Fregner, alder flekker, jordaktig hudfarge - alle disse problemene kan lett løses ved hjelp av lyn. Så, hvordan å bleke ansiktet ditt hjemme er ganske enkelt, du trenger ikke å kontakte spesielle skjønnhetssalonger og salonger.

masker

Den enkleste måten å lette epidermis ved folkemetoder er å lage en maske av spesielle blekningsredienser. Naturlige blekemidler inkluderer sitrusfrukter, meieriprodukter, noen urtete og fruktsyrer.

En veldig enkel og effektiv blekemiddelmaske hjemme er hentet fra jordbær. Dette verktøyet vil ikke bare lindre deg fra fregner, men også bidra til å rense huden fra akne, hudormer og mørke sirkler. Du må ta friske bær, skylle dem godt under vann og hogge i potetmos. Påfør over hele ansiktet, unntatt øyet. Hold i 20 minutter, skyll deretter med vann og smør ansiktskrem. Gjenta hver dag, men bare hvis det ikke er allergi.

Orange og sitron hjelper også mot økt pigmentering på fet hud. Å hvite ansiktet og sitronen fra solbrenthet og flekker, må du klemme ut 3 ss juice fra frisk frukt. Bruk væsken umiddelbart - det mister raskt sine egenskaper. Påfør på epidermis med en bomullspinne, tåle 20 minutter. Metoden anbefales også mot akne under graviditet. For raskere resultater, bruk 2 ganger om dagen.

Pigment flekker er godt hjulpet av en peeling maske med brus og hydrogenperoksid. Denne metoden fjerner det øvre cornified laget av epidermis, slik at det på sin plass er ung og ikke skadet. Peroksid er også kjent som et utmerket nasjonalt blekemiddel. Du trenger:

 1. En halv teskje soda;
 2. 5 dråper peroksid.

Påfør i en sirkulær bevegelse på ansiktet, gni i 5 minutter, og la deretter være til 10. Prøv å holde maskelaget på spesielt skadede områder tettere enn på lyse områder. Gjenta hver annen dag, men resultatet blir merkbart etter første gang. For større effektivitet kan du legge til litt sitron- eller jordbærjuice for å mush. Denne metoden er ikke egnet for sensitiv eller skadet hud.

Å hvite huden i ansikt og nakke etter solbrenthet vil hjelpe agurkmasker. De virker forsiktig på det belagte laget, belyser og fukter det. Den enkleste og raskeste måten å lyse ansiktet på, hvis det brente ut - legg bare på epidermisskivene av fersk agurk. Hold dem i 15 minutter, skru dem over med den andre siden og stå for en annen 15. Ikke behov for å vaske.

Foto - Agurkmaske

Hjelper perfekt fra mørke flekker etter akne og solserum eller mashed agurk. Det er også en god måte å gjenopprette hudtone til kjedelig og moden hud. Grønnsaken skrelles og gnides på en fin riper, 1 meieriprodukt tas på 2 skjeer med agurkpuré. Hold i 10 minutter, gjenta annenhver dag.

En blanding av persille, jordbær og agurk vil bidra til å raskt bleke ditt solbrente ansikt fra solbrenthet. Dette er ikke bare en nødversjon av lyn, men også en god vitaminskake for huden. Alle komponenter i like deler er malt og blandet. Gni massen i ansiktet i 3 minutter, og la deretter klokken 20. Du kan lage en maske hver dag.

Litt lysere det mørke ansiktet og fjern varmen fra brenningen, vil hjelpe fett rømme og agurk. Det finnes forskjellige matlagingsalternativer:

 1. Rømme ble brukt separat, og på toppen av det satt agurkskiver;
 2. Rist grønnsaken, bland den med rømme og pensel på problemområdene.

Begge alternativene er effektive, men den første kan også fungere som en god måte å fjerne hevelse fra øynene etter en søvnløs natt. Hold rømme i mer enn 20 minutter er umulig - epidermis kan bli rød. På samme måte kan du bruke kefir i stedet for rømme, da vil blandingen vise seg å være vannaktig.

Tannkrem brukes fortsatt på individuelle mørke flekker og enkeltfregner. Dette alternativet er ikke det mest effektive, fordi det kan oppstå brannskader på epidermis på grunn av dette emnet for hygiene.

Foto - Blå leire

Blå leire vil bidra til å kvitte seg med alder flekker. Det kambrianske mineralpulveret har en rekke medisinske egenskaper: det normaliserer talgkjertlene, renser porene, strammer epidermis og lyser det raskt. En kvalitetsskrubbe for brent hud oppnås fra en blanding av te-treolje, mineralvann (eller kamilledekok) og leire.

 1. Leire kombinerer med mineralvann eller avkok i forholdet 1: 1;
 2. Etter at det forstyrrer 5 dråper olje;
 3. Smør ansiktet og nakken og la det gå til blandingen herdes. Etter vask av. Takket være slibepartiklene virker dette verktøyet som en skrubbe, bidrar til å rengjøre ikke bare ansiktet, men også hendene eller kroppen.

lotions

Vurderinger hevder at du raskt kan bleke ansiktet ditt med tonics for vasking. For deres forberedelse kan brukes ulike urter: kamille, bjørnebær, jasmin, grønn te. Hvis ansiktet er sterkt solbrent, vask deretter buljongen med kamille - 3 skjeer farger tas for 1 kopp. Dette normaliserer sebaceous kjertler og synliggjør integumentet.

En god blekemiddel er hentet fra agurk og sitronsaft. For et glass mineralvann er det tatt en agurk og en halv sitron. Juice er presset ut av frukt. Blandingen er fortsatt å insistere over natten, og om morgenen kan du vaske det mørke eller røde ansiktet. Denne lotionen må være forberedt hver tredje dag, fordi den forverres raskt.

Foto - Sitron med agurk

Riktig bruk av tonics og masker i komplekset, så vil effekten komme så raskt som mulig - etter den tredje applikasjonen.

Video: hvordan å hvite huden

Profesjonelle verktøy

I tillegg til tradisjonelle metoder må du kjøpe daglig blekekrem på apoteket, siden profesjonell kosmetikk vil bidra til å beskytte huden mot skadelige faktorer. Gode ​​anmeldelser om "Snøhvit" fra Biokon. Den består av naturlige ingredienser og hvit leire (kaolin). I tillegg har verktøyet et sterkt UV-filter og er utstyrt med et ekstra vitaminkompleks.

Belita Vitex selskapet tilbyr et helt system av hudbleking. Den består av dagkrem (beskytter mot sollys), nattkrem (gjenoppretter balanse og lyn) og en ferdig maske. Masken gir intensiv avklaring, og kremen dyp fuktighet og næring. Sammensetningen inneholder naturlige ingredienser, produkter er hypoallergeniske.

