Svovelsalve er et velkjent middel for behandling av hudsykdommer i ulike etiologier. Det hjelper effektivt med en så komplisert inflammatorisk prosess som demodikose, hvor den patogene middel er den subkutane myten Demodex. Overdreven reproduksjon påvirker hårsekkene, slimete alder og talgkirtler. Personer som har problemer med hormonell bakgrunn, fordøyelseskanalenes organer, og har et svakt immunsystem, er i fare for denne sykdommen. Personer med nedsatt helse kan bli smittet med demodekose gjennom pasientens personlige eiendeler, gjennom nær kontakt med en smittet person og et kjæledyr.

Sammensetningen av svovelsalve

Midler representerer en tett, gulaktig konsistens, utstedes i konsentrasjon på 10% og 33%. Verktøyet kjemper aktivt med ulike typer parasitter og bakterier, stopper veksten.

 • Hovedkomponenten er svovel;
 • vann;
 • flytende paraffin;
 • emulgeringsmiddel.

Korte indikasjoner for bruk: mykosis, demodikose, seboré, psoriasis, versicolor, sycosis, scabies og andre bakterielle ansiktsskader.

Farmakologisk aktivitet

Svovelsalve er foreskrevet for ekstern bruk, fordelt over de berørte områdene av øyelokkene og ansiktet. Handlinger i kontakt med vev av parasitter, gjenoppretter epidermis. Svovel lindrer betennelse, rødhet, har en desinfiserende effekt. Ulike sopp og hudsykdommer reagerer godt på svovelsalvebehandling.

Når det brukes på huden, virker svovel med organiske stoffer, som et resultat av hvilke de begynner å bli frigjort: pentathionsyre og sulfider, som er i stand til å gjenopprette epidermale celler.

Hvem er demodexmitt og hvordan virker svovel på parasitten

Demodex-myten har en mikroskopisk størrelse på opptil 1 mm, en ormlignende gjennomsiktig kropp, derfor er det umulig å legge merke til dem med det menneskelige øye. Den mest populære habitat og avl for dem er sebaceous kjertelen i ansiktet eller kroppen, hårsekkene på hodet og øyevipper. Kosmetikk, follikelceller, subkutant fett - mat for disse parasittene.

Merket av denne underarten forteller meget raskt, dør, det etterlater et yngre avkom, så det er vanskelig å vinne. Når denne sykdommen oppdages, bør behandlingen påbegynnes umiddelbart, da Demodex kan spre ubehagelige symptomer på skade gjennom hele kroppen. I den inflammatoriske prosessen i hodebunnen begynner pasienten snart å ha mye hårtap, opp til utseendet på bald flekker, da parasittene suger ut alle de fordelaktige stoffene fra folliklene. Med utviklingen av sykdommen i øyet, kan demodikose forårsake alvorlige oftalmologiske patologier.

For behandling av sykdommen krever tålmodighet. Svovelsalve har en lav pris, mens den er ganske effektiv for demodikose, men har noen ulemper: det tørker huden, den har en ubehagelig lukt, det kan etterlate fettete merker på klærne.

En del av vaselin dekker huden med en sterk film, frarøver mites av oksygen. De resulterende sulfider lamme parasitten, og følgelig dør den. Livsyklusen til insektet tillater ikke å kvitte seg med det etter flere bruksområder av legemidlet, behandlingsforløpet er foreskrevet av legen og overvåkes.

For det meste, for å bekjempe demodeks, foreskriver eksperter et stoff med en konsentrasjon på 33%, siden man bruker denne spesifikke salven, observeres en rask restorativ kosmetisk effekt:

 • Agenten i denne konsentrasjonen myker den berørte epidermis;
 • eksfolierer de skadede partiklene i det epidermale vevet, på grunn av hvilke nye vevceller blir aktivt utviklet;
 • forbedrer blodstrømmen og blodstrømmen;
 • aktiverer stoffskiftet;
 • reduserer ubehag.

Svovelsalven med en konsentrasjon på 10% er kjent for alle, den har følgende effekter:

 • letter pasientens tilstand, reduserer kløe, betennelse, rødhet;
 • ødelegger flått
 • Gjenoppretter raskt hudvev etter grunne lesjoner.

Svovel forårsaker peeling og en følelse av tetthet i huden, det er umulig å bruke produktet på sunne områder av epidermis, det kan bare brukes i strengt foreskrevet dosering.

Den forventede effekten av salve for demodikose

Etter påføring fungerer verktøyet som følger:

 • påvirker flått allerede etter 7 minutter, etter en halv time vil noen av flåttene bli ødelagt;
 • akselererer vevmetabolismen, regenerering skjer i et raskere tempo;
 • Kosmetiske resultater for grunne lesjoner vil bli synlige etter 2-3 applikasjoner;
 • Den resulterende filmen på overflaten av det berørte hudområdet tillater ikke oksygen å trenge inn i, og dermed begrense tilgangen til parasitter, og de begynner å dø.
 • kløe minker.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet brukes til å behandle mange typer hudlidelser:

 • Scabies - vanligvis foreskrevet rusmiddel i en konsentrasjon på 6%. Sykdommen er forårsaket av skade på vevet med en scabies tick, overført ved kontakt med pasienten eller hans personlige eiendeler.
 • Seborrheic dermatitt er en sykdom i hodebunnen, utløst av en sopp, manifestert av kløe, flass, peeling.
 • Akne - det såkalte utseendet på utslett, hudormer, purulent akne, forårsaket av bakterier.
 • Psoriasis.
 • Acne.
 • Pustulær infeksjon.
 • Zoster.
 • Pedikulose og andre infeksjoner.

For hver sykdom trenger du din egen dose og konsentrasjon av stoffet, slik at du ikke kan foreskrive en behandling selv.

Kontra

Svovelsalve er et rimelig og effektivt middel, men det passer ikke alle sammen og har en liste over kontraindikasjoner:

 • individuell intoleranse mot svovel;
 • liten alder av barn opptil 3 år;
 • sensitiv hud;
 • Tilstedeværelsen av allergiske reaksjoner;
 • Graviditetsperioden og amming er bare foreskrevet av en lege.

Klinisk har studier ikke påvist noen bivirkninger ved bruk av salver enn for tørr hud i tilfelle overdosering av legemidlet.

Hvordan søke

Det er bedre å starte behandlingen med mindre doser og konsentrasjoner, hvis applikasjonen ikke forårsaker allergi, kløe, tørrhet, så kan du bytte til en 33% konsentrasjon av produktet. Ved behandling over følsom hud anbefales det å fortynne stoffet med kokt vann.

