Akne kan forekomme hos mennesker i ulike aldersgrupper og kjønn. Purulente neoplasmer utvikler seg vanligvis på ansiktet med problem hud utsatt for fett og akne. De er preget av rødhet og hodet av en hvit nyanse. Ved ekstrudering av en slik kosmetisk defekt kan det ligge igjen arr og flekker av crimson farge. For å takle årsaken til uorden, er det nødvendig å søke hjemme- eller apoteksmedisiner.

Hvorfor vises purulent akne?

I de fleste tilfeller oppstår sår på grunn av dannelsen av blokkeringer i sebaceouskanaler. Kork er preget av en blanding av keratiniserte partikler av epidermis, sebum og støv. Hvis du ikke rengjør ansiktet systematisk, vil situasjonen bare bli verre.

Årsakene til svulster omfatter følgende aspekter:

 1. Dårlig balansert kosthold, mangel på mineraler og vitaminer i kroppen. De listede sakene er grunnleggende. Hvis du er vant til å spise fett, krydret, salt, veldig søt mat, vær forberedt på dannelse av sår. Alle disse rettene er tilstoppede kanaler, det er trafikkorker. Mangel på vitaminer forverrer den allerede anstrengende situasjonen.
 2. Brudd på alle metabolske prosesser i kroppen, inkludert selvrensende av huden. Denne årsaken er preget av overdreven sekresjon av fett, noe som resulterer i blokkering. Ansiktet ser konstant ut, noe som fører til utvikling av bakterier i porehulen. Pus vises i tilfeller hvis man ikke skal foreta tiltak for manuell rensing av dermis med skrubber, peeling, trekkmasker.
 3. Ofte blir årsaken til purulente formasjoner en hormonell ubalanse. Dette kan oppstå i ungdommen, så vel som hos kvinner i klimatiske eller menstruasjonsperioden. I disse tilfellene fører hormonforstyrrelser til ustabilt arbeid i talgkjertlene. Først arbeider de sakte, så for intensivt, noe som fører til kanalblokkering.
 4. Av de nevnte grunnene slutter alt ikke. Hvis du bryter med grunnleggende regler for grunnleggende ansiktshud, mister du sin tidligere skjønnhet, kan ikke motstå eksterne faktorer og interne forandringer. Og hvis vi legger til dette bruk av dekorative kosmetikk av lav kvalitet, som tetter porene, resultatet, som de sier, på ansiktet.

Det er viktig! Ikke bruk noen form for retningsmessig tiltak, hvis kimen bare rødmer. Han må "modne". Når det hvite hodet blir synlig på huden, fortsett til manipulasjonen.

Narkotika for purulent akne

På apoteket finner du produkter med antibakteriell effekt. De er ikke i stand til å trekke ut pus helt, men de akselererer modningen av pimpleen og helbringer den raskere. Ikke alle legemidler kan skryte av en tørkeeffekt. Vi vil bare vurdere den mest effektive.

 1. "Zener". Produktet er basert på mineralsubstansen av sink og antibiotika. På grunn av dets bakteriedrepende, antiinflammatoriske, regenererende og tørkeegenskaper, går kimen bort ganske raskt. Zener må påføres minst to ganger om dagen. Vel, hvis du bruker den etter en morgenoppvåkning og en halv time før sengetid. Etter distribusjon blir ikke legemidlet vasket av. Varigheten av behandlingen er 8-10 dager.
 2. "Baziron AC". Legemidlet er kjent for dets antibakterielle effekter, tørker, lindrer rødhet og betennelse. Regulerer produksjonen av subkutant fett, forhindrer blokkering av kanaler, forbedrer naturlig selvrensing av huden. Gelen skal brukes to ganger om dagen etter grundig vask med skum. Når sammensetningen er tørr, trenger den ikke å fjernes med vann. Varigheten av behandling av purulent akne kan nå en uke.
 3. "Streptocide". Verktøyet har en klar antimikrobiell egenskap. Brukt til å behandle akne som rammet et stort hudområde. Det er fordelt med et tynt lag på overflaten av ansiktet med fingre eller en bomullspute fuktet med gel. Du kan behandle svulster lokalt, for ikke å tørke et sunt område av huden. Det fungerer raskt, de første resultatene er synlige neste dag.
 4. "Skinoren". Hovedformålet med gelen er å begrense altfor åpne porer, fjerne fettete plugger, delvis exfoliere epidermis og trekke pus ut av akne. Analog av "Skinoren" er "Azogel", den kan også kjøpes på apoteket. Grunnlaget for disse stoffene er svært effektive komponenter, så prisen er riktig. Gelen gnides inn i det skadede området 2-3 ganger om dagen.
 5. Iktyol eller sink salve. Det spiller ingen rolle hvilken av stoffene du velger, de er nesten identiske i deres effekter. Men les nøye instruksjonene, salven kan ha kontraindikasjoner. Når det brukes, trekker sammensetningen raskt pus, forhindrer utseendet av en kvise på et annet sted (som det skjer med selvekstrudering).
 6. Vishnevsky salve. Sikkert er hver person kjent med den ubehagelige lukten som gjenstår etter bruk av stoffet. Men denne funksjonen er helt overlappet av agentens evne til å utvise pus fra sebaceous kanaler. Verktøyet trenger dypt inn i dermis og lindrer betennelse. Blodsirkulasjonen i det berørte området er også forbedret, noe som resulterer i bedre hudrensing.
 7. "Badyaga". De aktive ingrediensene i et stoff påvirker mekanisk og irriterende det berørte området. Et slikt verktøy kan enkelt kjøpes på et hvilket som helst apotek. Det er rettet mot lesjonens fokus. Helbredende sammensetning øker blodsirkulasjonen betydelig på applikasjonsstedet. På grunn av denne effekten, forlater puset raskt senteret, vevene begynner å regenerere.
 8. Salisylsyre. Et slikt middel er iboende keratolytiske og antiseptiske virkninger. Sammensetningen trenger raskt inn i de øvre lagene av epidermis. Aktive ingredienser påvirker sykdomsfremkallende organismer. Som et resultat blir vevregenerering forbedret, og keratiniserte partikler faller av. Syrebasert salve skal brukes lokalt. Før prosedyren må det berørte hudområdet behandles med en antiseptisk sammensetning. Behandle tre ganger om dagen til problemet forsvinner.

Folk rettsmidler for purulent akne

Det er ikke nødvendig å umiddelbart ty til dyre midler. Problemet er ganske mulig å håndtere dokumenterte metoder. I folkemedisin finner du ganske mange forskjellige oppskrifter for å eliminere problemet.

calendula
For å strekke pus, bør du ty til alkoholtinktur på grunnlag av de presenterte plantene. Denne sammensetningen tørker epidermis. Også har verktøyet sterke antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper.

For å takle den inflammatoriske prosessen er det nødvendig å vaske bomullssvampen i tinkturen. Fest produktet som en lotion over natten. Vata kan festes med bandasje. Etter å ha våknet på tampongen, kan du observere valgt pus. Behandle det betente området med et antiseptisk middel for å forhindre at problemet gjenoppstår.