Foto - Belita Vitex

Legemidler fra Natura Siberica (Natura Siberica) består av unike komponenter: Sibirisk enebærekstrakt, syre, vitaminer og mineralblandinger. De er rettet mot dyp regenerering av huden, så de brukes til natten. Hjelper med å redusere hyperpigmentering og eliminere dype rynker. Hvis du bruker alle de metodene som beskrives sammen, det vil si masker, lotioner og kremer, så vil resultatet ta vare på deg om noen dager.

Effektive metoder for bleking av pigmentflekker hjemme

Selv, vakker hudfarge er en drøm om mange kvinner, men ikke alle kan skryte av det. Svært ofte vises pigmentering på et søtt, feminint ansikt - mørke, formløse, tilfeldig spredte flekker av forskjellige størrelser. Noen har svært få av dem, og for noen dekker de hele ansiktet. Hvis det er noen fine fregner på nesen, som bare vises om våren i kort tid, blir dette ikke et problem. Men den store, lyse, mørke fargen på utslettet ødelegger utseendet og leverer mange opplevelser. I slike tilfeller blir spørsmålet om hvordan å kvitte seg med alderspotter, relevant og krever effektive løsninger. Først må du finne ut hva utslettet dekker ansiktet.

Typer av pigment flekker

Ulike typer pigmentflekker på ansiktet krever en annen holdning. Deres natur, utseende, årsaker til utseende vil påvirke valg av metode for eliminering. Derfor er det så viktig å kunne bestemme med hvilken pigmentering det er nødvendig å kjempe.

Chloasmas er mørke flekker av brunbrun farge, av forskjellige former og størrelser, med glatt overflate og skarpe grenser. Oftest vises på kvinners ansikt under graviditet og krever ikke noen tiltak for å eliminere, fordi etter fødselen av babyen forsvinner trygt.

Årsakene til utseendet kan være alvorlige gynekologiske problemer, for lang bruk av prevensjonsmidler, nedsatt leverfunksjon, ukontrollert eksponering for solen. Etter behandling og eliminering av årsaken til chloasma forsvinner og ikke krever ekstra kosmetisk inngrep.

Lentigo - veldig tette flekker på ansiktet av en svartbrun eller brun farge, som utstikker støt over huden. Har skarpe konturer og de mest forskjellige størrelsene, hell ut som i en liten mengde, og hele øyene. Slike pigmentflekker skyldes aldersrelaterte prosesser som forekommer i menneskekroppen. Lentigo kan være:

- barndom (manifesterer seg opptil 10 år, og forsvinner da alene);

- senil (forekommer hos eldre mennesker, noen ganger når en størrelse på opptil 2 cm i diameter).

Lentigo krever ikke behandling i barndommen, og etter 50 år blir de vellykket fjernet av kosmetiske prosedyrer i salonger.

 • Fødsler (fødselsmerker, nevus)

Moles - pigment flekker på ansiktet av de mest forskjellige former og størrelser. De kan være medfødt og ervervet gjennom livet. Rødaktig eller blekrosa er vanskelig å behandle, da de dannes av blodkar og lymfeknuter. Den mørkere, brune, nesten svarte fargen skyldes akkumulering av melanocytter - en egen gruppe celler. De kan ikke fjernes hjemme. Selv i kosmetikkkontoret kan du bli nektet prosedyrer for fjerning av dem, da dette har mange alvorlige helsekonsekvenser.

Noen tror at fregner, disse små, glatte alder flekker, pryder en kvinnes ansikt. Men hvis det er for mange av dem og de ikke skynder seg for å forlate sitt hjemland selv i løpet av den kalde årstiden, vil kvinner gjøre alt for å kvitte seg med dem. Årsaken til utseendet er intens eksponering for sollys og annen ultrafiolett stråling på huden. Oftest forekommer de i brunhårede kvinner eller blondiner. Fregner vises på våren og forblir på ansiktet til høsten. Om vinteren blir de bleke eller forsvinner. Det er veldig vanskelig å kvitte seg med fregner for alltid, men de kan bli betydelig lettere og gjort nesten usynlige. For å forhindre at deres utseende er mulig, begrenser tilgangen til ultrafiolett stråling til huden.

Denne vurderingen lar deg bestemme nøyaktig hvilken type pigmentflekker i ansiktet som plager deg, hva er årsakene til forekomsten deres og om det er mulig å håndtere dem ved å bruke minst noen metoder. Moderne kosmetologi og tradisjonell medisin gir mange måter å eliminere dem, det viktigste er ikke å gjøre feil valg.

Kosmetiske prosedyrer i kampen mot pigmentering

Den mest korrekte løsningen på problemet med pigmentpletter vil være å søke hjelp fra fagfolk. Moderne kosmetologi har et stort arsenal av teknikker og prosedyrer som kan fjerne nesten hvilken som helst type pigmentering nøye uten skade og helsekonsekvenser. Før dette utføres en rutinemessig medisinsk undersøkelse om tilstedeværelsen av kontraindikasjoner, for å bestemme hvilken type sted og for å identifisere faktorene som provoserte utseendet. Først etter denne en eller annen prosedyre foreslås.

 • I dag er fjerning av pigmentflettene med en laser, som ødelegger bindingene mellom pigmentmolekylene uten å påvirke sunne områder av huden, noe som gjør flekkene lettere, i stor etterspørsel. Flere prosedyrer kan foreskrives, avhengig av dybden på karene og andre egenskaper i huden. Det antas at denne metoden er den mest effektive og sikre.
 • En annen unik og ganske populær teknologi for å kvitte seg med pigmentering er fotorejuvenasjon. Her er huden utsatt for en kombinasjon av lys og varmeenergi. Med denne prosedyren kan du raskt og effektivt lette alle pigmentplettene.

Hver kosmetologisalong har sin egen bank med pigmentplater fjerningstjenester ved hjelp av kjemiske preparater og maskinvarekosmetologi. Det som tilbys til deg, vil avhenge av tilstanden til helsen din og typen av pigmentering. Hvis det ikke er altfor uttalt og ikke er forårsaket av alvorlige indre sykdommer, kan du for hjelp hjelpe deg med folkemessige rettsmidler som aldri svikter og redder selv i slike situasjoner.

Folk pigmentering bleking metoder

Folkemedisinene bidrar effektivt til å fargelegge huden hjemme, og gir ingen mulighet for pigmentering. For å få tøyet i orden, for å gjøre det glatt, lyst og vakkert, er det mange oppskrifter, hver av dem er forskjellige på sin egen måte. For å oppnå ønsket, må du fylle på medisinske urter, essensielle og kosmetiske oljer, samt bruke vanlig mat tilgjengelig på kjøkkenet.

Hvis du regelmessig gjør bleking komprimerer for ansiktet hjemme, kan du gjøre usynlige selv de mørkeste fregner. For å gjøre dette, fuktes stoffet i avkok av urter, yoghurt, sitronsaft eller annen aktiv væske og påføres ansiktet i 10 minutter. Hvis du gjentar denne prosedyren hver annen dag, etter noen uker vil du nyte refleksjonen i speilet, da resultatene vil være åpenbare.

