Lukk øynene og forestill deg: Hvor mange midler for å opprettholde ungdom og skjønnhet i huden din, bruker du daglig, ukentlig, månedlig og året rundt, og hvor mange av dem er virkelig effektive og verdig oppmerksomhet? Legg nå til listen en annen løsning, som kanskje vil erstatte noen kjente (noen ganger ikke billig): Aevit-vitaminer for huden er en ekte finner, som lenge har blitt verdsatt av mange dermatologer og kosmetologer.

Sammen med den tradisjonelle måten, er ekstern bruk av Aevita ikke lenger noe nytt og overraskende: dette vitaminpreparatet er svært populært og brukes mye i kosmetologi når man utfører mange prosedyrer for å bekjempe ulike dermatologiske problemer. Det viktigste med dette er å være forsiktig og lære å lytte til din egen helse sensitivt.

Vel, det er på tide å bli kjent med vitaminer Aevit og deres effekter på huden vår.

Virkningsprinsippet av vitamin Aevit på huden

Hva påvirker tilstanden til huden og holder den ung og sunn? Det første svaret som umiddelbart kommer til å tenke er riktig ernæring, og dette er helt sant. Det er andre faktorer: genetisk predisponering for aldring, kroppens generelle tilstand (inkludert latente infeksjoner og patologier), intensiteten av eksponering for skadelige stoffer, feil hudpleie og mye mer, inkludert mangelen på vitaminer A og E.

Ofte er det mangel på disse "vitaminene av skjønnhet og ungdom" som gir alle kjente synlige hudproblemer: peeling, lakk av deksler, akne og akne, tørrhet og til og med utseendet av pustler i spesielt forsømte tilfeller. Selvfølgelig kan man ikke utelukke interne problemer (for eksempel gastrointestinale sykdommer eller allergier), og det er verdt å analysere diett og livsstil, men hvis det ikke er noen grunner, kan Aevit bli et av de mest tilgjengelige og effektive middelene for å korrigere vitamin ubalanser A og E og opprettholder ungdommelig hud.

Hver av komponentene i Aevita har sin egen funksjon.

Vitamin A er involvert i metabolske prosesser og gjenoppretter de fysiologiske funksjonene til epitelvev og slimhinner, noe som reduserer tørrhet og flaking av huden. I tillegg bidrar vitamin A til å opprettholde lokal immunitet, og dermed undertrykke betennelse i huden.

E-vitamin katalyserer virkningen av vitamin A i tarmen og forhindrer det i å oksidere, og stimulerer også produksjonen av kjønnshormoner som gunstig påvirker huden, noe som gir det et friskt og sunt utseende.

I kombinasjon har disse to komponentene kraftige antioksidanter og antiinflammatoriske effekter, forhindrer for tidlig aldring av huden, effektivt takler oppgaven deres i løpet av en omfattende anti-rynkebehandling, normaliserer den kjemiske sammensetningen av talg, reduserer viskositeten og forhindrer komedones utseende. Vitaminer Aevit reduserer også ømhetene i blodårene, forbedrer og regulerer energi og oksygen metabolisme i kroppen vår.

Med noen hudproblemer, er det nyttig å ta Aevit?

Etter å ha besluttet å anvende Aevit selvstendig, uten å konsultere en lege, er det nødvendig å huske at dette ikke er et kosmetisk produkt, men et fullverdig legemiddel, derfor er overholdelse av doseringen en forutsetning for å oppnå gode resultater.

Så, Aevit er bra for huden i følgende tilfeller:

 • Oljeproblemer i ansiktet. Et karakteristisk symptom på slik hud er komedoner, sebaceous plugger i form av svarte prikker, tilstopping av talgkjertlene, som følge av hvilken aktiv reproduksjon av patogene bakterier oppstår og betennelse begynner (sår). Ofte blir de kalt ungdoms akne, men de kan oppstå hos voksne som følge av feil diett, tilstedeværelse av dårlige vaner og metabolske forstyrrelser. For å eliminere dette problemet er det nødvendig med en kompleks behandling, som inkluderer Aevit, som administreres internt, eksternt eller intramuskulært.
 • Tørr og aldrende hud i ansiktet. For tidlig utryddelse av det øvre laget av epidermis fører til flaking av huden, og brudd på protein- og karbohydratutveksling - til uunngåelig aldring. I dette tilfellet administreres Aevit-vitaminer inn eller ut som en antioksidant, som fremmer regenerering og forhindrer den toksiske effekten av frie radikaler på hudceller, med det resultat at aldringsprosessen bremses. I denne kategorien av indikasjoner for bruk kan Aevita tilskrives, og noen former cheilitis - betennelse og tørre lepper. Denne plaget er kjent for nesten alle kvinner og manifesterer seg hovedsakelig i den kalde årstiden på grunn av hypovitaminose og feil lipbehandling.
 • Psoriasis og andre systemiske sykdommer. Slike dermatologiske problemer er som regel resultatet av forstyrrede metabolske prosesser i kroppen og en reduksjon av lokal immunitet som uunngåelig opptrer på huden i form av utslett, flekker og andre ubehagelige symptomer. Dette er et karakteristisk trekk ved retinolmangel (vitamin A), som er nødvendig for cellefornyelse. For eksempel med psoriasis vokser hudceller for fort og har ikke tid til å avvise, noe som resulterer i psoriasisplakk i form av skalaer, peeling og tørrhet på hudoverflaten. Aevit i dette tilfellet virker i et kompleks, gjenoppretter metabolske prosesser, og blir brukt oralt under streng oppsyn av en lege, og tar hensyn til alle tilgjengelige kontraindikasjoner.
 • Seborrhea og dens konsekvenser (aktivt hårtap). Seborrheisk dermatitt er en ganske vanlig sykdom, preget av soppinfeksjon i hodebunnen og aktiv skalering, noe som resulterer i flass og som følge av dødsfall av hårsekk og hår tap. Det er mange måter å behandle denne sykdommen på, men uavhengig av dem er det nødvendig med multivitaminpreparater for pasienter, inkludert Aevit, som er en del av en omfattende antibiotikabehandling.

Funksjoner ved bruk av vitaminer Aevit

Hver hudsykdom har sine egne egenskaper, på grunnlag av hvilken metode for bruk av Aevita er valgt. Og hvis inntak av kapsler innvendig bare skal foregå på anbefaling av en lege og under hans tilsyn, så har ekstern bruk av stoffet faktisk ingen kontraindikasjoner, bortsett fra den individuelle intoleransen av komponentene. Personer med denne funksjonen er ganske sjeldne og vet vanligvis om deres problem.

For de fleste dermatologiske problemer (psoriasis, seboré, dannelse av sår og komedoner), er vitamin A og E tatt oralt, kurset varer omtrent en og en halv måned og kan gjentas om nødvendig. Med riktig behandling kommer resultatet på kort tid: prosessen med regenerering av hudceller forbedrer, lipidmetabolismen er normalisert og peeling stopper. Ved bruk av vitaminer Aevit med seboré, merker de fleste pasientene en forbedring i hårets struktur og nesten fullstendig opphør av tapet.

