Tegning leksjon, hvordan tegne et portrett av en jente med fregner i faser med en blyant.


1. Det første vi gjør når du tegner et portrett, skisserer ansiktsforholdene og selve konturen. Det er ikke nødvendig å gjøre dette nøye, alt blir korrigert i fremtiden. Vi skisserer hvor øynene, nesen, leppene vil være. Så snart vi tegnet - verifiserer vi med snill. Hvis alt er som vi trenger, fortsetter vi.

2. Vi begynner å tegne med øynene. hvis du får øyne, får du resten.
Fra øynene gå til leppene, bare tegne dem. Lysarealer kan stå hvit som blending. I fremtiden kan du gjøre dem mørkere.

3. Det morsomme begynner. Vi begynner å jobbe på huden på vår vakre modell. Prøv å ikke overarbeid, du kan alltid gjøre det mørkere! Ta en ikke veldig myk blyant. Anta B eller 2B og opprett!

4. Vårt tegneprosess fortsetter. Vi svinger fra kinnet til pannen og gjør også lys og skygge. På de stedene hvor en strand vil henge i fremtiden, skaper vi en skygge.

5. Vi slutter å jobbe på ansiktet, tegner kinnbenet, øret og haken. Hvis du er i arbeidsprosessen tror du at noen steder er for lyse, mørk dem. Hvis tvert imot, mørk, ta en klyachku, er dette den beste assistenten i lynsteder (selges i en hvilken som helst kunstbutikk).

6. Og her begynner moroa! Hair. Ta en blyant litt mykere, for ikke å tvinge papiret. Du kan ta 2B eller 3B. Trekker forsiktig tråder som falt på ansiktet. Dette er det vanskeligste, ellers vil vi ødelegge alt. Vi gjør dette arbeidet med pene slag) Gå til håret vårt på hodet. Og vi trekker også slag på strengene.

7. Vi slutter å tegne håret, med fokus på lyse områder. Gjør jevne berører og ikke vær redd! Gå til klærne. Det er den mørkeste av oss, så vær ikke redd for å ta en mykere blyant. I dette tilfellet ble 2B brukt, men jeg ble plaget med det) ta 3B eller 4B, det blir lettere. Gjør strekk pent i retning av hovedlinjene (i dette tilfellet linjen i skuldrene og nakken).

Hvordan tegne freckles

Mer nylig var eierne av fregner klar for alt, bare for å få en jevn hudtone. Nå er "solens kyss" endelig forankret i antall favoritter av sminkeartister og designere som vowed for utgivelse på podier av modeller med fregner, malt eller ikke. Ta minst Emanuel Ungaro showet (SS 2016) på Paris Fashion Week. Berøring, barnslig søte prikker var fulle av ansikter av alle modeller. Enig, i fregner er det noe ungt og friskt. Og fortvil ikke hvis du ikke har dem - det er lettere å smi dem.

I dag gir skjønnhetsindustrien oss en ubegrenset mengde produkter for fregne sminke. Du kan male dem med blyanter og eyeliners og lepper, skygger og korrekturlesere ved hjelp av tynne børster eller til og med glitrende glitter, som effektivt sprer det på kinnene og området under øynene. Men det siste alternativet for de som ikke er redde for eksperimenter. For dem er beslutningen om å male fregner ikke beige, gylden eller sjokolade, men blå, gul eller rosa. Det er ikke overraskende, men i dag er det en trend - se etter inspirasjon i Tumblr.

Slik:

Det er lett å tegne troverdige fregner. Litt utholdenhet, litt kreativitet og riktig betyr, og nå glatter glatter med små, gyldne prikker.

Det er mer riktig å dele denne prosessen i tre faser. Først påføres en normal tonalbase på ansiktet, utjevner hudtonen. Så på baksiden av nesen og den øvre delen av kinnene - betyr det en tan effekt, slik at fregner ser mer organisk ut. Det siste trinnet er anvendelsen av flekker med lysebrune og mørkere skygger.

"Fregner" skal være av forskjellige nyanser og former, det er også viktig å gjøre mønsteret så kaotisk som mulig. Først og fremst sprer vi faklene av den letteste skyggen over kinnene. Det er mest praktisk å tegne dem med skygger og en porøs applikator. Etter at lysfrekkene er klare, er det anordnet mindre og mørkere prikker - gelskygger, som påføres med en tynn børste eller alle slags eyeliners, passer godt til dette.