Ved behandling av demodikose påføres svovelsalven på overflaten av lesjonen 3 ganger daglig med et tykt lag i 7-10 dager. Deretter må du ta en pause for å unngå overdosering. Forløpet for å bli kvitt demodex kan nå 12 måneder, så du må være forberedt på ulempene når du bruker denne medisinen. Du kan ikke avslutte behandlingen ved første forbedring og forsvinning av symptomer, vær sikker på å fullføre behandlingen til slutten, ellers vil demodekoz returnere.

Bruksanvisning:

 • før ansiktet skal rengjøres av kosmetikk, sebaceous sekresjoner, andre forurensninger, er det best å vaske med såpe og vann;
 • Påfør et tykt lag av salve til de områdene som er rammet av demodex, og la det vare i minst 3 timer for eksponering;
 • Etter bruk skal ansiktet vaskes grundig med såpe og vann, sengetøy, håndklær og klær bør endres;
 • Omslaget av salve med bandasjer, flekker, bandasjer er strengt forbudt.

Svovelsalve er i fritt salg, det er på hyllene i hvert apotek.

Bivirkninger

Bruken av svovelsalve av mange pasienter viste ikke noen spesielle bivirkninger, de kan bare vises ved overdosering av stoffet:

 • allergiske reaksjoner;
 • kløe og rødhet i området rundt utslett;
 • brenne av huden;
 • brennende følelse.

Det er kategorisk forbudt å foreta en diagnose, ta avgjørelser om valg av legemiddel, varigheten av terapien alene, og noen dårlige handlinger kan forårsake ekstra skade.

Det er viktig når de første symptomene på Demodectic skabb kløe av hodet, ansikt, øyne, hud ruhet, rødhet, pus utslett eller kviser, lik den tilstander, stikker øyelokk, uklart syn, rive, - å ha tid til å vende seg til den smittsomme sykdom spesialist eller dermatolog ved begynnelsen av sykdommen for å lette behandling og for å unngå komplikasjoner.

Varigheten av behandlingen med svovelsalve avhenger av immunsystemets individuelle egenskaper og epidermallaget til pasienten. Kurset varer fra 1 til 12 måneder. Resultatet av å bruke dette stoffet er i de fleste tilfeller positivt. Med forbehold om overholdelse av instruksjonene, observeres dosering, lagringsbetingelser, konsistens av kurset, hundre prosent frigjøring fra demodeks.

Svovelsalve for demodikose: Hvordan søke

Svovelsalve brukes til å eliminere den mikroskopiske deodexmitt, som er lokalisert på menneskelig hud. Et slikt insekt er parasittisk på huden og hårsekkene. Oftest settes det på hodet, ansiktet, i den ytre delen av øret, øyenbrynene, i nesen og haken.

Vedvarende kløe, peeling og utseendet av pustulære og akneutslett er ikke bare årsaker til depresjon og andre nervøse lidelser, for eksempel alvorlig stress, men også den ødeleggende effekten av det subkutane tippet. Derfor vil det være nyttig å vite hvordan man skal påføre svovelsalven for demodikose, slik at effekten er mest effektiv.

Hvordan påvirker salven kroppen?

Når det kommer i kontakt med huden, reagerer ovnens komponenter på organiske ingredienser. Denne prosessen produserer pentatononsyre, så vel som forskjellige sulfider. Da har de en helbredende effekt på huden - de bidrar til å helbrede sår, bidra til å gjenopprette skadede områder og kjempe mot parasitter. Parallelt regenererer sulfider stratum corneum i hudbelegget.

Kommer på subkutan kryss, svovelsyre forårsaker lammelser i ham, det vil si immobiliserer han, som han dør om. Dette verktøyet har også antimikrobiell og smertestillende virkning, er godt påført og fordelt over huden, raskt absorbert av epidermis. Etter det blir kløe, peeling, brenning av de berørte områdene betydelig redusert og smerte ubehag reduseres.

Men hovedaksjonen i behandlingen av svovelsalve er fortsatt antiparasittisk, noe som bidrar til å takle årsaken til sykdommen, det vil si med dens patogener.

Sammensetning og egenskaper av legemidler

Svovelsalve er et stoff som effektivt bidrar til å behandle hudsykdommer, spesielt demodikose. Dette legemidlet er basert på en emulsjon som forårsaker god fordeling over huden og absorpsjon, selv om det også gir agensen en bestemt lukt. Verktøyet brukes bare lokalt. Når det gjelder doseringen, er det alt avhengig av situasjonen - i hvilket stadium demodecosis er, hvis pasienten er allergisk, hvis det er andre sammenhengende sykdommer.

Svovelpreparatet inneholder utfelt svovel, destillert vann, T2 emulgator, petrolatum. På apoteket kan du kjøpe et middel for demodikose med 10% eller 33% konsentrasjon.

Den første typen er foreskrevet:

 • for regenerering av det øvre lag av huden;
 • når det er behov for å helbrede og myke huden, spesielt etter fjerning av akne;
 • fra pimples eller blackheads av mindre størrelse.

Når det gjelder 33% salve, er det tilrådelig å bruke det:

 • Hvis det er mistanke om utseende av arr etter stor akne og subkutan akne, da stoffet bidrar til å forbedre blodtilførselen i de skadede områdene i huden;
 • Til behandling av demodikose eller rosacea;
 • Hvis det er stagnasjon i ansiktet i form av flekker og arr.

Avhengig av lesjonens styrke, foreskriver legen denne eller den aktuelle medisinen. På grunnlag av svovelsalve kan du lage et spesielt verktøy. Til hovedbestanddelen (1/2 ts.) Tilsett 2% salisylalkohol (1 flaske) og boreoppløsning (1 flaske). Dette verktøyet er flott for demodikose, men det bør behandles nøye av de som har delikat hud, da de kan overdrive epidermis for mye.

Og husk, demodikose er en sykdom som krever dyktig omsorg. Uavhengig spre den berørte huden med medisin og vent på effekten - disse er feilaktige handlinger. Noen ganger er det mer alvorlige hendelser som kreves.

Funksjoner av verktøyet

Spesielle problemer med bruk av svovelsalve blir ikke observert. Men likevel, som et annet stoff for demodikose, har et slikt stoff sine egne egenskaper:

 • Den har en sterk, ganske ubehagelig lukt, derfor bør den brukes om natten;
 • Av tekstur er det ganske fett, så det går ofte flekker på klær og sengetøy, og det er vanskelig å fjerne slike forurensninger;
 • Noen ganger er det en liten tørrhet i huden etter bruk, spesielt hos personer med sensitiv og tørr hud. Men dette kan bekjempes hvis ansiktet er smurt med en nærende krem, etter en stund etter prosedyren.
 • Samtidig behandling med svovelsalve med andre topiske preparater kan føre til uforutsigbare konsekvenser - derfor kan du ikke foreskrive noe for deg selv, og enda mer, du kan ikke kombinere stoffer selv.

