Hver kvinne, uansett hvor elsker mannen sin og takknemlige barn, drømmer om å bevare ungdommen så lenge som mulig.

Men den lumske naturen, dessverre, tar alltid sin.

Og de første nyhetene om aldring er rynkene og flasken i huden på ansikt, nakke og hender.

Hvorfor bør du tenke på å forynge ansiktet ditt hjemme

Uansett hvor vanskelig vi prøver å lure naturen, kan ansiktets hud fortell mye om alderen og livsstilen til en kvinne. Aldringsprosessen kan ikke stoppes, selv om forskere jobber hardt med dette. Men det er mange måter å bevare ungdommen i ansiktets hud og minimere konsekvensene av miljøets skadelige virkninger, underernæring, stress og kronisk søvnmangel.

La oss se hvorfor huden er aldrende, og hvilke faktorer påvirker denne prosessen. Den første rynkerpiken merker i en tidlig alder. Disse er etterligne rynker, som vises på grunn av at ansiktsmuskulaturen strekker seg over tidens elastiske fibre i huden. I en øm alder forblir huden elastisk på grunn av at kollagenfibre kan absorbere og beholde fuktighet. Akk, i løpet av årene blir kollagenfibrene mindre og beholder mengden fuktighet som trengs, de kan ikke gjøre det. I sin tur mister det øverste laget av huden sin evne til å regenerere. Beskyttelsesbarrieren, som beskytter huden mot aggressive miljøfaktorer, blir tynnere. En sterk vind tørker huden, den er dekket med vekter. Og støvet som bæres av vinden, setter seg på huden, og forhindrer normal pusting. Fuktighet er også viktig. Ved lav fuktighet er huden dehydrert, ved høy - det blir fet.

Men disse er alle faktorer som vi heller ikke kan påvirke i det hele tatt, eller vi påvirker bare ubetydelig. Men den største skaden på huden vår, vi gjør selvstendig. Døm for deg selv:

• Langvarig stress har en negativ effekt på huden, noe som gjør den kjedelig;

• Tidlige rynker rundt leppene og øynene kan være et resultat av røyking;

• Alkohol forårsaker uopprettelig skade på huden. Det forårsaker dehydrering av huden og utseendet på røde striper på den. En lever som lider av alkohol viser umiddelbart utilfredshet på huden.

• Ansiktets hud liker ikke lang soling, og resultatet er tidlig forkjøling.

Samtidig, hvis en kvinne nøye overvåker tilstanden til hennes hud, fjerner sminke fra henne om natten, utfører fuktighetsgivende og nærende prosedyrer, så holder ansiktet ungt ikke så vanskelig som det virker.

• Først av alt, fokus på hvordan og hvor mye du sover. Under søvn dannes nye celler og huden fornyes. Om mulig, begrens ikke deg selv i en drøm.

• Ikke vær lat for å spille sport. Sport akselererer blodkar, inkludert huden, stimulerer gjenopprettingsprosessen. Ja, og stress bidrar til å fjerne.

• Drikk rikelig med vann for å fjerne giftstoffer og andre stoffer som er skadelige for kroppen.

• Følg enkle prosedyrer for å forynge ansiktet ditt hjemme.

Noen "FOR" for å lære å forynge ansiktet ditt hjemme

Når man merker de første rynkene, føler enhver kvinne ikke de hyggeligste følelsene. Og de kjører bare noen til depresjon og tvinger dem til å kjøre til en kosmetisk butikk eller enda verre, til en kosmetisk kirurg. Hvis du har lurt på hvordan du forynger huden din hjemme, så har du allerede sett i speilet de første tegn på aldring. Til å begynne med, må du huske at å begynne å ta vare på ansiktets hud i 30 år er for sent. Hun trenger å bli renset, næret og fuktet fra sin ungdom. Det er ikke nødvendig å kjøpe merkede produkter til dette, det er mulig å lage dem hjemme.

Hvorfor hjemme? Hvis bare fordi det ikke er vanskelig å lage forskjellige skrubber og masker. Ingrediensene til dem finner du alltid i eget kjøkken og i førstehjelpsutstyret. En skje honning, som er liten på kaken, men det er synd å kaste den bort, en dråpe essensiell olje på bunnen av flasken, et halvt glass melk. Som nonsens, men bland alt sammen - allerede en nyttig ansiktsmaske. Og du vil alltid være sikker på sin naturlighet. Nei du E, konsentrater og fargestoffer. Og lommeboken lider ikke. Alt du trenger for å lage kosmetikk til hjemmet, billig og rimelig.

Etter å ha forstått årsakene til aldring og fordelene med hjemme kosmetikk, vender vi oss til spørsmålet om hvordan du kan forynge ansiktet ditt hjemme.

Enkle regler: hvordan du forynger ansiktet ditt hjemme

Det første trinnet til hudforyngelse er å drikke nok vann. Ytterligere arbeid med foryngelse er redusert til to prinsipper: forebygging av aldring og korrigering av tegn på forfall som allerede har oppstått.

For profylakse er det nødvendig å gjennomgå kostholdet og legge til fiber til det, vitaminer (spesielt vitamin A), karoten. For å holde huden myk, kan du tørke den med isbiter. Og når du går utendørs i solfylt vær, er det å foretrekke å bruke et beskyttelsesmiddel til huden.

For å eliminere de første tegn på aldring av huden, kan du bruke masker, scrubs, gommazhi og tonics laget hjemme fra naturlige ingredienser. Slike kosmetiske produkter vil bidra til å forynge ansiktet, og prosedyren for forberedelse, anvendelse og den resulterende effekten vil gi mye glede.

Hvordan forynge ansiktet ditt hjemme? Enkelt enkelt!

Det er mange oppskrifter av ulike masker og ansiktsskrubb på Internett. Velge en som tilfredsstiller hudens behov, bli styrt av hudtype, tilstedeværelse av allergiske reaksjoner og alder.

Før du bruker noen masker, rengjør huden grundig av sminke og urenheter. Deretter damp det med en urte-komprimering. Og bare etter det gjelder masken du liker. Og om morgenen og om kvelden forsøk å vaske ikke med vann fra springen, men mineralvann.

• Druefrøolje, oliven eller mandelolje er flott for å fjerne sminke. Påfør litt olje på en bomullspute og fjern sminke i en sirkelbevegelse. Skift en skitten plate med en ny, til du fjerner alle sminkefargene.

• For å rense huden kan du bruke en skrubbe med rømme, sukker og jordbær eller bringebær. Du trenger 2-3 skjeer av alle ingrediensene. Bland dem grundig og bruk på ansikt, massasje og forlate. Etter 10 minutter skylles med vann.

• For foryngelse kan du bruke en agurk. Påfør det i noen minutter, slik at huden er mettet med fuktighet og vitaminer. Agurk kan erstattes av bær av bringebær eller jordbær.

• For å bevare ungdommen vil et eple som er kokt i melk, hjelpe. Det er nødvendig å male det kokte eplet i en mush, og deretter på ansiktet og hold det i 20-25 minutter.

