Slik fukter du tørr hud ved hjelp av kosmetiske og hjemme rettsmidler. Skjønnhetstips for fuktighetsgivende ansiktspleie

Fuktighetsgivende huden er en viktig betingelse for bevaring av ungdom og skjønnhet. For å fukte tørr hud, brukes spesielle kosmetiske kremer, oljer og melker. Men du kan komme forbi med enkle og rimelige verktøy. For å fukte ansiktets hud hjemme, er forskjellige komponenter egnet, noe som sikrer bevaring av fuktighet i cellene i det øvre laget av epidermis.

Før du fukter huden, må du sørge for å utføre rensingen. Ellers vil alle giftstoffer og urenheter sammen med krem ​​trenge inn i de indre lagene. Dette kan føre til furunkulose og blokkering av sebaceous kanaler. Denne artikkelen beskriver hvordan du skal fukte ansiktets hud hjemme, og hvilke verktøy du kan bruke til slik omsorg - bruk denne informasjonen i praksis og nyt det blomstrende utseendet.

Slik fukter du tørr hud

Tørr, vanlig, blandet eller fet. Uansett hudtype, er det veldig mulig at huden din er dehydrert! Siden det mangler fuktighet, kan det bli irritert og kløende. For å gjenvinne den elastiske og myke huden, dykk inn i et fuktighetsgivende bad... Det er viktig å fukte den tørre huden av ansiktet i tide, hjemme kan det gjøres ved hjelp av spesiell kosmetikk.

Før fuktighetsgivende tørr hud, fjern alle døde celler som forurenser epidermis, slik at det kan få mye å drikke. Velg et kremaktig produkt som er mettet med slitende, men ikke aggressive partikler. Sukker, malt aprikosstein eller perfekt rundkorn av polyamid... Øyne løp! Hvis du har sensitiv hud, er det bedre å foretrekke polyamidkorn eller mykere jojoba-korn. Gni forsiktig skrubbe over våt hud.

Oppmerksomhet: Vi ønsker å se huden oppdatert, ikke irritert! Ikke ryd ansiktet ditt som sko: legg fingrene på haken og forsiktig børste kinnene i en sirkelbevegelse, deretter nesen og pannen. Dette er nødvendig for ikke å rive og rive av huden.

Først fukt huden med et serum som er rik på hyaluronsyre. Dette molekylet, som også finnes i dermis, virker som en ekte vannpumpe, som er i stand til å absorbere en mengde vann 1000 ganger sin vekt. Fuktighetsgivende serum med et meget høyt innhold av aktive konsentrater fungerer som en ekte tank. Deretter behandler huden hydrolipidfilmen med en krem. Denne filmen, som består av vann og fettpartikler på overflaten av huden, fungerer som en barriere mot det ytre miljø. At den ikke fordamper vannet i epidermisene. Ta et hudpleieprodukt som inneholder voks og oljer for å danne en beskyttende film som gjør ansiktet ditt ser frisk ut.

Slik fukter du ansiktet ditt raskt hjemme

Det finnes måter å raskt fukte huden uten ekstern bruk av kremer og masker. For at huden var vakker, kan du ikke bare bruke kosmetikk. For å raskt fukte ansiktets hud hjemmefra, drikk minst 1,5 liter vann per dag! Takket være dette vil dermis få nok fuktighet og vil svulme som en pute. Du forstår ikke? Se i speilet, du vil se hvordan huden din er i live! Velg natriumrikt vann, da saltet senker passasjen av vann gjennom cellene, og perfusjonen varer lenger. Men ikke spis mye salt, da overskytende salt er skadelig for press. Og generelt spiser sunn mat: tomater, gresskar, grapefrukt, papaya... Alle disse produktene er rik på lycopen og aktiverer dannelsen av hyaluronsyre.

En gang i uken, hvile deg med en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Vi gjentar igjen: Hyaluronsyre vil spare deg! Påfør en maske med et tykt lag og la det gå i omtrent tjue minutter, slik at de aktive stoffene i løpet av denne tiden har tid til ikke bare å påvirke overflaten av huden, men også å trenge inn i epidermisene. Vask masken med blomstervann for å gjøre huden din til en baby. En gang i måneden, bruk en fuktighetsgivende maske i stedet for en nattkrem, og la den gå hele natten. Om morgenen vil du se at det meste av det har blitt absorbert i huden, resterne kan fjernes med en liten mengde tonic eller micellar vann.

Hvordan og hva du kan skikkelig fukte huden med hjemme rettsmidler

Før du fukter ansiktet ditt riktig, forstå at hun lever og hennes behov endres fra sesong til sesong (nesten det samme som vårt ønske om å ha på seg sandaler om sommeren og sko om vinteren!). For å forhindre dehydrering, ta vare på det rimelig, avhengig av sesong: Lys og flytende kosmetikk om sommeren, for ikke å tette porene, oljete og rike kosmetikk på kalde dager for å beskytte huden og sikre komforten.

Hvis huden din har en tendens til å skinne i mørket, jobber sebaceous kjertlene i en hyperaktiv modus. Det viktigste er ikke å irritere huden med vaskemidler... Hun vil ta hevn og vil produsere enda mer sebum! Rengjør huden din med matting kosmetikk med høyt innhold av sink og kaolin, som spiser sebum. Til slutt, fukte ansiktet ditt, da hypeborea kan forårsake irritasjon. Det er bedre å velge en flytende krem ​​med aktive stoffer. Som regel kommer huden i en måned til å roe seg ned.

Her er noen måter å fukte ansiktet ditt med hjemme rettsmidler:

 • Etter skylling av ansiktet, rengjør det forsiktig med melk eller krem ​​for vasking. Vann, vasker faktisk bort hydrolipidfilmen.
 • Slå av klimaanlegg og oppvarming... Eller juster dem til minimumsverdien! Faktisk, for tørr, fremmer en omgivende atmosfære fordamping av vann fra overflaten av kroppen.

Hva ikke å gjøre:

 • Tro at du ikke trenger fuktighetskrem, hvis du har fet hud. Sebum beriker huden med fett, ikke vann.
 • Exfoliate huden oftere enn en gang i uken, ellers har cellene ikke tid til å deaden, og slitekornene klør huden.

Det er mange måter å fukte ansiktets hud på, og en effektiv super-fuktighetsgivende maske er forberedt fra dem. Bland en spiseskje med naturlig yoghurt med en kaffeske med honning og to kaffeskjeer med vegetabilsk olje (mild mandel, jojoba eller, best av alt, macadamia). Visp alt med en visp til du har en veldig flytende tekstur. Påfør masken på ansiktet ditt, la det stå i 20 minutter (for å se på den siste serien "Gossips") og skyll med varmt vann. Yoghurt fukter og oppfrisker huden, hunger beroliger og fjerner døde hudceller i en tid da vegetabilsk olje nærer de dypere lagene i huden. Vi garanterer huden som en baby!

Viktig merknad: Det viktigste er å kaste bort resterne av hjemmemasken selv om du ikke har brukt alt!

Vi glemmer tørrhet for alltid og lærer å fukte huden.

Eiere av tørr hud står stadig overfor problemet med å rette seg godt på fuktighet. Til tross for at butikkene tilbyr et bredt spekter av industriprodukter, foretrekker mange damer folkelige oppskrifter.

For å få ønsket effekt og lagre, og hjemme rettsmidler må brukes riktig.

Hva kan fukte tørr hud?

I kosmetikk bruker ulike stoffer, og dette gjelder populære oppskrifter og industriprodukter. Det er viktig å vite hva du trenger å være oppmerksom på i sammensetningen.

