For 5 år siden, glede huden deg med et friskt og strålende utseende, og nå har rynker blitt merkbar? Det første spørsmålet som bekymrer en kvinne er hvordan å forynge ansiktet ditt hjemme? Det er kjent at hudpleie skal starte så tidlig som mulig og gjøre det gjennom livet. Ikke alle kvinner har råd til å besøke elite skjønnhetssalonger eller plastikkirurgi. Men det er hjemmelagde skjønnhetsrecept, ingrediensene som finnes i noen vertinne eller i nærmeste apotek.

Kvinnen vil komme til hjelp av kosmetikk: serum, tonics, masker, kremer, lotioner, eksfolierende stoffer. Noen av dem bør velges avhengig av alder og hudtype.

Så svaret på det vanskelige spørsmålet - hvordan å forynge ansiktet ditt hjemme?

Olivenolje er grunnleggende, og det er uunnværlig i ansiktets ansikt, som det nærer, fukter og helbreder huden.

Oljer og antioksidanter

Med utseendet på de første rynkene, anbefales det å bruke kosmetikk som nøytraliserer effekten av frie radikaler. Sistnevnte er dannet i huden under påvirkning av ultrafiolette stråler, og de trenger inn i dermis dype lag og påskynder aldringsprosessen dramatisk. Derfor trenger du kosmetikk som inneholder antioksidanter, de mest kjente som anses å være vitamin E og C.

For å forynge ansiktet, anbefales det å inkludere naturlige oljer i sammensetningen av husholdningsmasker:

 • drue frø;
 • havtorn;
 • olivenolje;
 • fersken;
 • avokado;
 • hvetekim;
 • Jojoba.

Den mest effektive for foryngelse betraktes som en kombinasjon av base og essensiell olje. For eksempel kan du legge til et par dråper essensiell olje (patchouli, sandeltre, neroli) til noen av de listede basoljene. For å forbedre hudtone, med essensiell olje av jasmin og grønn te blandes med ferskenolje (eller druefrøolje). Alle disse verktøyene skal brukes på ansikt og nakke i løpet av kvelden, samtidig som de renses.

Ikke gå til sengs umiddelbart etter at du har brukt olje, vent 15 minutter og slett ansiktet med en serviet for å fjerne rester.

Fruktsyrer i ansiktet er ikke nødvendigvis aggressive kjemikalier, fordi de finnes i frisk frukt og bær.

Frukt syre

Hvis du leter etter svaret på spørsmålet om hvordan du forynger huden din, kommer fruktsyrer til redning. Disse stoffene aktiverer prosessen med naturlig hudfornyelse, fyller cellene med fuktighet og dermed glatter fint rynker. Fruktsyrer exfolierer ved å fjerne gamle epidermale celler. Dette lar deg mette vevet med oksygen og aktivere metabolske prosesser. Ved å virke på ytre lag av huden, er det mulig hjemme å påvirke de dypere lagens funksjon.

Bruk fruktsyrer, du kan bruke hjemme peeling hud. Fruktmasker holder i 10-20 minutter, etter deres påføring bør du føle en liten prikken eller prikken.

Eksempler på hjemmelagde fruktsyremasker

 1. Med druer og currants. Kryss 3 ss. skjeer med rødbærbærbær og 1 ss. en skje med druer. Påfør blandingen på ren hud i 10 minutter.
 2. Ananasmaske Ananasmasse (ca. 100 gram), bland med en teskje honning og samme mengde havremel. Vask masken av ansiktet ditt om en kvart time.
 3. Oransje maske. Legg litt honning i appelsinjuice og masse og fordel massen på ansiktet. Etter 10 minutter, fjern fruktmassen fra huden.
 4. Med sitronsaft. Til en spiseskje olivenolje legges 1 teskje sitronsaft og 1 ss rosefiskolje. Massen oppvarmes litt i et vannbad og legges på ansiktet i 5 minutter.

I tillegg til ansiktsforyngelse kan du hente krem ​​med fruktsyrer i butikken.

Retinoider kan "presses" til hudcellene på forskjellige måter: ved hjelp av vitaminer, spising av bestemte matvarer eller bruk av gulrotsmasker

retinoider

Såkalte vitamin A-derivater, som bidrar til produksjon av kollagen og elastan. Disse strukturene gir ungdom og elastisitet i huden. Bruken av retinoider gjør at du kan forsinke utseendet på nye rynker og glatte ut eksisterende folder. Den lave molekylvekten av vitamin A gjør det mulig å trenge inn i de dypere lagene i huden og akselerere dannelsen av nye celler. Eiere av moden hud bør velge kosmetikk som inneholder retinoider.

For å forynge ansiktet hjemme, kan du legge 1-2 dråper vitamin A til masker, som selges i apotek kalt retinolpalmitat, Aevit eller retinoisk salve. For å gjøre effekten mer merkbar bør ekstern bruk av retinol kombineres med bruk av produkter som inneholder store mengder vitamin A. Røde og gule paprika, gulrøtter, smør, lever, egg og fiskeolje er de viktigste kildene til retinol.

Gulrot masker for foryngelse hjemme

 • Gni gulrøtter på en fin rist, klem saften og bland med havregryn til konsistensen av rømme, legg til litt olivenolje og la på ansiktet i 20 minutter. Hvis ønskelig, legg til en eggeplomme til blandingen.
 • En teskje gulrotjuice er blandet med eggeplomme og en spiseskje krem. Vask av en slik maske med varm vegetabilsk olje.

For å forynge ansiktets hud blir vitamin A tilsatt kosmetikk helt til slutt etter preparatet. Det er bedre å gjøre dette om kvelden og i små doser, og betaler mest oppmerksomhet til mer trengende områder i ansiktet. Etter 2 ukers bruk blir fine rynker glattet, og i en måned - dypere.

Hercules er en verdig "hjelper" i ansiktet foryngelse, spesielt i kombinasjon med smør og melk

masker

De beste produktene for ansiktsforyngelse er eggeplomme, honning, olivenolje, havregryn, aloe, agurker. Disse produktene strammer og oppdaterer ansiktet, glatter ut eksisterende rynker og beskytter huden mot fading.

 1. Honning maske. Sett 2 ts honning i en mos, revet fra et lite eple. Varm olivenoljen i en separat bolle. I løpet av 3 minutter, bruk honning-epleblandingen, og tørk deretter huden med olje.
 2. Hercules Mask 10 gram kornblanding skal knuses i en kaffekvern, legg til en spiseskje av hvilken som helst baseolje og et glass varm melk. Denne massen er fordelt på ansikt, nakke og decollete. Etter 20 minutter, vask av og påfør en fuktighetskrem.
 3. Gjærmaske. En spiseskje gjær gnidd med vann eller melk til konsistensen av rømme, legger til litt grunnleggende kosmetisk olje. Blandingen påføres ansiktet i 3 lag. Hvert etterfølgende lag påføres etter tørking av den forrige.
 4. Malolaktisk maske. Ett eple kokes i melk, knuses inn i en slurry og påføres huden i varm form.
 5. Sennep maske anses veldig effektiv for fading sløv hud. Løs opp en teskje pulver med samme mengde vann og 2 skjeer vegetabilsk olje. Hold denne blandingen i ikke mer enn 5 minutter.

Aloe for foryngelse

Hvis en agave vokser på vinduskarmen din, bør du vurdere at anti-aldring er alltid tilgjengelig. Aloe glatter, toner, styrker huden. Du kan lage en anti-rynke maske eller lotion hjemme.

