Hvis om morgenen du trenger å gå til et viktig møte eller en planlagt hendelse, men en pimple hoppet ut, blir det nødvendig å kvitte seg med det over natten. Dette vil hjelpe både farmasøytiske preparater og hjemmelagde oppskrifter. I tillegg bør det tas hensyn til midler som bidrar til å redusere betennelsen betydelig.

Hvilke stoffer vil hjelpe?

En betent, ubehagelig koking på ansiktet på kort tid vil bidra til å fjerne følgende farmasøytiske preparater:

 • Benzoylperoksid. Dræber acne-forårsaker bakterier, og løsninger 2,5%, 5% og 10% er like effektive i dette tilfellet, desto lavere er prosentandelen av løsningen, desto mindre traumatiseres huden, så hvis huden er utsatt for irritasjon, velg deretter 2,5% løsning. Løsningen er akupressur behandlet kvise før sengetid.
 • Aspirin. Det er nødvendig å klargjøre en løsning: slip 2-3 tabletter og fortynn med vann til en pastaaktig konsistens. Påfør blandingen med en bomullspinne på problemområdene, la på ansiktet for natten og vask det av om morgenen. En slik prosedyre vil redusere kvise i størrelse betydelig.
 • Salisylsyre. Virker på samme måte som benzoylperoksid, dreper skadelige mikroorganismer. Påfør et tynt lag før du legger deg til sengs.
 • Lavendelolje. Eliminerer betennelse og beroliger irritert hud. Det er nødvendig å påføre en liten mengde olje på en pimple ved sengetid.
 • Tea tree olje. Apotek med antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt. Den har en hyggelig lukt. Det er nødvendig å sette en bomullspinne på kviser.
 • Masi Levomekol, Baziron. Ha en utmerket antiinflammatorisk virkning. Spesielt effektiv hvis kvise er allerede presset ut og du må raskt helbrede såret.
 • Ichthyol salve. Fjerner pus fra akne. Passer spesielt for smertefull indre akne, som ikke "vil" for å modne. En liten mengde salve påføres på gipset, som limes til det berørte området, over natten.

Gjennomgang av folkemidlene

Hjemmelagde resepter er ikke dårligere enn apoteket, hvis du velger et valg til fordel for følgende verktøy:

  Tannkrem. Har etablert seg ikke bare som et effektivt middel for herpes, men også for akne. En liten mengde pasta brukes på akne før sengetid, om morgenen vaskes den av fra ansiktet med kaldt vann.

I folkemedisin er nattmasker veldig populære, noe som gjør at du blir kvitt akne i 7-10 timer. Spesielt effektive masker:

 • Fra leire. Pulver oppløses i varmt vann og påføres på huden med et tynt lag. Om morgenen vil det være vanskelig å vaske av masken, så det bør gjøres med varmt vann og masserende bevegelser.
 • Fra gurkemeie. Pulver fortynnes med vann til en pasta i en liten mengde. Etter en halv time, når masken er helt tørr, kan du gå i dvale. På morgenen, skyll med kaldt vann.
 • Fra egghvite. Det er nødvendig å skille eggeplommen fra proteinet, skum og applicere på de berørte områdene. La om natten og skyll med varmt vann om morgenen.

Hvordan tørke en kvise for natten?

Om natten kan pimpleet tørkes slik at det ikke ser så betent ut. For å gjøre dette, bruk:

 • Alkohol medisinsk. Nok aggressive midler, så det anbefales ikke å bruke det i ren form - fortynnet med vann i forholdet 1: 1. Påfør et produkt på kviser i løpet av dagen og om natten.
 • Salisyl-sink salve. Den har en antiseptisk, tørkings- og sårhelingseffekt. Innen et par timer etter påføring, er akne merkbart redusert.
 • Infusjoner av kamille og celandine. For matlaging trenger du 2-3 spiseskjeer urter og et glass kokende vann. Infusjonen skal infunderes i 7-8 timer, hvoretter du kan søke. Infusjon anbefales for å vaske om morgenen og før sengetid.
 • Såpe på basis av bjørktjære. Den har en desinfiserende effekt og forhindrer utseendet på ny akne. Såpen blir skummet og det resulterende tykke skumet påføres ansiktet, holdt i ca. 10 minutter og deretter vasket av. Prosedyren utføres ved sengetid.
 • Sukker salt lotion. 1 stor skje salt- og sukkerblanding, hell vann. For rask avhending om kvelden, blir lotion påført 5-6 ganger, og ansiktet gnides før sengetid.
 • Jod. Å tørke en kvise på kortest mulig tid under kraften av jod, men det må påføres forsiktig for ikke å forårsake brenning. Om natten anbefales det å bruke prikkete rene jod, men alkoholisk jodtinktur.

Hvordan redusere purulent betennelse over natten?

Hvis purulent akne dukket opp i ansiktet, for å bli kvitt dem over natten, må du fjerne betennelsen. For å gjøre dette, bruk slike verktøy:

 • Kamille is Det er nødvendig å lage is fra avkok av kamille, som anbefales å tørke ansiktet om kvelden før du går til sengs og om morgenen før du går ut. Dette vil bidra til å eliminere puffiness.
 • Naftizin. Narkotika, innsnevring av blodkar. Stikket på akne før du går til sengs. Det reduserer ikke bare visuell akne, men fjerner også rødhet.
 • Tinktur av calendula. Det har en tørke-, anti-inflammatorisk og regenererende effekt. Inflammet pimple blir behandlet med en bomullspinne for en natt.

Hvordan redusere antall akne i ansiktet

Akne kommer fra et overskudd av talg og døde hudceller som blokkerer ekskretjonskanaler i talgkjertlene. Og hvis bakterier kommer dit, begynner betennelsen. Den første tingen å gjøre for å redusere antall akne i ansiktet - ansiktshygiene. Det er nødvendig å vaske ansiktet minst to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden med spesielle midler som dreper bakterier, rens ansiktet av overflødig fett, svette, smuss.

I intet tilfelle kan du ikke klemme akne hvis det ikke er noe hvitt hode. Dette betyr at kvise ikke har modnet, det akkumulerer betennelse og kan ikke berøres i alle fall. Pus og en abscess ble ikke dannet, og vil derfor ikke komme ut på boret. En mekanisk påvirkning fra hender eller andre gjenstander vil kun skade huden, legge til ny rødhet og kan bære ytterligere bakterier til pimple. Derfor vil betennelsen bare forverres.