Ha en utmerket fuktighetsgivende effekt:

 • E-vitamin er et stoff uten hvilket det er umulig å forestille seg en sunn og vakker hud, fordi den er direkte involvert i produksjonen av hormonet østrogen, som er ansvarlig for skjønnhet. Det bidrar også til å beskytte mot de negative effektene av UV-stråler og frie radikaler;
 • Vitamin B5 er et stoff som forbedrer prosessen med regenerering av epidermis i ansiktet, samt øker styrken av kollagenfibre. Dette vitaminet er også involvert i cellulær metabolisme og sikrer ungdommen i epidermis;
 • hyaluronsyre - et stoff som danner en tynn film som beholder fuktighet i cellene, forhindrer det i å fordampe;
 • glycerin - en viskøs alkohol, hvis den brukes riktig, vil også være i stand til å fukte og også gjøre dermis smidig;
 • Jojoba, avokado, mandel og peanøt etere har en fuktighetsgivende effekt, og de nærer og myker vev. I tillegg hjelper de å takle peeling og flabbiness.

Dette er bare en liten liste over komponenter som har en fuktighetsgivende effekt. Pass på å se på butikkens sammensetning og de riktige produktene for å velge produkter for hjemmet kosmetikk.

Husholdnings fuktighetsgivende regler for ansikt

For full fuktighet er det viktig å sikre tilførsel av nyttige stoffer, ikke bare eksternt, men også internt. Hold deg til et balansert kosthold, drikke nok vann, eliminere alkohol og røyking.

Hemmeligheter av fuktighet hjemme.

 1. Hvis du har brukt en krem ​​i lang tid, er den eneste riktige løsningen å kaste den bort. Faktum er at huden blir brukt, og de nyttige komponentene slutter å fungere;
 2. Før du bruker en maske eller påfør krem, anbefales det å vaske ansiktet med termisk vann, som kan kjøpes i butikken.
 3. Masker anbefales å gjøre minst 2 ganger om 7 dager. Etter å ha gjennomført et kurs på 10-15 prosedyrer, er det nødvendig å ta en pause i en måned, siden avhengighet vil vises.
 4. Hvert år øker aktiviteten til UV-stråler, så når som helst på året, bruk en spesiell krem. Om vinteren, ikke gå ut uten spesiell beskyttelse;
 5. Det er forbudt å vaske med varmt vann. Det er bedre å starte med en varm væske, og ferdig med en kald en.

Alle tips er enkle, og alle kan følge dem uten unntak, ellers kan resultatet selv fra de mest effektive måtene ikke være.

Fuktighetsgivende hjemme rettsmidler

Hjemme kan du gjenta nesten hele spekteret av kosmetikk i butikken, som du kan gjøre en maske, tonic, lotion, krem, etc. med egne hender. Det er viktig å ikke bruke såpe- og alkoholtinkturer som fremkaller tørrhet.

Effektive rettsmidler for tørr hud.

 1. Urte maske Du trenger 90 g kamille, hell 100 ml kokende melk. Deksel med lokket på toppen og kult. Ved hjelp av en bomullspinne, bruk preparatet til ansiktet ditt i 30 minutter;
 2. Tonic. Hakk friske jordbær med gaffel eller blender til mashed og ta bare 2 ss. skjeen. Fyll dem med 0,5 st. kokende vann og tilsett 6 g glyserin. Kjølig og deretter belastning. Den resulterende væsken må tørke huden om morgenen og om kvelden;
 3. Fuktighetsgivende maske hjemme med kamille. Ta 90 g tørr kamille og fyll den med 200 g kokende vann. Sett på et mørkt sted i 2 timer. På slutten av tiden, press og legg 1 ss. skje med smør. Bland godt og applicer på ansiktet, forlater 25 minutter. Fjern overflødig med serviett. Tips - Hvis du ønsker å forbedre effekten, så før du påfører masken for å gjøre et dampbad i 10 minutter, noe som vil utvide porene, og dermed de nødvendige materialene vil være bedre å trenge gjennom, forbedre hudens tilstand ;.
 4. Cream. Ved riktig fuktighet i huden, er en krem ​​som kan gjøres med egne hender, av stor betydning. Ta 17 g flytende vitamin E og bland det med 100 g jojobaolje. Det sendes også 2 ss. spiseskjeer av revet bivoks. Sett på dampbad og rør til voks er helt oppløst. Når massen avkjøles, tykkes den. På denne tiden kombinerer du 18 g aloe juice og 35 g rosevann. Bland de to blandingene som er oppnådd, og tilsett deretter 4 dråper rosa og 8 sandeltteeter. Bring til homogenitet, for eksempel ved bruk av en blender. Oppbevares i glassglass i kjøleskapet;
 5. Isbiter. Kryoterapi er veldig nyttig for sunn hud, fordi kald hjelper til å mette cellene med fuktighet. For å lage is, bruk avkok av limer, kamille, mynte, dill og roser. Hver morgen gjør vasken;
 6. Maske av tomater. Ta en mellomstor tomat og hakk den før du gjør en slurry, og hell deretter stivelsen, slik at konsistensen ikke er væsken. Der sendes også litt olivenolje. Påfør en fuktighetsgivende maske for å tørke ansiktets ansikt med et tykt lag i 25 minutter;
 7. Komprimerer. Mange grønnsaker har en god fuktighetsgivende effekt: agurker, tomater, vannmelon, gulrøtter og kål. Velg noen av de foreslåtte produktene og få juice fra den, der du må fukte gasbind eller klut. Legg på ansiktet til det er tørt;
 8. Skjær. Ta 1 ss. valmue skjeen og fylle det med 100 g kokende vann, dekk og la stå i 3 timer Sil og tørke den oppnådde væske, ved hjelp av en bomullsdott, ansiktet om morgenen og om kvelden.;
 9. Gulrotmaske. Et annet effektivt middel er å viske eggeplommen med et par gulrøtter hakket på en fin riper. Påfør den resulterende massen på ansiktet i 25 minutter;
 10. Herbal decoction. En annen fuktighetskrem egnet for alle hudtyper. Kombiner i like store mengder tørrgule, sitronmelisse og humle, og hell deretter blandingen oppnådd 200 g kokende vann. Legg på ovnen på minimal varme og koke i et par minutter, og la det gå i 4 timer. Stamme og tørk ansiktet 2 ganger om dagen;
 11. Fuktighetsgivende ekspressmaske. Dette verktøyet er ideelt for tilfeller der du raskt trenger å fukte og oppfriske ansiktet ditt. Denne masken bidrar til å gi utstråling og tone huden. Bland eggeplommen med 100 g rømme, og legg deretter sitronskallet, som først må omdannes til pulver. Dekk lokket og la det stå i 15 minutter, og etter en gang, legg til ytterligere 5 g olje. Bring til homogenitet og bruk på ansiktet. Hold til helt tørr, og skyll anbefales vannekstrakt av persille;
 12. Mask av cottage cheese. Denne sammensetningen fukter ikke bare tørr hud, men også whitens den. Kombiner 5 g melk, oliven og gulrotolje, og tilsett 20 g hytteost. Bland blandingen til homogenitet og påfør ansiktet i 30 minutter. Skyll og gni huden med en isterning, noe som vil forbedre resultatet;
 13. Maske av en banan. Det vil bidra til å fukte huden og dette eksotiske produktet. Alt er tilberedt enkelt: bland en banan med en gaffel til mos og legg til 1 ss. en skje med yoghurt uten tilsetningsstoffer. Bland til glatt og påfør ansiktet, og forlat 20 minutter.

Gjennomføring av hydrering, ved hjelp av anbefalte tips og oppskrifter, kan du få skjønnhet ved å bli kvitt følelsen av tetthet og tørrhet. Etter noen få prosedyrer vil det være mulig å legge merke til de første positive endringene.

Måter å bekjempe tørr hud med fuktighetsgivende metode

Slik fukter du huden, fordi vann er hovedkomponenten i en levende organisme. Huden er for det meste vann. Det er en beskyttende skjede som alle eksterne påvirkninger faller først og fremst av. Hun har evnen til å helbrede seg, men denne evnen minker gradvis, hun mangler ernæring og oksygen, og huden vår trenger hjelp.

Elastisk glatt hud i lang tid er en drøm og lyst til mange. Til dette må vi strebe. Hvis huden begynner å skrelle seg og det er tetthet, betyr det at det ikke har nok oksygen, selv om du bruker kremen hele tiden. Trenger å endre vaner. Det er mulig at noe må endres.