 • Maske med aloe. Bland massen av planten (en spiseskje) med samme mengde olivenolje og 1 ts krem. Påfør ansiktet i 10 minutter.
 • 100 gram agaveblader helles med 1 liter vann og kokes i 5 minutter. Hjemmelaget lotion lagret i kjøleskapet. De kan tørke huden, lage kosmetisk is fra den, eller bruke den på ansiktet som en komprimering.

For å ikke gjøre huden din enda raskere, velg riktig pute til å sove: kort, relativt stiv, med putevar av glatt stoff

Hva bidrar til den raske aldringen av ansiktet?

Husk at huden din har flere fiender.

 1. Sollys og dagslys tørker og tynner huden. Beskyttende krem ​​med SPF-filter før du går ut er et bevist middel for tidlig aldring.
 2. Høye og myke puter forårsaker rynker på nakken og ansiktet. Derfor skal hodet være lavt og relativt hardt, og sove bedre på ryggen.
 3. Sigaretter - den sterkeste fienden av kvinnelig skjønnhet. Nikotin forringer oksygenforsyningen til vev og fører til tidlig utseende av rynker.
 4. Kronisk mangel på søvn og stress forverrer ikke bare utseendet på huden, men øker også kroppens aldring. Prøv å være mindre nervøs og sove minst 7 timer om dagen for å holde ansiktets hud så ung som mulig.

Du kan forynge ansiktet ditt ikke bare ved hjelp av masker eller krem, men også med dyktig bruk av dekorative kosmetikk.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og returnere ungdom

Måter å forynge kroppen etter 35 år

Spørsmål om foryngelse interesserer menneskeheten i lang tid. Etter 35 år tenker folk i stadig større grad på å forynge kroppen. Og dette er forståelig: Visuelle tegn på aldring begynner å dukke opp, tretthet kommer oftere, rytmen av livet gradvis bremser ned. Det faktum at selv fem til syv år siden en person kunne lett, blir nå et problem.

Årsaker til kvinnelig aldring

Kvinnelig aldring har flere årsaker.

Utilstrekkelig produksjon av kvinnelige kjønnshormoner av eggstokkene. Resultatet er at huden blir raskt aldrende, blir blabby, sagging, dype hudrynker vises på den. Cellene mister sin evne til å beholde fuktighet og produsere sin egen elastin, kollagen, og etter 40-45 år er aldring allerede irreversibel.

Mangel på mikroelementer, vitaminer, næringsstoffer. Merkelig nok er mangel på disse stoffene også svært dårlig for tilstanden til huden og kroppen som helhet. Mangel på mikro og makro har direkte innvirkning på seksuell funksjon, kan forstyrre menstruasjonssyklusen, redusere seksuell lyst og dermed bringe alderdom.

Men ikke så ille. Prosessen med biologisk aldring kan reduseres hvis kunnskapen og moderne medisinske funn som akkumuleres gjennom århundrene med henblikk på foryngelse, blir brukt riktig. For det første er det nødvendig å ikke skinne, men for å forbedre kroppen. Spesielt siden de interne reserver for dette er garantert nok.

Når du blir spurt hvordan du forynger kroppen, anbefaler leger at du begynner å rense tarmene. Det er på hans arbeid at tilstanden av immunitet avhenger, og derfor evnen til å ødelegge utenlandske mikroorganismer og produsere unge, sunne celler.

Vi renser tarmene

Etter 35 år er slaggingen av tarmene til den moderne mannen nesten normen. På grunn av slaggene blir næringsstoffene oppnådd med mat absorbert ekstremt dårlig, giftstoffer ikke elimineres ordentlig, det er konstant forgiftning av kroppen. Som følge av dette faller helsetilstanden, immuniteten begynner å "mislykkes", huden, neglene og håret forverres, og personen føler seg konstant sliten.

Alt dette er tegn på at det er på tide å rense tarmene på alvor. Den enkleste måten er å bruke naturlig fiber fra apotek, honning eller urtepreparater.

Den generelle regelen under rensingen er å begrense eller helt eliminere alt saltet, røkt, krydret, søtt, fettaktig. Samtidig er det nødvendig å redusere forbruket av animalsk protein.

Rensemetoder

Cellulose tas i løpet av måneden tre ganger om dagen, en eller to spiseskjeer i en halv time før hovedmåltidet. Sørg for å drikke fiber med et glass varmt vann (eller romtemperatur). Det er nødvendig å rense kroppen to ganger i året, på vår og høst.

Honning har også stor rensekraft, men krever hyppigere og langvarig bruk. Hundre og hundre og tjue gram naturlig honning blandes i 200 ml varmt vann (pen glass). Hvis surhet i magen er økt, drikk en og en halv time før hovedpause, redusert - tjue minutter. Det er umulig å bruke varmt vann: nyttige stoffer i et bi-produkt vil forsvinne. Kurset varer to måneder, du må gjenta det tre ganger i året.

Urtepreparater er en annen måte å rense tarmene på. Først fremstilles følgende blanding: ta fem kunst. skjeer av tørket karasj, knust tørket rosenkål og sitronmelisse, en teskjef fennikel, spisskummen, en spiseskje buktorn, barkknopper, immortelle (gress). Bland godt, bryg to spiseskjeer pr. Liter kokende vann. Insistere i minst førti minutter. Ta et halvt glass 30 minutter før måltider. Samle drikk i fjorten dager. Etter en tre måneders pause, gjenta kurset igjen.

Etter 40 år blir bruk av ordninger for rensing av tarmen obligatorisk. Samtidig bør du fullstendig revidere dietten for ikke å belaste ikke bare tarmene, men også lymfatisk, vaskulær, galde, leveren, nyrene og hjertet.

Spis riktig

Den grunnleggende regel om å opprettholde helse krever med alderen å redusere kaloriinntaket og mengden i dietten av animalsk protein. Etter 40 år er proteindiet i kjøtt og pølser ikke bare uønsket, men veldig farlig. Animalske proteiner som finnes i kjøtt, under desay, gir ut mye giftstoffer, akselererer aldring.

Du kan erstatte dem med følgende planteprodukter:

 • hvit ris, pasta;
 • farge, brusselspirer, kål;
 • havrekli;
 • mais, oliven, soya;
 • tomater, eggplanter, rogn, løk, dill, rødbeter, gulrøtter;
 • sopp, nøtter, bønner;
 • epler, appelsiner, grapefrukt, jordbær, fersken, aprikoser, plommer, fiken.

Vegetabilske proteiner ikke bare forynge, men også hindre slag, hypertensjon, hjerteinfarkt, osteoporose, har en gunstig effekt på fordøyelseskanalen. De inneholder essensielle aminosyrer i form av foryngelse, bidrar til eliminering av toksiner.

Noen hvitlagede produkter av vegetabilsk opprinnelse kan konsumeres etter 40 år, men moderat: hytteost, yoghurt, kefir uten sukker. I stedet for kjøtt er det bedre å spise fisk.

Havkål, sorrel, ung nettle stimulerer veksten av nye celler veldig bra, og sesam og grønne bladgrønnsaker fyller på kalsiumreserver.

Spirer av frokostblandinger har en fantastisk foryngende effekt: hvete, havre, grønn bokhvete, linser. Korn trenger å fylle med vann, dekke med gasbind. Når spirer når åtte mm i lengde, kan produktet konsumeres ved 50 gram daglig. Det er ikke nødvendig å spise spiser separat: de kan legges til salater.