For plausibilitet trekker fregner på pannen, haken og nakken.

Hvordan simulere fregner med sminke?

Denne sesongen er fregner igjen i trenden, de kan og bør trekkes. Fortell hvordan

Tekst: Redaksjonell Makeup.ru 5. juni 2016

Visste du at Kylie og Kendall Jenner har fregner? Jenter gjemmer dem under et tykt lag av tone, men forgjeves. Faktisk er denne sesongen sjarmerende flekker på nesen tilbake i mote. De gir lyshet til bildet og visuelt gjør ansiktet mer ungdommelig og friskt, og stemningen - mischievous.
For å lage en "fregnet" sminke er det spesielle verktøy, men det er ikke nødvendig å søke etter dem. For disse formål er perfekte eyeliner blyanter og øyenbryn, brun eyeliner i form av en pensel eller feltpenn, mørke nyanser av korrektoren, og til og med ansiktsmaling perfekt. Følg instruksjonene: 1)

Sett på hennes tonale basis, den beste matten: så "clutch" med fremtidige fregner blir sterkere.

Påfør et lite brennende pulver på baksiden av nesen og kinnbenet. Ta en nærmere titt på hvilke deler av ansiktet som mørkner mest i solen hos barn - dette er hva "riktig tan" for fregner skal se ut.

Bruk to nyanser av brun, begynner med lys. Flikene skal være av forskjellige former, som er tilfeldig, ikke bare på forsiden, men også på pannen, haken og nakken. Du kan forsøke å skildre dem med en liten våt børste med duofiber, stemplingbevegelser. Mørk er bedre å tegne en prikk, blyant eller pensel.

På bryst- og skulderpunkter er det mest hensiktsmessig å male med en øyenbrynpensel, sprøyte vannskygger eller ansiktsmønstre blandet med vann. De mest modige tegner fregner med henna og selvsoling, men i dette tilfellet er det nødvendig å teste på forhånd hvordan enheten du vil bruke vil oppføre seg på en stund.

Å skape et bilde, det er bedre å lage øyeformat nøytral, også forsiktig nyanser av glans og leppestift vil nærme seg fregner. For å gjøre resultatet mer merkbart, fikser du sminken med en festespray.

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

beauty.ua

Ikke les om du ikke liker fregner i ansiktet ditt.

Skjønnhetstrendene i sommer har blitt etterfylt med en ny "ny gammel" trend - sminke med kunstige frynser. Bommen i denne trenden var i fjor, etter at Selena Gomez presenterte klippet "Fetish". I videoen viser sangeren på ansiktet kunstige frynser.

Men i 2018 vil denne sminktrenden ikke miste grunnen. Å dømme etter antall bilder av jenter med frynser på ansiktet på Pinterest og Instagram, vil falsk fregner-sminke bare bli mer populær.

Hvorfor kopierer hver andre blogger og make-junk denne fantastiske sminktrenden? Fordi sommer, fordi fregner gir ansiktet et mer ungdommelig og sunt utseende, fordi Kendall Jenner gjør det, fordi Selena Gomez og Nina Dobrev gjør det, og med dem en annen halvdel av modellen og regimentet.

Fregner på ansiktet er så populære at skjønnhetsbloggere har lært å lage dem på forskjellige måter. Og de er utrolig enkle.

Hvordan tegne freckles

Det er flere måter å tegne fregner på. De to første metodene vil bli vasket bort med sminke. De to andre vil gi halvfaste fregner, som holder på ansiktet i en uke eller to.

Fregner med sminke

Som du allerede gjettet, er den første måten å tegne fregner med sminke. Det er veldig enkelt: du trenger et verktøy for øyenbryn, det være seg en skygge, fudge, viltpenn eller en blyant. Det er bare nødvendig å tilfeldig plassere punktene i forskjellige former på ansiktet. og slå dem litt med fingrene slik at de ser naturlig ut.

Tips: sminke artister anbefaler å bruke to nyanser av produktet: den ene er den letteste blyant eller fudge for øyenbrynene for blondiner, den andre er brun. Og den første skal være en kald nyanse, ikke med et rødhår. Så fregner vil se naturlig ut.

