Glatt, silkeaktig og monotont hud er stoltheten til enhver kvinne. Men hver kvinne i det rettferdige kjødet kan ikke skryte av en slik naturlig skjønnhet. Mørke formløse pigmentflekker på ansiktet kan ødelegge selv det peneste ansiktet. Hvis du befinner deg i slik pigmentering, ikke stress for å få panikk og bli veldig opprørt. I denne artikkelen vil du lære å bleke pigmentering i ansiktet, samt lære å forberede effektive masker og lotioner hjemme.

Hvorfor vises pigmentflekker på ansiktet?

Hvordan hvite ansiktet fra alder flekker? Svaret på dette spørsmålet bekymrer hver kvinne som står overfor et lignende problem. For å returnere huden til en perfekt jevn tone, er det først og fremst å bestemme den nøyaktige årsaken til den patologiske pigmenteringen. Beauticians identifiserer flere viktige faktorer som fremkaller utseendet på flekker på ansiktet, nemlig:

 • Kronisk lever-, nyre- eller galleblæresykdom;
 • Intensiv arbeid av binyrene under graviditeten;
 • Mangel på vitaminer;
 • Overdreven entusiasme for et solarium eller permanent langsiktig eksponering for direkte sollys;

Hvordan hvite pigmentering i ansiktet?

Noen av de ovennevnte grunner kan og må bekjempes. Whitening mask for pigment flekker og skjønnhetssalong prosedyrer vil ikke bare bli kvitt gale feil, men også returnere ungdom, elastisitet av huden din.

Typer pigmentering på ansiktet

Før du tenner huden din fra alder flekker, må du bestemme hvilken type pigmentering. Faktum er at forskjellige typer flekker krever forskjellig omhu. Tenk på hovedkategorier av pigmentering som skjer i ansiktet.

  Chloasma. Mørke glatte flekker av brunt eller brunt. Har klare grenser. Oftest forekommer hos kvinner under graviditet, eller i nærvær av gynekologiske patologier. Hvis barnets fødsel ikke etter fødselen forsvinner, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse.

Fregner på ansiktet

I moderne kosmetikk og tradisjonell medisin er det mange oppskrifter for masker fra pigmentspots i ansiktet. Men hvis formasjonen på huden er stor og har en grov overflate, er det nødvendig å konsultere en lege før du utfører en kosmetisk prosedyre.

Salonbehandlinger for å effektivt bekjempe pigmentering

Vil du raskt og kvalitativt hvite ansiktet ditt fra pigmentflettene? Kontakt deretter en profesjonell skjønnhetssalong, og bruk en av de moderne effektive prosedyrene for å eliminere uønsket pigmentering på huden. Når det gjelder fagfolk, kan du ikke være redd for de farlige konsekvensene for helsen din, og du vil være trygg på et positivt resultat. Før kosmetolog anbefaler at du gjennomgår en planlagt medisinsk undersøkelse for å sikre at du ikke har kontraindikasjoner i forbindelse med en bestemt prosedyre.

 • Fjerning av aldersplass og mol med laser. En tynn laserstråle kan bryte bindingen mellom pigmentmolekylene. Samtidig vil friske hudområder ikke bli påvirket. Etter noen få prosedyrer vil du legge merke til at det mørke punktet begynner å forsvinne raskt og forsvinne. Metoden er trygg, smertefri og svært effektiv.
 • Foto foryngelse. En unik moderne teknikk for å forbedre tilstanden til epidermis og kvitte seg med alder flekker. Prosedyren utføres ved hjelp av spesialutstyr, som virker på huden samtidig med varme og lys. For å oppnå konkret effekt, må du fullføre kurset.

Ansiktsforyngelsesprosedyre

Apparatets kosmetologi blir stadig forbedret, nye metoder for ansiktsbleking og fjerning av aldersflater vises. Imidlertid er slike prosedyrer ikke billige, og ikke alle jenter eller kvinner har råd til dem. En maske for pigmentflekker, laget av seg selv fra skrapprodukter, kan være et utmerket budsjettalternativ til dyre salongteknikker.

Hvordan hvite alder flekker i ansiktet hjemme?

Hvordan lette alder flekker i ansiktet hjemme? Det er veldig enkelt. Bare bruk en av følgende oppskrifter for lette masker. For fremstilling av slike kosmetikk trenger du enkle ingredienser, som sikkert finnes i kjøleskapet eller førstehjelpsutstyret.

 • 1 søt pepper rengjort fra kornene, slip i en blender. Den resulterende vasselen lå forsiktig på ansiktet, etter å ha lukket øynene med bomullsputer. Du kan vaske av masken om 15-20 minutter.
 • 2 ss. honning oppvarmet i et vannbad slik at det blir flytende og varmt. Legg til beholderen 2 ss. hakket persille og 2 ss. l. sitronsaft. Alt grundig blandet, og bruk som ansiktsmaske fra alder flekker.

Sitronsaft er det beste hudblegemiddelet.

Whitening av huden av pigment flekker kan utføres hjemme. Kosmetologer anbefaler å bruke masker 2-3 ganger i uka. Skyll av med avkok av urter eller varmt filtrert vann. Etter prosedyren, ikke glem å fukte ansiktet med en høy kvalitet blekekrem.

Noen nyttige tips

For å forhindre utseendet av pigmentflettene eller effektivt bli kvitt dem, må du følge disse tipsene fra profesjonelle skjønnhetspleister.

 • Bruk bleking masker forsiktig, ikke hold dem på huden i mer enn 15-20 minutter. For å eliminere muligheten for en allergisk reaksjon på en av komponentene, må du først kontrollere effekten av midlet på innsiden av håndleddet.
 • Huden endrer pigmentering under påvirkning av direkte sollys. Derfor anbefales det at lette masker anbefales å gjøre om kvelden.
 • Å gå en tur om sommeren, sørg for å sette på ansiktet solkrem. Så du kan øke fotosensitiviteten til epidermis betydelig.
 • Etter å ha fjernet blekemasken, legg et tykt lag av nærende krem ​​på huden. Faktum er at lette agenter kan overdrive epidermis, og bli kvitt ett problem, vil du møte en annen.
 • På høsten og vinteren blir pigmentplettene mindre merkbare. Det er i denne perioden på året at det anbefales å starte en aktiv kamp med pigmentering.

Masker fra naturlige produkter, tilberedt hjemme, er svært effektive og trygge. Bland ingrediensene du trenger umiddelbart før du bruker. Nå kan du hvite flekkene på ansiktet ditt, og du kan enkelt håndtere dette problemet.

