Noen psykologer tilskriver visse kvaliteter av en person til moles på deres ansikter. For eksempel er stedet mellom øynene en spesiell intuisjon, på nesens sensualitet, på kinnet - en tendens til å forandre seg på haken - sårbarheten, og en mølle nær leppens hjørne vil fortelle om den ekstraordinære seksualiteten til den som har den.

Folk har kommet opp på flere måter å få en pikant mole på ansiktet deres. Dette er fremsynet, som er limt til huden, dekorative kosmetikk, permanent sminke og tatovering med henna.

Fly er et stykke fløyel stoff, silikon base eller annet materiale som er festet til ansiktet med et spesielt lim. Det fremre synet kan være av forskjellige størrelser og farger, men det viktigste er at det passer til ditt utseende. Ikke gjør for store eller mørke moler. De ser unaturlige ut. Og til fordelene og ulempene ved slike dekorasjoner kan tilskrives en ting - skrøbelighet. Dette er bra hvis du er lei av en muldvarp, og dårlig hvis det er ekstremt for deg å møte.

Deretter kan du ty til en annen metode. Dette er en profesjonell tatovering i salongen. Mesteren vil velge den optimale kombinasjonen av farger og former. Med hjelp av spillet vil male på huden. Etter noen dager vil huden helbrede, og molen vil vises i full herlighet. På huden kan det være opptil 10 år, etter at den er vasket av, og tatoveringen må oppdateres.

Hvis du ikke vil holde en mølle så lenge, bruk da henna. Med den vil flyet vare på huden i flere uker. Gjør det enkelt. Kjøpe henna, oppløs det med varmt vann til tykk, rømme, avfett huden på området der du vil se dekorasjonen, og bruk denne blandingen på ansiktet ditt. Vent noen minutter for henna å tørke. Molen er klar. Det er viktig å huske at det er bedre å ikke vaske dette området med såpe selv for en dag, da vil malingen vare lenger.

Og den siste metoden bruker en kosmetisk blyant. Plukk opp en myk eyeliner eller øyenbryn, bestemt på et snev av en muldvarp og bruk det på ansiktet ditt. Men overdriv det ikke, fordi en kunstig muldvarp ikke bare kan gi ansiktet en sjarm, men også forstyrre det betydelig. Pulverpulver løs fly, og det vil ikke være uskarpt om dagen.

Hvordan lage tatoveringsmøller over leppen?

Hvordan er en slik tatovering i hytta?

Når man går til salongen, spør masteren et par spørsmål om hvilken størrelse, farge og form det fremtidige fødselsmerket vil være. Det er verdt å avgjøre hvor det vil bli plassert. Når alle spørsmål er avtalt, vil mesteren fortsette til selve prosedyren. Den utføres i følgende rekkefølge:

 1. Desinfiser området av huden der tatoveringen vil bli plassert. For å gjøre dette, bruk spesielle verktøy. De har en tendens til å fryse huden, noe som vil redusere smerte.
 2. Mesteren introduserer fargematerialet med en nål som danner en flue. I utgangspunktet blir senteret tegnet, og deretter øker størrelsen med spirallinjer. Avhengig av størrelsen på molen, brukes en enkelt eller tredobbelt nål. Ofte gjelder mesteren maling, som er permanent sminke på andre deler av ansiktet.
 3. Deretter smøres det berørte området med en spesiell salve.

Hvordan tegne en fly hjemme?

Å uavhengig tegne en mølle på ansiktet, blir følgende metoder brukt:

 1. limt flue;
 2. bruk av kosmetikk;
 3. tatovering henna.

I dag kan du kjøpe en flue, som limes til huden med et spesielt lim. Det er et stykke silikon eller klut. Dette er en langvarig teknikk. Men et slikt fly vil ikke vare lenge. Når som helst kan hun falle bort, noe som vil føre til ulempe.

Noen damer tegner en muldvarp med blyant, skygger. Men dette må gjøres daglig. Ulempen er at kosmetikk kan flyte når som helst.

En mer permanent metode tatoveres med henna. Fluen malt på en slik måte forblir på ansiktet i 2-3 uker. Henna er opprinnelig skilt, og deretter påføres den på huden, tidligere fettet.

Hva er konsekvensene av fødselsmerke tattoo?

Etter prosedyren dannes en skare på det berørte området. Den vil forsvinne innen 10 dager. Det er forbudt å rive av henne. For å øke hastigheten, er det verdt å bruke salver.

Det er fare for å få dårlig resultat hvis en dårlig mester ble valgt. Derfor er det verdt å ta alvorlig valg av salong.

Hvor lenge er flyet?

Tatoveringen av en mole kan holde i ca 10 år. Og hvis fremsynet er gjort på brystet, så er denne tiden økt.

For å forlenge denne perioden anbefales det å smøre fremsiden med solbeskyttelseskrem.

Hvordan lage en muldvarp?

Selv fra de eldgamle tider ble en liten mølle på ansiktet ansett som det opprinnelige høydepunktet av en kvinnes utseende, hun ga henne en fantastisk sjarm og uimotståelig sjarm. For menn var molen en slags kjennetegn for spesiell seksualitet og skjulte talenter. En av de amerikanske instituttene for sosiologisk forskning gjennomførte en undersøkelse hver for seg blant menn og kvinner. Respondenter ble vist to bilder av samme person av motsatt kjønn. I dette tilfellet var det første bildet på ansiktet en mole, og den andre var ikke.

Det er interessant. Nesten 80% av respondentene valgte et bilde med en sjarmerende tag mer attraktiv.

Hva er en mole?

Fra et medisinsk synspunkt er en mol en misdannelse av huden eller en godartet svulst som er oppnådd i livet. Enkelt sagt, på et tidspunkt er hudceller fylt med pigment og blir til en gruppe melanocytter, som er mol. Nesten alle mennesker på jorden har slike pigmenteringspunkter. Utseendet til nye mol er ofte i perioden med hormonelle forandringer i kroppen: det er pubertet, graviditet, overgangsalder, etc.

I absolutt flertall tilfeller er moles absolutt ikke farlig. Imidlertid representerer nærværet av naturlige mol i sjeldne tilfeller risikoen for transformasjon til en malign tumor. Dette skyldes eksterne faktorer: en overflod av ultrafiolette stråler, skade eller gnidning av molen. Hvis noen av muldene begynner å forårsake ubehag, må du konsultere en spesialist, du må kanskje fjerne molen.

Berømt skuespiller med et fostermerke på kinnet Evan MacGregor fjernet sine berømte fødselsmerker av medisinske årsaker. Mange fans ble skuffet over en slik handling, som de visste at de ga ham et unikt utseende og fikk ham til å se spektakulær ut. Den berømte sangeren, og i nyere tid også skuespilleren med molen Enrique Iglesias, slettet også sin seksuelle etikett, og forklarte årsakene til medisinsk nødvendighet.

