Næringsstoffer-fiberrike dietter:

All helse begynner med ernæring. Fordøyelsesproblemer vil føre til hudsykdommer, så kostholdet er svært viktig for helsen. Å ta i riktig mengde mikronæringsstoffer og vitaminer, vil hjelpe deg med å opprettholde en sunn balanse i kroppen. Det er nødvendig å spise naturlige produkter: fisk, nøtter, hvitt kjøtt, frokostblandinger, grønnsaker. Prøv å unngå bearbeidet og kunstig mat. Omega 3 fettsyrer er et nødvendig element. Dette stoffet reduserer betennelse på huden, funnet i valnøtter, fisk av fete varianter. Spis bare sunne matvarer for å gjøre huden din strålende.

Vann renser kroppen og fjerner giftstoffer og avfall. Vår hud er 15% vann. Du må drikke minst 2 liter vann per dag. Det lindrer huden mot tørrhet og rynker.

Solen fremmer produksjonen av vitamin D. Morgenssolen fra kl. 07.00 til 9.00 er god for huden. Men unngå solen ved lunsjtid. UV-stråler er sterke nok, de skader strukturen i huden, det kan føre til kreft. Bruk solkrem med en SPF over 45.

Å fukte kroppen er inne og ute er viktig. Rengjør ansiktet to ganger om dagen. Bruk kaldt vann til vask.

Hvordan bli kvitt døde hudceller? Vanlig peeling ved hjelp av naturlige ingredienser som havremel, appelsinskall eller kaffe vil hjelpe. Det takler fjerning av døde hudceller, støv, smuss og gjør huden jevn og feilfri.

Bli kvitt sminke før sengetid:

Makeup er en integrert del av enhver moderne kvinne. Det er viktig å helt fjerne sminke fra ansikt, lepper og øyne med mildt rengjøringsmiddel før sengetid. Ellers blir porene lukket, betennelse og akne kan utvikle seg.

La stress bak:

Stresshormoner fører til overdreven svette og sebaceous kjertler. Et varmt bad og en sunn søvn vil hjelpe. Det tar 7-8 timers søvn for et aktivt sinn og skjønnhet. Som et alternativ for å takle stress, vil et besøk til spa og svømmebasseng hjelpe med å slappe av musklene dine. Du kan også stresse med yoga eller lytte til avslappende musikk, lese bøker.

Fysisk aktivitet er nødvendig fordi aerob trening øker strømmen av oksygen til cellene, noe som bidrar til å nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler. Gjør en daglig vane, dans, sykle, hoppe, løp, gå, noe som gjør at du svetter! En halv time brukt på trening hver dag vil hjelpe kroppen å fjerne giftstoffer.

Få en daglig dose av vitamin C:

En av de viktigste vitaminer for en sunn og feilfri hud er vitamin C, det bidrar til å forbedre hudfarge og for å forhindre rynker. Regelmessig inntak av vitamin C øker produksjonen av kollagen, øker lysstyrken på huden, fjerner pigmentflekker og pigmentering og forbedrer hudens evne til å beskytte seg mot de skadelige effektene av hardt solens UV-stråler. Vitamin C rik matprodukter :. Solbær, brokkoli, druer, kiwi, jordbær, sitron, etc. Vitamin C også kan anvendes som tilsetningsstoffer. Det styrker kapillærene, noe som bidrar til en bedre transport av næringsstoffer til celler og vev.

Ved å legge til disse endringene i din livsstil, er du sikker på å se perfekt ut. Disse tipsene er naturlig daglig hudpleie som vil hjelpe til med å rense huden din "fra innsiden". Kroppen din, sinn og hud vil føle deg oppdatert. Det er viktig å holde seg i form og nyte det.

Tips 2: Tips for riktig hudpleie

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme?

Hver jente og kvinne drømmer om perfekt hud. Vi vil at vårt ansikt ikke skal ha rynker, alder flekker, rødhet, svarte prikker. Den jevne tonen og litt merkbar glød av epidermis vil gjøre enhver person attraktiv. Mange er opptatt av svaret på spørsmålet - "Hvordan gjør huden perfekt?". For å gjøre dette må du nøyaktig avgjøre hudtype, bli kvitt overflødig tørrhet eller oljepåvirkning. Kosmetologer sier at effektive kosmetiske prosedyrer for høykvalitets ansiktsbehandling kan enkelt utføres hjemme.

Hva påvirker tilstanden til ansiktets hud?

De fleste kvinner tror at den ideelle huden i ansiktet er resultatet av bruk av dyre kosmetikk eller innsats av plastikkirurger. Dette er imidlertid ikke helt sant. Bare omfattende omsorg vil oppnå gode resultater. Tilstanden av vår epidermis avhenger stort sett av kroppens generelle helse. Hvis du har noen kroniske patologier, vil de umiddelbart påvirke ansiktet ditt. Overvåk helsen din, regelmessig gjennomgå en medisinsk undersøkelse, og så vil huden din svare med takknemlighet.

Hver jente vil vite hvordan å gjøre huden perfekt

Vakker hud i ansiktet avhenger stort sett av våre vaner og livsstil. For å kvitte seg med fine rynker, jevne tone, øke elastisiteten og glattheten i epidermis, følg disse enkle retningslinjene.

 • Gi opp dårlige vaner. Drikker alkohol og røyking gjør huden grå, stygg. Det kan være utslett, rynker, svarte flekker. Saken er at skadelige stoffer som kommer inn i kroppen vår med skadelige drikker eller sigarettrøyk, elimineres, også gjennom huden.
 • Gå mer utendørs. Lei en aktiv livsstil, spill sport.
 • Eliminer fett, stekt mat, varme krydder og sukker fra kostholdet ditt.
 • Grunnlaget for kostholdet ditt bør være fisk, grønnsaker, frukt og andre sunne produkter som ikke inneholder fargestoffer og GMO.
 • Unngå nervøs stress, prøv å få nok søvn.
 • Bruk kosmetikk av høy kvalitet som ikke tetter porene.
 • Gi opp solseng.

Hvis huden din plutselig blir et problem, må du passe på en fullstendig medisinsk undersøkelse. Faktum er at utseendet på puffiness, utslett, mørke sirkler under øynene kan indikere problemer med fordøyelseskanalen, leveren, nyrene og blodet.

Hvordan lage et perfekt ansikt?

