Et langt opphold i solen provoserer produksjonen av mørkt pigment - melanin. Det er ikke farlig for kroppen, men dens store opphopning fører til mørkere hud. Hvis brunfargen tok ujevn - det er på tide å tenke på spørsmålet om hvordan man skal hvite huden etter soling.

Hva er det for?

For eksempel dro du på turisttur og glemte å sette anti-tanningskrem i vesken din. I så fall vil solen gi deg en karakteristisk nyanse.

Bruk av briller om sommeren tillater ikke at pigmentet klamrer seg i ansiktet på samme måte. En naturlig tone vil forbli rundt øynene - det ser stygg ut. Det samme gjelder for store hatter. Sollys kan ikke påvirke alle områder jevnt.

I noen forårsaker ultrafiolett pigmentering og fregner, som også ødelegger utseendet.

Hvordan hvite huden din?

Hvis du ikke vil "rote rundt" med masker, og den økonomiske situasjonen gjør at du kan besøke en skjønnhetssalong - vær så snill å gå til mesteren.

Du vil bli tilbudt en fotokorrigering, laserterapi eller syrefelling. Alle disse prosedyrene er ganske nyttige.

Etter salongprosedyren kan du forvente følgende resultater:

 1. peels det øverste kåte laget;
 2. stimulerer produksjonen av elastin;
 3. aktiverer produksjonen av kollagen;
 4. glatter rynker;
 5. justerer tonen.

Konklusjon: Cellegenerering og fornyelse oppstår. Men for å oppnå de samme egenskapene, er det ikke nødvendig å besøke en kosmetolog. Prøv å bleke huden din hjemme - spar tid og penger!

Hvordan hvite huden din fra solbrenthet hjemme?

Hvordan hvite huden fra solbrenthet raskt?

Hjemme vil urter komme til redning. Dekoksel av lime blomst eller kamille håndterer uønsket pigmentering, har en beroligende og antiseptisk effekt. Blomstrende brygge, insistere og filtrere. Bruk deretter i form av lotioner, gni eller vaske ansiktet.

Hvit hud kan gjæres melkeprodukter. De vil helbrede og lyse steder fra ultrafiolette brannsår. For normal og tørr hud egnet yoghurt uten tilsetningsstoffer og rømme. Massen påføres i et tykt lag. Tiden for å utføre en kosmetisk prosedyre er ubegrenset.

For fettsteder, prøv å gni sitronsaft. Klem ut, fukt en bomullspute og bruk på det garvede området. Det er også nyttig å bruke sitrus- og agurkjuice i like deler. De utjevner tonen, strammer, fjerner hevelse og ødemer. Dette middelet forynges raskt.

Brownness vil fjerne et lignende middel - sitron og brus. Saften er blandet med pulver, og steder med pigmentering blir tørket.

Hold 7 minutter. Andel 2 ss sitrusjuice og 1 brus. Advarsel: Ikke bruk sitronsaft på skadede områder, og hvis du har en allergi mot denne frukten.

Hvordan hvite huden fra solbrenthet?

Bleking hele kroppen er vanskeligere enn i små områder. Det er nødvendig å påføre masken jevnt, ellers vil lyseffekten vise seg på steder. For å komme i gang, få Vaseline. Den ligger på kroppen i et jevnt lag, lyser de mørkede områdene. Petroleumjelly er et billig middel, og det er lett å bruke. Smør armer, ben, armhule. Påfør hver 2. uke.

Lag innpakninger fra fett yoghurt eller rømme. Tørk øm områder med melk og blomst honning.

Hvordan hvite huden din fra solbrenthet?

Gurkemask - superblekemiddel. Gni grønnsaket sammen med skallet. Klem ut overflødig juice og bland oppvasken med håndkrem.

Mask huden din og bruk gummihansker. Gå i en halv time, fjern deretter og vask.

Vi lager en lignende maske med rømme og sitronsaft. Matte hendene med en blanding av hansker.

En rimelig måte er en maske av rå poteter. Tørkere gnides på et riper, overskytende juice er drenert. Vi legger et tykt lag på hendene og legger dem i gummihansker. Etter prosedyren, vask av under en varm vannstrøm.

Slike effektive metoder fungerer og kostnaden for dem er mindre enn på besøk av skjønnhetssalonger. Dra derfor konklusjoner og fortsett til kroppspleie.

Hvordan lage en mørk hud på naturen av hvitt?

Nei, garvet hud gjør melanin, hvorav mengden bestemmes av genetikk.

Hvis du og dine etterkommere lever i de nordlige områdene, så blir dine etterkommers hud også lys, men ikke umiddelbart.

Forfedrene til europeerne kom til periglacialområdet for 40 tusen år siden, da var de også mørke, fordi de kom fra det varme sør, men i 40 tusen år, på grunn av den konstante mangelen på sollys ble deres hud lys.

Til sammenligning kom Chukchi til de sirkumpolare områdene mye senere enn europeerne, de pleide å leve mye mer i sør, som det fremgår av deres mørkere hud enn europeerne, men mye lettere enn kineserne eller kasakhene.

Hvordan hvite mørk hud og etter soling?

Til tross for at brunfargen nå er veldig moteriktig i skjønnhetsindustrien, ser porselenhuden av dermis mye mer aristokratisk og pen ut. Vi foreslår å vurdere hvordan du skal hvite huden hjemme, enn du raskt kan påvirke den mørke derma, samt nyttige skjønnhetsrecept for å fjerne rødt etter solbrenthet.

Hvordan hvite huden din

Hjemme er gamle oppskrifter ofte brukt, fordi folkemessige rettsmidler kan svært raskt og effektivt påvirke noen dermis, uavhengig av fargen.