Aloe vera
Anlegget har blitt kjent over hele verden for sine helbredende egenskaper. Den unike sammensetningen brukes aktivt i tradisjonell medisin. Aloe klarer oppgaven og tillater ikke at den inflammatoriske prosessen vokser videre. Anlegget bidrar til rask helbredelse av sår.

For å takle problemer, bør du ta en frisk stamme av planten og kutte sammen. Påfør kjøttet til det betente området og fest med medisinsk gips. La lotionen stå hele natten. Hvis kvise er dyp nok, utfør prosedyren ca. 3 ganger.

poteter
I kampen mot purulent akne fungerte en rå rotgrønn godt. Det anbefales å benytte denne metoden hvis det ikke er noe mer effektivt for hånden. Poteter hjelper til med å takle problemet på grunn av den høye konsentrasjonen av naturlig stivelse.

Vri en liten rotgrønnsak til en mush med en fin float. Påfør sammensetningen til det betente området, fest med en bandasje. La en komprimering stå i flere timer. Det er bedre å utføre prosedyren om natten.

Perikumslekten
For å eliminere purulent pimple anbefales det å benytte seg av infusjon basert på planten. Koble inn kapasitet 30 gr. tørket råstoff og 250 ml. kokende vann. Insister betyr omtrent en tredjedel av en time. Etter dette, press og bruk som en lotion.

Urteinfusjon har antibakteriell og antiinflammatorisk effekt. I sammensetningen av råmaterialene er tanniner. Slike enzymer lindrer irritabilitet på huden. Behandle bomullsstoffet i sammensetningen og fest den til pimple. Sikker lotion med bandasje. La verktøyet være over natten.

Sjøvann
Dette verktøyet anbefales for personer hvis epidermis er utsatt for høyt fett. Sammensetningen tørker det berørte området og gir anti-inflammatoriske effekter.

For å forberede sammensetningen vil det trenge mineralvann uten gass og sjøsalt. Behandle det betente området tre ganger om dagen. Etter noen dager fra purulent pimple blir det ingen spor.

Purulent akne gir mye uleilighet, noe som påvirker både den estetiske og moralske sfæren. Utdanning ser, for å si det mildt, styggt. Samtidig har de skadet og kløet. Du kan bli kvitt defekten med kjemikerens retningsstoffer, som raskt trekker ut pus og tørker pimpleen.

Hvordan trekke pus ut av kjelen på ansiktet: anbefalinger og folkemessige rettsmidler

Akne er den vanligste dermatologiske sykdommen, hvorfra ingen er immune. På utseendet av akne kan ha ulike typer faktorer. Hvis det oppstår betennelse i det berørte området, kan det oppstå smerte. For å få hjelp til å komme så snart som mulig, er det viktig å vite hvordan du får pus ut av pimple. Etter hans gjennombrudd passerer alle ubehagelige symptomer og prosessen med vevsgenerering starter. Hvordan fremskynde denne prosessen vil bli bedt om medisinsk og folkemessig rettsmidler.

Hvorfor forekommer akne?

Hovedårsakene til at akne opptrer på ansiktet er følgende eksterne og interne faktorer:

 • hormonelle endringer;
 • usunt kosthold;
 • hyppig stress;
 • tilstedeværelsen av kroniske patologier;
 • vektig;
 • tar medisiner.

Når en kvinne bærer en baby, oppstår hormonrelaterte hopp. På denne bakgrunn er det ofte dermatologiske problemer. Det samme gjelder for ungdom og kvinner i overgangsalderen.

Med hyppig misbruk av junk food og alkohol, bør vi snart forvente utseendet på akne. Dette skyldes ikke bare at slike retter som hurtigmat, fett, stekt og krydret er overmettet med toksiner, som begynner å bli frigjort gjennom dermis, men også fordi produktene fra denne kategorien aktiverer talgkjertlene.

Som et resultat begynner en stor mengde talg å bli frigjort, som tetter opp kanalene, og forhindrer epidermis i å puste fullt ut. I tillegg samler i porene på grunn av fett mye bakterier, noe som provoserer den inflammatoriske prosessen i dermis.

Kroniske patologier fører til funksjonsfeil i hele kroppen, inkludert funksjonsfeil i hormonet. Det vises øyeblikkelig på tilstanden av huden. Det samme gjelder overvekt.

Antibiotika og hormoner er også direkte relatert til tilstanden til dermis. Antibakteriell terapi fører til døden av gunstige bakterier, som et resultat av hvilken den patogene mikroflora begynner å formere seg, som inkluderer befolkningen av stafylokokker, de viktigste skyldige i akne. Å snakke om hvordan hormonbehandling påvirker dermis, å snakke for mye. Forberedelser av denne typen fører også til forskjeller i det endokrine systemet, noe som resulterer i akne.

Hvordan håndtere problemet?

Utvid en kvise hjemme så fort som mulig, kan hjelpe både apotek og praktiske hjemmemedisiner. De hjelper til med å starte en raskere modning av den inflammatoriske prosessen, med det resultat at pus kommer snart ut. Den antibakterielle nedbrytningsegenskapen bidrar til å kvitte seg med suppuration og forekomsten av furunkulose.

medisiner

For å trekke suppurations brukes følgende aktuelle midler:

 • "Baziron AS";
 • "Streptocid Liniment";
 • "Vishnevsky salve";
 • "Ichthyil salve";
 • "Concoctions";
 • "Skinoren";
 • Salisylsyre;
 • "Boric alkohol";
 • "Levosin".

"Baziron AS" er en av de mest effektive legemidlene for behandling av akne. I tillegg tillater det å raskt trekke pus på ansiktet av kvise. Dens viktigste terapeutiske substans er benzoyl, som lar deg aktivt bekjempe bakterier. Verktøyet hemmer veksten av patogen mikroflora, med det resultat at den inflammatoriske prosessen begynner å avta, og resterne begynner å komme til overflaten i form av pus.

Legemidlet brukes opptil to ganger om dagen, etter at huden er slettet fra forurensning og desinfisering av dem.

Kontraindikasjoner for bruk er graviditet og amming. Det er heller ikke anbefalt å bruke produktet hos barn under tolv år.

Streptocid liniment er et rimelig middel enn å strekke en sår pimple. Dette antiseptiske preparatet bør behandles flere ganger om dagen, det betente området.

Den raskeste og mest effektive måten å fjerne akkumulert suppuration fra kvise er den velkjente "Vishnevsky Salve". Liniment er påført på det berørte området og en påføring påføres øverst. Det er nødvendig å gå med henne i en halv dag, hvoretter hun blir fjernet i samme tidsperiode. Etter en dag utføres terapeutiske manipulasjoner igjen. Dette er en av de mest effektive metodene for å raskt kvitte seg med problemet.

Hovedkontraindikasjonen for bruk av legemidlet er nedsatt nyrefunksjon, så pasienter med kronisk nyresykdom bør ikke bruke legemidlet.

Salisylsyre og borsalkohol bidrar til effektivt å desinfisere den betente overflaten og gjør at brystet kan modnes raskere.

