Utseendet til hver person er individuell, men uansett hva det er, trenger hun omsorg. Ansiktet er et visitkort, som du må overvåke og ikke overse manifestasjoner som huden signalerer.

Det skjer at et tilsynelatende trygt pimp utvikler seg til et sår. Dyp subkutan, purulent pimple inflammet i de stedene hvor det er mange talgkjertler.

Dette reiser spørsmålet om hvordan å trekke ut pus fra kvise og finne en effektiv måte å gjøre dette på, spesielt hvis det forårsaker kviser.

For å kurere den umodne eller modne furuncle, kan du bruke salven, en effektiv metode vil være ichthyol komprimere, poteter, brukt på stedet for betennelse. Levomekol vil også bidra til å kvitte seg med akne og oppløse det. Den eneste tilstanden er at du må bruke den over natten på det berørte området av kroppen.

Disse metodene gjør det mulig å fjerne et tett furuncle raskt.

Hjemmebehandling vil også gi resultatet, hvis du bruker kirsebærliniment, har dette legemidlet lenge tatt rot i førstehjelpsutstyr og anses å være nesten det beste folkemidlet. Hvis ingen av de ovennevnte hjelper, da kirurgen skal åpne kvise, vil han også bidra til å forstå årsakene til utseendet til den indre kvise.

Antibakterielle midler

Hovedformålet med antibakterielle stoffer er å undertrykke bakteriene som forårsaker sykdom og akselerere helbredelse. De gjør en utmerket jobb med å bli kvitt pus, men de trekker den ikke ut av den aldrende akne. Derfor kan behandlingstiden være lang, opptil flere måneder. Besvare spørsmålet om hvordan du effektivt fjerner pus fra kvise, finnes det flere populære verktøy.

Blant dem er:

 1. Baziron As.
 2. Zener.
 3. Streptocid liniment.

Baziron - er et stoff som signifikant reduserer syntesen av talg, og forbedrer dermed prosessene for mikrosirkulasjon i vev. Gel brukes to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden etter et toalett. Det er ikke nødvendig å vaske av den påførte sammensetningen, den må være selvopptatt og tørr. Behandlingsforløpet kan være opptil 2-3 uker.

Zenerit er et komplekst stoff med antibiotika egenskaper, som er inneholdt i stoffet sammen med sink. Behandlingsforløpet er 5-10 dager. Søknaden gjøres 2 ganger om morgenen og kvelden på huden renset før prosedyren. Streptocid - brukes til store skader.

Det er et antimikrobielt middel. Brukes direkte på de berørte områdene. Verktøyet påføres en bomullspute og påføres på en kvise. Gjenta manipuleringen skal være 3-4 ganger om dagen, resultatene kan ses etter 3 dager.

Blant de ikke mindre populære og effektive stoffene er følgende:

Vishnevsky salve kan tvinge pus, selv fra veldig dyp akne under huden. Behandlingsprosessen består i det faktum at salven passerer inn i fettvevet, myker epitelet, dreper mikrober, normaliserer blodsirkulasjonen ved skader og fjerner purulent ekssudat. Iktyolsalve har en lignende effekt.

Formålet med stoffet er fjerning av pus fra dype kokter. Salisylsyre, som er et antiseptisk middel, er også i stand til å penetrere. Påfør syren prikket tre ganger om dagen, forbehandlet med hydrogenperoksid. Det er nødvendig å bruke midler før fullstendig forsvunnelse av utslett på huden.

Regenerering av vev og økt blodsirkulasjon er måtene å påvirke Badyagis akne. Det er i stand til å irritere foci av den inflammatoriske prosessen og på grunn av dette, for raskt å trekke ut pus. De siste 2 stoffene gjør også en utmerket jobb med kampen mot bakterier og smale porer. Gels er dyre, men svært effektive. Betennelse behandles ved å bruke et middel 2-3 ganger om dagen til steder med betennelse. Helbredelsesprosessen starter om en uke eller to.

Å løse problemet med å trekke ut pus fra akne, kan ikke etterlate folkemidlene, for eksempel:

 • aloe;
 • tinktur av calendula;
 • potetknollere;
 • St. John's wort;
 • jod;
 • sjøvann.

Aloe betraktes som et middel til å takle trekkpus, og inflammatoriske prosesser, og med helbredelse av vev. Til behandling, brukes friske blad av planten, som er kuttet i halv og påført akne med masse. Kompressoren skal bandasjeres og ligge over natten. Med en dyp plassering av kjelen, må du utføre flere prosedyrer på rad. Alkohol tinktur av calendula er en kjent antiseptisk, som også reduserer betennelse. Men du bør vite at denne metoden tørker huden.

For å bruke et folkemidlet, trenger du en bomullspinne som er gjennomvåt i den, som ligger overfor betennelse. Hold kompressen verdt natten. Om morgenen kan du se at tinkturen klarte oppgaven. Fjern resterende pus på overflaten med et desinfiseringsmiddel. Potetknollere skal brukes hvis det ikke finnes noe annet produkt på hånden. På grunn av innholdet i potetstivelsen, den inflammatoriske prosessen forsvinner, kommer pus gradvis ut av pimple. Du må bruke strimlet poteter, brukt som komprimering.

Hold det anbefalt i minst flere timer. Ideelt igjen for natten. Hypericum brukes som infusjon. For denne 2 ss. l. tørre planter helles 2 ss. kokende vann og insistere på 20 minutter. Etter at du trenger å strekke tinkturen og lage lotioner. God St. John's wort som stopper betennelse, reduserer hudirritasjon og trekker pus. Det anbefales å sette en lotion hele natten.

Behandling av akne med jod er å påføre væske til stedet for betennelse. Du kan ikke gjøre jodiske komprimerer! Behandling vil være effektiv hvis du unngår akne over natten. Du må gjenta prosedyren til pimple og pus i den forsvinner. Når det ikke finnes noen medisiner for hånden, og problemet ikke er løst, kan du bruke sjøvann. Det er vant til å lage lotioner som brukes på sårpunktet omtrent 5 ganger om dagen. Saltet i vannet er i stand til å fjerne kjelen, samtidig som du desinfiserer og øker frekvensen av vevregenerering.

anmeldelser

Tallrike vurderinger av personer som står overfor akneproblemer, bekrefter at det er mange måter å behandle et slikt problem på. Du må bare velge den mest passende for en bestemt situasjon blant alle.

