Ideell hud er rene porer, mangel på peeling og betennelse, sunn og jevn tone i ansiktet. Selv jenter som ikke bryr seg om nye ting innen mote eller frisør, vil bli lykkelige eiere av et vakkert ansikt. Dette er ikke overraskende, mørke sirkler under øynene og ansiktsrynker gir den virkelige alderen, og pigmentflettene og finnene ødelegger det estetiske utseendet. Av disse årsakene er det viktig å lære å ta vare på huden selv, uten å benytte seg av kosmetologer.

20 trinn på vei til perfekt hud

Trinn nummer 1. Fukter huden regelmessig. For å oppnå en vakker rosa nyanse, må du drikke en tilstrekkelig mengde væske per dag (minst 2,8 liter). Foretre ferskpresset juice med persille eller selleri, hjemmelagde sukkerfrie kompotter, mineralvann uten gass, grønn te og urtete. Lene på rent vann, det fjerner giftstoffer og lindrer kroppen av giftstoffer, noe som gir ansiktet friskhet. Fuktighetsgivende huden bidrar også til vanlig bruk av friske grønnsaker og frukt.

Trinn nummer 2. Tørk huden med kosmetisk is. For forberedelsen er det nødvendig å blande i en sammensetning 35 gr. limes, 15 gr. pelargoner, 30 g. burdock rot og 45 gr. bjørk bark. Deretter dab urter med filtrert varmt vann og la det stå i 3 timer. Styll blandingen, drypp 3 ml. Tremme ester eller te tre, hell i former. Send i fryseren, tørk ansiktet 3 ganger om dagen i 5 minutter. Ikke hold deg på ett punkt i mer enn 3 sekunder.

Trinn nummer 3. Velg kosmetikk riktig. Når det gjelder dekorative kosmetikk, gi preferanse til den profesjonelle serien med naturlige tilsetningsstoffer. Slike produkter beriker cellene med oksygen, forhindrer for tidlig aldring og utseende av rynker. Redusere bruken av fundament og pulver, denne kosmetikk tetter porene og kompliserer prosessen med selvrensing.

Trinn nummer 4. Bruk termisk vann. Ta vanen med å bruke termisk vann i en veske. Den kan brukes på ren hud, og når du oppdaterer sminke. Særlig relevante midler vurderes om sommeren, fordi epidermis lider av mangel på fuktighet. Hvis du jobber på kontoret, får du en kompakt luftfukter, den klare oppgaven og erstatter termisk vann.

Trinn nummer 5. Ikke forsøm kremer. Det er en nødvendighet, ikke et innfall, spesielt om sommeren. Foretrekker serum og hydrogeler som beriker huden med fuktighet. De må inneholde retinol, flytende protein og medisinske urter. Ved kaldt vær, bruk beskyttende frostkrem, de forhindrer utseende av sprekker og betennelser. Fjern alltid sminke før sengetid, om mulig, gjør det 2-3 timer før du legger deg til sengs.

Trinn nummer 6. Ikke rør ansiktet med hendene dine. Ikke prøv å fikse sminke eller svette unna med hendene. Til dette formål må du bruke matt eller papirservietter. Våt ansiktet med dem etter behov, og spray deretter huden med termisk vann. Ellers risikerer du å bli eier av sår som etterlater lilla flekker.

Trinn nummer 7. Følg regimet av arbeid og hvile. Sov minst 7 timer om dagen, helst på en lav pute. Det skal ikke være for mykt eller tvert imot hardt. Velg en optimal høyde på ikke mer enn 10 cm. Hvis du ofte arbeider på en datamaskin i lang tid, bruk spesielle briller designet for dette formålet. De kan kjøpes på salongoptikken eller på apoteket.

Trinn nummer 8. Ikke klem på akne. Hvis du ikke har erfaring med slike prosedyrer, ikke prøv å presse akne eller akne. Slike handlinger fører til brudd på huden, det er betennelse, rødhet og ubehagelige smertefulle opplevelser. Verre, hvis handling blir en vane, risikerer du permanent å miste perfekt hud. Velg selv den beste serien med omsorgsprodukter eller bruk tradisjonelle metoder for rensing, de er ikke mindre effektive.

Trinn nummer 9. Påfør sminke riktig. Før direkte bruk av dekorative kosmetikk bruker serum, gel eller en primer, danner de en beskyttende film. Ta en nærmere titt på firmaet "VOV", kosmetikken til denne produsenten er forskjellig naturlig og hypoallergen sammensetning. De kan også kjøpe en utmerket base for sminke.

Trinn nummer 10. Se ditt daglige kosthold. Balanse den optimale mengden proteiner, fett, karbohydrater og fiber. Fokuser på matvarer rik på vitaminer A, B, C, D, E, ikke glem omega-syrer. Helt gi opp hermetikk og pickles, ikke spis pølser og pølse, ikke misbruke fastfood. Spis fraksjonalt 5-6 ganger om dagen, mens en porsjon ikke overstiger 350 gram. Minst en gang i uken, spis mager fisk, spis kylling, biff eller kalkun hver dag. Forbered mat for et par eller i din egen juice, fettmat akselererer produksjonen av blubber og danner et rør i porene.

Trinn nummer 11. Beskytt huden mot UV-stråler. Når du besøker en solarium eller soling, bruk en ansiktscreme med maksimal beskyttelse. Hvis du ikke vil at hudfaget skal skille seg fra kroppens skygge, sole deg på en trygg tid når solen er mindre aktiv. Bruk briller, et hette eller en brettet hue, ikke rynk, for ikke å forårsake for tidlig rynker.

Trinn nummer 12. Vær oppmerksom på hygiene. Bytt sengetøy, spesielt putevar minst 2 ganger i uken. Separate badehåndklær i de for ansikt og kropp. Pass på at det alltid er rengjøringsservietter for hender og ansikt i vesken.