Fregner med farget hårspray

Den andre metoden er enda enklere, men du trenger ferdighet. Fregner kan tegnes med en hårfargespray. Ja, den som tynner røttene. Det er nødvendig å sprøyte produktet forsiktig på ansiktet ditt, vent til det tørker og kjøre inn med fingertuppene litt, slik at flekkene smelter sammen med huden. Dette alternativet vaskes også av med konvensjonell sminkefjerner.

Les også

Lagre ansiktet ditt: Hvilke kosmetiske produkter passer ikke til strand smink?

Følgende to alternativer vil være semi-permanente. De vil vaske av etter en uke eller to.

Henna fregner

Den første - fregner med henna. For å gjøre dette trenger du den vanlige hennaen for øyenbrynene eller for maling på kroppen. Men det er viktig å ta den letteste brune skyggen, slik at fregner ikke ser ut som smuss etterpå.

Spred hennaen som vanlig. Bruk en tynn børste til å tegne frynser på ansiktet ditt. La 10-15 minutter for tørking og vask av med varmt vann. Du kan bruke en ny tannbørste i stedet for en pensel, sprøyte den med henna over ansiktet ditt. Sant det kan være problemer med denne metoden, fordi du ikke kan kontrollere hvor mye og hvor fargen vil gå. Hvis du har det bra, gjør du det på badet for ikke å smøre noe.

Fregner med soling

Og den siste måten, som nå blir mer populær - fregner bruker soling. Må si at de ser naturlig ut. Prinsippet er det samme som med henna. Pensle poengene til områdene hvor du vil få fregner. Vent 30 minutter og vask. Det er alt.

Les også

Contouring for the lazy - hvordan å lage et ansikt visuelt slankere

Som du ser, er det veldig enkelt å få kunstige frynser. De kan dekke alle små feil i huden. Så ansiktet vil se yngre ut, og ingen vil gjette at du gjemmer acnemerker eller kviser under disse små solstrålene.

Vil du ha frynser på ansiktet ditt? Du kan tegne dem

Kvinner er uforutsigbare mennesker: Hvis noe er der, så vil de bli kvitt det, og hvis noe ikke er, så er det ønskelig at det skal vises. Dette uttrykket gjelder for mange ting, inkludert fregner. Og mens rødhud på alle måter blir kvitt pigmentering om våren, tenker resten på hvordan man lager fregner på ansiktet.

Hva er fregner

Faktisk er fregner bare små flekker av pigment, dannet under påvirkning av sollys. Årsaken til utseendet er en tilstrekkelig stor mengde melanin, som i ung alder er over nesten alle. Konsentrasjonen av pigmentet faller vanligvis på ansiktet og dekolletet.

Ikke alle blir fregnet, men bare folk er tilbøyelige til det: for det meste rødhårede eller blondehårede, grønne og blåøyne.

I løpet av vintermånedene, melaninnivået synker markant, derfor er ikke fregner så merkbare, men med vårens sønnsvekst øker pigmentaktiviteten, og dermed kan eierne av lett hudtype få tykk spredning av gyldne solstråler. Noen ganger er det veldig vakkert, og siden det lenge har vært antatt at freckled folk er heldige, tenker resten: Jeg vil ha frynser og meg selv.

Men ephells (slik er det vitenskapelige navnet på lyse flekker) kan ikke dekorere mørkehårede bruneøyer, de eksisterer praktisk talt ikke hos mennesker av denne typen. Ja, og blond med brunt hår kan ikke alltid skryte våren konopushkami: de har omtrent halvparten av denne typen. Derfor kan du om ønskelig lage kunstige fregner.

Det skal bemerkes at vårpigmentering hos de som er utsatt for solen, blir mindre synlig i en mer solid alder. Så, i en alder av 35 år, går fregner allerede i halvparten av sine eiere, og i en alder av 40 år er en person med fregner et ganske sjeldent fenomen. Utseendet til fregner på våren av en moden mann skal varsle ham. Kanskje det er en hormonell svikt, dermatologisk sykdom eller leversykdom.