Så, du vet allerede hvordan du gjør et ansikt rent - du må passe først og fremst om helheten til hele organismen. Hvis du tar hensyn til alle de ovennevnte anbefalingene, så snart vil huden din bli perfekt. Opprettholde skjønnheten hele tiden. For å gjøre dette kan du bruke dyre kosmetikk eller hjemmelaget egen matlaging. Beauticians hevder at naturlige ingredienser masker og kremer vil gi flere fordeler. Det må imidlertid huskes at det ikke anbefales å lagre slike kosmetikk i mer enn 3-5 dager.

Så, la oss se på svaret på spørsmålet "Hvordan lage en person helt ren?". Det er nok å følge tre enkle regler som er kjent for hver kvinne:

Rengjøring av huden gir deg en følelse av friskhet.

 • rensing;
 • fukting;
 • Power.

Hvis du bestemmer deg for å ta vare på huden seriøst, må du først vurdere hele sminken din. Kjøpte masker, kremer, lotioner kan overbelaste epidermis, gjør det for tørt. Kontroller holdbarheten til slike produkter, gi fortrinn bare til de produktene som passer til din hudtype. Hvis kosmetikk inneholder resirkulerte petroleumsprodukter (propylenglykol, parabener, krystallinsk paraffin, mineraloljer), er det bedre å ikke kjøpe dem i det hele tatt. Hvis alle dine kosmetikk var ubrukelig, ikke haste for å bli lei deg. Eventuelt hudpleieprodukt kan tilberedes på egen hånd fra enkle og rimelige produkter.

Hvordan rense huden?

Grundig hudrensing bør utføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Bruken av vanlig vann fra springen er strengt forbudt. Hvis du vil at huden din alltid skal være glatt, silkeaktig, elastisk og strålende, bruk en vanlig, lettmettig kefir for vasking. Påfør et lite surt melkeprodukt på en bomullspute, og tørk forsiktig og forsiktig med ansiktet og nakken. Denne prosedyren vil tillate å myke epidermis døde celler. Noen få minutter etter påføring av kefir, må du grundig vaske med avkok av urter, kjøpt gel eller melk.

Umiddelbart etter prosedyren, vil du føle en utrolig friskhet, huden vil begynne å "puste". For å forhindre at slike følelser forsvinner, må du bruke litt lys fuktighetskrem på huden.

Riktig fuktighetsgivende - et løfte om hudens skjønnhet

Umiddelbart etter rensing av huden må du ta vare på tilstrekkelig fuktighet. For å gjøre dette, velg en krem ​​som er ideell for din hudtype. Vil du bli kvitt små rynker, men vet ikke hvordan du skal gjøre ansiktet vakkert? Deretter legger du til noen dråper vitamin E i form av smør til krem ​​du bruker daglig. Dette stoffet vil gjøre huden mer elastisk, glatt, aktiverer den naturlige produksjonen av kollagen.

Fuktighetsgivende ansiktscreme kan fremstilles av deg selv. Det er bedre å gjøre uten å legge til kjemikalier på produktet. Husk imidlertid at hjemmelaget krem ​​skal lagres i kjøleskapet, men ikke mer enn 3-5 dager. Bruk base mandelolje, surkrem, som base. Du vil også trenge vannkomponenter - kamilleavkok, rosenvann. En selvfremstilt fuktighetskrem er en utmerket sminkebase.

Hud ernæring

Huden trenger vanlig næring og hydrering.

Næringsmiddel for huden må påføres om kvelden før sengetid. Dette kosmetiske produktet kan inneholde vegetabilske eller animalske fettstoffer. Velg en krem, avhengig av hudtype.

For selvforberedelse av næringsstoffet hjemme trenger du lard eller margarin, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Til bunnen legger du til hakkede medisinske urter - kamille, celandine, streng, salvie. 100 gr. fett du trenger 3 ss. knuste urter. Alle grundig blandet.

På kvelden, legg krem ​​på ansiktet med et tykt lag, vent 15-30 minutter, og fjern deretter resten av produktet med et serviett. Hjemmelaget krem ​​må lagres i kjøleskapet, og ikke mer enn 1 måned.

De beste folkemidlene for hudens skjønnhet

Ansiktspleie kan være veldig effektiv hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Alle nødvendige ingrediensene er sannsynligvis allerede i kjøleskapet ditt. Tenk på noen få populære oppskrifter som har mottatt mange positive vurderinger.

  På en fin rist gni et fersk eple. I en liten dyp beholder, bland 1 eggeplomme og litt melk. Slå på brannen og kom med koking. Send eple saus til beholder. Påfør en liten kald maske på ansiktet, og vask av etter 5 minutter.

Effektive masker for vakker hud kan forberedes av deg selv

Hvis du tilbereder en maske på riktig måte i henhold til en av de ovennevnte oppskriftene, kan du forbedre huden din veldig raskt. Det er viktig å bruke dette verktøyet regelmessig, ikke glem det daglige rensing, ernæring og fuktighetsgivende ansikt.

Ikke gjør vanlige feil

Noen av de rettferdige sexene mener at for å oppnå skjønnhet og feilfrihet i ansiktets hud er det bare mulig med hjelp av tonale midler. Kosmetologer sier at daglig bruk av slike kosmetikk kan påvirke tilstanden til epidermis negativt. Hvis du har problemhud, er det bedre å nekte grunnlaget i det hele tatt, fordi det tetter porene, tillater ikke huden å puste.

Vil du jevne ut hudtonen? Påfør en base eller fuktighetskrem i ansiktet ditt og pulver deretter T-sonen.

Skyll ikke sminken med varmt vann. Slike prosedyrer skade epidermis, forårsaker alvorlig stress. For å oppnå skjønnheten i huden kan være hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Følg tipsene som presenteres i denne artikkelen, og veldig snart ser du perfekt ut.

Hvordan gjøre huden din vakker: 5 enkle tips!

Hvordan lage huden vakker? Kanskje dette spørsmålet blir spurt av mange kvinner. Nedenfor presenterer vi flere effektive måter, både midlertidig kosmetisk og med en dypere effekt.

Daglige vaner:

 1. Drikk en dag minst 1-1,5 liter rent vann (i tillegg til naturlig juice og medisinsk te, nemlig rent vann.)
 2. Tilbringe tid utendørs;
 3. Sov nok (søvn bør ikke være 7-8 timer, men 9-10 timer daglig);
 4. Hvis du røyker, gir røyking ingen fordel for hudfarge (nemlig over tid oppstår en ubehagelig gulaktig fargetone rundt munnen);
 5. Ansiktet skal rengjøres hver dag: om morgenen og om kvelden, om du brukte sminke eller ikke;
 6. Etter vask bruk spesielle ansiktspleieprodukter (smør med tonic, påfør krem);
 7. En gang om 7-10 dager, lage spesielle rensende og nærende masker.

