Disse produktene vil bidra til å bleke huden, gi den et friskt utseende og gjøre pigmentflatene mindre merkbare.

Vi fjerner aldersflater fra huden med påviste metoder

De sier at blemishes er til og med i solen, men dette beroliger ikke, hvis huden vår får et "tarnished reputation". Utseendet til chloasma på hender, ansikt, kropp gir ikke slik glede, som for eksempel solbrenthet. Selv om mekanismen som kjører begge disse prosessene, er den samme. For å beskytte huden, aktiverer kroppen produksjonen av melanin i cellene, som beskytter dermis mot skade.

Hvis det tidligere ble antatt at bare sola var ansvarlig for utseendet av pigmentflettene i responsen, viser nyere medisinske studier at pigmenteringsårsaken kan være et banalt kutt, traume, utført analfabetisk prosedyre, endringer i hormonnivå.

Dessverre kan ikke alle skryte av jevn hudfarge, behagelig tone uten grinhet og yellowness. Disse feilene, samt pigmentflettene og en mislykket brunfarge kan skjules under massevis av dekorative kosmetikk, men du vil bare se frisk og ung når du våkner.

Du kan henvende deg til en skjønnhetspleie for å få hjelp, men hans tjenester er ikke billig, og det er legemidler som kanskje ikke passer til din hudtype. Naturlige rettsmidler kan være en vei ut - produkter som lyser opp huden og blekker pigment flekker.

Hvordan lette huden hjemme

1. Berry juice

Egnet viburnum, tranebær, rød eller svart currant. Fra en håndfull frisk bær, klem ut juice, fuk gasbind i det og legg en komprimering på ansiktet i 15 minutter, vask deretter.

2. Soda

I en teskje soda drypper noen dråper vann for å danne en slurry. Påfør det resulterende produktet på problemområdene i huden, du kan forsiktig massere, skyll deretter med vann.

3. Sitronsaft

Hvis du ikke er allergisk mot sitrusfrukter, kan du bruke en blekemaske med rømme og sitronsaft. Bland disse ingrediensene i et 1: 1-forhold og bruk på ansiktet i 15 minutter, og skyll deretter.

4. Hvitløk

Hvitløk inneholder en stor mengde essensielle oljer som perfekt farger huden og lyser pigment flekker. Bare skar den skrællede krystallinnlegget i halvt og gni den på ansiktet flere ganger om dagen.

5. sink og selen

Utseendet til alder flekker kan tyde på mangel på disse to viktige skjønnhetselementene. Diversifiser dietten med matvarene de inneholder, spis havremel, nøtter, melk, mais, linser, fisk og sjømat, lever, sesam.

Effektive metoder for bleking av pigmentflekker hjemme

Selv, vakker hudfarge er en drøm om mange kvinner, men ikke alle kan skryte av det. Svært ofte vises pigmentering på et søtt, feminint ansikt - mørke, formløse, tilfeldig spredte flekker av forskjellige størrelser. Noen har svært få av dem, og for noen dekker de hele ansiktet. Hvis det er noen fine fregner på nesen, som bare vises om våren i kort tid, blir dette ikke et problem. Men den store, lyse, mørke fargen på utslettet ødelegger utseendet og leverer mange opplevelser. I slike tilfeller blir spørsmålet om hvordan å kvitte seg med alderspotter, relevant og krever effektive løsninger. Først må du finne ut hva utslettet dekker ansiktet.

Typer av pigment flekker

Ulike typer pigmentflekker på ansiktet krever en annen holdning. Deres natur, utseende, årsaker til utseende vil påvirke valg av metode for eliminering. Derfor er det så viktig å kunne bestemme med hvilken pigmentering det er nødvendig å kjempe.

Chloasmas er mørke flekker av brunbrun farge, av forskjellige former og størrelser, med glatt overflate og skarpe grenser. Oftest vises på kvinners ansikt under graviditet og krever ikke noen tiltak for å eliminere, fordi etter fødselen av babyen forsvinner trygt.

Årsakene til utseendet kan være alvorlige gynekologiske problemer, for lang bruk av prevensjonsmidler, nedsatt leverfunksjon, ukontrollert eksponering for solen. Etter behandling og eliminering av årsaken til chloasma forsvinner og ikke krever ekstra kosmetisk inngrep.

Lentigo - veldig tette flekker på ansiktet av en svartbrun eller brun farge, som utstikker støt over huden. Har skarpe konturer og de mest forskjellige størrelsene, hell ut som i en liten mengde, og hele øyene. Slike pigmentflekker skyldes aldersrelaterte prosesser som forekommer i menneskekroppen. Lentigo kan være:

- barndom (manifesterer seg opptil 10 år, og forsvinner da alene);

- senil (forekommer hos eldre mennesker, noen ganger når en størrelse på opptil 2 cm i diameter).

Lentigo krever ikke behandling i barndommen, og etter 50 år blir de vellykket fjernet av kosmetiske prosedyrer i salonger.

 • Fødsler (fødselsmerker, nevus)

Moles - pigment flekker på ansiktet av de mest forskjellige former og størrelser. De kan være medfødt og ervervet gjennom livet. Rødaktig eller blekrosa er vanskelig å behandle, da de dannes av blodkar og lymfeknuter. Den mørkere, brune, nesten svarte fargen skyldes akkumulering av melanocytter - en egen gruppe celler. De kan ikke fjernes hjemme. Selv i kosmetikkkontoret kan du bli nektet prosedyrer for fjerning av dem, da dette har mange alvorlige helsekonsekvenser.

Noen tror at fregner, disse små, glatte alder flekker, pryder en kvinnes ansikt. Men hvis det er for mange av dem og de ikke skynder seg for å forlate sitt hjemland selv i løpet av den kalde årstiden, vil kvinner gjøre alt for å kvitte seg med dem. Årsaken til utseendet er intens eksponering for sollys og annen ultrafiolett stråling på huden. Oftest forekommer de i brunhårede kvinner eller blondiner. Fregner vises på våren og forblir på ansiktet til høsten. Om vinteren blir de bleke eller forsvinner. Det er veldig vanskelig å kvitte seg med fregner for alltid, men de kan bli betydelig lettere og gjort nesten usynlige. For å forhindre at deres utseende er mulig, begrenser tilgangen til ultrafiolett stråling til huden.