Den moderne teknologiske utviklingen gjør det enkelt å få ønsket mol på hvilken som helst del av huden, og den kunstige etiketten vil være helt trygg. Historie husker ganger når forførende mol var gjenstand for høymote. Damefaste fluer på ansiktet og décolleté-området, skåret av små stykker fløyelstoff. I dag vil mange kvinner vite hvordan de skal gjøre en mølle på ansiktet, slik at det ser så naturlig ut som mulig og har blitt bevart i lang tid.

Hvordan bli eier av et vakkert fødselsmerke?

Til nå er det flere måter å bli eier av krydrede moles:

 • fly, limt til huden;
 • en mole tegnet med dekorative kosmetikk;
 • tatovering henna;
 • fødselsmerke, gjort permanent sminke.

Vurder disse metodene mer detaljert:

 1. En flue er et lite stykke klut eller silikonbunn festet til ansiktet med et spesielt lim. Denne metoden er den eldste metoden for å bruke den opprinnelige mole. Den åpenbare ulempen ved denne metoden er dens skjøthet. En slik mole kan når som helst komme av og forårsake ubehag.
 2. En muldyr påført med en kosmetisk blyant, eyeliner eller spesielle skygger er en uttrykkelig metode for hver dag. Imidlertid er denne metoden også preget av skjøthet, det er også fare for at mullen vil flyte eller smøre hvis du ved et uhell berører et ansikt på stedet der det er tegnet.
 3. En god måte er å bruke moles med henna. Denne etiketten varer i ansiktet i flere uker og krever ikke spesiell forsiktighet og daglig korrigering. For å gjøre en slik mølle må du fortynne hennaen med varmt vann til ønsket konsistens. Videre påføres sammensetningen på det fettfrie området av ansiktet som du vil se molen på. Ulempen med denne metoden er at en slik mølle gradvis vil forandre farge, bli mer og mere blek hver dag.
 4. Det beste alternativet for å bruke moles er permanent sminke, laget i en profesjonell klinikk eller skjønnhetssalong. Denne molen vil holde på ansiktet i 5-8 år og vil ikke endre farge eller form.

Salyamkina Elena Vladimirovna har omfattende praksis i å utføre ulike kosmetiske prosedyrer. Hun er en erfaren kirurg og høyt kvalifisert spesialist på sitt felt.

Anbefalinger fra spesialister

Bruk av fødselsmerker med permanent sminke er veldig rask og enkel. En kompetent mester vil velge den mest optimale farge som vil se naturlig ut og ikke være defiant, og vil også gi en vakker form. Bestem prosedyren for å bruke sminke:

 1. En spesiell bedøvelse sammensetning er påført på den delen av kroppen der det er planlagt å lage et merke for å lindre følsomheten i huden.
 2. Deretter begynner legen å bruke molen ved å bruke en spesiell teknikk for kjøring i fargesammensetningen. Den første punkteringen gjøres i midten, og når den beveger seg i en spiral, når legen den ønskede størrelsen på merket.
 3. På slutten av kjøring i fargesammensetningen blir anestetikken igjen påført den nyopprettede mol.

I hjemmet må du smøre molen med de midler som legen foreskriver to ganger om dagen. Etter at skorpen forsvinner, er det ikke lenger nødvendig å smøre etiketten. Du kan gratulere deg selv med en ny mølle.

Interessante fakta

I tillegg til den æstetiske komponenten av den forlokkende molen, tror mange at de også har en magisk effekt på bæreren. Ifølge den eksisterende teorien kan personens karakter og skjebne forutsies av plasseringen, antall og form av hans mol. For eksempel er molen på pannen til en kvinne eller en mann et symbol på et stort sinn. Men om eiere av moles over leppen sier de at deres karakteristiske trekk er høy seksualitet. Den berømte skuespillerinnen med en mull over leppen til Merlin Monroe er en kvinne med en urolig skjebne som har erobret mange menns hjerter i sitt korte, lyse liv.

Også den fantastiske og uvanlige skjebnen til erobreren av vakre damer er demonstrert av den russiske skuespilleren med en muldvarp over leppen Dmitry Kharatyan. Et lykkepunkt regnes som en mull på kinnet. Typiske eiere av denne etiketten er skuespillerne med mol på kinnene Eva Mendez og Natalie Portman. En annen veldig kjent ungdomsskuespillerinne med et fostermerke på kinnet, Black Laveli, mener at det var denne molen som en gang utpekte det blant modellene og bidro til å oppnå ubeskrivelige høyder i karrieren. Det antas også at molen på nesebroen er et symbol på en spesiell intuisjon, og på hakefølsom sårbarhet.

Vær oppmerksom

Lytt til anbefalingene fra eksperter:

 • En kunstig flue kan ikke limes til en naturlig mølle, og prøver å korrigere formen, da dette kan føre til farlige helsekonsekvenser.
 • Henna-sammensetningen kan i alle fall ikke påføres en naturlig mølle, prøver å endre fargen, det kan også påvirke helsen negativt.
 • Du kan ikke røre og prøve å forandre naturlige moler av en konveks form med kosmetikk.
 • Den mest optimale og sikre løsningen for å skape en spektakulær mole er å kontakte en høyt kvalifisert klinikk, som har lang erfaring med å utføre disse prosedyrene.

Kjære damer som drømmer om det perfekte utseendet, fortvil ikke og husk at det ikke er noen grense til fullkommenhet. Moderne utviklinger som er glade for å gi medisin, gir mange muligheter. For å se vakker, original og ha sin egen uimotståelige zest, er det ikke nødvendig å bli født med et spektakulært fremsyn. Bare kontakt spesialistbyrået som hjelper deg med å oversette det du vil ha til virkelighet.

Hvordan lage en muldvarp

Folk har kommet opp på flere måter å få en pikant mole på ansiktet deres. Dette er fremsynet, som er limt til huden, dekorative kosmetikk, permanent sminke og tatovering med henna.

Fly er et stykke fløyel stoff, silikon base eller annet materiale som er festet til ansiktet med et spesielt lim. Det fremre synet kan være av forskjellige størrelser og farger, men det viktigste er at det passer til ditt utseende. Ikke gjør for store eller mørke moler. De ser unaturlige ut. Og til fordelene og ulempene ved slike dekorasjoner kan tilskrives en ting - skrøbelighet. Dette er bra hvis du er lei av en muldvarp, og dårlig hvis det er ekstremt for deg å møte.

