Å, denne svimlende mote! Middelalderlige skjønnheter tok vare på hvitheten av huden deres, våre bestemødre var stolte av en sunn rødme, og du og jeg forsøkte fortsatt å få en sjokoladebrun på noen måte. Og lys hud igjen ble en trend. Og denne gangen, ikke så mye på stylistens innfall, som på råd fra leger. Legene sier at solens stråler ikke bare gjør kroppen mørkere i utseende, men påvirker også det mye dypere på det biokjemiske nivået. Og ansiktet lider enda mer. Derfor risikere elskere av intens soling for sine jevnaldrende å legge merke til rynker i speilet. I tillegg, som det er kjent, er hudens hvithet et tegn på sin ungdom og friskhet. Og for å se yngre ut enn hans år, kan du bruke dette trikset. Hvordan lette huden raskt og trygt - dette er et spørsmål som bør være oppmerksom på.

Hva bestemmer hudfarge?
Kompleksjon er en av de viktigste indikatorene for kroppens tilstand. Og det er veldig objektivt, fordi selv meget høy kvalitet fargekosmetikk maskerer hudfeil bare opp til en viss grense. Og hvis det er helseproblemer, vil de før eller senere bli reflektert i ansiktet. Dette gjelder både eksterne og interne prosesser. Her er de vanligste årsakene til mørkere hud:

 1. Postacne. Akne behandling er en lang prosess, full av bivirkninger. En av de mest sannsynlige konsekvensene er blemmer og rødhet av huden etter akne, spesielt merkbar i tilfeller av akne og omfattende akne. Noen ganger kan flekker av akne ødelegge gleden ved å kurere huden.
 2. Pigment flekker. Kan skyldes aldersrelaterte endringer. I unge kvinner er de en slags fregner, som dukket opp på grunn av overdreven entusiasme for solbrenthet. Men hormonelle forandringer i kroppen (graviditet, amming, overgangsalder, etc.), samt arvelighet kan være årsaken til forekomsten deres.
 3. Sykdom. Ansiktshud kan bli mørkere på grunn av fordøyelsesproblemer, samt forstyrrelser i leveren og galleblæren. Brennbare kar utfordrer cyanose, utseendet på flekker og edderkopper, og kardiovaskulære sykdommer - en tendens til rødhet.
 4. Dårlige vaner. Tobakk og alkohol er fiender av huden, spesielt hensynsløs mot ansiktet. I røykere blir ansiktets hud grå, i de som liker å drikke blir den rød. Og alle de dårlige vanene, inkludert dagens brudte modus og ubalansert kosthold, gjør fargene usunn, noe som er merkbart ikke bare for deg i speilet, men for alle rundt deg.
Selvfølgelig, søte fregner - dette er ikke en grunn til å høres alarmen. Tvert imot dekorerer de mange, gir individualitet og egen sjarm. Men det er viktig å merke forskjellen mellom slike egenskaper i hud- og pigmenteringsforstyrrelsene. Og hvis du ser at ansiktet har fått en gulaktig eller gråaktig nyanse; flekkene ble større enn vanlig, men de økte selv i størrelse; misfarging av ansiktet ødelegger utseendet - slik at det ikke kan ignoreres, og det er på tide å lette huden.

Hvordan lette huden med folkemidlene
Det første du må gjøre er å forsøke å lette ansiktets hud hjemme. Som regel brukes oppskrifter av tradisjonell medisin for dette formålet, som ble vellykket brukt i tiden til våre bestemødres ungdom. Slike utprøvde metoder kan være mindre effektive enn middelene til moderne medisin, men de vil definitivt ikke gjøre noen skade. Her er de beste måtene for å lette ansiktets hud hjemme:
ansiktsblegemiddel persille juice

