Hvis du er singel akne periodisk, så er den sikreste måten å kvitte seg med, å brenne dem. I denne artikkelen skal jeg fortelle deg hva de mest effektive rettsmidler for akne er, og hvordan du gjør det riktig.

midler

Konvensjonelt kan akne bli delt inn i flere typer, men hvis en kvise ble rød - dette er allerede betennelse, noe som betyr at prosessen starter når bakterier angriper. Her er det verdt å bli kvitt dem så snart som mulig. Og ordet cauterization er mer forbundet med desinfeksjon og noe smertefullt. Vanligvis brenner de det med alkoholtinkturer, men vi vil gå den andre veien og bruke denne metoden for å hjelpe huden å komme seg raskere.

Den mest effektive betyr:

 • Antibiotika: kloramfenikolsalve, levomekol, tetracyklinsalve.
 • Alkohol tinkturer: kloramfenikol, calendula, propolis, salicylsyre, borsyre, mauralkohol, zineritt, speil.
 • Andre: Jod (en av mine favoritt lokale rettsmidler, og hvorfor du finner ut om det her), tea tree olje, basiron.

Hvordan cauterize og bedre?

Regelen er for de som aldri har gjort det eller gjorde det galt.

 1. Rengjør huden, det vil si vaske. Beste flytende såpe for barn (hvorfor det er skrevet til dem).
 2. Påfør brystvorten med en bomullspinne.
 3. Hvis agenten er på alkohol, så på toppen av den, når den tørker, må du bruke bepanten krem ​​eller noe fuktighetskrem. Dette er nødvendig for at pimpleet skal helbrede, og flekken forsvinner raskere.

Hvordan acne pimples i ansiktet, kan jod, alkohol, peroxide

I dag er det en overflod av måter å acne pimples på ansiktet. Mange mennesker er interessert i om det er mulig å ty til ekstreme tiltak som cauterization i tilfelle av akne, og i så fall hvordan å gjøre det trygt og uten konsekvenser i form av komplikasjoner i neste artikkel.

Hvordan acne akne i ansiktet

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Hvis vi deler alle metoder for å brenne akne i grupper, så kan vi si at den vanligste metoden er bruken av alkoholbaserte produkter. Disse inkluderer jod, calendula tinktur og alkoholbaserte stoffer: salicylic, levomycetin, boricalkoholer.

For tryggere og enklere midler enn du kan brenne akne på ansiktet, inkluderer du tradisjonelle medisinoppskrifter som vi gir deg på slutten av artikkelen.

Det er også verdt å huske at hvis du tviler på om du kan brenne en pimple riktig ved hjelp av en av metodene som er skrevet nedenfor, er det best å ikke prøve denne metoden etter å ha vurdert måter som er enklere for deg. Ikke risiker igjen, fordi konsekvensene av feilaktig cauterization forverre hudtilstanden og føre til akne komplikasjoner.

Er det mulig å brenne akne med jod?

I henhold til anbefalingene fra hudlege er det mulig å brenne kviser med bare jod hvis de har et purulent hode. De behandlende komponentene av jod tørker raskt brystet som fjerner hovedbetennelsen i kvise. Bruk jod til abscessene i et sted av betennelse i 20 sekunder. Brenn kviser på denne måten Det skal være 2-3 ganger om dagen og fortsett behandlingen til såret er i gang.

Også før du starter prosedyren med moxibustion med jod, må ansiktets hud fortynnes grundig, rengjøres med såpe og fuktes med mild myk eller gel. Du bør stole på mulig tørrhet i ansiktet etter brennende akne, så vær forberedt på å bruke antibakteriell på huden etter en halv time krem eller som en siste utvei aftershave.

Ikke forvent raskere resultater når det gjelder behandling av akne, siden det i gjennomsnitt kan ta 3 til 4 dager for brystet å forsvinne helt fra ansiktet. Og husk at ved å bruke denne metoden for å behandle akne, behandler du ikke årsaken til utseendet, håndterer bare eksternt problemer som du ser på huden.

Er det mulig å brenne akne med alkohol

På apoteket finner du ulike typer alkoholer som er egnet for mange mennesker og er kategorisk ikke egnet for bruk i akutte akne. Alt kan avhenge av hudtype og hvordan du brenner akne. En ting er at du bør være spesielt forsiktig med Slike metoder for akne behandling. Så hvis du har en delikat eller tørr hudtype, må du ikke forsøke å brenne akne, fordi slike radikale behandlingsmetoder gir deg mindre fordel enn skade. Men hvis du har fet hud, prøv det samme. men det er mulig.

 1. Salicylholdige alkoholbaserte produkter, som inneholder salicylsyre som hovedkomponent, er egnet for å brenne akne. Acid tørker nesten umiddelbart akne, rensende porer og fjerner alle nærmer seg fett. Hvis akne er plassert i ansiktet ditt, bør du søke på rette i henhold dersom utbruddene er flere tegnet da bør du tørke ansiktet ditt daglig om morgenen og om kvelden med et serviett gjennomsyret i salicylinalkohol.
 2. En annen alkoholholdig løsning som kan brukes til å cauterizing akne kalles Levomycetin. Bruken av dette middelet anbefales kun til de individer hvis årsak til akne er forbundet med hormonelle forandringer, spesielt under ungdomsårene eller hos kvinner hos flere voksne. Det er imidlertid det samme som ved bruk av akne. med salicillin, men forskjellen er at dette middelet også inneholder antibiotika. Derfor bør man være mer forsiktig med bruk og bare etter konsultasjon hudlege.
 3. Det neste virkemidlet vi kan anbefale til deg, er borsalkohol. Forskjellen på denne løsningen fra de forrige 2 i mer milde egenskaper av legemidlet, hvor brenningen er mye vanskeligere å få. Men du bør bruke en mye mer borblanding fra tidligere alkoholer. hud fra de fleste akne rettsmidler bør ikke brukes mer enn 3 uker 2 ganger om dagen gni ansiktet med en bomullspinne med denne alkoholen, men hvis ansiktshuden passer bedre til en tørr type enn for fet, så blir resultatet m kan bli fremskyndet opptil flere dager.

Hvordan cauterize akne tinktur av calendula

Calendula tincture er også et alkoholholdig middel som kan brukes til å brenne akne i ansiktet. Dette middelet inneholder en av de beste beroligende og hudrensende midler. Ved å brenne opp både purulent og rød akne kan det gjøres på flere måter.

 1. Du trenger en serviett helt dyppet i calendula, som skal tørkes i ansiktet minst to ganger om dagen;
 2. Du kan bruke en bomullspinne, også dyppet i calendula, som bør holdes i områder med betennelse i minst 10 minutter i tilfelle av stor akne;
 3. bruk også cauterization av enkelte deler av huden med akne ved hjelp av en bomullspinne dyppet i calendula holder den på inflammet akne.

Burning Acne Zelenko

Cauterization med grønn maling er spesielt effektiv i tilfelle behandling av flytende akne, siden et slikt middel effektivt reduserer betennelse og reduserer størrelsen på akne.

Er det mulig å brenne akne med hydrogenperoksid?

