Å være vakker og velstelt er ikke bare en hyllest til mote eller et middel til å tiltrekke det motsatte kjønn. Dette er et krav om tid, en integrert del av en vellykket livsstil.

Det er ikke overraskende at både kvinner og menn bruker mye tid og penger på kosmetiske prosedyrer, salonger, butikker.

Skjønnhetsbransjen gir mange verktøy for å opprettholde ansikts og kropps attraktivitet og helse. En av dem er en mesoscooter for ansiktet. Hvordan velge en slik enhet for hjemmebruk, les i denne artikkelen.

Hva er det

En mezoroller er en ruller dekket med tynne nåler fra 0,2 til 3 mm i lengde laget av platina, titan eller sølv. For enkelhets skyld er rullen montert på håndtaket.

Denne enheten brukes til å forbedre hudtilstanden og behandlingen. Valg av ønsket lengde på nåler avhenger av hvilken del av kroppen du vil behandle.

Brukte mezoroller i skjønnhetssalonger og hjemme.

Hvordan fungerer enheten?

Operasjonsprinsippet er at nålene forlater tynne flere punkteringer av forskjellige dybder. Huden rundt øynene kan ikke behandles med samme mezoroller som hele ansiktet eller kroppen.

Mikrotrauma fra injeksjoner fører til det faktum at prosessen med regenerering av alle kroppsvev er forbedret. Andre effekter av mesoscaler hudbehandling:

 • Accelerasjon av celledeling.
 • Opprette et nytt kapillærnettverk, økt blodgass, blodmetning med oksygen og ekstra næringsstoffer.
 • Aktivering av fibroblaster: huden er mettet med kollagen og elastin, det ser jevnt, elastisk og tett ut.
 • Reduserer antall porer og rynker.
 • Forbedre prosessen med naturlig fuktighet.

Tallrike punkteringer har en reflekseffekt som stimulerer kroppens nervesystem, øker de enzymatiske prosessene. Ved bruk av mezoroller økes absorberbarheten av kosmetiske og terapeutiske midler mange ganger over.

Hvordan bestemme ønsket lengde på nåler?

Dermarollers er profesjonelle, hjemme og kosmetiske. Spørsmålet om hvordan man velger lengden på nålene til mezoroller er gitt til hver kvinne som noen gang har tenkt på å bruke den hjemme.

Nål opp til 0,3 mm lang brukes til selvbehandling, opptil 0,75 mm - bare i salonger, prosedyren skal utføres av en skjønnhetspleie med medisinsk eksamensbevis.

Svar på spørsmålet, hvilken størrelse nåler av ansikts mezoroller bør velges, gir vi deg en liste over deres typer og formål:

 1. 0,2 - 0,3 mm. For huden rundt øynene. Små uregelmessigheter og rynker blir jevnet, hudtilstanden forbedrer, økningen av næringsstoffer øker.
 2. 0,5 mm. For huden rundt øynene (til egen bruk). Eliminering av uklare ar, akne merker, ansikt oval løft.
 3. 0,75 mm. Anbefales ikke for hud rundt øynene. Absorption av næringsstoffer øker, ansikts konturer styrker, defekter og etterligner rynker elimineres.
 4. 1 - 1,5 mm. Behandling av noen del av huden, bortsett fra øyet. Dypere arr blir eliminert, porene strammes, ovalene i ansiktet og haken strammes.
 5. 2 -3 mm. Ikke anvendelig for ansiktsbehandling. De trenger inn i de dype lagene i huden, lindrer strekkmerker, cellulitter

Mesoterapi hjemme

Mesoscaler brukes til selvbehandling av huden under visse forhold. Enheten er kjøpt på apotek, samtidig som alle de medfølgende fondene tilbys.

Først avgjøre problemet, hudtype, indikasjoner og kontraindikasjoner.

Prosedyren hjemme er mye billigere. Vedlagt enheten instruksjon, som må studeres nøye.

Hvilket serum foretrekker?

Alle midler til mesoterapi er delt inn i konsentrater og cocktailer. Konsentrater består av ett stoff, har et selektivt formål, det vil si, de hjelper med å løse et hudproblem.

Hyaluronsyre eller askorbinsyre, silisium, gingko biloba, kollagen og centella blir ofte brukt som konsentrat.

Du kan velge serum med peptider Evalar Laura eller Lifting med oligopeptider. De inneholder aminosyrer av silke, roseolje, vitaminer. Kostnad - 680 rubler.

Cocktailer inneholder fra 50 komponenter. Selges i ferdig form eller gjort før prosedyren i skjønnhetssalongen. Det anbefales ikke å lage en cocktail hjemme, da du kan skade huden din.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Mezoroller brukes til å eliminere synlige skader og mangler: arr, arr, strekkmerker, cellulitt, pigmentering. Effektiv selv med hårtap. Vist med en nedgang i tone, lakk, slørhet i huden.

Ikke bruk enheten under graviditet, betennelse i huden, moles og vorter. Hvis kroppen er observert virale og inflammatoriske sykdommer, er prosedyren ikke foreskrevet. Mezoroller er kontraindisert i tilfelle onkologiske sykdommer, hjertesykdommer og blodårer, nedsatt blodpropp.

Hvilken mezoroller velger?

Kjøpe en mezoroller er ikke vanskelig. Vanskeligheten er å velge en dermaroller for ansiktet. Valget fra det omfattende spekteret av ruller som tilbys i dag er stort. Prisen for dem er relativt lav, varierer fra 1000 til 2500 rubler.

