Rengjør huden med porselen glød - drømmen om nesten alle jenter. I kampen for den edle skinnet brukes alle slags kremer, premium tonale baser og mange andre ferdige produkter. Men å vite hemmelighetene om å hvite ansiktets hud hjemme, kan du betydelig spare og forbedre epidermis uten kosmetikk.

Slik fortmer du ansiktet ditt hjemme

For å hvite ansiktet, brukes naturlige komponenter som har evne til å undertrykke manifestasjonen av melanin og normalisere produksjonen av melanocytter. Disse er fermenterte melkeprodukter, leireblandinger, grønnsaker og bærmasker, noen farmasøytiske preparater.

Effektiv hudbleking produkter

De mest effektive produktene for bleking:

 • Melk, kefir, yoghurt. Helt naturlig, perfekt for å lysere epidermis. I tillegg til kampen mot melanin bidrar de til å normalisere arbeidet til talgkjertlene og eliminere fett;
 • Hvit og blå leire. Slike mineralforbindelser har en utmerket rensefunksjon. Som sådan blir ikke blekingeffekten observert, men de tømmer ut overflaten og fjerner punktrødhet. Passer til blekflisete jenter med kombinasjon eller problem hud;
 • Ascorbinsyre. Brukes ofte i profesjonell kosmetikk for å lindre irritasjon og hudbelysning. Det er en sikker analog av kojinsyre, som også er aktivt hvitt, men har en høy toksisitet;
 • Bearberry. Urter fra familien Heather, aktivt brukt i folkemedisin for bleking av epidermis. Inneholder den sjeldneste naturlige komponenten - arbutin, som brukes i profesjonelle kremer for å bekjempe pigmentering;
 • Hydrogenperoksid. Her er letteffekten basert på oksidasjon. Det er i stand til nesten umiddelbart å eliminere liten rødhet, men er ikke egnet for hyppig bruk;
 • Salve. I medisin blir ofte bleking brukt ved å bruke sink og svovelsalve. Disse legemidlene har en sterk antiseptisk funksjon, og eliminerer dermed fokuset på betennelse, reduserer reproduksjonshastigheten av patogene mikroorganismer. Lys porselenhud etter dem er ikke verdt å vente på, men du kan oppnå en jevn farge og mangel på akne.

Video: Fast ansiktsblegning

Whitening masker

Det enkleste alternativet til å hvite ansiktets hud hjemme - for å lage en maske med poteter. Denne rotgrønnsaken inneholder en stor mengde askorbinsyre og folsyre. For å forberede en lightening komprimering, må du grate en potet på en fin riper og bruke massen på ansiktet med et tykt lag. Hold minst 20 minutter. Gjenta hver dag om morgenen.

Potetmaske for hudbleking

Sitron har en lignende effekt. Men det kan bare brukes i fravær av allergiske reaksjoner. For å fjerne aldersflater eller uregelmessig tanning, må du klemme ut citrusjuice og legge den til en hvilken som helst egnet maske. Påfør frisk i ren form anbefales ikke på grunn av aggressivitet - det kan begynne peeling av epidermis. Den beste kombinasjonen er to spiseskjeer av hvit ler, en skje juice og samme mengde vann. Gjelder alle problemområder og tåler ikke mer enn 30 minutter. Gjenta hver andre dag.

For å gi en hvit, men problematisk eller fet hud myk porselen, kan du bruke havtornolje. I motsetning til stereotyper, gjør ikke det oransje stoffet gulrot-farget epidermis. Snarere, det motsatte: tørker pimples, strammer porene og nivåer det. For en slik handling må du lage en enkel maske: Påfør olje på ansiktet med en bomullspute og la den stå i maksimal tid. Gjenta som ønsket daglig eller tre ganger i uka.

Havtorn olje for ansikt

Castorolje har en lignende effekt. For å bruke den må blandes med ekstra ingredienser - bruken i ren form gir en økning i inflammatoriske prosesser. Effektivt vitner denne masken:

 • 2 ss havregryn;
 • Et halvt glass sur melk;
 • 10 gram castorca;
 • 1 ts. varm honning.

Alle komponenter må blandes og lar seg brygge i 10 minutter. Deretter gjelder ansikt og nakke. Vask av etter 15 minutter, det er veldig viktig og deretter påfør en fuktighetskrem. Gjenta to ganger i uken før sengetid.

Vurderinger hevder at masker hjelper med leire godt. Forsiktig redusere pigmenteringen av blandingen, som inkluderer kaolin og kambriansk pulver. Massen er tilberedt på den klassiske måten: leire og vann (juice, urteavkok eller grønn te) kombineres i forholdet 2: 1. Påfør ansikt og dekolleté. Hold i 20 minutter, for å unngå tørking, sprut regelmessig med vann. Gjenta tre ganger i uken.

Leire ansiktsmasker

I Asia bruker jenter ris for å eliminere den "stygge" brunfarge. Denne masken er tilberedt enten fra kokt grøt eller rismel. Til to teskjeer av produktet legges til 10 gram kefir og 5 honning. Preparatet blandes grundig og påføres på huden med et tykt lag. Hold på ansiktet i 15 minutter, gjenta hver dag om morgenen.

Bleking med sink salve har blitt utbredt på grunn av metallets naturlige funksjoner: det beskytter huden mot solens stråler, bidrar til å stramme seg og aktivt bekjemper rødhet. Ved hjelp av dette apoteket er produktet enkelt: to ganger i uken, påfør et tynt lag av rengjøringsmiddel på ren hud og la den være til absorbert.

Lysende dekokser og lotioner

En myk lotion med agurk er ideell for tørr og sensitiv hud. For å forberede den, legg til 5 til 10 agurkglass og noen dråper sitronsaft til et glass mineralvann. Denne sammensetningen inneholder ikke konserveringsmidler og holdbarheten er bare en dag. 250 ml akkurat nok til to ganger om dagen. Gni ansikt med lotion om morgenen og om kvelden. I løpet av dagen kan du bruke som en sprøyte, overløp i en beholder med en spray.

Komkommer Ansikts Lotion

For problem og fet hudlotion med persille er ideell. For forberedelsen er det nødvendig å blande et halvt glass finhakkede greener, 100 gram alkohol og ca. 50 gram av hvilken som helst egnet olje for å normalisere funksjonen av talgkirtler. Tinkturen er plassert i 14 dager i et mørkt, kjølig sted. Periodisk må det ristes. Etter to uker er hun klar til bruk. Tørk ansiktet med denne løsningen om morgenen og kvelden.