Ved å bruke hydrogenperoksid for å forbrenne akne, vil du oppnå den hurtige effekten av å redusere akne og eliminere lagene av blubber og bakterier som er ansvarlige for spredning og utseende av akne. Ved egenskapene vil peroksid fungere som en ambulanse for rask forbrenning og eliminering av akne, men det vil ikke være det endelige verktøyet som vil hjelpe deg for alltid. å bli kvitt deres utseende som i andre saker, og med andre midler for å brenne akne. Før du begynner å brenne akne, bør du grundig rengjøre og azhnit hud, varme peroksyd til litt varmt å ta på, og deretter behandle peroksydet alle meta forekomsten av acne.

Hjemmelaget Moxibustion Acne Oppskrifter

I århundrer har folkemelkiner også oppfunnet mange verktøy for effektiv og smertefri forbrenning av akne. Hvis du vil prøve et ufarlig middel som du ikke får 100% brenn, må du prøve en eller flere oppskrifter som kan tørke ut akne og gjør huden renere enn den var før.

Disse metodene inkluderer følgende oppskrifter:

 • Bland i omtrent samme mengder en liten mengde husholdnings såpe, brus og salt. Såpe skal gni på en fin rist og legge til omtrent samme mengde salt og gå etter som du må gradvis legge til vann og bland alt grundig til du får en krem ​​som krem ​​og bruk en prikk eller i form av en maske 2 ganger om dagen.
 • Og igjen tinkturen av calendula, bare på denne kontoen med honning, som i like store mengder skal blandes med kokende vann også før dannelsen av krem.
 • For effektiv tørking av akne i ansiktet, kan du også bruke en hvit leiremaske til å forberede som du bare trenger å blande pulveret med vann i forholdene som er bestemt på pakken. Deretter må du påføre leret på ansiktet og la det tørke før det skylles med vann.

Hvordan acne pimples på kroppen - tips og metoder for cauterization

Innholdet

Akne kan forekomme på alle deler av kroppen, men spesielt ofte ser de ut i ansiktet, noe som gir mye ulempe. For å bli kvitt ubehagelige utslett så fort som mulig, bør de være cauterized. De fleste gjør dette som regel med improviserte midler. Denne tilnærmingen kan ikke anses som riktig, siden noen av dem kan skade den delikate huden betydelig.

Hva kan brenne akne

Det finnes mange typer akne: de kan deles inn i åpne og subkutane, purulente innhold som er plassert i dermis dype lag. Uansett utslett, ønsker alle å bli kvitt denne plassen så raskt som mulig.

Hvis du ikke vet hvordan du brenner en kvise slik at den går raskere, anbefaler vi deg å ta hensyn til ulike alkoholholdige legemidler, for eksempel kologne eller briljantgrønn. Det første middelet er bra fordi det ikke etterlater noen merker på huden.

Alt du trenger for å cauterize cologne pimple:

 1. Fukt en bomullspinne i den.
 2. Fest den til problemområdet og trykk litt ned.

Det er bedre å gjenta prosedyren to ganger.

Zelenka kan brukes på samme prinsipp, men man bør være forberedt på det faktum at det etterlater uestetiske grønne spor.

Hva kan brenne pimple mer? Du kan bruke trygt, men samtidig ganske effektive midler.

En blanding av såpe, brus, salt

 1. Rist et vaskeforsegel, legg litt vann til det og bland godt. Som et resultat, bør du få mye, som ligner konsistens rømme.
 2. Til det tilsett samme mengde salt og brus.
 3. Rør blandingen, og legg deretter en prikk på problemområdene. Etter et par minutter, vask.

Tea Tree Oil

Påfør produktet til kvise og la det suge inn (ikke å vaske av). Du kan utføre denne prosedyren opptil tre ganger om dagen.

Tinktur av calendula og honning

 1. Begge produktene blandes i like mengder og legger til litt vann (helst kokt).
 2. Påfør den resulterende massen på problemområder, la i femten minutter, vask deretter.

Birketjære

Den desinfiserer godt, tørker, reduserer betennelse og forhindrer fremveksten av nye. De anbefales å smøre akne om morgenen og kvelden.

Den beste måten å cauterization

Det er mange verktøy som effektivt lindrer betennelse, inkludert spesielle som selges i apotek. Tenk på hva cauterize akne på ansiktet er best.

 • Salver som inneholder antibiotika. Disse inkluderer Levomekol, Levomycetin, Tetracyclin Salve. Slike rusmidler lindrer effektivt betennelse, ødelegger bakterier, og forhindrer dermed utseende av nye lesjoner.
 • Tinktur av calendula. Det desinfiserer, renser, beroliger, bidrar til å redusere betennelse. Velegnet til å brenne acne pimples. For å cauterize utslett, suge et lite stykke bomullsull i verktøyet og bruk det på problemområdet i 5 minutter.
 • Salisylalkohol. Dette verktøyet er tilgjengelig som en del av mange kosmetikk. Den har en antiseptisk effekt, tørker ut utslett, fjerner rødhet, fjerner fettig glans fra huden. Det er også effektivt mot svarte prikker. Ulempen med dette stoffet er at det tørker ut huden, så du bør ikke få for å bli båret bort.
 • Levomitsetinovy ​​alkohol. Den inneholder også et antibiotika, så bruk det du vil overvinne nye utbrudd. Velegnet til dette verktøyet for å bekjempe akne hos ungdom.
 • Jod. Om hensikten med å bruke dette verktøyet går mye kontrovers. Mange tviler på om det er mulig å brenne akne med jod i ansiktet. Dette middelet er ganske effektivt, men det kan føre til en brenning på huden. Det er best å bruke jod for akne, som allerede har dukket opp purulent hode.
 • Borisk alkohol. Legemidlet har antiinflammatorisk og antiseptisk effekt. I motsetning til mange andre alkoholholdige stoffer, virker det på huden mer forsiktig, uten å overdrive dem. Borisk alkohol er effektiv mot akne, men gir ikke raske resultater.
  Spesielle midler - Baziron, Zener, Zerkalin.

Tips for å utføre prosedyren på en sikker måte

Først og fremst må du huske at verktøyet du bruker for cauterization ikke skal komme inn i sunn hud. For å redusere den negative effekten på huden av alkoholholdige legemidler eller jod, kan de bli litt fortynnet med avkok av urter eller kokt vann.

Hvis du vil brenne pimple med jod, fortsett veldig nøye. Det er best å utføre prosedyren som følger:

 1. Rengjør ansiktet ditt.
 2. Fukt en bomullspinne i verktøyet.
 3. Fest en pinne med jod til en kvise i 5 sekunder (du kan ikke holde den lenger, da dette kan føre til brenning).
 4. Håndter utslett Dette verktøyet kan ikke være mer enn fem ganger om dagen. Dette bør gjøres til innholdet er helt ute av overflaten.

Hvordan brenne pimple å raskt passere

Hva kan brenne pimple? Dette spørsmålet bekymrer ofte mennesker med problemhud. Akne vises på hvilken som helst del av kroppen, men oftest forekommer det på ansiktet, og gir dermed mye ulempe for eieren. For at unestetiske utslett skal passere raskere, er det vanlig å brenne den. Dette gjøres vanligvis på improvisert måte, og forårsaker dermed irreversibel skade på delikat hud. Det er viktig for folk som lider av akne å forstå: ikke alle cauterization metoder er ufarlige, noen av dem forlater brannskader, derfor er det nødvendig å være ansvarlig for deres valg og bruk ansvarlig.

De mest populære og billige måtene for å brenne akne er alkoholholdige løsninger som kan kjøpes i disken uten resept. Disse inkluderer:

 • alkohol (salicylic, levom_tsetinovy, boric);
 • jod;
 • infusjon av calendula.