Med cheilitt foreskriver dermatologer Aevit som et multivitaminkompleks for oral administrering eller i stedet for en næringsbasert balsam - i dette tilfellet er løsningen inneholdt i kapselen påført direkte på leppens hud. Prosedyren utføres til problemet er fullstendig forsvunnet.

Lokalt kan Aevit brukes som additiv til anti-cellulittkrem eller kroppsrør. I dette tilfellet er ikke mer enn 10-15 prosedyrer tillatt, men resultatene er ikke lange i kommer. Huden på problemområdene i kroppen blir myk, elastisk og glatt på grunn av aktivering av metabolske prosesser.

I kosmetologi brukes Aevit aktivt til å lage "hjemmelagde" kremer og ansiktsmasker. I dette tilfellet brukes bare naturlige produkter: honning eller bivoks, smør og olivenolje, sitron, kefir og eggeplomme i kombinasjon med vitaminer A og E.

I dag er naturlige hårmasker med tilsetning av Aevita meget populære: i dette tilfellet forsterker stoffet effekten av ingrediensene som allerede er inkludert i masken og øker resultatet.

I tilfelle av problematisk fet hud i ansiktet, anbefales det å bruke finkornet skrubbe og påfør innholdet i en Aevit kapsel direkte til huden ved hjelp av lett tapping med fingertuppene. Denne prosedyren har en terapeutisk, snarere enn en forebyggende effekt, så du bør ikke bli borte med den for å unngå overdosering. Standard kurset i dette tilfellet er 15-20 prosedyrer med en pause i tre måneder.

Når du bruker Aevit lokalt, er det viktig å følge ordningen og unngå å bli vant til det, ellers vil huden slutte å reagere på "vitamin cocktail", og dette kan føre til overdose og ubehagelige konsekvenser.

Hvis du har akne, akne, vedvarende peeling og tørr hud, ikke vær for lat for å revidere diett og livsstil. Vitaminpreparasjon Aevit vil bidra til å klare å håndtere mindre feil, og huden din vil sikkert være takknemlig for deg, og de positive endringene i utseendet ditt vil snart bli lagt merke til av de rundt deg.

Hvordan drikke aevit: Hvilke nybegynnere trenger å vite?

Navnet på vitaminkomplekset Aevit taler eloquently av sine viktigste aktive ingredienser: retinol og alfa-tokoferylacetat (henholdsvis vitamin A og E). Det er lett å gjette om områdene av bruk av dette stoffet: forebygging av visse sykdommer og etterfylling av mangel på vitaminer i kroppen.

Aevit: bruksanvisning

Vitaminisert sammensetning Aevit brukes som et middel til å gi immunostimulerende og antioxidante effekter på kroppen. Komponentene av stoffet (vitamin A og E) bidrar til restaurering av vev og stimulerer veksten, øker kroppens reproduktive funksjon, har en positiv effekt på synlighetens organer, forbedrer blodsirkulasjonen. Tilgjengelig i kapsler eller ampuller (for VM bruk).

Omfang: Noen hudlesjoner, trofiske patologier av vev, vaskulær aterosklerose, sykdommer i oftalmisk natur, noen andre unormaliteter.

Verktøyet er foreskrevet for pasienter som trenger langsiktig og kontinuerlig administrasjon av store doser vitaminer, så vel som de som, for profylaktiske formål, ønsker å fylle sin mangel i kroppen.

Virkningen av stoffet fører vanligvis ikke til alvorlige bivirkninger, men til tross for dette er det grupper av personer som ikke er trygge å bruke av Aevit:

 • personer med økt sensitivitet for stoffets komponenter
 • pasienter med kronisk glomerulonephritis
 • lider av tyrotoksikose
 • pasienter med hjertesvikt
 • gravide kvinner

Med forsiktighet er legemidlet foreskrevet til pasienter med økt risiko for utseende av patologier som akutt betennelse i nyrene, hjerteinfarkt, tromboembolisme.

Hvis du tar en høy dose vitamin sammensetning som overskrider det tillatte, kan du oppleve allergiske reaksjoner. Det kan være alvorlig hodepine, forvirring og forvirring av bevissthet, kramper, synsforstyrrelser, oppkast, diaré, dehydrering. I tilfelle av intoleranse mot stoffet kan det oppstå allergi eller andre lidelser.

Til tross for at Aevit er et konsentrat som inneholder vitaminer, kan dets ukontrollerte bruk (spesielt i store doser) føre til ubehagelige konsekvenser. Ikke rart at instruksjonene for bruk av stoffet advarer: før bruk, sørg for å konsultere legen din.

Lær om egenskapene til vitaminer Aevit fra den foreslåtte videoen.

Aevit: hvordan å bruke

Om hvordan du drikker Aevit, fortell sammendraget til stoffet eller den behandlende legen. Standard dose: 1 kapsel (innsiden) 2-3 ganger om dagen, helst etter et måltid. Kapslene svelges hele, vaskes ned med vanlig drikkevann. Avhengig av indikasjonene, kan mengden daglig bruk av stoffet øke eller redusere. Uavhengig økning doseringen bør ikke være. Resultatet av denne behandlingen kan være beklagelig.

Intramuskulært (injeksjon) Aevit kan gis i mengden 1 ml en gang i 24 timer. Pre-drug bør være litt oppvarmet. Slike terapi er foreskrevet utelukkende av legen, og den utføres under tilsyn av det medisinske personalet. Kursets varighet er 20 dager, med endarteritt og trofiske patologier - 40 dager. Re-behandling utføres ikke tidligere enn 4 måneder.

Vanligvis varer kurset fra 20 til 40 dager. Dens varighet avhenger av diagnosen og bestemmes av den behandlende legen. Pause mellom perioder med å ta stoffet er minst 3 måneder, i noen tilfeller varer det seks måneder.

Tillatt utendørs bruk Aevita. Legemidlet påføres ansiktets og hendens hud som et selvstendig næringsstoff, tilsatt kremet. Det anbefales at du utfører prosedyren ved sengetid. De første ti dagene av kapselen blir brukt daglig, så nok og 1 bruk per uke.

Før du starter behandlingsforløpet, må du prøve stoffet på et lite område av huden, fordi slik bruk av en forsterket formulering kan forårsake mange problemer hvis en organisme er intolerant overfor bestanddelene, uttrykt av allergier.

Uansett bruksmetode, anbefales det ikke å utføre uavhengig behandling med Aevit. Dette er et legemiddel som, hvis det brukes feil, i beste fall kan forårsake allergier, og i verste fall kan føre til mer alvorlig forgiftning og forgiftning av kroppen.

Hvordan drikker du?

Vanligvis foreskrevet 2-3 kapsler medisinering per dag. For profylaktisk bruk og for å kompensere for mangel på vitaminer i kroppen reduseres dosen til 1 tablett om 24 timer. Før du begynner å bruke Aevita, må du huske at antall vitaminkomponenter som er inneholdt i det, er ganske store.

