk arr snart (de dannes vanligvis innen 4-5 uker). Før denne tiden utløper, vil det være mulig å legge merke til og evaluere den positive dynamikken i prosessen.

For å oppnå maksimal mulig terapeutisk effekt kan du øke bruken av kontraktubex opptil to måneder, og hvis denne gelen brukes til å behandle svært store og gamle arr, opptil seks måneder eller mer.

Hvilke opplevelser oppstår når man behandler kontraktubiske arr?

Nesten alle som har brukt kontraktubex for å behandle akne i lang tid, opplevde en følelse av svakt kløe på stedet for bruk av stoffet, og la også merke til at arret i noen tid ble verre. Disse, en slags bivirkninger, har virkelig et sted å være, men de er ikke symptomer på at bruken av stoffet skal stoppes. En liten kløe kan følges ved bruk av kontraktubex ca. en halv time etter påføring av preparatet på huden og kan vare i flere timer.

Vanligvis vil kløefornemmelsen forsvinne eller reduseres kraftig etter flere dager med vanlig bruk av gelen, men for personer med svært sensitiv hud kan alvorlighetsgraden av kløe være ganske lang og sterk (spesielt hvis gelen brukes til å behandle store akne arr). Hvis ønsket om å skrape et sted som er smurt med gel, er bare uutholdelig og det varer i svært lang tid - slutte å bruke preparatet. I andre tilfeller er mild kløe ikke et problem, men heller bevis på at behandlingen foregår riktig. Forringelsen av utseendet på arret (økt fargestyrke, hevelse av huden rundt arret) under behandlingen er i de fleste tilfeller ikke et alvorlig kosmetisk problem. Vanligvis, opptatt, utsatt for depresjon, er oppmerksom på dette fenomenet. Det virker for dem at bruken av kontraktubex påvirker arrene på en ekstremt negativ måte, fordi i intervaller mellom påføring av gelen ser de mindre ut. Leger anbefaler i slike tilfeller kontinuerlig daglig bruk av stoffet i en måned. Som regel, i løpet av denne tiden, blir et positivt resultat av behandling så åpenbart at det beroliger selv de mest pessimistiske pasientene. Anmeldelser av contractube gel bekreft dette faktum.

Hvordan gjør Contractubex (video)

Begynn behandling med kontraktube gel, vær oppmerksom på at det ikke alltid er lett å fjerne akne merker. Du bør være tålmodig og ikke forlate behandlingen på forhånd, fordi i noen tilfeller tar det hele tiden hele restaureringen av huddekselet.

Kontraktubeks

Hvordan søke gel Kontraktubeks fra arr?
Disse og andre tips er under.

Kontraktubeks

Hvordan behandle
arr - les nedenfor!

Kontraktubeks

Les nedenfor anbefalinger
ved bruk
gel fra arr

Det viktigste er å starte behandlingen i tide, bruk Kontraktubex-gel riktig og vis tålmodighet.

Den etterlengtede graviditeten, tatovering fjerning, kirurgi, en brenning er slike forskjellige hendelser, men de forlater alle på menneskekroppen påminnelser om seg selv i form av arr, arr, strekkmerker. Hudfeil gir fysisk og psykologisk ubehag, men det finnes en måte å løse dette problemet på. I noen tilfeller, med rettidig behandling, kan du oppnå gode resultater og gjøre arret synlig umerkelig.

Spesielt til dette formål ble Kontraktubex gel utviklet, effektiviteten av disse er bekreftet av kliniske studier og mange års positiv erfaring med bruk på ulike medisinske områder - kirurgi, dermatologi, kosmetologi og andre.

Hvordan bruke gel Kontraktubeks

Det er nødvendig å begynne å behandle arr så snart såret er epitelisert (det vil si når "friske" vev dannes på overflaten). Dette oppstår vanligvis 7-8 dager etter skade. Gelen påføres kun til lukkede sår etter at den faller av "skorpen". Det skal ikke brukes på åpne, løse sår. Det er også nødvendig å utelukke inntak av slimhinner: i øynene, nese. Hvis dette skjer, bør du straks vaske de berørte områdene med vann.