Påfør ulike typer alkohol for å cauterize kviser

Salisylalkohol (aka salicylsyre) er en del av mange kosmetiske produkter for behandling av akne. Den har en antiseptisk effekt på huden, fjerner sin oljeaktig glans, fjerner rødhet, tørker ut utslett og kjemper med svarte flekker. En pimple blir brent på følgende måte: En bomullspinne er fuktet i alkohol og to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden) behandles punktet av betent hud med et punkt. Noen dager med bruk i vanlige tilfeller er nok til å fullstendig kvitte seg med utslett.

Hvis akne på ansiktet av en person hele tiden, bør han forlate å vaske med såpe og vann og tørke huden med en bomullspute dyppet i salicylsyre. Prosedyren må gjentas om morgenen og før sengetid. Det vil ikke bare bidra til å forbrenne eksisterende akne, men også hindre fremveksten av nye. Folk som har valgt denne metoden trenger å vite at salicylalkohol tørker ut huden og får det til å skrelle, så du bør ikke bli involvert i den.

I stedet for salicylsyre kan du bruke kloramfenikolalkohol, som inkluderer antibiotikumet levomycetin. Denne løsningen er spesielt effektiv for å brenne akne forårsaket av hormonelle faktorer (vanligvis forekommer de i ungdomsår). Levomocetinalkohol brukes på samme måte som salicylalkohol: Det påføres to ganger daglig i utslett punkt (med enkelt akne) eller det er tørket med et ansikt (med akne). Gitt at løsningen inneholder et antibiotika, bør du konsultere legen din før du bruker den.

Borisk alkohol er en løsning bestående av borsyre og etanol. Den har en antiseptisk og antiinflammatorisk effekt, men i motsetning til tidligere produkter har den en mer mild effekt på huden og ikke overdriver. Brennende akne med borsalkohol, du bør ikke stole på et raskt resultat, men du bør fortsatt bruke dette verktøyet. Ved å behandle ansiktet med en bomullspinne dyppet i en løsning av borsyre, kan du helt kvitte seg med lesjoner i 2-4 uker. Eiere av kombinasjon og fet hud bør smøres med akne to ganger om dagen, og de som har tørr hud trenger bare å bruke den på kvelden.

Tilbake til zm_stuRozchin jod mot pustler

Brenn akne salicylic, kloramfenikol eller borealcohol anbefales kun i tilfeller der på overflaten deres ikke oppstod purulent hode. Hvis pus er laget, bør du bruke en løsning av jod. Det desinfiserer og tørker problemområder i huden, og blokkerer dermed inflammatorisk prosess.

Cauterization prosedyren utføres som følger: En bomullspinne er fuktet i jod og påført i 5 sekunder på sårpunktet. Det er ikke verdt å holde det på huden lenger, da dette vil forårsake en kjemisk brenning. Det er nødvendig å behandle en pimple med jod til et punkt og ikke mer enn 5 ganger om dagen til dets purulente innhold har fullstendig nådd overflaten, og såret som er dannet på dette stedet, ikke helbredes.

Tilbake til bildet Vikoristannya calendula tincture

Et annet tilgjengelig verktøy som brukes til cauterization av inflammatorisk foci er alkohol tinktur av calendula, som renser, desinfiserer og beroliger problem hud. Det vil effektivt bidra til å kvitte seg med subkutan akne, som tårer fra innsiden og gir personen smertefulle opplevelser. For cauterization fuktes en bomullspute i en løsning og påføres problemområdet i 5 minutter. Prosedyren gjentas 2-3 ganger om dagen. Om noen dager vil det ikke være spor av slike formasjoner.

For å brenne av rikelig overflatepimples, tørkes en bomullsbeint i kalendeltinktur, tørk ansiktet 2 ganger om dagen. For å håndtere enkle utbrudd, er løsningen prikket på et problemfelt med en hygienisk pinne om morgenen og om kvelden. Legemidlet er effektivt som en purulent, og med vanlig akne. Det er verdt å huske at tinkturen har etanol, misbruk av det vil føre til tørr hud.

Tilbake til toppenCorist of Cologne med problem hud

Vi bør også nevne bruken av triple cologne acne. Mange generasjoner bruker denne metoden for cauterization av inflammerte lesjoner. På grunn av sin spesielle sammensetning, inneholder alkoholholdig parfyme en anti-inflammatorisk effekt på purulent utslett, desinfiserer og renser overflaten av ansiktet. Hvordan cauterize triple cologne acne? For å gjøre dette må det fortynnes i like mengder med vann og 2-3 ganger om dagen for å tørke for å få en løsning på problemområder. Det er ikke verdt å bruke parfymefortyndet produkt, da det kan brenne sensitiv hud. Det bør tas i betraktning at sammensetningen av trippelkolven inneholder mange komponenter som kan forårsake en allergisk reaksjon, så det anbefales ikke å bruke det til personer med allergi eller personer med bronkial astma. Ulempen med denne metoden for å brenne akne er en sterk lukt som ikke alle liker.

Tilbake til behandling av akneprodukter uten alkohol

Alle ovennevnte midler for å brenne akne inneholder alkohol og påvirker epidermis aggressivt, så ikke alle kan bruke dem. Hvordan smøre akne, for ikke å ødelegge den delikate huden i ansiktet og la ingen spor av brannskader på den? Apotek i dag selger mange verktøy som er effektive for å bekjempe utslett uten alkohol. Disse inkluderer:

 • tea tree olje;
 • bjørk tjære;
 • spesielle medisinske preparater for ekstern bruk (Miramistin, Sudokrem, sintomitsinova salve, etc.).

Tea tree olje er en sterk antiseptisk som gir en mild effekt på problem hud. Nylig er det ofte brukt i kosmetologi og dermatologi. De som gnider akne med denne løsningen noterer sin høye effektivitet. For cauterization brukes den til fokus for betennelse med en hygienisk pinne ikke mer enn 3 ganger om dagen. Tea Tree Oil har ingen kontraindikasjoner for bruk, men den enkelte intoleransen er sjelden notert, slik at den for første gang skal brukes med forsiktighet.

Birketårdsakne er behandlet siden antikken. Det tørker betennelse, desinfiserer huden og forhindrer utseendet til nye purulente formasjoner på den. Det er nok å smøre kviser med tjære om morgenen og om kvelden, og om få dager vil det ikke være spor av dem. Den største ulempen ved dette verktøyet er dens sterke og ubehagelige lukt, som noen mennesker nekter å bruke den.

Når det gjelder medisinske salver, kremer og lotioner for akne solgt i apotek, er det strengt forbudt å bruke dem uten legeens resept.

Til tross for at slike legemidler brukes eksternt og i et begrenset område av huden, har de en solid liste over kontraindikasjoner og bivirkninger, og hvis de brukes feil kan det skade en person. Spesialisten vil vurdere pasientens hudtilstand og avgjøre hvilke aknebehandlingstøy som vil være mest effektive for ham.

Folk ofte ty til å cauterizing akne, er det nødvendig å forstå at på denne måten er det umulig å fullstendig bli kvitt dem. Vanlige utslett indikerer alvorlige helseproblemer. Jo raskere en person vender seg til en hudlege og gjennomgår en undersøkelse som vil bidra til å finne ut årsaken til akne, jo raskere vil han bli kvitt dem og bli eier av feilfri ren hud.