Følgende modeller tilbys:

Beauty Key. Med titannåler med gullbelegg. 200 prosedyrer er tillatt. Varianten med 190 - 540 nåler (lengde opp til 1 mm) brukes til forynging, 180 nåler (0,2 mm) - for øyet. For behandling av cellulitt - 1200 nåler 1 mm. Pris - 1150 rubler

Gold Skin Roller. Fra medisinsk stål med gullbelegg. Lengde fra 0,25 mm til 1 mm. Det er tillatt å behandle sensitiv hud. Kostnad - 1500 rubler.

Bioroll. 340 nåler (0,5 mm), profesjonelle valgmuligheter - 180 nåler (1 mm). Varigheten er ubegrenset. 1500 gni.

DSS. Et antall modeller fra 0,3 mm til 2 mm. For øyet, munn: eliminerer statiske rynker, strekkmerker, cellulitter, behandler fallende hår. Pris - 880 rubler.

ZGTS GOLD. Titan nåler. I et sterilt rør. Langtidsarbeid, laser sving. Antibakterielle nåler fra 0,3 mm til 15 mm. Pris fra 1000 til 1500 rubler.

Ekspertuttalelse

For de som er bekymret for emnet, om å kjøpe i det hele tatt og hvilke mezoroller å velge for ansiktet, presenterer vi vurderinger fra profesjonelle skjønnhetseksperter.

Elena Sitnikova, lege, kosmetolog

Effekten av bruken av en mezoroller er lik mesoterapi med riktig valg av medisiner for en scooter. For å oppnå et positivt resultat, foreskrives 5 prosedyrer med intervaller på 1 gang per uke.

En god effekt er gitt ved prosedyren for nasolabial triangelen og halsen.

Ikke alle passer til mezoroller når du fjerner strekkmerker. Det er effektivt for å eliminere tynne hvite striper.

Marina Baranova, dermatolog og kosmetolog

Når valsen rulles, blir huden punktert, og samtidig øker blodsirkulasjonen av blod. På dette tidspunktet blir terapeutiske og kosmetiske produkter introdusert. Alvorlige prosedyrer krever anestesi, som kun er mulig i en spesialisert salong.

Prosedyren tar ikke mer enn en time. En prosedyre er ikke nok, men selv etter første økt blir en endring i fargefarge merkbar, synlig løft og utjevning av rynker oppnås.

Mezoroller er en individuell enhet. Etter slutten av sesjonssyklusen, gir vi den til klienten.

Du kan kjøpe en mezoroller på apoteket og bruke det hjemme. Men først rådfør deg med en skjønnhetspleie og velg de riktige næringsstoffene.

Hvordan velge en mezoroller? tips

Ønsket om å se ung og attraktivt er ikke i det hele tatt tull. En ny assistent ble mezorollers, preget av høy effektivitet og basert på prinsippene for akupunktur. Med deres hjelp kan du forynge huden, gjenopprette dens elastisitet og tetthet.

Og likevel - bli kvitt pigmentering og akne arr, nivå dypet av rynker - både ansikts og alder.

Blant fordelene ved anordningen er forbedringen av virkningen av terapeutisk serum, fraværet av en gjenopprettingstid og bivirkninger, produksjon av kollagen og smertefrihet.

Hvilken mezoroller er bedre?

Dette problemet puslespill mer enn en kjøper. Valget av mezoroller avhenger av applikasjon, lengde og materiale av nålene.

Anvendelsesområde

Universal enheter brukes til å forynge kropp og ansikt. De brukes også til å behandle rynker over leppe og nasolabiale folder.

Kroppsmaskiner er den bredeste (ca 4 cm).

Nåle Materiale

Titan nål mezoroller er kjent for sin gode styrke og holdbarhet.

Stål nåler er preget av lav pris og lavere holdbarhet siden ofte bøyd og sløv når man behandler grov hud.

Hypoallergenegenskaper og slitestyrke er fordeler med gullbelegg.

Som du kan se, kan du i dag bruke noen enheter selv. For eksempel vil mikrostrømmer hjemme erstatte salongprosedyren.

Nållengde

 1. For ansiktet blir 0,5-1,0 mm påført (hjemme, 0,3-0,5);
 2. For kroppen 1,0-2,5 mm (0,5-1,5);
 3. Å løse problemer med hår 1,0-1,5 mm (0,5-1,0).

Denne fordelingen er ikke tilfeldig. Dermed fører 0,2-0,3 mm til reduksjon i vekt, fjerning av fine rynker rundt øynene, fjerning av pigmentering og restaurering av turgor, tekstur og hudfarge, forbedring av strukturen og hårvekst. Nåler med en lengde på 0,5 mm vil bidra til å redusere håravfall, dype og ekspresjonsrynker rundt øynene.

1,0 mm nåler brukes til å begrense porer, bekjempe hyperpigmentering, gjenopprette ansikts konturer og sterk foryngelse. For sagging og flaskighet i huden, dype arr, avanserte stadier av cellulitt og dermal rynker anbefales 2,0 mm nåler. Og med hårtap, kelloid arr, hudslaphet, strekkmerker og dype rynker, brukes nåler med lengre lengder (opptil 5,0 mm).

Virkemåte

Photon mesoscooter er basert på virkningen av lysbølger med en lengde på 405 nm (blå), 633 nm (rød), 560 nm (grønn) og 590 nm (gul), forskjellig i terapeutisk effekt. For eksempel eliminerer førstnevnte betennelse i huden og brukes til "anti-aging" -prosedyrer, og sistnevnte fremmer rask vevsgenerering, og andre lindrer og spenninger i muskelområdet, mens de sistnevnte stimulerer hudmotstand mot ytre påvirkninger (strekk, aldring og hyperpigmentering).

