Hver kvinne, uansett hvor elsker mannen sin og takknemlige barn, drømmer om å bevare ungdommen så lenge som mulig.

Men den lumske naturen, dessverre, tar alltid sin.

Og de første nyhetene om aldring er rynkene og flasken i huden på ansikt, nakke og hender.

Hvorfor bør du tenke på å forynge ansiktet ditt hjemme

Uansett hvor vanskelig vi prøver å lure naturen, kan ansiktets hud fortell mye om alderen og livsstilen til en kvinne. Aldringsprosessen kan ikke stoppes, selv om forskere jobber hardt med dette. Men det er mange måter å bevare ungdommen i ansiktets hud og minimere konsekvensene av miljøets skadelige virkninger, underernæring, stress og kronisk søvnmangel.

La oss se hvorfor huden er aldrende, og hvilke faktorer påvirker denne prosessen. Den første rynkerpiken merker i en tidlig alder. Disse er etterligne rynker, som vises på grunn av at ansiktsmuskulaturen strekker seg over tidens elastiske fibre i huden. I en øm alder forblir huden elastisk på grunn av at kollagenfibre kan absorbere og beholde fuktighet. Akk, i løpet av årene blir kollagenfibrene mindre og beholder mengden fuktighet som trengs, de kan ikke gjøre det. I sin tur mister det øverste laget av huden sin evne til å regenerere. Beskyttelsesbarrieren, som beskytter huden mot aggressive miljøfaktorer, blir tynnere. En sterk vind tørker huden, den er dekket med vekter. Og støvet som bæres av vinden, setter seg på huden, og forhindrer normal pusting. Fuktighet er også viktig. Ved lav fuktighet er huden dehydrert, ved høy - det blir fet.

Men disse er alle faktorer som vi heller ikke kan påvirke i det hele tatt, eller vi påvirker bare ubetydelig. Men den største skaden på huden vår, vi gjør selvstendig. Døm for deg selv:

• Langvarig stress har en negativ effekt på huden, noe som gjør den kjedelig;

• Tidlige rynker rundt leppene og øynene kan være et resultat av røyking;

• Alkohol forårsaker uopprettelig skade på huden. Det forårsaker dehydrering av huden og utseendet på røde striper på den. En lever som lider av alkohol viser umiddelbart utilfredshet på huden.

• Ansiktets hud liker ikke lang soling, og resultatet er tidlig forkjøling.

Samtidig, hvis en kvinne nøye overvåker tilstanden til hennes hud, fjerner sminke fra henne om natten, utfører fuktighetsgivende og nærende prosedyrer, så holder ansiktet ungt ikke så vanskelig som det virker.

• Først av alt, fokus på hvordan og hvor mye du sover. Under søvn dannes nye celler og huden fornyes. Om mulig, begrens ikke deg selv i en drøm.

• Ikke vær lat for å spille sport. Sport akselererer blodkar, inkludert huden, stimulerer gjenopprettingsprosessen. Ja, og stress bidrar til å fjerne.

• Drikk rikelig med vann for å fjerne giftstoffer og andre stoffer som er skadelige for kroppen.

• Følg enkle prosedyrer for å forynge ansiktet ditt hjemme.

Noen "FOR" for å lære å forynge ansiktet ditt hjemme

Når man merker de første rynkene, føler enhver kvinne ikke de hyggeligste følelsene. Og de kjører bare noen til depresjon og tvinger dem til å kjøre til en kosmetisk butikk eller enda verre, til en kosmetisk kirurg. Hvis du har lurt på hvordan du forynger huden din hjemme, så har du allerede sett i speilet de første tegn på aldring. Til å begynne med, må du huske at å begynne å ta vare på ansiktets hud i 30 år er for sent. Hun trenger å bli renset, næret og fuktet fra sin ungdom. Det er ikke nødvendig å kjøpe merkede produkter til dette, det er mulig å lage dem hjemme.

Hvorfor hjemme? Hvis bare fordi det ikke er vanskelig å lage forskjellige skrubber og masker. Ingrediensene til dem finner du alltid i eget kjøkken og i førstehjelpsutstyret. En skje honning, som er liten på kaken, men det er synd å kaste den bort, en dråpe essensiell olje på bunnen av flasken, et halvt glass melk. Som nonsens, men bland alt sammen - allerede en nyttig ansiktsmaske. Og du vil alltid være sikker på sin naturlighet. Nei du E, konsentrater og fargestoffer. Og lommeboken lider ikke. Alt du trenger for å lage kosmetikk til hjemmet, billig og rimelig.

Etter å ha forstått årsakene til aldring og fordelene med hjemme kosmetikk, vender vi oss til spørsmålet om hvordan du kan forynge ansiktet ditt hjemme.

Enkle regler: hvordan du forynger ansiktet ditt hjemme

Det første trinnet til hudforyngelse er å drikke nok vann. Ytterligere arbeid med foryngelse er redusert til to prinsipper: forebygging av aldring og korrigering av tegn på forfall som allerede har oppstått.

For profylakse er det nødvendig å gjennomgå kostholdet og legge til fiber til det, vitaminer (spesielt vitamin A), karoten. For å holde huden myk, kan du tørke den med isbiter. Og når du går utendørs i solfylt vær, er det å foretrekke å bruke et beskyttelsesmiddel til huden.

For å eliminere de første tegn på aldring av huden, kan du bruke masker, scrubs, gommazhi og tonics laget hjemme fra naturlige ingredienser. Slike kosmetiske produkter vil bidra til å forynge ansiktet, og prosedyren for forberedelse, anvendelse og den resulterende effekten vil gi mye glede.

Hvordan forynge ansiktet ditt hjemme? Enkelt enkelt!

Det er mange oppskrifter av ulike masker og ansiktsskrubb på Internett. Velge en som tilfredsstiller hudens behov, bli styrt av hudtype, tilstedeværelse av allergiske reaksjoner og alder.

Før du bruker noen masker, rengjør huden grundig av sminke og urenheter. Deretter damp det med en urte-komprimering. Og bare etter det gjelder masken du liker. Og om morgenen og om kvelden forsøk å vaske ikke med vann fra springen, men mineralvann.

• Druefrøolje, oliven eller mandelolje er flott for å fjerne sminke. Påfør litt olje på en bomullspute og fjern sminke i en sirkelbevegelse. Skift en skitten plate med en ny, til du fjerner alle sminkefargene.

• For å rense huden kan du bruke en skrubbe med rømme, sukker og jordbær eller bringebær. Du trenger 2-3 skjeer av alle ingrediensene. Bland dem grundig og bruk på ansikt, massasje og forlate. Etter 10 minutter skylles med vann.

• For foryngelse kan du bruke en agurk. Påfør det i noen minutter, slik at huden er mettet med fuktighet og vitaminer. Agurk kan erstattes av bær av bringebær eller jordbær.

• For å bevare ungdommen vil et eple som er kokt i melk, hjelpe. Det er nødvendig å male det kokte eplet i en mush, og deretter på ansiktet og hold det i 20-25 minutter.

• For tørr hud som krever foryngelse, passende poteter. Det er nødvendig å koke det, taket til en puree-lignende tilstand og bruke på ansiktet i 20 minutter.

• For fet hud som krever foryngelse, egnet maske med kefir, honning og egg. Legg til en skje full av honning og egghvite til tre ts kefir. Slå og applicer på huden i ikke mer enn 20 minutter.

Påfør alle masker bare på kinden, haken og pannen. Og etter å ha fjernet masken, prøv å ikke bruke fargekosmetikk i minst et par timer. For å føle den synlige effekten, følg prosedyren to eller tre måneder. Og ikke lagre hjemmelagde masker lenge i kjøleskapet.

Ungdomshuden er kortvarig. Å utføre i det minste noen av de ovennevnte prosedyrene, vil bidra til å utvide den, og du vil se attraktiv ut i lang tid.