Endringer som støtter fuktighet i huden

Fuktighet og oksygen er det viktigste som huden mangler med alderen. Utseendet til rynker og flaskhet er i stor grad avhengig av dette. Trenger å bli støttet av reglene.

De vil bidra til å forandre huden din til det bedre, fylle det med styrke og skjønnhet:

 • Vær oppmerksom på kosmetikk, som kan tørke huden. Hvis det er mulig, bør bruken reduseres;
 • Ta en nærmere titt på kremer, tonics, masker, geler. De svarer ikke alltid til hudtype. Det anbefales at du regelmessig bytter og velger dem i henhold til værforholdene. Om vinteren er utendørs ikke de beste forholdene, og innendørs er batteriet ikke de beste forholdene. Om sommeren tørker varme og tørr luft også huden veldig mye;
 • Det er nødvendig å bruke skrubbe sjeldnere. Det er bedre å erstatte dem med nærende masker;
 • Hud trenger vann! Prøv å øke bruken av rent vann uten forskjellige tilsetningsstoffer. For å gjøre dette, bruk det i form av varme;
 • Du kan ikke sterkt gni huden etter vasking. Det er mye mer nyttig å litt fuktige det og bruke en høykvalitets fuktighetskrem. Du kan erstatte vannet med en spesiell kosmetisk melk;
 • Du bør alltid vaske av sminke om natten. Hud trenger luft og hvile. Dette gjøres ved bruk av tonic eller kosmetisk melk;
 • Du trenger ikke å bruke varmt vann. Høye temperaturer er meget tørre, men essensielle oljer bidrar til metning av celler med oksygen;
 • Hud er veldig nyttige masker. Kosmetologer anbefaler å bruke dem om 2-3 dager. Hvis det er mulig, må de kombineres eller ikke brukes en og strammere for lenge. Det er en avhengighet og effektivitetsminskning;
 • Hyppig eksponering for ultrafiolette stråler er uakseptabelt. De akselererer aldring av huden og provoserer alvorlige sykdommer;
 • Frisk luft er veldig nyttig. Derfor er det nødvendig å øke turene og turene til naturen;
 • Alle typer massasjer er nyttige.

Det kan være veldig vanskelig å endre vaner og livsstil. Men helse og skjønnhet er verdt den lille innsatsen som må gjøres for å forstå sikkert hvordan du skal fukte ansiktet ditt.

Hvordan fukte huden din?

En person er den første i en person som alle alltid legger merke til. Men det er mer utsatt for miljøet. Bak ham krever spesiell og konstant omsorg. For å gjøre dette, bruk ulike midler.

Kosmetikkindustrien for å fylle huden med fuktighet
Alle kosmetiske selskaper legger stor vekt på midler for å nærme huden i ansiktet. Disse er dag og natt kremer, tonics, lotions, serum, geler og masker. De varierer i sammensetning, alder, bruksfrekvens, pris og andre kriterier. Alle kremer er påført på et tidligere godt renset ansikt. Det er nødvendig å gi dem en god suge.

Næringen er gitt et spesielt sted for nærende masker, som er basert på leire, frukt, hyaluronsyre, glyserin, urteekstrakter, liposomer, vitaminer og forskjellige ekstrakter. Utvalget av komponenter er stort. Du må prøve og velge, høre på råd fra kosmetologer og vurderinger av andre mennesker. Men den større effekten bringer den integrerte bruken av midler i en serie. Du kan alltid hente noe spesifikt, som passer til din hudtype.

Hjemmelaget fuktighetskrem

Midler til fukting og ernæring av celler, tilberedt hjemme - dette er et billig og alltid tilberedt alternativ til industrielle. Deres effektivitet har lenge vært kjent. Noen av dem er arvet, mange bytter med venner eller oppfinner seg, velger og bytter komponenter.

Hjemme, tjene mye penger: tonics, masker, scrubs, lotions, decoctions. De er veldig nyttige hvis du plutselig har et spørsmål om hvordan du raskt fukter huden din.

Det enkleste middelet er isbiter. De strammer effektivt det ovalte ansiktet. Du kan bruke dem daglig om morgenen og kvelden. Det er lett å forberede dem: Hell mineralvann, avkok av urter, eller fruktjuice (fra gulrot, eple, vannmelon, tomat, etc.) i en form og frys. Alle disse komponentene kan kombineres. Det gjøres raskt, og resultatet er fantastisk.
Tonics, komprimerer, tinctures og decoctions oppnås ved å brygge urter, korn av hvete og havre. De kan helles kokende vann eller brygge et par minutter. Så blir buljongen filtrert og brukt. Du kan legge til honning, olje, havregryn, oljeholdige vitaminer og fiskeolje. Det tar ikke mye tid, men med daglig applikasjon i ansiktet, er cellene mettet med fuktighet og mikroelementer og huden er fuktet, rynker blir jevnet.

Litt om masker

Hvis kvinner er interessert i å fukte tørr hud, så er masker bedre egnet. De tjener som oksygenbærere. Deres "skaperverk" tar ikke mye tid, og friskheten til den nettopp beredte løsningen har en positiv effekt på huden. Alle masker holdes på ansiktet fra 30 til 40 minutter. Skyll med varmt vann, men bedre med urte avkok. Det er ønskelig å bytte dem.

 • Apple maske. Middels appelsinskall og rist, tilsett 1 ss. skje olivenolje og rømme. Du kan 1-2 dråper sitron;
 • Kefir maske. Ta 50 ml yoghurt og 1 eggeplomme, tilsett olje vitamin E (tilgjengelig på apotek). Bland godt og bruk på ansiktet. Hvis det ikke er allergi, kan du legge til 0,5 ts honning;
 • Herbal. Ta 1 ts. tørket urter: humle, yarrow, kamille og tutsan. Hell kokende vann og insister. Så spenningen og i gulvet i den avkjølte infusjonen legger 1 ts. honning og sitronsaft (det kan erstattes med oransje) og 1-2 eggeroller. Alt er blandet opp. Denne masken gjelder hver annen dag;
 • Gurkemask. Gurk å gratulere på en fin riper og gni deretter massen gjennom en sigte. Kokt vann kan brukes som en lotion eller frosset. Og å lage en maske med bruken er ikke vanskelig. Og det er godt kombinert med mange komponenter. Du kan legge til separat og i den komplekse honningen, eggeplomme, kefir, rømme, olivenolje, fiskeolje.

Alle disse verktøyene er gode i handling, de nærer og fukter ansiktet. Men du må bruke dem klokt og alternativt med anti-aldring. I tillegg har livsstil en stor innflytelse. Med konstant utmattelse og søvnmangel, mister kroppen evnen til å produsere tilstrekkelig antall unge epidermis celler tilstrekkelig. Det er viktig å spise riktig. Tross alt bidrar alle mineraler og vitaminer til vedlikehold av vannbalanse under normale forhold.

Fukt huden din om vinteren

Den kalde årstiden er en alvorlig test for ansiktets hud, spesielt hvis det er utsatt for tørrhet. Under påvirkning av lave temperaturer, blir kapillærene smale, blodsirkulasjonen forstyrres. I tillegg forårsaker kald luft og vindende vind tørrhet og rødhet i huden. Huden lider også av at vi tilbringer mye tid i rommet der varmeapparatene fungerer, noe som betyr at luften i rommet er tørr. Riktig omsorg vil bidra til å kvitte seg med ubehag, følelse av tetthet, gjøre tonen jevn og vakker. Derfor, på vinteren, trenger huden ekstra pleie og hydrering. Slik sikrer du maksimal komfort?

For å rengjøre og fjerne sminke, bruk bare kosmetisk krem ​​og melk.

 • Du kan glemme tonic og lotion til våren.
 • Du kan ikke bruke geler, som inkluderer alkohol.
 • Ikke glem, gå utenfor for å påføre en beskyttende krem ​​på ansiktet.
 • Stiftelsen er brukt på en feit krem. Hvis en del av den ikke absorberes, og forhindrer ytterligere sminke, fjernes overskuddet med papirservietter.