Whitening pigment flekker på ansiktet hjemme

Mange kvinner drømmer om en vakker og jevn hud. Ofte i ansiktet kan det oppstå pigmentering - formløse, mørke og ubehagelige flekker av den mest forskjellige størrelsen. I dette tilfellet står mange overfor spørsmålet om hvordan å bli kvitt dem. I dag vil vi fortelle deg hvordan du skal hvite ansiktet ditt fra pigmentet, spot deg selv hjemme.

Hjemmelaget pigment flekker oppskrifter

Mørke flekker er områder av mørk hud som vises på kroppen eller ansiktet. F.eks. Fregner, fødselsmerker, edderkopper, chloasma, etc. Årsakene til forekomsten er et brudd på pigmenteringsprosessene eller overdreven akkumulering av melanin. Dette skyldes et langt opphold i den åpne solen, underernæring, hyppig stress, funksjonsfeil i endokrine systemet, gynekologiske patologier, avitaminose etc.

Hjemmelagde blekeprodukter til pigmentplater vil bidra til å lette ikke-estetiske hudområder. Disse verktøyene inkluderer masker, komprimerer og lotioner. Før du bruker dem, er det tilrådelig å konsultere en spesialist - en kosmetolog eller en hudlege.

Deretter presenterer vi noen effektive hjemmebitongoppskrifter.

Hjem masker mot pigment flekker

Du kan kvitte seg med pigmentflettene på ansiktet ved hjelp av masker som er tilberedt hjemme fra improviserte produkter og midler. Det viktigste i deres bruk er regularitet. I tillegg er hudtype din viktig.

Masker for normal hud

Eiere av normal hudtype, for å blanke alder flekker, anbefales det å bruke følgende oppskrifter:

 1. Bland sammen 2 ts. fersk kefir, 1 ts. sitronsaft, 5 dråper uraffinert olivenolje. Søknadstid: 15 minutter.
 2. 1 ts. tørr gjær løses med 2 ts. varm melk. I blandingen legges 1 ts. sitronsaft. Søknadstid: 15 minutter.
 3. På en fin rist gni bulgarsk pepper, tilsett et par dråper olivenolje og bland den. Søknadstid: 20-30 minutter.
 4. 2 ss. l. honningblanding med 1 ts. grapefruktjuice og 1 ts. kanel. Søknadstid: 10-15 minutter.

Styr maskenes handling ved å bruke juice av sure epler, currants og jordbær.

Masker for fet hud

Slike hud sammen med pigment flekker ofte lider av purulent betennelse, forstørrede porer og overskytende sebum. Juster tonen i ansiktet vil hjelpe følgende masker, tilberedt hjemme:

 1. Bland sammen 1 ss. l. lavt fettost, 10 dråper ammoniakk og 10 dråper hydrogenperoksid. Søknadstid: 15 minutter.
 2. Ta 1 ss. l. potetstivelse, 1 ts. sitron juice, pisket hvit og blande. Det bør lage en tykk blanding. Søknadstid: 10-15 minutter.
 3. 1 ts. flytende honning, 1 ts. Bordeddik (det er bedre å ta et eple) og 1 ts. sitronsaft blandes sammen. Søknadstid: 20-25 minutter.
 4. Skrell fersk agurk og gni på en fin rist. Bland det med kosmetisk leire eller havregryn for å oppnå en tykk blanding. Søknadstid: 15-20 minutter.
 5. Bland 1 ts. natron og hvit leire. Legg til dem 0,5 ts. talkum og hydrogenperoksid fortynnet til tetthet. Veldig effektiv, men aggressiv maske. Søknadstid: 10 minutter.

Masker for tørr hud

Denne hudtypen er oftest dehydrert og irritert. I motsetning til fet hud reagerer tørre sterkere på aggressive ingredienser, så maskerne må velges svært nøye. Hovedsakelig i formuleringene bør domineres av meieriprodukter og honning. For å tørke tørr hud, bruk ikke hydrogenperoksid og fruktsyrer i ren form.

 1. Gurkeskall og hopp gjennom en fin riper. Legg til det 2 ss. l. naturlig yoghurt eller tung krem. Masken har en meget mild effekt, så den kan brukes til hud rundt øynene. Søknadstid: 15-20 minutter.
 2. Bland 1 ts. flytende honning med 20 dråper sitronsaft. Honning myker effekten av sitron, så for tørr hud masken er ikke forferdelig. Søknadstid: 15 minutter.
 3. Legg et rent stykke gassbind i flere lag. Damp det i serum eller sur melk. Sett gasbind på ansiktet. Søknadstid: 20 minutter.
 4. Ta 1 ts. umodne solbær bær og et godt pund en skje. Bland den resulterende vasselen med 1 ts. flytende honning. Masken skal påføres punkt, det vil si bare på pigmentflettene. Søknadstid: 20 minutter.

Etter disse maskerne kan du skille ansiktet med sur melk eller persille kjøttkraft.

Masker for irritert og sensitiv hud

Hvis det i ansiktet ofte virker peeling og rødhet, må du gjøre forsiktige bleking masker. Disse inkluderer:

 1. Rist agurk på en fin rist og bland med 1 ss. l. honning. Søknadstid: 20 minutter.
 2. 2 ss. l. myk cottage cheese mix med agurk juice. Påfør masken på ansiktet ditt og dekk med toppen med gasbind fuktet i agurkjuice. Søknadstid: 15-20 minutter.
 3. Ripe tomat forsiktig peel og mash til en tilstand av vassdrag. Legg til noen dråper sitronsaft. Søknadstid: 15 minutter.
 4. Ta gasbindet og brett i flere lag. Damp det i frisk melk. Søknadstid: 20 minutter.

Til tross for den valgte oppskriften, gjør masker regelmessig - 2-3 ganger i uken. Det første resultatet kan ses i 1-2 uker. Som praksis viser, er masker mye sikrere enn salongprosedyrer, dessuten varer ofte resultatet langt lenger.

Hjemmelaget komprimerer

Problemet med å bleke ansiktet ditt, kan du takle hjemme komprimerer. Følgende oppskrifter har vist seg bra:

1. Komprimere basert på hytteost

5 ss. l. cottage cheese må slipe inn i en homogen masse og legge til det 5 dråper ammoniakk. Blandingen bør bare brukes på pigmentplater. Dekk blandingen med gasbind og cling wrap. Komprimer behovet for å holde 15 minutter. Kan gjøres to ganger i uken.

Ikke vær redd hvis du føler deg svakt brennende i løpet av prosedyren, dette er virkningen av ammoniakk. Rødhet kan også oppstå etterpå.