Hvordan forynge huden raskt: effektive metoder

Forynge ansiktets hud kan være presserende ved hjelp av ulike metoder, teknikker, som ved bruk av folkemidlene, og ved hjelp av de nyeste salongprosedyrene. Valget av teknikk og metode for foryngelse avhenger av hvor raskt effekten er og på nivået av rynkeutjevning (liten ansiktsbehandling eller dyp senil).

Folk rettsmidler for akutt foryngelse

Folk rettsmidler vanligvis trenger tid for å oppnå en foryngende effekt ved hjelp av enkle manipulasjoner med ansiktets hud. Men det finnes også slike midler som viser løfteeffekt etter noen gjentakelser.

Hjemmelaget masker for ansiktsforyngelse

De populære metodene for rynkeutjevning og hudforbedring inkluderer:

Ulike typer masker;

Mange variasjoner av glattende massasje teknikker;

Kontrasterende med avkok

Uavhengig bruk av essensielle oljer og kremer for foryngelse.

Men hvilken av disse passer best for presserende rynkeutjevning? Tross alt er det nødvendig å finne en universell måte å nære huden på, fremme regenerering, glatt selv de dypeste rynker og fjern pigmentering.

Hvordan bare forynge huden i ansiktet? Du kan snarest gjøre dette ved hjelp av folkemessige rettsmidler:

masker

Hvis du utfører komplekse masker flere ganger i uka, så vil løfteeffekten bli merkbar i løpet av denne tiden. Men for rask foryngelse er det behov for universelle og litt aggressive ingredienser: rå poteter, bryggergær, meieriprodukter, honning.

Maskoppskrift:

Brygger gjær blandet med ostemasse (3: 1 forhold), gjelder etter 1 dag, gjenta 7 dager.

I tillegg kan du bruke brus blandet med flytende såpe, og neste dag bruker du en maske revet poteter. Resultatet vil også bli merkbart etter 7 dager.

Kontrast med urte avkok

massasje

Ved å bruke essensiell olje av mandel eller anti-aging krem ​​som grunnlag for massasje, kan du forynge ansiktets dermis uten mye innsats. Haster og effektivitet av prosedyren - nesten et bevist faktum. Det er nødvendig hver dag å gjøre glattebevegelser fra midten av ansiktet til sidene, fra topp til halslinje.

Kombinere massasje med bruk av anti-aging krem ​​og daglig bruk av nærende, rensende masker, kan du oppnå et utmerket resultat på kort tid.

vasking

Mange jenter gjør kontrastvask om morgenen for å forynge huden. Men denne metoden er ikke rask, det er ganske forebyggende. Men fortsatt avkok av urter (kamille, sitronmelisse, rosenblad) kan forbedre hudtilstanden.

I tillegg til den vanlige vasken kan dekoder fryses, og is kan brukes som en kryoforyngelse hjemme. I kombinasjon med andre metoder har isen en ganske stor løfteeffekt.

Andre metoder for umiddelbar utjevning av rynker

Hvis folkemessige rettsmidler virker i en uke eller to, kan salongprosedyrer redusere antallet rynker, aldersplassene i bare 1-2 prosedyrer, betydelig. Denne metoden er ikke egnet for hver jente, det er ulike kontraindikasjoner, men det er så mange forskjellige prosedyrer som velges individuelt.

Hvordan forynge huden ved hjelp av salongprosedyrer, og oppnå et bra resultat raskt:

Radiobølgeoppheving

Fra første søknad er resultatet allerede merkbart, noe som gjør denne foryngelsen veldig rask og enkel. Effekten fortsetter i lang tid, noe som også er en fordel i forhold til tradisjonelle foryngelser.

Bio-revitalisering

Foryngelse ved hjelp av dyp penetrasjon av syre i lagene i ansiktshuden vil også bidra til å forynge ansiktets hud ganske raskt. Resultatet er også synlig etter 1 søknad, men du må passere kurs. Behandlingstilbud velges av leger, individuelt for hver jente.

Anti-aging kremer i kombinasjon med masker og massasje bidrar til å oppnå langvarige resultater.

Selvfølgelig er salongprosedyrene raskere, effekten av dem varer lenge, men samtidig er kostnadene fra 3.000 rubler per mottak, og noen ganger er det nødvendig å gjennomføre mer enn 5 behandlingsprosedyrer i en økt. Derfor velger mange mennesker fortsatt folkemidlene.

De bidrar til å forynge huden på ansiktet og for å oppnå et langt og presserende resultat av anti-aging kremer. For eksempel, Nature Siberika basert på snøklatonia eller SnailMe basert på svart slim slim. Prisen på slike kremer er mye mindre enn salongprosedyrer, og de er svært velegnet til akutt ansiktsforyngelse. Og hvis kombinert med masker og massasje, kan du enkelt oppnå et langvarig resultat.

6 KOMMENTARER

Faktisk, på hverdager er det rett og slett ingen tid for deg selv. Derfor, bare i helgene klarer jeg å sette bort et minutt slik at det i det minste på en eller annen måte, i det minste litt, men å stramme og forynge ansiktets hud. Og maskefilmen tilberedt av gelatin og aktivert karbon hjelper meg alltid. Endringer følges bokstavelig etter 15 minutter, så jeg anbefaler deg å prøve det.

Vi tilbyr deg samarbeid.

Vårt forskningsselskap fra Berlin utvikler ulike teknologier og instrumenter for foryngelse.

Som en del av et forskningsprosjekt med Universitetssykehus Charite har vi utviklet en teknologi og en enhet for effektiv foryngelse.

Dette er en miniature kryoprimer for å lage iskrystaller av spesiell kvalitet og en applikator for bruk i ansiktshudpleie.

Det innovative produktet BIO N 'ICE er laget av BioNice GmbH i Tyskland, og er unikt i sin type, slik at det kan helbrede, vitalisere og oppdatere hud og subkutant vev i ansikt, nakke og hals.

BIO N 'ICE-teknologien og enheten gjenoppretter og forbedrer vitens vital energi, kombinere de fire viktigste anti-aging-prinsippene: kryolift, lys, aktive stoffer og mekanisk virkning.

Prosedyren bruker en utviklet metode basert på fotohypothermia og har til formål å senke temperaturen og eksponering for lys av en viss frekvens i et lokalt område av kroppen for å oppnå en terapeutisk effekt på vev og organer.

På grunn av effekten av dosed cold, er det mulig ikke bare å introdusere visse aktive stoffer inn i vevet, men også for å forbedre mikrosirkulasjonen betydelig i dette området av ansiktet eller kroppen.

Hver av disse oppførte metodene har lenge vært brukt over hele verden - i Anti-Age-terapi, spesielt for å eliminere rynker, gjenopprette normal pigmentering, glatt arrvev, for vaskulære problemer og akne.

BIO N 'ICE-teknologien er et utmerket alternativ til mesoterapi, det kan også brukes hjemme. BIO N 'ICE påvirker intensivt huden og subkutan vev, øker permeabiliteten i huden, forbedrer mikrosirkulasjonen i vaskulærsengen; sikrer penetrasjon av aktive stoffer i sine dype lag og fører til aktivering av alle fysiologiske prosesser i huden.

Metoden gir en stabil foryngende, rehabiliterende effekt og forlenger effekten av andre kosmetiske prosedyrer.
Teknologiens unikhet ligger i det faktum at bruken av BIO N 'ICE-apparatet i kombinasjon med de aktive komponentene som utgjør is gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på en ikke-invasiv måte, noe som er spesielt viktig for pasienter som har kontraindikasjoner til invasive metoder.

Hvis du er interessert i samarbeid, skriv til oss og vi vil sende flere materialer.