Et stort utvalg av kvalitetsprodukter for ansiktspleie (kremer, masker, skrubber, etc.) finnes i Top Cream-nettbutikken.

Midlertidig eliminere hudfeil eller rødhet, du vil hjelpe folkemessige rettsmidler. Her er noen av dem.

For øyne:

 • Hvis du har puffiness i øyelokkene eller røde øyne, brygg deretter 2 poser svart te uten tilsetningsstoffer og komprimer i 10 minutter. Dette vil bidra til å kvitte seg med kosmetiske feil.
 • Mørke sirkler under øynene kan fjernes ved hjelp av massasje. Fremgangsmåten skal gjøres med fingertuppene. En liten tappende hud, du må flytte fra templet på nedre øyelokk til nesen, og deretter gå tilbake til templene på området under øyenbryn. Det er ikke nødvendig å massere det øvre øyelokket for ikke å skade øyebollene. Massasje bør gjøres etter vask med kaldt vann. Etter å ha fullført prosedyren, påfør en fuktighetskrem eller serum på øyelokkene.

For hud:

 • For å redusere irritasjon, for å roe områdene brent i solen og for å rengjøre porene, er det nødvendig å påføre en havregryn ansikts- og kroppskrubb;
 • Svarte prikker kan fjernes ved hjelp av et svært effektivt verktøy. Den består av 2 ss. l. cornmeal og 2 ts. eddik. Denne blandingen skal påføres huden i 10 minutter, massasje og skylling;
 • Etter soling, bruk rømme, ikke en spesiell krem. Rømme har den nødvendige mengden fett som myker huden. Fermenterte melk komponenter er avkjølt og rolig. Det er nødvendig å bruke rømme på huden, og etter 20-30 minutter, fjern med kaldt eller kaldt vann. Prosedyren virker på huden mye mer effektiv krem ​​etter solbrenthet.
 • Hvis ansiktet begynte å se tørt og strammet på grunn av det rikelig påførte pulveret, kan naturen returneres ved å sprøyte ansiktet med termisk vann fra en sprøytebeholder.
 • For å gjøre huden din til å se forførende, kan du bruke effekten av flimmer. Et lignende resultat vil oppstå hvis et lite ansiktslys er satt til lotion.

Helt rent hud i ansiktet - drømmen til hver kvinne. Og for å få dette resultatet, er det bare vanskelig å bruke folkemidlene. Derfor må du ikke glemme de daglige prosedyrene, drikke rent vann og pass opp fettete, stekte og krydrede matvarer (i ekstreme tilfeller redusere bruken).

En krem, balsam og tonics, du trenger i alle fall. Derfor anbefaler vi en utmerket kosmetikkbutikk "Top-cream", som ble nevnt ovenfor. Nå vet du hvordan du skal lage vakker hud og hva du skal gjøre. Alt er i hendene!

Hvordan lage huden vakker hjemme?

Huden i ansiktet går gjennom alle stadier av voksende og aldring med personen, som endres i henhold til livsbetingelsene og omsorgsforholdene. Hvis du lar alt gå til en tilfeldighet, er det ofte i løpet av moden, det er ofte problemer, så det er nødvendig å holde øye med det så ofte som du børster tennene - om morgenen og om kvelden, ved hjelp av tilgjengelige midler.

Hvordan bryr du seg om ansiktet ditt?

Det første som alle kvinner burde vite er at omsorg bør være vanlig. Hjemme, to ganger om dagen, rengjør huden av akkumulert smuss, selv om det ikke er synlig. Hvis dette ikke er gjort, vil avfallsproduktene fra celler eller sminke rester bli absorbert sammen med krem. Du kan bare røre med rene hender, begynne å fjerne kosmetikk fra øyet, ved hjelp av et spesielt verktøy. Deretter må du skylle med vann eller flytende melk, som gir fingertuppene til ansikt og nakke langs massasjelinjer, alle går fra sentrum til kantene, unntatt området under øynene. Etter bløt med et håndkle, prøver du ikke å tørke tørt.

Et attraktivt ansikt bør ikke inneholde spor av tretthet, så det gjør ikke vondt for å bruke tonic. Hvis du foretrekker en spray, spray den på ønsket område og trykk den med fingertuppene, og kjør den inn i porene. Påfør den flytende versjonen med en bomullsstykke uten å trykke på. Dette preparatet er viktig for enhver fuktighetskrem for å nøytralisere rensende lotioner. Vakker hud forblir ung lenger hvis den inneholder nok væske. Tørrhet bidrar til tap av elastisitet og elastisitet, og dette er veien til tidlig utseende av rynker.

Vakker og jevn hud er usannsynlig å forbli så, hvis du ikke skaper beskyttelse mot påvirkning av ytre stimuli. Bruken av fuktighetsgivende preparater er ikke avhengig av typen epidermis, bare forskjellig i ingredienser, men er obligatorisk for hver kvinne. For å ha et vakkert ansikt i mange år, må du regelmessig påføre et tynt lag krem ​​langs massasjelinjer to ganger om dagen, utjevne usynlige rynker. Berøringen bør være lett, prosedyren utføres i 1-2 timer før søvn, slik at agenten har tid til å suge. Unge friske jenter opp til 25 år trenger ikke nattkrem, et toningprodukt er nok.

Hjemmelaget ansiktsmasker

Kjedelig besøk til skjønnhetseksperten kan unngås ved å bruke tilgjengelige verktøy for å lage masker selv hjemme.

 • 1 ss. l. havremel;
 • 1 ss. l. mais grits;
 • 1 kyllingegghvite.

Slå croupen med protein til tykt skum og jevnt på ansiktet. Etter tørking skal du fjerne masken med en bomullspinne eller en fuktig klut, vaskes med varmt og kaldt vann. Ved vanlig bruk styrkes den sunne overflaten av huden, den glansfulle glansen forsvinner, ansiktet ser yngre ut.

 • 1 eggeplomme;
 • 1 ss. l. fettete rømme;
 • 1 ss. l. gulrotjuice.

I den pundte hvite eggeplommen legger du til rømme og gulrotjuice, blander grundig for å oppnå ensartethet. Påfør produktet i 15-20 minutter, skyll deretter med varmt vann, skyll på slutten med kaldt. Bruken av denne sammensetningen eliminerer bruken av konvensjonell krem ​​og nærer huden med naturlige produkter.

Mask for fetttype:

 • 1 ss. l. potetmel;
 • på 10 bær av hvit og rødbær.