Deretter kan du ty til en annen metode. Dette er en profesjonell tatovering i salongen. Mesteren vil velge den optimale kombinasjonen av farger og former. Med hjelp av spillet vil male på huden. Etter noen dager vil huden helbrede, og molen vil vises i full herlighet. På huden kan det være opptil 10 år, etter at den er vasket av, og tatoveringen må oppdateres.

Hvis du ikke vil holde en mølle så lenge, bruk da henna. Med den vil flyet vare på huden i flere uker. Gjør det enkelt. Kjøpe henna, oppløs det med varmt vann til tykk, rømme, avfett huden på området der du vil se dekorasjonen, og bruk denne blandingen på ansiktet ditt. Vent noen minutter for henna å tørke. Molen er klar. Det er viktig å huske at det er bedre å ikke vaske dette området med såpe selv for en dag, da vil malingen vare lenger.

Og den siste metoden bruker en kosmetisk blyant. Plukk opp en myk eyeliner eller øyenbryn, bestemt på et snev av en muldvarp og bruk det på ansiktet ditt. Men overdriv det ikke, fordi en kunstig muldvarp ikke bare kan gi ansiktet en sjarm, men også forstyrre det betydelig. Pulverpulver løs fly, og det vil ikke være uskarpt om dagen.

Hvordan lage en muldvarp

Hvordan lage en muldvarp?

Selv fra de eldgamle tider ble en liten mølle på ansiktet ansett som det opprinnelige høydepunktet av en kvinnes utseende, hun ga henne en fantastisk sjarm og uimotståelig sjarm. For menn var molen en slags kjennetegn for spesiell seksualitet og skjulte talenter. En av de amerikanske instituttene for sosiologisk forskning gjennomførte en undersøkelse hver for seg blant menn og kvinner. Respondenter ble vist to bilder av samme person av motsatt kjønn. I dette tilfellet var det første bildet på ansiktet en mole, og den andre var ikke.

Det er interessant. Nesten 80% av respondentene valgte et bilde med en sjarmerende tag mer attraktiv.

Hva er en mole?

Fra et medisinsk synspunkt er en mol en misdannelse av huden eller en godartet svulst som er oppnådd i livet. Enkelt sagt, på et tidspunkt er hudceller fylt med pigment og blir til en gruppe melanocytter, som er mol. Nesten alle mennesker på jorden har slike pigmenteringspunkter. Utseendet til nye mol er ofte i perioden med hormonelle forandringer i kroppen: det er pubertet, graviditet, overgangsalder, etc.

I absolutt flertall tilfeller er moles absolutt ikke farlig. Imidlertid representerer nærværet av naturlige mol i sjeldne tilfeller risikoen for transformasjon til en malign tumor. Dette skyldes eksterne faktorer: en overflod av ultrafiolette stråler, skade eller gnidning av molen. Hvis noen av muldene begynner å forårsake ubehag, må du konsultere en spesialist, du må kanskje fjerne molen.

Berømt skuespiller med et fostermerke på kinnet Evan MacGregor fjernet sine berømte fødselsmerker av medisinske årsaker. Mange fans ble skuffet over en slik handling, som de visste at de ga ham et unikt utseende og fikk ham til å se spektakulær ut. Den berømte sangeren, og i nyere tid også skuespilleren med molen Enrique Iglesias, slettet også sin seksuelle etikett, og forklarte årsakene til medisinsk nødvendighet.

Den moderne teknologiske utviklingen gjør det enkelt å få ønsket mol på hvilken som helst del av huden, og den kunstige etiketten vil være helt trygg. Historie husker ganger når forførende mol var gjenstand for høymote. Damefaste fluer på ansiktet og décolleté-området, skåret av små stykker fløyelstoff. I dag vil mange kvinner vite hvordan de skal gjøre en mølle på ansiktet, slik at det ser så naturlig ut som mulig og har blitt bevart i lang tid.

Hvordan bli eier av et vakkert fødselsmerke?

Til nå er det flere måter å bli eier av krydrede moles:

 • fly, limt til huden;
 • en mole tegnet med dekorative kosmetikk;
 • tatovering henna;
 • fødselsmerke, gjort permanent sminke.

Vurder disse metodene mer detaljert:

 1. En flue er et lite stykke klut eller silikonbunn festet til ansiktet med et spesielt lim. Denne metoden er den eldste metoden for å bruke den opprinnelige mole. Den åpenbare ulempen ved denne metoden er dens skjøthet. En slik mole kan når som helst komme av og forårsake ubehag.
 2. En muldyr påført med en kosmetisk blyant, eyeliner eller spesielle skygger er en uttrykkelig metode for hver dag. Imidlertid er denne metoden også preget av skjøthet, det er også fare for at mullen vil flyte eller smøre hvis du ved et uhell berører et ansikt på stedet der det er tegnet.
 3. En god måte er å bruke moles med henna. Denne etiketten varer i ansiktet i flere uker og krever ikke spesiell forsiktighet og daglig korrigering. For å gjøre en slik mølle må du fortynne hennaen med varmt vann til ønsket konsistens. Videre påføres sammensetningen på det fettfrie området av ansiktet som du vil se molen på. Ulempen med denne metoden er at en slik mølle gradvis vil forandre farge, bli mer og mere blek hver dag.
 4. Det beste alternativet for å bruke moles er permanent sminke, laget i en profesjonell klinikk eller skjønnhetssalong. Denne molen vil holde på ansiktet i 5-8 år og vil ikke endre farge eller form.

Salyamkina Elena Vladimirovna har omfattende praksis i å utføre ulike kosmetiske prosedyrer. Hun er en erfaren kirurg og høyt kvalifisert spesialist på sitt felt.

Anbefalinger fra spesialister

Bruk av fødselsmerker med permanent sminke er veldig rask og enkel. En kompetent mester vil velge den mest optimale farge som vil se naturlig ut og ikke være defiant, og vil også gi en vakker form. Bestem prosedyren for å bruke sminke:

 1. En spesiell bedøvelse sammensetning er påført på den delen av kroppen der det er planlagt å lage et merke for å lindre følsomheten i huden.
 2. Deretter begynner legen å bruke molen ved å bruke en spesiell teknikk for kjøring i fargesammensetningen. Den første punkteringen gjøres i midten, og når den beveger seg i en spiral, når legen den ønskede størrelsen på merket.
 3. På slutten av kjøring i fargesammensetningen blir anestetikken igjen påført den nyopprettede mol.

I hjemmet må du smøre molen med de midler som legen foreskriver to ganger om dagen. Etter at skorpen forsvinner, er det ikke lenger nødvendig å smøre etiketten. Du kan gratulere deg selv med en ny mølle.