Michael Zisser
Bionice GmbH, Berlin

Kjøpt nylig. Simulatoren er veldig godt modellert på de anatomiske egenskapene til ansiktsmuskulaturen og passer lett i munnen. Lulu Ultra er laget av veldig fin silikon, som hverken har lukt eller noen uregelmessigheter, noe som er et klart pluss! Etter de første klassene med Lulu, bare 10-15 minutter, innså jeg at en person kan være så lei av trening som hennes ben! Så langt en måned har gått, legger jeg ikke merke til noe, men folk rundt meg sier at jeg på en eller annen måte har blitt forandret og blitt finere. Så jeg vil jobbe videre med meg selv med Lulu-simulatoren. Og forresten er veldig kompakt (et lite rundt sak med Lula inni), kan du ta med deg på ferie.

Ingen dietter, du ødelegger huden din! Bare et balansert kosthold kan oppnå elastisk, vakker hud! Lavt fett (omega 3-6-9, animalsk fett), vitaminer, hyaluronsyre (jeg bruker 150 mg kapsler) - for å hjelpe deg!

Her er det riktig skrevet i artikkelen, hvis du gjør prosedyrer med masker 2-3 ganger i uken, så vil effekten bli veldig bra. Noen ganger er det selvfølgelig ikke nok tid til dette, men hvis du ikke er lat, kan du se bra ut uten å besøke salonger. Algana maskermineral med myoxynol har svært gode foryngelser og alginatmasker generelt har gode egenskaper, jeg anbefaler deg å ta hensyn til dem.

sørg for å drikke (.) drikke koenzyme q10, dette er det som hjelper hver celle så lenge som mulig å jobbe. Kjøp Evalar anti-linjal, dette er et svært kraftig anti-aging middel. Og kursene glemmer ikke propivta et par ganger i året.

Ansikts- og kroppsforyngelse hjemme

Hver kvinne drømmer om å være vakker og ung så lenge som mulig, og utseendet på de første rynkene kan forstyrre selv den mest selvsikker og sterke dame, men en tid kommer når huden begynner å bli gammel - dette er en helt naturlig prosess.

Fuktighet opphører i lang tid i huden, subkutant fett blir blabby, og så blir ansiktet sløvt, og kroppen taper sin tone, og kvinner er klare til å gjøre alt for å gjenopprette friskhet og skjønnhet.

Noen vender seg til plastikkirurger, men prosessen med vevstramming kan neppe betraktes som foryngelse, men tilsynelatende ser problemet ut til å bli løst. noen drikker kosttilskudd - helseprodukter, og dette er flott hvis de er trygge og effektive; Mange kvinner besøker skjønnhetssalonger, men ikke alle kan gjøre dette regelmessig, og en positiv effekt kan bare oppnås hvis disse besøkene er vanlige. Generelt forsøker vi alle å støtte og bevare skjønnheten på noen måte.

Disse metodene krever ikke bare regelmessighet, men også økonomiske kostnader, og ofte sirkulasjonen lukkes: Når vi ikke har nok penger, utsettes vi selvsorg "for senere". Du bør ikke unne deg slik, for "senere" må du legge mye mer innsats og bruke mye mer tid til å ta opp; Hvis det ikke er mulig å bruke kosmetologistjenester, bruk folkemessige løsninger - de krever også regelmessig bruk, men du vil bruke mye mindre penger og tid. For å gjøre foryngende hjemme masker, wraps, ta bad, etc., trenger du ikke å gå hvor som helst og bruke mye penger på det; Ingrediensene til masker skal imidlertid alltid være friske og naturlige, så de må fortsatt finne og kjøpe.

Folk rettsmidler hudforyngelse

Produkter og urter i folkeoppskrifter for foryngelse brukes svært forskjellige, og de er godt kjent for oss - noen ganger skjønner vi ikke engang at de kan være så mirakuløse.

Hudrensing

Du kan starte hudforyngelse med rensing - forsiktig og grundig renser huden med brunt sukker og papaya skrubbe. Skrell fersk papaya, knead halvt i mush og bland med sukker (½ ts). Påfør blandingen på ansiktet, uten å påvirke området rundt øynene, massasje i sirkulære bevegelser og la igjen i ytterligere 15 minutter. Vask av med varmt vann; huden vil umiddelbart oppdatere og bli mer øm. I stedet for papaya kan du ta jordbær.

Rensekrem eller melk kan erstattes med vegetabilske oljer: druefrøolje, mandel, oliven osv. Den kosmetiske platen fuktes i varmt vann, legger noen dråper olje på det og gni ansiktet gjennom massasjelinjer.

Hjemmekrem for hudforyngelse

God hud forynge hjemmekrem.

Mintkrem: 4-5 ss. knust fersk mynte eller 2 ss. tørk, hell kokende vann (½ l) og kok i 10 minutter. Cool, filter, legg til 1 ts. sitronsaft og eple cider eddik, 2 ss. tinkturer av calendula og 4 ts. Borsalkohol, grundig blandet, helles i en flaske mørkt glass og oppbevares i kjøleskapet. Det er nødvendig å tørke ansiktet med denne lotionen om morgenen og om kvelden - hudfarge vil bli bedre, det blir sunnere og yngre.

Persille lotion er forberedt litt annerledes. Dry (eller fersk knust) blader og røtter av en plante (1 ss) hell et glass kokende vann og varm det i en halv time i et vannbad; insistere time, filtrer og tilsett tørr hvitvin (50-70 g). Tørk ansiktet om morgenen og kvelden.

Masker for hudforyngelse

For å forberede en foryngende maske med urter, må du ta i like deler bladene av linden, jordbær, vinrank, vinrød, plantain; Råvarer blir grundig knust, blandet og helles 4 ss. Blandinger av kokende vann - slik at oppslemmingen oppnås. Når blandingen er avkjølt, blir den påført i 15 minutter på ansikt og nakke; vask av med kaldt vann.

Med juice fra den helbredende hjemmelaget aloe, kan du lage en utmerket foryngende hjemmelaget maske. I en porselen eller glasskopp blandes aloejuiceen (1 spiseskje langtid) med olivenolje (1 ts), og bland blandingen på et pre-dampet ansikt. Etter 15 minutter fjernes masken med en fuktig klut, og en annen påføres på toppen - pisket med ½ ts. salt rå egghvite; hold i 10 minutter, og vask av med avkok av Hypericum eller salvie. Etter masken, bruk din nærende krem.

En veldig nyttig og næringsrik er en maske med en banan, yoghurt (2 ss) og honning (1 ss). Yoghurt og honning blandes med mashedmasse ½ banan, legg vass på ansiktet, hold i 15-20 minutter og vask av med varmt vann.

tilfeldig
artikler

Hermetisert mat. Historien om hermetikk. Hermetisert mat og botulisme. Fordelene og skade på hermetikk. Kvinner nettsted InMoment.ru.

Fasjonable jakker og jakker våren 2016. Kvinner nettsted www.InMoment.ru

Japan. Klima, attraksjoner, alpinanlegg i Japan. Kvinner nettsted www.InMoment.ru.

Drømmer. Profetiske drømmer. Profetiske drømmer

Cellulitt behandling. Varm og kald wraps mot cellulitt. Anti-cellulitt innpakning hjemme.

Effektiv hudforyngelse hjemme

Wilting av huden er en uunngåelig prosess som uunngåelig venter på noen person. Ikke alle kvinner er villige til å klare det. Tross alt gir skjønnhet og ungdom mange til å lykkes, ikke bare i personlig, men også i offentlig eller faglig sfære. Med alder kan du kjempe på forskjellige måter, spesielt høykvalitets kremer og salongprosedyrer. Men noen kvinner har ikke mulighet til å besøke en skjønnhetspleie, de vil bli hjulpet av de tidsprøvde hjemmebaserte metodene. Hvordan forynge huden uten å bruke mye penger på kjøp av dyre kosmetikk? Bruk tipsene som tilbys i denne artikkelen.