Crush currants og bland med mel. Påfør masken i 10 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Masker for tørr hud består av fettstoffer: en blanding av cottage cheese og rømme, et slått egg med vegetabilsk olje, en eggeplomme fylt med honning. Det anbefales å vaske dem med whey eller vann med tilsetning av melk. Etter 40 år er det pålagt å bruke ansiktsmasker mot rynker og flaskhet. Å se yngre, utføre omsorg hjemme, vil hjelpe til med 2 ss. l. tørre grønne erter og samme mengde valle. Pund blandingen til en homogen masse og forsiktig på ansiktet med et veldig tynt lag. Du må fjerne masken på 15-20 minutter, ved hjelp av en tampong eller serviett gjennomvåt i avkok av urter eller svak te.

Produkter for vakker hud

Hvordan oppnå den perfekte huden i ansiktet, kan bestemmes av ernæring. Det som en litmus-test gjenspeiler tilstanden til hele det interne systemet. I fravær av et riktig kosthold og bruk av skadelige stoffer i mat dimmer, bleker, og til og med deformer. Det er viktig å kunne gjenkjenne tegn på sykdom, forandre livsstil og ernæring i tide. Huden reagerer annerledes på mangel på visse vitaminer.

1. Vitaminer A, E og nikotinsyre.

Deres mangel provoserer økt tørrhet i ansiktet, blir blek, dekket med et nettverk av små rynker, "gåshud" kan vises. Replenish tilførselen av næringsstoffer og forbedre hudfarge vil hjelpe en diett som inkluderer retter fra kyllingelever, ål, samt nøtter, gulrøtter, spinat, persille, egg, hvitløk, fiskeolje, som har gode anmeldelser på sammensetningen. Vitamin A gir friskhet, elastisitet, bremser aldring og akselererer sårheling. Vitamin E opprettholder naturlig fuktighet, gir ansiktsegenskaper ømhet og mykhet.

2. Vitaminer C og R.

Mangelen signaleres av vaskulære sykdommer, for eksempel langvarige blåmerker og blemishes. For å oppnå balanse i hjemmet vil det være nyttig å bruke produkter av vegetabilsk opprinnelse, hovedsakelig sitrusfrukter, samt stikkelsbær, kiwi, kål, paprika. Det tilstrekkelige innholdet av vitamin C og P signaliseres av vakker og sunn hud, jevn hudfarge og økt motstand mot negative ytre faktorer.

3. Vitaminer i gruppe B.

Deres mangel er rapportert av tørr, skvalete deksel, dermatitt, akne og overdreven pigmentering. Hvis kroppen krever vitamin B12, så legges den gylte skyggen av dekselet også til det ovennevnte. Underskuddet i bruk av frokostblandinger, grønnsaker, belgfrukter, grønnsaker er påfyllt. B12 er tilstede i hjertet, leveren, nyrene til dyrene. Omhyggelig oppmerksomhet til utseendet og ernæringen vil bidra til å huske hvilke produkter du trenger å spise, slik at huden forblir vakker.

Kosthold for ungdom og skjønnhet

Se yngre kosthold hjelper. I tillegg til forbruket av sunne matvarer, er det verdt å vurdere kostholdet ditt for tilstedeværelsen av skadelig mat i den. Huden kan ofte redden fra stekt, røkt og krydret mat, ved første tegn er det nødvendig å motstå en diett for deres begrensning eller helt eliminere den. Dessertviner har samme effekt. Skadelig høyt salt og sukker, fargestoffer og konserveringsmidler. Alt dette er skadelig for utseendet. Noen få minutter med glede av absorpsjon av delikatesser kan bli til dermatitt, og utvinningskrem koster mye penger.

Det mest effektive middelet for sagging og for tidlig aldring av ansiktet er vitamin H eller biotin. Å øke sin prosentandel i kroppen vil hjelpe nøtter, eggeplomme, lever, melk og brygger gjær. Samtidig inneholder øl bare en liten del av det naturlige produktet, så det er ikke et alternativ for å fylle opp vitaminet. Hvis huden på ansiktet er lett sprukket, sakte oppdatert, så er det nødvendig å tåle et protein diett. Det systematiske forbruket av fisk, kalkun, kylling, samt tofu eller hjemmelaget ost vil etterfylle reserver av protein og verdifulle aminosyrer.

Hvis aldring av huden oppstår for tidlig, og du kjære vakre ansikt, setter du raskt ned på et fruktdiet. Spesielt hjelp produkter med høyt innhold av vitamin C: appelsiner, mandariner, sitroner, grapefrukt. Hermetiserte frukter mister de fleste av deres fordelaktige egenskaper, derfor, for å oppnå et resultat, er det nødvendig å bruke dem rå, i form av juice - bare ferskpresset. Et par stykker i hver mottak kan brukes i stedet for tonic, gni ansiktet.

Kombinasjonen av et naturlig vitaminkompleks med minimal omsorg gjør det mulig å oppnå en vakker hudfarge hjemme og se yngre ut enn tallene i passet ditt uten ekstra innsats og utgifter.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Hvordan lage huden din perfekt

Rent, glatt, elastisk hud i ansiktet, uten mangler - drømmen til hver kvinne. Av natur er det ikke gitt til mange, så det er viktig å vite hvordan man skal ordne det og gjøre det perfekt, ikke bare ved hjelp av kosmetologer, men også hjemme.

Les alle hemmelighetene i vår artikkel.

Hvordan lage den perfekte huden: lær å leve riktig

Helsen til våre integrasjoner er en refleksjon av kroppens arbeid. Hvis du fører en feil livsstil - forsøm hygiene, sport og elsker fett og søt, så vil det umiddelbart påvirke tilstanden til dermis. Hvordan oppnå perfekt hud? Les våre tips.

