En stor pimple med et purulent hode ser bare motbydelig, dets eneste naturlige ønske er å klemme det ut, men hvis du klemmet pimpleet, hvordan du fjerner rødhet og hevelse som ble igjen etter betennelsen? Faktisk er det tilrådelig å ikke klemme akne fra stress, for ikke å lete etter midler for å fjerne de mørke flekkene som forblir etter ekstruderingsprosedyren. Hvis kvise er moden, fest et aloeblad til det over natten. Bare kutt et lite stykke aloe leaf, fjern den harde huden, og påfør massen til kvise, fest aloe med en gips. Neste morgen trekker dette mirakelbladet av aloe ut alle pus fra en kvise, alt som gjenstår er å desinfisere såret og smøre det med antibakteriell krem. Hvis du fortsatt ikke kunne motstå, og klemte en kvise, så vil vi se etter metoder for å bekjempe rødheten igjen etter det.

Hvordan fjerne den røde, etter at jeg klemte en pimple

Et svært effektivt middel for akne, som vil forhindre ytterligere betennelser i form av liten akne på pannen og takle rødhet, er aspirin. En tablett av aspirin eller acetylsalisylsyre, mash til en tilstand av pulver, og tilsett litt vann til det. Forbered aspirinbrus, og bruk den på rødt hud. Når medisinen tørker, vask med varmt vann. Vel, hvordan er resultatet? Sikkert spørsmålet hvorfor jeg presset en pimple, hvordan å fjerne rødhet etter det, ble bleknet i bakgrunnen. Vi løser resultatet med isbiter fra urtedekk.

Forbered en urte avkok av tørkede blomster av calendula eller kamille, hell den i iskaker og fryse. Tørk med en kube av isrødhet hver 25-30 minutter. Kulden vil lindre betennelse, derfor vil rødheten gå bort.

Klemmet pimple, så snart som mulig for å fjerne det røde

Hvis du er nødt til å fjerne rødmen etter ekstrudert akne, bør du vurdere nødtiltak.
Først skal du behandle rødt hud etter en klemmet pimple med en løsning av alkohol eller et stoff som kalles klorhexidin. Dette vil bidra til å lindre betennelse og sanitere huden.
Påfør et par dråper Vizin, Naphthyzinum eller Nazivin på en bomullspute. De komprimerer helt blodkar, derfor vil rødheten snart forsvinne.

For å fullstendig maskere rødheten, bruk en grønn antibakteriell blyant, som ofte inneholder te-treolje. En slik blyant nøytraliserer rødhet, og helbreder samtidig såret etter å ha klemmet pimpleet.

Er det mulig å raskt fjerne ømme pimple

Forrige artikkel: Mindre akne

Akne i ansiktet vises alltid på feil tidspunkt. Kommunisere med mennesker, hele tiden ser det ut til oss at de bare ser på den betent høyde.

Det gjør deg veldig bekymret for ditt utseende. Hendene er trukket til akne, for å klemme det ut snart. Stopp!

Dette er en farlig hendelse som ikke løser problemet, men bare styrker det.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hvordan fjerne den betent pimple raskt og uten negative konsekvenser? Det er noen få hemmeligheter.

Årsaker til

Hovedårsakene til akne er forbundet med blokkering av porene - kanalene i sebaceous kjertlene.

Deres normale operasjon gir hydrering av det øvre lag av huden og beskyttelse mot ulike bivirkninger.

Men noen ganger begynner kjertlene å arbeide i økt modus.

Noen ganger er vi skyldige for dette. For å rense huden, rengjør vi det flere ganger om dagen, og tørker ut topplaget.

For å opprettholde balanse aktiverer kroppen talgproduksjonen.

 • Blander opp på overflaten med keratiniserte partikler av huden, det oppnår en tett konsistens og lukker kanalen, slik at utgivelsen av hemmeligheten til utsiden er umulig. Det samler seg inne i folliklen.
 • Bakterier som alltid er tilstede på overflaten av huden, utgjør sin naturlige mikroflora, får et avlsmiljø for reproduksjon. Suksess med dette, er mange leukocytter rettet mot follikel. Som et resultat dannes pus.
 • Men kanalen er lukket, så follikkelen utvides, og danner et betent tuberkel med en hvit topp på huden.

Foto: Subkutan Inflamed Pimple

Følgende faktorer kan øke produksjonen av talg, provosere dannelsen av akne:

 • hormonforstyrrelser;
 • bruk av dekorative kosmetikk av lav kvalitet;
 • bivirkning ved å ta visse medisiner;
 • forsømmelse av hygiene;
 • upassende kosthold, misbruk av søtsaker, bakverk, krydret og stekt;
 • stress.

Før du blir kvitt akne, må du finne ut årsaken for å unngå tilbakefall eller flere utslett.

Er det mulig å slette

Enhver lege - en hudlege eller kosmetolog - vil svare på dette spørsmålet utvetydig: du kan ikke klemme ut en sår pimple.

Men det er neppe en enkelt person som vil følge dette rådet. Du kan forstå, fordi de røde støtene med hvite hoder ødelegger utsiden.

En måte ut av denne situasjonen kan være å kontakte en skjønnhetssalong, hvor fagfolk vil rense ansiktet sitt.

Det er folkemessige rettsmidler, hvordan du raskt fjerner betennelsen og tørr akne.

Slik gjør du det riktig

Men hvis du fortsatt ikke kan vente med å si farvel til akne, hvordan fjerne den?

Foto: Pus fjerning prosedyre

Prøv å gjøre alt riktig for å kvitte seg med komplikasjonene:

 • Vask hendene og det betente området grundig med såpe, du kan desinfisere med en alkoholløsning.
 • se på det betente elementet og prøv å finne en tilstoppet pore, det vil ikke være på toppen av bakken, men på omkretsen;
 • klemme pus bør være bare fra porene, forsiktig presse på tubercle;
 • Hvis blodet begynte å strømme, etter at blodet ble sluppet, ikke stopp, det er stillestående blod, som også skal fjernes;
 • Fortsett å presse på tuberkelen til det kommer ut av det.
 • Derefter desinfiserer hudområdet igjen.

Hvorfor kan ikke presse sårpesten

Faren når det klemmer akne eksisterer.

Foto: Arter kan forbli på huden hvis du fjerner deg selv.

 • Den består primært av å infisere en åpnet abscess med mikrober fra fingrene eller fra den omkringliggende huden. Resultatet blir rødhet i ansiktet eller utseendet av nye utslett.
 • Spredningen av den inflammatoriske prosessen er provosert av feilaktige handlinger under ekstrudering, når innholdet i follikel ikke går ut, men bryter gjennom.
 • I tilfelle feil handlinger etter klemming, kan et arr eller et pigment (cyanotisk) sted dannes på stedet, noe som er mye vanskeligere å kvitte seg med, og de legger til enda mindre skjønnhet enn selve brystet.