Med dette stoffet behandler det effektivt hudsykdommer som demodikose, akne og pustulær utslett, lav, psoriasis, svampelesjoner av epidermis, seboré og skabb. Effektiv bruk av sammensetningen er basert på det faktum at stoffet har høye anti-parasittiske og antiinflammatoriske egenskaper.

Bruke den til demodikose under graviditet og amming kan bare være som foreskrevet av en spesialist!

Det viktigste pluss med svovelsalve er at det praktisk talt ikke er kontraindikasjoner for bruk, bortsett fra personlig intoleranse i form av allergi. Og dette viser igjen at konsultasjon av en spesialist er uunnværlig.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Som enhver annen medisin brukes ikke svovelsalve for demodikose ukontrollert. Dette skyldes det faktum at et slikt verktøy har sitt eget utvalg av kontraindikasjoner og bivirkninger.

Ved det første punktet finner du følgende punkter:

 • Det anbefales at du ikke bruker stoffet i behandlingen av små barn, da huden fortsatt er for sensitiv.
 • Gravide kvinner kan kun bruke dette verktøyet på anbefaling av en lege, ellers er det fare for å forårsake fosterkomplikasjoner i fosteret;
 • Individuell overfølsomhet overfor stoffet og dets komponenter, spesielt hvis hjemmelaget medisin ble tilberedt og uavhengig kombinert medisiner og andre stoffer i den.

I enkelte tilfeller kan det være bivirkninger ved bruk av salven i form av irritasjon og rødhet. Deretter er det verdt å utsette bruken av medisinen en stund og konsultere en spesialist. Hvis det er en reaksjon i form av kortpustethet, hevelse i ansikt, lepper, tunge, nakke, midlertidig rødhet av huden, utslett, kløe og feber, bør du slutte å bruke produktet og øyeblikkelig søke lege!

Anbefalinger for bruk

Dosering medisinering for demodicosis er valgt individuelt for hver. Legen, avhengig av det kliniske bildet, pasientens alder, tilstedeværelsen av kontraindikasjoner, velger behandlingen. Og dette er ikke å nevne sannsynligheten for bivirkninger i form av allergi.

Hvis du trenger å bli kvitt den subkutane myten ved hjelp av verktøyet, blir den påført i små mengder på hele overflaten som er berørt av insekter. Det er bedre å behandle den nærliggende huden, da noen ganger parasittene, som sprer seg under huden, fremdeles ikke viser sin aktivitet fra "utsiden".

Preparatet bør brukes en gang om dagen, helst om natten. Før du bruker den, bør du vaske ansiktet med varmt såpevann. Etter det tørkes huden med et håndkle. Deretter påføres salven på huden og går i 3-3,5 timer. Etter den angitte tiden vaskes agenten av. Det anbefales å vaske det av med kokt og deretter avkjølt olje.

Når det gjelder hyppigheten av prosedyrer, kan nummeret deres være annerledes. Dette vil avhenge av legenes resept. Spesialisten anbefaler behandling avhengig av infeksjonsgraden. Men hvis avtalen brytes, er det fare for en allergisk reaksjon i form av utslett. For å eliminere uønskede symptomer, må du slutte å bruke legemidlet og søke lege.

Før du begynner å bruke svovelsalve for demodikose, må du sørge for at verktøyet passer. For å gjøre dette, brukes en liten mengde på albuebøyen eller håndleddet. Hvis det etter 20-30 minutter ikke er rødhet, kløe, hevelse, hevelse, kan du trygt bruke medisinen på ansiktet og andre deler av kroppen.

Under behandling for å forbedre effekten, må du følge en diett som utelukker tunge matvarer - fett, stekt, røkt, mye baking og søtt, hurtigmat, søt brus. Du må også gi opp alkohol og sigaretter. For å opprettholde kroppens styrke på riktig nivå, vil pasienten drikke et kurs av multivitaminer. Hvis samtidig med slik behandling å ta piller som forbedrer metabolismen, så vel som å rengjøre leveren av giftstoffer, vil utvinningen komme mye raskere.

Det første resultatet, etter at behandlingen har begynt, kan være merkbar etter bare 2-3 dager. Alt avhenger av hvordan korrekt og samvittighetsfullt pasienten overholder regler for behandling, på lokaliseringen av det infiserte stedet og på den fysiske tilstanden til selve organismen.

Med en sunn immunitet, riktig livsstil og overholdelse av alle anbefalinger fra en spesialist, vil helbredelsesprosessen gå mye raskere!

Behandling av demodikose ved bruk av svovelsalve

Demodecosis er en hudsykdom forårsaket av en ormlignende mikroskopisk parasittmide Demodex eller aknekjertler. Det avgjøres i hårsekkene, sebaceous kjertler, øyelokkets hud og er betinget patologisk patogen. Det vil si at det forårsaker sykdommen mens det skaper gunstige forhold for utvikling og reproduksjon.

Demodecosis er en vanlig sykdom som rammer mennesker i ulike raser og aldersgrupper. Han er mer utsatt for kvinner i alderen 35-40 år og eiere av fet hud. Ofte er demodikose forvirret med akne og andre hudsykdommer.

Symptomer på demodikose

Den tidligere demodekosen er diagnostisert og behandlingen er startet, jo mer vellykket blir det. I avanserte tilfeller strekker behandlingen over lang tid, noen ganger i flere år. De karakteristiske tegnene på sykdommen er:

 • hudutslett;
 • mest rosa akne
 • puffiness, grovhet, noen ganger tuberøsitet i huden;
 • Utseendet av vaskulære striper på ansiktet;
 • misfarging av dermis (fra grått til maroon);
 • hudpigmentering;
 • kløe og brenning av de berørte områdene i kroppen, forverret om kvelden og om natten;
 • rødhet i kantene på øyelokkene;
 • hevelse og tyngde i øyelokkene;
 • følelse av nærvær av fremmedlegeme i øynene;
 • stikker, tap av øyevipper;
 • Utseendet på vekter ved røntgen på øyevippene langs øyelokkets kant;
 • akkumulering i øynene i øyet i form av en skumaktig væske;
 • med demodikose av dermis av hodet - Hårtap.

