Hver jente og kvinne drømmer om perfekt hud. Vi vil at vårt ansikt ikke skal ha rynker, alder flekker, rødhet, svarte prikker. Den jevne tonen og litt merkbar glød av epidermis vil gjøre enhver person attraktiv. Mange er opptatt av svaret på spørsmålet - "Hvordan gjør huden perfekt?". For å gjøre dette må du nøyaktig avgjøre hudtype, bli kvitt overflødig tørrhet eller oljepåvirkning. Kosmetologer sier at effektive kosmetiske prosedyrer for høykvalitets ansiktsbehandling kan enkelt utføres hjemme.

Hva påvirker tilstanden til ansiktets hud?

De fleste kvinner tror at den ideelle huden i ansiktet er resultatet av bruk av dyre kosmetikk eller innsats av plastikkirurger. Dette er imidlertid ikke helt sant. Bare omfattende omsorg vil oppnå gode resultater. Tilstanden av vår epidermis avhenger stort sett av kroppens generelle helse. Hvis du har noen kroniske patologier, vil de umiddelbart påvirke ansiktet ditt. Overvåk helsen din, regelmessig gjennomgå en medisinsk undersøkelse, og så vil huden din svare med takknemlighet.

Hver jente vil vite hvordan å gjøre huden perfekt

Vakker hud i ansiktet avhenger stort sett av våre vaner og livsstil. For å kvitte seg med fine rynker, jevne tone, øke elastisiteten og glattheten i epidermis, følg disse enkle retningslinjene.

 • Gi opp dårlige vaner. Drikker alkohol og røyking gjør huden grå, stygg. Det kan være utslett, rynker, svarte flekker. Saken er at skadelige stoffer som kommer inn i kroppen vår med skadelige drikker eller sigarettrøyk, elimineres, også gjennom huden.
 • Gå mer utendørs. Lei en aktiv livsstil, spill sport.
 • Eliminer fett, stekt mat, varme krydder og sukker fra kostholdet ditt.
 • Grunnlaget for kostholdet ditt bør være fisk, grønnsaker, frukt og andre sunne produkter som ikke inneholder fargestoffer og GMO.
 • Unngå nervøs stress, prøv å få nok søvn.
 • Bruk kosmetikk av høy kvalitet som ikke tetter porene.
 • Gi opp solseng.

Hvis huden din plutselig blir et problem, må du passe på en fullstendig medisinsk undersøkelse. Faktum er at utseendet på puffiness, utslett, mørke sirkler under øynene kan indikere problemer med fordøyelseskanalen, leveren, nyrene og blodet.

Hvordan lage et perfekt ansikt?

Så, du vet allerede hvordan du gjør et ansikt rent - du må passe først og fremst om helheten til hele organismen. Hvis du tar hensyn til alle de ovennevnte anbefalingene, så snart vil huden din bli perfekt. Opprettholde skjønnheten hele tiden. For å gjøre dette kan du bruke dyre kosmetikk eller hjemmelaget egen matlaging. Beauticians hevder at naturlige ingredienser masker og kremer vil gi flere fordeler. Det må imidlertid huskes at det ikke anbefales å lagre slike kosmetikk i mer enn 3-5 dager.

Så, la oss se på svaret på spørsmålet "Hvordan lage en person helt ren?". Det er nok å følge tre enkle regler som er kjent for hver kvinne:

Rengjøring av huden gir deg en følelse av friskhet.

 • rensing;
 • fukting;
 • Power.

Hvis du bestemmer deg for å ta vare på huden seriøst, må du først vurdere hele sminken din. Kjøpte masker, kremer, lotioner kan overbelaste epidermis, gjør det for tørt. Kontroller holdbarheten til slike produkter, gi fortrinn bare til de produktene som passer til din hudtype. Hvis kosmetikk inneholder resirkulerte petroleumsprodukter (propylenglykol, parabener, krystallinsk paraffin, mineraloljer), er det bedre å ikke kjøpe dem i det hele tatt. Hvis alle dine kosmetikk var ubrukelig, ikke haste for å bli lei deg. Eventuelt hudpleieprodukt kan tilberedes på egen hånd fra enkle og rimelige produkter.

Hvordan rense huden?

Grundig hudrensing bør utføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Bruken av vanlig vann fra springen er strengt forbudt. Hvis du vil at huden din alltid skal være glatt, silkeaktig, elastisk og strålende, bruk en vanlig, lettmettig kefir for vasking. Påfør et lite surt melkeprodukt på en bomullspute, og tørk forsiktig og forsiktig med ansiktet og nakken. Denne prosedyren vil tillate å myke epidermis døde celler. Noen få minutter etter påføring av kefir, må du grundig vaske med avkok av urter, kjøpt gel eller melk.

Umiddelbart etter prosedyren, vil du føle en utrolig friskhet, huden vil begynne å "puste". For å forhindre at slike følelser forsvinner, må du bruke litt lys fuktighetskrem på huden.

Riktig fuktighetsgivende - et løfte om hudens skjønnhet

Umiddelbart etter rensing av huden må du ta vare på tilstrekkelig fuktighet. For å gjøre dette, velg en krem ​​som er ideell for din hudtype. Vil du bli kvitt små rynker, men vet ikke hvordan du skal gjøre ansiktet vakkert? Deretter legger du til noen dråper vitamin E i form av smør til krem ​​du bruker daglig. Dette stoffet vil gjøre huden mer elastisk, glatt, aktiverer den naturlige produksjonen av kollagen.

Fuktighetsgivende ansiktscreme kan fremstilles av deg selv. Det er bedre å gjøre uten å legge til kjemikalier på produktet. Husk imidlertid at hjemmelaget krem ​​skal lagres i kjøleskapet, men ikke mer enn 3-5 dager. Bruk base mandelolje, surkrem, som base. Du vil også trenge vannkomponenter - kamilleavkok, rosenvann. En selvfremstilt fuktighetskrem er en utmerket sminkebase.

Hud ernæring

Huden trenger vanlig næring og hydrering.

Næringsmiddel for huden må påføres om kvelden før sengetid. Dette kosmetiske produktet kan inneholde vegetabilske eller animalske fettstoffer. Velg en krem, avhengig av hudtype.

For selvforberedelse av næringsstoffet hjemme trenger du lard eller margarin, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Til bunnen legger du til hakkede medisinske urter - kamille, celandine, streng, salvie. 100 gr. fett du trenger 3 ss. knuste urter. Alle grundig blandet.

På kvelden, legg krem ​​på ansiktet med et tykt lag, vent 15-30 minutter, og fjern deretter resten av produktet med et serviett. Hjemmelaget krem ​​må lagres i kjøleskapet, og ikke mer enn 1 måned.

De beste folkemidlene for hudens skjønnhet

Ansiktspleie kan være veldig effektiv hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Alle nødvendige ingrediensene er sannsynligvis allerede i kjøleskapet ditt. Tenk på noen få populære oppskrifter som har mottatt mange positive vurderinger.

  På en fin rist gni et fersk eple. I en liten dyp beholder, bland 1 eggeplomme og litt melk. Slå på brannen og kom med koking. Send eple saus til beholder. Påfør en liten kald maske på ansiktet, og vask av etter 5 minutter.

