For en god hudfarge og perfekt jevn hud bruker beauticians et verktøy for å rengjøre ansiktet og porene. Moderne kvinner i det akselererte tempoet i livet vil alltid være velpleidede, men ofte for å besøke skjønnhetssalonger har det ganske enkelt ikke tid.

Ansiktsrensingsprosedyrer kan utføres hjemme. Det finnes ulike mekaniske enheter for å rense ansiktet hjemme, de er ikke vanskelige å bruke, du trenger litt øvelse og tålmodighet.

Den mest forsiktige prosedyren anbefalt av kosmetologer er skrubbe. Det første du må gjøre er å rengjøre huden fra sminke og overflate urenheter. Damp deretter ansiktet ditt med dampbad, du kan bruke helbredende urter, for eksempel kamille. Påfør skrubbe til dampet ansikt og rens huden med massasjebevegelser. Skrub grundig.

Typer av ansiktsrensing er forskjellige - manuell, mekanisk, ultralyd, vakuum, men den mest akseptable - kombinasjonen av manuell og mekanisk rengjøring hjemme. Det er også spesialverktøy for mekanisk rensing av sebaceous kanaler:

Akne og akne er potensielle kilder til infeksjon. De må fjernes hele tiden, ellers vil prosessen begynne å spre seg over hele huden, og det kan bli betent enda mer. Etter rensing blir huden fornyet, akne og akne vil forsvinne. Ingen sminke kan helt gjemme problemområdene.

Naturligvis kan prosedyren ikke utføres hver dag, og det er strengt forbudt å utføre det med skitne hender.

Vidal loop

Sløyfen er et rengjøringsverktøy som renser porene i forskjellige urenheter godt. Vidal loop er mer egnet for å fremstille tette ål. Hvis forurensningen er mindre, vil sannsynligvis ikke sløyfen ta dem.

Hvordan bruker du det? Det er nødvendig å rengjøre overflaten av overflate urenheter med sminkefjerner, for å dampe overflaten av huden for å utvide porene, slik at det er lettere å rengjøre problemområdene. Plasser instrumentet i midten av ålen, trykk det med en løkke for å rengjøre porene. Den eksakte trykkraften og hellingsvinkelen å velge individuelt, for ikke å skade huden, men mest effektivt rengjør forurensningen. For å unngå infeksjon må instrumentet, hendene og ansiktet desinfiseres. Etter prosedyren, tørk ansiktet med en lotion for å begrense porene.

Uno skje

Skje Uno - kosmetisk verktøy for dyp rensing av ansiktet. Enheten er tosidig, i den ene enden er det en skje med et hull, på den andre - en sil. Skjeen brukes til rensing av enkelt dyp akne, en sil - for svarte flekker og komedoner. Under bruk er det så enkelt som Vidal-sløyfen. Mer praksis, og rensing tar ikke mye tid.

Vidal nål

Vidal nål brukes til å rengjøre ansiktet av hvit akne. Du kan søke etter å rense huden fra sminke og porer. Bruk nålen er bare i ekstrem nødvendighet, bare dyp hvit akne blir behandlet. Før og under prosedyren er det nødvendig å desinfisere instrumentet for å ikke legge til nye betennelser i eksisterende problemer.

Spesial børste

Pensel for mekanisk rensing av huden er egnet for daglig bruk. Det er nødvendig å velge en børste med de mest delikate hårene. Det er nødvendig å bruke sammen med midler for vasking, for å gni huden med massasjebevegelsene. Penselen brukes mer for å hindre tilstopping av porene, det renser huden fra døde celler. Men med konstant bruk, reduseres antallet komedoner og ål.

Mekanisk rengjøring anbefales en gang i måneden, bør du ikke besøke solseng i flere dager etter prosedyren.

Hvilken enhet skal du velge? Vidals nål og nål er praktisk talt slektninger, du kan til og med søke etter dem i et sett med et avtagbart tips. Penselen er egnet for å forhindre tilstoppede porer og rense ansiktet på døde hudpartikler. Skje egnet til dyp akne.

 • høy kvalitet desinfeksjon av instrumenter;
 • desinfeksjon av hender og ansikt;
 • Ikke prøv å fjerne huden av smittsomme sykdommer som furunkulose, herpes, karbunkulose og andre på egen hånd.

Du kan rydde ansiktet på små utslett uten å vende seg til kosmetologer. Men sykdommer av smittsom natur må behandles. Bare en spesialist kan bestemme dem. Overholdelse av forebyggende tiltak er et løfte om vellykket ansiktsrengjøring og godt utseende.

Mekanisk ansiktsrensing bør gjøres så lite som mulig, fordi det er en veldig aggressiv prosedyre. Så lenge personen ikke normaliserer arbeidet i hudkjertlene, vil det bli nødvendig med rengjøring, ellers blir ansiktet dekket av svarte prikker.

Hvis huden ikke er veldig problematisk, så er anbefalinger fra kosmetologer like, og rengjøring bør gjøres ikke mer enn 2 ganger i året. Etter mekanisk rensing, kan rødhet forbli på ansiktet i 1-2 dager, alt avhenger av hudtype. Etter prosedyren kan du ikke vaske og rengjøre ansiktet i ca 12 timer.

Hvem bedre å slutte å rengjøre? Før du begynner å rense ansiktet selv, må du se en hudlege for å identifisere problemområder. Legen kan fortelle i detalj hvilke utslett som er tilstede i ansiktet. I utgangspunktet er prosedyren ikke gjort for de som har psoriasis, eksem, mange moles eller alder flekker.

Du kan ikke gjøre rengjøringen under forverring av kroniske sykdommer, i nærvær av godartede eller ondartede svulster, når de er smittet med influensa. Meget nøye, du må behandle ulike prosedyrer for kvinner i situasjonen, det er bedre å diskutere alle prosedyrer med leger for ikke å skade barnet.

Ansiktsrensende verktøy - vil staven og sløyfen rense porene dine?

For å oppnå en jevn, jevn hud uten akne, kan du bruke verktøy for å rense ansiktet ditt. De får lov til unge, kvinner i alderen, menn og nesten ingen kontraindikasjoner. Selv om kjøperen er viktig å forstå: hvordan de populære enhetene er arrangert, for hvilket formål de er ment, hvordan de skal brukes. La oss fortelle finesser av operasjon og forklare omsorgsregler.

Populære apparater

Kits for rensing huden ivrig kjøpt opp av kvinner i ulike aldre. Verktøy for mekanisk rengjøring er enkle å kjøpe i avdelinger med helseprodukter. Bestill online. Det er mange varianter. De er glatte pinner laget av medisinsk stål. I enden er det løkker, nåler og andre "dyser", som gjør det mulig å helbrede epitelet.

Det er et relativt nytt utvalg. Det ser ut som en børste, men det er bare glatte pinner, ergonomiske, behagelige å ta på. De er renset av ioner og er etterspurt av damer som elsker eksperimenter og nyheter.

Klassiske kombinasjoner er svært forskjellige. Men de har ett mål: Å frigjøre porene fra smuss, klemme ut små og store kviser, for å hjelpe "skrape av" de døde hudceller i epitelet. Det er viktig å velge en enhet etter behovene til dermis. Ideelt sett må du konsultere en skjønnhetspleie.

Vidal loop

Vidal rengjøringssløyfen anbefales å bruke ikke bare hjemme, men også skjønnhetssalonger. Verktøyet er kjent for sin evne til raskt å bli kvitt komedier på nesen, og teknikken er mye tryggere og mer delikat enn den vanlige manuelle mekaniske "rengjøring" av epitelet.

Loopen på Uno ser ut som en tryllestav, toppet med et lite øye. Det er nok å dampe ansiktet, ta løkken til komedonen, trykk litt. En pimple vil umiddelbart forlate "okkupert flekk".

Kostnaden for Vidal-løkker er 360 p og velg en bedre kvalitet og velkjent merkevare som Singer - materialet må være av meget høy kvalitet, ellers vil enheten ikke vare lenge.

Fordelene er:

 • evnen til å fjerne store, bukkende, smertefulle akne
 • evnen til å presse purulent innhold fra kviser
 • evnen til å åpne selv dyptliggende komedoner.

Etter bruk blir spor sjelden igjen - flekker, irritasjoner. Resultatet blir bedre hvis du bruker en løkke sammen med en Vidal-nål. En dobbel enhet fungerer bedre, slik at du kan lage velholdte forurensede områder, hvor det i lang tid var mange svarte prikker.

Vidal nål

Blant alle kosmetiske instrumenter er Vidal-nålen et spesielt tilfelle. Utsikten fra staven er ganske fantastisk. Men faktisk er denne enheten effektiv, og den virker ganske delikat. Nålen er skarp nok til å pierce en pimple, men det skader ikke huden.

En viktig regel: før du bruker det er det viktig å dampe ansiktet. Helst over helbredende urter. Da åpner porene, og smussene kommer ut raskere, porene blir rengjort.

Fordeler med Vidal nål:

 • evnen til å påvirke observasjon;
 • sjansen til å fjerne store, smertefulle akne med purulente "hoder";
 • evnen til å "få" dyp akne.

Ansiktspleie med en nål er mindre traumatisk enn vanlige spill. Men du kan ikke presse ansiktet for mye. Det gjør vondt og er full av grimme spor av post-akne - blå flekker, flekker og potholes. Generelt, folk med tynn, sensitiv hud, det er bedre å ikke bruke nålen selv. Og for å få hjelp, kontakt en profesjonell skjønnhetspleie.