Trinn nummer 13. Gjør sport. Fysisk aktivitet akselererer metabolske prosesser, normaliserer blodstrømmen, strammer kroppens og ansiktets muskler. Det er ikke nødvendig å melde seg på treningsstudioet og løpe i timevis på banen, for første gang vil det være nok å gå regelmessig til fots eller danse. Velg din foretrukne retning og handle!

Trinn nummer 14. Unngå negative faktorer. Lær å takle stress på kort tid, ikke tillate utseendet av langvarig depresjon eller generell tretthet. Meditere, bli distrahert ved å se din favoritt TV-serie eller lese en interessant bok. Med hensyn til fysisk stress inkluderer den alkohol og tobakk. Hvis du virkelig vil drikke, gi preferanse til semi-tørr eller tørr vin. Slutte å røyke eller redusere antall sigaretter.

Trinn nummer 15. Fôr huden. For disse formål er en omsorgsmaske laget av tilgjengelige komponenter perfekt. Hakkes halvparten av en banan, hakk en fjerdedel av en agurk. Koble to komposisjoner, tilsett 30 ml til dem. olivenolje og 25 gr. hør korn. Rør, gjør en maske, la i 1 time. Påfør sammensetningen 3-4 ganger i uka.

Trinn nummer 16. Vask håret regelmessig. Skittent hårhår inneholder produktene til talgkjertlene, som overføres til huden ved kontakt. Hvis du har på deg et slag, må du stikke det ved enhver anledning, slik at porene på pannen ikke blir blokkert. Når du utfører renseprosedyrer, ta hensyn til området bak ørene og templene, er det i disse områdene at mer akne og betennelser akkumuleres.

Trinn nummer 17. Forbered din hjemme-lotion. For å rense huden riktig, er det nødvendig å bruke naturlige formuleringer så ofte som mulig. For å forberede tonic hjemme trenger du 30 ml. Vodka, 10 gr. salvie, 15 gr. eikebark, 20 gr. kamilleblomster. Brygger urter i 75 ml. kokende vann, insisterer 3 dager. Etter termen, belastning, hell i vodka. Tørk huden hver dag om morgenen og om kvelden. Hold sammensetningen på et mørkt sted.

Trinn nummer 18. Bli kvitt aldersplassene. Du kan hvite ansiktet med sitron eller persille. I det første tilfellet presser saften ut av sitrus og fukter en kosmetisk tampong i den, og tørk deretter flekkene eller fregner. For å bruke den andre oppskriften, hogk fersk persille, bland den med rømme, la en maske og la den gå i en halv time.

Trinn nummer 19. Ta vare på området rundt øynene. Disse områdene inneholder en liten mengde muskel-, kollagen- og elastinfibre, og derfor er de mest utsatt for utseendet av rynker. Få et profesjonelt verktøy som vil mette huden med fuktighet og oksygen. Påfør kremet med innkjøringsbevegelse på tangenten til den orbitalbeinet, og gjør det jevnt i mørke sirkler. Du bør ikke smøre øvre øyelokk, det er ikke så utsatt for dehydrering og dannelse av defekter.

Trinn nummer 20. Bli kvitt døde hudceller. Bruk sparing peels eller scrubs, egnet som kjøpt naturlige produkter, og hjemmelagde produkter. For å forberede sammensetningen trenger du 5 valnøtter, 70 ml. nybrygget kaffe, 50 g. tykk, 20 gr. rømme, 45 gr. gelatin. Kryss muttere i en kaffekvern eller knuse mellom to skjeer, tilsett surkrem og tykk. I en separat bolle, hell på gelatin og kaffe, vent på hevelse. Masser ansiktet i 10 minutter, og la deretter blandingen stå i ytterligere fire kvartaler. Utfør prosedyren 2 ganger i uken.

For å oppnå den perfekte huden må du gjøre maksimal innsats, spesielt først. Regelmessig næring og fuktighet av epidermis, bli kvitt alder flekker og døde partikler. Tren, følg dietten, slapp av på en lav pute. Bruk termisk vann og hjemmelagde masker, ikke presse akne.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Selv om du bare er 20 år gammel og du er fornøyd med huden din, anbefaler vi deg ikke å slappe av. Bright sol, dårlig ernæring og feil omsorg vil gjøre trikset. Hvordan holde huden utstråling og ungdom? Om dette i vår artikkel.

Årsaker til hudproblemer

Det er ting som forårsaker utseendet til ulike problemer med ansiktets hud:

 • hormonell svikt, som oppstår i visse sykdommer, samt under pubertet, overgangsalder, graviditet, på grunn av bruk av hormonelle prevensjonsmidler;
 • genetisk predisposisjon;
 • metabolske forstyrrelser, nervøse, gastroenterologiske sykdommer;
 • solstråling, smuss, støv;
 • ubalansert kosthold (masse søtsaker, saltholdighet, pickles, fett, hermetisert, røkt);
 • stress, overarbeid;
 • røyking, drikking av alkohol;
 • kosmetikk av dårlig kvalitet eller ikke valgt etter hudtype.

Hvordan kan du gjøre huden din perfekt

Kampen for den perfekte huden bør startes umiddelbart på alle fronter, du bør ikke vente på at brutto endringer vises - blå flekker, dype groper, forstørrede porer, edderkopper, pigmentering og rynker på kinnene.

Sunn livsstil

Å vandre i frisk luft, god søvn, sunn mat, unngå dårlige vaner - alt dette er bra for huden, nesten ingen ville være uenig. For bedre, må du sove minst 7 timer om dagen. Under en natts søvn produseres hormoner som fremmer cellefornyelse og veksten av kollagenfibre.

Vær aktiv, trening, alle øvelser vil normalisere blodsirkulasjonen og inntaket av næringsstoffer. Slutte å røyke og beskytte deg mot sollys. Inkluder i kostholdet grønnsaker, frukt, kokt magert kjøtt. La det være mindre animalsk fett, mer vegetabilsk olje, nøtter, fisk.