Effektive masker for vakker hud kan forberedes av deg selv

Hvis du tilbereder en maske på riktig måte i henhold til en av de ovennevnte oppskriftene, kan du forbedre huden din veldig raskt. Det er viktig å bruke dette verktøyet regelmessig, ikke glem det daglige rensing, ernæring og fuktighetsgivende ansikt.

Ikke gjør vanlige feil

Noen av de rettferdige sexene mener at for å oppnå skjønnhet og feilfrihet i ansiktets hud er det bare mulig med hjelp av tonale midler. Kosmetologer sier at daglig bruk av slike kosmetikk kan påvirke tilstanden til epidermis negativt. Hvis du har problemhud, er det bedre å nekte grunnlaget i det hele tatt, fordi det tetter porene, tillater ikke huden å puste.

Vil du jevne ut hudtonen? Påfør en base eller fuktighetskrem i ansiktet ditt og pulver deretter T-sonen.

Skyll ikke sminken med varmt vann. Slike prosedyrer skade epidermis, forårsaker alvorlig stress. For å oppnå skjønnheten i huden kan være hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Følg tipsene som presenteres i denne artikkelen, og veldig snart ser du perfekt ut.

Hvordan oppnå perfekt hud

Hver kvinne vil alltid se attraktivt ut. Vakker, ren, elastisk og strålende hud i ansiktet er den beste dekorasjonen av det rettferdige kjønn. I publikasjonen vil vi snakke om hvordan du gjør huden din perfekt: hvordan du bryr deg om det i ulike årstider, hvordan du skal være spesielt oppmerksom på hjemme- og salongprosedyrer, hvordan du justerer ernæring og livsstil.

Fiender av perfekt hud

I en ung alder er vanlig daglig ansiktspleie vanligvis tilstrekkelig. Med alderen begynner huden å miste sin elastisitet, forplantningen forverres og det krever allerede grundigere pleie, bruk av ekstra kosmetikk og hyppigere pleieprosedyrer.

I tillegg til alderen påvirker klimatiske faktorer huden negativt. For å bevare den perfekte tilstanden til huden, bør de gjøres i henhold til sesongen, på forskjellige tidspunkter av året har ansiktets hud forskjellige prosedyrer.

I koldsesongen, om høsten og vinteren, trenger huden beskyttelse mot forvitring, hypotermi, om våren - i flere vitaminer og ernæring, om sommeren trenger huden UV beskyttelse og ekstra fuktighet.

Egenskaper av ansikts hudpleie om høsten og vinteren

Rensing. Hudpleie om høsten og vinteren bør være spesielt forsiktig. I den kalde årstiden virker sebaceous kjertler ikke så aktivt, så rensing skal være myk og mild. For fet hud skal geler og skum erstattes med kremholdige produkter, og for tørr hud kan du velge oljebaserte produkter.

Toning. Om vinteren og høsten er det nødvendig å forlate alkoholholdige stoffer, de irriterer huden og ødelegger det naturlige beskyttelsesfettlaget på ansiktet, noe som er svært viktig i løpet av den kalde årstiden. Det er bedre å kjøpe tonika som er laget for hudpleie om høsten og vinteren, og behold det naturlige Ph-nivået på normal hud.

Fuktighetsgivende og ernæring. I den kalde årstiden skal lyskrem erstattes med mer tett. Med normal hud, er det ønskelig å gradvis bytte til nærende kremer, og bruk mindre fuktighetsgivende, spesielt når du reiser nedover gaten.

Spesiell beskyttelse. I kaldt vær er huden ofte utsatt for chapping og hypotermi. Før du går ut på gata, er det nødvendig å bruke en nærende krem ​​i ansiktet, som beskytter huden mot uønsket påvirkning av lav temperatur og vind.

Egenskaper av hudpleie om våren

Rensing. På våren er prosedyren for rensing av huden svært viktig. Etter vinteren er huden tømt, blir grov og trenger dyp rengjøring. De beste måtene å fjerne ansiktets hud fra den gamle epidermis er ulike dampende masker, skrubbe, dampbad.

Toning. Etter vinterkulden er huden alltid sliten og trenger mer enn noen gang toning. I tillegg til morgen vasker med mineralvann eller isbiter, bruk tonics og spesielle vitamin cocktails til huden, de vil bidra til å revitalisere ansiktet etter en trengende vinterperiode.

Ernæring og hydrering. På våren er det på tide å bytte fra tette vinterkrem til lettere, fra nærende kremer til fuktighetskrem. Sammensetningen av vårkremer for å nærme og fukte huden bør inkludere vitaminer for å forbedre hudfarge, fruktsyrer, proteiner, hyaluronsyre. Ikke forsøm de hjemmelagde ansiktsmasker (honning, grønnsak, gjærmet melk).

Spesiell beskyttelse. På våren må du forsøke å gjenopprette sliten hud, for dette bruk anti-stress kosmetikk. Når solpigmentering (fregner) vises, er det nok å tørke ansiktets hud med sitron- eller agurkjuice.

Egenskaper av hudpleie om sommeren

Rensing. Om sommeren fremkaller varm og fuktig luft den raske gjengivelsen av bakterier, sebaceous kjertlene arbeider til grensen og blir ofte blokkert, så du må rense huden oftere. Men om sommeren er huden svært dehydrert, så du kan ikke bruke såpe og produkter som inneholder alkali. Egnet rensende skum, mousse, kosmetisk melk.

Toning. Om sommeren er det best å tone opp ansiktets hud med isbiter om morgenen. Vel, hvis sammensetningen av kubene vil inkludere urte avkok, for eksempel kamille. Ikke tørk huden etter prosedyren, la en nyttig sammensetning bli absorbert.

Fuktighetsgivende og ernæring. Om sommeren har ansiktets hud særlig behov for hydrering. Termisk vann er godt egnet, som brukes straks etter rensingsprosedyren. Etter at det tørker, kan du bruke krem: dagen skal være lys, fuktighetsgivende og natt - fuktighetsgivende og nærende samtidig, den bør inneholde vitamin C og E, antioksidanter.

Spesiell beskyttelse. I den varme årstiden har solen en sterk effekt på huden, så ansiktsbehandling om sommeren bør omfatte å beskytte huden mot de negative effektene av ultrafiolett stråling. Du kan bruke spesielle solkrem med en beskyttelsesfaktor på minst 15 eller konvensjonelle ansikts hudkremer med solkrem solkremfilter.

Salonbehandlinger for perfekt hud

Til populære kosmetiske prosedyrer inkluderer følgende:

 • Bleking prosedyrer. De vil hjelpe til med å håndtere, for eksempel, pigmentspots som dukket opp etter sommersolen.
 • Ikke-injeksjon mesoterapi. Dette er en effekt på huden med en blanding av vitaminer som bruker hyaluronsyre eller glykolsyre.
 • Kosmetisk massasje. Etter ham kommer ansiktsmusklene i tone, forbedrer kollagenproduksjonen, eliminerer desquamation.
 • Kjemisk peeling. Frukt syrer, som brukes under peeling, gir huden glatthet, renser den og forbereder seg til ytterligere fuktighet.
 • Termolifting. Dens effekt er å påvirke de indre lagene i huden med høyfrekvente strømmer. Etter termolifting blir huden strammet og elastisk, dets beskyttende krefter gjenopprettes. Andre typer salongløfting finner du her.