Uno skje

Forurenset porer vil være mindre etter å ha brukt en skje Uno. Dette er en pinne med en sil på den ene siden og en skje med ett hull i midten av den andre. Påfør verktøyene som anbefales for de som lider av den totale "invasjonen" av akne. Det skjer at akne overvinner hele områdene - helles i små grupper på pannen, kinnene eller haken.

Fordelene med å bruke en skje:

 • i absolutt hygiene av metoden;
 • evnen til å fjerne akne i nærheten av nesen på egen hånd - noe som er svært vanskelig å nå
 • i evnen til å rense huden dyp nok;
 • Uno skje kan brukes til å fjerne komedoner.

Med riktig bruk av en skje, fører Uno aldri til komplikasjoner - flekker, flekker, pigmentering forblir ikke etter rengjøring. Men vær sikker på å dampe ut huden på forhånd: ellers er risikoen for å skade det delikate epitelet i ansiktet høyt. Det er verdt å merke seg at prisen på en skje Uno varierer fra 150-300 rubler.

Pensler for rengjøring: typer

Praktisk, allsidig sett for rengjøring av ansiktet, bestående av en børste med forskjellige dyser. Den kan brukes hjemme, og utføre prosedyren en eller to ganger i uken. Pensler renser ansiktet veldig forsiktig, de slipper litt huden, masserer det, oppnår flere resultater samtidig.

Hva kan oppnås med en pensel:

 • dyp rensing;
 • Enkel justering av dermis;
 • Forbedrer epithelets farge: På grunn av massasje øker blodsirkulasjonen og kinnene blir rosa;
 • peeling effect: siden penslene renser huden på døde celler, blir et yngre, nytt lag av dermis utgitt;
 • effekt suspenders: villi vibrere. Og dette påvirker epitelet positivt. Fleksibilitet og elastisitet øker, noe som fører til utjevning av rynker og generelt ser personen ut yngre.

Regelmessig bruk er en utmerket forebygging av utseendet av akne, utslett av komedoner. Porene smale, en liten indre glød tilbake. Pensler anbefales for alle som lider av tørrhet, peeling. Det er en ekstra pluss: børster multipliserer effekten av kremer, geler, fordi de absorberes dypere og arbeider på de dypere lagene av dermis.

Interessant! Det er alltid viktig å velge riktig pensel: villi skal være myk, mild, slik at huden ikke blir skadet i ferd med å manipulere. Prosedyren tolereres godt og gir ekte glede.

Moderne produsenter tilbyr dusinvis av muligheter for børster med forskjellige dyser, villi. Det er mekaniske børster, det er elektriske med flere hastigheter. "Avanserte" modeller er utstyrt med timere: Smart gadgets kontrollerer selvstendig prosedyre tiden, noe som reduserer risikoen for å skade huden.

Hvem kan ikke rense huden

I noen tilfeller er det ikke tillatt å bruke spisepinner og børster. Kosmetologer har ikke lov til å bruke hjemme dersom det er problemer med helse, under graviditet, fôring av barnet.

Årsakene til forbudet kan være:

 • smittsomme sykdommer i forverringsstadiet (inkludert forkjølelse);
 • seboré, dermatitt - de behandles bare under tilsyn av en hudlege;
 • åpne sår på overflaten av epitelet;
 • sykdommer i det kardiovaskulære systemet;
 • neoplasmer av uforklarlig natur;
 • herpes;
 • bihulebetennelse;
 • patologi i luftveiene.

Under graviditet og amming er det verdt å rense huden delikat. Enhver metode for rensing av dermis er kun tillatt med godkjenning av en fødselslege-gynekolog. Også, anbefaler leger ikke rengjøring om sommeren, når solens stråler er aggressive. Rengjøring kan forstyrre produksjonen av melanin, forårsaker pigmentflekker på ansiktet.

Valgregler: Hva anbefaler kosmetologer

For å velge det beste verktøyet for å rengjøre ansiktet, er det bedre å besøke en skjønnhetspleie. Han vil gi råd til trygge "skrivemaskiner", foreslå regler for bruk, ta hensyn til epithelets struktur.

De generelle valgene er:

 • kjøp produkter fra pålitelige produsenter
 • de skal være hyggelige, ergonomiske og ikke glide i hånden;
 • Gi preferanse til universelle sett: dette er en tryllestav, som flere vedlegg er festet på en gang; flere pinner i en pakke.
 • Før du kjøper en børste, må du være oppmerksom på om penselen snurrer. Det må løst, ellers øker risikoen for å strekke huden.

Det beste materialet er rustfritt stål, medisinske legeringer, og ideelt sølv. Metallet selv har lette desinfeksjonsegenskaper.

Regler for anvendelse

Rengjøring av ansiktet med verktøy hjemme bør aldri gjøres under kjøring. Denne manipuleringen krever forberedelse, en forsiktig og bevisst tilnærming.

Rensningsstadiene er som følger:

 1. Skal forberede ansiktet. Det er bedre å rengjøre huden fra sminke med tonic, ansiktsrenser.
 2. Deretter må du dampe ansiktet over vannbadet, "kamille".
 3. Kamille, nettle kan legges til varmt vann: helbredende estere har en gunstig effekt på huden.
 4. Før du begynner å bruke verktøyene for å rengjøre ansiktet, er det viktig å behandle dem med medisinsk alkohol eller koker dem.
 5. Behandle huden ved å følge bruksanvisningen. Hver produsent har dem: Les dem nøye.

Ikke glem det: Det er viktig å bruke personlige rengjøringssett for rengjøring av hjemmet. Å sende dem til venner og kjærester er forbudt. Dette er en rent individuell gjenstand, av grunnhensyn av personlig hygiene bør det brukes en person.

Oppsummering

Fra akne og hudormer er det praktisk å bruke pinner til å rengjøre ansiktet med øyenlokk, et tips i form av en sil og skjeer - du kan velge deg selv, idet du tar hensyn til egenskapene i hudstrukturen. Men alle apparater for hudrensing kan være helt ubrukelige, om bare å klemme dem ut, og ikke å behandle kroppen fra innsiden. Lytt til kosmetologers råd, start en omfattende behandling. Og resultatene vil tilfredsstille deg.

Regler for bruk av sløyfen for ansiktsrengjøring

Sløyfen brukes til å rengjøre ansiktet. Eliminerer svarte flekker og kviser. Rengjøring av porene med en sløyfe betraktes som en tryggere måte enn manuell rengjøring hjemme.

På grunn av at risikoen for alvorlig skade på dekselet minimeres. Skader er bare mulig hvis verktøyet ikke er brukt riktig.

Hva er et verktøy?

Sløyfen er en metallstang.

Tipset er laget i form av en liten sløyfe.

Det er imidlertid ofte gjort i form av en sirkel.

Kosmetiske verktøy skal være laget av medisinsk stål.

En slik sammensetning er helt trygg.

På hvordan du bruker en skje Uno hjemme, kan du lære av vår artikkel.

Hva er det brukt til?

Sløyfen brukes til dyp rensing av huden. Når presset, kommer innholdet av porene ut.

En like viktig fordel er fravær av flekker og merker etter rengjøring.

Med de riktige handlingene vises ikke post-akne.

Kan brukes ikke bare i ansiktet, men også på kroppen.

Hvis du er bekymret for utslett på brystet, skuldre, tilbake.

Men i dette tilfellet kan det være vanskelig å rense deg selv.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Hvordan velge?

Verktøyet må være laget av kvalitetsmateriale. Sløyfen laget av medisinsk stål er helt trygt å bruke.

Derfor, før du kjøper det, er det nødvendig å spesifisere sammensetningen av Vidal-løkken. Det er også viktig å vurdere at ikke bare sløyfen skal være laget av medisinsk stål, men også håndtaket.

Sløyfen må være tett festet til stangen. Hvis det stenger, kan søknaden bli umulig eller ubehagelig.

Kan jeg bruke hjemme?

Vidal loop brukes til å rengjøre huden hjemme.

Det er lett å bruke, så det er ingen problemer med selvbruk.

Det er bare viktig å følge hygiene og teknologi i prosedyren. I dette tilfellet er risikoen for skader på huden og spredning av infeksjon minimert.

Hvordan bruker du?

Vidal loop fjerner bulging ål.

Trinn for trinn instruksjoner for bruk:

 1. Rengjør huden helt.
 2. Klargjør urteavkok. Hell kokende vann over kamilleblomster, calendula, salvie, coltsfoot, nettle, celandine. Andre medisinske urter som er hjemme vil gjøre så godt.
 3. Bøy over dampen og ta dekselet med et tykt håndkle. Dampskinn i 10-20 minutter.
 4. Tørk av ansiktet.
 5. Desinfiser sløyfen. Passer til vanlig alkohol.
 6. Plasser løkken slik at kvise eller sorte prikk er nøyaktig i midten.

 • Trykk forsiktig ned.
 • Hvis det ikke var mulig å trekke innholdet helt fra første gang, gjenta prosedyren.
 • Behandl den ekstruderte kvise med et desinfiseringsmiddel.
 • Desinfiseringsverktøy.
 • Fortsett prosedyren.
 • Hudpleie etter prosedyren

  Etter at prosedyren anbefales å lage en komprimering. Lag en bandasjemaske. Lag et kutt i øynene, leppene, nesen. Fukt med alkohol eller vodka. Klorhexidin kan også brukes. Legg en maske på ansiktet og la det stå i 15-20 minutter.