Overskridelse av anbefalte doser er ledsaget av smertefulle og ubehagelige konsekvenser. Sammensetningen brukes sjelden til profylaktiske formål, den brukes oftest som en komplett medisin.

Det anbefales ikke å bruke det under graviditet. Og det er ikke tilrådelig for kvinner som har brukt Aevit til å planlegge unnfangelse tidligere enn seks måneder etter slutten av studiet av medisinen.

Fans av dietter bør også være forsiktige med å ta stoffet. Diet, karakterisert inntak av mat og biologiske tilsetninger med høyt innhold av aminosyrer (svovel), Se, reduserer behovet for vitamin E. Bruken Aevitum i dette tilfelle kan føre til uønskede konsekvenser.

Kvinner som bruker hormonpiller som prevensjonsmiddel, bør huske at disse prevensjonene øker konsentrasjonen av vitamin A i blodet. Pasienter som tar kalsiumholdige formuleringer, har risiko for å oppleve hyperkalsemi (Aevit svekker effektiviteten).

Samspillet mellom legemidler i forbindelse med samtidig bruk kan svekke den terapeutiske effekten av noen av dem, eller helt avbryte den. Derfor, en nøye undersøkelse av merknader til narkotika og konsultasjon med legen din er måter å effektivt og sikkert utføre behandling på.

Aevit: anmeldelser

De mange vurderingene om Aevita, som finnes blant folk som har opplevd effektene, snakker om stoffet, i utgangspunktet som et fantastisk kosmetisk produkt. Dette er forståelig. Bare en spesialist kan dømme et legemiddel og dets fordelaktige (eller ikke) effekter på menneskekroppen. Å gjenopprette fra sykdommen, er å ta bare vitaminer umulig. Derfor brukes Aevit oftere som en av komponentene i en flersidig kompleks behandling.

I kosmetologi brukes det samme komplekset som et middel til nærende, utjevne hudfargen i ansiktet, utjevne rynker, lindre akne. Aevit er vant til å ta vare på hender, negler, lepper og hår. Det er nok å pierce kapselen, og helbredende sammensetning er klar til bruk.

Mange kvinner beundrer den utrolige lengden på negler, oppnådd gjennom vitaminpleie, beundringsverdig.

Andre gleder seg over den utmerkede tilstanden til ansiktets hud, bortfall av kviser og hudormer, og andre har glemt gruvaene rundt øynene. Hår, cilia og øyenbryn takket være denne sammensetningen begynner også å se ut som aldri før.

Men uansett hvor takknemlige brukere roser dette vitaminkomplekset, er det de som bokstavelig talt "brent" ved å bruke det. Et overskudd av komponentene i sammensetningen eller intoleransen mot kroppen kan føre til katastrofale konsekvenser.

Det kan se veldig dårlig ut: Røde flekker, dekket med skare, vises på ansiktet og andre deler av kroppen, og skaper et svært ubehagelig bilde. Og hvis pasienten har overdose, tar vitaminene internt, kan resultatet selv være farlig for helsen.

Ikke bli involvert i kosmetiske prosedyrer ved hjelp av livgivende kapsler. Det er tilrådelig å vane huden til dem gradvis. Du kan legge til oljesammensetningen til din favorittkrem. En liten mengde av stoffet i de første parene vil vise hvordan kroppen reagerer på en slik behandling.

Aevit for ansikt: omtaler kosmetologer

Mange eksperter påpeker den uunnværlige bruken av vitamin A og E for ansikts hudpleie. De hjelper både i ungdomsutviklingsperioden og i mer moden alder.

For å redusere utseendet på ungdommelige problemer, anbefales det å ta vitaminer oralt i 1 kapsel 1 eller 2 ganger om dagen. For å unngå unødvendige problemer, bør du ikke selv foreskrive en behandling. Konsultasjon med en lege vil bidra til å bestemme optimal dosering av vitaminkomplekset, eller velge en annen behandling.

Når du tar vare på huden i en eldre alder, anbefaler kosmetologer å bruke Aevit, både for intern bruk (for å drikke kapsler) og eksternt.

 • normalisere metabolisme
 • gjenopprette epitelfunksjoner
 • forbedre tilstanden til slimhinnene
 • stimulere kapillær sirkulasjon
 • redusere fartøyets skjøthet
 • forbedre oksygenopptaket av kroppen og hudcellene
 • normalisere lipidmetabolismen
 • øke vevselasticiteten

For lokal (ekstern) bruk, er det nok å åpne kapselen som inneholder blandingen, og legg stoffet til krem ​​for ansikt, hender, øyelokk. De som bruker ekstra hudpleieprodukter, masker, scrubs, tonics, peeling, kan trygt berike med vitaminer og disse kosmetikkene.

Det er tillatt å bruke innholdet i kapselen ufortynnet, men dette alternativet er bare egnet for de som er sikre på at konsentratet av vitaminer ikke vil forårsake allergier.

Ved behandling av akne og akne blir sammensetningen påført problemområder i huden og inflammerte lesjoner.

Uansett hvor fantastisk effekten er, må kapslene ikke påføres nøye. Både kosmetologer og personer som har opplevd effekten av Aevit snakker om uønskede konsekvenser som skyldes overforbruk av vitaminer.

Aevit for hår

Mange bruker kapsler for å gjenopprette cellestruktur, næring, styrke og akselerere hårvekst. Dette er ikke overraskende, noe "jord" som er beriket med helbredende stoffer, vil bare gi nydelige "frukter".

Hovedårsaken til svekkelse, økende brittlenhet og håravfall er mangelen på vitamin E i kroppen. Aevit bidrar til å kompensere for mangel og gjenoppretter hodebunnen.

Som med velværeprosedyrene for huden, for å ta vare på hår, kan konsentratet av vitaminer brukes alene eller i kombinasjon med andre kosmetikk.

Innholdet i kapselen legges til sjampo, hårbalsam og en omsorgsmaske. Mange anbefaler å gni komposisjonen direkte inn i hodebunnen. Denne prosedyren skal utføres med forsiktighet, fordi konsentratet kan forårsake allergi.

Aevit forbedrer ikke bare hår. Øyebryn og øyevipper er også gjenstand for helbredende effekter av stoffet. Vitaminer styrker og akselererer veksten av disse hårene, så vakkert innrammer ansiktet. Behandlingsprosedyren er enkel: Noen dråper av preparatet settes til kremen for øyelokk. Denne blandingen vil ikke bare lindre rynker og gi hudens elastisitet, men også styrke cilia.

Kremet påføres ikke bare på øyelokkene, øyenbrynene smøres også. Prosedyren vil bidra til å styrke hårets vekst og gjøre dem mer tette. Det viktigste er ikke å overdrive det med behandling. Et ansikt er akkurat den delen av kroppen som omsorg krever spesiell omsorg.