For riktig og rettidig fjerning av giftstoffer, er det viktig å drikke minst en og en halv liter vann daglig. Svart te er bedre å erstatte usøtet grønn, du bør forlate butiksjuice fra pakken, karbonatiserte drikker.

Kostholdet må nødvendigvis omfatte bioenergimat: nøtter, honning, frisk frukt og grønnsaker. Ikke overskride kaloritærsklen på 2000 kcal. Ernæring etter 35 år skal være lavt kalori og inneholder en stor mengde plantefiber, sporstoffer, vitaminer.

Det har vist seg at forlengelse av livet, foryngelse av kroppen, og forebygging av dødelige sykdommer, kan oppnås ved å øke mengden av plantefôr (inkludert vegetabilsk fett) i dietten. Livslang, foryngelse, helse blir ikke en drøm, men en realitet.

Foryngelsesregler

Foryngelse av kroppen er ikke så vanskelig som det kan virke. Etter rengjøring av tarmen og justering av maten, kan du svært raskt legge merke til positive resultater. Men dette er ikke nok.

Regel en: antioksidanter

For foryngelse etter 35 år trenger kroppen antioksidanter, det vil si stoffer som ødelegger de såkalte frie radikaler - morderceller. Radikalene provoserer utviklingen av kreft, betennelse, aterosklerose. Du kan bekjempe dem med antioksidanter - vitamin C, A, E, selen, etc.

Bær er rike på antioksidanter (tranebær, blåbær, bringebær, brombær), frukt, grønnsaker, bønner og bønner, nøtter, te, kakao, kaffe, kanel, nelliker, vegetabilske oljer. Etter 40 år blir bruken av disse produktene obligatorisk.

Regel to: Pepsins

Fremme erstatning av gamle celler med nye spesielle enzymer - pepsiner. For å øke sin produksjon er det nødvendig en halvtime etter å ha spist å legge et gram salt på spissen av tungen, hold til fullstendig oppløsning, og så svelg saltkoncentrat spytt. Det vil forårsake aktiv produksjon av magesaft og pepsiner, som er i stand til å oppløse kreft, gamle, skadede celler, patogener.

Regel tre: Vi danner salt

For å fjerne visse typer alkaliske salter som kroppen ikke kan evakuere (fosfater, urater, oksalater), må du hjelpe ham med avkok av solsikkerot. Mengden knust rot, som plasseres i et glass, hell 3 liter kokende vann, kok i to eller tre minutter. Del hele volumet i to dager og drikk i jevne porsjoner.

Når urinen blir helt gjennomsiktig (om ti eller fjorten dager), bør kurset stoppes. Ta en avkoks kjøttkraft, du kan ikke spise for salt, krydret mat, for å lage vegetabilske produkter grunnlaget for dietten.

For å fjerne salter kan du bryte horsetail, bjørnebær (bjørnebær), vannmelonskinn, sabelnik, knotweed (birdworm). Oppskriften med svart radise er også bra: rist grønnsaken, klem juiceet gjennom et gasbindfilter. Den pressede delen blandes med naturlig honning i forholdet mellom tre og en, den resulterende saften fjernes i kjøleskapet. Drikk en teskje juice etter et måltid, spis honningradise kake i en stor spiseskje tre ganger om dagen.

Saltfjerning er en fin måte å forynge etter 40 år.

Anti-aging drinker

For foryngelsen av kroppen har hver nasjon sine egne, beprøvde metoder i århundrer. De nasjonale drinker i Tibet, India og Egypt kombinerer godt med russiske tradisjoner.

Tibetansk drink

Ta i like deler kamille, immortelle, bjørk knopper. En spiseskje av blandingen helle et glass kokende vann, insistere i en halv time. Stamme, legg til (valgfritt) litt kjære. Drikk om morgenen før måltider og om natten, før sengetid.

Tibetansk tinktur

350 g hvitløk gni forsiktig inn en mørtel slik at du får minst to hundre gram hvitløk potetmos. Hell den med 200 mg ekte alkohol. Insister i en glassbeholder i ti dager, fjern i et mørkt pantry. Fortynn til en fjerdedel av et standard glass helmelk tjue minutter før måltider, i henhold til reglene nedenfor.

Første dag: frokost og lunsj - to dråper, middag - tre.

Andre dag: frokost - fire dråper, lunsj - fem, middag - seks.

Fra den tredje til den sjette dagen øker du inntaket med en dråpe.

Etter å ha nådd den sjette dagen fra lunsj, start omvendt bevegelse i retning av å redusere antall dråper: frokost - femten dråper, lunsj - fjorten, middag - tretten. Fortsett å senke til ellevte dagen.

Fra ellevte dagen, ta 25 dråper til frokost, lunsj og middag til tinkturen er ferdig.

Dette verktøyet brukes til rengjøringsfartøy etter 45 år. Det er blant de veldig sterke, så gjenta kurset er mulig bare etter tre år.

Indisk drikke

Det kalles eliksir av ungdom. Skal to hode hvitløk og koker i en liter fersk melk til det er mykt. Insister i minst en time, deretter press og drikk på tom mage om morgenen for et halvt glass. Hudfargen forbedrer, rynker blir jevnet, slutter å plage artritt. Blomsterthe kan være full i alderen fra tretti år.

Andre fornyelsesmetoder

Det er viktig å bruke alle midler for å forynge kroppen. Perfekt fjerner slagg russisk bad. Om mulig må du dampe hver uke. Høy temperatur og fuktighet stimulerer prosessene for celleregenerering, forbedrer blodstrømmen, styrker kardiovaskulærsystemet.

Lang går i frisk luft kombinert med riktig puste arbeid underverk. Du må puste membranen, det er magen. Brystet bør utvides, og kragebenet skal forbli bevegelsesløst.

Yoga er ikke bare en fasjonabel øvelse, men også et utmerket middel til foryngelse. Det fører til normal tilstand av muskler, blodkar, ledbånd, normaliserer metabolske prosesser. Du kan mestre flere asanas og utføre dem hjemme. Sørg for å lage et "stearinlys", først for minutt, ideelt - under ti minutter om dagen.

Egentlig kan du forynge kroppen bare i tilfelle fullstendig avvisning av dårlige vaner, underernæring, overeating. Det er nødvendig å håndtere helsen din i et kompleks, og husk at sykdommen er lettere å hindre enn å kurere. Denne regelen gjelder også for aldring.

Hvordan bli kvitt rynker etter 30?

Alle kvinner etter 30 møter problemet med rynker på ansiktet. Og nå ser du på deg selv i speilet uten glede, og merker aldersendringer.

 • Du kan ikke lenger råd til lyse sminke, kontrollere ansiktsuttrykk, for ikke å forverre problemet.
 • Du begynner å glemme de øyeblikkene da menn komplimenterte ditt upåklagelige utseende, og øynene deres opplyst da du dukket opp.
 • Hver gang du kommer til speilet, ser det ut til at gamle dager aldri kommer tilbake.

Men et effektivt middel for rynker er! Følg lenken og finn ut hvordan du kan bli kvitt rynker på bare en måned.

Alle kvinner etter 30 møter problemet med rynker på ansiktet. Og nå ser du på deg selv i speilet uten glede, og merker aldersendringer.