Derfor er det bedre å ikke berøre slike elementer selv.

Hvordan rengjør du raskt hjemme

Hva kan jeg gjøre hjemme for å bli kvitt ømme kviser uten å klemme?

Det er mange måter å fjerne rødhet på og tørke elementet:

 • bruk tjære såpe. Det selges i nesten hvilken som helst husholdnings kjemisk butikk og noen apotek. Birketjære er et naturlig anti-inflammatorisk og antibakterielt middel. Hvis området er stort, skyll såpen på fingrene og legg til det. Hvis pimple er lokal, såp en bomullspinne og spre spaken. Hold i et minutt og skyll med kaldt vann;

Foto: Aspirin kan brukes som førstehjelp

 • grind en aspirin tablett i pulver, tilsett noen dråper vann og påfør den resulterende massen på det betente elementet. Hold for en stund og skyll. Gjenta hver annen time. Den aller neste dagen vil problemet, enn å lindre betennelse, ikke stå foran deg;
 • lage en hjemmelaget talker for akne. Bland 2 knuste aspirintabletter med 4 tabletter kloramfenikol, tilsett 1 ts. tinktur av calendula. Du kan fortsatt fortynne litt mer med vann, men ikke nødvendigvis. Bland godt og søk på problemområdet 3 ganger om dagen. Resultatet blir raskt;
 • bryg 1 ss. l. Kamille blomstrer et glass kokende vann, la det brygge. Komprimerer eller tørk bare de betente områdene. Kan brukes flere ganger om dagen. Vel, denne metoden er egnet hvis det er mange pustler på ryggen, på kinnene.

Vel, når det er forskjellige midler for hånden, enn å salve ømme pimples. Forbered dem på forhånd og sett inn et hjemmets førstehjelpssett. Da trenger du ikke å tilbringe tid på apoteket, men du kan umiddelbart begynne behandling.

Mask Oppskrifter

Mask hjemme vil hjelpe raskt å bli kvitt betennelse:

 • Bland en egghvite med en spiseskje naturlig honning og påfør på det betente området i en halv time. Skyll med varmt vann;
 • Aloe leaf juice vil lindre betennelse og berolige irritasjon på huden. Bare kutt arket og tørk problemområdene. Skyll med vann etter 15-20 minutter.

Foto: Bruk av aloe for å lindre betennelse

 • i en dag hjelper masken av liten havremel og vegetabilsk olje til å takle betennelse. Bland dem i like store mengder og gjelde for stedet for betennelse. Etter 30 minutter, fjern med en bomullspinne dyppet i varmt kokt vann. Gjenta flere ganger om dagen med intervaller på en time;
 • bland i like store mengder hvit leire, tørr gjær, melk. Legg til litt honning og bruk på problemområdet i 20 minutter, skyll deretter;

Foto: Du kan tørke huden med kamille isbiter

 • Forbered en avkok av kamille på forhånd og frys i form av kuber. Frisk kirsebær juice (med masse) kan blandes med stivelse til en tilstand av tykk krem. Påfør på det betente området, vask av etter 20 minutter. Etter det, tørk huden med en isbit av kamilledekok. Denne masken kan gjøres flere ganger om dagen for å oppnå raske resultater.

Alle masker skal påføres på renset hud.

Under behandling må du ikke bruke dekorative kosmetikk på de betente områdene og ikke maske akne med grunnlag.

Video: "Express metode for å bli kvitt akne i 15 minutter"

Hva skal jeg gjøre hvis en bump vises

En bump er en subkutan pimple.

Vanligvis er det smertefullt, men det er umulig å klemme det, fordi det er tett lukket, og pus selv er veldig dypt.

Hva skal jeg gjøre hvis ansiktet mitt har akne? Les videre.

 • Det første du må gjøre er å trekke pus til overflaten. For å gjøre dette, bruk Vishnevsky eller Levomekol liniment. Begge stoffene påføres over natten på en klump i form av en komprimering på en bomullspinne. Du kan feste det med en lapp. Om morgenen vil det oppstå en hvit topp på bumpen.

Foto: Bruk Vishnevsky salve, du kan trekke ut pus fra akne

 • Etter det kan du prøve å klemme en pimple. Gjør det forsiktig og forsiktig.
 • For å strekke pus til overflaten, kan du bruke en komprimering i 2 timer fra en krem ​​laget for problemhud og brus. Bland dem 1: 1. Skyll deretter med vann.

Hvis du ikke er sikker på dine egne evner - kontakt din kosmetolog, fordi hvis du gjør noe galt, kan du få et arr eller et blåttaktig sted i stedet for støt.

Og hvis klumpen er stor (furuncle), så klemmer den ut selv er veldig farlig.

Foto: Subkutan pimple kan ikke presses ut selv

Hvordan fjerne rødhet og hevelse

Hvordan behandle en rød hovne pimple?

Noen enkle rettsmidler vil bidra til å fjerne disse symptomene raskt:

 • behandle det røde området med hydrogenperoksid eller bruk en calendula tincture alkohol løsning. Dette er de to mest effektive måtene for hurtige resultater;
 • Smør tuberkel-2% salicylsyreoppløsningen. Skyll ikke, bruk ikke mer enn 2-3 ganger om dagen og punktvis, for ikke å overdrive overflaten;
 • overraskende, men hjelper godt med å løse problemet med tannkrembetennelse, det er bedre om det inneholder urte ingredienser, mentol eller mynte. Påfør flekk på akne før sengetid, vask ikke av. Om natten beroliger huden seg og betennelsen minker betydelig;

Foto: rødhet og hevelse kan reduseres med tannkrem

 • noen vasokonstriktive dråper som brukes til rhinitt, kan betraktes som et nødhjelp for å redusere puffiness og rødhet. Bare bruk dem eksternt, direkte på det røde området. Effekten vil være midlertidig og vil ikke løse hovedproblemet, men det vil hjelpe når du raskt trenger å se bra ut.

Feil behandling

Det må huskes at ikke alle behandlingsmetoder passer til enhver person.

Og noen har til og med motsatt effekt: I stedet for å tørke de betente elementene og fjerne hevelsen, blir situasjonen forverret.

Derfor bør valg av metode for å håndtere akne bli tilsiktet med vilje.