Bare noen kremer vil ikke kunne oppnå den perfekte hudfargen, det er nødvendig å mate det fra innsiden. Menyen skal ha følgende produkter:

 • nøtter, de inneholder Q10 og vitamin E, akselerere regenerering;
 • Røde og oransje grønnsaker rik på vitamin A, som fremmer cellefornyelse;
 • sure frukter og bær (appelsin, grapefrukt, svartbær, kiwi, tranebær), de er leverandører av vitamin C, styrker blodkarene;
 • fisk fett raser, den inneholder nyttige omega-3 syrer, vitaminer D og A - alle disse stoffene forbedrer blodsirkulasjonen;
 • frokostblandinger, fra dem kommer B-vitaminer som stimulerer produksjonen av kollagen;
 • avokado er en utmerket kilde til niacin, dette vitaminet har en anti-inflammatorisk effekt;
 • Granateple er ansvarlig for hudens elastisitet, da den inneholder stoffer som er involvert i dannelsen av kollagen;
 • vegetabilsk olje mætter kroppen med gunstige fettsyrer, uten som huden ikke absorberer de nødvendige vitaminene E, D, A;
 • cottage cheese, det fyller kroppen med selen, vitamin E, alle disse komponentene bremser aldring.

Vann er nødvendig av cellene. Ansiktshuden blir frisk hvis du drikker nok rent vann.

Hvilken sport forynges

Vanligvis tar en person ikke mer enn seks tusen trinn om dagen. God morgen eller kveldsløp.

Det er flere moderat fysisk anstrengelse, for eksempel yoga, Pilates, som er foryngende og bra for helse. De er rettet mot å utvikle fleksibilitet, som går tapt med alderen, og koordinering, påvirker hjernen positivt. To ganger i uken er det nødvendig å delta aktivt i treningsstudioet eller svømmebassenget.

Hvordan bryr seg seg godt hjemme

Kombinert hud, utsatt for fett, dehydrert, med kviser. Med denne typen er det bedre å rengjøre ansiktet med et middel som det er en innskrift på "gjenoppretting". Vel, hvis sammensetningen vil være rensende ingredienser som ikke bryter med det beskyttende lag av huden.

For å gjenopprette lipidbalansen trenger du kremer med ceramider, fettsyrer, vitamin C, som reduserer glans, beskytter mot aldring. Om kvelden anbefaler skjønnhetssektoren et middel med syrer, mens det er akne - med salisylsyre. Og når utslett vil passere, bruk en krem ​​med fruktsyre.

Kombinert, meget sensitiv hud, utsatt for pigmentering, med forstørrede porer, oljeaktig glans på haken, i nesen og pannen, grunne rynker, edderkoppårer. Med denne typen hud anbefales det å bruke et rensende hypoallergenskum to ganger om dagen. Å vaske om morgenen og om kvelden.

I dagens krem ​​blant komponentene skal være hyaluronsyre. Nattkrem bør inneholde ANA-syre, om morgenen er det nødvendig å bruke et produkt med en SPF-faktor på minst 30. Lag fuktighetsgivende masker to ganger i uken.

Tørr hud, det er pigmentering og peeling, synlig vaskulær mesh. Først og fremst må du vaske om morgenen og om kvelden med hyaluronsyre skum. Det neste trinnet med rensing er en høykvalitets lotion med fuktighetsgivende ingredienser, samme hyaluronsyre og urea.

Påfør med fingertuppene, da en bomullspute ofte irriterer sensitiv hud. Grunnleggende pleieprodukter - nærende krem ​​og serum. I dag bør krem ​​være solbeskyttelse og vitamin C. Natkrem bør inneholde aminosyrer.

Oppskrifter for masker, skrubber og gni, essensielle oljer

Bevist hjemmelaget kosmetikk vil bidra til å holde huden ung. For å holde henne frisk og ung i lang tid, er det ikke nok bare å velge en maske, du må også bruke den på riktig måte.

Husskrubbe

Den mest effektive hjemme skrubbe - havremel. Soak flakene i varmt vann. Påfør huden i sirkulære bevegelser, la i 10 minutter, skyll deretter forsiktig med vann ved romtemperatur.

Skru av olivenolje, malt kaffe og et par dråper jojobaolje. Masser det over ansiktet ditt, la det stå i 3 minutter, skyll med varmt vann. Peeling gjør ikke bare fuktighet, men fjerner også døde hudceller perfekt.

Enkel frukt peeling. Bær inneholder fruktsyrer som forsiktig fjerner døde celler. Friske bær kan erstattes med frosne. Mash bær grundig, gjelder på ansiktet, stå i 15 minutter.

Å tørke huden

Du kan lage kosmetiske isterninger: frukt, honning eller med urter. I en skje med honning, legg til 1-2 dråper essensiell olje, fortynn med vann (en halv kopp), hell i isform, sett i fryseren. Tørk hud med kosmetisk is kan være opptil to ganger om dagen.

Etter vask, tørk huden med sterk tebrygging av svart te. Hun toner vakkert. For å fukte en wadded disk med te, uten å presse, å tørke en nakke, ansiktshud og en decollete sone. Hvis huden er fet og porøs, legg til et par dråper sitronsaft til bryggen.

Effektive hjemmelagde masker

Mot akne En pimple kommer vanligvis opp der den er spesielt synlig. Fortynn tørr gjær i vann, bruk på det betente området, la i 10 minutter. Vitamin B, et sporelement krom i sammensetningen av gjær bidrar til rask helbredelse.

Fra etterligne rynker. Du kan lage en maske med grønt eple og olivenolje. Skjær eplet tynt og legg i fryseren i 30 minutter. Påfør olje på ansiktet, stykker epler på toppen. La i 15 minutter. Øyeblikkelig hudstramming du oppgav.

For å forbedre hudfarge. Forbered en maske med yoghurt (kefir) og sitronsaft. Bland melkeprodukt med sitronsaft (halvt glass med 1 teskje), send blandingen i 10 minutter i kjøleskapet. Påfør ansiktet, dekselet med klamfilm (pre-cut for lepper og nese). La i en halv time.