Genetisk predisposisjon spiller en viktig rolle i dannelsen av fregner. Hvis du aldri har sett dem med dine bestemødre, bestefedre, mødre og dads, så er naturlige frynser du ikke bestemt til. Men hvis du fortsatt sier deg selv: Jeg vil ha fregner, så kan du alltid få dem kunstig.

Hvorfor trenger vi kunstige ephels

Ofte vil følgende kategorier av det rettferdige kjønnet få fregner på ansiktene deres:

 • Jenter og kvinner som har farget håret rødt. Utseendet blir lysere, så du ønsker å matche det helt. Malt i rødt, tenk vanligvis hvordan man tegner fregner.
 • Blondiner og brunt hår. Om sommeren, når solen har svært alvorlig påvirkning på huden, tar fregner uregelmessige former, de ser ut til å slå seg sammen i store flekker, og blir en ekte katastrofe for sine eiere. I dette tilfellet er det bedre å gjøre huden blekere og lage fregner med de riktige punktene.
 • Om fregner som drømmer jenter som vil gi utseendet til en viss sjarm. De kan ikke ha sine egne solfylte markeringer, men de fregner som er trukket på ansiktet, vil helt dekorere dem.
 • Om normale fregner husker deres faste eiere. Om vinteren forsvinner solmerkene og blir utjevnet, og jeg vil returnere mitt unike, frynse utseende.

Måter å bruke fregner hjemme

Malte frynser er like fervente og søte som de ekte. Det er mange måter å tegne dem på ansiktet ditt. Vurder de mest populære, fordeler og ulemper ved hver metode.

Ganske populær måte å få litt brune lyse flekker på ansiktet. En skarp pinne, lett innpakket med bomull, som en tannpirke, blir simpelthen dyppet inn i jodoppløsningen, og dermed påføres den nødvendige mengden konopushki. Det eneste problemet er at i regioner med mangel på dette elementet, lever fregner veldig lite - etter 3-5 timer blir jod absorbert av huden, og flekkene forsvinner.

blyant

En kosmetisk blyant utvalgt i henhold til hudfarge er finskåret, og med hjelp av fregner tegner. Brunaktig nyanse er egnet for brunhåret med mørk hud, og askebrun - for jenter eller kvinner av lyshudet og rettferdig hår. Blyant virker veldig lenge, det vaskes raskt av. Men som sminke for en dag eller kveld er et godt alternativ.

Detaljert informasjon om selvøkende fregner med blyant, se videoen:

tanning

Hvis spørsmålet er: "Jeg vil ha fregner som ser så ekte som mulig!", Så vil soling hjelpe. Før du bruker soling på ansiktet, sørg for at det ikke forårsaker en allergisk reaksjon. For å gjøre dette må kremet spredes på albuens skur og opprettholde tiden. Hvis det ikke er noen reaksjon, kan den brukes på ansiktet.

Det bør være grundig renset ansikt. Påfør deretter en tynn trepinne eller tannpirk til punktene på ansiktet, som en blyant, asymmetrisk og i forskjellige størrelser. For å opprettholde tiden for soling, spesifisert i instruksjonene, skyll deretter med vann. Få naturlige fregner, som vil gå gjennom noen få vasker.

Angel kyss kan også komme fra henna coloring. Henna vil vare litt lenger enn soling. Det regnes som en midlertidig tatovering, fordi den ikke vasker av lenge. Henna er et naturlig naturlig fargestoff. Hun kan fargestille håret hennes. Og i asiatiske land brukes den til å fargelegge hele kroppen.

For å få et klart bilde, må du velge de riktige proporsjonene av henna og eksponeringstid. Det er nødvendig å hælde henna med kokende vann og la det brygge. Deretter setter du en prøveversjon på hånden på et ufattelig sted. Sett noen få prikker på hånden med en tynn trepinne eller et tannpirke dyppet i henna mush. Etter 10 minutter legger du noen få poeng, og tegner mer om 5 minutter. Hold i ytterligere 3 minutter og skyll med henna vann. Fregner viste seg forskjellig lysstyrke. Nå må du bestemme hvor lenge du skal holde henna på ansiktet. Wand trick peker ut av vassdrag. Vent litt og vask av hennavannet. Du kan tåle forskjellige tider, slik at fregner har forskjellige fargeintensiteter, som naturlige. Det anbefales å sette dem på forskjellige steder, forskjellig størrelse. Etter manipulering smøres ansiktet med krem.