Svetlana, 36 år gammel. Jeg deler min mening om behandling av akne. Personlig liker jeg aloe-laken, legger jeg det på om natten, om morgenen tar jeg et varmt bad og pimple bursts. Hvis det er veldig dypt, kan det ikke være nok tid, gjenta prosedyren neste dag. Jeg prøvde også Ichthyol salve, resultatet er det samme.

Irina, 47 år gammel. Jeg prøvde på meg selv Baziron Ac's handling. Elsket handlingen. Det var først tørt, men det gikk raskt og viste seg ikke på noen måte på utseendet. Akne forsvant raskt og ikke lenger dukket opp på dette stedet. Påfør produktet bedre på en helt tørr hud med et tynt lag. Effekten er veldig mye, ganske sterkt stoff. Jeg anbefaler.

Peter, 20 år gammel. Jeg har lidd av akne siden jeg var 14 år, spesielt siden jeg virkelig likte å klemme dem ut hele tiden. Men i det siste har det blitt svært vanskelig å hente ut, spesielt mye dyp akne. Jeg sliter med dem Badagi. Lukten er selvfølgelig ikke veldig glad, men jeg liker virkelig resultatet. Jeg bruker det slik: Jeg avler Badyaha og hydrogenperoksid før du skummer væsken, og så smeder jeg det på ansiktet mitt, venter 10 minutter og vasker det av. Du trenger ikke å holde mer, fordi det kan være en brenning i huden. Denne masken hjalp meg mye, ansiktet mitt begynte å forvandle seg.

Hvordan trekke ut pus fra akne: nyttige tips

Akne kan forekomme hos mennesker i ulike aldersgrupper og kjønn. Purulente neoplasmer utvikler seg vanligvis på ansiktet med problem hud utsatt for fett og akne. De er preget av rødhet og hodet av en hvit nyanse. Ved ekstrudering av en slik kosmetisk defekt kan det ligge igjen arr og flekker av crimson farge. For å takle årsaken til uorden, er det nødvendig å søke hjemme- eller apoteksmedisiner.

Hvorfor vises purulent akne?

I de fleste tilfeller oppstår sår på grunn av dannelsen av blokkeringer i sebaceouskanaler. Kork er preget av en blanding av keratiniserte partikler av epidermis, sebum og støv. Hvis du ikke rengjør ansiktet systematisk, vil situasjonen bare bli verre.

Årsakene til svulster omfatter følgende aspekter:

 1. Dårlig balansert kosthold, mangel på mineraler og vitaminer i kroppen. De listede sakene er grunnleggende. Hvis du er vant til å spise fett, krydret, salt, veldig søt mat, vær forberedt på dannelse av sår. Alle disse rettene er tilstoppede kanaler, det er trafikkorker. Mangel på vitaminer forverrer den allerede anstrengende situasjonen.
 2. Brudd på alle metabolske prosesser i kroppen, inkludert selvrensende av huden. Denne årsaken er preget av overdreven sekresjon av fett, noe som resulterer i blokkering. Ansiktet ser konstant ut, noe som fører til utvikling av bakterier i porehulen. Pus vises i tilfeller hvis man ikke skal foreta tiltak for manuell rensing av dermis med skrubber, peeling, trekkmasker.
 3. Ofte blir årsaken til purulente formasjoner en hormonell ubalanse. Dette kan oppstå i ungdommen, så vel som hos kvinner i klimatiske eller menstruasjonsperioden. I disse tilfellene fører hormonforstyrrelser til ustabilt arbeid i talgkjertlene. Først arbeider de sakte, så for intensivt, noe som fører til kanalblokkering.
 4. Av de nevnte grunnene slutter alt ikke. Hvis du bryter med grunnleggende regler for grunnleggende ansiktshud, mister du sin tidligere skjønnhet, kan ikke motstå eksterne faktorer og interne forandringer. Og hvis vi legger til dette bruk av dekorative kosmetikk av lav kvalitet, som tetter porene, resultatet, som de sier, på ansiktet.

Det er viktig! Ikke bruk noen form for retningsmessig tiltak, hvis kimen bare rødmer. Han må "modne". Når det hvite hodet blir synlig på huden, fortsett til manipulasjonen.

Narkotika for purulent akne

På apoteket finner du produkter med antibakteriell effekt. De er ikke i stand til å trekke ut pus helt, men de akselererer modningen av pimpleen og helbringer den raskere. Ikke alle legemidler kan skryte av en tørkeeffekt. Vi vil bare vurdere den mest effektive.

 1. "Zener". Produktet er basert på mineralsubstansen av sink og antibiotika. På grunn av dets bakteriedrepende, antiinflammatoriske, regenererende og tørkeegenskaper, går kimen bort ganske raskt. Zener må påføres minst to ganger om dagen. Vel, hvis du bruker den etter en morgenoppvåkning og en halv time før sengetid. Etter distribusjon blir ikke legemidlet vasket av. Varigheten av behandlingen er 8-10 dager.
 2. "Baziron AC". Legemidlet er kjent for dets antibakterielle effekter, tørker, lindrer rødhet og betennelse. Regulerer produksjonen av subkutant fett, forhindrer blokkering av kanaler, forbedrer naturlig selvrensing av huden. Gelen skal brukes to ganger om dagen etter grundig vask med skum. Når sammensetningen er tørr, trenger den ikke å fjernes med vann. Varigheten av behandling av purulent akne kan nå en uke.
 3. "Streptocide". Verktøyet har en klar antimikrobiell egenskap. Brukt til å behandle akne som rammet et stort hudområde. Det er fordelt med et tynt lag på overflaten av ansiktet med fingre eller en bomullspute fuktet med gel. Du kan behandle svulster lokalt, for ikke å tørke et sunt område av huden. Det fungerer raskt, de første resultatene er synlige neste dag.
 4. "Skinoren". Hovedformålet med gelen er å begrense altfor åpne porer, fjerne fettete plugger, delvis exfoliere epidermis og trekke pus ut av akne. Analog av "Skinoren" er "Azogel", den kan også kjøpes på apoteket. Grunnlaget for disse stoffene er svært effektive komponenter, så prisen er riktig. Gelen gnides inn i det skadede området 2-3 ganger om dagen.
 5. Iktyol eller sink salve. Det spiller ingen rolle hvilken av stoffene du velger, de er nesten identiske i deres effekter. Men les nøye instruksjonene, salven kan ha kontraindikasjoner. Når det brukes, trekker sammensetningen raskt pus, forhindrer utseendet av en kvise på et annet sted (som det skjer med selvekstrudering).
 6. Vishnevsky salve. Sikkert er hver person kjent med den ubehagelige lukten som gjenstår etter bruk av stoffet. Men denne funksjonen er helt overlappet av agentens evne til å utvise pus fra sebaceous kanaler. Verktøyet trenger dypt inn i dermis og lindrer betennelse. Blodsirkulasjonen i det berørte området er også forbedret, noe som resulterer i bedre hudrensing.
 7. "Badyaga". De aktive ingrediensene i et stoff påvirker mekanisk og irriterende det berørte området. Et slikt verktøy kan enkelt kjøpes på et hvilket som helst apotek. Det er rettet mot lesjonens fokus. Helbredende sammensetning øker blodsirkulasjonen betydelig på applikasjonsstedet. På grunn av denne effekten, forlater puset raskt senteret, vevene begynner å regenerere.
 8. Salisylsyre. Et slikt middel er iboende keratolytiske og antiseptiske virkninger. Sammensetningen trenger raskt inn i de øvre lagene av epidermis. Aktive ingredienser påvirker sykdomsfremkallende organismer. Som et resultat blir vevregenerering forbedret, og keratiniserte partikler faller av. Syrebasert salve skal brukes lokalt. Før prosedyren må det berørte hudområdet behandles med en antiseptisk sammensetning. Behandle tre ganger om dagen til problemet forsvinner.