2. Komprimer på surkål

Kald fra kålen og smør gassen i den. Stoffet skal festes til pigmenteringen og vente i 30 minutter. Fukter regelmessig gasbind slik at den ikke tørker ut.

En slik komprimering er ikke aggressiv og påvirker huden forsiktig. Det kan gjøres hver dag.

3. Kefir komprimere

I 2 ss. l. Fat kefir legg til 10 dråper hydrogenperoksid (3%). Komprimering bør bare brukes på alder flekker. Etter dekning med gasbind og polyetylen. Vent 10-15 minutter. For å oppnå resultatet, gjør en komprimering 2-3 ganger i uken.

Face lotion

Hvordan lette pigmentert hud med hjemmelagde lotioner? For å gjøre dette kan du bruke ulike produkter - epler, reddik, persille, agurk, sitrusfrukter, bær, etc. Oppskrifter:

1. Persille lotion

Vask persille og finhakk fint. Fyll det med kokende vann og la det stå i 30 minutter. Den resulterende avkoket hver dag, tørk ansiktet ditt.

Det er en annen oppskrift. 200 g persillehakk i en blender og fyll med vodka (150 g). Trenger å insistere på et kaldt sted i 5 dager. Deretter spenne og hell saften av en halv sitron. Med dette verktøyet må du tørke ansiktet hver annen dag.

2. Agurk lotion

Vask og hakk fersk agurk grundig. Fyll med vodka (50 g) og gå på et mørkt sted i en uke. Etter den angitte tiden, belastning og fortynning med vann (1: 1). Tør ansiktet ditt hver annen dag.

3. Berry lotions

Pigment kan bli hvitgjort med tranebærjuice, rød og svart currants, jordbær, jordbær og viburnum. Bland bærene grundig og søk om i 20 minutter på ansiktet og skyll deretter. Gjør 2 ganger i uken.

4. Sitrus lotion

Bruk bare ferskpresset juice. Fortynn juice med vann (1: 1). Påfør lotion på ansiktet og skyll etter 15 minutter. Nok til å gjøre to ganger i uken.

Nyttige anbefalinger

Whitening pigment flekker med hjemme rettsmidler tar tid. Øyeblikkelige resultater kan ikke oppnås. For å øke effekten av blekemidler, bruk våre tips:

 1. Før du bruker en maske, komprimere eller lotion, rengjør huden av ansiktet og bruk en skrubbe. Du kan også dampe ansiktet.
 2. Prosedyrene bør gjennomføres om kvelden.
 3. Alle blekemiddelblandinger skal skylles med kaldt vann og deretter påføre en nærende krem ​​med tykt lag.
 4. Prøv å være mindre under strålene i den brennende solen.
 5. Juster kostholdet ditt. Replenish dietten med vegetabilsk mat og minimere bruken av skadelige produkter.
 6. Ta vitaminer PP og C.
 7. Hver sammensetning før påføring må kontrolleres for følsomhet av huden.

Det skjer ofte at blekingprosedyrer ikke gir resultater. Kanskje dette skyldes helse. I dette tilfellet må du screenes for tilstedeværelse av sykdommer i det endokrine systemet, lever og kjønnsorganer.

Sikkerhets forholdsregler

Som sådan er det ingen kontraindikasjoner for blekingprosedyrene hjemme. Men likevel bør du ikke bruke blekemidler i følgende tilfeller:

 • med en allergisk reaksjon;
 • hvis det er små kutt og riper på huden;
 • med hudsykdommer (dermatitt, eksem, etc.).

Å blanke ansiktet av pigmentflekker hjemme, er det mange verktøy. Det viktigste med å nå målet er regelmessighet.

Hvordan hvite pigmentering i ansiktet?

Rent og lett hud på ansiktet - drømmen til hver kvinne. Imidlertid er bildet ofte overskyet av utseendet av en slik feil som pigmentering, ødelegger utseendet. Whitening pigment flekker bidrar til å kvitte seg med den eksterne feilen. Sammen med kosmetiske preparater og medisinske prosedyrer, er det mange folkemidler som er rettet mot å lette huden. Hjemme kan du lage masker, tørke ansiktet ditt med naturlige lotioner, bruke komprimerer.

Avhending av pigmentering med hydrogenperoksid

Hvit pigmentering på ansiktet hjelper hydrogenperoksid. Basert på denne komponenten er det mange oppskrifter med tillegg av andre ingredienser, noe som gjør det mulig å "dele" med feilen så snart som mulig.

Viktig: hjemmehjelpemidler brukes kun til å kvitte seg med flat flekker. Hvis pigmenteringen stiger over huden - er det strengt forbudt å røre ved.

 1. Bland en stor skje med 3% peroksid, et lite stykke såpe. Tilsett tre dråper ammoniakk. Før du legger såpen, blir den knust, for eksempel, gni på en fin riper. Slå blandingen til et tykt skum vises. Påfør ansiktet, unngå øyeområde. Kan ikke påføres øyenbrynene. Varigheten av en manipulasjon er 15 minutter. Vask av med varmt vann. Det er tillatt å lage en maske om 7 dager. Denne oppskriften bidrar til å rense huden, kvitte seg med alder flekker og fregner.
 2. Bland en skje sitronsaft og 2 ss hydrogenperoksid 3%. For å hvite ansiktet, sett gasbind inn i løsningen, legg det på ansiktet i syv minutter. Det er tillatt å lage en lotion hver dag. Behandlingsforløpet er individuelt. I gjennomsnitt tar det ti dager å permanent kvitte seg med mørke flekker.

Den siste oppskriften har en tørkeeffekt, så etter påføring er det nødvendig å skylle huden med varmt vann, flekk med et håndkle. Påfør et tykt lag av nærende eller fuktighetsgivende krem. La i en time.

Kombinasjonen av peroksid og badyagi

Badyu forelsker seg i pulver. Bland en liten skje av dette med hydrogenperoksid - legg til to ganger mer enn den første komponenten. Rør godt. La stå i 10 minutter. Fuktig bomullsull i blandingen, gjelder på ansiktet. La til den endelige tørketiden - omtrent en kvart time. Vask, dryss huden med talkumpulver.

Hjemmehjelp tørker og renser huden effektivt, fjerner feil etter akne, akne, sår. Manipulering utføres med intervaller på tre eller fire dager. Kontraindikasjoner inkluderer:

 • Vaskulære stjerner på ansiktet;
 • Overdreven hudfølsomhet;
 • Tørr hud;
 • Krenkelse av integritet - riper, sår, etc.

Hydrogenperoksid er et effektivt middel, i kombinasjon med andre komponenter fungerer det raskt, og bidrar til å lette huden. Under hjemmebehandling anbefales det å unngå direkte sollys.