For en mer effektiv effekt bør problemet elimineres grundig, for å behandle det ikke bare fra utsiden, men også fra innsiden. Det anbefales å drikke vitaminer forsiktig uten å overskride den tillatte dosen: 1-2 kapsler per dag er mer enn nok.

For å forhindre fremveksten av unødvendige problemer, bør du nøye studere instruksjonene for bruk av vitaminkomplekset før du starter et forebyggende kurs. Det er noen kontraindikasjoner for bruken av sammensetningen, samt bivirkninger fra virkningene. Samspillet mellom stoffet og andre stoffer kan også føre til uforutsigbare konsekvenser. For å redusere risikoen, må du koordinere å ta Aevita med legen din.

Strålende vitamin for hud: aevit

Apotek selger geniale stoffer i deres enkelhet, noe som koster bare pennies og kan forandre huden bedre enn en kostbar kosmetisk prosedyre. En av mirakelapotekets narkotika - kapsler med vitamin A og E i olje. Aevit for ansiktshud er i stand til å arbeide underverk, og nå ser du for deg selv.

Mens vi kjører gjennom butikker med dyre kosmetikk, legger apoteket de midler som virkelig fungerer. Disse inkluderer vitaminevaluering. I dette verktøyet er det ikke noe uvanlig - bare en blanding av vitaminer A og E i olje, siden disse er fettløselige vitaminer, er de ubrukelige i et annet miljø.

Hvor nyttig er det for ansiktshud

For å bevare ungdommen og skjønnheten trenger huden alle vitaminer og mikroelementer, men det er A og E som er ansvarlige for dets elastisitet og fasthet. Disse 2 vitaminene er en av de kraftigste antioksidanter.

Utgivelsesskjema

Aevit kommer i myke kapsler som pakker 10, 20, 30 eller 50 i en pakke. En annen form for medisinering er 1 ml ampuller til injeksjon, men slike Aevit brukes sjeldnere.

struktur

Hver kapsel av Aevit inneholder disse to aktive forbindelsene:

 1. Retinolpalmitat. Dette er en form for vitamin A, presentert i en dose på 100.000 IE i en enkelt kapsel.
 2. Alpha-tokoferolacetat. Hver kapsel inneholder 0,1 g av denne form for vitamin E.

De er supplert med soya, solsikke eller maisolje, og kapslene selv er laget av glyserol, gelatin og fargestoffer.

Fordelene med vitamin A for human orginisme finnes i programmet E. Malysheva:

Retinolpalmitat (vitamin A-form):

 1. Regulerer bytte i vev;
 2. Øker mobil immunitet
 3. Stimulerer reproduksjonen av epitelceller og derved forynge huden.
 4. Nødvendig å styrke vevets beskyttende funksjoner;
 5. Hjelper med å beholde fuktighet i hudceller;
 6. Ta oral retinol og bruke den eksternt kan kurere ukompliserte former for hudkreft;
 7. Inhiberer utviklingen av virus og bakterier, beskytter huden mot negative effekter av det ytre miljøet;
 8. Forbedrer kapillær sirkulasjon;
 9. Øker antioksidantegenskapene til vitamin E, som i sin tur ikke oksiderer retinol.

Alpha-tokoferolacetat er et fettløselig vitamin:

 1. Den har en uttalt antioksidant effekt;
 2. Regulerer metabolske prosesser i vev
 3. Stimulerer mikrocirkulasjon og normaliserer vevtrofisme;
 4. Penetrerer dypt inn i lagene av epidermis fuktighetsgivende og fornyer huden;
 5. Whitens og fjerner alder flekker;
 6. Forynker huden og stimulerer regenereringen av nye celler.

Disse 2 komponentene samhandler godt og utfyller hverandre. Vitamin A er nødvendig for ansiktets hud, og E-vitamin tillater ikke oksidasjon og positiv påvirkning.

Sammen de først:

 1. Ha en foryngende effekt;
 2. Små rynker er glatt og dype blir mindre synlige;
 3. Forbedrer hudfarge
 4. Ansiktets hud er mer elastisk og elastisk, mindre følsom og lettere å gjenopprette;
 5. Porene er innsnevret, akne er kurert.
 6. På grunn av den forbedrede regenereringseffekten forsvinner spor etter akne raskt.

Aevit for huden rundt øynene i hjemmemasker mot rynker: effektive oppskrifter

Aevit er et godt kosmetisk pleieprodukt for huden rundt øynene, forsiktig bryr seg, eliminerer skadelig kråkefødder under øynene, du kan kjøpe ferdig gel med vitamin A og E som del (se bildet), og du kan bruke oppskrifter skissert av PhotoElf magasinet nedenfor.

I ren form

Klem den oljeholdige væsken fra kapselen på fingeren og gni den langs massasjelinjer langs under- og øvre øyelokk.

Løftemaske: poteter + aevit

For å forberede denne masken kan du bruke kokte poteter: bland den i potetmos og legg til Aevit. En teskje poteter vil ta 1 kapsel med vitaminer.

Med samme formål kan du gni friske, unge poteter og kombinere med smøret i samme forhold. Løfteffekten i begge tilfeller er garantert.

Forfriskende maske: greener + Aevit

Frisk persille bør hakkes i en slik grad at saften slippes ut. Bland denne friske vannkremet (2 ts) grundig med olje presset fra 2 kapsler Aevita.

Det er godt å gjøre en slik forfriskende og toning maske om sommeren om morgenen, når mørke sirkler, blåmerker eller puffiness blir funnet under øynene.

Og rødheten av slimhinnet i øynene etter et slikt middel vil forsvinne. Prøv denne masken sikkert - du vil ikke angre på resultatene.

Mask mot rynker: Aevit + havregryn

Kok havremel på melk og avkjøl til romtemperatur. Bland 2 teskjeer av det tilberedte produktet med olje fra 2-3 kapsler Aevita.

Havregryn - en tidsprøvd og anbefalt av alle kosmetologer betyr at du klarer å håndtere kråken i føttene i øynene.

Fuktighetsgivende maske: Aevit + krem

I prinsippet er noe meieriprodukter egnet for å lage denne masken, men tung krem ​​er bare den perfekte ingrediensen for den. 2-3 ts krem ​​blandet med innholdet i 2-3 kapsler og påfør huden på øynene.

Spesielt er dette verktøyet egnet for de som lider av økt øyelokhet, opp til peeling.

Krem i denne oppskriften kan smertefritt erstattes av hytteost, melk, yoghurt uten fargestoffer, men under en betingelse - alle disse produktene skal være så fete som mulig.

Mask mot mørke sirkler: Aevit + banan

Lag en puree av frisk, uberørt banan. Bland 2 ts bananpuré med innholdet i 2 kapsler Aevita.

Med vanlig bruk av denne mirakuløse masken, vil du slutte å observere ubehagelige mørke sirkler, blåmerker, poser og andre kosmetiske feil i øynene dine om morgenen.

Nå vet du hvordan du bruker apekatapapsler i hjemmet for å eliminere rynker, kråkefødder, ptosis og andre problemer. Dette effektive vitaminpreparatet vil perfekt takle ethvert problem på dette området av ansiktet ditt med riktig og regelmessig bruk.