Kosmetisk tatovering

Kosmetiske tatoveringer eller permanent sminke brukes til å korrigere linjen av øyenbryn, lepper, øyekontur og nyere for å lage fregner. Denne prosedyren er utført med et spesielt elektrisk apparat, hvor nålen pierces det øverste laget av epidermis og introduserer en dråpe blekkpigment inn i den. Hvis ønskelig, er det mulig å fjerne disse fregner, men det er veldig vanskelig, som i prinsippet, og noen tatovering.

Først må du velge en klinikk eller en skjønnhetssalong, der de utfører en slik prosedyre, sørg for at en spesialist er kvalifisert. Deretter diskutere med tatoveringskunstneren fordelingen av fregner, deres farge og skygge. Mesteren kan spørre noe, vise bilder.

Før tatovering må du sørge for at mesteren bruker sterile engangshansker, desinfiserte instrumenter. Før prosedyren skal ansiktet dekontamineres med et antiseptisk preparat, bør en foreløpig tegning festes med en steril kirurgisk penn. Området for tatovering vil bli bedøvet med en bedøvelsesgel.

Det bør nøye omsorg for tatoveringen i fremtiden. For å fjerne hevelse og hevelse, bruk en kald komprimering. En antibiotisk salve brukes til å forhindre infeksjon. I de første dagene vil fargen på tatoveringen bli lysere, i løpet av de neste 3 ukene får freglene den ønskede skyggen.

Utseendet på rødhet, hevelse, smerte på tatoveringen indikerer en allergisk reaksjon eller utvikling av infeksjon. Det er verdt å kontakte en lege for hjelp, da det kan være farlig for helse og liv.

konklusjon

Så, for å være en slem skjønnhet med fregner, er det ikke nødvendig å bli født med dem. Det er mulig å tegne dem selv eller i en skjønnhetssalong. Og skjønnhetene skal ikke skamme seg over skjønnhet med en slik gave av naturen, fordi deres glans vil alltid glede seg over dem rundt dem og den lykkelige eieren!

Skjønnhetsblogg om kosmetikk og sminke

Hvordan tegne fregner: trinnvis instruksjoner

I dag vil jeg vise hvordan å tegne fregner! Tror du at noen vil gjette om deres falske? Nei, hvis du vet et par hemmeligheter.

Hvordan tegne fregner - et interessant spørsmål. Det er mange alternativer, men vi stopper ved en.

Men før dette vurderer vi to viktige punkter.

1. Hvordan tegne fregner

Du kan bruke skygger, enkel blyant, øyenbryngel og til og med matt leppestift - det viktigste er farge!

 • Ikke kom inn i riktig nyanse vil gå med merkelige flekker på ansiktet med effekten - jeg er betent. Vi trenger ikke slik lykke, derfor blir vi forvirret av søket etter en brunaktig rød nyanse.

Den enkleste måten å tegne fregner på er med en feltpenn for øyenbryn.

Først er de fleste av dem presentert i samme nyanse av øyenbryn med rødt.

For det andre er det motstandsdyktig, infeksjon. Fregner vil aldri berøre en utilsiktet berøring til nesen eller kinnene. Uendret til dette skjer. Sier bare) Derfor stoppet jeg på en føltepenn for øyenbrynene og rådet deg.

Hvilken? Bedre med en filtespiss.

 • Pensler gir små og like store størrelsespunkter. En markør lar deg endre størrelsen på fregner med trykk og trykk.

2. Hvordan tegne fregner

 • Det første du må gjøre er google "en jente med fregner" og se nøye på hvor ekte fregner er på røde jenter. Som regel er de konsentrert på nesen og avviker fra det til kinnene.
 • Derfor begynner vi med nesen og dristig poke en feltpenn inn i den.
 • Det er bedre å poke raskt uten å stille et spørsmål: hvor skal neste punkt være? Da vil dine fregner se ut som sannheten.
 • Ikke glem å identifisere visse områder av ansiktet: panne, hake og templer. Gi dem et par poeng, og det er nok.

Denne metoden anses som en av de mest naturlige.