Noen essensielle oljer har også sterk bleking effekt. For eksempel vil lotion med eter av lavendel, sitron og kamille redusere alder flekker, rynker og betennelser. For å forberede verktøyet må du ta 300 ml mineralvann, 6 dråper kamille og lavendel og 10 sitrus. Rør oppløsningen grundig og la stå i 10 minutter. Rist blandingen litt før bruk.

Olje ansiktsmasker

Tøm epidermisene fra akne og kviser, blek det og gi en blanding av brus, salt og noe avkjølende avkok (grønn eller kamille te, urteplukking med bjørnebær, vann etter matlagingsløv) for å gjøre det mykt og glatt. 200 ml væske er tatt ikke flere skjeer av hver mineralkomponent. Å vaske med så lite vann to ganger daglig før og etter fjerning av kosmetikk.

Folkemidlene

Kosmetisk olje fra eukalyptuseter og jojoba baseolje (shea eller kokosnøtt - avhengig av hudtype) har høy bleking evne. For å lette huden hjemme må du kombinere 20 gram base og 5 gram eter. For enkel å blande, anbefales det å varme komponentene i et vannbad slik at de blir væske. Ved påføring, fukt en bomullspinne i olje og smør huden to ganger om dagen. Før du går ut, må massen vaskes av, ellers vil støv holde seg til huden to ganger sterkere enn vanlig.

Oljeskinnblegemiddelblanding

Etter en dårlig brunfarge vil kamilledekok og hydrogenperoksid lyse ansiktet ditt. Vær oppmerksom på at denne metoden ikke passer for mørk hud. Blekingsprosessen på epidermis med stor mengde melanin kan være ujevn. Som et resultat vil striper og flekker av forskjellige farger vises. 50 gram kamille te er tatt 1 skje peroksid. Løsningen blandes grundig og lades for å blande i flere timer. Etter bruk som vanlig lotion.

Før du tenner ansiktet ditt hjemme raskt på følgende måte, må du sjekke allergisk reaksjon. Denne oppskriften bruker friske jordbær, som er det sterkeste allergenet. Til å begynne, fest et stykke bær til et ufattelig hudområde. Hvis det ikke var noen følelse av kløe og hevelse etter 20 minutter, kan oppskriften brukes.

Denne metoden vil bidra til å lette selv mørk hud. Jordbærbær blir knust i potetmos, revet poteter og noen dråper sitronsaft blir lagt til dem. Gruel brukes på alle områder som krever avklaring: hender, ansikt, nakke, bryst. Det er nødvendig å opprettholde massen ikke mer enn 20 minutter.

Jordbærmaske

Mange populære oppskrifter tilbyr å bruke pepperrot for bleking. Til tross for den aggressive lukten, er denne roten i stand til å normalisere produksjonen av melanocytter i løpet av noen timer. Det er nødvendig å kombinere saften av pepperrot med vann i forholdet 1: 2 og påfør med en bomullspute til ansiktet. Ikke hold mer enn 15 minutter. Bruk fuktighetskrem etter at denne masken er nødvendig.

Whitening Cosmetics Review

Tabellen nedenfor viser vurderingen av populære kosmetikk for hudbelysning, samt en beskrivelse av dens handling.

6 måter å hvite hud hjemme

Ikke alle kvinner drømmer om solbrun gylden hud, mange damer tenker på hvordan de skal hvite ansiktet hjemme, så soling og solsenger bryr seg ikke om dem. Kanskje, det vil virke rart for noen, siden den solbrune kroppen og ansiktet er på mote nå, og den aristokratiske plassen er en ting fra fortiden. Likevel blir tanning ikke alltid vakker, og glatt lys hud ser veldig fordelaktig ut.

I tillegg anbefales bleking for de som:

 • akne arr og postoperative arr;
 • økt pigmentering, mange fregner;
 • mislykket tanning;
 • stygg hudfarge.

Nedenfor er 6 påvist måter å hvite ansiktet på.

Metode 1. Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er en av de mest populære måtene å lette ansiktet på. Det er lett tilgjengelig og koster en krone, men det gir fantastiske resultater. Huden blir ikke bare lettere, men tømmer også utslag og svarte flekker.

Bleking ansikt med peroxide er best gjort hver syv dager for tørr hud og to ganger for fet.

Løsningen må ikke tas mer enn 3%, da en høy konsentrasjon nesten helt sikkert tørker ut huden eller brenner den.

Gjærmaske

 • hydrogenperoksid - 1 skje;
 • tørr gjær - 1 skje.

Gjær fortynnet peroksid. Masken skal være ganske tykk.

Påfør våt på ansiktet og masker med en maske i 10-15 minutter. Skyll deretter ansiktet ditt med vann og smør med en nærende krem.

En gjærbasert oppskrift anses som delikat og trygt, og derfor egnet for tørr og normal hud.

Mask med ostemasse

 • hydrogenperoksid - noen få dråper;
 • eggeplomme - 1 stk;
 • fett hytteost - 1 skje.

Bland eggeplomme med hytteost og tilsett hydrogenperoksid. Påfør blandingen på huden i 10-15 minutter, og skyll deretter med vann.

Ved å bruke hydrogenperoksid for å lette huden, bør du ikke bruke den på øyenbrynene. Dette stoffet blemer ikke bare ansiktets hud - det lyser også håret.

Sikkerhets forholdsregler

 1. Før du bruker en maske basert på hydrogenperoksid i ansiktet, må du prøve det på albuen din. Hvis det ikke oppstår irritasjon, kan masken brukes som beregnet.
 2. Følg nøye anbefalingene gitt i oppskriften. Ikke overskrider doseringen, bruk ikke peroksid med konsentrasjon høyere enn 3%.
 3. Hvis du har tørr hud, legg deretter til lakkende ingredienser til peroksydmasken: kefir, honning, eggeplomme, olje.
 4. Unngå å få peroksidbaserte ansiktsmasker.
 5. Påfør masken med et tynt lag og ikke perederzhivay på ansiktet ditt lenger enn den tildelte tiden.
 6. Gjør maksimalt to behandlinger per uke. Kurset er 1 måned, og deretter slutte å bruke peroksid i 2-3 måneder.

Metode 2. Sitronsaft

Sitronsaft er kjent for sine lysende egenskaper. Blondiner elsker ham fordi han gir blondt hår en vakker glans og lyser dem med 1-2 toner.

Det er også nyttig for huden. Det vil bidra til å raskt bleke ansiktet ditt, samt fjerne støt og utslett fra det.

Du kan bare tørke huden med sitronsaft, og du kan lage masker og skrubber ut av det.

Sitron Honey Whitening

 • honning - 1 skje;
 • sitronsaft - 1 skje;
 • olivenolje - 1 skje.