Å hvite, gjenopprette elastisitet. Masken med blåbær vil hjelpe. Blåbærbær knuter. Bland tre teskjeer kokte potetmos med lavt fettost (1 ts) og flytende honning (1 ts).

For å fukte, smale porene. Forbered en maske med ville jordbær. To spiseskjeer bær for å kombinere med hvite egg, pisket i et frostskum, legg til noen dråper sitronsaft. Jordbær er rik på vitamin C, som er den sterkeste antioksidanten.

For hudforyngelse. Lag en maske med søt pepper. Grind kjøttfulle pod med en blender, legg til honning (1 ts.), Olje, infused på hvete spirer (1 ts.). Hvis maskenes konsistens er flytende, kan du legge til stivelse (1 ss).

Den klassiske ordningen for bruk av masker ser slik ut:

 • bare på ren hud;
 • langs massasjelinjene;
 • skyll med kaldt vann;
 • etter prosedyren, bruk en fuktighetskrem;
 • hold på huden i ikke mer enn 20 minutter;
 • Legg en bomullspute fuktet med svak te over øyelokkene;
 • Fukt den tørkede masken med vann eller påfør et nytt lag på toppen.

I en liten video presenteres tre effektive enkle ansiktsmasker.

Matlaging duftende kosmetikk fra olje

Citrus og rosenolje glatter jevnt ut rynker, gjenskaper hudens elastisitet i ansiktet og øyelokkene, redder fra akne, irritasjon og peeling, forbedrer hudfarge, og for å bekjempe akne og akneoljer er velegnet kamilleolje og teetre.

I en nøytral ansiktskrem (uten dufter) tilsettes olje. Den optimale dosen: Fem dråper essensiell olje per 150 ml av din favorittkrem. Men først må du sjekke at det ikke er noen allergiske reaksjoner på oljer.

Her kan du lære å etterligne gymnastikk fra rynker.

Hvordan rengjøre porene i ansiktet, vil denne artikkelen fortell.

Kjendis hud skjønnhet hemmeligheter

Kosthold for å stramme huden fra Julia Roberts. Tre dagers diett består av fettfisk (laks, tunfisk eller makrell) og en fullstendig avvisning av stivelsesholdige matvarer (poteter, pasta, ris og bananer).

Fettsyrer i fisk metter kroppen med mineraler og vitaminer, forbedrer blodsirkulasjonen og gjør huden elastisk. Og avvisningen av stivelsesholdig mat, som gir huden løshet, gjenoppretter raskt trøtt hud. Resultatene av et slikt strømforsyningssystem er derfor synlige etter tre dager.

For raskt å gjenopprette hud fløyelsaktig og sunn farge, må du spise riktig, opprettholde en sunn livsstil, leke sport og ikke overse hjemmelagde masker. For eksempel, en maske med kefir og sitronsaft forbedrer hudfarge ikke verre enn en spesiell krem.

Du finner noen flotte ansiktspleie tips i denne videoen.

Hvordan lage huden din perfekt

Rent, glatt, elastisk hud i ansiktet, uten mangler - drømmen til hver kvinne. Av natur er det ikke gitt til mange, så det er viktig å vite hvordan man skal ordne det og gjøre det perfekt, ikke bare ved hjelp av kosmetologer, men også hjemme.

Les alle hemmelighetene i vår artikkel.

Hvordan lage den perfekte huden: lær å leve riktig

Helsen til våre integrasjoner er en refleksjon av kroppens arbeid. Hvis du fører en feil livsstil - forsøm hygiene, sport og elsker fett og søt, så vil det umiddelbart påvirke tilstanden til dermis. Hvordan oppnå perfekt hud? Les våre tips.

 • Husk om fuktighet. Sett deg en optimal drikkemodus. Mengden vann du trenger å drikke er avhengig av arbeidsbelastning og livsstil. Folk som er involvert i sport, vann krever om lag 2 liter, og gjennomsnittlig volum - 1,5 liter per dag. Motta en tilstrekkelig mengde væske, kroppen din vil fungere normalt - metabolisme og cellefornyelse blir raskere. Mest sannsynlig, å drikke så mye vann med en gang, vil ikke fungere, så du må gradvis trene deg selv. For å gjøre dette, bruk applikasjoner med beregning av volumet av vann som forbrukes. Fuktighetsgivende ute - bruk krem. Det bør brukes daglig om morgenen etter vask. Velg et produkt med en naturlig sammensetning.
 • Spis riktig. Kjærlighet til søtsaker og hurtigmat reflekterer umiddelbart på fargen og tilstanden til dermis. Legg til dietten mer grønnsaker, urter og fisk, og fjern sjokolade, majones, hamburgere og andre skadelige produkter. Steam eller bake uten matlaging.
 • Vær oppmerksom på hygiene. Bytt putevar to ganger i uken, og del håndklær i to grupper - for ansiktet og for kroppen. Bruk våt rengjøringsklut på jobb og på veien.
 • Hold en aktiv livsstil. Løping, fitness, treningsstudio - enhver sport har en gunstig effekt på kroppen. Slag og giftstoffer blir tømt raskere med svette. I løpet av klassene blir blodsirkulasjon og metabolisme akselerert, musklene strammes.
 • Reduser virkningen av negative faktorer. Alkohol og sigaretter gir størst skade på dermis. Mangel på søvn eller omvendt, overdreven lang søvn påvirker også, men i mindre grad.
 • Beskytt mot UV-lys. UV-stråler er i stand til å handle aggressivt, det mister raskt elastisitet, pigmentpletter vises. Derfor, om sommeren, bruk solkrem med maksimal beskyttelse.
 • Hold håret rent. Skitne krøller inneholder produktene fra sebaceous kjertlene, som deretter faller på ansiktet, forårsaker betennelse. Vask håret ditt ettersom det blir skittent. Prøv å holde pannen åpen, og hvis du bærer et slag, slakt det. Mens du shampooer, så vask ørene og whisky med sjampo, og mye smuss akkumuleres på dem.

Ikke glem at en slik livsstil skal være systemisk.