Det anbefales ikke å misbruke dekorative kosmetikk, hvis ansiktet har mye akne. Problemområder bør tørke ut og roe seg ned. Hvis du ikke kan uten kosmetikk og omstendigheter krever det, er det verdt å plukke opp lyse tonalkremer, eller til og med BB-krem, som ikke vil tette opp flere porer. Sminke fra ansiktet må alltid vaskes før sengetid!

Isbiter fra kamille og calendula decoctions har en ganske positiv effekt på problematisk hud. For å gjøre dette, er det nødvendig å koke kamilleblomster med kokende vann og la det brygge i ca 20 minutter, og hell deretter kjøttbøten i isform og fryse. Tørk et rent ansikt med en slik terning skal være 2-3 ganger om dagen. Det vil tørke akne, ødelegge bakterier og berolige rødhet.

Bruk av masker og ansikts kremer som inneholder badyagi og myresyre, har en svært positiv effekt på ansiktets hud. Badyaga er kjent for sine antiseptiske og blodforstyrrende egenskaper. Det tørker pimples, øker blodsirkulasjonen i blodårene. Dermed blir huden tørrere, renere, blåmerker fra akne blir blekere. Slike prosedyrer bør utføres ikke mer enn en gang i uken.

Gjennomgang og justering av kostholdet ditt er også spesielt viktig når det gjelder akne. Når kostholdet domineres av fete, søte, rike og krydrede matvarer, øker arbeidet til talgkjertlene, noe som fører til et overskudd av fett i porene og dannelsen av ny akne. Det anbefales å introdusere flere grønnsaker og frukt, frokostblandinger, og drikk mer vann til daglige måltider.

Hvordan raskt redusere kvise hjemme

Problemet med akne oppstår av mange, ikke bare i ungdomsårene, men også i voksen alder.

Ugyldige hudfeil vises alltid på feil tidspunkt og kan ødelegge de ambisiøse planene.

Hvorfor vises purulente utslett? Hvordan redusere kvise på kort tid hvis en begivenhet er planlagt?

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hva er de mest effektive måtene å eliminere? Hvordan bryr seg om problemhud?

Svarene på disse og andre spørsmål er under.

Årsaker til purulent utslett

Hovedårsaken til akne er blokkering av ekskretjonskanalene i sebaceous kjertlene med talg og døde partikler av døde celler.

Og rødhet indikerer betennelse forårsaket av bakterier.

Faktorer som bidrar til utseendet på akne kan være:

 • dårlig hygiene;
 • overdreven svetting av huden;
 • Hudpleiefeil (misbruk av dekorative kosmetikk, bruk av produkter basert på lanolin og dets derivater);
 • hormonelle endringer (under ungdomsårene, under graviditet);
 • endokrine system sykdommer;
 • sykdommer i fordøyelseskanalen;
 • metabolske forstyrrelser;
 • feil diett - overvekt i kostholdet med fete og krydrede matvarer, meieriprodukter, muffins og søtsaker (karbohydrater og fett øker produksjonen av talg);
 • Langvarig bruk av visse medisiner (antibiotika, hormoner).

legemiddel

For å bli kvitt den betente røde pimple hjemme, bør du bruke følgende rettsmidler:

 1. antiseptisk (undertrykk reproduksjon av patogen flora);
 2. beroligende hud (redusere betennelse, lindre rødhet og hevelse);
 3. stimulerer lokal blodsirkulasjon (akselererer prosessene for cellulær regenerering).

Sitronsaft

De som ikke vet hvordan å redusere rødhet av kvise - sitronsaft for å hjelpe.

Foto: problemområder av hud behandlet med sitronsaft

Har sterke antimikrobielle og blekningsegenskaper, det bidrar til å fjerne hevelse og rødhet.

Fersk juicestempel må smøres hver 2. time.

Denne enkle løsningen raskt, på bare noen få timer, reduserer kvise.

Den effektive virkningen av is i bekjempelse av betennelse skyldes innsnevring av blodkar og undertrykkelse av multiplikasjon av patogener.

 • Isbit er tatt fra fryseren, igjen i 1-2 minutter ved romtemperatur.
 • Etter innpakket i klut og lett brukt på akne (ikke knuse!).
 • Varigheten av prosedyren er ikke lenger enn 3 minutter.

Foto: Bruk av aloe til behandling av akne

Aloe er en unik plante med sterke bakteriedrepende og antiinflammatoriske, regenererende egenskaper.

Universelt middel: fjerner akne, svarte flekker, flekker og merker igjen etter utslett.

 • For å bli kvitt akne bør et stykke aloe-blad festes med en ny kutt til problemområdet, fikse med en gips.
 • Etter 20 minutter, fjern kompressen, ikke vask.

Gjenta prosedyren hvert 60 minutt, et synlig resultat kan oppnås etter 3-6 timer.

Calendula tinktur

Det er preget av tørking, antiinflammatoriske og regenererende effekter.

 • Den påføres prikket: Den betente pimple blir behandlet med en bomullspinne dyppet i tinktur hver 7-8 timer.
 • Med overdreven tørr hud er 1-2 cauterization tilstrekkelig.

Calendula tinktur skal brukes med forsiktighet - feil bruk kan forårsake alvorlig hevelse i huden.

Løsningen brukes til å behandle alle typer hudskader - riper, slitasje, kutt.

Foto: dotforbrenning av utbrudd av jod

Takket være de antiseptiske og cauterizing egenskapene, kan jod hjelpe med å bli kvitt akne i bare en natt.

 • Behandling av problemområdet utføres punktvis med en bomullspinne.
 • Det viktigste - ikke overdrive det, ellers, i stedet for akne, kan du bli brent og forverre betennelse.

På grunn av de sterke cauterizing egenskapene, anbefales jod ikke for å bekjempe akne i ansiktet.

Tea Tree Oil

Plantekstraktet har antiinflammatorisk, antiviral, antibakteriell virkning.

På grunn av de unike egenskapene til oljen bidrar til å håndtere ulike hudproblemer, inkludert akne.

 • Før bruk er planteekstrakt bedst fortynnet ved basen - for eksempel i olivenolje (en teskje oliven et par dråper tea tree olje).
 • Klar betyr at kvise smøres flere ganger om dagen.

Funksjoner bryr seg om problemhud

Problemhuden krever skikkelig omsorg, spesielt hos ungdom, fordi på grunn av endringer i hormonnivået, blir inflammatoriske prosesser i dermis forverret.