Indikasjoner for bruk av Kontraktubex gel
 • Arr som følge av operasjoner, skader, brannskader, etc.
 • Strekk merker igjen fra graviditet eller plutselig vekttap.
 • Ankylose (kontraktur) av leddene (immobilitet som følge av fusjon (bein, brusk eller fibrøs genese) av artikulære ender av beinene).
 • Dupuytren er kontraktur (degenerasjon av palmarenene, deres forkortelse, som fører til deformasjon og tap av håndfunksjon).
 • Traumatiske senetrakturer (immobilitet av sener som følge av brudd, revet leddbånd, etc.).
 • Forebygging av arrvevstillväxt og transformasjon i patologisk arrdannelse (hypertrofisk, atrofisk, keloid arr).

Administrasjonsmåte, dose og behandlingsvarighet

For friske arr

Påfør en liten del av gelen (ca. 0,5 cm til 20-25 cm² på den skadede overflaten) med et tynt lag, forsiktig gni det med massebevegelser fra midten av arr til kantene, og deretter med klokken 2-3 ganger om dagen.

Behandling i slike tilfeller tar i gjennomsnitt 3 måneder.

For arr eldre enn ett år

I tillegg til kontrakturer og ankylose er metoden for anvendelse den samme som for behandling av friske arr. Men varigheten av behandlingen øker til 3-6 måneder eller mer, avhengig av graden av skade og alderen av arrvævet.

Med store områder av skade og for å forbedre terapeutisk effekt, anbefales det at en trykkbinding på arret over natten.

Riktig påføring av Kontraktubex gel

Påfør en liten mengde gel, i et tynt lag.

Gni forsiktig salven fra midten av arr til kantene.

Masser deretter med klokken.

Gelen absorberes raskt, ikke flekker på klær, irriterer ikke huden og har ingen ubehagelig lukt. Bruken vil ikke forårsake ubehag. Kontraktubex begynner å påvirke hudvævet aktivt fra den første applikasjonen, men den visuelle effekten oppnås ikke tidligere enn i en måned. Dette skyldes regenererende evner i huden, som fornyes i gjennomsnitt på 28 dager, og hos eldre mennesker tar denne prosessen enda mer tid - 45 dager. Derfor, for å få en positiv effekt, må du være tålmodig.

Arrbehandling er en lang prosess, som må nærme seg grundig og metodisk, men det oppnådde resultatet vil tilfredsstille i mange år.

Er Contractubex effektiv for arr etter acne

Akne - ikke-estetiske hudfeil som forårsaker psykisk og fysisk ubehag, forårsaker ofte problemer og etter forsvinning, forlater arr, arr og flekker på huden.

Acne contractubex brukes vanligvis på helbredelsesstadiet, det vil si, det hjelper til med å bli kvitt sporene igjen i stedet for de betente fociene.

struktur

Kontraktubeks - et stoff fra spor etter akne, arr og arr, inneholder tre aktive ingredienser.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!
 1. Væskeekstrakt av løk Ceray. Reduserer betennelse, forhindrer dannelsen av grovt arrvev.
 2. Heparin. Mykner tøffe arr, fremmer mobil fornyelse, fukter huden og reduserer betennelse i vevet.
 3. Allantoin. Eliminerer rødhet, reduserer kløe, fjerner følelsen av overdreven hudspenning. Det stimulerer healing prosessene i dermis dype lag, myker huden og gjør den mer elastisk.

Hvordan gjør det

Komponentene i preparatet har en effekt på huden:

 • regenerere (stimulerer restaureringen av huden, som følge av hvilke flekker og spor passerer raskere);
 • Beskyttende (påført gel danner en beskyttende film som hindrer negativ påvirkning på huden av miljøfaktorer);
 • anti-inflammatorisk (lindrer betennelse og beroliger huden i problemområder).

