Før bryllupet, en date eller en fest, er det ingenting igjen, men pimple dukket opp på det mest fremtredende stedet, begynte nesen å skrelle av og hudfarge er sallow?

Det handler om stress som mange av oss opplever før en viktig begivenhet. Tross alt, hvor han er, er det problemer med huden.

Men fortvil ikke. Du kan avlaste internt stress ved hjelp av meditasjon, og SOS-hjemme rettsmidler kan gi uttrykkelig hjelp til ansiktet ditt.

Hvordan sette et ansikt i rekkefølge i løpet av få minutter, vil du lære i den materielle online utgaven estet-portal.com.

Hvordan ta med en person i rekkefølge: Rengjør huden

Ansiktshudrensing er en viktig hendelse som danner rent porer fra svarte flekker, døde hudceller og andre forurensninger, og åpner dermed tilgang til oksygen, vitaminer og næringsstoffer.

I tillegg til vask gjør du peeling. For denne prosedyren kan du bruke en ferdig skrubbe eller rensemiddel, laget hjemmefra fra naturlige ingredienser.

Hvis du foretrekker et ferdig rengjøringsmiddel, må du sørge for at produktet passer til din hudtype før du setter ansiktet i orden.

Så, for fett dermis produserer vanligvis scrubs med knuste steiner av mandel eller aprikos, samt produkter basert på kosmetisk leire.

For normal og tørr dermis skrubbe med havsalt eller plastballer.

Og for moden hud, er det å foretrekke å velge scrubs med jojoba olje eller avokado.

Når du renser huden, må du ikke vaske vann fra springen. Den inneholder klor, som tørker dermis. Bruk bedre mineral eller smeltevann. Hell den i flasken og sett den i fryseren. Etter at det er fryst, fjern det fra kjøleskapet og la det stå åpent i 2 timer.

En saltskrubbe er egnet for å uttrykke ansikts hudrensere.

For å gjøre det:

• Ta 1 ss. såpe løsning;

• Bland det med 0,5 teskje vanlig salt;

• og 0,5 ts bakervarer;

• Ta deretter et stykke gasbind dyppet i hydrogenperoksid;

• Dyp det i peeling-løsningen og tørk problemområdene med masserende bevegelser, og så resten.

Rengjør også huden, forbedrer fargene og gir en sunn rød honey-orange scrub.

For å gjøre det:

• 1 ss. l. knust appelsinskall;

• Bland med 1 ss. honning;

• Legg deretter en klype kanel og rød pepper til denne blandingen.

Generelt er det nødvendig å skrubbe ansiktet om kvelden etter å ha tatt en dusj eller et bad når porene åpnes under påvirkning av damp. Og det bør gjøres strengt langs massasjelinjene for å unngå å strekke huden.

Hvis du har en fett derma, masser den i 2 minutter, og hvis den er tørr eller normal - 1 minutt.

Vask av klar skrubbe umiddelbart, og hjemmet etter 3-5 minutter.

Vi fjerner øyemerker med poteter og en skje.

Hvis det i tillegg til den dumme fargen på dermis er det også ømmer og blåmerker under øynene, og du lurer på: "Hvordan ta med et ansikt i rekkefølge?", Bruk poteter.

Kok det i en uniform, avkjøles til en varm tilstand, skrell og knus, og tilsett deretter en skje full fløte til potetblandingen.

Påfør dette verktøyet er nødvendig på nedre øyelokk og hud rundt øynene.

Hold det i 15-20 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Denne potetblandingen fjerner øyelokk hevelse, glatter fine linjer og fjerner mørke sirkler under øynene.

Du kan også bruke følgende påvist metode, hvordan du setter et ansikt i rekkefølge:

• Ta 2 ss;

• kjøl dem i fryseren;

• Fest deretter disse enhetene til øyelokkene;

• og fjern etter 2 minutter.

Etter en slik prosedyre forsvinner posene under øynene, og huden smelter merkbart. Parallelt med bruken av disse verktøyene kan du søke og ansiktsmaske.

Du kan også utføre gymnastikk for ansiktet som på karinka, for å konsolidere effekten.

Vi legger en leiremaske for å fjerne peeling

For å begrense porene etter rensing og samtidig eliminere peeling, er det nødvendig å påføre en maske på ansiktet. Beauticians anbefaler å lage masker med hvit leire.

Kaolin er et utmerket antiseptisk middel som renser huden på døde celler, samtidig som det fjerner betennelse og irritasjon, samt fôring av epidermis med mineralske og biologisk aktive stoffer.

Hvis du har en liten kvise på ansiktet ditt, vil tea tree olje bidra til å fjerne det. Den har antiinflammatoriske egenskaper. Dip en bomullspinne i dette verktøyet og behandle problemområdene med en prikk.

For å lage en maske må du:

• ta 2 ts leire;

• bland med rosevann;

• og legg til 1 ts. revet gulrøtter.

Påfør dette produktet på ansiktet og etter 15-20 minutter, skyll med varmt vann. Ansiktet fornyer merkbart. Etter prosedyren, behandle huden med en nærende krem.

Nå vet du hvordan du skal sette et ansikt i orden på maksimalt 30 minutter. Du må bare prøve de ovennevnte metodene på deg selv.

Ikke glem leppene, fordi de trenger nøye omsorg. For å gi dem ømhet og glatthet, bruk nærende balsam eller honning på dem.

Endelig berøring er bruk av sminke. Bare sett ikke på ansiktet ditt massevis av sminke. Tross alt, så du bare gi ham et slitent og foreldet utseende. Bruk tonale midler, mascara og leppestift til et minimum.

Du kan være interessert i: ansiktsgymnastikk i tre minutter om dagen!

Hvordan bringe huden i orden: 17 måter

For å få huden i orden, må du rengjøre og begrense porene, bli kvitt peeling og inflammatoriske prosesser, skaff deg en sunn tone i ansiktet. Foreløpig vil nesten alle de raske sexene ha hud uten feil. For å gjøre dette er det ikke nødvendig å kontakte en skjønnhetspleie med den minste utslett. Det er nok å arm med høy kvalitet verktøy og ta et kurs på å bringe huden i orden.

