Sove lenger eller tilbringe tid på ansiktsbehandling før arbeidet? Både det og en annen. Vi valgte flere effektive måter å forbedre hudfarge, fjerne puffiness og fjerne poser under øynene. Alt dette tar deg ikke mer enn 15 minutter.

1. Vask med saltvann

En fin måte å fjerne puffiness fra øynene. Forbered to kopper saltvann - kaldt og varmt - med en halv teskje salt per kopp vann. Våt hendene dine skiftevis i kaldt og varmt vann, og bruk på lukkede øyne i noen sekunder.

2. Komprimer fra hytteost

Hvis om morgenen finner du blåmerker under øynene dine, prøv dette middelet. Sett en ostekloth med en teskje cottage cheese på øynene og legg deg ned i 15 minutter. Mens huden rundt øynene blir sunn, kan du se drømmen eller stille inn i arbeidstemperaturen.

3. Tørk ansiktet med is

Kaldt vann og is er gode hjelpere i kampen for vakker hud. Lag avkok av kamille eller salvie, fryse og tørk ansiktet om morgenen med isbiter. I tillegg til skinnende elastisk hud, vil denne prosedyren gi deg energi for hele dagen.

4. Ismask

Sett knust is i en pose og legg den på øynene dine. Noen få minutter - og huden rundt øynene vil oppdatere, fine rynker slipper ut, tretthet og spenning forsvinner.

5. Komprimer teposer

En kjent måte å fjerne hevelse og blåmer under øynene og rydde opp i øyelokkets hud. La oss åpne en liten hemmelighet - for å oppnå den beste effekten, er det bedre å holde teposene i kjøleskapet på forhånd. Vel, og i seg selv, velg naturlig te, uten farger og annen kjemi.

6. Sitron tonic

Hvis du ikke har nok tid til lange prosedyrer, kan du vedta denne enkle metoden. Tilsett saften av en halv sitron til et glass vann - du vil få en god tonic som virker ikke verre enn dyre løftemidler. Tørk ansiktet ditt før du bruker sminke, og huden din vil glø av.

7. Komprimer med kålblad

Anti-aging komprimere for de som har ekstra 15 minutter om morgenen. Skaldkål går med kokende vann for å gjøre dem mykere, børste dem med olivenolje og plasser på ansikt og nakke.

8. Havremel Mask

Den magiske oppskriften på fine rynker: en spiseskje havremel for et halvt glass melk. Påfør masken i ansiktet, hold i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann og gni huden med et isstykke. Rynker vil forsvinne, som om med magi!

9. Curd Mask

Utmerket forfriskende og hjelper til å "kaste av ansiktet" et par år og kilo. Brygg 1 kopp svart te, la den brygge og bland med 3 ts hytteost. Påfør masken på ansiktet i 10 minutter, og skyll deretter med varmt vann. For å maskere en god seng, kan du legge til litt honning.

10. Maske med havtornolje

Denne oljen bør alltid holdes på sitt skjønnhetsbord. Blander en spiseskje med havtornolje og en spiseskje med rømme, du får en utmerket krem ​​for å eliminere tørrhet, rødhet og fine rynker. Påfør masken i 5 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Hvordan sette et ansikt i rekkefølge: 3 beste måter

Før bryllupet, en date eller en fest, er det ingenting igjen, men pimple dukket opp på det mest fremtredende stedet, begynte nesen å skrelle av og hudfarge er sallow?

Det handler om stress som mange av oss opplever før en viktig begivenhet. Tross alt, hvor han er, er det problemer med huden.

Men fortvil ikke. Du kan avlaste internt stress ved hjelp av meditasjon, og SOS-hjemme rettsmidler kan gi uttrykkelig hjelp til ansiktet ditt.

Hvordan sette et ansikt i rekkefølge i løpet av få minutter, vil du lære i den materielle online utgaven estet-portal.com.

Hvordan ta med en person i rekkefølge: Rengjør huden

Ansiktshudrensing er en viktig hendelse som danner rent porer fra svarte flekker, døde hudceller og andre forurensninger, og åpner dermed tilgang til oksygen, vitaminer og næringsstoffer.

I tillegg til vask gjør du peeling. For denne prosedyren kan du bruke en ferdig skrubbe eller rensemiddel, laget hjemmefra fra naturlige ingredienser.

Hvis du foretrekker et ferdig rengjøringsmiddel, må du sørge for at produktet passer til din hudtype før du setter ansiktet i orden.

Så, for fett dermis produserer vanligvis scrubs med knuste steiner av mandel eller aprikos, samt produkter basert på kosmetisk leire.

For normal og tørr dermis skrubbe med havsalt eller plastballer.

Og for moden hud, er det å foretrekke å velge scrubs med jojoba olje eller avokado.

Når du renser huden, må du ikke vaske vann fra springen. Den inneholder klor, som tørker dermis. Bruk bedre mineral eller smeltevann. Hell den i flasken og sett den i fryseren. Etter at det er fryst, fjern det fra kjøleskapet og la det stå åpent i 2 timer.

En saltskrubbe er egnet for å uttrykke ansikts hudrensere.

For å gjøre det:

• Ta 1 ss. såpe løsning;

• Bland det med 0,5 teskje vanlig salt;

• og 0,5 ts bakervarer;

• Ta deretter et stykke gasbind dyppet i hydrogenperoksid;

• Dyp det i peeling-løsningen og tørk problemområdene med masserende bevegelser, og så resten.

Rengjør også huden, forbedrer fargene og gir en sunn rød honey-orange scrub.

For å gjøre det:

• 1 ss. l. knust appelsinskall;

• Bland med 1 ss. honning;

• Legg deretter en klype kanel og rød pepper til denne blandingen.

Generelt er det nødvendig å skrubbe ansiktet om kvelden etter å ha tatt en dusj eller et bad når porene åpnes under påvirkning av damp. Og det bør gjøres strengt langs massasjelinjene for å unngå å strekke huden.

Hvis du har en fett derma, masser den i 2 minutter, og hvis den er tørr eller normal - 1 minutt.

Vask av klar skrubbe umiddelbart, og hjemmet etter 3-5 minutter.

Vi fjerner øyemerker med poteter og en skje.

Hvis det i tillegg til den dumme fargen på dermis er det også ømmer og blåmerker under øynene, og du lurer på: "Hvordan ta med et ansikt i rekkefølge?", Bruk poteter.

Kok det i en uniform, avkjøles til en varm tilstand, skrell og knus, og tilsett deretter en skje full fløte til potetblandingen.

Påfør dette verktøyet er nødvendig på nedre øyelokk og hud rundt øynene.

Hold det i 15-20 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Denne potetblandingen fjerner øyelokk hevelse, glatter fine linjer og fjerner mørke sirkler under øynene.

Du kan også bruke følgende påvist metode, hvordan du setter et ansikt i rekkefølge:

• Ta 2 ss;

• kjøl dem i fryseren;

• Fest deretter disse enhetene til øyelokkene;

• og fjern etter 2 minutter.

Etter en slik prosedyre forsvinner posene under øynene, og huden smelter merkbart. Parallelt med bruken av disse verktøyene kan du søke og ansiktsmaske.

Du kan også utføre gymnastikk for ansiktet som på karinka, for å konsolidere effekten.

Vi legger en leiremaske for å fjerne peeling

For å begrense porene etter rensing og samtidig eliminere peeling, er det nødvendig å påføre en maske på ansiktet. Beauticians anbefaler å lage masker med hvit leire.