 1. Hudbleking med persille juice. Enkel og effektiv: Hakk en haug fersk persille i en blender, finhakk eller trekk ut juiceen på en måte du liker. Hell deretter hakkede greener med et glass kokende vann, deksel med en tallerken og la den komme til å blande og avkjøles ved romtemperatur i et par timer. Den resulterende lotionen tørker huden etter vask to ganger om dagen. Det kan lagres i kjøleskapet, men ikke lenger enn tre dager. Det er ønskelig at persille ble dyrket i en miljøvennlig sone og brukt kort etter høsten. I tillegg til lysende effekten har persille en toning og foryngende effekt på huden, derfor er det ofte inkludert i ansikts kremer.
 2. Sitronhudbleking. Med en skive eller en sitronkrets, tørkes ansiktets hud i lynet om morgenen og kvelden. Dette bør gjøres etter å ha fjernet sminke og vask, men før du bruker krem, og bruk fersk sitron, kutt like før kosmetiske prosedyrer. Slike krav skyldes at sitronsaft raskt mister egenskapene i friluft. Men hvis disse reglene blir observert, vil han ikke bare bleke ansiktets hud, men også oppdatere det og tørke betennelsene.
 3. Whitening hud grapefrukt. Denne metoden er veldig lik den forrige, slik at du kan velge hvilken som helst av dem, avhengig av tilgjengeligheten av produkter og kroppens individuelle respons. Men merk at i forhold til sitron kan grapefrukt tørke huden mer. I stedet for en frisk lobule kan du tørke ansiktet ditt med fruktjuice. For å gjøre dette, bør ferskpresset grapefrukt (eller sitron) juice fryses raskt i små bokser, og om nødvendig, komme ut av kjøleskapet en om gangen og bruk umiddelbart. Hvis du oppdager en negativ reaksjon av huden (irritasjon, brenning, etc.), prøv å fortynne saften med rent vann 1: 1 eller helt nekte dette middelet.
 4. Whitening hud med melk. Dette er svaret på spørsmålet om hva som er vanlig mellom din bestemor og Cleopatra. Begge brukte melk som kosmetikk. For å lette huden din, vask med varm (oppvarmet) melk i stedet for vann fra springen. Det er ønskelig at melken var frisk og ikke beregnet for langtidsoppbevaring. Maksimal effekt vil oppstå hvis du ikke vasker den av, men bare slett ansiktet ditt med et rent håndkle. Men du kan bruke ku og geitmelk med like stor suksess.
 5. Whitening hud med ris. På effektiviteten av denne metoden sier den vakre huden til japanske kvinner og de asiatiske kvinnene generelt lidenskap for rettferdig hud. Prøv det selv: Hell to spiseskjeer av hvit ris med et glass vann og kom med koking. Kok over lav varme til kokt ris, deretter belastning og avkjøling. Ris kan brukes til mat, og bruk avkok i stedet for lotion under kveldsvask. Oppbevar det i kjøleskapet i ikke mer enn 2-3 dager.
 6. Whitening hud agurk. Forbered en gurkekrem: 100 gram frisk agurk uten hud, hogge i en mush og hell 100 ml vodka eller fortynnet alkohol. Rør og hell i en mørk glassflaske. Lukk stramt og la det stå på et kjølig sted i 7-10 dager. Bruk tinkturen som en kosmetisk tonic. I motsetning til butikk kosmetikk er konsentrasjonen av blekekomponenter i den høyere og de er naturlige. Men alkohol kan tørke huden, så vær sikker på å bruke en krem ​​etter lotion.
 7. Whitening bleking ansiktsmaske. Hvis du ikke er redd for en bestemt lukt eller et ønske om å lyse huden mer enn dette misliker, ta 25 gram frisk gjær (ikke tørr øyeblikk, men fuktig fra en brikett) og fortynn med hydrogenperoksid. Det er ingen nøyaktig mengde peroksid, det må tilsettes litt etter litt, til gjærmassen oppnår konsistensen av rømme. Straks etter matlaging, på ansiktet og dekselet, bruk et tynt serviett eller gasbind. Med en slik maske, ligg på ryggen og slapp av i 15-20 minutter.
  bleking maske
 8. Whitening ansiktsmaske med protein. Effekten er forbedret av andre komponenter: fersk juice av 1 middels stor sitron, 2 ts sukker eller honning og 2 ts vann skal blandes med 1 egghvite til den er fullstendig oppløst. Den resulterende sammensetningen skal påføres jevnt på hele ansiktet og vente i 15 minutter for å tørke. Mask trenger å gjøre kurs i 3 dager med samme tidsintervall. Som regel er 3-4 slike sykluser nok for et merkbart resultat.
 9. Whitening ansiktsmaske av bær. Nesten noen bær er egnet for det, fordi de alle inneholder fruktsyrer som lyser huden. For eksempel må en håndfull modne jordbær, bringebær og / eller krus være moset, gjennomvåt med servietter eller stykker osteklær og påføres ansiktet som en komprimering. Etter 5-10 slike hyggelige daglige prosedyrer, vil huden ikke bare lyse, men vil også bli mye jevnere og friskere.
 10. Whitening maske for ansikt fra kefir og kaputy. Friske sprø hvite kålblader må knuses i en mush og blandes med kefir i like store mengder. For eksempel kan du ta 2 ss av begge. Masken påføres ansiktet i en halv time og vaskes deretter av med varmt vann eller avkok av kamille. Det er ikke forbudt å erstatte kefir med yoghurt eller ryazhenka, samt tilsett masken med en teskje havregryn og fersk juice av halv sitron.
Whitening hud hjemme
For å lette kosmetiske prosedyrer var ikke bare effektive, men også trygge, følg disse reglene:
 • Etter å ha brukt blekemidler, prøv å ikke gå ut, spesielt på en solrik dag. Dette skyldes økt følsomhet i huden etter en lynprosedyre. Av samme grunn er det vanligvis en forløp for blekingsterapi i klinikker og salonger som foreskrives for den kalde årstiden.
 • I den varme årstiden, gjør lysende masken om kvelden eller like før sengetid. Om natten vil verktøyet ha tid til å virke, og huden - for å tilpasse seg effektene.
 • Selv naturlige produkter fungerer kraftig. Til tross for at de blir brukt utenfor, gi opp bruk for kosmetiske formål av de produktene som du har matallergi. Det er bedre å finne dem et ufarlig alternativ, slik at resultatet av hudavlastning ikke viser seg å være nøyaktig motsatt.
 • Den mest effektive er den kombinerte effekten av blekemidler. Hvis du for eksempel bruker en lynmaske, tørk ansiktet med agurkkrem eller en kube med frossen sitronsaft.
 • Hjem rettsmidler for bleking koi ansikter får lov til å bli kombinert med ferdige kosmetiske produkter. Men det er bedre å ikke blande dem, men bruk dem konsekvent: Etter masken og lotionen, påfør en fuktighetskrem eller vask med et farmasøytisk skum før du bruker en blekekompress.
Ingen verktøy kan ikke gi det perfekte resultatet, hvis du ikke fjerner den virkelige årsaken til rødhet eller pigmentering på ansiktet. Derfor ikke begrenset til kosmetiske prosedyrer og sørg for å konsultere legen din. For en start kan du kontakte en hudlege og / eller kosmetolog, som om nødvendig vil henvise til en gastroenterolog, kardiolog eller annen spesialist. For din del, ikke glem å rense huden og beskytte den mot frost, vind og direkte sollys. Vær sunn og vakker!

7 enkle og rimelige måter å hvite ansiktet ditt hjemme

I øst er hvit hud ansett som en guddommelig gave, og eieren er vakker. I gamle tider drakk kinesiske prinsesser knuste perler oppløst i vann og spiste liljøtter, mens Cleopatra badet i melk. Det er ikke overraskende at spørsmålet om hvordan å bleke ansiktet bekymret mange jenter.

Lys hud ble gitt større betydning enn elegansen av ansiktsegenskaper. Mørkhudede kvinner pleide å jobbe i marken eller tilbrakte lang tid ute, og derfor solgte de seg til svart. Dette betydde familie fattigdom og mangel på utsiktene.

I Russland og Europa er lysbrun velkomne. Hovedkampen er med pigmentflett og fregner. Uansett hvor kosmetologer forsøker å overbevise seg selv om at de perky redheads på ansiktet er sjarmerende, er jenter uutholdelige i deres beslutning om å redusere dem. Krigen mot jevn, lett hud stopper ikke hjemme eller i skjønnhetssalonger.

Årsaker til dårlig hudfarge

Huden til innbyggerne i midtområdet og Nord-Europa er naturlig hvit og brenner lett i solen. Det er verdt litt lenger å ligge på stranden eller glem å smøre med en beskyttende krem ​​mot UV-stråler, da det blir rødt og etter et par dager begynner å skrelle av. Som et resultat er soling ujevn. Å komme inn i lignende situasjoner fra år til år kan man provosere utseendet på pigmentflettene, spesielt uønsket i ansiktet.

Redheads med tynnferdig hud har fregner som vises når sollys treffer det, selv om vinteren. Det er viktig for dem å bruke en beskyttende lotion eller krem ​​på en klar vinterdag i byen og på skianlegg. Hvis fregner fortsatt plager og ødelegger stemningen, vil en blekemaske være en fantastisk måte ut.

Hvordan blege ansiktet ditt: anleggsmidler

Det finnes en masse av allment tilgjengelige midler, slik at ikke bare å bringe huden i perfekt stand, men også for å lette den. Effekten av masken kommer ikke umiddelbart. Prosedyren må gjentas i en måned eller to for å oppnå et stabilt resultat.

Imidlertid lurer på hvordan å bleke et ansikt hjemme, mange velger masker.

Hydrogenperoksid

Oksygenet i peroksidet, når det kommer i kontakt med huden, forårsaker en oksidasjonsprosess i den, noe som gjør det mulig å kvitte seg med giftstoffer og skadelige stoffer. Løsningen bør ikke inneholde mer enn 3% av de aktive ingrediensene, for ikke å forårsake brenning. Det er mye sikrere å bruke peroksid i kombinasjon med ekstra ingredienser.