• For tørr hud som krever foryngelse, passende poteter. Det er nødvendig å koke det, taket til en puree-lignende tilstand og bruke på ansiktet i 20 minutter.

• For fet hud som krever foryngelse, egnet maske med kefir, honning og egg. Legg til en skje full av honning og egghvite til tre ts kefir. Slå og applicer på huden i ikke mer enn 20 minutter.

Påfør alle masker bare på kinden, haken og pannen. Og etter å ha fjernet masken, prøv å ikke bruke fargekosmetikk i minst et par timer. For å føle den synlige effekten, følg prosedyren to eller tre måneder. Og ikke lagre hjemmelagde masker lenge i kjøleskapet.

Ungdomshuden er kortvarig. Å utføre i det minste noen av de ovennevnte prosedyrene, vil bidra til å utvide den, og du vil se attraktiv ut i lang tid.

Hva er effektiv for ansiktsforyngelse hjemme?

Innholdet

Mange moderne kvinner kan ikke forestille seg livet uten en slik prosedyre som ansiktsforyngelse. Ansiktshuden etter å ha oppnådd en viss alder begynner å bli gammel - det mister fuktighet, tarniserer og reduserer subkutan fett. Som et resultat dannes rynker. Derfor er det så viktig for hver kvinne å gjennomføre ansiktsforyngelse i tide, fordi alle drømmer om å være vakker og godt preparert. Ansiktsforyngelse kan gjøres på forskjellige måter - enten i salongen eller hjemme. Ansiktsforyngelse hjemme betyr oppskrifter som vanligvis bruker ulike naturlige og naturlige rettsmidler. Slike oppskrifter gir positive og raske resultater.

Masker for ansiktsforyngelse hjemme

Herb Oppskrift

Ansiktsforyngelse med urter kan utføres ved hjelp av følgende maske. Det er nødvendig å ta blader av jordbær, plantain, yarrow, currant, linden. Slip og bland. Deretter 4 ss. blandingen er fylt med en liten mengde varmt vann. Resultatet skal være en elendighet. Det skal brukes i 15 minutter på nakken og ansiktet. En slik maske for ansiktsforyngelse hjemme gir et raskt resultat.

Melk oppskrift

I litt varm melk legg til et par spiseskjeer mel. Konsistensen av blandingen skal være lik surkrem. Gyllen er lagt til det - alt er rørt og påført ansiktet. Etter 20 minutter skal den vaskes med vann, som tilsatt sitronsaft. Takket være denne oppskriften når ansiktsforyngelsen sin maksimale effekt.

Potetoppskrift

Ansiktsforyngelse ved hjelp av poteter vil hjelpe de med tørr hud. For å gjøre dette, kok poteter og mos. Det påføres ansiktet med varmt i 20 minutter. Vask av med varmt vann. Resultatet av en slik maske blir kvitt fine rynker.

Protein oppskrift

Kyllingprotein er pisket inn i et sterkt skum. Det legger til 1 ts. honning og 2 ts mel. Alt er knead og påført huden i 20 minutter. Deretter vaskes det av med varmt vann. En slik oppskrift på ansiktsforyngelse hjemme gjør at du raskt og enkelt kan bli kvitt ansiktsrynker og forbedre hudfargen.

Honning oppskrift

Med hjelp av ansiktsmasker med honning til foryngelse, kan du oppnå en fantastisk effekt. Først kan du lage en maske med honning og kanel. For å gjøre dette, ta disse to ingrediensene i et 1: 1-forhold. Du kan legge til 1 ts. olivenolje. Hold det til ca 20 minutter.

Effektiv maske med honning og egg. Trenger å ta 1 kyllingegg og 1 ts. honning. En homogen masse påføres i 15 minutter og vaskes av med kaldt vann. For det tredje, en maske med honning og sitron som glatter fint rynker. Ta 1 ts. honning og 2 ts sitronsaft eller masse. Blandingen vaskes med kaldt vann. Lignende oppskrifter for hudforyngelse kan brukes av alle kvinner, siden ingrediensene er tilgjengelige for alle.

Dermed er ansiktsforyngelsen hjemme avhengig av oppskrifter og midler.

Farmasøytiske oljer for foryngelse

For å oppnå effektiv ansiktsforyngelse med farmasøytiske preparater, er det nødvendig å studere hvilke spesifikke oljer som kan brukes og hvordan de påvirker huden.

Rose olje

Det gjenoppretter celler, korrigerer ansikts konturer, glatter rynker, gjør huden mer elastisk, eliminerer alder flekker, toner fading hud. Bruk et slikt farmasøytisk preparat for ansiktsforyngelse som følger - 3-5 dråper olje blir tilsatt til en tonic eller krem.

Rosemary olje

Det fremmer cellefornyelse og øker blodsirkulasjonen, så vel som perfekt bekjemper de minste rynker. Rosemary oljemaske skal påføres i 40 minutter.

Geranium olje

Geranium er et fytostrogen. Spesielt er det verdt å være oppmerksom på oljen fra dette anlegget for kvinner som har nådd 40 år. Det vil bidra til å gjenopprette elastisitet og ungdommelighet i ansiktet. Et slikt middel er egnet for ansiktshudforyngelse av en sensitiv type. Det anbefales å legge det til fettkrem og bruk denne blandingen som en maske. Det er satt på ansikt i 30 minutter, og fjern rester av serviett eller håndkle.

Melkesyre

Dens effekt er å forny cellene, noe som er spesielt viktig for fading hud. Melkesyre fornyer skitten hud og glatter små rynker. Det kan legges til krem, peeling eller tonic. Hvis syren er tilsatt til krem ​​eller vann, trenger den 20%, og hvis i peeling kan du legge opp til 80%.

Rosewood olje

Bruk av stoffet for foryngelse av ansiktets hud i form av palisanderolje gjør at du kan stramme huden og senke aldringsprosessen. Den blandes med krem ​​og påføres som komprimering. Påfør konsistensen til huden og la den stå i 30 minutter.

Hyaluronsyre

Et slikt verktøy som hyaluronsyre i ansiktsforyngelse kan spille en positiv rolle. Først av alt skyldes dette at det er et naturlig element i vevet i menneskekroppen. Hyaluronsyre aktiverer prosessene for kollagenproduksjon og opprettholder optimal vannbalanse. Når kroppen mangler hyaluronsyre, får huden et tørt utseende, flak og blir bleknet.

Hyaluronsyre brukes som følger.

- det fortynnes i varmt vann og lar seg svulme. Den viskøse konsistensen av hyaluronsyre påføres huden, forrenset.

Hyaluronsyre kan brukes på to måter:

 • Dekk hele overflaten av ansiktet;
 • Gjelder kun på problemområder.

Hyaluronsyremaske trenger ikke å vaskes. På huden som er behandlet med denne løsningen, må du bruke anti-aging krem.

vitaminer

Ofte kommer problemene med rask vanning av huden på grunn av mangel på vitaminer og næringsstoffer. Derfor, før du bruker dyre anti-aging medisiner, er det verdt å drikke et kurs av vitaminer.