Hjemmelaget ansiktsrensemidler

Hvordan å hvite alder flekker på ansiktet effektivt og raskt? Å takle oppgaven vil hjelpe ulike produkter - sur eplejuice, juice fra reddik, agurker, persille, sitron og andre komponenter.

Tips: For å sikre full penetrasjon av de medisinske komponentene til "destinasjonen", blir alle produkter påført huden renset med skrubbe.

Oppskrifter naturlig "blekemiddel" for ansiktet:

 1. Persillebasert lotion bidrar til å bleke ansiktets hud. Det finnes flere alternativer for oppskrifter. Den første er å hogge en stor mengde persille gjennom en blender, klemme saften ut av den resulterende massen. Tørk ansiktet hver dag. Den andre er å hogge persille slik at utgangen blir et halvt glass. Hell urter 250 ml kokende vann, la det brygge i en halv time. Filtrere ut Oppbevar produktet i kjøleskapet, bruk flere ganger om dagen.
 2. Lotion med persille og vodka. Grind 200 g av den grønne komponenten, tilsett 250 ml vodka. Insister i fem dager på et mørkt og kjølig sted, filtrer og tilsett løsningen saften fra en halv sitron. Oppbevares på et mørkt sted, tørk ansiktet flere ganger om dagen. Blekingeffekten observeres etter to ukers daglig bruk.
 3. Sitrus tonics. For forberedelsen vil du trenge frisk juice. Det viktigste er at det ikke er noen allergisk reaksjon på den. Lagre tillatelig ikke mer enn en dag. Juice er alltid fortynnet med vanlig vann i likestilling. Påfør ansiktet i 15 minutter, vask deretter av med kaldt vann.
 4. Grind fersk agurk, bedre hjemmelaget grønnsak. Hell den 120 ml god vodka (velg et dyrt produkt). Insistere på et kjølig sted i en uke. Stamme, fortynn med vann i proporsjoner 1 til 1. Tørk ansiktet.
 5. Berrybasert lotion. Du kan bruke jordbær, rødbær, tranebær, viburnum. Mash noen bær, legg vass på ansiktet i 10-15 minutter. Hvis det er en prikkende, brennende følelse, vask deretter av med det samme.

Når du bruker sure stoffer (bær, sitron, etc.), er det nødvendig å holde seg til tiden for manipulering. Overskridelse av tidsintervallet vil ikke påskynde prosessen med bleking av pigmentflekker i ansiktet, men rødhet og irritasjon er garantert.

Folkemedisiner for pigmentering i form av masker

Fordelene med hjemmelagde kremer er at oppskrifter bruker mat som finnes i alle hjem. Du trenger ikke å bruke mange økonomiske ressurser på kjøp av bestemte komponenter, så vel som tid til å utføre manipulasjonen.

Ansiktsmasker for å kvitte seg med svarte flekker:

 • Grind til en tilstand av grøt fersk kjøttost - fem spiseskjeer. Til blandingen tilsettes fem dråper ammoniakk, rør. Blandingen påføres utelukkende på pigmentflekker, deksel med bandasje, deretter med matfilm, stå for en kvart time. Brennende og stikkende kan følges under manipulasjonen, dette er normalt. Hvis rødhet forblir etter masken i lang tid, så reduser behandlingstiden til 7 minutter;
 • Lysere alder flekker hjelper maske fra sitron og potetstivelse. Det er nødvendig å blande en teskje pulver med sitronsaft, slik at blandingen oppnås som en tykk rømme. Stikket på flekker. Begrepet i hjemmet er 25 minutter. Vask straks med en sterk brennende følelse. I lys av overdreven hudfølsomhet kan det oppstå en brenning;
 • Myk shedding vises som surkåljuice. En ren klut dyppes inn i den, skrues ut slik at den er litt fuktig, men ingen løsning dråper fra den. Påfør på kosmetiske feil, la i en halv time. Juice er ikke aggressiv, så bruk tillatt hver dag.

Lyser huden, gir en sunn glans og naturlig utseende kefir mask. Tilberedingen tar 2 ss yoghurt, 1 teskje sitronsaft og samme mengde olivenolje. Masken påføres i 15 minutter, vaskes av. Prosedyren utføres hver annen dag. Terapiperioden er individuell.

Ukonvensjonell behandling av pigmentering

Tilhengere av naturlig behandling, når du blir spurt om hvordan du lettere pigmentering, anbefaler du å bruke produkter med mat og andre komponenter som har en uttalt blekende effekt.

For din informasjon er det ingen enkelt universell oppskrift for pigmentering på ansiktet - du må prøve å se etter din egen versjon.

Alle mennesker har individuelle fysiologiske egenskaper, så hvis et middel ikke hjalp, er det ikke nødvendig å fortvile. Det er nødvendig å prøve andre metoder og oppskrifter, bra, et omfattende utvalg tillater det.

Behandling av pigmentering folkemidlene:

 1. Grind med en blenderløk mellomstørrelse, klem juice fra den. Bland 1 ss juice med en teskje honning. Legg til 1 ss. l. Eddik (6%) - knead. Påfør ansiktet i 10 minutter.
 2. Grind like mye pepperrot og epler for å lage en grøtaktig blanding. Påfør komponentene i den tidligere rengjorte huden og la den stå i kvart i en time. Vask av med vann, bruk fuktighetskrem.
 3. En spiseskje hvit leire blandes med vann for å danne en tykk blanding. Det legger til en liten mengde honning og noen få dråper sitronsaft. Påfør på alder flekker, trenger ikke å sunn hud. La på i 20-25 minutter.
 4. Maskros blomster - 100 g hell kokende vann, sett i et vannbad. Smør i 10 minutter. Blomster får det. Når de blir akseptable temperaturer, sett på brune flekker.
 5. Kryss 50 g peppermynte, hell 250 ml kokende vann. Insistere på en dag. Etter å ha tilsatt saften av en sitron. Rør godt. Det anbefales å bruke mottatt tonic to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Skyll ikke med vann. Omtaler påpeker at på dag 7 er de første forbedringene allerede synlige.
 6. Juice av flere agurker blandet med hjemmekjøsmelk i like store mengder, insisterer 24 timer i kjøleskapet. Gni ansiktet to ganger om dagen. Holdbarheten til "medisinen" er 72 timer på et kaldt sted, hvoretter du må forberede en ny.

Før første bruk av resept er nødvendig for å teste for en allergisk reaksjon. En liten mengde maske eller lotion påføres på innersiden av albuen, ikke vasket i flere timer. Hvis det er hyperemi, kløe og brennende - alternativet er ikke egnet.