Her er de vanligste feilene og verktøyene som kan skade:

 • For å unngå akne blir huden behandlet med alkoholløsninger, mentol, sitron, mynte, eukalyptus. Alle disse verktøyene ødelegger det beskyttende laget, tørker huden. I slike tilfeller vil sebaceous kjertlene jobbe enda mer aktivt. Vi trenger verktøy som regulerer talgproduksjonen. Deres mottak er ikke alltid eksternt;

Foto: Når klemme akne sannsynligvis vil oppstå nye utslett

 • klemme ikke lindrer akne, og ofte provoserer fremveksten av mange nye pustler;
 • maskerende aknepulver, fundament fører til blokkering av porene og fremveksten av nye lesjoner;
 • Salisylsyre påføres på en stiplet måte, og ikke i form av gnidning, for ikke å tørke huden.

apotek agenter

På apoteket kan du kjøpe produkter som bidrar til å effektivt bekjempe akne.

Men hvis utslett regelmessig plager deg, så er det bedre å konsultere en lege, fordi farmasøytiske legemidler lindrer symptomene, men ikke handle på grunn av akne.

For å bekjempe akne i et apotek kan du kjøpe følgende verktøy:

Foto: Legemidler til behandling av akne

 • salicylsyre, calendula tincture - brukes til spotbehandling på inflammet akne;
 • salicyl-sinkpasta - brukes til omfattende utslett i form av 30-minutters masker ikke mer enn 2 ganger i uken;
 • Baziron er en gel som regulerer sebum sekresjon, har en anti-inflammatorisk effekt og en peeling effekt. Behandlingsforløpet er utformet i 2-3 måneder;
 • Zener - antibakteriell lotion. Effektiv bare med bakterielle årsaker til akne og er beregnet til kortvarig bruk (5-7 dager). Med hyppig bruk gir bakterier motstand mot det;
 • Effezel - en sterk gel brukt i akne. Regulerer talgproduksjonen og har en antimikrobiell effekt;
 • Differin, Klenzit, Adapalen, Adaklin - kremer og geler med komedonolytiske og antiinflammatoriske egenskaper. Behandlingsforløpet er minst en måned.

Nyttige tips

Når du behandler akne, prøv å følge reglene som vil bidra til å bekjempe dem mer effektivt:

 • juster mat, unntatt fett, stekt, krydret, søtt;
 • øke forbruket av friske grønnsaker og frukt;
 • Ikke bruk harde scrubs;
 • bruk en litt varm eller kjølig vask for vasking, varm provokasjon av talgkirtler;
 • vaske urter med buljonger (kamille, calendula);
 • ikke presse akne;
 • Hvis akne dukker opp på pannen, fjern pannen, provoserer det tilstoppede porer.

Bare et kompleks av tiltak bidrar til å bekjempe akne og betennelse på huden.

I tillegg til narkotika og rettsmidler som lindrer symptomer, er det nødvendig å bruke og chelators, justere dietten.

Når har tenåringer akne? Finn ut her.

Hvordan bli kvitt liten akne på pannen? Les videre.

Hvordan fjerne hudbetennelse fra akne

Utslippet på kroppen har et ubehagelig estetisk utseende som gir betydelig ubehag for personen. Etter behandling av utslett, er det ofte rødhet, som også må bekjempes slik at huden er sunn.

Mange lurer på hvordan du fjerner akne betennelse. Det er mange måter å eliminere ubehagelige symptomer på. For dette kan brukes medisiner, kosmetiske og folkemidlene.

Hvorfor er betent

Årsakene til at den inflammatoriske prosessen etter utslett inkluderer:

 • allergier;
 • virale sykdommer i dermis;
 • frostbit eller brenn;
 • feil utført kosmetiske prosedyrer;
 • et forsøk på å presse selve veksten
 • svekket immunitet;
 • endringer i hormonell bakgrunn;
 • emosjonell uro
 • langvarig bruk av antibakterielle eller hormonelle midler;
 • ubalansert kosthold;
 • sykdommer inne i kroppen.

Hvordan unngå

Når det er betennelse etter akne, bør du ikke ta noen tiltak selv, men finn ut legenes anbefalinger.

Takket være dette, vil årsaken til forstyrrelser i kroppen, som forårsaker utslett (hormonelle forstyrrelser, allergier, arvelige faktorer, etc.) bli presist etablert.

Den mest effektive forebyggende metoden er konstant omsorg for ansiktets hud. Det er nødvendig å lage masker som regulerer funksjonen av subkutane kjertlene, bruk spesielle tonika og rensemidler.

Slik fjerner du akne betennelse

Hvis det er betennelse etter akne, så kan det behandles på alternative måter.

For å eliminere ubehagelige symptomer på kortest mulig tid, bør følgende forskrifter oppfylles:

 • Behandle utslett med tannkrem. Prosedyren utføres ved sengetid, og i morgen blir sammensetningen vasket av.
 • Påfør en liten mengde desinfeksjonsmiddel til det betente området. Spesielt effektiv er peroxide eller alkohol tinktur av calendula.
 • Fjern rødhet på kortest tid bidrar til avkok av kamille legemiddel. Brygget 2 ss. l. 0,2 liter kokende vann, deretter er oppløsningen infundert i 60 minutter, betennelsespunktene filtreres og behandles.
 • Raskt eliminere symptomer mulig på grunn av vasokonstrictor-dråper fra forkjølelse. En liten mengde av produktet, som påføres direkte på tetningen, forbedrer raskt tilstanden til huden. Denne metoden anses overfladisk, det hjelper ikke med å eliminere de grunnleggende årsakene til utbruddet av patologi, men det hjelper i nødssituasjoner når det er presserende å skjule betennelsen.
 • Salisylsyre er det mest beviste middelet. Eliminerer akne, så vel som deres effekter (betennelse). Lokalt brukt stoffet på det berørte området, ikke vasket av.

På ansiktet

Det er mulig å kvitte seg med betennelser etter akne på overflaten av ansiktet ved hjelp av folkemedisiner, medisiner og kosmetiske prosedyrer.

Bruk av spesifikk terapi utføres etter samråd med en spesialist på forhånd. Selvmedisinering kan forårsake ubehagelige konsekvenser og forverre situasjonen.

Etter ekstrudering

Etter klemming er bruk av hjemmemasker det beste alternativet for å forbedre tilstanden til huden.

Til disse formål kan du bruke produktene i kjøleskapet:

 • Gurkaen er kuttet i små sirkler og overlagd på fokus av betennelse, ca 60 minutter;
 • rømme er påført på det berørte området i stedet for krem ​​i omtrent en halv time, så masken vaskes av;
 • Mask fra kaffegrunder har en gunstig effekt ikke verre enn kosmetiske kremer.