Denne vurderingen lar deg bestemme nøyaktig hvilken type pigmentflekker i ansiktet som plager deg, hva er årsakene til forekomsten deres og om det er mulig å håndtere dem ved å bruke minst noen metoder. Moderne kosmetologi og tradisjonell medisin gir mange måter å eliminere dem, det viktigste er ikke å gjøre feil valg.

Kosmetiske prosedyrer i kampen mot pigmentering

Den mest korrekte løsningen på problemet med pigmentpletter vil være å søke hjelp fra fagfolk. Moderne kosmetologi har et stort arsenal av teknikker og prosedyrer som kan fjerne nesten hvilken som helst type pigmentering nøye uten skade og helsekonsekvenser. Før dette utføres en rutinemessig medisinsk undersøkelse om tilstedeværelsen av kontraindikasjoner, for å bestemme hvilken type sted og for å identifisere faktorene som provoserte utseendet. Først etter denne en eller annen prosedyre foreslås.

 • I dag er fjerning av pigmentflettene med en laser, som ødelegger bindingene mellom pigmentmolekylene uten å påvirke sunne områder av huden, noe som gjør flekkene lettere, i stor etterspørsel. Flere prosedyrer kan foreskrives, avhengig av dybden på karene og andre egenskaper i huden. Det antas at denne metoden er den mest effektive og sikre.
 • En annen unik og ganske populær teknologi for å kvitte seg med pigmentering er fotorejuvenasjon. Her er huden utsatt for en kombinasjon av lys og varmeenergi. Med denne prosedyren kan du raskt og effektivt lette alle pigmentplettene.

Hver kosmetologisalong har sin egen bank med pigmentplater fjerningstjenester ved hjelp av kjemiske preparater og maskinvarekosmetologi. Det som tilbys til deg, vil avhenge av tilstanden til helsen din og typen av pigmentering. Hvis det ikke er altfor uttalt og ikke er forårsaket av alvorlige indre sykdommer, kan du for hjelp hjelpe deg med folkemessige rettsmidler som aldri svikter og redder selv i slike situasjoner.

Folk pigmentering bleking metoder

Folkemedisinene bidrar effektivt til å fargelegge huden hjemme, og gir ingen mulighet for pigmentering. For å få tøyet i orden, for å gjøre det glatt, lyst og vakkert, er det mange oppskrifter, hver av dem er forskjellige på sin egen måte. For å oppnå ønsket, må du fylle på medisinske urter, essensielle og kosmetiske oljer, samt bruke vanlig mat tilgjengelig på kjøkkenet.

Hvis du regelmessig gjør bleking komprimerer for ansiktet hjemme, kan du gjøre usynlige selv de mørkeste fregner. For å gjøre dette, fuktes stoffet i avkok av urter, yoghurt, sitronsaft eller annen aktiv væske og påføres ansiktet i 10 minutter. Hvis du gjentar denne prosedyren hver annen dag, etter noen uker vil du nyte refleksjonen i speilet, da resultatene vil være åpenbare.

Noen medisinske urter har en uttalt blekingeffekt, så på grunnlag av dem kan du lage hjemmekrem til lysende alder flekker. For å gjøre dette må du forberede en infusjon eller avkok av lakris, yarrow, løvetann, persille eller bjørnebær. Hvis du vasker dem eller tørker ansiktet to ganger om dagen, vil effekten ikke vare lenge.

De samme urter som bleknings lotioner er laget, kan du lage lotioner. For å gjøre dette knuses de friske bladene av det medisinske anlegget og påføres i 20 minutter i form av en applikasjon på pigmentplaten, som jeg vil bli kvitt. Dette verktøyet kan brukes annenhver dag.

En av de mest effektive og svært populære folkemidlene for lette aldersflater er hjemmelagde masker. De er lett tilberedt, ingrediensene finnes i kjøleskap, de er alltid til stede, og pigmenteringen er faktisk raskt og ganske lett å forlate. Men uten regelmessighet kan flekkene komme tilbake igjen, slik at resultatene kun kan oppnås ved konstans av slike prosedyrer.

Noen bleking folkemidler er utarbeidet på grunnlag av kosmetiske oljer. Spesielt godt klare med pigmentering jojoba. Og hvis du legger til essensielle oljer med anti-pigmentegenskaper til masker og tonics, blir resultatene merkbare etter 2-3 prosedyrer. Slike handlinger skiller estere av oregano, bjørk, gurkemeie, patchouli, mynte, sort pepper, sandeltre, rosmarin og eukalyptus.

Du kan prøve forskjellige metoder og metoder for å hvite huden og lette pigmentflekkene hjemme. Det viktigste - å finne den eneste oppskriften som virkelig fungerer i ditt tilfelle. Tross alt er effekten av ingredienser på pigmentering i stor grad bestemt av de individuelle egenskapene til huden. Regelmessigheten av prosedyrer, utholdenhet og tålmodighet for å oppnå det tiltenkte målet vil etter hvert bli belønnet.

Masker mot pigment flekker

Du kan forlate masken på ansiktet i 15 minutter, skyll det av - enten med avkok av urter eller med filtrert vann ved romtemperatur. Etter prosedyren er det tilrådelig å bruke en hvitkrem på ansiktet og ikke gå ut i en time.

Fjern søt pepper fra kornene, hopp gjennom kjøttkvernet og, uten å miste en enkelt dråpe av den dyrebare saften, må du bruke den resulterende massen til ansiktet, unngå kontakt med øynene.

 • Persille + honning + sitron

2 ss. losjer. hakket persille blandet med samme mengde varme, brakt til flytende tilstand av honning og frisk sitronsaft. En av de beste naturlige hudblekkene er sitron, så gjør aktiv bruk av sin juice og nyt i lysende pigmentflekker.

 • Gjær + Sitron + Melk

25 gram presset gjær fortynnet 1 ss. losjer. varm hjemmelaget melk, la i en halv time. Deretter legger til 1 ts. losjer. frisk sitronsaft.

Agurk etter sitron er den nest mest effektive naturlige hudfargen. Den kan brukes i ren form, og kan legges til andre komponenter. Rist den skrællede agurk på en rist og bland med ulike hjelpestoffer i like store mengder. Denne grønnsaken går bra med olivenolje, vanlig butikkrem, sitronsaft.