Gjærmaske

En skje med tørr gjær og samme mengde hydrogenperoksid blandes og påføres på problemområder i huden i 15-20 minutter. Etter vask av, fukt huden med en krem.

Curd mask

Næringsrik og bleking blanding på samme tid vil bli hentet fra en spiseskje med fett hytteost, eggeplomme og noen dråper peroksid. Denne masken holdes også på ansiktet i ikke mer enn 20 minutter, skylles deretter med kaldt vann.

Sitronsaft

Juice av sitron eller grapefrukt vil gi huden vitaminer, toner det og forhindrer utseendet til de første rynkene. Lysdannelse av pigmentering oppstår på grunn av tilstedeværelsen av organiske syrer i frukt. Blanding av juice med andre komponenter vil unngå overdrying av huden.

Mask med sitron og honning

Denne blandingen vil også fungere som en utmerket skrubbe når du vasker av masken. Til massen av hel sitron tilsett 50 g honning og en halv teskje olivenolje. Etter grundig blanding blir produktet påført ansiktet i 15 minutter.

Vegetabilsk olje vil lindre huden fra følelsen av tetthet etter prosedyren og gir næring til huden.

Glycerinmask

Glycerin fukter og myker huden perfekt ved å absorbere vann fra miljøet. Denne egenskapen tillater det å nøytralisere tørkeffekten av sitronsaft samtidig som den opprettholder sine fordelaktige effekter.

For en bleking maske, må du ta to spiseskjeer sitronsaft og glycerin og en teskje kokt vann. Problemer i huden behandles to ganger om dagen i flere måneder. Resultatet vil bli merkbart etter en og en halv måneders bruk.

Sitron lotion

Sitrus juice lotion vil ikke bare lette huden, men også bidra til akselerasjonen av regenerering prosesser. Tenåringer, det vil bidra til å desinfisere huden og unngå utseende av utslett.

 • 2 ss. skjeer av sitronsaft;
 • 2 ss. skjeer med kokt vann;
 • 2 ss. skjeer av vodka;
 • 2 ss. skjeer av heksehøns bouillon.

Etter blanding anbefales væsken å oppbevares i kjøleskapet og brukes to ganger om dagen. Ikke bruk lotion på ansiktet ditt om morgenen før du går ut i den lyse solen. Sitronsaft gjør huden sensitiv og tilbøyelig til solbrenthet. Den beste tiden å bruke lotion er om ettermiddagen og om natten.

kefir

Laktobaciller og aminosyrer, som er rikelig inneholdt i drikken, har en gunstig effekt på huden. De renser og fukter det, og aminosyrer bidrar også til å klargjøre aldersflater og fregner.

Med agurker

Kefir med agurk gir huden elastisitet og lindrer sløvhet. Det er nok å bruke en lignende maske 3 ganger i uken. En halv agurk er revet og 2 ss kefir helles i en slurry. Mikroorganismer tilstede i kefir er aktive i en kort periode, så masken skal brukes umiddelbart etter produksjon. Vask den av etter 20 minutter, og fukt huden med tørr krem.

Med kjære

4 spiseskjeer med fett kefir blir tilsatt til litt oppvarmet honning, og deretter blandet med pisket protein av ett egg. En nærende maske skal ikke holdes på ansiktet i mer enn 20 minutter. Hun vil gjøre huden fløyelsaktig og vil avlaste små rynker. I tillegg strammer det porer og reduserer betydelig oljeaktig glans.

Siden antikken, natron, eller natriumbikarbonat, har blitt betraktet som en panacea for mange sykdommer. Det eliminerer perfekt betennelse og irritasjon, men på grunn av effektens styrke er det ønskelig å bruke brusløsninger for hudbleking, helst ikke mer enn en gang i uken.

Soda Wash

Soda fortynnes med vann i like store mengder og fukter gasbind i den. Stoff pålegges på den mørkede huden i 10 minutter. Etter vask av huden er det viktig å fukte kremen, siden bruset tørker sterkt.

Med hydrogenperoksid

En teskje med natron blandes med to skjeer med fett yoghurt uten fargestoffer og tilsetningsstoffer og en tredje teskje hydrogenperoksid. Den resulterende masken påføres ansiktet i 5 minutter, og deretter rens huden med kaldt vann. Takket være yoghurt vil huden ikke skrelle av.

Med såpe

Denne masken er veldig tett til huden etter vask, så du bør forberede fuktighetskrem på forhånd. Soda og vann er tatt i like store mengder, og såpe er skummet. Kosmetisk svampeskum fordeles på huden med pigmentering, og brusoppløsning legges på toppen. Etter 7-9 minutter vaskes masken av.

persille

Vitaminer A, C og B, sporstoffer og folsyre inneholdt persille, gir huden en skinn og gir næring til det. For masker brukes finhakket kvist og persilleblade.

Med løvetann

Lige deler av finhakket løvetann og persille stengler helles med en liten mengde mineralvann og insisterer i 12 timer på et mørkt sted. Masken skal begynne å gjøre om våren, når den aktive solen gir økt pigmentering. På ansiktet av henne hold i 20-30 minutter, deretter fjernet.

Kosmetisk is

Du kan helle buljong eller tinktur av persille i isformer og sette i fryseren. De resulterende isbitene toner huden og forbedrer hudens overflate. De har en sterkere effekt på huden på grunn av det resulterende stresset fra lav temperatur.

avkok

Blander vassdrag med vann i forholdet 1:10, kok blandingen i 10 minutter, og filter deretter. Vask ansiktet to ganger i uken med kjølt kjøttkraft.

Med rowan

Maskeoppskrift lykkes med å bekjempe fregner:

 • 1 ts persille juice;
 • 1 ts. juice av rowan bær;
 • 1 ts. vodka;
 • 1 ts. sitronsaft.

Eteriske oljer

Eteriske oljer som er rike på vitaminer og mikroelementer, er gode for huden, mens persille, ylang-ylang og vaniljeoljer letter det intensivt. Å bruke olje i ren form er kontraindisert for å unngå irritasjon og brannskader. For å oppnå ønsket resultat, tilsettes noen dråper olje til krem, leire eller vann for vasking. Forløpet av bleking varer 3 uker, så ta en pause i 2-3 måneder.

eddik

Eddik er et velkjent folkemiddel, egnet for de som søker en oppskrift på hvordan du raskt får et ansikt hjemme. Den kom fra det romerske riket, hvor skjønnhetene også drømte om å ha marmorhud. Vann blandes med eddik i like deler og tørker ansiktet med en bomullspinne i 8-10 minutter, og skyll deretter blandingen grundig.

Hvis huden er ufølsom, kan du prøve å bruke ufortynnet eddik.