Hudpleie hjemme

Hjemme kan huden bli bortskjemt med ulike folkemidlene:

 • Steam skuffer for ansiktet. De rydder huden sterkt og forbereder ansiktet for videre prosedyrer: rensing eller masker. For badet trenger du varmt vann, et lite basseng, et håndkle og dine favorittoljer eller urter. For fet hud er den optimale prosedyretiden 10 minutter, for tørr hud er 5-7 minutter nok.
 • Peelings og scrubs. Enkle måter vil rengjøre og redusere porene, fjerne fettete glans, jevne ut farge og jevne ut ujevnheter. Det er et stort antall oppskrifter for hjemmelaget peeling og scrubs. Hyppige ingredienser for deres tilberedning er honning, salt, kaffegrunder, rømme, svartbrød.
 • Masker. Masker tilberedt hjemme er veldig enkle å bruke, de påføres ansiktet i 15-20 minutter, og vaskes deretter av med varmt vann. I sommer og høst kan grønnsaker og frukter som gir huden alle sine vitaminer i sin naturlige form, bli et godt grunnlag for masker. For å fjerne irritasjon fra tørr hud, kan et vanlig eple hjelpe, som du må gni og blande med eggeplomme og honning. En vannmelonmaske er egnet for fet hud: legg til lite fettost og egghvite til det duftende kjøttet. Normal hud i ansiktet vil være takknemlig for en maske med tomat. For dette kombineres tomatgruel med rømme eller kefir.

Perfekt hud - generelle anbefalinger

Og til slutt, noen enkle tips for å oppnå perfekt hud:

 • varmt vann tørker huden, så du bør gjøre det til en regel å vaske med kaldt vann;
 • om sommeren er det nødvendig å beskytte huden mot ultrafiolett stråling, om vinteren - fra frost;
 • I løpet av den kalde årstiden blir krem ​​på ansiktet 40 minutter før du går utenfor for ikke å overkjøle huden;
 • 1-2 ganger i uken er det ønskelig å bruke serum til ansiktet, produkter med hyaluronsyre er spesielt effektive;
 • masker bør være en vanlig hjemme hudpleie prosedyren.

Ikke glem det for å oppnå den perfekte huden du trenger å drikke nok rent vann, spis riktig, vær i frisk luft, flytt og vær sikker på å få nok søvn.

Det er et spesielt kosthold for ren og sunn hud, se den her.

Hvordan gjøre huden perfekt: 20 måter

Ideell hud er rene porer, mangel på peeling og betennelse, sunn og jevn tone i ansiktet. Selv jenter som ikke bryr seg om nye ting innen mote eller frisør, vil bli lykkelige eiere av et vakkert ansikt. Dette er ikke overraskende, mørke sirkler under øynene og ansiktsrynker gir den virkelige alderen, og pigmentflettene og finnene ødelegger det estetiske utseendet. Av disse årsakene er det viktig å lære å ta vare på huden selv, uten å benytte seg av kosmetologer.

20 trinn på vei til perfekt hud

Trinn nummer 1. Fukter huden regelmessig. For å oppnå en vakker rosa nyanse, må du drikke en tilstrekkelig mengde væske per dag (minst 2,8 liter). Foretre ferskpresset juice med persille eller selleri, hjemmelagde sukkerfrie kompotter, mineralvann uten gass, grønn te og urtete. Lene på rent vann, det fjerner giftstoffer og lindrer kroppen av giftstoffer, noe som gir ansiktet friskhet. Fuktighetsgivende huden bidrar også til vanlig bruk av friske grønnsaker og frukt.

Trinn nummer 2. Tørk huden med kosmetisk is. For forberedelsen er det nødvendig å blande i en sammensetning 35 gr. limes, 15 gr. pelargoner, 30 g. burdock rot og 45 gr. bjørk bark. Deretter dab urter med filtrert varmt vann og la det stå i 3 timer. Styll blandingen, drypp 3 ml. Tremme ester eller te tre, hell i former. Send i fryseren, tørk ansiktet 3 ganger om dagen i 5 minutter. Ikke hold deg på ett punkt i mer enn 3 sekunder.

Trinn nummer 3. Velg kosmetikk riktig. Når det gjelder dekorative kosmetikk, gi preferanse til den profesjonelle serien med naturlige tilsetningsstoffer. Slike produkter beriker cellene med oksygen, forhindrer for tidlig aldring og utseende av rynker. Redusere bruken av fundament og pulver, denne kosmetikk tetter porene og kompliserer prosessen med selvrensing.

Trinn nummer 4. Bruk termisk vann. Ta vanen med å bruke termisk vann i en veske. Den kan brukes på ren hud, og når du oppdaterer sminke. Særlig relevante midler vurderes om sommeren, fordi epidermis lider av mangel på fuktighet. Hvis du jobber på kontoret, får du en kompakt luftfukter, den klare oppgaven og erstatter termisk vann.

Trinn nummer 5. Ikke forsøm kremer. Det er en nødvendighet, ikke et innfall, spesielt om sommeren. Foretrekker serum og hydrogeler som beriker huden med fuktighet. De må inneholde retinol, flytende protein og medisinske urter. Ved kaldt vær, bruk beskyttende frostkrem, de forhindrer utseende av sprekker og betennelser. Fjern alltid sminke før sengetid, om mulig, gjør det 2-3 timer før du legger deg til sengs.

Trinn nummer 6. Ikke rør ansiktet med hendene dine. Ikke prøv å fikse sminke eller svette unna med hendene. Til dette formål må du bruke matt eller papirservietter. Våt ansiktet med dem etter behov, og spray deretter huden med termisk vann. Ellers risikerer du å bli eier av sår som etterlater lilla flekker.

Trinn nummer 7. Følg regimet av arbeid og hvile. Sov minst 7 timer om dagen, helst på en lav pute. Det skal ikke være for mykt eller tvert imot hardt. Velg en optimal høyde på ikke mer enn 10 cm. Hvis du ofte arbeider på en datamaskin i lang tid, bruk spesielle briller designet for dette formålet. De kan kjøpes på salongoptikken eller på apoteket.

Trinn nummer 8. Ikke klem på akne. Hvis du ikke har erfaring med slike prosedyrer, ikke prøv å presse akne eller akne. Slike handlinger fører til brudd på huden, det er betennelse, rødhet og ubehagelige smertefulle opplevelser. Verre, hvis handling blir en vane, risikerer du permanent å miste perfekt hud. Velg selv den beste serien med omsorgsprodukter eller bruk tradisjonelle metoder for rensing, de er ikke mindre effektive.

Trinn nummer 9. Påfør sminke riktig. Før direkte bruk av dekorative kosmetikk bruker serum, gel eller en primer, danner de en beskyttende film. Ta en nærmere titt på firmaet "VOV", kosmetikken til denne produsenten er forskjellig naturlig og hypoallergen sammensetning. De kan også kjøpe en utmerket base for sminke.