Folkemidlene fungerer nøye og effektivt, hjelper deg med å fjerne pigmenterte områder, uregelmessigheter i huden, edderkoppårene. Søknaden gir en jevn og naturlig overflate uten unødvendige "dekorasjoner".

Pigment flekker på ansiktet. Hvordan rengjør, hvitt huden hjemme. Behandling av folkemidlene

Dekorativ kosmetikk kan dekke små feil i huden vår, men det kan ikke skjule sterke pigmentpletter på ansiktet, fjerne dem. Derfor, for alltid å være sjarmerende og attraktivt, må du jobbe hardere.

Ansiktet og dekket området er de stedene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet, og du bør ta vare på dem først.

Pigment flekker på ansiktet: årsaker

Årsaken til utseendet på alder flekker på ansiktet er en økning i mengden melanin i hudceller.

Genetiske, endokrine, hormonelle faktorer, ultrafiolett stråling og hudbetennelse kan provosere en slik økning.

De pigmentflettene som er dannet på ansiktet, er et signal å konsultere en hudlege eller en kosmetolog for råd.

Noen typer flekker kan tyde på alvorlig sykdom, men selv om dette ikke er tilfelle, bør pigmentplettene i ansiktet fjernes, slik at de ser ujevne ut.

Pigment flekker under graviditet: er behandling nødvendig?

Når graviditeten oppstår, begynner kroppen å gjenoppbygge seg. Inkludert det hormonelle systemet svikter, så en morgen kan den forventende mor oppdage pigmentflettene på ansiktet hennes.

Det hormonelle systemet begynner å bli omorganisert og en overflødig mengde melanin produseres. Det vises også på ansiktet til en gravid kvinne med pigmentering av varierende intensitet. I tillegg til kosmetiske ulemper har disse stedene ingen trussel.

Med hormonelle endringer er melanin ujevnt fordelt i huden (i kosmetologi kalles det melasma eller chloasma).

Mørke flekker kan dukke opp hvor som helst, men oftere ser de ut på ansiktet, kinnbenet, pannen, haken, skuldrene og magen.

Årsaken til utseende av ubehagelige flekker kan være mangel på folsyre i den gravide kvinnens kropp, samt vitamin B og C, sink og jern.

I dette tilfellet må kvinnen balansere dietten og ta mer mat som inneholder disse vitaminer og sporstoffer. Mange av dem finnes i løvrike grønnsaker (salat, spinat, persille).

Det er også nødvendig å inkludere i matvanen brød og andre melprodukter laget av fullkornsmel som inneholder kli.

Oftere, melasma (ellers chloasma) - ervervet hypermelanose i ansikt, nakke, brystvorter forekommer hos personer med genetisk predisposisjon; Det fremmes ved eksponering for sollys.

Når graviditet er et normalt fenomen. Men hvis det forårsaker moralsk ubehag, kan du bruke sminke til å skjule pigmentplettene i ansiktet, og ikke fjerne dem med medisiner.

Advarsel! Ikke bli involvert i blekekrem - de kan forårsake en liten, men uønsket skade på babyen. Du kan bruke folkemessige rettsmidler.

Alder flekker etter fødsel

Oftest forsvinner hyperpigmentering kort etter fødselen. Men noen ganger er disse hudområdene følsomme for ultrafiolett stråling, og når de blir utsatt for sollys, blir de mørkere igjen.

I utgangspunktet lider hvite og rødhårede kvinner av dette. I disse tilfellene, gå ut på solfylte dager, bør du bruke kremer med høy SPF-faktor (ikke mindre enn 30 enheter).

Du kan begynne å bruke krem ​​fra begynnelsen av mars og fortsette til midten av oktober, eller til du oppdager at kroppen har returnert til normal og sluttet å reagere på ultrafiolette stråler.

Effekten av krem ​​varer ca. 4 timer, for å fjerne pigmentering i ansiktet fra fremmede øyne, er det derfor nødvendig å beskytte huden ytterligere med grunnlaget, pulver.

Det kliniske bildet av chloasma - flekker med uregelmessig form, brun farge i forskjellige nyanser. De skreller ikke av og blir ikke betent, de kan plasseres separat eller fusjonere til store flekker på området.

Farge og mengde avhenger av UV-intensiteten.

Hvis, etter flere tidligere menstruasjoner, og enda mer etter opphør av amming, ikke pigmenteringen minker, bør du konsultere en hudlege.

Pigment flekker etter soling

Ofte, folk som drømmer å overraske alle med bronsebrun etter sommerferie, får motsatt resultat: de er dekket med brune flekker, prikker, flekker og på de mest fremtredende stedene.

Dette er resultatet av melaninakkumulering på de stedene som er mest utsatt for ultrafiolett stråling. Derfor, før soling, må du huske de enkleste regler for hvordan du kan sole deg.

Også bruk av lavkvalitets (forfalsket) garvekrem kan spille en rolle. Prøv å kjøpe solkrem i spesialforretninger, hvor en erfaren konsulent vil fortelle deg konsentrasjonen av SPF du trenger.

Slike problemer går ikke bort alene. Pigment flekker på ansikt, nakke, hals, skuldre kan fjernes av en erfaren kosmetolog i salongen på ulike måter tilgjengelig for ulike sosiale lag.

Utseendet til hyperpigmentering etter soling

Om vinteren vil mange kvinner ha solbrun hud, så de bruker tjenester av en solarium. Hvis etter det første besøket i solariumet er det mørke flekker, utslett eller solbrenthet, legg ujevnt lag - du bør ikke fortsette prosedyren.

Økt pigmentering i dette tilfellet kan skyldes en av følgende faktorer:

 • tar hormonelle prevensjonsmidler;
 • i noen endokrine kroniske sykdommer;
 • når du tar under prosedyrene i solariumet noen stoffer (antipsykotika, sulfonamider, antibiotika fra en rekke tetracykliner). Hvis pigmentflekker i ansiktet dukker opp av denne grunn, kan de fjernes først etter at du har byttet medisiner i samråd med legen din;
 • etter å ha søkt på ansiktet og kroppen av kosmetikk som inneholder den essensielle oljen av bergamot og noen andre planter.

I slike tilfeller anbefales behandling av pigmentering bare peeling eller folkemengder.

Ved bruk av narkotika er det nødvendig å fullføre behandlingsforløpet, og bare da prøve å fjerne pigmentplettene i ansiktet og andre deler av kroppen.

Pigment flekker på pannen

Den mest ubehagelige, hvis slike flekker vises på pannen. Huden på den fremre delen av hodet er tørr og tynn, og det er vanskelig å skrelle, både kjemisk og laser.