Årsaker til akne

Akne i ansiktet vises ganske ofte selv i helt friske mennesker, og årsakene til forekomsten deres kan være forskjellige.

Den vanligste faktoren som forårsaker akne dannelse er en endring i hormon nivåer. Ofte observeres dette under puberteten, når hormoner er mest aktive. Dette fører igjen til forandring i form, grovhet av stemmen og mange akne og kviser. I ungdomsårene rammer acne omtrent 95% av mennesker. Selv med ikke-problematisk hud, er slike problemer usannsynlig å unngås. Forskjellen er bare i antall utslett.

Det samme fenomenet observeres hos kvinner under graviditet og i et bestemt stadium av menstruasjonssyklusen. Akne i seg selv bærer vanligvis ingen fare, men de kan indikere tilstedeværelsen av alvorlige hormonelle lidelser.

Hos små barn er akne en sjelden forekomst og oftere av hormonal karakter. Denne tilstanden kalles en hormonell krise.

Derfor kan årsakene til akne på ansiktet være følgende:

 • overdreven produksjon av subkutant fett;
 • genetisk predisposisjon;
 • spiseforstyrrelse;
 • hyppig opphold i stressende situasjoner;
 • økt antall døde celler under huden;
 • mekanisk brudd på integriteten til huden;
 • inflammatoriske prosesser i kroppen;
 • brudd på hygien og hudpleie
 • faser av menstruasjonssyklusen;
 • brudd på fettmetabolismen i kroppen;
 • en økning i stratum corneum epitelet;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen;
 • reduksjon av kroppens beskyttende funksjoner;
 • eksponering for patogene bakterier;
 • bruk av kosmetikk som ikke er egnet for denne typen hud;
 • bivirkninger av ytre faktorer (frost, sollys);
 • bruk av visse stoffer
 • arbeid med skadelige og giftige stoffer.

I tillegg til disse faktorene kan risikoen for å utvikle akne bestemmes av genetikk i huden, fordi mengden av sebum som produseres, avhenger av tykkelsen og typen av hud hos mennesker.

Hvordan eliminere nylig dukket opp akne?

Det er forskjellige typer akne og stadier av deres utvikling. Derfor er svaret på spørsmålet om hvordan å salve en kvise slik at det går, avhenger av disse faktorene. Det skal huskes at jo raskere behandlingen starter, jo raskere blir problemet eliminert. Frisk, det vil si nylig dukket opp pimple, kan herdes på følgende måte:

 1. Aloe - kan brukes som et nytt blad av planten, og den ferdige løsningen, kjøpt på apotek. Aloe juice må olies hver time. Imidlertid er det mer effektivt å bruke et stykke friskt blad enn å smøre akne med en løsning. Så snart rødhet har oppstått på huden, er det nødvendig å feste et lite stykke aloe til dette stedet og fikse det med en gips. Det er nødvendig å bytte arket hver 2-3 timer.
 2. Tannkrem - for å smøre pimple, anbefales det å bruke den enkleste pasta uten tilsetningsstoffer. Det er nødvendig å bruke tannkrem på en kvise om natten, og om morgenen vil betennelsen minke betydelig. På denne måten kan både nylige og allerede store kviser bli behandlet.
 3. Acetylsalisylsyre - for å lage akne rettsmidler, er det nødvendig å male en aspirin tablett og oppløse den i en liten mengde vann. Denne blandingen bør smøres problemområdet så ofte som mulig. Mest effektivt denne løsningen omhandler frisk akne og med en liten grad av betennelse.

Ganske effektive er beviste folkemetoder. For eksempel er det nyttig å vaske ansiktet med medisinske urtedeksler. For dette kan du bruke avkok av kamille, calendula, salvie. Populær metode for å tørke huden med isbiter. For å gjøre dette må du fryse avkoket i en spesiell form og tørke ansiktet om morgenen. Dette eliminerer ikke bare betennelse, men også toner huden mens smalere porene.

Behandling av modne akne

Trekk ut en purulent hemmelighet selv fra den dypeste subkutane neoplasma ved å bruke følgende metoder:

 1. Vishnevsky salve - du må legge litt penger på et stykke bandasje, feste det på det berørte stedet og fikse det med en gips. Dette stoffet er helt trygt, noe som gjør at du kan legge det på huden i ganske lang tid.
 2. Ichthyol salve - har samme prinsipp som Vishnevsky salve, og brukes på lignende måte.
 3. Leaf eller aloe juice - det er nødvendig å smøre utslett området med aloe juice eller feste et nytt blad til den.
 4. Jod - for å akselerere modningen av akne, bør jod brukes på det berørte området.
 5. Cauterization med etanol og hydrogenperoksid.

Dermatologer anbefales ikke å klemme på akne, fordi du kan infisere infeksjonen og øke betennelsen. Imidlertid foretrekker noen mennesker denne metoden, fordi det er raskere enn å smøre en kvise på noen måte og vente på resultater.

Før du blir kvitt akne, må du sørge for at den er fullstendig moden, fordi hvis du klemmer ut pus i dypet av huden, kan du forårsake betydelig skade på epitelet, noe som provoserer en økning i inflammatorisk prosess. I tillegg, i dette tilfellet, arr og ar kan forbli, noe som kan være ekstremt vanskelig å bli kvitt.

Det er 2 hovedfaktorer som indikerer modning av akne:

 • Tilstedeværelsen av et hvitt hode;
 • mangel på betennelse og rødhet i nærheten av formasjonen.

Det skal huskes at hvis det hvite hodet allerede har dukket opp, men rødheten ikke forsvinner, er det strengt forbudt å klemme en slik pimple. Det bør vente til den er fullstendig modnet. I tillegg har disse utslettene en tendens til å passere seg selv.

Når klemme pimple må observere følgende regler:

 1. Før du fortsetter med ekstruderingsprosedyren, må du vaske hendene og ansiktet med såpe, og deretter behandle huden og fingrene med en antiseptisk løsning eller alkohol.
 2. Hvis innholdet i kvise er hardt og tørt, bør du forsiktig skyve det med fingrene på begge sider slik at innholdet kommer ut. Hvis pus er viskøs, anbefales det å lage et lite hull i formasjonen, hvor innholdet blir lettere å fjerne. For å gjøre dette kan du bruke en tynn nål, forhåndsbehandlet med et antiseptisk middel.
 3. Etter å ha fjernet innholdet i kvise, er det nødvendig å behandle såret med en desinfiserende løsning så ofte som mulig. Det anbefales å lage komprimerer på det berørte området fra avkok av kamille og celandine. For å akselerere helbredelse, kan du bruke en rekke salver med sårhelende effekt.
 4. Det er nødvendig å forlate bruken av dekorative kosmetikk innen en dag etter prosedyren.
 5. For å hindre tilbakeføring av betennelse, anbefales det å begrense inntaket av fett og røkt mat.

Noen akne kan klø, noe som forklares av utviklingen av en inflammatorisk prosess på huden. Ikke i noe tilfelle bør en ripet pimple bli rørt med hender, fordi hvis en slik utdannelse kammeres, er det fare for at infeksjonen kommer i det dypere laget av epitelet, noe som kan føre til økning i antall akne. Det er nødvendig å bruke antiseptika som vil hjelpe betennelse passere raskere.

forebygging

For å beskytte ansiktet mot akne, må du følge noen regler for forebygging. For eksempel bør du redusere mengden fett, stekt og røkt mat i kostholdet, fordi slike produkter øker aktiviteten til talgkjertlene. Du må også beskytte kroppen mot hypotermi og en skarp forandring i omgivelsestemperaturen. Ikke glem om ansiktets og hendens hygiene. Du må vaske hendene så ofte som mulig og vaske ansiktet 2 ganger om dagen med lette rensemidler. En rekke masker og kremer med antiseptiske egenskaper vil bidra til å beskytte mot akne.