Selv om det ser ut til at du allerede har prøvd alle midler, og alt er ubrukelig - ikke fortvil: Aevit er et ideelt middel for hudpleie rundt øynene. Se for deg selv.

Aevit for tørr og aldrende hud

Vitamin A for alderen hud vil forhindre for tidlig celledød og forynge epidermis i noen få. Masochki med vitamin A forbedrer hudfarge, fremmer hydrering og regenerering av huden, forbedrer blodstrømmen til ansiktets celler, lindrer tørrhet og flak, gjenoppretter elastisitet og elastisitet, fjerner rynker.

Mask med eggeplomme og honning

Gulvet er blandet med smeltet honning (5 gram) og olivenolje (5 gram). Deretter legger du til aevit (1 ampul) og påfør blandingen på ansiktet. Fjern masken på 15-20 minutter.

Leremaske

Gul ler (20 gram) oppløses i varm melk (20 milliliter). Tilsett eggeplommen og knuste mynteblader (2 stk.). Alle forsiktig omrørt. Masken er igjen i ansiktet i en kvart time.

Bivoks maske

Smør (40 gram) blandes med bivoks (5 gram) og plasseres på dampbad. Tilsett olivenolje (20 gram) til blandingen. Deretter fjernes tallerkenene fra varmen og forsynes (2 ampuller) og ristede jordbær (20 gram) settes i innholdet. Grundig omrørt blanding påføres ansiktet. Fjern masken etter en kvart time.

Honning og sitronsaftmaske

Sitronskall av to sitroner helles med kokende vann (250 milliliter). I en annen bolle, bland smør (100 gram), olivenolje (60 gram) og honning (5 gram). Deretter tilsettes sitronsaft (10 dråper), aevit (2 kapsler), majones (20 gram), kamferalkohol (20 gram) og sitronzest-infusjon til den tilberedte blandingen. Masken er justert i ansiktet for en kvart time.

Mask med salt og eggeplomme

I innholdet av 4 kapsler fyller aevita eggeplomme og lite salt. Masken påføres på ansiktet i lag: hvert etterfølgende lag påføres etter at den forrige tørker. Fjern masken etter 5-10 minutter etter at det siste laget er påført.

Hvis du regelmessig bruker vitaminmasker, vil de ha en fantastisk effekt. Spesielt de:

 • strammet hud og glatte rynker;
 • nivået på hudfarge
 • gjør huden jevn og fløyelsaktig.

På grunn av antioxidantvirkningen av vitamin A og E, vil masker hindre virkningen av frie radikaler, fjerne giftige stoffer fra cellene og forhindre aldring av huden.

Kontra

Den eneste kontraindikasjonen til bruk er individuell intoleranse.

Hvordan bruke Aevit til ansiktshud

Bare en lege kan avgjøre om det skal ta et innfall i eller ikke, fordi vitamindosen er ganske stor og bør tas så mye som kroppen trenger, ikke mer. Ikke glem et sekund at en overdose av selv de mest nyttige vitaminene kan føre til alvorlige helseproblemer.

Vel, hvis vi bruker ansikt for ansiktet eksternt, så er det i tillegg til mulige allergiske reaksjoner, at denne okkupasjonen er helt trygg.

Aevit anbefales for bruk når:

 • Huden er fet og problem, forekomsten av akne og spor av dem
 • Tørr, fading hud.

Dermatose, psoriasis

Aevit øker lokal immunitet av huden, slik at du kan kvitte deg med mange hudproblemer;
Seborrhea og hårtap. Dette er et hudproblem som også kan behandles ved å bruke anevit lokalt.

Det er flere måter å bruke en blanding av vitaminer A og E i olje på:

I ren form

En kapsel er gjennomboret med en nål, innholdet påføres ansiktet med lett masserende bevegelser, inntil oljen absorberes i huden. Dette gjøres best om natten, da huden absorberer næringsstoffer lettere, og det har også mer tid til det. Hvis du gjør dette hver kveld, så etter 10 dager ser du de første resultatene. Ifølge vurderinger lindrer aevit akne, rynker og hudvising.

Som tilsetning til nattkrem

Her kan du gjøre det på forskjellige måter. Det første alternativet er å legge til et par dråper vitaminolje til nattkremet, den andre er å påføre ansiktet på huden en halv time etter påføring av kremet. I alle fall er effekten omtrent den samme.

Aevit mot rynker - ansiktsmasker

Siden vitamin A og E i olje i tandem har en kraftig foryngende effekt på huden, er den primært brukt til å bekjempe for tidlig aldring og rynker.

Legg innholdet i en aevita kapsel til noen anti-aging masker, til masker for fading hud. Jeg legger denne oljen til kaffekroppen min (kaffe, sukker, smør, aevit) - huden etter at den er guddommelig.

Tro meg, denne vitaminoljen koster bare pennies, og effekten overgår alle forventninger.

Akne akne

Selvfølgelig antas det at vitamin A er gunstig for akne, men som jeg allerede har nevnt, øker vitamin E retinol og forhindrer det i å oksidere, så prøv alltid å bruke disse 2 vitaminene sammen.

For å bli kvitt akne, gjør lotioner med aevit. Innholdet i en enkelt kapsel er impregnert med en bomullspute og påført ansiktet. Den gode nyheten er at den ikke vil tette porene, men heller begrense dem.

Etter en uke med daglig bruk, vil du se betydelige resultater.

Kan aevit bli gul med konstant bruk?

Jeg bestemte meg for å svare på dette spørsmålet som det ofte blir spurt.

Svar: Selvfølgelig ikke! Du ser på bildene og ser de gule kapslene, men faktum er at det er vanlig vegetabilsk olje som er beriget med vitaminer, og den gule fargen er ikke i oljen, men i den enteriske membranen der den er inneholdt.

Måter å bruke Aevita til negler og hår

For spikervekst

Vanligvis pierser de bare kapslene og masserer kutiklene og neglen med innholdet. Vurderer gjennom vurderinger, fungerer dette verktøyet raskt og effektivt. Neglene blir elastiske etter den første applikasjonen, og hvis du bruker olje 3-4 ganger i uken før du går i seng, vil neglene ikke lenger eksfolieres, knuses, begynner å vokse raskere.

Fra seborrhea i hodebunnen og håravfall

I sin rene form er det vanskelig å bruke avkjenning på hodet, så det anbefales å legge det til hårmaskene:

Noen spiseskjeer oliven, ricinus eller burdock olje og innholdet av 2 kapsler av aevita. Påfør masken i første omgang på hodebunnen som vil forbli på håret. Det anbefales å vikle hodet i et håndkle og hold i minst 30 minutter. Lag en maske 1-2 ganger i uken i 1 måned.

Mask med eggeplomme

Yolks fra 2 egg, 2 kapsler aevita. Hold masken i 30 minutter, gjenta en gang i uken.