Når du kom hjem fra en tur, bør du også ta vare på huden din. Vel beroliger og fukter huden kamille avkok.

 1. Først må huden rengjøres, for dette bruk noen mild skrubbe.
 2. Etter dette påføres gassen eller en klut fuktet i buljong på ansiktet og holdes til stoffet avkjøler seg.
 3. Hvis du ikke klarer å bli kvitt ubehag, må prosedyren gjentas.
 4. Påfør noe fuktighetskrem.

Når vi sier "noen" krem, er vi litt lurte. Kremet bør velges etter alder.

Fuktighetsgivende huden etter 30 år

Hvis du gjør alt du trenger for å bare fukte huden, må resultatet vente veldig lenge. Hud, foruten fuktighetsgivende, krever beskyttelse og utvinning. En annen viktig regel er at omsorg bør være daglig, velg 15 minutter om morgenen og det samme om kvelden fra din travle timeplan, og resultatet vil ikke vare lenge.

For de over tretti, vises de første rynkene, oftest skjer det i øynene. Derfor trenger huden på disse stedene ytterligere ernæring, ellers vil aldersrelaterte endringer ikke være til fordel for deg. God jobb med oppgaven kamille krem, gjør det hjemme er ikke vanskelig.

Hell en teskje kamille med et glass kokt vann, la det brygge i 10 minutter. Deretter spenne, tilsett 1 ss smør og 1 ts ricinusolje, bland alt. Kremet påføres en time før du går i seng.
Velmaskerer fuktighetsgivende hud fra avokado. Massen fra massen påføres ansiktet og holdes i en halv time og vaskes deretter av med varmt vann. Enzymer og oljer vil fylle huden med fuktighet og gjenopprette dets utstråling. Når du bruker krem, ikke glem å forsiktig massere ansiktet med fingrene, dette vil fremme blodsirkulasjonen, ansiktet vil se friskt og ungt. Men dette vil ikke være nok for huden å se frisk ut, det anbefales ikke å overse en sunn livsstil, ofte i friluft.

Fuktighetsgivende og hudpleie etter 40 år

I denne alderen oppdager mange mennesker utseende av flabbhet, huden begynner å sakke i hjørnene av leppene. Fukt huden og returner den til en sunn, enkel prosedyre. Hver morgen, ta en isbit og tørk ansiktet med det, du vil være fornøyd med resultatet. Det kan ikke bare være frosset vann, men også avkok av kamille, timian og salvie, huden vil se frisk ut, ung og elastisk. Masker for tørr hud er ikke det beste valget. Men egget nærende masken vil være hjertelig velkommen.
Prosedyrene må slutte med en lysmassasje, hvis du har en spesiell børste, bruk den. Fysisk aktivitet og morgenøvelser spiller en viktig rolle for vakker hud.

Fuktighetsgivende og hudpleie etter 50 år

Dessverre kan årene ikke reverseres, og etter 50 ser hver kvinne at huden på ansiktet endres, og noen ganger ser det ikke ut som den beste måten. Om alkoholholdige lotioner og grov kosmetikk bør glemmes. God fuktighet og gi huden med essensielle vitaminer, mineraler og sporstoffer masker laget av avokado eller fersken.

Tips 1: Slik fukter du tørr hud i 2018

Det skjer at ansiktshuden er tørr om vinteren og fet om sommeren. Ikke bruk samme hudpleieprodukter på ulike tider av året. Avhengig av sesongen har huden forskjellige behov.

Før du bruker spesiell kosmetikk, anbefales det å kontakte din skjønnhetspleie. De vil fortelle deg om ingrediensens virkemåte og, om nødvendig, velge hva som passer for deg.

Ikke glem at omsorg er nødvendig ikke bare for ansiktet ditt, men for hele kroppen. Derfor, fuktighet og dens andre deler.

Du kan lage wraps for tørr hud i kroppen, ved hjelp av en maske av kosmetisk leire eller krem.

Kroppspleie: Fukter huden

Dette er en artikkel om riktig omsorg for tørr hud i kroppen hjemme, fra det vil du lære alt om hydrering og ernæring. Vi vil snakke om de mulige årsakene til tørrhet, kløe og hvordan de skal håndtere dem grundig. Det skjer ofte at jenter betaler maksimal oppmerksomhet til ansiktet, glemmer alt annet. Dette er forståelig, ansiktet er alltid synlig og mer utsatt for vind, forurenset luft, ultrafiolett stråling og andre faktorer.

Men vi må huske at skjønnsmessige prosedyrer må være omfattende. Ellers, ved å forhindre aldring i ett område, kan du tjene mange små problemer i en annen. I tillegg kan tilstanden til kroppens hud signalere problemer i kroppen.

Mulige problemer og årsaker

Symptomene omfatter hovedsakelig en følelse av tetthet, tørrhet, desquamation, kløe. De stammer fra det faktum at sebaceous kjertlene utskiller utilstrekkelig sekresjon som beholder fuktighet og beskytter epidermis mot mindre skade, tynning og aldring. Slike opplevelser kan forekomme både på grunn av eksterne faktorer og på grunn av alvorlige sykdommer. Her er noen av dem:

 • Dehydrering.
 • Hormonale lidelser.
 • Dermatologiske sykdommer. For eksempel atopisk dermatitt.
 • Tørr luft Om vinteren, i lokalene, er han vanligvis bare det.
 • Frost ute, vind.
 • Mangel på vitaminer i kroppen (A, B, C og E).
 • Overdreven eksponering for solen.
 • Stress.
 • Predisposisjon (det er forskjellige typer hud. Noen har nok minimal innvirkning på utseendet av tetthet).
 • Bruk av geler, såper med aggressive ingredienser (overflateaktive stoffer), for varmt vann.
 • Hyppig bruk av skrubbe.
 • Usikre dekorative og pleie kosmetikk.
 • Dårlige vaner.

Advarsel! Hvis du ikke legger merke til eksterne faktorer som kan føre til tørrhet og kløe, bør du besøke en lege. Disse symptomene kan være begynnelsen av sykdommen. Det kan ikke kurere med metodene vi beskriver. Først trenger du en hudlege!

Hvordan og hva som skal fukte huden på kroppen hjemme

Å takle noen problemer er ganske enkelt. Hvis du bor i et tøft klima eller huden din er utsatt for følsomhet, om vinteren, bruk en beskyttende krem ​​for gaten og en luftfukter hjemme. På sommeren bruk alltid solkrem med en SPF på 30.

Spor hvor mye vann du drikker per dag. Hvis mindre enn en liter - øk mengden. Dette er en av de grunnleggende prinsippene i en vakker kropp for alle kvinner. Vær også oppmerksom på kostholdet. Unngå skadelige matvarer, begynn å spise grønnsaker, frukt og grønnsaker - de er kilder til fuktighet og sporstoffer. Pass på å inkludere i menyen mat mettet med omega-fettsyrer - fisk, avokado, vegetabilske oljer, nøtter, frø, belgfrukter. Dessverre skjer det ofte at mat ikke er nok. I dette tilfellet er det mange metoder for å opprettholde skjønnheten.

Hovedregelen er å engasjere deg jevnlig. Konsistens i skjønnhetsprosedyrer er nøkkelen til suksess. Svært tørr hud bør smøres daglig. Vær oppmerksom på kosmetikk som inneholder vitamin E, hyaluronsyre, argan, olivenolje, ekstrakter av brombær, tranebær, mandel.

massasje

Mange vurderer bare massasje som en måte å forlenge ungdom i ansiktet og som en behandling og avslapning for musklene. Men resultatene han gir direkte påvirker produktiviteten ved å bruke fuktighetskrem. Oppvarmet hud absorberer dem bedre, og dette er det som kreves.

Kremer og dusjgeler

De bør ikke gi en følelse av tetthet og bryte det beskyttende laget av epidermis under vask. Dermatologer anbefaler å forlate sammensetningene, som inneholder en økt mengde sulfater, parabener, propylen, parafin, og foretrekker kremstrukturer som gir mykhet, glatthet og bidrar til å beholde fuktighet. Ikke slå på varmt vann. I kaldt vær trenger du varmt, og om sommeren - litt kult. Ikke tørk tørk med et håndkle.