Foto: honningsmaske har antiinflammatoriske effekter.

Riktig hudpleie innebærer:

 • vanlig vask med mild såpe eller et spesielt middel (to ganger om dagen);
 • fuktighetsgivende, spesielt om vinteren og våren (fuktighetsgivende geler passer til fet og kombinasjonshud og krem ​​for tørr og sensitiv hud);
 • rettidig fjerning av sminke (ved sengetid, ikke om morgenen);
 • bruk av skrubber og lette skreller for å exfoliere døde hudceller (en prosedyre per uke er nok).

For å forbedre tilstanden til huden utsatt for utslett, må du regelmessig bruke ansiktsmasker med antiinflammatorisk virkning.

Disse egenskapene er preget av selvlagde masker basert på honning.

 • Produktet av biavl kan kombineres med massen av gresskar og agurk, kli, calendula tinktur.
 • Disse verktøyene bidrar til å kvitte seg med pustulære utbrudd, forbedre og til og med ut huden, gjør huden fløyelsaktig.

Utmerkede anti-inflammatoriske egenskaper har også masker og lotioner, som inkluderer aloe.

Video: "Hva hevder om akne bør ikke troes"

Spørsmål og svar

Hvordan klemme ut

Det er umulig å klemme akne - alle vet denne regelen.

 • Slike manipulasjoner kan føre til infeksjon og forverring av betennelse, skade på huden.
 • Som et resultat, vil akne på stedet forbli stygge arr, for å bli kvitt som er mye vanskeligere.

Men ikke alltid de viktigste anbefalingene er implementert.

Foto: Antiseptisk behandling

Hvis du fortsatt trenger å klemme en kvise, bør den gjøres riktig:

 1. vaske problemområdet av huden med tjære såpe;
 2. trykk på midten av betennelse på begge sider til pus kom til overflaten (du må trykke fingertuppene, ikke negler);
 3. behandle såret med en hvilken som helst antiseptisk løsning (peroxide, calendula tincture, iod).

Hvis i stedet for pus kommer en klar væske ut, har pimpleet ennå ikke modnet og manipulasjonene må stoppes.

Hvordan fjerne betennelse etter klemming

Foto: fjernelse av betennelse med aspirin

Acetylsalisylsyre

Fjern betennelsen etter ekstrudering ved bruk av acetylsalisylsyre.

 • Det er lett å forberede: En aspirintabletter er malt i pulver og blandet med vann til en tykk, pastaaktig masse.
 • En liten mengde av blandingen påføres det betente området. Betennelsen vil gå bort neste dag.

Hvitløk juice

Frisk hvitløkjuice bør behandles med et betent område ikke mer enn 5 ganger om dagen.

Hjelper babypudder for akne på ryggen? Finn ut her.

Hva å gjøre hvis det er en bump

Hvis etter ekstrudering er det en klump, kan du gjenta prosedyren, men ikke tidligere enn etter 24 timer. Samtidig er det nødvendig:

 • behandle betent fokus med et antiseptisk middel;
 • Påfør Vishnevsky salve i flere timer for å akselerere modningen av akne (et hvitt purulent hode skal vises);
 • gjenta ekstruderingsprosedyren.

Slike tiltak kan hjelpe, men det er bedre å forlate initiativet og kontakte en kosmetolog.

Hvordan bli kvitt rødhet og hevelse

Subkutan pimple er ikke alltid mulig å fjerne raskt: den modnes i lang tid, og betennelse er ledsaget av alvorlig rødhet og hevelse.

Foto: subkutan utslett

Hvis du ikke klarer å håndtere akne selv, kan du prøve å maskere de stygge ytre manifestasjonene av den inflammatoriske prosessen.

midler

Det vil ta:

 • akne krem ​​eller salicylat sink salve;
 • antiseptisk (peroxide, tea tree olje, cologne, alkohol, antibakteriell såpe);
 • bomullsull eller bomullspute;
 • bomullspinne;
 • korrektor (helst grønn);
 • concealer for hudfarge;
 • pulver.

Foto: Salisylsalve vil bidra til å redusere betennelse.

instruksjon

 1. Tørk pimple. Du kan bruke en spesiell krem ​​med antibakterielle komponenter eller salicyl-sink salve. Påfør verktøyet med stiplede, nøyte innkjøringsbevegelser, og blett gjenstander i løpet av få minutter med en bomullspinne eller -plate. Hvis det ikke er krem ​​og salve, kan du påføre en kvise med en av de antiseptiske løsningene (mer praktisk - med bomullspinne).
 2. Skjul redness corrector. For maskering er mer egnet middel med grønn tinge (grønn nøytraliserer røde fargetoner) og tett tekstur. Korrigatoren er påført med stiplede kjørebevegelser, den er ikke bundet. Lagret på korrektoren skal være tynt.
 3. Påfør concealer. Bedre å ta midlene for huden tone, med en tett struktur, ikke absorberende pulver (ellers personen vil være ustabil), sprer seg godt på huden. Concealeren påføres i rullende bevegelse over korrektoren.
 4. Pulver huden litt.

Foto: blyant for å maskere utslett og flekker

Kosmetikk bør brukes i små mengder, ellers vil de maskere rødheten, men øke størrelsen på kvise.

I tillegg kosmetikk clog porene, som kan forverre betennelse og føre til utseendet av andre purulent utslett.

For å avlede oppmerksomhet fra stygg akne, kan du lage en kontrastfarge sminke med vekt på øynene.

Hvordan redusere kvise per natt

Vasokonstrictor øye eller nesedråper

Nesedråper (farmazolin) eller øyne (vizin) for å bidra til å fjerne vasokonstriktor aktivitet og redusere rødhet kvise bare én time.

Det er nødvendig å behandle en pimple punktvis: Legg en liten løsning på bomullsulden og krymper det inflammatoriske elementet i 3-5 minutter.

En viktig betingelse er at løsningen skal være kult.

Bruk av tannkrem

Foto: tørkeutslett med tannkrem

Hvis du trenger å redusere betennelse og tørke den kvise som har dukket opp, kan du bruke en vanlig tannkrem.

En liten penger må påføres det inflammatoriske elementet med en bomullspinne og tørke igjen. Etter en tid kan prosedyren gjentas.

Advarsel! Tannkrem bør ikke inneholde natriumlaurylsulfat.