Kaolin er et utmerket antiseptisk middel som renser huden på døde celler, samtidig som det fjerner betennelse og irritasjon, samt fôring av epidermis med mineralske og biologisk aktive stoffer.

Hvis du har en liten kvise på ansiktet ditt, vil tea tree olje bidra til å fjerne det. Den har antiinflammatoriske egenskaper. Dip en bomullspinne i dette verktøyet og behandle problemområdene med en prikk.

For å lage en maske må du:

• ta 2 ts leire;

• bland med rosevann;

• og legg til 1 ts. revet gulrøtter.

Påfør dette produktet på ansiktet og etter 15-20 minutter, skyll med varmt vann. Ansiktet fornyer merkbart. Etter prosedyren, behandle huden med en nærende krem.

Nå vet du hvordan du skal sette et ansikt i orden på maksimalt 30 minutter. Du må bare prøve de ovennevnte metodene på deg selv.

Ikke glem leppene, fordi de trenger nøye omsorg. For å gi dem ømhet og glatthet, bruk nærende balsam eller honning på dem.

Endelig berøring er bruk av sminke. Bare sett ikke på ansiktet ditt massevis av sminke. Tross alt, så du bare gi ham et slitent og foreldet utseende. Bruk tonale midler, mascara og leppestift til et minimum.

Du kan være interessert i: ansiktsgymnastikk i tre minutter om dagen!

Hvordan bringe huden i orden

Ren, strålende, glatt og elastisk hud i ansiktet - drømmen til hver kvinne, uansett alder. Jenta med sunn og vakker hud ser godt ut og berømt. Dessverre gjenspeiler vår hud alle eksisterende interne helseproblemer og er svært utsatt for eksterne negative faktorer. Underernæring, søvnmangel, stillesittende livsstil, dårlige vaner, aggressive effekter av miljøet - alt dette fører til ulike hudproblemer, tap av elastisitet og tidlig aldring. Derfor, hvis du vil at huden din skal forbli ung og sunn så lenge som mulig, må du først og fremst tilpasse livsstilen din. Lær også riktig omsorg, avhengig av hudtype og alder. Vel, hvordan du gjør dette, les denne artikkelen.

Faktorer som påvirker tilstanden til huden

 1. Vår hud, som et speil, gjenspeiler tilstanden til alle kroppssystemer. Problemer med lever, nyrer, mage fører til ulike utslett på huden, akne, hevelse og poser. For å gjøre huden din takknemlig for deg, gi opp røkt, salt, feit mat og hurtigmat. Spis mer grønnsaker, frukt, proteiner.
 2. Skadelige vaner som røyking, kaffe og alkoholmisbruk fører til rask dehydrering av huden - den blir tørr, kjedelig, grå og rynket.
 3. Den samme effekten på huden har mangel på fysisk aktivitet og frisk luft. Derfor gå mer, trene og få nok søvn.

Tre hovedregler for hudpleie

Det er veldig viktig å være spesielt oppmerksom på riktig rensing, fuktighetsgivende og nærende hud. Bare i dette tilfellet vil det forbli i god form.

Effektiv rensing

Selv om du ikke bruker kosmetikk, er det samme for en dag at huden blir skitten. Støv, sekreter av sebaceous og svettekjertler, rester av uhod betyr tette porene i epidermis, som et resultat som de gjør det vanskelig for huden å puste.

Hvis du ikke tar hensyn til riktig rensing, vil huden over tid skifte, akne og akne opptrer. Derfor, daglig før sengetid, må du rense huden. Dette kan gjøres ved hjelp av både spesielle kosmetikk og naturlige hjemmelagede produkter. Avhengig av dine personlige preferanser kan hudrensing utføres med geler, mousses, skum og melk til vasking. Vask med varmt vann.

Rester av kosmetikk må fjernes med tonisk vann eller micellært vann. Bare bruk et lite produkt på en bomullspute og gni ansiktet gjennom massasjelinjene. I stedet for tonic, kan du bruke selvlagde decoctions av urter, som mynte, kamille, calendula eller te.

Det er viktig å huske at om natten, mens vi sover, fortsetter sebaceous og svettekjertlene å fungere. Derfor er den komplette rensingen av huden også viktig om morgenen. Bare skyll ansiktet med vann er ikke nok. Ikke bruk vanlig såpe til vask. Det tørker huden og bidrar til forverring av eksisterende problemer i talgkjertlene.

I tillegg til daglig rengjøring av huden i morgen og kveld, 1-2 ganger i uken, avhengig av hudtype, er det nyttig å gjøre dyp rensing - peeling - ved hjelp av ulike skrubemidler. Før prosedyren skal huden rengjøres på vanlig måte. For bedre effekt av peeling, bør du dampe huden slik at porene åpnes. Det er nok i 10-15 minutter å holde ansiktet over dampbadet. Deretter kan du gå videre til peeling prosedyren. For dette er både ferdige og hjemmelagde skrubber egnet.

For tynn og delikat tørr hud, må slibepartikler i skrubbe være svært små for å unngå skade. Grindede havregryn, tykk fra brygget malt kaffe, semolina, passer godt til disse formålene. For problematisk og kombinert hud er havsalt ideelt som en skrubbe og for fet hud - sukker. Grunnlaget for hjemskrubbe kan være vegetabilsk olje.

Vi bruker en skrubbe som passer for din hudtype på et renset og dampet ansikt, i 3-5 minutter gjør vi en lett massasje, og prøver å ikke strekke huden. Deretter skrubbe av og påfør en nærende krem. Regelmessig bruk av skrubbe renser effektivt ansiktet på døde hudceller, gjør huden jevn og glatt.

Forresten vil en hvit leremaske bidra til å begrense porene som har utvidet seg etter peeling. Løs opp litt leire i varmt vann til konsistensen av flytende rømme, legg til noen dråper aloe juice og påfør ansiktet i 20 minutter. Deretter vasker du masken med vann.

Tilstrekkelig fuktighet

For å opprettholde den optimale mengden vann i kroppen, må du drikke rikelig med rent, ikke-karbonert vann. Huden vår inneholder en fjerdedel av alt vannet i kroppen, men i det øvre laget er epidermis det minste. Derfor er det viktig å fukte huden.

Nå i butikker og apotek presenterte et rikt utvalg av fuktighetsgivende kosmetikk. Når du velger du må ta hensyn til egenskaper og tilstand av huden, samt ta hensyn til sammensetningen. Vel, hvis blant komponentene i kremet ditt vil bli oppført som vitamin E (antioksidant, beskytter mot frie radikaler), hyaluronsyre (en av de beste hudfukteringsmidlerne, hvor hvert molekyl kan holde opptil 500 vannmolekyler), provitamin B5 (fukter og nærer huden ), forskjellige oljer. Samtidig leser du komposisjonen, vær oppmerksom på sekvensen i komponentlisten. Jo nærmere stoffet er til toppen av listen, desto større er mengden i kremet. Antallet komponenter som er oppført i slutten, er ubetydelig.

Fuktighetskrem blir påført på et godt renset ansiktshud og gni det lett inn i huden. For ømfint hud rundt øynene, må du bare bruke spesielle kremer og i svært små mengder (ikke mer enn et matchhodet). Ellers kan huden strekke seg. Det er veldig nyttig å tørke ansiktet ditt med en isbit to ganger om dagen. Det kan være vanlig vann eller et frosset avkok av urter. Det er ikke nødvendig å tørke ansiktet, la fuktigheten tørke seg selv. I varmt vær eller i et rom med tørr luft, ikke glem å irrigere huden din med mineral- eller termisk vann.