 • Du kan ikke lenger råd til lyse sminke, kontrollere ansiktsuttrykk, for ikke å forverre problemet.
 • Du begynner å glemme de øyeblikkene da menn komplimenterte ditt upåklagelige utseende, og øynene deres opplyst da du dukket opp.
 • Hver gang du kommer til speilet, ser det ut til at gamle dager aldri kommer tilbake.

Men et effektivt middel for rynker er! Følg lenken og finn ut hvordan du kan bli kvitt rynker på bare en måned.

Hva er effektiv for ansiktsforyngelse hjemme?

Innholdet

Mange moderne kvinner kan ikke forestille seg livet uten en slik prosedyre som ansiktsforyngelse. Ansiktshuden etter å ha oppnådd en viss alder begynner å bli gammel - det mister fuktighet, tarniserer og reduserer subkutan fett. Som et resultat dannes rynker. Derfor er det så viktig for hver kvinne å gjennomføre ansiktsforyngelse i tide, fordi alle drømmer om å være vakker og godt preparert. Ansiktsforyngelse kan gjøres på forskjellige måter - enten i salongen eller hjemme. Ansiktsforyngelse hjemme betyr oppskrifter som vanligvis bruker ulike naturlige og naturlige rettsmidler. Slike oppskrifter gir positive og raske resultater.

Masker for ansiktsforyngelse hjemme

Herb Oppskrift

Ansiktsforyngelse med urter kan utføres ved hjelp av følgende maske. Det er nødvendig å ta blader av jordbær, plantain, yarrow, currant, linden. Slip og bland. Deretter 4 ss. blandingen er fylt med en liten mengde varmt vann. Resultatet skal være en elendighet. Det skal brukes i 15 minutter på nakken og ansiktet. En slik maske for ansiktsforyngelse hjemme gir et raskt resultat.

Melk oppskrift

I litt varm melk legg til et par spiseskjeer mel. Konsistensen av blandingen skal være lik surkrem. Gyllen er lagt til det - alt er rørt og påført ansiktet. Etter 20 minutter skal den vaskes med vann, som tilsatt sitronsaft. Takket være denne oppskriften når ansiktsforyngelsen sin maksimale effekt.

Potetoppskrift

Ansiktsforyngelse ved hjelp av poteter vil hjelpe de med tørr hud. For å gjøre dette, kok poteter og mos. Det påføres ansiktet med varmt i 20 minutter. Vask av med varmt vann. Resultatet av en slik maske blir kvitt fine rynker.

Protein oppskrift

Kyllingprotein er pisket inn i et sterkt skum. Det legger til 1 ts. honning og 2 ts mel. Alt er knead og påført huden i 20 minutter. Deretter vaskes det av med varmt vann. En slik oppskrift på ansiktsforyngelse hjemme gjør at du raskt og enkelt kan bli kvitt ansiktsrynker og forbedre hudfargen.

Honning oppskrift

Med hjelp av ansiktsmasker med honning til foryngelse, kan du oppnå en fantastisk effekt. Først kan du lage en maske med honning og kanel. For å gjøre dette, ta disse to ingrediensene i et 1: 1-forhold. Du kan legge til 1 ts. olivenolje. Hold det til ca 20 minutter.

Effektiv maske med honning og egg. Trenger å ta 1 kyllingegg og 1 ts. honning. En homogen masse påføres i 15 minutter og vaskes av med kaldt vann. For det tredje, en maske med honning og sitron som glatter fint rynker. Ta 1 ts. honning og 2 ts sitronsaft eller masse. Blandingen vaskes med kaldt vann. Lignende oppskrifter for hudforyngelse kan brukes av alle kvinner, siden ingrediensene er tilgjengelige for alle.

Dermed er ansiktsforyngelsen hjemme avhengig av oppskrifter og midler.

Farmasøytiske oljer for foryngelse

For å oppnå effektiv ansiktsforyngelse med farmasøytiske preparater, er det nødvendig å studere hvilke spesifikke oljer som kan brukes og hvordan de påvirker huden.

Rose olje

Det gjenoppretter celler, korrigerer ansikts konturer, glatter rynker, gjør huden mer elastisk, eliminerer alder flekker, toner fading hud. Bruk et slikt farmasøytisk preparat for ansiktsforyngelse som følger - 3-5 dråper olje blir tilsatt til en tonic eller krem.

Rosemary olje

Det fremmer cellefornyelse og øker blodsirkulasjonen, så vel som perfekt bekjemper de minste rynker. Rosemary oljemaske skal påføres i 40 minutter.

Geranium olje

Geranium er et fytostrogen. Spesielt er det verdt å være oppmerksom på oljen fra dette anlegget for kvinner som har nådd 40 år. Det vil bidra til å gjenopprette elastisitet og ungdommelighet i ansiktet. Et slikt middel er egnet for ansiktshudforyngelse av en sensitiv type. Det anbefales å legge det til fettkrem og bruk denne blandingen som en maske. Det er satt på ansikt i 30 minutter, og fjern rester av serviett eller håndkle.

Melkesyre

Dens effekt er å forny cellene, noe som er spesielt viktig for fading hud. Melkesyre fornyer skitten hud og glatter små rynker. Det kan legges til krem, peeling eller tonic. Hvis syren er tilsatt til krem ​​eller vann, trenger den 20%, og hvis i peeling kan du legge opp til 80%.

Rosewood olje

Bruk av stoffet for foryngelse av ansiktets hud i form av palisanderolje gjør at du kan stramme huden og senke aldringsprosessen. Den blandes med krem ​​og påføres som komprimering. Påfør konsistensen til huden og la den stå i 30 minutter.

Hyaluronsyre

Et slikt verktøy som hyaluronsyre i ansiktsforyngelse kan spille en positiv rolle. Først av alt skyldes dette at det er et naturlig element i vevet i menneskekroppen. Hyaluronsyre aktiverer prosessene for kollagenproduksjon og opprettholder optimal vannbalanse. Når kroppen mangler hyaluronsyre, får huden et tørt utseende, flak og blir bleknet.

Hyaluronsyre brukes som følger.

- det fortynnes i varmt vann og lar seg svulme. Den viskøse konsistensen av hyaluronsyre påføres huden, forrenset.

Hyaluronsyre kan brukes på to måter:

 • Dekk hele overflaten av ansiktet;
 • Gjelder kun på problemområder.

Hyaluronsyremaske trenger ikke å vaskes. På huden som er behandlet med denne løsningen, må du bruke anti-aging krem.

vitaminer

Ofte kommer problemene med rask vanning av huden på grunn av mangel på vitaminer og næringsstoffer. Derfor, før du bruker dyre anti-aging medisiner, er det verdt å drikke et kurs av vitaminer.

I dag selger apoteket mange typer og former for utgivelser av disse stoffene. Når ansiktsforyngelse, vitamin E og A spiller en viktig rolle. Det er best å bruke oljekapsler. De kan brukes som et selvstendig middel, og blandes i kremen. Samtidig med kapslene av ekstern bruk anbefales det å ta vitaminer innvendig. Vanligvis går kurset et tiår i måneden.

Salve og ansiktsforyngende krem

I tillegg til komponentene i moderne kosmetikk, kan farmasøytiske preparater, inkludert spesielle salver, også komme inn i kampen for foryngelse.

Salve Soloseryl

Det bidrar til aktivering av blodsirkulasjon og metabolisme i vev, dannelse av kollagen og absorpsjon av oksygen i huden, samt akselererer regenereringsprosessene. Den beste metode for behandling er behandling før du sovner problemområder. Som krem ​​under øynene anbefales det å bruke annenhver dag.