Det bør huskes at for å bli kvitt akne alene kan bare med mild betennelse og en liten mengde. Hvis utslett er permanent og påvirker en betydelig del av huden, anbefales det å søke hjelp fra en spesialist, fordi dette symptomet kan indikere forekomsten av alvorlige sykdommer.

Hvordan cauterize med jod

Spør om du kan brenne akne med jod? Tross alt løsner løsningen ikke midten av utseendet av utslett. Det tørker bare unaturlige utslett. Men på denne måten kan du også kvitte seg med papiller. I tillegg er bruken av jod ikke skadelig for huden. Hvordan brenne akne med jod? Utelukkende i henhold til en korrekt oppskrift. "

Følgende regler følger:

 • vask ansiktet med varmt vann, rens ansiktet med et antibakterielt middel;
 • fukte et stykke bomull i jod, gjør halv-minutters lotion på de betente områdene;
 • Hvis du føler tørrhet på pusteplatformen, dekk det med antibakteriell krem ​​eller lotion etter barbering.

Akne kan brennes ved hjelp av en løsning, men dette er en ganske langvarig prosess. Etter behandling av narvchikov i flere dager, blir porene rengjort - pus kommer ut. Etter seks til syv dager, vil pustelen komme ned.

Alternativ til jod - grønn

Hvordan cauterize acne greener? Et utmerket verktøy for å bekjempe purulent utslett. Dette stoffet tørker ikke bare sår, lindrer kløe. Blandingen desinfiserer det berørte området, forhindrer fremveksten av nye pustler.

Væsken er verdt å smøre papiller stiplet. Ellers kan du bli brent. En bivirkning er grønn, som forblir lenge på stedet for betennelse.

Men du kan vaske av den lille grønne:

 • bruker spesielle scrubs;
 • hydrogenperoksid;
 • bruker kokosnøttolje.

Bruk skrubbe, vask dem av på denne måten: Blandingen påføres på sår, jordet. Etter fem til ti minutter, skyll med kaldt vann.

Hvis du prøver det andre alternativet, blir løsningen på et stykke bomull (dette kan være en bomullspinne eller stav), enn å slette hudflekker.

Den mest effektive måten å kvitte seg med, er imidlertid kokosnøttolje. Det er ganske enkelt satt på toppen av grønne flekker, slik at den absorberes - på kort tid vil malingen forsvinne.

I folket anses grønn som en av hovedkomponentene til bestemorens førstehjelpsutstyr. Derfor fjerner løsningen ikke bare kviser, men desinfiserer også.

Ikke glem om peroxide

En ganske effektiv måte å bekjempe er å brenne en kvise med hydrogenperoksid. En tre prosent hydrogenperoksidoppløsning er ideell for å kvitte seg med innbruddstyv. Væske desinfiserer umiddelbart det berørte området, dreper alle bakterier som kan leve selv uten tilgang til oksygen. Å brenne kvise med hydrogenperoksid er en av løsningene på problemet.

Å bli kvitt utslett er ikke lett. Trenger en integrert tilnærming. Peroksid er en original ambulanse som bare kan desinfiseres.

Ved hjelp av peroksid kan selv sår fremheve akne veldig effektivt. Vask ansiktet før du brenner. Etter - ved hjelp av bomullsull, bruk væske til det såkalte sykeområdet. Hvis det ikke brenner mye, kan prosedyren fortsette. Imidlertid blir videre behandling oppvarmet væske for større effekt.

Løsningen påføres både uten tilsetningsstoffer og i en blanding av andre komponenter. For eksempel er det salt, gjær, babypulver, eddik eller honning. Tilsetninger bidrar til rask helbredelse av problemområder, rensende problemhud.

Andre former for kamp

Brenner akne med en blanding av såpe, brus, salt. Teknologien er som følger: For det første er det bedre å gni såpen med en rake, hell den med en liten mengde vann. Oppløsningen omrøres. Resultatet er en blanding som ligner på rømme. Den samme mengden brus, salt blir tilsatt til denne blandingen. Grundig blandet, løsningen påføres narvchiki.

Blandingen er viktig å holde om to til tre minutter. Etter - skyll med rikelig med varmt og kaldt vann.

Prosedyren anbefales å gjøre to ganger i uken. I løpet av en måned blir resultatet, som de sier, på ansiktet.

Hva kan brenne en kvise i tillegg til de ovennevnte metodene? For eksempel, tea tree olje. Oljen påføres med bomullspinne. Det er ikke verdt å vaske det av - la det være godt absorbert i epidermisene.

Prosedyren kan gjentas tre ganger om dagen. En uke senere blir ansiktet hvitere, uten rødhet, utslett.

Det er bedre enn å akne akne på ansiktet av samme grønne - minneverdige flekker forblir ikke. Kroppen blir myk, silkeaktig.

Gjærmaske

Halvparten av en liten pakke gjær oppløses i varmt vann. Bland godt, bruk på ansiktet. Mask holdes i tjue til tretti minutter. Når gjæren begynner å krympe, er det på tide å ta den av.

Skyll bort gjærmasken anbefales i tre trinn. Først - med varmt vann, tørk deretter med en våt bomullspinne. Det siste trinnet er å skylle ansiktet i kaldt vann. Etterspredning med mykningskrem. Gjær fyller kroppen med vitaminer, peeling og hvitt.

Kamille Tinktur

For å gå raskt, kan pimples bli behandlet med kamille tinktur. For å gjøre dette helles en håndfull tørket kamille ut kokt vann. Insister i tretti minutter. Når kamille er godt slitt, er tinkturen verdt en belastning.

Etterpå - sett på et kjølig sted. Tinktur anbefales å vaske om morgenen, om kvelden - renser, hvitt, forynges.

I tillegg kan du lage kamille lotioner. I de samme tinkturbløtede bomullspottene, juster dem til problemområder i ti minutter. Ikke lenger anbefalt - du kan bli brent.

Et annet alternativ enn du kan cauterize sår - tinktur av calendula, honning.

Komponentene er blandet, hell en liten mengde kokt vann. Blend insisterer, brukes på problemområder. Mask anbefales å gjøre for en kvart time. Etter - vask av.

Birketjære er også en god metode for å rense huden. Det kan kjøpes på apotek til en rimelig pris. Tar har en rekke fordelaktige egenskaper: det fremmer desinfeksjon, tørker.

Midler brukes hovedsakelig om morgenen, om kvelden. Skyll ikke.

Alkohol - den beste medisinen

Noen dermatologer anbefaler cauterizing akne med alkohol. Men her kan du finne fordeler og ulemper. Selvfølgelig er alkohol svært effektiv i kampen mot infeksjon. Imidlertid tørker store mengder av stoffet ut ansiktet. Som et resultat begynner det å skrelle av.

Men ingen metode i effektiviteten er bedre enn dette. Tross alt, hvis du brenner akne med alkohol, går infeksjonen over dagen. Infeksjonen sprer seg ikke gjennom kroppen.