Sykdommen manifesterer seg i form av rødhet, hudutslett, sår og akne, ikke bare i ansiktet, men også på ryggen og brystet.

Årsaker til sykdom

Det er bevist at 97% av friske mennesker er bærere av Demodex. Dessuten er denne mikroorganismen gunstig ved å spise avskallede hudpartikler og behandle fettet som produseres av talgkjertlene med sine enzymer. Det er at myten er en scavenger, en utnytter av døde celler av epidermis og det gamle fettet.

Hvorfor er det bare at 10% av folket begynner å plukke plutselig ukontrollert? Dette skyldes endringen i hudens pH, som skal være 5,5-6,5 enheter. Når pH-verdien skiftes til den alkaliske siden, det vil si mer enn 6,5 enheter, begynner Demodex å formere seg raskt.

De aktive stoffene som produseres i store mengder ved flått irriterer huden, forårsaker kløe og allergiske reaksjoner. Kombinere irritert og kløende hud fører til infeksjon med streptokokker og stafylokokker, dannelsen av pustulære betennelser.

Tilstedeværelsen av demodeks er ikke en patologi. Sykdommen skjer under påvirkning av interne og eksterne faktorer. Årsakene til rask reproduksjon av patogenet kan være:

 • redusert immunitet;
 • hormonforstyrrelser;
 • infeksjoner av dermis;
 • kroniske sykdommer (patologier i leveren, gastrointestinale sykdommer, etc.);
 • langsiktig behandling med noen medisiner;
 • fet hud;
 • dårlig hygiene;
 • upassende kosthold (misbruk av fett, krydret, røkt mat);
 • alkoholisme;
 • stress,
 • kronisk tretthet;
 • tilfeldig bruk av kosmetiske hormonelle kremer og salver;
 • overdreven eksponering for ultrafiolette stråler (under åpen sol eller i solarium);
 • graviditet;
 • kjærlighet til badeprosedyrer.

Et karakteristisk trekk ved sykdommen - parasittfliken aktiveres ved temperaturer på 25-30 ° C. Etter et bad eller en varm dusj kan Demodex aktiveres en stund. Således, hvis kløe og utslett vises etter et varmt bad, dusj eller annen eksponering for varme på den berørte huden, indikerer dette en større sannsynlighet for demodecosis. Men laboratorietester av biologisk materiale er nødvendige for en nøyaktig diagnose.

Svovelsalve i behandlingen av demodikose

Svovelsalve har bevist seg i behandlingen av demodikose. Det er foreskrevet i kombinasjon med salicylater og antibakterielle midler.

Medisinske egenskaper

Svovelsalve er et allsidig middel og vellykket brukt til behandling av:

 • skabb;
 • psoriasis;
 • soppinfeksjoner;
 • seborrheisk dermatitt;
 • rosa lichen;
 • acne;
 • lus.

I tillegg til svovel, som er den viktigste aktive ingrediensen, inneholder den vann og petrolatum. Salvenes komponenter, når de påføres huden, virker sammen med dets organiske stoffer, noe som resulterer i dannelse av forskjellige sulfider og pantotensyre. Bare disse stoffene og har antiparasittisk og antimikrobiell virkning, lamme og immobilisere tippen.

7-9 minutter etter påføring, fungerer verktøyet på flått, lammer dem, og etter en halv time - ødelegger dem. Sulfider har en gunstig effekt på dermis, gjenopprette og helbrede det, lindre kløe og irritasjon.

Behandling av demodikose er vanligvis kompleks. Dens varighet avhenger av mange faktorer, full gjenoppretting kan forekomme i en måned, og kan vare i et år.

Svovelformede smøremidler

For fremstilling av salve svulst i tørr form knuses og blandes med petroleumjell. Frigør salve med 8-10% eller 33% svovelinnhold i aluminiumrør eller glassperler. Holdbarheten av stoffet - 2 år.

Salve med lavere svovelinnhold (8-10%) brukes til å lokalisere hudtumorer på hodet. Legemidlet myker harde hudlag, fjerner kløe, lindrer hudirritasjon. Daglig gni om noen dager for å gjenopprette skader på dermis. Effekten av å bruke salve med svovel i demodikose er synlig etter 2-3 dager: huden stopper kløe og blir frisk.

For å bli kvitt demodikose, spesielt forsømt, med omfattende svulster og hudlesjoner, bruk stoffet med et 33% svovelinnhold. Det bidrar til økt blodtilførsel og irritasjon av sensitive reseptorer. På grunn av det høye innholdet av svovel tørker stoffet dermis, så det må være riktig fuktet. Ved behandling av forsømte sykdommer er det nødvendig å observere et spesielt diett og økte hygienekrav.

Hvordan bruke svovel salve

For behandling av demodikose velg ett verktøy per kurs. Det er umulig å bruke flere legemidler fra krysset på en salvebasis samtidig, da dette er full av hudkomplikasjoner. Selv kvalifiserte leger foreskriver ikke to legemidler til lokal bruk på en gang. Kvaliteten på behandlingen er ikke avhengig av mengden medikamenter som brukes. Hvis det ønskede resultatet etter at behandlingen ikke er oppnådd, foreskrive et annet kurs eller endre stoffet.

Svovelsalve brukes kun til ekstern bruk:

 • Det bør brukes til forvask med såpe, ren og tørr hud, fange sunne områder rundt de berørte områdene;
 • Spesielt forsiktig er det nødvendig å smøre vanskelige steder (mellom tær og hender, albuebøy og underarm).
 • Påfør salven til et tynt lag, uten å gni og omhyggelig, for ikke å irritere huden;
 • Av samme grunn, tørk det berørte området med et håndkle er heller ikke verdt det, bare våt det litt.

Legemidlet påvirker patogenet i tre timer, hvorefter det skal vaskes av med rikelig med varmt vann. Behandlingsprosedyren gjentas en gang daglig eller oftere som foreskrevet av en lege. Hvis sammensetningen påføres over natten, er det nødvendig å bytte klær og sengetøy regelmessig. Behandlingen gir en sterk peeling av huden, sammen hvor parasittmider dør.

Varigheten av det vanlige behandlingsforløpet er 5 dager. For å forlenge behandlingsforløpet kan bare den behandlende legen. Det anbefales ikke å bruke svovelsalve i mer enn 10 dager, da hudirritasjoner er mulige. I vanskelige og forsømte tilfeller velger legen en individuell behandling. Etter behandlingens slutt kan terapeutiske legemidler ikke brukes som profylakse.