Relief og heparin salve

Reliefsalve inneholder haiolje, som fremmer hudcellefornyelse. Heparin salve fjerner puffiness og mørke flekker under øynene. Det anbefales å bruke disse salver hver dag to ganger.

Sink salve

Det beskytter huden perfekt mot ultrafiolett stråling og eliminerer små rynker. Siden sink kan tørke huden, som et selvstendig middel, er det ikke verdt å bruke salve. Det beste alternativet er en fuktighetskrem og sink salve. Det er nødvendig å bruke det med det tynneste laget og kun på problemområder.

Gel lioton

Dette er en av de beste midler for huden, som har en tendens til hevelse. Det brukes ofte enten som en base for dagkrem eller som en maske.

panthenol

Det øker regenerering av huden inne i cellene og forbedrer metabolske prosesser. Dette apotek verktøyet for ansiktsforyngelse kan brukes som en krem ​​for natten, og som en maske. Det anbefales å bruke Panthenol en uke 2 ganger.

Cream Curiosin og Blefarogel

Effektiv hyaluronsyre er tilstede i Curiosin. Slike foryngelse av huden med hyaluronsyre er en utmerket erstatning for natt og dagkrem. Blefarogel er aloe aloe og hyaluronsyre. Disse viktigste aktive ingrediensene gjør en utmerket jobb med å jevne ut rynker og fukter huden.

Funksjoner av hjem foryngelse

Med ansiktsforyngelse hjemme, blir raske resultater lett oppnådd. Dette er utvilsomt en hyggelig prosess.

Ansiktsforyngelse har flere fordeler:

 • peeling, scrubs og masker for ansiktsforyngelse kan enkelt forberedes av deg selv;
 • Midler er ofte utarbeidet fra komponenter som er på kjøkkenet til ethvert hjem;
 • peeling og masker for ansiktsforyngelse, som er forberedt i forholdene til huset, er helt naturlige;
 • slike produkter inneholder ikke stabilisatorer og konserveringsmidler, og er derfor helt trygge for kvinners helse.

Den utvilsomt fordelen at hjemmeforyngelse besitter, er prisøkonomi. Midler som er tilberedt hjemme, reduserer budsjettet betydelig. Tross alt er ansiktsforyngelse ved hjelp av salongprosedyrer ganske dyrt.

For å oppnå rask foryngelse av ansiktet hjemme må du være oppmerksom på kostholdet ditt. Ved hjelp av vitaminer og mineraler som finnes i frukt og grønnsaker, kan du forbedre tilstanden til huden betydelig. Så i sitrus er det mye vitamin C, i druer - gruppe B, og i olivenolje - A og E.

Men i hvert fall, for foryngelse av ansiktet hjemme, må du bruke folkemedisiner og spesialiserte oppskrifter.

Dermed er foryngelse av ansiktets og nakkenes hjemmebruk ganske mulig. Effekten av vanlige prosedyrer vil være positiv og rask nok. Men i alle fall er det best å først konsultere en skjønnhetspleie.

Hvordan forynge huden raskt: effektive metoder

Forynge ansiktets hud kan være presserende ved hjelp av ulike metoder, teknikker, som ved bruk av folkemidlene, og ved hjelp av de nyeste salongprosedyrene. Valget av teknikk og metode for foryngelse avhenger av hvor raskt effekten er og på nivået av rynkeutjevning (liten ansiktsbehandling eller dyp senil).

Folk rettsmidler for akutt foryngelse

Folk rettsmidler vanligvis trenger tid for å oppnå en foryngende effekt ved hjelp av enkle manipulasjoner med ansiktets hud. Men det finnes også slike midler som viser løfteeffekt etter noen gjentakelser.

Hjemmelaget masker for ansiktsforyngelse

De populære metodene for rynkeutjevning og hudforbedring inkluderer:

Ulike typer masker;

Mange variasjoner av glattende massasje teknikker;

Kontrasterende med avkok

Uavhengig bruk av essensielle oljer og kremer for foryngelse.

Men hvilken av disse passer best for presserende rynkeutjevning? Tross alt er det nødvendig å finne en universell måte å nære huden på, fremme regenerering, glatt selv de dypeste rynker og fjern pigmentering.

Hvordan bare forynge huden i ansiktet? Du kan snarest gjøre dette ved hjelp av folkemessige rettsmidler:

masker

Hvis du utfører komplekse masker flere ganger i uka, så vil løfteeffekten bli merkbar i løpet av denne tiden. Men for rask foryngelse er det behov for universelle og litt aggressive ingredienser: rå poteter, bryggergær, meieriprodukter, honning.

Maskoppskrift:

Brygger gjær blandet med ostemasse (3: 1 forhold), gjelder etter 1 dag, gjenta 7 dager.

I tillegg kan du bruke brus blandet med flytende såpe, og neste dag bruker du en maske revet poteter. Resultatet vil også bli merkbart etter 7 dager.

Kontrast med urte avkok

massasje

Ved å bruke essensiell olje av mandel eller anti-aging krem ​​som grunnlag for massasje, kan du forynge ansiktets dermis uten mye innsats. Haster og effektivitet av prosedyren - nesten et bevist faktum. Det er nødvendig hver dag å gjøre glattebevegelser fra midten av ansiktet til sidene, fra topp til halslinje.

Kombinere massasje med bruk av anti-aging krem ​​og daglig bruk av nærende, rensende masker, kan du oppnå et utmerket resultat på kort tid.

vasking

Mange jenter gjør kontrastvask om morgenen for å forynge huden. Men denne metoden er ikke rask, det er ganske forebyggende. Men fortsatt avkok av urter (kamille, sitronmelisse, rosenblad) kan forbedre hudtilstanden.

I tillegg til den vanlige vasken kan dekoder fryses, og is kan brukes som en kryoforyngelse hjemme. I kombinasjon med andre metoder har isen en ganske stor løfteeffekt.

Andre metoder for umiddelbar utjevning av rynker

Hvis folkemessige rettsmidler virker i en uke eller to, kan salongprosedyrer redusere antallet rynker, aldersplassene i bare 1-2 prosedyrer, betydelig. Denne metoden er ikke egnet for hver jente, det er ulike kontraindikasjoner, men det er så mange forskjellige prosedyrer som velges individuelt.

Hvordan forynge huden ved hjelp av salongprosedyrer, og oppnå et bra resultat raskt:

Radiobølgeoppheving

Fra første søknad er resultatet allerede merkbart, noe som gjør denne foryngelsen veldig rask og enkel. Effekten fortsetter i lang tid, noe som også er en fordel i forhold til tradisjonelle foryngelser.

Bio-revitalisering

Foryngelse ved hjelp av dyp penetrasjon av syre i lagene i ansiktshuden vil også bidra til å forynge ansiktets hud ganske raskt. Resultatet er også synlig etter 1 søknad, men du må passere kurs. Behandlingstilbud velges av leger, individuelt for hver jente.

Anti-aging kremer i kombinasjon med masker og massasje bidrar til å oppnå langvarige resultater.

Selvfølgelig er salongprosedyrene raskere, effekten av dem varer lenge, men samtidig er kostnadene fra 3.000 rubler per mottak, og noen ganger er det nødvendig å gjennomføre mer enn 5 behandlingsprosedyrer i en økt. Derfor velger mange mennesker fortsatt folkemidlene.