Metoder for å gjenopprette ansiktets hud

Daglig rutine
Det er nødvendig å kjøpe en middels stivhet pute med en tykkelse på ca 10 cm. Prøv å planlegge dagen slik at søvnløpet er ca 8 timer. For langvarig arbeid på datamaskinen må du bruke retningsbriller med et beskyttende belegg. Dette tilbehøret selges i hvilken som helst optikkbutikk.

hygiene
Gjør våt rengjøring 1 gang om 5 dager (mopping, støv, tepperensing, etc.). Bytt sengetøy ofte, putevarier anbefales å skifte hver 3-4 dager. Pass på at det alltid er forskjellige håndklær for hender, føtter og ansikt. Bær alltid våt desinfeksjonsduk.

kosmetikk
Riktig valgt kosmetikk med tilsetning av naturlige ingredienser - et løfte om godt preparert og glatt hud. Bruk en profesjonell produktlinje som i sin tur forbedrer vevets elastisitet ved å mette dem med fuktighet og oksygen. Et slikt kurs vil lindre huden fra rynker og tidlig sagging. Avstå fra hyppig bruk av pulver og tonal rammeverk. Disse produktene forhindrer naturlig rensing av epidermis og danner fettpropper.

Pigment flekker
For selvfjerning av flekker, vil sitron eller persille hjelpe. Å hvite ansiktet, bruk saus av sitrus, fukt en bomullspute, tørk problemområder. Når det gjelder den andre ingrediensen, hogg den friske persilleen, hell surkrem, legg en maske på ansiktet med et tykt lag. Vent 25 minutter, skyll med lunkent vann.

Det er ikke nødvendig å engasjere seg i klemme akne uten riktig erfaring. Hvis du ikke følger visse regler, risikerer du å komplisere prosessen. Det vil bli flere inflammatoriske områder som medfører smerte. Hvis du selv bruker langvarig manipulering, er det fare for å ødelegge huden permanent. I så fall velg en individuell serie kosmetikk for din type epidermis. Skal og skrubbe med folkemidlene (kaffe, aprikosfrø, sukker, etc.).

Termisk vann
Dette produktet skal alltid være nyttig, spesielt om sommeren og våren. Bruk termisk vann i vesken din, du kan fukte huden din i tide eller vaske av sminke om nødvendig. Det er mulig å bruke dette produktet i en sprøyteflaske, sprøyt termisk vann på ansiktet under arbeidet. Du er nok til å suge epidermis med fuktighet uten frykt for at sminke vil forverres.

Papirservietter
Ta vanen med å bære papir / matte servietter i en veske. Med denne egenskapen kan du rette opp sminke eller tørke svette. Etter blottingprosedyren med mattingservietter, bruk en termisk væske. Metoden vil beskytte ansiktet mot uønsket akne og konsekvensene etter dem.

Drikkevann
Prøv å drikke minst 2,5 liter. væske om dagen. Pakket juice er ikke inkludert i denne mengden, erstatt dem med ferskpresset produkt. Drikk mer grønn te, fjern søt, glitrende vann. Gi preferanse til grønnsaker og frukt av en grønn nyanse.

Fuktighetsgivende og ernæringsmessige formuleringer
Bruk produkter med høyt vanninnhold og kremer som passer for din type dermis. På sommeren er disse midlene spesielt nødvendige, da de metter huden med fuktighet og danner et beskyttende lag. Om vinteren, er det å foretrekke å bruke en krem ​​med høyt fettinnhold, det vil bidra til å unngå revner i huden og den videre betennelsen. Ikke legg deg til sengs med påført kosmetikk, mens du sover, huden din skal puste.

Korrekt sminke
Før du bruker sminke, bruk et beskyttende serum (primer), som vil skape et beskyttende skall. Velg kosmetikk med hypoallergene komponenter basert på naturlige produkter. Bruk muligens merkevaren til en produsent.

rasjon
Lag et individuelt kosthold, ta hensyn til kroppens egenskaper. Spis 4-5 ganger om dagen i små porsjoner (ca. 400 gr.). Fokus på fortified foods (vitaminer A - E), som inneholder fiber og omega-syrer. Avstå fra stekt, fet mat og hurtigmat. Tillatt bruk av kalkun, kylling, biff, kanin. Koking må bare gjøres i en treg kokekar, en ovn eller en dobbel kjele.

Produktet brukes til å forbedre vevets elastisitet, mette huden med fuktighet og eliminere ødem. Ta 40 gr. tusen, 50 gr. pelargoner, 20 g. Ginseng, 35 gr. bjørk knopper. Bland alle ingrediensene i varmebestandige beholdere, hell blandingen med kokende vann, vent 4 timer. Stenn komposisjonen med gasbind. Tilsett 4 ml til væsken. tea tree essensielle olje. Hell inn i ferdigstilte mugg, sett i fryseren. Prosedyren skal utføres 3 ganger daglig, og gni ansiktet i 7 minutter. Ikke hold kald forbrenning i mer enn 4 sekunder på ett sted.

Solbehandlinger
Før soling, bruk et ansiktskrem med maksimal beskyttelse mot UV-stråler. Du bør ikke sole deg i det veldig "tykke", slike handlinger er fulle av brannsår. Soling bør utføres til lunsjtid (fra kl. 8 til 11) eller sent på ettermiddagen (kl. 16-19). Bruk briller og en lue for å beskytte ansiktet mot solen. Ikke rynk, dette vil bidra til å unngå utseendet på ansiktsrynker.

Fysisk aktivitet
Spille av sport påvirker generelt den generelle bakgrunnen til en organisme, det er en stramming av en hud av hele kroppen og personen spesielt. Metabolismen er akselerert, blodtrykket normaliseres, aktiviteten til hjertemuskelen og det vaskulære systemet er forbedret. Det er ikke nødvendig å kaste seg ut i treningsstudioet, heller lange turer eller danseklasser. Velg hva du liker best, gjør det du elsker for ditt eget gode.