Sikkerhet av svovelsalve

I tillegg til høy effektivitet har svovelsalve en annen stor fordel - sikkerhet i bruk. Det er foreskrevet for pasienter som har kontraindikasjoner til bruk av andre sterke stoffer. Salvenes sammensetning er trygg for gravide og ammende kvinner, nyfødte barn.

Kontraindikasjoner til bruk av svovelsalve er bare individuell intoleranse mot komponentene.

I tillegg, sammenlignet med andre medisinske salver, fører stoffet nesten ikke til tørr hud. Dette skjer i isolerte tilfeller, noe som indikerer sikkerheten til verktøyet.

Bivirkninger

I noen tilfeller kan langvarig bruk av rusmidler med svovelinnhold føre til:

Hvis dette skjer, skal rester av salven vaskes grundig. Ubehagelige symptomer vil forsvinne etter kort tid.

Svovelsalven lukter ubehagelig, lukten er sterk og kan ikke vaskes av. Ved slutten av behandlingen, vil klær og sengetøy, gjennomvåt i salve, bli kastet bort.

Pasientanmeldelser

Til tross for lave kostnader er svovelsalve for demodikose flere ganger mer effektive enn andre dyrere medisiner. Gjenopprettede pasienter forlater hovedsakelig positiv tilbakemelding på behandling med svovelsalve.

Catherine, 28 år gammel

Lang kunne ikke bli kvitt akne og akne. Jeg prøvde mange verktøy, inkludert svært dyre, jeg ble behandlet av forskjellige kosmetologer. Allerede desperat, vendte seg til en hudlege. Som foreskrevet av en lege, gjennomgikk hun et behandlingsforløp med en svovelsalve fra et subkutant telt. Jeg ble kvitt akne en gang for alle.

Elena, 30 år gammel

Jeg har slitt med akne på ansiktet mitt i mer enn 10 år, men de fremstår fortsatt med iøynefallende utholdenhet. Importerte kosmetikk, dyre rensing, antibiotikabehandlingskurs hjelper ikke. Jeg så et positivt resultat først etter bruk av svovelsalve.

Kirill, 20 år gammel

På grunn av det konstante utseendet på akne, følte han seg usikker i å kommunisere med andre, spesielt med kvinner i motsatt kjønn, begynte å komplekse. Venner og slektninger beroliget og sa at disse var aldersrelaterte problemer forbundet med hormonelle forandringer i kroppen, og de ville snart gå bort. Jeg snudde seg til en hudlege, og han foreskrev meg behandling av demodikose med svovelsalve. Jeg ble endelig fjernet av fryktelig akne.

Hudpleie under behandling

Ved behandling av demodikose avstå fra bruk av tradisjonelle kosmetikk, inkludert vaskemidler.

Det er tilrådelig å vaske ikke med vann, men med urtedekk:

Bruk tjære såpe for hygieniske prosedyrer. Hvis øyelokkene er berørt, behandle huden med 70% alkoholinfusjon.

Demodecosis er ledsaget av andre hudproblemer - dermatitt, bygg, eksem. Det er mulig å behandle dem med lokale preparater kun med tillatelse fra den behandlende legen.

Sørg for å følge reglene for behandling under behandling:

 • Alle personlige hygieneprodukter (seng og sengetøy, håndklær) daglig behandles med koking og stryking;
 • for behandlingsperioden er noen kosmetiske prosedyrer kontraindisert;
 • avstå fra bad, badstuer, solingstimer, begrens ditt opphold i solen;
 • sørg for å behandle andre sykdommer i kroppen;
 • utelukk fra menyen stekt, røkt, krydret, salt.

For å unngå utvikling av demodikose:

 • Styr immunitet.
 • Spis godt.
 • Gi opp dårlige vaner.
 • Følg hygienregler, bruk ikke andres hygieneprodukter.
 • Ta vare på huden din.

Hvis du har noen hudproblemer, besøk en hudlege.

Demodex salve - den beste løsningen eller hjelpekomponenten?

Bruk av salver for demodikose

Årsakene til utviklingen av demodikose er systematisk svekkelse av immunsystemet og utilstrekkelig hudpleie. Demodex feeds på talg, derfor er folk med økt fettproduksjon (huden utsatt for komedoner) lider av en subkutan myte oftere enn de med tørr hudtype. Kremer, pulver eller geler for lokal eksponering for parasitten, utnevnes først etter en omfattende undersøkelse av pasienten. Det er viktig å finne ut ikke bare årsaken til ubehagelige symptomer (støt på ansiktets og hodet, kløe, smerte og betennelse i øyelokkhuden), men også de faktorene som påvirket de negative endringene i menneskekroppen.

Når er salver for demodikose foreskrevet? Hvis pasienten har utslett på ansiktet (glødelysene på øyenvipper og hår på hodet er skadet), er det umulig å gjøre uten bruk av lokal behandling i det hele tatt. For en person med demodikose oppstår en parasittisk sykdom med comorbiditeter, og det er ekstremt sjeldent for symptomer på generell ubehag og betennelse på huden for å forårsake bare reproduksjon av subkutan kryss. Bygg, dermatitt, eksemrelaterte problemer som kan løses ved effektive og rimelige medisiner (brukes direkte på betennelsen). I alle fall er det umulig å bruke noen midler til lokal administrasjon uten tillatelse fra en lege.

Reaksjonen av kroppen til salve

En rekke stoffer i form av en gel eller en tykk blanding som ødelegger Demodex, lar deg velge riktig verktøy for pasientens hudtype, grad av forsømmelse av sykdommen og kroppens individuelle egenskaper. Den subkutane myten multipliserer raskt og smitter sunt vev av huden i ansiktet eller nakken, så behandlingen må ikke bare være effektiv, men også raskvirkende. Farmakodynamikk er en direkte reaksjon av pasientens hud på de aktive stoffene som utgjør salven. Prosessene som finner sted umiddelbart etter bruk av agent, bestemmer effektiviteten av lokal behandling.

Populære aktuelle medisiner, som har blitt brukt i behandling av demodikose i mange år, fører ikke bare til Demodexs død, men beskytter også nærliggende, sunn hud. Ichthyol salve anesthetizes huden (foci av den inflammatoriske prosessen) og har en antiseptisk effekt. Hovedfordelen ved dette verktøyet er at de aktive stoffene ikke absorberes i blodbanen av pasienten og ikke skader de indre organene. Sink salve har en sterk anti-inflammatorisk effekt og brukes som et antiseptisk for hudlidelser. Tykk medisin tørker ut foci av betennelse og fremmer rask hudregenerering. Effektive kremer består ikke bare av giftige stoffer som kan ødelegge Demodex. Verktøyets sammensetning skal være trygg for sunn hud.