 • LED modeller;
 • Modeller med vibrofunksjon.

Dette er de viktigste egenskapene til mezorolles som bør avgjøres før du kjøper enheten.

De mest populære typene mezorollers

De mest populære og relevante typer "foryngende" utstyr er apparatgenosys og dns-roller.

Genosys mesoscooters er patenterte produkter, registrert hos FDA og har GMP kvalitetssertifikater i samsvar med europeiske standarder og normer. Blant sine fordeler noterer kjøpere følgende:

 • Diamant sliping nåler;
 • Det bredeste spekteret, inkludert produkter for området rundt øynene, kroppen, ansiktet;
 • 540 nåler;
 • 0,2 mm - nål tykkelse;
 • En spesiell form for nåler - disken;
 • Ingen nåler faller ut under prosedyren;
 • Kort periode av rødhet og svak ømhet;
 • Steril emballasje.

I tillegg er enhetene til dette selskapet helt trygge og har høy effektivitet uten risiko, smerte og bivirkninger. Selv om behandling av rosacea i ansiktet er fortsatt verdt å konsultere med skjønnhetspleie.

Mesoscooter dns er den siste utviklingen innen mesoterapi. Blant sine fordeler:

 • sterilitet;
 • Hermetisk emballasje;
 • Den spesielle strukturen forhindrer inntrengning av væske i grunnen av rullen, noe som kan forårsake vekst av bakterier og utseendet av rust;
 • Bredden på rullene og 2 typer ruller - smal egnet for behandling av huden rundt øynene, brede - for resten av huden;
 • Spesielle plastdyser for å beskytte nåler under lagring og transport;
 • Ergonomisk design.

En annen populær modell er 540 mezoroller. Titaniumnåler, rullkonstruksjon, brukssikkerhet - ikke alle fordelene. Denne enheten brukes til både ansikt og hår.

Å velge en mezoroller er en delikat sak: du bør bestemme bruksområdet, ønsket effekt, samt produsenten. Det er fortsatt å legge til at prosedyren med hjelpen heter Mikronidling.

Hvordan velge og ikke gjøre en feil: Vi kjøper en mezoroller for ansiktet

Et utmerket salongalternativ vil være en mezoroller for å utføre denne prosedyren hjemme. Hvilken du skal velge, avhenger av mange parametere.

Om enheten

Mezoroller er en spesiell medisinsk enhet i form av en vals med et håndtak hvor små og tynne nåler er plassert. Som regel er de stål eller titan belagt med edle metaller.

Prinsippet for bruk av denne enheten ligner akupunktur: Når det blir utsatt for huden, begynner prosessen med vevregenerering.

 1. Det er en stimulering av produksjonen av elastinceller og kollagen. Selv gjennom piercing av epidermis til en liten dybde, bidrar nålene til prosessen med fornyelse og foryngelse av vev.
 2. Takket være mikroskopiske punkteringer på overflaten trengs vitaminformuleringer bedre og raskere gjennom en form for dannet canaliculi.

Studier har vist at brukte kosmetikk, som kremer, serum, kremer og andre, bare trer inn i dermis med ikke mer enn 3%. Og resten forblir bare på overflaten, og når den vaskes, vaskes den ubrukt. Men hvis etter påføring det utføres på overflaten med en mezoroller, så øker prosentandelen av penetrasjon av agenten til 85-90%! Derfor er effektiviteten til dette verktøyet forbedret, og resultatet er mye mer merkbart og mer signifikant.

Facial mezoroller ved 30 år vil bidra til å forlenge din egen produksjon av kollagen og blir et uunnværlig stadium i omsorgen.

Valgregler: hva du skal se etter

Nå vurderer hvordan du velger riktig enhet. Mesoskalere kan klassifiseres avhengig av størrelsen, formen, tykkelsen og materialet til nålene, omfanget.

Enhetsstørrelse

Avhengig av størrelsen på enhetene er klassifisert i:

 • liten (rullestørrelse mindre enn 5 cm) - brukes til ansikt og nakke;
 • stor (rullestørrelse mer enn 8 cm) - for kroppen.

Antall nåler

Effektiviteten avhenger også av størrelsen på arbeidsflaten: Jo bredere det er, jo større blir overflaten av dermis behandlet. I tillegg påvirkes resultatet av antall nåler per vals:

 • for salongprosesser beauticians bruker et verktøy med en mengde på mer enn 500 stykker på en ruller;
 • hjemme, kan du bruke en ruller med en mindre mengde, for eksempel ca. 300.

Nållengde og tykkelse

Du kan bruke mezorollers på alle deler av kroppen: ansikt, nakke, ben, armer, mage, rygg. Hvilken størrelse nåler å velge for verktøyet avhenger av søknaden. For ansiktet har de for eksempel den minste rullestørrelsen - mindre enn 3 cm. De kan behandle områdene rundt øynene og munnen for å redusere fine linjer og rynker.

Se en liten video om å bruke en mezoroller hjemme:

Når du velger en mezoroller, må du fokusere på størrelsen på nålene. Under prosedyren bør du ikke føle ubehag. Nålene er ganske tynne og trer bare inn i det øvre lag av huden uten å skade det.

For hjemmeterapi med mesoscaler anbefaler kosmetologer å bruke enheter med korteste nåler!