 1. Knead banan med melk, spre ansiktet på våt, la i 20 minutter. Vask det med kaldt vann.
 2. Utmerkede produkter er oppnådd med varm blomsterskonning. Varm komponenten, gjelder hele overflaten av ansikt og nakke, la stå i tjue minutter. Etter at du trenger å tørke med en vaskeklut dyppet i kaldt vann.
 3. En annen god oppskrift med honning og egg. Bland en skje med naturlig blomst honning og 1 kylling banket egg. Påfør, du kan vaske av etter 15-20 minutter.
 4. Soda og sitronsaft vil bidra til å fjerne tegn på mørke fra ansiktet. Vi kombinerer ingrediensene i like deler, får en slipende pasta, den må forsiktig tørkes ansikt hver annen dag (hvis du har tørr eller sensitiv dermis, så sjeldnere). Skyll veldig forsiktig, fordi pulver kan trenge gjennom porene, forstyrre talgkjertlene.
 5. Etter solarium for ansiktet papaya vil være en uunnværlig assistent. Frukten må kuttes i halvparten, fjern kjernen, gni ansiktet over hele området. Vi masserer veldig intensivt, etter at du trenger å gi litt mer hvile til ansiktet ditt, ca 10 minutter. Skyll deretter med varmt vann uten såpe.
 6. Få mennesker vet at gurkemeiepulver (krydder krydder), til tross for sin oransje farge, har lenge vært kjent for sine bleking egenskaper. Vi trenger en skje med gurkemeie, en skje med naturlig appelsinjuice og et vannbad. Bland godt ingrediensene sammen, du må røre til en homogen masse, uten klumper, varme pastaen i et vannbad og spre. Dette vil bidra til å blanke nesten alle blemishes.
 7. Fenugreek gresset ikke bare perfekt lyser huden, men også bidrar til forsvinning av akne, hudormer, røde flekker i munnen og nesen. Bland flere blader i en puree, bruk i kontinuerlig masse, hold i 20 minutter. Kan brukes hver dag for å oppnå en rask og varig effekt. Det samme kan gjøres med hodet, det vil lette håret. Foto - Lysbilde før og etter

Video: Whitening hud fra pigment flekker

Whitening hender og føtter

Hvis det ikke er så vanskelig å oppnå aristokratisk hvithet på et lite ansikt som det ser ut, er det veldig vanskelig å hvite den betente huden på albuene, knærne eller spesielt hælene. Det er nødvendig å handle i et komplekst, mer stivt.

 • Lag en pasta ved å blande bananpuré, varm flytende blomst honning, sitronsaft og margarin. Påfør blandingen, dekk dem med et bandasje av åndbart naturmateriale, si, bomull, bandasje eller gasbind. Når du bruker på håndflatene og føttene, kan du bruke bomullshansker eller sokker. Om morgenen, fjern komprimeringen, fjern resten av massen med et papirserviett.
 • Koreanske kvinner å hvite hæler etter skinnsko bruker ofte buljongkål. Ifølge vurderinger har de aktive elementene i denne grønnsaken en meget positiv effekt på grov hud. Fjern laget av døde celler, myk opp den øvre delen av epidermis. Du trenger fra 5 til 10 blader per liter vann, stiger i 20 minutter. Du kan gjenta hver dag, hvis du ønsker, blande sitrusjuice som inneholder syre i løsningen, som kan bleke eventuelle grove områder.
 • Sort hud på knærne kan raskt bleknet og avskalles hvis du gni disse flekkene av mango og potetmos. Poteter inneholder stivelse, som er kjent for sine bleknings- og stivningsegenskaper. Pund en frukt og en halv grønnsak, bland om ønskelig, kan du legge til en skje med melk. Påfør i et tykt lag over natten, la til morgenen.
 • For å eliminere slitt, brun hud på hæler, albuer eller palmer, må du blande to spiseskjeer sukker, sitronsaft og olivenolje. Få en oljeaktig slipemiddelblanding. Intensivt gnidd på problemområder, etter at du må forlate blandingen i ytterligere 20 minutter.

Bleking av kropp og underarm

For å hvite huden på intime steder etter solbrenthet og ikke bare (armhule, bikini, underliv) fra en unaturlig farge, brukes forskjellige improviserte midler hjemme som inneholder myk syrer som virker direkte på de midterste lagene i epidermis.

 1. Å bleke den mørkede huden ved hjelp av enkel vaselin. Det passer godt på dermis, er billig og er kjent for høy effektivitet. Men dette alternativet er ikke egnet for jenter med fet hud, fordi stoffet clogs porene, hindrer talgkjertlene fra å fungere normalt. Gjenta ikke mer enn 2-3 ganger i måneden.
 2. For å bli kvitt pigmentering på kroppen, må du regelmessig utføre prosedyrer som skrubber dermis. Godt bevist rettsmiddel fra mais mel. Bland maisemel med egghvite, gjelde på dekkete, lår, buk, skinker. I løpet av en time vil blandingen fullstendig herdes, og danner et tett lag som vil hjelpe deg å bli kvitt arr, rynker, moles, akne. Bruk ikke mer enn en gang i uken.
 3. En utmerket krem ​​som whitens huden over hele kroppen, selv fra soling, kan tilberedes ved hjelp av sitronsaft, baby fuktighetskrem, glyserin og sukker. Vi fortynner 1 skje sukker i sitronsaft, rør til oppløst, bland deretter med tre spiseskjeer krem ​​og en ampul av glyserin (5 gram). Påfør hele kroppen etter en dusj, ikke skyll. Dette verktøyet vil berolige følsomme dermis, vil bidra til å tørke for å få nok fuktighet, fjerne mørke flekker.
Foto - Lette armhulene

For å lette kroppen i enkelte områder, kan du bruke sitronsyre. På en skje av pulver trenger vi en halv skje med mineralvann, rør. Resultatet er en veldig sur løsning, som vi kaller mørke flekker. Denne metoden er ikke egnet for tørr hud, men det blir et reelt funn for kombinasjonen.

Hvordan hvite mellom beina

Blekemiddel for huden i det indre låret bør være veldig forsiktig, men effektivt. Vel hjelper hydrogenperoksid. Det er nødvendig å fortynne skjeen av stoffet med kamferolje, påfør med en bomullspinne, la i 40 minutter.

Hvis du lider av kviser på baken, kan du bruke en liten mengde syntomycinsyre, det er kjent for evnen til å fjerne røde flekker etter akne i nakke, ansikt, lår og brystområder. På denne måten kan du også effektivt bli kvitt mimic rynker under øynene, i øyelokkene og munnen.

Foto - Lett hud av kroppen

Mange rådgiver pigmentert hud på hofter for å tørke med honning og varm melk. I et glass melk, fortynn to spiseskjeer med honning, fortynn, tørk de nødvendige områdene to ganger om dagen. Du kan gjenta hver dag.

For å tørke deres verdighet, anbefales det å bruke fettkjøtt. Denne løsningen påvirker ikke bare den kvinnelige mikrofloraen, den tørker og lyser også huden. Du kan også legge til essensielle oljer av appelsin, grapefrukt, sitron eller timian, forutsatt at det ikke er allergi.

Japanske kvinner brukte denne oppskriften på en annen måte. For å bleke huden så effektivt som mulig, må du legge til ris, risekstrakt eller rismelk til melk. Påfør, skyll ikke. Ifølge representanter for tradisjonell medisin, vil denne metoden hjelpe ikke bare å lette bestemte områder, men også å normalisere tilstanden til kombinasjonshuden, for å eliminere årsakene til akne og akne.