Rettsmidler for demodikose under graviditet

Legemidler som relaterer seg til lokal terapi for gravide kvinner (kun på de berørte områdene) er tilgjengelige i en praktisk form for bruk:

 • salver;
 • pulver;
 • løsninger for kremer;
 • kremer;
 • mos.

Legen velger en eller flere midler for behandling av demodikose, basert på pasientens tilstand og lokalisering av lesjoner på ansiktets eller hodet. For gravide kvinner, er narkotika som absorberes i blodet absolutt ikke egnet. Ikke alltid medikamenter for lokal bruk, gjør det mulig å kvitte seg med det subkutane krysset. Valget av formen av stoffet avhenger av dybden av skader på huden, plasseringen av parasitten og graden av forsømmelse av sykdommen.

Før bruk av middelet for lokal eksponering for forårsakende middel til en parasittisk sykdom, bør farmakologiske egenskaper i salven vurderes. Grunnlaget for slike legemidler er en kjemisk nøytral substans, og de gjenværende komponentene (destruere Demodex) er doseringsadditivet som hele utfallet av behandlingen avhenger av. Preparatet for påføring på følsomme hudområder i ansikt og hode bør ikke forårsake alvorlige allergiske reaksjoner. En kvinne fra barnebarnet til å ta vare på tilstanden til sin egen kropp, derfor, i den minste manifestasjoner av demodikose, bør hun søke hjelp fra en spesialist.

Denne typen parasitt kan utvikles på øyevipper.

Kontra

Hvert medisinsk preparat, enten det er tabletter eller kremer til ekstern bruk, selges med instruksjoner, som angir formålet med legemidlet, standarddosene og kontraindikasjoner for administrering. Ethvert legemiddel av tradisjonell og tradisjonell medisin er kontraindisert i tilfelle pasientintoleranse for de enkelte komponentene. For gravide kvinner og kvinner som ammer, er salver valgt spesielt nøye. Komplisert parasittssykdom krever akutt behandling, og hvis det ikke er noen annen vei, avbryter kvinnen ammende i løpet av behandlingen. For barn under seks år er aktuelle medisiner kun brukt i ekstreme tilfeller.

Løsningen for komplisert demodikose blir ikke brukt hvis:

 • sår og åpne sår ble funnet på pasientens hud;
 • subkutan mite ligger i de dypere lagene i huden (behandling med krem ​​eller gel gir ingen resultater);
 • Allergiske reaksjoner oppstår etter første søknad.

Mulige kontraindikasjoner blir tatt i betraktning av legen på scenen for utarbeidelse av en effektiv terapi. Demodecosis fører til en reduksjon i immuniteten, og eventuelle ytterligere problemer, inkludert negative hudreaksjoner på medisinen, vil bare forverre sykdomsforløpet.

Den manifestasjon av demodikose på ansiktet hos spedbarn

Bivirkninger av subkutan Tick salve

Bivirkninger ved bruk av salver er sjeldne, fordi en erfaren lege tar hensyn til pasientens tilstand og sin individuelle følsomhet. Hvis en person ikke følger anbefalingene fra en spesialist, kan han oppleve allergiske reaksjoner. En uavhengig økning i dosen bidrar ikke til rask gjenoppretting, men tvert imot forverrer bare den parasittiske sykdommen. For at de resulterende reaksjonene skal forsvinne, er stoffet, som huden i ansiktet og hodet reagerte så akutt, ikke lenger brukt til å bekjempe demodeks. Hvis det er i ferd med å bruke salven, kommer en del av produktet inn i øynene, de skal vaskes raskt med rent vann.

Bruk og dose av salve fra demodikose

Midler som brukes i kompleks behandling av demodikose, tas kun av kurset, og etter behandlingens slutt er det ikke verdt å bruke medisiner til huden for å forhindre demodikose. De aktive ingrediensene ødelegger demodeks, men hindrer ikke reproduksjonen i det subkutane laget.

Nedenfor er en liste over effektive stoffer for demodikose av ansikt, hodebunn og nakke.

Svovelsalve mot demodikose

Komponentene i den kremrike blandingen bidrar til å berolige inflammet hud og ødelegge parasitten fra den første bruksdagen. Svovel, som er en del av produktet, har antiparasitiske egenskaper. Svovelsalve for demodikose er en del av hovedterapien dersom pasienten ikke har allergiske reaksjoner på de enkelte komponentene i legemidlet. En populær agent med katalytiske egenskaper påføres to ganger om dagen.

Før du bruker en svovelholdig substans, må du rengjøre ansiktets hud grundig (en enkel prosedyre øker effektiviteten av behandlingen). Svovelsalve påføres i et tynt lag og forlates på huden til det er helt tørt. Bare i sjeldne tilfeller forårsaker et effektivt middel bivirkninger i form av allergier. Med langvarig bruk av stoffet påvirker de aktive ingrediensene kun subkutan tippen, så det beste løpet av behandling for demodikose med svovelsyring er bare en måned.

Kombinasjon med svovel og andre legemidler til lokal behandling anbefales ikke. Holdbarheten på produktet er to år.

Demodex permetrin salve

Alle former for demodikose behandles med en salve med høyt innhold av pyretroider (et stoff oppnådd som følge av syntese i laboratoriet). Permetrin salve hjelper på et hvilket som helst stadium av en parasittisk sykdom. De aktive stoffene i agenten trer inn i parasittets skall og drep det fra innsiden. Kremblandingen har insektdrepende og akaricide egenskaper.

Effektivt stoff for scabies-myter og demodex. Å komme inn i de dype lagene i huden, betyr at komponenter ødelegger nerveceller fra insekter, parasittiske i menneskekroppen. Tippen mister mobilitet og dør over tid. For pasienten er salven giftfri og utskilles raskt fra hudcellene. Permetrin salve behandler scabies, demodicosis og ulike hudsykdommer. Påfør verktøyet hver 12. time (påført med et tynt lag til fokus for betennelse). Vask av restene av midler kan bare være et par timer etter at hovedmengden av stoffet er absorbert.

For behandlingsperioden skal pasienten holde seg til riktig ernæring, observere kroppshygiene og overvåke rensligheten av sengetøy. Hvis det er en brennende følelse etter at du har brukt salven med et tynt lag, ser det ut til at huden brenner - produktet vaskes av kaldt vann, og pasienten gjennomgår en annen konsultasjon med en lege.