 • Husk om fuktighet. Sett deg en optimal drikkemodus. Mengden vann du trenger å drikke er avhengig av arbeidsbelastning og livsstil. Folk som er involvert i sport, vann krever om lag 2 liter, og gjennomsnittlig volum - 1,5 liter per dag. Motta en tilstrekkelig mengde væske, kroppen din vil fungere normalt - metabolisme og cellefornyelse blir raskere. Mest sannsynlig, å drikke så mye vann med en gang, vil ikke fungere, så du må gradvis trene deg selv. For å gjøre dette, bruk applikasjoner med beregning av volumet av vann som forbrukes. Fuktighetsgivende ute - bruk krem. Det bør brukes daglig om morgenen etter vask. Velg et produkt med en naturlig sammensetning.
 • Spis riktig. Kjærlighet til søtsaker og hurtigmat reflekterer umiddelbart på fargen og tilstanden til dermis. Legg til dietten mer grønnsaker, urter og fisk, og fjern sjokolade, majones, hamburgere og andre skadelige produkter. Steam eller bake uten matlaging.
 • Vær oppmerksom på hygiene. Bytt putevar to ganger i uken, og del håndklær i to grupper - for ansiktet og for kroppen. Bruk våt rengjøringsklut på jobb og på veien.
 • Hold en aktiv livsstil. Løping, fitness, treningsstudio - enhver sport har en gunstig effekt på kroppen. Slag og giftstoffer blir tømt raskere med svette. I løpet av klassene blir blodsirkulasjon og metabolisme akselerert, musklene strammes.
 • Reduser virkningen av negative faktorer. Alkohol og sigaretter gir størst skade på dermis. Mangel på søvn eller omvendt, overdreven lang søvn påvirker også, men i mindre grad.
 • Beskytt mot UV-lys. UV-stråler er i stand til å handle aggressivt, det mister raskt elastisitet, pigmentpletter vises. Derfor, om sommeren, bruk solkrem med maksimal beskyttelse.
 • Hold håret rent. Skitne krøller inneholder produktene fra sebaceous kjertlene, som deretter faller på ansiktet, forårsaker betennelse. Vask håret ditt ettersom det blir skittent. Prøv å holde pannen åpen, og hvis du bærer et slag, slakt det. Mens du shampooer, så vask ørene og whisky med sjampo, og mye smuss akkumuleres på dem.

Ikke glem at en slik livsstil skal være systemisk.

Hvordan oppnå perfekt ren, jevn og vakker hud i ansiktet: et sett med pleieprodukter

Kosmetologer anbefaler å bruke et sett som inneholder ulike produkter.

 • Cream. På hyllen til en kvinne med perfekt hud er det alltid to kremer - dag og natt. De varierer i struktur, tetthet, fettinnhold og bruksformål. Formålet med dagen krem ​​er å tone og fukte ansiktet, for å forberede det til å bruke sminke. Den har en lett struktur og lav tetthet. Nattkrem er mer fett og tett, det er nødvendig å starte gjenopprettingsprosessen av dermis og for ernæring med vitaminer og antioksidanter.
 • Krem rundt øynene. Området under øynene er mest følsomt. Det mister sin elastisitet raskere enn andre områder. Dette er begrunnet av det faktum at det er mye mindre muskel-, elastin- og kollagenfibre i denne sonen. Så ikke glem for henne. Bruk en spesiell krem. Påfør det to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.
 • Tonic. Hver kvinne bør velge dette verktøyet i samsvar med tilstanden til huden og strukturen. For fet, utsatt for ufullkommenhet, er det bedre å bruke matt og rensende tonics. For tørre produkter egnet spesielt designet for denne typen.
 • Gel eller skum for vasking. Dette betyr daglig bruk, du må velge i henhold til typen.
 • Masker. Dette betyr ekstra forsiktighet. For tørr, velg fuktighetskrem, egnet for oljeaktige masker med sitronsaft, krem, kefir og andre rengjørings- og fettreduserende komponenter.
 • Scrub. Dette produktet vil gi effektiv rensing og fornyelse. Det fjerner forsiktig gamle celler og rengjør porene. Velg produkter med naturlige eksfolierende ingredienser, som kaffe, frø av bær.

Hvordan få ansiktet alltid perfekt: Velg riktig farge kosmetikk

Til tross for overholdelse av alle de oppførte reglene, er det noen ganger visse problemer. Lag en perfekt tone hjemme ved hjelp av kosmetikk. Og hva, les videre.

De fleste kosmetiske produkter er laget med tilsetning av kjemiske komponenter og olje. For noen kvinner kan slike kosmetikk ikke være til nytte, mens andre forårsaker allergiske reaksjoner og forverrer sin tilstand.

Men dette kan korrigeres hvis vi bruker dekorative verktøy basert på mineraler.

 • Skjulere og korrekturlesere. Med dem kan du forklare ufullkommenhet - betennelse, pigmentering og akne. Concealer for fet hud vil ikke bare skjule mangler, men også absorbere overflødig glans, og tillate sminke til å vare lenger.
 • Tonalt pulver. Et bredt utvalg av nyanser gir deg mulighet til å velge mineralpulver for hver kvinne. Fordelene ved slike kosmetikk er ikke bare utmerket effekt, men også omsorg for dermis. Dette middelet lindrer betennelse, forbedrer tone og elastisitet, absorberer overflødig fett.
 • Mineralbaserte highlighters. De trengs for å markere bestemte områder av ansiktet.
 • Veil. Det eliminerer glans og gir et vakkert utseende.

Bruken av mineralbaserte produkter kan permanent lindre allergiske reaksjoner på kosmetikk, behandle betennelser og effekten av akne.

Og for å se tydelig hvordan du gjør huden perfekt med sminke, se videoen.

Hvordan lage huden din perfekt og vakker hjemme

Den vanligste årsaken til utseende problemer med utseende anses å være feil omsorg, som består i utilstrekkelig rensing av ansiktet. For hele dagen samler det støv og smuss, blandet med talg, hvilke sebaceous kjertler utsöndrer seg. Alt dette skaper et ideelt avlsmiljø for bakterier. Porene er tilstoppet med denne slam og bakterier multipliserer der, forårsaker betennelse, akne og kviser.

For å oppnå det ideelle, følg anbefalingene for rensingen.

 • Rengjør ansiktet daglig om morgenen og kvelden. Vask ikke med såpe, men med spesielle midler. De har en antibakteriell og matt effekt og reduserer talgkjertlene. For å vaske, bruk varmt eller kaldt vann. Hot stimulerer produksjon av talg, så du bør ikke vaske det. Hvis vannet i springen er vanskelig og ufiltrert, er det bedre å bruke kokt brus med en skje. Da blir det mykt og vil ikke tørke.
 • Bruk lotion og tonics. Tørk etter hver vask. De vil bidra til å gjenopprette vann-lipidmetabolismen.
 • Fjern døde celler med en skrubbe. Bruk den ikke mer enn 2 ganger i uken. Tidligere er det bedre å dampe huden litt, så åpner porene.
 • Gå til badet. Et ukentlig besøk på badet eller badstuen vil hjelpe til med å rense, da dermisen er dampet ut på grunn av høy temperatur. Bruken av rensende kosmetikk i badekaret øker effektiviteten flere ganger.

Rengjør kompleks, bruk alle midler systematisk. Så blir hun ren og attraktiv.

Det vi lærte om måter å gjøre huden perfekt

For å gjøre ansiktet ditt skinnende med helse og ha et friskt utseende uten betennelser og ufullkommenheter, bruk hele komplekset av de foreslåtte tiltakene.