Spesielle oppskrifter

For å fjerne pigmentplettene og fregnerne, kan du bruke avkok med et løvblad. Per 200 gram tatt 10 blader. For lakk skal en avkok vaskes 2 ganger om dagen. Verktøyet kan brukes selv under graviditet.

For å hvite den gulvte negleplaten fra nikotin, vil det ta mye tid og tålmodighet. Det er best å bruke salisylsyre. Hvis neglene er sprø, kan du kjøpe en salve. Påfør det valgte produktet på den gule siden.

Zink salve vil bidra til å hvite huden rundt neglene fra nikotin flekker, som fra innsiden virker det på cellene, forflytter harpiks fra dem. Smør fingrene en gang om dagen. Mange kosmetologer råd om bleking av dermis etter røyking er basert på dette bestemte preparatet.

For å bli kvitt brennmerkene, vil vanlig persille hjelpe. En gjeng er malt i puré. Påfør det skadede området, la det stå i 30 minutter, gjenta hver dag. Denne masken vil også bli kvitt rød hud på øynene, svarte flekker og hudormer på leppene.

Foto - Whitening mot alder flekker

Mange blekemidler inneholder hydrokinon, som ekstraheres fra rosa laks. Denne forbindelsen vil være skadelig for jenter som er allergiske mot fisk, så vær forsiktig. For å forberede salven etter skader, bland rosa laks, honning og melk. Vi smør limet på tennene og neglene, la i 20 minutter, bruk små doser (2-3 gram). Det vil ikke bare bli kvitt den gule dermis grimme farge, men også påskynde helingsprosessen.

Foto - Sitron for lysende

Oppløsning av eplecidereddik brukes ofte til å bleke problemhud. Et glass mineralvann trenger to spiseskjeer eddik. Denne løsningen skal vaskes en gang daglig med oljeaktig derma, en gang hver tredje dag med tørr. Hvis denne metoden ikke er egnet på grunn av personlig intoleranse, kan du tørke ansiktet av vinranker eller reddikjuice.

Ved hånden kan du hvite huden din etter allergier, for eksempel med sitron i alle aldre. Du vil trenge surkrem, sitron og kosmetiske essensielle oljer (forumet hevder at det er best å bruke mandel eller sitron). Bland alle i like deler, la i 20 minutter, gjenta hver tredje dag.

Kamilleblomster har vist seg bra, de bleker ikke bare huden, men også håret. Kok en avkok: et glass vann + tre spiseskjeer av tørkede blomster. For å forbedre resultatet blir blå leire lagt til løsningen. På en skje med flytende to skjeer av mineral. La opp til tørking.

Profesjonelle verktøy

Hvis alternativene av naturen ikke passer deg, så kan legene effektivt hvite problemhuden ved hjelp av iontophorese. Det er litt dyrt (i Cheboksary opptil 500 rubler per økt, og i Moskva - opptil 700), men det er en garanti for en varig effekt. Varighet - omtrent en måned. Spør din skjønnhetspleie i byen din hvor mye denne prosedyren koster i salongen sin. Når du vasker av, unngå sterk friksjon, det er bedre å suge leiret med en vaskeklut og deretter forsiktig fjerne rester av masken.

Ofte blir pigmentplettene fjernet ved hjelp av en laserskall, men mye avhenger av årsaken til utseendet deres. På samme måte kan du bruke kjemiske peeling med fruktsyrer.

Også, hvitt ansiktet ditt vil hjelpe deg profesjonell kosmetikk. Mari Mary Kay, CS2, Negru produserer hele linjer for å lette epidermisene. Men, selvfølgelig, på kortest tid er det bare mulig å utføre nødvendige tiltak bare hvis en integrert tilnærming brukes.

Hvordan effektivt og raskt blek huden din hjemme

Whitening masker for ansikt hud hjemme

Og så prepper vi proteinet, så legger vi den ferske hakkede sitronen inn i den, rør godt. Vi har en sitron perfekt whitens huden, fjerner perfekt oljeaktig glans og lindrer ansiktet på alder flekker, og dette er det som gjør den generelle tonen i ansiktet huden til og med.
Neste, tre teskjeer havregryn, tilsatte flager, bland godt igjen, havregryn er også veldig nyttig i oss, de har mange vitaminer. Proteinet vi har smalere porene, det glatter huden, hvite det, generelt er en utmerket maske for hudbleking hjemme fullt av vitaminer, nyttige sporstoffer, super hjemmelaget naturlig.
Og til slutt legger vi til en teskje honning og blander grundig vår maske igjen, honning som generelt er veldig nyttig, strammer huden, hvite den gjør den mer elastisk, glattere, den inneholder også en stor mengde vitaminer, spesielt vitaminer fra gruppe B.

Det viser seg ganske tynn masse, sett den på i 15 minutter. på ansiktet, og vask deretter av med varmt vann. Selvfølgelig er det tilrådelig å bruke masken på et godt renset ansikt, det er i utgangspunktet ikke nok til å vaske, det er best å bruke skrubbe eller peeling, og så når porene er så åpne som mulig, så mye som mulig å ta og absorbere alle de fordelaktige stoffene du må bruke masken, ikke bare denne, men også prinsippet alle masker.

Like etter at vi vasker av denne masken, gir vi huden bare et pust i fem minutter, vi bruker ikke tonic eller lotion etter denne masken, bruker en nærende eller fuktighetsgivende krem, ansiktet hvitt, rent, rødhet forsvinner, betennelse går bort, visuelt er de nesten ikke merkbare og den generelle tonen i ansiktet er perfekt justert.
For dette håper jeg at du vil like masken for bleking av ansiktets hud, jeg likte det, min venns kosmetolog anbefalt det til meg, masken har blitt testet gjennom årene av mange, mange mennesker og alt er gledelig med det.

Hvordan hvite mørk hudfarge hjemme

Hvis du har veldig mørk hud med en gulaktig eller brunaktig nyanse og du ikke liker det, så forteller jeg deg hvordan du kan gjøre huden din mørkere eller gi den en lysere nyanse.
Du vet at for eksempel japanske og japanske kvinner lyser den lyse skyggen av huden, og for dette er skjønnhetsstandarden helt hvit for dem, og de blekner på alle mulige måter, bruker pulver, bruker grunnlag, de gjør bare ansiktet så hvitt som mulig, i vår kultur i Russland, tvert imot, er det antatt at hvis et ansikt er litt rødt, solbrent, så er det tvert imot en sunn hud.