Folk rettsmidler for purulent akne

Det er ikke nødvendig å umiddelbart ty til dyre midler. Problemet er ganske mulig å håndtere dokumenterte metoder. I folkemedisin finner du ganske mange forskjellige oppskrifter for å eliminere problemet.

calendula
For å strekke pus, bør du ty til alkoholtinktur på grunnlag av de presenterte plantene. Denne sammensetningen tørker epidermis. Også har verktøyet sterke antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper.

For å takle den inflammatoriske prosessen er det nødvendig å vaske bomullssvampen i tinkturen. Fest produktet som en lotion over natten. Vata kan festes med bandasje. Etter å ha våknet på tampongen, kan du observere valgt pus. Behandle det betente området med et antiseptisk middel for å forhindre at problemet gjenoppstår.

Aloe vera
Anlegget har blitt kjent over hele verden for sine helbredende egenskaper. Den unike sammensetningen brukes aktivt i tradisjonell medisin. Aloe klarer oppgaven og tillater ikke at den inflammatoriske prosessen vokser videre. Anlegget bidrar til rask helbredelse av sår.

For å takle problemer, bør du ta en frisk stamme av planten og kutte sammen. Påfør kjøttet til det betente området og fest med medisinsk gips. La lotionen stå hele natten. Hvis kvise er dyp nok, utfør prosedyren ca. 3 ganger.

poteter
I kampen mot purulent akne fungerte en rå rotgrønn godt. Det anbefales å benytte denne metoden hvis det ikke er noe mer effektivt for hånden. Poteter hjelper til med å takle problemet på grunn av den høye konsentrasjonen av naturlig stivelse.

Vri en liten rotgrønnsak til en mush med en fin float. Påfør sammensetningen til det betente området, fest med en bandasje. La en komprimering stå i flere timer. Det er bedre å utføre prosedyren om natten.

Perikumslekten
For å eliminere purulent pimple anbefales det å benytte seg av infusjon basert på planten. Koble inn kapasitet 30 gr. tørket råstoff og 250 ml. kokende vann. Insister betyr omtrent en tredjedel av en time. Etter dette, press og bruk som en lotion.

Urteinfusjon har antibakteriell og antiinflammatorisk effekt. I sammensetningen av råmaterialene er tanniner. Slike enzymer lindrer irritabilitet på huden. Behandle bomullsstoffet i sammensetningen og fest den til pimple. Sikker lotion med bandasje. La verktøyet være over natten.

Sjøvann
Dette verktøyet anbefales for personer hvis epidermis er utsatt for høyt fett. Sammensetningen tørker det berørte området og gir anti-inflammatoriske effekter.

For å forberede sammensetningen vil det trenge mineralvann uten gass og sjøsalt. Behandle det betente området tre ganger om dagen. Etter noen dager fra purulent pimple blir det ingen spor.

Purulent akne gir mye uleilighet, noe som påvirker både den estetiske og moralske sfæren. Utdanning ser, for å si det mildt, styggt. Samtidig har de skadet og kløet. Du kan bli kvitt defekten med kjemikerens retningsstoffer, som raskt trekker ut pus og tørker pimpleen.

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Noen ganger kommer purulent akne ikke ut alene, og deretter spørsmålet "hvordan får du pus ut av pimpleen selv?" Oppstår. Og dette er ganske rimelig spørsmål, siden svært få mennesker vil bringe kroppene til kirurgens skalpell. For å unngå at dette skjer, er det en rekke agenter som fremmer å trekke seg ut av pus.

Hvordan trekke ut pus fra kvisemed jod?

Det er jod - det mest banale svaret på spørsmålet "Hvordan trekker du ut pus fra en pimple?", Siden det ikke er nødvendig å vente til pimpleet er "moden". Det er nok symptomer på betennelse i utgangspunktet (utseendet på et smertefullt rødt punkt) slik at jod kan brukes. For å gjøre dette, dypp en bomullspinne i jod og smør med en stiplet bevegelse det stedet hvor stammen oppsto. 6-8 dager - en omtrentlig løpet av aknebehandling med jod - i løpet av denne tiden vil pus enten løse eller komme ut.

Vær oppmerksom! Bruken av jod på hudoverfølsomhet, kan forårsake forbrenninger eller allergier.

Hvordan trekke ut pus fra kvisemed aloe?

Aloe er en mirakuløs plante, en av egenskapene som er å trekke av pus.

I tillegg til aloeanlegget selv, trenger vi et selvklebende tape.

Klipp en liten del av aloe-bladet, kutt nålene lett, og del i to deler på tvers. Deretter legger du et stykke masse på betennelsen og lim det med tape. Hvis du ikke har denne planten hjemme, kan du kjøpe aloejuice på apotek, da vil metoden være annerledes, i stedet for et blad vil det være en bomullspute som er fuktet med juice. Det anbefales å gjøre om natten på grunn av at behandlingen tar en natt, eller 1-2 dager.

Hvordan trekke ut pus fra kvisebruker Vishnevsky salve?