 • Svart currant + viburnum + honning

Hopp over bærene av viburnum og svart currant gjennom en kjøttkvern. Ved hjelp av gasbind stoff klemme saften ut av dem. På 2 bord. losjer. Den resulterende flytende blandingen med 1 ts. losjer. varm honning. I den resulterende blanding fuktes gassbindingen og påføres pigmentplettene.

 • Løk juice + honning

Hakk løk, klem saften med gasbind. 1 ss. losjer. Løkjuice blandet med samme mengde flytende varm honning (med tørr hud) eller bord 6% eddik (med fet hud).

1 ss. losjer. revet eller hakket pepperrot blandet med samme mengde eple saus.

2 ss. losjer. hakket rå poteter (revet eller hakket) blandet med 1 ts. losjer. olivenolje, 1 ss. losjer. varm hjemmelaget melk og 1 te. losjer. mandel kli.

2 ss. losjer. kefir bland med 1 ts. losjer. sitronsaft og olivenolje.

Hver av disse masker har vist seg å være et blekemiddel, hvis viktigste oppgave er å gjøre pigmentflatene mindre synlige. Underveis kan du med hjelpen også kvitte seg med uregelmessighetene i huden, den usunne fargen (gul eller overdreven rødhet) og til og med vaskulære stjerner. Prøv det - og nyt resultatene.

Effektive hjemmetoder for å rengjøre ansiktet av pigmentflettene

Pigmentering er prosessen hvor melanin, som ligger i lagene av epidermis, begynner å utvikle aktivt og akkumulere i visse områder av ansikt og kropp i form av mørke nyanser. Det er mange negative faktorer som fremkaller pigmentets aktivitet. For å effektivt bleke pigmentflettene i ansiktet hjemme, må du vite hva de er fra.

Årsaker til pigmentering på ansiktet

Ingen person er beskyttet mot utseendet på mørke flekker på ansiktet. Hva er årsaken til aktiv pigmentering?

 • Skade. Huden i noen områder kan mørke når den er skadet: kjemisk, termisk brenning, alvorlig form for akne.
 • Mangel på vitaminer i kroppen.
 • Hormonal svikt, som utløste graviditet, menstruasjon, skjoldbrusk sykdom.
 • Depresjon, stress og andre nervøse lidelser.
 • Solbrenthet. Solarium, soloppløser hyperpigmentering i åpne områder: ansikt, panne, nakke, nese, leppe og til og med arm, bein og hele kroppen til sjøen.
 • Arvelighet.
 • Sykdommer i indre organer. En brun flekk vises i tilfelle problemer med leveren og galleblæren. Rødt pigmentområde signaliserer en funksjonsfeil i tarmen. En mørk gul nyanse vises i nyresykdommer.
 • Allergisk reaksjon på kosmetikk, som er utløpt.
 • Godkjennelse av hormonelle stoffer.
 • Aldersfaktor Som et resultat av aldring utvikler senil senil lentigo i form av flekker på huden. Mørking kan forekomme på tannemaljen og i hårstrengene i form av grå hår.

Tradisjonell medisin mot pigmentering

Lysere alder flekker i ansiktet hjemme kan være rimelige og rimelige produkter som brukes daglig i hverdagen.

Produkter med bleking effekt:

 • Løk. Svovelforbindelser er tilstede i vegetabilsk, som virker som et naturlig antiseptisk middel, og syrer som eksfolierer døde epidermale celler.
 • Rødvin. Berry er rik på antioksidanter som beskytter huden mot ultrafiolett stråling og reduserer utseendet av pigmentering.
 • Aloe vera. Planten hjelper med mange dermatologiske sykdommer. Den har anti-inflammatoriske og fuktighetsgivende egenskaper.
 • Sitron. Sitrusyre fjerner forsiktig og forsiktig døde celler, blekner mørke områder, og aktiverer veksten av nye lag av epidermis.
 • Løvetann. Hjelper med å kurere hudsykdommer og rense huden mot kosmetiske feil.
 • Fermenterte melkprodukter. Melkesyre i deres sammensetning bidrar til å forynge og gjenopprette huden, misfarger pigmenteringens manifestasjoner.
 • Castor ekstrakt (olje). Effektiv mot aldersrelaterte endringer og senil lentigo.
 • Persille. Det finnes en rekke verdifulle vitaminer i planten, noe som gjør det mulig å effektivt blege og bevare ungdom.

Denne listen inneholder kraftige og velkjente blekeprodukter. Hjemmebehandling kan gjøres ved hjelp av andre komponenter.

Effektive hjemmelagde oppskrifter

Menneskernes erfaring kjenner mange oppskrifter for ansiktsblekkende pigmentflekker hjemme. Alle er effektive, hvis du ser en viktig tilstand i deres søknad - å gjennomføre prosedyrer regelmessig og å opprettholde proporsjoner i fremstilling av blandinger.

masker

Masken fungerer som en effektiv klarer. Denne metoden er bredt distribuert og brukes i den integrerte kampen mot pigmentering.

 • Persille stengler, røtter og løv å male til en jevn konsistens inne i en trebeholder. I massen for å legge inn 1 ts. honning. Bland forsiktig og gjelder for mørkt pigment. Vri ansiktet ditt i 20 minutter. Fjern med varmt vann og bruk en nærende krem.
 • Bland i en bolle ½ kopp vann, sitronsaft og honning, 1 ts. Rør ingrediensene til glatt. Påfør produktet på ansiktet og la det stå i 30 minutter.

komprimerer

 • Farmasøytisk fremstilling av hydrogenperoksid 3% i mengden 1 ts. kombinere med samme volum sitronsaft. Fukt en bomullspute i oppløsning og påfør en hydropergisk blekemiddel på flekken. Slett etter 5-10 minutter. Skyll av hydrogen med kaldt vann og nøytraliser det med en feit krem. Komprimer til å søke 2 ganger om dagen. Denne effektive oppskriften kan hvite og fjerne pigmentplettene i ansiktet hjemme på bare 5 økter.
 • Frisk hytteostblanding med 50 ml. persille juice og 50 ml. myse. Skjær av gaze serviett ansiktets størrelse. Melkpasta brukes på serviet i et tykt lag og sprer seg over huden. Påfør huden. Fjern etter en halv time.

Peelings og scrubs

Disse midlene er designet for å rengjøre det øvre laget av epidermis sammen med pigmentet og stimulere veksten av nye friske celler.