Det kan imidlertid brukes til ansiktshud, så vel som for hår, som et supplement til alle hjemmemekanismer og masker. Dette er den enkleste måten å få effektene sine uten noen spesiell innsats.

Ta vare på deg selv kjære lesere av Foto-elf magazine og vær vakker!

Vitaminer Aevit - instruksjoner for bruk, omtaler, analoger og former for frigivelse (kapsler) medikamenter for hud, hår, negler og generell kroppsstyrking hos voksne, barn og under graviditet. Sammensetning og opptaksregler

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Aevit. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Aevita i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av Aevita i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til å forbedre utseendet og helsen til huden, håret, neglene, samt den generelle styrken av kroppen hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Hvordan ta (drikke) vitaminer og hvilken effekt å forvente.

Aevit er et kombinasjonsmedikament hvis effekt bestemmes av egenskapene til dens fettløselige vitaminer A og E.

Retinol (vitamin A) er en nødvendig komponent for nettopp funksjon av retina: sammenkobling med opsin (rødt pigment av retina), danner det visuelle lilla rhodopsinet, som er nødvendig for visuell tilpasning i mørket. Vitamin A er nødvendig for beinvekst, normal reproduktiv funksjon, embryonal utvikling, for å regulere divisjon og differensiering av epitelet (øker reproduksjonen av epitelceller, forynrer cellepopulasjonen, hemmer keratiniseringsprosesser). Vitamin A er involvert som en kofaktor i ulike biokjemiske prosesser.

Funksjonen av alfa-tokoferol (vitamin E) forblir uklar til slutten. Som en antioksidant hemmer den utviklingen av friradikalreaksjoner, forhindrer dannelsen av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner, noe som er viktig for kroppens utvikling, den normale funksjonen til nervesystemet og muskelsystemet. Sammen med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer (en komponent i det mikrosomale elektrontransportsystemet), forhindrer hemolyse av røde blodlegemer. Det er en kofaktor for noen enzymsystemer. Gjenoppretter kapillær blodsirkulasjon, normaliserer kapillær- og vevpermeabilitet, øker væskens motstand mot hypoksi.

struktur

1 kapsel inneholder retinolpalmitat 100.000 IE og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; 25 stykker i en glassburk, eller 10 stykker i en blisterstrimmel.

1 hetteglass med 1 ml injeksjonsoppløsning inneholder retinolacetat 0,035 g og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; i en eske 10 stk.

vitnesbyrd

Hypovitaminosis og avitaminosis A og E (mangel på disse vitaminer i kroppen), og tilstanden for forhøyede kroppens behov for vitaminene A og E og / eller redusere deres inntak av: gastrektomi diaré, steatorrhea, cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjon syndrom, kronisk kolestase, cirrhose, biliær atresi, obstruktiv gulsott, cystisk fibrose i pankreas, tropisk sprue, infeksjonssykdommer (inkludert kronisk og "kald"), dag-blindhet, xeroftalmi, keratomalacia, og en ubalansert defekt Går mat (inkludert parenteral ernæring), hurtig vekttap, nikotinavhengighet, medikamentavhengighet, alkoholisme, langvarig spenningstilstand, motta kolestyramin, kolestipol, mineraloljer, neomycin, jern produkter, karakterisert ved å tildele en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer, hypertyroidisme, graviditet (inkludert flere graviditet), laktasjon.

Perifer nevropati, nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi.

Effektivitet er ikke bevist - aterosklerotiske endringer i blodårer, brudd på vevstrofi, utslettende endarteritt.

Skjema for utgivelse

Kapsler i flasker, bokser eller blister.

Løsningen for intramuskulær injeksjonsolje i 1 ml ampuller (injiserbar form av stoffet).

Instruksjoner for bruk og dosering

Inne, uavhengig av måltidet, daglig 1 kapsel per dag; intramuskulært - 1 ml per dag. Varigheten av behandlingen er 20-40 dager med intervaller på 3-6 måneder. Mulig å gjenta kurs.

Det er også en indikasjon på bruken av et vitaminpreparat som eksternt middel for smøring av spikerplater for å styrke og forhindre sprø negler.

Bivirkninger

 • allergiske reaksjoner (inkludert hudutslett);
 • epigastrisk smerte;
 • dyspeptiske lidelser (kvalme, oppkast, diaré);
 • forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt (med langvarig behandling med store doser);
 • med intramuskulær injeksjon, smerte, infiltrering, myk kalsifisering.

Kontra

 • overfølsomhet;
 • hypervitaminose A og E;
 • barns alder (opptil 14 år).

Bruk under graviditet og amming

Vær forsiktig utnevnt under graviditet (spesielt i 1 trimester), under amming.

Spesielle instruksjoner

For å unngå utvikling av hypervitaminose A og E, ikke overstige anbefalte doser.

Når du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til det høye innholdet av vitamin A i det (100 000 IE), og at det er et kurativt og ikke et profylaktisk stoff.

Drug interaksjon

Retinol svekker effekten av kalsiumtilskudd, øker risikoen for hyperkalsemi.

Kolestiramin, Kolestipol, mineraloljer, neomycin reduserer absorpsjonen av vitamin A og E (du må kanskje øke dosen).

Orale prevensiver øker plasmidretinolkonsentrasjonen.

Isotretinoin øker risikoen for retinolforgiftning.

Samtidig bruk av tetracyklin og retinol i høye doser (50 tusen enheter og høyere) øker risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon.

Tocopherol (vitamin E) forbedrer effekten av GCS, NSAIDs, antioksidanter, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av vitamin A, D, hjerteglykosider. Administrasjon av vitamin E med høy dose kan forårsake mangel på vitamin A i kroppen.

Tocopherol (vitamin E) øker effekten av antiepileptiske legemidler hos pasienter med epilepsi (som har forhøyet blod lipid peroksydasjonsprodukter).

Samtidig bruk av vitamin E i en dose på mer enn 400 enheter per dag med antikoagulantia (kumarin og indandionderivater) øker risikoen for hypoprothrombinemi og blødning.

Bruken av høyt dose jerntilskudd forbedrer oksidative prosesser i kroppen, noe som øker behovet for vitamin E.

Analoger av stoffet Aevit

Strukturelle analoger av det aktive stoffet Aevit-vitaminer har ikke.

Aevit for ansikt og hud

Produsenten Aevit har flere verktøy som vil bidra til å bevare strålingen og ungdommen. En integrert tilnærming gir en rask effekt, slik at du kan kombinere ulike preparative former. Men å bruke disse stoffene er bare for voksne. Først og fremst må du finne ut hva Aevit vitaminer er så gode for huden, hvordan de påvirker aldrings-foryngelsesprosessene. Men de må også brukes klokt slik at vitaminforgiftning ikke oppstår. Vi vil diskutere disse problemene i detalj og gi anbefalinger om hvordan du tar Aevit for helse og skjønnhet.