Daglig rengjøring og mat

Alle vet om denne regelen, men ikke alle oppfyller det. For eiere av forskjellig hud anbefales det å bruke blandingen to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden etter en dusj.

 • Normal og kombinert: lett melk, i sommersesongen - spray.
 • Synlig for tørrhet - kremer, oljer (om vinteren).
 • Olje - lotion.

Hvordan og bedre å fukte tørr hud i kroppen: gradvis omsorg hjemme

Til å begynne med, vil vi gi noen anbefalinger som vil bidra til ikke å bruke energi og økonomi forgjeves og få resultatet av prosedyrene så snart som mulig.

 • Ikke lagre, kjøp på samme måte som for personen. Du får ikke den ønskede effekten. Faktum er at huden på kroppen er tykkere og har en annen struktur.
 • Påfør sminke med tykt lag.
 • Husk massasjen? Hvis det ikke er tid for det, gjør du energiske øvelser. Hun fungerer også.

Overflate rensing

Det første trinnet. Temperaturen skal være moderat. Men en kontrastdusj er også egnet for dine formål. Spesielt hvis det er viktig å muntre opp. Det er nødvendig å gni inn med en grov eller stiv enhet fra bunn til topp. Vaskeklutvotter, børste, loofah. De cornified cellene vil avta, og lymfestrømmen er aktivert. Et varmt bad, spesielt mer enn en gang i uken og lenger enn 20 minutter, er et tabu for alle som bryr sig om huden. Med riktig tilnærming er det nyttig å legge til essensielle oljer, havsalt. De slapper av og tone opp. Vær forsiktig med å kjøpe ferdige skum, bomber, da de kan inneholde aggressive, tørkende stoffer.

Dyp rensing

Dette er det andre viktige stadiet i omsorgsprosedyrene. Men det kan ikke utføres hver dag. For tørr hud en gang i uken er nok. For fett - to, maksimum, tre ganger. Vanligvis er anbefalinger angitt på kosmetikketiketten.

Oftest er disse forskjellige scrubs. Etter å ha brukt dem, fjernes de gamle cellene og kroppen blir jevn og myk. Påfør disse verktøyene kan bare være fuktig hud. Jo mer sensitive det er, jo mindre partiklene skal være. Spred blandingen med lette sirkulære bevegelser (det er umulig å gni og press hardt!). La det stå i tre til fire minutter og skyll med varmt vann. Ikke gni med et håndkle, bare ta av overflødig fuktighet.

fukting

Dette er den endelige og obligatoriske (spesielt etter peeling) scenen. Men det er to regler å følge. Ikke utfør prosedyren mer enn to ganger om dagen. Hvis du gjør dette oftere, vil epidermis ikke lenger uavhengig skille ut en hemmelighet som danner en beskyttende film. Ikke bland forskjellige formuleringer. Komponenter vil avgjøre hverandres handlinger, forårsaker allergier eller redusere all din innsats til null.

Tips for å velge kosmetikk for næring av huden i kroppen

Butikkene har et stort utvalg av forskjellige merker av pleieprodukter. Tanglet i dem er veldig enkelt. Vi vil snakke om de grunnleggende reglene av valg.

 • Hvis du lider av tetthet, tørrhet, flakking, hente tykke produkter om sommeren og i tillegg bruke oljer om vinteren.
 • Blandet og fet hud trenger astringent og anti-inflammatoriske ingredienser sammen med nærende. Velg komposisjoner med primrose, mango, druefrø, med aloe vera ekstrakt, proteiner.
 • Melk har en lettere tekstur, og den kan brukes hver dag for alle. Berømte merker som produserer det etterspurte produktet: Nivea, Cliven, Uriage.
 • Lotioner bør kjøpes grundig, og leser etiketten nøye, ettersom noen av dem ikke fukter og avfetter.

Den vanligste måten å forebygge og avlaste tørr kropp - krem. Det inneholder vanligvis vegetabilske og essensielle oljer: oliven, jojoba, kokosnøtt, shea, lavendel. Glyserin, vaselin, kollagen, hyaluronsyre brukes som ekstraelementer. På de siste ingrediensene må du være spesielt oppmerksom. De bidrar til oppbevaring av fuktighet, og det er det som er målet ditt. I tillegg har slike stoffer en foryngende effekt. Etter å ha brukt kosmetikk med dem i komposisjonen, lyser huden og ser bedre ut.

Orientalske skjønnhetshemmeligheter: Tyrkisk massasje og hammam

En annen effektiv metode for kroppspleie. Det anbefales for komplisert gjenoppretting av kroppen. Denne prosedyren bidrar til å normalisere metabolske prosesser, for å utføre en mild rensing.

!Hammam anbefales ikke for personer med betennelse, sykdommer i hjerte-kar-systemet, astma, åreknuter og gravide kvinner.

Tradisjonelt er besøket delt inn i fire etapper.

Oppvarming

Varm og fuktig damp åpner porene, slapper av muskler, fjerner giftstoffer.

Hånd peeling

Den utføres ved hjelp av en grov ullmitten og svart såpe, som er laget for hånd. Den inneholder argan, olivenoljer, eucalyptus og kompleks effekt på epidermis, rensing og nærende det. Midler har en mild og enkel konsistens, forhindrer vanning, forårsaker ikke allergi. Kroppsskrubber tar lang tid. I løpet av denne tiden fjernes cornified partikler, og et friskt og sunt blikk returnerer.

massasje

Fuktighetsgivende komponenter påføres på oppvarmede strøk. De absorberes perfekt og gir mykhet, glatthet.

wraps

De utføres også ved hjelp av ulike oljer, honning, essenser, havsalt, alger, spesiell leire. På slutten av prosedyren er du nedsenket i ganske kaldt vann. Dette lukker porene.

I tillegg til å rense og nærende huden hjelper Hammam i kampen mot fedme. Lett varm damp aktiverer stoffskiftet, øker sirkulasjonen av lymfe, og eliminerer dermed uregelmessigheter.

Kosmetikk for tyrkisk massasje hjemme

For peeling kan du lage en skrubbe av flere ingredienser. Du vil trenge havregryn, mandelmel og rullet havre, gjennomvåt i melk. En liten del av denne blandingen er skilt og spredt over ansiktet med vektløse bevegelser for ikke å skade den. Det som er igjen er bundet i en klut eller en spesiell pose og pounded av den.

Et annet middel er en appelsinskallmaske. Du trenger bare 2-3 dråper kvalitet EM. Bland dem med to eller tre ss honning. Deretter gjelder for problemområder, vent et eller to minutter og massasje, bevege seg oppover.

Bland i en beholder persimmon (1 ss. L.) Med tre komponenter: olivenolje, honning og eggeplomme slik at de kan spres på ansiktet. Påfør og skyll etter 15 minutter.

Hvordan og hva som skal fuktes veldig tørr hud i kroppen hjemme

Det skjer at dermis er svært sensitiv. Det rødmer og du opplever ubehag selv etter vanlig vask, og ingen salve kan forhindre flak. I dette tilfellet må du først avtale med en hudlege. Hvis det viser seg at det ikke er noen problemer i kroppen, kan du prøve følgende:

 • Eliminer all alkoholbasert kosmetikk fra bruk.
 • For rensing bruk kremaktig teksturerte produkter.
 • Installer vannfiltre, luftfukter.
 • Bruk alltid en beskyttende krem. Spesielt før du går ut i kaldt vær eller under brennende sol.

Kropp Vitaminer

Det kan hende at du ikke har nok vitaminer. Dette er en vanlig historie i moderne folks liv. For god ernæring er ikke sunn søvn alltid mulig å tildele tid, og alle interne funksjonsfeil påvirker primært huden. Du kan få de manglende produktene fra syntetiske stoffer eller fra mat. For tørrhet og flakering å forsvinne, er det noen ganger nok å legge til flere matvarer til dietten:

 • Fisk, kremaktig, vegetabilsk olje, havkål (D, E).
 • Poteter, nøtter, ulike grønnsaker, frokostblandinger, epler, blommer, tunfisk (B).
 • Citrus, pepper, svart currant, wild rose (te og decoctions), paprika, brokkoli, kiwi (C).
 • Peanøtter, bønner, erter, spinat, hvitkål (H).