Hvordan oppnå perfekt ren, jevn og vakker hud i ansiktet: et sett med pleieprodukter

Kosmetologer anbefaler å bruke et sett som inneholder ulike produkter.

 • Cream. På hyllen til en kvinne med perfekt hud er det alltid to kremer - dag og natt. De varierer i struktur, tetthet, fettinnhold og bruksformål. Formålet med dagen krem ​​er å tone og fukte ansiktet, for å forberede det til å bruke sminke. Den har en lett struktur og lav tetthet. Nattkrem er mer fett og tett, det er nødvendig å starte gjenopprettingsprosessen av dermis og for ernæring med vitaminer og antioksidanter.
 • Krem rundt øynene. Området under øynene er mest følsomt. Det mister sin elastisitet raskere enn andre områder. Dette er begrunnet av det faktum at det er mye mindre muskel-, elastin- og kollagenfibre i denne sonen. Så ikke glem for henne. Bruk en spesiell krem. Påfør det to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.
 • Tonic. Hver kvinne bør velge dette verktøyet i samsvar med tilstanden til huden og strukturen. For fet, utsatt for ufullkommenhet, er det bedre å bruke matt og rensende tonics. For tørre produkter egnet spesielt designet for denne typen.
 • Gel eller skum for vasking. Dette betyr daglig bruk, du må velge i henhold til typen.
 • Masker. Dette betyr ekstra forsiktighet. For tørr, velg fuktighetskrem, egnet for oljeaktige masker med sitronsaft, krem, kefir og andre rengjørings- og fettreduserende komponenter.
 • Scrub. Dette produktet vil gi effektiv rensing og fornyelse. Det fjerner forsiktig gamle celler og rengjør porene. Velg produkter med naturlige eksfolierende ingredienser, som kaffe, frø av bær.

Hvordan få ansiktet alltid perfekt: Velg riktig farge kosmetikk

Til tross for overholdelse av alle de oppførte reglene, er det noen ganger visse problemer. Lag en perfekt tone hjemme ved hjelp av kosmetikk. Og hva, les videre.

De fleste kosmetiske produkter er laget med tilsetning av kjemiske komponenter og olje. For noen kvinner kan slike kosmetikk ikke være til nytte, mens andre forårsaker allergiske reaksjoner og forverrer sin tilstand.

Men dette kan korrigeres hvis vi bruker dekorative verktøy basert på mineraler.

 • Skjulere og korrekturlesere. Med dem kan du forklare ufullkommenhet - betennelse, pigmentering og akne. Concealer for fet hud vil ikke bare skjule mangler, men også absorbere overflødig glans, og tillate sminke til å vare lenger.
 • Tonalt pulver. Et bredt utvalg av nyanser gir deg mulighet til å velge mineralpulver for hver kvinne. Fordelene ved slike kosmetikk er ikke bare utmerket effekt, men også omsorg for dermis. Dette middelet lindrer betennelse, forbedrer tone og elastisitet, absorberer overflødig fett.
 • Mineralbaserte highlighters. De trengs for å markere bestemte områder av ansiktet.
 • Veil. Det eliminerer glans og gir et vakkert utseende.

Bruken av mineralbaserte produkter kan permanent lindre allergiske reaksjoner på kosmetikk, behandle betennelser og effekten av akne.

Og for å se tydelig hvordan du gjør huden perfekt med sminke, se videoen.

Hvordan lage huden din perfekt og vakker hjemme

Den vanligste årsaken til utseende problemer med utseende anses å være feil omsorg, som består i utilstrekkelig rensing av ansiktet. For hele dagen samler det støv og smuss, blandet med talg, hvilke sebaceous kjertler utsöndrer seg. Alt dette skaper et ideelt avlsmiljø for bakterier. Porene er tilstoppet med denne slam og bakterier multipliserer der, forårsaker betennelse, akne og kviser.

For å oppnå det ideelle, følg anbefalingene for rensingen.

 • Rengjør ansiktet daglig om morgenen og kvelden. Vask ikke med såpe, men med spesielle midler. De har en antibakteriell og matt effekt og reduserer talgkjertlene. For å vaske, bruk varmt eller kaldt vann. Hot stimulerer produksjon av talg, så du bør ikke vaske det. Hvis vannet i springen er vanskelig og ufiltrert, er det bedre å bruke kokt brus med en skje. Da blir det mykt og vil ikke tørke.
 • Bruk lotion og tonics. Tørk etter hver vask. De vil bidra til å gjenopprette vann-lipidmetabolismen.
 • Fjern døde celler med en skrubbe. Bruk den ikke mer enn 2 ganger i uken. Tidligere er det bedre å dampe huden litt, så åpner porene.
 • Gå til badet. Et ukentlig besøk på badet eller badstuen vil hjelpe til med å rense, da dermisen er dampet ut på grunn av høy temperatur. Bruken av rensende kosmetikk i badekaret øker effektiviteten flere ganger.

Rengjør kompleks, bruk alle midler systematisk. Så blir hun ren og attraktiv.

Det vi lærte om måter å gjøre huden perfekt

For å gjøre ansiktet ditt skinnende med helse og ha et friskt utseende uten betennelser og ufullkommenheter, bruk hele komplekset av de foreslåtte tiltakene.

Bytt livsstil og ernæring, gi opp dårlige vaner. Besøk treningsstudioet og badet eller badstuen. Bruk regelmessig pore cleansers og ta vare på det med kremer og masker over ansiktet.

Bruk dekorative kosmetikk på mineralbasis, da det ikke forårsaker allergier og ikke har en negativ innvirkning. Og tvert imot, omsorg for henne.

Vakker hud i ansiktet: 8 hemmeligheter med rask foryngelse hjemme

Noen ganger har kompetente og listige markedsførere sådd overbevisningen i vår sårbare kvinnelige bevissthet at bare dyre kremer kan gjøre huden din vakker, og jo dyrere kremen, desto bedre effekt. Men vi tror fast på disse stereotypene til denne dagen, og hver gang håper vi at "denne vil definitivt hjelpe."