I dag selger apoteket mange typer og former for utgivelser av disse stoffene. Når ansiktsforyngelse, vitamin E og A spiller en viktig rolle. Det er best å bruke oljekapsler. De kan brukes som et selvstendig middel, og blandes i kremen. Samtidig med kapslene av ekstern bruk anbefales det å ta vitaminer innvendig. Vanligvis går kurset et tiår i måneden.

Salve og ansiktsforyngende krem

I tillegg til komponentene i moderne kosmetikk, kan farmasøytiske preparater, inkludert spesielle salver, også komme inn i kampen for foryngelse.

Salve Soloseryl

Det bidrar til aktivering av blodsirkulasjon og metabolisme i vev, dannelse av kollagen og absorpsjon av oksygen i huden, samt akselererer regenereringsprosessene. Den beste metode for behandling er behandling før du sovner problemområder. Som krem ​​under øynene anbefales det å bruke annenhver dag.

Relief og heparin salve

Reliefsalve inneholder haiolje, som fremmer hudcellefornyelse. Heparin salve fjerner puffiness og mørke flekker under øynene. Det anbefales å bruke disse salver hver dag to ganger.

Sink salve

Det beskytter huden perfekt mot ultrafiolett stråling og eliminerer små rynker. Siden sink kan tørke huden, som et selvstendig middel, er det ikke verdt å bruke salve. Det beste alternativet er en fuktighetskrem og sink salve. Det er nødvendig å bruke det med det tynneste laget og kun på problemområder.

Gel lioton

Dette er en av de beste midler for huden, som har en tendens til hevelse. Det brukes ofte enten som en base for dagkrem eller som en maske.

panthenol

Det øker regenerering av huden inne i cellene og forbedrer metabolske prosesser. Dette apotek verktøyet for ansiktsforyngelse kan brukes som en krem ​​for natten, og som en maske. Det anbefales å bruke Panthenol en uke 2 ganger.

Cream Curiosin og Blefarogel

Effektiv hyaluronsyre er tilstede i Curiosin. Slike foryngelse av huden med hyaluronsyre er en utmerket erstatning for natt og dagkrem. Blefarogel er aloe aloe og hyaluronsyre. Disse viktigste aktive ingrediensene gjør en utmerket jobb med å jevne ut rynker og fukter huden.

Funksjoner av hjem foryngelse

Med ansiktsforyngelse hjemme, blir raske resultater lett oppnådd. Dette er utvilsomt en hyggelig prosess.

Ansiktsforyngelse har flere fordeler:

 • peeling, scrubs og masker for ansiktsforyngelse kan enkelt forberedes av deg selv;
 • Midler er ofte utarbeidet fra komponenter som er på kjøkkenet til ethvert hjem;
 • peeling og masker for ansiktsforyngelse, som er forberedt i forholdene til huset, er helt naturlige;
 • slike produkter inneholder ikke stabilisatorer og konserveringsmidler, og er derfor helt trygge for kvinners helse.

Den utvilsomt fordelen at hjemmeforyngelse besitter, er prisøkonomi. Midler som er tilberedt hjemme, reduserer budsjettet betydelig. Tross alt er ansiktsforyngelse ved hjelp av salongprosedyrer ganske dyrt.

For å oppnå rask foryngelse av ansiktet hjemme må du være oppmerksom på kostholdet ditt. Ved hjelp av vitaminer og mineraler som finnes i frukt og grønnsaker, kan du forbedre tilstanden til huden betydelig. Så i sitrus er det mye vitamin C, i druer - gruppe B, og i olivenolje - A og E.

Men i hvert fall, for foryngelse av ansiktet hjemme, må du bruke folkemedisiner og spesialiserte oppskrifter.

Dermed er foryngelse av ansiktets og nakkenes hjemmebruk ganske mulig. Effekten av vanlige prosedyrer vil være positiv og rask nok. Men i alle fall er det best å først konsultere en skjønnhetspleie.

Effektive måter å forynge ansiktet hjemme

Det anses å opprettholde huden i godt preparert tilstand og ha et fantastisk blomstrende utseende, er en kostbar nytelse. Faktisk - det er det ikke. For å forhindre og stoppe for tidlig aldring, gjenopprett attraktivitet og tørk av ansiktet i flere år, kan du bruke tilgjengelige midler. Det finnes effektive metoder for å forynge ansiktet hjemme. Bruken av en tekniker vil ikke gi et alvorlig slag mot budsjettet, og samtidig gi et synlig resultat.

Generelle anbefalinger

For å opprettholde et godt preparert ansikt, stopp aldringsprosessen og unngå tidlig forvitring, bør du vite hemmelighetene og følge noen enkle tips:

 • Røyking og alkohol hindrer blodkar, og forårsaker at epidermis får mindre oksygen og næringsstoffer, noe som fører til tap av fuktighet. Dette fører til en nedgang i tonen av flabbhet, dannelsen av rynker, forverring av ansiktsfarge. For å forsinke alder, må du gi opp dårlige vaner.
 • Stress og søvnmangel påvirker huden rundt øynene. Mørke sirkler vises i det nedre øyelokkområdet, dimmen og en slags blåmerker vises. Det er viktig å gi kroppen fullverdig fullverdig søvn og avslapping for å unngå stress. Det er nødvendig å sove på ryggen med en behagelig pute.
 • Solens stråler tørker huden, noe som fører til rask og tidlig koordinering. Før du går ut, er det viktig å bruke verktøy i SPF-filtre i komposisjonen.
 • En person trenger daglig pleie: rensing, fuktighetsgivende, ernæring. For dette kan du bruke profesjonelle eller populære oppskrifter.
 • For å mette epidermis med oksygen, er det nødvendig å trene regelmessig og ta turer. Dette fører til en forbedring av blodsirkulasjonen og stimulering av regenereringsprosesser i kroppen.
 • Epidermis og dermis trenger vann. For å unngå tørrhet, redusere turgor og andre ubehagelige konsekvenser, må du drikke et par liter rent filtrert vann hver dag.

For å opprettholde ungdom og attraktivitet er riktig ernæring nødvendig. Kroppen bør få vitaminer, mineraler, omega flerumettede fettsyrer, protein og andre stoffer som har en positiv effekt på epidermis.

For å oppnå et godt preparert utseende, hjelp ulike prosedyrer som utføres hjemme med en viss frekvens. Alt avhenger av graden av forsømmelse av problemet og de valgte metodene.