Bland ingrediensene. Det bør være en væskemasse. Påfør ansiktet med en bomullspute. Masser huden i noen minutter for å forbedre blodstrømmen og la masken komme til å suge. Fjern rester av masken etter en kvart time. Sitronbleking er veldig effektiv og rask.

Glycerinmaske for sensitiv hud

 • sitronsaft - 0,5 skjeer;
 • eplejuice - 0,5 skjeer;
 • glycerin - 1 skje.

Bland alle ingrediensene og påfør huden. For første gang kan dosen sitronsaft reduseres til noen få dråper. Hvis irritasjon og brennning ikke oppstår, neste gang mengden sitronsaft kan økes.

Sitronbleking for fet hud

 • ekorn - 1 stk;
 • sitronsaft - 1 skje.

Bland citron og protein og bruk på ansikt til masken er helt tørr. Skyll med kaldt vann.

Også i blandingen for fet hud kan du legge til litt kamferalkohol (5-10 dråper). Men en slik maske skal påføres prikket - bare på de pigmenterte sonene.

Metode 3. Kefir

Hvis du liker mild ansiktsbleking hjemme, så er det best å velge kefir masker. Slike hjemmehjelpemidler er egnet for både tørr og sensitiv hud. De er delikat og trygt. I tillegg er kefir et utmerket myknings- og næringsmiddel.

Mask med agurker

 • agurk - 1 stk;
 • Kefir - 2-3 skjeer.

Skrap en revet agurk, slik at man får en ganske homogen masse. Tilsett kefir, bland godt. Bruk nå blandingen på ansiktet og hvil i 15-20 minutter. Etter denne tiden vasker du av masken.

Gjenta prosedyren 2-3 ganger i uka, og snart vil du legge merke til de første resultatene.

Mask for hudrensing

 • kefir - 50 gram;
 • eggeplomme - 1 stk;
 • sitronsaft - 1 skje;
 • Vodka - 1 skje.

Bland alle komponentene i en homogen væskemasse og legg den på ansiktet, halsen og dekolletene med bomullsull. Hold masken i 15 minutter og vask den av.

Prosedyren passer godt til både tørr og fet hud.

Metode 4. Soda

Soda har lenge vært kjent for sine bleking egenskaper. Bruk den i matlaging, og i husholdningen, og rart nok, i kosmetikk.

Det er verdt å merke seg at brus masker og skrubber er mer egnet for fet hud, siden brus er en ganske sterk substans som tørker epidermis. Derfor er det bedre for eiere av den tørre typen å prøve bleking ved hjelp av mer milde metoder (for eksempel sitron). Damer med fet hud brus bleking hjelper ikke bare å gjøre tannlegen lettere og jevnere, men også for å kvitte seg med slike problemer som akne, akne, oljeaktig glans, økt sebumsekresjon, forstørrede porer.

Såpe ansiktsmaske fra brus

 • en bar med naturlig såpe på oljer;
 • natron.

Gni såpen i hendene for å lage skum. Påfør skummet på ansiktet og gjør en myk massasje i en sirkelbevegelse. Påfør brus over toppen og masser også ansiktet ditt med det. Hold masken på ansiktet i noen minutter og skyll med vann.

Lotion fra brus

Denne oppskriften er enkel og krever ikke noe, bortsett fra noen spiseskjeer med vanlig brus.

En bomullspinne eller skive fuktet med varmt vann, dypp i bruspulver og søk forsiktig på problemområder (alder flekker, arr, fregner). Regelmessig gjentakelse av disse enkle manipulasjonene vil gi en betydelig belysning av huden og bli kvitt gale defekter.

Soda maske med hydrogenperoksid

Peroksidbleking ble diskutert ovenfor. Styrke sin handling ved å bruke brus.

 • brus - 0,5 skjeer;
 • hydrogenperoksid (3%!) - noen få dråper;
 • yoghurt eller rømme - 1 skje.

Bland soda med yoghurt og tilsett hydrogenperoksid til blandingen. Påfør masken på ansiktet ditt i noen minutter (ikke mer enn 5), og skyll deretter ansiktet med vann.

Et slikt verktøy lar deg ikke bare hvite huden raskt, men lindrer også akne og oljeaktig glans.

Husk at for kosmetiske formål kan du bare bruke vanlig mat (eller drikke) brus. Andre varianter av dette produktet kan ikke brukes, da de kan skade huden alvorlig.

Persille Kosmetisk Ice

Metode 5. Persille

Persille er en unik plante. Det vil bidra til å bleke huden og forynge den. Rask og lett, det glatter rynker, nærer huden med gunstige stoffer, fjerner mørke sirkler under øynene. Bleking med persille er like effektiv som bleking med sitron.

Løvetannmaske

Ta en haug persille og en haug med løvetannsløv. Helt fint grøt og dekk med mineralvann. Insister blandingen i en halv dag, og bruk deretter for å tørke ansiktet. Persille vil raskt og komfortabelt fjerne alder flekker og lette fregner.

Kosmetisk is

For å lage spesiell is trenger du bare persille og vann. Rull gjennom grønnsakene i en kjøttkvern og klem juice. Bland saften med vann i forholdet 1: 1, og hell i mugg, sett i fryseren.

Den resulterende isen er nyttig for å tørke huden hver dag. 10-20 minutter etter tørking er det verdt å vaske ansiktet med vann.

Persille fra fregner

 • persille - 1 gjeng;
 • rowan juice - 2 skjeer;
 • vodka - 4 skjeer.

Fra den grønne klemmesaften. Bland det med vodka og fjellasjuice. Du kan legge til litt sitronsaft. Den resulterende blandingen tørker ansiktet og tar særlig hensyn til opphopningen av aldersflater og fregner. Dette vil bidra til å bleke ansiktets hud eller litt tørre, små betennelser /

Tørre persille kjøttkraft

Dette er den enkleste måten å lette huden på dette krøllete grønt. For å lage kjøttkraft, hogg persillefinet fint, legg det i et glass eller en bolle og hell kokende vann over det. Etter å ha slukket kjøttbøtta i ca en halv time, suge en bomullsplate i den og tørk ansiktet. Gjenta prosedyren daglig. Persille er trygg selv for tørr hud.

Metode 6. Eddik

Lukten av eddik liker ikke mange, men til tross for dette er det eddik som er et av de mest effektive middelene til bleking av ansikt. Gamle egyptiske kvinner brukte det til hudpleie. Eddik er også populær nå.

Men husk at det er umulig å bruke eddik i ren form - det kan påvirke huden og forbrenne den. Det er bedre å fortynne det med vann i like store mengder.