 • Grind mandler og kombinere med havremel i forholdet 1: 1. Skriv inn ½ ss. l. pulverisert melk. Rør til en tykk slurry, tilsett vann. For å rengjøre ansiktet på pigmentplettene, påfør peeling med en svamp og massasje i 5 minutter. Prosedyren gjentas 1 gang per uke.
 • Hvit leire 2 ts. Blandet med bodyagi pulver 1 dessert skje. Fortynn med vann. Påfør flekken, gni lett og la den stå i 20 minutter. Rengjør med kaldt vann.

En oliven og kaffe skrubbe eller brus vil bidra til å øke effektiviteten av prosedyrene og rense huden. Påfør kaffen blandet med olivenolje på huden og massasje. Bland soda med baby væske såpe.

Kjøper bleking av ansiktsfeil

Det er mulig å hvite pigmentplettene i ansiktet alene hjemme ved hjelp av spesielle kosmetikk. Apoteket tilbyr et stort utvalg av rusmidler, og det er det mest effektive.

Whitening kosmetikk:

 • Mask Blita Vitex. Syrer og hvit ler virker som aktive ingredienser. Lar deg effektivt utføre rensing fra pigmentering og fukte huden.
 • Krem Ahromin MAX. Gir pålitelig beskyttelse mot UV-stråler og fjerner flekker.
 • VC-IP-løsning. Fungerer på bekostning av vitamin C. Hjelper misfargede flekker av hvilken som helst opprinnelse.
 • TONYMOLY Tomatox Magic White Massasje Pack. Koreansk produkt for bleking og utjevningstone.
 • Cream Retin-A. Stopper hyperpigmenteringsprosessen.
 • Sink salve. Pastaen har en god bleking effekt. Rengjøring utføres til flekkene forsvinner helt.

Hvis kosmetikk ikke hjelper, eller hvis det er behov for mangler, anbefales det å kontakte en spesialist i en skjønnhetssalong. Kosmetolog vil tilby en laser som permanent lindrer pigmentering. Laserstrålen fjerner det øverste laget av epidermis sammen med mørke flekker.

Husholdnings bruksregler

Til bruk av kosmetiske og folkemessige rettsmidler hjemme brakte de forventede resultatene, bør du følge de følgende anbefalingene:

 • Lys bare flekker etter å ha konsultert en hudlege.
 • Kosmetisk medisin kjøpt fra autoriserte forhandlere.
 • Før prosedyren, gjør en allergitest.
 • Ikke bruk på munnen, nesen, rundt øynene.
 • Påfør sammensetningen på renset hud.
 • Rengjør flekkene bedre i høst-vinterperioden.
 • Forbudt solbrenthet og eksponering for direkte sollys.
 • Ikke bruk for akne og betennelse.
 • Ikke gå ut innen 2 timer etter påføring av kremer og masker.

Whitening pigment flekker under alle forholdene vil ta omtrent seks måneder. Hvis det etter den komplekse behandlingen fortsatt ønskes en fregne på ansiktet, ta kontakt med en onkolog. Kanskje utviklingen av melanom. I andre tilfeller vurderer du nøye skjønnhetsekspertens gjennomgang av alternativer. Spor endringer etter bilde.

Hvordan hvite alder flekker i ansiktet hjemme

Ifølge leger er pigmentflettene ikke en sykdom, de oppstår som følge av ulike prosesser som forekommer i menneskekroppen og påvirker fordelingen av melanin (et stoff som er ansvarlig for hudfarge) i et bestemt område av huden.

Årsaker til pigmentering på ansiktet

Før du pusser pigmentflettene som har dukket opp i ansiktet, er det nødvendig å finne ut den eksakte årsaken til utseendet deres.

Eksperter sier at flekkene oppstår av følgende grunner:

 • Graviditet. I dette tilfellet er forekomsten av flekker knyttet til den generelle restruktureringen av den kvinnelige kroppen. Før bleking pigmentering, bør en gravid kvinne besøke en gynekolog.
 • Arvelighet. Hvis pasientens foreldre eller besteforeldre har slike flekker av en hvilken som helst størrelse, er det sannsynlig at personen har en genetisk predisponering for utseendet av pigmentering i ansiktet siden fødselen.
 • Hormonal ubalanse. Dette er spesielt vanlig hos kvinner i overgangsalder, graviditet og amming.
 • Lang opphold i solen uten bruk av beskyttende krem.
 • Stress, depresjon, generell depresjon av psyken.
 • Mekanisk skade.
 • Medfødt (oppkjøpt) patologi av nyrene, leveren, tarmkanalen, fordøyelsessystemet.
 • Mangelen på enzymer i kroppen og andre stoffer som er ansvarlige for den normale tilstanden til huden.

Hvorfor vises alder flekker på kroppen?

Hovedårsakene til pigmentering på kroppen er på mange måter likt årsakene til pigmentplettene på ansiktet:

 • Metabolske lidelser;
 • Mangel eller overskudd i kroppen av visse hormoner;
 • Abusiv eksponering for solen;
 • Skader og mikrotraumas i huden.

Pigmentering på nakken

Hvis pigmentplettene er lokalisert på nakken, forekommer de oftest på grunn av mangel på vitale vitaminer og mineraler i kroppen.

Pigment flekker på baksiden

Mørk hud på ryggen indikerer vanligvis at kroppen produserer en overflødig mengde melanin.

For å velge det beste alternativet for hudblegning og fjerning av aldersflater, er det nødvendig å bestemme årsaken til forekomsten deres.

Pigment flekker på beina

Hvis det skjer mørkere på beina, er de forårsaket av problemer med blodsirkulasjonen (oppmerksomhet: ikke forveksle flekker med det vaskulære nettverket!), Hormonale ubalanser, mangel på vitaminer, arvelig disposisjon til svulster.

Alder flekker på hender

Oppmerksomhet: Hvis pasienten har arvelig forutsetning for onkologiske sykdommer, er det i tilfelle noen fødselsmerker og (eller) pigmentpletter på hendene, er det nødvendig å konsultere en hudlege og om nødvendig med en onkolog.

Kanskje den beste måten å kvitte seg med pletten på, er dens kirurgiske fjerning.

Pigmenterte flekker etter solbrenthet - funksjoner

Før du bleker små og mellomstore pigmentplater, må du identifisere årsaken.

Flekker oppstår ofte etter en naturlig solbrenthet eller et lengre opphold i et solarium. I dette tilfellet er de forårsaket av eksponering av huden til ultrafiolette stråler.