Noen medisinske urter har en uttalt blekingeffekt, så på grunnlag av dem kan du lage hjemmekrem til lysende alder flekker. For å gjøre dette må du forberede en infusjon eller avkok av lakris, yarrow, løvetann, persille eller bjørnebær. Hvis du vasker dem eller tørker ansiktet to ganger om dagen, vil effekten ikke vare lenge.

De samme urter som bleknings lotioner er laget, kan du lage lotioner. For å gjøre dette knuses de friske bladene av det medisinske anlegget og påføres i 20 minutter i form av en applikasjon på pigmentplaten, som jeg vil bli kvitt. Dette verktøyet kan brukes annenhver dag.

En av de mest effektive og svært populære folkemidlene for lette aldersflater er hjemmelagde masker. De er lett tilberedt, ingrediensene finnes i kjøleskap, de er alltid til stede, og pigmenteringen er faktisk raskt og ganske lett å forlate. Men uten regelmessighet kan flekkene komme tilbake igjen, slik at resultatene kun kan oppnås ved konstans av slike prosedyrer.

Noen bleking folkemidler er utarbeidet på grunnlag av kosmetiske oljer. Spesielt godt klare med pigmentering jojoba. Og hvis du legger til essensielle oljer med anti-pigmentegenskaper til masker og tonics, blir resultatene merkbare etter 2-3 prosedyrer. Slike handlinger skiller estere av oregano, bjørk, gurkemeie, patchouli, mynte, sort pepper, sandeltre, rosmarin og eukalyptus.

Du kan prøve forskjellige metoder og metoder for å hvite huden og lette pigmentflekkene hjemme. Det viktigste - å finne den eneste oppskriften som virkelig fungerer i ditt tilfelle. Tross alt er effekten av ingredienser på pigmentering i stor grad bestemt av de individuelle egenskapene til huden. Regelmessigheten av prosedyrer, utholdenhet og tålmodighet for å oppnå det tiltenkte målet vil etter hvert bli belønnet.

Masker mot pigment flekker

Du kan forlate masken på ansiktet i 15 minutter, skyll det av - enten med avkok av urter eller med filtrert vann ved romtemperatur. Etter prosedyren er det tilrådelig å bruke en hvitkrem på ansiktet og ikke gå ut i en time.

Fjern søt pepper fra kornene, hopp gjennom kjøttkvernet og, uten å miste en enkelt dråpe av den dyrebare saften, må du bruke den resulterende massen til ansiktet, unngå kontakt med øynene.

 • Persille + honning + sitron

2 ss. losjer. hakket persille blandet med samme mengde varme, brakt til flytende tilstand av honning og frisk sitronsaft. En av de beste naturlige hudblekkene er sitron, så gjør aktiv bruk av sin juice og nyt i lysende pigmentflekker.

 • Gjær + Sitron + Melk

25 gram presset gjær fortynnet 1 ss. losjer. varm hjemmelaget melk, la i en halv time. Deretter legger til 1 ts. losjer. frisk sitronsaft.

Agurk etter sitron er den nest mest effektive naturlige hudfargen. Den kan brukes i ren form, og kan legges til andre komponenter. Rist den skrællede agurk på en rist og bland med ulike hjelpestoffer i like store mengder. Denne grønnsaken går bra med olivenolje, vanlig butikkrem, sitronsaft.

 • Svart currant + viburnum + honning

Hopp over bærene av viburnum og svart currant gjennom en kjøttkvern. Ved hjelp av gasbind stoff klemme saften ut av dem. På 2 bord. losjer. Den resulterende flytende blandingen med 1 ts. losjer. varm honning. I den resulterende blanding fuktes gassbindingen og påføres pigmentplettene.

 • Løk juice + honning

Hakk løk, klem saften med gasbind. 1 ss. losjer. Løkjuice blandet med samme mengde flytende varm honning (med tørr hud) eller bord 6% eddik (med fet hud).

1 ss. losjer. revet eller hakket pepperrot blandet med samme mengde eple saus.

2 ss. losjer. hakket rå poteter (revet eller hakket) blandet med 1 ts. losjer. olivenolje, 1 ss. losjer. varm hjemmelaget melk og 1 te. losjer. mandel kli.

2 ss. losjer. kefir bland med 1 ts. losjer. sitronsaft og olivenolje.

Hver av disse masker har vist seg å være et blekemiddel, hvis viktigste oppgave er å gjøre pigmentflatene mindre synlige. Underveis kan du med hjelpen også kvitte seg med uregelmessighetene i huden, den usunne fargen (gul eller overdreven rødhet) og til og med vaskulære stjerner. Prøv det - og nyt resultatene.

Whitening pigment flekker på ansiktet hjemme

Mange kvinner drømmer om en vakker og jevn hud. Ofte i ansiktet kan det oppstå pigmentering - formløse, mørke og ubehagelige flekker av den mest forskjellige størrelsen. I dette tilfellet står mange overfor spørsmålet om hvordan å bli kvitt dem. I dag vil vi fortelle deg hvordan du skal hvite ansiktet ditt fra pigmentet, spot deg selv hjemme.

Hjemmelaget pigment flekker oppskrifter

Mørke flekker er områder av mørk hud som vises på kroppen eller ansiktet. F.eks. Fregner, fødselsmerker, edderkopper, chloasma, etc. Årsakene til forekomsten er et brudd på pigmenteringsprosessene eller overdreven akkumulering av melanin. Dette skyldes et langt opphold i den åpne solen, underernæring, hyppig stress, funksjonsfeil i endokrine systemet, gynekologiske patologier, avitaminose etc.

Hjemmelagde blekeprodukter til pigmentplater vil bidra til å lette ikke-estetiske hudområder. Disse verktøyene inkluderer masker, komprimerer og lotioner. Før du bruker dem, er det tilrådelig å konsultere en spesialist - en kosmetolog eller en hudlege.

Deretter presenterer vi noen effektive hjemmebitongoppskrifter.

Hjem masker mot pigment flekker

Du kan kvitte seg med pigmentflettene på ansiktet ved hjelp av masker som er tilberedt hjemme fra improviserte produkter og midler. Det viktigste i deres bruk er regularitet. I tillegg er hudtype din viktig.

Masker for normal hud

Eiere av normal hudtype, for å blanke alder flekker, anbefales det å bruke følgende oppskrifter:

 1. Bland sammen 2 ts. fersk kefir, 1 ts. sitronsaft, 5 dråper uraffinert olivenolje. Søknadstid: 15 minutter.
 2. 1 ts. tørr gjær løses med 2 ts. varm melk. I blandingen legges 1 ts. sitronsaft. Søknadstid: 15 minutter.
 3. På en fin rist gni bulgarsk pepper, tilsett et par dråper olivenolje og bland den. Søknadstid: 20-30 minutter.
 4. 2 ss. l. honningblanding med 1 ts. grapefruktjuice og 1 ts. kanel. Søknadstid: 10-15 minutter.