Fordelene med hjemmebehandlinger

Bruk av selvfremstilte formuleringer har mange fordeler:

 • Enkelhet. I kjøleskapet og baderomshylleinnehaveren er det ingredienser som kan brukes til å nærme huden og mette de nødvendige stoffene.
 • Sikkerhet. Hjemmet kosmetikk inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer og andre farlige stoffer som påvirker tilstanden av hud og helse generelt. Det er laget på grunnlag av naturlige ingredienser.
 • Convenience. For å utføre manipulasjonene er det ikke nødvendig å gå til salongen, kaste bort tid og bli distrahert fra andre ting. Prosedyrer kan utføres under matlaging, surfing etc.
 • Besparelser. Hjemmelaget kosmetikk - det er billig og rimelig. Ingredienser er kjøpt i en tradisjonell matbutikk og har en lav pris.

Ofte i kjøleskapet lagres restene av mat, som ikke er nok til å forberede et fullt måltid, og kaste dem bort - beklager. For fremstilling av kosmetikk nødvendige ingredienser i en minimumsmengde. Lagrede rester er nok til dette.

Måter å ansiktsbehandling

Det finnes ulike metoder for ansiktsforyngelse tilgjengelig ved folkemessige rettsmidler. Så, du kan lage masker, scrubs, tonics, urte isbiter med medisinske planter i sammensetningen, etc.

Ved oppstart skal det tas hensyn til å rengjøre overflaten av smuss, sebum, sminke grundig.

For å gjøre dette, bruk olivenolje, druefrøolje eller annen grønnsak. I tillegg er en skrubbe basert på honning, jordbær, surkrem brukt til å fjerne stratum corneum.

Rester av rester blir fjernet med mineralvann. Det anbefales ikke å vaske med vanlig væske fra vannforsyningssystemet.

komprimerer

For å utvide porene, fjern sebaceous plugger, tone og øke elastisitet - ulike komprimerer brukes. Den ferdige sammensetningen påføres huden i varm form. Derved oppnås maksimal effektivitet.

Det finnes ulike metoder for å lage kompresser som fremmer foryngelse. For å gjøre dette kan du bruke følgende komponenter:

 • Grønn te. For matlaging trenger du et arkprodukt. Te er nødvendig for å helle kokende vann og avkjøles til en temperatur på 40 grader. Sammensetningen i poser for komprimering er ikke egnet. En teskje te brygges i et glass væske.
 • Kamille. Gresskoker kokende vann. Hell i en termos. La det brygge i 20 minutter. Strain. Bruk varm. Verktøyet toner og beroliger huden. Som et resultat oppretter applikasjonen en følelse av kulhet og renhet. Forberede den nødvendige 1 ts. urter og 250 ml kokende vann.
 • Aloe. Juice planter hælde mineralsk ikke-karbonert vann i forholdet mellom ts / per kopp rent vann.
 • Nype. Tørket bær brygges i kokende vann og infunderes i 30 minutter. For å forberede blandingen trenger du 2 ss. bær i 200 ml vann.
 • Agurk. Vegetabilsk er et universelt anti-aldringsprodukt. Det brukes til å lage tonics, masker og komprimerer. For komprimeringen trenger du juice av en moden frukt, blandet med et glass renset vann uten gass.

Før påføring av kompresjonen, er stoffet ytterligere impregnert med vegetabilsk olje og bare etter det med den resulterende blanding.

For å forbedre ytelsen, etter bruk av varm komprimering, anbefales det å vaske med kaldt vann eller behandle huden din med en isterning. Dette vil bidra til å lukke porene og gi tone.

massasje

For å forynge ansiktet og akselerere blodsirkulasjonen, brukes spesielle massasje teknikker. De bidrar til å stramme muskelrammen, redusere rynker, eliminere bryle og dobbel hake.

Massasjebehandlinger utføres daglig på et passende tidspunkt for en person. Det er imidlertid tilrådelig å gjøre dette om morgenen. Bevegelsene utføres langs massasjelinjer, starter fra pannen og går gradvis til haken. Det er viktig å unngå å strekke huden.

For å eliminere aldersrelaterte endringer kan du bruke det mest enkle og vanlige settet av manipulasjoner:

 • Fingre skal plasseres på nesen. Padsene utøver trykk på overflaten, tegner en slags linje fra midten av pannen til templene, og deretter tilbake, men uten trykk. Prosedyren gjentas 5-7 ganger.
 • Gentle tapping bevegelser er massasje rundt øynene. Utførelsen begynner i øvre øyelokk, hvorpå den beveger seg til den nedre.
 • Bruk indeksfingrene til å lage sirkulære bevegelser i nasolabiale folder. Eksponering utføres til en følelse av varme eller forbrenning oppstår.
 • Trykk langs kontur på underkjeven 7-10 ganger.

I siste etappe utføres en liten tinning. Det er viktig å gjøre det strengt i henhold til de riktige linjene.

masker

Ansiktsmasker - det vanligste middelet for foryngelse. For forberedelsen kan du bruke nesten alle produktene i kjøleskapet.

Så, oftest brukt til denne honning, rømme, egg, gjær, mel og mer.

Før du fortsetter å bruke masken, bør huden rengjøres grundig. Det er tilrådelig å skrubbe og fjerne kåt områder.

Etter at huden er nødvendig for å dampe. For å gjøre dette, en komprimering basert på urter.

Masken påføres på dampet hud. Dette øker effektiviteten og fremmer penetrering av næringsstoffer i de dypere lagene av epidermis. Manipulering anbefales å gjøre om kvelden. Etter at det er holdt, blir en nattkrem påført med et tykt lag.

Ved bruk av masker basert på komponenter som forårsaker allergier, må sammensetningen først testes i et lite område, helst på håndleddet. I fravær avføres reaksjonsblandingen på ansiktet.

Effektive formuleringer

Det er en masse oppskrifter og teknikker for å forynge ansiktets hud hjemme med bruk av ulike masker. Så det anbefales å bruke følgende forbindelser:

 • Juster hudtonen og lys pigmentpunktene vil hjelpe sitronsaft eller fersk agurk. Frukten kan bli revet og satt på ansiktet eller kuttet i tynne sirkler. La i 20-30 minutter. Vask av med vann. Når du bruker sitron, er huden forsynt med vitamin C, som har en antioksidant og regenererende effekt.
 • For å eliminere overdreven tørrhet, brukes en maske med vanlige kokte poteter. Frukten kokes og knyttes til tilstanden av vassel. Massen påføres varm i 15-20 minutter, deretter vaskes av.
 • For å forbedre elastisiteten og normaliseringen av talgkjertlene, brukes en blanding fremstilt av fettkjær, kyllingegg og honning. En teskje honning krever 3 skjeer kefir og protein av ett egg. Komponentene blandes for å danne en homogen masse og påføres ansiktet i 15 minutter. Skyll deretter blandingen med varmt vann.
 • Til 2 ss forvarmet melk tilsetter 5 gram tørr gjær. La det komme i 10 minutter. Rør og påfør sammensetningen på ansiktet. La i 30 minutter. Gjær øker blodsirkulasjonen og stimulerer celledeling, gjenoppbygging av strukturen.

Masker er ikke forberedt på forhånd. Det anbefales at du bare bruker den friske blandingen og ikke lagrer sammensetningen i kjøleskapet i mer enn et par dager.