Perfekt fuktighetsgivende huden hjemme gir olivenolje. Det kan brukes både på hele ansiktet og på den følsomme huden rundt øynene. Det er nok bare å smøre ansiktet med oppvarmet olje og la i 30 minutter. Overflødig rengjort med serviett. Slike prosedyrer gjør huden jevne, glatte fine rynker.

Riktig ernæring

Hud ernæring er et annet obligatorisk element i sykepleieprogrammet. Sammen med nærende kremer fyller huden på oss reserver av proteiner, fettstoffer og ulike vitaminer. Jo eldre huden, desto mer oppmerksomhet bør det gis hydrering og ernæring. Hvis huden er veldig tørr, bruk deretter en fettkrem med vitaminer for tilnærming 2-3 ganger daglig.

For fet hud, for å redusere glans, anbefales det å bruke en nærende krem ​​der fett erstattes av en fettsyre-stearin. Mengden vitaminer og aktive forbindelser i krem ​​skal være tilstrekkelig. Sammensetningen av nærende krem ​​for fading hud bør være mye fett og vann.

Generelle hudpleieregler:

 1. Det er bedre å bruke en nærende krem ​​på fuktig hud, som vann hjelper det å trenge inn i raskere.
 2. Det anbefales å skaffe huden næring om kvelden, en og en halv time før sengetid, og om morgenen 40 minutter før du forlater huset. Dette skyldes at penetrasjonen av krem ​​i de dype lagene i huden oppstår innen 10-20 minutter. Etter 30 minutter skal overflødig krem ​​fjernes med serviett.
 3. Ikke bruk kremet med et tykt lag. Det vil ikke være noen effekt fra dette, og skadet kan vel være ekte.

For å gjenopprette hudtonen, minst en gang i uken, unn deg ansiktet med en nærende maske. Det vil mette huden med vitaminer, lindre tegn på tretthet, stramme og glatte fine rynker. Som fuktighetskremer kan du tilberede en nærende maske selv. Velnærer tørr hud og nærer den med en maske med vitaminer basert på banan og naturlig yoghurt. Blå leiremasker normaliserer funksjonen til talgkjertlene i fet hud, mens te-treolje vil lindre betennelse.

For normal hud er noen gode frukt- og grønnsaksmasker gode. En stor komponent for masker er havremel. Skje havregryn med kokende vann, bland, legg til en skje med honning, en skje med krem ​​og ett egg. Visp alle ingrediensene. Påfør masken på ansiktet i 10 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Hvis du foretrekker ferdige kosmetikk for hudpleie, må du alltid være oppmerksom på at de ikke inneholder slike raffinerte produkter som propylenglykol, parabener, krystallinsk paraffin, natriumlaurylsulfat, petrolatum og mineraloljer.

Hvordan sette huden i orden for 1 dag

Det er situasjoner i livet når du trenger å bringe en person i rekkefølge veldig raskt. Dette kan være et viktig møte, en dato eller en høytidelig begivenhet. I dette tilfellet kan du bruke et sett med prosedyrer "spa hjemme":

 1. For å begynne å gjøre peeling.
  Velg en egnet skrubbe og rens huden som beskrevet ovenfor. Ved å fjerne døde celler, vil vi gjøre huden ren og glatt.
 2. Nå legger vi en komprimering.
  Det er nødvendig for å fjerne mulig irritasjon og å forberede huden på den beste måten for absorpsjon av fordelaktige stoffer fra masken. For å lage en komprimering brygger vi en passende urt, filtrerer buljongen, fukter en gassduk i den og legger den på ansiktet. Kjøttkraft skal være varmt, men ikke skyllende. Mens kompressen ikke avkjøles, kan du rolig ligge og slappe av.
 3. Deretter søker vi en maske.
  Masken er det siste punktet i vårt ekspressprogram. For fet hud er den enkleste surkremsmasken. Du trenger bare å sette på ansiktet av rømme 15-20% fett og la i 20 minutter. Skyll deretter av den. En honning-eggmaske kan lett gi et friskt utseende til tørr hud. Bland litt flytende honning med eggeplomme, legg til noen dråper olivenolje, bland godt og påfør ansiktet i 20 minutter. Bruk av masker gjør umiddelbart ansiktet yngre og mer uthvilt.

Det gjenstår å bruke sminke og du kan gå på en dato.

La oss oppsummere. Riktig ernæring, fysisk aktivitet, avslag på dårlige vaner og regelmessig omsorg vil ikke bare gjøre huden din frisk og strålende, men gi den også ungdom og skjønnhet i mange år.

SPESIALTILBUD TIL LADYBE-LESERE!

Kjøp Chocolate Slimming Chocolate med 50% rabatt! 1 dag igjen til slutten av handlingen! LEARNPRIS »

Vi gjenoppretter ansiktets hud hjemme

Raskt og effektivt

Å se vakker og ha sunn hud uten feil er en vanskelig oppgave, men ganske gjennomførbar. Med riktig pleie og vanlige kosmetiske prosedyrer, kan du opprettholde elastisitet, vakkert utseende og jevn hudfarge. Men ingen er immun mot betennelse og utslett i ansiktet, som vanligvis vises på feil tidspunkt. I slike situasjoner er det viktig å være kunnskapsrik og vite hvordan du legger et ansikt raskt og effektivt.

Fjern og lind huden, reduser alvorlig akne og fjern mindre utslett, fjern inflammasjon uten å forlate huset. Fra dette innlegget lærer du hvordan du gjør dette i virkeligheten, og hvilke kosmetiske prosedyrer vil raskt bringe deg nærmere ditt verdsatte mål.

Grunnleggende regler for et sunt ansikt utseende.

Huden reflekterer tilstanden til menneskelige indre organer. Dette betyr at i de fleste tilfeller er personen som er ansvarlig for forekomsten av akne eller akne eieren av problemhuden. Årsakene kan være alle slags dårlige vaner, ubalansert kosthold og feil personlig hygiene.

Den enkleste og rimeligste måten å hjelpe rydde opp i ansiktet og forhindre utvikling av akne er:

 • Sunn, full søvn - gå til sengs sent og sove minst ni timer. En positiv effekt på god helse, og følgelig sover den normale tilstanden på huden dagtid i 1-2 timer;
 • fysisk aktivitet - ofte gå i frisk luft, leke utendørs spill og, hvis det er mulig, spille sport;
 • Drikkemodus - Drikk minst 2 liter vann per dag, og under sterk fysisk anstrengelse - 2,5-3 liter;
 • sunn mat - eliminere eller minimere sukkerinntaket, da det er den største fienden i vakker hud. Berik dietten med grønnsaker, frukt, frokostblandinger, matvarer som er rike på proteiner og treg karbohydrater;
 • harmoni med kropp og sjel - unngå stressende situasjoner, prøv å oppleve alle problemer og problemer rolig og ikke bekymre deg for bagatelløshet.

Daglige renseprosedyrer er ekstremt viktige for ansiktet, noe som forhindrer utseendet på ulike eksterne huddefekter.

Vi gjenoppretter huden i en uke

Utslett og betennelse, pigment flekker, som regel, vises raskt og umerkelig, men er smertefylt lenge fjernet. Det er et program for å gjenopprette ansikts relief og farge hjemme, designet i syv dager. Den består av grunnleggende regler og spesifikke prosedyrer. Hvis du følger dem nøyaktig og utfører dem regelmessig, vil de bidra til å skape et ekte mirakel.