Hva skjer i en kvinnes hud etter 40 år


Gjennom årene minker kroppens produksjon av det viktigste kvinnelige hormonet østrogen. Dette påvirker hudens tilstand direkte, det blir dumt, tørt, utslett og andre irritasjoner vises på den. Det subkutane fettlaget er redusert, og som følge av hudtonen og elastisiteten. Etter overgangsalderen faller mengden kollagen kraftig, stoffskiftet forverres, sebaceous og svettekjertlene reduseres. Huden blir veldig tørr, det er ganske merkbare rynker. Fuktighet og næring vil hjelpe hjemmelaget krem ​​med naturlige produkter (honning, egg, melk, mel, frokostblandinger, grønnsaker). Effektiv nærende vegetabilske oljer: jojoba, jasmin, lavendel, shea, avokado og andre. Det er godt å bruke skrubbe fra frø og masse av frukt og bær.


Rynker rundt leppene, som vises nærmere 50 år, ødelegger inntrykket, selv om du setter riktig sminke. Bli kvitt dem, fyll huden med vitaminer og sporstoffer vil hjelpe de samme oljene, så vel som masker med melk, rømme, krem, ryazhenka. Ubehagelige manifestasjoner av aldersrelaterte endringer - aldersposter. De ødelegger utseendet og irriterer derfor mange kvinner. De kan bekjempes ved hjelp av forskjellige bleking masker, valle og hjemmelagde kremer basert på agurk, persille, meieriprodukter.

Å vite hvordan du forynrer huden hjemme, ikke vær lat og forsøm prosedyrene. Omsorg bør være regelmessig, dette er hovedprinsippet for foryngelse. Eldre hud er utarmet og har ikke nok fuktighet. Prøv derfor å drikke minst 2 liter rent vann hver dag. For å oppnå et merkbart resultat med hjemmemedisiner, er det verdt å bruke en integrert tilnærming. Sørg for å være grundig rensende morgen og kveld, ernæring, hydrering, toning, hudbeskyttelse. Av stor betydning er riktig modus for dagen, god søvn, opprettholde en sunn livsstil. Gymnastikk for ansikt og selvmassasje er også effektiv, noe som vil sikre blodstrømmen og forbedre stoffskiftet i problemområder.

Hjemmelagde oppskrifter for hver dag


Ikke alle kvinner vet hvordan de skal forynge ansiktets hud hjemme. Men dette er mulig hvis du bruker effektive oppskrifter og "rette" folkemidlene. Tross alt, å besøke skjønnhetssalonger tar tid og ekstra penger, og kostnaden for hjemmelagde kremer, kremer, peeling og masker er minimal. Du finner mange ingredienser for prosedyrene i kjøleskapet ditt, andre er enkle å kjøpe på apoteket eller nærmeste supermarked.

Riktig rensing - en garanti for godt utseende på huden din.

Forsiktig, men forsiktig rensing er en av de viktigste betingelsene for effektiv omsorg. Det er viktig å bruke myke stoffer som ikke skader og ikke tørker ut den allerede tørre, fading huden. Derfor er midler til alkohol bedre å ekskludere, og du bør ikke bruke såpe. Et godt alternativ for vasking - kokt eller smeltevann. Den har en liten stivhet, så det har ingen skadelig effekt på ansiktet.

House scrubs er effektive for å fjerne støv, svarte flekker og andre forurensninger. Den enkleste sommeren oppskriften vil bidra til å mette huden med vitaminer og mikroelementer. Ta 2 ss rømme, sukker og jordbær eller bringebær. Rør, smør litt, men ikke for hardt, slik at sukkerpartiklene ikke oppløses. Påfør forsiktig ansiktet og masser problemområdene, unngå området rundt øynene, skyll med varmt vann. Ben av bær vil gjøre denne peeling mer effektiv, resultatet vil bli merkbart etter den første prosedyren.

Toning for å forbedre metabolske prosesser

Massasje med isstykker vil øke blodsirkulasjonen, gi en følelse av friskhet og renhet. Is er en ekte "eliksir av ungdom", spesielt hvis den er forberedt på avkok av medisinske urter. Foryngelse på denne måten var veldig populær blant kvinner i ulike aldersgrupper og sosial status tilbake i antikken. Hun elsket slike oppskrifter og keiserinne Catherine den andre, derfor hadde hun mange beundrere før hun var gammel. Det er mulig å ta muskler inn i en tone, mette den med nyttige stoffer, øke elastisiteten og forbedre hudflekten hjemme, ved hjelp av juice av grønnsaker og frukt. Følgende "mirakuløse" urter vil også passe: nese, celandine, kamille, St. John's wort, salvie, streng og andre.

Oppskrift for lat - kutt i terninger frukt, grønnsaker eller bær (druer, jordbær, kiwi, fersken, vannmelon, melon, agurk, paprika, etc.), pakk dem i små poser og legg dem i fryseren. Om morgenen, ta ut en servering og tørk ansiktet og nakken med de frosne gaver av naturen. Din hud vil øyeblikkelig endres, og opplever temperatursvingninger. Tonen hennes kommer tilbake til normal, fordi en slik form for kryoterapi er en fantastisk trening for porer, blodårer og muskler.

Den riktige selvmasseringen av huden

Slike lymfatiske dreneringsmassasje hjelper til med å komme i form på bare 15 minutter, men du må gjøre det regelmessig. Før du begynner, damp ansiktet på badet eller over et vaskevann i 5 minutter. Sett fingertuppene i midten av pannen og strekk den mot templene. Deretter legger du fingrene på nesen og roterer rundt øyenbrynene og deretter langs kanten av nedre øyelokk - tilbake til nesen. Masser forsiktig dine nasolabiale folder med fingertuppene, som om du bruker de eksisterende rynker. For å fjerne den andre haken, plasser tuppen på håndflatene i midten og masser ansikskonturene med jevnbevegelser, og beveg bevegelsene mot ørene. Gjør minst 6 repetisjoner i hver øvelse.

Gymnastikk for å forlenge ungdommen


For å forynge huden hjemme var mer effektiv, bruk treningsstudioet for ansiktsmuskler. Si bokstaven "O", med en innsats som trekker leppene inn i et rør (minst 5 ganger). Lukk øynene dine og roter dem til venstre og høyre (10 ganger i hver retning). Med øynene lukket, senk leppens hjørner så lavt som mulig, noe som viser et trist smil (5 repetisjoner hver dag). For å styrke haken, skyv den fremover, trykk på underkanten til tennene, flytt kjeften i forskjellige retninger (5 ganger daglig). Rotasjonsbevegelser med øynene til høyre og til venstre (5 ganger) vil hjelpe mot rynker i den øvre delen av ansiktet. I dette tilfellet ligger palmer i midten av pannen. Stram den ovale og fjern "loppeknappen" hvis du blåser opp kinnene og hviler i denne posisjonen i 5-7 sekunder. Gjør minst 10 ganger.

Kveldsbehandlinger

Om kvelden er huden mer sliten og følsom, så anti-aging prosedyrer på denne tiden av dagen er bare nødvendig for det. Mandelmelk vil gjenopprette den og fylle den med livskraft. I tillegg har den gode rensegenskaper. Fyll en håndfull mandler med varmt vann og suge i 20-30 minutter. Derefter drenerer vannet, skreller mandelene og hugger dem i kjøttkvern eller blender. Legg til et glass melk, en teskje av hvilken som helst honning, bland og applicer på ansiktet. Vask av etter 10-15 minutter. Denne masken er laget både om morgenen og før sengetid.