Dette stoffet er svært irriterende for huden, med betennelse og rødhet blir bare verre.

Ekspertrådgivning

Akne er ofte forårsaket av problemer i kroppen.

Hjelper grønn te akne? Finn ut her.

Kan det være akne fra frøene? Les videre.

I tillegg anbefaler kosmetologer:

 • Ikke rør ansiktets hud med hendene unødvendig;
 • velg kosmetikk som er egnet for hudtype;
 • Skikkelig omsorg for fet hud (misbruk av tørkemidler fører til tørking ut av huden, og dermed øker produksjonen av talg enda mer);
 • Bruk masker og lotioner med antiinflammatoriske effekter i hudpleie - produkter med aloe eller andre beroligende ingredienser.

Blant de mange rettsmidler for akne, vil alle selv velge det beste alternativet for å raskt redusere hevelse, rødhet og betennelse.

Dette er imidlertid bare en midlertidig løsning på problemet. For å fullstendig bli kvitt inflammatoriske prosesser i huden, er det bedre å bruke spesielle medisiner eller kontakte en skjønnhetspleie.

Hvordan redusere akne med 50%

Hei alle sammen! I dag blir det en liten, men veldig, veldig nyttig artikkel. Jeg vil fortelle deg en regel, og observerer at du vil øke sannsynligheten for å bli kvitt akne flere ganger. Dette er veldig viktig, du bør alltid prøve å følge denne regelen. I begynnelsen vil det være vanskelig, men da vil du bli vant til det og slutte å gjøre denne feilen (og 90% av de som kjemper med akne gjør det til en feil). Eller du vil glemme denne regelen om et par dager og vil fortsette å drømme om et mirakel. Alt avhenger av deg :).

Hvor kan jeg si dette fra? I løpet av uken så jeg på medlemmer av studentgruppen min, og laget noen konklusjoner basert på disse observasjonene. Vel, jeg vil ikke plage mer.

I mitt eksperiment utpekte jeg 2 grupper av mennesker: personer med problemhud som ikke har vært i stand til å bli kvitt akne i flere år; og folk med ren og sunn hud, de har svært lite akne. Etter neste setning kan du dusje meg med råtne tomater, men jeg tror det. Vi er glade i utseendet av store. Selvfølgelig er det mer praktisk for mange å tro at dette er en overgangsalder å skylde, noen interne problemer med kroppen, men ikke oss selv.

Det er vanskelig for vårt ego å høre om det, og du vil umiddelbart tenke på hva en unik person du er og at jeg ikke vet noe om deg. Jeg pleide å tro det også, men nå har min mening endret seg helt. Vi bestemmer selv hva som er best for oss, bevisst eller ubevisst. Så, i observasjonsprosessen, identifiserte jeg et interessant mønster. Mennesker med problematisk hud KONSTANTERT BEHANDLE DIN FACE. Mange vil spørre: "Er det alt?". Ja det er alt. Dette er selve regelen om at hvis du følger, vil du forhindre minst halvparten av akne på ansiktet ditt.

I ferd med å observere folk med ren hud, la jeg merke til at de ikke berører ansiktet i det hele tatt. Absolutt. Jeg hadde det vanskelig å tro på det. Omvendt berører personer med akne ansiktet hvert 5-10 minutter. Vi gjør dette ubevisst. Mest sannsynlig er dette noe fra psykologiens felt, fordi så vi prøver å beskytte oss mot andres synspunkter. Tidligere gjorde jeg det bevisst, hele tiden, og støttet alltid min høyre kinn med en hånd, som bare var dekket med akne (hvorfor ville det?). Nå har jeg en slags dum vane å røre på haken min. Og hva vil du tenke? Jeg har akne og komedoner (hvordan bli kvitt?) På haken min.

Denne regelen vil være gyldig på 30 og i 35 år, jeg er sikker på det. Vær oppmerksom på at i denne regelen kan jeg ikke huske om klemme pimples (som også må gjøres riktig). Jeg snakker bare om enkle berøringer. Men hvordan å slutte å røre ansiktet? Det er veldig vanskelig å gjøre, men jeg sa ikke det ville være lett. Du bør prøve å kontrollere det, jeg vet ikke noe annet.

Det vil være vanskelig bare de første par dagene, men da vil du bli vant til det og slutte å gjenta denne feilen, som er laget av nesten alle som prøver å bli kvitt akne. Jeg vet ikke om jeg klarte å overbevise deg hvor viktig dette er.

Bare slutte å berøre ansiktet ditt uten grunn! Seriøst? Ja. Gjennomførbart? Bare hvis du virkelig vil ha det. Vi ses senere.

Tegn konklusjoner

På vår side er det mange teknikker som hjelper deg med å bli kvitt akne, men det er en, men. Ikke alle hjelper en eller annen teknikk, så vi utviklet en detaljert trinnvise instruksjoner som vil hjelpe i hjemmet for å bli kvitt alle typer av akne, kviser og hudormer i 10 dager absolutt alt på 100%.

Ifølge denne metoden har mer enn 500 menn og kvinner fullstendig renset huden deres, og disse er bare de som sendte tilbakemelding og takk. Til dags dato har ikke en enkelt person blitt løst til hvem denne teknikken ikke har hjulpet.

Vi har gjort denne instruksjonen fri, dessuten får vi ikke en krone fra salg av narkotika som må kjøpes. Når du kopierer en artikkel, kreves en lenke til dette nettstedet!

Advarsel! Teknikken virker bare hvis alle punkter som er beskrevet nedenfor, følges. Husk, det er ingen magisk pille og salve som umiddelbart vil rense huden din.

Forberedende stadium:

1) Vi går til dette nettstedet og bestiller Intraskin (dette er det viktigste stoffet som har en terapeutisk effekt). Hovedtrekket i legemidlet er at det trenger inn i porene og helbreder huden fra innsiden, og derfor blir resultatet etter bevaring for alltid bevaret. I tillegg er det ikke vanedannende, i motsetning til sine dyre kolleger.

2) For at Intraskin skal trenge gjennom porene, er det nødvendig å rense dem helt, ellers vil det ikke bli brukt. For å rengjøre porene vil vi bruke en svart maske. Du kan gjøre det selv (les på Internett), men å finne alle nødvendige komponenter er ganske vanskelig, så det er lettere å kjøpe. Og den hjemmelagde masken renser porene mye verre. Svart maskeordre på dette nettstedet. Det vil ta 2 pakker, hvis du tilbyr mer - nekter. Det er mange feil, så hvis du bestemmer deg for å kjøpe en maske, så bare på det offisielle nettstedet, som jeg har angitt ovenfor.