Programmet inneholder følgende elementer:

 • daglig bruk av antibakteriell såpe for å eliminere betennelse og desinfisere huden;
 • skrubbe fint granulert annenhver dag, og med sterk peeling - med skrubbe med store partikler;
 • fullstendig forlatelse av kosmetikk, erstatning av basisprodukter med plantebaserte kremer. Vi anbefaler å bruke Boro Plus;
 • renser ansiktet med sitron tonic, som kan forberedes av deg selv. For å gjøre dette tar vi sitronsaft og vann i forholdet 1:10, legger det i en flaske, rist og bruker den til å tørke epitelet to ganger om dagen. Du kan også bruke micellar vann eller isbiter;
 • bruke en leiremaske to ganger i uken med tilsetning av honning eller aloe juice;
 • utelukkelse fra diett av konditori, en betydelig reduksjon i sukker og koffeinholdige drikker, en fullstendig avvisning av alkohol og røyking.

Innen en uke med balansert ernæring og skikkelig ansiktspleie kan du se det ønskede resultatet - huden vil bli renset av mindre mangler, den vil oppdatere, selv farge og lettelse, og som en bonus - vil det generelle trivselet bli bedre og immuniteten styrkes.

En dags ekspressprogram for å forbedre tilstanden til huden

Det skjer slik at en person skal settes i orden på kortest mulig tid. I en slik situasjon er det bedre å bruke et tre-trinns program kalt "spa hjemme", som består av følgende prosedyrer:

 1. Peeling. For å rengjøre huden av smuss, støv og svette, samt fjerne topplaget med døde hudceller, bruk naturlige hjemmeskrubb. Forbedre hudfarge og lindre betennelse vil hjelpe penger fra brus og vann, kaffegrunn og olivenolje, liten havregryn og honning, havsalt og ferskenolje. Påfør ett av produktene på problemområder og gni med massasjebevegelser i 3-5 minutter, skyll deretter med varmt vann.
 2. Komprimer. Fjern irritasjon, fjern eller redusere kviser og klargjør huden for å absorbere næringsstoffer i neste trinn. Soak en terry, linduk eller et håndkle i en varm kjøttkraft av kamille, linden eller calendula og legg den på ansiktet ditt i fem minutter.
 3. Mask. En blanding av naturlige ingredienser, rik på vitaminer og mineraler vil hjelpe i hjemmet til raskt å forbedre tilstanden i ansiktet. Bruk en maske med rømme eller gjær fortynnet med vann for fet hud og av eggeplomme, honning og vegetabilsk olje for tørr og følsom. For de kombinerte og vanlige egnede masker basert på leire.

Disse prosedyrene, utført strengt i den angitte rekkefølgen, vil bidra til å forbedre ansiktets utseende på bare 1 dag.

De mest effektive folkemidlene for å forbedre huden på ansiktet

For å se attraktivt og ha en sunn glødende hud, er det ikke nødvendig å bruke penger på skjønnhetspleie eller dyre farmasøytiske preparater. Du kan bruke produkter som er i nesten alle kjøkken. Spørre oppskrifter nyttige masker som er enkle å forberede hjemme, tilbakemeldingene fra leserne våre:

Irina, 23 år: "To ganger i uken lager jeg en eplemaske. For å gjøre dette, legg den revet frukten i pannen, legg til litt melk og honning, ta blandingen til koking, fjern oppvaskene fra varmen og påfør den avkjølte massen til hele overflaten av ansiktet. Ti minutter senere, vask av. Takket være denne masken min hudfarve jevnet ut, forsvant de røde flekkene. En venn fortalte meg om denne metoden som klarte å forbedre ansiktet hennes på noen få uker. "

Victoria, 19 år gammel: "For å holde huden mykt og aldri vet hva akne er, bruker jeg en honningmaske. Du trenger bare å sette flytende honning i ansiktet ditt, trykke med fingertuppene, la produktet stå i 10-15 minutter, og vask deretter med varmt vann. Hvis du bruker denne oppskriften regelmessig, kan du glemme hudutslett for alltid. "

funn

Det er viktig å forstå at et positivt resultat kan oppnås raskt bare med kompleks behandling, som inkluderer kosmetiske prosedyrer, bytte til riktig ernæring og daglig hygiene. Da vil huden din være strålende og sunn, og du trenger ikke å tenke på hvordan du kan forbedre tilstanden.

Slik tar du huden raskt i rekkefølge

Hvor ofte befinner du seg i force majeure situasjoner, når det er et ansvarlig møte eller en viktig begivenhet foran deg, hvor du skal se fantastisk ut og være sentrum for oppmerksomhet, men ser på skjermen i speilet, forstår du at du ikke er fornøyd med ditt utseende?

Vesker og blåmerker under øynene, tørre lepper, et nett med fine rynker, forstørrede porer i ansiktet - enig, alt dette er ikke veldig bra ytelse, men fortvil ikke! Du trenger bare å ordne uttrykkelig hjelp til ansiktet ditt, og på bare en halv time vil du se mye friskere og mer attraktivt ut.

Hvordan rydder du opp huden din raskt

1. Det første trinnet vil være - forberedelsesfasen. Rengjør huden. For å fjerne hudormer og dyprens porene i huden, følg denne anbefalingen: 1 ss. skje med såpeoppløsning (du kan ta din daglige rensegel eller skum til vask), bland med 0,5 ts vanlig salt og 0,5 ts bakepulver. Ta et stykke bandasje, fukt et godt 3% hydrogenperoksid, dip det i en hjemmelaget peelingløsning. Masser tørkingen med en løsning av problemområdene i huden. Så snart du behandler huden med forstørrede porer, gå til de andre delene av ansiktet, for å forebygge. Et par minutter etter prosedyren, vask ansiktet først med varmt vann og deretter med kaldt, helst kokt eller mineral (selvfølgelig uten gass).

2. Nå er det nødvendig å begrense de rensede porene. I dette tilfellet blir vi helt redd av en gjærmaske. Hvis du er eier av fet hudtype - tar vi Art. en skje med gjær, som skal blandes med tre prosent hydrogenperoksid. Blandingen skal likne rømme i dens tetthet. For tørr hud, fortynn gjæren med vegetabilsk olje (en spesiell effekt vil være ved bruk av olivenolje). Og for normalt er det å foretrekke å velge ikke-fat melk. Det er mest praktisk å bruke blandingen i ansiktet med en vanlig bomullspute. Unngå det delikate området rundt øynene og munnen. Oppbevares anbefalt i 15-25 minutter.

Maskeren av bakergær inneholder mange næringsstoffer og erstatter vel dyre næringsstoffer. Etter denne prosedyren øker blodsirkulasjonen, hudtonen øker, farge forbedrer, porer smal, metabolisme øker, og slapphet reduseres.

Men vi vil ikke kaste bort tid. Vi trenger et raskt resultat. På samme tid ta vare på den delikate huden i nærheten av øynene og leppene...

3. Kokt potet i uniform skal skeles og knuses, og deretter legges en skje med rømme eller vegetabilsk olje. Det bør påføres umiddelbart, mens potetmassen er fortsatt varm, på nedre øyelokk og under øynene, samt på området rundt munnen. Stå som regel i 15-20 minutter. Samtidig anbefaler vi at du legger tamponger, forfiltrert i avkjølt bratte teblad eller urteinfusjon, på øvre øyelokk.

Etter slike manipulasjoner vil hevelsen av øyelokkene forsvinne, fine rynker vil glatte ut, og sirkler under øynene blir mindre synlige.