Styr maskenes handling ved å bruke juice av sure epler, currants og jordbær.

Masker for fet hud

Slike hud sammen med pigment flekker ofte lider av purulent betennelse, forstørrede porer og overskytende sebum. Juster tonen i ansiktet vil hjelpe følgende masker, tilberedt hjemme:

 1. Bland sammen 1 ss. l. lavt fettost, 10 dråper ammoniakk og 10 dråper hydrogenperoksid. Søknadstid: 15 minutter.
 2. Ta 1 ss. l. potetstivelse, 1 ts. sitron juice, pisket hvit og blande. Det bør lage en tykk blanding. Søknadstid: 10-15 minutter.
 3. 1 ts. flytende honning, 1 ts. Bordeddik (det er bedre å ta et eple) og 1 ts. sitronsaft blandes sammen. Søknadstid: 20-25 minutter.
 4. Skrell fersk agurk og gni på en fin rist. Bland det med kosmetisk leire eller havregryn for å oppnå en tykk blanding. Søknadstid: 15-20 minutter.
 5. Bland 1 ts. natron og hvit leire. Legg til dem 0,5 ts. talkum og hydrogenperoksid fortynnet til tetthet. Veldig effektiv, men aggressiv maske. Søknadstid: 10 minutter.

Masker for tørr hud

Denne hudtypen er oftest dehydrert og irritert. I motsetning til fet hud reagerer tørre sterkere på aggressive ingredienser, så maskerne må velges svært nøye. Hovedsakelig i formuleringene bør domineres av meieriprodukter og honning. For å tørke tørr hud, bruk ikke hydrogenperoksid og fruktsyrer i ren form.

 1. Gurkeskall og hopp gjennom en fin riper. Legg til det 2 ss. l. naturlig yoghurt eller tung krem. Masken har en meget mild effekt, så den kan brukes til hud rundt øynene. Søknadstid: 15-20 minutter.
 2. Bland 1 ts. flytende honning med 20 dråper sitronsaft. Honning myker effekten av sitron, så for tørr hud masken er ikke forferdelig. Søknadstid: 15 minutter.
 3. Legg et rent stykke gassbind i flere lag. Damp det i serum eller sur melk. Sett gasbind på ansiktet. Søknadstid: 20 minutter.
 4. Ta 1 ts. umodne solbær bær og et godt pund en skje. Bland den resulterende vasselen med 1 ts. flytende honning. Masken skal påføres punkt, det vil si bare på pigmentflettene. Søknadstid: 20 minutter.

Etter disse maskerne kan du skille ansiktet med sur melk eller persille kjøttkraft.

Masker for irritert og sensitiv hud

Hvis det i ansiktet ofte virker peeling og rødhet, må du gjøre forsiktige bleking masker. Disse inkluderer:

 1. Rist agurk på en fin rist og bland med 1 ss. l. honning. Søknadstid: 20 minutter.
 2. 2 ss. l. myk cottage cheese mix med agurk juice. Påfør masken på ansiktet ditt og dekk med toppen med gasbind fuktet i agurkjuice. Søknadstid: 15-20 minutter.
 3. Ripe tomat forsiktig peel og mash til en tilstand av vassdrag. Legg til noen dråper sitronsaft. Søknadstid: 15 minutter.
 4. Ta gasbindet og brett i flere lag. Damp det i frisk melk. Søknadstid: 20 minutter.

Til tross for den valgte oppskriften, gjør masker regelmessig - 2-3 ganger i uken. Det første resultatet kan ses i 1-2 uker. Som praksis viser, er masker mye sikrere enn salongprosedyrer, dessuten varer ofte resultatet langt lenger.

Hjemmelaget komprimerer

Problemet med å bleke ansiktet ditt, kan du takle hjemme komprimerer. Følgende oppskrifter har vist seg bra:

1. Komprimere basert på hytteost

5 ss. l. cottage cheese må slipe inn i en homogen masse og legge til det 5 dråper ammoniakk. Blandingen bør bare brukes på pigmentplater. Dekk blandingen med gasbind og cling wrap. Komprimer behovet for å holde 15 minutter. Kan gjøres to ganger i uken.

Ikke vær redd hvis du føler deg svakt brennende i løpet av prosedyren, dette er virkningen av ammoniakk. Rødhet kan også oppstå etterpå.

2. Komprimer på surkål

Kald fra kålen og smør gassen i den. Stoffet skal festes til pigmenteringen og vente i 30 minutter. Fukter regelmessig gasbind slik at den ikke tørker ut.

En slik komprimering er ikke aggressiv og påvirker huden forsiktig. Det kan gjøres hver dag.

3. Kefir komprimere

I 2 ss. l. Fat kefir legg til 10 dråper hydrogenperoksid (3%). Komprimering bør bare brukes på alder flekker. Etter dekning med gasbind og polyetylen. Vent 10-15 minutter. For å oppnå resultatet, gjør en komprimering 2-3 ganger i uken.

Face lotion

Hvordan lette pigmentert hud med hjemmelagde lotioner? For å gjøre dette kan du bruke ulike produkter - epler, reddik, persille, agurk, sitrusfrukter, bær, etc. Oppskrifter:

1. Persille lotion

Vask persille og finhakk fint. Fyll det med kokende vann og la det stå i 30 minutter. Den resulterende avkoket hver dag, tørk ansiktet ditt.

Det er en annen oppskrift. 200 g persillehakk i en blender og fyll med vodka (150 g). Trenger å insistere på et kaldt sted i 5 dager. Deretter spenne og hell saften av en halv sitron. Med dette verktøyet må du tørke ansiktet hver annen dag.

2. Agurk lotion

Vask og hakk fersk agurk grundig. Fyll med vodka (50 g) og gå på et mørkt sted i en uke. Etter den angitte tiden, belastning og fortynning med vann (1: 1). Tør ansiktet ditt hver annen dag.

3. Berry lotions

Pigment kan bli hvitgjort med tranebærjuice, rød og svart currants, jordbær, jordbær og viburnum. Bland bærene grundig og søk om i 20 minutter på ansiktet og skyll deretter. Gjør 2 ganger i uken.

4. Sitrus lotion

Bruk bare ferskpresset juice. Fortynn juice med vann (1: 1). Påfør lotion på ansiktet og skyll etter 15 minutter. Nok til å gjøre to ganger i uken.

Nyttige anbefalinger

Whitening pigment flekker med hjemme rettsmidler tar tid. Øyeblikkelige resultater kan ikke oppnås. For å øke effekten av blekemidler, bruk våre tips:

 1. Før du bruker en maske, komprimere eller lotion, rengjør huden av ansiktet og bruk en skrubbe. Du kan også dampe ansiktet.
 2. Prosedyrene bør gjennomføres om kvelden.
 3. Alle blekemiddelblandinger skal skylles med kaldt vann og deretter påføre en nærende krem ​​med tykt lag.
 4. Prøv å være mindre under strålene i den brennende solen.
 5. Juster kostholdet ditt. Replenish dietten med vegetabilsk mat og minimere bruken av skadelige produkter.
 6. Ta vitaminer PP og C.
 7. Hver sammensetning før påføring må kontrolleres for følsomhet av huden.