Men ikke så lenge siden ble det gjennomført en serie avslørende studier som viste at uansett hvor effektivt kremet var, kunne det ikke trenge gjennom huden dypere enn 15 på grunn av innholdet i forskjellige kjemiske elementer. Dette skjer fordi huden er kroppens naturlige barriere fra eksterne faktorer, og "ved inngangen" blokkerer den alle stoffer som det oppfatter som utenlandsk. Følgelig har effekten av "mirakelkrem" på henne bare overfladisk og midlertidig.

Generelt er dette faktum bare en annen bekreftelse på at du ikke kan oppnå vakre hudkrem alene. Hvis du vil gjøre det perfekt, må du jobbe med det på en komplisert måte: fra innsiden, akselerere metabolske prosesser og oppdatere epidermis, forbedre ernæringen med næringsstoffer og oksygen, og fra utsiden, med riktig pleie og naturlig kosmetikk, som sammen med det indre angrep har en ytterligere effekt på epidermis og bidrar til å forbedre sin tilstand.
Nyttige stoffer som finnes i slike naturlige eller hjemmemedisiner (uten ulike kjemiske elementer) oppfattes av huden bedre og trenger dypere inn.

Vakker hud i ansiktet: hvordan å oppnå og når skal man vente på resultatene?

For å gjøre huden perfekt vakker og til og med kvitte seg med rynker trenger du bare 8 uker med aktiv innflytelse på den fra innsiden og utsiden. Faktum er at det er nøyaktig to måneder at perioden for full fornyelse varer. Derfor, hvis du i løpet av denne tiden jobber hardt for å forbedre tilstanden, kan du ved utkjørselen få en helt ren, fløyelsaktig og vakker hud. Hvordan oppnå og hva skal jeg gjøre? - Følg våre anbefalinger daglig, og du vil snart bli overrasket over din egen refleksjon.

Vakker hud: arbeider fra innsiden

Gi opp dårlige vaner

Nikotin ødelegger lagre av kollagen og elastin. Disse proteinene er rammen av ungdom og skjønnheten i huden vår, de er ansvarlige for sin friskhet og elastisitet. Det er derfor kvinner som røyker mye tidligere, står overfor de første tegn på aldring, i motsetning til deres røykfrie jevnaldrende.
I tillegg, i prosessen med å røyke på grunn av innsnevring av blodkar og senking av blodsirkulasjonen, mottar huden ikke gunstige stoffer og dets "puste" forverres. Som et resultat får den gradvis en gråaktig eller gul fargetone, noe som ligner på det sunne og skinnende utseendet som du er så ivrig etter.

Alkohol, i tillegg til ødeleggelsen av de samme kollagen- og elastinfibrene, dehydrerer også kroppen, som naturlig påvirker tilstanden: Den mister sin tidligere rødme og sunn farge, tidlig rynker oppstår på grunn av fuktig ubalanse etc.

Snakker om fuktighetsbalanse

Tilstrekkelig hydrering er nøkkelen til vakker og ung hud. For å opprettholde vannbalansen må derfor minst 2-2,5 liter vann slippes daglig. Det er vann, ikke te, juice eller kaffe - hele kroppen oppfatter det som et lett måltid.

Vakker hud. Hvordan oppnås ved hjelp av kraft

Tilstanden i ansiktet er svaret på vår ernæring. Hvis du spiser halvfabrikata, søppelmat, matvarer som er rike på fett, konserveringsmidler og lette karbohydrater, bør du ikke bli overrasket over forskjellige irritasjoner, utslett og usunn hud.

Bedre foretrekker et sunt måltid. Så du ikke bare stramme figuren, men merkbart og veldig raskt forbedre tilstanden til huden. Foretrekker steking ved steking eller stewing - dette vil bare gjøre maten rikere i smaken, men vil ikke skade huden eller kroppen. Legg frukt og grønnsaker til kostholdet ditt, men de blir best spist friske, for i løpet av varmebehandlingsprosessen mister de fleste næringsstoffene sine verdifulle egenskaper. I tillegg skal du spise tørket frukt og nøtter når du vil ha noe skadelig eller søtt.

vitaminer

Pass på at du regelmessig forbruker vitaminer. Enten gjennom frukt og grønnsaker, eller i form av tabletter. Det er viktig for vakker hud å bruke vitamin C, E, A, D. De akselererer de metabolske prosessene og er involvert i syntese av kollagen. Og dette, som nevnt ovenfor, er ekstremt viktig for huden.

Gå mer

Kjør, gå til naturen, gå i skogen. Det viktigste er å være i frisk luft oftere, slik at når du kommer inn i kroppen, kommer så mye oksygen som mulig til de indre lagene i huden.

Besøk en hudlege

Huden er et speil av kroppen vår, og de fleste hudproblemer stammer fra forstyrrelser i indre organers funksjon. Derfor, hvis du lider av stadig nye slynger og irritasjoner, bør du gå til en avtale med en hudlege. Kanskje årsaken til brudd på tarmene eller leveren.

Gjør en ansiktsmassasje

Effektiviteten av massasje i kosmetologi har blitt bevist av mange studier. Denne prosedyren gjør ikke bare huden vakrere, men også strammer den, glatter rynker, forbedrer fargene betydelig, etc. Massasje kan gjøres i alle aldre - den er like effektiv kl 17 og 57 år. Den eneste massasjen kan ikke gjøres i nærvær av irritasjon, akne, utslett, etc.

Vakker hud: hvordan å oppnå raskt - gå til naturlig kosmetikk

Hjemmelaget kosmetikk er bra fordi det er 100% naturlig, dessuten er effektiviteten av disse oppskriftene vist ved opplevelsen av de mest fremtredende skjønnhetene i historien, alt fra Cleopatra til mange offentlige figurer av vår tid. Hjemme kan du forberede ikke bare masker, men også kremer.

Det trenger ikke eksotiske ingredienser, så lenge de er i overflod i næringsstoffer. For eksempel å lage hjemmelaget ansiktscreme må du ta kosmetisk petroleumjell til en base og legge til ingredienser som passer til din hudtype.