"Levosin" viste seg perfekt i behandlingen av sår. Det er et billig, men svært effektivt stoff som lar deg raskt fikse problemet.

Hjem rettsmidler

Følgende hjem rettsmidler kan bidra til å løse det dermatologiske problemet:

 • aloe;
 • honning;
 • brød tortilla;
 • poteter:
 • bakt løk;
 • tinktur av calendula eller kamille.

Aloe houseplant klare seg med enhver form for suppuration og infiserte sår. Det er nok å påføre sitt ark daglig til det betente området og fikse det med en bandasje.

Vel kan hjelpe til med å løse problemet med aloe juice med honning. Begge naturlige ingrediensene blandes i like store mengder. Agenten er impregnert med en steril gassduk eller bomullspute. Påfør et bandasje i 24 timer. Hvis etter denne perioden absessen ikke åpnes, gjentas prosedyren igjen. Vanligvis er opptil tre slike prosedyrer nok til at suppurasjonen forsvinner.

Rå poteter bidrar til å eliminere det lett forsinkede dermatologiske problemet. For å gjøre dette, gni produktet med en fin riper og fest den til sårpunktet, fest det med gips eller på en annen praktisk måte. Endre disse dressings bør ikke være mindre enn hvert par timer.

Bakte løk har ikke bare anti-inflammatorisk, men også gode trekkegenskaper. For å forberede produktet må det først vaskes og skrelles. Etter forberedelsesfasen plasseres løkens grønnsak i ovnen eller i mikrobølgeovnen for baking. Deretter påføres den ferdigkjølte massen på sårpunktet og festes med en steril dressing. Bytte av midler må utføres minst hver tredje time. Pus bryter vanligvis gjennom etter flere dager.

En utmerket folkemedisin, å trekke betennelse er vanlig brødsmuler. For å forbedre den terapeutiske effekten av brødkake blandet med smeltet honning. Deretter blir de kombinerte komponentene påført det berørte området og igjen for å fungere i en dag. Snart bør absessen gå gjennom. Prosedyren utføres til problemet er helt borte.

Den alkoholiske tinkturen av calendula eller St. John's wort har vist seg i hjemmebehandlingen. Slike midler har gode antiseptiske, antiinflammatoriske og trekkegenskaper.

Forebyggende tiltak

Det er lettere å forhindre utseendet av utslett av en pus-lignende karakter enn senere å behandle den. For å forhindre deres forekomst vil det bidra til å overholde følgende forebyggende tiltak:

 • rettidig behandling av kroniske sykdommer;
 • stikker til riktig ernæring;
 • tar probiotika etter antibiotikabehandling
 • skikkelig pleie av huden.

Hvis du fremdeles ikke kan forhindre problemet, vil ovennevnte midler bidra til å løse problemet. Ved permanent og flere sår, bør du umiddelbart konsultere en lege. En primær undersøkelse bør gjøres av en hudlege, som kan ordinere alle nødvendige tester, og deretter sende dem til en spesialist for konsultasjon. Tidlig påvisning av årsaken vil bidra til å unngå alvorlige dermatologiske effekter.

Hvordan trekke en kvise hjemme

Forrige artikkel: Blood pimple

Neste artikkel: Kvise i himmelen

Når en subkutan pimple vises på kroppen med purulent innhold, kan kampen mot det bli forsinket i uker eller til og med en måned.

Oftest forekommer disse problemformasjoner på steder hvor de fleste sebaceous kjertlene er plassert - på haken, nesen, pannen og ryggen.

Vanligvis blir en hemmelighet utsatt gjennom sebaceous kjertlene, men når blodproppene ser ut, blir kanalen blokkert og utviklingen utvikler seg.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Først vises en rød, tilsynelatende ufarlig pimple, men etter noen dager blir den en dyp, smertefull abscess.

Mange årsaker kan føre til hudfeil. Vurder hvordan du trekker ut en dyp pimple og gjør den mest sikker.

Årsaker til

Blokkering av ekskretjonskanalen i svette- eller sebaceouskjertelen fremkaller en inflammatorisk prosess som utvikler seg på grunn av aktiviteten av de forårsakende midlene.

Foto: Utvikling av den inflammatoriske prosessen som følge av blokkering av ekskretjonskanalen i kjertelen

Men for at en koagulering skal danne i kanalene, må en av følgende grunner oppstå:

 • hormonelle forandringer i kroppen endrer signifikant aktiviteten til sebaceous kjertlene og øker tettheten av utsöndret av dem. Derfor forekommer subkutan akne ofte på ansiktet og hele kroppen hos ungdom og ungdom, gravide, og i perioden før eller under menstrual blødning;
 • metabolske forstyrrelser påvirker overdreven sekresjon av sebaceøsekresjoner og blokkering av ekskresjonskanaler, derfor er metabolske lidelser blant de vanligste årsakene til dyp akne;
 • Bruk av dårlig kvalitet eller uegnet hudpleie dekorative og pleie kosmetikk, samt uregelmessig rensing og hudpleie kan provosere overdreven tørrhet eller omvendt oljedyr, noe som ofte forårsaker en inflammatorisk prosess;
 • Et næringsfattig kosthold eller vane med overspising, samt en tendens til søt, mel og næringsmiddel, fører til at tarmene blir veldig tette og giftstoffer begynner å bli frigjort fra kroppen gjennom huden. Så det er "intern forurensning" og blokkering av sebaceous kanaler clots.

behandling

For å bli kvitt dyp akne er det ikke nok bare ekstern eksponering for dem.

Selvfølgelig kan du salve betennelsen med en spesiell salve eller andre passende midler for dette, men hvor er garantien for at subkutan akne ikke vises igjen?

Ofte, for å fullstendig bli kvitt akne, er det nødvendig å ikke bare bruke medisiner (antibiotika, hormonholdige medisiner), vitaminmineralkomplekser og spesialpleieprodukter.

Foto: Riktig hudpleie spiller en viktig rolle i effektiv behandling.

Noen ganger må du endre din daglige rutine, kosthold og livsstil.

En viktig rolle i å bli kvitt akne spilles av vanlig omsorg, som består av følgende punkter:

 1. daglig rensing om morgenen og kvelden;
 2. 1-2 ganger i uken - peeling basert på melkesyre eller fruktsyrer;
 3. Etter å ha renset huden, er det nødvendig å bruke kosmetikk med en antiseptisk effekt;
 4. Bruk en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​(i henhold til hudtype);
 5. 1-2 ganger i uken er det nødvendig å gjøre rensende masker. Svart leire er best for dette. Denne masken vil ikke bare rense porene av forurensning, men også stramme huden og glatt ut fine rynker.

Regelmessig gjennomføring av disse tiltakene vil tillate å glemme et slikt problem som intern akne. Men hvis de viste seg, kan du bruke en av måtene å eliminere dem omgående.

Antibiotisk bruk

Antibakterielle stoffer ødelegger raskt bakteriene som fremkalte betennelse, og bidrar til rask helbredelse av den skadede huden.

Antibiotika er ikke i stand til å trekke pus ut, de ødelegger innholdet i absessen under huden.