Det skjer ofte at blekingprosedyrer ikke gir resultater. Kanskje dette skyldes helse. I dette tilfellet må du screenes for tilstedeværelse av sykdommer i det endokrine systemet, lever og kjønnsorganer.

Sikkerhets forholdsregler

Som sådan er det ingen kontraindikasjoner for blekingprosedyrene hjemme. Men likevel bør du ikke bruke blekemidler i følgende tilfeller:

 • med en allergisk reaksjon;
 • hvis det er små kutt og riper på huden;
 • med hudsykdommer (dermatitt, eksem, etc.).

Å blanke ansiktet av pigmentflekker hjemme, er det mange verktøy. Det viktigste med å nå målet er regelmessighet.

Hvordan hvite pigmentering i ansiktet?

Rent og lett hud på ansiktet - drømmen til hver kvinne. Imidlertid er bildet ofte overskyet av utseendet av en slik feil som pigmentering, ødelegger utseendet. Whitening pigment flekker bidrar til å kvitte seg med den eksterne feilen. Sammen med kosmetiske preparater og medisinske prosedyrer, er det mange folkemidler som er rettet mot å lette huden. Hjemme kan du lage masker, tørke ansiktet ditt med naturlige lotioner, bruke komprimerer.

Avhending av pigmentering med hydrogenperoksid

Hvit pigmentering på ansiktet hjelper hydrogenperoksid. Basert på denne komponenten er det mange oppskrifter med tillegg av andre ingredienser, noe som gjør det mulig å "dele" med feilen så snart som mulig.

Viktig: hjemmehjelpemidler brukes kun til å kvitte seg med flat flekker. Hvis pigmenteringen stiger over huden - er det strengt forbudt å røre ved.

 1. Bland en stor skje med 3% peroksid, et lite stykke såpe. Tilsett tre dråper ammoniakk. Før du legger såpen, blir den knust, for eksempel, gni på en fin riper. Slå blandingen til et tykt skum vises. Påfør ansiktet, unngå øyeområde. Kan ikke påføres øyenbrynene. Varigheten av en manipulasjon er 15 minutter. Vask av med varmt vann. Det er tillatt å lage en maske om 7 dager. Denne oppskriften bidrar til å rense huden, kvitte seg med alder flekker og fregner.
 2. Bland en skje sitronsaft og 2 ss hydrogenperoksid 3%. For å hvite ansiktet, sett gasbind inn i løsningen, legg det på ansiktet i syv minutter. Det er tillatt å lage en lotion hver dag. Behandlingsforløpet er individuelt. I gjennomsnitt tar det ti dager å permanent kvitte seg med mørke flekker.

Den siste oppskriften har en tørkeeffekt, så etter påføring er det nødvendig å skylle huden med varmt vann, flekk med et håndkle. Påfør et tykt lag av nærende eller fuktighetsgivende krem. La i en time.

Kombinasjonen av peroksid og badyagi

Badyu forelsker seg i pulver. Bland en liten skje av dette med hydrogenperoksid - legg til to ganger mer enn den første komponenten. Rør godt. La stå i 10 minutter. Fuktig bomullsull i blandingen, gjelder på ansiktet. La til den endelige tørketiden - omtrent en kvart time. Vask, dryss huden med talkumpulver.

Hjemmehjelp tørker og renser huden effektivt, fjerner feil etter akne, akne, sår. Manipulering utføres med intervaller på tre eller fire dager. Kontraindikasjoner inkluderer:

 • Vaskulære stjerner på ansiktet;
 • Overdreven hudfølsomhet;
 • Tørr hud;
 • Krenkelse av integritet - riper, sår, etc.

Hydrogenperoksid er et effektivt middel, i kombinasjon med andre komponenter fungerer det raskt, og bidrar til å lette huden. Under hjemmebehandling anbefales det å unngå direkte sollys.

Hjemmelaget ansiktsrensemidler

Hvordan å hvite alder flekker på ansiktet effektivt og raskt? Å takle oppgaven vil hjelpe ulike produkter - sur eplejuice, juice fra reddik, agurker, persille, sitron og andre komponenter.

Tips: For å sikre full penetrasjon av de medisinske komponentene til "destinasjonen", blir alle produkter påført huden renset med skrubbe.

Oppskrifter naturlig "blekemiddel" for ansiktet:

 1. Persillebasert lotion bidrar til å bleke ansiktets hud. Det finnes flere alternativer for oppskrifter. Den første er å hogge en stor mengde persille gjennom en blender, klemme saften ut av den resulterende massen. Tørk ansiktet hver dag. Den andre er å hogge persille slik at utgangen blir et halvt glass. Hell urter 250 ml kokende vann, la det brygge i en halv time. Filtrere ut Oppbevar produktet i kjøleskapet, bruk flere ganger om dagen.
 2. Lotion med persille og vodka. Grind 200 g av den grønne komponenten, tilsett 250 ml vodka. Insister i fem dager på et mørkt og kjølig sted, filtrer og tilsett løsningen saften fra en halv sitron. Oppbevares på et mørkt sted, tørk ansiktet flere ganger om dagen. Blekingeffekten observeres etter to ukers daglig bruk.
 3. Sitrus tonics. For forberedelsen vil du trenge frisk juice. Det viktigste er at det ikke er noen allergisk reaksjon på den. Lagre tillatelig ikke mer enn en dag. Juice er alltid fortynnet med vanlig vann i likestilling. Påfør ansiktet i 15 minutter, vask deretter av med kaldt vann.
 4. Grind fersk agurk, bedre hjemmelaget grønnsak. Hell den 120 ml god vodka (velg et dyrt produkt). Insistere på et kjølig sted i en uke. Stamme, fortynn med vann i proporsjoner 1 til 1. Tørk ansiktet.
 5. Berrybasert lotion. Du kan bruke jordbær, rødbær, tranebær, viburnum. Mash noen bær, legg vass på ansiktet i 10-15 minutter. Hvis det er en prikkende, brennende følelse, vask deretter av med det samme.

Når du bruker sure stoffer (bær, sitron, etc.), er det nødvendig å holde seg til tiden for manipulering. Overskridelse av tidsintervallet vil ikke påskynde prosessen med bleking av pigmentflekker i ansiktet, men rødhet og irritasjon er garantert.

Folkemedisiner for pigmentering i form av masker

Fordelene med hjemmelagde kremer er at oppskrifter bruker mat som finnes i alle hjem. Du trenger ikke å bruke mange økonomiske ressurser på kjøp av bestemte komponenter, så vel som tid til å utføre manipulasjonen.