Herbal lotion
Prøv å bruke naturlige ingredienser til å rengjøre epidermis. For å få tonic hjemme, trenger du 10 gram. timian, 20 gr. Kluter, 20 g. eik bark. Bland komponentene i varmebestandige beholdere, hell 80 ml. kokende vann. Hold avkokingen i 3 dager, og hell deretter i 35 ml. alkohol løsning. Bruk lotion om morgenen og om kvelden.

For å få huden i orden, gjør den riktige daglige menyen, trene, gå i frisk luft. Fuktighet og næring av epidermis, følg arbeidsregimet, slapp av på "høyre" pute. Drikk mer filtrert vann, ikke engasjere seg i selvfjerning av akne, om nødvendig, bruk en skjønnhetspleie. Unngå stressende situasjoner, følg generell hygiene, beskyt epidermis mot direkte ultrafiolett stråling.

Hvordan bringe problemhud i orden på kort tid

Til å begynne med er jeg selv eier av problematisk hud, og det koster meg mye innsats og penger for å holde det i anstendig form. Videre kan en rekke omstendigheter provosere problemer: fra hormon hopper til skitne hender. Dessverre vet jeg ikke hvordan å kurere huden en gang for alle, og hvis du har tenkt å lese denne artikkelen... vel, jeg må skuffe. Jeg vil beskrive min "nødsituasjon" -program, som jeg må periodisere til for å oppnå en god hudtilstand i løpet av en uke eller to. Jeg advarer deg med en gang om at det er umulig å være lat - min tilnærming er bred og fanger ikke bare kosmetiske prosedyrer, men også din livsstil.

Tidligere har jeg ofte skjedd på denne måten, og på bildet er all skammen delvis skjult av grunnlaget:

Og om et par uker klarte jeg å snu huden inn i dette (det er ingen kosmetikk i det hele tatt):

Jeg tror ikke at det er verdt å ordne analysen og forklare hva som forårsaker betennelser i ansiktet og tilstoppede porer, dette er allerede kjent for alle. Siden dagens behandling er en alvorlig sak og varer lenge, vil vi ikke gjøre dette. La oss komme i gang med en gang og ta en titt på trinnene jeg tar for å få personen til et mer eller mindre guddommelig utseende.

Programmet i to uker.

Pek en "Ernæring": Dette er vanligvis en av hovedårsakene til problemer. Vi må spille i halv-syroedov, ikke bekymre deg, ingenting er forferdelig - kaster opp for mye og fjerner fra kroppen hver bjaka. Det meste av kostholdet (i hvert fall for en tid) må slette produkter av industriell opprinnelse (pølse, røkt kjøtt, saltholdighet, majones, sauser, snacks). Det er svært vanskelig å redusere, minimere baking av mel av 1. klasse (inkludert brød), produkter som inneholder sukker og salt i store mengder, animalsk fett (kjøtt, inkludert fisk, må bare kokes eller bakt) og melk inkludert. Meieriprodukter og whey, i prinsippet, kan forbrukes i vanlig mengde, men ingen melk. Jeg tror, ​​"drikke mer vann" Jeg trenger heller ikke å tillegge her?)) P.S.Kstati, ølgjær med sink eller bifidumbacterin prøve å drikke, er det sannsynlig at du vil, fordi det hjelper meg.

Punkt to "Aktivitet": Pass på å gjennomføre fysisk aktivitet. Hvorfor er det her? Og alt i kroppen er smart sammenkoblet :) En halv time med intens friksjon per dag og hormonene slutter å hoppe. Det eneste er at jeg ikke plutselig anbefaler å begynne å svette på kardiovaskulære maskiner, da vi i dette tilfellet risikerer den motsatte effekten (erfarne mennesker gjør som vanlig). Generelt bør lasten ikke være for lang og utmattende. Ikke la et dårlig humør, tvinge deg til å sitte knust over og spytte i taket. Jeg personlig, etter bouts av depresjon, har alltid en "flekkete tilbake".

Det tredje punktet "Hygiene": Vi må ikke røre ansiktet, det vil si, ikke røre i det hele tatt, generelt. Det overveldende flertallet av jenter med problemhud har en slik vane jeg så spesielt på. Stopp deg selv, det kan bare gjøres med rene hender. I minst to uker. Deretter må du huske å endre puta hver to dager uten søvn kinnet på skulderen av en mann og tørk ansiktet med et håndkle bare til nye - det vil si enten papir eller bomull, som igjen vil måtte endres hver to dager. Pensler til sminke ansiktet mitt også, en gang annenhver dag, selv om jeg anbefaler tålmodighet, viljestyrke og gevinsten er ikke malt, hvis du mistenker at pulver og kremer huden reagerer betennelse.

Hvis du virkelig vil ha et resultat - alle disse reglene er ironiske, du kan ikke gå glipp av en god halvdel og lurer på hvorfor effekten ikke er som forventet. I prinsippet ble alt dette nesten blitt min livsvei, men det er nesten det faktum at saken er. Jeg er ofte lat for å overholde viktige punkter, og til det blir helt dårlig, tar jeg ikke for meg selv: D Derfor anbefaler jeg at du ikke følger mitt eksempel.

Fjerde punktet "Spesiell behandling": og nå den kosmetiske delen! Selvfølgelig, hvis du har problemhud, ville det være veldig hyggelig å få spesiell forsiktighet uten aggressive stoffer. Alkohol er bare tillatt i minimumsbeløpet, men syrene vil bli bedre.

Forsiktig rensing av huden - dette er hovedbudet. Om morgenen kan du vaske uten såpe-gel-skum, vann med havsalt eller sitronsaft. Du kan lage denne lotionen - to teskjeer havsalt med to dråper rosmarin, en dråpe sitron og tea tree. Oppløs dem deretter i 0,3 av vann og vask eller tørk ansiktet en gang om dagen. Slike vann vil perfekt revitalisere huden, bidra til rask helbredelse av sår og fjerning av betennelser, selv ut fargen og lindring av epidermis og redusere dannelsen av talg. Bare trenger ikke å bruke det mer enn en gang om dagen, ellers vil det tørke huden.