Etter rensing bør ikke være begrenset til hjemmelagde masker. Tonics og kremer har en gunstig effekt.

I tillegg må det huskes at etter rensing er forbudt:

 • vaske varmt vann;
 • gå til badstue og solarium;
 • forbli i vinden;
 • la dermis ubeskyttet under UV-eksponering.

For behandling av betennelse i akne er ofte brukt hjemme rettsmidler.

Hvordan behandle akne? Følg lenken.

Hjemme

De mest effektive oppskrifter:

 • Honning med egg. Effektivt eliminerer betennelse. Det er nødvendig å blande egghvite og 1 ss. l. kjære, massen påføres det skadede stedet, etter en halv time, skylles av med vann.
 • Hvitløk. Juicen påføres det berørte området (optimal 3-4 ganger om dagen) med en bomullspinne, vasket av etter en kvart time. Bruk det med forsiktighet.
 • Aloe går. Gnidd og påført overflaten av ansiktet, etter 10 minutter blir rester av grus eliminert. Raskt avlaste betennelse og rødhet, beroliger huden.
 • Kirsebærsaft blandes med stivelse i like store mengder, en maske påføres i en kvart time og vaskes deretter av med vann. Dette verktøyet bidrar til rask og effektiv eliminering av inflammatorisk prosess.

I tillegg til bruk av teolje for rask avhending av patologi. Det blir brukt direkte på utslett 3-4 ganger om dagen.

Sinkrute

Dette virkemidlet påvirker akne negativt og forhindrer deres forekomst. I tillegg, gjennom talker, er andre sykdommer eliminert. Verktøyet har en antibakteriell effekt og desinfiserer det betente området.

Når det påføres problemområdet, trenger tsindol inn i dermis og negativt påvirker den patogene mikrofloraen.

I tillegg slår vi friske steder. Zinc boltushka forhindrer dannelsen av nye inflammatoriske foci.

Salisylsyre

Acetylsalisylsyre er effektiv mot betennelse fra utslett. Det er mulig å kjøpe et ferdigprodukt på apotek eller tilberede en blanding av aspirin selv

For å gjøre det nødvendig:

 • 3 aspirintabletter;
 • liten mengde vann.

Alle ingrediensene blandes grundig, den ferdige massen påføres de berørte områdene, og etter 25 minutter vaskes den av med varmt vann. En lignende manipulasjon utføres en gang innen 7 dager. I noen tilfeller er det mulig å fjerne betennelsen med en babykrem.

Anti-inflammatoriske masker

Det er mulig å eliminere ubehagelige symptomer ved hjelp av masker. Sammen med alle andre forberedelser og metoder, er de preget av den største effekten.

I det hjemlige miljøet forbereder en maske havregryn.

Til dette formål tar de:

 • havregryn (1,5 ss.);
 • peppermynte (1 teskje);
 • smeltet honning;
 • vann.

Når ingrediensene er blandet, blir honning tilsatt. Masken, etter rengjøring av huden, ligger over problemområder i en halv time.

Også effektiv er en hvit leremaske. Å lage mat 1 ss. l. tørr sammensetning fortynnet i 1 ss. l. vann. Det er tillatt å legge til den essensielle oljen av melaleuki te i blandingen. Holder masken til den endelige tørkingen. Deretter vaskes det av med varmt vann.

Hvordan bryr seg om huden din

For å forhindre utslett, og derfor betennelse i fremtiden, er det nødvendig å ta vare på huden.

De fleste legemidler har en gunstig effekt på huden bare ved konstant bruk. Men komplekse tiltak bidrar til å redusere inflammasjon betydelig etter 3-4 mottakelser.

Menneskekroppen er en kompleks mekanisme, slik at tiltakene som er tatt for å helbrede dermis (et balansert kosthold eller fullstendig søvn), øker kun effekten av kosmetiske preparater for hudpleie.

Video: Hvordan fjerne betennelse fra utslett

Kroppsundersøkelse

Før du begynner å bekjempe betennelse, må du diagnostisere hele kroppen og avgjøre den faktoren som provoserte utseendet av utslett. Først gjøres en biokjemisk blodprøve.

Kanskje spesialisten vil henvise pasienten til konsultasjon med andre spesialister eller hjelpeprøving av endokrine og interne systemer. Effekten på kilden til patologien øker effekten av tiltakene som er tatt.

Intern behandling

Når du velger et effektivt apotek, bør du fokusere på følgende stoffer:

 • Acetylsalisylsyre. De vanligste måtene som kan kjøpes på apotek. Den er preget av tørking og anti-inflammatorisk effekt.
 • Baziron. Gelen, som regulerer arbeidet med subkutane kjertlene, fjerner betennelsesprosessen, exfolierer huden. Terapeutisk kurs varer 3-4 måneder.
 • Zener. Lotion for å eliminere utslett og dets komplikasjoner. Inkluderer erytromycin, som avlaster den inflammatoriske prosessen. Med langvarig bruk er vanedannende til verktøyet.
 • Effezel. Produsert som en gel. Når utslettet har betent, eliminerer virkningen effektene effektivt.

Å eliminere utslett og bli kvitt betennelse er bare mulig med implementering av en omfattende og systematisk terapi.

Derfor bør du kjøpe ulike midler til ekstern bruk, du bør også kjøpe en enterosorbent - det hjelper med å rense kroppen av patogen mikroflora og giftige stoffer som kan være en provoserende faktor for at akne oppstår.

Hvordan fjerne betennelse etter klemme akne

Slik fjerner du sårpesten, behandling av akne hjemme

Skrevet av deneb på søndag, 02.05.2017 - 23:16

På ansiktet av samtalepartneren betaler oppmerksomheten først. Derfor, når et kvise vises på det, føler vi oss umiddelbart ubehagelig. Det første ønske er å presse det ut raskere. Er det mulig å gjøre dette og i hvilke tilfeller? Slik fjerner du sårpistolen sparsomme måter?

Hva er årsakene til utslett

Akne er en liten støt på overflaten av huden. innenfor hvilke akkumulere suppuration. Dette området har litt puffiness, rødhet og kan noen ganger være smertefullt.

Ofte er årsaken åpen eller lukket comedo - akkumulering av sebum i porene. De åpne er de svært "svarte flekkene" som oftest påvirker nesen og midt på pannen. Lukkede er en blokkert pore dekket på toppen av huden.

Utseendet av lesjoner forbundet med arbeidet i talgkirtler. Som regel lider de ofte av personer med fet hud. Imidlertid skjer en slik gener på tørr.