Kosmetiske preparater for hudavletting

En effektiv moderne prosedyre er å bruke en laser til å bleke huden din. I mange klinikker av estetisk medisin eller nettverksskjønnhetssalonger er det spesielle apparater for sliping av hud eller forsiktig fjerning av dets grovt øvre lag. Å kvitte seg med døde celler gjør det mulig å jevne ut hudtonen og oppnå en merkbar belysning.

Mange kremer inneholder kvikksølv, som er giftig for mennesker. Den tillatte prisen overskrides tusenvis av ganger sammenlignet med europeiske og amerikanske kolleger. Selvfølgelig gir kvikksølv en rask lette effekt, men det akkumulerer i huden, det forgift kroppen. Tablets sammensetning med instruksjonene skrevet i hieroglyffer er et mysterium i det hele tatt, noe som er bedre å ikke føle seg selv.

I skjønnhetssalonger kan du lage en peeling eller en maske basert på patenterte utenlandske kosmetikk, men du trenger et helt kurs for å oppnå målet. Salonprosedyrer er ikke billige, så det er bedre å ta vare på huden hjemme, velge riktig krem ​​eller maske fra naturlige ingredienser.

Nyttige anbefalinger

Perfekt bidrar til å nærme huden og fjerne døde celler maske fra leire. Etter oppløsning av pulveret kjøpt i apotek med varmt vann og la den resulterende vasselen på ansikt og nakke, la den tørke. Etter å ha blitt tørket av lerret, blir huden jevn og silkeaktig, og hudens hud blir friskere.

Spesiell oppmerksomhet bør settes på kvaliteten på kosmetikk og kremer. Hvis du opplever en mild allergisk reaksjon eller en ubehagelig tinning, må du forlate dette produktet. Ansiktets hud er veldig delikat, og det skal være så behagelig som mulig.

Årsaken til pigmentering kan være en metabolsk forstyrrelse og hormonbalanse i kroppen. Graviditet og fødsel, å ta visse medisiner og til og med sterke belastninger bidrar til utseendet på brune flekker på huden. Noen ganger forsvinner de seg selv etter normalisering av kroppens tilstand, men oftere må de motstå metodene ovenfor.

konklusjon

En kvinne vil alltid behage andre, spesielt det sterkere kjønn. Menn, i sin tur, setter pris på velpleide jenter og er stolte av sin stilige følgesvenn. Først og fremst vekker ansiktet oppmerksomhet mot seg selv, så bryr seg om tilstanden til huden, vil aldri være overflødig.

Glatt lys hud gjør jenta yngre og mer attraktive. Det trenger ikke å være skjult under tett påført sminke, for i dag er naturlighet og nakenhetene av kosmetikk på mote. Enkel hudpleie hjemme, i tillegg til svaret på spørsmålet om hvordan du gjør et ansikt, vil tillate deg å føle deg trygg, og denne kvaliteten gjør jenta uimotståelig i menns øyne.

Jeg heter Julia Jenny Norman, jeg er forfatter av artikler og bøker. Jeg samarbeider med forlagene "OLMA-PRESS" og "AST", samt med blanke magasiner. Foreløpig bidrar til å fremme virtuelle virkelighetsprosjekter. Jeg har europeiske røtter, men jeg tilbrakte mesteparten av livet mitt i Moskva. Det er mange museer og utstillinger som belaster positive og gir inspirasjon. På fritiden studerer jeg franske middelalderske danser. Jeg er interessert i informasjon om den tiden. Jeg foreslår deg artikler som kan fange en ny hobby eller bare gi hyggelige minutter. Vi trenger å drømme om den vakre, så vil det gå i oppfyllelse!

Hvordan å hvite ansiktets hud hjemme - Bruk masker, kremer, avkok, lotioner

Rengjør huden med porselen glød - drømmen om nesten alle jenter. I kampen for den edle skinnet brukes alle slags kremer, premium tonale baser og mange andre ferdige produkter. Men å vite hemmelighetene om å hvite ansiktets hud hjemme, kan du betydelig spare og forbedre epidermis uten kosmetikk.

Slik fortmer du ansiktet ditt hjemme

For å hvite ansiktet, brukes naturlige komponenter som har evne til å undertrykke manifestasjonen av melanin og normalisere produksjonen av melanocytter. Disse er fermenterte melkeprodukter, leireblandinger, grønnsaker og bærmasker, noen farmasøytiske preparater.

Effektiv hudbleking produkter

De mest effektive produktene for bleking:

 • Melk, kefir, yoghurt. Helt naturlig, perfekt for å lysere epidermis. I tillegg til kampen mot melanin bidrar de til å normalisere arbeidet til talgkjertlene og eliminere fett;
 • Hvit og blå leire. Slike mineralforbindelser har en utmerket rensefunksjon. Som sådan blir ikke blekingeffekten observert, men de tømmer ut overflaten og fjerner punktrødhet. Passer til blekflisete jenter med kombinasjon eller problem hud;
 • Ascorbinsyre. Brukes ofte i profesjonell kosmetikk for å lindre irritasjon og hudbelysning. Det er en sikker analog av kojinsyre, som også er aktivt hvitt, men har en høy toksisitet;
 • Bearberry. Urter fra familien Heather, aktivt brukt i folkemedisin for bleking av epidermis. Inneholder den sjeldneste naturlige komponenten - arbutin, som brukes i profesjonelle kremer for å bekjempe pigmentering;
 • Hydrogenperoksid. Her er letteffekten basert på oksidasjon. Det er i stand til nesten umiddelbart å eliminere liten rødhet, men er ikke egnet for hyppig bruk;
 • Salve. I medisin blir ofte bleking brukt ved å bruke sink og svovelsalve. Disse legemidlene har en sterk antiseptisk funksjon, og eliminerer dermed fokuset på betennelse, reduserer reproduksjonshastigheten av patogene mikroorganismer. Lys porselenhud etter dem er ikke verdt å vente på, men du kan oppnå en jevn farge og mangel på akne.

Video: Fast ansiktsblegning

Whitening masker

Det enkleste alternativet til å hvite ansiktets hud hjemme - for å lage en maske med poteter. Denne rotgrønnsaken inneholder en stor mengde askorbinsyre og folsyre. For å forberede en lightening komprimering, må du grate en potet på en fin riper og bruke massen på ansiktet med et tykt lag. Hold minst 20 minutter. Gjenta hver dag om morgenen.

Potetmaske for hudbleking

Sitron har en lignende effekt. Men det kan bare brukes i fravær av allergiske reaksjoner. For å fjerne aldersflater eller uregelmessig tanning, må du klemme ut citrusjuice og legge den til en hvilken som helst egnet maske. Påfør frisk i ren form anbefales ikke på grunn av aggressivitet - det kan begynne peeling av epidermis. Den beste kombinasjonen er to spiseskjeer av hvit ler, en skje juice og samme mengde vann. Gjelder alle problemområder og tåler ikke mer enn 30 minutter. Gjenta hver andre dag.