Foto: antibakteriell anti-akne salve

Av denne grunn kan behandling med slike legemidler ta flere uker.

Følgende antimikrobielle midler til ekstern bruk er mest effektive mot akne:

 • Zener er et omfattende antibiotikum og sinkmedikament. Den har sårheling, bakteriostatisk og anti-inflammatorisk virkning. Innen 10 dager må du bruke produktet 2 ganger om dagen på ren hud, ikke skylling;
 • Baziron As - ganske sterkt lokalt antibiotikum, som har en utbredt antiinflammatorisk effekt. I tillegg bidrar medikamentet til akselerasjonen av mikrosirkulasjonsprosesser i hudvevet, og hemmer også syntesen av sebaceøse sekresjoner. Påfør antibiotikumet på ren hud 2 ganger om dagen, la den tørke helt. Forløpet av slik behandling er opptil 2 uker;
 • Levomekol - salve i sammensetningen med et antibiotikum, har en kraftig desinfiserende effekt. Det eneste middelet fra gruppen av antimikrobielle legemidler, som trekker pus fra kvise ut. Påfør huden ren 2 ganger daglig i 5-10 dager;
 • Streptocid liniment er et antibakterielt stoff som vanligvis er foreskrevet for store acne lesjoner. I dette tilfellet er det nødvendig å smøre hele den berørte huden. Hvis dyp akne er sjeldne, kan Streptocid påføres på en bomullspute eller gasbind og påføres stedet for betennelse. Resultatet av denne terapien kan ses i 2-3 dager.

apotek agenter

Hvilken salve er i stand til å trekke pus fra en dyp pimple på kort tid?

Foto: farmasøytiske preparater for behandling av utslett

Denne oppgaven i dag kan håndtere mange apotekstroger som har høy effektivitet til tross for lave kostnader. Vurder den mest effektive salven for subkutan akne.

Vishnevsky salve

Dette linimentet har samtidig en irriterende og antiseptisk effekt, noe som gjør det mulig å raskt trekke ut det purulente innholdet til selv den dypeste akne.

 • Vishnevsky salve dræper effektivt bakterier ved å trenge inn i det øvre epitellaget.
 • I tillegg bidrar komponentene til økt blodsirkulasjon i det inflammatoriske fokuset, som følge av at regenerative prosesser i huden fortsetter raskere.
 • For å trekke pus ut av pimple, må du spre en liten mengde av denne salven på gasbind og fest den til absessen med en gips.

Prosedyren utføres om natten, du kan gjenta det daglig til betennelsen helt forsvinner.

Foto: Vishnevsky salve trekker pus

Men de første resultatene kan allerede vurderes neste morgen etter den første søknaden.

Ichthyol salve

Tiltaket ligner Vishnevskijs liniment.

Iktyolsalve har en bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt.

Dens komponenter er i stand til å trenge inn i den dypeste indre pimple og stimulere frigjøring av pus fra under laget av epidermis.

Dette verktøyet har en tørking og anti-inflammatorisk effekt.

 • De kan og selv trenger å behandle vanlig akne, men i tilfelle av dype sår kan jod spille en god tjeneste.
 • Påfør det er nødvendig å peke ved hjelp av en bomullspinne.

Foto: moxibustion av utbrudd med tinktur av jod

Allerede neste morgen etter prosedyren, kan du merke en signifikant reduksjon i betennelse og purulent innhold.

Du kan ikke bruke dette verktøyet til komprimering, da dette kan føre til brannskader.

Salisylsyre

Den har en keratolytisk og antiseptisk effekt, bekrefter effektivt bakterier, forårsaker deres død.

Acid er i stand til å myke det øvre laget av huden og på grunn av dette trenge inn i dypet av abscessen, og bidrar til å eliminere den betente sekresjonen.

 • Før huden påføres, må huden behandles med klorhexidin eller hydrogenperoksid.
 • Salisylsyre blir brukt punkt-til-punkt på abscessen 3 ganger om dagen, inntil innholdet er helt ute.

Badyaga

Det bidrar til mekanisk mikrodamasje av hudvevet i stedet for dets påføring, som følge av at blodsirkulasjonen i dette området øker betydelig.

Foto: badyagu kan brukes i form av masker

Dette gjør at pus kan gå ut raskere og huden regenerere.

Skinoren

Gelen er allment kjent som et middel for å begrense porene i ansiktet. Det er imidlertid fortsatt i stand til å ha en kraftig antimikrobiell effekt.

Hvorfor varer ikke et barns pimple lenge? Finn ut her.

Dette verktøyet er referert til som den siste generasjonen retinoider, så det er preget av høy kostnad og effektivitet.

 • Skinoren fører til midlertidig undertrykkelse av funksjonene til talgkjertlene, som hemmeligheten slutter å bli produsert.
 • Du må bruke gel 2-3 ganger om dagen i 1-2 uker.

Video: "Bli kvitt kvise på en dag"

Hvordan trekke ut pus fra akne folkemidlene

Tilhengere av tradisjonell medisin lurer nok på: Hvordan trekker du ut en pimple ved hjelp av naturlige legemidler?

Det viser seg at noen medisinske planter og andre produkter som lett kan bli funnet hjemme eller på en hage seng også håndterer problemet med indre sår.

 • Du må ta aloe-massen og feste den til det betente området.
 • Et stykke lim på gipsbasis for å fikse en slik kompress i noen timer eller enda bedre om natten.

Foto: Ved hjelp av aloe-masse, kan du trekke pus

Dette medisinske anlegget bidrar ikke bare til rask eliminering av puspus-purulent innholdet (i noen få prosedyrer), men hjelper også huden å helbrede raskere uten røde merker fra problemet.

poteter

Gruel fra ferske poteter vil bidra til å eliminere den inflammatoriske prosessen og trekke pus ut av kvise.

Hvor fort vil det skje?

Alt avhenger av størrelsen på absessen: jo mindre er det, jo tidligere kan du bli kvitt betennelse.

 • Ubesvarte poteter gjennom et riveapparat skal umiddelbart påføres abscessen, og et stykke gassbind eller en bomullsplate skal festes på toppen av klebebåndet.
 • Komprimering er bedre å gå over natten, men hvis det ikke er mulig, må du tåle minst 1,5-2 timer.

Foto: potet har antiinflammatorisk effekt.

Sjøvann

Den tørker huden effektivt, desinfiserer den og forhindrer spredning av infeksjon.

Hvis du vasker med sjøvann en obligatorisk daglig prosedyre, kan du glemme akne i det hele tatt.

 • For å lage mat, trenger du 2 ts. fortynnet havsalt i et glass vann og vask det som vanlig.
 • Den samme effekten kan oppnås ved ganske enkelt å fuke ansiktet med gasbind gjennomvåt i en slik løsning.

Medisinske urter

Ikke verre enn legemidler med problemet med interne pustler takle medisinske urter.

Noen av dem kan brukes rå, andre trenger å forberede infusjoner og avkok.

calendula

Det er best å håndtere dype abscesser, egnet åndtinktur av calendula.