Men hvis du vil hvite huden din fra huden, det samme, fjerner brun eller gulaktig undertoner, dette er ganske enkelt å gjøre.
Den første er naturlig kosmetikk, en stor mengde produkter, det er både pulver- og tonalfundament og kompakt og smuldrende. Du velger bare en nyanse som er halv lysere enn huden din. Dette er normalt, det vil ikke se ut som en maske, det vil si hvis du velger en helt hvit tone da Selvfølgelig vil det være rart, men hvis du velger toner på gulvet som er lettere enn din naturlige nyanse, vil huden din bare få et bedre utseende, og du kan finne disse kosmetikkene overalt, bare kom til en kosmetikkbutikk og velg t skygge du vil ha, først, på hånden som du perfekt og så på gulvet ANTA nyanser lysere, er det veldig enkelt.

Ernæring for å lette huden

Den andre tingen du kan gjøre for å lette ansiktets hud - vanligvis hvis du vil fjerne litt unødvendig hudtone, kan du vurdere maten din, hva du spiser, de matvarer du spiser, de påvirker direkte hvilken farge og hud tone.
Du vil bli overrasket over at hvis du begynner å spise mange gulrøtter, for eksempel, eller for å drikke hele tiden gulrøtsaft, blir hudfargen din gul, det vil bli merkbar på enhver person etter en måned med å spise mye gulrøtter, ansiktets hud blir gul og huden blir mørkere. Derfor, hvis du vil fjerne yellowness, spis mindre gulrøtter og færre produkter som inneholder gul pigment eller brunt pigment. Spis fargeløse matvarer, spis agurker, her kommer agurker ikke å male deg med noen farge.

Whitening ansikts peeling

For å lette huden din hjemme, i tillegg til ernæring som du kan gjennomgå, kan du også vurdere hudpleie, lette huden med prosedyrer som peeling og ulike rensninger av huden, peeling av det øvre laget, det er ofte så mørk skygge selv i lysskinnet mennesker. Hvis du har mange døde celler igjen på overflaten av huden, og du ikke skaler dem, og disse døde cellene pluss med et lag med kosmetikk, som de oksiderer og blir en gulaktig brunaktig fargetone.

Alt dette kan fjernes hvis ferdig peeling. Du kan gjøre det hjemme med sitronsyre, men hvis du vil lage en sterk kjemisk peeling, går du til en skjønnhetssalong og kjemisk peeling gjør ansiktet ditt lettere, jevnere, hvitt, et godt resultat vil bli merkbart selv etter den første prosedyren. Nå vet du hvordan du skal hvite huden raskt og effektivt hjemme.

Hvorfor mørker huden fra solen

Venner, i hvert fall skjer slik pigmentering av ansiktet dersom du naturlig faller inn i solen, det vil si solens stråler faller på deg, ditt ansikt blir mørkere uansett, selv om du er blek generelt, bruker du alltid solbeskyttelse, et sett med komponenter som forhindrer at sollys påvirker huden på huden. Og hvis det virker som om vinteren er det samme, om vinteren er det også nødvendig å bruke kosmetikk med beskyttelse mot solen, for i vinter skinner solen også.
Mange tenker vel om sommeren må du bruke beskyttelse mot solen, men ikke om vinteren, om høsten er det ikke nødvendig, fordi det ikke er sol, det er ikke varmt, dette er absolutt ikke sant fordi solen går gjennom skyene, solen går om vinteren og om vinteren er det like sterk skinner.

Hvis du går nedover gaten i vinter, har solen ikke bare skinner det mer og reflekteres fra snøen og tilbake til ansiktet ditt går, er dette brenne vanskelig i vinter, men i fjellene, også kan brenne veldig lett, men det er bare i fjellet, i byen det er ikke mulig. Men for å få en så mørk skygge, er mørkt hudflekk veldig enkelt. Hvis du går hele dagen, blir huden mørkere, så om vinteren må du også beskytte deg mot solen.

Tips 1: Hvordan blek mørk hud

Rist den friske agurk på en fin rist og bland den med 1 ss nærende krem. Hvis du har fet hud, ta deretter agurkjuice og bland den med vanlig vodka i like store mengder. Deretter la væsken komme til infusjon i 24 timer. Fukt gasbind servietter med den tilberedte juice og påfør dem på ansiktet, slik at øynene, nesen og munnen blir åpne. Servietter endres 3 ganger i tjue minutter.

Hvis du har tørr hud, ta en spiseskje med revet fersk agurk og bland den med en liten mengde olivenolje eller vegetabilsk olje. Tørk huden med denne blandingen.

Hvordan å hvite huden din raskt og trygt?

koshestvenstvennost - den viktigste trenden i vår tid. Kunstig brunfarge er ikke lenger på vogue, og du vil ikke se mye sminke på jenters ansikter lenger. Men for å oppnå naturlig skjønnhet må du gjøre mye arbeid. En sunn og jevn hudflekk er det mange vakre kvinner drømmer om i dag. For å oppnå dette, kan du kontakte din skjønnhetspleie, men det er mulig å hvite ansiktets hud hjemme.

Hvem trenger blekemidler?

Det er mange grunner til å tenke på hvordan du skal lyse ansiktet ditt hjemme, men de vanligste er:

 • flekker, lentigo på ansiktet;
 • for sterk solbrenthet;
 • mørk hud fra fødselen;
 • litt grått eller gult ansikt;
 • pigmentering som dukket opp under graviditeten;
 • akne eller akne arr
 • arr etter kirurgi.

Nyttige tips

For å holde huden på ansiktslyset, følg de enkle retningslinjene:

 • Gi opp en sterk naturlig solbrenthet og et besøk til solariumet.
 • På sommeren, unngå direkte eksponering for sollys, bruk hatter med visir eller brede felt.
 • Året rundt, bruk en krem ​​med et SPF-filter på minst 15. Selv om solen ikke varmes opp solen i løpet av den kalde årstiden, har ultrafioletten fortsatt en negativ effekt.
 • Gi opp dårlige vaner. Det har lenge vist seg at røyking gir en gul hudtone.
 • Husk at selv i mangel av problemer i form av for eksempel uønsket pigmentering, må forebygging av utseendet deres stilles opp, fordi det er lettere å forhindre problemet enn å fikse det senere.