For masker brukes imidlertid egg eller eggeplomme hvit eller eggeplomme oftest som hovedkomponent.

For tørr hud legger du til essensielle oljer (mandel, druefrø, jojoba, oliven, kokos, etc.), honning, rømme, havregryn, avkok av urter, leire

For fett: sitron, granateple, kefir og brød, leire

For normal: urte avkok, gjær, eggehvite, honning, havsalt, leire

For kombinasjonshud, bør du ta vare på følgende måte: På T-sonen, bruk produkter for fet hud, på kinnene - for tørr.

Hvordan lage huden perfekt hjemme

Den ideelle huden i ansiktet er fraværet av fine og dype rynker, pigmentflater, rødhet på grunn av utvidede blodkar, svarte flekker og røde kviser; det er en jevn tone og et vakkert strålende utseende. En alvorlig hindring for et perfekt utseende og økt greasiness eller tørr hud. Er det mulig å gjøre huden perfekt hjemme? Kosmetologer hevder at dette er ganske mulig.

Hva påvirker tilstanden til huden?
Den dypeste vrangforestilling er oppfatning at du kun kan oppnå perfekt hud ved bruk av dyre kosmetikk og utfører spesielle prosedyrer. Ansiktspleie innebærer en integrert tilnærming. Tross alt er huden et organ som er svært avhengig av kroppens generelle helse. Og svært ofte ytre mangler i huden er resultatet av nød av individuelle organer.
Derfor er den første og viktigste betingelsen for å opprettholde huden i perfekt stand absolutt helse. Selv stor Avicenna, som levde ved utgangen av I og II årtusener, hevdet at skjønnheten blir ubehagelig, hvis en kvinne er syk hvis hennes liv er fullt av bekymringer (i moderne språk, fullt av stress) hvis dietten inneholder mye salt mat hvis en kvinne Det er lenge i den kalde, piercing vinden eller i varmen. Moderne kosmetikk deler helt meningen med den gamle legen. Slike faktorer som frostvind, lenge ved ovnen, økt tørrhet av luften i rommene, vasking med for kaldt eller varmt vann, kraftig gni med et håndkle etter vask har en negativ effekt på huden. Ansiktet er spesielt deprimert hvis disse faktorene legges over på en organisme som ikke er helt frisk. Eksterne negative manifestasjoner i nærvær av visse sykdommer i slike tilfeller forverres kun.

Før du begynner å bringe huden i perfekt stand, må du rydde opp din egen helse. Mest av alt på utseendet av huden påvirker lever, nyre, blod, lunge og spesielt mage-tarmkanalen. Problemer i disse organens aktiviteter fører til utseende av pimples, puffiness, utseendet på poser og mørke sirkler under øynene, pigmentering og økt porøsitet i huden.

Dårlige vaner har ikke den beste effekten på hudtilstanden. Røyker fremdeles raskt fører til en jevn, saltefarge som bare blir sterkere med tiden. Derfor er mange kvinnelige røykere tvunget til å bruke grunnkrem og rouge for å gi ansiktet et mer friskt utseende. Overdreven lidenskap for alkohol påvirker arbeidet i leveren, ære, hjerte, som nødvendigvis manifesterer seg i form av puffiness og poser.

Effektene av en stillesittende livsstil og fraværet av regelmessige turer i frisk luft er mindre synlige. I slike tilfeller begynner huden å forsvinne og miste sine naturlige farger. Unge kvinner merker dette vanligvis når de møtes med sine jevnaldrende, som leder en aktiv livsstil. Først da begynner noen å forstå hvorfor de ser verre enn sine jevnaldrende.

Hvordan lager huden din perfekt?
Hvis du er fast bestemt på å oppnå det perfekte utseendet, bør du vurdere alle ovennevnte punkter. Da vil enkle manipulasjoner hjemme hjelpe deg med å skape ekte mirakler med din egen hud.

Mange kosmetologer erkjenner at hjemmehjelpemidler er langt overlegen i effektivitet for mange industrielle kremer. Men på grunn av det faktum at de raskt forverres, er det umulig å etablere sin industrielle produksjon. Selv om skjønnhetseksperter selv selv forbereder kremer med en holdbarhet på 3 til 10 dager for sine faste pasienter. Og det er disse verktøyene som bidrar til å raskt oppnå de ønskede resultatene.

Regelverket for hudpleie er enkelt og kjent for alle: rensing, fuktighetsgivende, ernæring. For perioden når du bestemmer deg for å håndtere huden på alvor, prøv å se gjennom verktøyet du bruker i daglig ansiktspleie. Kast dem som inneholder petroleumsbaserte stoffer: propylenglykol, parabener, krystallinsk paraffin, natriumlorethsulfat, petrolatum og mineraloljer. Selv nyttig i små doser petroleums gelé, som er en del av krem ​​eller leppestift, med regelmessig bruk, vil påvirke tilstanden til huden negativt, så gi opp den.

Hvis alle produktene dine viste seg å være kjemiske, ikke skummelt. Absolutt alt, fra rensemidler til nærende masker, kan gjøres på egen hånd.

Hudrensing
Hver morgen og hver kveld, gjør det til en regel å rense huden grundig. Dette kan gjøres med en fettfattig kefir, legger den med to bomullsputer på hele ansikt og nakke. Vent 1-2 minutter for laget av smuss, fett og døde hudceller til å bli mykere, og tørk ansiktet godt, skift skivene til de blir rene. Uansett, du rengjør ansiktet med kefir, kjøpt gel eller melk, etter rensing, må du forsiktig fjerne dem fra huden. For å gjøre dette kan du bruke avkjøling av grønn eller svart te og med en veldig rettferdig ansiktshud - et avkok av kamille. Dipping og litt vriende bomullsputer, tørk ansiktet ditt godt flere ganger. Effekten av klar hud vil bli følt umiddelbart. For å holde det, bruk et tynt lag fuktighetskrem. Det er også bedre å gjøre det selv.