Trinn nummer 10. Se ditt daglige kosthold. Balanse den optimale mengden proteiner, fett, karbohydrater og fiber. Fokuser på matvarer rik på vitaminer A, B, C, D, E, ikke glem omega-syrer. Helt gi opp hermetikk og pickles, ikke spis pølser og pølse, ikke misbruke fastfood. Spis fraksjonalt 5-6 ganger om dagen, mens en porsjon ikke overstiger 350 gram. Minst en gang i uken, spis mager fisk, spis kylling, biff eller kalkun hver dag. Forbered mat for et par eller i din egen juice, fettmat akselererer produksjonen av blubber og danner et rør i porene.

Trinn nummer 11. Beskytt huden mot UV-stråler. Når du besøker en solarium eller soling, bruk en ansiktscreme med maksimal beskyttelse. Hvis du ikke vil at hudfaget skal skille seg fra kroppens skygge, sole deg på en trygg tid når solen er mindre aktiv. Bruk briller, et hette eller en brettet hue, ikke rynk, for ikke å forårsake for tidlig rynker.

Trinn nummer 12. Vær oppmerksom på hygiene. Bytt sengetøy, spesielt putevar minst 2 ganger i uken. Separate badehåndklær i de for ansikt og kropp. Pass på at det alltid er rengjøringsservietter for hender og ansikt i vesken.

Trinn nummer 13. Gjør sport. Fysisk aktivitet akselererer metabolske prosesser, normaliserer blodstrømmen, strammer kroppens og ansiktets muskler. Det er ikke nødvendig å melde seg på treningsstudioet og løpe i timevis på banen, for første gang vil det være nok å gå regelmessig til fots eller danse. Velg din foretrukne retning og handle!

Trinn nummer 14. Unngå negative faktorer. Lær å takle stress på kort tid, ikke tillate utseendet av langvarig depresjon eller generell tretthet. Meditere, bli distrahert ved å se din favoritt TV-serie eller lese en interessant bok. Med hensyn til fysisk stress inkluderer den alkohol og tobakk. Hvis du virkelig vil drikke, gi preferanse til semi-tørr eller tørr vin. Slutte å røyke eller redusere antall sigaretter.

Trinn nummer 15. Fôr huden. For disse formål er en omsorgsmaske laget av tilgjengelige komponenter perfekt. Hakkes halvparten av en banan, hakk en fjerdedel av en agurk. Koble to komposisjoner, tilsett 30 ml til dem. olivenolje og 25 gr. hør korn. Rør, gjør en maske, la i 1 time. Påfør sammensetningen 3-4 ganger i uka.

Trinn nummer 16. Vask håret regelmessig. Skittent hårhår inneholder produktene til talgkjertlene, som overføres til huden ved kontakt. Hvis du har på deg et slag, må du stikke det ved enhver anledning, slik at porene på pannen ikke blir blokkert. Når du utfører renseprosedyrer, ta hensyn til området bak ørene og templene, er det i disse områdene at mer akne og betennelser akkumuleres.

Trinn nummer 17. Forbered din hjemme-lotion. For å rense huden riktig, er det nødvendig å bruke naturlige formuleringer så ofte som mulig. For å forberede tonic hjemme trenger du 30 ml. Vodka, 10 gr. salvie, 15 gr. eikebark, 20 gr. kamilleblomster. Brygger urter i 75 ml. kokende vann, insisterer 3 dager. Etter termen, belastning, hell i vodka. Tørk huden hver dag om morgenen og om kvelden. Hold sammensetningen på et mørkt sted.

Trinn nummer 18. Bli kvitt aldersplassene. Du kan hvite ansiktet med sitron eller persille. I det første tilfellet presser saften ut av sitrus og fukter en kosmetisk tampong i den, og tørk deretter flekkene eller fregner. For å bruke den andre oppskriften, hogk fersk persille, bland den med rømme, la en maske og la den gå i en halv time.

Trinn nummer 19. Ta vare på området rundt øynene. Disse områdene inneholder en liten mengde muskel-, kollagen- og elastinfibre, og derfor er de mest utsatt for utseendet av rynker. Få et profesjonelt verktøy som vil mette huden med fuktighet og oksygen. Påfør kremet med innkjøringsbevegelse på tangenten til den orbitalbeinet, og gjør det jevnt i mørke sirkler. Du bør ikke smøre øvre øyelokk, det er ikke så utsatt for dehydrering og dannelse av defekter.

Trinn nummer 20. Bli kvitt døde hudceller. Bruk sparing peels eller scrubs, egnet som kjøpt naturlige produkter, og hjemmelagde produkter. For å forberede sammensetningen trenger du 5 valnøtter, 70 ml. nybrygget kaffe, 50 g. tykk, 20 gr. rømme, 45 gr. gelatin. Kryss muttere i en kaffekvern eller knuse mellom to skjeer, tilsett surkrem og tykk. I en separat bolle, hell på gelatin og kaffe, vent på hevelse. Masser ansiktet i 10 minutter, og la deretter blandingen stå i ytterligere fire kvartaler. Utfør prosedyren 2 ganger i uken.

For å oppnå den perfekte huden må du gjøre maksimal innsats, spesielt først. Regelmessig næring og fuktighet av epidermis, bli kvitt alder flekker og døde partikler. Tren, følg dietten, slapp av på en lav pute. Bruk termisk vann og hjemmelagde masker, ikke presse akne.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Hvordan lage huden din perfekt: enkle oppskrifter hjemme

Skrevet av: admin in Facial and makeup 09.01.2018 0 673 Visninger

Gjør huden din perfekt i en uke? Avslør hemmeligheter

Uttrykket "perfekt hud" er kjent for mange, men hva betyr det? Først av alt er det et sunt epitel. Det vil si at huden til en sunn person ikke har irritasjoner, akne, akne og andre utslett. For det andre, rene deksler. Det er nok å vaske og skylle på formen av forurensning.

Hva påvirker hudens kvalitet

Det er flere viktige kriterier som påvirker utseendet på et ansikt:

Trøtt hud vil aldri se bra ut. Før du oppnår perfekt hud, må du revidere din daglige rutine. Det antas at en vanlig hvile krever minst 8 timer om dagen, sett til side for søvn. Hvor godt kroppen hviler om natten, avhenger av nøyaktig hvordan ansiktshuden vil se om morgenen.

Men sover alene er ikke nok for huden. Du må nøye planlegge og daglig diett. For eksempel, jo mer friske og næringsrike matvarer den inneholder, jo sunnere og mer strålende, vil ansiktshuden se ut.

Fiskolje, som skal inkluderes i næringsplanen, gjør huden mer elastisk. Vitaminer og mineraler påvirker kroppen som en helhet, som påvirker utseendet til en person (E-vitamin er spesielt nyttig for ansiktet).

Avslag på dårlige vaner (røyking, alkohol, ukontrollerte deler av koffein) er en av de obligatoriske betingelsene for utvinning av hud og kropp som helhet. Det er verdt å huske at nikotin, alkohol og kaffe sterkt og for tidlig alder huden, endre sin sunne farge til grå og livløs.

Velvalgt omsorg bidrar til å gjøre tonen mykere og hudrenseren. For byboere er det største problemet mangel på virkelig rent vann fra springen. Vanligvis er det skadet av forskjellige urenheter som påvirker tilstanden til huden negativt. Derfor anbefales det å bruke termisk eller flaskevann uten gass for vask.