Hvordan bruke blekemidler

Lysere ansiktets hud - en prosedyre som krever en spesiell tilnærming. Hvis du er interessert i å hvite ansiktets hud i vanlige hjemlige forhold, ta da noen anbefalinger:

 • Det er bedre å utføre bleking om kvelden når du ikke kommer til å forlate huset hvor som helst, da huden blir følsom og kan bli rød når du forlater gaten. I tillegg, når solen kommer i kontakt med huden, umiddelbart etter prosedyren, kan du brenne huden.
 • Før prosedyren må du rense ansiktets hud og fjerne døde celler med en skrubbe.
 • For et godt resultat er det nødvendig å følge prosedyrer. Som regel strekker han for en måned eller to (underlagt en økt 1-2 ganger i uken).
 • Det er kontraindikasjoner som ikke tillater bleking: hvis ansiktet har skader, betennelser, uhelte sår eller sømmer, hvis ansiktets hud er svært følsom eller veldig dehydrert.
 • Etter prosedyren, bruk en nærende krem ​​på huden for å unngå å tørke ut, og for tørr hud i ansiktet er det bedre å nekte å bruke noen produkter.

Lysende midler

Det finnes flere metoder for å gjøre ansiktsbleking hjemme. Disse inkluderer:

 • bruk av masker;
 • bruk av lotion;
 • rubbing lotions og decoctions.

Det vil være nyttig å gjøre deg kjent med noen oppskrifter som både kan lette ansiktets hud og forhindre utseende av pigmentering og andre problemer.

Sitron Remedies

Sitron, kanskje den mest berømte blekeskinnet. Hvordan lyse ansiktet ditt med denne frukten? Midler fra denne sitrus er tørket, derfor er de mer egnet til fet hud, men i kombinasjon med næringsrike produkter kan de også brukes til hud som er utsatt for tørr hud.

 • Bland halvt sitron med flytende honning (1 teskje), legg til en liten havregryn for en tykkere konsistens. Påfør masken på ansiktet i 15 minutter.
 • Bland citronsaft med rømme (1: 1) og tilsett potetstivelse. Hold på ansiktet i 20 minutter.
 • Slå hvittene av ett egg, legg til sitronsaft, 10 g pulverisert sukker og en spiseskje kokt vann. Alle blandes og påføres ansiktet i 10 minutter.
 • Lotion med sitronsaft. Bland citronsaft, glyserin og eddik i like store mengder, fuk gasbind i den resulterende sammensetningen og påfør ansiktet i 20 minutter.

Midler med gjærte melkeprodukter

Hvis du tenker på å hvite sensitiv hud, så produkter fra fermenterte melkeprodukter - dette er det du trenger.

 • Høst ost og honning vil gi hudbleking, som de første tegn på aldring allerede har dukket opp. 15 minutter er nok til å holde på ansiktet en blanding av disse ingrediensene.
 • Kefir lotioner gjør uten å legge til andre produkter, dette produktet alene er i stand til å gi en bleking effekt. Prosedyren kan utføres to ganger om dagen i 20 minutter.

Bær for å lette huden

I bærsesongen, ikke gå glipp av muligheten til å dra nytte av gaver fra naturen, da det ikke er noe lettere og mer nyttig enn å lette ansiktet ditt hjemme ved hjelp av produkter laget av saftige bær.

 • Puree av viburnum, rødbær eller tranebær blandet med honning i like store mengder. Søk om i 15 minutter.
 • En maske med mosede jordbær brukes også for en kvart time.
 • Brombær og pulvermelkpuré bør påføres problemområder i 5 minutter daglig til ønsket resultat oppnås.
 • Gaze dyppet i saften av svinebær bær bør brukes til alder flekker for lyn.

Gurkeprodukter

Gurka gir en lette effekt er ikke så rask, men garantert og med fordeler for huden.

 • En teskje agurkpuré, samme mengde sitronsaft og en halv ss rømme blandet og sett på ansiktet i 15 minutter.
 • Frisk revet agurk kan legges til en vanlig ansiktscreme, du får en god nærende og fuktighetsgivende maske som gir bleking av huden.
 • Gurkekrem. Bland agurkjuice og melk i like store mengder og tørk tørr og sensitiv hud hver dag med frisk lotion.

Fruktmidler

Frukt er nyttig ikke bare for å bli spist, men også for å bruke dem eksternt. Her er de mest nyttige oppskriftene:

Mask. Massemelon strekker seg forsiktig og påføres ansiktet i 15 minutter.

 • På en spiseskje med revet appelsinskall og flytende honning blandes og fordeles massen på ansiktet, lett tapping. Litt massasje og la i 3 minutter.
 • Grapefruktjuice lotion. Utvalgte artikler

Hvordan hvite mørk hud

Kvinner som har en solbrent hudton vil ofte lette den. Imidlertid inneholder de fleste blekekosmetikk (spesielt kraftig i ansikts-kosmetologi) toksiske stoffer i blandingen. Det er derfor de kan bli årsaken til komplikasjoner, noe som forårsaker utseendet på alder flekker eller allergier. Derfor er det nødvendig å velge blekemidler spesielt nøye.

Bruk persille juice til å smøre ansiktet. Ta persille juice, som må blandes med samme mengde melk. Deretter må du smøre huden med blandingen. Du bør forlate massen på ansiktet etter å ha ventet i 15 minutter. Skyll deretter denne massen under varmt vann. Denne prosedyren bør gjøres daglig.

Bruk appelsinjuice til å tørke huden din. Dette verktøyet hjelper ikke bare med hudbleking, men også i forfriskningen. Etter å ha ferdig med å gni med juice, bør den stå igjen i ansiktet i en kvart time. Deretter ta vare på å vaske ut den påførte juice av varmt vann. Deretter må ansiktet smøres ved hjelp av en nærende eller fuktighetsgivende krem.

Folk oppskrifter for ansiktsbleking

Bruk masken av bær. For å gjøre dette, ta noen jordbær, jordbær eller svart currant, pund og pålegge en blanding som viste seg på ansiktet. Etter ca 30 minutter må du vaske av masken med vann.

Bruk en rik krem ​​til å spre på ansiktet ditt. Deretter må du kutte sitronen i tynne skiver og jevnt sette dem på ansiktet. Denne masken skal plasseres i ansiktet i ikke mer enn 10 minutter, som ved lengre prosedyre kan det forekomme rødhet i huden. Deretter må du fjerne biter av sitron og tørke ansiktet ditt med bomullsputer, som er fuktet med kaldt vann. Deretter må du passe på å tørke huden med en bomullspute fuktet med melk.

Whitening intime områder

Du må gni gurkaen, bland så med en nærende krem ​​(1 ss). For eiere av fet hud anbefales det å bruke agurkjuice, som må blandes i like mengder med vodka. Denne væsken må infunderes i 24 timer. I den tilberedte juice må du fukte gasbind servietter, som da må påføres ansiktet, og la munnen, nesen og øynene åpne. Servietter må endres opptil 3 ganger innen 20 minutter.