Ansiktsmasker for å kvitte seg med svarte flekker:

 • Grind til en tilstand av grøt fersk kjøttost - fem spiseskjeer. Til blandingen tilsettes fem dråper ammoniakk, rør. Blandingen påføres utelukkende på pigmentflekker, deksel med bandasje, deretter med matfilm, stå for en kvart time. Brennende og stikkende kan følges under manipulasjonen, dette er normalt. Hvis rødhet forblir etter masken i lang tid, så reduser behandlingstiden til 7 minutter;
 • Lysere alder flekker hjelper maske fra sitron og potetstivelse. Det er nødvendig å blande en teskje pulver med sitronsaft, slik at blandingen oppnås som en tykk rømme. Stikket på flekker. Begrepet i hjemmet er 25 minutter. Vask straks med en sterk brennende følelse. I lys av overdreven hudfølsomhet kan det oppstå en brenning;
 • Myk shedding vises som surkåljuice. En ren klut dyppes inn i den, skrues ut slik at den er litt fuktig, men ingen løsning dråper fra den. Påfør på kosmetiske feil, la i en halv time. Juice er ikke aggressiv, så bruk tillatt hver dag.

Lyser huden, gir en sunn glans og naturlig utseende kefir mask. Tilberedingen tar 2 ss yoghurt, 1 teskje sitronsaft og samme mengde olivenolje. Masken påføres i 15 minutter, vaskes av. Prosedyren utføres hver annen dag. Terapiperioden er individuell.

Ukonvensjonell behandling av pigmentering

Tilhengere av naturlig behandling, når du blir spurt om hvordan du lettere pigmentering, anbefaler du å bruke produkter med mat og andre komponenter som har en uttalt blekende effekt.

For din informasjon er det ingen enkelt universell oppskrift for pigmentering på ansiktet - du må prøve å se etter din egen versjon.

Alle mennesker har individuelle fysiologiske egenskaper, så hvis et middel ikke hjalp, er det ikke nødvendig å fortvile. Det er nødvendig å prøve andre metoder og oppskrifter, bra, et omfattende utvalg tillater det.

Behandling av pigmentering folkemidlene:

 1. Grind med en blenderløk mellomstørrelse, klem juice fra den. Bland 1 ss juice med en teskje honning. Legg til 1 ss. l. Eddik (6%) - knead. Påfør ansiktet i 10 minutter.
 2. Grind like mye pepperrot og epler for å lage en grøtaktig blanding. Påfør komponentene i den tidligere rengjorte huden og la den stå i kvart i en time. Vask av med vann, bruk fuktighetskrem.
 3. En spiseskje hvit leire blandes med vann for å danne en tykk blanding. Det legger til en liten mengde honning og noen få dråper sitronsaft. Påfør på alder flekker, trenger ikke å sunn hud. La på i 20-25 minutter.
 4. Maskros blomster - 100 g hell kokende vann, sett i et vannbad. Smør i 10 minutter. Blomster får det. Når de blir akseptable temperaturer, sett på brune flekker.
 5. Kryss 50 g peppermynte, hell 250 ml kokende vann. Insistere på en dag. Etter å ha tilsatt saften av en sitron. Rør godt. Det anbefales å bruke mottatt tonic to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Skyll ikke med vann. Omtaler påpeker at på dag 7 er de første forbedringene allerede synlige.
 6. Juice av flere agurker blandet med hjemmekjøsmelk i like store mengder, insisterer 24 timer i kjøleskapet. Gni ansiktet to ganger om dagen. Holdbarheten til "medisinen" er 72 timer på et kaldt sted, hvoretter du må forberede en ny.

Før første bruk av resept er nødvendig for å teste for en allergisk reaksjon. En liten mengde maske eller lotion påføres på innersiden av albuen, ikke vasket i flere timer. Hvis det er hyperemi, kløe og brennende - alternativet er ikke egnet.

Folkemidlene fungerer nøye og effektivt, hjelper deg med å fjerne pigmenterte områder, uregelmessigheter i huden, edderkoppårene. Søknaden gir en jevn og naturlig overflate uten unødvendige "dekorasjoner".

Hvordan hvite alder flekker i ansiktet hjemme

Ifølge leger er pigmentflettene ikke en sykdom, de oppstår som følge av ulike prosesser som forekommer i menneskekroppen og påvirker fordelingen av melanin (et stoff som er ansvarlig for hudfarge) i et bestemt område av huden.

Årsaker til pigmentering på ansiktet

Før du pusser pigmentflettene som har dukket opp i ansiktet, er det nødvendig å finne ut den eksakte årsaken til utseendet deres.

Eksperter sier at flekkene oppstår av følgende grunner:

 • Graviditet. I dette tilfellet er forekomsten av flekker knyttet til den generelle restruktureringen av den kvinnelige kroppen. Før bleking pigmentering, bør en gravid kvinne besøke en gynekolog.
 • Arvelighet. Hvis pasientens foreldre eller besteforeldre har slike flekker av en hvilken som helst størrelse, er det sannsynlig at personen har en genetisk predisponering for utseendet av pigmentering i ansiktet siden fødselen.
 • Hormonal ubalanse. Dette er spesielt vanlig hos kvinner i overgangsalder, graviditet og amming.
 • Lang opphold i solen uten bruk av beskyttende krem.
 • Stress, depresjon, generell depresjon av psyken.
 • Mekanisk skade.
 • Medfødt (oppkjøpt) patologi av nyrene, leveren, tarmkanalen, fordøyelsessystemet.
 • Mangelen på enzymer i kroppen og andre stoffer som er ansvarlige for den normale tilstanden til huden.

Hvorfor vises alder flekker på kroppen?

Hovedårsakene til pigmentering på kroppen er på mange måter likt årsakene til pigmentplettene på ansiktet:

 • Metabolske lidelser;
 • Mangel eller overskudd i kroppen av visse hormoner;
 • Abusiv eksponering for solen;
 • Skader og mikrotraumas i huden.

Pigmentering på nakken

Hvis pigmentplettene er lokalisert på nakken, forekommer de oftest på grunn av mangel på vitale vitaminer og mineraler i kroppen.

Pigment flekker på baksiden

Mørk hud på ryggen indikerer vanligvis at kroppen produserer en overflødig mengde melanin.

For å velge det beste alternativet for hudblegning og fjerning av aldersflater, er det nødvendig å bestemme årsaken til forekomsten deres.

Pigment flekker på beina

Hvis det skjer mørkere på beina, er de forårsaket av problemer med blodsirkulasjonen (oppmerksomhet: ikke forveksle flekker med det vaskulære nettverket!), Hormonale ubalanser, mangel på vitaminer, arvelig disposisjon til svulster.

Alder flekker på hender

Oppmerksomhet: Hvis pasienten har arvelig forutsetning for onkologiske sykdommer, er det i tilfelle noen fødselsmerker og (eller) pigmentpletter på hendene, er det nødvendig å konsultere en hudlege og om nødvendig med en onkolog.