Overdreven sebum er blandet på overflaten med keratiniserte partikler, det blir tettere og tetter opp sebaceous kanaler. Nå er utkjørselen vanskelig og trengsel skjer inni. Så komedoner er dannet. Under påvirkning av bakterier, er de i stand til å forvandle seg til full akne. fylt med pus.

Overdreven sebumproduksjon skjer av følgende årsaker:

 • hormonell ubalanse
 • misbruk av søte, fete, stekte matvarer
 • lavkvalitets- eller utgått kosmetikk
 • for intens rengjøring av huden, som et resultat av hvilket kroppen kompenserer for tapet og gir en økt mengde fett
 • tar visse medisiner
 • dårlig hygiene
 • stressende situasjoner

For å minimere muligheten for betennelse på huden, må du ordentlig nærme seg sin omsorg. Overdreven rensing og misbruk av alkoholholdige lotioner vil ikke være til nytte. Også en stor rolle er spilt av riktig ernæring. Men selv vedtaket av alle tiltak garanterer ikke alltid at det ikke finnes akne.

Er det mulig å ty til ekstrudering

Alle dermatologer og kosmetologer er imot å klemme på akne. Imidlertid fulgte neppe noen av disse rådene. Spesielt hvis problemet oppstod på et fremtredende sted.

Feil teknologi og dårlig hygiene kan føre til spredning av bakterier og infeksjoner. Som et resultat vil noen få nye bli vist på stedet.

Hvis du bestemmer deg for å handle selvstendig, må du gjøre det riktig.

 • Vent på at pimpleet skal modnes, og et hvitt hode er synlig på overflaten. Slike utslett bør ikke lenger være smertefullt.
 • Vask hendene med såpe og gni pimple og hud rundt den med alkohol.
 • For å klemme, er det bedre å bruke ikke fingre, men et spesielt verktøy som først må sanitiseres.
 • Trykk forsiktig ned på poren nær tuberkelen.
 • Klem ut til innholdet slutter å avslutte.

Når du gjør alt selv, er det stor sannsynlighet for at det blir et arr på huden. Det blir mye vanskeligere å kvitte seg med de resterende stedene.

Når feilpresset ut, vil pus ikke gå ut, men vil briste innover. Ideelt sett bør du søke hjelp fra en skjønnhetspleie.

Midler for å redusere inflammatorisk prosess

Nå er valg av kosmetikk fra akne i apotek og kjedebutikker ganske bredt. Slik fjerner du sårpesten på ansiktet? Dette vil bidra til konsentrert retningsvirkning.

Slike kremer eller salver er utformet for å løse følgende oppgaver:

 • redusere betennelse og rødhet
 • redusere talgproduksjonen
 • har en antibakteriell effekt
 • fjerne blokkerte kanaler

Den har en kraftig antibakteriell effekt, ikke provoserer utviklingen av resistens i mikroorganismer. Legemidlet lindrer betennelse, normaliserer sekretjonen av sebum, fuktighet og bidrar til å mette huden med oksygen.

Gel kuriozin

Regenererer vev, bekjemper bakterier og reduserer betennelse. Forhindrer dannelsen av arr og akne merker. Kan brukes ikke bare til behandling, men for forebygging. Det er ingen avhengighet til verktøyet.

Det hemmer mekanismen for bakteriell syntese, har astringent og helbredende egenskaper. På toppen av midlene kan du pålegge kosmetikk. Inneholder antibiotisk erytromycin. Ved langvarig bruk kan det være vanedannende. Derfor anbefales det å ta en ti-dagers kurs.

Salisylsyre

Inkludert i mange kosmetikk for akne. Tradisjonelt middel for betennelse. Tilgjengelig som salve eller løsning. Det myker og fjerner det øvre kåte laget av epidermis, er et utmerket antiseptisk middel, forhindrer spredning av infeksjon.

Behandlingen utføres til punktet av den berørte huden. Hyppigst brukt sammen med andre antimikrobielle midler. Det er også en salicyl-sinkpasta, hvor også sink er inkludert.

Den er produsert i pulverform for videre fortynning. Ofte inkludert på andre måter. Badyaga forbedrer blodsirkulasjonen, exfoliates døde celler, renser og strammer porene. Det påføres direkte på betennelsen og deretter vasket av.

Tilgjengelig i form av gel og løsning. Den har en utprøvd antimikrobiell og smertestillende effekt. Det brukes i tilfeller der behandling med andre legemidler ikke har gitt suksess. Brukes ofte i kombinasjon med et antibiotika, bidrar det til dypere penetrasjon.

Det finnes mange stoffer i ulike priskategorier. Ofte, velg den som vil bidra til å fjerne den betente pimpleen, må empirisk. Misbruk av slike midler er ikke verdt det, for å unngå å tørke ut huden. Hvis en allergisk reaksjon oppstår, må medikamentet endres.

Hvordan fjerne hevelse og akne karakterer

Spor av akne lever noen ganger ikke mindre trøbbel enn utslettet selv. Ofte i deres plass forblir infeksjon, rødhet og hevelse. Slike steder kan forbli lenge, og ødelegge utseendet og stemningen.

For å hjelpe en person til å returnere glattheten kan være hjemme. De fleste oppskrifter er designet for å berolige, gjenopprette huden.

Sitrus Fruktsaft

Syrer og vitamin C som finnes i sitrusfrukter, belyser, exfolierer og regenererer epidermis. Det er nødvendig å kombinere juice av sitron, appelsin og grapefrukt. Verktøyet påføres huden med en bomullspinne. Det bør vente på tørking, skyll deretter. Du kan gjenta prosedyren til resultatet er oppnådd.

Massasje med vitamin E

Vitamin E er tilgjengelig, det regenererer perfekt celler, lindrer rødhet og mykner. Forrens huden. Deretter legger du litt olje på ansiktet og masserer de berørte områdene i 3-5 minutter. Fjern produktet med et vått håndkle. For å få effekten, gjenta massasje hver kveld.

Leremaske

Kosmetisk leire kjemper ikke bare med effekten av akne, men forhindrer også utseendet til ny akne. Bleker perfekt, smaler porene, gjenoppretter. Du kan ta hvit, blå, grønn.

For fremstilling av masker bland 2 ts. tørr leire, 1 ts vann, rømme og honning. Påfør huden i 20 minutter. Skyll med varmt vann etter denne tiden.

Apple Cider eddik

Det er nødvendig å blande grundig 1 ts. rømme, naturlig eple cider eddik og honning. Med et bomullsdisco på overflaten av huden. Etter 15 minutter skylles.

Naturlige rettsmidler er effektive, rimelige og enkle å bruke. De hjelper til med å håndtere de små effektene av akne. Men hvis arrene er svært dype, kan du ikke gjøre det uten hjelp av en kosmetolog.