Hvordan brenne akne i ansiktet? Tross alt, for å rense denne partikkelen i huden, er ikke alle metoder korrekte. Nøyaktig passende salver, som inkluderer antibiotika. De forhindrer også utseendet på utslett, klare problemområder, dreper bakterier, forsvinner utslett.

Salver er ikke skadelige for helsen. Selv om du overdriver det ved hjelp av stoffet, vil huden ikke vises brenner, flekker, utslett. Tvert imot fremmer de helbredelse, gjenoppretting av problemhud.

Men det er mer å komme enn alternativer for å brenne pimple. Det kan overraske deg, men et unaturlig utslett kan botes, selv med vanlig tannkrem! Det tørker effektivt problemområder. Best vil hjelpe pasta, der det finnes urte kosttilskudd (calendula, kamille, eucalyptus). Tannkrem smurt før sengetid. På morgenen, vask av med rikelig med varmt vann.

Hva å cauterize acne: farmasøytiske alkohol løsninger

Alkoholbaserte preparater som er egnet for å brenne akne, kan enkelt kjøpes på et hvilket som helst apotek. De er billige, og selges helt fritt, uten resept. De mest kjente av dem er:

 • jod;
 • tinktur av calendula;
 • forskjellige alkoholer (boric, chloramphenicol eller salicylic).

Men tingen er at bare å vite hva som effektivt kan brenne en kvise er ikke nok. Man må også kunne bruke disse produktene riktig for ikke å skade huden ved et uhell.

Det anbefales å brenne akne med jodoppløsning hvis de har purulente hoder. Jod blokkerer betennelsesprosessen på en pålitelig måte, desinfiserer skadestedet og tørker det.

Behandle purulent furuncle med jod bør være punkt, ikke mer enn 5 ganger per dag. En bomullspinne dyppet i jod bør påføres direkte på pimpleet i noen sekunder. Gjenta prosedyren bør være å fullføre åpningen av kvise, og etterfølgende stramming av såret.

Calendula tinktur

Alkohol tinktur av calendula kan brukes til cauterization, som purulente formasjoner, og subkutan akne. Dette stoffet har gode desinfeksjonsegenskaper. Også, calendula tincture er i stand til å rense og berolige problematisk hud.

Brennende akne tinktur av calendula kan gjøres på ulike måter:

 • ved å søke på problemområdet en liten serviett fuktet i oppløsning i en periode på ikke mer enn 5 minutter tre ganger om dagen;
 • behandlingsmetode med en bomullspinne myk med tinktur av kalendula av hele ansiktet to ganger om dagen (i nærvær av rikelig utslett);
 • ved å klemme individuell akne.

alkoholer

Når du velger å forbrenne akne i ansiktet, bør du være oppmerksom på ulike alkoholer, som er tilgjengelig i apoteket:

 1. Salisylalkohol. Den har en aktiv substans: salisylsyre, som har en utpreget antiseptisk effekt. Salisylsyre er mye brukt både i medisin og i kosmetikkindustrien. Det tørker pimples godt, eliminerer den oljeaktige skinnet i huden, bidrar til å rense porene og eliminere svarte flekker. Enkeltakne behandles best med salicylsyre punktvis. I tilfelle av rikelig utslett på fet hud anbefales det å bytte om morgen og kvelds vask med en klut fuktet med salisylalkohol. Du kan lese mer om dette verktøyet her.
 2. Levomitsetinovy ​​alkohol. Inneholder i sammensetningen antibiotika Levomitsetin. Anbefalt for behandling av akne, dannelsen av som skyldes endringer i hormonnivåer (for eksempel i ungdomsår). Metoden for bruk er lik bruken av salicylalkohol. Det skal imidlertid huskes at bruk av medisiner som inneholder antibiotika, er det ønskelig bare etter å ha konsultert en lege.
 3. Borisk alkohol. Dette preparatet består av borsyre og etylalkohol (etanol). Borisk alkohol er mer gunstig i forhold til de to foregående. Bli kvitt akne på kort tid med det vil ikke fungere. De gode antiseptiske og tørkeegenskapene til borsalkohol gjør det imidlertid mulig å helt rense huden av akne etter 2-4 ukers bruk, uten mye skade. For fet hud bruk borsalkohol to ganger om dagen. For eiere av tørr hud er det som regel en kveldsbehandling nok.

Skal jeg bruke "Triple Cologne" for å brenne akne?

Ofte hevder eldre at det ikke finnes noe bedre middel (etter deres mening) enn trippelkolv for desinfisering av akne. Er det mulig å brenne akne med et tradisjonelt folkemiddel - trippelkolonne? Svaret på dette spørsmålet er tvetydig. Selvfølgelig kan Triple Cologne, som inneholder alkoholer i sammensetningen, tørke og desinfisere fet hud. Men man bør ikke glemme at dette er et kosmetisk produkt som inneholder mange ekstra komponenter som ikke er ment for medisinske formål i det hele tatt. Derfor er det uønsket å bruke det til behandling av utslett. Og hvis du virkelig bruker det, er det avgjørende at før du brenner en pimple, bør den fortynnes med vann i et 1: 1-forhold.

Bruk av tilgjengelige verktøy

Det er verdt å vurdere hvordan du raskt kan bli kvitt akne i ansiktet ved hjelp av verktøy som alltid er hjemme for hånden:

 1. Jod er mye brukt til dette formålet. Det er nødvendig å fukte en bomullspinne i løsningen, og forsiktig forsiktig den resulterende pimpleen. Jod har en bakteriedrepende effekt, men stoffet er ikke rettet mot bekjempelse av akne og kviser. Derfor kan du ikke få den ønskede effekten: pimpleet vil bli litt tørket, men ikke mer. Ikke bruk dette verktøyet for å unngå brannskader. På ingen måte gjelder ikke for kimen i lang tid en bomullspute dyppet i jod.
 2. Zelenka brukes som et alternativ. Dette middelet er effektivt for vannet pimples. Mangelen på grønne ting er at det berørte området det har fått, blir grønn i farge, som ikke vaskes av lenge. For å unngå slik pigmentering, er det nødvendig å vaske en bomullspinne i hydrogenperoksid, og tørk deretter pimpleet med det, smurt med strålende grønt. I tillegg kan du bruke solsikke eller olivenolje. Prinsippet om påføring er det samme som ved peroxide. Du kan også bruke en ansiktsskrubb.
 3. I hydrogenperoksid må du legge eddik eller salt, og deretter bearbeide kvise med det oppnådde middel.
 4. Tannkrem bidrar til å raskt bli kvitt den desinfiserende ansiktsfeilen. Du må først tørke ansiktet med en antiseptisk, og deretter påføre et tynt lag tannkrem på pimple. Prosedyren utføres om natten før sengetid. Om morgenen, vask bare, vask bort restene av pasta.

Det er viktig å forstå at cauterization ikke er den beste måten å løse problemet på, men det bidrar til å redusere den inflammatoriske prosessen ved å tørke pimples i ansiktet.