Hyperpigmentering på pannen kan signalere inflammatoriske prosesser i nyrene, leveren, galleblæren. Dysfunksjoner av disse organene reflekteres i huden.

Sværheten ved utstrømning av galle i gallekanalene er årsaken til utseendet på gulbrune flekker med klare konturer. I dette tilfellet akkumuleres en stor mengde giftige stoffer i huden.

Det er viktig å huske! Før du begynner lokal behandling av pigmentflettene på pannen og på ansiktet generelt, er det nødvendig å fjerne all tvil om de indre organens betennelsesprosesser.

Hvis hyperpigmentering av hudområder med soleksponering ikke er direkte relatert, er det nødvendig å sjekke hos en endokrinolog.

Det er flere andre årsaker til mørkningen av det epidermale laget:

 • Climacteric endringer;
 • Alderendringer (alderdom);
 • Spor av tidligere brannskader, epidermis skade i fortiden;
 • En alvorlig mangel på vitaminer i gruppe B, vitaminer A og E.

Eliminere alvorlige sykdommer i indre organer, du kan fortsette til lokal behandling, det vil si å bruke folkemedisiner eller gå til en skjønnhetssalong for profesjonelle prosedyrer.

Samtidig må maten balanseres slik at kroppen får alle nødvendige stoffer.

Pigment flekker i et barn

Årsakene til utseendet på hudtumorer i babyen er både eksterne faktorer og indre.

Hos barn forekommer flekker av ulike typer pigmentering på grunn av:

 • metabolske forstyrrelser;
 • endringer i hormonalt system;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen;
 • tar visse typer stoffer;
 • diett og klimaendringer.

Små barn har disse pigmentplettene på ansiktet og i hele kroppen, som jeg veldig godt vil fjerne, men de går forbi dem selv:

 • "Kaffe flekker" finnes hovedsakelig hos nyfødte barn, de trenger ikke behandling, og etter noen måneder går de av seg selv;
 • Hemangiomer er røde flekker som ikke er forårsaket av akkumulering av melanin, men er en godartet tumor i blodårene. Slike svulster er en konsekvens av intrauterin svikt i sirkulasjonssystemet. I 75% av tilfellene går det med 7 år, i andre tilfeller forsvinner det under ungdomsårene på bakgrunn av hormonelle forandringer. I noen tilfeller kan hemangioma signalere dannelsen av en tumor inne i kroppen. Det er nødvendig å sjekke med en lege hvis du finner et slikt sted. Hvis hemangioma bløder, er det på et sted der det ofte er skadet - det er kirurgisk fjernet;
 • Nyfødte babyer har rosa flekker i nakken, pannen og templene. Disse er generiske mikrotraumas som et barn mottok mens de passerte gjennom fødselskanalen, ikke trenger og trenger ikke behandling. I medisin er slike steder kalt teleagnioectasia;
 • "Mongoloid spot" - flekker, relatert til vanlige moles, ligner stort hematom. Vanligvis funnet på baken og bena. De finnes i barn av mongoloid-rase, som inkluderer kinesiske, japanske, mongoler og lignende nasjonaliteter. Det er også barn i blandede ekteskap. Ved ca. 5 år er babyens flekk mye lysere. Det utgjør ingen helsefare og krever ikke medisinsk inngrep.

Som hos voksne kan barn oppleve pigmentflekker på områder som har vært sterkt utsatt for solbrenthet: skuldre, ansikt, rygg, nakke. De er også fjernet på ulike måter, med utgangspunkt i de populære metodene.

Hvordan fjerne alder flekker på ansiktet i hytta

Spesialist skjønnhetssalong kan tilby flere måter å fjerne alder flekker.

Fototerapi for alder flekker

Ifølge mange vitnesbyrd, fototerapi på dette tidspunktet - en av de moderne salongene betyr å fjerne hyperpigmentering. For fullstendig forsvinning av pigmentplaten krever 3-4 prosedyrer.

I tillegg til fototerapi er det nesten smertefritt (bare en liten brennende følelse føltes under prosedyren), minus - til ganske høye priser, som ikke alltid er tilgjengelige for enkelte segmenter av befolkningen.

I salongene i provinsbyene gjør slike prosedyrer ikke det nettopp på grunn av umuligheten av å gjenvinne dyrt utstyr.

Etter prosedyrene anbefales det ikke å bruke ansikts kremer og forsøk ikke å bli utsatt for direkte sollys.

Laser fjerning av pigment flekker på ansiktet

Prisen i henhold til salongens besøkende er i gjennomsnitt 100 euro for en konsultasjon og 200 euro for en prosedyre. Passer for personer med grunne pigmentering. Det er delt inn i overfladisk og dyp eksfoliering.

For å fjerne et estetisk pigmentplett på ansiktet helt, må du bruke overflateeksfoliering som virker på epidermis og dermis. Under prosedyren er det ingen smerte, bare en liten prikkende følelse.

Etter prosedyren dannes en skare på stedet, som vil forsvinne på egen hånd om noen dager. Hvis stedet ikke er dypt, kan 2-3 prosedyrer være tilstrekkelig.

Før starten av behandlingen med en laser, bør avstå fra soling, solbrenthet i fire uker.

Etter hver prosedyre bør du bruke SPF 50 solkrem og beskytte det behandlede området fra solen.

Omtrent en tredjedel av pasientene forblir misfornøyd med resultatene etter hele løpet av prosedyrene. Men det er ingen sannsynlighet for at de fulgte anbefalingene fra legen.

Fraksjonell termolyse

Dette er bare en laser effekt på pasientens hud (dyp eksfoliering).

Prosessen innebærer dermis dype celler, og tvinger dem til å produsere et nytt kollagenlag. Legen bestemmer dybden og intensiteten av denne effekten.

Fraksjonal termolyse brukes ofte til å forynge ansiktet, fjern små rynker i ansiktet, enn å fjerne pigmentplettene i ansiktet. Men denne prosedyren er veldig alvorlig, det krever en rehabiliteringsperiode.

Fraksjonelle termolyseprosedyrer skal utføres på poliklinisk basis på spesialiserte klinikker, de bør ikke utføres i skjønnhetssalonger.

Dette er en alvorlig innvirkning ikke bare på huden, men også på hele kroppen, og ubehagelige komplikasjoner kan oppstå. Derfor er det bedre under oppsyn av en lege under rehabiliteringsperioden.

Pigment flekker peeling

Den vanligste måten å bli kvitt hyperpigmentering i våre skjønnhetssalonger. Det er fysiske og kjemiske peeling.