Eddiksyre

Fukt en bomullspute i fortynnet eddik og legg det på de pigmenterte områdene i ansiktet. Du kan også tørke huden med den resulterende løsningen, og 15 minutter etter prosedyren, skyll med kaldt rennende vann.

konklusjon

Du ble tilbudt seks enkle, men effektive måter å hvite huden din hjemme. Hvilken du skal velge er opp til deg. For tørr hud, velg bleking med persille og kefir, for fet hud - peroksid eller sitron, persille er egnet for normalt. Den store fordelen med hjemmelagde masker er at de vil bidra til å hvite ansiktets hud og tilnærming med nyttige stoffer, myke og eliminere små utslett.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og returnere ungdom

7 enkle og rimelige måter å hvite ansiktet ditt hjemme

I øst er hvit hud ansett som en guddommelig gave, og eieren er vakker. I gamle tider drakk kinesiske prinsesser knuste perler oppløst i vann og spiste liljøtter, mens Cleopatra badet i melk. Det er ikke overraskende at spørsmålet om hvordan å bleke ansiktet bekymret mange jenter.

Lys hud ble gitt større betydning enn elegansen av ansiktsegenskaper. Mørkhudede kvinner pleide å jobbe i marken eller tilbrakte lang tid ute, og derfor solgte de seg til svart. Dette betydde familie fattigdom og mangel på utsiktene.

I Russland og Europa er lysbrun velkomne. Hovedkampen er med pigmentflett og fregner. Uansett hvor kosmetologer forsøker å overbevise seg selv om at de perky redheads på ansiktet er sjarmerende, er jenter uutholdelige i deres beslutning om å redusere dem. Krigen mot jevn, lett hud stopper ikke hjemme eller i skjønnhetssalonger.

Årsaker til dårlig hudfarge

Huden til innbyggerne i midtområdet og Nord-Europa er naturlig hvit og brenner lett i solen. Det er verdt litt lenger å ligge på stranden eller glem å smøre med en beskyttende krem ​​mot UV-stråler, da det blir rødt og etter et par dager begynner å skrelle av. Som et resultat er soling ujevn. Å komme inn i lignende situasjoner fra år til år kan man provosere utseendet på pigmentflettene, spesielt uønsket i ansiktet.

Redheads med tynnferdig hud har fregner som vises når sollys treffer det, selv om vinteren. Det er viktig for dem å bruke en beskyttende lotion eller krem ​​på en klar vinterdag i byen og på skianlegg. Hvis fregner fortsatt plager og ødelegger stemningen, vil en blekemaske være en fantastisk måte ut.

Hvordan blege ansiktet ditt: anleggsmidler

Det finnes en masse av allment tilgjengelige midler, slik at ikke bare å bringe huden i perfekt stand, men også for å lette den. Effekten av masken kommer ikke umiddelbart. Prosedyren må gjentas i en måned eller to for å oppnå et stabilt resultat.

Imidlertid lurer på hvordan å bleke et ansikt hjemme, mange velger masker.

Hydrogenperoksid

Oksygenet i peroksidet, når det kommer i kontakt med huden, forårsaker en oksidasjonsprosess i den, noe som gjør det mulig å kvitte seg med giftstoffer og skadelige stoffer. Løsningen bør ikke inneholde mer enn 3% av de aktive ingrediensene, for ikke å forårsake brenning. Det er mye sikrere å bruke peroksid i kombinasjon med ekstra ingredienser.

Gjærmaske

En skje med tørr gjær og samme mengde hydrogenperoksid blandes og påføres på problemområder i huden i 15-20 minutter. Etter vask av, fukt huden med en krem.

Curd mask

Næringsrik og bleking blanding på samme tid vil bli hentet fra en spiseskje med fett hytteost, eggeplomme og noen dråper peroksid. Denne masken holdes også på ansiktet i ikke mer enn 20 minutter, skylles deretter med kaldt vann.

Sitronsaft

Juice av sitron eller grapefrukt vil gi huden vitaminer, toner det og forhindrer utseendet til de første rynkene. Lysdannelse av pigmentering oppstår på grunn av tilstedeværelsen av organiske syrer i frukt. Blanding av juice med andre komponenter vil unngå overdrying av huden.

Mask med sitron og honning

Denne blandingen vil også fungere som en utmerket skrubbe når du vasker av masken. Til massen av hel sitron tilsett 50 g honning og en halv teskje olivenolje. Etter grundig blanding blir produktet påført ansiktet i 15 minutter.

Vegetabilsk olje vil lindre huden fra følelsen av tetthet etter prosedyren og gir næring til huden.

Glycerinmask

Glycerin fukter og myker huden perfekt ved å absorbere vann fra miljøet. Denne egenskapen tillater det å nøytralisere tørkeffekten av sitronsaft samtidig som den opprettholder sine fordelaktige effekter.

For en bleking maske, må du ta to spiseskjeer sitronsaft og glycerin og en teskje kokt vann. Problemer i huden behandles to ganger om dagen i flere måneder. Resultatet vil bli merkbart etter en og en halv måneders bruk.

Sitron lotion

Sitrus juice lotion vil ikke bare lette huden, men også bidra til akselerasjonen av regenerering prosesser. Tenåringer, det vil bidra til å desinfisere huden og unngå utseende av utslett.

 • 2 ss. skjeer av sitronsaft;
 • 2 ss. skjeer med kokt vann;
 • 2 ss. skjeer av vodka;
 • 2 ss. skjeer av heksehøns bouillon.

Etter blanding anbefales væsken å oppbevares i kjøleskapet og brukes to ganger om dagen. Ikke bruk lotion på ansiktet ditt om morgenen før du går ut i den lyse solen. Sitronsaft gjør huden sensitiv og tilbøyelig til solbrenthet. Den beste tiden å bruke lotion er om ettermiddagen og om natten.

kefir

Laktobaciller og aminosyrer, som er rikelig inneholdt i drikken, har en gunstig effekt på huden. De renser og fukter det, og aminosyrer bidrar også til å klargjøre aldersflater og fregner.

Med agurker

Kefir med agurk gir huden elastisitet og lindrer sløvhet. Det er nok å bruke en lignende maske 3 ganger i uken. En halv agurk er revet og 2 ss kefir helles i en slurry. Mikroorganismer tilstede i kefir er aktive i en kort periode, så masken skal brukes umiddelbart etter produksjon. Vask den av etter 20 minutter, og fukt huden med tørr krem.

Med kjære

4 spiseskjeer med fett kefir blir tilsatt til litt oppvarmet honning, og deretter blandet med pisket protein av ett egg. En nærende maske skal ikke holdes på ansiktet i mer enn 20 minutter. Hun vil gjøre huden fløyelsaktig og vil avlaste små rynker. I tillegg strammer det porer og reduserer betydelig oljeaktig glans.