De første to eller tre dagene bruker jeg en ganske aggressiv måte. Først lager jeg lotioner fra ovennevnte saltlake eller fra infusjon av urter. For det andre, hver dag lager jeg en gjørme maske med urter på grunnlag av gjørmen til Saki innsjøen "Pelart", som jeg kjøper på Internett med PUTCHS.

Denne fantastiske masken justerer huden, tørker litt, lokker irriterer ansiktet - men hvilken effekt! Dette er kanskje en av de mest effektive måtene. Nanoshu vanligvis en gang i uken, når det er behov, men i ekstreme tilfeller de to første dagene, deretter dagers pause, og igjen en maske, dagers pause, og masken igjen, to dager pause igjen og maskere siste fire eller fem dager og bryte masken igjen. Det legger hovedoppgaven for å fjerne den eksisterende skammen fra ansiktet, og siden den inneholder partikler av urter, virker den også som en skrubbe av egnet stivhet. Jeg liker også lera fra frisk online og mega-velsmakende fra lash, jeg inkluderer dem i løpet. Det er bedre å gjøre rensende masker om morgenen, men fuktighetsgivende (selv om rett etter at pelart er nødvendig) er bedre om kvelden.

Jeg bruker ikke noen lime masker for hele natten, siden hun fortsatt er gift, og (i min dype overbevisning) må en mann ikke se slike ting. Men jeg bruker lokale midler, selv om jeg ikke har funnet mitt ideal ennå. Jeg vet at det enkle, briljantgrønne hjelper veldig bra, og hvis jeg har noen helt skadelig og stygg pimple, smeder jeg den og etter tre dager er alt rent;)

Det ville være fint å inkludere klorhexidin og termisk vann i ditt "skjønnhet" -program :) Den første er et utmerket antibakterielt middel, og det andre er sebororegulatorisk. Du kan også noen ganger vaske med tjære såpe, etterlater skum i 30 sekunder på ansiktet.

1 dag Morgen: vask med varmt vann, pelartmaske, vask med varmt vann, fuktighetsgivende maske, vask med kaldt saltvann, krem. Kveld: vasking med umyvalkoy, vaske ut noen naturlig tonic, floral lotion, etc., fuktighetskrem og lokale midler, for eksempel cauterization av betennelsesceller med en blanding av essensielle olje av rosmarin eller tea tree olje eller balsam for problem hud "ren skjønnhet" fra Sentral-Asia. Og fuktighetskrem.
Dag 2 dupliserer den første, bare på kvelden fjerner vi lotionene, i stedet tørker vi bare ansiktet med denne lotionen (eller klorhexidin).
3 dag ingen spesiell forsiktighet er nødvendig, bare du kan lage en lotion.
4 dager dupliserer den første
Dag 5 dupliserer den tredje

Og så videre, gradvis redusere spesiell omsorg, med maske pelart (det er nødvendig å lage kurs selv på pakken) flytte til mindre aggressive masker som førnevnte gjørme. Det er viktig å ikke glemme å fukte huden skikkelig, jeg har to eller tre ganger i uken i løpet av denne perioden bruk også nevnt balsam "ren hud" av CA, kan du velge en annen (for eksempel høyt verd ylang-ylang fra Decleor), eller lage din egen. I tillegg til EM-rosmarin og te-tre anbefaler jeg på det sterkeste å bruke sandeltre, som er godt egnet for sensitiv hud.

Det er faktisk hele min "nød" -metode. I prinsippet, hvis du lever disiplinert, bør du ikke ha spesiell omsorg. Jenter, se deg selv og vær vakker! :)

Vi gjenoppretter ansiktets hud hjemme

Raskt og effektivt

Å se vakker og ha sunn hud uten feil er en vanskelig oppgave, men ganske gjennomførbar. Med riktig pleie og vanlige kosmetiske prosedyrer, kan du opprettholde elastisitet, vakkert utseende og jevn hudfarge. Men ingen er immun mot betennelse og utslett i ansiktet, som vanligvis vises på feil tidspunkt. I slike situasjoner er det viktig å være kunnskapsrik og vite hvordan du legger et ansikt raskt og effektivt.

Fjern og lind huden, reduser alvorlig akne og fjern mindre utslett, fjern inflammasjon uten å forlate huset. Fra dette innlegget lærer du hvordan du gjør dette i virkeligheten, og hvilke kosmetiske prosedyrer vil raskt bringe deg nærmere ditt verdsatte mål.

Grunnleggende regler for et sunt ansikt utseende.

Huden reflekterer tilstanden til menneskelige indre organer. Dette betyr at i de fleste tilfeller er personen som er ansvarlig for forekomsten av akne eller akne eieren av problemhuden. Årsakene kan være alle slags dårlige vaner, ubalansert kosthold og feil personlig hygiene.

Den enkleste og rimeligste måten å hjelpe rydde opp i ansiktet og forhindre utvikling av akne er:

 • Sunn, full søvn - gå til sengs sent og sove minst ni timer. En positiv effekt på god helse, og følgelig sover den normale tilstanden på huden dagtid i 1-2 timer;
 • fysisk aktivitet - ofte gå i frisk luft, leke utendørs spill og, hvis det er mulig, spille sport;
 • Drikkemodus - Drikk minst 2 liter vann per dag, og under sterk fysisk anstrengelse - 2,5-3 liter;
 • sunn mat - eliminere eller minimere sukkerinntaket, da det er den største fienden i vakker hud. Berik dietten med grønnsaker, frukt, frokostblandinger, matvarer som er rike på proteiner og treg karbohydrater;
 • harmoni med kropp og sjel - unngå stressende situasjoner, prøv å oppleve alle problemer og problemer rolig og ikke bekymre deg for bagatelløshet.

Daglige renseprosedyrer er ekstremt viktige for ansiktet, noe som forhindrer utseendet på ulike eksterne huddefekter.