Den mest prisgunstige for salongene i økonomiklassen radiovågskalering. Høyfrekvent stråling har en destruktiv effekt på mørke melanocytceller og er ganske egnet for liten hyperpigmentering.

Redden i de behandlede stedene varer i flere dager, og forsvinner deretter.

Hvis du vil fjerne pigmentplettene i ansiktet hjemme, vil huden, folkemidlene, salver og avkok ikke hjelpe verre enn peeling.

Carbon peeling

Kombinerer kjemiske og fysiske effekter på huden.

En gel inneholdende mikronkarbondioksidpartikler påføres overflaten som kreves for behandlingen. Gelen absorberes i huden og deretter underkastes laserbestråling.

Kullsyre danner en mikroburst inne i vevet. Å ødelegge det gamle laget av epidermis fjerner hyperpigmentering i lang tid. Ikke påvirker dermis dype lag, det er svært egnet for å fjerne pigment flekker.

Retinol peeling

Ifølge de fleste skjønnhetseksperter er det beste av kjemiske peeling retinol. Det kalles også retinoisk eller "gul". Prisen varierer i forskjellige byer fra 3000 til 5000 per prosedyre.

Prosedyre ett, men gir ganske tilfredsstillende effekt. De gjør det i salonger på to forskjellige måter: når det først påføres i hytta og vaskes ut i hytta, men det brenner huden ganske sterkt; I den andre varianten brukes en mer mild sammensetning i hytta, som bare kan vaskes neste morgen.

Skin exfoliering er den samme. Fra ca. 3 til 8 dager etter prosedyren, flår huden av, den gamle epidermis forsvinner raskt.

Alle to uker etter peeling er det nødvendig å bruke panthenol krem. Han gjemmer seg delvis peeling. For eksempel kan du ta kremet "Bepanten."

Peeling med forskjellige syrer

Denne peeling er gjort i salongen, men noen kvinner har lært å gjøre det helt bra.

I tillegg kan du i spesialforretninger kjøpe et peeling sett, som inkluderer en maske med en slags syre, en nøytraliserende krem ​​og en spesiell krem ​​for omsorg mellom peelingsøkter.

Eventuell peeling, en serie prosedyrer bør startes i løpet av perioden med minimal solaktivitet, og selv på dette tidspunktet bør man være mindre i den åpne solen i lang tid.

I sentrale Russland er dette vanligvis perioden fra november til mars. Andre ganger vil det ikke gi det ønskede resultatet. Og å fjerne alder flekker på ansiktet vil være flere ganger vanskeligere.

Hva blekekrem, salve, gel for ansiktet å velge mellom alder flekker: en liste over midler

Her er en liste over populære rettsmidler som brukes til å kvitte seg med alder flekker.

"Ahromin" fra alder flekker (vurderinger)

Dessverre angir produsentene ikke nivået på UV-beskyttelse.

Ifølge kundene i apoteket har krem ​​ikke den riktige blekingeffekten. Men verktøyet er husket av våre bestemødre, og det er derfor fortsatt populært.

Kremet inneholder hydrokinon - et kraftig verktøy som kan skade alvorlig hud. I de fleste europeiske land er dette stoffet forbudt for bruk.

I tillegg ble produsenten av det opprinnelige produktet deklarert i 2010, og stoffet er produsert av tvilsomme selskaper.

Achromin salve fra pigment flekker inneholder også hydrokinin og er en type Ahromin krem.

"Melaniativ" - krem ​​mot alder flekker på ansiktet (vurderinger, pris)

Anmeldelser av ledende kosmetologer i Moskva er veldig positive.

Det er vannbasert og inneholder aktive ingredienser som glykolsyre, kojinsyre-dipalmitat og alfa-arbutin.

Kombinasjonen av disse naturlige ingrediensene gir et meget godt stabilt resultat når du fjerner fregner og mer alvorlige flekker. Prisen i forskjellige apotek varierer fra 450 til 600 rubler.

"Neotone" - pigment flekker krem

Det brukes sammen med serumet "Neoton".

Noen av stoffene som utgjør begge produktene renser huden på gamle hudceller, den andre forynger og skaper en barriere for melanin tilgang til dermis-cellene.

"Clotrimazole" pigment flekker (vurderinger)

Til tross for at "Clotrimazole" er et antifungal stoff, brukes det ganske vel i kampen mot hyperpigmentering.

Anmeldelser er mest tilfredsstillende, noen kosmetologer sier at det er tre ganger om dagen å bruke det ikke alltid praktisk for arbeidende kvinner. Den største fordelen i lav pris.

Skinoren fra pigment flekker (vurderinger)

Dette er ikke en spesialisert krem, som reduserer pigmentering - bare en av egenskapene. Kremet inneholder azelainsyre, som passerer inn i epidermis og dermis, dveler der, praktisk talt ikke inn i sirkulasjonssystemet.

I tillegg til pigmentering, brukes kremet til å behandle akne, seborrheisk dermatitt og andre hudsykdommer.

I mange kosmetologers mening er denne kremet godt å bruke, når det i tillegg til pigmentplettene er pasienten bekymret for andre hudproblemer.

Badyaga fra alder flekker (anmeldelser)

Badyagi pulver er ikke veldig praktisk for bruk, og bare på grunn av slibende stoffer eksfolierer epidermis, forbedrer blodsirkulasjonen. Det er kontraindikasjoner.

Ifølge kosmetologer, nå er det nok midler til retningsbestemt handling mer moderne.

Zinksalve for alder flekker (vurderinger)

Kosmetologer tilbyr dette verktøyet som et hjelpemiddel, hovedsakelig fra hyperpigmentering.

Påfør zinksalve to ganger om dagen mellom prosedyrene eller bruken av kremer rettet mot fjerning av aldersflater.

"Achroaktiv" pigment flekker (vurderinger)

Utsikt fra kosmetologer er utvetydig - et billig verktøy er sjelden bra. Det samme med "Akhroaktiv", ble det produsert før i Bulgaria og bleket virkelig huden.

Nå leverer flere skuffelser, noen ganger problemer, i form av allergier som har oppstått.

"Ansil" fra alder flekker

Det er en silikonplate som inneholder aktive AHA-syrer i klebemiddellaget, som perfekt bidrar til å forhindre utseende av hyperpigmentering, og med langvarig bruk gjør dem mindre merkbare.

"Klirvin" fra alder flekker (vurderinger)

Ayurvedisk krem ​​bestående av naturlige ekstrakter av flere urter, vitamin E og naturlige oljer.