 • Den har en tørke-, antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt.
 • Oppskriften på bruken er enkel: Fukt en liten bomullspinne med tinktur og fest den med en limpasta over natten.
 • Neste morgen kan du se langstrakt pus på swaben.
 • Etter prosedyren må stedet for betennelse desinfiseres med klorhexidin.

Foto: Du kan bruke infusjon av calendula i form av kompresser

Hvis alkohol tinktur ikke er, kan du 2 ts. Dette råmaterialet brygger et glass kokende vann og la det stå i 2-3 timer. Deretter blir den resulterende væsken brukt til kompresser.

malurt

 • 2 spiseskjeer av dette råmaterialet hell et glass kokende vann, dekk og insister i flere timer.
 • Avkoket kan brukes til komprimering eller behandle inflammatorisk foci med en bomullstopp dyppet i denne tinkturen 4 ganger om dagen.

Banan

Du kan behandle pusten med juice av friske plantainblader.

Hvis dette ikke er mulig, er det nødvendig å kjøpe råvarer i et apotek i tørket form og avkjøle, som skal danne en varm komprimering før du går i seng.

sennep

I sin handling ligner det jod: tørker og eliminerer betennelse.

For effekten å være merkbar allerede på den andre dagen, er det nødvendig å bruke sennep til akne 3-4 ganger om dagen.

Spørsmål og svar

Siden dype sår ikke bare er stygge, men noen ganger også veldig smertefulle, er mange interessert i metoder som gjør det mulig å raskt slippe av med en slik "dekorasjon". Tenk på noen flere vanlige spørsmål.

Hvordan bli kvitt natten

 • Hvis det bare er én natt å eliminere absessen, kan du bruke et påvist verktøy: rist potetene på en fin rist og komprimere med denne vasselen på det betente området. Om morgenen renser du huden og behandler med syntomycinemulsjon. Denne metoden kan brukes på akne, plassert på ryggen, fordi de ikke ser mindre ut enn på ansiktet.
 • For andre bidrar det til å kvitte seg med en abscess over natten med sink-salicylisk pasta, som må smøres med betennelse og forlates over natten.
 • Hvis tilgjengelig, kan du kjøpe Clean and Clear Advantage kosmetikk på apoteket. Ifølge produsenten kan verktøyet redusere størrelsen på akne i 4 timer.

Hvordan fjerne acne wen i ansiktet? Finn ut her.

Er blodkvise på huden farlig? Les videre.

Hvordan akselerere modning

Hvis dyp og svært smertefull akne dukker opp under huden, kan det ikke være synlig for det blotte øye, hvis purulente innhold kan modnes, kan modningen bli akselerert på en av følgende måter:

 1. Løs opp en spiseskje salt i et glass vann og koker, suge gasbind i en litt avkjølt væske og varm varm kompress flere ganger om dagen.
 2. lage en komprimering med aloe-papirmasse;
 3. spredt med Ichthyol salve for natten;
 4. Bland i honning og rugmel, spred den resulterende kvise massen;
 5. Aloe-ekstrakt (solgt på apotek) spredt på en kvise 10-12 ganger om dagen.

Disse enkle oppskriftene vil ikke bare hjelpe til med å øke modningen av absessen, men også å si farvel til det uten problemer.

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Hvis du ikke legger merke til ditt utseende og ignorerer akne på huden, er det en liten sjanse for at de vil forsvinne seg, men mye oftere blir slike akne betent og suppurate, hvoretter det blir mye vanskeligere å behandle dem. Dyp, subkutan akne med purulent innhold forekommer oftest på nesen, haken og ryggen, på steder der det er mange talgkjertler. Slike interne akne kan ikke føles i flere dager, og utgir seg for å være harmløse røde flekker, og så blir det uventet en betent abscess, veldig smertefull og stygg. For å kvitte seg med purulent pimple på flere måter:

 • søk hjelp fra en skjønnhetspleie
 • vent til pimple er moden og åpne den fra kirurgen eller risikerer å gjøre det selv;
 • trekke pus ut av kviser hjemme, uten å vente på utseendet av pus på overflaten av huden.

Årsaker til indre pimple

Purulent indre akne i det subkutane fettet er oftest forårsaket av blokkering og betennelse i ekskretjonskanalen til sebaceous eller svettekjertlene. Ved blokkering av ekskresjonskanalen akkumuleres det sebum- og epitel-partikler, som blir et ideelt medium for reproduksjon av patogener.

Årsaker til purulent akne på huden kan være:

 • Metabolske lidelser - overdreven sebum forårsaker obstruksjon av ekskretjonskanaler og blir den vanligste årsaken til akne på huden;
 • Hormonelle endringer - En ubalanse mellom kjønnshormoner i kroppen av ungdom, gravide kvinner og jenter under menstruasjon fører til forstyrrelse av dannelsen og eliminering av talg og dannelse av akne;
 • Mangel på vitaminer og usunn næring - mangel på næringsstoffer og vanen med å overmette kostholdet ditt med søtt, mel og næringsmidler fører til at huden blir for tørr, tarmene blir tette og toksiner blir "eliminert" gjennom huden, forurenser det og forårsaker akne;
 • Feil hudpleie - i fravær av regelmessig og hensiktsmessig i type, omsorg og bruk av upassende kosmetikk, blir ansiktets og hudens hud for tørr eller fet, noe som også kan føre til betennelse og utseende av pus.

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Trekke pus ut av pimple er bedre før den "modner", helt ut på overflaten. For å gjøre dette kan du bruke spesielle apotekverktøy eller bruke en av de mange populære oppskriftene.

Antibakterielle midler

De ødelegger patogene bakterier og akselererer helbredelse. Antibakterielle midler hjelper til med å bli kvitt pus, men ikke trekk den ut, så tiden for å bli kvitt akne kan være fra flere dager til flere måneder.

 • Baziron Ac - har en kraftig antibakteriell effekt, har antiinflammatorisk effekt, reduserer sebumsyntese og forbedrer mikrosirkulasjonsprosesser i vev. Legg gelen på den rensede huden 2 ganger daglig, etter morgen og kveld, vask og la den tørke. Behandlingsforløpet kan ta opptil flere uker, så dette middelet kan ikke omtales som "førstehjelp";
 • Zener er et komplekst middel som inneholder antibiotika og sink. Den har en bakteriostatisk, sårheling og anti-inflammatorisk effekt. Påfør produktet 2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden på renset hud, uten å vaske den av. Behandlingsforløpet er opptil 10 dager;
 • Streptocidliniment er et antimikrobielt middel som brukes i et stort lesjonområde. Det påføres i et tynt lag på ansiktets eller kroppens hud eller på en bomullspute som brukes på akne. Behandlingen utføres flere ganger om dagen, resultatene blir merkbare etter 2-3 dager.