  En slik komprimering har antiinflammatorisk og desinfiserende effekt. I tillegg har den en tørkeeffekt og bidrar til å fjerne rødhet.

  Det anbefales imidlertid ikke å bruke på svært følsom, tørr hud og i nærvær av peeling.

  Som et alternativ kan du bruke avkjøling av calendula eller kamille.

  Herbal remedies har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt, derfor de fremmer rask healing.

  Men du må velge de plantene som ikke er allergiske.

  Kontraindikasjoner og forholdsregler

  Det er også andre kontraindikasjoner:

  • allergisk dermatitt i perioden med eksacerbasjon;
  • hudinfeksjoner;
  • psoriasis;
  • eksem;
  • brannsår;
  • rosacea;
  • alvorlig tørrhet og peeling.
  til innhold ↑

  Hvor ofte kan jeg ty til rengjøring?

  Vidal loop kan brukes ikke mer enn en gang hver 2-3 dager.

  Daglig bruk kan føre til betennelse.

  Huden vil ikke ha tid til å gjenopprette, reduserte beskyttelsesfunksjoner. Derfor må vi ikke bryte restriksjonene for å unngå ubehagelige konsekvenser.

  Vidal loop bidrar til å forbedre utseendet på problemhuden. Verktøyet fjerner forsiktig kviser, så du trenger ikke å fjerne flekker etter rengjøring.

  Det er også en av de mest effektive metoder for å håndtere svarte prikker.

  Du kan finne ut hvordan Vidal-sløyfen brukes til å fjerne svarte prikker fra videoen:

  Ansiktsrengjøringsløkke: Hvordan bruke verktøyet hjemme

  Profesjonelt ansiktsrengjøring krever at skjønnhetspleieren bruker ulike verktøy. Tilpasninger forenkler prosessen, gjør prosedyren trygg. Noen verktøy vil vise seg å søke om vanlig rengjøring av hjemmet. Disse inkluderer: skrape, ansiktsløkke med Vidal-nål.

  Design funksjoner

  Strukturelt er Vidal-sløyfen enkel enkel. Verktøyet er en kompakt metallsløyfe på stangen, utragende håndtakholder. Noen ganger er enheten laget for å ligne en flat skje med hull innvendig. Vidal loop er laget av metall. Det er best å velge alternativer fra medisinsk stål. Spesiell legering sikrer sikker bruk av verktøyet.

  Indikasjoner for bruk

  Vidal loop er designet for mekaniske hudrensingsprosedyrer. Enheten er presset i området porene eller aktiv betennelse. Dette bidrar til fjerning av defekt innhold ut. Denne behandlingen lar deg dype porer, fjerne svarte flekker, fjerne hudormer, komedoner, akne. Sløyfen brukes til å eliminere slike feil på ansiktet, kroppen.

  Advarsel! Overholdelse av reglene i verktøyet gjør at du kan eliminere problemet med post-akne etter rengjøring. Det er viktig å bevare estetikken i utseendet, fremskynde helbredelse.

  Hjemmebruk

  Vidal loop er enkel å bruke, som lar deg bruke verktøyet selv hjemme. Før du arbeider med enheten, er det viktig å studere manipulasjonsreglene. Når du utfører prosedyren, er det viktig å følge hygienekravene Streng overholdelse av teknologien minimerer risikoen for negative konsekvenser: hudskader, vevsinfeksjon, utvikling etter akne.

  Forberedelse for prosedyren

  Vidal loop er viktig for å holde ren. Før og etter bruk må instrumentet desinfiseres. Behandlingsanordninger kan utføres med standard alkohol.

  Det anbefales å tørke huden med et antiseptisk stoff før påføring av sløyfen. Alkohol, kjemisk baserte lotioner kan brukes til fett. For tørr, sensitiv hud, er det bedre å bruke klorhexidinoppløsning som et antiseptisk middel.

  Før rengjøringsprosedyren ved hjelp av kosmetiske sløyfer, rengjøres den behandlede overflaten av kosmetikk og andre forurensninger. Det anbefales å bruke vaskemidler på en myk basis (uten innholdet i skrubbepartikler).

  Etter rensing er det tilrådelig å dampe huden. Det er tillatt å bare ta et varmt bad eller en dusj uten bruk av ekstra midler. Det beste alternativet: et dampbad på avkok av medisinske urter. Egnede råvarer (kamilleblomster, calendula, salvieblader, løvblader, nettle, celandine) helles med kokende vann, infunderes i 3-5 minutter. Over diskene med væske bøyde, dekket med et håndkle. Etter 10 minutter stoppes dampingen, fuktigheten fra huden fjernes med en ren klut.

  Det anbefales å tørke overflaten med klorhexidin. Med tendensen til rosacea blir det ikke utført damping (det kan begrenses til å ta en varm dusj).

  Verktøy bruk

  Verktøyets arbeid begynner etter forberedelsen av huden og enhetene. Hvordan bruke staven, kan du lære av en rekke videoer lagt ut på nettverket. Sløyfen er plassert på toppen av en forurenset pore eller kvise. Utdanningsenteret bør være midt i verktøyhullet. Sløyfen holdes parallelt med hudoverflaten.

  Etter at verktøyets riktige plassering er trykket, trykker du forsiktig på en løkke på overflaten. Feilens innhold går utover. Hvis du ønsker å trekke ut innholdet i dyp hypodermisk akne, må du bruke en ekstra Vidal-nål.

  Kanten pierces overflaten. Det anbefales å finne munnen til nærmeste pore, prøv å skyve hullet fra hverandre uten å unødig skade. Deretter utfører du standard manipulasjonssløyfe.

  Etter hvert element er behandlet, blir huden på eksponeringsstedet dekontaminert og instrumentet desinfiseres. Følg hygienreglene ved å fortsette å behandle følgende feil. Etter at hudrensingen er fullført, blir overflaten helt tørket med et antiseptisk middel.

  Council. For å oppnå maksimal antiinflammatorisk, desinfiserende, tørking, beroligende effekt, komprimere. Du kan bruke ferdige masker på stoffbasis eller bruke gasbind fuktet med alkohol eller klorhexidin (valgt av hudtype).

  Bilde før og etter

  Helbredelsesperiode

  Prosedyren anbefales å utføre om kvelden. Etter rengjøring kan du ikke gå ut, svette aktivt. Det anbefales å avstå fra kontakt med vev med vann. Det er tilrådelig å slappe av, gi kroppen en god natts søvn.

  Om morgenen om mulig redningspass, er skaden forsinket. Du kan utføre vanlig vask, som anbefales for å supplere bruken av antiseptisk, lotion eller avkok av urter. Huden kan smøres med vanlig krem. Det anbefales i 1-2 dager å forlate full sminke (grunnlag, pulver, rødme).

  Etter at prosedyren i 1-2 dager ikke er anbefalt å spille sport, gå til badet, svømmebassenget. Etter vask bruk en antiseptisk, lotion eller avkok av urter. Det anbefales å bytte til medisinsk kosmetikk, som kosmetologen velger riktig.

  Sikkerhets forholdsregler

  Mekanisk rengjøring er kontraindisert ved alvorlig brudd på de regenerative egenskapene til vev. Prosedyren utføres heller ikke på:

  • Noen dermatologiske problemer (forverring av dermatitt, psoriasis, eksem);
  • overflateirritasjoner (brann, allergier);
  • overdreven tørrhet av vevet, peeling av huden;
  • tilstedeværelsen av rosacea;
  • smittsomme sykdommer av integrasjoner.

  Det anbefales ikke å rengjøre når du føler deg uvel. Tilstanden vil sakte helbredelse, kan bidra til utvikling av komplikasjoner. Blant nummeret heter:

  • svak rødhet av overflaten;
  • skade på vev, kapillærer;
  • tiltredelsesinfeksjon.

  Det er viktig! Sannsynligheten for bivirkninger øker ved brudd på arbeidsregler med løkke, hygienekrav. Bevegelsen må være nøyaktig, forsiktig.

  Kostnad for inventar

  Kjøp Vidal loop vil dukke opp i mange utsalgssteder som er involvert i salg av materialer til kosmetologer. Valg av verktøy er variert. Det viser seg å finne et par "loop plus Vidal needle" for 99 rubler. Slike verktøy er laget av standard stål med anti-korrosjonsegenskaper. Prisen på profesjonelle alternativer fra en medisinsk legering er noe høyere: fra 400-500 rubler. per enhet.

  Fordeler og ulemper med verktøyet

  Fordelen med verktøyet og prosedyren er effektiviteten av resultatet. Enheten er tilgjengelig for kjøp, alternativet er enkelt å bruke hjemme.

  Negative sløyfer kaller behovet for riktig og forsiktig håndtering av enheten, pass på å respektere hygienevilkårene. I noen tilfeller trenger du å tiltrekke en nål, noe som øker risikoen for komplikasjoner.

  Utsikt kosmetologer

  Legene bruker aktivt profesjonelle redskaper. Mange ser et effektivt resultat, roser enheten. Noen kosmetologer gjenkjenner bare moderne teknologi, nekter å bruke mekaniske rengjøringsmetoder.

  Kosmetologen finner prosedyren smertefull, men effektiv.