Kommer fra havet, jeg maler på fregner og samler huskies fra venner. Etter deres kommentarer - du er veldig fregner! - Jeg bekjenner deres unaturlige. Likevel liker jeg ikke å bedra meg selv, men forbipasserende er veldig jevne!

Vel, de er klare til å tegne fregner for... skyld, nei, ikke for noe, men bare slik at de er?)!

Hvordan tegne et portrett av en jente med fregner

Tegning leksjon, hvordan tegne et portrett av en jente med fregner i faser med en blyant.


1. Det første vi gjør når du tegner et portrett, skisserer ansiktsforholdene og selve konturen. Det er ikke nødvendig å gjøre dette nøye, alt blir korrigert i fremtiden. Vi skisserer hvor øynene, nesen, leppene vil være. Så snart vi tegnet - verifiserer vi med snill. Hvis alt er som vi trenger, fortsetter vi.

2. Vi begynner å tegne med øynene. hvis du får øyne, får du resten.
Fra øynene gå til leppene, bare tegne dem. Lysarealer kan stå hvit som blending. I fremtiden kan du gjøre dem mørkere.

3. Det morsomme begynner. Vi begynner å jobbe på huden på vår vakre modell. Prøv å ikke overarbeid, du kan alltid gjøre det mørkere! Ta en ikke veldig myk blyant. Anta B eller 2B og opprett!

4. Vårt tegneprosess fortsetter. Vi svinger fra kinnet til pannen og gjør også lys og skygge. På de stedene hvor en strand vil henge i fremtiden, skaper vi en skygge.

5. Vi slutter å jobbe på ansiktet, tegner kinnbenet, øret og haken. Hvis du er i arbeidsprosessen tror du at noen steder er for lyse, mørk dem. Hvis tvert imot, mørk, ta en klyachku, er dette den beste assistenten i lynsteder (selges i en hvilken som helst kunstbutikk).

6. Og her begynner moroa! Hair. Ta en blyant litt mykere, for ikke å tvinge papiret. Du kan ta 2B eller 3B. Trekker forsiktig tråder som falt på ansiktet. Dette er det vanskeligste, ellers vil vi ødelegge alt. Vi gjør dette arbeidet med pene slag) Gå til håret vårt på hodet. Og vi trekker også slag på strengene.

7. Vi slutter å tegne håret, med fokus på lyse områder. Gjør jevne berører og ikke vær redd! Gå til klærne. Det er den mørkeste av oss, så vær ikke redd for å ta en mykere blyant. I dette tilfellet ble 2B brukt, men jeg ble plaget med det) ta 3B eller 4B, det blir lettere. Gjør strekk pent i retning av hovedlinjene (i dette tilfellet linjen i skuldrene og nakken).

Hvordan tegne fregner på ansiktet: måter og teknikker

Mange har slitt med pigmentspots i mange år, og noen lurer på hvordan man tegner fregner på ansiktene sine. Og situasjonen for behovet for fregner oppstår annerledes. Som regel oppstår behovet for fregner på flash mobs, barnas partier, temafester. Spesielt for slike situasjoner, utviklet metoder og teknikker for å trekke på ansiktet og kroppen til disse unike slaps.

Hva kan forårsake fregner eller gjøre dem mer merkbare?

Fregner er funnet hos personer med blek hud, blondiner og rødhåret, men arvelig er en grunnleggende faktor i utseendet til ephelid. Hvis en person har arvelighet til utseendet på cannabis, men samtidig er det et ønske om å øke effekten, så kan du vende deg til naturlige eller kosmetiske metoder som provoserer forekomsten.

Kaotisk fordeling av melanin utløses av ultrafiolett stråling, slik at følgende metoder vil hjelpe prosessen:

 • Solarium hjelper i vinterperioden, solens stråler på denne tiden, ikke så aktive, når de blir utsatt for ultrafiolett lys - blir fregner mer merkbare;
 • Solens stråler og sol påvirker melanocytter, som utskiller melanin, epheloids mørker og blir synlige.

Ikke glem at et langt opphold i solariumet kan forårsake forbrenninger og kreftvulster. Påfør konopushki mulige kunstige metoder.

Hvordan tegne cannabis?