Andre legemidler

 • Liniment eller Vishnevsky salve - har en antiseptisk og irriterende effekt, som det raskt trekker pus fra dyp, subkutan akne. Vishnevsky's salve eller liniment myker de ytre lagene i epitelet, penetrerer dypt inn i det subkutane fettvevet, ødelegger mikrober i betennelsen og øker blodsirkulasjonen i det berørte området, noe som akselererer utskillelsen av purulent ekssudat og vevsheling.
 • Ichthyol salve - har også anti-inflammatorisk og bakteriedrepende virkning, og akselererer fjerning av pus fra akne. Det penetrerer dypt inn i huden, forårsaker dødsfall av mikroorganismer og stimulerer frigjøringen av purulente sekresjoner;
 • Skinoren, Azogel - har antimikrobielle og taperende porer. Gel refererer til retinoider, moderne, dyre og svært effektive stoffer. Det blokkerer ekskretjonskanaler i talgkjertlene og hårsekkene, noe som fører til midlertidig oppheng av funksjonene. Gelen gnides i huden 2-3 ganger om dagen eller brukes rikelig på stedet for betennelse i flere uker;
 • Bodyaga - har en mekanisk irriterende effekt på fokus av betennelse. Dette er et rimelig verktøy som forårsaker økt blodsirkulasjon på bruksstedet, på grunn av hvilken pus blir trukket ut av pimple raskere, og vevene regenereres;
 • Salisylsyre - har antiseptisk og keratolytisk virkning. Penetrerer dypt inn i huden, ødelegger det patogener, og akselererer prosessen med eksfolierende døde hudceller. Påfør salicylisk salve punktvis - bare på steder med betennelse, tidligere rengjort med hydrogenperoksid eller klorhexidin. Huden blir behandlet 3 ganger om dagen, til pustlene er fullstendig forsvunnet.

Folkemidlene

I tillegg til dyrt og har mange kontraindikasjoner av legemidler, er det mange effektive folkemessige oppskrifter. Trekk pus ut av kvise med:

 • Calendula tinctures - Calendula alkohol tinktur tørker huden, har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. For å bli kvitt akne, må du suge en bomullspinne i tinktur, legge den på stedet for betennelse og la den være over natten. Allerede om morgenen vil det være mulig å se en langstrakt pus på tampongen, hvoretter inflammasjonsstedet skal behandles med et desinfeksjonsmiddel for å unngå ytterligere betennelse.
 • Aloe - dette stoffet er ikke bare perfekt trekker pus, men forhindrer også utviklingen av betennelse og akselererer helbredelsen av vev. For å kvitte seg med purulent akne, må du kutte et nytt blad av en plante i en halv, bruke masse til betennelse, lim med tape og la igjen i flere timer, bedre - om natten. Hvis kvise er for dypt, kan du trenge fra 1 til 3 påfølgende prosesser;
 • Poteter - vanlige rå poteter kan hjelpe i tilfeller der andre antiinflammatoriske stoffer ikke er til stede. På grunn av det høye stivelsesinnholdet vil potetmassen bidra til å trekke ut pus og redusere betennelsesprosessen. For å gjøre dette, gni en liten potet på et riveapparat og bruk en masse på stedet for betennelse, du kan sette en gauze bandasje på toppen eller fikse det med en bomullstape og tape. En slik komprimering blir over natten eller slitt uten å fjerne den i flere timer;
 • Hypericum tinktur - 1 spiseskje tørt gress helles på med 1 ss kokende vann, infunderes i 15 minutter, filtreres og brukes til å lage lotioner. Infusjonen av St. John's wort har antiinflammatoriske og anti-bakterielle effekter, og har også tanniske egenskaper som bidrar til å redusere irritasjon. For å trekke pus, bomullspute fuktet med ekstrakt av St. John's wort, legge en purulent pimple og la over natten, sikre tape.

Alle de ovennevnte verktøyene kan bare hjelpe til med behandling av små, "umodne" akne på huden. I alle andre tilfeller må du først søke råd fra en kosmetolog eller kirurg som nøyaktig kan vurdere tilstanden til huden og foreskrive en mer effektiv behandling.

Akne med et hvitt hode - hvordan å trekke pus?

Problemet med subkutan akne blir møtt av de fleste mennesker i alle aldre. Dette er en formasjon der pus samler seg i de dype lagene i epidermisene. Og på kroppen er det ikke noe karakteristisk hvitt hode, bare en rød, smertefull tuberkel. Hvis du prøver å presse absssen selv, kan stygge arr eller blemmer forbli på huden. Uavhengig presser ut bare akne med hvite hoder. I tillegg, for å forhindre tilbakefall, anbefales det å finne ut og eliminere årsaken til utseendet av utslett (hormonell svikt, feil grunnleggende hudpleie).

Bruk av medisiner for å trekke pus fra de subkutane formasjonene

raskt trekke den puss fra kokepunktet subkutane hjelp medisinert topiske preparater - "Vishnevsky salve", "ihtiolovaya salve" jod. Ved hjelp av disse verktøyene vil du bli kvitt den smertefulle utslett natten over. Komprimerer fra Vishnevskys salve anses som den mest effektive. Den trekker raskt pus ut av kjelen og forhindrer relapses. Ved hjelp av dette beviste middelet for å fjerne pustler er det enkelt:

Om morgenen, fjern bandasjen, og vask resten av salven. Verktøyet har kraftige trekkegenskaper. Den eneste ulempen med stoffet - det lukter ubehagelig. I særlig vanskelige tilfeller gjentas prosedyren.

Fjern pus fra den interne kjelen vil hjelpe jod. Komprimering av jodoppløsning kan ikke gjøres slik at det ikke blir brent hud. En purulent pimple bør smøres med en bomullspinne med en liten mengde jod og overlates natten over. På morgenen må du alltid bruke fuktighetskrem. Jod fremmer resorpsjon av pus, ødelegger patogene bakterier. Det vil ikke være et øyeblikkelig resultat av en slik prosedyre. Utslippet vil forsvinne etter 5-7 dager med jevn anvendelse av jod.

Hvis spørsmålet oppstod, hvordan du fjerner pus fra en kvise raskt, bør du bruke ichthyol salve, eller betyr at ichthyol kombineres med sink. Komprimer fra midlene pålegg om problemplassen om natten. Bare 8-12 timer er nok til å suge alt pus innholdet ut. Om morgenen, etter fjerning av dressingen, blir det rensede såret i tillegg behandlet med et desinfiseringsmiddel (hydrogenperoksid, alkoholisk propolis-tinktur).

Folkemidlene

For å takle problemet med å trekke ut pus fra akne, hjelp oppskrifter av tradisjonell medisin. De fleste produktene brukes hvis du trenger å fjerne en kvise i 4-5 timer.