Bytt livsstil og ernæring, gi opp dårlige vaner. Besøk treningsstudioet og badet eller badstuen. Bruk regelmessig pore cleansers og ta vare på det med kremer og masker over ansiktet.

Bruk dekorative kosmetikk på mineralbasis, da det ikke forårsaker allergier og ikke har en negativ innvirkning. Og tvert imot, omsorg for henne.

Hvordan gjøre huden din vakker: 5 enkle tips!

Hvordan lage huden vakker? Kanskje dette spørsmålet blir spurt av mange kvinner. Nedenfor presenterer vi flere effektive måter, både midlertidig kosmetisk og med en dypere effekt.

Daglige vaner:

 1. Drikk en dag minst 1-1,5 liter rent vann (i tillegg til naturlig juice og medisinsk te, nemlig rent vann.)
 2. Tilbringe tid utendørs;
 3. Sov nok (søvn bør ikke være 7-8 timer, men 9-10 timer daglig);
 4. Hvis du røyker, gir røyking ingen fordel for hudfarge (nemlig over tid oppstår en ubehagelig gulaktig fargetone rundt munnen);
 5. Ansiktet skal rengjøres hver dag: om morgenen og om kvelden, om du brukte sminke eller ikke;
 6. Etter vask bruk spesielle ansiktspleieprodukter (smør med tonic, påfør krem);
 7. En gang om 7-10 dager, lage spesielle rensende og nærende masker.

Et stort utvalg av kvalitetsprodukter for ansiktspleie (kremer, masker, skrubber, etc.) finnes i Top Cream-nettbutikken.

Midlertidig eliminere hudfeil eller rødhet, du vil hjelpe folkemessige rettsmidler. Her er noen av dem.

For øyne:

 • Hvis du har puffiness i øyelokkene eller røde øyne, brygg deretter 2 poser svart te uten tilsetningsstoffer og komprimer i 10 minutter. Dette vil bidra til å kvitte seg med kosmetiske feil.
 • Mørke sirkler under øynene kan fjernes ved hjelp av massasje. Fremgangsmåten skal gjøres med fingertuppene. En liten tappende hud, du må flytte fra templet på nedre øyelokk til nesen, og deretter gå tilbake til templene på området under øyenbryn. Det er ikke nødvendig å massere det øvre øyelokket for ikke å skade øyebollene. Massasje bør gjøres etter vask med kaldt vann. Etter å ha fullført prosedyren, påfør en fuktighetskrem eller serum på øyelokkene.

For hud:

 • For å redusere irritasjon, for å roe områdene brent i solen og for å rengjøre porene, er det nødvendig å påføre en havregryn ansikts- og kroppskrubb;
 • Svarte prikker kan fjernes ved hjelp av et svært effektivt verktøy. Den består av 2 ss. l. cornmeal og 2 ts. eddik. Denne blandingen skal påføres huden i 10 minutter, massasje og skylling;
 • Etter soling, bruk rømme, ikke en spesiell krem. Rømme har den nødvendige mengden fett som myker huden. Fermenterte melk komponenter er avkjølt og rolig. Det er nødvendig å bruke rømme på huden, og etter 20-30 minutter, fjern med kaldt eller kaldt vann. Prosedyren virker på huden mye mer effektiv krem ​​etter solbrenthet.
 • Hvis ansiktet begynte å se tørt og strammet på grunn av det rikelig påførte pulveret, kan naturen returneres ved å sprøyte ansiktet med termisk vann fra en sprøytebeholder.
 • For å gjøre huden din til å se forførende, kan du bruke effekten av flimmer. Et lignende resultat vil oppstå hvis et lite ansiktslys er satt til lotion.

Helt rent hud i ansiktet - drømmen til hver kvinne. Og for å få dette resultatet, er det bare vanskelig å bruke folkemidlene. Derfor må du ikke glemme de daglige prosedyrene, drikke rent vann og pass opp fettete, stekte og krydrede matvarer (i ekstreme tilfeller redusere bruken).

En krem, balsam og tonics, du trenger i alle fall. Derfor anbefaler vi en utmerket kosmetikkbutikk "Top-cream", som ble nevnt ovenfor. Nå vet du hvordan du skal lage vakker hud og hva du skal gjøre. Alt er i hendene!

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • Country tricks (264)
 • Skadedyr og sykdommer (54)
 • Gjør det selv (33)
 • Design på hytta (2)
 • jordbær (59)
 • Vokse grønnsaker (72)
 • Blomster på hytta (26)
 • Berry (17)
 • Barn notat (83)
 • spill (45)
 • Vi tegner oss selv (38)
 • Dagbok (111)
 • datakompetanse program (24)
 • Vakre bilder (51)
 • Rammer (14)
 • Design leksjoner (22)
 • Kvinners hemmeligheter (56)
 • Skjønnhet og kvinne (33)
 • Miste vekt? Dietter og tips (23)
 • Livslover (103)
 • Forutsigelser og skjebne (8)
 • Hemmeligheter av lang levetid.. (17)
 • Mann og tegn. (38)
 • Helse (117)
 • ledd, hud, (5)
 • Analyserer anemi. (7)
 • Ayurveda (12)
 • Hypertensjon (5)
 • hodepine (6)
 • Psykologi av sykdom (8)
 • Kronisk tretthet (5)
 • Tradisjonell medisin (43)
 • Bøker (48)
 • Lydbøker (26)
 • Nålverk (22)
 • Koking (243)
 • Retter av frokostblandinger (5)
 • Retter av kylling (14)
 • Kjøttretter (10)
 • Grønnsaker (29)
 • Fiskretter (12)
 • Hytte ost retter (6)
 • syltetøy jam.pastila.pure (21)
 • Baking (30)
 • Tilberedning i mikrobølgeovn (13)
 • Tilberedning i tregkokeren (11)
 • matlaging i en panne (2)
 • Hjemmelaget vin..klickere..naster (18)
 • forberedelser til vinteren (50)
 • Snacks (9)
 • Nyttig (1)
 • forskjellige godbiter (20)
 • salater (15)
 • Musikk (51)
 • Nyttår (6)
 • positiv (8)
 • Tips og triks (31)
 • Ortodokse side (198)
 • Religiøst (14)
 • Påske (17)
 • Fasting (15)
 • Jul (5)
 • Ordsprog (21)
 • Livets psykologi (60)
 • Håndlaget (1)
 • Strikkepinner (1)
 • Dikt (41)
 • Ilya Evteev (32)
 • Dikt for sjelen (9)
 • Filmer (6)
 • Finans (46)
 • Dette er interessant (15)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-statistikk

Ekte råd. Hvordan lage huden vakker

Ekte råd. Hvordan lage huden vakker

For å få en perfekt og vakker ansiktshud, må du vite noen hemmelige midler.