For å gi en hvit, men problematisk eller fet hud myk porselen, kan du bruke havtornolje. I motsetning til stereotyper, gjør ikke det oransje stoffet gulrot-farget epidermis. Snarere, det motsatte: tørker pimples, strammer porene og nivåer det. For en slik handling må du lage en enkel maske: Påfør olje på ansiktet med en bomullspute og la den stå i maksimal tid. Gjenta som ønsket daglig eller tre ganger i uka.

Havtorn olje for ansikt

Castorolje har en lignende effekt. For å bruke den må blandes med ekstra ingredienser - bruken i ren form gir en økning i inflammatoriske prosesser. Effektivt vitner denne masken:

 • 2 ss havregryn;
 • Et halvt glass sur melk;
 • 10 gram castorca;
 • 1 ts. varm honning.

Alle komponenter må blandes og lar seg brygge i 10 minutter. Deretter gjelder ansikt og nakke. Vask av etter 15 minutter, det er veldig viktig og deretter påfør en fuktighetskrem. Gjenta to ganger i uken før sengetid.

Vurderinger hevder at masker hjelper med leire godt. Forsiktig redusere pigmenteringen av blandingen, som inkluderer kaolin og kambriansk pulver. Massen er tilberedt på den klassiske måten: leire og vann (juice, urteavkok eller grønn te) kombineres i forholdet 2: 1. Påfør ansikt og dekolleté. Hold i 20 minutter, for å unngå tørking, sprut regelmessig med vann. Gjenta tre ganger i uken.

Leire ansiktsmasker

I Asia bruker jenter ris for å eliminere den "stygge" brunfarge. Denne masken er tilberedt enten fra kokt grøt eller rismel. Til to teskjeer av produktet legges til 10 gram kefir og 5 honning. Preparatet blandes grundig og påføres på huden med et tykt lag. Hold på ansiktet i 15 minutter, gjenta hver dag om morgenen.

Bleking med sink salve har blitt utbredt på grunn av metallets naturlige funksjoner: det beskytter huden mot solens stråler, bidrar til å stramme seg og aktivt bekjemper rødhet. Ved hjelp av dette apoteket er produktet enkelt: to ganger i uken, påfør et tynt lag av rengjøringsmiddel på ren hud og la den være til absorbert.

Lysende dekokser og lotioner

En myk lotion med agurk er ideell for tørr og sensitiv hud. For å forberede den, legg til 5 til 10 agurkglass og noen dråper sitronsaft til et glass mineralvann. Denne sammensetningen inneholder ikke konserveringsmidler og holdbarheten er bare en dag. 250 ml akkurat nok til to ganger om dagen. Gni ansikt med lotion om morgenen og om kvelden. I løpet av dagen kan du bruke som en sprøyte, overløp i en beholder med en spray.

Komkommer Ansikts Lotion

For problem og fet hudlotion med persille er ideell. For forberedelsen er det nødvendig å blande et halvt glass finhakkede greener, 100 gram alkohol og ca. 50 gram av hvilken som helst egnet olje for å normalisere funksjonen av talgkirtler. Tinkturen er plassert i 14 dager i et mørkt, kjølig sted. Periodisk må det ristes. Etter to uker er hun klar til bruk. Tørk ansiktet med denne løsningen om morgenen og kvelden.

Noen essensielle oljer har også sterk bleking effekt. For eksempel vil lotion med eter av lavendel, sitron og kamille redusere alder flekker, rynker og betennelser. For å forberede verktøyet må du ta 300 ml mineralvann, 6 dråper kamille og lavendel og 10 sitrus. Rør oppløsningen grundig og la stå i 10 minutter. Rist blandingen litt før bruk.

Olje ansiktsmasker

Tøm epidermisene fra akne og kviser, blek det og gi en blanding av brus, salt og noe avkjølende avkok (grønn eller kamille te, urteplukking med bjørnebær, vann etter matlagingsløv) for å gjøre det mykt og glatt. 200 ml væske er tatt ikke flere skjeer av hver mineralkomponent. Å vaske med så lite vann to ganger daglig før og etter fjerning av kosmetikk.

Folkemidlene

Kosmetisk olje fra eukalyptuseter og jojoba baseolje (shea eller kokosnøtt - avhengig av hudtype) har høy bleking evne. For å lette huden hjemme må du kombinere 20 gram base og 5 gram eter. For enkel å blande, anbefales det å varme komponentene i et vannbad slik at de blir væske. Ved påføring, fukt en bomullspinne i olje og smør huden to ganger om dagen. Før du går ut, må massen vaskes av, ellers vil støv holde seg til huden to ganger sterkere enn vanlig.

Oljeskinnblegemiddelblanding

Etter en dårlig brunfarge vil kamilledekok og hydrogenperoksid lyse ansiktet ditt. Vær oppmerksom på at denne metoden ikke passer for mørk hud. Blekingsprosessen på epidermis med stor mengde melanin kan være ujevn. Som et resultat vil striper og flekker av forskjellige farger vises. 50 gram kamille te er tatt 1 skje peroksid. Løsningen blandes grundig og lades for å blande i flere timer. Etter bruk som vanlig lotion.

Før du tenner ansiktet ditt hjemme raskt på følgende måte, må du sjekke allergisk reaksjon. Denne oppskriften bruker friske jordbær, som er det sterkeste allergenet. Til å begynne, fest et stykke bær til et ufattelig hudområde. Hvis det ikke var noen følelse av kløe og hevelse etter 20 minutter, kan oppskriften brukes.

Denne metoden vil bidra til å lette selv mørk hud. Jordbærbær blir knust i potetmos, revet poteter og noen dråper sitronsaft blir lagt til dem. Gruel brukes på alle områder som krever avklaring: hender, ansikt, nakke, bryst. Det er nødvendig å opprettholde massen ikke mer enn 20 minutter.

Jordbærmaske

Mange populære oppskrifter tilbyr å bruke pepperrot for bleking. Til tross for den aggressive lukten, er denne roten i stand til å normalisere produksjonen av melanocytter i løpet av noen timer. Det er nødvendig å kombinere saften av pepperrot med vann i forholdet 1: 2 og påfør med en bomullspute til ansiktet. Ikke hold mer enn 15 minutter. Bruk fuktighetskrem etter at denne masken er nødvendig.

Whitening Cosmetics Review

Tabellen nedenfor viser vurderingen av populære kosmetikk for hudbelysning, samt en beskrivelse av dens handling.

Hvordan lette huden hjemme?

Del i sosiale. nettverk:

Vi ønsker alle å se bra ut, uavhengig av alder, kjønn og nasjonalitet. Men ikke alle klarer å komme fra naturen, en gave som lys og glatt hud. I tillegg er det ofte bortskjemt av ulike sykdommer, dårlige vaner og andre negative faktorer. Men som regel er førsteinntrykket det viktigste. Fregner, alder flekker eller usunn hud gir stor ubehag og bringer stor bekymring for sine eiere. Hudbelysning skjuler arr, eliminerer pigmentering, gir hud friskhet. Hvordan lette huden hjemme? I denne artikkelen vil vi fortelle deg om de ulike alternativene for å oppnå et godt resultat.