Og om natten, fukter huden med ulike fordelaktige oljer. Dogrose, sesam, oliven, rosa, drue, etc. De er effektive når du fjerner sminke med improviserte midler. For å gjøre dette, bruk noen dråper olje på en bomullspute og tørk forsiktig øynene og leppene i en sirkelbevegelse til fullstendig fjerning av kosmetikk.

Fôringsmasker

For å forynge huden i ansiktet ga et konkret resultat, må være tilstede nærende ingredienser. Velprøvd maske med melk, mel og sitronsaft. Varm en liten mengde melk, tilsett 2 ss mel og sitronsaft, rør til en tykk krem ​​og påfør ansiktet i 20 minutter. Vask av med varmt vann uten såpe.

Raske behandlinger - besøk med et strålende ansikt

Hvis du er nødt til å forlate huset, og det er en viktig begivenhet fremover, besøk gjester eller et viktig forretningsmøte, bruk tipsene om rask hudforyngelse. Rist ett eple på en rist, bland gruel med to skjeer honning og hold denne blandingen på ansiktet i 2-5 minutter. Fjern masken med varm oliven eller annen vegetabilsk olje, fukt den med en bomullspute eller serviett.

Enkle anti-aging rettsmidler er frukt, grønnsaker og bær, som brukes på problemområdene i frisk form. Agurk, skiver - klassisk hjemme kosmetologi, bevist av generasjoner av kvinner. Det kan også tilskrives friske jordbær, bringebær, fersken.

Skjønnhetspleie - den beste vennen til kvinner over 40 år

Hjem rettsmidler er best kombinert med profesjonelle prosedyrer. I dag vil skjønnhetssalonger tilby deg en rekke konturplastiske prosedyrer: innføring av hyaluronsyreinnsprøytninger, plasmaløfting, bioforsterkning, mesoterapi, laser resurfacing og mye mer. Slike pleie og restaurering er ganske effektive, ansikts konturene strammes, rynker og andre hudfeil elimineres. Disse prosedyrene har en uttalt foryngende effekt. For å øke effekten i pausene mellom den, bruk tradisjonell kosmetikk, laget med egne hender. Hjemmelagde oppskrifter, samt moderne krem ​​kan brukes til de kvinnene som har kontraindikasjoner til injeksjoner og andre typer konturplastikk.

For å se fantastisk selv i voksen alder, kombinere vanlige og grundige hjemmepleier og salongprosedyrer. Og da vil tiden ikke være tvingende over din skjønnhet og unfading ungdom.

Dessverre er ingen immune mot aldring, men hvordan vil du fortsette å se ung ut. Jeg bruker også fuktighetskremer aktivt og gjør selvmassasje i ansiktsbehandling. Og mer nylig bruker jeg alginatmasker, mest av alt, jeg liker algana maskermineral med myoksynol. Den fukter og fôrer huden godt med gunstige stoffer, samt glatter fine rynker. Og legg til at du trenger å elske og ta vare på deg selv, så vil du fortsatt se ung og attraktiv i lang tid.

Hvordan effektivt forynge huden

Hver kvinne drømmer om å holde ungdom og skjønnhet i lang tid. Utseendet til rynker er en naturlig og uunngåelig prosess. Men før eller senere tenker kvinner om hvordan å forynge ansiktet. Moderne kosmetologi tilbyr mange salongprosedyrer. Men du kan redusere aldring ved hjelp av hjemmemetoder. Valget av foryngelsesmetode avhenger av ønsket effekt og hastighet av oppnåelsen.

Årsaker til rynker

De første rynker vises i ungdommen. Men i denne alderen forblir huden elastisk på grunn av at kollagenfibrene absorberes godt og beholder fuktighet. Men med alderen blir de mindre, og de mister evnen til å regenerere. Beskyttelsesbarrieren blir tynnere.

Eksterne aldringsfaktorer

Fuktighet er veldig viktig. Hvis det ikke er nok, blir huden dehydrert og eldre raskere. Vind og sol skader også hud. Med sterk vind eller soling, må du beskytte ansiktet ditt med en passende krem. Det er viktig å vaske vann. Det er best å vaske med mineralvann. Kosmetikk for ansiktspleie bør velges i henhold til hudens alder og tilstand.

Interne aspekter

Den største skaden på huden gjør livsstilen til en moderne kvinne. Følgende forhold har stor innvirkning:

 • Stress - Staten har en negativ effekt på huden, noe som gjør den kjedelig.
 • Røyking forårsaker rynker rundt leppene og øynene.
 • Alkohol - forårsaker mest skade. Alkoholmisbruk gjør huden dehydrert, røde flekker og striper vises på den.
 • Søvn - mangel på natts søvn vil umiddelbart påvirke dermis. Under søvn blir cellene fornyet, og hvis denne prosessen ikke er lang nok, har huden ikke tid til å komme seg fullt ut fra de daglige negative effektene.
 • Fysisk aktivitet - Sport fører til at blodet akselererer gjennom kroppens kar, som i stor grad stimulerer prosessen med celleregenerering.

Hjemmelagde metoder for foryngelse

Mange kvinner er sikre på at fornyelsesprosessen krever meget store material- og tidskostnader. Selvfølgelig, hvis en kvinne begynner å ta vare på seg selv for sent, så kan salongbehandlinger bli den eneste veien ut. Men hvis du begynner å ta vare på ansiktet ditt fra en alder av 30 år, kan folkemidlene gjerne hjelpe. Når du bruker dem, kan en kvinne være trygg på komponenternes naturlighet. I tillegg er fordelen med hjemmeprocedurer, det er også en liten kostnad og evnen til å bære dem ut på et passende tidspunkt. Hvis en kvinne har et spørsmål om hvordan å forynge ansiktet hjemme, så er det flere måter.

Massasje for å forbedre blodsirkulasjonen

Det kan utføres både i salongen og hjemme. Massasje forbedrer blodsirkulasjonen og ernæring av hudceller i ansiktet. Selvmassasje bør utføres daglig på massasjelinjer. Hvis du bruker essensielle oljer eller anti-aging krem, vil effekten øke flere ganger. Ved hjelp av massasje kan du bli kvitt ødemer og hudfeller. Hvis du kombinerer massasje med andre anti-aging prosedyrer, kan du oppnå en veldig god effekt på svært kort tid.

Masker - et effektivt verktøy

Masken er den mest effektive metoden for foryngelse. Det er nødvendig å utføre prosedyrer 2-3 ganger i uken, uansett hvilken type hud. Effekten av deres bruk vil bli merkbar veldig snart. I tillegg er det en veldig hyggelig prosess. Resultatet av å bruke masker er åpenbart:

 • ansiktet hud blir jevnt og jevnt;
 • hudfarge vil være naturlig;
 • små rynker vil forsvinne, og de dype vil litt myke og bli mindre merkbare;
 • nye rynker ser langsomere ut;
 • celler blir bedre beskyttet mot skade;
 • huden er mettet med vitaminer og mineraler;
 • ansiktskontur blir klarere.

Masker bør påføres på dampet hud, hvor porene er maksimalt eksponert. Eksponeringstid på huden 15-30 minutter Vask masken fortrinnsvis med mineralvann. Etter 10-15 prosedyrer, må du endre sammensetningen av masken, som i løpet av denne tiden har dermis blitt vant. De vanligste masker for ungdomsfaget er følgende:

 • ølgjær blandet med valle i et forhold på 3: 1;
 • Aloe blader, pre-aged i kjøleskapet i 10 dager, presset juice og 1 ss. l. trenger å legge til fuktighetskrem med 1 ss. l. olivenolje;
 • 1 ss. l. smør, epleauce, honning og eggeplomme;
 • 1 ss. l. bladene av plantain med varmt vann og 1 ts. honning;
 • en blanding av 1 ss. l. agurkpuré, moset svart currant og rømme;
 • Bananpuré med eggeplomme, 1 ts. honning og olivenolje;
 • kokte potetmos.