Interessante fakta

I tillegg til den æstetiske komponenten av den forlokkende molen, tror mange at de også har en magisk effekt på bæreren. Ifølge den eksisterende teorien kan personens karakter og skjebne forutsies av plasseringen, antall og form av hans mol. For eksempel er molen på pannen til en kvinne eller en mann et symbol på et stort sinn. Men om eiere av moles over leppen sier de at deres karakteristiske trekk er høy seksualitet. Den berømte skuespillerinnen med en mull over leppen til Merlin Monroe er en kvinne med en urolig skjebne som har erobret mange menns hjerter i sitt korte, lyse liv.

Også den fantastiske og uvanlige skjebnen til erobreren av vakre damer er demonstrert av den russiske skuespilleren med en muldvarp over leppen Dmitry Kharatyan. Et lykkepunkt regnes som en mull på kinnet. Typiske eiere av denne etiketten er skuespillerne med mol på kinnene Eva Mendez og Natalie Portman. En annen veldig kjent ungdomsskuespillerinne med et fostermerke på kinnet, Black Laveli, mener at det var denne molen som en gang utpekte det blant modellene og bidro til å oppnå ubeskrivelige høyder i karrieren. Det antas også at molen på nesebroen er et symbol på en spesiell intuisjon, og på hakefølsom sårbarhet.

Vær oppmerksom

Lytt til anbefalingene fra eksperter:

 • En kunstig flue kan ikke limes til en naturlig mølle, og prøver å korrigere formen, da dette kan føre til farlige helsekonsekvenser.
 • Henna-sammensetningen kan i alle fall ikke påføres en naturlig mølle, prøver å endre fargen, det kan også påvirke helsen negativt.
 • Du kan ikke røre og prøve å forandre naturlige moler av en konveks form med kosmetikk.
 • Den mest optimale og sikre løsningen for å skape en spektakulær mole er å kontakte en høyt kvalifisert klinikk, som har lang erfaring med å utføre disse prosedyrene.

Kjære damer som drømmer om det perfekte utseendet, fortvil ikke og husk at det ikke er noen grense til fullkommenhet. Moderne utviklinger som er glade for å gi medisin, gir mange muligheter. For å se vakker, original og ha sin egen uimotståelige zest, er det ikke nødvendig å bli født med et spektakulært fremsyn. Bare kontakt spesialistbyrået som hjelper deg med å oversette det du vil ha til virkelighet.

Mole tattoo: Hvordan gjøre kroppen mer attraktiv

Hvordan lage et fødselsmerke der det ikke finnes noen

Folk kan deles inn i flere typer:

 • har mye mol på kroppen og er fornøyd med dem,
 • har fødselsmerker, men vil fjerne dem
 • De har ikke et fødselsmerke, men de vil ha dem.

Vi bør også markere de som har sin egen nevi, men de vil fjerne dem og gjøre tatovering av mull på huden på et mer attraktivt sted. Hvis du alltid har hatt nevus på ansiktet ditt, men du måtte fjerne det av medisinske grunner, så bør du tenke på et kunstig fødselsmerke.

Evnen til å skape ikke bare en tatovering, men en muldvarp er kunsten til moderne medisin og kosmetologi. Ikke alle er begavet med iøynefallende nevi, men mange vil forandre seg og bli lysere. Hvordan kan en nevus opprettes der den ikke er? Alternativ to:

 1. tegne en muldvarp med en sminkpenn,
 2. Lag en tatoveringsflyg

Kunstig nevi har vært kjent siden antikken, de ble kalt "fluer". Det pleide å være velkommen i menn og kvinner, og dette alternativet til å skape kunstige bilder av mol, som liming fluer (et svart gips som lignet mol) på et valgt område av kroppen. Nå er dette alternativet ikke brukt, fordi ser unaturlig ut på grunn av overdrevne grenser.

De mest modige jentene og kvinnene i vår tid foretrekker ikke å tegne nevi, de er fornøyd med en mole tattoo. Det er imidlertid viktig å vite at du ikke kan ta en tatovering på en eksisterende mol, så hvis du har et fødselsmerke, men det er veldig lett eller lite, fjerner du det først, eller gjør det lysere med sminke, og ikke en tatovering. Et pluss av en trukket mole er muligheten for "fjerning" på kort tid, muligheten for å tinting den osv. Hovedmålet er å velge en god blyant. Men hvis du er en lys personlighet, må du gjøre akkurat permanent nevus sminke.

Den første økningen i mol på kroppen dukket opp på grunn av ønsket om å gjemme hudens feil, som kan gjøres i dag. Det er en opprettelse av en nevus bare på kontoret til en profesjonell!

VIKTIG! Ikke prøv å lage tatoveringsmøller selv, det er veldig farlig. I tillegg må du ikke prøve å gjøre en tatovering på toppen av dette fødselsmerket, fordi kan forårsake utvikling av kreft.

For å lage en ny fly, trenger du:

 1. Kontakt lege. Du kan velge nøyaktig plasseringen av nevus opp til millimeteren, bestemme farge, form og størrelse på nevus,
 2. Under tatoveringen av fødselsmerket vil huden bli bedøvet, og under den vil en vedvarende kosmetisk sammensetning bli brukt, noe som vil legge til farge og størrelse til en nevus,
 3. Spesialisten vil bruke anestesi på huden og gi anbefalinger for hudpleie etter prosedyren.

For en slik tatovering brukes maling for permanent øyenbryn sminke. Etter prosedyren vises en tynn skorpe på huden, som til slutt vil forsvinne i seg selv.

Er det verdt å erstatte et ekte fødselsmerke med en kunstig?

Hvis det etter fjerning av en farlig muldvarp ikke er fullstendig fjernet, kan en muldvarp komme tilbake - det vil vokse igjen, og dette må unngås. Best av alt, den klassiske kirurgiske metoden kan takle fjerning av nevus. kutte ut et pigmentflett med en skalpell. Etter en stund blir det nesten ingen spor av nevus, men hvis arret vedvarer, kan det fjernes fra Elena Vladimirovna Salyamkina. En plastikkirurg kan ikke bare redde deg fra operasjonens spor, men også fjerne uønskede nevus, samt lage en ny, hvis du virkelig vil.

Skal du "trekke" et nytt sted på huden - det er opp til deg. Generelt, hvis du velger riktig sted for et nevus, dets størrelse og farge, vil det gi ditt utseende et spesielt attraktivt utseende, gjøre det mer merkbart og mer attraktivt for utenforstående. Beslutningen skal være forsettlig og nøyaktig, fordi tatoveringsfødsler forblir i lang tid. Faktum er at flygens levetid vil avhenge av stedet der du gjør det. Hvis dette er et sted med økt blodsirkulasjon, kan en kunstig mole holde ut på dette stedet i ca 8-10 år, hvis blodsirkulasjonen i det valgte området er mindre aktiv, kan den opprettede nevus holde ut for resten av livet ditt.