Hvis pasienten har en genetisk følsomhet for utseendet på mol og pigmentflater, for å forhindre utseende av mel og melanomer, bør eksponering for solen reduseres. Du må også bruke solkrem før og etter sollys.

Pigment flekker under graviditet - funksjoner

Hvis pigmentflekker på kroppen (men oftest i ansiktet) forekommer hos en kvinne i barneperioden, er det ikke nødvendig med spesiell behandling av slike steder. I dette tilfellet er mørkningen av huden noen steder forårsaket av hormonelle forandringer i kroppen, og etter fødselen vil problemet gradvis forsvinne.

Slik fjerner du aldersflater på ansiktet av salongprosedyrer:

I tillegg til operasjonelle metoder, finnes det flere effektive måter å fjerne aldersflater på hendene:

 • Dyp peeling. Denne prosedyren utføres i resepsjonen hos skjønnhetssjef eller dermatolog. Det anbefales ikke å utføre dyp peeling av huden hjemme, fordi midlene til peeling kan provosere allergiske reaksjoner opp til angioødem;
 • Bruk av spesielle kremer basert på medisiner som fjerner overflødig melanin fra kroppen;
 • Bruk av anti-aging masker på grunnlag av narkotika;
 • Bleking flekker med hydrogenperoksid.

Hvis de befinner seg i ansiktet og er av medium (stor) størrelse, blir kvinner ofte løst for å eliminere dette problemet ved hjelp av salongprosedyrer.

Laser fjerning av pigment flekker

Laseren er veldig populær.

Laserkorrigering er en av de mest effektive metodene.

Denne metoden er spesielt godt egnet hvis utseendet på mørkede områder er forbundet med aldersrelaterte forandringer i kroppen, mens andre metoder ikke har gitt det ønskede resultatet.

Fototerapi for alder flekker

Du kan også lette mørkningen med lommelykter. Denne metoden kalles fototerapi. For å få betydelige resultater, må du gå fra to til fem økter med fototerapi.

Du kan lette mørke områder med et blunk.

Om nødvendig bør behandlingen gjentas etter 3-4 måneder. Vanligvis, etter fototerapi, blir huden som regel mørkere enda mer, men så blir den gradvis lys, og flekkene forsvinner helt eller nesten helt.

Fraksjonell termolyse

En effektiv metode for å bekjempe overflødig produksjon av melanin er metoden for fraksjonell termolyse.

Den største fordelen med denne metoden for å kvitte seg med pigmentflekker på ansikt og kropp er at denne metoden ikke involverer direkte kontakt av medisinske instrumenter med pasientens hud, så det er ingen risiko for overføring av hudinfeksjoner.

peeling

For å kvitte seg med små og mellomstore områder, er lysebrun farge ganske dyp eller overfladisk peeling.

Den største fordelen med denne metoden er relativ tilgjengelighet og lav pris. Den største ulempen ved peeling er hudkontakt med kjemikalier som kan forårsake irritasjon og allergiske reaksjoner.

Kjemisk peeling prosedyren er en billig og effektiv metode for hudbleking

Denne metoden anbefales ikke til pasienter med allergi og hudsykdommer. Peeling bør heller ikke utføres i nærvær av hudskader og mikrotraumas (riper, slitasje, sprekker, hematomer).

Kostnaden for behandling i hytta

Kostnaden for behandling av pigmentert hud ved bruk av salongprosedyrer er:

 • Mesoterapeutisk metode: 6000 - 17 000 rubler;
 • Microdermabrasion metode: fra 3.500 rubler;
 • Laserkorrigeringsmetode: 9000 rubler og over, i henhold til antall og størrelse på pigmenterte områder;
 • Kjemisk peeling metode: 4000 - 10 000 rubler, i henhold til medisinen som brukes.

Hvordan bli kvitt alderspots i ansiktet hjemme. Folk oppskrifter

I folkemedisin er lette masker mye brukt. Oftest brukes meieriprodukter (kefir, cottage cheese) og juice av enkelte planter (persille, sitron) som aktive ingredienser i slike masker.

Tradisjonell medisin er effektiv når det gjelder små og mellomstore flekker.

Advarsel: Masker basert på komponentene ovenfor lindrer huden, men eliminerer ikke hovedårsaken til pigmentering - overdreven produksjon av melanin. Hvis det er flekker med stor størrelse, anbefales det å bruke apoteksprodukter i tillegg til masker.

Farmasøytiske preparater av pigment flekker

Hvordan å hvite alder flekker, kan du finne i noen apotek. Eksperter sier at stoffer som tradisjonelt brukes av leger til å bekjempe overproduksjon av melanin, tolereres lett og har ingen bivirkninger.

 • Akhromin fra alder flekker. Cream med bleking effekt "Akhromin" effektivt bekjemper flekker forårsaket av skadelige effekter av ultrafiolett stråling. De fleste pasienter sier at dette stoffet ikke bare fjerner eksisterende flekker, men hindrer også utseendet til nye.
 • Melanativ fra pigment flekker. Melanativ krem ​​reduserer produksjonen av melanin og eliminerer dermed en av hovedårsakene til pigmentplettene. De som brukte denne kremet til helbredelsesformål, sier at etter en eller flere behandlinger, lyser pigmentene gradvis, og nye ser ikke lenger ut. Kostnaden for stoffet er ca 700 rubler;
 • Clotrimazole mot alder flekker. Salve "Clotrimazole" kjemper effektivt mot hudsykdommer av varierende natur: sopp, eksem, atopisk dermatitt. Pasienter som brukte denne salven til behandling av de ovennevnte forstyrrelsene, bemerker at clotrimazol ikke bare bidrar til å kvitte seg med den underliggende sykdommen, men bidrar også til lettelse av huden og forsvunnet pigmenterte områder;
 • Neotone pigment flekker. Krem "Neoton" lyser huden og gjør tonen mer jevn. Pasienter som har brukt Neotone-krem til behandling av pigmentflekker, hevder at ved systematisk bruk av krem, flekkene gradvis lyser og deretter helt forsvinner, farges huden og blir sunn;
 • Skinoren fra alder flekker. Også effektivt er verktøyet Skinoren. Dette verktøyet kjemper vellykket mot hudsykdommer i ulike etiologier, bidrar til å bli kvitt akne og fregner fra ungdom, lyser pigmenterte områder. Eksperter sier at bruken av dette verktøyet utmerker hudtonen og bidrar til lettelse av huden;
 • Akroaktive fra alder flekker. Medisinsk behandling "Akhroaktiv" aktiverer kroppens forsvar og hemmer produksjonen av melanin. Pasienter innser at systematisk bruk av AHROAKTIV effektivt bidrar til å bekjempe hudsykdommer av forskjellig natur, blant annet alder flekker og fregner;
 • Cream Klirvin for alder flekker. Krem Klirvin renser dypt huden og fremmer regenerering av hudceller. Legene sier at etter å ha brukt krem, begynner huden å se yngre og lettere ut;
 • Evinal pigment spot krem. Krem "Evinal" inneholder mineraler som er nødvendige for sunn hud. Pasientene mener at krem ​​fremmer dyp rensing og regenerering av hudceller;
 • Ansil fra alder flekker. Ansil lyser huden og samtidig har en fuktighetsgivende effekt. Eksperter sier at pigmentplettene under påvirkning av dette verktøyet ikke alltid helt forsvinner, men alltid lyser;
 • Milk hud pigment flekker i apoteket. Også veldig populært er Milk Skin apotek. Krem "Milk Skin" fjerner raskt pigmentplater av forskjellig opprinnelse på grunn av at det inneholder en spesiell type sunn sopp.