Når lyser?

For å hjelpe oss med å komme hjem rettsmidler som er i arsenalen til noen vertinne. Det viktigste - du må vite hvordan du bruker dem riktig for ikke å skade deg selv enda mer. Først må du være 100% sikker på at du trenger det.

La oss vurdere når det er nødvendig å utføre bleking:

 • når du har fregner, alder flekker på ansiktet ditt;
 • hvis du har mørk hud
 • hvis du har feilkalkulert solbrenthet;
 • usunn hud - grå, gul eller lilla;
 • arr, karakterer av akne og hudormer.

Hvis du har minst ett av disse tegnene, må du tenke på et lysende middel som passer til din hudtype. I tillegg må du bruke råd fra fagpersoner, siden effektiviteten av masker og andre midler som brukes, avhenger av den.

Hvordan lette huden?

Disse anbefalingene ble også brukt av våre bestemødre og farmemødre, og selv da kan vi stole på dem:

 • Lightening prosedyrer gjøres best i den varme sesongen.
 • Gjør masker trenger om natten. Så deres effekt vil bli større, og hvis du går ut etter en maske, kan resultatene bli skuffende.
 • Ikke bruk preparatet til områdene rundt øynene.
 • Velg bare de oppskriftene som inneholder ingredienser du er kjent med, du bør ikke eksperimentere med deg selv. For å være sikker på at du ikke er allergisk mot denne sammensetningen, bruk litt penger på håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon, kan du bruke masken på ansiktet ditt.
 • Midler bør brukes på preparert hud: Før prosedyren skal den dampes, rengjøres, det ville være fint å påføre en skrubbe på forhånd.
 • I gjennomsnitt varigheten av midlene fra 15 til 30 minutter.
 • Det er bedre å vaske bort lynstoffene med kamilleavkok. For å gjøre dette, hell 2 ss blomster med 1 kopp kokende vann, la i minst en time. Da må du tømme kjøttkraft.
 • Etter prosedyren bør du bruke krem ​​på ansiktet ditt. Det er bra i dette tilfellet at det var med en lysende effekt.
 • Prosedyrer utføres ikke mer enn 2 ganger i uken.

Det er viktig! Vanligvis, etter de første prosedyrene, blir huden jevnere, vakker og ung. Tross alt, gjør slike prosedyrer ikke bare lysere huden din, men også nærer den.

Folk rettsmidler for hudbleking

Blekingeffekter har grønnsaker, frukt, avkok av urter og noen andre måter, som vi nå snakker om.

sitron

Det har lenge vært kjent at sitronsaft lyser huden godt. Ufortynnet sitronsaft kan påføres på fet hud. Denne metoden kan imidlertid forårsake allergiske reaksjoner. Derfor er det bedre å lage masker, kremer basert på sitronsaft:

 • Bland i like store mengder sitronsaft, honning, olivenolje. Det skal være et flytende stoff. Med en bomullspinne, legg den på ansiktet med masserende bevegelser. Skyll med varmt vann og avkok av kamille etter 15 minutter.
 • En spiseskje med havremel helles en liten mengde kokende vann, bland denne gruelen med 1 teskje honning og 1 teskje sitronsaft. Alt grundig blandet og påført ansiktet i 15 minutter.
 • Du kan lage en maske med glycerin. I en skje glyserin tilsettes en halv skje med eple og sitronsaft.

Det er viktig! I den første prosedyren kan mengden sitrusjuice bli redusert noe, slik at det ikke er brennende følelse.

 • Bland 2 ss rømme med en skje sitronsaft.

Soda har lenge fått berømmelse som blekemiddel. Egenskapene er mye brukt selv i kosmetikk.

Det er viktig! Dette stoffet tørker huden sterkt, derfor anbefales det at masker basert på det brukes til fet hud. Soda vil hjelpe til med å håndtere akne, oljeaktig glans, brede porer.

Hvordan hvite huden med brus? Du kan lage en såpe maske:

 1. Bland opp natron og naturlig såpe.
 2. Påfør blandingen med massasjebevegelser og la i 5 minutter, skyll deretter.

Du kan lage brus av soda - fortynnet brus i en liten mengde vann, suge en bomullspute i løsningen og påfør de rette stedene i 10-15 minutter.

Hydrogenperoksid

Dette er en av de mest kjente og enkle måtene, hydrogenperoksid perfekt whitens ansiktets hud og gir en fantastisk effekt. Ansiktet er ikke bare lysere, men også ryddet av alle slags utslett.

Det er viktig! For de som har tørr hud, bør prosedyren utføres en gang i uka, og for eiere av fet hud kan det være to ganger. Behandlingsforløpet er 1 måned. Etter noen måneder kan prosedyren gjentas.

For masker tatt 3% løsning av hydrogenperoksid:

 • En gjærmaske er laget av tørr gjær og en peroksidløsning i et forhold på 1 til 1. Den påføres i 15 minutter, deretter vaskes av.
 • For en ostemasse maske, bland en skje med rik ostemasse, eggeplomme og noen dråper hydrogenperoksid. Påfør blandingen i 15 minutter, skyll deretter.

Det er viktig! Tenk på at peroksid lyser ikke bare huden i ansiktet, men også øyenbrynene dine.

Grønnsaker, frukt og andre produkter

Det er en stor mengde av en rekke oppskrifter basert på frukt, grønnsaker og andre produkter som er tilgjengelige for oss:

 • En teskje honning er pounded med massen av rødbønner (4 teskjeer).
 • Grøt agurken, ta 3 ss vrang og legg til tre ss finhakket persille og en halv skje sitronsaft.
 • 50 ml yoghurtblanding med en spiseskje havremel og en teskje riven pepperrot. Denne masken brukes best ikke på huden, men på gasbind over ansiktet.
 • Bland i like store mengder stekt ost og honning.
 • Lag en melonpølse, legg på en treg brann, så snart blandingen gir juice, fjern fra varmen og avkjøl.
 • Rist på agurken på en rist, bland i like mengder med næringsrik krem ​​og legg til litt vodka i blandingen. Insister på et varmt sted i minst 24 timer.
 • Knead banan med melk, legg våt på ansiktet, la i 20 minutter.
 • Papaya må kuttes i halvparten, ta ut kjernen og gni fruktflaten, intensivt massere. Etter 10 minutter skylles med varmt vann.
 • Fenugreek gress perfekt lyser huden, bidrar til forsvinning av akne, hudormer, røde flekker. Vi knytter et par blader og legger grus på ansiktet, hold i 20 minutter.

Det er viktig! For en rask og varig effekt, kan du lage slike masker hver dag.