I tillegg hemmer stoffet dannelsen av fibrin, som danner grunnlaget for arrvev, utgjør lindring, øker elastisiteten og elastisiteten i huden.

En slik kompleks effekt lar deg effektivt bruke stoffet fra flekker etter akne, arr og arr.

De aktive komponentene i gelen trer inn i de dype lagene i huden, har en terapeutisk effekt i 4 timer. I dette tilfellet absorberes stoffet ikke i systemisk sirkulasjon og forårsaker ikke bivirkninger fra ulike kroppssystemer.

Funksjoner av søknaden

Hvordan bruke Contractubex for arr, finnes i instruksjonene som er vedlagt stoffet.

Foto: Hvordan bruke verktøyet er detaljert i instruksjonene.

Med hensyn til behandling av spor av akne hjemme, er det noen funksjoner identifisert i prosessen med praktisk bruk av verktøyet og ikke spesifisert i produsentens instruksjoner.

Etter disse anbefalingene vil bidra til å oppnå maksimale resultater ved behandling av arr etter akne.

 1. Kontrakt akne fra akne (vurderinger bekrefter dette) bør bare brukes etter at skorpen har forsvunnet fra såret igjen etter akne. Det er umulig å rive av skorpen, fordi det er denne handlingen som kan føre til dannelse av et grovt, synlig arr. Vanligvis vil en skorpe uten ekstern inngrep forsvinne innen 7-10 dager.
 2. Før du påfører gelen, bør huden rengjøres grundig av smuss og overflødig talg. Det er nok å vaske med varmt vann og såpe, rensende gel eller skum.
 3. Etter vask anbefales det å behandle problemområdet med en alkoholholdig løsning av maursyre eller en annen alkoholholdig antiseptisk løsning. Dette vil ytterligere rense huden og gi en dypere penetrasjon av gelen.

vitnesbyrd

Indikasjoner for bruk av Contractubex kan være:

 • arr etter akne og akne av varierende alvorlighetsgrad;
 • forebygge dannelsen av arrvæv etter klemming av akne;
 • hypertrofisk og keloid arr etter brannskader eller skader, kirurgisk inngrep;
 • forebygging av dannelse av arrvæv i den postoperative perioden eller etter skade;
 • strekkmerker etter graviditet.

Video: "Akne merker"

Behandling av akne arr med Contractubex

Kontraktubeks anses som en av de beste rettsmidler for effekten av akne, som bekreftes av bildet før og etter påføring av legemidlet (kan ses online).

 • Legemidlet fjerner friske merker og arr etter akne og annen skade på huden.
 • Det kan brukes på alle hudtyper og alvorlighetsgrad av lesjonen.

På spørsmålet om Kontraktubex bidrar til å takle gamle kosmetiske feil, er det umulig å svare utvetydig.

Oftere merker pasientene at etter bruk av Contractubex, blir arrene som har oppstått lenge siden blitt mindre og lettere, men ikke helt over.

Hvordan søke

Gelen påføres på arr og arr med lette rubbende sirkulære bevegelser.

Erfaring har imidlertid vist at med denne metoden er behandlingsresultatene lavere enn forventet av pasientene.

 • Derfor, for behandling av sterkt synlige atrofiske arr etter akne, anbefales det å påføre gelen med kraftige massebevegelser, noe å trykke på problemområdet.
 • Prosedyren bør vare i minst et minutt.

Legemidlet absorberes godt og raskt, så under behandling kan om nødvendig en ny del av gelen legges til arret.

Verktøyet brukes på problemområder to ganger om dagen, maksimalt antall behandlinger bør ikke overstige 5-6 ganger.

Ofte, etter stor akne, er store, deprimerte arr igjen på huden.

 • For å bli kvitt dimplene blir gelen påført behandling av problemområder tre ganger daglig og under okklusiv (pustløs) dressing for natten.
 • Forsmakningen gjøres enkelt: gelen gnides i arret i minst et minutt, så er det noe mer på problemområdet, behandlingsområdet er dekket med klamfilm.

Hold et slikt bandasje kan være opptil 12 timer.