De bidrar til å forynge huden på ansiktet og for å oppnå et langt og presserende resultat av anti-aging kremer. For eksempel, Nature Siberika basert på snøklatonia eller SnailMe basert på svart slim slim. Prisen på slike kremer er mye mindre enn salongprosedyrer, og de er svært velegnet til akutt ansiktsforyngelse. Og hvis kombinert med masker og massasje, kan du enkelt oppnå et langvarig resultat.

6 KOMMENTARER

Faktisk, på hverdager er det rett og slett ingen tid for deg selv. Derfor, bare i helgene klarer jeg å sette bort et minutt slik at det i det minste på en eller annen måte, i det minste litt, men å stramme og forynge ansiktets hud. Og maskefilmen tilberedt av gelatin og aktivert karbon hjelper meg alltid. Endringer følges bokstavelig etter 15 minutter, så jeg anbefaler deg å prøve det.

Vi tilbyr deg samarbeid.

Vårt forskningsselskap fra Berlin utvikler ulike teknologier og instrumenter for foryngelse.

Som en del av et forskningsprosjekt med Universitetssykehus Charite har vi utviklet en teknologi og en enhet for effektiv foryngelse.

Dette er en miniature kryoprimer for å lage iskrystaller av spesiell kvalitet og en applikator for bruk i ansiktshudpleie.

Det innovative produktet BIO N 'ICE er laget av BioNice GmbH i Tyskland, og er unikt i sin type, slik at det kan helbrede, vitalisere og oppdatere hud og subkutant vev i ansikt, nakke og hals.

BIO N 'ICE-teknologien og enheten gjenoppretter og forbedrer vitens vital energi, kombinere de fire viktigste anti-aging-prinsippene: kryolift, lys, aktive stoffer og mekanisk virkning.

Prosedyren bruker en utviklet metode basert på fotohypothermia og har til formål å senke temperaturen og eksponering for lys av en viss frekvens i et lokalt område av kroppen for å oppnå en terapeutisk effekt på vev og organer.

På grunn av effekten av dosed cold, er det mulig ikke bare å introdusere visse aktive stoffer inn i vevet, men også for å forbedre mikrosirkulasjonen betydelig i dette området av ansiktet eller kroppen.

Hver av disse oppførte metodene har lenge vært brukt over hele verden - i Anti-Age-terapi, spesielt for å eliminere rynker, gjenopprette normal pigmentering, glatt arrvev, for vaskulære problemer og akne.

BIO N 'ICE-teknologien er et utmerket alternativ til mesoterapi, det kan også brukes hjemme. BIO N 'ICE påvirker intensivt huden og subkutan vev, øker permeabiliteten i huden, forbedrer mikrosirkulasjonen i vaskulærsengen; sikrer penetrasjon av aktive stoffer i sine dype lag og fører til aktivering av alle fysiologiske prosesser i huden.

Metoden gir en stabil foryngende, rehabiliterende effekt og forlenger effekten av andre kosmetiske prosedyrer.
Teknologiens unikhet ligger i det faktum at bruken av BIO N 'ICE-apparatet i kombinasjon med de aktive komponentene som utgjør is gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på en ikke-invasiv måte, noe som er spesielt viktig for pasienter som har kontraindikasjoner til invasive metoder.

Hvis du er interessert i samarbeid, skriv til oss og vi vil sende flere materialer.

Michael Zisser
Bionice GmbH, Berlin

Kjøpt nylig. Simulatoren er veldig godt modellert på de anatomiske egenskapene til ansiktsmuskulaturen og passer lett i munnen. Lulu Ultra er laget av veldig fin silikon, som hverken har lukt eller noen uregelmessigheter, noe som er et klart pluss! Etter de første klassene med Lulu, bare 10-15 minutter, innså jeg at en person kan være så lei av trening som hennes ben! Så langt en måned har gått, legger jeg ikke merke til noe, men folk rundt meg sier at jeg på en eller annen måte har blitt forandret og blitt finere. Så jeg vil jobbe videre med meg selv med Lulu-simulatoren. Og forresten er veldig kompakt (et lite rundt sak med Lula inni), kan du ta med deg på ferie.

Ingen dietter, du ødelegger huden din! Bare et balansert kosthold kan oppnå elastisk, vakker hud! Lavt fett (omega 3-6-9, animalsk fett), vitaminer, hyaluronsyre (jeg bruker 150 mg kapsler) - for å hjelpe deg!

Her er det riktig skrevet i artikkelen, hvis du gjør prosedyrer med masker 2-3 ganger i uken, så vil effekten bli veldig bra. Noen ganger er det selvfølgelig ikke nok tid til dette, men hvis du ikke er lat, kan du se bra ut uten å besøke salonger. Algana maskermineral med myoxynol har svært gode foryngelser og alginatmasker generelt har gode egenskaper, jeg anbefaler deg å ta hensyn til dem.

sørg for å drikke (.) drikke koenzyme q10, dette er det som hjelper hver celle så lenge som mulig å jobbe. Kjøp Evalar anti-linjal, dette er et svært kraftig anti-aging middel. Og kursene glemmer ikke propivta et par ganger i året.

Effektive måter å forynge ansiktet hjemme

Det anses å opprettholde huden i godt preparert tilstand og ha et fantastisk blomstrende utseende, er en kostbar nytelse. Faktisk - det er det ikke. For å forhindre og stoppe for tidlig aldring, gjenopprett attraktivitet og tørk av ansiktet i flere år, kan du bruke tilgjengelige midler. Det finnes effektive metoder for å forynge ansiktet hjemme. Bruken av en tekniker vil ikke gi et alvorlig slag mot budsjettet, og samtidig gi et synlig resultat.

Generelle anbefalinger

For å opprettholde et godt preparert ansikt, stopp aldringsprosessen og unngå tidlig forvitring, bør du vite hemmelighetene og følge noen enkle tips:

 • Røyking og alkohol hindrer blodkar, og forårsaker at epidermis får mindre oksygen og næringsstoffer, noe som fører til tap av fuktighet. Dette fører til en nedgang i tonen av flabbhet, dannelsen av rynker, forverring av ansiktsfarge. For å forsinke alder, må du gi opp dårlige vaner.
 • Stress og søvnmangel påvirker huden rundt øynene. Mørke sirkler vises i det nedre øyelokkområdet, dimmen og en slags blåmerker vises. Det er viktig å gi kroppen fullverdig fullverdig søvn og avslapping for å unngå stress. Det er nødvendig å sove på ryggen med en behagelig pute.
 • Solens stråler tørker huden, noe som fører til rask og tidlig koordinering. Før du går ut, er det viktig å bruke verktøy i SPF-filtre i komposisjonen.
 • En person trenger daglig pleie: rensing, fuktighetsgivende, ernæring. For dette kan du bruke profesjonelle eller populære oppskrifter.
 • For å mette epidermis med oksygen, er det nødvendig å trene regelmessig og ta turer. Dette fører til en forbedring av blodsirkulasjonen og stimulering av regenereringsprosesser i kroppen.
 • Epidermis og dermis trenger vann. For å unngå tørrhet, redusere turgor og andre ubehagelige konsekvenser, må du drikke et par liter rent filtrert vann hver dag.

For å opprettholde ungdom og attraktivitet er riktig ernæring nødvendig. Kroppen bør få vitaminer, mineraler, omega flerumettede fettsyrer, protein og andre stoffer som har en positiv effekt på epidermis.