Selv om det antas at jo lenger nålen er, desto bedre trer stoffet inn i vevet, men ikke for alle kosmetiske problemer, er dyp penetrasjon av stoffet nødvendig. Derfor er det tryggeste hjemme å velge og bruke nåler med korteste lengde.

Også på mezoroller er nålene klassifisert etter tykkelse:

 • Tynn. Diameteren er 0,1 mm. Ved bruk av et slikt verktøy er det ingen smerte, de er egnet for å eliminere slike problemer som små ansiktsrynker, pigmentflater, økt elastisitet og elastisitet, forbedring av hudfarge.
 • Gjennomsnitt. I diameter er de 0,2 mm. Kan brukes både i hytta og hjemme. De er egnet for å fjerne rynker og arr, og behandler akne. For sensitiv hud, kan en slik mezoroller være ganske smertefull.
 • Nok tykk. Diameteren er 0,3 mm. Slike verktøy finnes bare i salonger, og kosmetologer og leger jobber med dem. Spekteret av deres søknad er svært bredt, de er vant til å løse mange kosmetiske problemer.

Ifølge vurderinger av de som bruker ansikts mezorollers til hjemmebruk, er den mest optimale størrelsen 0,1 mm!

Forresten, noen verktøy er allerede solgt med ulike vitamin cocktails. Ønsker å lære om slike sett - les deretter denne artikkelen.

Anvendt materiale

Kvaliteten og resultatet av prosedyren påvirkes også av hva nålene er laget av. Hvordan velge riktig materiale, avhenger av budsjettet og problemene som må løses. Hovedmaterialene er stål og titan:

 • stål - den vanligste og billigste. Slike ruller kan brukes til å forbedre elastisitet og elastisitet, eliminere pigmentering, gi klarhet til det ovale ansiktet.
 • titan - har en helbredende effekt. Metallet selv har en gunstig effekt på huden. Ofte har de legering avsetning fra edle metaller.

Hvordan velge et kvalitetsverktøy

I dag er det et stort antall firmaer og butikker som tilbyr ulike mezorollers. Før du kjøper, må du sikre kvaliteten på produktet og avstå fra det i tvilsomme og lite kjente butikker. Den beste enheten, selvfølgelig, kan du velge og kjøpe på apoteket. Men ikke mindre gode i kvalitet tilbys av firmaer som Tiande, Ayna, Mary Kay.

Forresten, se på et par bilder av de som allerede har prøvd denne "hjemme" -enheten. Hva er resultatet:

Du kan finne en mezoroller til forskjellige priser: fra 400-500 rubler til 3-4000 og enda høyere, alt avhenger av størrelsen, materialet og produsenten.

Oppmerksomhet: Du vil lære mer om hvordan du bruker mezoroller på riktig måte - så vær sikker på at du leser denne artikkelen!

Brukeromtaler

Tilbakemelding fra jenter som bruker enhetene, for det meste positive. Etter langvarig bruk er resultatene merkbare for dem og andre.

Olga Kreneva, en eksperimentør av kosmetiske prosedyrer: "Etter bruk av mezoroller, merket hun en merkbar reduksjon i mimic rynker rundt øynene, og blå og puffiness var borte, noe som er veldig behagelig."

Tatiana: "Min hud er strålende, fløyelsaktig og glatt etter påføring av enheten. Ansiktet ser uthvilt og friskt. I lang tid tvilte hun og søkte, men hun bidro til å velge enheten som et resultat, min venn. Hun har lenge brukt hjemme terapi. "

Alice Li: "Jeg var fornøyd med prosedyren og resultatet. Hun la merke til at rynken mellom øyenbrynene var signifikant redusert, forandringen ble bedre. "

Nesten alle jentene sier at mesoterapi ikke er helt smertefullt, det er ganske mulig å lide det.

En mezoroller av høy kvalitet vil hjelpe deg med å forbedre hudtilstanden, gi den stråling og friskhet.

6 beste mezorollerov for ansikt

Kjennetegn i rangeringen

Den populære prosessen med biorevitalisering, som tilbys i hver skjønnhetssalong, er ganske dyr. Det er mye mer lønnsomt å kjøpe en spesiell enhet - en mesaroller for ansiktet, som effektivt og i bare 10-12 prosedyrer vil spare deg for de mest hatet hudproblemer. Denne maskinen er en rullformet penn med en rulleskive og mange små nåler. Den viktigste fordelen med scootere er evnen til å bruke hjemme. De tillater et spesielt verktøy (serum, krem) å trenge inn i de dypeste lagene i huden og ha en effektiv effekt fra innsiden.

Før du bruker, ikke glem å rengjøre huden. For maksimal effekt, del ansiktet i små soner, rull med en scooter 10 ganger i horisontale, vertikale bevegelser og diagonalt, trykk litt. Umiddelbart etter påføring må det aktive stoffet påføres. Hva skal jeg se etter når jeg kjøper?

 1. Antallet nåler. Jo større det er, jo mer effektivt blir resultatet. Verktøyet, som trer inn i punkteringene, vil kunne påvirke de dype lagene mer aktivt. Dette vil føre til en bedre effekt.
 2. Nål størrelse Det motsatte er sant her. Den mest optimale lengden er 0,3-1 mm. Større nåler passer ikke til alle hudtyper og vil forårsake det mest ubehag. En egnet lengde for bruk av en ruller hjemme er 0,3-0,5 mm.
 3. Dyseform Det ideelle alternativet ville være en rulleskytter. Det er praktisk å bruke dem, og samtidig er det ganske enkelt å kontrollere trykket.
 4. Nålemateriale. Gi preferanse til nåler laget av titanlegering eller medisinsk stål - disse er de mest pålitelige, holdbare og trygge alternativene. De ekstra fordelene med rullen vil være tilstedeværelsen av gullbelegg og diamantsliping, noe som vil bevare nåles opprinnelige utseende etter mange applikasjoner og forbedre effektiviteten.