Salon måter å eliminere flekker

Etter store utslett er hudlelene veldig synlige og dype. Slike spor vil ikke kunne rense huset. Moderne kosmetologi tilbyr mange effektive metoder for å glatte huden og eliminere effekten av akne.

Hva kan tilby kosmetiske sentre?

Kjemisk peeling

Vist med flekker på ansiktet og ingen arr. Ved hjelp av en spesiell syre fjernes det øvre laget av epidermis. Etter prosedyren er det rødhet, og deretter peeling. Dette er en naturlig hudreaksjon. Som et resultat blir huden fornyet, og fine rynker blir utjevnet.

Laser rengjøring

En av de mest effektive, men samtidig kostbare teknikker. Lar deg eliminere ikke bare blemmer, men også arr. Ved hjelp av en laser blir det øvre lag av huden ødelagt, fullstendig regenerering oppstår. Kollagenproduksjon stimuleres.

Vakuummassasje

Det stimulerer blodsirkulasjonen og strømmen av lymfatisk væske. Reduserer overdreven sebumproduksjon.

elektroforese

Ved hjelp av lysimpulser blir de nødvendige preparatene injisert i huden. Det er en korreksjon av arr.

Darsonval enhet

Eliminere effekten av akne med høyfrekvente nåværende pulser. Enheten kan direkte berøre huden eller opptre fra en viss avstand.

mesotherapy

Injiseringer er laget med medisiner, aminosyrer, sink. Hjelper å kvitte seg med røde flekker og arr.

Saloon metoder er svært effektive for å bekjempe de uttalt effektene av akne. Metoden for behandling bestemmes individuelt.

Slike prosedyrer kan ha kontraindikasjoner som bør diskuteres på forhånd med en spesialist.

Enkle rettsmidler for problem hud

Hvis akne er din faste følgesvenn, bør du tenke på riktig omsorg. Det er veldig viktig å rengjøre ansiktet av bakterier og smuss. Å sette spesielle preparater på en skitten overflate vil ikke gi noe resultat.

For problemhud produseres en masse rengjøringsmidler. Men ikke glem så effektiv ting som tjære såpe. Mange vet ikke engang om eksistensen. Hva er det bra for?

Sammensetningen av såpe inkluderer medisinsk birketjære. Det gir også en karakteristisk spesiell lukt. Birketjære er en helbredende komponent som utfører mange oppgaver:

 • bekjemper bakterier
 • desinfiserer
 • fremmer aktiv regenerering
 • tørker betennelser og sår
 • peels av

Fet hud skylles om morgenen og kvelden, normal og blandet - en gang om dagen. Du kan bruke en liten såpe på visse betennelser og la dem gå en stund. I løpet av applikasjonen anbefales det å redusere bruken av skrubbe og peeling.

Et annet utmerket verktøy som hjelper til med å fjerne akne og spor av dem - krem ​​"Frelser". Den inneholder essensielle oljer og vitaminer som har en gunstig effekt på huden. Det reduserer ikke bare betennelse, men fremmer også hudfornyelse.

Takket være enkle og rimelige midler kan du betydelig hjelpe huden din. Det viktigste er å vite når du skal stoppe og ikke overdrive det.

Planter vakt for skjønnhet

Planter hjelper huden å bli vakker og glatt. Herbal ekstrakter inkluderer kremer, tonics, lotions. Naturlige ingredienser lindrer huden, lindrer rødhet og betennelse, helbrede og gjenopprette.

En av de mest berømte blomstene som hjelper med utslett. Broth gned de berørte stedene eller komprimerer. For sin forberedelse 1 ss. Blomster helle 200 ml. kokende vann og insisterer. Det er effektivt mot akne, ikke bare i ansiktet, men også på ryggen. Kjøttkraft kan fryses i fryseren. Isbiter gni problemhud.

Denne planten er en sann helbreder. Hvis hjemmet vokser aloe blomst. ta et ark, klipp og fest til problemområder i 15 minutter. Etter eksponering skyll huden med vann.

Det viser seg at persille perfekt behandler utslett. Grønt er knust og presset juice. Påfør som en lotion, gni akne. Etter en måned med slike tiltak, vil huden forbedre seg betydelig.

Grønn te

Grønn te er en antioksidant og desinfiseringsmiddel. Trenger naturlige store blader. Te brygges og etter avkjøling plasseres ansiktet. Overfra huddekselet med gassbindet fuktet ved infusjon. Eksponeringstiden er 15 minutter.

Chlorophyllipt

På apoteket kan du kjøpe klorofyllipt. Den inneholder eukalyptus ekstrakt. Oljeløsningen bør bare påføres på tørr hud. Det kan påføres ansiktet om natten eller legges til masken.

Alkoholløsning er egnet for fet hud. For ikke å overdrive det, blir Chlorophyllipt fortynnet med kamille i et forhold på 1 til 3. Denne blandingen tørker ansiktet.

Naturlige ingredienser er fordelaktige og naturlige. Det må huskes at slike stoffer i noen tilfeller kan forårsake en allergisk reaksjon.

Mange opplever utslett og merker fra dem. Nå er det mange måter å gjenopprette helsen til huden: kosmetisk, hjemme, salong.

Det er mye bedre enn selvklemt akne. Akupressurpreparater vil bidra til å raskt fjerne rødhet og hevelse. Ikke glem riktig rengjøring, god ernæring og frisk luft.

Slik fjerner du den betente pimpleen og helt bli kvitt akne - se på videoen:

Hvordan fjerne rødhet akne? Oversikt over de raskeste metodene

Akne i ansiktet kan vises av en rekke årsaker. Hvis du klemmer en kvise, kan det komme smuss eller infeksjon der, etter som kroppen begynner å bekjempe betennelse alene. Som et resultat, ble det dannet rødhet på stedet der det var en pimple. Rødhet etter akne er et naturlig fenomen forårsaket av en økning i temperaturen i det infiserte området og betennelse i de øvre lagene av epidermis. Rødhet kan reduseres med ulike metoder, der det er både medisinske preparater og hjemmemedisiner.

Måter å fjerne rødhet

Følgende rettsmidler vil bidra til å fjerne rødhet hjemme:

1. Alkohol tinkturer. Dette kan også inkludere vanlig medisinsk alkohol, samt alkoholholdige legemidler. Etter fukting av bomullspinnen med alkohol, må du feste den på det berørte området, forsiktig sammensette sammensetningen i huden. Alkohol i tillegg til desinfiserende handling tørker tørt på huden, noe som betyr at den pressede pimple vil passere seg selv.