Kanskje den beste måten å kvitte seg med pletten på, er dens kirurgiske fjerning.

Pigmenterte flekker etter solbrenthet - funksjoner

Før du bleker små og mellomstore pigmentplater, må du identifisere årsaken.

Flekker oppstår ofte etter en naturlig solbrenthet eller et lengre opphold i et solarium. I dette tilfellet er de forårsaket av eksponering av huden til ultrafiolette stråler.

Hvis pasienten har en genetisk følsomhet for utseendet på mol og pigmentflater, for å forhindre utseende av mel og melanomer, bør eksponering for solen reduseres. Du må også bruke solkrem før og etter sollys.

Pigment flekker under graviditet - funksjoner

Hvis pigmentflekker på kroppen (men oftest i ansiktet) forekommer hos en kvinne i barneperioden, er det ikke nødvendig med spesiell behandling av slike steder. I dette tilfellet er mørkningen av huden noen steder forårsaket av hormonelle forandringer i kroppen, og etter fødselen vil problemet gradvis forsvinne.

Slik fjerner du aldersflater på ansiktet av salongprosedyrer:

I tillegg til operasjonelle metoder, finnes det flere effektive måter å fjerne aldersflater på hendene:

 • Dyp peeling. Denne prosedyren utføres i resepsjonen hos skjønnhetssjef eller dermatolog. Det anbefales ikke å utføre dyp peeling av huden hjemme, fordi midlene til peeling kan provosere allergiske reaksjoner opp til angioødem;
 • Bruk av spesielle kremer basert på medisiner som fjerner overflødig melanin fra kroppen;
 • Bruk av anti-aging masker på grunnlag av narkotika;
 • Bleking flekker med hydrogenperoksid.

Hvis de befinner seg i ansiktet og er av medium (stor) størrelse, blir kvinner ofte løst for å eliminere dette problemet ved hjelp av salongprosedyrer.

Laser fjerning av pigment flekker

Laseren er veldig populær.

Laserkorrigering er en av de mest effektive metodene.

Denne metoden er spesielt godt egnet hvis utseendet på mørkede områder er forbundet med aldersrelaterte forandringer i kroppen, mens andre metoder ikke har gitt det ønskede resultatet.

Fototerapi for alder flekker

Du kan også lette mørkningen med lommelykter. Denne metoden kalles fototerapi. For å få betydelige resultater, må du gå fra to til fem økter med fototerapi.

Du kan lette mørke områder med et blunk.

Om nødvendig bør behandlingen gjentas etter 3-4 måneder. Vanligvis, etter fototerapi, blir huden som regel mørkere enda mer, men så blir den gradvis lys, og flekkene forsvinner helt eller nesten helt.

Fraksjonell termolyse

En effektiv metode for å bekjempe overflødig produksjon av melanin er metoden for fraksjonell termolyse.

Den største fordelen med denne metoden for å kvitte seg med pigmentflekker på ansikt og kropp er at denne metoden ikke involverer direkte kontakt av medisinske instrumenter med pasientens hud, så det er ingen risiko for overføring av hudinfeksjoner.

peeling

For å kvitte seg med små og mellomstore områder, er lysebrun farge ganske dyp eller overfladisk peeling.

Den største fordelen med denne metoden er relativ tilgjengelighet og lav pris. Den største ulempen ved peeling er hudkontakt med kjemikalier som kan forårsake irritasjon og allergiske reaksjoner.

Kjemisk peeling prosedyren er en billig og effektiv metode for hudbleking

Denne metoden anbefales ikke til pasienter med allergi og hudsykdommer. Peeling bør heller ikke utføres i nærvær av hudskader og mikrotraumas (riper, slitasje, sprekker, hematomer).

Kostnaden for behandling i hytta

Kostnaden for behandling av pigmentert hud ved bruk av salongprosedyrer er:

 • Mesoterapeutisk metode: 6000 - 17 000 rubler;
 • Microdermabrasion metode: fra 3.500 rubler;
 • Laserkorrigeringsmetode: 9000 rubler og over, i henhold til antall og størrelse på pigmenterte områder;
 • Kjemisk peeling metode: 4000 - 10 000 rubler, i henhold til medisinen som brukes.

Hvordan bli kvitt alderspots i ansiktet hjemme. Folk oppskrifter

I folkemedisin er lette masker mye brukt. Oftest brukes meieriprodukter (kefir, cottage cheese) og juice av enkelte planter (persille, sitron) som aktive ingredienser i slike masker.

Tradisjonell medisin er effektiv når det gjelder små og mellomstore flekker.

Advarsel: Masker basert på komponentene ovenfor lindrer huden, men eliminerer ikke hovedårsaken til pigmentering - overdreven produksjon av melanin. Hvis det er flekker med stor størrelse, anbefales det å bruke apoteksprodukter i tillegg til masker.

Farmasøytiske preparater av pigment flekker

Hvordan å hvite alder flekker, kan du finne i noen apotek. Eksperter sier at stoffer som tradisjonelt brukes av leger til å bekjempe overproduksjon av melanin, tolereres lett og har ingen bivirkninger.

 • Akhromin fra alder flekker. Cream med bleking effekt "Akhromin" effektivt bekjemper flekker forårsaket av skadelige effekter av ultrafiolett stråling. De fleste pasienter sier at dette stoffet ikke bare fjerner eksisterende flekker, men hindrer også utseendet til nye.
 • Melanativ fra pigment flekker. Melanativ krem ​​reduserer produksjonen av melanin og eliminerer dermed en av hovedårsakene til pigmentplettene. De som brukte denne kremet til helbredelsesformål, sier at etter en eller flere behandlinger, lyser pigmentene gradvis, og nye ser ikke lenger ut. Kostnaden for stoffet er ca 700 rubler;
 • Clotrimazole mot alder flekker. Salve "Clotrimazole" kjemper effektivt mot hudsykdommer av varierende natur: sopp, eksem, atopisk dermatitt. Pasienter som brukte denne salven til behandling av de ovennevnte forstyrrelsene, bemerker at clotrimazol ikke bare bidrar til å kvitte seg med den underliggende sykdommen, men bidrar også til lettelse av huden og forsvunnet pigmenterte områder;
 • Neotone pigment flekker. Krem "Neoton" lyser huden og gjør tonen mer jevn. Pasienter som har brukt Neotone-krem til behandling av pigmentflekker, hevder at ved systematisk bruk av krem, flekkene gradvis lyser og deretter helt forsvinner, farges huden og blir sunn;
 • Skinoren fra alder flekker. Også effektivt er verktøyet Skinoren. Dette verktøyet kjemper vellykket mot hudsykdommer i ulike etiologier, bidrar til å bli kvitt akne og fregner fra ungdom, lyser pigmenterte områder. Eksperter sier at bruken av dette verktøyet utmerker hudtonen og bidrar til lettelse av huden;
 • Akroaktive fra alder flekker. Medisinsk behandling "Akhroaktiv" aktiverer kroppens forsvar og hemmer produksjonen av melanin. Pasienter innser at systematisk bruk av AHROAKTIV effektivt bidrar til å bekjempe hudsykdommer av forskjellig natur, blant annet alder flekker og fregner;
 • Cream Klirvin for alder flekker. Krem Klirvin renser dypt huden og fremmer regenerering av hudceller. Legene sier at etter å ha brukt krem, begynner huden å se yngre og lettere ut;
 • Evinal pigment spot krem. Krem "Evinal" inneholder mineraler som er nødvendige for sunn hud. Pasientene mener at krem ​​fremmer dyp rensing og regenerering av hudceller;
 • Ansil fra alder flekker. Ansil lyser huden og samtidig har en fuktighetsgivende effekt. Eksperter sier at pigmentplettene under påvirkning av dette verktøyet ikke alltid helt forsvinner, men alltid lyser;
 • Milk hud pigment flekker i apoteket. Også veldig populært er Milk Skin apotek. Krem "Milk Skin" fjerner raskt pigmentplater av forskjellig opprinnelse på grunn av at det inneholder en spesiell type sunn sopp.