Benzylsalve

Universell medisin for lokal bruk med en unik sammensetning brukes til å bekjempe demodikose, akne og ulike former for seborrhea. Benzylbenzoat administreres i tilfeller der, mot bakgrunn av en svekket immunitet, infeksjon har oppstått med sekundære infeksjoner. Det ødelegger salven ikke bare av kløe-parasitten, men også av acne-klossen. Midlet for aktuell bruk er godt kombinert med andre kremer.

Etter interaksjonen av tippen med de aktive stoffene i benzylbenzoat, dør parasitten innen en time. Verktøyet trengs selv gjennom mykskallet, og bidrar derfor til å raskt gjenopprette fra demodikose. Salven forhindrer ytterligere reproduksjon av bakterier eller patogene mikroorganismer som smitter en person med et svekket immunsystem. Påfør et tynt lag av agenset en eller to ganger om dagen, men bare etter at du har rengjort huden på forhånd. For gravide er ikke benzylbenzoat foreskrevet.

Bivirkninger som kan oppstå under behandlingen, uttrykkes som hudutslett, kløe, tørrhet og intens brann. Eventuelle negative reaksjoner fra kroppen er årsaken til avskaffelsen av benzylbenzoat og dets erstatning med et mer gunstig legemiddel.

Yam salve for parasittisk sykdom

Bakteriedrepende og soppdrepende krem ​​fra demodikose består av en nøytral base, tjære, acetylsalisylsyre, terpentin og svovel. Brukt Yam fra scabies, demodicosis, eksem og trichophytia. Sammensetningen av midler med lav toksisitet for pasienten. Yam brukes to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden) og vaskes ikke av. Behandlingsforløpet overstiger ikke to uker.

Ved slutten av behandlingen gir en person gjentatte skrapinger, noe som gjør det mulig å bestemme den videre behandlingen (hvis resultatene viser demodikose). Gjentatt kurs med pit skader ikke pasienten. For behandlingsperioden bør du kontrollere rensligheten av din egen kropp og hjemme.

Ichthyol salve

Antiseptiske preparater brukes både i hovedsak og i tilleggsbehandling av demodikose. Salven, som brukes etter brenning, smerter i leddene, har smertestillende egenskaper. Påfør et tynt lag av agenten og la det tørke helt. Å gni den tykke blandingen i alle fall umulig. For å forhindre infeksjon av bakterier eller infeksjoner (penetrere med de aktive komponentene i salven), er betennelsen lukket med gasbind.

Behandlingsforløpet med Ichthyol salve bestemmes av legen, basert på pasientens individuelle egenskaper og fokus på betennelse. Bivirkningene, som er svært sjeldne, urtikaria eller utslett forsvinner etter at stoffet er avsluttet. Det anbefales ikke å bruke legemidlet til barn under 12 år. Bare en type salve påføres huden. Overdosering med Ichthyol-salve er umulig, men du bør ikke misbruke legemidlet.

Sinksalve for demodikose

En to-komponent løsning med vaselin og sink hjelper med å bli kvitt den subkutane myten. Legemidlet har antiinflammatoriske egenskaper. Legemidlet tørker hudområdene infisert med subkutane kvaler, reduserer inflammatorisk prosess og fremmer rask hudregenerering. Zinksalve hjelper med eksem, brannsår eller sår. Påfør en blanding av et tynt lag av sink på ansiktets hud.

Krem brukes opptil fem ganger om dagen, og det generelle behandlingsforløpet er en uke. Bivirkninger ved bruk av sink salve observeres ikke, bortsett fra pasientens intoleranse overfor pasientens sink eller svovel. Bruk av produktet er tillatt for gravide og under amming. Barn tolererer sink salve. Et universelt middel for lokal administrasjon vil bidra til å kvitte seg med de subkutane parasittene.

Bruk salver bør være nøye og i henhold til instruksjonene. I løpet av behandlingsperioden for demodikose bør pasienten forlate bruken av dekorative kosmetikk eller kosmetiske produkter som kan skade betent hud. Tonale verktøy og korrektorer tetter porene og bidrar til utvikling av subkutant fett. Etter langvarig behandling gjennomgår pasienten rehabiliteringsbehandling, inkludert styrking av immunitet. Det er helt umulig å kvitte seg med subkutan mite-demodeks, men for å forhindre demodecosis med våpen til alle.

Interaksjon med andre midler fra subkutan tick

Den mettede sammensetningen av terapeutiske salver for demodikose utelukker i de fleste tilfeller bruken av hjelpemidler i form av kremer, pulver og talkere. Berørte områder av huden, som systematisk påvirkes av salver, er ikke tilrådelig å bli behandlet med medisiner med en annen sammensetning. Slike eksperimenter kan skade huden og føre til arrdannelse. Reaksjonen av kroppen til blandede midler er uforutsigbar.

For å raskt bli kvitt et stort antall subkutane flått anbefales det å ta alternative behandlingskurs med ulike legemidler. Det er vanskelig å kombinere salver, selv kvalifiserte leger er ikke i fare for å foreskrive to midler til lokal bruk på en gang. Kvaliteten på behandlingen er ikke avhengig av antall stoffer.

Lagring av salve fra demodikose

Aktuelle preparater kan lagres ved romtemperatur. Salver er tilgjengelige i spesielle beskyttelsesrør som ikke raskt kan varme opp eller passere solens stråler. Pasienten er ikke bare forpliktet til å følge alle instruksjonene fra legen, men også å overholde reglene for lagring av alle legemidler og midler til behandling av demodikose. På et tørt mørkt sted, salve fra subkutan kryss, truer ingenting. Hold penger borte fra barn. Hvis temperaturen i rommet overskrider 25 grader, kan legemidlet stå i kjøleskapet (sidehylle), men under ingen omstendigheter skal det fryses, ellers virker stoffet dets medisinske egenskaper.

Symptomer på demodikose er kjent for mange mennesker med fete hudtyper og forstørrede porer. For en sunn person utgjør demodex ingen fare, men en svekket kropp etter å ha sykdom eller utviklingen av kroniske sykdommer, er underlagt den raske utviklingen av demodikose. For å unngå støt på hud i ansikt og hode, noe som klø og øker, kan alle gjøre dette, du bør bare styrke immunforsvaret og opprettholde kroppshygiene.

Svovelsalve for demodikose

Svovelbasert salve brukes i forskjellige hudsykdommer. Det bidrar til å takle scabies, seborrhea og psoriasis. Også dette stoffet brukes ofte i kampen mot akne.

Svovelsalve er effektiv for demodikose. Patologi utløses av aktiviteten til en myte som trenger inn i de subkutane lagene. Terapi utføres av agenten i kombinasjon med antibakterielle legemidler og salicylater.