Siden antikken, natron, eller natriumbikarbonat, har blitt betraktet som en panacea for mange sykdommer. Det eliminerer perfekt betennelse og irritasjon, men på grunn av effektens styrke er det ønskelig å bruke brusløsninger for hudbleking, helst ikke mer enn en gang i uken.

Soda Wash

Soda fortynnes med vann i like store mengder og fukter gasbind i den. Stoff pålegges på den mørkede huden i 10 minutter. Etter vask av huden er det viktig å fukte kremen, siden bruset tørker sterkt.

Med hydrogenperoksid

En teskje med natron blandes med to skjeer med fett yoghurt uten fargestoffer og tilsetningsstoffer og en tredje teskje hydrogenperoksid. Den resulterende masken påføres ansiktet i 5 minutter, og deretter rens huden med kaldt vann. Takket være yoghurt vil huden ikke skrelle av.

Med såpe

Denne masken er veldig tett til huden etter vask, så du bør forberede fuktighetskrem på forhånd. Soda og vann er tatt i like store mengder, og såpe er skummet. Kosmetisk svampeskum fordeles på huden med pigmentering, og brusoppløsning legges på toppen. Etter 7-9 minutter vaskes masken av.

persille

Vitaminer A, C og B, sporstoffer og folsyre inneholdt persille, gir huden en skinn og gir næring til det. For masker brukes finhakket kvist og persilleblade.

Med løvetann

Lige deler av finhakket løvetann og persille stengler helles med en liten mengde mineralvann og insisterer i 12 timer på et mørkt sted. Masken skal begynne å gjøre om våren, når den aktive solen gir økt pigmentering. På ansiktet av henne hold i 20-30 minutter, deretter fjernet.

Kosmetisk is

Du kan helle buljong eller tinktur av persille i isformer og sette i fryseren. De resulterende isbitene toner huden og forbedrer hudens overflate. De har en sterkere effekt på huden på grunn av det resulterende stresset fra lav temperatur.

avkok

Blander vassdrag med vann i forholdet 1:10, kok blandingen i 10 minutter, og filter deretter. Vask ansiktet to ganger i uken med kjølt kjøttkraft.

Med rowan

Maskeoppskrift lykkes med å bekjempe fregner:

 • 1 ts persille juice;
 • 1 ts. juice av rowan bær;
 • 1 ts. vodka;
 • 1 ts. sitronsaft.

Eteriske oljer

Eteriske oljer som er rike på vitaminer og mikroelementer, er gode for huden, mens persille, ylang-ylang og vaniljeoljer letter det intensivt. Å bruke olje i ren form er kontraindisert for å unngå irritasjon og brannskader. For å oppnå ønsket resultat, tilsettes noen dråper olje til krem, leire eller vann for vasking. Forløpet av bleking varer 3 uker, så ta en pause i 2-3 måneder.

eddik

Eddik er et velkjent folkemiddel, egnet for de som søker en oppskrift på hvordan du raskt får et ansikt hjemme. Den kom fra det romerske riket, hvor skjønnhetene også drømte om å ha marmorhud. Vann blandes med eddik i like deler og tørker ansiktet med en bomullspinne i 8-10 minutter, og skyll deretter blandingen grundig.

Hvis huden er ufølsom, kan du prøve å bruke ufortynnet eddik.

Kosmetiske preparater for hudavletting

En effektiv moderne prosedyre er å bruke en laser til å bleke huden din. I mange klinikker av estetisk medisin eller nettverksskjønnhetssalonger er det spesielle apparater for sliping av hud eller forsiktig fjerning av dets grovt øvre lag. Å kvitte seg med døde celler gjør det mulig å jevne ut hudtonen og oppnå en merkbar belysning.

Mange kremer inneholder kvikksølv, som er giftig for mennesker. Den tillatte prisen overskrides tusenvis av ganger sammenlignet med europeiske og amerikanske kolleger. Selvfølgelig gir kvikksølv en rask lette effekt, men det akkumulerer i huden, det forgift kroppen. Tablets sammensetning med instruksjonene skrevet i hieroglyffer er et mysterium i det hele tatt, noe som er bedre å ikke føle seg selv.

I skjønnhetssalonger kan du lage en peeling eller en maske basert på patenterte utenlandske kosmetikk, men du trenger et helt kurs for å oppnå målet. Salonprosedyrer er ikke billige, så det er bedre å ta vare på huden hjemme, velge riktig krem ​​eller maske fra naturlige ingredienser.

Nyttige anbefalinger

Perfekt bidrar til å nærme huden og fjerne døde celler maske fra leire. Etter oppløsning av pulveret kjøpt i apotek med varmt vann og la den resulterende vasselen på ansikt og nakke, la den tørke. Etter å ha blitt tørket av lerret, blir huden jevn og silkeaktig, og hudens hud blir friskere.

Spesiell oppmerksomhet bør settes på kvaliteten på kosmetikk og kremer. Hvis du opplever en mild allergisk reaksjon eller en ubehagelig tinning, må du forlate dette produktet. Ansiktets hud er veldig delikat, og det skal være så behagelig som mulig.

Årsaken til pigmentering kan være en metabolsk forstyrrelse og hormonbalanse i kroppen. Graviditet og fødsel, å ta visse medisiner og til og med sterke belastninger bidrar til utseendet på brune flekker på huden. Noen ganger forsvinner de seg selv etter normalisering av kroppens tilstand, men oftere må de motstå metodene ovenfor.

konklusjon

En kvinne vil alltid behage andre, spesielt det sterkere kjønn. Menn, i sin tur, setter pris på velpleide jenter og er stolte av sin stilige følgesvenn. Først og fremst vekker ansiktet oppmerksomhet mot seg selv, så bryr seg om tilstanden til huden, vil aldri være overflødig.

Glatt lys hud gjør jenta yngre og mer attraktive. Det trenger ikke å være skjult under tett påført sminke, for i dag er naturlighet og nakenhetene av kosmetikk på mote. Enkel hudpleie hjemme, i tillegg til svaret på spørsmålet om hvordan du gjør et ansikt, vil tillate deg å føle deg trygg, og denne kvaliteten gjør jenta uimotståelig i menns øyne.

Jeg heter Julia Jenny Norman, jeg er forfatter av artikler og bøker. Jeg samarbeider med forlagene "OLMA-PRESS" og "AST", samt med blanke magasiner. Foreløpig bidrar til å fremme virtuelle virkelighetsprosjekter. Jeg har europeiske røtter, men jeg tilbrakte mesteparten av livet mitt i Moskva. Det er mange museer og utstillinger som belaster positive og gir inspirasjon. På fritiden studerer jeg franske middelalderske danser. Jeg er interessert i informasjon om den tiden. Jeg foreslår deg artikler som kan fange en ny hobby eller bare gi hyggelige minutter. Vi trenger å drømme om den vakre, så vil det gå i oppfyllelse!