Tiltrekker det faktum at fremsiden ikke ser kunstig ut, tværtimot er det veldig vanskelig å skille det fra en ekte mol. Selv om du tegner en nevus, er det selvsagt noen ganger ekstremt vanskelig, ikke hver jente kan klare det. Videre vil ikke bare kvinner være attraktive, det er kjent at en manns nevi kan drive kvinner gal, så menn er også glade for å bruke tatovering. Mange beundrere av Enrique Iglesias vil gjerne ta nyheten om at deres favorittsanger gjorde en tatoveringsmolekyl på stedet for en fjerntliggende ondartet formasjon under øyet.

Det er mange fordeler med kunstige pigmentflekker sammen med disse:

 • det er ingen pigmentering rundt moles-fluer,
 • skader ikke helse, dessuten - kan ikke skade, mens den virkelige nevus er en godartet svulst som har risiko for transformasjon i melanom,
 • ligger der du trenger det, ikke hvor naturen tilsier det,
 • trekker oppmerksomheten fra et positivt synspunkt, gjør bildet ditt mer gjennomtenkt og lyst,
 • koster ganske billig, fordi Når du går til en spesialist for å lage en nevus, må en ekte mol kontrolleres jevnlig, og disse er betydelige utgifter for legens tjenester.

Nevi-verdier - om de er viktige

For mange er det bare nødvendig å skape en kunstig mole for å gjøre livet bedre og mer vellykket. For å få det til å skje, må du velge et godt sted for en tatoveringsfly på kroppen din. Menn velger for dette høyre side av kroppen, og kvinner - venstre. Du bør ikke fordømme folk som tror på denne teorien om lykke til. På mange måter er det et spørsmål om selvforslag, og hvis deres liv endres etter oppkjøpet av en ny mol, betyr det at de til slutt tror på seg selv, om enn på laurbærens bekostning, i retning av fluene. Hvilke nevi anses som vellykkede?

Spesielt verdt å merke nevi, som er ganske sjeldne - på huden er ikke dekket av hår. Siden molen i midten av palmen snakker om gave fra eieren, lover den suksess i forretning og lykke i livet. Men det virkelige fødselsmerket på dette stedet kan være veldig farlig, fordi Dette området er utsatt for skade, men fødselsmerkeflyet vil ikke gi skade.

Ofte vil pasienter ha nevi, som vil bringe rikdom til familien, og resten vil følge, og her er steder med "lykke til" å velge:

 • navle,
 • på pannen, spesielt på det skallede stedet i templet for menn,
 • ører,
 • nese,
 • kneet.

En tatovering av en mole på venstre bryst anses også å være vellykket, men flaks og rikdom i dette tilfellet kommer bare til en hardt arbeidende person, og ikke alle er klare til å prøve. Mange vil bare "hogge en muldvarp" i det "rike" stedet på kroppen. Om et nytt sted vil påvirke livet ditt, avhenger av om du tror på det, uansett om du tror på deg selv. Å gjøre en slik flekk er bare for deg selv, i estetiske hensyn, for å forbedre ditt personlige liv og attraktivitet, som definitivt vil spille sin rolle. Og økonomisk velvære skal skapt av en person ved sitt arbeid, ikke med lykkelige fødselsmerker.

Mole tatovering på leppen

Moles i forskjellige tall er på hver persons hud. Noen har mange av dem, og noen kan skryte bare et par mørke flekker på forskjellige steder på kroppen. For øyeblikket er det i en astrologi enda en helt egen del som snakker om betydningen av mol.

Men selv beryktede skeptikere ville være enige om at fødselsmerker på noen steder er veldig vakre. For eksempel gir en mole over leppen en viss sjarm og raffinement til en persons utseende. Det antas at de spesielt går til kvinner. Det er derfor mange kvinner bestemmer seg for å lage en tatovering av en muldvarp over leppene sine.

Hva er mole tatovering?

Oppfinnede tatoveringsmøller er ikke våre samtidige. Utført av sine edle damer for noen århundrer siden. Som det er kjent, begynte jentene i det 16. århundre i landet som er en trendsetter i Frankrike å begynne å lim kunstige mol på ansikt og kropp, som ble kalt "fluer". På den tiden var det enda mulig å kjøpe og lese en spesiell trykt håndbok som fortalte deg hva dette eller det muldyret på en dames kropp betyr. Og så valgte kvinnene seg, før de stakk "fly" på huden, nøye med å velge et sted for dette.

Selvfølgelig var det ikke en tatovering i moderne forstand av ordet, men allerede på den tiden forsto jentene skjønnheten og betydningen av mol for deres utseende og bilde som helhet. Ikke glem denne unge damen i dag.

Tatovering er en prosedyre der mesteren injiserer maling i det øverste laget av huden. Hudtrykkene er fortsatt lyse i lang tid. I gjennomsnitt forblir resultatet av tatoveringen 1-1,5 år. Det antas at det er molen over leppen som er i stand til å helt forandre ansiktsuttrykk av en person og gjøre den mer levende, vakker og interessant. Dette forklarer populariteten til en slik prosedyre.

For eksempel skylder den berømte amerikanske sangeren med en mole over leppen av Peggy Lee i en viss grad sin kjærlighet i popularitet og berømmelse. Mange husket henne bare fødselsmerket. Jenta selv erklærte at hun i ungdommen hadde gjentatte ganger planlagt å fjerne denne formasjonen på ansiktets hud, og da skjønte hun skjønnheten i en mol på et slikt sted og understreket det med tatovering. Nå har noen russiske sangere samme funksjon. Inkludert Nyusha og Vera Brezhnev. True, jentene tenker ikke engang på fjerning av deres mol.

Og modellen med en muld over Cindy Crawfords leppe er kjent over hele verden nettopp på grunn av det flørtende fødselsmerket i leppene. I motsetning til mange andre modeller begynte Cindy å skrive ut på sidene av populære blanke magasiner, uten å retusere hennes fødselsmerke i ulike redaksjonelle programmer. Crawford gjorde henne en karakteristisk funksjon. Og fortsatt om jenta husker sine mange fans, og bildene hennes fortsetter å vises i høyglans.

Hvordan lage tatoveringsmøller?

Det er viktig at tatoveringen av en muldvarp ikke er vist for alle. Før denne prosedyren, bør du definitivt konsultere en spesialist og, om nødvendig, utføre alle nødvendige tester for sikkerheten til en muldvarp. Hvis det er risiko for melanom i huden, vil legen forby en slik prosedyre. Denne advarselen gjelder kun de jentene som allerede har en muldvarp under eller over leppen, og de vil understreke mer og gjøre det lysere ved hjelp av tatovering.