For å få resultatet, anbefales anti-aging masker å gjenta en eller to ganger i uken. Etter prosedyren brukes ikke dekorative kosmetikk i flere timer.

Masker kan byttes ut.

Du kan lære mer om å bruke produkter basert på hjemmelagde produkter og skjønnhetsoppskrifter ved å se på videoen:

Fordeler ved bruk

Regelmessig bruk av masker til hjemmet har et betydelig antall positive aspekter:

 • Normalisering av sebumproduksjon. Oljeskinn elimineres.
 • Glattende rynker. Små jevn, stor - blir mindre uttalt.
 • Forbedret oval. Det ovale i ansiktet er merkbart strammet, huden blir elastisk, dets elastisitet øker.
 • Fukte. Cellene mottar de aktive stoffene og fuktigheten, noe som fører til utjevning av overflaten, forbedrer turgor.
 • Bli kvitt tørrhet og flak. Følelsen av tetthet og ubehag er eliminert.
 • Forhindre tidlig aldring. Hud, rik på vitaminer og fuktighet, svinner sakte.
 • Regenerering. Som et resultat av eliminering av cornified hud og stimulering av metabolske reaksjoner, dannes celler ganske raskt.
 • Skyggejustering. Masker bidrar til å eliminere hyperpigmentering og forbedre hudfarge.

Ved vanlig bruk av husholdningsprodukter kan bruk av profesjonell kosmetikk minimeres.

Programbegrensninger

Det er viktig å vite ikke bare hemmelighetene til å lage hjemme masker, men også å følge anbefalingene fra profesjonelle dermatologer:

 • For maksimale raske resultater skal masker gjøres 2-3 ganger i uken. Etter en to-måneders syklus må du ta en pause i 4-6 måneder. Videre kan kurset gjentas.
 • Maskerne vaskes av med usaltet mineralvann. Bruk av kranvann anbefales ikke. Den inneholder blekemiddel og andre skadelige komponenter som forverrer tilstanden til epidermis.
 • Allergenbaserte produkter brukes så nøye som mulig. Sammensetningen kan ikke holdes i mer enn 20 minutter.

I nærvær av herpes, eksem, utslett og annen overflateskade fra bruken av slike forbindelser bør midlertidig forlates.

Kontraindikasjoner for bruk er også allergiske reaksjoner, alvorlige nyre- og leversykdommer og blodproppssykdommer.

Farmasøytiske preparater

For å redusere manifestasjonen av aldersrelaterte hudendringer, brukes billige midler som selges i tradisjonelle apotek butikker. Produkter kan løse mange problemer. Det brukes ikke bare for å hindre aldring, men også for å eliminere betennelse, stimulere cellefornyelse, kvitte seg med svulster.

Disse verktøyene inkluderer:

Om hvert av varianterne verdt å nevne separat.

Oljer og syrer

Oljer har en positiv effekt på tone og turgor, forbedrer oval, bidrar til å redusere rynker.

Preparatene anvendes ikke i ren form. 2-5 dråper olje legges til det tradisjonelle pleieproduktet. Den resulterende substansen blir påført overflaten.

For å holde skjønnheten og gjøre ansiktet ung igjen, må du bruke følgende oljer:

 • Fersken. Verktøyet eliminerer overdreven tørrhet og utløser metabolske prosesser i celler.
 • Rosmarin. Sammensetningen øker blodsirkulasjonen, fremmer fremveksten av nye celler, glatter fine rynker.
 • Orange. Oljen metter epidermis med vitamin C, forbedrer nyanse og eliminerer puffiness.
 • Geranium. Planten reduserer rødhet, øker elastisiteten, tillater ikke epidermis å bli gammel.

Ulike syrer returnerer også ungdom. Den mest populære er hyaluronat eller, som det også kalles, hyaluronsyre. Verktøyet bidrar til utviklingen av sitt eget kollagen og beholder fuktighet i cellene. Som et resultat blir huden elastisk.

Produktet brukes ved sengetid. For å forbedre effektiviteten til de brukte mezorollene. Dermed trer syren inn i dermis dype lag.

Du kan forynge ansiktet ditt og returnere friskhet til det med melkesyre. Produktet eliminerer sagging, sagging og fine rynker. Syr gir en oppdatering på mobilnivå.

Kremer og salver

Apoteksalver og kremer hjelper til med å gjenopprette glatt struktur. For dette kan brukes:

 • Heparin salve. Sammensetningen eliminerer mørke merker og puffiness under øynene.
 • Lettelse. Legemidlet brukes primært til behandling av hemorroider. Når produktet påføres ansiktet, fremmer produktet helbredelse og stimulerer celleregenerering.
 • Solkoseril. Salve fremmer dannelsen av kollagen i cellene, forbedrer blodmikrocirkulasjon og metabolske prosesser.
 • Panthenol. Legemidlet eliminerer hudutslett, helbreder og fremmer aktiveringen av metabolisme i cellene.
 • Baby krem. Et produkt som mange urettferdig omgår sin oppmerksomhet, gir næring, beroliger og forynger huden.

Det finnes andre produkter som er basert på vitaminer, essensielle oljer og syrer. Slike produkter har en positiv effekt på ansiktet og har en anti-aging effekt.

Ytterligere måter å forynge ansiktet hjemme

Hjemmelaget anti-aging oppskrifter er ikke i stand til å gi en øyeblikkelig effekt. For å forbedre egenskapene til hudens folkemedisiner må du bruke dem i lang tid.

Men noen ganger er resultatet kreves på kortest mulig tid. For å forynge ansiktet raskt, brukes ulike moderne prosedyrer.

For å gjøre dette kan du ty til følgende kosmetiske prosedyrer:

 • Mesotherapy. Prosedyren bidrar til å gjøre huden ung på bare noen få økter. For å gjøre dette, bruker en tynn nål under huden forskjellige cocktailer. Sammensetningen avhenger av ønsket effekt.
 • Botox injeksjoner. Innføringen av botulinumtoksin reduserer muskelbevegelsen. Muskler slapper av, huden rynker er redusert.
 • Laser foryngelse. Prosedyren innebærer fjerning av det øverste lag av huden. Så stimulert hennes oppdatering. For å få resultatet, er en manipulering nok.
 • Radio bølgeheis. Ansiktet er utsatt for korte og lange radiobølger. Dermed øker blodsirkulasjonen, turgor øker. Effekten er merkbar etter den første prosedyren.

De fleste salongprosedyrer har en rask, varig effekt. For å forbedre ytelsen anbefales det å kombinere hjemmeteknikker med profesjonelle forberedelser og manipulasjoner, behandle overflaten grundig med en krem ​​og overholde generelle anbefalinger for pleie. Som et resultat vil ansiktet i løpet av årene se ut frisk og ung.

Med en integrert tilnærming, blir den ikke eldre og har et fantastisk, strålende utseende.