"Milk Skin" er svært effektiv i bekjempelse av vanskelig å fjerne medium og store mørkfarget flekker;

 • Ascorutin fra alder flekker. Tabletter "Askorutin" effektiv hvis utseendet på alder flekker forårsaket av mangel på vitaminer i kroppen. Ascorutin fyller vitaminmangel;
 • Arbutin fra alder flekker. Det medisinske legemidlet "Arbutin" er laget på grunnlag av plantestoffer som naturlig slår pigmentplettene på huden. Preparatet lyser flekkene, da bruken av melanin reduseres som følge av applikasjonen;
 • Badyaga fra alder flekker. Også, badyaga er vellykket brukt til å bekjempe pigment flekker. Eksperter skriver at effektiviteten av badyagi skyldes at dette stoffet bidrar til dyp rensing av huden.

peeling

Kosmetologer erkjenner at et effektivt middel for å håndtere alder pletter er salong eller hjemme peeling.

Peeling bør ikke brukes hvis det er betennelse eller irritasjon på huden, siden kjemikaliene som gjør det opp, kan forårsake uønskede reaksjoner.

Kosmetiske kremer og konsentrater

Vichy krem ​​fra alder flekker

Krem "Vichy" reduserer produksjonen av melanin i kroppen. Det maskerer ikke bare pigmentflettene, men eliminerer effektivt hovedårsaken til utseendet deres. Pasienter kaller denne kremet "en av de mest effektive måtene."

Konsentrere for å klargjøre pigmentplettene Faberlik

For å få størst mulig tydeliggjøring av flekker av ulike størrelser av etiologi, har også et lette konsentrat fra det kosmetiske selskapet Faberlic blitt brukt. Ifølge eksperter lykkes dette stoffet med vellykket hud, gir det en sunn farge og bidrar til å redusere nivået av melanin i kroppen.

Inblanc pigment flekker

Kosmetisk stoff Inblanc forhindrer hud hyperpigmentering og bidrar til å eliminere blemmer. Eksperter og pasienter hevder at dette stoffet er svært effektivt.

Whitening mask med hydrogenperoksid

 • Oppskrift 1. Her er en effektiv maske for fet hud. Det er nødvendig å fortynne 50 g 3% hydrogenperoksid i en halv teskje ammoniakk. Den resulterende sammensetningen påføres flekkene to ganger om dagen, varigheten av en økt er opptil 15 minutter. I stedet for ammoniakk, bruk sitronsaft;
 • Oppskrift 2. Et annet alternativ for en bleking maske er å oppløse 15 dråper ammoniakk og hydrogenperoksid i en spiseskje hytteost. Denne sammensetningen bør stå på huden i 15 minutter;
 • Oppskrift 3. Et annet alternativ - fortynn en spiseskje sitronsaft i 2 ss hydrogenperoksid. Behandle flekker, la i sju minutter skyll med vann ved romtemperatur;
 • Oppskrift 4. Denne masken er også effektiv: bland en teskje revet babysep med sitronsaft og en spiseskje med hydrogenperoksid. Påfør på pigmenterte områder og vask av etter 15 minutter;
 • Oppskrift 5. En annen oppskrift er å blande 100 g flytende honning og frisk juice fra en middels stor sitron. Rør, behandle flekker, la i 15 minutter. Vask av og bruk den vanlige nærende krem. Oppbevares i kjøleskapet. Hvis det er tegn på aldring og vanning, kan du legge til vegetabilsk olje (helst olivenolje) og sukker.

Pigment Zinc Salve

Sink salve gir ut hudtonen. Ifølge medics har den nesten ingen bivirkninger, og har også høy effektivitet.

Før du bruker noen farmasøytiske preparater for å bleke pigmentflekker, anbefales det å konsultere en lege, fordi medisinen har en rekke bivirkninger.

Maske av persille pigment flekker

Herbalists kan fortelle hvordan man skal bleke pigmentering. Urte ingredienser som persille og sitronsaft er oftest brukt til dette formålet.

Infusjonen av persille er tilberedt som følger: En haug fersk persille er knust og fylt med kokende vann. Infusjonen er igjen i tre timer, og tørk deretter overflaten av ansiktet om morgenen og kvelden.

Hvordan bruke sitronpigmentflekker på ansiktet

Regelmessig gni ansiktet med fersk sitronsaft kan gjøre flekkene nesten umerkelig. Juice er fortynnet i forholdet 1: 1, og denne løsningen tørker ansiktet.

Forholdsregler ved bruk av hjemme bleking metoder

Før hjemme bleking pigment flekker av ulike opprinnelser, bør du konsultere legen din. Det er et stort antall oppskrifter som forteller hvordan du utfører denne prosedyren hjemme.

Når du bruker noen av oppskriftene, må du nøye observere følgende forholdsregler:

 • Hvis du har noen allergier, irritasjoner, utslett, kløe, bør behandlingen stoppes umiddelbart;
 • Før du bruker et legemiddel, bør du nøye lese instruksjonene, undersøke mulige bivirkninger;
 • Det anbefales å foreta en foreløpig test for allergier: Påfør en liten mengde av produktet på huden og følg reaksjonen av huden i løpet av de neste 24 timene. Hvis tegn på allergiske reaksjoner ikke er identifisert, kan legemidlet brukes i henhold til instruksjonene.