Masker med gresskarpuré eller olje fungerer godt. Utmerket for rynker olje fra linfrø. Det kan enkelt påføres huden, og kan legges til masker.

For ansiktsforyngelse er det veldig godt å bruke urtemasker. For å gjøre dette, passe blader av jordbær, plantain, yarrow, currants, limes. Fire spiseskjeer av blandingen helles en liten mengde kokende vann. Den resulterende slurry påføres i 15 minutter. Urter gir en veldig rask effekt.

Komprimerer for rensing og foryngelse

Denne prosedyren renser huden perfekt, takket være utvidelsen av porene. Sammensetningen av de riktige komprimeringene gir kort tid for å gi ansiktet ditt et vakkert og strålende utseende:

 • Rose petals. Hell en håndfull kronblade med et glass mineralvann, kom med koking og la avkjøles til en behagelig temperatur.
 • Grønn te. Komprimer fra sterke bryggete terenser og toner.
 • En blanding av urter. 1 ss. l. Legg til 200 ml varmt vann, insister 15 minutter. For denne prosedyren, egnet nettle, salvie, lavendel, viburnum.
 • Rosehip bær eller bjørk knopper. 2 ss. l. Hell 1 ss. kokende vann og insistere 30 min.

Vanligvis blir gaze eller et tynt håndkle impregnert med væske og påført i 20-30 minutter. En veldig god effekt er en komprimering laget av olivenolje.

Utmerkede resultater kan oppnås med kontrasterende kompresser. For å gjøre dette må du forberede varmt og kaldt vann, og påføre ansiktet på vekselvis til det når kroppstemperaturen.

Eteriske oljer mot vanning

De spiller en stor rolle i foryngelse. Naturlige essensielle oljer motvirker effekten av frie radikaler. Bruken av oljer helbreder, forbedrer ernæring, hydrering og rensing av celler.

De beste oljene til ungdommelig hud:

 • Rose. Det toner huden, fjerner alder flekker, regenererer hudceller.
 • Rosmarin. Det fornyer celler og øker blodsirkulasjonen, eliminerer effektivt fine rynker.
 • Geranium. Kvinner over 40 bør foretrekke denne oljen. Passer til sensitiv dermis og bidrar til å returnere elastisitet veldig bra.
 • Rose tree. Dens bruk bremser aldringsprosessen og strammer ansiktets hud.

Oljer kan legges til masker, kremer eller komprimerer. Den beste tiden for slik terapi er kveld, etter at prosedyrene skal huden hvile.

Farmasøytiske preparater for å bevare ungdom

Før du forynger huden din hjemme, må du finne ut hvilke apotekverktøy som kan hjelpe i denne situasjonen. Salver og kremer passer perfekt til rynker og tilbake elastisitet til ansiktets hud:

 • Solkoseril. Salve aktiverer blodsirkulasjonen og akselererer prosessen med regenerering. Det er i stand til å danne kollagenceller. Det går veldig bra med poser under øynene.
 • Lettelse. Dens komponenter bidrar til fornyelse av celler og rengjør puffiness brønnen.
 • Sink salve. Det eliminerer fine linjer og bidrar til UV-beskyttelse. Det er veldig tørr hud, så det bør brukes med fuktighetskrem.
 • Lioton. Dette middelet lindrer hevelse. Det kan til og med brukes under en dagkrem.
 • Panthenol. Den fukter godt og forhindrer utseendet til nye rynker. Utmerket som en maske.
 • Blefarogel. Den inneholder hyaluronsyre og aloe juice. Disse to stoffene gir perfekt glatte rynker.
 • Hyaluronsyre. Dette verktøyet er en naturlig komponent i huden. Den opprettholder vannbalanse og akselererer produksjonen av kollagen. Fraværet av dette stoffet i huden forårsaker tørrhet og flaking. Hyaluronsyre påføres på renset hud og krever ikke skylning.
 • Vitaminer. Deres fravær påvirker dårlig hudtilstand. For å opprettholde det i god stand, trenger du vitamin A og E. De kan brukes som tilsetningsstoffer til mat eller blandes i en krem. Begge metodene brukes vanligvis for å oppnå maksimal effekt.

Har skikkelig hudpleie

Å velge midler for å forynge huden hjemme, må du fokusere på alder, hudtype og tilstand. Med riktig valg blir effekten av foryngelse oppnådd raskt og enkelt. Den store fordelen at hjemmeforyngelse har, er pris og tilgjengelighet. Masker og komprimerer kan gjøres fra det som er tilgjengelig. Det viktigste er å følge noen regler som vil bidra til foryngelse mer effektivt.

 1. Før du utfører en prosedyre, må du grundig rengjøre huden, og enda bedre å dampe den.
 2. Nattkrem skal påføres senest 2 timer før sengetid. Dette forhindrer forekomst av ødemer.
 3. Det må huskes at tørr hud trenger mer rikelig bruk av masker og krem.
 4. Masker og rettsmidler for hudforyngelse bør brukes minst to ganger i uken.
 5. En av de viktigste faktorene for bevaring av ungdommelig hud er drikkegruppen. Trenger å drikke opptil 1,5 liter vann per dag. Å stoppe vanninntaket bør være 3 timer før sengetid.
 6. En veldig viktig er et sunt kosthold. Kostholdet skal inneholde økologisk mat, grønnsaker og frukt. Begrens deg selv er i røkt, saltet mat, men om fastmat å glemme.

En viktig faktor i effektiviteten av enhver prosedyre er dens regularitet. Det viktigste - å velge riktig middel og, om nødvendig, rådføre seg med en skjønnhetspleie.

Maskinvareprosedyrer for langsiktig effekt

Det er tilfeller når hjemmeprosedyrer ikke gir effekt i lang tid. Utgangen vil være salong maskinvare metoder. To av dem er mer egnet for alle aldre:

 • radiobølgeoppheving - effekten oppnås etter første økt og varer svært lang tid;
 • biorevitalisering er en dyp penetrasjon av hyaluronsyre i hudceller, effekten er merkbar fra den første økten, men prosedyren bør følges av kurs.

Hytter er raskere og mer effektive. Men det er også ulemper - det er allergiske reaksjoner, behovet for å gjenopprette huden etter en økt og den høye prisen. Alt dette bidrar til at kvinner velger hjemforyngelse.

Effektive måter å forynge ansiktet hjemme

Det anses å opprettholde huden i godt preparert tilstand og ha et fantastisk blomstrende utseende, er en kostbar nytelse. Faktisk - det er det ikke. For å forhindre og stoppe for tidlig aldring, gjenopprett attraktivitet og tørk av ansiktet i flere år, kan du bruke tilgjengelige midler. Det finnes effektive metoder for å forynge ansiktet hjemme. Bruken av en tekniker vil ikke gi et alvorlig slag mot budsjettet, og samtidig gi et synlig resultat.

Generelle anbefalinger

For å opprettholde et godt preparert ansikt, stopp aldringsprosessen og unngå tidlig forvitring, bør du vite hemmelighetene og følge noen enkle tips:

 • Røyking og alkohol hindrer blodkar, og forårsaker at epidermis får mindre oksygen og næringsstoffer, noe som fører til tap av fuktighet. Dette fører til en nedgang i tonen av flabbhet, dannelsen av rynker, forverring av ansiktsfarge. For å forsinke alder, må du gi opp dårlige vaner.
 • Stress og søvnmangel påvirker huden rundt øynene. Mørke sirkler vises i det nedre øyelokkområdet, dimmen og en slags blåmerker vises. Det er viktig å gi kroppen fullverdig fullverdig søvn og avslapping for å unngå stress. Det er nødvendig å sove på ryggen med en behagelig pute.
 • Solens stråler tørker huden, noe som fører til rask og tidlig koordinering. Før du går ut, er det viktig å bruke verktøy i SPF-filtre i komposisjonen.
 • En person trenger daglig pleie: rensing, fuktighetsgivende, ernæring. For dette kan du bruke profesjonelle eller populære oppskrifter.
 • For å mette epidermis med oksygen, er det nødvendig å trene regelmessig og ta turer. Dette fører til en forbedring av blodsirkulasjonen og stimulering av regenereringsprosesser i kroppen.
 • Epidermis og dermis trenger vann. For å unngå tørrhet, redusere turgor og andre ubehagelige konsekvenser, må du drikke et par liter rent filtrert vann hver dag.