Rangeringen presenterer den beste mezorolleraen for ansiktet. Ved valg valgte vi følgende egenskaper:

 • anbefalinger fra kosmetologer;
 • tilbakemelding fra bruk;
 • holdbarhet;
 • nål størrelse og materiale;
 • produsentens pålitelighet;
 • håndtere form.

Den beste ansikts mezorollera

6 AYOUME GOLD Roller

Sør-Korea er et av landene berømt for sine innovative og svært effektive ansiktsbehandlinger. AYOUME mezoroller er et godt eksempel på en kombinasjon av kvalitet og pålitelighet. Den er tilgjengelig i flere former: med nåler på 0,25, 0,5 eller 1 mm. Diskdysen inneholder 540 nåler med gullbelegg. De glatter rynker, strammer området rundt øynene, lindrer tretthet i huden, lindrer den mot for mye fett og rødhet.

Vurderer av vurderinger fra skjønnhetspleie og kjøpere, løser denne rullen raskt oppgaven. Det er ganske enkelt å bruke, det viktigste er å følge instruksjonene tydelig. Passer godt i hånden og glir ikke. De viktigste fordelene er et stort antall nåler, innovative materialer, praktisk form, høy kvalitet, synlige resultater. Mangler ikke funnet.

5 VD ZGTS

VD dermololler for ansiktet er 192 nåler fra en høyfast titanlegering på 0,5 cm. Enheten er presentert i et stilig gullfarget etui med metallelementer. Det brukes til å behandle ansiktets hud og til og med hodet. Lys prikking med spesielle nåler bidrar til penetrasjon av det aktive stoffet (krem, serum) i de dype lagene i epidermis. Denne prosedyren starter prosessen med regenerering, forbedrer cellulær metabolisme og gjør huden din ung, sunn og stram.

VD mezoroller - innovasjon i kampen mot sløvhet, fett og andre vanlige problemer i ansiktet. På hodet brukes for å forhindre håravfall. Fordelene inkluderer god verdi, synlige resultater, universell bruk, optimal nålestørrelse, praktisk bruk og stilig design. Mangler ikke funnet.

4 welss

Welss mesoscooter er designet for en rekke områder: hals, ansikt, nakke. Det forbedrer signifikant selv den mest problematiske huden etter den første applikasjonen. Dermaroller er utstyrt med nåler av kirurgisk stål med en lengde på 0,75 eller 3 mm å velge mellom. De støter på pålitelig måte med arr, sløvhet, rødhet, korrigerer ansiktsformen, strammer nakken, halsen og til og med lindrer strekkmerker. Bruken av en slik enhet bidrar til å takle økt fet hud eller utseendet av akne.

Den presenteres i en praktisk plastboks, tar ikke mye plass. Håndtaket har en ergonomisk form som er behagelig å holde og veilede. Ultrafine nåler gir den mest effektive hjemmebehandlingen. Fordeler: Stilig utseende, tynne slitesterke nåler i størrelsen 540 stk., Høy slitestyrke, påvist effektivitet, gode vurderinger av kosmetologer. Mangler ikke funnet.

3 Bradex Needles Derma Roller

Følgende mesoscooter fra det populære israelske merket Bradex er en stilig ruller av gjennomsiktig materiale med en spesiell dyse for å trenge inn i de dypere lagene i ansiktets hud. Aktivering av produksjon av elastin og kollagen gir ungdom og sunt utseende av ansiktet. Den viktigste forskjellen mellom Needles Derma Roller og andre modeller er et stort antall nåler (540 stykker). Takket være denne funksjonen får du den beste effekten fra applikasjonen.

Leveres med et stilig deksel, som er praktisk å lagre valsen. Det gir også absolutt tetthet. Enheten selv ser veldig stilig ut - dysen presenteres i svart, og håndtaket er laget av gjennomsiktig, glanset materiale. Fordeler: Et stort antall nåler, anbefalt av kosmetologer, utmerket kvalitet, holdbarhet, merkbare resultater, lav pris. Mangler ikke funnet.

2 Derma Roller DSS

Følgende modell av ansikts mezoroller har en aktiv effekt på huden. Derma Roller DSS eliminerer rynker, pigmentering, arr og andre uregelmessigheter. Den whitens, strammer huden og akselererer prosessen med regenerering. 192 nåler er laget av pålitelig titanlegering og skjerpet av laser. Deres lengde gir penetrering i de dype lagene i epidermis, som gjør at du effektivt kan håndtere eksisterende problemer.

Enheten tar ikke mye plass og er utstyrt med praktisk emballasje i form av et rør. For best resultat må du bruke et spesielt verktøy, hvis effekt vil øke 40 ganger takket være Derma Roller DSS. Du velger selv ønsket lengde på nåler, blant annet 0,3, 0,5, 1 eller 1,5 mm. De viktigste fordelene: gode kundeanmeldelser, enkel bruk hjemme, et merkbart resultat, forbedret hudutseende, god kvalitet. Mangler ikke funnet.

1 BioGenesys DNS London

Den mest populære mesoscaler for ansiktet er BioGenesys DNS London. Den er utstyrt med 1 mm laserskarpede nåler med gullbelegg laget av titan. Dysen består av 200 ultratynn nåler som trenger dypt inn i huden, aktiverer prosessen med cellegenerering. Ved bruk er ikke observert blodsekretjon, fordi utformingen av mezoroller er nøye gjennomtenkt.