Men det er et annet alternativ. Moderne medisinske sentre foreslår å skape en kunstig "mole" på huden ved hjelp av tatovering, til og med til de som aldri har hatt slike hudskader i leppene. Spesielt de kvinnene som liker å tegne et fødselsmerke på sine lepper hver dag med en spesiell blyant eller til og med på gammel måte, holder en fly på dette stedet for å endre uttrykket i ansiktet og gjøre det mer levende og minneverdig.

Ved hjelp av en slik tatovering kan du også skjule eventuelle feil i leppene. For eksempel, et arr eller spor av en kvise. Det skjer også at kvinner er misfornøyde med sin eksisterende muld over leppen. For eksempel, når den er for stor og tydelig konveks. I dette tilfellet vil en erfaren spesialist, som en plastikkirurg Elena Salyamkina, komme til hjelp. Etter å ha fjernet den stygge og farlige hudformasjonen fra ansiktet, kan du lage en ny "mole" av ønsket form og størrelse ved hjelp av en tatovering på plass.

Uansett årsaken til at jenta bestemte seg for å få en tatovering, for å utføre denne prosedyren, trenger hun bare å komme til medisinsk senter. Det er nødvendig at dette var en klinikk med kvalifiserte, erfarne spesialister og passende utstyr, og ikke en vanlig skjønnhetssalong eller skjønnhetssalong. Kun en profesjonell lege kan gjøre prosedyren kvalitativt, trygt og smertefritt. Men fra tjenestene til tatoveringspersoner som jobber hjemme og tatt med i listen over deres tjenester, inkludert tatoveringsmøller, er det bedre å nekte.

Fødselsmerke tatovering prosedyre

Først må du konsultere en spesialist av den valgte institusjonen, som vil stille noen spørsmål. For eksempel, ønsket størrelse mol, farge, form og lysstyrke. Etter å ha klargjort alle detaljer, vil en god mester kunne lage en muldvarp som ikke vil skille seg fra den naturlige. Forresten tror mange menn at jenter med en mull over leppen er spesielt attraktive og sexy. Kanskje dette er fordi det er meningen med molene på dette stedet som astrologer gir.

Når alle detaljer i prosedyren er avtalt, bruker spesialisten en spesiell bedøvelsesgel til plasseringen av det fremtidige fødselsmerket. Det desinfiserer ikke bare huden, men fryser også litt. Tross alt er hudområdet nær leppene veldig følsomt og ømt. Det tar noen minutter før gelen virker. Tatoveringsmøllen over leppen gjøres veldig enkelt og raskt. Dette er en veldig enkel operasjon som ligner tatoveringsprosessen, men sikrere og raskere.

Neste, i det valgte området av huden med en spesiell nål, vil legen kjøre i et spesielt fargestoff. Mal i huden i en spiral. Det varer til mullen blir riktig størrelse, form og til og med ryddig kant. Ved fullføring av prosedyren pålegger masteren en liten mengde gelen på den resulterende molen slik at den irriterte, skadede huden beroliger seg raskere.

Videre er det svært viktig å ordentlig ta vare på hudområdet hvor mulden dukket opp. For eksempel er det nødvendig å bruke anestetisk krem ​​eller gel på den minst to ganger om dagen. Nærmere bestemt vil de nødvendige legemidlene foreskrive en lege som utførte denne prosedyren.

På denne måten...

Lag tatoveringsmol har råd til hver jente. Denne prosedyren er rask, enkel, praktisk talt smertefri og rimelig. I gjennomsnitt er kostnaden ca. 500-1 tusen rubler. Innen et par uker etter prosedyren vil rødheten avta, og molen vil skaffe seg naturlig farge og utseende. Deretter, i ca 12-15 måneder, kan jenta nyte sitt nye utseende og utseendet til en vakker, pen mull over leppen hennes.

Er det nødvendig å fjerne moles på ansiktet

Pigmentet på ansiktet er et vakkert merke som gjør at det skiller seg ut fra andre jevnaldrende.

Artikkelen svarer på spørsmålet: Skal mullene i ansiktet fjernes - tegn på skjebne eller farlige formasjoner?

Å fjerne eller legge et fødselsmerke på plass er et privat spørsmål om en person.

En annen ting er at han burde vite konsekvensene av mystisk utdanning. Om dem vår artikkel.

Hvorfor vises

Årsakene til nevi-utseendet er bekymret for folk fra uendelig tid.

Den gamle kinesen trodde at muld i ansiktet er dannet i steder for akkumulering av intern energi. Det kommer ut i form av brune flekker.

I dag vet leger nøyaktig hva som forårsaker nevi: de vokser fra melanin, pigmentet som er ansvarlig for soling.

Det er objektive grunner til dette:

 • genetisk predisposisjon. Hvis foreldrene dine hadde mange mol, vil i 90% av tilfellene være "solskilt" på ansiktet ditt også;
 • solstråler. Penetrerer under huden, de forårsaker melanin å bli produsert - pigmentet der nevi dannes;
 • endringer i hormonelle nivåer. Det er statistisk bevist at overgangsalder, graviditet og overgangsalder er perioder med økt dannelse av moles;
 • skade på huden. Det er ikke kjent hvorfor, men tatoveringer, riper og røntgenstråler akselererer veksten av mol.

Hvordan vises

I de fleste tilfeller er barnet født uten mull.

De første "kyss av engler" vises i livets år.

 • Prosessen fortsetter opptil 25 år.
 • Ytterligere vekst av mol faller, og i gammel alder forsvinner de helt.
 • Huden på en 70 år gammel mann er praktisk talt uten mol.

Dette antyder at hovedårsaken til fødselsmerker - hormoner.

Hvor mange, hvor mange mol i ansiktet, men alle av dem kan deles inn i 4 store grupper:

 • flat - vanlige pigment flekker. De ser ut som vanlige prikker i forskjellige nyanser av brun. Ikke vokse og ikke utgjør en fare;
 • bulging - hudformasjoner utstikkende på ansiktet. Fra vanlige moles er det ulik humør og konsistens. En konveks mole er mer interessant for en dermatolog, siden utseendet er en grunn for observasjon. Om det er mulig å slette og hvordan legen vil fortelle deg hvordan du fjerner en bestemt nevus
 • blå - en spesiell type mørke pigmentspots. De kan ha forskjellige former, konsistens og størrelse. Sikkert sikrere enn ikke. Konsultasjon med en spesialist er nødvendig hvis den blå molen har økt.
 • vaskulære mol som oppstår fra det øvre lag av huden. Utdanning ser ut som en rød eller burgunder vorte. Det er farlig hvis det er betent eller vokser raskt.