Ansiktshudforyngelse hjemme er en flott mulighet til å spare penger og tid. I denne prosedyren, ikke forårsake fysisk og psykisk ubehag. En person trenger ikke å lytte til en kosmetologs klager om et hardt liv og utakknemlige kunder, som ofte skjer når man besøker en salong.

Hvordan effektivt forynge huden

Hver kvinne drømmer om å holde ungdom og skjønnhet i lang tid. Utseendet til rynker er en naturlig og uunngåelig prosess. Men før eller senere tenker kvinner om hvordan å forynge ansiktet. Moderne kosmetologi tilbyr mange salongprosedyrer. Men du kan redusere aldring ved hjelp av hjemmemetoder. Valget av foryngelsesmetode avhenger av ønsket effekt og hastighet av oppnåelsen.

Årsaker til rynker

De første rynker vises i ungdommen. Men i denne alderen forblir huden elastisk på grunn av at kollagenfibrene absorberes godt og beholder fuktighet. Men med alderen blir de mindre, og de mister evnen til å regenerere. Beskyttelsesbarrieren blir tynnere.

Eksterne aldringsfaktorer

Fuktighet er veldig viktig. Hvis det ikke er nok, blir huden dehydrert og eldre raskere. Vind og sol skader også hud. Med sterk vind eller soling, må du beskytte ansiktet ditt med en passende krem. Det er viktig å vaske vann. Det er best å vaske med mineralvann. Kosmetikk for ansiktspleie bør velges i henhold til hudens alder og tilstand.

Interne aspekter

Den største skaden på huden gjør livsstilen til en moderne kvinne. Følgende forhold har stor innvirkning:

 • Stress - Staten har en negativ effekt på huden, noe som gjør den kjedelig.
 • Røyking forårsaker rynker rundt leppene og øynene.
 • Alkohol - forårsaker mest skade. Alkoholmisbruk gjør huden dehydrert, røde flekker og striper vises på den.
 • Søvn - mangel på natts søvn vil umiddelbart påvirke dermis. Under søvn blir cellene fornyet, og hvis denne prosessen ikke er lang nok, har huden ikke tid til å komme seg fullt ut fra de daglige negative effektene.
 • Fysisk aktivitet - Sport fører til at blodet akselererer gjennom kroppens kar, som i stor grad stimulerer prosessen med celleregenerering.

Hjemmelagde metoder for foryngelse

Mange kvinner er sikre på at fornyelsesprosessen krever meget store material- og tidskostnader. Selvfølgelig, hvis en kvinne begynner å ta vare på seg selv for sent, så kan salongbehandlinger bli den eneste veien ut. Men hvis du begynner å ta vare på ansiktet ditt fra en alder av 30 år, kan folkemidlene gjerne hjelpe. Når du bruker dem, kan en kvinne være trygg på komponenternes naturlighet. I tillegg er fordelen med hjemmeprocedurer, det er også en liten kostnad og evnen til å bære dem ut på et passende tidspunkt. Hvis en kvinne har et spørsmål om hvordan å forynge ansiktet hjemme, så er det flere måter.

Massasje for å forbedre blodsirkulasjonen

Det kan utføres både i salongen og hjemme. Massasje forbedrer blodsirkulasjonen og ernæring av hudceller i ansiktet. Selvmassasje bør utføres daglig på massasjelinjer. Hvis du bruker essensielle oljer eller anti-aging krem, vil effekten øke flere ganger. Ved hjelp av massasje kan du bli kvitt ødemer og hudfeller. Hvis du kombinerer massasje med andre anti-aging prosedyrer, kan du oppnå en veldig god effekt på svært kort tid.

Masker - et effektivt verktøy

Masken er den mest effektive metoden for foryngelse. Det er nødvendig å utføre prosedyrer 2-3 ganger i uken, uansett hvilken type hud. Effekten av deres bruk vil bli merkbar veldig snart. I tillegg er det en veldig hyggelig prosess. Resultatet av å bruke masker er åpenbart:

 • ansiktet hud blir jevnt og jevnt;
 • hudfarge vil være naturlig;
 • små rynker vil forsvinne, og de dype vil litt myke og bli mindre merkbare;
 • nye rynker ser langsomere ut;
 • celler blir bedre beskyttet mot skade;
 • huden er mettet med vitaminer og mineraler;
 • ansiktskontur blir klarere.

Masker bør påføres på dampet hud, hvor porene er maksimalt eksponert. Eksponeringstid på huden 15-30 minutter Vask masken fortrinnsvis med mineralvann. Etter 10-15 prosedyrer, må du endre sammensetningen av masken, som i løpet av denne tiden har dermis blitt vant. De vanligste masker for ungdomsfaget er følgende:

 • ølgjær blandet med valle i et forhold på 3: 1;
 • Aloe blader, pre-aged i kjøleskapet i 10 dager, presset juice og 1 ss. l. trenger å legge til fuktighetskrem med 1 ss. l. olivenolje;
 • 1 ss. l. smør, epleauce, honning og eggeplomme;
 • 1 ss. l. bladene av plantain med varmt vann og 1 ts. honning;
 • en blanding av 1 ss. l. agurkpuré, moset svart currant og rømme;
 • Bananpuré med eggeplomme, 1 ts. honning og olivenolje;
 • kokte potetmos.

Masker med gresskarpuré eller olje fungerer godt. Utmerket for rynker olje fra linfrø. Det kan enkelt påføres huden, og kan legges til masker.

For ansiktsforyngelse er det veldig godt å bruke urtemasker. For å gjøre dette, passe blader av jordbær, plantain, yarrow, currants, limes. Fire spiseskjeer av blandingen helles en liten mengde kokende vann. Den resulterende slurry påføres i 15 minutter. Urter gir en veldig rask effekt.

Komprimerer for rensing og foryngelse

Denne prosedyren renser huden perfekt, takket være utvidelsen av porene. Sammensetningen av de riktige komprimeringene gir kort tid for å gi ansiktet ditt et vakkert og strålende utseende:

 • Rose petals. Hell en håndfull kronblade med et glass mineralvann, kom med koking og la avkjøles til en behagelig temperatur.
 • Grønn te. Komprimer fra sterke bryggete terenser og toner.
 • En blanding av urter. 1 ss. l. Legg til 200 ml varmt vann, insister 15 minutter. For denne prosedyren, egnet nettle, salvie, lavendel, viburnum.
 • Rosehip bær eller bjørk knopper. 2 ss. l. Hell 1 ss. kokende vann og insistere 30 min.

Vanligvis blir gaze eller et tynt håndkle impregnert med væske og påført i 20-30 minutter. En veldig god effekt er en komprimering laget av olivenolje.

Utmerkede resultater kan oppnås med kontrasterende kompresser. For å gjøre dette må du forberede varmt og kaldt vann, og påføre ansiktet på vekselvis til det når kroppstemperaturen.

Eteriske oljer mot vanning

De spiller en stor rolle i foryngelse. Naturlige essensielle oljer motvirker effekten av frie radikaler. Bruken av oljer helbreder, forbedrer ernæring, hydrering og rensing av celler.