 • Risavkoking vil også bidra til å lette huden hjemme. Vask ris og kok til øm. Stam kjøttbøten, kul, du kan til og med helles den i mugg, fryse og tørke ansiktet med slike ister. Ris kan bare bli spist.
 • Berry masker er godt whitened - juice fra rød eller svart currant, tranebær eller viburnum er egnet for dette. Våt ostekloth i juice av bær og søk ansikt i 15 minutter. Skyll deretter med varmt vann.
 • Eventuelt melkeprodukt er egnet for bleking, riktig mengde - en skje. Ta et stykke gassbind, brett flere ganger, blett det inn i produktet og tørk ansiktet, du må gjøre noen tilnærminger.

Det er viktig! Prøv å ikke gni ansiktet sterkt med gasbind, ved hjelp av lette bevegelser blir huden opplyst, selv fra første gang.

restriksjoner

Før du forbereder masker for bleking, bør du vurdere kontraindikasjonene, som noen ganger inneholder de aggressive komponenter som kan forårsake skade i store mengder, men ikke bra. Du må bruke masker med omhu hvis du har:

 • hudsykdommer som melanom, keratose;
 • ansiktsskader, uhelbredte sår;
 • overliggende sømmer;
 • Overfølsom, tynn, dehydrert hud;
 • betennelse i ansiktet.
til innhold ↑

opptakene

Med rimelig bruk og i henhold til hudens preferanser, vil alle disse produktene bidra til å tone, bli lettere og se yngre ut. Og hvis ansiktets hud er i god stand, og du vil se mye mer vakker og frisk ut.

Hvordan å hvite ansiktet ditt hjemme

Mange opplever et pigmenteringsproblem i ansiktet eller en ujevn brunfarge. Å bleke ansiktet ditt, kan du bruke tjenestene til dyre skjønnhetssalonger eller bli kvitt pigmentering hjemme. Ved hjelp av folkemetoder og kosmetikk er det ikke vanskelig å gjøre uten dyre prosedyrer.

Hvordan bli kvitt alder flekker og fregner hjemme

Komponenter som brukes hjemme er enkle å finne eller kjøpe. Til tross for lave kostnader gir de fantastiske resultater.

Effektive og rimelige folkemessige løsninger

sitron

Sitron har lenge vært kjent for mange fordelaktige egenskaper. Det gir en vakker glans til håret, bidrar til å lette huden. Å hvite ansiktet ditt vil du trenge å klemme juice fra sitron. Det enkleste blekingsalternativet er å tørke huden med en bomullspute dyppet i sitronsaft.

Prøv først en liten mengde juice, og øk dosen dersom det ikke var noen irritasjon eller ubehag. Med regelmessig bruk, gjør slike prosedyrer merkbart lysere ansiktet og til og med fjerne rødhet og utslett.

 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • melk - 0,5 kopper;
 • Vodka - 2 ss. l.;
 • sukker - 1 ts.

Ingredienser blandes i en beholder til den er helt oppløst. Påfør den resulterende væsken på bomullsull og tørk ansiktet.

Hydrogenperoksid

Et vanlig verktøy for ansiktsbleking er hydrogenperoksid. For kosmetiske formål bruk en 3% peroksidoppløsning, fordi en stor konsentrasjon av stoffet vil forårsake irritasjon i huden. Før bruk, test blandingen på albuens skur. Hvis det ikke er rødhet, kan du søke på ansiktet. Husk at hyppig eksponering for peroksid forårsaker tørrhet, så prosedyrene gjøres hver 4. dag. Maksimumsperioden er 1 måned, hvorefter 3 måneder hviler.

Hydrogenperoksidoppløsning har en lette effekt på øyenbrynene og håret, så vær forsiktig når du søker på problemområder. Unngå å komme inn i området rundt øynene og på slimhinnen.

Gjærblanding med hydrogenperoksid

Den brukes til bleking og håndtering av svarte flekker.

 • tørr gjær (øyeblikkelig) - 0,5 ss. l.;
 • hydrogenperoksidoppløsning - 0,5 st. l.

Før du bruker det, anbefales det å dampe ansiktet ditt over kokende vann. Ingredienser rører i en viskøs grøt og påføres ansiktet. Eksponeringsvarigheten er 10 minutter. Skyll deretter blandingen fra ansiktet og bruk en krem ​​med næringsstoffer. Denne metoden er egnet for ikke-fettete hud.

Peroksid og brus

 • brus - 1 ts;
 • hydrogenperoksid - 5 dråper;
 • rømme eller yoghurt - 1 ss. l.

Rør yoghurt og brus og hell deretter i hydrogenperoksid. Hold på ansiktet i 5 minutter, vask deretter. En slik metode på kort tid lyser merkbart huden, vil bidra til å glemme akne og oljeaktig glans.

Baking soda brukes ikke bare i produksjon av mat og hjemme rengjøring, men også i kosmetikk. De lager lotioner med dette produktet og blander masker for å hvite huden og kvitte seg med forstørrede porer. Når det brukes på tørr hud, er det lett irritasjon eller tetthet.

Soda lotions blir brukt på uønskede fregner og pigmenteringssoner. For dette fuktes en bomullspute i varmt vann og dyppes i natron. Lotionen vil gjøre huden lettere og manglene mindre merkbare.

Oppskrift med såpe mot akne

I tillegg til bleking brukes brus i kampen mot akne og forstørrede porer.

 • naturlig eller håndlaget såpe;
 • natron.

Våt såpebaren, skum den med hendene og bruk den på ansiktet langs massasjelinjene. Gni brus på toppen. Nok 5 minutter med eksponering, og deretter vaske ansiktet med vann.

Whitening Masks

Det beste resultatet vil gi bruk av masker i de første timene etter søvn.

Fra pigmentering effektive masker fra sitron.

Ingredienser blander i like deler av 1 ss. l. Påfør den resulterende massen på ansiktet og la det suge. Skyll med varmt vann etter 25 minutter.

Glycerinmask

Egnet for hud utsatt for utslett eller følsom.

 • glycerin - 2 ss. l.;
 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • eplejuice - 1 ss. l.

Ingrediensene blandes og påføres ansiktet. Masken vil ha en formildende effekt. Etter 15 minutter skyll ansiktet med vann og flekk med et håndkle.

Passer for personer med pigmentert hud.

 • egg hvit - 1 stk.
 • kamferalkohol - 5 dråper;
 • sitronsaft - 1 ss. l.

Ingrediensene er blandet og stiplet gjelder for problemområder. Når blandingen er helt tørr, vent 10 minutter og skyll ansiktet med kaldt vann.

Mask med ostemasse

Sikker og myk effekt med bleking.

 • eggeplomme - 1 stk.
 • cottage cheese (9% fat) - 1 ss. l.;
 • hydrogenperoksid - 5 dråper.

Gni ingrediensene, legg deretter et tynt lag på huden og hold i 10 minutter. Skyll deretter med varmt vann.