På hvor høy kvalitet og egnet sminke brukes til sminke, avhenger av hvor rent og friskt ansiktets hud vil forbli lenge. Og selvfølgelig bør vi ikke glemme at "alt er bra i moderasjon", inkludert mengden av denne kosmetikken.

Moderne jenter og kvinner begrenser ofte hudpleie bare ved å kjøpe krem ​​og en slags lotion, glemmer to grunnleggende regler for sunt epitel: rensing og fuktighet. Det er en rekke enkle handlinger som er rettet mot akkurat det. Og viktigst - ikke ta mye tid.

1. For det første er det nok å rengjøre dermis to ganger om dagen ved hjelp av fettfattig yoghurt eller lotion, hvis sammensetning er så naturlig som mulig. Produktet påføres på en bomullspinne, så på hele ansiktet, unntatt området rundt øynene. Når sammensetningen absorberes litt (10-15 sekunder), vil alle fettene, tilstopping av porene og forurensningen begynne å myke. Etter det er de lett å fjerne med våte bomullsputer. Slik at verktøyet ikke hviler på huden selv, gjør det ikke stramt og tørt, det vaskes av med et svakt brygg- eller kamilleekstrakt.

2. For det andre er det mulig å forbedre tilstanden til ansiktets hud og til og med gjøre det perfekt ved hjelp av vanlig og billig babykrem som fukter og nærer, forårsaker ikke irritasjon. Det trenger ikke å påføres i et tykt lag, bare en liten mengde, massivt massert inn i epitelet i en sirkelbevegelse.

Selvfølgelig kan du kjøpe en krem ​​som passer til en bestemt hudtype, men de fleste industriprodukter i blandingen inneholder ikke de mest nyttige stoffene. I tillegg er det ingen garantier for at det virkelig fungerer, ikke vil forårsake irritasjon eller allergi.

Som fuktighetskrem er olivenolje også godt egnet, noe som er ønskelig å påføres over natten, da det absorberes i lang tid. Perfekt glatt ansikt oppnås ved enkel anvendelse av dette rimelige og naturlige middelet. Du må først vaske med rent vann og smøre huden med en olje i et tynt lag. Med denne metoden vil det ikke bli følt fet film på huden, og derfor vil det ikke oppstå ubehag.

Olivenolje har lenge vært brukt av kvinner som et forsiktighetsmiddel, da det er en kilde til antioksidanter og vitaminer. For en person hvis hud lider av mangel på sol og sporstoffer, er en så enkel, men effektiv fuktighetskrem veldig viktig.

3. For det tredje er det nødvendig å konsumere mer væske i løpet av dagen. Vann er hovedkomponenten i menneskekroppen, så det er viktig å opprettholde mengden i cellene og i huden. Jo mer væske du drikker, jo mer levende blir ansiktets hud utseende.

Til tross for det rike utvalget av masker og peeling av industriproduksjon, bør du i hvert fall en gang i uken ta vare på ansiktet og hjemmet. Så du vil sikkert vite at naturlige ingredienser brukes. En fersk og engangsmaske vil ha en dypere og mer grundig effekt enn et langvarig konserveringsmiddel. For å gjøre huden din ren i løpet av en uke, prøv noen enkle og rimelige oppskrifter å ta vare på den.

Havregrynflakene bakken i en blender strømmes med varmt vann, slik at det dannes en homogen tykk vann. Det påføres huden med lette masserende bevegelser, alt fra panne til hake og decollete. Vask bekkenet i samme bevegelser med en bomullspute dyppet i vann. Etter masken kan du bruke en nærende krem ​​eller olivenolje på huden. Ved å bruke denne havre peeling i syv dager, er det mulig å fullstendig bli kvitt akne, hudormer og fine alder rynker.

Denne nærende maske skrubbe er spesielt relevant om vinteren. Først var det på denne tiden av året at de mest modne og naturlige granatene var. For det andre er det ideelt som et fuktighetsgivende og beskyttende middel for svak og kjedelig hud. I en blender knuses granateplefrø (halv en håndfull), blandet med en halv liten skje med honning og en stor skje av oransjepulp. Den resulterende blandingen påføres ved tramping av bevegelser på huden (unntatt området rundt øynene) i 10 minutter. Du kan bruke en skrubbemaske hver dag. I en uke vil fargene utjevne, porene blir renere, og de problematiske utbruddene vil passere. Verktøyet anbefales ikke for de som er allergiske mot minst en av komponentene.

Denne hjemmelagde masken har ingen kontraindikasjoner. Ris korn blir knust (ikke til støv), blandet med en spiseskje med fett yoghurt, deretter på ansiktet på 10-15 minutter. Du kan skylle med rennende vann og en passende lotion. Denne enkle kombinasjonen av ingredienser frisker opp huden, nærer den, forhindrer utseendet på akne og utslett. Mimic rynker er glatt, forutsatt at masken påføres minst 2 ganger i uken.

Generelle tips og triks

For mange er idealet rent, sunt, strålende hud i ansiktet. Å oppnå et slikt resultat er ikke i det hele tatt vanskelig, som man kanskje tror. Det er nok å fylle ut noen enkle anbefalinger:

 • Før du bruker dekorative kosmetikk, må du smøre huden med en beskyttende og nærende krem. Oljefilm vil beskytte huden mot de negative effektene av kosmetikkens komponenter.
 • Berør ansiktet mindre med hendene: På fingrene akkumuleres ofte mange bakterier som når de treffer huden, begynner å formere seg. Skrubbing og gni ansiktet med hendene uten spesielle behov er ikke verdt det: integriteten til integumentet er ødelagt.
 • Ikke presse akne og akne på huden. Dette er det enkleste rådet som mange mennesker forsømmer. Jo mer mekanisk påvirker de inflammatoriske prosessene i huden, desto raskere utvikler de seg. Det er mer hensiktsmessig å velge et godt verktøy for behandling og forebygging.
 • For å til og med tone i ansiktet og gjøre det perfekt, er det tilrådelig å være oppmerksom på kremer og lotioner, som inkluderer retinol. Det forynger og helbreder huden, gjør fargen jevnere og mer behagelig.
 • Før du gjør huden din perfekt, vær oppmerksom på kostholdet ditt. Jo mindre konserveringsmidler og skadelige produkter du spiser, desto sunnere er du og ser derfor ut. Reduser mengden søtt og fet. Disse produktene kan forårsake utslett, som først reflekteres i ansiktet. For mye sukker i kostholdet forårsaker akne og hudormer, for ikke å nevne de ekstra pundene.
 • Beskytt huden din mot direkte sollys. Jo bedre ansiktet er beskyttet, jo lenger blir det ung og vakker. Solen, til tross for noe av sin nytte, aldrer og tørker huden.

Daglig omsorg, som tar bare 10 minutter, gjør ansiktet ditt ung, frisk og ren. Og hva annet er nødvendig for perfekt hud?

Hvordan lage huden din perfekt

Rent, glatt, elastisk hud i ansiktet, uten mangler - drømmen til hver kvinne. Av natur er det ikke gitt til mange, så det er viktig å vite hvordan man skal ordne det og gjøre det perfekt, ikke bare ved hjelp av kosmetologer, men også hjemme.

Les alle hemmelighetene i vår artikkel.