4. Smør leppene med en nærende balsam eller en blanding av honning og smør (dette vil gjøre leppene myke og glatte).

5. På de angitte 15-20 minuttene, legg deg ned på sengen, lukk øynene og prøv å slappe av så mye som mulig. Legg en pute eller høy pute under føttene i en gitt tidsperiode. Dermed vil blodsirkulasjonen øke, og ansiktet blir merkbart forbedret.

6. Har du plutselig hatt en ubehagelig brennende følelse i ansiktet ditt? Skyll straks av masker - kanskje noen av dem bare ikke passer deg. Hvis alt er i orden, vent på den tildelte tiden, vask deretter med varmt vann og avkjøl deretter. Eiere av tørr hud, kan vi anbefale å vaske av masken med vann, tidligere fortynnet med melk, resten - avkok av urter (persille, salvie, calendula, etc.).

7. Hvis du vil bringe huden i tone etter alle prosedyrer, kan du tørke den med en isbit. Selvfølgelig vil det være bedre om det alltid er tilførsel av urtekoksis i fryseren, men den vanlige vil gjøre.

8. Umiddelbart etter vask må du ikke smøre huden med nærende krem. Hvis du er eier av fet hud, tørk den med tonic eller lotion.

Hvordan bringe problemhud i orden på kort tid

Til å begynne med er jeg selv eier av problematisk hud, og det koster meg mye innsats og penger for å holde det i anstendig form. Videre kan en rekke omstendigheter provosere problemer: fra hormon hopper til skitne hender. Dessverre vet jeg ikke hvordan å kurere huden en gang for alle, og hvis du har tenkt å lese denne artikkelen... vel, jeg må skuffe. Jeg vil beskrive min "nødsituasjon" -program, som jeg må periodisere til for å oppnå en god hudtilstand i løpet av en uke eller to. Jeg advarer deg med en gang om at det er umulig å være lat - min tilnærming er bred og fanger ikke bare kosmetiske prosedyrer, men også din livsstil.

Tidligere har jeg ofte skjedd på denne måten, og på bildet er all skammen delvis skjult av grunnlaget:

Og om et par uker klarte jeg å snu huden inn i dette (det er ingen kosmetikk i det hele tatt):

Jeg tror ikke at det er verdt å ordne analysen og forklare hva som forårsaker betennelser i ansiktet og tilstoppede porer, dette er allerede kjent for alle. Siden dagens behandling er en alvorlig sak og varer lenge, vil vi ikke gjøre dette. La oss komme i gang med en gang og ta en titt på trinnene jeg tar for å få personen til et mer eller mindre guddommelig utseende.

Programmet i to uker.

Pek en "Ernæring": Dette er vanligvis en av hovedårsakene til problemer. Vi må spille i halv-syroedov, ikke bekymre deg, ingenting er forferdelig - kaster opp for mye og fjerner fra kroppen hver bjaka. Det meste av kostholdet (i hvert fall for en tid) må slette produkter av industriell opprinnelse (pølse, røkt kjøtt, saltholdighet, majones, sauser, snacks). Det er svært vanskelig å redusere, minimere baking av mel av 1. klasse (inkludert brød), produkter som inneholder sukker og salt i store mengder, animalsk fett (kjøtt, inkludert fisk, må bare kokes eller bakt) og melk inkludert. Meieriprodukter og whey, i prinsippet, kan forbrukes i vanlig mengde, men ingen melk. Jeg tror, ​​"drikke mer vann" Jeg trenger heller ikke å tillegge her?)) P.S.Kstati, ølgjær med sink eller bifidumbacterin prøve å drikke, er det sannsynlig at du vil, fordi det hjelper meg.

Punkt to "Aktivitet": Pass på å gjennomføre fysisk aktivitet. Hvorfor er det her? Og alt i kroppen er smart sammenkoblet :) En halv time med intens friksjon per dag og hormonene slutter å hoppe. Det eneste er at jeg ikke plutselig anbefaler å begynne å svette på kardiovaskulære maskiner, da vi i dette tilfellet risikerer den motsatte effekten (erfarne mennesker gjør som vanlig). Generelt bør lasten ikke være for lang og utmattende. Ikke la et dårlig humør, tvinge deg til å sitte knust over og spytte i taket. Jeg personlig, etter bouts av depresjon, har alltid en "flekkete tilbake".

Det tredje punktet "Hygiene": Vi må ikke røre ansiktet, det vil si, ikke røre i det hele tatt, generelt. Det overveldende flertallet av jenter med problemhud har en slik vane jeg så spesielt på. Stopp deg selv, det kan bare gjøres med rene hender. I minst to uker. Deretter må du huske å endre puta hver to dager uten søvn kinnet på skulderen av en mann og tørk ansiktet med et håndkle bare til nye - det vil si enten papir eller bomull, som igjen vil måtte endres hver to dager. Pensler til sminke ansiktet mitt også, en gang annenhver dag, selv om jeg anbefaler tålmodighet, viljestyrke og gevinsten er ikke malt, hvis du mistenker at pulver og kremer huden reagerer betennelse.

Hvis du virkelig vil ha et resultat - alle disse reglene er ironiske, du kan ikke gå glipp av en god halvdel og lurer på hvorfor effekten ikke er som forventet. I prinsippet ble alt dette nesten blitt min livsvei, men det er nesten det faktum at saken er. Jeg er ofte lat for å overholde viktige punkter, og til det blir helt dårlig, tar jeg ikke for meg selv: D Derfor anbefaler jeg at du ikke følger mitt eksempel.

Fjerde punktet "Spesiell behandling": og nå den kosmetiske delen! Selvfølgelig, hvis du har problemhud, ville det være veldig hyggelig å få spesiell forsiktighet uten aggressive stoffer. Alkohol er bare tillatt i minimumsbeløpet, men syrene vil bli bedre.

Forsiktig rensing av huden - dette er hovedbudet. Om morgenen kan du vaske uten såpe-gel-skum, vann med havsalt eller sitronsaft. Du kan lage denne lotionen - to teskjeer havsalt med to dråper rosmarin, en dråpe sitron og tea tree. Oppløs dem deretter i 0,3 av vann og vask eller tørk ansiktet en gang om dagen. Slike vann vil perfekt revitalisere huden, bidra til rask helbredelse av sår og fjerning av betennelser, selv ut fargen og lindring av epidermis og redusere dannelsen av talg. Bare trenger ikke å bruke det mer enn en gang om dagen, ellers vil det tørke huden.

De første to eller tre dagene bruker jeg en ganske aggressiv måte. Først lager jeg lotioner fra ovennevnte saltlake eller fra infusjon av urter. For det andre, hver dag lager jeg en gjørme maske med urter på grunnlag av gjørmen til Saki innsjøen "Pelart", som jeg kjøper på Internett med PUTCHS.

Denne fantastiske masken justerer huden, tørker litt, lokker irriterer ansiktet - men hvilken effekt! Dette er kanskje en av de mest effektive måtene. Nanoshu vanligvis en gang i uken, når det er behov, men i ekstreme tilfeller de to første dagene, deretter dagers pause, og igjen en maske, dagers pause, og masken igjen, to dager pause igjen og maskere siste fire eller fem dager og bryte masken igjen. Det legger hovedoppgaven for å fjerne den eksisterende skammen fra ansiktet, og siden den inneholder partikler av urter, virker den også som en skrubbe av egnet stivhet. Jeg liker også lera fra frisk online og mega-velsmakende fra lash, jeg inkluderer dem i løpet. Det er bedre å gjøre rensende masker om morgenen, men fuktighetsgivende (selv om rett etter at pelart er nødvendig) er bedre om kvelden.