Før du tar vitaminer kjøpt på apotek, kontakt legen din, da problemet ikke kan lyve i fraværet. I dette tilfellet vil du gi deg hypervitaminose, noe som kan bidra til utviklingen av sykdommer. Bruk av visse stoffer kan også gjøre narkotika ubrukelig.

Se denne videoen om riktig omsorg for deg selv.

Hvordan bryr seg kroppens hud og hvilken mat den skal velge - et seriøst spørsmål, og han må være oppmerksom på. Feil tilnærming, mangel på fuktighet kan føre til unødvendige kostnader og triste konsekvenser. Lotioner, geler, melk bør være ideell for sammensetningen din og være av høy kvalitet. First Moscow Customs Store tilbyr et bredt spekter av produkter fra kjente merkevarer til rimelige priser. Nettstedet inneholder en imponerende mengde kosmetikk, inkludert for tørr og dehydrert dermis. Alle produkter har de nødvendige sertifikatene og bestått testen.

Slik fukter du tørr hud hjemme

Kvinner betaler maksimal oppmerksomhet til ansiktet, og begynner å lyde alarmen ved de minste endringene i hudtilstanden. Kroppen er ofte igjen uten skikkelig oppmerksomhet, og kviser som vises på den, desquamation, kløe, skyldes sesongmessige årsaker og dårlig såpe. I mellomtiden er tilstanden til huden en indikator på helse. Hva kan signalere tørr hud i kroppen: årsakene til og behandlingen av hvilke patologier som er nødvendige i dette tilfellet? Lær å snakke det samme språket med kroppen din, svar riktig på signaler.

Hva forårsaker kløe og tørr hud

Mange grunner er i stand til å provosere tørr hud i kroppen, alt fra innenlands, til mangel på vitamin eller alvorlige patologier i kroppen. Årsakene kan reduseres til følgende faktorer:

 • genetisk predisposisjon;
 • utilstrekkelig drikking;
 • misbruk av avføringsmiddel og vanndrivende stoffer;
 • aldersendringer;
 • eksponering for husholdnings kjemikalier;
 • underernæring;
 • feil kroppspleie
 • hormonelle endringer;
 • ugunstige klima;
 • syntetiske klær;
 • mangel på vitaminer;
 • hyppig svømming i klorerte vann, etc.

Eksterne faktorer som forårsaker tørr hud er lett å eliminere, men interne sykdommer krever ytterligere diagnostikk og passende behandling. Meget tørr hud kan signalisere patologier som:

 • Den første fasen av dermatitt av alle slag;
 • hypotyreose;
 • diabetes mellitus;
 • eksem;
 • iktyose;
 • psoriasis;
 • seksuelt overførbare sykdommer;
 • atopisk dermatitt;
 • ondartede svulster
 • smittsomme sykdommer;
 • patologier i fordøyelsessystemet;
 • allergi.

Hva å behandle hvis det er veldig tørr hud

Fuktighet av kroppens hud i visse sykdommer er en del av en terapeutisk behandling som ikke eliminerer årsakene, men konsekvensene av patologi. Hvis huden skiller seg ut, og det er ingen eksterne grunner til dette, er det nødvendig å konsultere en hudlege, en allergiker, en smittsomme spesialist, en gastroenterolog, en onkolog, en nevropatolog eller andre smale spesialister. Hvis du mistenker at tørrhet har dukket opp av andre grunner, fjerner du dem, og fortsetter for å gjenopprette den sunne tilstanden til huden. For å gjøre dette:

 • revurdere dietten;
 • begynn å ta vitaminer for kroppens hud;
 • bruk fuktighetskrem.

Omsorg for tørr hud krever ikke bare ekstern påvirkning, men også en intern katalysator for regenereringsprosesser, en stimulator for mineral og lipidmetabolisme. Vitaminer A, E, D, PP, F, H, B2, B5, K, B12 gjør en utmerket jobb med denne oppgaven. Velge syntetiske vitamintilskudd på apoteket, studer nøye deres sammensetning, og sørg for at de riktige stoffgruppene er en del av stoffene. Foretrukne naturlige kilder til vitaminer, inkluderer i kostholdet ditt:

 1. Lever, gulrøtter, cottage cheese, løk (vitamin A).
 2. Korn, poteter, nøtter, grønnsaker (vitaminer fra gruppe B).
 3. Citruses, rød pepper, blomkål, currants (vitamin C).
 4. Vegetabilske oljer, melk (vitamin E).
 5. Fisk, smør, havkål (vitaminer i gruppe D).
 6. Nyrer, belgfrukter, spinat, sopp (vitamin H).
 7. Brokkoli, svinekjøtt, egg, bananer (vitamin K).
 8. Tomater, datoer, hvetekim (vitamin PP).

Effektiv nærende krem ​​for tørr hud inkluderer planter og essensielle oljer: oliven, lavendel, jojoba, kokosnøtt, shea, druefrø, avokado. Ytterligere ingredienser som trengs for å eliminere tørrhet:

Hvordan fukte huden på kroppen hjemme

Hvis du er bekymret for tørr hud i kroppen, identifiseres årsaken og behandlingsmetodene, bruk de tilgjengelige hjemmebaserte fuktighetskremene:

 1. Ta ofte et bad med avkok av urter (kamille, tog), havregryn, melk.
 2. Kast sæven ved å erstatte den med myke geler eller fuktighetsgivende skum.
 3. Ikke bruk badeskum.
 4. Gå til russisk bad (med våt damp).
 5. Prøv å lage en krem ​​med egne hender, alle ingrediensene er enkle å kjøpe på apoteket.

For hjemmelaget nærende krem, som vil bidra til å fukte kroppens hud, trenger du en halv skje calendula olje og kokosnøtt, en hel skje sesameolje, 8 g bivoks, 40 g kakaosmør (fast). Smelt alle ingrediensene i et dampbad, og vis deretter forsiktig sammen. Kok og legg til 0,5 ts. kamille eterisk olje. Bruk krem ​​etter en dusj eller et bad.

Video: bli kvitt tørr hud

Del 2: Dyp fuktighetsgivende av ansiktets hud hjemme - er det mulig eller ikke?

I første del av artikkelen "Del 1: Dyp fuktighetsgivende ansiktets hud hjemme - er det mulig eller ikke?" Vi har analysert årsakene til tørr hud, 4 grunnleggende typer hydrering fra dermatologisk synspunkt, samt hvilke ingredienser som skal unngås, da de ikke bare hjelper, men skader.

Vi vil bruke dette materialet til de mest nyttige folkemidlene for å fukte ansiktets hud, samt de beste oppskrifter for naturlige tonics og masker som kan gjøres hjemme.

Blant mangfoldet av plantekomponenter markerer kosmetologer noen planter, hvis fuktighetsgivende effekt på huden kan likestilles med dyr utvikling av vitenskapelige laboratorier.

Herbal Moisturizing Ingredients

 • Disse fantastiske plantene inkluderer først og fremst aloe vera. Den stabiliserte formen bidrar til å takle dehydrering på flere nivåer samtidig, siden Aloe har flere aktive fuktighetsgivende ingredienser.
 • I tillegg er agave, som har en rekke unike helbredende egenskaper på huden, en utmerket leder for andre fordelaktige stoffer.
 • Mange fuktighetsgivende ingredienser er nær oss: honning, agurker, bringebær, blommer, gulrøtter, epler, avokadoer, sitron, oljer (oliven, hvetekim), havregryn, eggeplomme, grønn te, kefir, tørket tang.
 • Og fra medisinske urter, i tillegg til aloe, kan du bruke lind, rosmarin, kamille, calendula, persille, tre lus, karamell, bjørk. Lekende vegetabilske oljer har ikke bare næringsrik, men også fuktighetsgivende, så vel som antioksidant effekt, derfor vil de være nyttige for tørr og alderen hud (hvetekim, druefrø, avokado, sesam, linfrø, havtorn, oliven, geraniumolje), enothers).