Hvordan lage den perfekte huden: lær å leve riktig

Helsen til våre integrasjoner er en refleksjon av kroppens arbeid. Hvis du fører en feil livsstil - forsøm hygiene, sport og elsker fett og søt, så vil det umiddelbart påvirke tilstanden til dermis. Hvordan oppnå perfekt hud? Les våre tips.

 • Husk om fuktighet. Sett deg en optimal drikkemodus. Mengden vann du trenger å drikke er avhengig av arbeidsbelastning og livsstil. Folk som er involvert i sport, vann krever om lag 2 liter, og gjennomsnittlig volum - 1,5 liter per dag. Motta en tilstrekkelig mengde væske, kroppen din vil fungere normalt - metabolisme og cellefornyelse blir raskere. Mest sannsynlig, å drikke så mye vann med en gang, vil ikke fungere, så du må gradvis trene deg selv. For å gjøre dette, bruk applikasjoner med beregning av volumet av vann som forbrukes. Fuktighetsgivende ute - bruk krem. Det bør brukes daglig om morgenen etter vask. Velg et produkt med en naturlig sammensetning.
 • Spis riktig. Kjærlighet til søtsaker og hurtigmat reflekterer umiddelbart på fargen og tilstanden til dermis. Legg til dietten mer grønnsaker, urter og fisk, og fjern sjokolade, majones, hamburgere og andre skadelige produkter. Steam eller bake uten matlaging.
 • Vær oppmerksom på hygiene. Bytt putevar to ganger i uken, og del håndklær i to grupper - for ansiktet og for kroppen. Bruk våt rengjøringsklut på jobb og på veien.
 • Hold en aktiv livsstil. Løping, fitness, treningsstudio - enhver sport har en gunstig effekt på kroppen. Slag og giftstoffer blir tømt raskere med svette. I løpet av klassene blir blodsirkulasjon og metabolisme akselerert, musklene strammes.
 • Reduser virkningen av negative faktorer. Alkohol og sigaretter gir størst skade på dermis. Mangel på søvn eller omvendt, overdreven lang søvn påvirker også, men i mindre grad.
 • Beskytt mot UV-lys. UV-stråler er i stand til å handle aggressivt, det mister raskt elastisitet, pigmentpletter vises. Derfor, om sommeren, bruk solkrem med maksimal beskyttelse.
 • Hold håret rent. Skitne krøller inneholder produktene fra sebaceous kjertlene, som deretter faller på ansiktet, forårsaker betennelse. Vask håret ditt ettersom det blir skittent. Prøv å holde pannen åpen, og hvis du bærer et slag, slakt det. Mens du shampooer, så vask ørene og whisky med sjampo, og mye smuss akkumuleres på dem.

Ikke glem at en slik livsstil skal være systemisk.

Hvordan oppnå perfekt ren, jevn og vakker hud i ansiktet: et sett med pleieprodukter

Kosmetologer anbefaler å bruke et sett som inneholder ulike produkter.

 • Cream. På hyllen til en kvinne med perfekt hud er det alltid to kremer - dag og natt. De varierer i struktur, tetthet, fettinnhold og bruksformål. Formålet med dagen krem ​​er å tone og fukte ansiktet, for å forberede det til å bruke sminke. Den har en lett struktur og lav tetthet. Nattkrem er mer fett og tett, det er nødvendig å starte gjenopprettingsprosessen av dermis og for ernæring med vitaminer og antioksidanter.
 • Krem rundt øynene. Området under øynene er mest følsomt. Det mister sin elastisitet raskere enn andre områder. Dette er begrunnet av det faktum at det er mye mindre muskel-, elastin- og kollagenfibre i denne sonen. Så ikke glem for henne. Bruk en spesiell krem. Påfør det to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.
 • Tonic. Hver kvinne bør velge dette verktøyet i samsvar med tilstanden til huden og strukturen. For fet, utsatt for ufullkommenhet, er det bedre å bruke matt og rensende tonics. For tørre produkter egnet spesielt designet for denne typen.
 • Gel eller skum for vasking. Dette betyr daglig bruk, du må velge i henhold til typen.
 • Masker. Dette betyr ekstra forsiktighet. For tørr, velg fuktighetskrem, egnet for oljeaktige masker med sitronsaft, krem, kefir og andre rengjørings- og fettreduserende komponenter.
 • Scrub. Dette produktet vil gi effektiv rensing og fornyelse. Det fjerner forsiktig gamle celler og rengjør porene. Velg produkter med naturlige eksfolierende ingredienser, som kaffe, frø av bær.

Hvordan få ansiktet alltid perfekt: Velg riktig farge kosmetikk

Til tross for overholdelse av alle de oppførte reglene, er det noen ganger visse problemer. Lag en perfekt tone hjemme ved hjelp av kosmetikk. Og hva, les videre.

De fleste kosmetiske produkter er laget med tilsetning av kjemiske komponenter og olje. For noen kvinner kan slike kosmetikk ikke være til nytte, mens andre forårsaker allergiske reaksjoner og forverrer sin tilstand.

Men dette kan korrigeres hvis vi bruker dekorative verktøy basert på mineraler.

 • Skjulere og korrekturlesere. Med dem kan du forklare ufullkommenhet - betennelse, pigmentering og akne. Concealer for fet hud vil ikke bare skjule mangler, men også absorbere overflødig glans, og tillate sminke til å vare lenger.
 • Tonalt pulver. Et bredt utvalg av nyanser gir deg mulighet til å velge mineralpulver for hver kvinne. Fordelene ved slike kosmetikk er ikke bare utmerket effekt, men også omsorg for dermis. Dette middelet lindrer betennelse, forbedrer tone og elastisitet, absorberer overflødig fett.
 • Mineralbaserte highlighters. De trengs for å markere bestemte områder av ansiktet.
 • Veil. Det eliminerer glans og gir et vakkert utseende.

Bruken av mineralbaserte produkter kan permanent lindre allergiske reaksjoner på kosmetikk, behandle betennelser og effekten av akne.

Og for å se tydelig hvordan du gjør huden perfekt med sminke, se videoen.

Hvordan lage huden din perfekt og vakker hjemme

Den vanligste årsaken til utseende problemer med utseende anses å være feil omsorg, som består i utilstrekkelig rensing av ansiktet. For hele dagen samler det støv og smuss, blandet med talg, hvilke sebaceous kjertler utsöndrer seg. Alt dette skaper et ideelt avlsmiljø for bakterier. Porene er tilstoppet med denne slam og bakterier multipliserer der, forårsaker betennelse, akne og kviser.

For å oppnå det ideelle, følg anbefalingene for rensingen.

 • Rengjør ansiktet daglig om morgenen og kvelden. Vask ikke med såpe, men med spesielle midler. De har en antibakteriell og matt effekt og reduserer talgkjertlene. For å vaske, bruk varmt eller kaldt vann. Hot stimulerer produksjon av talg, så du bør ikke vaske det. Hvis vannet i springen er vanskelig og ufiltrert, er det bedre å bruke kokt brus med en skje. Da blir det mykt og vil ikke tørke.
 • Bruk lotion og tonics. Tørk etter hver vask. De vil bidra til å gjenopprette vann-lipidmetabolismen.
 • Fjern døde celler med en skrubbe. Bruk den ikke mer enn 2 ganger i uken. Tidligere er det bedre å dampe huden litt, så åpner porene.
 • Gå til badet. Et ukentlig besøk på badet eller badstuen vil hjelpe til med å rense, da dermisen er dampet ut på grunn av høy temperatur. Bruken av rensende kosmetikk i badekaret øker effektiviteten flere ganger.