Hvis du ikke misbruker ditt opphold i solen, leve en sunn livsstil og gi opp dårlige vaner, tenk på hvordan du skal hvite alder flekker vil ha mindre

Nyttige videomaterialer om hvordan du skal hvite ansiktets hud og bli kvitt aldersplassene

Hvordan hvite huden din. Mask Oppskrifter:

Hvordan bli kvitt aldersplass med en maske av stivelse og honning:

zirina479

Irzeis

Alt som er ukjent, er veldig interessant! Veldig ukjent er alt som er interessant!

Dessverre kan ikke alle ha en perfekt ansiktston.

Men fortvil deg ikke på forhånd, fordi du venter på oppskrifter som hjelper deg med å bli kvitt aldersposter og forutse utseendet deres, inkludert produkter som alle har i deres arsenal.

Problemet med alder flekker står overfor mange. Hvis du hater fregner i ansiktet ditt, eller hvis du har pigmentpletter på hendene eller hvor som helst annet, kan du bli kvitt dem ved hjelp av bevist hjemmehjelp.
I dette innlegget finner du 11 måter å fjerne pigmentplasser hjemme.

Hvorfor vises aldersplassene?

Hovedårsakene til pigmentplettene kan være soleksponering, aldersrelaterte forandringer, kronisk lever og nyresykdom, virkningen av akne, graviditet, hudsykdommer (eksem, dermatitt), vitaminbalanse, sykdommer i mage-tarmkanalen.

Ofte ser pigmentplettene på nakken, ansiktet og hendene ut under påvirkning av ultrafiolette stråler, så vel som når den hormonelle bakgrunnen til kvinnekroppen endres.
Ofte disse feilene er dannet i rettferdig sex etter 40-50 år på grunn av aldring av huden og bruk av dårlig kvalitet kosmetikk.

Pigmenterte flekker er endringer i huden på grunn av økt opphopning av melanin i visse deler av dermis.

Hvis flekkene er betent, sår eller kløe, kan det være tegn på allergi eller onkologi. I dette tilfellet, et presserende behov for å konsultere en lege for å utelukke mulige sykdommer.
Hvis aldersplassene endres i størrelse eller farge, bør du også konsultere lege, da dette kan være et tegn på hudkreft.

Hvis ubehaget er fraværende, kan du bruke naturlige midler til avklaring. Men for maksimal effekt og forebygging av utseende i fremtiden er det bedre å nærme seg dette problemet grundig - for å få fullstendig utvinning av kroppen.


Hvordan å hvite alder flekker?

Før du starter prosedyrene, er det bedre å rengjøre huden med en myk skrubbe fra en blanding av salt eller sukker med vegetabilsk olje. Denne peeling påføres huden med lette massebevegelser (unntatt området rundt øynene) og vaskes av med varmt vann.

Etter det er huden klar til neste trinn - lyn.

Før du bruker produktet i ansiktet ditt, må du kontrollere huden din for allergiske reaksjoner. For å gjøre dette, spre det på et lite område av den delikate huden på underarmen og følg reaksjonen om dagen.

1. Sitron

Sitron inneholder en stor mengde askorbinsyre, som naturlig bremser prosessen med å produsere pigment. Regelmessige kosmetiske prosedyrer, som er basert på sitronsaft, kan effektivt håndtere utseendet av aldersplater på hvilken som helst hudtype.

Sitron inneholder pektiner som er nyttige for hudens skjønnhet, vitaminer (B, A, P), flavonoider, naturlige sukkerarter og organiske syrer.

Sitronsaft er en plateholder i sine blekningsegenskaper. Den er egnet for rensing, desinfisering og bleking av huden. Men vær forsiktig hvis du er allergisk mot sitrusfrukter.

Det anbefales vanligvis å tørke problemområdene på kroppen med sitronsaft i ren form, men det er også forskjellige masker laget av det, blandes med andre komponenter. Juice er presset ut og ordnet med resten av oppskriften umiddelbart før prosedyren.

Det anbefales ikke å bruke en blanding som har stått i mer enn en time, da den har mistet noen av sine fordelaktige egenskaper.

Bland citronsaft med rømme eller honning i forholdet 1: 1 og påfør ansiktet i 15 minutter, skyll deretter.
Også mulig med vann: bland citronsaft og vann i forholdet 3: 1, tørk ansiktet 3 ganger om dagen.

I prosessen med bleking av pigmentering med sitronsaft er det viktig å unngå forbedret ultrafiolett stråling. Derfor anbefales det å utføre bleking i vinter, i begynnelsen av våren og på slutten av høsten.

2. Soda

Soda (natriumbikarbonat) regnes som en effektiv og rask måte å kvitte seg med aldersplassering av, men ikke glem om mulig skade, sannsynligheten av dette øker med feil bruk av brus eller manglende overholdelse av preparatet av kosmetikk basert på det - det er veldig tørr hud.

Så gjør deg klar til å kombinere den med fuktighetsgivende behandlinger. Og når du gjør masker og tørker, unngå delikat hud i øyelokkene.

Du bør også være oppmerksom på at brus er spiselig, vask og kaustisk. Baking soda har den laveste alkaliske aktiviteten. For alle prosedyrer, bør du bruke den.

Soda kan brukes i kombinasjon med sitron eller vann. Bland det med sitronsaft i like deler, tørk ansiktet 1 gang om 2 dager. Hvis du har tørr eller sensitiv hud, er 1-2 ganger i uken nok.

Bland soda med noen dråper vann for å danne en slurry. Påfør problemområder, skyll deretter med vann.

Castorolje i kombinasjon med brus kan også være svært nyttig i bekjempelse av hudpigmentering. Legg i 1 ss. en skje med smør er ganske mye brus - på spissen av ts. Søk på problemområdet. Dekk toppen med en bakteriedrepende gips og la over natten.
Kurset er designet for 2 måneder.

3. Aloe vera

Aloe juice håndterer vellykket pigmentspots og andre hudproblemer, inkludert brannsår. Oftest bruker folk aloe vera, som også kalles treelike eller barbadisk.
Sammensetningen av anlegget inneholder mer enn 200 komponenter som forbedrer huddekselet. Denne planten fukter, strammer og glatter huden, utgjør fargen sin, beskytter mot ultrafiolette stråler, og forhindrer dermed utseendet av pigmentering.