Jeg bruker ikke noen lime masker for hele natten, siden hun fortsatt er gift, og (i min dype overbevisning) må en mann ikke se slike ting. Men jeg bruker lokale midler, selv om jeg ikke har funnet mitt ideal ennå. Jeg vet at det enkle, briljantgrønne hjelper veldig bra, og hvis jeg har noen helt skadelig og stygg pimple, smeder jeg den og etter tre dager er alt rent;)

Det ville være fint å inkludere klorhexidin og termisk vann i ditt "skjønnhet" -program :) Den første er et utmerket antibakterielt middel, og det andre er sebororegulatorisk. Du kan også noen ganger vaske med tjære såpe, etterlater skum i 30 sekunder på ansiktet.

1 dag Morgen: vask med varmt vann, pelartmaske, vask med varmt vann, fuktighetsgivende maske, vask med kaldt saltvann, krem. Kveld: vasking med umyvalkoy, vaske ut noen naturlig tonic, floral lotion, etc., fuktighetskrem og lokale midler, for eksempel cauterization av betennelsesceller med en blanding av essensielle olje av rosmarin eller tea tree olje eller balsam for problem hud "ren skjønnhet" fra Sentral-Asia. Og fuktighetskrem.
Dag 2 dupliserer den første, bare på kvelden fjerner vi lotionene, i stedet tørker vi bare ansiktet med denne lotionen (eller klorhexidin).
3 dag ingen spesiell forsiktighet er nødvendig, bare du kan lage en lotion.
4 dager dupliserer den første
Dag 5 dupliserer den tredje

Og så videre, gradvis redusere spesiell omsorg, med maske pelart (det er nødvendig å lage kurs selv på pakken) flytte til mindre aggressive masker som førnevnte gjørme. Det er viktig å ikke glemme å fukte huden skikkelig, jeg har to eller tre ganger i uken i løpet av denne perioden bruk også nevnt balsam "ren hud" av CA, kan du velge en annen (for eksempel høyt verd ylang-ylang fra Decleor), eller lage din egen. I tillegg til EM-rosmarin og te-tre anbefaler jeg på det sterkeste å bruke sandeltre, som er godt egnet for sensitiv hud.

Det er faktisk hele min "nød" -metode. I prinsippet, hvis du lever disiplinert, bør du ikke ha spesiell omsorg. Jenter, se deg selv og vær vakker! :)

Metoder for å håndtere hudproblemer og hvordan du kan sette en person i rekkefølge

Ren og jevn hud på ansiktet er en utrolig luksus for en moderne kvinne. Forferdelig økologi, uendelige stress, feilaktig valgt kosmetikk og diett fører til et beryktet kjent resultat - akne, svarte flekker vises på huden, porene utvides og ansiktets hud dannes. Hva skal man gjøre i en lignende situasjon, hva skal være behandling og hvordan man setter en person i orden?

Årsaker til hudproblemer

Akne kan lett bli kalt en indikator på sunn hud. Ofte dannes de når en viss feil har oppstått i kroppen. Så, alle slags hormonelle rystelser kan føre til utslett på vingene i nesen og kinnene, og betennelse i haken og pannen snakker om problemer med mage-tarmkanalen. Liten, men jevn, utslett over hele ansiktet, karakteristisk for ungdom, røykere, samt kvinner i perioden med PMS.

I en situasjon hvor en kvinne prøvde en stor mengde kosmetikk og ble til en hyppigere av skjønnhetssalonger, men akne og svarte flekker vil ikke ha å forlate ansiktet hennes, så sannsynligvis, snakker vi om metabolske forstyrrelser, eller damen er opptatt av hurtigmat. Under alle omstendigheter begynner en effektiv kamp for helsen til huden med tilpasning av ernæring.

Overdreven aktivitet av talgkjertler er den vanligste årsaken til akne og svarte flekker. Sebum, sammen med restene av kosmetikk, partikler av epitel og støv, tråler porer og oksiderer. Over tid kan disse prosessene føre til akne, svarte flekker og forstørrede hudporer.

Og hvis en kvinne nylig har hatt en forkjølelse eller hennes immunitet bare senkes, så kan hun lett bli offer for demodikose. Dette er en betennelse i de øvre lagene i huden, som oppstår på grunn av feilen av tippen, som vanligvis er tilstede på ansiktets hud, men ikke kommer inn i epidermis.

Andre bakterier forårsaker akne. De foretrekker å bosette seg i bukkene i talgkjertlene, og det er deres viktige prosesser som fører til tilstoppede porene. Å bringe huden i orden med denne sykdommen, hvis den har forverret, er ikke så lett - du trenger langsiktig antibakteriell pleie.

Forbud mot riktig omsorg

Akne og svarte prikker skal ikke under noen omstendigheter klemme seg. Uansett hvor stor fristelsen er, trenger du ikke å gjøre dette. Dette er tillatt bare i prosessen med mekanisk rensing av ansiktet, og ideelt ved bruk av en spesiell kosmetisk forbehandlet antiseptisk. Å ignorere denne enkle regelen kan føre til utseende av arr og kratere i ansiktet, hvorfra det vil være veldig vanskelig å bli kvitt senere, selv med hjelp av spesialister fra skjønnhetsindustrien. Det er også viktig å unngå å berøre huden din med skitne hender.

Et like viktig punkt for bevaring av den naturlige skjønnheten i huden er den obligatoriske daglige sminkefjerningen. Tross alt blir rester av tonale midler, pulver, skygger og kropper absorbert av huden, og "mætter" det på ingen måte med nyttige stoffer. Glemmer å fjerne sminke, om morgenen kan en slik skødesløs dame oppdage konsekvensene av en slik blunder: blåmerker under øynene, gråaktig hud og selvfølgelig flere akne. Og hvis drømmen med restene av dekorative kosmetikk vil bli vanlig, så vil de første rynkene også legges til akne.

Håndklær, sengetøy bør skiftes systematisk, samt regelmessig rengjøring av svamper og puster som fundamentet og pulveret påføres. Hvorfor er dette så viktig? Faktum er at mange kosmetikk ikke har tid til å absorbere helt før kontakt med sengetøy og absorberes av det. Disse midlene blir mat for ulike bakterier, som før eller senere trekker tilbake til ansiktets hud.

Med hensyn til kosmetiske produkter har de også sine egne regler. Du bør bare bruke kosmetikk som passer for en kvinnes hud og oppfyller alderbehovet.

Vikilanse bør også opprettholdes med hensyn til samplere av ethvert kosmetisk produkt i butikkene. De bør definitivt ikke brukes direkte på ansiktet, fordi det er ukjent hvem som brukte det før, og om noen hadde en hudsykdom. I tillegg spesifiserer testere ofte ikke en utløpsdato, og bruk av kosmetikk som har forverret er å automatisk overføre patogener av hudsykdom til ditt eget ansikt.

Stages kompetent omsorg

Det skal bemerkes at manifestasjoner av de fleste hudproblemer (akne, svarte flekker, forstørrede porer, tuberøsitet) elimineres ved bruk av de samme beviste trinnene som inkluderer behandling. Disse inkluderer:

 • forrensing med produkter som er egnet for en bestemt hudtype;
 • damp hud ansikts-og mekanisk rengjøring;
 • bruk av exfoliants (peels, scrubs);
 • anvendelse av spesialiserte masker.

rensing

Mikroorganismer som forårsaker akne, svarte flekker, og den medfølgende ekspansjonen av porer og hud tuberøsitet, lever og formere seg i de øvre lagene i huden. De viktigste "mat" for dem er døde hudceller av epidermis. Så, for å rydde opp ditt eget ansiktshud og bli kvitt "skadedyr", er det nødvendig å frata dem om "mat". Det første trinnet som involverer å behandle huden, er riktig rensing.