Topp 7 måter å hvite ansiktet ditt hjemme på bare en dag

Hver gang, før en viktig begivenhet, tenker jenta på hvordan man kan garantere å bleke ansiktet hjemme på en dag. Du bør ikke bruke store penger på kosmetiske produkter som lover en fantastisk og øyeblikkelig effekt av hudbleking. Tross alt kan du ikke gjøre ansiktet ditt mindre effektivt uten å investere store midler. Blandinger og lotioner fra naturlige ingredienser påvirker forsiktig de pigmenterte områdene, noe som bringer ungdom og helse.

Mirakuløs løsning

Hydrogenperoksid er den mest effektive og rimelige metoden for bleking på en dag. Ansiktet blir mirakuløst lettere, og huden er ren. For å lette ansiktet med hydrogenperoksid, bruk 3%. En sterk konsentrasjon av stoffet kan tørke ut huden eller forlate brannskader.

En populær måte å raskt hvite et ansikt hjemme med peroksid er bruken av den aktive ingrediensen i kosmetiske masker.

Før den umiddelbare prosedyren skal testes for følsomhet. For å gjøre dette, blir noen få dråper av blandingen påført albuebøyningen. Hvis irritasjon ikke vises, kan sammensetningen påføres trygt.

Peroksid og gjær

Bland tørr gjær og peroksid i like store mengder. Påfør mush i 10 minutter. Vask deretter masken med vann og legg krem ​​på ansiktet. Denne sammensetningen er ideell for normal og tørr hud.

Sour-milk savior

I tanken må blandes:

 • 1 eggeplomme;
 • 2 teskje stor fett hytteost;
 • 3 dråper hydrogenperoksid.

Søk om i 15 minutter. På grunn av innholdet i oppskriften på eggeplomme blir ansiktet mykt og ømt.

Duftende sitrus

Hvis du trenger å fortryke ansiktet ditt, vil en sitron gjøre det forsiktig og effektivt. Alle kvinner med blondt hår eller irriterende pigmentering vet om sin handling. Sitronsaft er nyttig for huden fordi den ikke bare kan hvite ansiktet ditt på en dag, men også for å jevne ut fargen og redusere sannsynligheten for akne.

Hjemme kan du bruke sitronskiver, gni huden og lage gode lette masker.

Honning og sitron

Bland i samme mengde honning, sitronsaft og olivenolje. Å dyppe en wadded disk i den mottatte strukturen og å massere et ansikt med det litt tid. Skyll ikke i 10 minutter.

Tandem med protein

Flere teskjeer sitronsaft, slå med protein 1 egg. Påfør og vent til den er helt tørr. Vask av rester med vann.

Vanlig brus

Hvem ville vite at den mest rimelige "blekemiddel" for en dag regnes som natron. Det er i hvert hjem, og bruken er ganske bred.

Enkel måte

For å umiddelbart blanke ansiktets hud hjemme må du gjøre en enkel prosedyre. For å gjøre dette, våt en bomullspute dyppes i brus og begynner å tørke ansiktet med myke bevegelser. Det skal huskes at komponenten er i stand til å tørke de øvre lagene i epidermisene. Derfor er det bedre å bruke brus til eiere av fet hud.

Dobbel effekt

En effektiv måte å lette ansiktet på en dag er en blanding av brus og hydrogenperoksid. Du må blande følgende ingredienser:

 • 4 ts rømme;
 • 2 ts brus
 • 2-3 dråper peroksid.

Søk om 5 minutter. Etter tid, skyll ansiktet.

Høyhastighets bleking

Noen ganger kan jenter, uten å vite hvite alder på ansiktet før en viktig begivenhet på en dag, stole på dyre kosmetikk. Bringer kun skuffelse, mirakuløse krukker faller vanligvis inn i det fjerne hjørnet av hyllen. Borsyre, som kan kjøpes på apoteket, vil være en verdig og effektiv erstatning hjemme.

Borsyrepulver anbefales ikke som et selvstendig produkt på grunn av sin sterke effekt. Men å bruke som en komponent av lynmasker - alltid "for". Dessuten, i tillegg til blekingsegenskapene, er pulveret også et antiseptisk middel, som gjør at du permanent kan bli kvitt hudutslett.

Gurkekraft

Den forsterkede formelen av denne oppskriften er i samspillet mellom de sterkeste blekeproduktene: borsyre og fersk agurk. En liten grønnsak er fint gnidd og helles en halv teskje pulver. Tanken der blandingen er plassert må varmes opp i et vannbad. Varm pølse sprer seg på gazeen, og dekker deretter ansiktet. Stå 15 minutter.

Ikke bare grøt

Bunting er alltid til stede. Det er ikke bare tilberedt til frokost, men brukes som en effektiv metode, som er garantert å skinne et ansikt hjemme på en dag. Den mest populære oppskriften på bleking er en ansiktsmaske.

Tomat og Havregryn

Bland naturlig tomatjuice med havregryn til en pasty-tilstand. Påfør på ansikt og skyll etter at blandingen begynner å tørke.

Sammensetningen vil ikke bare bleke på en dag, men også uttonen. Utmerkede resultater havremel viser solbrun hud med grov konvergens av soling.

Lysende greener

Selv våre mødre brukte persille når de ønsket å bleke ansiktet hjemme på en dag. Fra de nyttige grønne bladene kokt vann, kjøttkraft, og til og med tørk fregner med frosne kuber av persille juice. Den mest effektive metoden er å tørke ansiktet med tonic.

Hjemmekrem

I et glass varmt vann, hell 2 ts finhakket persille. Sett beholderen med sammensetningen på en liten brann, og la det simre i 15 minutter. Så snart lotionen er kul, gni ansiktet gjennom massasjelinjene.

Whitening komprimere

Et alternativ for hva som ellers kan hvite pigmentert hud for dagen, er å bruke en komprimering. Hvis fregner dekker ansiktet ditt, kan du lette dem med en interessant lotion.

I tanken blandes 50 ml hydrogenperoksid og 2 ml ammoniakk. Bomullsputer eller et stykke gasbind fuktet med den forberedte løsningen, la på ansiktet i 10 minutter. For å oppnå et høyt resultat, er det tillatt å bruke en slik komprimering to ganger om dagen.

Forsiktig ved bruk

Å velge fra en rekke måter å hvite ansiktets hud hjemme på en dag, bør du vite noen av reglene for deres bruk. Dette vil beskytte de delikate integritene mot uønskede konsekvenser.