"Milk Skin" er svært effektiv i bekjempelse av vanskelig å fjerne medium og store mørkfarget flekker;

 • Ascorutin fra alder flekker. Tabletter "Askorutin" effektiv hvis utseendet på alder flekker forårsaket av mangel på vitaminer i kroppen. Ascorutin fyller vitaminmangel;
 • Arbutin fra alder flekker. Det medisinske legemidlet "Arbutin" er laget på grunnlag av plantestoffer som naturlig slår pigmentplettene på huden. Preparatet lyser flekkene, da bruken av melanin reduseres som følge av applikasjonen;
 • Badyaga fra alder flekker. Også, badyaga er vellykket brukt til å bekjempe pigment flekker. Eksperter skriver at effektiviteten av badyagi skyldes at dette stoffet bidrar til dyp rensing av huden.

peeling

Kosmetologer erkjenner at et effektivt middel for å håndtere alder pletter er salong eller hjemme peeling.

Peeling bør ikke brukes hvis det er betennelse eller irritasjon på huden, siden kjemikaliene som gjør det opp, kan forårsake uønskede reaksjoner.

Kosmetiske kremer og konsentrater

Vichy krem ​​fra alder flekker

Krem "Vichy" reduserer produksjonen av melanin i kroppen. Det maskerer ikke bare pigmentflettene, men eliminerer effektivt hovedårsaken til utseendet deres. Pasienter kaller denne kremet "en av de mest effektive måtene."

Konsentrere for å klargjøre pigmentplettene Faberlik

For å få størst mulig tydeliggjøring av flekker av ulike størrelser av etiologi, har også et lette konsentrat fra det kosmetiske selskapet Faberlic blitt brukt. Ifølge eksperter lykkes dette stoffet med vellykket hud, gir det en sunn farge og bidrar til å redusere nivået av melanin i kroppen.

Inblanc pigment flekker

Kosmetisk stoff Inblanc forhindrer hud hyperpigmentering og bidrar til å eliminere blemmer. Eksperter og pasienter hevder at dette stoffet er svært effektivt.

Whitening mask med hydrogenperoksid

 • Oppskrift 1. Her er en effektiv maske for fet hud. Det er nødvendig å fortynne 50 g 3% hydrogenperoksid i en halv teskje ammoniakk. Den resulterende sammensetningen påføres flekkene to ganger om dagen, varigheten av en økt er opptil 15 minutter. I stedet for ammoniakk, bruk sitronsaft;
 • Oppskrift 2. Et annet alternativ for en bleking maske er å oppløse 15 dråper ammoniakk og hydrogenperoksid i en spiseskje hytteost. Denne sammensetningen bør stå på huden i 15 minutter;
 • Oppskrift 3. Et annet alternativ - fortynn en spiseskje sitronsaft i 2 ss hydrogenperoksid. Behandle flekker, la i sju minutter skyll med vann ved romtemperatur;
 • Oppskrift 4. Denne masken er også effektiv: bland en teskje revet babysep med sitronsaft og en spiseskje med hydrogenperoksid. Påfør på pigmenterte områder og vask av etter 15 minutter;
 • Oppskrift 5. En annen oppskrift er å blande 100 g flytende honning og frisk juice fra en middels stor sitron. Rør, behandle flekker, la i 15 minutter. Vask av og bruk den vanlige nærende krem. Oppbevares i kjøleskapet. Hvis det er tegn på aldring og vanning, kan du legge til vegetabilsk olje (helst olivenolje) og sukker.

Pigment Zinc Salve

Sink salve gir ut hudtonen. Ifølge medics har den nesten ingen bivirkninger, og har også høy effektivitet.

Før du bruker noen farmasøytiske preparater for å bleke pigmentflekker, anbefales det å konsultere en lege, fordi medisinen har en rekke bivirkninger.

Maske av persille pigment flekker

Herbalists kan fortelle hvordan man skal bleke pigmentering. Urte ingredienser som persille og sitronsaft er oftest brukt til dette formålet.

Infusjonen av persille er tilberedt som følger: En haug fersk persille er knust og fylt med kokende vann. Infusjonen er igjen i tre timer, og tørk deretter overflaten av ansiktet om morgenen og kvelden.

Hvordan bruke sitronpigmentflekker på ansiktet

Regelmessig gni ansiktet med fersk sitronsaft kan gjøre flekkene nesten umerkelig. Juice er fortynnet i forholdet 1: 1, og denne løsningen tørker ansiktet.

Forholdsregler ved bruk av hjemme bleking metoder

Før hjemme bleking pigment flekker av ulike opprinnelser, bør du konsultere legen din. Det er et stort antall oppskrifter som forteller hvordan du utfører denne prosedyren hjemme.

Når du bruker noen av oppskriftene, må du nøye observere følgende forholdsregler:

 • Hvis du har noen allergier, irritasjoner, utslett, kløe, bør behandlingen stoppes umiddelbart;
 • Før du bruker et legemiddel, bør du nøye lese instruksjonene, undersøke mulige bivirkninger;
 • Det anbefales å foreta en foreløpig test for allergier: Påfør en liten mengde av produktet på huden og følg reaksjonen av huden i løpet av de neste 24 timene. Hvis tegn på allergiske reaksjoner ikke er identifisert, kan legemidlet brukes i henhold til instruksjonene.

Hvis du ikke misbruker ditt opphold i solen, leve en sunn livsstil og gi opp dårlige vaner, tenk på hvordan du skal hvite alder flekker vil ha mindre

Nyttige videomaterialer om hvordan du skal hvite ansiktets hud og bli kvitt aldersplassene

Hvordan hvite huden din. Mask Oppskrifter:

Hvordan bli kvitt aldersplass med en maske av stivelse og honning:

Flere Artikler Om Typer Acne