Hvis huden ikke har økt følsomhet, tørker ansiktet, halsen og dekkete huden med isbiter tilberedt på urter. Avkok eller fruktjuice vil være svært nyttig om morgenen, og birkesap is egnet for alderen hud. Massasje i en slik terning varer 20-30 sekunder.

Før du bruker en maske eller før en massasje, kan du lage et dampbad i 10 minutter eller en varm komprimering fra de samme urter. Dette vil fremme bedre penetrasjon av gunstige stoffer dypt inn i huden. Og i den endelige fasen av omsorg protoniserer og oppfrisker en kul urte-komprimering.

Grundig rensing av huden før en maske eller massasje er en forutsetning for en kvalitetsprosedyre. Når tørr hud bør unngå bruk av såpe og alkohol løsninger.

Rensningsstadiet er fullført ved toning med lotion. Det er nødvendig å gjenopprette syrebasebalansen på huden som har blitt skadet på grunn av vasking. Den enkleste oppskriften er en avkok av kamille eller mynte. Men hjemme kan du forberede mer komplekse komposisjoner:

Plomme Lotion (for tørr hud)

3 store plommer renser huden ved å fjerne beinene. litt mos og hell 1 kopp kokende vann, koke i 15 minutter, belastning, bruk avkjølt kjøttkraft.

Havre Lotion (for oljeaktig dehydrert hud)

2 ss. havregryn Hell 2 kopper kokende vann eller melk (når peeling huden), dekke og kjøle. Tørk om morgenen og kvelden etter at du har renset huden.

Drue lotion (for normal og kombinasjonshud)

Tørk forsiktig de modne røde druene og la dem stå i 2 timer. I en halv kopp av den resulterende juice, tilsett en klype salt og 1 ts. kjære, bland og la igjen i en halv time.

Lotion av oljer (for meget tørr, flakete hud)

1 ss. aprikos olje blanding med 1 ts. hvetekimolje og 1 ss. jojoba olje, legg til 1-3 dråper rose essensielle olje. Med en slik blanding, tørk ansiktet og nakken godt over natten.

Fuktighetsgivende maskeoppskrifter

Og her er noen oppskrifter fuktighetsgivende masker, som tilbyr tradisjonell medisin.

Høstost, varm melk, gulrotjuice og olivenolje (1 spiseskje hver) blandes til glatt og på ansiktet i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann og gni ansiktet med isbiter. Denne masken har en bleking effekt.

Urte maske for tørr hud.

1/2 ts tørr krydderurg, St. John's wort, kamille, hummer, jordbær og ezhiviki helle et glass kokt vann, la det brygge i 20 minutter. Infusjonsblanding med 1 ss. søt eplejuice, 1.ch.l. honning og 1 eggeplomme. Smør blandingen med den resulterende blandingen, skyll grundig med vann etter 15 minutter.

Foryngende maske for tørr hud.

Visp til skum vises 1 ss. tung krem ​​sammen med 20 dråper propolis og 1 ss. agurk juice. Påfør et tykt lag på ansiktet, la i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann og tørk huden med agurkjuice.

Forfriskende myntmaske for tørr hud.

2 ss. knuste mynteblader, hell 1 kopp kokende vann. Kok i 3 minutter, kjølig og belastning. Ta en varm vassel av blader på ansiktet og fjern etter 15 minutter med våte bomullsputer.

Eggmaske for tørr og flakket hud.

1 eggeplomme røre med 1 ss. oljer av drue, fersken eller aprikoskjerner, og fra 1 ts. litt knust havremel. Påfør den resulterende massen på ansiktet, masser det lett. Skyll med varmt vann etter 15 minutter.

Under slike prosedyrer er det nødvendig å legge seg ned og slappe av ansiktsmuskulaturen. Kurset tar 1,5-2 måneder (2 ganger i uken). Etter 2 måneder kan kurset gjentas. For å opprettholde effekten er det nok 1 maske per uke.

Vegetabilske oljer for å fukte huden

Noen ord om slike vanlige helbredende oljer som oliven og druefrø.

Olivenolje har en antioksidant, anti-aging, fuktighetsgivende, rensende, regenererende og smertestillende effekter.

Det gjenoppretter beskyttelsesfunksjonen til huden og gjenoppretter sin tone, tetter ikke porer og forbedrer hudpusten. Den har mange umettede fettsyrer, som er like i sammensetningen til lipidene av morsmelk.

Nylig er olivenolje gitt spesiell oppmerksomhet på grunn av dets anti-kreft egenskaper, det anbefales å bli brukt på huden etter soling. Bruk i krem, maske eller som massasjebase gir et bemerkelsesverdig resultat i oppgavene ovenfor. Perfekt for sensitiv hud.

For hjemmelagde kosmetiske prosedyrer, bruk naturlig ekstra virginolje av den første (kalde) spinnen for å unngå tilstoppede porer og betennelser.

Grapeseed Oil

Druefrøolje brukes i kosmetologi både som en separat komponent og som en del av pleieprodukter.

Den er egnet for alle typer hud, siden den på den ene siden nærer, vitaminiserer, danner fuktighet og regenererer huden, øker sin tone og elastisitet, på den annen side - den har astringent, seborrhea, antibakterielle og irriterende egenskaper.

I tillegg styrker det kapillærene, fungerer som leder for andre næringsstoffer, er en kraftig antioksidant og en kilde til fytoøstrogener, som forhindrer aldring og fjerner giftige stoffer fra kroppen.

Denne oljen er mye brukt i hudpleie, hår, negler, akne og rosacea, øyekontureringsprodukter, leppebalmer og leppestift.

For massasje i denne lette oljen blir tykkere oljer av jojoba, hvetekim, avokado eller mandelolje tilsatt.

I tillegg til den direkte effekten på huden, er det en indirekte effekt på dens hydrering. Først av alt handler det om drikkeregimet.

Under forhold med normal fuktighet og normal svette, er vannforbruket 25-30 g / kg av kroppen. Avhenger kroppen av en væskekilde, det er umulig å oppnå fuktighetsgivende hud ved noen prosedyrer.

Grønnsaker, frukt og bær inneholder vann i en form som lettest absorberes av kroppen, uten de spesielle kostnadene ved å behandle den.

 • Agurker, reddiker, reddiker, selleri, kål, gresskar, spinat, tomater, vannmeloner, meloner, druer, kirsebær, currants, bringebær er de rikeste i vann.
 • Også mye vann i sopp, havkål, sitrus og greener.

Slik mat vil fukte huden fra innsiden, ikke bare for å bidra til å gjenopprette fuktighet, men også de komponenter som er ansvarlige for oppbevaring i huden.

Og selvfølgelig er utseendet sterkt påvirket av livsstil: en balansert modus for arbeid og hvile, regelmessig trening, sunn søvn, unngå stress og fravær av dårlige vaner. Alt dette øker i stor grad normal metabolisme i alle organer, inkludert huden.

Etter de grunnleggende prinsippene for helse og skikkelig hudpleie blir du sunnere og yngre!

Bonus - en annen fuktighetsgivende maske

Vær så snill å fortelle meg hva slags mystisk emulgator som brukes i videooppskriften, og hvor kan jeg få det?

Vær så snill å fortelle meg hva slags mystisk emulgator som brukes i videooppskriften, og hvor kan jeg få det?

Eugene, et emulgeringsmiddel kan kjøpes på en komponentbutikk for kosmetikk. Det er verdt en krone, passer nesten alle

Fuktighetskrem for ansiktshud med egne hender

For eiere av tørr, flakket hud når som helst på året, spørsmålet om hvordan du skal fukte huden i ansiktet slik at fuktigheten fyller sin hver celle og til slutt er den ubehagelige følelsen av tetthet aktuell. Den vanlige fuktighetsgivende krem ​​slutter ofte å virke etter langvarig bruk, og huden krever og krever ønsket oksygen.