 1. Lysemasker bør ikke brukes under høy aktivitet av sollys. Forklaringsprosedyren er best gjort om høsten eller vinteren.
 2. For ikke å overdrive huden, er det nødvendig å kombinere "blekemidler" med naturlige fuktighetskremer: aloe juice, agurk, hyaluronsyre.
 3. Det anbefales å bruke spesialpleieprodukter med solkrem.
 4. Tilberedt hjemmefonde bør ikke lagres lenge eller forlate for fremtidig bruk. Så deres nyttige egenskaper og dermed effektivitet går tapt.
 5. Når du bruker noen sammensetning, er det nødvendig å unngå følsomme områder.
 6. Hvis du trenger å bleke ansiktet ditt fra pigmentplater i lang tid, er det lov å gjennomføre et prosessforløp som består i veksling av masker av forskjellige sammensetninger og lette lotioner.

Ser igjen for en måte å bleke ansiktet ditt hjemme, bør du være oppmerksom på de svært rimelige ingrediensene som alltid er til stede. Naturlige komponenter i sammensetningen av lette masker vil hjelpe forsiktig og trygt å lyse pigmentert hud på en dag.

Hvordan å hvite ansiktet ditt hjemme

Mange opplever et pigmenteringsproblem i ansiktet eller en ujevn brunfarge. Å bleke ansiktet ditt, kan du bruke tjenestene til dyre skjønnhetssalonger eller bli kvitt pigmentering hjemme. Ved hjelp av folkemetoder og kosmetikk er det ikke vanskelig å gjøre uten dyre prosedyrer.

Hvordan bli kvitt alder flekker og fregner hjemme

Komponenter som brukes hjemme er enkle å finne eller kjøpe. Til tross for lave kostnader gir de fantastiske resultater.

Effektive og rimelige folkemessige løsninger

sitron

Sitron har lenge vært kjent for mange fordelaktige egenskaper. Det gir en vakker glans til håret, bidrar til å lette huden. Å hvite ansiktet ditt vil du trenge å klemme juice fra sitron. Det enkleste blekingsalternativet er å tørke huden med en bomullspute dyppet i sitronsaft.

Prøv først en liten mengde juice, og øk dosen dersom det ikke var noen irritasjon eller ubehag. Med regelmessig bruk, gjør slike prosedyrer merkbart lysere ansiktet og til og med fjerne rødhet og utslett.

 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • melk - 0,5 kopper;
 • Vodka - 2 ss. l.;
 • sukker - 1 ts.

Ingredienser blandes i en beholder til den er helt oppløst. Påfør den resulterende væsken på bomullsull og tørk ansiktet.

Hydrogenperoksid

Et vanlig verktøy for ansiktsbleking er hydrogenperoksid. For kosmetiske formål bruk en 3% peroksidoppløsning, fordi en stor konsentrasjon av stoffet vil forårsake irritasjon i huden. Før bruk, test blandingen på albuens skur. Hvis det ikke er rødhet, kan du søke på ansiktet. Husk at hyppig eksponering for peroksid forårsaker tørrhet, så prosedyrene gjøres hver 4. dag. Maksimumsperioden er 1 måned, hvorefter 3 måneder hviler.

Hydrogenperoksidoppløsning har en lette effekt på øyenbrynene og håret, så vær forsiktig når du søker på problemområder. Unngå å komme inn i området rundt øynene og på slimhinnen.

Gjærblanding med hydrogenperoksid

Den brukes til bleking og håndtering av svarte flekker.

 • tørr gjær (øyeblikkelig) - 0,5 ss. l.;
 • hydrogenperoksidoppløsning - 0,5 st. l.

Før du bruker det, anbefales det å dampe ansiktet ditt over kokende vann. Ingredienser rører i en viskøs grøt og påføres ansiktet. Eksponeringsvarigheten er 10 minutter. Skyll deretter blandingen fra ansiktet og bruk en krem ​​med næringsstoffer. Denne metoden er egnet for ikke-fettete hud.

Peroksid og brus

 • brus - 1 ts;
 • hydrogenperoksid - 5 dråper;
 • rømme eller yoghurt - 1 ss. l.

Rør yoghurt og brus og hell deretter i hydrogenperoksid. Hold på ansiktet i 5 minutter, vask deretter. En slik metode på kort tid lyser merkbart huden, vil bidra til å glemme akne og oljeaktig glans.

Baking soda brukes ikke bare i produksjon av mat og hjemme rengjøring, men også i kosmetikk. De lager lotioner med dette produktet og blander masker for å hvite huden og kvitte seg med forstørrede porer. Når det brukes på tørr hud, er det lett irritasjon eller tetthet.

Soda lotions blir brukt på uønskede fregner og pigmenteringssoner. For dette fuktes en bomullspute i varmt vann og dyppes i natron. Lotionen vil gjøre huden lettere og manglene mindre merkbare.

Oppskrift med såpe mot akne

I tillegg til bleking brukes brus i kampen mot akne og forstørrede porer.

 • naturlig eller håndlaget såpe;
 • natron.

Våt såpebaren, skum den med hendene og bruk den på ansiktet langs massasjelinjene. Gni brus på toppen. Nok 5 minutter med eksponering, og deretter vaske ansiktet med vann.

Whitening Masks

Det beste resultatet vil gi bruk av masker i de første timene etter søvn.

Fra pigmentering effektive masker fra sitron.

Ingredienser blander i like deler av 1 ss. l. Påfør den resulterende massen på ansiktet og la det suge. Skyll med varmt vann etter 25 minutter.

Glycerinmask

Egnet for hud utsatt for utslett eller følsom.

 • glycerin - 2 ss. l.;
 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • eplejuice - 1 ss. l.

Ingrediensene blandes og påføres ansiktet. Masken vil ha en formildende effekt. Etter 15 minutter skyll ansiktet med vann og flekk med et håndkle.

Passer for personer med pigmentert hud.

 • egg hvit - 1 stk.
 • kamferalkohol - 5 dråper;
 • sitronsaft - 1 ss. l.

Ingrediensene er blandet og stiplet gjelder for problemområder. Når blandingen er helt tørr, vent 10 minutter og skyll ansiktet med kaldt vann.

Mask med ostemasse

Sikker og myk effekt med bleking.

 • eggeplomme - 1 stk.
 • cottage cheese (9% fat) - 1 ss. l.;
 • hydrogenperoksid - 5 dråper.

Gni ingrediensene, legg deretter et tynt lag på huden og hold i 10 minutter. Skyll deretter med varmt vann.

Meieriprodukter

Kefir er egnet for alle hudtyper, selv tørr og følsom. For fremstilling av bleking masker, er det bedre å bruke hjemmelagde meieriprodukter med høy prosentandel av fett.