 1. Tinktur av calendula. Alkoholbasert produkt tørker huden, har en antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. For å trekke den subkutane pus ut, blir en tampong fuktet i en tinktur av calendula over natten på sårpunktet. Om morgenen blir kompressoren fjernet, og innholdet i kjelen forblir på bomullsullen. Pimple må behandles med et desinfiseringsmiddel for å unngå sårinfeksjon.
 2. Aloe pulp vil hjelpe de som tenker på hvordan man raskt kan bli kvitt purulente koke. På utdanningsstedet legger du halvparten av det nyhøstede bladet og festet tape. Hvis pimpleet har et hvitt hode, vises innholdet på aloebladet etter 3-4 timer. For å fjerne pus fra dype subkutane formasjoner, vil 2-3 prosedyrer kreves.
 3. Hvis det ikke finnes noen antiinflammatoriske stoffer, og spørsmålet er hvordan man fjerner en dyp pimple, kommer poteter til å bli reddet. Den knuste massen av knollen er påført på sårpunktet, dekket med en bomullspute og festet med en gips. La en slik komprimering stå i 4-5 timer. På grunn av det høye stivelsesinnholdet trekkes bare hakket potetpasta raskt ut, og reduserer den inflammatoriske prosessen. Aloe er et stoff som ikke bare trekker pus, men forhindrer også utviklingen av betennelse og akselererer vevsheling.
 4. Et av de tilgjengelige verktøyene som løser problemet med å trekke ut en kvise er sjøvann. Fuktede tamponger blir brukt på det betente området 4-5 ganger per dag. Saltvann bidrar til å ekstrahere innholdet i kjelen, desinfiserer såret, akselererer prosessen med vevregenerering.

Dette er en liten del av det beviste middel til å løse problemet, hvordan du fjerner de umodne subkutane formasjonene uten å besøke kosmetikkkontoret.

Hvordan bestemme graden av modning av utdanning

Før du klemmer deg ut av akne, er det nødvendig å bestemme graden av modning av formasjonen. Tross alt, hvis du prøver å presse ut innholdet i en umoden koke, kan det være stygge arr og arr som er på plass. Vær oppmerksom på to hovedpunkter:

 1. Du kan klemme bare akne med hvite hoder, hvis tilstedeværelse indikerer at blubber og pus er i de øvre lagene i huden og er klare til å bli fjernet.
 2. Uavhengig fjern akne med fravær av inflammatoriske prosesser (rødhet, hevelse, smerte). Å akselerere modningen av utdanning ved hjelp av anti-inflammatorisk og antiseptisk.

For å bestemme modningen av subkutane formasjoner er vanskelig. Ja, og klem dem er ikke anbefalt uavhengig. Det er bedre å kontakte kosmetikkkontoret for profesjonell hjelp enn å tenke på hva du skal gjøre med et betent, unhealing sår.

Spesielle anordninger for ekstrudering av pustler

Beauticians anbefaler å rense ansiktet og fjerne modne pimples i skjønnhetssalongen. Spesialisten vil tilby flere alternativer på en gang enn å fjerne kvise effektivt og smertefritt.

 1. Verktøy med Vidal-nål brukes hvis pasienten ikke vet hvordan å fjerne pus fra en dyp, subkutan abscess. Dette er et metallhåndtak med tråd på begge sider. Enheter i form av nåler eller sløyfer er såret (fjernet) etter skjønnsmannens skjønn. Før du drar pus ut av pimpleen, er den punktert med en nål, og innholdet fjernes forsiktig med en dyse som ligner en sløyfe.
 2. Uno skje. Denne enheten ligner en skje med et lite hull i midten. Ved bruk er akne med et hvitt hode fjernet. Midt på enheten (med et hull) trykkes på problemområdet. Og ved å skyve mot siden blir det ekstraherte innholdet av formasjonen fanget og forlatt i skjeen.

Disse verktøyene kan brukes til å rense huden hjemme. Det viktigste er å observere sterilitet - vask hendene med såpe og rengjør problemområdet og tilbehør.

Selvklemme pustler

Før du klemmer deg ut av akne, må du vaske hendene grundig og gni fingrene med et antiseptisk middel. Videre handlinger avhenger av utdanningsfunksjonene:

 • Hvis absessen er liten, tørr, uten rødhet, trykk forsiktig på neglen på siden av hodet slik at stangen kommer ut. Den wadded-disken fjerner det ekstraherte innholdet fra huden, og såret behandles med et antiseptisk middel;
 • hvis pus i kjelen fortsatt er av viskøs konsistens, er det sannsynlig at det ikke kommer ut helt når ekstrudert. For å unngå betennelse og tilbakefall, blir abscessen først gjennomboret med en steril nål før fjerning. Og allerede gjennom det punkterte hullet, blir innholdet i pustlene presset ut.

For rask helbredelse av såret, bør det behandles med antiseptika 2-3 ganger om dagen. En 1-2 dager bør ikke bruke sminke.

Er det mulig å trekke pus fra akne og hvordan å gjøre det riktig?

Akne er et ubehagelig fenomen i alle aldre og for alle kjønn. De kan passere seg selv eller bli betent, forårsaker suppuration. I hvert fall vil jeg raskt bli kvitt dette problemet, og trekke pus ut av akne. Mange er interessert i om det kan gjøres og på hvilken måte.

Generelle regler for utvinning av pus fra akne

Pus fra pimple kan trekkes ut, hvis du gjør alt i henhold til reglene. Hygiene i prosedyren er nødvendig, siden den inflammatoriske prosessen kan spre seg til nærliggende områder av huden.

Det er viktig å huske at i intet tilfelle ikke kan presse akne. Ellers kan infeksjonen starte med ubehagelige konsekvenser. Unntaket er akne med hvite hoder - med overholdelse av noen tiltak kan de klemmes ut hjemme.

For å trekke ut pus fra kvise må du følge noen regler:

 • Forrens huden. Hvis du bruker melk, micellar vann og andre uutslettelige midler, må du vaske ansiktet med vanlig vann. Det er best å bruke tjære eller vanlig baby såpe.
 • Før du behandler problemområdene med valgt agent, vask hendene grundig. Det er best å bruke et produkt med antiseptiske egenskaper.
 • Hender og hud i problemområder bør forhåndsbehandles med hydrogenperoksid.
 • Hvis verktøyet for å trekke pus ut av akne brukes som komprimering, bør du bruke en steril bandasje eller gasbind.
 • Gi tilgang til oksygen. Det er mulig å fikse den pålagte kompressen med en gips. Det må merkes "pustende".
 • Ikke bruk sminke. Det er spesielt viktig å sette bort pulver og fundament for en stund. Akne kan bli skjult av dem, men huden lider bare.
 • Vask buljong eller infusjoner. Denne behandlingen kan utføres flere ganger om dagen. Redusere betennelse vil hjelpe avkok av kamille, calendula eller salvie.

Hvordan kan pus bli trukket ut av en pimple?