Vi gjenoppretter huden i en uke

Utslett og betennelse, pigment flekker, som regel, vises raskt og umerkelig, men er smertefylt lenge fjernet. Det er et program for å gjenopprette ansikts relief og farge hjemme, designet i syv dager. Den består av grunnleggende regler og spesifikke prosedyrer. Hvis du følger dem nøyaktig og utfører dem regelmessig, vil de bidra til å skape et ekte mirakel.

Programmet inneholder følgende elementer:

 • daglig bruk av antibakteriell såpe for å eliminere betennelse og desinfisere huden;
 • skrubbe fint granulert annenhver dag, og med sterk peeling - med skrubbe med store partikler;
 • fullstendig forlatelse av kosmetikk, erstatning av basisprodukter med plantebaserte kremer. Vi anbefaler å bruke Boro Plus;
 • renser ansiktet med sitron tonic, som kan forberedes av deg selv. For å gjøre dette tar vi sitronsaft og vann i forholdet 1:10, legger det i en flaske, rist og bruker den til å tørke epitelet to ganger om dagen. Du kan også bruke micellar vann eller isbiter;
 • bruke en leiremaske to ganger i uken med tilsetning av honning eller aloe juice;
 • utelukkelse fra diett av konditori, en betydelig reduksjon i sukker og koffeinholdige drikker, en fullstendig avvisning av alkohol og røyking.

Innen en uke med balansert ernæring og skikkelig ansiktspleie kan du se det ønskede resultatet - huden vil bli renset av mindre mangler, den vil oppdatere, selv farge og lettelse, og som en bonus - vil det generelle trivselet bli bedre og immuniteten styrkes.

En dags ekspressprogram for å forbedre tilstanden til huden

Det skjer slik at en person skal settes i orden på kortest mulig tid. I en slik situasjon er det bedre å bruke et tre-trinns program kalt "spa hjemme", som består av følgende prosedyrer:

 1. Peeling. For å rengjøre huden av smuss, støv og svette, samt fjerne topplaget med døde hudceller, bruk naturlige hjemmeskrubb. Forbedre hudfarge og lindre betennelse vil hjelpe penger fra brus og vann, kaffegrunn og olivenolje, liten havregryn og honning, havsalt og ferskenolje. Påfør ett av produktene på problemområder og gni med massasjebevegelser i 3-5 minutter, skyll deretter med varmt vann.
 2. Komprimer. Fjern irritasjon, fjern eller redusere kviser og klargjør huden for å absorbere næringsstoffer i neste trinn. Soak en terry, linduk eller et håndkle i en varm kjøttkraft av kamille, linden eller calendula og legg den på ansiktet ditt i fem minutter.
 3. Mask. En blanding av naturlige ingredienser, rik på vitaminer og mineraler vil hjelpe i hjemmet til raskt å forbedre tilstanden i ansiktet. Bruk en maske med rømme eller gjær fortynnet med vann for fet hud og av eggeplomme, honning og vegetabilsk olje for tørr og følsom. For de kombinerte og vanlige egnede masker basert på leire.

Disse prosedyrene, utført strengt i den angitte rekkefølgen, vil bidra til å forbedre ansiktets utseende på bare 1 dag.

De mest effektive folkemidlene for å forbedre huden på ansiktet

For å se attraktivt og ha en sunn glødende hud, er det ikke nødvendig å bruke penger på skjønnhetspleie eller dyre farmasøytiske preparater. Du kan bruke produkter som er i nesten alle kjøkken. Spørre oppskrifter nyttige masker som er enkle å forberede hjemme, tilbakemeldingene fra leserne våre:

Irina, 23 år: "To ganger i uken lager jeg en eplemaske. For å gjøre dette, legg den revet frukten i pannen, legg til litt melk og honning, ta blandingen til koking, fjern oppvaskene fra varmen og påfør den avkjølte massen til hele overflaten av ansiktet. Ti minutter senere, vask av. Takket være denne masken min hudfarve jevnet ut, forsvant de røde flekkene. En venn fortalte meg om denne metoden som klarte å forbedre ansiktet hennes på noen få uker. "

Victoria, 19 år gammel: "For å holde huden mykt og aldri vet hva akne er, bruker jeg en honningmaske. Du trenger bare å sette flytende honning i ansiktet ditt, trykke med fingertuppene, la produktet stå i 10-15 minutter, og vask deretter med varmt vann. Hvis du bruker denne oppskriften regelmessig, kan du glemme hudutslett for alltid. "

funn

Det er viktig å forstå at et positivt resultat kan oppnås raskt bare med kompleks behandling, som inkluderer kosmetiske prosedyrer, bytte til riktig ernæring og daglig hygiene. Da vil huden din være strålende og sunn, og du trenger ikke å tenke på hvordan du kan forbedre tilstanden.

Slik tar du huden raskt i rekkefølge

Hvor ofte befinner du seg i force majeure situasjoner, når det er et ansvarlig møte eller en viktig begivenhet foran deg, hvor du skal se fantastisk ut og være sentrum for oppmerksomhet, men ser på skjermen i speilet, forstår du at du ikke er fornøyd med ditt utseende?

Vesker og blåmerker under øynene, tørre lepper, et nett med fine rynker, forstørrede porer i ansiktet - enig, alt dette er ikke veldig bra ytelse, men fortvil ikke! Du trenger bare å ordne uttrykkelig hjelp til ansiktet ditt, og på bare en halv time vil du se mye friskere og mer attraktivt ut.

Hvordan rydder du opp huden din raskt

1. Det første trinnet vil være - forberedelsesfasen. Rengjør huden. For å fjerne hudormer og dyprens porene i huden, følg denne anbefalingen: 1 ss. skje med såpeoppløsning (du kan ta din daglige rensegel eller skum til vask), bland med 0,5 ts vanlig salt og 0,5 ts bakepulver. Ta et stykke bandasje, fukt et godt 3% hydrogenperoksid, dip det i en hjemmelaget peelingløsning. Masser tørkingen med en løsning av problemområdene i huden. Så snart du behandler huden med forstørrede porer, gå til de andre delene av ansiktet, for å forebygge. Et par minutter etter prosedyren, vask ansiktet først med varmt vann og deretter med kaldt, helst kokt eller mineral (selvfølgelig uten gass).