De som har tørr hud Epiler intime steder, er det bedre å ta en spiseskje hakket agurk på et rivjern. Som må blandes med vegetabilsk eller olivenolje i liten mengde. Denne blandingen er nødvendig for å tørke huden.

Pass på å blande sitronsaft med samme mengde potetstivelse. Den resulterende tekstur bør påføres på et rent ansikt og stå i 15 minutter. Når tiden går tomt, må du skylle ansiktet ditt med varmt vann.

Å bleke for mørk hud? Det er mange verktøy!

Nylig er mørk hud en ekte kult, og for å oppnå ønsket nyanse bruker mange kvinner ulike kosmetikk og går til en solarium hver dag. Men det er fortsatt et tilstrekkelig stort antall av det rettferdige kjønn, som på alle måter prøver å eliminere for mørk hudtone. De eksperimenterer, prøver en rekke måter. Imidlertid er det viktig å fastslå hvorfor huden har en mørkere nyanse enn eieren ønsker. Som hovedregel er hovedfaktoren eksponering for ultrafiolett stråling.

Lys huden din hjemme? Dette er enkelt!

Blant alle metoder for å lette huden, er et spesielt sted opptatt av folkelige oppskrifter. Så den vanlige sitronen, som inneholder en stor mengde syre, kan være et utmerket verktøy i kampen mot for mørk hud. Spesielt effektiv denne metoden, kombinert med agurk og tomatjuice. Det effektive resultatet kan ses etter den første prosedyren.

Hjemme kan huden gjøres noen få toner lettere ved hjelp av en skrubbe. I dag tilbyr mange kosmetiske merker spesielle blekeprodukter. Hvis kvaliteten eller effektiviteten til den ferdige skrubben av en eller annen grunn ikke passer, bør du ikke fortvile. Det er mange oppskrifter der produktet kan tilberedes hjemme. Det krever ikke noe overnaturlig. Så, du må ta brunt sukker, havregryn, melk, honning, som av konsistens bør ikke være veldig tykk. Alle komponenter må blandes grundig for å bli en homogen masse. Det resulterende verktøyet vil være en utmerket analog for å kjøpe scrubs. Denne løsningen vil være spesielt vellykket for de som, når de bruker ferdige kosmetiske produkter, står overfor allergiske utslett og andre negative manifestasjoner. Samtidig renser et hjemskrubb perfekt ansiktets hud, forsiktig og forsiktig.

Ferdige produkter - pålitelige allierte i kampen mot mørk hudtone!

Imidlertid foretrekker mange kvinner fortsatt å lage ferdige kosmetiske produkter. De kan kjøpes på apotek, spesialforretninger, samt på nettsteder som er involvert i distribusjon av kosmetikk. Men å skaffe et bestemt verktøy, må du nøye gjøre deg kjent med komponentene som utgjør verktøyet. Reklame og råd fra venner - ikke en indikator på kvaliteten og effektiviteten til produktet. Det er også verdt å kjøpe noe blekemiddel, hvis varemerket som utstedte det, har etablert seg som et utmerket merke innen dekorative kosmetikk. Komponenter bør være kjent, fordi ikke alltid nye stoffer kan være trygge.

Så, bør du gi preferanse til de produktene som hevder at de inkluderer lakris og papin. Kanskje utmerker selskapet Academie Scientifique de Beaute seg innen lette kosmetiske produkter i dag. Med hjelp av laboratoriemetoder utvikler hun hele serien som bidrar til å eliminere mørk hudton og alderpigmentering.

Dårlig solbrent i solen i sommer. Huden er nesten svart, jeg liker det ikke veldig mye. Jeg vil gjerne lyse litt hud, i hvert fall på ansikt og hender. Hendene ser generelt fortryllende ut - lette palmer og svarte hender. Med føttene er den samme historien.

Hvordan kan du lette huden din med enkle metoder og betyr hjemme, uten å benytte deg av kosmetologer?
Jeg skjønner at tiden med tiden kommer ned, men hvordan kan denne prosessen bli akselerert. Jeg går virkelig ikke høst mørk hud, jeg føler meg ubehagelig og hele tiden, ser i speilet, frustrert.

I tillegg er det lettere striper fra badedrakten, som jeg ønsker å justere til fargen på hele kroppen.

6 måter å hvite hud hjemme

Ikke alle kvinner drømmer om solbrun gylden hud, mange damer tenker på hvordan de skal hvite ansiktet hjemme, så soling og solsenger bryr seg ikke om dem. Kanskje, det vil virke rart for noen, siden den solbrune kroppen og ansiktet er på mote nå, og den aristokratiske plassen er en ting fra fortiden. Likevel blir tanning ikke alltid vakker, og glatt lys hud ser veldig fordelaktig ut.

I tillegg anbefales bleking for de som:

 • akne arr og postoperative arr;
 • økt pigmentering, mange fregner;
 • mislykket tanning;
 • stygg hudfarge.

Nedenfor er 6 påvist måter å hvite ansiktet på.

Metode 1. Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er en av de mest populære måtene å lette ansiktet på. Det er lett tilgjengelig og koster en krone, men det gir fantastiske resultater. Huden blir ikke bare lettere, men tømmer også utslag og svarte flekker.

Bleking ansikt med peroxide er best gjort hver syv dager for tørr hud og to ganger for fet.

Løsningen må ikke tas mer enn 3%, da en høy konsentrasjon nesten helt sikkert tørker ut huden eller brenner den.

Gjærmaske

 • hydrogenperoksid - 1 skje;
 • tørr gjær - 1 skje.

Gjær fortynnet peroksid. Masken skal være ganske tykk.

Påfør våt på ansiktet og masker med en maske i 10-15 minutter. Skyll deretter ansiktet ditt med vann og smør med en nærende krem.

En gjærbasert oppskrift anses som delikat og trygt, og derfor egnet for tørr og normal hud.

Mask med ostemasse

 • hydrogenperoksid - noen få dråper;
 • eggeplomme - 1 stk;
 • fett hytteost - 1 skje.

Bland eggeplomme med hytteost og tilsett hydrogenperoksid. Påfør blandingen på huden i 10-15 minutter, og skyll deretter med vann.

Ved å bruke hydrogenperoksid for å lette huden, bør du ikke bruke den på øyenbrynene. Dette stoffet blemer ikke bare ansiktets hud - det lyser også håret.