Påfør massen fra aloe bladet på de berørte områdene, massasje i noen minutter med fingertuppene - 2 ganger om dagen.
Etter det, tørk ansiktet med et rent stykke klut dyppet i varmt vann.
I tillegg kan du legge til vitaminer og oljer, som også bidrar til å lette huden. En liten innsats og tålmodighet - og flekkene i ansiktet vil forsvinne.

Hvis du ikke har tilgang til frisk aloe vera juice, kan du kjøpe den hos en helsekostbutikk eller på markedet. Det vil fungere like bra.

4. Løk

Inneholder svovel og vitamin C, fornyer huden, lindrer alder flekker, glatter rynker, bekjemper akne og andre hudfeil.

Påfør saften av en halv løk til ansiktet. La i 10 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Skjær eller hakk løkene i en blender og pakk inn osteklæren for å klemme ut saften. Bland like løkjuice og eplecider eddik i like deler. Påfør blandingen med en bomullspinne på alder flekker.
La juice stå på huden i 30 minutter.
Gjenta daglig til flekkene forsvinner.

5. Hvitløk

Som en del av hvitløk en stor mengde essensielle oljer som perfekt lyser huden. Klipp den skrællede krystallinnlegget i halvt og gni ansiktet med det flere ganger om dagen.

6. eddik

Apple cider eddik gir ut hudtone og gjør huden jevn. Eddik er en av hovedkomponentene for mange hjemmemedisiner, inkludert pigmentpletter! Påfør litt eplecidereddike direkte på flekken og la den stå i 30 minutter, og skyll deretter.
Bruk det bare en gang daglig, da eple cider eddik kan tørke huden mye. Du bør se en forbedring etter noen uker.

For å forbedre effekten, bland en del av eple cider eddik med en del av løkjuice (som du kan få ved å gni hakkede løk gjennom en sigte) og søke på alder flekker.

7. Kefir / Yoghurt

Kefir - en av de mest populære og høyhastighets folkemidlene i kampen mot pigmentflettene. På grunn av tilstedeværelsen av et stort antall nyttige næringsstoffer er det en uunnværlig assistent i både å opprettholde immunsystemet i menneskekroppen og behandle ulike sykdommer og til kosmetiske formål.
Den inneholder mange sunne fettstoffer, enzymer, bakterier og vitaminer, samt melkesyre, som har blekningsegenskaper og evnen til gradvis å redusere pigmentering.
I tillegg har det tonic og nærende egenskaper som er så gunstige for huden.

Daglig rubbing av problemområder med bomullsstoff fuktet med vanlig kefir i to uker vil også gi et utmerket resultat.

Yoghurt inneholder også melkesyre, som bidrar til å forny huden, desinfiserer og eliminerer pigmentering.
Påfør ansiktet i 20 minutter, spesielt oppmerksom på problemområder, skyll med varmt vann.

Eller bland honning og yoghurt i like mengder, og legg direkte på pigmentplaten. La i 15-20 minutter på hvordan du vasker.
Gjør det to ganger om dagen.

8. Gurkemeie

Gurkemeie, til tross for sin oransje farge, er kjent for sine bleking egenskaper. Bland det med naturlig appelsinjuice i forholdet 1: 1, varme og påfør huden.

9. Berry juice

Fjern aldersplassene ved hjelp av fruktenzymer

Berriesaften er høy i vitamin C. En håndfull viburnum, tranebær, svart eller rødbær er egnet for hudbelysning. Klem saften ut av bærene, fuk gasbind i det og gjør en komprimering på ansiktet i 15 minutter, vask deretter.

Bland bærene. Påfør limet på ansiktet ditt, la det stå i 15 minutter. Skyll med varmt vann og tørk med fortynnet sitronsaft.

10. Hydrogenperoksid

En av de mest effektive måtene å lette pigmentflettene og gjøre dem nesten usynlige er hydrogenperoksid.

For å gjøre dette er det nødvendig å forberede en blanding bestående av 1 teskje små sjetonger av babysåpe uten dufter, en spiseskje med en 3% løsning av hydrogenperoksid og 1-2 dråper ammoniakk. Denne masken er egnet for fet og kombinasjonshud.

I så fall, hvis ansiktets hud er tørt, kan hydrogenperoksid blandes med sitronsaft og tung krem ​​eller olivenolje.

Påfør blandingen med en bomullspinne til et prikket område på de hyperpigmenterte områdene i 10-15 minutter. Følelser skal være komfortable. Hvis huden begynner å klemme seg, er det bedre å fjerne masken. Etter prosedyren, tørk ansiktet med tonic for å gjenopprette dermal PH balansen og bruk en pleiekrem, som bør ha en høy solbeskyttelsesfaktor.

Hvis vi ignorerer den siste regelen, vil pigmenteringen i ansiktet ikke bare forsvinne, men kan til og med intensivere, siden det er solen som er hovedinnretningen av utseendet.

11. Aspirin

Oppløs 10 knuste aspirintabletter i 100 ml vann. Tør ansiktet tre ganger i uken. Hver 7 dag, ta en 3-dagers pause.

Hvordan forutse utseendet på aldersplassene?

Følgende enkle hudpleieanbefalinger vil bidra til å beskytte mot utseendet på hudpigmentering og opprettholde sin attraktivitet i lang tid.

Mange faktorer som forårsaker hudpigmentering kan unngås med et balansert kosthold og forebyggende tiltak.

 • Eliminere mulige sykdommer, da de vil bidra til dannelsen av nye pigmentflekker og forverre helsen.
 • Fukt huden regelmessig og drikk rikelig med vann.
 • Prøv å ikke være under solen i den varme perioden fra kl. 11.00 til 16.00.
 • Bruk solkrem ikke bare mens du er på stranden, men også for å vandre rundt i byen.
 • Eliminer solseng - det fører til dannelse av flekker og tidlig aldring.
 • Spis mer friske frukter og grønnsaker rik på vitaminer C, A og E, samt matkjøtt og meieriprodukter.
 • Unngå fett og stekt mat, sukker og andre usunne produkter, da de forverrer tilstanden til huden og kroppen som helhet.
 • Gi opp skadelige vaner, styrke immunsystemet, gå mer og få positive følelser, og da vil du ha en sunn kropp og ånd.

Flere Artikler Om Typer Acne