Lager opp på følgende komponenter: salve selv, bandasje, lapp.

Søknad: Kutt forsiktig en del av bandasjen og fold den i flere ganger, lage en liten pute ut av den (2 ganger større enn betennelsesområdet). Smør salve på foldet bandasje, og ved hjelp av en gips, fest puten til kvise. Det anbefales å gjøre om natten. Full strekk kan vare fra 1 til 5 dager.

En gang på grunn av noen av de ovennevnte metodene kommer pus ut, du kan fortsette med de tradisjonelle metodene: Behandle den skadede delen av huden med levomikolem eller hydrogenperoksid inntil inflammasjonen til slutt går ned.

Du kan være interessert i følgende artikler.

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Hvis du ikke legger merke til ditt utseende og ignorerer akne på huden, er det en liten sjanse for at de vil forsvinne seg, men mye oftere blir slike akne betent og suppurate, hvoretter det blir mye vanskeligere å behandle dem. Dyp, subkutan akne med purulent innhold forekommer oftest på nesen, haken og ryggen, på steder der det er mange talgkjertler. Slike interne akne kan ikke føles i flere dager, og utgir seg for å være harmløse røde flekker, og så blir det uventet en betent abscess, veldig smertefull og stygg. For å kvitte seg med purulent pimple på flere måter:

 • søk hjelp fra en skjønnhetspleie
 • vent til pimple er moden og åpne den fra kirurgen eller risikerer å gjøre det selv;
 • trekke pus ut av kviser hjemme, uten å vente på utseendet av pus på overflaten av huden.

Årsaker til indre pimple

Purulent indre akne i det subkutane fettet er oftest forårsaket av blokkering og betennelse i ekskretjonskanalen til sebaceous eller svettekjertlene. Ved blokkering av ekskresjonskanalen akkumuleres det sebum- og epitel-partikler, som blir et ideelt medium for reproduksjon av patogener.

Årsaker til purulent akne på huden kan være:

 • Metabolske lidelser - overdreven sebum forårsaker obstruksjon av ekskretjonskanaler og blir den vanligste årsaken til akne på huden;
 • Hormonelle endringer - En ubalanse mellom kjønnshormoner i kroppen av ungdom, gravide kvinner og jenter under menstruasjon fører til forstyrrelse av dannelsen og eliminering av talg og dannelse av akne;
 • Mangel på vitaminer og usunn næring - mangel på næringsstoffer og vanen med å overmette kostholdet ditt med søtt, mel og næringsmidler fører til at huden blir for tørr, tarmene blir tette og toksiner blir "eliminert" gjennom huden, forurenser det og forårsaker akne;
 • Feil hudpleie - i fravær av regelmessig og hensiktsmessig i type, omsorg og bruk av upassende kosmetikk, blir ansiktets og hudens hud for tørr eller fet, noe som også kan føre til betennelse og utseende av pus.

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Trekke pus ut av pimple er bedre før den "modner", helt ut på overflaten. For å gjøre dette kan du bruke spesielle apotekverktøy eller bruke en av de mange populære oppskriftene.

Antibakterielle midler

De ødelegger patogene bakterier og akselererer helbredelse. Antibakterielle midler hjelper til med å bli kvitt pus, men ikke trekk den ut, så tiden for å bli kvitt akne kan være fra flere dager til flere måneder.

 • Baziron Ac - har en kraftig antibakteriell effekt, har antiinflammatorisk effekt, reduserer sebumsyntese og forbedrer mikrosirkulasjonsprosesser i vev. Legg gelen på den rensede huden 2 ganger daglig, etter morgen og kveld, vask og la den tørke. Behandlingsforløpet kan ta opptil flere uker, så dette middelet kan ikke omtales som "førstehjelp";
 • Zener er et komplekst middel som inneholder antibiotika og sink. Den har en bakteriostatisk, sårheling og anti-inflammatorisk effekt. Påfør produktet 2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden på renset hud, uten å vaske den av. Behandlingsforløpet er opptil 10 dager;
 • Streptocidliniment er et antimikrobielt middel som brukes i et stort lesjonområde. Det påføres i et tynt lag på ansiktets eller kroppens hud eller på en bomullspute som brukes på akne. Behandlingen utføres flere ganger om dagen, resultatene blir merkbare etter 2-3 dager.

Andre legemidler

 • Liniment eller Vishnevsky salve - har en antiseptisk og irriterende effekt, som det raskt trekker pus fra dyp, subkutan akne. Vishnevsky's salve eller liniment myker de ytre lagene i epitelet, penetrerer dypt inn i det subkutane fettvevet, ødelegger mikrober i betennelsen og øker blodsirkulasjonen i det berørte området, noe som akselererer utskillelsen av purulent ekssudat og vevsheling.
 • Ichthyol salve - har også anti-inflammatorisk og bakteriedrepende virkning, og akselererer fjerning av pus fra akne. Det penetrerer dypt inn i huden, forårsaker dødsfall av mikroorganismer og stimulerer frigjøringen av purulente sekresjoner;
 • Skinoren, Azogel - har antimikrobielle og taperende porer. Gel refererer til retinoider, moderne, dyre og svært effektive stoffer. Det blokkerer ekskretjonskanaler i talgkjertlene og hårsekkene, noe som fører til midlertidig oppheng av funksjonene. Gelen gnides i huden 2-3 ganger om dagen eller brukes rikelig på stedet for betennelse i flere uker;
 • Bodyaga - har en mekanisk irriterende effekt på fokus av betennelse. Dette er et rimelig verktøy som forårsaker økt blodsirkulasjon på bruksstedet, på grunn av hvilken pus blir trukket ut av pimple raskere, og vevene regenereres;
 • Salisylsyre - har antiseptisk og keratolytisk virkning. Penetrerer dypt inn i huden, ødelegger det patogener, og akselererer prosessen med eksfolierende døde hudceller. Påfør salicylisk salve punktvis - bare på steder med betennelse, tidligere rengjort med hydrogenperoksid eller klorhexidin. Huden blir behandlet 3 ganger om dagen, til pustlene er fullstendig forsvunnet.