2. Leire. Spesiell kosmetisk hvit eller blå leire hjelper deg med å fjerne det røde, hvis du lager en maske. For å gjøre dette, bland leiret med en liten mengde vann og noen dråper oliven eller vegetabilsk olje. Rør blandingen til en homogen oppslemming, og bruk deretter en bomullspinne på stedet for rødhet. Skyll med varmt vann etter 7-8 minutter. På denne enkle måten kan du fjerne den røde.

3. Tinktur av mynte. For forberedelse av mynte kremer trenger 2 ss. l. tørket mynte (kan kjøpes på apotek) og ½ l. vann. Hell mynteblader med vann, kom med koking over lav varme, og kok deretter i 10-12 minutter. Fjern fra varme og kjøl, tilsett 4 ts til løsningen. borsalkohol, 2 ts. calendula og 1 ts. frisk sitronsaft og bland godt. Den resulterende lotionen anbefales å tørke ansiktet i 4-5 timer, 2 ganger i timen. Etter en time vil de første forbedringene bli merkbare, rødmen fra kvise vil passere.

4. Vann, honning og aspirin. Fjern raskt rødmen hjemme med Aspirin. Kross tabletten (acetylsalisylsyre), legg til på tippen. honning og litt vann for å lage en homogen vell. Hvis du har en allergisk reaksjon på honning, kan du erstatte den med en vanlig fuktighetsgivende lotion. Påfør rødmen 2 ganger innen 2 timer. Om nødvendig kan prosedyren gjentas 2-3 ganger. Resultatet vil bli merkbart på den første dagen.

5. Parafin. Fjern rødhet fra akne hjemme kan være en spesiell medisinsk paraffin, som selges i et apotek. En liten mengde parafin bør smeltes i et vannbad, la det avkjøles litt og påføres på huden, fjern det på 1-2 minutter. Etter paraffin må redningsstedet smøres med en rik, nærende krem. Det anbefales å bruke barns fuktighetskrem, da de ikke inneholder dufter. For den beste effekten, anbefales det å legge til vitamin A og E til krem, som også finnes i noen apotek (Aevit kapsler). Som et resultat vil rødheten om noen timer passere.

6. Tannkrem. Det mest effektive og velprøvde verktøyet som tørker huden perfekt, og bidrar også til å fjerne rødhet hjemme. Påfør en liten mengde pasta til området rødhet og hold i 5-7 minutter. Det er viktig å huske at du ikke bør legge pastaen i ansiktet i lengre tid, da det kan tørke ut huden betydelig. Etter limet anbefales det å smøre rødheten med fuktighetskrem.

7. Gjær + melk. Fjern sporet av akne med gjær. Masken, kjent siden antikken, er utarbeidet som følger: 20 g gjær tas, blandes med 50 g melk og blandes grundig. Sett blandingen på et varmt sted i 15-20 minutter. En gjærmaske påføres ansiktet med lette sirkulære bevegelser, slik at det absorberes godt inn i porene. Etter 10 minutter skylles med varmt vann.

8. Orange + gulrot + gjær + rømme. Sitrusfrukter rengjør og tørker også huden veldig godt. Hvis det ikke er oransje, kan du bruke sitronsaft, lime eller grapefrukt. For å forberede masken trenger 1 ts. øl gjær, for ½ ts. gulrot og appelsinjuice. Legg til 1 ts. rømme, bland og søk på ansiktet. Etter 25-30 minutter, vask masken av med kaldt eller varmt vann. Denne masken fjerner perfekt rødhet etter ekstrudert akne.

9. Aloe. Den helbredende egenskapene til aloe har vært kjent i lang tid, og en av dem er en beroligende effekt. Takket være de spesielle oljene som finnes i aloe-sammensetningen, har masker og kremer den mest fordelaktige effekten på irritert hud. Aloe vera kan lett bidra til å fjerne rødhet fra akne over natten. For å fjerne rødhet, kan du feste aloe til det berørte området på huden om natten, etter å ha festet "masken" på en pålitelig måte. Som et alternativ kan du lage en komprimering fra aloe juice.

10. I tillegg til disse metodene for å fjerne rødhet etter klemming av akne i løpet av natten, kan du bruke narkotika som ikke er vanskelig å få. Erytromycin salve, klorhexidin løsning, Curiosin gel, Sledocide krem, Levomekol krem, salicylsyre og Aspirin fjerne godt edemas og rødhet.

Ansiktspleie tips

Enhver rødhet er en konsekvens, og på grunn av tidsriktige forebyggende tiltak kan selve årsaken, det vil si akne, elimineres eller forebygges. For å gjøre dette må du jevnlig ta vare på tilstanden til personen, noe som betyr:

 • Bruk pleieprodukter og kremer egnet for hudtype. Når du kjøper en ny, er det viktig å kontrollere på håndleddet at det finnes mulige allergiske reaksjoner.
 • Om morgenen og om kvelden skal du rengjøre ansiktet fra smuss som er samlet over hele dagen. Det kan være scrubs (ikke mer enn 2 ganger i uken), kremer, skum, geler.
 • Ikke klem acne deg selv. Det er bedre å vente til en kvise tørker ut og går, i stedet for å tilfeldigvis legge til smuss og provosere forekomsten av mer akne.
 • Sov aldri med sminke, spesielt med tonal og maskeringsmiddel. Eventuelle korrektorer, sminkebaser, primere og tonale baser tetter porene, noe som gjør det umulig for huden å puste selvstendig. Som et resultat kan huden ikke kvitte seg med sebum, som forblir i porene og fører til akne.
 • Normaliser dietten, kast bort store mengder karbohydrater, fett og stekt mat.
 • 1-2 ganger i året for å bli testet for hormoner.
 • Og hvis rødhet ikke kunne unngås, bruk de ovenfor beskrevne legemidlene og hjemmemedisinene.

Oppsummering av alt ovenfor, kan det bemerkes at det viktigste er å ta alle nødvendige tiltak i tide for å lokalisere konsekvensene og for å forhindre spredning av infeksjon i nærliggende hudområder. Og etter å ha testet de foreslåtte midler i aksjon, vil rødheten passere i nær fremtid.

Hvordan fjerne rødhet akne: masker og narkotika

En rød pimple og rødhet av området rundt det bringer ubehag, spesielt hvis det ser ut på ansiktet.

Det ser ikke ut til å være veldig vakkert, så mange mennesker ser straks etter en måte å fjerne rødmen på pimple. Selvfølgelig anbefaler leger ikke å klemme på akne under noen omstendigheter, for ikke å bære infeksjonen og ikke å provosere spredningen.

Vi må vente til den modnes og tørker.