For å opprettholde ungdom og attraktivitet er riktig ernæring nødvendig. Kroppen bør få vitaminer, mineraler, omega flerumettede fettsyrer, protein og andre stoffer som har en positiv effekt på epidermis.

For å oppnå et godt preparert utseende, hjelp ulike prosedyrer som utføres hjemme med en viss frekvens. Alt avhenger av graden av forsømmelse av problemet og de valgte metodene.

Fordelene med hjemmebehandlinger

Bruk av selvfremstilte formuleringer har mange fordeler:

 • Enkelhet. I kjøleskapet og baderomshylleinnehaveren er det ingredienser som kan brukes til å nærme huden og mette de nødvendige stoffene.
 • Sikkerhet. Hjemmet kosmetikk inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer og andre farlige stoffer som påvirker tilstanden av hud og helse generelt. Det er laget på grunnlag av naturlige ingredienser.
 • Convenience. For å utføre manipulasjonene er det ikke nødvendig å gå til salongen, kaste bort tid og bli distrahert fra andre ting. Prosedyrer kan utføres under matlaging, surfing etc.
 • Besparelser. Hjemmelaget kosmetikk - det er billig og rimelig. Ingredienser er kjøpt i en tradisjonell matbutikk og har en lav pris.

Ofte i kjøleskapet lagres restene av mat, som ikke er nok til å forberede et fullt måltid, og kaste dem bort - beklager. For fremstilling av kosmetikk nødvendige ingredienser i en minimumsmengde. Lagrede rester er nok til dette.

Måter å ansiktsbehandling

Det finnes ulike metoder for ansiktsforyngelse tilgjengelig ved folkemessige rettsmidler. Så, du kan lage masker, scrubs, tonics, urte isbiter med medisinske planter i sammensetningen, etc.

Ved oppstart skal det tas hensyn til å rengjøre overflaten av smuss, sebum, sminke grundig.

For å gjøre dette, bruk olivenolje, druefrøolje eller annen grønnsak. I tillegg er en skrubbe basert på honning, jordbær, surkrem brukt til å fjerne stratum corneum.

Rester av rester blir fjernet med mineralvann. Det anbefales ikke å vaske med vanlig væske fra vannforsyningssystemet.

komprimerer

For å utvide porene, fjern sebaceous plugger, tone og øke elastisitet - ulike komprimerer brukes. Den ferdige sammensetningen påføres huden i varm form. Derved oppnås maksimal effektivitet.

Det finnes ulike metoder for å lage kompresser som fremmer foryngelse. For å gjøre dette kan du bruke følgende komponenter:

 • Grønn te. For matlaging trenger du et arkprodukt. Te er nødvendig for å helle kokende vann og avkjøles til en temperatur på 40 grader. Sammensetningen i poser for komprimering er ikke egnet. En teskje te brygges i et glass væske.
 • Kamille. Gresskoker kokende vann. Hell i en termos. La det brygge i 20 minutter. Strain. Bruk varm. Verktøyet toner og beroliger huden. Som et resultat oppretter applikasjonen en følelse av kulhet og renhet. Forberede den nødvendige 1 ts. urter og 250 ml kokende vann.
 • Aloe. Juice planter hælde mineralsk ikke-karbonert vann i forholdet mellom ts / per kopp rent vann.
 • Nype. Tørket bær brygges i kokende vann og infunderes i 30 minutter. For å forberede blandingen trenger du 2 ss. bær i 200 ml vann.
 • Agurk. Vegetabilsk er et universelt anti-aldringsprodukt. Det brukes til å lage tonics, masker og komprimerer. For komprimeringen trenger du juice av en moden frukt, blandet med et glass renset vann uten gass.

Før påføring av kompresjonen, er stoffet ytterligere impregnert med vegetabilsk olje og bare etter det med den resulterende blanding.

For å forbedre ytelsen, etter bruk av varm komprimering, anbefales det å vaske med kaldt vann eller behandle huden din med en isterning. Dette vil bidra til å lukke porene og gi tone.

massasje

For å forynge ansiktet og akselerere blodsirkulasjonen, brukes spesielle massasje teknikker. De bidrar til å stramme muskelrammen, redusere rynker, eliminere bryle og dobbel hake.

Massasjebehandlinger utføres daglig på et passende tidspunkt for en person. Det er imidlertid tilrådelig å gjøre dette om morgenen. Bevegelsene utføres langs massasjelinjer, starter fra pannen og går gradvis til haken. Det er viktig å unngå å strekke huden.

For å eliminere aldersrelaterte endringer kan du bruke det mest enkle og vanlige settet av manipulasjoner:

 • Fingre skal plasseres på nesen. Padsene utøver trykk på overflaten, tegner en slags linje fra midten av pannen til templene, og deretter tilbake, men uten trykk. Prosedyren gjentas 5-7 ganger.
 • Gentle tapping bevegelser er massasje rundt øynene. Utførelsen begynner i øvre øyelokk, hvorpå den beveger seg til den nedre.
 • Bruk indeksfingrene til å lage sirkulære bevegelser i nasolabiale folder. Eksponering utføres til en følelse av varme eller forbrenning oppstår.
 • Trykk langs kontur på underkjeven 7-10 ganger.

I siste etappe utføres en liten tinning. Det er viktig å gjøre det strengt i henhold til de riktige linjene.

masker

Ansiktsmasker - det vanligste middelet for foryngelse. For forberedelsen kan du bruke nesten alle produktene i kjøleskapet.

Så, oftest brukt til denne honning, rømme, egg, gjær, mel og mer.

Før du fortsetter å bruke masken, bør huden rengjøres grundig. Det er tilrådelig å skrubbe og fjerne kåt områder.

Etter at huden er nødvendig for å dampe. For å gjøre dette, en komprimering basert på urter.

Masken påføres på dampet hud. Dette øker effektiviteten og fremmer penetrering av næringsstoffer i de dypere lagene av epidermis. Manipulering anbefales å gjøre om kvelden. Etter at det er holdt, blir en nattkrem påført med et tykt lag.

Ved bruk av masker basert på komponenter som forårsaker allergier, må sammensetningen først testes i et lite område, helst på håndleddet. I fravær avføres reaksjonsblandingen på ansiktet.

Effektive formuleringer

Det er en masse oppskrifter og teknikker for å forynge ansiktets hud hjemme med bruk av ulike masker. Så det anbefales å bruke følgende forbindelser:

 • Juster hudtonen og lys pigmentpunktene vil hjelpe sitronsaft eller fersk agurk. Frukten kan bli revet og satt på ansiktet eller kuttet i tynne sirkler. La i 20-30 minutter. Vask av med vann. Når du bruker sitron, er huden forsynt med vitamin C, som har en antioksidant og regenererende effekt.
 • For å eliminere overdreven tørrhet, brukes en maske med vanlige kokte poteter. Frukten kokes og knyttes til tilstanden av vassel. Massen påføres varm i 15-20 minutter, deretter vaskes av.
 • For å forbedre elastisiteten og normaliseringen av talgkjertlene, brukes en blanding fremstilt av fettkjær, kyllingegg og honning. En teskje honning krever 3 skjeer kefir og protein av ett egg. Komponentene blandes for å danne en homogen masse og påføres ansiktet i 15 minutter. Skyll deretter blandingen med varmt vann.
 • Til 2 ss forvarmet melk tilsetter 5 gram tørr gjær. La det komme i 10 minutter. Rør og påfør sammensetningen på ansiktet. La i 30 minutter. Gjær øker blodsirkulasjonen og stimulerer celledeling, gjenoppbygging av strukturen.