Rengjør kompleks, bruk alle midler systematisk. Så blir hun ren og attraktiv.

Det vi lærte om måter å gjøre huden perfekt

For å gjøre ansiktet ditt skinnende med helse og ha et friskt utseende uten betennelser og ufullkommenheter, bruk hele komplekset av de foreslåtte tiltakene.

Bytt livsstil og ernæring, gi opp dårlige vaner. Besøk treningsstudioet og badet eller badstuen. Bruk regelmessig pore cleansers og ta vare på det med kremer og masker over ansiktet.

Bruk dekorative kosmetikk på mineralbasis, da det ikke forårsaker allergier og ikke har en negativ innvirkning. Og tvert imot, omsorg for henne.

Hvordan gjør huden din perfekt hjemme og slår alderen tilbake?

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme uten å bruke et helt arsenal av dyre produkter?

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt! Ansiktet til en kvinne er et slags telefonkort.

Utseendet avhenger av tilstanden til huden. På et tidspunkt, ofte etter 30 år, oppstår feil plutselig på overflaten.

Og hvis tidligere, for å opprettholde skjønnhet, var det nok å rense ansiktet grundig og bruke kosmetikk av høy kvalitet, men nå er det på tide å utvide produktets arsenal.

Følg vårt råd, og din alder kan bare bli funnet med pass!

Innhold:

 1. Hvordan lager huden din perfekt i en måned?
 2. Anbefalinger for rensing og gjenvinning
 3. Hvordan gjør huden perfekt - maskerer oppskrifter for ulike typer

Hvordan lage huden din perfekt hjemme i en måned? Vi tar hensyn til personlige funksjoner

Vi tenker ikke på det, men huden er det samme organet som lungene eller hjertet.

Funksjonen er utrolig viktig - beskytter sine eiere mot de negative forholdene i det ytre miljøet, inkludert patogener.

De dør rett og slett på overflaten under påvirkning av et surt miljø.

Sved og fett fjerner avfall fra kroppen av metabolske prosesser, ikke minst i omsorgen av ansiktet spiller hygiene.

Huden i dette området er utrolig tynn. Derfor føler området rundt øynene først de aldersrelaterte endringene og konsekvensene av en feil livsstil.

Vår hud trenger regelmessig pleie.

Forresten, hvis du vil bevare og øke skjønnheten din, kan du lytte til følgende anbefalinger:

 1. Spis en håndfull nøtter, frø eller 2-3 ss linfrøolje daglig. Ingrediensene naturlig nærer huden vil bidra til å unngå å tørke ut og små utslett.
 2. Drikk to liter rent kildevann daglig. Mange av oss opplever konstant dehydrering, derav de fine rynker nær øynene og munnen. Gjenopprett vannbalansen, og du vil merke hvor mye situasjonen har blitt bedre.
 3. Hvordan gjøre huden perfekt hjemme i en uke kjenner de som foretrekker ferske grønnsaker og frukt. Øk mengden rå mat til 70%.
 4. Sportsbelastninger vil forbedre blodsirkulasjonen og den generelle tonen.
 5. Meditere, slapp av hele kroppen din før du legger deg til sengs, prøv å ikke skje i løpet av dagen eller bruk ansiktsuttrykk for mye.
 6. Prøv å ikke sitte ved datamaskinen, ingen grunn til å gå på gaten minst noen få 90 minutter.
 7. Få nok søvn hver dag, men ikke mer enn 9 timer per natt.
 8. Skadelig mat, mangel på vitaminer påvirker primært huden din. Utvikle en diett med nok fiber.

Perfekte hudeiere eksisterer ikke. Toppen av hennes skjønnhet kommer i barndommen, men da tenker vi ikke på en skatt vi har.

Resten er eiere av en av fire typer: tørr, normal, fet, kombinert.

Spis nok vegetabilsk olje og nøtter.

Eldre damer har fading hud som trenger mer oppmerksom omsorg.

Normalt har de svært sunne kvinner, dette er sjeldent. Den har en vakker nyanse, umerkelig porer, sebaceous kjertlene jobber i moderasjon.

God blodtilførsel, naturlige forsvarsmekanismer gjør denne typen beskyttet mot frost, varme, støvete forhold i byen.

Hvis du ikke støtter epidermis som det skal, vil det over tid gå inn i kategorien "tørr" eller "fet".

Hvis du allerede har gått utover hormonetærskelen, så er du sannsynligvis den eieren av fet hud.

Det er dominert av brede porer, arbeidet med ekskresjonssystemet er veldig aktivt.

Hvordan lage huden perfekt, uten akne flekker, hjemme i 14 år?

Fet hud trenger ekstra forsiktighet.

Bak henne trenger spesiell pleie og konstant rengjøringsprosedyrer. Akne, sår, betennelse, alas, besøk henne ganske ofte.

Men det er også noen fordeler - det forblir elastisk lenger, uten rynker.

Riktig ernæring, beskyttelse og hydrering er grunnlaget for helsen til fet hud.

Unngå kremer med stor konsistens, gi preferanse til lette strukturen til pleieprodukter.

Tørr hud er klassifisert som følsom.

Det reagerer veldig skarpt på endringer i klimaet, er utsatt for hyppig flaking, irritasjon og for tidlig sagging.

Eiere av slik hud bør unngå direkte sollys og solbrenthet.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot naturlige masker som fukter, nærer huden og bidrar til å takle disse ubehagelige symptomene.

Husk at den virkelige behandlingen starter fra innsiden, kanskje overdreven tørrhet - fra mangel på vitaminer.

Prøv å beskytte huden mot for aktiv sol.

Når du bryr deg om kombinasjonshud, er det viktig å vurdere at dette er en blanding av fet, tørr eller normal.

Det er ideelt for T-sonen (pannen, nesen, haken), fet hud skal brukes, og for resten av ansiktet - andre passende egenskaper.

Vanligvis kommer en slik forandring fra fett når en ung jente blir en moden kvinne. Omsorg for hennes vanskeligste.

Tips: For å opprettholde vitaminbalansen, spis gulrøtter, datoer, persille. Ofte drikker kjøttkraft hofter.

Anbefalinger for rensing og gjenvinning

Dampbad

Hvis du er bekymret for hvordan du skal gjøre huden din perfekt og ren hjemme, først og fremst bør du være oppmerksom på rensing, vurderinger av kosmetiske fora indikerer den spesielle fordelen med dampbad.

De vil sikre åpning av porene, forbedring av blodsirkulasjonen i huden, fjerning av giftige stoffer.

Dampbad er nyttige for ansiktet.

Prosedyren vil lette opptaket av sel, pimples er mye raskere.

De bør imidlertid ikke brukes til epidermis sykdommer, for tørr hudtype, utsatt for irritasjon, så vel som om du har problemer med åndedrettssystemet.

For prosedyren, bør du fjerne sminke og fjerne alle smykker fra kroppen.

Hell varmt vann i bassenget og legg til aromatiske oljer (12 dråper per liter) eller urte-tinktur (3 ss per liter).