De vanligste kunstige metodene for å lage, bruke og tegne ephelid på ansiktet uttrykkes i følgende former:

 • Selvsoling gir motstand mot langvarig effekt, slites ikke ut lenge, effekten ser naturlig og naturlig ut. En viktig betingelse når du bruker tanning, er lagetes tynnhet, mens du påfører et lag forsiktig slik at det ikke er noen strømning rundt;
 • Henna hjelper til med å fargelegge hår og bruke ulike mønstre. Henna vil hjelpe til med å lage fregner, men mønsteret vil se unaturlig ut. Maling med henna vil hjelpe penselen, du må bruke et tynt lag med maling, forsiktig;
 • Ved hjelp av en vanntett blyant, legger de eller legger flekker på kroppen, men ustabiliteten til denne kosmetiske til å vaske ut kan forstyrre integriteten til bildet, fordi det påførte pigmentet slettes med minimal kontakt med håndtegnet cannabis.
 • Tatovering utføres kun av profesjonelle mestere, da prosedyren innebærer innføring av stoffet under huden. I tatovering er et pluss naturen og varigheten av effekten, men hvis det oppstår en feil, blir det umulig å rette opp det. Med denne metoden er infeksjoner og ulike allergiske reaksjoner mulig, og huden er ødelagt. Derfor er denne metoden bedre å ta til siste utvei.

For å tegne cannabis, kan du bruke forskjellige alternativer og metoder, det viktigste å vurdere egenskaper, typer og struktur av huden.

Tegn alderspotter hjemme

Hjemme kan du tegne cannabis på følgende måter:

 • jodoppløsning. For denne metoden trenger du en tannpir, jod, servietter. For tuppen av en tannpirk, trekkes en oppløsning og påføres ansiktet. Det er viktig å forstå at en tannpirke er pakket med et tynt lag av bomull for ikke å skade huden;
 • tatovering. Denne metoden er forskjellig fra tatovering holdbarhet, men samtidig, etter å ha utført tatoveringen med feil, kan du fikse det, men det er vanskelig, huden vil lide ganske mye når du fjerner tatoveringen. Tattoo kan utføres hjemme og i hytta.

Hvis du bruker kosmetikk

Du kan gjøre din egen sminke av fregner, denne metoden er best utført klart av visse regler, nøye, slik at det ikke er noen feil, og sminkeverket ser naturlig og muntert ut. Denne sminke vil se bra ut på ansiktet, skuldrene. For å fullføre følgende materialer vil være påkrevd:

 • øye blyanter og øyenbryn;
 • mørke korrigatorer;
 • brun eyeliner i form av dusker;
 • ansiktsmaling for å tegne cannabis på barnets ansikt;

Lag sminke bør være nøye som følger:

 • søke fundament eller fundament
 • Bronzing pulver påføres på nesen og kinnbenet
 • bruk to blyanter mørk og lys;
 • flekker forårsaker kaotisk;
 • har konopushki på kinnbeinene, på pannen, på nesen, på haken, på nakken;
 • skildrer med hjelp av duofiber klare bevegelser, som ligner stempling;
 • mørke flekker tegne en prikk
 • Skygger eller ansiktsmaling distribuerer med en pensel for øyenbrynene, etter at de har løst opp elementene i vann;
 • øyne og lepper prøver ikke å markere på bakgrunn av fregner;
 • fikse skapt sminkefiksering.

Det er viktig å forstå at det er nødvendig å lage og tegne cannabis pent og i etapper. Videre er det ikke viktig å lage ephells hjemme eller i salongen. Du må kontakte spesialister på høyt nivå, og for selvtillit eller bitmap med jod trenger du mye tålmodighet, innsats og tid.

Ingen fregner - tegne. Hvordan gjenta sesongens søteste trend

Hvis du blemmer fregner eller gjemmer seg under et tykt lag av sminke, står du bak mote. Fregner - et symbol på ungdom og entusiasme. De blomstrer bare på et ungt ansikt, og etter 35 år blir de som regel svake og kan forsvinne helt. Jenter med naturlige frynser er heldige: de trenger bare å tilbringe noen timer i solen for å bli dekorert med frie flekker. Og alle andre må male dem med sminke - "foryngelse" er garantert i minst fem år!