2. Nå er det nødvendig å begrense de rensede porene. I dette tilfellet blir vi helt redd av en gjærmaske. Hvis du er eier av fet hudtype - tar vi Art. en skje med gjær, som skal blandes med tre prosent hydrogenperoksid. Blandingen skal likne rømme i dens tetthet. For tørr hud, fortynn gjæren med vegetabilsk olje (en spesiell effekt vil være ved bruk av olivenolje). Og for normalt er det å foretrekke å velge ikke-fat melk. Det er mest praktisk å bruke blandingen i ansiktet med en vanlig bomullspute. Unngå det delikate området rundt øynene og munnen. Oppbevares anbefalt i 15-25 minutter.

Maskeren av bakergær inneholder mange næringsstoffer og erstatter vel dyre næringsstoffer. Etter denne prosedyren øker blodsirkulasjonen, hudtonen øker, farge forbedrer, porer smal, metabolisme øker, og slapphet reduseres.

Men vi vil ikke kaste bort tid. Vi trenger et raskt resultat. På samme tid ta vare på den delikate huden i nærheten av øynene og leppene...

3. Kokt potet i uniform skal skeles og knuses, og deretter legges en skje med rømme eller vegetabilsk olje. Det bør påføres umiddelbart, mens potetmassen er fortsatt varm, på nedre øyelokk og under øynene, samt på området rundt munnen. Stå som regel i 15-20 minutter. Samtidig anbefaler vi at du legger tamponger, forfiltrert i avkjølt bratte teblad eller urteinfusjon, på øvre øyelokk.

Etter slike manipulasjoner vil hevelsen av øyelokkene forsvinne, fine rynker vil glatte ut, og sirkler under øynene blir mindre synlige.

4. Smør leppene med en nærende balsam eller en blanding av honning og smør (dette vil gjøre leppene myke og glatte).

5. På de angitte 15-20 minuttene, legg deg ned på sengen, lukk øynene og prøv å slappe av så mye som mulig. Legg en pute eller høy pute under føttene i en gitt tidsperiode. Dermed vil blodsirkulasjonen øke, og ansiktet blir merkbart forbedret.

6. Har du plutselig hatt en ubehagelig brennende følelse i ansiktet ditt? Skyll straks av masker - kanskje noen av dem bare ikke passer deg. Hvis alt er i orden, vent på den tildelte tiden, vask deretter med varmt vann og avkjøl deretter. Eiere av tørr hud, kan vi anbefale å vaske av masken med vann, tidligere fortynnet med melk, resten - avkok av urter (persille, salvie, calendula, etc.).

7. Hvis du vil bringe huden i tone etter alle prosedyrer, kan du tørke den med en isbit. Selvfølgelig vil det være bedre om det alltid er tilførsel av urtekoksis i fryseren, men den vanlige vil gjøre.

8. Umiddelbart etter vask må du ikke smøre huden med nærende krem. Hvis du er eier av fet hud, tørk den med tonic eller lotion.

Metoder for å håndtere hudproblemer og hvordan du kan sette en person i rekkefølge

Ren og jevn hud på ansiktet er en utrolig luksus for en moderne kvinne. Forferdelig økologi, uendelige stress, feilaktig valgt kosmetikk og diett fører til et beryktet kjent resultat - akne, svarte flekker vises på huden, porene utvides og ansiktets hud dannes. Hva skal man gjøre i en lignende situasjon, hva skal være behandling og hvordan man setter en person i orden?

Årsaker til hudproblemer

Akne kan lett bli kalt en indikator på sunn hud. Ofte dannes de når en viss feil har oppstått i kroppen. Så, alle slags hormonelle rystelser kan føre til utslett på vingene i nesen og kinnene, og betennelse i haken og pannen snakker om problemer med mage-tarmkanalen. Liten, men jevn, utslett over hele ansiktet, karakteristisk for ungdom, røykere, samt kvinner i perioden med PMS.

I en situasjon hvor en kvinne prøvde en stor mengde kosmetikk og ble til en hyppigere av skjønnhetssalonger, men akne og svarte flekker vil ikke ha å forlate ansiktet hennes, så sannsynligvis, snakker vi om metabolske forstyrrelser, eller damen er opptatt av hurtigmat. Under alle omstendigheter begynner en effektiv kamp for helsen til huden med tilpasning av ernæring.

Overdreven aktivitet av talgkjertler er den vanligste årsaken til akne og svarte flekker. Sebum, sammen med restene av kosmetikk, partikler av epitel og støv, tråler porer og oksiderer. Over tid kan disse prosessene føre til akne, svarte flekker og forstørrede hudporer.

Og hvis en kvinne nylig har hatt en forkjølelse eller hennes immunitet bare senkes, så kan hun lett bli offer for demodikose. Dette er en betennelse i de øvre lagene i huden, som oppstår på grunn av feilen av tippen, som vanligvis er tilstede på ansiktets hud, men ikke kommer inn i epidermis.

Andre bakterier forårsaker akne. De foretrekker å bosette seg i bukkene i talgkjertlene, og det er deres viktige prosesser som fører til tilstoppede porene. Å bringe huden i orden med denne sykdommen, hvis den har forverret, er ikke så lett - du trenger langsiktig antibakteriell pleie.

Forbud mot riktig omsorg

Akne og svarte prikker skal ikke under noen omstendigheter klemme seg. Uansett hvor stor fristelsen er, trenger du ikke å gjøre dette. Dette er tillatt bare i prosessen med mekanisk rensing av ansiktet, og ideelt ved bruk av en spesiell kosmetisk forbehandlet antiseptisk. Å ignorere denne enkle regelen kan føre til utseende av arr og kratere i ansiktet, hvorfra det vil være veldig vanskelig å bli kvitt senere, selv med hjelp av spesialister fra skjønnhetsindustrien. Det er også viktig å unngå å berøre huden din med skitne hender.