Folkemidlene

I tillegg til dyrt og har mange kontraindikasjoner av legemidler, er det mange effektive folkemessige oppskrifter. Trekk pus ut av kvise med:

 • Calendula tinctures - Calendula alkohol tinktur tørker huden, har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. For å bli kvitt akne, må du suge en bomullspinne i tinktur, legge den på stedet for betennelse og la den være over natten. Allerede om morgenen vil det være mulig å se en langstrakt pus på tampongen, hvoretter inflammasjonsstedet skal behandles med et desinfeksjonsmiddel for å unngå ytterligere betennelse.
 • Aloe - dette stoffet er ikke bare perfekt trekker pus, men forhindrer også utviklingen av betennelse og akselererer helbredelsen av vev. For å kvitte seg med purulent akne, må du kutte et nytt blad av en plante i en halv, bruke masse til betennelse, lim med tape og la igjen i flere timer, bedre - om natten. Hvis kvise er for dypt, kan du trenge fra 1 til 3 påfølgende prosesser;
 • Poteter - vanlige rå poteter kan hjelpe i tilfeller der andre antiinflammatoriske stoffer ikke er til stede. På grunn av det høye stivelsesinnholdet vil potetmassen bidra til å trekke ut pus og redusere betennelsesprosessen. For å gjøre dette, gni en liten potet på et riveapparat og bruk en masse på stedet for betennelse, du kan sette en gauze bandasje på toppen eller fikse det med en bomullstape og tape. En slik komprimering blir over natten eller slitt uten å fjerne den i flere timer;
 • Hypericum tinktur - 1 spiseskje tørt gress helles på med 1 ss kokende vann, infunderes i 15 minutter, filtreres og brukes til å lage lotioner. Infusjonen av St. John's wort har antiinflammatoriske og anti-bakterielle effekter, og har også tanniske egenskaper som bidrar til å redusere irritasjon. For å trekke pus, bomullspute fuktet med ekstrakt av St. John's wort, legge en purulent pimple og la over natten, sikre tape.

Alle de ovennevnte verktøyene kan bare hjelpe til med behandling av små, "umodne" akne på huden. I alle andre tilfeller må du først søke råd fra en kosmetolog eller kirurg som nøyaktig kan vurdere tilstanden til huden og foreskrive en mer effektiv behandling.

 • Hjem »Akne» Hvordan fjerne pus fra akne av antibakterielle, apotek og folkemidlene

Hvordan fjerne pus fra akne med antibakterielle, apotek og folkemidlene

Utseendet til hver person er individuell, men uansett hva det er, trenger hun omsorg. Ansiktet er et visitkort, som du må overvåke og ikke overse manifestasjoner som huden signalerer.

Det skjer at et tilsynelatende trygt pimp utvikler seg til et sår. Dyp subkutan, purulent pimple inflammet i de stedene hvor det er mange talgkjertler.

Dette reiser spørsmålet om hvordan å trekke ut pus fra kvise og finne en effektiv måte å gjøre dette på, spesielt hvis det forårsaker kviser.

For å kurere den umodne eller modne furuncle, kan du bruke salven, en effektiv metode vil være ichthyol komprimere, poteter, brukt på stedet for betennelse. Levomekol vil også bidra til å kvitte seg med akne og oppløse det. Den eneste tilstanden er å bruke den over natten på det berørte området av kroppen.

Disse metodene gjør det mulig å fjerne et tett furuncle raskt.

Hjemmebehandling vil også gi resultatet, hvis du bruker kirsebærliniment, har dette legemidlet lenge tatt rot i førstehjelpsutstyr og anses å være nesten det beste folkemidlet. Hvis ingen av de ovennevnte hjelper, da kirurgen skal åpne kvise, vil han også bidra til å forstå årsakene til utseendet til den indre kvise.

Antibakterielle midler

Hovedformålet med antibakterielle stoffer er å undertrykke bakteriene som forårsaker sykdom og akselerere helbredelse. De gjør en utmerket jobb med å bli kvitt pus, men de trekker den ikke ut av den aldrende akne. Derfor kan behandlingstiden være lang, opptil flere måneder. Besvare spørsmålet om hvordan du effektivt fjerner pus fra kvise, finnes det flere populære verktøy.

Baziron - er et stoff som signifikant reduserer syntesen av talg, og forbedrer dermed prosessene for mikrosirkulasjon i vev. Gel brukes to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden etter et toalett. Det er ikke nødvendig å vaske av den påførte sammensetningen, den må være selvopptatt og tørr. Behandlingsforløpet kan være opptil 2-3 uker.

Zenerit er et komplekst stoff med antibiotika egenskaper, som er inneholdt i stoffet sammen med sink. Behandlingsforløpet er 5-10 dager. Søknaden gjøres 2 ganger om morgenen og kvelden på huden renset før prosedyren. Streptocid - brukes til store skader.

Det er et antimikrobielt middel. Brukes direkte på de berørte områdene. Verktøyet påføres en bomullspute og påføres på en kvise. Gjenta manipuleringen skal være 3-4 ganger om dagen, resultatene kan ses etter 3 dager.

Blant de ikke mindre populære og effektive stoffene er følgende:

Vishnevsky salve kan tvinge pus, selv fra veldig dyp akne under huden. Behandlingsprosessen består i det faktum at salven passerer inn i fettvevet, myker epitelet, dreper mikrober, normaliserer blodsirkulasjonen ved skader og fjerner purulent ekssudat. Iktyolsalve har en lignende effekt.

Formålet med stoffet er fjerning av pus fra dype kokter. Salisylsyre, som er et antiseptisk middel, er også i stand til å penetrere. Påfør syren prikket tre ganger om dagen, forbehandlet med hydrogenperoksid. Det er nødvendig å bruke midler før fullstendig forsvunnelse av utslett på huden.

Regenerering av vev og økt blodsirkulasjon er måtene å påvirke Badyagis akne. Det er i stand til å irritere foci av den inflammatoriske prosessen og på grunn av dette, for raskt å trekke ut pus. De siste 2 stoffene gjør også en utmerket jobb med kampen mot bakterier og smale porer. Gels er dyre, men svært effektive. Betennelse behandles ved å bruke et middel 2-3 ganger om dagen til steder med betennelse. Helbredelsesprosessen starter om en uke eller to.

Å løse problemet med å trekke ut pus fra akne, kan ikke etterlate folkemidlene, for eksempel:

 • aloe;
 • tinktur av calendula;
 • potetknollere;
 • St. John's wort;
 • jod;
 • sjøvann.