Foto: Blå Nevus

Tegn på gjenfødelse

Fødselsmerket på ansiktet er et spesielt merke av jenta. Hos kvinner er det signifikant, ifølge astrologer.

Nå er det vår plikt å vurdere nevus fra et medisinsk synspunkt.

Den største faren for en hudblod er degenerasjon i melanom.

Vurder 5 faresignaler (ACORD):

 • asymmetri - fødselsmerket har opphørt å ha form av en sirkel eller oval. Kan ikke deles visuelt i 2 deler;
 • kanten - nevus har opphørt å ha selv konturer;
 • farge. Normal mole hvit, brun eller svart. Og så plutselig blir veksten bicolor eller tricolor. Det andre alternativet er en fargeendring. For eksempel har den lyse mole blitt mørknet;
 • størrelse. Stor muldvarp (med eller uten hår) - en grunn til å kontakte en hudlege. Og hvis den vokser, hovent og sår, må du umiddelbart gå til legen.
 • høyttaler. Oppførselen til noen "interessant" neoplasma er verdt å se på.

Foto: Betennelse med tegn på gjenfødelse

Hvis en mol er betent, klør, pus kommer ut av det, en kvise vises eller håret vokser, bør du konsultere en lege.

 • Kun legen vil avgjøre hvorfor fødselsmerket gjør vondt og forklare hvordan man barberer uten å skade et farlig sted.
 • Bare en kompetent hudlege vet hvordan man fjerner en farlig muldvarp.

I intet tilfelle ikke selvmedisinere hjemme.

Vi anbefaler ikke å lære å skjule en muldvarp: hvordan å lyse eller hvordan å misfarges.

Hva om den hengende molen ble svart?

Er det farlig å skade en muldvarp uten blod? Les her.

Hva å gjøre

 1. I tide å legge merke til en farlig mol på ansiktet.
 2. Å studere det selv på "ACORD".
 3. I intet tilfelle ikke selvmedisinere folkemidlene. Hvis det er minst 1 farlig tegn, gå til en kompetent spesialist - en hudlege eller onkolog.
 4. Følg råd fra en lege: Hvis du utnytter en fjerning, så vær så snill å dele med farlig utdanning.

Video: "Fjerne mol"

fjerning

Er det farlig å fjerne hudtumor?

Ikke mer enn å leve med potensielt melanom. Hvorvidt legen bestemmer seg for å fjerne en bestemt mol.

Når beslutningen er gjort, gjenstår det å avgjøre når det er bedre å fjerne nevus. Legene anbefaler å gå til kirurgi i den kalde årstiden.

Det er tre måter å fjerne nevus (eller mol, hvis det er mange av dem):

 • laser fjerning er den mest praktiske og populære metoden. Laserbjelker fjerner ikke bare neoplasma permanent, men også nærliggende celler. Metoden eliminerer muligheten for at fødselsmerket vil vokse igjen. Vel, den kosmetiske effekten er fantastisk - ingen arr;
 • flytende nitrogen - kvitte seg med neoplasmegass;
 • skalpell - den eldste måten å bli kvitt mol. Kirurgen utfører en mini-operasjon med anestesi og en skalpell. Effektiv med store nevi.

Nå vet du hvordan du får en muldvarp uten arr.

Hva om jeg fjernet en muldvarp, og hun vokste tilbake?

Hva betyr trekant av mol? Finn ut her.

Er det farlig hvis molen er forstørret og mørket? Les videre.

Kostnad for

Fødselsmerke - merket er ikke billig.

Hvis det ser ut og er farlig, vil personen motta behandling bestående av:

 1. spesialråd. Dermatologen vil fortelle deg hvorfor fødselsmerket dukket opp og om det skulle fjernes;
 2. observasjon av en nevus og finne en måte å kvitte seg med;
 3. laser / skalpell / flytende nitrogen fjerning;
 4. Histologi. Eventuelt fjernet materiale sendes til analyse.

Helse kan ikke reddes!

Hvor mye det koster å fjerne nevus, avhenger av utdanningenes natur.

Vi presenterer en oversiktstabel over kostnadene ved prosedyren i Moskva.

Hvordan lage en muldyr på ansiktet hjemme

Hvordan lage en muldvarp?

Det er interessant. Nesten 80% av respondentene valgte et bilde med en sjarmerende tag mer attraktiv.

Hva er en mole?

I absolutt flertall tilfeller er moles absolutt ikke farlig. Imidlertid representerer nærværet av naturlige mol i sjeldne tilfeller risikoen for transformasjon til en malign tumor. Dette skyldes eksterne faktorer: en overflod av ultrafiolette stråler, skade eller gnidning av molen. Hvis noen av muldene begynner å forårsake ubehag, må du konsultere en spesialist, du må kanskje fjerne molen.

Hvordan bli eier av et vakkert fødselsmerke?

Til nå er det flere måter å bli eier av krydrede moles:

 • fly, limt til huden;
 • en mole tegnet med dekorative kosmetikk;
 • tatovering henna;
 • fødselsmerke, gjort permanent sminke.

Vurder disse metodene mer detaljert:

Salyamkina Elena Vladimirovna har omfattende praksis i å utføre ulike kosmetiske prosedyrer. Hun er en erfaren kirurg og høyt kvalifisert spesialist på sitt felt.

Anbefalinger fra spesialister

Bruk av fødselsmerker med permanent sminke er veldig rask og enkel. En kompetent mester vil velge den mest optimale farge som vil se naturlig ut og ikke være defiant, og vil også gi en vakker form. Bestem prosedyren for å bruke sminke:

I hjemmet må du smøre molen med de midler som legen foreskriver to ganger om dagen. Etter at skorpen forsvinner, er det ikke lenger nødvendig å smøre etiketten. Du kan gratulere deg selv med en ny mølle.

Interessante fakta

Vær oppmerksom

Lytt til anbefalingene fra eksperter:

Kjære damer som drømmer om det perfekte utseendet, fortvil ikke og husk at det ikke er noen grense til fullkommenhet. Moderne utviklinger som er glade for å gi medisin, gir mange muligheter. For å se vakker, original og ha sin egen uimotståelige zest, er det ikke nødvendig å bli født med et spektakulært fremsyn. Bare kontakt spesialistbyrået som hjelper deg med å oversette det du vil ha til virkelighet.

Hvordan lage en muldvarp?

Det er interessant. Nesten 80% av respondentene valgte et bilde med en sjarmerende tag mer attraktiv.

Hva er en mole?