Et like viktig punkt for bevaring av den naturlige skjønnheten i huden er den obligatoriske daglige sminkefjerningen. Tross alt blir rester av tonale midler, pulver, skygger og kropper absorbert av huden, og "mætter" det på ingen måte med nyttige stoffer. Glemmer å fjerne sminke, om morgenen kan en slik skødesløs dame oppdage konsekvensene av en slik blunder: blåmerker under øynene, gråaktig hud og selvfølgelig flere akne. Og hvis drømmen med restene av dekorative kosmetikk vil bli vanlig, så vil de første rynkene også legges til akne.

Håndklær, sengetøy bør skiftes systematisk, samt regelmessig rengjøring av svamper og puster som fundamentet og pulveret påføres. Hvorfor er dette så viktig? Faktum er at mange kosmetikk ikke har tid til å absorbere helt før kontakt med sengetøy og absorberes av det. Disse midlene blir mat for ulike bakterier, som før eller senere trekker tilbake til ansiktets hud.

Med hensyn til kosmetiske produkter har de også sine egne regler. Du bør bare bruke kosmetikk som passer for en kvinnes hud og oppfyller alderbehovet.

Vikilanse bør også opprettholdes med hensyn til samplere av ethvert kosmetisk produkt i butikkene. De bør definitivt ikke brukes direkte på ansiktet, fordi det er ukjent hvem som brukte det før, og om noen hadde en hudsykdom. I tillegg spesifiserer testere ofte ikke en utløpsdato, og bruk av kosmetikk som har forverret er å automatisk overføre patogener av hudsykdom til ditt eget ansikt.

Stages kompetent omsorg

Det skal bemerkes at manifestasjoner av de fleste hudproblemer (akne, svarte flekker, forstørrede porer, tuberøsitet) elimineres ved bruk av de samme beviste trinnene som inkluderer behandling. Disse inkluderer:

 • forrensing med produkter som er egnet for en bestemt hudtype;
 • damp hud ansikts-og mekanisk rengjøring;
 • bruk av exfoliants (peels, scrubs);
 • anvendelse av spesialiserte masker.

rensing

Mikroorganismer som forårsaker akne, svarte flekker, og den medfølgende ekspansjonen av porer og hud tuberøsitet, lever og formere seg i de øvre lagene i huden. De viktigste "mat" for dem er døde hudceller av epidermis. Så, for å rydde opp ditt eget ansiktshud og bli kvitt "skadedyr", er det nødvendig å frata dem om "mat". Det første trinnet som involverer å behandle huden, er riktig rensing.

Vasking bør utføres ved hjelp av egnet for hudtype av en bestemt kvinne. For slike problemer som økt aktivitet av talgkjertler, er bruk av vanlig såpe strengt forbudt, da det bare forverrer problemet og derfor fører til flere akne, svarte flekker og uregelmessigheter i huden.

Du bør også være forsiktig med temperaturen på vannet. Det bør være varmt, fordi varmt vann stimulerer rikelig sekresjon av talg, mens kaldt vann ganske enkelt ikke kan oppløse fettplugger i porene i huden.

For problematisk, humpete hud, en spesialisert gel som regulerer aktiviteten til talgkirtler og i tillegg nydelig fuktighet huden i ansiktet vil være det ideelle middel for vasking.

I tillegg vil en svamp eller myk ansiktsbørste være passende for renseprosedyren, som vil gi en mild og spesielt grundig rensing av huden. Imidlertid er disse hjelpemidler bedre satt til side hvis knutepunktet forverres av edderkoppene på huden.

Hud damping og rengjøring

De fleste av de "modne" akne og svarte flekkene kan trygt fjernes hjemme og dermed bringe ansiktet i orden. Før du fjerner modne komoner og ål, må du vaske grundig med varmt vann med et rengjøringsmiddel. Deretter bør du tilberede et dampbad, over hvilket ansiktshuden vil bli dampet. Steam stimulerer åpningen av huden porene og neste trinn er bare å fjerne innholdet. En kontraindikasjon for bruk av denne metoden vil også være en edderkoppevene på ansiktets hud.

For å dampe den beste effekten i badekaret, kan du legge til noen dråper rosmarin eterisk olje. Den dampende prosedyren varer 15-20 minutter, hvorpå ansiktet tørkes med serviett eller håndkle. Etter det er det nødvendig å behandle kosmetikksløyfen med en antiseptisk eller, om ikke, vikle indeksfingrene på de tidligere rengjorte hendene med sterile bandasjer. Ellers er sannsynligheten for infeksjon høy, og behandlingen vil ta mye tid. På slutten av prosedyren må du vaske med kaldt vann og påfør et tørkemiddel i ansiktet ditt.

peeling

Selvfølgelig er en av de mest effektive måtene å raskt ta huden i orden, en peeling eller ansiktsskrubb. Det er disse verktøyene som ikke bare hjelper til med å bli kvitt epidermis døde hudceller, men hjelper også til å glatte huden. Ansiktsskrubb kan kjøpes i butikken, eller du kan utforske de populære oppskrifter og lage det selv. Å gjøre hjemme scrubs er ikke så vanskelig. Et utmerket alternativ for problem hud ville være en skrubbe av salt og brus, eller av malet havremel.

Det må tas hensyn til det faktum at hvis det er betennelse, er det nødvendig å forlate bruken av skrubbe med store partikler (jordnøtteskall, aprikoskjerner), siden bruken bare vil skade huden overflaten og spre infeksjonen over hele ansiktet. Når det gjelder scrubs, rettet mot behandling av utslett, må de inkludere antiinflammatoriske komponenter (te-tree olje, sitron, aloe juice).

Sprøyt skrubben over den tidligere rensede huden, hvorpå huden i ansiktet er lett massert. Etter 3 minutter med denne massasjen vaskes skrubben av med varmt vann. Videre trenger huden toning og påfører en nærende krem. Selv om folkeoppskrifter er ganske gode, er det spesielt vanskelige tilfeller der behandlingen av ansiktets hud er best igjen for spesialister.

innsnevring langt

Men hva skal jeg gjøre hvis det etter det dampende eller peelingprosedyret blir et annet problem spesielt merkbar - forstørrede porer? Du kan fikse brede porer på ansiktet ved hjelp av enkle hjemmelagde oppskrifter. Spesielt effektive forskjellige masker.