Vasking bør utføres ved hjelp av egnet for hudtype av en bestemt kvinne. For slike problemer som økt aktivitet av talgkjertler, er bruk av vanlig såpe strengt forbudt, da det bare forverrer problemet og derfor fører til flere akne, svarte flekker og uregelmessigheter i huden.

Du bør også være forsiktig med temperaturen på vannet. Det bør være varmt, fordi varmt vann stimulerer rikelig sekresjon av talg, mens kaldt vann ganske enkelt ikke kan oppløse fettplugger i porene i huden.

For problematisk, humpete hud, en spesialisert gel som regulerer aktiviteten til talgkirtler og i tillegg nydelig fuktighet huden i ansiktet vil være det ideelle middel for vasking.

I tillegg vil en svamp eller myk ansiktsbørste være passende for renseprosedyren, som vil gi en mild og spesielt grundig rensing av huden. Imidlertid er disse hjelpemidler bedre satt til side hvis knutepunktet forverres av edderkoppene på huden.

Hud damping og rengjøring

De fleste av de "modne" akne og svarte flekkene kan trygt fjernes hjemme og dermed bringe ansiktet i orden. Før du fjerner modne komoner og ål, må du vaske grundig med varmt vann med et rengjøringsmiddel. Deretter bør du tilberede et dampbad, over hvilket ansiktshuden vil bli dampet. Steam stimulerer åpningen av huden porene og neste trinn er bare å fjerne innholdet. En kontraindikasjon for bruk av denne metoden vil også være en edderkoppevene på ansiktets hud.

For å dampe den beste effekten i badekaret, kan du legge til noen dråper rosmarin eterisk olje. Den dampende prosedyren varer 15-20 minutter, hvorpå ansiktet tørkes med serviett eller håndkle. Etter det er det nødvendig å behandle kosmetikksløyfen med en antiseptisk eller, om ikke, vikle indeksfingrene på de tidligere rengjorte hendene med sterile bandasjer. Ellers er sannsynligheten for infeksjon høy, og behandlingen vil ta mye tid. På slutten av prosedyren må du vaske med kaldt vann og påfør et tørkemiddel i ansiktet ditt.

peeling

Selvfølgelig er en av de mest effektive måtene å raskt ta huden i orden, en peeling eller ansiktsskrubb. Det er disse verktøyene som ikke bare hjelper til med å bli kvitt epidermis døde hudceller, men hjelper også til å glatte huden. Ansiktsskrubb kan kjøpes i butikken, eller du kan utforske de populære oppskrifter og lage det selv. Å gjøre hjemme scrubs er ikke så vanskelig. Et utmerket alternativ for problem hud ville være en skrubbe av salt og brus, eller av malet havremel.

Det må tas hensyn til det faktum at hvis det er betennelse, er det nødvendig å forlate bruken av skrubbe med store partikler (jordnøtteskall, aprikoskjerner), siden bruken bare vil skade huden overflaten og spre infeksjonen over hele ansiktet. Når det gjelder scrubs, rettet mot behandling av utslett, må de inkludere antiinflammatoriske komponenter (te-tree olje, sitron, aloe juice).

Sprøyt skrubben over den tidligere rensede huden, hvorpå huden i ansiktet er lett massert. Etter 3 minutter med denne massasjen vaskes skrubben av med varmt vann. Videre trenger huden toning og påfører en nærende krem. Selv om folkeoppskrifter er ganske gode, er det spesielt vanskelige tilfeller der behandlingen av ansiktets hud er best igjen for spesialister.

innsnevring langt

Men hva skal jeg gjøre hvis det etter det dampende eller peelingprosedyret blir et annet problem spesielt merkbar - forstørrede porer? Du kan fikse brede porer på ansiktet ved hjelp av enkle hjemmelagde oppskrifter. Spesielt effektive forskjellige masker.

 1. Fra hvit leire. Leirpulveret fortynnes med varmt vann inntil homogen, og produktet er tilsatt aloe juice. Masken påføres i 20 minutter, hvorefter den vaskes av med ikke-varmt vann.
 2. Fra havremel. 2 ss. l. flakene fortynnes med varm melk og den resulterende massen påføres i et tynt lag på ansiktet. Hold masken i 15 minutter og vask av med kaldt vann.
 3. Fra gjær og peroksid. Frisk gjær er peroksid fortynnet til homogenitet, hvoretter midlet påføres ansiktet før det tørker. Videre vaskes masken av med varmt vann.

Å bringe en person i rekkefølge og hindre ytterligere ekspansjon av porene er ikke så vanskelig, men omsorg bør være systematisk. Regelmessig bruk av alle stadier av terapi gjør at du helt glemmer tidligere hudproblemer og lar deg nyte det strålende utseendet.

LiveInternetLiveInternet

-sitater

Først forordet. "År så... for lenge siden, for lenge siden, var jeg fortsatt ung.

Oppskrift mirakelkrem for omsorg for nakke og décolleté Oppskriften er enkel, men effekten på.

Jacquard pullover oversikt strikker sømløst, med en beskrivelse og mønster av den nye modellen oversize pullover.

Short-sleeved coat Størrelse: 38 For å strikke et lag med nåler, trenger du: 7.

Faders leksjoner Allerede 16 år har gått siden faren min døde, og han fortsetter med meg.

-musikk

-referanser

-Søk etter dagbok

-statistikk

Hvordan raskt ta huden i orden?

Noen ganger er det nødvendig å raskt bringe en person i rekkefølge, for å oppdatere den for eksempel før et ansvarlig møte, en viktig feiring, etc. I dette tilfellet kan de tiltakene som kan kalles "skjønnhetssalong hjemme." Som i denne skjønnhetssalongen bruker du hele spekteret av produkter: peeling, komprimering og maskering. Disse prosedyrene må utføres i rekkefølge etter hverandre i nøyaktig rekkefølge som her er indikert: først peeling, deretter en komprimering, og til slutt en maske.

Peeling er designet for å fjerne døde celler og skalaer fra hudoverflaten for å gjøre det jevnere. Nå på salg er det mange forskjellige peeling verktøy. Om dnako kan du lage en peeling, ved å bruke det faktum at du alltid har for hånden, for eksempel brus eller rullet havre.

Komprimer perfekt oppfrisk ansiktet: det lindrer mild irritasjon, noe som noen ganger kan oppstå etter peeling, og i tillegg forbereder ansiktets hud for å absorbere de aktive stoffene som finnes i den kosmetiske masken.

Masken forbedrer hudfarge, strammer huden, gjør den jevn og frisk. Etter å ha holdt masken, ser ansiktet uthvilt og forynget. Etter masken er det nødvendig å påføre en fuktighetskrem på huden, og dermed vil ansiktet være perfekt forberedt på å utføre sminke.

Vask ansiktet grundig. Så såpe den igjen, men vask ikke av skummet. Deretter tar du en bomullspinne og legger den på en halv teskje vanlig bakepulver. Masser ansiktet forsiktig med denne swaben i en sirkulær bevegelse. Arbeid nesen, pannen, haken spesielt forsiktig, det vil si de stedene hvor porene vanligvis blir tilstoppet. Ikke overdreven dine bevegelser bør være lette. Ikke gni ansiktet med all din styrke slik at den ikke blir rød (spesielt for de som har tørr tynn hud). Etter at du har massert ansiktet ditt i 2-3 minutter, skyll det rikelig med lunkent eller kaldt vann.