I absolutt flertall tilfeller er moles absolutt ikke farlig. Imidlertid representerer nærværet av naturlige mol i sjeldne tilfeller risikoen for transformasjon til en malign tumor. Dette skyldes eksterne faktorer: en overflod av ultrafiolette stråler, skade eller gnidning av molen. Hvis noen av muldene begynner å forårsake ubehag, må du konsultere en spesialist, du må kanskje fjerne molen.

Hvordan bli eier av et vakkert fødselsmerke?

Til nå er det flere måter å bli eier av krydrede moles:

 • fly, limt til huden;
 • en mole tegnet med dekorative kosmetikk;
 • tatovering henna;
 • fødselsmerke, gjort permanent sminke.

Vurder disse metodene mer detaljert:

Salyamkina Elena Vladimirovna har omfattende praksis i å utføre ulike kosmetiske prosedyrer. Hun er en erfaren kirurg og høyt kvalifisert spesialist på sitt felt.

Anbefalinger fra spesialister

Bruk av fødselsmerker med permanent sminke er veldig rask og enkel. En kompetent mester vil velge den mest optimale farge som vil se naturlig ut og ikke være defiant, og vil også gi en vakker form. Bestem prosedyren for å bruke sminke:

I hjemmet må du smøre molen med de midler som legen foreskriver to ganger om dagen. Etter at skorpen forsvinner, er det ikke lenger nødvendig å smøre etiketten. Du kan gratulere deg selv med en ny mølle.

Interessante fakta

Vær oppmerksom

Lytt til anbefalingene fra eksperter:

Kjære damer som drømmer om det perfekte utseendet, fortvil ikke og husk at det ikke er noen grense til fullkommenhet. Moderne utviklinger som er glade for å gi medisin, gir mange muligheter. For å se vakker, original og ha sin egen uimotståelige zest, er det ikke nødvendig å bli født med et spektakulært fremsyn. Bare kontakt spesialistbyrået som hjelper deg med å oversette det du vil ha til virkelighet.

Legg til et zest - kosmetisk frontsyn

Som det viste seg, var de gamle tider rett på noe - nylig undersøkelser blant det sterkere kjønnet, da de ble vist de samme bildene av kvinner, hvorav den ene hadde et fremsyn, viste at kvinner med et fremsyn syntes mer opprinnelige, sexy, med en vri.

Hvor skal du fly? Moderne fluer dekorerer oftest kinnene til kvinner eller området over overleppen, sjeldnere, på grunn av de kjente kvinnelige bekymringene - brystet. Hvis du tror på formuefortelling, kan du se på materialets natur på fødemerkene - kanskje du vil finne et annet sted for fremsynet for å stimulere ønsket retning i livet.

Og et viktig notat er at det er umulig å rette formen på en naturlig muldvarp ved en kunstig flue ved å lage en kunstig flue på toppen av den, fordi dette kan føre til helseskadelige konsekvenser. Og selvfølgelig, gjør ikke flyet selv, gå til en spesialist og konsulter legen din på forhånd.

Regina Raitova Alle rettigheter reservert

Liker denne artikkelen? Fortell vennene dine om det ved å klikke på knappen på det sosiale nettverket ditt.

E-vitamin er en utmerket ingrediens for skjønnheten i ansiktet og håret ditt.

Bruk ris for å holde huden vakker og slank.

Å se på førti år det samme som disse skjønnhetene, drømmer hver moderne kvinne.

Vi fortsetter å snakke om kvinner over fylte 40 år, som forundrer oss med sitt vakre utseende og nydelige figur.

Legg til et "høydepunkt" - kosmetisk fly

Visste du at det er en teori om at du kan finne ut personens karakter og til og med forutsi skjebnen i henhold til plasseringen, antall, form og størrelse av hans moles? Vi vet ikke om dette er sant eller ikke, men for ganske nylig viste tilstedeværelsen av en flue på en kvinnes overleppe eller på brystet hennes kjente seksualitet, derfor prøvde kvinner så mye de kunne bruke disse våpnene. Og hvis naturen ikke tok seg av å belønne en kvinne med en muldyr i noe forførende sted, ble denne "urettferdigheten" korrigert ved å tegne en flue eller ved hjelp av en lappflukt kuttet ut av stoff.

Som det viste seg, var de tidligere tider rett på noe - nylig undersøkelser blant det sterkere kjønnet, da de ble vist de samme bildene av kvinner, hvorav den ene hadde et fremsyn, viste at kvinner med fremsyn syntes å være mer originale, sexy, høydepunkt. "

Kanskje bør vi også være oppmerksom på dette faktum, særlig siden mange kvinner er også sikre på dette. Dermed mener den berømte supermodellen Cindy Crawford at det var molen over overkanten som førte til suksess i modelleringsbransjen, da hun la sjarm og utpekt blant andre vakre modeller. Hun understreket sterkt hennes fostermerke Merelin Monroe, i dag blir de ekkoet av Angelina Jolie og Eva Mendes.

Du har ingen fødselsmerke, men vil du ha? Ikke noe problem, gjør en kosmetisk mole-fly kunstig. Bare nå er det vanlig å ikke tegne mull eller kutte dem ut av stoff, men for å gjøre permanent sminke. "Painted" av hendene på en erfaren profesjonell, et slikt fremsyn vil se naturlig ut og bli skilt fra den virkelige. Og hun vil leve lenge, opptil ti år, og på kinnene eller brystene enda mer.

Hvor skal du fly? Moderne fluer dekorerer oftest kinnene til kvinner eller området over overleppen, sjeldnere, på grunn av de kjente kvinnelige bekymringene - brystet. Hvis du tror på formuefortelling, kan du se på materialets natur på fødemerkene - kanskje du vil finne et annet sted for fremsynet for å stimulere ønsket retning i livet.

Hva er fordelene med en kunstig fly? Så, kosmetiske fluer kan ikke bare tiltrekke seg oppmerksomhet, men tvert imot skjule noen sarte hemmeligheter: de maskerer helt forskjellige hudfeil, som arr eller lommer. På den annen side kan en mørk, fin prikk på kroppen unobtrusively understreke den hvite, glatte og vakre huden på en kvinne.

Og et viktig notat er at det er umulig å rette formen på en naturlig muldvarp ved en kunstig flue ved å lage en kunstig flue på toppen av den, fordi dette kan føre til helseskadelige konsekvenser. Og selvfølgelig, gjør ikke flyet selv, gå til en spesialist og konsulter legen din på forhånd.

for kvinners magasin Arabio.RU
Regina Raitova © Alle rettigheter reservert

Liker denne artikkelen? Fortell vennene dine om det ved å klikke på knappen på det sosiale nettverket ditt.

Flere Artikler Om Typer Acne