Løsningen på dette problemet kan bli funnet selv, hvis du kjenner de små hemmelighetene med rikelig fuktighet i ansiktets hud hjemme.

Hemmeligheter i hjemmet fuktighet

For å fullstendig fukte ansiktets hud hjemme, trenger du ikke bare å kunne forberede hensiktsmessige midler som vil gi cellene nyttig oksygen. Du må starte med din livsstil, der ligger de virkelige årsakene til tørrhet og flaking av ansiktet. Det er mulig å bruke den mest fuktighetsgivende av alle fuktighetsgivende masker hver dag, du kan vaske ti ganger om dagen og gjøre spesielle prosedyrer i skjønnhetssalonger hvert halvår, men etter en viss tid vil huden tørke og stramme igjen og igjen. For å unngå skuffelse igjen, prøv følgende endringer i livet ditt.

 1. Bytt fuktighetskrem, selv om det tjente deg trofast i mange år. Huden blir vant til de samme komponentene og slutter å svare på dem. Når du kjøper en ny krem, vær oppmerksom på sammensetningen: den skal inneholde hyaluronsyre, melkesyre eller glykolsyre - disse er en av de mest effektive stoffene som holder fuktighet i cellene.
 2. Fukt huden med termisk vann hver gang før kremet påføres.
 3. To ganger i uken, gjør hjemmelagde fuktighetsgivende ansiktsmasker.
 4. Beskytt huden mot direkte eksponering mot ultrafiolett stråling (ikke utsett ansiktet mot solen) og lave temperaturer. Om sommeren vil det hjelpe til med stor brimmed lue, om vinteren - et varmt skjerf.
 5. Ta vare på aromaterapi. Bad med essensielle oljer - den beste fuktighetskrem ikke bare for ansiktet, men også for hele kroppen.
 6. Drikk mer vann.
 7. Sørg for at luften i rommet du befinner deg alltid er fuktet.
 8. Ikke vask med varmt vann.

Ved første øyekast er anbefalingene enkle og enkle å implementere. Likevel løser de veldig effektivt problemet, hvordan man får fuktighet på tørr hud i ansiktet og bli kvitt følelsen av tetthet. Disse samme tipsene er ideelle for eiere av andre hudtyper, siden alle celler krever tilstrekkelig mengde oksygen.

Hvilke fuktighetskrem kan du gjøre hjemme?

Det mest populære svaret på spørsmålet om hvordan du skal fukte huden ved hjelp av hjemmemedisiner er en maske. Faktisk er virkemidlene for en slik handling uforholdsmessig mer:

For å fukte huden hjemme, trenger du en kompleks effekt på de subkutane lagene, uten fuktighet. Og for dette må du sørge for at huden din har en konstant oksygenmetning ved hjelp av disse verktøyene, hvis oppskrifter i nettverket er et stort antall.

Viktig råd fra utgiveren!

En nylig studie av hårpleieprodukter avslørte en forferdelig figur - 98% av de populære sjampoene ødelegger håret vårt. Sjekk sammensetningen av din sjampo for tilstedeværelse av sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, kokosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponentene ødelegger hårstrukturen, frarøver krøllene av farge og elastisitet, noe som gjør dem livløse. Men dette er ikke det verste!

Disse kjemikaliene trer gjennom blodet gjennom porene, og de spres gjennom de indre organene, noe som kan forårsake allergi eller kreft. Vi anbefaler på det sterkeste å kaste bort slike sjampo. Bruk bare naturlige kosmetikk. Våre redaktører gjennomførte en rekke sjampo-tester, blant annet de identifiserte lederen, Mulsan Cosmetic.

Produktene oppfyller alle standarder og standarder for trygge kosmetikk. Mulsan er den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettsiden mulsan.ru. Vi påminner deg om at naturlig kosmetikk har en holdbarhetstid på ikke over ett år med lagring.

Oppskrifter av de beste hjemmelagde ansiktsfuktere

For ikke bare fuktighetsgivende maske for huden var din frelse fra tørrhet og tetthet, bruk forskjellige oppskrifter for ulike virkemidler.

Hakk en mellomstort agurk (3 ss), bland med rik krem ​​eller rømme (en teskje), oppløs med rosevann (en teskje).

Mintblader, coltsfoot eller kamille (to spiseskjeer) hell kokende melk (100 ml), dekselet, kjølig til romtemperatur. Påfør med en bomullspinne på huden, etter en halv time, skyll.

Vend jordbær (2 ss) til puree, hell kokende vann (100 ml), tilsett glyserin (en teskje), kald, drenering. Tørk med tonisk hud to ganger om dagen.

Væske vitamin E (en spiseskje) blandet med jojobaolje (seks spiseskjeer) og revet bivoks (to spiseskjeer). Varm i et vannbad, rør hele tiden, til voksen er oppløst. Kjøle blandingen til den tykes. Bland bland aloe juice (en spiseskje) og rosevann (to spiseskjeer) i en blender. Legg til en blanding av olje og voks, slip, rør i rosa (4 dråper) og sandeltre (8 dråper) eteriske oljer. Sett kremet i en glassburk, oppbevar i kjøleskapet.

Tørk huden daglig med isbiter, og enda bedre - med frosne urte-kubber. Cellene er mettet med fuktighet og forbedrer tilstanden av tørr hud, slik urter som limeblomst, salvie, kamille, mynte, dill, rose, rosehip.

For å fukte huden, kan du lage komprimerer fra frisk juice av grønnsaker som agurker, tomater, vannmelon, gulrøtter eller kål. For å gjøre dette, hjemme, klem saften ut av dem, fuk gasbind brettet i det 3-4 ganger og legg det på ansiktet.

Linden farge (en spiseskje) hell kokende vann (200 ml), deksel, la i en time. Stamme og legg til honning (en spiseskje).

Valmuefrø (en spiseskje) Hell kokende vann eller kokende melk (100 ml), lukk, la i tre timer. Tørk ansiktet to ganger om dagen.

Tørrglass, sitronmelisse og humleblanding (en teskje), hell kokende vann (200 ml), koke i to minutter over lav varme, la i minst fire timer. Tørk ansiktet to ganger om dagen.

 • 10. Gjødselapplikasjoner med havremel

Grind eggeplommen med havremelmel (en spiseskje), hvis nødvendig, legg til olivenolje for en mer flytende konsistens.

Alle disse hjemmelagde fuktighetskremene til huden, så vel som den rette livsstilen, hjelper deg med å finne skjønnhet og frihet fra følelsen av tetthet og tørrhet. Bruk dem kompetent, strengt i henhold til oppskrifter, uten entusiasme og overdoser - bare i dette tilfellet kan du oppnå virkelig strålende resultater i nær fremtid.

fantastiske anbefalinger! Spesielt om bruken av krem ​​med hyaluronsyre, viser det seg at? Syremolekyler tiltrekker vannmolekyler til seg selv, hvor får de dem fra? Fra luften eller hva? Fra lagene i vår tørre hud, det vil si på overflaten, vil huden se bedre ut, og innenfor vil vi ødelegge det enda mer, og etterpå vil huden se enda verre ut når vi vasker kremet. Super!

To ganger i uken må jeg legge en fuktighetsgivende maske på Facijils merkevare. Og to ganger om dagen bruker jeg kremer av samme serie. Huden er utmerket.

Kremer med hyaluronsyre skader huden, spesielt i tørre klimaer, kald luft, etc. Derfor begynte jeg å ta hyaluronsyre i kapsler fra Evalar. Den merkbare effekten av fuktighetsgivende huden, godt preparert

 • Pigment flekker? Fjern lett og raskt!
 • Hvordan bli kvitt byg?
 • På ansiktet vinner: de beste metoder for utfrielse på kortest mulig tid
 • Hvordan fjerne hår fra ansiktet ditt? Tips fra fagfolk.
 • Akne i ansiktet? Det er en måte!

Alle rettigheter reservert.

Kopiering av materiale fra nettstedet er bare mulig med den aktive koblingen til kilden og ikke mer enn to artikler for ett nettsted.

Flere Artikler Om Typer Acne