Hvordan behandle hvite flekker på øyelokk? Finn ut her.

Mulige opplevelser når du bruker

 • I noen tilfeller forårsaker salven når den påføres huden en liten kløe.
 • I tillegg rapporterte pasientene en forverring i utseendet på arret.

Imidlertid er disse bivirkningene midlertidige, og ifølge leger indikerer en restrukturering av arrvæv.

 • Kløe kan forekomme en halv time etter påføring av produktet og fortsetter i flere timer. Noen dager etter vanlig bruk av Contractubex, klipper det kløe i det hele tatt. Men når du behandler overdreven følsom hud eller store områder av huden, kan kløe være alvorlig og fortsette i lang tid. Hvis bivirkningene er uttalt, og ikke overføres i lang tid, er det bedre å stoppe bruken av gelen.
 • Endringer i utseende av arret (lysere farge, hevelse rundt huddefekten) er ikke et alvorlig problem, og forutsetningen for å stoppe behandlingen er som regel midlertidig.

I sjeldne tilfeller, etter påføring av gelen kan også nevnes:

 • allergiske reaksjoner;
 • hevelse og ømhet i behandlingsområdet;
 • grunt pustulært utslett.

Når skal vente på resultatet

Når det brukes riktig, etter 4-5 uker, vises praktisk talt usynlige kosmetiske arr i stedet for ganske store arr.

 • For maksimale resultater kan gelen påføres i 2 måneder.
 • Og i behandlingen av svært store hudfeil - opptil seks måneder og lenger.

Kontraktubeks - salve for strekkmerker, arr og arr

Strekkmerker, arr, postoperative og andre arr ikke legger til vår attraktivitet, og i tillegg kan de noen ganger føre til ulempe og til og med smerte. Et effektivt middel for å bekjempe disse manglene kan være salve Kontraktubeks (det kalles noen ganger en gel eller krem) - et hudregenerasjonsmiddel for ekstern bruk.

Ifølge produsenten, bruker bruken av dette verktøyet overflaten av arret i forhold til et sunt område av kroppen, myker hardt vev, reduserer smerte, øker mobiliteten til de berørte leddene og senene. Salven gjenoppretter regenereringsfunksjonen i huden, øker elastisiteten til arrvævet.

Kan dette stoffet faktisk gi et terapeutisk og estetisk resultat? Hva inngår i komposisjonen? I hvilke tilfeller vil det være nyttig, og i hvilke tilfeller - spild av penger? Er det noen rimelige analoger? TecRussia.ru studier og forteller alt som ikke er sagt i reklame:

Hvem er produsenten?

 • Kontraktubex utviklet av bekymring "MerzPharma" - et tysk selskap med mer enn 100 års historie. Hennes hovedområder er nevrologi, hepatologi, klinisk og estetisk dermatologi. De mest kjente produktene er Xeomin (botulinumtoksin type A), Radiesse og Belotero fyllstoffer, samt Merz og Pantovigar vitaminkompleksene.
 • Legemidlet er registrert i Den Russiske Federasjon 16. juli 2010 som et stoff som fremmer normal arrdannelse (reg.nr. P N015096 / 01). Tilgjengelig i rør på 20 og 50 gram, solgt fritt, uten resept. I form er det en lysebrun gel med en merkbar løklukt.
 • På apotek er det også en innenlandsk versjon - Kontraktubex-gel - dette er det samme originale tyske produktet, men i en annen pakke: 10, 20 og 50 gr hver. Dessuten er anti-sømgipset inkludert i linjalen, det presenteres i størrelsen 12x3 cm, 21 stk. i pakken.