  Kosmetolog anerkjenner det ideelle alternativet for rengjøring.

  Kosmetolog kaller alternativ foreldet rengjøringsmetode.

  Nyttige videoer

  Hvordan bruke verktøyet for å fjerne akne.

  Mine anbefalinger er hvilken skje av DNA skal jeg kjøpe og hvilke nåler skal jeg rense ansiktet mitt?

  Hvordan bruke ansiktsrengjøringsløyfen

  Kosmetisk løkke er et profesjonelt verktøy for kosmetologer, som med hell kan brukes hjemme for effektiv rensing av ansiktshuden fra urenheter. Den unike utformingen av verktøyet gjør at du trygt og trygt kan fjerne comedoner, akne, pimples og wen fra overflaten av huden. Ansiktsrengjøring med kosmetisk sløyfe skader ikke huden, forårsaker ikke irritasjon, forlater ikke arr og arr. På den ene siden av sløyfen er det et lite øye, som er praktisk å rense de sorte prikkene, og på den andre - en sløyfe mer, egnet for å fjerne milia og akne. Alle elementer i manikyrsettet, som inkluderer en løkke, er laget av rustfritt stål av høy kvalitet av et kjent selskap engasjert i produksjon av medisinske instrumenter. Manikyrinstrumentet fra medisinsk stål kan behandles med alle desinfiserende og alkoholholdige løsninger. Om nødvendig kan desinfeksjon utføres i sterilisatoren. Et effektivt desinfeksjonsmiddel med en vaskemiddel-effekt er "biolong". Det er en flytende, gjennomsiktig, luktfri substans som ikke inneholder syrer og ikke forårsaker allergier. "Biolong" er aktiv mot infeksjoner og sopp, selv ved langvarig bruk ikke ødelegger metallet. Grundig desinfeksjon gjør huden renere tryggere.

  Hva er ansiktsrensing?

  For å holde huden myk og smidig, produserer mange sebaceous kjertler lipidsekretjoner. Hvis huden er normal, er denne hemmeligheten jevnt fordelt over hele overflaten av ansiktet og danner en beskyttende film. Men på grunn av hormonelle lidelser, dårlig økologi eller helseproblemer, kan tilstoppede porer oppstå på grunn av overdreven sebumproduksjon. Gradvis oksiderer den fettete stopperen og danner en komedie, en stygg svart prikk. Hvis bakterier har kommet inn i pore, begynner betennelse og en kvise vises. Ansiktsrensing er frigjøring av porene fra fettete overbelastninger, noe som resulterer i at huden begynner å puste og reagere mye bedre på kosmetiske produkter (massasje, masker, kremer).

  Hvordan fjerne blackheads selv?

  Det anbefales å bruke en kosmetikksløyfe for å rengjøre ansiktets hud hjemme ikke mer enn en gang i uken. Ved hjelp av denne enkle enheten kan du bli kvitt komedoner, miliumer og akne. For å opprettholde huden i god stand, er det nødvendig å rengjøre det regelmessig. Det er flere måter å effektivt tette tilstoppede porer på. Hvis du trykker på akne på gammeldags måte med hendene, kan du skade huden din og få et stygg arr, spre infeksjonen over ansiktet ditt og forverre tilstanden til betent hud. I denne forstand er moderne kosmetologivirkninger mye mer effektive og viktigst sikrere. Før prosedyren kan du gjøre en lett peeling for å rense huden på døde celler. Men det er ikke anbefalt å bruke harde lepper og skrubbe. Lære å bruke en kosmetisk løkke og selvstendig omsorg for huden din er ikke så vanskelig. Dette verktøyet er plassert som den sikreste og mest praktiske pore rengjøringsenheten. Sløyfen skader ikke følsom hud, forlater ikke bukser, blåmerker og rødhet.

  Hvordan bruke kosmetikksløyfe?

  Først må du sørge for at det behandlede området ikke er et fostermerke eller pigmentpunkt. Hender og selvfølgelig må instrumentet være sterilt. Før prosedyren må du grundig dampe huden. Du kan lage et dampbad eller en varm kompress, samt bruke en varmemaske. For de som lider av rosacea, er oppvarming masken kontraindisert, så det er bedre å gjøre prosedyren umiddelbart etter å ha tatt en dusj, mens huden er dampet og porene er åpne.

  Stiftet må plasseres på porerens overflate, slik at den sorte prikken er inne i øyet, og forsiktig skyv innholdet av pore ut. Du kan ikke gjøre plutselige bevegelser eller skyve for hardt, ellers kan du kaste inn blåmerker og skade huden. Hvis du bestemmer deg for å bruke en kosmetisk løkke for å klemme akne, vær oppmerksom på at bare modne whitehead pimples kan fjernes på denne måten. Først må pimple desinfiseres, deretter forsiktig punkteres med en steril nål (du kan ta nålen fra sprøyten) og bare deretter bruke en kosmetisk løkke. Etter fjerning av kvise er det nødvendig å tørke det betente området straks med alkohol og smøre det med eterisk te-olje (dette EM kan påføres ufortynnet direkte på huden i liten mengde). Takket være tea tree olje, vil det betente området raskt tørke og helbrede.

  Etter at du er ferdig med rengjøring, kan du lage en maske av leire, som vil bidra til å berolige huden og stramme porene. Rengjøringsprosedyren ved hjelp av en kosmetisk sløyfe bør utføres om kvelden, liten irritasjon vil passere over natten, og om morgenen vil huden bli ren og frisk.

  Ren, sunn og glødende hud er den beste dekorasjonen for enhver kvinne. Ser frisk og godt preparert, selv uten sminke, vil bidra til regelmessig rensing av huden og bruk av kosmetiske produkter av høy kvalitet.

  pakking


  Et sett med verktøy kommer med et tilfelle. Saken er laget av PU materiale.

  Dekkstørrelse

  Lengde-15,5 cm
  Bredde - 4cm
  2,5 cm tykkelse

  Stitched med høy kvalitet jern zip

  Inkluderer 7 verktøy


  Verktøy laget av medisinsk stål. Det bølgede stålhåndtaket brukes slik at verktøyet ikke glir i hendene og gir et komfortabelt grep.

  Vurder hvert verktøy separat:

  - Spoon DNA + loop


  Kosmetisk skje brukes til å rengjøre huden. Dette er en veldig enkel og allsidig enhet, har to arbeidsflater. En side brukes til å rense stratum corneum, smuss og overflødig fett, mens den andre spiller rollen som en pimple.
  Påføringsmetode: Vi damper ut ansiktets hud med avkok av urter eller et oppvarmingsmiddel for å åpne porene. Deretter beveger du litt forsiktig, med stappede bevegelser, i en retning eller den andre. For å rengjøre frontområdet bør verktøyet føres fra begynnelsen av øyenbrynslinjen til hårlinjen. For å rengjøre nesen overflaten - fra base til bakside. På kinnene for å utføre bevegelsen fra kinnens ytre til nesen. På haken bevegelsen å gjøre bunnen opp. Gjennom hullet blir ulike urenheter, fine ål, keratinøse partikler av epidermis effektivt fjernet. Da instrumentet er forurenset, bør periodisk spyling gjøres.

  - Tre stål kosmetiske løkker, forskjellige størrelser

  Loops brukes til smertefri og sikker fjerning av comedo, akne, kviser og wen fra overflaten av huden. Ansiktsrengjøring med kosmetisk sløyfe skader ikke huden, forårsaker ikke irritasjon, forlater ikke arr og arr. På den ene siden av sløyfen er det et lite øye, som er praktisk å rense de sorte prikkene, og på den andre - en sløyfe mer, egnet for å fjerne milia og akne. Det er veldig enkelt å bruke, det er nok å sette en sløyfe i midten av kvise og trykke, trekke sløyfen til side. Veldig praktisk for rengjøring av akne ører.

  - Vidals nål + løkke


  Vidal nål er et verktøy som bare er uunnværlig i et kosmetologs profesjonelle arbeid. Dette verktøyet er laget for mekanisk rensing av ansiktet. Vidal nål, pimples gjennomboret, og deretter lett presset sløyfe.

  - Kosmetisk curette


  Det utfører de samme funksjonene som sløyfen, men på grunn av at den har en bred ramme, forårsaker det minimal hudtrauma til huden. Den er også designet for ikke-beskåret manikyr. Med den vil trollmannen være praktisk å fjerne kutikula etter å ha brukt et spesielt verktøy.

  - skje Uno + verktøy ukjent for meg


  Om hvordan du bruker en skje Uno jeg skrev allerede over. Den andre delen av verktøyet er ukjent for meg, kanskje det er en profesjonell blant leserne til min anmeldelse og vil fortelle deg hva dette verktøyet er for.

  Verktøystørrelser

  Inntrykk av settet

  Mine inntrykk av settet er positive. Verktøyet er laget av høy kvalitet, den passer komfortabelt i hånden. For fagfolk tror jeg dette settet vil bli en pålitelig assistent. For meg, for hjemmebruk, var ett verktøy nok: Vidal nål og sløyfe, fordi huden min ikke er problematisk. Verktøyet bidrar til å se bra ut, mellom turer til skjønnhetsekspert.
  Det er alt! Takk for din oppmerksomhet!

  Dette produktet er gitt for å skrive en anmeldelse av butikken. Gjennomgang publisert i samsvar med pkt. 18 i reglene for nettstedet.