DNS London består av et komfortabelt håndtak med ergonomisk form og et gjennomsiktig materiale, samt en valsespiss i lyse oransje farge. For enkelhets skyld inneholder pakken et lufttett deksel og stativ. Regelmessig bruk forbedrer hudtonen, gir den skinn og friskhet, stimulerer kollagenproduksjonen. Fordeler: holdbarhet, høy kvalitet nåler, hudfordeler, hjelper i kampen mot akne (ved hjelp av et spesielt verktøy), enkel å bruke, de beste vurderingene av kosmetologer. Mangler ikke funnet.

Hvordan bruke mezoroller hjemme?

Ønsket om å se perfekt krever regelmessig besøk til frisører og manikyrsalonger. Ikke glem å ta vare på friskheten og ungdommen i huden. For dette er det ikke nødvendig å bli klient i klinikken for estetisk medisin. Facial mezoroller vil tillate deg å utføre effektive prosedyrer hjemme.

Hva er en mezoroller?

En mezoroller eller dermaroller er en liten vals med de tynneste stålnålene. Avhengig av produsenten kan du velge materialet. Legeringer med edle metaller som gull, platina og sølv brukes ofte. Massasjevalsen kan sammenlignes med dyre laserforyngelsesprosedyrer eller kjemisk peeling. En veldig enkel enhet vil bidra til å bevare den naturlige friskheten og ungdommen i huden.

Hjemme er det mulig å bruke de beste kremer, serum, masker. Men etter 30 faller effekten, naturlige aldringsprosesser trer i kraft. For å gjenopprette elastisitet og elastisitet, for å takle rynker, flaskhet, anbefaler fagpersoner å bruke skjønnhetsinjeksjoner. Dyre cocktailer av vitaminer og hyaluronsyre kan erstattes av en tilgjengelig kosmetologisk enhet.

Hva er det for?

Handlingsprinsippet lar deg oppnå den perfekte fargen og strukturen i huden. De tynneste nåler gjør hundrevis av mikro-kutt, stimulerer prosessene for regenerering og regenerering av integumentet. Det er verdt å merke seg tonic effekten, som gjør det mulig å normalisere oksygenrespirasjon, for å aktivere syntesen av elastin, kollagen. Effekten av spesielle næringsdrinker anvendt under prosedyren har økt flere ganger. Punkteringsnåler tillater aktive elementer å trenge inn fra hudoverflaten til dermis dype lag. Ved bruk av en mezoroller er det mulig å øke effektiviteten av preparater opp til 90%. Ved normal påføring på epidermis absorberes næringsstoffer med ikke mer enn 5%.

Fordelene ved en nål massasjeapparat:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • reduserer antall etterligninger og statiske rynker;
 • korreksjon av ansikts konturer på grunn av forbedret lymfatisk drenering;
 • dyp metning med vitaminer, mineraler, syrer;
 • huden blir elastisk, glatt;
 • integumentets struktur er forbedret;
 • taperende porer;
 • syntese av nye celler aktiveres ved å akselerere metabolske prosesser.

Avhengig av lengden på nålene, tettheten og dybden av penetrasjonen, finnes det flere typer kosmetiske ruller. Hjem, profesjonell, medisinsk - for å velge enheten, er det nødvendig å bestemme oppgavene. Bruken av en kosmetisk enhet lar deg også håndtere baldness, postoperative arr, strekkmerker.

 1. Nåler til hjemmebruk, har en lengde på ikke mer enn 0,2-0,5 mm. Søknaden gir mulighet for selvpleieprosedyrer, for å ta vare på friskheten og ungdommen i ansiktet. Ruller skader ikke huden, hjelper til med å klare flabbhet, rynker, uttalt porene. Regelmessig bruk forbedrer farge, tilpasser strukturen til integumentet. Anbefalt bruk for problemet med hårtap og langsom hårvekst.
 2. Profesjonell har en lengde på nåler fra 0,5 til 1 mm. Sannsynligheten for skade på kjellermembranen er høy, derfor brukes den av kosmetologer med medisinsk utdanning. Den brukes til delikat hud rundt øynene og leppene. Ved hjelp av flere prosedyrer kan du redusere antall dype folder. Effektivt avlaster pigmentering, øyelokk hevelse, cellulitt, patologisk skallethet.
 3. Medisinsk - maksimal nållengde fra 1 til 2,5 mm. Prosedyren er ganske smertefull, slik at anestesi ofte brukes. Bruk bare skjønnhetseksperter med høyere medisinsk utdanning. En effektiv prosedyre vil bidra til å bli kvitt dype arr, arr, avanserte former for cellulitt.

Hvor kan man kjøpe og priser?

Du kan kjøpe enheten i et apotek, kosmetiske butikker, nettbutikker. Prisklasse avhenger av materialet til nålene, produsenten starter fra 900 r. og når 3-4000 rubler. Ved kjøp må du være oppmerksom på sammensetningen av legeringen. Kirurgiske stålruller bruker opptil 10 prosedyrer, med titannåler - de varer opptil seks måneder.

Slik bruker du hjemme

For å oppnå ønsket effekt må du bruke en kosmetologisk enhet på riktig måte. Tiden for prosedyren er også viktig, det anbefales å ta vare på ansikt og kropp om kvelden fra 18 til 22 timer.