Indikasjoner for bruk Kontraktubeks

I henhold til produsentens instruksjoner er stoffet ment for behandling av følgende feil:

 • Keloid arr - forekommer på stedet for skade, kjemiske eller termiske forbrenninger, etter operasjon. De stiger betydelig over hudnivået og kan til og med vokse utover grensene til primærskadeområdet.
 • Hypertrofiske arr - tilhører også gruppen av keloider, men, i motsetning til den første, går ikke utover den første sone av skade og kan avta med tiden
 • Atrofiske arr som oppstår etter behandling av furunkuloseformasjoner, akne - disse er defekter av bindevev på skadestedet
 • Ankylose (kontraktur i leddet, inkludert Dupuytren's kontraktur) - fellesfusjon før det mister mobilitet
 • Traumatisk sene kontraktur
 • Strekkmerker etter graviditet, plutselig vekttap og muskel tap
 • Forebygging av arrdannelse etter skader eller operasjoner (inkludert plast)

Hva er inkludert og hvordan fungerer komponentene?

Sammensetningen av salven Kontraktubeks inkluderer følgende aktive stoffer:

Kombinasjonen av disse aktive stoffene forbedrer restaureringen av huden etter skade og forhindrer dannelsen av overflødig fibrøst vev, typisk for hypertrofiske og keloidære arr.

 • Sammensetningen av lappen er litt forskjellig fra salven - den inneholder ikke heparin, og cepalin og allantoin presenteres i en spesiell matrise av langvarig virkning, noe som gir en gradvis frigjøring av de aktive komponentene.

Hvordan bruke stoffet?

Påfør Contractubex eksklusivt lokalt! På løvvevet 2-3 ganger om dagen, påfør gelen, og gnid det lett inn i huden. Med friske arr er behandlingen ca 4 uker. I dette tilfellet kan stoffet bare påføres etter sårepitelisering (utdanning på skadestedet for en ny ung hud).

Det vil ta mye lengre tid å behandle gamle eller tette arr - fra 3 til 6 måneder, daglig. For å oppnå en god effekt påføres salve over natten under en okklusiv dressing som forhindrer luft i å komme inn. Det kan kjøpes på apotek eller laget av vanlig plastpose, festet med medisinsk tape.

For å øke effektiviteten av stoffet kan være, hvis du kombinerer vanlig gnidning av gelen med ulike fysiske prosedyrer, så vel som før dampen for bedre penetrasjon av aktive stoffer inn i den. Hvis ar og arr er på knærne, kan albuer, hender eller føtter, i tillegg til å påføre gelen, bruke badene: 2 cm av stoffet presses ut av røret for 1 liter varmt vann (36-38), hvoretter den skadde synke i den resulterende løsningen i ca. 10 minutter kroppsområde.

Hjelper kontraktubex?

Det antas at for effektiv behandling med dette (så vel som andre lignende) middel, er tålmodighet og utholdenhet nødvendig. I flere måneder må salven gnides daglig i arrvevet i håp om at de naturlige stoffene i sammensetningen til slutt vil gi det ønskede resultatet.

Er det virkelig så? Spørsmålet er tvetydig. Tilgjengelig informasjon fra forskere og leger er ekstremt kontroversiell:

 • Et eksperiment som involverte mer enn 60 kvinner som hadde brukt Contractubex etter keisersnitt i 12 uker viste at sømmen i siste instans var tynnere, jevnere og elastiskere enn kontrollgruppen, som ikke fikk noen behandling i det hele tatt.
 • Et annet eksperiment som bekreftet effekten av legemidlet, ble allerede utført på 1268 pasienter som påførte det på ulike typer hudskader. Det er sant at verdien av denne informasjonen reduserer fraværet av en kontrollgruppe i studien - og siden utseendet av arret alltid endrer seg over tid, er det vanskelig å entydig separere resultatet av salven fra de naturlige forandringene.
 • På den annen side, i internasjonale retningslinjer for behandling av pasienter med patologiske arr, er fraværet av påvist positive resultater i geler med allantoin og løkekstrakt ekstrakt spesifisert separat. I lignende russiske anbefalinger er slike stoffer ikke nevnt i det hele tatt, verken som kurative eller profylaktiske.
 • I 2009 ble det gjort en sammenligning mellom Contractubex og silikonbaserte produkter, som betraktes som "gullstandarden" for å forebygge grove arr. Resultatene av forsøket viste seg å være ganske forutsigbare: i henhold til resultatene av et 6-måneders behandlingsforløp viste silikonegeler betydelig større effektivitet.