 1. Fra hvit leire. Leirpulveret fortynnes med varmt vann inntil homogen, og produktet er tilsatt aloe juice. Masken påføres i 20 minutter, hvorefter den vaskes av med ikke-varmt vann.
 2. Fra havremel. 2 ss. l. flakene fortynnes med varm melk og den resulterende massen påføres i et tynt lag på ansiktet. Hold masken i 15 minutter og vask av med kaldt vann.
 3. Fra gjær og peroksid. Frisk gjær er peroksid fortynnet til homogenitet, hvoretter midlet påføres ansiktet før det tørker. Videre vaskes masken av med varmt vann.

Å bringe en person i rekkefølge og hindre ytterligere ekspansjon av porene er ikke så vanskelig, men omsorg bør være systematisk. Regelmessig bruk av alle stadier av terapi gjør at du helt glemmer tidligere hudproblemer og lar deg nyte det strålende utseendet.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Hvordan komme i form i en uke og raskere prettier

For raskt å stramme løs hud, finere ansikt og begynne å miste vekt, trenger du tips, avslørende hemmeligheter om hvordan du kommer i form i en uke. Hvis det skjer en viktig begivenhet, bør forberedelsene begynne på forhånd. Når det bare er syv dager igjen, kan du prøve å komme i form for å se godt ut, godt preparert, attraktivt.

Hvordan sette deg i orden

Hvis en jente, en kvinne eller en mann er interessert i hvordan man raskt kommer i form, er det enkle regler som gradvis tar målet nærmere. På syv dager vil det ikke være mulig å miste 10 kg for å bli kvitt strekkmerker, men for å forbedre tilstanden til figuren, håret, huden og neglene. Bruk tipsene:

 1. Figur. Daglig trening (knebøy, vendinger, fliser) gir elastisitet til baken, slanke bein, bidrar til å redusere mengden av magen og miste vekt i livet.
 2. Den riktige menyen. En uke spiser mat rik på protein, fiber, med en liten mengde kalorier. Spis mer kyllingfilet, lavt fettost, grønnsaker, frukt. Drikk rikelig med væsker, velg en fastedag. Ernæringseksperter anbefaler fasting på bokhvete eller mono-diett på kefir.
 3. Hair. Besøk frisøren, oppdatere hårklippet, lage en maske.
 4. Skinn. Ta et intensivt kurs av vitaminregime. Få et mineralkompleks, gjør masker hver dag, skrell.
 5. Negler. Lag oljebad ved sengetid, skifte dem med saltbad, lage en manikyr, daglig bruk en krem ​​for å myke huden.

Hvor å starte transformasjonen

Følgende tips, skrevet etter dag, vil hjelpe deg med å lære deg å komme deg i form i en uke. Denne planen er universell, gjelder for enhver viktig begivenhet:

 1. Slapp av, lind stress, ta en tur i frisk luft. Sov minst 9 timer om dagen, drikk kamille te eller varm melk med honning om natten, luft rommet før sengetid.
 2. Unngå kaffe, svart te, karbonert sukkerholdig drikke med et stort antall kalorier. Reduser saltinntaket, øk antall måltider, men reduser størrelsen på porsjoner. Fra produkter, velg kokt kjøtt, fisk, friske grønnsaker, meieriprodukter med en liten mengde fett. Unngå baking, enkle karbohydrater, søtsaker, ordne en solid frokost, en vanlig lunsj og en lett middag.
 3. Besøk badet eller ordne et spa hjemme. Ta en kontrastdusj, massasje med essensielle oljer.
 4. Gjør en manikyr, pedikyr, peeling, avslappende prosedyrer, hårklipp.
 5. Gjøre sportsoppladning, strekk vil bidra til å se perfekt ut.

Hvordan vakrere i en uke

I henhold til typen problemsone er det forskjellige tips for hvordan du rydder opp i en uke. For figuren vil det være vanlige trenings- og næringsbegrensninger, for hår - bruk av masker og besøk til stylister, for ansikt og hender. Hvis du utfører dem i syv dager, kan du betydelig velsmakende og forbedre ansikt, kropp, hår og hender.

Sett et ansikt i rekkefølge

For å se vakkert, må du rydde ansiktet. For dette er det blitt utviklet et system for rensing, toning og fuktighet. Et eksemplarisk ansiktspleieprogram i løpet av uken:

 • Design dine øyenbryn alene eller med en stylist.
 • Lag en peeling, rensende leiremaske og fuktighetsgivende eller nærende. En slik engangs-tilnærming vil mette ansiktet med de nødvendige stoffene, fjerne peeling, glatt ut lindringen og ryd porene.
 • Lag en øyenmask. Kjøp ferdige patcher eller sett grønne teposer og agurk sirkler på øyelokkene dine.
 • Dra nytte av soling eller gå til solarium.
 • Hvis mulig, besøk en skjønnhetspleie for dyp rensing uten skade.

Ta kroppen i form

Det er mange måter å bringe kroppen i form og kaste av de ekstra pundene. Hvis bare en uke er tildelt for dette, kan du gjøre følgende:

 • start morgenen med en gymnastikk eller gymnastikk bodyflex;
 • ta en kontrastdusj med den etterfølgende bruken av anti-cellulitt eller trekkkrem;
 • gi preferanse til et sunt kosthold, men ikke sitte på hard mono-diett, begrense normal mat;
 • begrense forbruket av salt og søtsaker, drikk mer rent, ikke-karbonert vann;
 • Å gjennomgå et kurs av kosmetologiprosedyrer - vakuummassasje, lymfatisk drenering.

Ta hendene i form

En kvinne må hele tiden overvåke sine egne hender, fordi dette er visittkortet hennes. Her er noen nyttige tips om hvordan du får hendene i form for uken:

 • lage en manikyr;
 • skjemme bort hendene regelmessig med dampbad, oljeinnpakninger, trim kutiklen;
 • lage nærende masker og skrubbe huden;
 • hvis det er overvekt, ta hånd om håndverk.

Flere Artikler Om Typer Acne