Aloe betraktes som et middel til å takle trekkpus, og inflammatoriske prosesser, og med helbredelse av vev. Til behandling, brukes friske blad av planten, som er kuttet i halv og påført akne med masse. Kompressoren skal bandasjeres og ligge over natten. Med en dyp plassering av kjelen, må du utføre flere prosedyrer på rad. Alkohol tinktur av calendula er en kjent antiseptisk, som også reduserer betennelse. Men du bør vite at denne metoden tørker huden.

For å bruke et folkemidlet, trenger du en bomullspinne som er gjennomvåt i den, som ligger overfor betennelse. Hold kompressen verdt natten. Om morgenen kan du se at tinkturen klarte oppgaven. Fjern resterende pus på overflaten med et desinfiseringsmiddel. Potetknollere skal brukes hvis det ikke finnes noe annet produkt på hånden. På grunn av innholdet i potetstivelsen, den inflammatoriske prosessen forsvinner, kommer pus gradvis ut av pimple. Du må bruke strimlet poteter, brukt som komprimering.

Hold det anbefalt i minst flere timer. Ideelt igjen for natten. Hypericum brukes som infusjon. For denne 2 ss. l. tørre planter helles 2 ss. kokende vann og insistere på 20 minutter. Etter at du trenger å strekke tinkturen og lage lotioner. God St. John's wort som stopper betennelse, reduserer hudirritasjon og trekker pus. Det anbefales å sette en lotion hele natten.

Behandling av akne med jod er å påføre væske til stedet for betennelse. Du kan ikke gjøre jodiske komprimerer! Behandling vil være effektiv hvis du unngår akne over natten. Du må gjenta prosedyren til pimple og pus i den forsvinner. Når det ikke finnes noen medisiner for hånden, og problemet ikke er løst, kan du bruke sjøvann. Det er vant til å lage lotioner som brukes på sårpunktet omtrent 5 ganger om dagen. Saltet i vannet er i stand til å fjerne kjelen, samtidig som du desinfiserer og øker frekvensen av vevregenerering.

Tallrike vurderinger av personer som står overfor akneproblemer, bekrefter at det er mange måter å behandle et slikt problem på. Du må bare velge den mest passende for en bestemt situasjon blant alle.

Svetlana, 36 år gammel. Jeg deler min mening om behandling av akne. Personlig liker jeg aloe-laken, legger jeg det på om natten, om morgenen tar jeg et varmt bad og pimple bursts. Hvis det er veldig dypt, kan det ikke være nok tid, gjenta prosedyren neste dag. Jeg prøvde også Ichthyol salve, resultatet er det samme.

Irina, 47 år gammel. Jeg prøvde på meg selv Baziron Ac's handling. Elsket handlingen. Det var først tørt, men det gikk raskt og viste seg ikke på noen måte på utseendet. Akne forsvant raskt og ikke lenger dukket opp på dette stedet. Påfør produktet bedre på en helt tørr hud med et tynt lag. Effekten er veldig mye, ganske sterkt stoff. Jeg anbefaler.

Peter, 20 år gammel. Jeg har lidd av akne siden jeg var 14 år, spesielt siden jeg virkelig likte å klemme dem ut hele tiden. Men i det siste har det blitt svært vanskelig å hente ut, spesielt mye dyp akne. Jeg sliter med dem Badagi. Lukten er selvfølgelig ikke veldig glad, men jeg liker virkelig resultatet. Jeg bruker det slik: Jeg avler Badyaha og hydrogenperoksid før du skummer væsken, og så smeder jeg det på ansiktet mitt, venter 10 minutter og vasker det av. Du trenger ikke å holde mer, fordi det kan være en brenning i huden. Denne masken hjalp meg mye, ansiktet mitt begynte å forvandle seg.

Hvordan trekke ut pus fra subkutan pimple?

Etter å ha lagt merke til smertefull subkutan akne på kroppen eller ansiktet, tenker mange på hvordan å fjerne pus fra en kvise for å raskt bli kvitt defekten. I alle fall er det umulig å klemme det purulente innholdet, som er dypt i en blokkert pore, mekanisk: dette kan ikke bare føre til spredning av infeksjon, men også forårsake arr og flekker på huden.

For at den subkutane pimple skal passere uten spor, må du vente på at den er fullstendig moden, og for dette bør du bruke velprøvde verktøy for å trekke pus fra de dype lagene i epidermisene.

Fra apotekets hylle

For å akselerere modningen av subkutan pimple og utseendet til et hvitt purulent hode, foretrekker de fleste acnepasienter å bruke enkle og billige farmasøytiske preparater med en trekkende, antimikrobiell og antiseptisk effekt. Disse inkluderer ichthyol salve, balsamisk liniment ifølge Vishnevsky og Levomekol.

Vishnevsky salve, laget på basis av bjørk tjære, har en ledende posisjon i listen over medisiner som kan kurere akne stikkende.

Dette billig stoffet er i stand til å trekke seg ut i bare ett søk på grunn av sin høye effektivitet. Den kjemper mot patogene bakterier som forårsaker akne, reduserer betennelse og akselererer regenerering av skadet hud.

Komprimering basert på Vishnevsky salve vil bidra til å pusse ut: Etter å ha renset huden, må du legge et tykt lag på akne, dekke det med en gassduk og fikse det på toppen. Kompressen bør stå på ansiktet for natten, og om morgenen tørkes de behandlede områdene med salisylsyre.

Om nødvendig kan prosedyren utføres innen 2-3 dager. Påfør Vishnevsky's forgrening er mulig ikke bare for å eliminere dype subkutane betennelser, men også i tilfelle når suppurasjonen allerede har steget til de øvre lagene av epidermis.

En annen effektiv løsning som trekker ut akne på kortest mulig tid er ichthyol salve. Den har en helt annen sammensetning, men virker lik den ovennevnte medisinen.

Hvis akne ikke er for dypt under huden, kan ichthyol salve brukes til de betente områdene prikket i 1-1,5 timer, og for mer omfattende purulente noder skal verktøyet stå på huden som en komprimering hele natten.

Iktyolsalve med tilsetning av sink, som også har antiinflammatoriske og tørkeegenskaper, har en enda sterkere effekt.

Ichthyol salve og Vishnevsky liniment veldig godt og raskt fjerne intern akne, men mange avstøtes av den spesifikke ubehagelige lukten av disse stoffene. I dette tilfellet kommer en annen trekksalve til redning - Levomekol, den viktigste aktive ingrediensen som er antibiotikumet levomycetin.