Sikkerhets forholdsregler

 1. Før du bruker en maske basert på hydrogenperoksid i ansiktet, må du prøve det på albuen din. Hvis det ikke oppstår irritasjon, kan masken brukes som beregnet.
 2. Følg nøye anbefalingene gitt i oppskriften. Ikke overskrider doseringen, bruk ikke peroksid med konsentrasjon høyere enn 3%.
 3. Hvis du har tørr hud, legg deretter til lakkende ingredienser til peroksydmasken: kefir, honning, eggeplomme, olje.
 4. Unngå å få peroksidbaserte ansiktsmasker.
 5. Påfør masken med et tynt lag og ikke perederzhivay på ansiktet ditt lenger enn den tildelte tiden.
 6. Gjør maksimalt to behandlinger per uke. Kurset er 1 måned, og deretter slutte å bruke peroksid i 2-3 måneder.

Metode 2. Sitronsaft

Sitronsaft er kjent for sine lysende egenskaper. Blondiner elsker ham fordi han gir blondt hår en vakker glans og lyser dem med 1-2 toner.

Det er også nyttig for huden. Det vil bidra til å raskt bleke ansiktet ditt, samt fjerne støt og utslett fra det.

Du kan bare tørke huden med sitronsaft, og du kan lage masker og skrubber ut av det.

Sitron Honey Whitening

 • honning - 1 skje;
 • sitronsaft - 1 skje;
 • olivenolje - 1 skje.

Bland ingrediensene. Det bør være en væskemasse. Påfør ansiktet med en bomullspute. Masser huden i noen minutter for å forbedre blodstrømmen og la masken komme til å suge. Fjern rester av masken etter en kvart time. Sitronbleking er veldig effektiv og rask.

Glycerinmaske for sensitiv hud

 • sitronsaft - 0,5 skjeer;
 • eplejuice - 0,5 skjeer;
 • glycerin - 1 skje.

Bland alle ingrediensene og påfør huden. For første gang kan dosen sitronsaft reduseres til noen få dråper. Hvis irritasjon og brennning ikke oppstår, neste gang mengden sitronsaft kan økes.

Sitronbleking for fet hud

 • ekorn - 1 stk;
 • sitronsaft - 1 skje.

Bland citron og protein og bruk på ansikt til masken er helt tørr. Skyll med kaldt vann.

Også i blandingen for fet hud kan du legge til litt kamferalkohol (5-10 dråper). Men en slik maske skal påføres prikket - bare på de pigmenterte sonene.

Metode 3. Kefir

Hvis du liker mild ansiktsbleking hjemme, så er det best å velge kefir masker. Slike hjemmehjelpemidler er egnet for både tørr og sensitiv hud. De er delikat og trygt. I tillegg er kefir et utmerket myknings- og næringsmiddel.

Mask med agurker

 • agurk - 1 stk;
 • Kefir - 2-3 skjeer.

Skrap en revet agurk, slik at man får en ganske homogen masse. Tilsett kefir, bland godt. Bruk nå blandingen på ansiktet og hvil i 15-20 minutter. Etter denne tiden vasker du av masken.

Gjenta prosedyren 2-3 ganger i uka, og snart vil du legge merke til de første resultatene.

Mask for hudrensing

 • kefir - 50 gram;
 • eggeplomme - 1 stk;
 • sitronsaft - 1 skje;
 • Vodka - 1 skje.

Bland alle komponentene i en homogen væskemasse og legg den på ansiktet, halsen og dekolletene med bomullsull. Hold masken i 15 minutter og vask den av.

Prosedyren passer godt til både tørr og fet hud.

Metode 4. Soda

Soda har lenge vært kjent for sine bleking egenskaper. Bruk den i matlaging, og i husholdningen, og rart nok, i kosmetikk.

Det er verdt å merke seg at brus masker og skrubber er mer egnet for fet hud, siden brus er en ganske sterk substans som tørker epidermis. Derfor er det bedre for eiere av den tørre typen å prøve bleking ved hjelp av mer milde metoder (for eksempel sitron). Damer med fet hud brus bleking hjelper ikke bare å gjøre tannlegen lettere og jevnere, men også for å kvitte seg med slike problemer som akne, akne, oljeaktig glans, økt sebumsekresjon, forstørrede porer.

Såpe ansiktsmaske fra brus

 • en bar med naturlig såpe på oljer;
 • natron.

Gni såpen i hendene for å lage skum. Påfør skummet på ansiktet og gjør en myk massasje i en sirkelbevegelse. Påfør brus over toppen og masser også ansiktet ditt med det. Hold masken på ansiktet i noen minutter og skyll med vann.

Lotion fra brus

Denne oppskriften er enkel og krever ikke noe, bortsett fra noen spiseskjeer med vanlig brus.

En bomullspinne eller skive fuktet med varmt vann, dypp i bruspulver og søk forsiktig på problemområder (alder flekker, arr, fregner). Regelmessig gjentakelse av disse enkle manipulasjonene vil gi en betydelig belysning av huden og bli kvitt gale defekter.

Soda maske med hydrogenperoksid

Peroksidbleking ble diskutert ovenfor. Styrke sin handling ved å bruke brus.

 • brus - 0,5 skjeer;
 • hydrogenperoksid (3%!) - noen få dråper;
 • yoghurt eller rømme - 1 skje.

Bland soda med yoghurt og tilsett hydrogenperoksid til blandingen. Påfør masken på ansiktet ditt i noen minutter (ikke mer enn 5), og skyll deretter ansiktet med vann.

Et slikt verktøy lar deg ikke bare hvite huden raskt, men lindrer også akne og oljeaktig glans.

Husk at for kosmetiske formål kan du bare bruke vanlig mat (eller drikke) brus. Andre varianter av dette produktet kan ikke brukes, da de kan skade huden alvorlig.

Persille Kosmetisk Ice

Metode 5. Persille

Persille er en unik plante. Det vil bidra til å bleke huden og forynge den. Rask og lett, det glatter rynker, nærer huden med gunstige stoffer, fjerner mørke sirkler under øynene. Bleking med persille er like effektiv som bleking med sitron.

Løvetannmaske

Ta en haug persille og en haug med løvetannsløv. Helt fint grøt og dekk med mineralvann. Insister blandingen i en halv dag, og bruk deretter for å tørke ansiktet. Persille vil raskt og komfortabelt fjerne alder flekker og lette fregner.

Kosmetisk is

For å lage spesiell is trenger du bare persille og vann. Rull gjennom grønnsakene i en kjøttkvern og klem juice. Bland saften med vann i forholdet 1: 1, og hell i mugg, sett i fryseren.