  Uno skje for ansiktsrengjøring

  Navnet beskriver utseendet til denne kosmetikken relativt nøyaktig. Dette er en skje for å rengjøre ansiktet, med en liten scoop der det er små hull, noe som gjør at det ser ut som en skimmer. Det er en løkke på baksiden av håndtaket, det er nødvendig for å fjerne akne, svarte flekker og wen. Skjeen er laget av medisinsk stål, dette materialet er trygt for menneskelig hud og er egnet for mekanisk porrrensing.

  søknad

  Kosmetisk scapula for rengjøring av ansiktet er nødvendig for mekanisk rensing av huden som brukes til å behandle problemhud. Bruken av en skje er nødvendig mot forstørrede porer, for å fjerne svarte flekker i T-sonen, for å rense overflaten av fet hud med økt sebumsekresjon. Egnet blad for å klemme akne, innholdet av komedoner. Selve prosedyren for å fjerne forurensning er ubehagelig og smertefull, derfor for jenter med sensitiv hud, slik ansiktsrengjøring er ikke egnet.

  Verktøyvalg

  Uno-spatelen brukes til å rense huden, så du må være spesielt oppmerksom når du velger en skje hvis du skal utføre prosedyren selv hjemme. Det er nødvendig å være oppmerksom på følgende øyeblikk når du bestemte deg for å kjøpe enheten:

  1. Materiale. Berømte merkevarer foretrekker å bruke rustfritt stål. Dette alternativet varer lenger, tolererer desinfeksjon godt, er ikke utsatt for deformasjon, trer ikke inn i kjemisk reaksjon med huden.
  2. Convenience capture. Velg en modell med glidelåsbelegg på den sentrale delen av Uno, som regel disse er hakk, ribbing eller annen lettelse.
  3. Hullbearbeiding Undersøk skjeen i form av en sil, slik at den ikke har grovhet, jags, noe som vil føre til riper på ansiktets hud.
  4. Oppbevaringspose. Det er ikke alle produsenter, men det vil være et fint tillegg til ditt spesielle kosmetiske verktøy.

  Uno kan ha flere varianter av skjemaer, i tillegg til grunnelementet i form av en skje, kan ekstra dyser inkluderes. Noen produsenter har et dobbeltsidet blad, i den andre enden av denne spesielle enheten kan være:

  • loop - laget av en tynn stripe av metall eller ledning, nødvendig for å klemme akne;
  • spyd - en spiss triederron, som brukes til å punktere huden over pustlene, det øvre laget av den åpne komedonen.
  • Vidal nål - en spiss spiss, designet for det samme som et spyd.

  Slik bruker du en skje Uno

  Hvis du bestemmer deg for å rense huden hjemme, er det viktig å forberede deg på riktig bruk av Uno. Rengjør huden godt, dekontaminere den, desinfiser skjeen. Følg følgende instruksjoner for bruk av Uno-bladet:

  1. Ansiktsrenser. Bruk en skrubbe, gjør en peeling for å forenkle prosessen.
  2. Åpne porene. Damphud med damp eller varme håndklær. Det er bedre å bruke avkok av urter for disse formålene. Varigheten av dette stadiet er 10-20 minutter.
  3. Tørr hud.
  4. Tørk kosmetisk skje med alkohol, deretter noe desinfeksjonsmiddel.
  5. Dampen bomullsull i et desinfiseringsmiddel, tørk ansiktet med det (calendula tincture, alkohol).
  6. Kjør en skje langs massasjelinjer. Start fra øyenbrynene mot hårlinjen, så skyv fra nesen til vingene, og fra dem til kinnene. Behandle haken sist, som fører fra midten til templet.
  7. Fjern regelmessig fra skjeen innholdet i porene.

  Frekvens i bruk

  Skje eller pinner Uno har en mekanisk effekt på overflaten av huden, kan forårsake skade. Profesjonelle kosmetologer anbefaler ikke rengjøring oftere enn en gang i måneden. Hvis du har tørr hud, bør intervallet mellom behandlingene økes til 1,5 måneder. På grunn av aggressiviteten av effekten av en skje, trenger huden en gjenopprettingstid. Ved hyppig bruk, kan tilstanden forverres betydelig.

  Hvordan håndteres verktøyet etter rengjøring

  Det desinfiserer instrumentet selv om du er sikker på at du bare vil bruke den. Uno-skjeen skal rengjøres etter hver bruk slik at den ikke danner svamp, bakteriell mikroflora. Å gjennomføre en fullstendig sterilisering av skjeen hjemme under alle standarder er ikke mulig, men eieren må utføre minst de grunnleggende trinnene. For å unngå forurensning av instrumentet gjør du følgende:

  1. Etter ansiktsbehandling med en rhinestone med en bomullspinne eller serviett, tørk skjeen, fjern synlige rester av talg.
  2. I 4% hydrogenperoksid, suge instrumentet for å vaske av rester av synlig smuss.
  3. Plasser enheten på folien, varme kjøkkenskapet til 200 grader og legg skjeen i 20 minutter. Du kan erstatte dette trinnet med å koke i vann i 20 minutter.
  4. Med desinfiserte fingre, legg skjeen i saken.
  5. Før neste bruk, skal enheten være gjennomvåt i en av følgende løsninger: etylalkohol, Miramistin, klorhexidin.

  Hvordan erstatte Unos skje

  Hvis du ikke vil bruke denne enheten, kan du bruke Vidal nålen som et alternativ til å klemme akne, fjerne blackheads. Det er bedre å bruke dette alternativet kosmetikk for å bekjempe stor akne. Nålen vil bli mye mer praktisk når du trenger å rense de forstørrede porene med overskytende talg. Den runde basen i form av en sil kan bidra til å klemme ut smuss fra de øvre lagene.

  Kontra prosedyrer

  For riktig bruk av skjeen må du ha et visst nivå av ferdighet og kunnskap. Hvis det brukes feil, kan enheten ikke oppnå et positivt resultat og forverre til og med tilstanden til hudområdene over hvilke manipulasjonene ble utført. Før du bruker skjeen, sørg for at du ikke har kontraindikasjoner for denne prosedyren:

  • sensitiv, tørr hud i ansiktet;
  • rosacea;
  • et stort antall akne, purulent betennelse, herpes;
  • betennelse, skade og sår på ansiktet;
  • problemer med fartøy.

  Pris skje uno

  Gjør et kjøp verdt å sjekke selgere. Du kan finne billige alternativer i nettbutikker. Hvis du foretar et kjøp for første gang, bør du stole på omtaler fra andre personer. Muligheten til å kjøpe gjennom et praktisk nettverk, tilbyr mange butikker levering til enhver by i landet. Prisen vil bli påvirket av salgsområdet av enheten, antall dyser, tilstedeværelse eller fravær av et deksel, materialet som verktøyet er laget av. Prisen tar også hensyn til produsentens merke, noe som også kan påvirke kostnadene.

  De fleste butikkene tilbyr bare store kjøp av Uno, så utsalgsprisen kan avvike noe fra de som vises nedenfor. Den anslåtte kostnaden for en skje for rengjøring av huden er som følger:

  Salgsnavn

  Dobbeltsidig skje med en løkke

  Vidal nål og skje

  Vidal nål og skje

  Hva er et verktøy?

  Sløyfen er en metallstang.

  Tipset er laget i form av en liten sløyfe.

  Det er imidlertid ofte gjort i form av en sirkel.

  Kosmetiske verktøy skal være laget av medisinsk stål.

  En slik sammensetning er helt trygg.

  På hvordan du bruker en skje Uno hjemme, kan du lære av vår artikkel.

  Hva er det brukt til?

  Sløyfen brukes til dyp rensing av huden. Når presset, kommer innholdet av porene ut.

  En like viktig fordel er fravær av flekker og merker etter rengjøring.

  Med de riktige handlingene vises ikke post-akne.

  Kan brukes ikke bare i ansiktet, men også på kroppen.

  Hvis du er bekymret for utslett på brystet, skuldre, tilbake.

  Men i dette tilfellet kan det være vanskelig å rense deg selv.

  Hvordan velge?

  Verktøyet må være laget av kvalitetsmateriale. Sløyfen laget av medisinsk stål er helt trygt å bruke.

  Derfor, før du kjøper det, er det nødvendig å spesifisere sammensetningen av Vidal-løkken. Det er også viktig å vurdere at ikke bare sløyfen skal være laget av medisinsk stål, men også håndtaket.

  Sløyfen må være tett festet til stangen. Hvis det stenger, kan søknaden bli umulig eller ubehagelig.

  Kan jeg bruke hjemme?

  Vidal loop brukes til å rengjøre huden hjemme.

  Det er lett å bruke, så det er ingen problemer med selvbruk.

  Det er bare viktig å følge hygiene og teknologi i prosedyren. I dette tilfellet er risikoen for skader på huden og spredning av infeksjon minimert.

  Hvordan bruker du?

  Vidal loop fjerner bulging ål.

  Trinn for trinn instruksjoner for bruk:

  1. Rengjør huden helt.
  2. Klargjør urteavkok. Hell kokende vann over kamilleblomster, calendula, salvie, coltsfoot, nettle, celandine. Andre medisinske urter som er hjemme vil gjøre så godt.
  3. Bøy over dampen og ta dekselet med et tykt håndkle. Dampskinn i 10-20 minutter.
  4. Tørk av ansiktet.
  5. Desinfiser sløyfen. Passer til vanlig alkohol.
  6. Plasser løkken slik at kvise eller sorte prikk er nøyaktig i midten.