1. Ha minst to rensemidler. Siden huden kan være stygg på grunn av været eller på grunn av hormonelle økninger i løpet av måneden, så må du periodisk ha annen pleie for det. Så å ha minst to måter å vaske er normalt. Den ene er mykere (for følsom hud), den andre er mer intens (for problemhud med tea tree olje og en myk gel for vasking av problem og sensitiv hud).


2. Svamp for ansiktet. Naturlig eller syntetisk, en svamp for vasking er rett og slett nødvendig: det hjelper og betyr bedre å påføre, og vasker forsiktig av rester av kosmetikk og forsiktig eksfolierer døde hudceller, gjør en liten ansiktsmassasje. Alt dette på samme tid. I motsetning til grovere skrubbe, svampen for å vaske "polerer" huden i stedet for "riper".

3. Papirhåndkle. Det er alltid bedre å tørke ansiktet med en engangspapirhåndkle. Så hygienisk.


4. Du kan snakke i timevis om dette fantastiske verktøyet i skjønnhetens triks.
- Day Cream SPF15. Vanlig dagkrem som passer mesteparten av tiden. Viktigst av alt, for å passe til hudtype. Og SPF er også viktig. Dessverre kjøpte oftest krem ​​uten denne faktoren. Men tross alt er det UV-beskyttelse som er så viktig i kampen for ung hud. Ellers vil ingen løftende kremer ikke hjelpe senere.


5. Fuktighetsgivende redningskrem. Noen ganger er huden stump: huden er tørr, selv under alle lag av kosmetikk. Deretter reddes gel fuktighetskrem som kan påføres under og på sminke.


6. Vinterredningscreme. Og noen ganger hvis peeling eller hud er overdried fra oppvarming enheter, vil det hjelpe ut en fatter, men lett absorbert krem.


7. Tocopherolacetat.

- Vi går nå til produkter som kan og bør kjøpes på apoteket. Tocopherolacetat er et kjent vitamin E i form av en oljeaktig løsning. Dette er en av de viktigste vitaminene for skjønnheten i hud, hår og negler. Du kan ta innsiden, strengt etter doseringen i henhold til instruksjonene, eller sammen med retinolacetat (vitamin A) tilsatt kremet. Forsiktig og i små mengder. Så krem ​​blir en magisk eliksir av skjønnhet.


- Retinolacetat. Som nevnt er dette vitamin A. Et enda viktigere vitamin for hud, hår og negler enn vitamin E. I tillegg til kremer kan retinol smøres rent på skadede hudområder (inkludert brannsår). Så raskere og med mindre konsekvenser oppstår hudregenerering (uten arr, arr, flekker).

Det er verdt å huske at Retinol (vitamin A) kan forårsake alvorlige allergier, og det er KONTRAINDIKERT om sommeren under aktiv sol! Det er best å bruke det om vinteren eller høsten, og på dette tidspunktet er det bedre for natten og i de minste mengder i krem, bokstavelig talt 1 dråpe.


- Tea tree olje. Når kvise har bare "nakulyunutsya" og det er ikke betent ennå, er det en sjanse til å tørke det med tea tree olje. Dette er en alkoholløsning som inneholder minst 15 vektprosent tea tree olje. På den ene siden desinfiserer den, og på den andre siden tørker kimen. Men handlingen er effektiv, bare det er ingen rødhet og betennelse. Følgende er to gode rettsmidler hvis rødhet og betennelse eksisterer.


- Levomekol. Utmerket verktøy, enkelt og effektivt. Er kjent med mange reseptbelagte etter piercing eller piercing ører. (Og selv i veterinærklinikker brukes.) Det er en anti-inflammatorisk, anti-suppurativ salve, som samtidig forbedrer regenerering av huden på såret. Men hvordan bruker man til fordel for personen? Veldig enkelt. Hvis det så skjedde at hendene selv kom ut for å begå vandalistiske handlinger i forhold til ansiktets hud, er det bedre å bruke denne salven mens "såret" er åpent. Enda bedre, bruk tykkere og fest med bandasje med tape. Så pus er ikke dannet i den ekstruderte porene. Men det er pus - årsaken til arr etter helbredelse av alvorlig akne.


- Liniment-syntomycin. Det andre eller til og med det første gode verktøyet for desinfeksjon av kviser på ansiktet. Bare rødhet - gjelder umiddelbart. Det er et godt antibiotikum som kjemper mot de svært bakteriene som forårsaker kvisebetennelse. Ulempen er bitterhet å smake. Men en viktig fordel er effektivitet og pris. Oppbevares i kjøleskapet.

8. Bli forelsket i olivenolje. I tillegg til grønnsaker, urter, frukt, bær og nøtter. Det første som påvirker tilstanden til huden er riktig ernæring, vitaminer og kroppsopplæring. Kjedelig, kjedelig, men gylden ord. I tillegg, hvis typen hud tillater, kan du gjøre ansiktsbehandling med olivenolje. Generelt er denne oljen et lagerhus med vitaminer, omega fett (umettet), etc.


9. Reduser alkohol til null.. Alkohol er det som gjør huden eldre enn ultrafiolett. Etylalkohol og selv ved hyppig bruk ødelegger alle organene som blod leveres til med alkohol. Og disse er bokstavelig talt alle organer, inkludert selvfølgelig hud. Husk selv de fryktelige alkoholiske hjemløse med et puffete gammelt ansikt. Gru! Bedre ikke drikke Og ikke røyk.

10. I løpet av dagen er det bedre å friske opp ansiktet med mattservietter og termisk vann.


11. Det bør huskes at tonalressursene er valgt ut fra type, alder og egenskaper av huden.

Hvordan oppnå skjønnhet i ansiktshuden hjemme: Forbered masker og velg omsorg

Alle kvinner drømmer om perfekt hud. Dessverre kan få mennesker skryte av at naturen har gjort en gave til dem. For å bevare ungdom, friskhet og strålende utseende, er det nødvendig å bruke daglig innsats. Det er ingen hemmelighet for å bevare ansiktets skjønnhet hjemme.

Det viktigste er konstant omsorg, riktig utvalgte produkter, masker, sunn livsstil.

Hvorfor vises tegn på forvirring?