For å oppnå et godt preparert utseende, hjelp ulike prosedyrer som utføres hjemme med en viss frekvens. Alt avhenger av graden av forsømmelse av problemet og de valgte metodene.

Fordelene med hjemmebehandlinger

Bruk av selvfremstilte formuleringer har mange fordeler:

 • Enkelhet. I kjøleskapet og baderomshylleinnehaveren er det ingredienser som kan brukes til å nærme huden og mette de nødvendige stoffene.
 • Sikkerhet. Hjemmet kosmetikk inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer og andre farlige stoffer som påvirker tilstanden av hud og helse generelt. Det er laget på grunnlag av naturlige ingredienser.
 • Convenience. For å utføre manipulasjonene er det ikke nødvendig å gå til salongen, kaste bort tid og bli distrahert fra andre ting. Prosedyrer kan utføres under matlaging, surfing etc.
 • Besparelser. Hjemmelaget kosmetikk - det er billig og rimelig. Ingredienser er kjøpt i en tradisjonell matbutikk og har en lav pris.

Ofte i kjøleskapet lagres restene av mat, som ikke er nok til å forberede et fullt måltid, og kaste dem bort - beklager. For fremstilling av kosmetikk nødvendige ingredienser i en minimumsmengde. Lagrede rester er nok til dette.

Måter å ansiktsbehandling

Det finnes ulike metoder for ansiktsforyngelse tilgjengelig ved folkemessige rettsmidler. Så, du kan lage masker, scrubs, tonics, urte isbiter med medisinske planter i sammensetningen, etc.

Ved oppstart skal det tas hensyn til å rengjøre overflaten av smuss, sebum, sminke grundig.

For å gjøre dette, bruk olivenolje, druefrøolje eller annen grønnsak. I tillegg er en skrubbe basert på honning, jordbær, surkrem brukt til å fjerne stratum corneum.

Rester av rester blir fjernet med mineralvann. Det anbefales ikke å vaske med vanlig væske fra vannforsyningssystemet.

komprimerer

For å utvide porene, fjern sebaceous plugger, tone og øke elastisitet - ulike komprimerer brukes. Den ferdige sammensetningen påføres huden i varm form. Derved oppnås maksimal effektivitet.

Det finnes ulike metoder for å lage kompresser som fremmer foryngelse. For å gjøre dette kan du bruke følgende komponenter:

 • Grønn te. For matlaging trenger du et arkprodukt. Te er nødvendig for å helle kokende vann og avkjøles til en temperatur på 40 grader. Sammensetningen i poser for komprimering er ikke egnet. En teskje te brygges i et glass væske.
 • Kamille. Gresskoker kokende vann. Hell i en termos. La det brygge i 20 minutter. Strain. Bruk varm. Verktøyet toner og beroliger huden. Som et resultat oppretter applikasjonen en følelse av kulhet og renhet. Forberede den nødvendige 1 ts. urter og 250 ml kokende vann.
 • Aloe. Juice planter hælde mineralsk ikke-karbonert vann i forholdet mellom ts / per kopp rent vann.
 • Nype. Tørket bær brygges i kokende vann og infunderes i 30 minutter. For å forberede blandingen trenger du 2 ss. bær i 200 ml vann.
 • Agurk. Vegetabilsk er et universelt anti-aldringsprodukt. Det brukes til å lage tonics, masker og komprimerer. For komprimeringen trenger du juice av en moden frukt, blandet med et glass renset vann uten gass.

Før påføring av kompresjonen, er stoffet ytterligere impregnert med vegetabilsk olje og bare etter det med den resulterende blanding.

For å forbedre ytelsen, etter bruk av varm komprimering, anbefales det å vaske med kaldt vann eller behandle huden din med en isterning. Dette vil bidra til å lukke porene og gi tone.

massasje

For å forynge ansiktet og akselerere blodsirkulasjonen, brukes spesielle massasje teknikker. De bidrar til å stramme muskelrammen, redusere rynker, eliminere bryle og dobbel hake.

Massasjebehandlinger utføres daglig på et passende tidspunkt for en person. Det er imidlertid tilrådelig å gjøre dette om morgenen. Bevegelsene utføres langs massasjelinjer, starter fra pannen og går gradvis til haken. Det er viktig å unngå å strekke huden.

For å eliminere aldersrelaterte endringer kan du bruke det mest enkle og vanlige settet av manipulasjoner:

 • Fingre skal plasseres på nesen. Padsene utøver trykk på overflaten, tegner en slags linje fra midten av pannen til templene, og deretter tilbake, men uten trykk. Prosedyren gjentas 5-7 ganger.
 • Gentle tapping bevegelser er massasje rundt øynene. Utførelsen begynner i øvre øyelokk, hvorpå den beveger seg til den nedre.
 • Bruk indeksfingrene til å lage sirkulære bevegelser i nasolabiale folder. Eksponering utføres til en følelse av varme eller forbrenning oppstår.
 • Trykk langs kontur på underkjeven 7-10 ganger.

I siste etappe utføres en liten tinning. Det er viktig å gjøre det strengt i henhold til de riktige linjene.

masker

Ansiktsmasker - det vanligste middelet for foryngelse. For forberedelsen kan du bruke nesten alle produktene i kjøleskapet.

Så, oftest brukt til denne honning, rømme, egg, gjær, mel og mer.

Før du fortsetter å bruke masken, bør huden rengjøres grundig. Det er tilrådelig å skrubbe og fjerne kåt områder.

Etter at huden er nødvendig for å dampe. For å gjøre dette, en komprimering basert på urter.

Masken påføres på dampet hud. Dette øker effektiviteten og fremmer penetrering av næringsstoffer i de dypere lagene av epidermis. Manipulering anbefales å gjøre om kvelden. Etter at det er holdt, blir en nattkrem påført med et tykt lag.

Ved bruk av masker basert på komponenter som forårsaker allergier, må sammensetningen først testes i et lite område, helst på håndleddet. I fravær avføres reaksjonsblandingen på ansiktet.

Effektive formuleringer

Det er en masse oppskrifter og teknikker for å forynge ansiktets hud hjemme med bruk av ulike masker. Så det anbefales å bruke følgende forbindelser:

 • Juster hudtonen og lys pigmentpunktene vil hjelpe sitronsaft eller fersk agurk. Frukten kan bli revet og satt på ansiktet eller kuttet i tynne sirkler. La i 20-30 minutter. Vask av med vann. Når du bruker sitron, er huden forsynt med vitamin C, som har en antioksidant og regenererende effekt.
 • For å eliminere overdreven tørrhet, brukes en maske med vanlige kokte poteter. Frukten kokes og knyttes til tilstanden av vassel. Massen påføres varm i 15-20 minutter, deretter vaskes av.
 • For å forbedre elastisiteten og normaliseringen av talgkjertlene, brukes en blanding fremstilt av fettkjær, kyllingegg og honning. En teskje honning krever 3 skjeer kefir og protein av ett egg. Komponentene blandes for å danne en homogen masse og påføres ansiktet i 15 minutter. Skyll deretter blandingen med varmt vann.
 • Til 2 ss forvarmet melk tilsetter 5 gram tørr gjær. La det komme i 10 minutter. Rør og påfør sammensetningen på ansiktet. La i 30 minutter. Gjær øker blodsirkulasjonen og stimulerer celledeling, gjenoppbygging av strukturen.