 • Trykk forsiktig ned.
 • Hvis det ikke var mulig å trekke innholdet helt fra første gang, gjenta prosedyren.
 • Behandl den ekstruderte kvise med et desinfiseringsmiddel.
 • Desinfiseringsverktøy.
 • Fortsett prosedyren.
 • Hudpleie etter prosedyren

  Etter at prosedyren anbefales å lage en komprimering. Lag en bandasjemaske. Lag et kutt i øynene, leppene, nesen. Fukt med alkohol eller vodka. Klorhexidin kan også brukes. Legg en maske på ansiktet og la det stå i 15-20 minutter.

  En slik komprimering har antiinflammatorisk og desinfiserende effekt. I tillegg har den en tørkeeffekt og bidrar til å fjerne rødhet.

  Det anbefales imidlertid ikke å bruke på svært følsom, tørr hud og i nærvær av peeling.

  Som et alternativ kan du bruke avkjøling av calendula eller kamille.

  Herbal remedies har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt, derfor de fremmer rask healing.

  Men du må velge de plantene som ikke er allergiske.

  Kontraindikasjoner og forholdsregler

  Det er også andre kontraindikasjoner:

  • allergisk dermatitt i perioden med eksacerbasjon;
  • hudinfeksjoner;
  • psoriasis;
  • eksem;
  • brannsår;
  • rosacea;
  • alvorlig tørrhet og peeling.

  Uno skje for å rengjøre ansiktet: hva slags dyr og hvordan å velge det?

  Denne enheten, som er designet for å fjerne smuss fra porer, klemme akne og komedoner. Utvendig er verktøyet en avlang stokk, hvor spissen er laget i form av en liten metallhalvfrue med et rund hull i midten. Spissenes diameter er 5-6 mm, og hullene - 1,5 mm.

  Ekstra dyser

  Avhengig av produsenten kan i den andre enden være et hjelpespiss av følgende typer:

  • Skimmer - metallskovl med mye små, mindre enn en millimeter, hull. Hensikten med denne enheten er å trekke ut sebum fra porene.
  • Sløyfen er laget av wire eller en tynn stripe av metall. Produsenter foreslår å bruke en løkke for å klemme på akne.
  • Vidals nål er et tynt, spiss instrument som pierces huden over pustler eller det øvre tette laget av en åpen komedie.
  • Et spyd er et tips i form av en spiss triederron, som brukes på samme måte som en nål.

  Kvalitetskriterier

  Siden det er nødvendig å arbeide med følsom og sensitiv hud i ansiktet, bør det tas særlig hensyn til valget av et høyverdig verktøy for ikke å skade vevet. Når du kjøper, vær oppmerksom på følgende punkter:

  • Materiale. Det ideelle alternativet som brukes av kjente merkevarer, er medisinsk stål. Dette materialet er slitesterkt, er ikke utsatt for deformasjon, tolererer desinfeksjon, og reagerer ikke med kroppsvev.
  • Convenience capture. Den sentrale delen av instrumentet som den skal holdes på, må ha et antislipbelegg - ribbing, hakk eller annen lettelse.
  • Hullbearbeiding Kontroller dysene og sørg for at de ikke har ru kanter og nicks som kan ripe på epidermisene. Selv de minste uregelmessighetene bør varsles, fordi når de presses, peker de på å øke innsatsen og kan forlate små blåmerker.
  • Oppbevaringspose. En fin liten ting som lar deg holde verktøyet rent og ikke miste det blant de mange kvinnelige enhetene.

  En kvalitets og behagelig skje vil vare lenge, siden den ikke har noen holdbarhetstid. Verktøyet trenger ikke å bli skjerpet, og all omsorg for den vil bestå kun i rettidig rengjøring og desinfeksjon.

  Merker eller substantiv?

  Blant produktene fra alle produsenter, fra profesjonelle til massemarked, er det et verktøy for å klemme akne: Unos skje kan presenteres separat eller i kombinasjon med andre dyser. Berømte merker i dette området er:

  Billige verktøy tilbyr sine kunder Avon og Oriflame. Praktiske og økonomiske jenter deler liv hacking, som beskytter mot unødvendig kjøp. Et komplett sett med verktøy fra en ukjent produsent bestilt fra Kina koster rundt 60 rubler. Til tross for den middelmådige kvaliteten på verktøyene, vil dette kjøpet tillate deg å bestemme hvilke dyser som passer deg personlig, og deretter kjøpe dem av et kjent merke.

  Instruksjoner for dummies: trinn for manuell rengjøring

  Etter at jeg har kjøpt en ny enhet, kan jeg ikke vente med å prøve det med en gang. Ikke prøv å straks sette seg foran et speil og begynne å presse hard akne, fordi i dette tilfellet neste dag straks de igjen. For at resultatet av prosedyren skal tilfredsstille deg, og rødheten har gått raskt og fullstendig, bør du følge en klar handlingssekvens og regler for gjennomføringen.

  Husk at rengjøring vil ta mye tid, og etter at ansiktet hennes ikke ser den beste måten. Planlegg prosedyren på fridag for å gjøre det rolig og grundig. Hovedtrinnene vil være som følger:

  • forrensing og peeling;
  • damp;
  • rensing av ansiktet med en skje Uno;
  • desinfeksjon og hudpleie.

  Før du håndterer ansiktet, suge metallverktøy i en desinfiserende løsning, for eksempel klorhexidin eller alkohol, slik at de kan sterilisere under de forberedende prosedyrene.

  Ansikts forberedelse for dyp rensing

  En hel mengde skitt sitter i dybden av epidermis. Men det er umulig å fjerne det helt gjennom de lukkede porene, så på dette stadiet er oppgaven din å maksimalt åpne disse mikroskopiske hullene. Først må du rengjøre huden, slik at du ikke kommer inn i forurensningen.

  • Fjern sminke med spesialverktøy. Vask grundig med en antibakteriell gel, skum eller en enkel, men bevist tjære såpe.
  • Påfør skrubbe til vått, renset ansikt og stryke langs massasjelinjer. Peeling er nødvendig for å fjerne døde hudceller som tette porene.
  • Razorte ansikt, lent over en bolle med varmt vann eller urte avkok. Dekk hodet med et håndkle og damp ut huden i 10 minutter. Et alternativ til et dampbad i ansiktet kan være et varmt, fullt dampbad eller en spesiell enhet - en fordamper.

  For de som ikke tåler høy luftfuktighet, vil en varm våt komprimering bidra til å åpne porene. Damp en liten håndkle i varmt vann, klem og legg på ansiktet. Dyp det i vann når det avkjøles. Kosmetiske merker gir oppvarming masker for poreåpning, men de kan ikke være egnet for sensitiv hud.

  Unik Uno skje for ansiktsrengjøring: hvordan du bruker

  Nå er huden klar for dypt og fokusert arbeid. Sitt foran speilet og ta vare på høy kvalitet, slik at du kan se de minste feilene. Slapp av, slik at karene i dermisene ikke smelter og oppvarming opprettholdes under arbeidet. Det vil tydelig vise hvordan ansiktet blir renset med en skje Uno video, plassert på slutten av seksjonen, men for nå stopper vi ved hvert trinn i detalj:

  • Fjern verktøyene fra desinfiseringsløsningen, tørk dem tørr. Forbered en bomullspute eller klut fuktet med alkohol for å tørke skjeen i løpet av arbeidet. Du kan også bruke bomullsknopper til groping.
  • Hvis det er lukkede komedoner på ansiktet, er det bedre å pierce huden over dem, for ikke å kreve mye press på formasjonene. Her kan du bruke en Vidal nål eller et kosmetologisk spyd. Imidlertid kan de erstattes av en vanlig sy eller medisinsk nål. Strekk huden med fingrene og pierce den med spissen. Vær forsiktig, verktøyet må overvinne bare et par millimeter.
  • Fest en skje på en slik måte at hullet er tydelig over midten av komediet eller kvise. Trykk forsiktig på verktøyet, klem ut kjernen i formasjonen. I åpne komedoner er den sebaceous korken tykk, og i papules blir innholdet mer flytende.
  • Dip en bomullspinne i klorhexidin eller 70% alkohol og fest det til det punktet du bare presset inn innholdet på. Tørk skjeen på serviet og fortsett til neste formasjon. Arbeid til du har klemmet ut alle synlige elementene i utslett.
  • Hvis Uno-skjeen har en skimmer for rengjøring, er det på tide å rense porene dine. Glatt ansiktet med en skje skje, flytte fra nesen til nesen, fra baksiden til nesens vinger, fra nesen til kinnene, fra midten av pannen til templene. Som planlagt av produsenten skal sebum gå gjennom hullene og samle seg i skjeen, men prosessen må tilpasses.

  På dette arbeidet med en skje over, i motsetning til rengjøring. Rene og vakre porer er åpne og klar til å absorbere smuss og bakterier som bare kommer på huden. Så nå må de innsnevres, og det er ønskelig å fjerne irritasjon fra huden slik at rødheten går bort så raskt som mulig. Den endelige akkorden av høy kvalitet rengjøring vil være slike handlinger:

  • Tørk ansiktet med en bomullspute fuktet med klorhexidin.
  • Påfør en beroligende hvit leremaske og legg deg ned i 10-15 minutter. Vask av leiren.
  • Skyll ansiktet med kaldt vann for å begrense porene. Det ville være enda bedre hvis du gni huden med en isterning laget av kamille eller calendula avkok.