3) Vi anbefaler også å kjøpe denne maskinen for fullstendig rensing av porene.

Ikke vær redd for at du må kjøpe alt dette. Enig, det er verdt det hvis du vet at 100% bli kvitt akne ikke for en uke, en måned eller et år, men for livet!

Så, du har kjøpt alle nødvendige komponenter..

Vi begynner behandling:

1) Minske forbruket av noen søte og fete matvarer minst to ganger. Vi anbefaler å spise flere grønnsaker. Ikke bekymre deg, dette er et midlertidig tiltak, du trenger bare å lide 10 dager!

2) Sett en svart maske på ansiktet, vent i 5 minutter og fjern det forsiktig. Masken vil forsvinne fra ansiktet med en tynn film, alle pusene som var tilstoppet i porene dine, vil være synlige på den. Denne prosedyren bør utføres de første 3 dagene, en gang om dagen (helst om natten). Deretter fjernes gjenværende pus fra porene med Spot Cleaner-maskinen (instruksjoner for Spot Cleaner inne i esken)

3) Etter å ha rengjort porene grundig, gnider vi Intraskin kremet i sirkulære bevegelser på den berørte huden og uten å vaske den av, går vi i seng. Denne prosedyren utføres hver dag i 10 dager.

Det er alt. Du vil si at alt dette er for komplisert. Ingen sa det ville være enkelt. Men når du utfører alle disse punktene, garanterer vi fullstendig bortskaffelse av akne og svarte flekker på 10 dager!

Hvordan fjerne acne betennelse

Alle er kjent med situasjonen når en viktig begivenhet er planlagt, og en pimple hoppet ut på ansiktet. Dessverre er ingen immune fra dette. Men det er verktøy som vil bidra til å raskt fjerne rødhet og forhindre betennelse fra å utvikle seg til en ekte pimple.

Slik fjerner du en kvise raskt

Vi vil ikke snakke lenge om årsakene til akne og at de må behandles i mer enn en dag. Nå er målet vårt å skjule en pimple og se "flott". Hvordan gjør du dette?

Betennelse er en reaksjon på infeksjon. Når det oppstår betennelse, øker blodkapillærene og deres permeabilitet øker. Dette er nødvendig slik at stoffer og celler som kan bekjempe bakterier, kan komme inn i infeksjonskilden. Dette forårsaker rødhet og hevelse.

Å vite denne mekanismen, kan du bruke verktøy som vil blokkere det, for å hindre betennelse i å utvikle seg. For eksempel er det nok å begrense kapillærene, og rødhet og hevelse vil avta. For dette vil vi bruke de tilgjengelige verktøyene.

Måter å lindre akne betennelse

For å fjerne betennelse er det nok å motvirke prosessene i sin utvikling:

 • smal kapillærene (den raskeste måten)
 • fjern hevelse
 • redusere kapillær permeabilitet for å hindre at inflammatoriske stoffer kommer inn i fokus
 • handle på grunn av betennelsen - bakterier (den lengste metoden)

Den raskeste måten

Som den raskeste måten å fjerne en pimple, brukes følgende metoder vanligvis:

 • Øyedråper eller nesedråper som klemmer kapillærene (såkalte vasokonstriktormidler): for eksempel visin, naftyzin. Disse midlene er relativt korte - 4-6 timer.
 • Is: For en rask effekt, bare sett et stykke is på en kvise i noen minutter. Det vil være optimalt hvis du har en frosset avkok av kamille, calendula eller salvie i kuber i fryseren din i et slikt tilfelle. Så du ikke bare redusere betennelse, men også helbrede en pimple. Når du bruker is, vil effekten dessverre ikke være lang nok.

Disse verktøyene virker nesten umiddelbart, de kan brukes når du ikke har tid til å håndtere et problem, finner du en kvise rett før du forlater huset.

Hvis tiden er litt lengre, for eksempel timer 2, kan du gjøre følgende:

 • en teskje vanlig bordsalt løses i en teskje med vann. Klipp et rektangel av riktig størrelse fra serviet, suge det i den resulterende løsningen og påfør det til kvise. Rektangelet skal tørke på huden.

Hva er magien: Salt trekker vann, henholdsvis, vil fjerne hevelse, "tørr" kvise. Fordelen med denne oppskriften er også i sin enkelhet. Mer effektivt bruk det "om natten".

Oppdrag oppnådd: lindrer akne betennelse og kur på samme tid

Vi vender oss til ikke for raske oppskrifter. Hvis du har tid, vil det selvfølgelig være bedre ikke bare å fjerne betennelsen, men også å behandle en pimple.

Aspirin er den raskeste av alle rettsmidler. Det brukes som et antiinflammatorisk middel, både for inntak og for eliminering av eksterne betennelser. Klargjør blandingen: pund 2-3 aspirintabletter til pulver og fortynn med vann til en oppslemming er oppnådd, tilsett en teskje honning (du kan klare det). Påfør blandingen på en kvise i 15-20 minutter. Effekten er ikke lang i kommer.

Alkohol Egnet kloramfenikolalkohol eller kalendeltinktur. Bomull ull fuktes med alkohol og påføres problemområdet i 3-5 minutter. Vær forsiktig så du ikke brenner huden din! Så snart følelsen av varme utvikler seg til en brennende følelse, ta et øyeblikk og avslutt prosedyren!

Treetolje Før bruk, fortynn oljen med 1: 1 vann. Påfør på betennelsespunktet.

Påfør aloe aloe pulp til akne i 10 - 15 minutter. Gjenta prosedyren 2-3 ganger om dagen.

Uvanlig metode Raskt avlastning av aknebetennelse vil hjelpe et verktøy som brukes til svært forskjellige formål - tannkrem. Påfør en liten tannkrem på en kvise og vask den av etter 10-15 minutter. Lengre er bedre å ikke holde, da det er fare for å brenne huden.

Hva om ingenting hjelper?

Hvis det ikke er noen effekt på noen av legemidlene, må du avslutte masken på kvise. Vel maskerer den betent grønne concealer / concealer. Den skal brukes med "kjøring i" bevegelser. En nulleringstone kan brukes over korrektoren.