De beste oljene til ungdommelig hud:

 • Rose. Det toner huden, fjerner alder flekker, regenererer hudceller.
 • Rosmarin. Det fornyer celler og øker blodsirkulasjonen, eliminerer effektivt fine rynker.
 • Geranium. Kvinner over 40 bør foretrekke denne oljen. Passer til sensitiv dermis og bidrar til å returnere elastisitet veldig bra.
 • Rose tree. Dens bruk bremser aldringsprosessen og strammer ansiktets hud.

Oljer kan legges til masker, kremer eller komprimerer. Den beste tiden for slik terapi er kveld, etter at prosedyrene skal huden hvile.

Farmasøytiske preparater for å bevare ungdom

Før du forynger huden din hjemme, må du finne ut hvilke apotekverktøy som kan hjelpe i denne situasjonen. Salver og kremer passer perfekt til rynker og tilbake elastisitet til ansiktets hud:

 • Solkoseril. Salve aktiverer blodsirkulasjonen og akselererer prosessen med regenerering. Det er i stand til å danne kollagenceller. Det går veldig bra med poser under øynene.
 • Lettelse. Dens komponenter bidrar til fornyelse av celler og rengjør puffiness brønnen.
 • Sink salve. Det eliminerer fine linjer og bidrar til UV-beskyttelse. Det er veldig tørr hud, så det bør brukes med fuktighetskrem.
 • Lioton. Dette middelet lindrer hevelse. Det kan til og med brukes under en dagkrem.
 • Panthenol. Den fukter godt og forhindrer utseendet til nye rynker. Utmerket som en maske.
 • Blefarogel. Den inneholder hyaluronsyre og aloe juice. Disse to stoffene gir perfekt glatte rynker.
 • Hyaluronsyre. Dette verktøyet er en naturlig komponent i huden. Den opprettholder vannbalanse og akselererer produksjonen av kollagen. Fraværet av dette stoffet i huden forårsaker tørrhet og flaking. Hyaluronsyre påføres på renset hud og krever ikke skylning.
 • Vitaminer. Deres fravær påvirker dårlig hudtilstand. For å opprettholde det i god stand, trenger du vitamin A og E. De kan brukes som tilsetningsstoffer til mat eller blandes i en krem. Begge metodene brukes vanligvis for å oppnå maksimal effekt.

Har skikkelig hudpleie

Å velge midler for å forynge huden hjemme, må du fokusere på alder, hudtype og tilstand. Med riktig valg blir effekten av foryngelse oppnådd raskt og enkelt. Den store fordelen at hjemmeforyngelse har, er pris og tilgjengelighet. Masker og komprimerer kan gjøres fra det som er tilgjengelig. Det viktigste er å følge noen regler som vil bidra til foryngelse mer effektivt.

 1. Før du utfører en prosedyre, må du grundig rengjøre huden, og enda bedre å dampe den.
 2. Nattkrem skal påføres senest 2 timer før sengetid. Dette forhindrer forekomst av ødemer.
 3. Det må huskes at tørr hud trenger mer rikelig bruk av masker og krem.
 4. Masker og rettsmidler for hudforyngelse bør brukes minst to ganger i uken.
 5. En av de viktigste faktorene for bevaring av ungdommelig hud er drikkegruppen. Trenger å drikke opptil 1,5 liter vann per dag. Å stoppe vanninntaket bør være 3 timer før sengetid.
 6. En veldig viktig er et sunt kosthold. Kostholdet skal inneholde økologisk mat, grønnsaker og frukt. Begrens deg selv er i røkt, saltet mat, men om fastmat å glemme.

En viktig faktor i effektiviteten av enhver prosedyre er dens regularitet. Det viktigste - å velge riktig middel og, om nødvendig, rådføre seg med en skjønnhetspleie.

Maskinvareprosedyrer for langsiktig effekt

Det er tilfeller når hjemmeprosedyrer ikke gir effekt i lang tid. Utgangen vil være salong maskinvare metoder. To av dem er mer egnet for alle aldre:

 • radiobølgeoppheving - effekten oppnås etter første økt og varer svært lang tid;
 • biorevitalisering er en dyp penetrasjon av hyaluronsyre i hudceller, effekten er merkbar fra den første økten, men prosedyren bør følges av kurs.

Hytter er raskere og mer effektive. Men det er også ulemper - det er allergiske reaksjoner, behovet for å gjenopprette huden etter en økt og den høye prisen. Alt dette bidrar til at kvinner velger hjemforyngelse.

Hvordan forynge huden raskt: effektive metoder

Forynge ansiktets hud kan være presserende ved hjelp av ulike metoder, teknikker, som ved bruk av folkemidlene, og ved hjelp av de nyeste salongprosedyrene. Valget av teknikk og metode for foryngelse avhenger av hvor raskt effekten er og på nivået av rynkeutjevning (liten ansiktsbehandling eller dyp senil).

Folk rettsmidler for akutt foryngelse

Folk rettsmidler vanligvis trenger tid for å oppnå en foryngende effekt ved hjelp av enkle manipulasjoner med ansiktets hud. Men det finnes også slike midler som viser løfteeffekt etter noen gjentakelser.

Hjemmelaget masker for ansiktsforyngelse

De populære metodene for rynkeutjevning og hudforbedring inkluderer:

Ulike typer masker;

Mange variasjoner av glattende massasje teknikker;

Kontrasterende med avkok

Uavhengig bruk av essensielle oljer og kremer for foryngelse.

Men hvilken av disse passer best for presserende rynkeutjevning? Tross alt er det nødvendig å finne en universell måte å nære huden på, fremme regenerering, glatt selv de dypeste rynker og fjern pigmentering.

Hvordan bare forynge huden i ansiktet? Du kan snarest gjøre dette ved hjelp av folkemessige rettsmidler:

masker

Hvis du utfører komplekse masker flere ganger i uka, så vil løfteeffekten bli merkbar i løpet av denne tiden. Men for rask foryngelse er det behov for universelle og litt aggressive ingredienser: rå poteter, bryggergær, meieriprodukter, honning.

Maskoppskrift:

Brygger gjær blandet med ostemasse (3: 1 forhold), gjelder etter 1 dag, gjenta 7 dager.

I tillegg kan du bruke brus blandet med flytende såpe, og neste dag bruker du en maske revet poteter. Resultatet vil også bli merkbart etter 7 dager.

Kontrast med urte avkok

massasje

Ved å bruke essensiell olje av mandel eller anti-aging krem ​​som grunnlag for massasje, kan du forynge ansiktets dermis uten mye innsats. Haster og effektivitet av prosedyren - nesten et bevist faktum. Det er nødvendig hver dag å gjøre glattebevegelser fra midten av ansiktet til sidene, fra topp til halslinje.

Kombinere massasje med bruk av anti-aging krem ​​og daglig bruk av nærende, rensende masker, kan du oppnå et utmerket resultat på kort tid.

vasking

Mange jenter gjør kontrastvask om morgenen for å forynge huden. Men denne metoden er ikke rask, det er ganske forebyggende. Men fortsatt avkok av urter (kamille, sitronmelisse, rosenblad) kan forbedre hudtilstanden.