Tradisjonell medisin

Det er verdt å vurdere noen oppskrifter for å lage folkemessige rettsmidler:

 1. Forbered en blanding av såpe, brus og salt. Det er nødvendig å gni et stykke såpe på en fin rist, og tilsett deretter vann, salt og brus, omrør grundig til en viskøs konsistens dannes. Det resulterende verktøyet påføres området betennelse. Etter 5 minutter må du vaske med varmt vann.
 2. Kalendula og honning skal blandes i forholdet 1: 3. Bruk blandingen som er oppnådd for ekstern behandling av kviser. Skyll av etter 15 minutter. Følelse av tørr hud er ikke en bivirkning. Men det er viktig å tydelig vite at du ikke er allergisk mot ingrediensene som utgjør den terapeutiske ansiktsmasken.
 3. Tar brukes ofte til å bekjempe kviser. Ta et blankt papirark og sett det på brann ved å sette det på en tallerken. Blås av asken, og samle deretter noen få brune dråper dannet under forbrenningsprosessen med en bomullspinne. Påfør tjære på en kvise før sengetid. Om morgenen gjør du vanlige vannbehandlinger.
 4. Tea Tree Oil bør behandle utslett på ansiktets hud. La verktøyet suge. Du trenger ikke å skylle. Prosedyren må utføres tre ganger om dagen.
 5. For å forberede en maske som fremmer rask fjerning av betennelse, er det nødvendig å blande bodyaga med noen urtebasert avkok, og tilsett deretter 1 ts. honning og 0,5 ts. aloe juice Bland godt. Påfør blandingen på ansiktet. Vask av med varmt vann etter 15 minutter.

Årsaker til

 • Akne oppstår på grunn av betennelse i blokkerte sebaceous kjertler eller bakterier inn i porene.
 • Et utslett kan også forårsake utilstrekkelig hudrensing eller en allergisk reaksjon på kosmetikk.

Men oftest er akne resultatet av overskytende sebumsekretjon som tetter porene.

Hvis huden på dette stedet er betent, dannes en abscess.

I dette tilfellet er cauterization effektiv. Det dreper bakterier som forårsaker betennelse, lindrer hevelse, reduserer rødhet og tørker pus.

Men cauterization er kun effektiv ved den første fasen av kviseformasjon.

Når pus er rikelig, er det bedre å reversere det. Cauterization er heller ikke effektiv når svarte og hvite flekker vises uten en betennelsesprosess.

Legemidler til behandling av lesjoner

Hjemme, for brenning av akne ved bruk av konvensjonelle antiseptiske midler.

Oftest er disse de vanligste og velkjente grønne briljante, jodene, ulike alkoholløsninger.

Det er ganske aggressivt for hudreparasjoner, og i ansiktet kan de forårsake irritasjon eller til og med brenner.

Derfor er det nødvendig å cauterize akne.

alkohol

Svært ofte behandles utslett med alkohol eller ulike alkoholholdige løsninger.

Hvordan gjør du det riktig?

Alkohol er veldig tørr hud, og i store mengder kan forårsake brenning. Derfor er det nødvendig å behandle utslettene punktvis: fukt en bomullspinne med det valgte stoffet og trykk det i noen sekunder på stedet for betennelse.

En slik behandling er effektiv til et purulent hode har dannet seg på akne.

salicylic

Salisylsyre er den vanligste middel for akne.

Det er ikke ved en tilfeldighet at det er inkludert i sammensetningen av mange kosmetikk og medisiner.

Det har en slik effekt på huden:

 • ødelegger bakterier;
 • lindrer betennelse;
 • fjerner fet skinn fra huden;
 • renser porene.

Du kan tørke ansiktet med salisylsyre, fukt det med en bomullspute.

Det anbefales å vaske i 20 minutter etter denne prosedyren.

Og for enkle lesjoner, brenner de med salisylalkohol mer effektivt. For dette må du behandle akne 2 ganger om dagen.

Levomitsetinovy

I stedet for salicylalkohol kan du bruke en alkoholløsning med et antibiotikum - kloramfenikolalkohol.

Det dreper effektivt bakterier og bidrar til å takle akne forårsaket av hormonforstyrrelser.

Men kloramfenikol kan forårsake en allergisk reaksjon, derfor, før du bruker den, er det bedre å konsultere en lege.

borsyre

For tørr hud er det bedre å bruke en alkoholløsning med borsyre.

Det kan brukes med akne til å tørke ansiktet eller til spotbehandling av individuell akne.

Boric alkohol fjerner effektivt betennelse, desinfiserer huden og tørker ut utslett.

Men det påvirker huden mer nøye, uten å forårsake irritasjon.

Egentlig kan behandling av akne med borsalkohol være lang - det er nødvendig å tørke utslett hver dag, og bare etter 2-3 uker kan du bli kvitt dem.

Mange lurer på om det er mulig å brenne kviser med jod?

Faktisk blokkerer dette verktøyet effektivt den inflammatoriske prosessen i begynnelsen, og hjelper også pus til overflaten, hvis kvise er allerede moden.

 • For behandling bør en bomullspinne dyppet i jod presses på huden i 5 sekunder, ikke lenger, ellers kan det oppstå brenning.
 • Behandling bør utføres opptil 5 ganger daglig.

Calendula tinktur

Mange liker å bruke calendula tinktur i slike tilfeller.

Dette verktøyet desinfiserer ikke bare huden og reduserer betennelse, men gjenoppretter ødelagt vev og lindrer irritasjon.

Tinktur av calendula kan fjerne enda dyp subkutan pimple, som forårsaker lidelse til en person.

Til behandling blir en bomullsstoff fuktet med dette middel påført stedet for betennelse i 5 minutter. Du kan gjenta prosedyren 2-3 ganger om dagen.

Det mest effektive middel for akne

Spørsmål og svar

Mange koner er interessert i leger og kosmetologer enn det er bedre å brenne en kvise.

Men alle eksperter tror at du ikke bør bli båret bort på denne måten, som noe som minsker betennelse, bare lindrer symptomene, men ikke kurere.

Hvor ofte kan du forbrenne akne

Hvis utslett ser ofte ut, er det ikke slik at du brenner det.

 • Så du kan opptre i en nødsituasjon, når du må fjerne den uhellsspinnet som er ved et uhell.
 • Men bruk ofte denne metoden anbefales ikke.

Hvordan gjøre det

Brennende akne er en god måte å bli kvitt dem. Du trenger bare å gjøre det riktig.

Først og fremst, bruk slike midler på forrenset hud.

Aggressive alkoholholdige oppløsninger bør kun brukes punktvis, noen av dem må fortynnes.

Etter å ha brukt de fleste forsiktighetsprodukter, er det nødvendig å vaske dem av etter 20-30 minutter.

Kan jeg bruke cologne

Mange generasjoner bruker denne parfymen for å cauterize utslett.

Faktisk, triple cologne desinfiserer huden, lindrer betennelse og tørker acne.

 • Men det har mange komponenter som kan forårsake en allergisk reaksjon.
 • I tillegg er det ikke anbefalt å bruke dette verktøyet i ufortynnet form, da det kan brenne huden.
 • Det samme vil skje hvis parfymen brenner en kvise.

For å behandle akne med en triple cologne, er det bedre å bruke denne oppskriften: fortynn den med ett til ett vann og tørk ansiktet 2-3 ganger om dagen.

Enn tørr purulent pimple

Det er mange verktøy for cauterizing akne. Men de virker annerledes avhengig av type utslett.

Den raskeste måten å håndtere akne, hvor det ikke er noen pus.

Hvis det er et hvitt hode, må du vente til den modnes.

Fremskynde denne prosessen kan være cauterized. Dette bør gjøres ofte, kanskje hvert par timer.

Hva kan brenne denne kvise:

 • sintomycin løsning;
 • jod;
 • salicylsyre eller kloramfenikolalkohol.