Bruksanvisning:

 • Mezoroller å desinfisere, etter å ha ventet på fullstendig tørking;
 • trenger å rense huden fra sminke;
 • Påfør en vitamin cocktail eller et produkt med hyaluronsyre;
 • utfør rullen vekselvis på hvert område - panne, kinn, området rundt munnen, nakke;
 • så kan du igjen bruke det aktive pleiemiddelet, vente på fullstendig absorpsjon;
 • en maske er laget for å gjenopprette dekslene, det er ønskelig å velge sammensetninger med en homogen struktur slik at små partikler ikke tetter porene.

Kontra

Mesoscooter til hjemmebruk er en enhet for individuell bruk. Når det brukes av andre, er ikke muligheten for infeksjon utelukket.

Når enheten er forbudt:

 • soppsykdommer;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • demodex;
 • acne;
 • fødselsmerker, papillomer;
 • brannsår;
 • skade på integriteten til integumentet;
 • rosacea;
 • graviditet, amming;
 • blodkoagulasjonsforstyrrelser;
 • endokrine systempatologier;
 • diabetes.

Det er nødvendig å utsette behandlingen av omsorg med en nylig peeling, mekanisk rengjøring.

Hvilke verktøy er nødvendig for å bruke mezoroller

Konsentrater og cocktailer regnes som de beste kosmetiske produktene for prosedyren. Den første typen omsorgsformål er rettet mot å løse et problem. Cocktailer løser et bredt spekter av estetiske problemer, et positivt resultat kan ses etter første økt. Bruk ofte det samme produktet ikke anbefales, det er ønskelig å alternative sammensetninger.

 • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
 • vitamin C-ampuller blekner huden og styrker blodkarene;
 • kollagen forbedrer hudens elastisitet;
 • for betennelse, brukes serum til mesoscaler med aloe vera;
 • For å forbedre strukturen og fargen, bruk verktøy med urteekstrakter.
 • Evalar Laura serum inneholder et kompleks av peptider, hyaluronsyre, vitaminer, har en løfteeffekt, danner næring, fuktighet, gjenoppretter jevn tone;
 • for kroppspleie, for å bli kvitt flabbighet, strekkmerker og cellulitt, hyaluronsyre er inkludert i cocktailer, samt ekstrakter av grønn te, sitrus, tang, guarana.

Hvor lang tid tar prosedyren?

Varigheten er bare 10-15 minutter, dette er nok til å aktivere de biokjemiske prosessene, hud og kroppspleie. Utført i intervaller på 1-2 dager. Kursets varighet er 10 økter, etter at det er nødvendig å opprettholde resultatet ved hjelp av mezoroller en gang i uken.

Bla gjennom populære modeller

BeautyKey - rulle med titan nåler og et belegg av 14 K gull, unngår oksidasjon under prosedyren. Diamantsliping gjør ensartede mikro-kutt, skade på integgene er utelukket. Enheten er preget av holdbarhet, levetiden er spesifisert opp til 200 prosedyrer. Avhengig av ønsket effekt kan du velge lengden og frekvensen til nålene. For foryngelse, brukes scootere - 192 eller 540 med en lengde på 0,5-1 mm. For øynets ømme hud - 180, lengde 0,2 mm. For å bli kvitt cellulitt - 1200 nåler, 1 mm.

Gold Skin Roller - rullen hvor nåler 0,25 mm tykk, 1 mm lang fra medisinsk stål er plassert. Gullplating eliminerer allergiske reaksjoner, det er mulig å bruke selv for sensitiv hud. Den koniske formen av slipingen sikrer smertefri prosedyre. Passerte området sterilisering, effektiv for foryngelse, akselerert hudfornyelse.

Bioroll - utstyrt med 340 nåler, 0,5 mm lang, til profesjonell bruk - 180 nåler, 1 mm lange. Øker penetrasjonen av næringsmiddelkomponentene i kosmetikk, gjør at du kan forbedre syntesen av elastin. Det brukes til å glatte rynker, bli kvitt akne merker, dype porer, for å løse problemet med hårtap. Den har ubegrenset levetid.

DSS i røret representeres av forskjellige nållengder - 0,3 mm, 0,5 mm, 1,5 mm, 2 mm. Avhengig av hvilken modell som er valgt, kan den brukes til tynn hud på øyelokkene og området rundt munnen, for å utjevne statiske rynker, bekjempe hårtap, strekkmerker, cellulitt.

ZGTS GOLD - nålene er laget av titan, det sikres langsiktig drift, materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Nålene gjennomgikk laserskarphet, og dermed unngås irritasjon og skade på integumentet. Gullbelegget forhindrer reproduksjon av bakterier, motstandsdyktig mot sammensetningen av desinfeksjonsmidler. Det er mulig å velge forskjellige lengder på nåler - 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm.

Interessant video: ZGTS 0,5 mm mezoroller og Baimiss hilauronsyre

Fremgangsmåter for forberedelse

 1. Det er nødvendig å desinfisere enheten, den utføres før omsorgssesjonen og på slutten av alle kosmetiske manipulasjoner.
 2. Senk rullen i en spesiell løsning i 15-20 minutter, sett deretter inn og vent til den er helt tørr.
 3. Rengjør ansiktet på kosmetikk ved hjelp av micellært vann eller alkoholfri tonic.
 4. Påfør den valgte kosmetikken, spred på ansiktet på linje med massasje.

Ansikts forberedelse

For rensing kan du bruke skum til vask eller et sett bestående av gel og lotion. Før prosedyren ikke anbefales å skrelle, bruk en skrubbe eller gommage. Det valgte produktet skal ikke inneholde faste partikler, aggressive komponenter. Etter rensing skyll ansiktet ditt med varmt vann, fjern fuktigheten med et håndkle.