En ideell er en person uten rynker, blemmer, svarte prikker, irritasjoner og kviser. Vakker hud i ansiktet skinner fra innsiden. Men overdreven tørrhet, glans eller utslett kan være en alvorlig hindring for målet. For å unngå disse problemene må du ordentlig ta vare på ansiktet ditt, lage masker for det perfekte ansiktet, tilberedes hjemme, og følge enkle regler.

Svært ofte sier jentene at for å oppnå perfekt hud er det bare mulig med hjelp av dyre kosmetiske produkter. Dette er en stor misforståelse. Pokrov viser generell helse, derfor er det nødvendig med en integrert tilnærming.

Først av alt, vær oppmerksom på trivsel og prøv å minimere den negative effekten av eksterne faktorer. Ubalansert kosthold, krydret og fet mat, søtsaker, alkohol påvirker dekselet negativt. En person får en ubehagelig nyanse hvis en kvinne er i kulde lenge, i den åpne solen eller innendørs med tørr luft.

Du kan ikke vaske for mye varmt vann - det forstyrrer sebaceous kjertlene. Ikke vask ansiktet etter vask. La det tørke naturlig eller bare ta det med et håndkle.

Hvis kviser og utslett forekommer jevnlig i ansiktet ditt, må du kontakte en spesialist og eliminere plager i leveren, nyrene, tarmkanalen, blodet. Sykdommer i disse organene kan føre til ødemer, sirkler under øynene, pigmentering og porøsitet i huden.

Dårlige vaner har en negativ effekt på tilstanden til dekselet. Røyking fører til en grå, jordaktig fargetone, fading. Alkohol påvirker funksjonen til indre organer, forårsaker puffiness, "sekker".

Hos kvinner som fører en stillesittende livsstil, mister huden sin elastisitet mye tidligere enn aktiva og atletiske jevnaldrende, selv om de gjør masker for friskhet og skjønnhet i ansiktet. Feil valgt kosmetikk fører også til tidlig aldring. Hvis du etter bruk får ubehag eller nye fine rynker, pigmentering eller rødhet, er det bedre å nekte oppløsningen.

Hva skal jeg gjøre?

Hvis du er fast bestemt på å ta ansiktet ditt til den ideelle tilstanden, må du minimere effekten av irriterende faktorer.

Det er viktig å være oppmerksom på din livsstil:

 • Full søvn. Du må sove minst 8 timer om dagen. Det er nødvendig å ligge til klokken 23 - bare da vil organismen ha en god hvile;
 • Riktig ernæring. I dietten bør være en tilstrekkelig mengde protein mat, karbohydrater. Du kan ikke helt gi opp fett. Bruk bare sunne matvarer, begrense røkt kjøtt, søtsaker, brus og alkohol.
 • Bestem hudtype. Alle pleieprodukter, masker bør velges avhengig av hudtype. Fet skinn vil fjerne produkter med en lett tekstur. Hvis tørr hud, tonics og skum uten alkohol, vil fuktighetsgivende stoffer gjøre det. Hvis overfølsomhet observeres, velg hypoallergeniske produkter.

Ikke glem å massasje. Det kan utføres uavhengig, hjemme. Det forbedrer blodsirkulasjonen, toner og gjør ansiktskonturen mer klar og passform.

Du kan pre-damp ansikt, imponerende urte varm komprimering. Massasje gjøres langs hovedlinjer. Ikke strekk dekselet under prosedyren - alle bevegelser skal være forsiktige.

Grunnleggende om grunnleggende

Mange kjente kosologer hevder at "bestemødrene" metoder for hudpleie er mye mer effektive enn ferdige produkter med høy pris. De hjelper til raskt å nå målet og nyte glatt og silkeaktig hud. Gjør en revisjon i din kosmetiske pose og kast bort alle produkter som inneholder petroleumsprodukter. Daglig pleie er basert på tre hovedkomponenter: rensing, fuktighetsgivende, ernæring.

Det er nødvendig å rengjøre dekselet om morgenen og kvelden, spesielt hvis det er fet hud. Dette kan gjøres med kefir. Påfør det på ansiktet, la det stå i et par minutter og fjern med en bomullssvamp.

Tørk til platene er rene. Etter skyll dekselet avkok av kamille eller te.

Sammensetningen av fuktighetskremet kan være forskjellig, men komponenter som vann og olje må alltid være til stede. Det er tilrådelig å legge til et par dråper vitamin E.

Som fettkomponent kan du bruke mandelolje, jojoba, rømme. Selvfremstilt krem, hvis det ikke inneholder kjemikalier, kan brukes som en base for sminke. Om natten må du bruke en nærende krem. For forberedelsen kan du bruke lard og margarin, urt, som passer til din hudtype.

Grind tre ss råvarer i en mørtel og bland med smeltet fett (100 gram). Påfør om 15-20 minutter, og fjern restene med et papirserviett. Oppbevares i kjøleskapet. En slik sammensetning kan ikke være mer enn 30 dager.

peeling

Dyprengjøring fjerner døde partikler, sminke, sorte prikker. Etter prosedyren blir huden fornyet og forynget. Peeling bør gjøres et par ganger i uken, og forandrer sammensetningene.

For hjemmeskrubb, egnet kaffegryn, nøtter, knust i kaffekvern, havsalt, havremel.

Hell havregrynvann, la det gå litt. Når de svulmer, tøm overflødig væske og bruk på ansiktet med masserende bevegelser i 2-3 minutter. Hold på ansiktet i 5-10 minutter og vask av.

Hjemmelagde masker

Masker for perfekt ansiktshud kan fremstilles av grunnleggende og essensielle oljer, grønnsaker, frukt og bær, helbredende urter, honning og meieriprodukter. Velger komponenter, vurder hudtype.

Det er veldig nyttig hver morgen å vaske myntevann. På et glass kokende vann må du ta en spiseskje med mynteblader. La en stund, og når infusjonen har avkjølt, kan du bruke den.

Etter prosedyren vil huden bli bedre, friskheten kommer tilbake.

For å fjerne sirkler under øynene og glatte fine rynker, gjør en komprimering av svart te. Lag poser og legg dem på ansiktet i ca 10 minutter. Etter det kan du vaske deg med sterk te og la dekselet tørke. Huden blir myk, myk og glatt hvis du regelmessig lager ostemasse.

Bland kyllingen med en gaffel, legg til litt eter eller kapsel vitamin og bland. Søk om 20 minutter et par ganger i uken.

Hjemme er det lett å lage et vakkert ansikt, hvis du ikke er lat og følg alle reglene. Nøkkelen til suksess er naturlig pleie ingredienser, unngå dårlige vaner, et balansert kosthold, god søvn og ta vare på helsen din. Vær vakker og uimotståelig!

Flere Artikler Om Typer Acne