  Husk at den mekaniske rengjøringsprosedyren er ganske traumatisk for ansiktet, så det anbefales ikke å bære det ut mer enn en gang i 1-1.5 måneder. Mellom, bruk en skje for å ekstrudere individuelle akne eller komedoner, etter alle regler for antiseptika.

  Hvis du allerede har en Uno-skje på hånden, vil hvordan du bruker den vise en videoleksjon hvor en profesjonell kosmetolog vil fortelle deg om de vanskelighetene i prosedyren for mekanisk ansiktsrengjøring og vise deg hvordan du skal utføre det riktig.

  Uno skje utestengt: kontraindikasjoner

  Til tross for gode resultater, kan en slik intensiv rengjøringsprosedyre ikke brukes i noen tilfeller. Medisinske anbefalinger bør ikke ignoreres, fordi du risikerer å forverre bakgrunnssykdommene. Kontraindikasjoner for manuell rengjøring er:

  • kupperose eller nærhet av subkutane kapillærer;
  • aktiv fase av herpesinfeksjon på leppene;
  • brudd på blodkoagulasjonssystemet;
  • dermatitt, rosacea, eksem eller psoriasis i akutt stadium;
  • sår, kutt eller slitasje på ansiktet;
  • furunkulose av lokalisering;
  • tilbøyelighet til å danne keloid arr
  • store fødselsmerker eller fødselsmerker på ansiktet;
  • menstruasjon og svangerskapstid.

  Tilstedeværelsen av disse tilstandene betyr ikke at du bør nekte å kjøpe en skje fra Uno. Dette verktøyet er nyttig for å klemme ut individuell akne, men du bør fortsatt ikke utføre en grundig rengjøring.

  Uno skje desinfeksjon regler: ikke gi bakterier en sjanse

  Selv om det antas at bare du vil bruke instrumentet, er det nødvendig å utføre desinfeksjon etter hver bruk for å forhindre utvikling av bakteriell og soppmikroflora. Selvfølgelig vil en fullstendig sterilisering av alle sanitære standarder hjemme ikke være mulig, men det gjøres ikke alltid i salonger heller. Du trenger ikke mye innsats fra deg, så følg disse retningslinjene:

  • Tørk skjeen umiddelbart etter rengjøring med serviet eller bomullspinne, fjern synlige partikler av talg.
  • Sug instrumentet i 3% hydrogenperoksid, noe som vil fjerne umerkelig forurensning.
  • Spred verktøyene på folien og sett i ovnen oppvarmet til 200 ° C i 20 minutter. I stedet er det tillatt å bruke kokende i 20 minutter.
  • Tørk skjeen og lagre den i en oppbevaringspose.
  • Før bruk, suge den i en av følgende desinfeksjonsmidler: Klorhexidin, Miramistin, etylalkohol. Som et alternativ kan du bruke aerosoler for tørrsterilisering: Bacilol, Anios eller Mirodez University.

  Hvis du ikke vil være oppmerksom på slike problemer etter rengjøring, så la deg slappe av og utsette desinfiseringsforanstaltninger. Ingenting ille vil skje hvis du gjør det i morgen eller dagen etter. Husk at hele volumet av sanering vil overleve kun et kvalitetsverktøy uten smerte, men selv produsenten vil ikke kunne forutsi hvordan en skje kjøpt fra en kinesisk mellommann vil oppføre seg.

  Hvis du har en Uno-skje lenge i vingene, vet du nå hvordan du bruker denne enheten i detalj. Det forblir ganske mye - trekk deg sammen, og gjør det riktig, og ikke på farten og før sminke.

  Hvilke verktøy brukes

  De samme verktøyene som brukes til å rengjøre huden på en kosmetologs ansikt, kan også kjøpes til hjemmebruk. Det viktigste er at enheten brukes i henhold til indikasjoner og kontraindikasjoner.

  Verktøyet selv for å rengjøre ansiktet ser ut som en tau, hvor enden er toppet med forskjellige enheter. Hovedtyper av disse enhetene for mekanisk rensing av porene:

  Kombinasjonen av disse tipsene kan være annerledes. Denne enheten bærer det kollektive navnet på en acne-ekstruder, men noen ganger kalles det bare en "stav for å rense ansiktet." Ofte solgt pinne med avtagbare dyser, avhengig av hvilket avhenger av personens behov. Denne pinnen eller håndtaket skal være laget av medisinsk stål, samt tips.

  Som et separat verktøy bør børsten noteres, som også effektivt renser ansiktets hud.

  Sløyfen

  Vidal loop er designet for å fjerne forurensning fra porene. Det kan være både grunne ål og dyptliggende komedoner. Før du bruker sløyfen, må du gjøre deg kjent med reglene for operasjonen.

  1. Først av alt er det nødvendig å rengjøre ansiktet fra overflate urenheter ved hjelp av enkel såpe eller sminkefjerner.
  2. Utvidelsen av porene er et must før sløyfen brukes. Dette er den eneste måten å oppnå full frigivelse av poreinnholdet uten ytterligere hudtrauma.
  3. Plasser instrumentet slik at den sorte prikken eller kvise er i midten av løkken.
  4. Trykk på løkken for ikke å skade, men for å oppnå utgivelsen av innholdet i porene.
  5. Hvis det er på tide å klare, bør du gjenta dampen eller bruke en annen kosmetisk enhet.

  De som har en sløyfe hjemme, merk at det er mer egnet for tett akne, som kommer ut av porene "kolonnen" og stikker litt over huden, noe som danner en slags grovhet i ansiktet. Hvis forurensningen er kremaktig, er det en mulighet for at sløyfen ikke vil helt fjerne porene.

  Uno skje

  Uno skje er et kosmetisk instrument for mekanisk rensing av ansiktet. I den ene enden av denne enheten er en sil, og den andre - en skje med ett hull. Strainer tjener til å fjerne komedoner eller svarte prikker. Spesielt er det nyttig for områder av ansiktet, rikelig prikket med disse elementene. En ansiktsrense skje er nødvendig for å ekstrudere single acne.

  Rengjøringsregler for disse enhetene er de samme som for sløyfen. Et element er bestemt på den dampede huden, enheten må plasseres slik at kvise er i midten av hullet. Med en liten bevegelse, trykk ned og skift skjeen litt. Så forurensningen vil forbli på skjeen. Da instrumentet blir skittent under prosedyren, bør det rengjøres.

  Fordelene med å bruke denne enheten foran en helt manuell rengjøring:

  • hygienisk;
  • komfortabel;
  • lar deg eliminere akne i paranasal regionen;
  • praktisk talt smertefri;
  • arr forblir ikke;
  • pigmentering etter ekstrudering forblir ikke;
  • ganske dyp rensing.

  Skjeen for å rengjøre ansiktet er billig, hovedbetingelsen - at den var laget av medisinsk stål.

  Vidal nål

  Det ser ut til å være formidabelt, men heller uskyldig, et verktøy for mekanisk rengjøring. Påfør det på akne, plassert dypt i huden, så vel som for liten hvit akne. Nålen kan også brukes etter damping av huden, da dette vil gjøre det mulig å skade vevet mindre og bli kvitt betennelsen raskere på grunn av blodhastigheten til huden.

  Enkelte brukere av denne enheten merker at blåmerker kan forbli etter bruk, og selve prosedyren forårsaker smerte. Alt dette er ganske mulig, spesielt for eiere av sensitiv og tynn hud. Det er også verdt å huske at du trenger å bruke nålen bare for store ål og dyptliggende akne.

  Nålens fordeler med hensyn til manuell rengjøring:

  • mindre traumatisk når du fjerner dyp akne;
  • bruk mindre smertefullt;
  • mindre innsats brukt på å rense huden.

  pensel

  En ansiktsbørste er et flott verktøy for daglig bruk. Hensikten med børsten er å rense huden og hindre tilstopping av porene, noe som ikke tillater akne og komedoner. Et annet viktig trekk er penselens evne til å kvitte seg med døde celler og skalaer. Dette gjelder spesielt for personer med tørr og flakket hud.

  Ved vanlig bruk av børsten reduseres antall akne, komon, tar huden et strålende utseende. I tillegg gir rensing av ansiktets hud bare glede. Du trenger bare å sette på børsten en liten mengde rengjøringsmiddel og forsiktig, i en sirkelbevegelse for å rengjøre massasjelinjene.

  Bedre, selvfølgelig, ikke lagre på dette verktøyet og kjøp et dyrt alternativ. Før dette må du snakke med en skjønnhetsekspert hvilke typer børster er best, eller lese anmeldelser om produsenten på Internett. Det kostbare alternativet vil ha mer delikat villi som ikke vil skade tynn og sensitiv hud.

  Trenger å vite

  Før du bruker enheten (ulike typer) til mekanisk porrrengjøring hjemme, bør du vite noen enkle, men viktige regler.