Fuktighetsgivende hud
Kremens sammensetning vil avhenge av hudtype. Men det inneholder alltid olje og vann. Det er ikke ille å legge til noen dråper av en oljeløsning av vitamin E til en slik krem. Mange hjemmelagde oppskrifter for å lage kremer inneholder anbefalinger for bruk av emulgatorer, voks og fortykningsmidler. Men det vil bringe kremet i komposisjon til det som produseres i et industrielt miljø. Derfor er det bedre å gjøre uten kjemiske tilsetningsstoffer. I dette tilfellet vil fuktighetskremet ha en stor ulempe - en fettbasert base og vann vil raskt eksfolieres. Kremet må derfor gjøres hver gang like før det påføres huden. Avhengig av hudtype, blir mandelolje, rømme og jojobaolje brukt som en fettkomponent, og urte-dekokser, rose eller destillert vann brukes som vannkomponent.

Fuktighetskrem, forberedt av deg selv, kan brukes som grunnlag for dagsmakeup.

Hud ernæring
Hver dag om natten er det nødvendig å bruke en nærende krem ​​på huden. Dens sammensetning er også avhengig av hudtype. Sammen med vegetabilsk fett i nærende krem ​​kan du bruke mer mettet animalsk fett.

For en nærende krem ​​kan du ta kokt sitte eller margarin, som ikke inneholder kjemikalier og vegetabilske oljer. Velg en urt som passer til din hudtype. Du kan bruke urter som er like nyttige for alle - kamille, salvie, streng, celandine. Finspalt det i en mørtel og bland med myk fett eller margarin. Per 100 gram fett - 3 ss knuste urter. Påfør en slik krem ​​i ansiktet i 15-20 minutter, hvorpå det er godt å blanke resten av fettet med et serviett. Hold kremet i kjøleskapet i ikke mer enn 1 måned.

Hjem peeling
Peeling brukes til effektivt å fjerne døde hudceller. Den har en god foryngende effekt - huden fornyes. Du kan bruke restene av kokt malt kaffe fra kaffekannen, jordet i en kaffekverneskål pine nuts. For forberedelse av hjemmeskrubb, egnet stor ren sand eller ikke for væskende leire. Men det mest nyttige og trygge for huden vil være kli og kli av havremel.

Slip en halv kopp kli eller flak, fyll dem med vann til en tykk slurry dannes. Påfør umiddelbart på ansiktet med lyse, litt innrykkede bevegelser. Etter 2-3 minutter med massasje, la masken stå i 1-2 minutter, og begynn deretter forsiktig med sirkulære bevegelser for å vaske det av med varmt vann.

Peeling anses som en ganske aggressiv prosedyre, så du bør ikke misbruke den. For tørre hudeiere er det nok å ty til 1 gang om 2 uker, og hvis du har fet hud, kan du gjøre det en gang i uken.

Så alt er enkelt: hudpleie, som er basert på naturlige produkter, en aktiv livsstil, gir opp dårlige vaner, riktig ernæring, tar vare på din egen helse - dette er det som vil sikre den perfekte tilstanden til ansiktets og hele organismenes hud.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Perfekt hud tiltrekker alltid oppmerksomhet mye bedre enn noen sminke. Det er derfor kvinner over hele verden er så ivrige etter henne. Du kan til og med kvitte seg med ulempene og overgi grunnlaget hjemme.

Ansiktet er den delen som er åpen for alle mennesker rundt deg. Ansiktets hud har en tendens til å være lunefull - det kan være for fet eller tørr, for følsom, med rødhet og utslett. Men å bli kvitt et problem er mulig med regelmessig omsorg, som er tilgjengelig hjemme. Husk at konstant grundig pleie er nøkkelen til perfekt hud. Tre viktige stadier må observeres daglig: rensing, toning, fuktighetsgivende. Først og fremst må du rense huden fra sminke. For å gjøre dette, bruk spesialverktøy. Skyll aldri kosmetikk med såpe - dette tørker huden din og akselererer utseendet på rynker. Etter å ha fjernet sminke, bruk rensende skum eller gel. Våt ansiktet ditt med varmt vann, gni noen hender i håndflatene og vask det med. Fjern også rester med varmt vann.

Toning vil hjelpe huden å holde seg elastisk i lang tid. For denne prosessen trenger du noe tonic som passer til din hudtype. Ta en bomullspute, fukt den med en rens og tørk ansiktet med den. Dette bør gjøres uten sterkt press uten å strekke huden. Fuktighetsgivende er et annet integrert element i personlig pleie. Å velge ansiktskrem er en ganske utfordring, ta kontakt med selgerne i butikken. Plukk den opp for din hudtype. Påfør kremet i liten mengde, med myke og glatte bevegelser. Fullfør applikasjonen med en lett ansiktsmassasje med fingrene. Forresten, om massasje. Hans kurs utføres fortrinnsvis en gang hvert halvår. En skjønnhetspleie er i stand til å hjelpe huden å holde seg i perfekt stand i mange år. Massasje forbedrer blodsirkulasjonen, styrker musklene - alt dette bidrar til å oppnå perfekt hud uten et snev av rynker. En gang i uken, lage masker. De kan være fuktighetsgivende, nærende, rensende og andre. Kanskje bruk av ferdige masker, kjøpt i butikken, så vel som deres selvstendige forberedelse. For eksempel, pund halvparten av banan, legg til en teskje honning og ett egg. Bland til glatt. Påfør masken på ansiktet, unngå huden rundt øynene og munnen i tjue minutter. Hold restene i kjøleskapet. En annen hemmelighet av den perfekte huden i ansiktet er riktig ernæring og en aktiv livsstil. Den generelle tilstanden til kroppen reflekteres alltid på huden, så det er viktig å overvåke hva du spiser. Fett og salt mat fører til utvidelse av porene og utseendet av akne, mens grønnsaker og frukt bidrar til å fylle kroppens celler med næringsstoffer. Følg forsiktig mat og du forundrer andre med sitt vakre utseende.

Flere Artikler Om Typer Acne