Hvis vi studerer de mange meninger fra forbrukere som har prøvd salven på seg selv, kan vi identifisere 2 merkbare trender:

 • Positiv tilbakemelding er igjen hovedsakelig av de som brukte Contractubex for å behandle virkningene av kirurgi, skader og brannskader. I de fleste tilfeller blir arrene til slutt dannet pent og estetisk, uten hypertrofi. Det er bemerkelsesverdig at selv gamle arr blir ofte tynnere og mer elastiske. Selvfølgelig skjer ikke mirakler, og det er umulig å regne med deres fullstendig forsvinning.
 • Behandlede strekkmerker, spor etter vannkopper og post-akne er for det meste ikke fornøyd med resultatet, deres vurderinger er moderat negative: tilsynelatende er det ingen spesielle endringer når du bruker salve i disse tilfellene.

Generelt kan det på bakgrunn av de nevnte studiene og privatopplevelsen av pasienter konkluderes med at behandlingen med Contractubex sporer etter skader og brannsår er bedre enn det totale fraværet av behandling. Men for å jobbe med atrofisk arr, er det bedre å se etter en mer effektiv måte - for eksempel mekanisk eller laser hud resurfacing.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Både salve og gips utgjør ingen potensiell helsefare, derfor er det svært få restriksjoner på bruken av dem:

 • pasientalder opp til 3 år
 • individuell intoleranse mot komponentene i sammensetningen;
 • ikke fullt helbrede hudlesjoner på behandlet område;
 • graviditet og laktasjon - mens i motsetning til gelen, lappene får lov til å brukes til og med av kvinner "i posisjon" eller pleie, siden de aktive stoffene fra det ikke absorberes i blodet og dermed på ingen måte kan påvirke kroppen under barnets bærende og GW.

Når det gjelder bivirkninger, er de hyppigst av dem kløe, som ofte blir nevnt i Kontraktubekse. Dette er en av symptomene på en lokal allergisk reaksjon, noe som er ganske mulig hos personer med overfølsomhet i huden (andre manifestasjoner er rødhet og svak brennende følelse). Det utgjør ikke fare og går vanligvis fort av seg selv - men spørsmålet om å fortsette behandlingsforløpet i dette tilfellet er bedre bestemt ved å konsultere en hudlege.

Også, for det beste resultatet i bruken av salven, bør du unngå direkte sollys fallende på cicatricial sonen, eksponering for kald og intens massasje.

Hvor mye koster Contractubex? Nåværende priser. Er det billige analoger?

Preparatet i spørsmålet er ikke den mest tilgjengelige glede, særlig i forhold til behandlingens varighet og hyppigheten av dens anvendelse. Prisens rekkefølge vil avhenge av rørets volum - det er mer lønnsomt å kjøpe en stor pakke - og på stedet for kjøpet. Kostnaden varierer fra 600 rubler i nettapoteker til 1000 rubler, og enda dyrere i stasjonære.

Formelen av stoffet er patentert, så det finnes for øyeblikket ingen analoge analoger på markedet. Likevel er det mange andre salver og geler fra arr - og selvfølgelig er alle interessert i hvilken som er bedre. Det er ikke lett å sammenligne slike forskjellige produkter direkte med hverandre, men det er ganske realistisk å trekke noen nyttige konklusjoner:

 • Gel Mederma og Kontraktubeks nesten samme sammensetning - allantoin og løk ekstrakt. Og produsenten er den samme - Merz. Derfor kan vi anta at de vil gi nesten det samme resultatet. Den eneste forskjellen mellom disse to agensene er heparin, men det er ingen pålitelig bevis på at det også påvirker dannelsen av arrvæv.
 • Krem innenlands produksjon Imoferase - et av de første forsøkene med ekstern bruk av hyaluronidase. Det har ingen påvist effekt av lokal handling, og det er store spørsmål i sammensetningen, da produsenten ikke indikerer konsentrasjonen av det aktive stoffet. Også dette verktøyet er registrert som et kosmetisk produkt, og ikke som et legemiddel, noe som inspirerer til ytterligere tvil. Derfor, i dette paret, vinner Contractubex definitivt.
 • Fermencol er et kompleks av kollagenaser, det vil si enzymer som ødelegger patologisk kollagen av arrvæv. Hyppigst brukt innenfor rammen av fysioterapi. I et av studiene citerte av produsenten ga fonophorese med Fermencol i behandling av hypertrofiske arr bedre resultater enn fonophorese med Countertubex og Lidasa - men selvfølgelig, for å få en endelig konklusjon, vil jeg se en sammenligning av resultatene av ekstern bruk.
 • Vi har allerede nevnt at silikonbaserte preparater har vist høyere effekt enn Contractubex. I studien nevnt av oss ble utenlandske merker Scarfade og Epiderm brukt til sammenligning (de kan bestilles via Internett hvis ønskelig). Men det kan antas at denne sammenligningen i en eller annen grad vil være gyldig for anti-rubbing silikon geler representert i vårt land, for eksempel Kelo-Kot, Zeraderm og Dermatix.

Kontaktubex Anmeldelser

Legene selv kaller dette stoffet som "revolusjonerende", noe som kan lindre raskt og kvalitativt av stygge arr på kroppen. Men for en objektiv vurdering av effektiviteten er pasientens meninger mye viktigere. Det er mange anmeldelser om Kontraktubekse fra de som brukte det. Nesten alle av dem er positive, men det er en liten prosentandel av folk som anser salven å være ubrukelig, ikke i stand til å bringe skade eller nytte.

"Jeg begynte å bruke Contractubex på råd fra min gynekolog etter en keisersnitt. Arret bekymret meg mye med deres utseende. Lite truser ble umulig å bære, som et lite, men forferdelig utseende arr åpnet. Brukt kremet i nesten tre måneder etter at de postoperative suturene ble helbredet. Effekten fornøyd meg. For det første sa legene at arrene raskt avgikk, oppnådde en normal farge (ikke blåaktig). For det andre har størrelsen på arrene blitt mye mindre. Nå er det fortsatt en tynn rosa stripe, kun synlig etter en sterk brunfarge, og nesten usynlig, hvis du ikke ser spesielt tett ut. " (Anmelder: Dezzi, Moskva)

"Etter en komplisert hipoperasjon (etter ulykken) rådde de meg til å smøre sømmer med Contractubex. Jeg kan ikke si 100% at denne spesielle salven hjalp meg, da jeg også brukte ulike folkemidlene på samme tid. Jeg kan bare si med full sikkerhet at helbredelsen av sår og hvilket arr vil forbli på kroppen - alt avhenger av dine genetiske egenskaper av organismen. Hvis kuttene på kroppen helbreder raskt, setter stingene seg raskt. Og moderne salver er dyre, men det er ingen spesiell effekt fra dem. Dette er min mening! "(Anmelder: Mamulechka, Volokolamsk)

"Min sønn hadde et lite arr på brystet, han ble rådet til å bruke kontraktubex gel. Shramik var merkbart mindre. Jeg personlig hadde et arr på ryggen min fra den opptjente "tatoveringen", også etter å ha påført gelen ble det merkbart mindre. Alt avhenger av om arret er gammelt eller relativt nylig, og salven fungerer - mindre effektivt eller mer effektivt. " (Anmelder: Dina-Donna, Moskva)

"Etter abdominal kirurgi på magen, jobbet jeg på et frisk arr (etter at skorpeene forsvant). Det hjalp meg, jeg fulgte strengt alle kravene som er skrevet på emballasjen. Noen sier at stoffet ikke hjelper dem. Kanskje dette er rent individuelt, eller det kan ikke være nødvendig å redde salven når du bruker den? "(Anmelder: Nina, Kostroma).

Flere Artikler Om Typer Acne