"Forge" -fregner er et snap, det viktigste - å tegne dem naturlig. Til å begynne med, bruk et fundament for å jevne ut hudtonen, og legg til et lite bronzer til templene, kinnbenet og nesebroen. Tegner fregner, ordner dem tilfeldig og gjør flekker av forskjellige størrelser - så blir resultatet så troverdig som mulig. Og vær sikker på å fikse den "solfylte" sminke med pulver eller festende spray.

Blyant for cannabis

Øyenbryn blyant Estee Lauder Brow Definere blyant, fra 1,383 rubler.

Fregner kan tegnes med en vanlig øyenbrynpenn eller øyekontur. Det viktigste er å velge skyggen som naturlig vil se på ansiktet ditt. For lett hud trenger du en beige eller lys rød blyant, brun er egnet for mørk hud. "Spreng" fregner på kinn og nese og ikke glem å legge til noen prikker på pannen, haken og nakken. Hvis du overdriver det, klapp fingertuppene på huden - konturene på flekkene blir lysere og mykere.

Fregnepensel

Pensel duofiber SephoraPro, fra 1 510 rubler. Flytende bronzer Lumene Instant Glow Watercolor Bronzer, fra 1 434 rubler.

Den enkleste og raskeste måten å male ansiktet med fregner på, er med en duofiber børste. Den består av en dobbel bunke: Kort og tykk ved foten og lengre og mer sjeldne på spissene. Dypp børsten i væske eller krembronser og berør ansiktet flere ganger - de lange fiberene i duofiber vil plassere kaotiske flekker på kinnene selv. Fest resultatet med et pulver eller fikseringsspray.

 • De mest modige kvinnene i mote kan lage fregner ved hjelp av nyanser - gylden eller flerfarget. Resultatet ser utrolig ut - se for deg selv.

Solar mascara mascara

Maybelline BrowDrama tint øyenbryn gel, fra 361 rubler.

Hvis du vil ha fregner for å motstå selv svømming i bassenget, ta en vanntett mascara eller en tonet øyenbryngel. Fargen skal være fra lys til mørk brun - avhengig av fargen på huden din. Spred en dråpe av produktet på fingeren og skriv ut flekker over hele ansiktet ditt. I begynnelsen vil freglene være ganske lyse, men jo mer patting bevegelsene du gjør, jo mer naturlig blir resultatet.

Trenger du maksimal utholdenhet? Deretter maler frynnene med en brunfarge med en bomullspinne eller pensel. Du må jobbe delikat, men flekkene på ansiktet ditt vil skille seg fra virkelige og vil vare i opptil syv dager. For de mest desperate kvinnene i moten ble en semi-permanent tatovering oppfunnet - etter en slik prosedyre, vil "solstrålene" settes i ansiktet i to eller tre år, og deretter forsvinne fra huden uten spor.

Ekspertuttalelse. Tatiana Kosovan, makeup artist, makeup-lærer, eier av IMAGESERVICES Agency:

- Til slutt, fregner i trend! Ofte er solfylte piker av høstfarge typen, som av natur har hvit tynn hud, lyse øyne og hår av rød, kastanje, kobber og gyldne nyanser. For å understreke naturlig skjønnhet, bør sminke utføres i gyldenbrun eller sennepskala, og som aksent bruk en dempet grønn, lilla eller burgunderskygge. Freglede jenter har vanligvis ikke svart farge og grafiske linjer - deres sminke skal være naturlig og luftig.

Hvordan tegner du fregner?

Det er bedre å bruke gulrotjuice. For det første er det et godt næringsstoff med vitamin A, og for det andre vil det ikke være noe vondt av det. Ja, og vil se naturlig ut. Og hvis du vil lage et blekt ansikt, bruk den vanlige gule blyanten.

Ved hjelp av krem-soling, men ikke den mørkeste skyggen, ellers vil det ikke se ganske naturlig ut. Tegn frynser med en hard børste med en skarp spiss. Det viktigste er ikke å glemme det før feklene dukker opp på huden, det er umulig å berøre ansiktet for ikke å lage bare brune formløse flekker. Effekten av en applikasjon er nok i omtrent en uke. Du kan vaske med vanlige midler, men fregner forblir.

Flere Artikler Om Typer Acne