Lotion med kefir

Gjør hver dag 2 ganger i 20 minutter.

 • kefir (3,2%) - 50 g;
 • havregryn - 50 g

Flakes pour kefir og la stå, gjennomvåt. Søk deretter på problemområdet. Etter 20 minutter, vask av rester av varmt vann.

Mask med agurk

Det vil gi huden ekstra mykhet og friskhet.

Pund agurk i liten grøt på en rist, legg til kefir og bland. Påfør ansiktet med en bomullspute eller svamp. På slutten av 15 minutter, skyll med vann.

Eteriske oljer

Komprimering er laget av essensielle oljer for å tørke ansikt og kropp, legg til som en ekstra ingrediens i sammensetningen av masker og andre blekemidler. Blandingen med essensielle oljer brukes i 21 dager. De mest brukte essensielle oljene for hudbleking er:

 • sitrusfrukter (oransje, bergamot);
 • persille;
 • rosentre;
 • patchouli;
 • eucalyptus;
 • sandeltre;
 • rose hofter.

Fruktjuice for ansiktsbleking

En positiv effekt i bleking vil ha juice av frukt og grønnsaker. Gradvis lettelse av huden oppstår når du vasker med grapefruktjuice. Både skiver skiver og frossen eller fersk juice vil gjøre. Påfør etter rengjøring av ansiktet.

Agurk brukes i loslitt form eller presset juice fra den. Svovelbehandlingen klare seg godt med pigmentering, hvorfra kremer er laget: Gaze er fuktet i mosede bær og påføres problemområder.

Kosmetiske og farmasøytiske preparater

Før du bruker noen farmasøytiske produkter og kosmetiske produkter, er det obligatorisk å konsultere din hudlege.

For å bekjempe pigmentering og fregner selges spesialiserte stoffer, men denne metoden er lang og krever fra 3 måneder til 1 år.

Sammensetningen av kosmetikk bør inneholde hydrokinon, som gradvis lyser huden. Imidlertid kan bruken av dette forårsake en rekke lidelser i kroppen på grunn av stoffets toksisitet.

Det er tryggere å bruke kremer og geler med antioksidanter - vitamin C, vitamin A.

Retinol, også kjent som vitamin A, har pålidelig etablert seg som et stoff for behandling av pigmentering. I løpet av flere år vil effekten gradvis øke og skadet hud vil kunne gjenopprette til en jevn farge. Bruken av slike metoder bør kun være i forbindelse med solkrem, ellers vil effekten være motsatt. Graden av solbeskyttelse som kreves er den høyeste - SPF 50+.

Hvordan hvite ansiktet fra solbrenthet på en dag

For å rette opp ujevnt solbrenthet i ansiktet eller for mettet farge, vil det hjelpe tilberedte kremer og serum, og verktøy laget hjemme.

Hjemmet kosmetikk

Hovedkomponenten for rask og sikker bleking i 1 dag er persille.

Persille kjøttkraft

 • persille;
 • kokende vann.

Grind bladene, legg i en bolle og hell kokende vann i 30 minutter. Etter å tørke problemområdene med en bomullspute med avkok.

Persille med løvetann

 • persille;
 • løvetann bladene;
 • mineralvann.

Planter for å ta i like store mengder, hogge og hell mineralvann i 10 timer. Tørk ansiktet med blandingen.

Is med persille

Tilberedt fra sap av planten med vann i forholdet 1 til 1. Når vannet hardes i kjøleskapet, gni ansiktet daglig med skiver.

Persille og rowan juice

Det vil bidra til å bli kvitt fregner oppskrift med rowan juice.

 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • persille - 1 gjeng;
 • rowan juice - 2 ss. l.;
 • Vodka - 4 ss. l.

Klem saften ut av persille og bland med de andre ingrediensene. Avslutt med en væske for å tørke steder der det er pigmentering eller fregner.

Havregryn Mask

Det vil hjelpe deg raskt og hvite ansiktet ditt hjemme.

Bland havremel - 1 ss. l. og tomatjuice - 2 ss. l. Den resulterende massen påføres huden og venter 15 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Aloe juice pakker

Gassdyp dyppet i aloe juice brukes på problemområder i 10 minutter. Skyll med vann er ikke nødvendig.

Hjemmelaget kremer

For hudbleking kan du lage ikke bare kremer, komprimerer og masker fra naturlige ingredienser, men også kremer. I hjemmet er bruken av følgende komponenter tillatt:

 • melkesyre;
 • askorbinsyre;
 • salicylsyre;
 • kojinsyre;
 • alfa liposyre
 • arbutin.

Bruken av disse stoffene kan forårsake irritasjon i huden, men de er ikke giftige. Det anbefales å konsultere en lege før bruk.

Kjøpte blekemidler

På apoteket kan du kjøpe ferdige produkter for hudbleking. Bruk av tinktur av Hypericum daglig etter vask hjelper med å kvitte seg med pigmentering. Lakrisrot har også en bleking effekt. I tillegg til andre midler, er det verdt å kjøpe et ekstra vitaminkompleks for å forbedre tonen og den generelle tilstanden til huden.

Harm og kontraindikasjoner av ansiktsbleking hjemme

 1. Bruk av midler på ansiktets hud skal være i begrensede mengder. Vi må ikke glemme at blekemidler og komponenter tørker huden, så selv med normal hudtype er det nødvendig å bruke fuktighetsgivende og nærende.
 2. Hvis du opplever en plutselig allergi, må du umiddelbart stoppe effekten av blandinger og produkter. Bare en dag etter testen på krøllen på albuen, er det mulig å bruke ansiktet.
 3. Umiddelbart etter at prosedyren ikke kan ta solbad.
til innhold ↑

Hvordan hvite huden på menn

Menns hud krever ikke mindre oppmerksomhet enn kvinner. Av denne grunn er alle oppskrifter og verktøy beskrevet ovenfor egnet for menn.

I tillegg til hjemmelagde masker er det tillatt å bruke individuelle komponenter sammen med barberskum og etterbearbeiding.

Umiddelbart før du legger på huden i skummet, kan du legge til:

 • aloe juice;
 • sitronsaft;
 • agurk juice;
 • natron.

De foreslåtte verktøyene vil hjelpe på kort tid og kvalitativt hvite huden på ansiktet av menn.

Ved hjelp av naturlige produkter kan du bli kvitt uønskede fregner og pigmentering hjemme. Sitronsaft, urter, agurk og andre vanlige oppskrifter vil raskt og effektivt håndtere feilene. På grunn av den komplekse bruken av midler og metoder, er det veldig enkelt å lette ansiktet

Flere Artikler Om Typer Acne