Verdien av vitaminer for ansiktet

Etter 30 år, og hos noen kvinner enda tidligere, mister huden sin elastisitet og utstråling, blir uklar, begynner å avta. Men den mest ubehagelige manifestasjonen av aldersrelaterte endringer er dannelsen av rynker. Til å begynne med er de umulig, arrangert rundt et lite maske rundt øynene, så vises mer merkbare forandringer, de såkalte kråkens føtter. Og det gikk, gikk: Falser på pannen, rynker fra nesens vinger, på nakken. Leppene blir bleknet, tørt og sprukket. Så gradvis blir skjønnheten en middelaldrende kvinne. Mange tror at ingenting kan gjøres om det.

Selvfølgelig er det umulig å slutte å aldre helt, men det er ganske mulig å bremse det ned. Du kan til og med glatte ut små rynker og redusere antallet, uten å ty til kirurgi! For å gjøre dette må du bruke dekorative kosmetikk mindre, lede en sunn livsstil, besøke oftere oftere og spise et balansert kosthold.

Mange av disse tipsene virker overveldende, spesielt for innbyggere i megacities. De tenker selv på en diett en gang, for ikke å nevne sport og naturturer! Men vitaminbalansen i kroppen har direkte påvirkning på tilstanden til hud, hår og marigolds. Hva å gjøre i denne situasjonen?

Spesielt for slike tilfeller har flere midler til Aevit-linjen blitt utviklet, alle inneholder vitamin A og E som er nødvendig for skjønnhet. Multivitamin har en flerdireksjonell effekt. Det styrker immunforsvaret, og bekjemper vitaminmangel, støtter visuell funksjon. Men vi vil snakke i detalj om effekten av denne stofflinjen på helsen til huden vår.

Vitamin A

Retinol har lenge vært brukt i kompleks terapi ved behandling av hudsykdommer. Denne forbindelsen er fettløselig, så kvinner som er dieters med lav prosentandel av fett i deres daglige diett, er spesielt mangelfull i den. Hovedvirkningen av retinol på huden er som følger:

 • støtter metabolske prosesser i de dypere lagene av epidermis;
 • stimulerer celledeling og vevsfornyelse;
 • opprettholder vannbalanse, som påvirker elastisitet;
 • forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenering av hudvev;
 • Beskytter epidermis mot negative miljøpåvirkninger (ultrafiolett, toksiner, etc.).

Som et resultat av vitamin A-mangel, blodsirkulasjon i hudlagene forverres, er næringsstoffer fordelt ujevnt. På grunn av dette vises fine rynker, ansiktet begynner å skrelle, tar et bløt utseende. Vitaminer Aevit bidrar til å unngå mangelfulle tilstander og opprettholde attraktivitet så lenge som mulig.

Vitamin E

Alpha-tokoferol er en annen fettløselaktig substans som bidrar til å opprettholde ansiktets skjønnhet og velpleie. Funksjonene er som følger:

 • bekjemper hud hyperpigmentering (fregner, alder flekker);
 • fukter huden lag;
 • regulerer metabolske prosesser i dermis;
 • stimulerer celleregenerering.

Når E-mangel ofte danner brune pigmentpletter, blir huden tørr, dype rynker vises. Aevit forberedelser redusere alle disse prosessene.

Kompleks handling Aevita

Vitaminpreparater inneholder retinol og alfa-tokoferol som de viktigste aktive ingrediensene. Disse forbindelsene er nødvendige for å opprettholde elastisiteten og ungdommen i epidermisene, de forbedrer effekten av hverandre. Derfor brukes Aevit i kosmetikk ikke for det første året.

Multivitaminutvalget inneholder kapsler for inntak, injeksjonsoppløsning, samt geler, oljer og kremer til ekstern bruk. Noen ganger for å oppnå den beste effekten ved hjelp av en kombinasjon av preparative former. For eksempel brukes Aevit i ampuller til å opprettholde kroppens generelle helse og bekjempe avitaminose, og med det brukes kremer eller oljer. Men du kan ikke ta kapsler og intramuskulære injeksjoner samtidig - denne tilnærmingen er fulle av overdose.

Vitaminer Aevit hjelper til med å oppnå følgende resultater:

 1. Fukt huden i ansiktet fra innsiden og ut, for å opprettholde elastisiteten.
 2. Smale forstørrede porer.
 3. Bli kvitt hudproblemer - akne, hudormer, sprekker i leppene.
 4. Forhindre utseendet av hyperpigmentering.
 5. Fjern "stjernene" fra fartøyene fra ansiktet.
 6. Litt forynge huden og stopp utviklingen av rynker.

For sikker og effektiv bruk må du vite hvordan du drikker Aevit, hvordan du bruker eksterne agenter og hvilken av dem du skal velge.

Gjennomgang av hudpreparater

Alle legemidler i den vurderte linjen kan deles inn i ekstern og intern. Preparater beregnet for inntak, påvirker hele kroppen som en helhet. Disse inkluderer:

 • Aevit i ampuller: det injiseres intramuskulært;
 • kapsler for inntak: de tas oralt.

Sammen er disse stoffene ikke brukt, men deres handling kan suppleres ved hjelp av eksterne midler:

 • Aevit krem: hjelper til med å redusere rynker, redusere pigment, fuktighet og næring;
 • gelevenn for lepper: fuktighet, har helbredende egenskaper, forhindrer sprekker;
 • Oljelap til lepper i form av en rullepenn: Dypt nærer, myker leppene, gir dem et godt preparert utseende.

Interessant kan Aevit eksternt brukes ikke bare som kremer og geler. Vanlige kapsler er egnet for dette formålet. Med deres hjelp kan du forberede en rekke masker. Snakk om hvordan du bruker multivitaminer for skjønnhet under.

Bruk av vitaminkompleks

Ikke alle vet hvordan du drikker Aevit for å redde ungdom. Feil bruk av stoffet kan skade og forårsake uønskede konsekvenser, som begynner med hudskalering, og slutter med alvorlige muskelkramper og problemer med kardiovaskulærsystemet. Denne situasjonen observeres ved overdosering. For ikke å skade kroppen din, må du følge bruksanvisningen for hudmedisiner. Videre er dosering og varighet av mottakets kurs forskjellig fra forskjellige måter. La oss dvele på multivitaminene som brukes eksternt.

Multivitaminkrem, som inneholder mange naturlige ingredienser, fortjente gode anmeldelser av kvinner som brukte den. Den er beregnet på modne damer, da den har en kraftig stramning og lysforyngende effekt. Krem med multivitaminer produsert i rør og flasker med dispenser, prisen varierer fra 70 til 350 rubler. henholdsvis.

Ved første øyekast kan verktøyet virke veldig fett, men det absorberes godt og danner næringsmiddellagene. Cream Aevit på ansiktet påføres langs massasjelinjene og venstre til helt absorbert, uten å gni. I dette tilfellet kan stoffet bare brukes på ren og tørr hud 1 gang om dagen, helst ved sengetid. Kursets varighet - ikke mer enn 8 uker.