Utdrag pus fra kviser kan være en rekke midler: både medisinsk og folkelig.

av narkotika

Drugstores tilbyr et rikt utvalg av verktøy for å trekke pus ut av akne, og mange av dem har mange mennesker i førstehjelpsutstyret. De mest effektive representantene for slike produkter er:

 • Baziron AC. Det er benzoylperoksid, som har en antimikrobiell effekt. Verktøyet er tilgjengelig i form av en gel og er ikke et antibiotika fordi det ikke er vanedannende. Produktet er enkelt påført - det bør påføres prikkede til de berørte områdene 1-2 ganger per dag. Huden skal være tørr og ren.
 • Zener. Det er et antibiotika som inneholder erytromycin og sink salter. Begge stoffene er representert av en tørr blanding, som må blandes med et spesielt løsemiddel (inkludert). Blandingen kan lagres i opptil 5 uker. Påfør det i et tynt lag på den berørte huden. Behandlingen utføres to ganger om dagen. Legemidlet brukes ikke mer enn 3 måneder, da det er vanedannende.
 • Liniment streptotsida. Legemidlet er antibakterielt og er ment for behandling av purulent-inflammatoriske hudsykdommer. Verktøyet er veldig sterkt, så det bør brukes til alvorlige hudproblemer. Påfør liniment bør ikke være mer enn 2 ganger per dag, og påføre en gazebandasje på toppen.
 • Dalatsin. Dette antibiotika brukes til å behandle akne vulgaris og er tilgjengelig i gelform. Huden bør behandles to ganger om dagen. Påfør et tynt lag gel på problemområder. Vanligvis fortsetter behandlingen i ikke mer enn 2 måneder, men om nødvendig er den forlenget til seks måneder.
 • Borisk alkohol. En effektiv talker med borsyre, levomycetin og salicylsyre er effektiv: 10 knuste tabletter av levomycetin, 5 ml salicylsyre (løsning 2%) og 50 ml borsyre. Dette verktøyet kan brukes til et punkt 2 ganger daglig. Denne blandingen brukes også punktvis.
 • Levomekol. Dette er et kombinasjonsprodukt som inneholder antibiotikumet kloramfenikol. Påfør denne salven, trekk pus fra en kvise, du trenger de berørte områdene to ganger om dagen. Denne behandlingen bør ikke fortsette i mer enn 1-1,5 uker.
 • Salisylsyre. Det kan kjøpes i form av salve eller alkohol løsning. I alle fall skal verktøyet brukes tre ganger om dagen.
 • Pasta lassara. Det kalles også salicylsyksyre. Det kan påføres i et prikket eller tynt lag, hvis det er mye purulent akne. Behandlingen utføres 2-3 ganger om dagen.
 • Solkoseril. Denne gelen trekker ikke bare fra akne, men fremmer også hudregenerering. Påfør det kan være 1-2 ganger om dagen eller som komprimering.
 • Vishnevsky salve. Det regnes som et foreldet verktøy, men det ble ikke mindre effektivt. I sammensetningen er det tjære, som gir en karakteristisk salve lukt. Å bruke dette verktøyet er bedre før sengetid. Du må bruke en liten salve på gasbind og sikre med et gips på det berørte området. Effekten vil bli merkbar etter første søknad.
 • Ichthyol salve. Det er et effektivt antiseptisk middel. Påfør det bør være et tynt lag to ganger om dagen. Det behandlede området må være lukket med en gasbindasje.
 • Jod. Dette stoffet kan bli funnet i alle førstehjelpsutstyr. Det brukes ganske enkelt - det er nødvendig å bruke et punkt på akne, det er mer praktisk å gjøre det med en bomullspinne. Denne behandlingen skal gjøres om natten, slik at jod om morgenen hadde tid til å bli absorbert. Det er bedre å forhåndskontrollere verktøyet på et ubetydelig sted - noen ganger blir ikke jod absorbert i lang tid, og det er vanskelig å vaske det av.
 • Badyaga. Ekstrudering av pus med dette middelet oppstår på grunn av irritasjon av den inflammatoriske prosessen. Verktøyet er tilgjengelig i form av gel eller pulver, som må fortynnes med vann. I begge tilfeller bør behandlingen gjøres punktvis 1-2 ganger daglig.
 • Tinktur av calendula. Med dette verktøyet må du komprimere på problemområder og tåle natten. Det er bedre å utføre behandlingspunktet, da tinkturen er alkoholholdig, fordi den tørker huden.
 • Kamille eller lavendel essensiell olje. Påfør det valgte produktet må oppdages flere ganger om dagen.

Det er viktig å huske at noen midler for å trekke pus fra akne bør testes. Ethvert middel kan forårsake en allergisk reaksjon, og spesielt apoteksprodukter.

Folkemidlene

Ikke alle liker å ty til apotek, spesielt basert på antibiotika. I dette tilfellet kan du bruke de populære oppskriftene. Det er mange verktøy som vil bidra til å raskt trekke ut pus fra akne:

 • Poteter. Det er nødvendig å ta frisk knoller og grind revet. En liten masse bør plasseres på en bomullspute, sett på problemområdet og fest med en gips. Hold en slik komprimering bør ikke være mer enn 5 timer.
 • Aloe. Mange har en slik plante hjemme. Det er nødvendig å ta et halvt ark og fikse det på det berørte stedet med en gips, masse til huden. Komprimering bør ikke holdes lenger enn 4 timer. Om nødvendig må prosedyren gjentas 2-3 ganger.
 • Johannesurt. Denne urten brukes til å forberede infusjonen. På et glass kokende vann trenger du 1 ss. l. råvarer. Brygget gress skal stå i 15 minutter, så infusjonen skal filtreres. For å fjerne pus, er det nødvendig å feste en gasbind eller bomullsstoff fuktet i infusjonen til problemområdet for natten.
 • Banan. Denne planten er kjent healing egenskaper siden barndommen. Det er nødvendig å klemme saften fra bladet av plantain og stiplede gjelder for akne. Hvis det er mange purulente lesjoner, kan et helt blad legges på problemområdet. Om vinteren kan du bruke planteinfusjonen - du kan kjøpe råvarer på apoteket.
 • Infusjon av bitter malurt. Det er tilberedt fra 2 ss. l. råvarer og briller med kokende vann. Med tinktur komprimeres for natten. Det er effektivt å legge til sammensetningen mot ansiktsmasker, og om sommeren kan den brukes i stedet for tonic.
 • Løk komprimering. Det er nødvendig å bake peeling løk, og deretter hogge den. Det er nødvendig å lage en komprimering fra massen, forandre den hver 2-3 timer. Denne prosedyren gjøres best i helgen - for en dag blir pus trukket ut.
 • Sennep. Dette produktet er ikke bare et tillegg til retter, men trekker også pus godt. Verktøyet må påføres og tåle ikke mer enn en halv time. Du kan bruke ferdig sennep eller lage en medisinsk pasta fra tørrpulver.
 • Blå leire og sjøsalt. Trenger å fortynne 2 ss. l. leire i 3 ss. l. vanlig vann og tilsett 1 ts. sjøsalt. Denne blandingen kan brukes som en maske for omfattende utslett eller påført punkt. Løsning på huden bør ikke holdes lenger enn 15 minutter.
 • Klesvask såpe og hvitløk. Du må bake et par fedd hvitløk, hogge dem og bland med revet såpe. Denne blandingen skal settes på en kvise og festes. Etter 4 timer må kompressoren endres.

Det er viktig å huske at det ikke er nok å løse det estetiske aspektet av problemet - du må kvitte deg med årsaken. Du må spise riktig, bli kvitt dårlige vaner og behandle alle kroniske sykdommer. Bare en slik integrert tilnærming vil lindre akne.

Trekke pus ut av akne kan være på forskjellige måter. For å gjøre dette, bruk en rekke farmasøytiske produkter og folkemessige oppskrifter. Det er viktig å riktig bruke det valgte produktet og løse årsaken til uønskede utslett.

Flere Artikler Om Typer Acne