Levomekol har en kraftig antibakteriell effekt, på grunn av at, etter 1-2 applikasjoner, blir betennelse redusert, mikrober ødelagt, og pus slippes ut i overflaten av epidermis.

Bruk verktøyet er også best i form av komprimerer, men å anvende denne metoden for behandling av indre akne er for ofte ikke verdt det: bakterier som forårsaker utseende av akne, kan utvikle motstand mot kloramfenikol, og stoffet vil være ubrukelig ved eliminering av subkutan betennelse.

I de fleste tilfeller bidrar disse verktøyene til å utvise pus i noen få applikasjoner, men i særlig vanskelige situasjoner kan det være nødvendig med langsiktig kompleks behandling, noe som krever obligatorisk konsultasjon av en dermatovenerolog.

5 folkemidlene for behandling av indre akne

Å tenke på hvordan å trekke ut en kvise, kan ikke bare vende seg til tradisjonell medisin, men også til beviste og trygge folkemessige oppskrifter. Følgende rettsmidler vil bidra til å kvitte seg med subkutan akne:

 1. Aloe. Ferskpresset agavejuice brukes daglig i form av lotioner til den inflammatoriske prosessen er helt eliminert eller pus slippes ut i de øvre lagene av epidermis. For fremstilling av komprimerer, er det viktig å ta blader av planten minst 3 år gammel.
 2. Poteter. Dette verktøyet er for de som er ute etter en måte å raskt utvise pus på. Friske poteter må revet og la den resulterende vasselen til akne. På toppen av massen skal lukkes med en bandasje og festes med tape. Verktøyet anbefales å pålegge hele natten.
 3. Johannesurt. Infusjon av denne planten har sterke astringerende, desinfiserende og antiinflammatoriske egenskaper. For å forberede helbredende væske, er det nødvendig å brygge i 1 kopp kokende vann 1 ss. l. tørk urt Hypericum og la i 15 minutter, deretter belastning og bruk som nattkrem.
 4. Calendula. Alkoholisk tinktur av calendula bør påføres på en bomullspinne og påføres det betente området i flere timer. Etter det er det nødvendig å desinfisere en kvise ved hjelp av en antiseptisk løsning.
 5. Malurt. For intern akne for komprimerer, bruk malurtinfusjon preparert fra 2 ss. l. tørket urter og 1 kopp kokende vann.

Når det oppstår en indre pimple på huden, er det viktig å være tålmodig og ikke i noen tilfeller prøve å presse ut akne. Det er nødvendig å vente til et purulent hode vises på overflaten av det berørte området: dette vil bety at ålen er klar for disseksjon.

Enkle, rimelige og rimelige farmasøytiske preparater og velprøvde folkemessige løsninger som raskt eliminerer betennelse og forhindrer forekomsten av arr på stedet av akne, vil bidra til å øke hastigheten på frigjøring av pus.

Er det mulig å trekke pus fra akne og hvordan å gjøre det riktig?

Akne er et ubehagelig fenomen i alle aldre og for alle kjønn. De kan passere seg selv eller bli betent, forårsaker suppuration. I hvert fall vil jeg raskt bli kvitt dette problemet, og trekke pus ut av akne. Mange er interessert i om det kan gjøres og på hvilken måte.

Generelle regler for utvinning av pus fra akne

Pus fra pimple kan trekkes ut, hvis du gjør alt i henhold til reglene. Hygiene i prosedyren er nødvendig, siden den inflammatoriske prosessen kan spre seg til nærliggende områder av huden.

Det er viktig å huske at i intet tilfelle ikke kan presse akne. Ellers kan infeksjonen starte med ubehagelige konsekvenser. Unntaket er akne med hvite hoder - med overholdelse av noen tiltak kan de klemmes ut hjemme.

For å trekke ut pus fra kvise må du følge noen regler:

 • Forrens huden. Hvis du bruker melk, micellar vann og andre uutslettelige midler, må du vaske ansiktet med vanlig vann. Det er best å bruke tjære eller vanlig baby såpe.
 • Før du behandler problemområdene med valgt agent, vask hendene grundig. Det er best å bruke et produkt med antiseptiske egenskaper.
 • Hender og hud i problemområder bør forhåndsbehandles med hydrogenperoksid.
 • Hvis verktøyet for å trekke pus ut av akne brukes som komprimering, bør du bruke en steril bandasje eller gasbind.
 • Gi tilgang til oksygen. Det er mulig å fikse den pålagte kompressen med en gips. Det må merkes "pustende".
 • Ikke bruk sminke. Det er spesielt viktig å sette bort pulver og fundament for en stund. Akne kan bli skjult av dem, men huden lider bare.
 • Vask buljong eller infusjoner. Denne behandlingen kan utføres flere ganger om dagen. Redusere betennelse vil hjelpe avkok av kamille, calendula eller salvie.

Hvordan kan pus bli trukket ut av en pimple?

Utdrag pus fra kviser kan være en rekke midler: både medisinsk og folkelig.

av narkotika

Drugstores tilbyr et rikt utvalg av verktøy for å trekke pus ut av akne, og mange av dem har mange mennesker i førstehjelpsutstyret. De mest effektive representantene for slike produkter er:

 • Baziron AC. Det er benzoylperoksid, som har en antimikrobiell effekt. Verktøyet er tilgjengelig i form av en gel og er ikke et antibiotika fordi det ikke er vanedannende. Produktet er enkelt påført - det bør påføres prikkede til de berørte områdene 1-2 ganger per dag. Huden skal være tørr og ren.
 • Zener. Det er et antibiotika som inneholder erytromycin og sink salter. Begge stoffene er representert av en tørr blanding, som må blandes med et spesielt løsemiddel (inkludert). Blandingen kan lagres i opptil 5 uker. Påfør det i et tynt lag på den berørte huden. Behandlingen utføres to ganger om dagen. Legemidlet brukes ikke mer enn 3 måneder, da det er vanedannende.
 • Liniment streptotsida. Legemidlet er antibakterielt og er ment for behandling av purulent-inflammatoriske hudsykdommer. Verktøyet er veldig sterkt, så det bør brukes til alvorlige hudproblemer. Påfør liniment bør ikke være mer enn 2 ganger per dag, og påføre en gazebandasje på toppen.
 • Dalatsin. Dette antibiotika brukes til å behandle akne vulgaris og er tilgjengelig i gelform. Huden bør behandles to ganger om dagen. Påfør et tynt lag gel på problemområder. Vanligvis fortsetter behandlingen i ikke mer enn 2 måneder, men om nødvendig er den forlenget til seks måneder.
 • Borisk alkohol. En effektiv talker med borsyre, levomycetin og salicylsyre er effektiv: 10 knuste tabletter av levomycetin, 5 ml salicylsyre (løsning 2%) og 50 ml borsyre. Dette verktøyet kan brukes til et punkt 2 ganger daglig. Denne blandingen brukes også punktvis.
 • Levomekol. Dette er et kombinasjonsprodukt som inneholder antibiotikumet kloramfenikol. Påfør denne salven, trekk pus fra en kvise, du trenger de berørte områdene to ganger om dagen. Denne behandlingen bør ikke fortsette i mer enn 1-1,5 uker.
 • Salisylsyre. Det kan kjøpes i form av salve eller alkohol løsning. I alle fall skal verktøyet brukes tre ganger om dagen.
 • Pasta lassara. Det kalles også salicylsyksyre. Det kan påføres i et prikket eller tynt lag, hvis det er mye purulent akne. Behandlingen utføres 2-3 ganger om dagen.
 • Solkoseril. Denne gelen trekker ikke bare fra akne, men fremmer også hudregenerering. Påfør det kan være 1-2 ganger om dagen eller som komprimering.
 • Vishnevsky salve. Det regnes som et foreldet verktøy, men det ble ikke mindre effektivt. I sammensetningen er det tjære, som gir en karakteristisk salve lukt. Å bruke dette verktøyet er bedre før sengetid. Du må bruke en liten salve på gasbind og sikre med et gips på det berørte området. Effekten vil bli merkbar etter første søknad.
 • Ichthyol salve. Det er et effektivt antiseptisk middel. Påfør det bør være et tynt lag to ganger om dagen. Det behandlede området må være lukket med en gasbindasje.
 • Jod. Dette stoffet kan bli funnet i alle førstehjelpsutstyr. Det brukes ganske enkelt - det er nødvendig å bruke et punkt på akne, det er mer praktisk å gjøre det med en bomullspinne. Denne behandlingen skal gjøres om natten, slik at jod om morgenen hadde tid til å bli absorbert. Det er bedre å forhåndskontrollere verktøyet på et ubetydelig sted - noen ganger blir ikke jod absorbert i lang tid, og det er vanskelig å vaske det av.
 • Badyaga. Ekstrudering av pus med dette middelet oppstår på grunn av irritasjon av den inflammatoriske prosessen. Verktøyet er tilgjengelig i form av gel eller pulver, som må fortynnes med vann. I begge tilfeller bør behandlingen gjøres punktvis 1-2 ganger daglig.
 • Tinktur av calendula. Med dette verktøyet må du komprimere på problemområder og tåle natten. Det er bedre å utføre behandlingspunktet, da tinkturen er alkoholholdig, fordi den tørker huden.
 • Kamille eller lavendel essensiell olje. Påfør det valgte produktet må oppdages flere ganger om dagen.

Det er viktig å huske at noen midler for å trekke pus fra akne bør testes. Ethvert middel kan forårsake en allergisk reaksjon, og spesielt apoteksprodukter.

Folkemidlene

Ikke alle liker å ty til apotek, spesielt basert på antibiotika. I dette tilfellet kan du bruke de populære oppskriftene. Det er mange verktøy som vil bidra til å raskt trekke ut pus fra akne:

 • Poteter. Det er nødvendig å ta frisk knoller og grind revet. En liten masse bør plasseres på en bomullspute, sett på problemområdet og fest med en gips. Hold en slik komprimering bør ikke være mer enn 5 timer.
 • Aloe. Mange har en slik plante hjemme. Det er nødvendig å ta et halvt ark og fikse det på det berørte stedet med en gips, masse til huden. Komprimering bør ikke holdes lenger enn 4 timer. Om nødvendig må prosedyren gjentas 2-3 ganger.
 • Johannesurt. Denne urten brukes til å forberede infusjonen. På et glass kokende vann trenger du 1 ss. l. råvarer. Brygget gress skal stå i 15 minutter, så infusjonen skal filtreres. For å fjerne pus, er det nødvendig å feste en gasbind eller bomullsstoff fuktet i infusjonen til problemområdet for natten.
 • Banan. Denne planten er kjent healing egenskaper siden barndommen. Det er nødvendig å klemme saften fra bladet av plantain og stiplede gjelder for akne. Hvis det er mange purulente lesjoner, kan et helt blad legges på problemområdet. Om vinteren kan du bruke planteinfusjonen - du kan kjøpe råvarer på apoteket.
 • Infusjon av bitter malurt. Det er tilberedt fra 2 ss. l. råvarer og briller med kokende vann. Med tinktur komprimeres for natten. Det er effektivt å legge til sammensetningen mot ansiktsmasker, og om sommeren kan den brukes i stedet for tonic.
 • Løk komprimering. Det er nødvendig å bake peeling løk, og deretter hogge den. Det er nødvendig å lage en komprimering fra massen, forandre den hver 2-3 timer. Denne prosedyren gjøres best i helgen - for en dag blir pus trukket ut.
 • Sennep. Dette produktet er ikke bare et tillegg til retter, men trekker også pus godt. Verktøyet må påføres og tåle ikke mer enn en halv time. Du kan bruke ferdig sennep eller lage en medisinsk pasta fra tørrpulver.
 • Blå leire og sjøsalt. Trenger å fortynne 2 ss. l. leire i 3 ss. l. vanlig vann og tilsett 1 ts. sjøsalt. Denne blandingen kan brukes som en maske for omfattende utslett eller påført punkt. Løsning på huden bør ikke holdes lenger enn 15 minutter.
 • Klesvask såpe og hvitløk. Du må bake et par fedd hvitløk, hogge dem og bland med revet såpe. Denne blandingen skal settes på en kvise og festes. Etter 4 timer må kompressoren endres.

Det er viktig å huske at det ikke er nok å løse det estetiske aspektet av problemet - du må kvitte deg med årsaken. Du må spise riktig, bli kvitt dårlige vaner og behandle alle kroniske sykdommer. Bare en slik integrert tilnærming vil lindre akne.

Trekke pus ut av akne kan være på forskjellige måter. For å gjøre dette, bruk en rekke farmasøytiske produkter og folkemessige oppskrifter. Det er viktig å riktig bruke det valgte produktet og løse årsaken til uønskede utslett.

Flere Artikler Om Typer Acne