Det er også Aevit krem ​​for huden rundt øynene. Den inneholder blåbær ekstrakt, bidrar til å redusere "kråke føtter", reduserer hevelse og mørke sirkler under øynene. Et 20 ml rør koster ca 300 rubler. Dette verktøyet kan brukes med ansiktskrem før sengetid.

Gel Aevitum leppe innbefatter en flerhet av naturlige bestanddeler, tilsetning av retinol og tokoferol inneholder pantotensyre, som fremmer hurtig helbredelse av sprekker og fjernelse av sensitiv hud betennelse lepper. Det påføler på en pålitelig måte svampen, returnerer dem til den naturlige lyse fargen, gjør dem myke. Det er spesielt viktig at det ikke virker klistret.

La ut en gel for å myke leppene i små rør med en smal nese, noe som gjør at du kan bruke stoffet økonomisk (som for øvrig er hvit). En 20 ml rør koster ca 200 rubler. Du kan søke to ganger om dagen.

Oljen

For spesielt følsomme lepper er det bedre å kjøpe en myk olje. Det eliminerer sprekker i hjørnene i munnen, myker leppens hud. Oljevirksomhet for lepper har en hyggelig, men ikke-påtrengende fruktig aroma grunnet de naturlige komponentene i sammensetningen. Den er lett påført ved hjelp av ballen som er innbygget i flasken, og absorberes raskt, til tross for den oljete strukturen. Kostnaden for en 20 ml flaske er 160 rubler.

Kvinner noterer brukervennligheten og den hurtige effekten av å bruke denne vitaminreparatet. Du kan smøre dem med svamper 3 ganger om dagen.

kapsler

Vitaminer i kapsler kan tas oralt, 1 del per dag. Men noen bruker dem som et eksternt middel, bare klemmer på ansiktet eller gjør salver og forskjellige masker. Gelatinedråper kan kjøpes i blister eller glassperler. Kostnaden avhenger av antall kapsler i pakken. For eksempel koster en blister til 10 drager fra 25 rubler.

Forsterkede masker gjør det selv

Så, la oss snakke mer om bruk av Aevit kapsler for ansiktets hud. Av disse er det veldig lett å tilberede vitamin salve eller masochka, ved hjelp av sunne produkter og kosmetikk. Men du kan bare bruke innholdet i kapselen til huden. For dette trenger du:

 • vask hendene og ansiktet godt;
 • pierce det gelatinøse skallet med en nål;
 • klem ut stoffet i fingertuppene;
 • Påfør stoffet på huden med lette massasjebevegelser, ikke gnid sterkt.

Denne prosedyren gjøres best om kvelden.

Det finnes andre alternativer for bruk av kapsler. Mange kvinner liker å lage en nyttig salve, og legger til vitaminer til deres favoritt nattkrem. Kosmetologer anbefaler ikke å hente stoffet for fremtiden, det er bedre å forberede fersk hver dag. Her er enkle instruksjoner for bruk for ansikts kapsler og enhver kosmetisk krem:

 1. Først må du skylle ansikt og hender.
 2. På baksiden av hånden må du klemme ut eller legge ut mengden nattkrem du vanligvis bruker.
 3. Pierce vitaminkapselet med en nål.
 4. Klem noen dråper av stoffet direkte inn i en del av kremet.
 5. Bland krem ​​og befolket olje med en kamp, ​​en liten spatel eller en finger.
 6. Påfør ansiktet gjennom massasjelinjene.
 7. Hvis du ikke absorberer salve til slutten, kan overskuddet bløtes med serviett.

Hvis du ikke liker å bruke kremer eller forlate dem om natten, anbefaler vi deg å ta hensyn til naturlige masker som brukes i en kort stund. De er ganske varierte, lette å forberede, og huden etter dem er jevn og myk.

Potetmaske

Renser porene, fukter, myker huden, bidrar til å bli kvitt hevelse. For å forberede det, følg instruksjonene nedenfor:

 • Pensel på mellomstort potet.
 • koker rett i uniform til klar;
 • varm potet, uten rengjøring, mos godt med en gaffel;
 • legg til innholdet av tre dragee Aevit;
 • mix;
 • mens Masochka er varmt (men ikke varmt), bruk det på ansiktet ditt;
 • Skyll med varmt vann etter 20 minutter.

Denne masken er god fordi etter at den ikke trenger å bruke en krem, forblir huden fuktig.

Yolk maske

Dette er et folkemiddel for dyp ernæring av huden, den er egnet for kvinner med kombinasjon og fet hud, men ikke med tørr hud! Matlaging er enkel:

 1. I kyllingegg skille eggeplommen.
 2. Til eggeplommen legges 5 ml vegetabilsk olje (noen).
 3. Det legger også til en teskje flytende honning.
 4. Klem innholdet av 1 drage Aevit i blandingen.
 5. Rør.
 6. Påfør huden i 15 minutter, skyll deretter med vann.

Til tross for de mange fettholdige komponentene, kan en slik blanding tørke ut huden litt på grunn av eggeplommen som er en del av den. Derfor, på slutten av prosedyren, kan du bruke kosmetisk krem.

Bleking blanding

Vitaminskrubbe med tilsetning av sitronsaft tilnærmer ikke bare huden, men bidrar også til å redusere lysstyrken til fregner og alder flekker (med sporadisk bruk). Den eksfolierende funksjonen utføres av sitronskall. Og her er scrub oppskrift:

 • pensel citronen, ta av det
 • plasser skallet i en kopp og zashparte kokende vann (30 ml);
 • gå i en halv time;
 • Legg deretter til zest 1 eggeplomme, noen dråper vegetabilsk olje, samme mengde kamfer, en teskje flytende honning og sitronsaft;
 • Ta nå et par kapsler av multivitaminer og klem inn i et krus;
 • bland, det burde gjøre elendighet;
 • Påfør huden på 20 minutter;
 • Etter denne tiden masserer du ansiktet og vasker bort skrubbingen.

På samme måte som i det forrige tilfellet kan du bruke en fuktighetskrem.

Leremaske

Utmerket fuktighet og bidrar til å bekjempe puffiness. For fremstilling av vitamin betyr at du kan bruke kosmetisk leire, solgt i apotek eller sapropel. Noen varm melk bør legges til leire for å gjøre det mykt (men ikke til tilstanden til flytende grøt). Det bør også legge eggeplommen fra 1 egg og innholdet i 1 kapsel multivitaminer. Blandingen kan påføres i 25 minutter.

Det finnes andre masker som damene bruker til å fukte ansiktet og forynge, men en ting forener dem: de inneholder alle vitaminer Aevit. Vi har listet de mest effektive og rimelige masker som raskt er laget av produkter som er på kjøkkenet eller i kosmetisk skap.

Dermed hjelper Aevits vitaminer til å opprettholde et sunt ansikt, fjerne ødem fra øyelokkene, kråkenes føtter og andre rynker. Komplekset vil bidra til å takle akne, peeling, alder pigment flekker og andre hudfeil forårsaket avitaminose A og E.

Flere Artikler Om Typer Acne