I stedet for brus kan du gjøre hercules peeling. En spiseskje med mellomstore flager av frokostblanding skal helles med to spiseskjeer med varmt vann eller melk. Ti minutter senere, når flakene svulmer, bruk den resulterende slurryen på en bomullspinne (det er mer praktisk å ta en stor en) og masser det med et tidligere vasket ansikt i tre til fem minutter. Deretter skyler ansiktet rikelig med lunkent eller kaldt vann. Hercules peeling renser ikke bare huden, men nærmer også huden.

Komprimering av varme urteinfusjoner eller avkok har perfekt påvirkning på huden. Kamille litt whitens ansiktet, samt lindrer irritasjon og betennelse i huden, en serie motvirker allergi, birk renser porene, plantain og calendula helbrede sår.

For en komprimering trenger du en terry eller flannel serviett ca 30 x 30 cm i størrelse. I midten kan du kutte et lite hull for å puste.

En spiseskje kamille (eller andre helbredende urter), hell et halvt glass kokende vann og la det stå under lokket i 15 minutter. Trekk deretter på infusjonen gjennom en sil. Umiddelbart, uten å la infusjonen avkjøle, suge et serviett i det og påfør det på ansiktet. Viktig merknad: Infusjonen må være så varm som hånden din tåler, ellers vil kompresjonens virkning være minimal.

Så snart kompressoren har avkjølt, må den fjernes. Du vil umiddelbart se hvor friskere og vakrere ansiktet ditt.

Viktig advarsel: Ikke bruk en varm komprimering hvis det er røde kapillærer (vener) på ansiktet. I slike tilfeller kan du erstatte det med urtekompress ved romtemperatur.


MASKER FOR OLJEHUD

Gjærmaske. Denne masken whitens huden litt og strammer også porene. Ta en spiseskje fersk (ikke tørr!) Gjær og en halv teskje melk. Rør gjæren med melken til en tykk kremaktig konsistens. Påfør masken til ansiktet ditt (unntatt området rundt øynene), og vent til det tørker. Det anbefales å ligge ned med hvilken som helst påført maske. I en horisontal stilling slapper musklene i kroppen, blodet rushes til overflaten av huden, og dette øker den positive effekten av maskenes virkninger. Etter 15 minutter, vask masken av med mye lunkent vann.

Rømme maske. Påfør frisk surkrem (15-20%) på ansiktet og la i femten til tjue minutter. Etter det skal masken vaskes av med mye lunkent vann.

En lignende effekt har en maske av kefir, som gjøres på samme måte.

Proteinmask. Dette maskerer godt dilaterte porer. I tillegg forbedrer det hudtonen og strammer den litt. Slå egggehvittene grundig og bruk deretter pinnen, bruk den resulterende massen i ansiktet, omgå området rundt øynene. Etter 15 minutter, når masken tørker helt, vask den av med rikelig med vann.

Apple Mask Oppfinnelsen av denne mirakuløse masken tilskrives den franske dronningen Marie Antoinette. Ta ett Antonov-eple (bare dette sortimentet er egnet!), Skal det fra huden og frøene, kutt det i stykker, tilsett 2-3 skjeer med melk og koker alt i en skje til det er dannet vann. Påfør den varme massen i ansiktet ditt i 15 minutter. Denne masken oppfrisker ansiktet perfekt, og gir det et flott, ungt utseende.

MASKER FOR TØRRE HUD

Honning maske. Honning smelter perfekt små rynker, nærer huden, gjør den myk og fløyelsaktig.

Bland en spiseskje honning og en fjerdedel av en teskje mel grundig til en oppslemming dannes og påfør den resulterende massen til ansiktet ditt. La masken stå på huden i 15-20 minutter, til den er tørr. Skru av masken etter den angitte tiden.

Yolk maske For forberedelsen trenger du en eggeplomme og en halv teskje vegetabilsk olje. Bland disse ingrediensene grundig og bruk den resulterende massen på ansiktet i 12-15 minutter. Etter denne tiden vasker du av masken med lunkent vann. Denne masken oppfrisker og glatter huden, fordi den inneholder lecitin, som er intensivt nærende.

Banan maske Ta et stykke moden banan med en valnøtt, omhygg det med en gaffel og legg ca. en tredjedel av en teskje vanlig nærende krem ​​(lanolin, spermaceti, Nivea, etc.) til. Bland alt til glatt og jevn pasta er oppnådd, og bruk masse på ansiktet i 20-30 minutter. Deretter vaskes masken med mye lunkent vann.

Apple Mask Det gjøres på samme måte som beskrevet ovenfor i avsnittet "Masker for fet hud", men i stedet for melk blir det lagt til krem ​​(helst fett).

Kontrastbryter for ansiktet. Så, du trenger 2 terry håndklær, 2 basseng med vann. I ett basseng må vannet være veldig varmt, og i den andre veldig kaldt. For større kontrast kan is legges til den andre tanken. Først må du forberede ansiktets hud, rydde det av kosmetikk og døde celler ved hjelp av eksisterende rensemidler, og deretter påfør en tykk krem ​​med et godt lag. Derefter dypp håndkleet i varmt vann, klem det og dekke ansiktet med det. Når håndkleet har avkjølt, legg et håndkle dyppet i kaldt vann til ansiktet ditt. Deretter gjenta prosedyren, igjen sette på krem ​​og holde en varm vikle, og igjen kaldt. Totalt reps skal være 5-6. Effekten av denne metoden er å akselerere bevegelsen av blod i hudens celler i ansiktet og halsen ved å bruke kontrasterende temperaturer, noe som hjelper til med å fylle cellene med oksygen, og hudfarge forbedres merkbart, og kremen trenger godt inn i forstørrede porene, myker og fukter huden. Denne prosedyren bidrar til å raskt og merkbart bringe ansiktet i rekkefølge, men det er viktig å huske at effekten ikke er konstant. Slik at hudflekten alltid er behagelig for øyet, er det nødvendig å kvitte seg med dårlige vaner, for å gi nok tid til å sove og se hva du spiser.

En annen måte å forbedre hudfarge på "Vaske" med frosne urteinfusjoner eller terninger med frosset mineral eller vanlig vann. Du kan fryse infusjonen av bjørkblader eller blomster av calendula, St. John's wort, salvie. Det er også veldig hyggelig å prøve å fryse naturlig juice, klemmet hjemme (for frysing bruk badekaret for å lage is fra kjøleskapet). Hvis du likevel ikke har lyst til å forberede is på forhånd, tørk deretter ansiktet med bare skiver av enhver sitrusfrukt. Oransje og mandarin fin oppfrisk hud, stram porene, og sitron vil også bidra til å bleke huden. Etter 6-8 minutter etter denne prosedyren må du vaske med rent vann (kokt eller tint). Mineralvann virker bra på huden, som også strammer porene og fyller huden med oksygen.

Mask for hevelse i ansiktet. Hevelse i ansiktet vil fjerne en vanlig potetmos med melk og eggeplomme av ett egg. Puree må blandes grundig, oppnå homogenitet, og deretter påfør huden på huden. Legg deg ned med en slik maske i 10 minutter, og fjern den deretter med en fuktig klut eller vask den av med vann.

Flere Artikler Om Typer Acne