Masker er ikke forberedt på forhånd. Det anbefales at du bare bruker den friske blandingen og ikke lagrer sammensetningen i kjøleskapet i mer enn et par dager.

For å få resultatet, anbefales anti-aging masker å gjenta en eller to ganger i uken. Etter prosedyren brukes ikke dekorative kosmetikk i flere timer.

Masker kan byttes ut.

Du kan lære mer om å bruke produkter basert på hjemmelagde produkter og skjønnhetsoppskrifter ved å se på videoen:

Fordeler ved bruk

Regelmessig bruk av masker til hjemmet har et betydelig antall positive aspekter:

 • Normalisering av sebumproduksjon. Oljeskinn elimineres.
 • Glattende rynker. Små jevn, stor - blir mindre uttalt.
 • Forbedret oval. Det ovale i ansiktet er merkbart strammet, huden blir elastisk, dets elastisitet øker.
 • Fukte. Cellene mottar de aktive stoffene og fuktigheten, noe som fører til utjevning av overflaten, forbedrer turgor.
 • Bli kvitt tørrhet og flak. Følelsen av tetthet og ubehag er eliminert.
 • Forhindre tidlig aldring. Hud, rik på vitaminer og fuktighet, svinner sakte.
 • Regenerering. Som et resultat av eliminering av cornified hud og stimulering av metabolske reaksjoner, dannes celler ganske raskt.
 • Skyggejustering. Masker bidrar til å eliminere hyperpigmentering og forbedre hudfarge.

Ved vanlig bruk av husholdningsprodukter kan bruk av profesjonell kosmetikk minimeres.

Programbegrensninger

Det er viktig å vite ikke bare hemmelighetene til å lage hjemme masker, men også å følge anbefalingene fra profesjonelle dermatologer:

 • For maksimale raske resultater skal masker gjøres 2-3 ganger i uken. Etter en to-måneders syklus må du ta en pause i 4-6 måneder. Videre kan kurset gjentas.
 • Maskerne vaskes av med usaltet mineralvann. Bruk av kranvann anbefales ikke. Den inneholder blekemiddel og andre skadelige komponenter som forverrer tilstanden til epidermis.
 • Allergenbaserte produkter brukes så nøye som mulig. Sammensetningen kan ikke holdes i mer enn 20 minutter.

I nærvær av herpes, eksem, utslett og annen overflateskade fra bruken av slike forbindelser bør midlertidig forlates.

Kontraindikasjoner for bruk er også allergiske reaksjoner, alvorlige nyre- og leversykdommer og blodproppssykdommer.

Farmasøytiske preparater

For å redusere manifestasjonen av aldersrelaterte hudendringer, brukes billige midler som selges i tradisjonelle apotek butikker. Produkter kan løse mange problemer. Det brukes ikke bare for å hindre aldring, men også for å eliminere betennelse, stimulere cellefornyelse, kvitte seg med svulster.

Disse verktøyene inkluderer:

Om hvert av varianterne verdt å nevne separat.

Oljer og syrer

Oljer har en positiv effekt på tone og turgor, forbedrer oval, bidrar til å redusere rynker.

Preparatene anvendes ikke i ren form. 2-5 dråper olje legges til det tradisjonelle pleieproduktet. Den resulterende substansen blir påført overflaten.

For å holde skjønnheten og gjøre ansiktet ung igjen, må du bruke følgende oljer:

 • Fersken. Verktøyet eliminerer overdreven tørrhet og utløser metabolske prosesser i celler.
 • Rosmarin. Sammensetningen øker blodsirkulasjonen, fremmer fremveksten av nye celler, glatter fine rynker.
 • Orange. Oljen metter epidermis med vitamin C, forbedrer nyanse og eliminerer puffiness.
 • Geranium. Planten reduserer rødhet, øker elastisiteten, tillater ikke epidermis å bli gammel.

Ulike syrer returnerer også ungdom. Den mest populære er hyaluronat eller, som det også kalles, hyaluronsyre. Verktøyet bidrar til utviklingen av sitt eget kollagen og beholder fuktighet i cellene. Som et resultat blir huden elastisk.

Produktet brukes ved sengetid. For å forbedre effektiviteten til de brukte mezorollene. Dermed trer syren inn i dermis dype lag.

Du kan forynge ansiktet ditt og returnere friskhet til det med melkesyre. Produktet eliminerer sagging, sagging og fine rynker. Syr gir en oppdatering på mobilnivå.

Kremer og salver

Apoteksalver og kremer hjelper til med å gjenopprette glatt struktur. For dette kan brukes:

 • Heparin salve. Sammensetningen eliminerer mørke merker og puffiness under øynene.
 • Lettelse. Legemidlet brukes primært til behandling av hemorroider. Når produktet påføres ansiktet, fremmer produktet helbredelse og stimulerer celleregenerering.
 • Solkoseril. Salve fremmer dannelsen av kollagen i cellene, forbedrer blodmikrocirkulasjon og metabolske prosesser.
 • Panthenol. Legemidlet eliminerer hudutslett, helbreder og fremmer aktiveringen av metabolisme i cellene.
 • Baby krem. Et produkt som mange urettferdig omgår sin oppmerksomhet, gir næring, beroliger og forynger huden.

Det finnes andre produkter som er basert på vitaminer, essensielle oljer og syrer. Slike produkter har en positiv effekt på ansiktet og har en anti-aging effekt.

Ytterligere måter å forynge ansiktet hjemme

Hjemmelaget anti-aging oppskrifter er ikke i stand til å gi en øyeblikkelig effekt. For å forbedre egenskapene til hudens folkemedisiner må du bruke dem i lang tid.

Men noen ganger er resultatet kreves på kortest mulig tid. For å forynge ansiktet raskt, brukes ulike moderne prosedyrer.

For å gjøre dette kan du ty til følgende kosmetiske prosedyrer:

 • Mesotherapy. Prosedyren bidrar til å gjøre huden ung på bare noen få økter. For å gjøre dette, bruker en tynn nål under huden forskjellige cocktailer. Sammensetningen avhenger av ønsket effekt.
 • Botox injeksjoner. Innføringen av botulinumtoksin reduserer muskelbevegelsen. Muskler slapper av, huden rynker er redusert.
 • Laser foryngelse. Prosedyren innebærer fjerning av det øverste lag av huden. Så stimulert hennes oppdatering. For å få resultatet, er en manipulering nok.
 • Radio bølgeheis. Ansiktet er utsatt for korte og lange radiobølger. Dermed øker blodsirkulasjonen, turgor øker. Effekten er merkbar etter den første prosedyren.

De fleste salongprosedyrer har en rask, varig effekt. For å forbedre ytelsen anbefales det å kombinere hjemmeteknikker med profesjonelle forberedelser og manipulasjoner, behandle overflaten grundig med en krem ​​og overholde generelle anbefalinger for pleie. Som et resultat vil ansiktet i løpet av årene se ut frisk og ung.

Med en integrert tilnærming, blir den ikke eldre og har et fantastisk, strålende utseende.

Ansiktshudforyngelse hjemme er en flott mulighet til å spare penger og tid. I denne prosedyren, ikke forårsake fysisk og psykisk ubehag. En person trenger ikke å lytte til en kosmetologs klager om et hardt liv og utakknemlige kunder, som ofte skjer når man besøker en salong.

Flere Artikler Om Typer Acne