Hvordan redusere kvise raskt

Slik fjerner du akne

Med akne, før eller senere, har nesten alle å kjempe. I noen tilfeller er problemet til stede kontinuerlig, mens andre bare behandler betennelse fra tid til annen. Imidlertid står mange overfor en situasjon hvor et kvise ser på et fremtredende sted før en viktig begivenhet. Ikke fortvil! Det finnes måter å bidra til å fjerne en kvise over natten.

Akne Medisin

På salg kan du finne mange antiinflammatoriske stoffer som vil bidra til å fjerne rødhet og gjøre utslett på ansiktet mindre merkbart. De fleste medisiner er ment for bruk i kurs. Men etter første bruk er et godt resultat merkbart.

 • "Skinoren". De som ikke vet hvordan man raskt skal bli kvitt akne bør være oppmerksom på dette stoffet, som er tilgjengelig i form av en gel. Den aktive ingrediensen er azelainsyre, som hemmer reproduksjon av mikrober, stopper utviklingen av den inflammatoriske prosessen. Fordelen er at Skinoren ikke tilhører kategorien antibakterielle stoffer. Derfor er risikoen for avhengighet redusert til et minimum. Azelaic syre lindrer ikke bare betennelse, men normaliserer også sebaceous kjertlene. Regelmessig bruk av verktøyet lar deg glemme akne.
 • Vishnevsky salve. Et verktøy med en ubehagelig lukt er kjent for mange siden barndommen. Legemidlet vil bidra til raskt å kurere akne, både dypt og overfladisk på grunn av irritasjonsvirkningen. Fordelen med stoffet er naturen av de eksisterende komponentene. Kontraindikasjoner er bare individuell intoleranse. Det vil være mulig å fjerne akne i løpet av en dag, hvis en liten mengde salve blir brukt på de betente områdene et par timer før søvn. Om morgenen blir rødheten mindre uttalt, akne kan lett maskeres med sminke.
 • Ichthyol salve. Dette verktøyet er billig og ganske effektivt. Verktøyet brukes til en rekke hudlidelser. Ichthyol trekker lett ut. På grunn av dette tørker pimpleet raskt, blir mindre merkbart. I tillegg fungerer salven som et antiseptisk middel.
 • "Zener". Dette middelet tilhører kategorien av lokale antibakterielle stoffer. Hovedkomponenten er erytromycin, som hemmer aktiviteten til patogener. Også inkludert i stoffet er sink, som reduserer betennelse, akselererer sårheling. "Zener" er foreskrevet, hvis du vil ta med et stort antall akne på ansiktet. For behandling av enkeltbetennelse er det ikke tilrådelig å ta stoffet regelmessig. Et antibiotika kan være vanedannende.
 • "Baziron". Dette er et relativt ungt verktøy som allerede har fått popularitet. Hovedkomponenten er benziolperoksid, som ikke bare hemmer aktiviteten til patogene mikroorganismer, men eliminerer også tilstoppede porer, fjerner døde hudlag. Raskt fjerne en kvise ved hjelp av verktøyet vil ikke lykkes. Men etter en uke med bruk av stoffet, kan du se at ansiktet er ryddet, lettelsen blir jevnere, betennelser og komones forsvinner.

Ichthyol salve - et effektivt middel for å bekjempe akne

Med hjelp av medisiner kjøpt på apotek, kan du forberede en effektiv talker som ikke vil bli kvitt akne over natten, men vil gjøre betennelsen mye mindre merkbar. Følgende komponenter kreves for fremstilling av produktet:

 • 50 ml medisinsk alkohol;
 • 5 g salicylsyre (2%);
 • 5 g av legemidlet "Levomitsetin" tabletter.

Tablettene skal knuses, alle ingrediensene blandes grundig og helles i en glassbeholder. Det resulterende verktøyet er nødvendig for å behandle inflammet hud. Betydelig forbedring vil bli merkbar neste dag.

"Levomitsetin" som en del av chatteren vil redusere betennelse

Tinkturer mot akne

Alkoholtinkturer kan brukes som lotioner: tørk ansiktet opp til tre ganger om dagen. Forsiktig bør brukes en slik metode for eiere av tørr hud. I dette tilfellet blir det anvendt, fortrinnsvis til et punkt, bare på områder av betennelse.

Fjern raskt rødt pimple hjelper tinktur av calendula. Det ferdige produktet kan kjøpes på apoteket. Calendula har antiinflammatoriske og tørkeeffekter. Legemidlet øker blodsirkulasjonen, noe som skyldes at det skadede hudområdet gjenopprettes raskere. Det vil være mulig å tørke pimpleen hvis, umiddelbart etter utseendet, å tørke det betente området med en bomullspinne dypt i tinktur flere ganger om dagen.

Calendula tinktur kan brukes som en lotion

Kamille - en annen universell medisinsk plante som vil bidra til å effektivt kurere akne. Anlegget har antiseptiske og antiinflammatoriske effekter. De som er redd for å overdrive huden, bør bruke avkok eller vann ekstrakt av kamille. 100 g tørre knuste planter skal helles med en liter vann, kokes og insisterer under lokket lukket til helt avkjølt. Deretter må verktøyet filtreres og påføres som en lotion. Etter den første bruken blir rød akne mindre uttalt. I en uke forsvinner betennelsen nesten helt.

Bli kvitt akne for dagen vil hjelpe aloe juice. I sin rene form passer produktet ikke alle sammen, da det kan provosere allergiske utslett. Men infusjonen av planten anses mindre konsentrert. Hakkede aloe-blader skal fylles med kaldt vann og infunderes hele dagen. Deretter kan det resulterende verktøyet brukes som en lotion.

Akne Masker

Hvis problemet er omfattende, vil behandlingen bli brukt på hele ansiktet. Effektiv i bekjempelse av betennelser på huden er såpe. Kosmetikken skal rives på en fin rist, så legg litt vann og pisk for å få et tykt skum. Tilsett litt salt til såpe. Masken påføres det rensede ansiktet i 15 minutter og vaskes deretter av med varmt vann. Etter prosedyren bør en fuktighetskrem påføres ansiktet.

Et effektivt antiinflammatorisk middel er honning. Rengjøring av akne med produktet kan gjøres raskt hjemme. Til en spiseskje fersk honning må du legge eggeplomme og noen dråper sitronsaft. Alle ingrediensene blandes grundig og påføres ren hud. Allerede etter den første prosedyren blir betennelsen mindre uttalt. I tillegg kjemper denne masken perfekt med aldersrelaterte endringer.