Meieriprodukter

Kefir er egnet for alle hudtyper, selv tørr og følsom. For fremstilling av bleking masker, er det bedre å bruke hjemmelagde meieriprodukter med høy prosentandel av fett.

Lotion med kefir

Gjør hver dag 2 ganger i 20 minutter.

 • kefir (3,2%) - 50 g;
 • havregryn - 50 g

Flakes pour kefir og la stå, gjennomvåt. Søk deretter på problemområdet. Etter 20 minutter, vask av rester av varmt vann.

Mask med agurk

Det vil gi huden ekstra mykhet og friskhet.

Pund agurk i liten grøt på en rist, legg til kefir og bland. Påfør ansiktet med en bomullspute eller svamp. På slutten av 15 minutter, skyll med vann.

Eteriske oljer

Komprimering er laget av essensielle oljer for å tørke ansikt og kropp, legg til som en ekstra ingrediens i sammensetningen av masker og andre blekemidler. Blandingen med essensielle oljer brukes i 21 dager. De mest brukte essensielle oljene for hudbleking er:

 • sitrusfrukter (oransje, bergamot);
 • persille;
 • rosentre;
 • patchouli;
 • eucalyptus;
 • sandeltre;
 • rose hofter.

Fruktjuice for ansiktsbleking

En positiv effekt i bleking vil ha juice av frukt og grønnsaker. Gradvis lettelse av huden oppstår når du vasker med grapefruktjuice. Både skiver skiver og frossen eller fersk juice vil gjøre. Påfør etter rengjøring av ansiktet.

Agurk brukes i loslitt form eller presset juice fra den. Svovelbehandlingen klare seg godt med pigmentering, hvorfra kremer er laget: Gaze er fuktet i mosede bær og påføres problemområder.

Kosmetiske og farmasøytiske preparater

Før du bruker noen farmasøytiske produkter og kosmetiske produkter, er det obligatorisk å konsultere din hudlege.

For å bekjempe pigmentering og fregner selges spesialiserte stoffer, men denne metoden er lang og krever fra 3 måneder til 1 år.

Sammensetningen av kosmetikk bør inneholde hydrokinon, som gradvis lyser huden. Imidlertid kan bruken av dette forårsake en rekke lidelser i kroppen på grunn av stoffets toksisitet.

Det er tryggere å bruke kremer og geler med antioksidanter - vitamin C, vitamin A.

Retinol, også kjent som vitamin A, har pålidelig etablert seg som et stoff for behandling av pigmentering. I løpet av flere år vil effekten gradvis øke og skadet hud vil kunne gjenopprette til en jevn farge. Bruken av slike metoder bør kun være i forbindelse med solkrem, ellers vil effekten være motsatt. Graden av solbeskyttelse som kreves er den høyeste - SPF 50+.

Hvordan hvite ansiktet fra solbrenthet på en dag

For å rette opp ujevnt solbrenthet i ansiktet eller for mettet farge, vil det hjelpe tilberedte kremer og serum, og verktøy laget hjemme.

Hjemmet kosmetikk

Hovedkomponenten for rask og sikker bleking i 1 dag er persille.

Persille kjøttkraft

 • persille;
 • kokende vann.

Grind bladene, legg i en bolle og hell kokende vann i 30 minutter. Etter å tørke problemområdene med en bomullspute med avkok.

Persille med løvetann

 • persille;
 • løvetann bladene;
 • mineralvann.

Planter for å ta i like store mengder, hogge og hell mineralvann i 10 timer. Tørk ansiktet med blandingen.

Is med persille

Tilberedt fra sap av planten med vann i forholdet 1 til 1. Når vannet hardes i kjøleskapet, gni ansiktet daglig med skiver.

Persille og rowan juice

Det vil bidra til å bli kvitt fregner oppskrift med rowan juice.

 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • persille - 1 gjeng;
 • rowan juice - 2 ss. l.;
 • Vodka - 4 ss. l.

Klem saften ut av persille og bland med de andre ingrediensene. Avslutt med en væske for å tørke steder der det er pigmentering eller fregner.

Havregryn Mask

Det vil hjelpe deg raskt og hvite ansiktet ditt hjemme.

Bland havremel - 1 ss. l. og tomatjuice - 2 ss. l. Den resulterende massen påføres huden og venter 15 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Aloe juice pakker

Gassdyp dyppet i aloe juice brukes på problemområder i 10 minutter. Skyll med vann er ikke nødvendig.

Hjemmelaget kremer

For hudbleking kan du lage ikke bare kremer, komprimerer og masker fra naturlige ingredienser, men også kremer. I hjemmet er bruken av følgende komponenter tillatt:

 • melkesyre;
 • askorbinsyre;
 • salicylsyre;
 • kojinsyre;
 • alfa liposyre
 • arbutin.

Bruken av disse stoffene kan forårsake irritasjon i huden, men de er ikke giftige. Det anbefales å konsultere en lege før bruk.

Kjøpte blekemidler

På apoteket kan du kjøpe ferdige produkter for hudbleking. Bruk av tinktur av Hypericum daglig etter vask hjelper med å kvitte seg med pigmentering. Lakrisrot har også en bleking effekt. I tillegg til andre midler, er det verdt å kjøpe et ekstra vitaminkompleks for å forbedre tonen og den generelle tilstanden til huden.

Harm og kontraindikasjoner av ansiktsbleking hjemme

 1. Bruk av midler på ansiktets hud skal være i begrensede mengder. Vi må ikke glemme at blekemidler og komponenter tørker huden, så selv med normal hudtype er det nødvendig å bruke fuktighetsgivende og nærende.
 2. Hvis du opplever en plutselig allergi, må du umiddelbart stoppe effekten av blandinger og produkter. Bare en dag etter testen på krøllen på albuen, er det mulig å bruke ansiktet.
 3. Umiddelbart etter at prosedyren ikke kan ta solbad.
til innhold ↑

Hvordan hvite huden på menn

Menns hud krever ikke mindre oppmerksomhet enn kvinner. Av denne grunn er alle oppskrifter og verktøy beskrevet ovenfor egnet for menn.

I tillegg til hjemmelagde masker er det tillatt å bruke individuelle komponenter sammen med barberskum og etterbearbeiding.

Umiddelbart før du legger på huden i skummet, kan du legge til:

 • aloe juice;
 • sitronsaft;
 • agurk juice;
 • natron.

De foreslåtte verktøyene vil hjelpe på kort tid og kvalitativt hvite huden på ansiktet av menn.

Ved hjelp av naturlige produkter kan du bli kvitt uønskede fregner og pigmentering hjemme. Sitronsaft, urter, agurk og andre vanlige oppskrifter vil raskt og effektivt håndtere feilene. På grunn av den komplekse bruken av midler og metoder, er det veldig enkelt å lette ansiktet

Flere Artikler Om Typer Acne