Hvis det ikke er noen pus

En vanlig pimple er rødhet og indurasjon på huden. Det ser ut som en liten støt.

Ofte - dette er den første fasen av den inflammatoriske prosessen, som kan stoppes uten å tillate utseendet av pus.

 • For å gjøre dette behandles kvise flere ganger om dagen med en alkoholholdig løsning.
 • Leire fortynnet med vann kan brukes til å tørke betennelser.

Hvis moden

Når all pus kom til overflaten, og huden rundt pimpleet ikke lenger er rød og ikke gjør vondt, kan den fjernes.

Dette gjøres best i skjønnhetssalongen, men hvis du følger visse sikkerhetsregler, kan du også utføre prosedyren hjemme.

 • Det er bare nødvendig å behandle hendene, kvise og huden rundt det med noe antiseptisk.
 • Og etter klemme, cauterize såret med en alkohol løsning eller smør det med aloe juice.

Ellers kan det være en infeksjon.

Hva annet kan brukes

I tillegg til aggressive alkoholholdige løsninger for cauterizing acne, kan du bruke andre verktøy som er mer milde på huden.

Hvordan kan du brenne en kvise for ikke å forårsake irritasjon eller en allergisk reaksjon?

 • Tea tree olje har en sterk antibakteriell effekt. Hvis dette verktøyet strekker seg utslag 3 ganger om dagen, vil huden etter en stund rydde.
 • Iktyol eller streptocidal salve vel behandler purulente utslett.
 • Bundet til pulvertabletter "Aspirin" eller "Ampicillin", blandet med vann, er effektive mot purulent akne.
 • Ulike salver med antiinflammatorisk og antibakteriell virkning: "Zenerit", "Baziron", "Levomekol" og andre. Men de kan bare brukes etter å ha konsultert en lege.
 • Mange brenner faktisk akne med slike legemidler: Naphthyzinum, Vizin, Valocordin eller Corvalol.

Zelenka

 • Dette middelet som er påvist i løpet av årene, desinfiserer effektivt, reduserer betennelse og helbreder sår.
 • Zelenka tørker acne, dreper infeksjonen og lindrer kløe.

Vel, hun kjemper med noen form for akne.

Men ulempen er at etter bruk i lang tid er det grønne flekker.

Derfor er det bedre å bruke dette verktøyet for å bekjempe utslett på uklare steder: på presten, på ryggen, på intime steder (lyske, på penis).

Hydrogenperoksid

Mange typer akne kan behandles med hydrogenperoksid.

Dette middelet tørker ikke huden som alkohol, men effektivt slår av bakterier og reduserer betennelse.

Du kan enkelt tørke ansiktet ditt regelmessig med en bomullspute fuktet med 3% peroksid, eller du kan bruke den på acne scatter. Så det vil bidra til å rengjøre porene og trekke pus til overflaten.

En slik rensing av huden etter en stund vil fjerne alle utslettene.

Peroksid har evnen til å bleke huden, så det vil bidra til å fjerne mørke flekker.

Hvis du blander det med honning, salt, eddik eller pulver, får du et enda mer effektivt middel for akne.

tannkrem

Regelmessig tannkrem uten fargestoffer, desinfiserer og tørker utslaget effektivt.

De inneholder antiinflammatoriske komponenter og påvirker huden forsiktig.

Hvis du cauterize tannkrem problemområder om natten, om morgenen vil betennelsen forsvinne, og akne vil merkbart redusere størrelsen.

Folkemidlene

Folk har fått stor erfaring med å rense huden og behandle betennelsessykdommer.

Men du må bruke folkemidlene regelmessig.

 • Det har lenge vært brukt til desinfeksjon og forebygging av purulente lesjoner som brukes av birketjære. De kan peke på stedet for betennelse. Men mange mennesker liker ikke dette verktøyet på grunn av sin sterke spesielle lukt. I dette tilfellet kan du bruke tjære såpe. Hvis du regelmessig vasker bare med dem, blir huden om et par uker fullstendig renset.
 • For å brenne akne og desinfisere, kan huden gjøre en slik pasta. Grate såpe, fortynn den med vann og rør for å få en tykk kremaktig masse. Tilsett litt salt og brus.
 • Effektivt cauterize akne med en blanding av honning og sitronsaft eller kanelpulver. Dette verktøyet vil ikke bare tørke betennelsen, men også gjenopprette huden.
 • For behandling av akne er påført en slik maske. Fortynk bodyagi pulver med vann eller avkok av medisinske urter. Legg til honning og aloe juice. Hold blandingen på ansiktet i 15 minutter.
 • For å forhindre akne og rydde huden, anbefaler folkhelgerne å vaske med celandine.

Utseendet til akne indikerer en persons helseproblemer.

Hjelper kamille med akne? Finn ut her.

Hva skal jeg gjøre hvis røde kviser ser på kroppen som blærer? Les videre.

Argumenter for

Jod brukes som et antiseptisk og cauteriserende middel for akne - det beskytter det øvre lag av huden mot bakterier og bakterier, forhindrer utviklingen av inflammatoriske prosesser, og den cauterizing effekten bidrar til å akselerere helbredelse. Kosmetologer anbefaler å bruke jod for akne i de tidlige stadiene av sykdommen. Jod er mest effektivt for å bli kvitt akut akne. For deres behandling må du bruke jod til de berørte områdene hver dag, 3-5 ganger om dagen, og brenne dem i 5-6 sekunder. Etter 2 uker med slike prosedyrer vil pus strekke seg til overflaten, og såret vil helbrede.

For behandling av intern (subkutan) akne anbefales det å cauterize dem med en blanding av 1 flaske jod og 3 tabletter analgin - denne løsningen forbedrer den antibakterielle effekten. Videre kviser på huden, kan du bruke en maske for ansiktet, som inkluderer 100 ml vodka, fem dråper jod og 1 egg protein - en maske skal brukes 2 ganger om dagen for å oppnå ønsket helbredende effekt. Jod hjelper også i behandlingen av en liten mengde melgress (hvite åler). For å fjerne dem må du omhyggelig daglig brenne akne for natten, og om morgenen vaske den med salicylalkohol eller cologne - om noen dager vil huden over sengene bli tynnere og den hvite pus vil strekke seg.

For behandling av svarte flekker (komoneser), brukes jod ikke som et cauteriseringsmiddel, men som en av komponentene i den terapeutiske oppløsningen. For forberedelsen av behovet for å blande 100 ml kokende vann, 4-5 dråper jod og en spiseskje salt. Den berørte huden skal tørkes med denne løsningen to ganger om dagen, noe som åpner porene og gjør det enkelt å fjerne den indre pus.

Argumenter "mot"

Feil bruk av jod i behandlingen av akne kan føre til følgende konsekvenser:
- kjemisk brenning;
- en allergisk reaksjon
- jodisme (glut av kroppen med jod).

En kjemisk brenning oppstår når doseringen og hyppigheten av jodbruk overskrides, samt på grunn av unøyaktig (ikke-punkt) påføring av jod til sunn hud. En allergisk reaksjon på jod forekommer ofte hos mennesker som i utgangspunktet er utsatt for allergier, så før du bruker jod for å behandle akne, anbefales det å kontrollere hudens reaksjon på dette stoffet. Iodisme oppstår når overflødig jod i kroppen utskilles gjennom huden, noe som fører til irritasjon og utslett. I dette tilfellet må du umiddelbart stoppe behandlingen med jod.

Flere Artikler Om Typer Acne