  1. Du kan ikke bruke verktøy for å påvirke følgende utslett: koiler, karbunkler, annen pyoderma, herpetic elementer, demodikose og andre inflammatoriske og smittsomme lesjoner i ansiktets hud.
  2. Før du bruker et verktøy, behandle dem med et antiseptisk, så vel som huden og hendene. Det er også verdt å pakke fingrene med rene servietter. Dette er den eneste måten å unngå etterfølgende betennelse.
  3. Etter den mekaniske rengjøringsprosedyren, bør huden behandles med en antiseptisk løsning. Som regel er disse alkoholholdige midler, som også bidrar til innsnevring av porene, og dette er en ekstra faktor for beskyttelse mot inntrengning av uønsket mikroflora på skadet hud.

  Uansett hvor du renser ansiktet ditt - i hytta eller hjemme - må du riktig velge type enheter for dette og bruke dem i samsvar med indikasjoner og kontraindikasjoner. Hvis staven til rengjøring av ansiktet ikke hjalp flere økter, så er det verdt å kontakte en spesialist.

  Hva er en

  Den opprinnelige enheten ble utviklet ikke bare for ansiktet, men også med hell brukt på behandling av andre deler av kroppen. Enheten har 2 tips, de er også arbeidsflater. Den ene er et silblad, som tjener til å fjerne stratum corneum og forurensning, den andre er utstyrt med en hull med en åpning utformet for å påføre trykk på individuelle elementer. Ved hjelp av en sil, er T-sonen, haken, nesevingene, prikkede med svarte prikker, godt rengjort. Spatelen med ett hull i tillegg til å klemme ut enkelte eller store elementer, tjener til å justere hudavlastningen.

  I Russland viste instrumentet seg nylig og ble hovedsakelig brukt i kosmetikkkontorer. Nå er Uno skje for ansiktsrengjøring tilbys for salg i ulike versjoner. Materialet som det medisinske bladet er laget av, forblir uendret - rustfritt stål. Fordelene ved oppkjøpet er sikkerhet, hygiene, brukervennlighet. Når du presser på pimple, går innholdet rett inn i skjeen, ikke faller inn i blodet, rundt vev, og etterlater ingen merker i form av arr eller flekker. Verktøyet er utstyrt med en riflet overflate for å forhindre glidning under drift.

  Hvordan bruke

  En person har ikke alltid muligheten til å forvente flere uker når salongaktiviteter og passende omsorg begynner å produsere soyabønnefrukter. Det er en viktig begivenhet - oppgradering, bryllup eller en dato du vil være vakker og velpleid, og ikke et par måneder senere. Mekanisk rensing, som ikke gjør det uten bruk av spesialverktøy - den eneste måten å raskt og effektivt sette deg i orden.

  Skjeen fra kosmetologens kit er nødvendig for utvinning av komedoner, urenheter fra porene og hudskraping. Friskhet av huden kan oppnås med masker, syre peeling gradvis, men fullstendig rensing og helbredelse av huden fra de sykdomsfremkallende elementene på kort tid utføres ved hjelp av et kosmetisk blad. Una-skjeens prinsipper reduseres til enkle manipulasjoner:

  1. En ansiktsrense skje påføres huden overflaten slik at det ikke-betente elementet er i midten, og innholdet kan fritt gå ut gjennom hullet i hakk.
  2. Komedoen fjernes ved å trykke lett og deretter flytte skjeen til siden.
  3. Ekstrudering utføres langs ekskleksjonskanaler i kjertelen.
  4. Klemme veggene, fjern korken (den vises som en gulaktig "orm" med et svart hode). Velmynte komedoner og ål kommer ut ganske enkelt, selv om denne prosessen kan være smertefull.
  5. Ved bruk av enheten ledsages behandling av huden med en løsning av klorhexidin eller hydrogenperoksid. Unripe ål er best å ikke røre ved. På dette stadiet av rengjøring bruker ikke alkoholløsninger, da det lukker porene, gjør det vanskelig å fjerne fettstopper med en skje. Alkoholbehandling er tilrådelig å søke ved fullføring av prosedyren.

  Handlingsområde

  Tette, dype elementer, hudkontaminering kan elimineres med enkle, men effektive metoder for mekanisk eller kombinert rengjøring. Prosedyre mekanisk rensing varierer noe, avhengig av de kosmetiske preparater som benyttes i fremgangsmåten, tilstanden og pasientens hud type. Men det inkluderer og gir ikke mening uten spesiell inventar og etapper:

  1. Bruk av antiseptiske midler til overflaterensing.
  2. Påfør en maskefilm for å åpne porene og myke det indre innholdet.
  3. Ekstraksjon av dype elementer ved hjelp av denne skjeen.
  4. På slutten av økten, som dekker huden med et porøst, anti-inflammatorisk middel.

  Den kombinerte rengjøringen kombinerer elementer av ultralyd og mekaniske prosedyrer, hvor ansiktsrensing skje utfører funksjonen av dypere behandling, og ultralyd fungerer med epidermis. Først blir ansiktet ryddet av stratum corneum og smuss ved hjelp av en ultralydskraber, og deretter fjernes de resterende komonene med en skje.

  Vanlige feil

  Ansiktsrensing er en ettertraktet hendelse, men det er ganske mange misforståelser om den mekaniske prosedyren.

  Den første handler om at vanlig mekanisk rengjøring bidrar til skjønnhet og helse i huden. Dette er ikke helt sant. På grunn av deres aggressivitet mot huden, anbefaler de sjelden å benytte prosedyren. Dette eliminerer bare de virkelige komedonene, men påvirker ikke kilden til fremveksten av nye elementer. For den normale funksjonen av talgkjertlene, bør rengjøring gjøres regelmessig, fordi fettplugger, svarte prikker ikke legger tiltrengelighet, strekker porene, fremmer betennelse. Hvis huden ikke har en intens tendens til å tette porene, brukes en skje som et profylaktisk middel for å rense ansiktet 1-2 ganger i året. Imidlertid trenger problemhuden mer grundig omsorg, og bruken av et skjønnhetsinstrument er akseptabelt ikke mer enn en gang i måneden.

  Den andre feilen er ønsket om å fjerne for mange stillestående elementer om gangen. Dette skjer vanligvis når en person ikke har besøkt eller ikke har blitt sett av en skjønnhetspleie i lang tid. I nærvær av en betydelig mengde komedoner er det feil å rengjøre hele ansiktet på en gang. Uno skje for ansiktsrensing som et objekt som skader kapillærene, fremkaller rødhet og hevelse. Overdreven omhu vil forårsake alvorlig hevelse, noe som vil hindre arbeidet i talgkjertlene, noe som vil gi opphav til ny akne, i stedet for normal funksjon.

  Følgende feil refererer til ønsket om å fjerne de betente elementene i ansiktet. Akne kan ikke klemmes ut i det hele tatt og betent, spesielt hvis du ikke vil ha friske defekter, blemmer eller arr i deres sted og i området. Virkningen av en skje er begrenset til ikke-betente comedoner og de som fullførte den inflammatoriske prosessen, som kan gjenkjennes av den tørkede skorpe av elementet.

  På kvelden for kvinners kritiske dager for å gjennomføre kosmetiske prosedyrer er ikke ønskelig. Poenget er å øke nivået av progesteron, som beholder vann i kroppen og tykker sebum. Derfor, mekanisk behandling fører til smerte, forverrer puffiness, huden regenererer mye langsommere. Overfladisk peeling er det beste alternativet for hudpleie disse dager.

  Klager er ofte forbundet med utseendet på rødhet i ansiktet, flekker som ikke går for lang tid etter en mekanisk påvirkning. Vanligvis forlater en ansiktsrense skje liten rødhet i problemområder som forsvinner neste dag. Alt avhenger av terskelen av følsomheten i huden og dens kvalitet for øyeblikket. Operasjonen anbefales i helgene, når du ikke planlegger å forlate huset, og ikke før en viktig begivenhet. Eksperter anbefaler ikke å utføre ytterligere prosedyrer, vaske og bruk dekorative kosmetikk i 12 timer etter "manuell" rengjøring. Vedvarende hyperemi i huden, som ikke forsvinner i flere dager, antyder at rengjøringen ble utført i strid med reglene. I dette tilfellet må du bruke beroligende masker, spesielle terapeutiske komposisjoner. For pustulære utslett i 2-3 dager etter rensing, desinfeksjonsmidler, tørkemidler vises.

  Anbefalinger for bruk

  Drift Una hjemme sørger for overholdelse av enkle regler:

  1. Ikke bruk en skje mot smittsomme og inflammatoriske skader: koiler, follikulitt, herpes, demodikose.
  2. Før arbeider med apparatet som kreves dens antiseptisk behandling, så vel som hender og overflaten av problemet hud. For å desinfisere fingrene riktig, bør du pakke en klut eller bruke hansker.
  3. Betjen elementet i henhold til vitnesbyrd. Kontraindikasjoner inkluderer sensitiv og tørr epidermis, couperose, purulent betennelse og åpne sår og rikelig akne.
  4. Start rensing med en sil, og avslutt med en spatel for å trekke ut enkelt akne, uten å presse hardt, uten å strekke huden. Gjør det lett og forsiktig.

  Mekanisk rengjøring med deltakelse av en skje Uno - er en aggressiv prosedyre, hvor behovet må holdes til et minimum. På den annen side er ikke alternativer til en slik prosedyre og et middel til å bli kvitt dype og tette elementer på en gang oppfunnet ikke i dag. Midler for å bekjempe de lukkede og åpne komedonene, deklarert i reklame, virker dessverre ikke i praksis.

  Flere Artikler Om Typer Acne