Honningsmaske forbedrer hudtilstanden

Følgende maske vil ikke bidra til å kvitte seg med akne på en dag, men med vanlig bruk vil det gjøre huden lettelse, selv vil eliminere wen, som ofte fører til utvikling av betennelse. For forberedelse av verktøy trenger du en skje full av yoghurt og havregryn, samt noen få dråper sitronsaft. Flak må først males med blender. Alle komponenter må blandes grundig og påføres ansiktet i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann. Prosedyren kan utføres daglig til forventet resultat oppnås.

Ikke-standardisert aknebehandling

Noen produkter er ikke ment å behandle betennelse i huden. Likevel, med hjelpen er det mulig å raskt fjerne acne fra ansiktet. De mest populære måtene å løse problemet vil bli beskrevet nedenfor:

Vi anbefaler også: Akne hudbehandling

 • Tannkrem. Produktet lar deg redusere kviser, gjør det mindre merkbart om bare én natt. Alt som må gjøres er å rengjøre ansiktet grundig før du legger deg til sengs, og bruk deretter prikkende tannkrem på de betente områdene. Om morgenen trenger du bare å skylle av produktet
 • Ice. Med hjelpen er det mulig å forbedre blodsirkulasjonen, på grunn av hvilke regenereringsprosesser går raskere. Regelmessig rubbing av ansiktet med isbiter vil bidra til permanent å fjerne akne. I tillegg vil denne effekten bidra til å forlenge ungdommen i huden. For å lage isbiter er det bedre å bruke ikke vanlige vann, men et ekstrakt av kamille eller sitronsaft.
 • Sitron. I form av et ufrostet produkt er også gode kamper med utslett. Alt som må gjøres er å klemme saften av en sitron i et glass, suge en bomullspute i det resulterende produktet og tørk ansiktet. Sitronsaft er ganske mulig å erstatte tonic. Verktøyet vil bidra til å tørke den eksisterende betennelsen, lette sporene av akne.
 • Hvitløk. Produktet er rik på svovel, noe som bidrar til rask helbredelse av sår. Fersk juice må behandle de betente områdene flere ganger om dagen. Prosedyren anbefales å planlegge i helgen. Det bør huskes at lukten av hvitløk forblir på huden i lang tid.
 • Par. Varm fuktig luft bidrar til åpningen av porene, frigjøringen av pusmasse til utsiden. Men prosedyren bør bare utføres for å fjerne overflateakne. Dyp subkutan betennelse kan bare forverres.

Ice vil akselerere hudregenerering

Hvordan klemme akne?

Den riktige måten å raskt fjerne akne er å fjerne dem mekanisk. For å unngå ytterligere komplikasjoner, er det nødvendig å klemme akne riktig. For å fjerne betennelse, bør det i utgangspunktet forstås at det har blitt modnet. Ellers vil mekanisk irritasjon føre til spredning av infeksjon.

Før du klemmer ut det betente området, så vel som hendene, er det nødvendig å desinfisere grundig. Velegnet medisinsk alkohol. For å fjerne all pus av gangen, må du trykke pimple på begge sider nærmere basen. Hvis det var en dråpe blod på slutten, ble prosedyren utført på riktig måte. Deretter skal såret gni igjen med alkohol.

Raskt fjerning av akne ved klemming er ikke en garanti for suksess. Rødhet og hevelse kan oppstå på ålstedet. For å unngå dette bør du bruke et lokalt antibakterielt middel (Levomekol, salisylalkohol). Det er nok å bruke stoffet en gang til det betente området 30 minutter etter ekstruderingen. På dagen for mini-operasjonen kan ikke bruk sminke.

Klemme pimple fører feilaktig til at infeksjonen sprer seg

Hvordan fjerne den subkutane pimple raskt? Her er situasjonen mer komplisert. Ved hjelp av en enkel ekstrudering vil ikke løse problemet. Men for at ålen skal passere raskere, er det nødvendig å fjerne pusmassene. Du kan gjøre dette med en nål. Som i det forrige tilfellet, er det nødvendig å grundig behandle det betente området, armene, samt nålen med alkohol. Det er nødvendig å pierce huden i midten av akne.

Hvis det gjøres riktig, kommer den interne pusen ut. Det betente området må behandles med antiseptisk og antibakteriell salve.

Se også:
Vishnevsky salve for akne og vurderinger om det
Zinerit Lotion mot akne

Fjern akne merker

Fjern rødhet, hels en kvise raskt nok. Men de mørke flekkene på stedet av akne kan forbli lenge nok. De er lett maskerte med concealer. Men du kan gjøre overflaten jevn, selv uten sminke. Det er mange lette kremer, hovedformålet som er å kvitte seg med alder flekker, men de gjør det bra med merkene etter akne.

Persille bidrar til å gjøre fargene ensartede

De som ikke vil overbetale, er det verdt å huske om lysende produkter. Om sitronsaft allerede nevnt ovenfor. Gjør en hudfarge selv og avkok av kamille eller persille. Du kan lage isterninger og daglig tørke ansiktet om morgenen.

Akne forebygging

For at du ikke trenger å søke etter en måte å fjerne akne før en viktig hendelse, bør du forstå hvorfor det kan oppstå betennelser. I de fleste tilfeller oppstår problemet når sebaceous kanaler er blokkert. Dårlige vaner (tobakk og alkohol), fascinasjon med hurtigmat, hormonforstyrrelser, feil hudpleie kan føre til dette.

Riktig ernæring vil forhindre utseendet av utslett på ansiktet

Hvis akne oppstår på bakgrunn av riktig livsstil og god ernæring, bør du søke hjelp fra en hudlege. Det er mulig at problemet er hormonelt i naturen. Mange jenter la merke til at akne vises før menstruasjon om noen dager. Skyll igjen hormoner.

Ethvert middel for akne før første bruk er å teste for en allergisk reaksjon. Ellers vil dermatitt bli tilsatt for purulent utslett.

Hvordan fjerne rødhet akne raskt

Alle vet den negative effekten av en plutselig rush av rød pimple på humør. Et slikt ulempe tar størrelsen på en katastrofe hvis den skjer før en viktig begivenhet. Derfor, spørsmålet om hvordan du fjerner rødheten av akne raskt, krever en umiddelbar løsning.

Hvordan bli kvitt rødhet?