Bøy hodet over bassenget og dekk deg selv med et håndkle. Deretter må du bruke en maske eller peeling.

For normal type

 1. Det vil være nok til å gjennomføre prosedyren en gang i fjorten dager. Varighet - 20 minutter.
 2. Bland 5 gram: eukalyptus, St. John's wort, mynte, lime blomst, fennikel. Fortynn med en liter kokende vann og la det gå ca 30 minutter senere på dampbadet. Varigheten av badet er 15 minutter.
 3. Man undrer seg: Hvordan gjør huden perfekt, fjerner ufeiligheter og hevelse hjemme i 1 dag? Kombiner krypende timian, lavendel, hopp med kokende vann. Gressmasse skal utgjøre ca. 50 gram.

Masker skal være så naturlige som mulig.

For tørr type

 1. Erstatt varmt vann for urtete. Varighet - en gang i måneden, ikke mer enn et par minutter.
 2. Bland i en tørr tilstand mynte, kamille, linden blader, dill. Hell det hele med kokende vann. Kok over lav varme og fortsett til rensingen.
 3. Bruk rosenblader (de trenger omtrent 70 gram) med tillegg av løvetann og laurbærblad.

For fetttype

 1. Det er å foretrekke å utføre prosedyren en gang i uken, ca 35 minutter. Deretter vaskes med kaldt vann og juice av ferskpresset sitron. Dette normaliserer sebum sekresjon.
 2. Eik bark, mynte, sitron, sitronmelisse vil hjelpe deg i kampen for skjønnhet. Tørk blanding, ta to spiseskjeer (med lysbilde).
 3. Bruk lakris, enebær frukter, bjørk bark. Ta et duftende dampbad i ca 25 minutter.
 4. Legg til kokende vann noen dråper olje: furu, te, salvie.

Ikke glem de helbredende egenskapene til dekk av urter.

Kombinert type

 1. Bruksmønsteret er identisk med forrige type.
 2. Lurer du på hvordan du gjør huden din jevn, nesten perfekt, til tross for de første egenskapene? Du kan gjøre det hjemme! Oppskrifter basert på positive vurderinger vil hjelpe: Fortynn 100 gram eldre blomster med to kopper vann. En blanding av 50 og 70 gram nettle og lakris vil bidra til å balansere hudtilstanden. Kombinert i like store mengder vil eukalyptus med mynte rense porene.
 3. Du vil hjelpe salvie olje, anis og appelsinskall konsentrere.

komprimerer

Disse gadgets er den perfekte avslutningen på dagen for ansiktet ditt. De mætter, gjenoppretter, tone og fyller på næringsdefekter. Å lage og bruke dem er veldig enkelt, fordi denne prosedyren kan være din favoritt.

forkjølelse

 1. Forbered ferskpresset pære og eplejuice. Bland 80 gram juice med 100 gram kaldt kildevann.
 2. 50 ml aloe juice blandet med et halvt glass vann. Dip et serviett og legg det på det valgte området.
 3. Kryss tomat og agurk i liten vassel. Ved hjelp av gasbind presser saften inn i beholderen. Fortynn 1: 3 og bruk.

Påfør ulike ansiktspakker.

varm

 1. Hell kokende vann over 10 hakkede spiseskjeer av villrose. La det brygge i omtrent en time. Nå kan kompressoren brukes.
 2. Et halvt glass mynte står for et glass vann. Svett på dampbadet, blett masken og legg det på hele ansiktet.
 3. Ta kalamusroten og knust den så liten som mulig. Fortynn med kokende vann, la det stå i flere timer. Komprimer selv deksel med polyetylen.

Lang oppbevaring

 1. Vil du vite hvordan du skal gjøre huden din perfekt, hvile hjemme og på bare en uke for å gjenvinne din ungdom? Mange vurderinger anbefaler å lage en reserve av naturlige infusjoner i 7 dager umiddelbart og bruk dem litt. For eksempel, fortynn 4 ss frukt med varmt vann. Lukk lokket med hull og kjøle ned.
 2. Brew apotek kamille i henhold til instruksjonene. La insistere. Forresten, det er hyggelig og nyttig å drikke det i form av te før sengetid.
 3. Bruk plantain blader, salvie eller calendula for lignende formål.

Tips: For den tørre typen er det godt å bruke oliven, mais, ricinusolje.

Det er mange typer komprimerer

Hvordan gjøre huden din ung og perfekt hjemme - oppskrifter for ulike typer masker

Vakker hud krever forsiktig omsorg. Og masker hjelper fullt ut for å eliminere eventuelle problemer.

Tørr - fuktig, oljeaktig - tørket, næret, bleket. Alt avhenger av de valgte målene.

Det viktigste er å bruke bare friske produkter. Hvis du plutselig føler ubehag, vask masken av.

Du kan være allergisk mot en av komponentene.

For normal type

 1. Rør av honning og soya mel. Påfør masken en stund, og fjern med bomull og vann.
 2. Duftolje: jojoba, sitron, rosa. Søk om i 15 minutter.
 3. Bland bønner, jordbær, fersken og en skje med hampolje i en blender. Hell alt i en mold og frøs til is. Tørk ansiktet med disse terningene før du vasker.
 4. Velnærer en blanding av knuste gulrøtter og krem.

For fetttype

 1. Blender hogge nettle og plantain i like store mengder. Legg til en skje full sitronsaft. Påfør på kroppen og hold den i ca 15 minutter.
 2. Finhakk bladene av sorrel og kombinere med ferske gulrøtter. For effektiv handling vil det være nok 20 minutter.
 3. I den varme tinkturen av kamille, legg til hele sitron shredded. La det stå og kjøle seg. Her er to skjeer kamfer og eddik. Påfør ansiktet.
 4. Bland en pakke gjær med tre klemmer av plantainblader og en skje med ryazhenka. Når massen tørker på ansiktet, masser du området og vask det først med varmt vann og deretter med kaldere vann.

Utmerket ansiktsmaske kan utarbeides av deg selv

For tørr type

 1. Bland kaffeplasser og fett hytteost. Hold massen på ansiktet, og gni den med fingertuppene i porene. Denne universelle løsningen er en god maske og samtidig en naturlig skrubbe.
 2. Brew apotek kamille på vanlig måte, belastning. Bland en teskje smør med honning, oppnådd ved avkok og glyserin. Masken er klar til bruk.
 3. Kombiner byggmel med melon eller eplepresse. Dette er druefrøolje og rømme. Ferdig!

For blandet type

 1. I like store mengder blander hytta med ost og frukt og bærpuré. En slik "parabolen" vil sette pris på huden din.
 2. Kryss jordbær og legg til salt, cottage cheese og unrefined solsikkeolje inn i dem. Påfør på kroppen i henhold til individuelle egenskaper (unngår T-sonen).
 3. Bland ferskenfrøolje, en spiseskje kakao (pulver) og melk.
 4. På fire spiseskjeer kefir, legg til noen potetstivelse, en skje med grønn te og favorittolje å velge mellom.

Tips: Blandinger basert på havremel og melk er veldig helbredende.

Følgende video vil hjelpe deg med å lære hvordan du gjør huden perfekt og velpleiet hjemme om bare en uke:

Flere Artikler Om Typer Acne