Årsaker til betennelse etter ekstrudering

Fjerne rødhet etter klemme ut akne er mye vanskeligere da lesjonen er skadet. Og siden ikke alle vet hvordan man fjerner akne, fjerner de også de tynneste blodkarene, noe som gir enda mer rødhet.

Derfor, etter ekstrusjonen må vente til sårene helbredes og den inflammatoriske prosessen reduseres. Hvis ekstruderingen ble utført med skitne hender og et sterkt trykk på stedet for betennelse, kan kimen svulme og bli rød og deretter feste. Disse symptomene indikerer at en infeksjon har kommet inn i pimple.

Hvis infeksjonen rammet selve lesjonens hode, blir pus samlet. Og hvis bare vevene rundt kanalen, så vises i stedet for en kvise en stor rød bump som vil skade. Derfor bør du ikke klemme på akne.

Hvordan fjerne det røde

Men hvis det skjer, at en kvise fortsatt er presset ut, og det er fortsatt rødhet, må du se etter en metode for å fjerne rødhet og rødhet rundt den. For dette formål anbefales det å bruke antimikrobielle, antiirriterende og helbredende hjelpemidler med virkninger av å øke lokal blodsirkulasjon. Du kan kjøpe et verktøy som har alle disse egenskapene, men mest sannsynlig må du bruke et sett med tiltak.

Rengjøring av huden - en av hovedpoengene for ansiktspleie, spesielt med problemhud. De rensede porene blir restaurert raskere, huden fungerer ordentlig og bekjemper betennelse. Det skal imidlertid forstås at omsorg for huden med betennelse må være svært nøye, og for dette formål brukes bare myke midler.

Du kan ta mais og hvetemel, bland med melk og tørk ansiktet med denne skrubbe. Du kan også legge litt kaffe til ansiktsvask og forsiktig gni hele ansiktet med sminke. Disse er milde scrubs som ikke skader de øvre lagene i epidermis og renser ansiktet godt. De skal brukes 1-2 ganger i uken.

For masker hjemme er det alltid passende ingredienser. Maskerne er billige, og huden blir skikkelig forsiktig.

For å fjerne betennelsen er det nødvendig å blande havregryn til mel, tilsett bakte mynteblader, litt honning og varmt vann.

Alt bland godt og la det bløte i 15-20 minutter. Deretter påføres en varm maske på det rensede ansiktet og holder i 15 minutter. Denne prosedyren bidrar til å lindre betennelse og berolige huden.

Men hvit leire kan påføres direkte til sentrum av betennelse og området rundt det.

tannkrem

Lim raskt fjerner rødhet. Det viktigste er å bruke vanlig pasta, men ikke bleking. Spesielt god pasta med ekstrakter av medisinske planter. Pasta så vel som leire skal brukes peker til stedet for betennelse. Hvis det brukes på hele ansiktet, kan det forårsake rødhet og peeling av hele ansiktet. Pasta holdes på plass akne ikke mer enn en halv time, vask deretter forsiktig av med varmt vann og smør dette stedet med babykrem.

Det finnes rettsmidler hjemme som kan brukes til å lindre akne betennelse. Vel fjerner betennelse og rødhet i spotkvise Acetylsalisylsyre, nese- eller øyedråper, Levomekol. calendula.

Aspirin kan brukes ikke bare inne, men også eksternt. Kast en aspirintablett og bland med varmt vann. Redningsstedet behandles med dette pulveret. Verktøyet kan påføres om natten eller holde på stekeovnen i omtrent en time.

Du kan også blande Aspirin med honning eller baby krem. I alle fall er det ikke nødvendig å dekke hele ansiktet, men bare nederlagene. Nese og øyedråper kan fjerne rødhet fra en kvise på bare noen få minutter.

Selv om de virker for kort tid og rødhet kommer tilbake etter en stund, men i en nødsituasjon, sparer dette verktøyet mye. Disse midlene har en vasokonstrictor effekt.

Det er nødvendig å slippe dråpene på bomullsulden og legg den i fryseren i 5-10 minutter. Deretter påføres bomullsulden på pimpleet i noen minutter. Du kan sikkert ikke sette bomullsull i fryseren, men fartøyene vil smale mye raskere og effekten blir bedre.

Hvordan fjerne rødhet fra akne folkemidlene

Siden det er mulig å fjerne rødhet fra akne ved hjelp av folkemetoder, bruker mange mange oppskrifter fra våre bestemødre. God ren rødhet gjær. De blir bare avlet i varmt vann og smurt med en kvise. Etter en halv time vil det være nesten ingen rødhet.

En avkok av kamille lindrer også rødhet, betennelse og lar deg raskt bli kvitt akne. Eterisk olje fjerner hevelse og rødhet på grunn av dets antibakterielle egenskaper. Meget god olje hjelper med stor akne i nesen.

Persille juice lindrer betennelse og regenererer huden etter akne. Juicen påføres en pimple umiddelbart etter klemming eller frossing i form av avkok og tørk deretter ansiktet med denne isen og påfør det til ildstedet flere ganger om dagen. Det er mulig å bare bruke ren is, dette vil bidra til å stoppe oppdrettsprosessen av bakterier. For frysing kan du bruke kokt vann eller mineral uten gass. Også ofte lage kuber fra forskjellige decoctions av urter.

Det viktigste å huske er at du kan holde is på kroppen din i ikke mer enn 3 minutter. Aloe har antibakterielle, antiinflammatoriske, fuktighetsgivende og regenererende egenskaper som bidrar til å bekjempe akne. For å fjerne rødmen av aloe-massen pålegge en kvise i 15-20 minutter.

Prosedyren gjentas hver time til rødheten forsvinner. Hvis hevelse oppstår etter klemming av pimple, vil aloe pulp eller ichthyol salve bidra til å fjerne den. Det fjerner perfekt betennelse og trekker pus fra kvise dybde. Du kan også bruke Levomekol, det dreper bakterier og helbreder sår.

For ikke å forverre situasjonen må du bruke råd fra kosmetologer og dermatologer:

 • Akne kan ikke klemme seg.
 • Ikke bruk varme komprimerer til akne.
 • Oftere å komprimere med havsalt. Huden skal være godt fuktig.
 • Ansiktet skal rengjøres om morgenen og kvelden, og 1-2 ganger i uken for å lage masker.

Rød pimple er alltid veldig synlig i ansiktet, det indikerer en infeksjon i cellene i epidermis eller hudskade. Du kan bli kvitt akne på egen hånd på kort tid, men det er best å ordentlig ta vare på ansiktet ditt og forhindre at akne oppstår.

Flere Artikler Om Typer Acne