Positiv tilbakemelding fra mestere i kosmetikk refererer til mild effekt på huden, muligheten for daglig bruk. Bleking, kremet tørker ikke huden.

"Evinal" - pigment flekker krem ​​(omtaler)

Ifølge kosmetologer, klare å håndtere de fleste typer pigment flekker, da det inneholder et ekstrakt av moderkaken.

Ekstraktet forynker hele dermis som helhet, og fjerner, sammen med gamle celler, overflødig melanin.

"Milk Skin" fra alder flekker

Nå kan du kjøpe det gratis på apoteket.

Før starten av salget ble det testet på 100 kvinner med ulike pigmenteringsproblemer - 97% fikk et positivt resultat og ble fornøyd.

Konsentrere for lette Faberlik pigment flekker (vurderinger)

Ifølge alle vurderinger av kundene i Faberlik-produktserien lyser konsentratet, men fjerner ikke flekker som dukker opp igjen når bruken av konsentratet stoppes. Og prisen er for høy.

Krem "Vichy" pigment flekker

Han viste seg å være ekstremt positiv. Påfør to ganger om dagen til den rensede huden, inneholder antioksidant vitamin E. Kostnad i området 2000 rubler.

"Welltox" - pigment flekker krem ​​(omtaler)

Anmeldelser av leger er negative, siden anbefalinger til krem ​​indikerer tilstedeværelsen av molekylet Amelonin, som faktisk ikke eksisterer.

Faktisk hadde dette navnet en blekingskrem, tidligere produsert i Sveits.

"Arbutin" fra alder flekker

Dette er et stoff som kommer inn i kremer og har en bleking effekt.

"Askorutin" pigment flekker (vurderinger)

Blekeproduktet inneholder vitamin C, som anbefales av leger, og rutin, som reduserer betennelse.

Billig apotek krem, som anbefales av mange leger å fjerne alder flekker i ansiktet.

"Inblanc" pigment flekker (vurderinger)

Selv om krem ​​er mye annonsert som bestående av bare naturlige ingredienser, er de fleste kosmetologer tilbøyelige til å tro at dette er en annen falsk.

Hvis bare fordi det kun kan kjøpes på Internett, er det ingen som hevder.

Svovelsalve fra alder flekker (vurderinger)

Skiller av det øverste laget av dermis, inkludert pigmentplater. Det selges i apotek og har som resultat å gjenopprette huden.

Passer nesten alle hudtyper. Samtidig reduserer akne og andre hudbetennelser.

Cream "Shine skin" pigment flekker

Det er veldig praktisk å bruke: På morgenen på et rent ansikt, søk, litt gni, og om natten, en halv time før sengetid. Resultatet er merkbart etter to uker.

Cream "Green Tea" pigment flekker (omtaler)

Ifølge vurderinger av kosmetologer, en av de sterkeste peelings som kan brukes hjemme.

Eksfoliering begynner på den tredje dagen for søknad og varer omtrent en uke. Effekten er veldig bra.

Hvordan kan du lette pigmentflettene i ansiktet hjemme. oppskrifter

Ved å bruke produktene som er tilgjengelige eller kjøpt på nærmeste uttak, kan du fjerne pigmentplettene i ansiktet uten å benytte seg av kosmetologer og uten å bruke store mengder penger.

Persille pigment flekker masker

Den mest prisgunstige og sikre masken: Finhakket persille skal blandes med fettfattig kefir til konsistensen av tykk rømme, på ansiktet i 15-20 minutter. Lag en maske skal være jevnlig på høsten.

Om vinteren kan du bruke persille rot, hakket eller knust i en blender, for å legge til litt (ca. 1 ss) sitronsaft til masken.

Blandingen legges på ansiktet i 15 minutter, og unngår områdene rundt øynene og leppene og skylles deretter med vann.

Sitron pigment flekker på ansiktet

Maskealternativer:

 • Det er nødvendig å fortynne sitronsaft med destillert vann i proporsjoner på 1: 1, bruk det som en lotion, gni alle problemområder;
 • Veldig effektiv maske med sitronsaft, havregryn og kefir. Havremel må først knuses, bland deretter alle ingrediensene og la stå i 2 timer. Denne masken kan brukes som skrubbe.

Pigmentolje ricinusolje

Det er bedre å ta kaldpresset fra produsenten, og inspirere tilliten. De smør bare flekkene før de forsvinner.

Hydrogenperoksid fra alder flekker

Slik bruker du det riktig:

 • I 50 g 3% hydrogenperoksid tilsett noen dråper sitronsaft. En bomullspinne påføres på løsningen strengt på et hyperpigmentert sted, hold ikke mer enn 15 minutter. Vask av med varmt vann og sørg for å legge på en feit krem;
 • Mer komplisert, men effektiv maske: 6 dråper peroksid, 6 ml eple cider eddik, 12 ml burdock olje. De resterende ingrediensene blir tilsatt til oljen, og denne løsningen er smurt på ansiktet og i dekket. Hold bør være 8-10 minutter, da må du vaske av og påse krem ​​med bergamotolje.

Salisylsyre pigment flekker

En alkoholløsning av salicylsyre er kjøpt på apotek. For bleking trenger du en 2% løsning. Det påføres et rent ansikt fra sminke i noen minutter, og deretter vaskes av.

Med en ganske vanlig bruk (morgen og kveld) i to uker gir gode resultater, ifølge mange pasienter, er det praktisk å bruke når det ikke er anledning til å besøke salongen.

Hvordan bruke blekemidler

Alle typer blekemidler vil bare ha en positiv effekt hvis alle anbefalinger fra skjønnhetspleie eller veiledning knyttet til kremer og medisiner følges nøyaktig.

Det er generelle regler som må følges:

 • Alle prosedyrer som tar sikte på å fjerne pigmentflekker fra ansiktet og andre problemområder, bør utføres i perioden med lavaktiv sol - fra november til februar;
 • Du kan bruke blekemidler i ikke mer enn tre uker på rad, da må du ta en 10-dagers pause;
 • Etter bleking prosedyrer, kan du ikke gå ut i den åpne solen når som helst;
 • Peels og bleking masker er veldig tørr hud, så samtidig må du bruke fuktighetskrem, som anbefales å bruke en skjønnhetspleie.

Gjennomføring av alle regler vil tillate å oppnå den mest effektive fjerningen av alle typer pigmentplater.

Denne videoen vil fortelle deg om pigmentspottene i ansiktet og fortelle deg hvordan du skal rense dem hjemme og hvite huden, hvilke folkemidler og salver vil hjelpe:

Fra denne videoen lærer du flere måter å hvite ansiktet ditt hjemme:

Flere Artikler Om Typer Acne