I tillegg til den vanlige vasken kan dekoder fryses, og is kan brukes som en kryoforyngelse hjemme. I kombinasjon med andre metoder har isen en ganske stor løfteeffekt.

Andre metoder for umiddelbar utjevning av rynker

Hvis folkemessige rettsmidler virker i en uke eller to, kan salongprosedyrer redusere antallet rynker, aldersplassene i bare 1-2 prosedyrer, betydelig. Denne metoden er ikke egnet for hver jente, det er ulike kontraindikasjoner, men det er så mange forskjellige prosedyrer som velges individuelt.

Hvordan forynge huden ved hjelp av salongprosedyrer, og oppnå et bra resultat raskt:

Radiobølgeoppheving

Fra første søknad er resultatet allerede merkbart, noe som gjør denne foryngelsen veldig rask og enkel. Effekten fortsetter i lang tid, noe som også er en fordel i forhold til tradisjonelle foryngelser.

Bio-revitalisering

Foryngelse ved hjelp av dyp penetrasjon av syre i lagene i ansiktshuden vil også bidra til å forynge ansiktets hud ganske raskt. Resultatet er også synlig etter 1 søknad, men du må passere kurs. Behandlingstilbud velges av leger, individuelt for hver jente.

Anti-aging kremer i kombinasjon med masker og massasje bidrar til å oppnå langvarige resultater.

Selvfølgelig er salongprosedyrene raskere, effekten av dem varer lenge, men samtidig er kostnadene fra 3.000 rubler per mottak, og noen ganger er det nødvendig å gjennomføre mer enn 5 behandlingsprosedyrer i en økt. Derfor velger mange mennesker fortsatt folkemidlene.

De bidrar til å forynge huden på ansiktet og for å oppnå et langt og presserende resultat av anti-aging kremer. For eksempel, Nature Siberika basert på snøklatonia eller SnailMe basert på svart slim slim. Prisen på slike kremer er mye mindre enn salongprosedyrer, og de er svært velegnet til akutt ansiktsforyngelse. Og hvis kombinert med masker og massasje, kan du enkelt oppnå et langvarig resultat.

6 KOMMENTARER

Faktisk, på hverdager er det rett og slett ingen tid for deg selv. Derfor, bare i helgene klarer jeg å sette bort et minutt slik at det i det minste på en eller annen måte, i det minste litt, men å stramme og forynge ansiktets hud. Og maskefilmen tilberedt av gelatin og aktivert karbon hjelper meg alltid. Endringer følges bokstavelig etter 15 minutter, så jeg anbefaler deg å prøve det.

Vi tilbyr deg samarbeid.

Vårt forskningsselskap fra Berlin utvikler ulike teknologier og instrumenter for foryngelse.

Som en del av et forskningsprosjekt med Universitetssykehus Charite har vi utviklet en teknologi og en enhet for effektiv foryngelse.

Dette er en miniature kryoprimer for å lage iskrystaller av spesiell kvalitet og en applikator for bruk i ansiktshudpleie.

Det innovative produktet BIO N 'ICE er laget av BioNice GmbH i Tyskland, og er unikt i sin type, slik at det kan helbrede, vitalisere og oppdatere hud og subkutant vev i ansikt, nakke og hals.

BIO N 'ICE-teknologien og enheten gjenoppretter og forbedrer vitens vital energi, kombinere de fire viktigste anti-aging-prinsippene: kryolift, lys, aktive stoffer og mekanisk virkning.

Prosedyren bruker en utviklet metode basert på fotohypothermia og har til formål å senke temperaturen og eksponering for lys av en viss frekvens i et lokalt område av kroppen for å oppnå en terapeutisk effekt på vev og organer.

På grunn av effekten av dosed cold, er det mulig ikke bare å introdusere visse aktive stoffer inn i vevet, men også for å forbedre mikrosirkulasjonen betydelig i dette området av ansiktet eller kroppen.

Hver av disse oppførte metodene har lenge vært brukt over hele verden - i Anti-Age-terapi, spesielt for å eliminere rynker, gjenopprette normal pigmentering, glatt arrvev, for vaskulære problemer og akne.

BIO N 'ICE-teknologien er et utmerket alternativ til mesoterapi, det kan også brukes hjemme. BIO N 'ICE påvirker intensivt huden og subkutan vev, øker permeabiliteten i huden, forbedrer mikrosirkulasjonen i vaskulærsengen; sikrer penetrasjon av aktive stoffer i sine dype lag og fører til aktivering av alle fysiologiske prosesser i huden.

Metoden gir en stabil foryngende, rehabiliterende effekt og forlenger effekten av andre kosmetiske prosedyrer.
Teknologiens unikhet ligger i det faktum at bruken av BIO N 'ICE-apparatet i kombinasjon med de aktive komponentene som utgjør is gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på en ikke-invasiv måte, noe som er spesielt viktig for pasienter som har kontraindikasjoner til invasive metoder.

Hvis du er interessert i samarbeid, skriv til oss og vi vil sende flere materialer.

Michael Zisser
Bionice GmbH, Berlin

Kjøpt nylig. Simulatoren er veldig godt modellert på de anatomiske egenskapene til ansiktsmuskulaturen og passer lett i munnen. Lulu Ultra er laget av veldig fin silikon, som hverken har lukt eller noen uregelmessigheter, noe som er et klart pluss! Etter de første klassene med Lulu, bare 10-15 minutter, innså jeg at en person kan være så lei av trening som hennes ben! Så langt en måned har gått, legger jeg ikke merke til noe, men folk rundt meg sier at jeg på en eller annen måte har blitt forandret og blitt finere. Så jeg vil jobbe videre med meg selv med Lulu-simulatoren. Og forresten er veldig kompakt (et lite rundt sak med Lula inni), kan du ta med deg på ferie.

Ingen dietter, du ødelegger huden din! Bare et balansert kosthold kan oppnå elastisk, vakker hud! Lavt fett (omega 3-6-9, animalsk fett), vitaminer, hyaluronsyre (jeg bruker 150 mg kapsler) - for å hjelpe deg!

Her er det riktig skrevet i artikkelen, hvis du gjør prosedyrer med masker 2-3 ganger i uken, så vil effekten bli veldig bra. Noen ganger er det selvfølgelig ikke nok tid til dette, men hvis du ikke er lat, kan du se bra ut uten å besøke salonger. Algana maskermineral med myoxynol har svært gode foryngelser og alginatmasker generelt har gode egenskaper, jeg anbefaler deg å ta hensyn til dem.

sørg for å drikke (.) drikke koenzyme q10, dette er det som hjelper hver celle så lenge som mulig å jobbe. Kjøp Evalar anti-linjal, dette er et svært kraftig anti-aging middel. Og kursene glemmer ikke propivta et par ganger i året.

Flere Artikler Om Typer Acne