Ikke klem pimpleet, og bruk kjente midler:

 • Øyedråper (Vizin) reduserer rødhet. Påfør noen få dråper på pimple.
 • Nesedråper (dråper fra forkjølelsen - Navizin) kolliderer blodkar og reduserer rødhet av kvise. Damp en bomullspinne og søk på problemområdet i huden.
 • Aspirintabletter. Forbered en blanding av pounded aspirintabletter og vann. Påfør det på rødhet og vask av etter 20 minutter.
 • En isbit vil lindre betennelse. Tørk rødhetens sted med is.

Også for å løse problemet, hvordan du fjerner rødhet av akne raskt, vil følgende metoder hjelpe deg:

 • Påfør en bomullsplate dyppet i alkohol til en sår pimple. Alkohol har en tørkeeffekt og reduserer rødhet. Etter prosedyren er det nødvendig å smøre problemområdet med en feit krem ​​for å forhindre flak av huden.
 • Påfør en liten mengde tannkrem til det berørte området. Når pastaen tørker, vask den av og smør huden med en fettete krem. Antibakterielle egenskaper av pastaen vil stoppe betennelse.
 • Dra nytte av baby krem. Påfør det til rødhet i noen minutter, og fjern resterende krem ​​med et papirserviett.
 • Den spesielle fløten (Sudokrem) takler rødhet. Påfør dette kosmetiske til problemområdet av huden i 30 minutter.
 • Du kan maskere grunnlaget eller pulverets rødhet. Kremet bør være lettere enn huden din med en tone, og pulveret velger fint og fargeløst. I tilfelle sterk rødhet, maling en rød pimple med en spesiell kosmetisk blyant med grønn fargetone, og bruk tone og pulver på toppen. Denne teknikken er en utmerket måte å skjule rødhet på.

Alle disse metodene gir et midlertidig resultat og brukes i nødstilfeller.

For fullstendig forsvunnelse av rødhet krever en lengre periode og forsiktig omsorg for problemhud.

Ulike masker for huden håndterer effektivt denne oppgaven.

Hud masker

Masker av blå eller hvit leire reduserer rødhet og gir huden et sunt utseende. For å forberede masken, bland leiret med vann til en tykk masse dannes. Påfør blandingen på huden. Når masken er tørr, vask den av med varmt vann.

Oppløs gjær med melk til en tykk krem. Tilsett sitronsaft til blandingen (2 dråper). Påfør masken på ansiktet og vask av etter 30 minutter.

For å forberede masken trenger du aloe-blader holdt i kjøleskapet i en uke. To ark hakk i mush, bland med vann (200 ml). Tilsett løsningen i en time og belastning. Massen av blader påføres huden og skylles av etter 20 minutter. Gjenta prosedyren hver og en halv time vil helbrede huden på en dag.

Masken fra agurkmasse avhenger perfekt irritasjon, bidrar til å jevne ut hudtonen og fukter det godt.

En sunn livsstil, mild og systematisk hudpleie gir beskyttelse mot forekomst av uønskede hudoverraskelser.

7 effektive måter å fjerne rødhet akne

Utslett på huden (spesielt på tvers av en viktig begivenhet) forårsaker mange problemer for alle som bryr seg om deres attraktivitet. Og så oppstår det logiske spørsmålet - hvordan å fjerne rødhet av akne raskt og effektivt? Å fjerne betennelse og fjerne rødhet fra akne vil hjelpe SOS-midler, som sikkert vil være i alle i arsenalet.

Isbit

Chill - en stor hjelper i kampen mot hudrødhet. Lav temperatur, som virker på epitelet, forårsaker utstrømning av blod fra overflaten, lindrer puffiness, og reduserer rødhet og betennelse i pimpleet. Fest en isterning til det betente området av huden, hold nede i noen sekunder, men trykk ikke ned for ikke å skade kapselen med den fettete hemmeligheten.

Council. iskompresser laget av decoctions av medisinske planter (kamille, calendula, eikebark) er spesielt effektive. Slike isbiter, forberedt på forhånd, vil bidra til å raskt fjerne rødhet av akne, samt gi anti-inflammatorisk, antiseptisk og regenererende effekt på huden.

Øyedråper

Vasoconstrictor øyedråper er perfekte for å kvitte seg med akne rødhet: dypp en bomullspinne i øyeløsningen og behandle stedet for betennelse.

Council. Bruk et middel for øynene til å oppdage betennelsen. Ikke legg dråper på hele ansiktets hud (med store utslett) - dette vil bare forverre situasjonen.

Aspirin (salisylsyre)

Salisylsyre er et kraftig antiseptisk middel som hjelper ikke bare å fjerne rødhet fra akne. men lindrer også betennelse, hindrer utviklingen. Oppløs en aspirintablett med et par dråper vann for å få en grøtaktig konsistens. Påfør blandingen på det betente området, bløt i 5-10 minutter, fjern deretter med serviett.

Council. For sensitiv hud anbefales det å bruke aspirin som en del av ansiktsmasken. Løs opp aspirin med vann, tilsett kyllingegghvite og aloe juice. Den resulterende blanding påføres i huden i ca. 15 minutter. En slik fremgangsmåte vil ikke bare bidra til å fjerne betennelse, men lette også huden.

tannkrem

De fleste tannpastaer inneholder silisiumdioksyd, som har en astringent effekt. Det anbefales å bruke tannkremet prikket, behandle den betente huden forsiktig, hvorpå den legges over natten.

Council. Ikke bruk fluor eller mentolholdige tannkrem for å bekjempe rødhet.

Sitronsaft har sterke bakteriedrepende og bleking egenskaper. Behandle de betente epitelområdene med sitronsaft før sengetid, og om morgenen vil du legge merke til at rødheten har gått og pimpleet har blitt mye mindre.

Council. Ikke bruk sitronsaft før du går ut. Eksponering for ultrafiolett stråling på de behandlede områdene i huden kan føre til utvikling av en allergisk reaksjon og solbrenthet.

Eteriske oljer

Essensiell olje av te tre, kamille, calendula blomster - naturlige antiseptika som hjelper til å takle hudutslett.

Council. Bruk essensielle oljer lokalt, behandle huden i 1,5-2 timer før sengetid.

Te Brewing

Fenoler inneholdt i grønn eller svart te har anti-edematøse, regenererende og anti-inflammatoriske egenskaper. Påfør en varm pose med brygget te til stedet for betennelse, hold til den er helt avkjølt.

Flere Artikler Om Typer Acne