Den resulterende isen er nyttig for å tørke huden hver dag. 10-20 minutter etter tørking er det verdt å vaske ansiktet med vann.

Persille fra fregner

 • persille - 1 gjeng;
 • rowan juice - 2 skjeer;
 • vodka - 4 skjeer.

Fra den grønne klemmesaften. Bland det med vodka og fjellasjuice. Du kan legge til litt sitronsaft. Den resulterende blandingen tørker ansiktet og tar særlig hensyn til opphopningen av aldersflater og fregner. Dette vil bidra til å bleke ansiktets hud eller litt tørre, små betennelser /

Tørre persille kjøttkraft

Dette er den enkleste måten å lette huden på dette krøllete grønt. For å lage kjøttkraft, hogg persillefinet fint, legg det i et glass eller en bolle og hell kokende vann over det. Etter å ha slukket kjøttbøtta i ca en halv time, suge en bomullsplate i den og tørk ansiktet. Gjenta prosedyren daglig. Persille er trygg selv for tørr hud.

Metode 6. Eddik

Lukten av eddik liker ikke mange, men til tross for dette er det eddik som er et av de mest effektive middelene til bleking av ansikt. Gamle egyptiske kvinner brukte det til hudpleie. Eddik er også populær nå.

Men husk at det er umulig å bruke eddik i ren form - det kan påvirke huden og forbrenne den. Det er bedre å fortynne det med vann i like store mengder.

Eddiksyre

Fukt en bomullspute i fortynnet eddik og legg det på de pigmenterte områdene i ansiktet. Du kan også tørke huden med den resulterende løsningen, og 15 minutter etter prosedyren, skyll med kaldt rennende vann.

konklusjon

Du ble tilbudt seks enkle, men effektive måter å hvite huden din hjemme. Hvilken du skal velge er opp til deg. For tørr hud, velg bleking med persille og kefir, for fet hud - peroksid eller sitron, persille er egnet for normalt. Den store fordelen med hjemmelagde masker er at de vil bidra til å hvite ansiktets hud og tilnærming med nyttige stoffer, myke og eliminere små utslett.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og returnere ungdom

Hvordan hvite mørk hud

Et langt opphold på stjernen fremkaller produksjonen av mørkt pigment - melanin. Det er ikke farlig for kroppen, men dens store opphopning fører til mørkere hud. Hvis brunfargen tok ujevn - det er på tide å tenke på spørsmålet om hvordan du skal tynne den hvite huden senere.

Hva er det for?

For eksempel dro du på turisttur og glemte å sette en krem ​​i posen til tross for solbrenthet. I dette tilfellet vil lyset gi deg en klassisk nyanse.

Bruk av briller om sommeren tillater ikke å forstå pigmentet på ansiktet er identisk. En naturlig tone vil forbli rundt øynene - det ser stygg ut. Det samme gjelder for store hatter. Klart lys vil ikke kunne påvirke alle områder jevnt.

I noen forårsaker ultrafiolett pigmentering og fregner, som også ødelegger utseendet.

Hvordan hvite huden din?

Hvis du ikke vil "rote rundt" med masker, og den økonomiske beliggenheten lar deg besøke skjønnhetssalongen - gå modig til mesteren.

Du vil bli tilbudt en fotokorrigering, laserterapi eller syrefelling. Alle disse prosedyrene er svært egnet.

Etter salongprosedyren kan du stole på følgende resultater:

 • peels det øverste kåte laget;
 • stimulerer produksjonen av elastin;
 • aktiverer produksjonen av kollagen;
 • glatter rynker;
 • justerer tonen.

  Konklusjon: Cellegenerering og fornyelse oppstår. Men for å oppnå de samme egenskapene, er det ikke nødvendig å besøke en skjønnhetspleie. Prøv å bleke huden din hjemme - spar tid og penger!

  Hvordan hvite huden din fra solbrenthet hjemme?

  Hvordan hvite huden din fra solbrenthet raskt?

  Hjemme kommer gresset til å støtte. En avkok av lime blomst eller kamille klare seg godt med uønsket pigmentering, har et beroligende og antiseptisk resultat. Blomstrende brygge, insistere og filtrere. Bruk deretter i form av lotioner, tørk eller ansiktsvask.

  Hvit hud er tillatt gjærte melkprodukter. De vil helbrede og lyse steder fra ultrafiolette brannsår. For typisk og tørr hud egnet yoghurt uten tilsetningsstoffer og rømme. Massen påføres i et tykt lag. Tiden for å utføre en kosmetisk prosedyre er ubegrenset.

  For tykkere områder, prøv å gni sitronsaft. Klem ut, fukt en bomullspute og bruk på det garvede området. Det er også fordelaktig å bruke sitrus- og agurkjuice i like deler. De utjevner tonen, strammer, fjerner hevelse og ødemer. Dette middelet forynges raskt.

  Jevnhet vil fjerne et lignende middel - sitron og brus. Saften er blandet med pulver, og steder med pigmentering blir tørket.

  Hold 7 minutter. Andel 2 ss sitrusjuice og 1 brus. Advarsel: Ikke bruk sitronsaft på skadede områder, og hvis du har en allergi mot denne frukten.

  Hvordan hvite huden fra solbrenthet?

  Å hvite hver kropp er vanskeligere enn i små områder. Det er nødvendig å påføre en maske jevnt, tvert imot lynet blir resultatet på plass. For å komme i gang, få Vaseline. Den ligger på kroppen i et jevnt lag, lyser de mørkede områdene. Vaselin er et billig middel, og det er lett å søke. Smør armer, ben, armhule. Påfør hver 2. uke.

  Lag omslag fra tykk kefir eller rømme. Tørk øm områder med melk og blomst honning.

  Hvordan hvite huden din fra solbrenthet?

  Gurkemask - superblekemiddel. Gni grønnsaket sammen med skallet. Klem ut overflødig juice og bland oppvasken med håndkrem.

  Mask huden din og bruk gummihansker. Gå i 30 minutter, fjern deretter og vask.

  Vi lager en lignende maske med rømme og sitronsaft. Matte hendene med en blanding av hansker.

  Den tilgjengelige metoden er en maske med rå poteter. Tørkere gnides på et riper, unødvendig juice er drenert. Vi legger et tykt lag på hendene og legger dem i gummihansker. Senere blir prosedyren vasket under en varm vannstrøm.

  Slike effektive metoder fungerer og kostnadene for dem er mindre enn for å besøke skjønnhetssalonger. Følg derfor resultatene og fortsett til kroppspleie.

 • Flere Artikler Om Typer Acne