Når er legemidlet foreskrevet?

Bruken av svovelsalve er vist i den klassiske versjonen av løpet av demodikose. Sykdommen utløses av en lesjon med en mikroskopisk myte som setter seg under huden. Spesielt gunstig for ham er områder med økt svette, dannelse av talg. Også ofte påvirket hårsekkene.

Sykdommen er preget av utslett av en flettet natur, som har en hyperemisk farge. Hvis patologien er startet, blir huden ujevn og blir lilla.

Med økt aktivitet av tippen kan observeres og komplikasjoner av sykdommen. Blant dem er:

Parasitten kan forårsake alvorlige brudd på epidermis.

I aktivitetsperioden observeres:

 • acne;
 • små sår;
 • betent områder;
 • nodale formasjoner.

Huden er dekket med skalaer, begynner økt produksjon av talg. Pasienten lider av alvorlig kløe, ubehagelig lukt av huden og økt fettinnhold.

Svovelbehandling er indikert i denne perioden. Det bidrar til å takle formasjoner på huden og eliminere den inflammatoriske prosessen.

Utgivelsesskjema

Svovelsalve er liniment. Den presenteres i glassburker eller aluminiumrør.

Produktet inneholder bare to aktive stoffer. Presipitert svovel har en stor effekt på huden. På grunn av konsistent emulsjon av vann-vaselin, absorberes produktet lett i huden.

Salven har en gulaktig fargetone. Avhengig av konsentrasjonen av det aktive stoffet, er to typer preparat kommersielt tilgjengelig - med 10 og 33% svovel.

Handling betyr

Svovelsalve har en tørke- og mykningseffekt. Når den brukes riktig, beskytter den huden.

Hvis svovelsalve med 10% konsentrasjon brukes, dannes cellene i dekselet intensivt. Innen flere dager etter påføring blir sår og hudfeil eliminert. Legemidlet i behandlingen av:

 • har en keratoplastisk effekt;
 • mykner huden
 • nøytraliserer raskt parasitter
 • eliminerer kløe.

Ved bruk av høyt konsentrert liniment, som inneholder 33% svovel, løses det epidermale lag. Resultatet er eksfoliering av døde hudpartikler. Derfor brukes verktøyet for akne og seborrheisk dermatitt for å irritere hudreseptorer og stimulere lokale metabolske prosesser.

Enkel svovel bidrar til uttørking av vev. Som et resultat blir huden trangt. For å unngå forekomst av negative bivirkninger, må du følge legenes instruksjoner og dispensere medikamentet riktig.

Hvordan søke salve?

Metoden for administrasjon og dosering velger en lege. Det tar hensyn til pasientens individuelle egenskaper og tilstanden til huden. Oftest er bruken gjort i samsvar med følgende instruksjoner.

 • Liniment brukes på den berørte huden.
 • Ved store skader blir ikke bare syke, men også sunne områder smurt.
 • Påfør preparatet en gang daglig før sengetid. Det er viktig å ikke vaske det av i flere timer. Men i noen tilfeller skriver leger ut tre søknader.
 • For å vaske av komposisjonen, er det nødvendig å bruke bomullsputer fuktet med olje.

Behandlingen utføres i 7-10 dager. Det er viktig at kurset ikke er mindre enn en uke.

Under behandlingen må du følge reglene for personlig hygiene. Krever hyppig skifte av sengetøy, bytte av fjærpute. Det er bedre å sove på syntetiske materialer som er uegnet for tikk.

Bruk under graviditet

Gravide kvinner bør spesielt nøye velge medisiner, selv om de brukes eksternt. Narkotika som brukes alene uten å konsultere lege, kan skade et barn. Men å bære et foster er ikke en absolutt kontraindikasjon for bruk av eksterne agenter.

Svovelsalve er en av de trygge under graviditet og amming.

Det bekjemper effektivt bakterier, hjelper til med å rense porene og tørke ut utslett.

Bivirkninger under behandling er sjeldne. Men foreløpig konsultasjon med en lege er fortsatt nødvendig.

Tross alt kan noen mødre som har en predisponering for allergiske reaksjoner oppleve:

 • svimmelhet;
 • lavere blodtrykk;
 • utslett på overflaten av huden.

Når er det forbudt å bruke svovelsalve?

Hovedkontraindikasjonen for bruk av stoffet er tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon på salvets komponenter. For å sjekke hvordan huden vil reagere på verktøyet, må du påføre en liten salve på albuen eller knærbukken. Hvis det i flere timer ikke brenner, kløe og utslett, kan du bruke stoffet.

Noen pasienter anbefales å først konsultere lege om bruk av salve. Blant dem er gravide og små barn.

Bivirkninger

Bivirkninger er en sjelden forekomst. Men det er umulig å fullstendig eliminere deres forekomst. Det er nødvendig å umiddelbart stoppe behandlingen med en salve hvis pasienten har oppdaget:

 • hudrødhet;
 • kløe og brenning av dekslene;
 • puffiness og spenning;
 • allergiske symptomer.

I nærvær av minst ett tegn, må du snarest besøke en lege. Han må erstatte salven med et annet effektivt stoff.

Narkotika vurderinger

Pasienter gir ofte vurderinger av svovelsalve fra demodikose. For mange hjalp hun med å håndtere parasitten og gjenopprette hudens renhet.

Olga, 19 år gammel: Med utslett og demodikose, forutsi legen umiddelbart svovelsalve. Jeg forventet ikke noe godt resultat etter søknaden. Men i kombinasjon med diett og andre stoffer begynte huden å komme seg. To uker senere var det ingen spor av utslett.

Tatiana, 27 år gammel: Jeg har herdet livet mitt fra demodikose. Salve i lang tid hjulpet raskt takle utslett. Men i det siste, for en eller annen grunn, sluttet hun å jobbe. Legen sier at huden er vant til det aktive stoffet. Nå tar jeg opp et annet, like effektivt stoff.

Anna, 24 år gammel: Du bør ikke engang bruke tid på denne løsningen. Brukes som vanlig krem: ingen endringer i det hele tatt. Jeg tenker ikke engang på å bli behandlet med det lenger.

Irina, 21: Da legen avslørte demodikose, rapporterte han at sykdommen ble behandlet i lang tid. Det første stoffet på listen var svovelsalve. Jeg pleide å bruke den til akne. Og seier igjen: Løsningen hjalp også her! Hun tørket ut utslett, eliminert tippens aktivitet og gjenopprettet huden veldig raskt. Jeg anbefaler det til alle!

Flere Artikler Om Typer Acne