Masker er ikke forberedt på forhånd. Det anbefales at du bare bruker den friske blandingen og ikke lagrer sammensetningen i kjøleskapet i mer enn et par dager.

For å få resultatet, anbefales anti-aging masker å gjenta en eller to ganger i uken. Etter prosedyren brukes ikke dekorative kosmetikk i flere timer.

Masker kan byttes ut.

Du kan lære mer om å bruke produkter basert på hjemmelagde produkter og skjønnhetsoppskrifter ved å se på videoen:

Fordeler ved bruk

Regelmessig bruk av masker til hjemmet har et betydelig antall positive aspekter:

 • Normalisering av sebumproduksjon. Oljeskinn elimineres.
 • Glattende rynker. Små jevn, stor - blir mindre uttalt.
 • Forbedret oval. Det ovale i ansiktet er merkbart strammet, huden blir elastisk, dets elastisitet øker.
 • Fukte. Cellene mottar de aktive stoffene og fuktigheten, noe som fører til utjevning av overflaten, forbedrer turgor.
 • Bli kvitt tørrhet og flak. Følelsen av tetthet og ubehag er eliminert.
 • Forhindre tidlig aldring. Hud, rik på vitaminer og fuktighet, svinner sakte.
 • Regenerering. Som et resultat av eliminering av cornified hud og stimulering av metabolske reaksjoner, dannes celler ganske raskt.
 • Skyggejustering. Masker bidrar til å eliminere hyperpigmentering og forbedre hudfarge.

Ved vanlig bruk av husholdningsprodukter kan bruk av profesjonell kosmetikk minimeres.

Programbegrensninger

Det er viktig å vite ikke bare hemmelighetene til å lage hjemme masker, men også å følge anbefalingene fra profesjonelle dermatologer:

 • For maksimale raske resultater skal masker gjøres 2-3 ganger i uken. Etter en to-måneders syklus må du ta en pause i 4-6 måneder. Videre kan kurset gjentas.
 • Maskerne vaskes av med usaltet mineralvann. Bruk av kranvann anbefales ikke. Den inneholder blekemiddel og andre skadelige komponenter som forverrer tilstanden til epidermis.
 • Allergenbaserte produkter brukes så nøye som mulig. Sammensetningen kan ikke holdes i mer enn 20 minutter.

I nærvær av herpes, eksem, utslett og annen overflateskade fra bruken av slike forbindelser bør midlertidig forlates.

Kontraindikasjoner for bruk er også allergiske reaksjoner, alvorlige nyre- og leversykdommer og blodproppssykdommer.

Farmasøytiske preparater

For å redusere manifestasjonen av aldersrelaterte hudendringer, brukes billige midler som selges i tradisjonelle apotek butikker. Produkter kan løse mange problemer. Det brukes ikke bare for å hindre aldring, men også for å eliminere betennelse, stimulere cellefornyelse, kvitte seg med svulster.

Disse verktøyene inkluderer:

Om hvert av varianterne verdt å nevne separat.

Oljer og syrer

Oljer har en positiv effekt på tone og turgor, forbedrer oval, bidrar til å redusere rynker.

Preparatene anvendes ikke i ren form. 2-5 dråper olje legges til det tradisjonelle pleieproduktet. Den resulterende substansen blir påført overflaten.

For å holde skjønnheten og gjøre ansiktet ung igjen, må du bruke følgende oljer:

 • Fersken. Verktøyet eliminerer overdreven tørrhet og utløser metabolske prosesser i celler.
 • Rosmarin. Sammensetningen øker blodsirkulasjonen, fremmer fremveksten av nye celler, glatter fine rynker.
 • Orange. Oljen metter epidermis med vitamin C, forbedrer nyanse og eliminerer puffiness.
 • Geranium. Planten reduserer rødhet, øker elastisiteten, tillater ikke epidermis å bli gammel.

Ulike syrer returnerer også ungdom. Den mest populære er hyaluronat eller, som det også kalles, hyaluronsyre. Verktøyet bidrar til utviklingen av sitt eget kollagen og beholder fuktighet i cellene. Som et resultat blir huden elastisk.

Produktet brukes ved sengetid. For å forbedre effektiviteten til de brukte mezorollene. Dermed trer syren inn i dermis dype lag.

Du kan forynge ansiktet ditt og returnere friskhet til det med melkesyre. Produktet eliminerer sagging, sagging og fine rynker. Syr gir en oppdatering på mobilnivå.

Kremer og salver

Apoteksalver og kremer hjelper til med å gjenopprette glatt struktur. For dette kan brukes:

 • Heparin salve. Sammensetningen eliminerer mørke merker og puffiness under øynene.
 • Lettelse. Legemidlet brukes primært til behandling av hemorroider. Når produktet påføres ansiktet, fremmer produktet helbredelse og stimulerer celleregenerering.
 • Solkoseril. Salve fremmer dannelsen av kollagen i cellene, forbedrer blodmikrocirkulasjon og metabolske prosesser.
 • Panthenol. Legemidlet eliminerer hudutslett, helbreder og fremmer aktiveringen av metabolisme i cellene.
 • Baby krem. Et produkt som mange urettferdig omgår sin oppmerksomhet, gir næring, beroliger og forynger huden.

Det finnes andre produkter som er basert på vitaminer, essensielle oljer og syrer. Slike produkter har en positiv effekt på ansiktet og har en anti-aging effekt.

Ytterligere måter å forynge ansiktet hjemme

Hjemmelaget anti-aging oppskrifter er ikke i stand til å gi en øyeblikkelig effekt. For å forbedre egenskapene til hudens folkemedisiner må du bruke dem i lang tid.

Men noen ganger er resultatet kreves på kortest mulig tid. For å forynge ansiktet raskt, brukes ulike moderne prosedyrer.

For å gjøre dette kan du ty til følgende kosmetiske prosedyrer:

 • Mesotherapy. Prosedyren bidrar til å gjøre huden ung på bare noen få økter. For å gjøre dette, bruker en tynn nål under huden forskjellige cocktailer. Sammensetningen avhenger av ønsket effekt.
 • Botox injeksjoner. Innføringen av botulinumtoksin reduserer muskelbevegelsen. Muskler slapper av, huden rynker er redusert.
 • Laser foryngelse. Prosedyren innebærer fjerning av det øverste lag av huden. Så stimulert hennes oppdatering. For å få resultatet, er en manipulering nok.
 • Radio bølgeheis. Ansiktet er utsatt for korte og lange radiobølger. Dermed øker blodsirkulasjonen, turgor øker. Effekten er merkbar etter den første prosedyren.

De fleste salongprosedyrer har en rask, varig effekt. For å forbedre ytelsen anbefales det å kombinere hjemmeteknikker med profesjonelle forberedelser og manipulasjoner, behandle overflaten grundig med en krem ​​og overholde generelle anbefalinger for pleie. Som et resultat vil ansiktet i løpet av årene se ut frisk og ung.

Med en integrert tilnærming, blir den ikke eldre og har et fantastisk, strålende utseende.

Ansiktshudforyngelse hjemme er en flott mulighet til å spare penger og tid. I denne prosedyren, ikke forårsake fysisk og psykisk ubehag. En person trenger ikke å lytte til en kosmetologs klager om et hardt liv og utakknemlige kunder, som ofte skjer når man besøker en salong.

Flere Artikler Om Typer Acne