Mesoterapi teknikk

Slik bruker du mezoroller riktig:

 • Påfør aktivt konsentrat eller en cocktail til renset hud;
 • Ansiktet er delt inn i soner - panne, øyelokkområde, munn, kinn;
 • hold rullen i det valgte området vertikalt, horisontalt, diagonalt, 5-10 ganger med samme trykk;
 • bevegelse fra midten av ansiktet til hårlinjen og øreboksene;
 • Etter å ha brukt serum eller konsentrere, vent på fullstendig absorpsjon;
 • Beroligende masker brukes til å gjenopprette huden. På siste stadium brukes en SPF-krem.

Regler for ansiktspleie etter hjem mesoterapi

For å opprettholde kosmetiske resultater i løpet av de neste dagene, anbefales det ikke å besøke stranden, solsenger, bruk soling. På de behandlede områdene i løpet av uken må du bruke en krem ​​eller emulsjon med høy beskyttelsesfaktor fra solens stråler.

Video: Steg-for-trinns instruksjoner om hvordan du arbeider med mezoroller hjemme

Fordeler og ulemper med mezorollers

Kosmetiske enheter er praktiske for selvbruk, du kan ta vare på huden hjemme. Etter bruk av bruksanvisningen er det lett å løse eventuelle estetiske problemer.

 • Øker effektiviteten til kosmetiske produkter - kremer, serum, væsker.
 • Rimelig pris.
 • Delvis erstatter salong, maskinvareprosedyrer.
 • Smertefri bruk, bare en medisinsk scooter krever tidligere anestesi.
 • Kan brukes til følsomme områder - øyelokk, munnområde.
 • Effekten kan bli lagt merke til etter den første prosedyren.
 • Lader ikke arr og skade.
 • Det er ingen gjenopprettingstid.
 • Avhengig av lengden på nålene kan den brukes ikke bare for ansiktet, men også for kropps- og hårpleie.
 1. En ganske stor liste over kontraindikasjoner som forbyder bruk av enheten.
 2. Mulige bivirkninger - kløe, brennende, lokale reaksjoner på huden, økt trykk, hodepine.
 3. Ved ikke-overholdelse av operasjonsreglene forekommer hematomer ofte, med eksponering for ultrafiolett stråling, pigmentpletter vises.
 4. Ved hyppig bruk skjer avhengighet, prosedyren mister sin effektivitet.

Funksjoner av omsorg for enheten

Etter hver behandling må du skylle rullen under varmt vann for å fjerne resterende kosmetikk. Før du bruker enheten, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for dette nedsetter rullen i en spesiell løsning. Desinfeksjon utføres med en alkoholoppløsning eller klorhexidin i 15-20 minutter. Etter at du trenger å sette valsen slik at nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Hold nødvendig i et beskyttende tilfelle. Hvis valsen faller, er det nødvendig med utskifting, ellers kan deformerte nåler skade integumentet.

Skjønnhetspleie vurderinger

Mesollers er en fin måte å holde huden frisk og elastisk på. Prosedyren er valgt av mange klienter på grunn av sin smertefrihet og hurtige resultater. Jeg anser det som et alternativ til injeksjoner av hyaluronsyre, vitamin cocktails, og jeg bruker det også i kroppsforming.

En stor liste over kontraindikasjoner og traumer gjør det mulig å utføre prosedyren for et begrenset antall kunder. Det er bedre å bruke en laser eller kjemisk peeling for å oppnå de samme målene. Jeg fant vurderinger av leger som måtte rette opp resultatene av ikke-profesjonell bruk.

Kundeanmeldelser

Hjem ansikts mezoroller ble min frelse. Etter at 30 nasolabiale folder viste seg, var det nødvendig å skjule rynker og tegn på tretthet under sminke. Jeg så mezoroller i butikken, uten å nøle, kjøpte den straks med titan nåler (0.3 mm). Dette er den beste enheten for selvbruk, ansiktet er merkbart ferskere, håndgribelig og løftende effekt.

Anastasia Pro Mezoroller Skinn Skinn, stål, 540 nåler (0.5 mm) med irecommend.ru

Min venn rådet meg til å prøve et mirakelhjelpemiddel for brede porer. Jeg merket ikke noe bestemt resultat, men fornemmelsen av brenning forsvant ikke, selv etter slutten av prosedyren.

Jeg følger mitt utseende, jeg kjøper alle de nye kosmetikkene. Jeg kjøpte meg selv en mezoroller, en god ting, spesielt med kosmetikk av høy kvalitet. Øyeblikkelig, gjør det selvfølgelig ikke glatte rynker. Men hvis du bruker instruksjonene, vil anti-aging effekten bli merkbar.

Hvordan velge og kjøpe en mezoroller?

Spørsmålet om hvordan man velger en mezoroller som ville være så nøyaktig som mulig for en bestemt situasjon, står overfor mange forbrukere som alltid vil se attraktive ut og ikke betale for mye penger for salongpleie, noe som ikke alltid viser ønsket resultat.

Mezoroller. Gjør det riktige valget!

Så, mezoroller, hva er det og hvilken enhet å velge?

Ansiktsbehandlinger - nål 0,3-0,5 mm

Kroppsbehandlinger - nål 0,5-1,5 mm

For hodebunnen - nål 0,5-1 mm

Ansiktsbehandlinger - nål 0,5-1 mm

Kroppsbehandlinger - nål 1-1,25 mm

For hodebunnen - nål 1-1,5 mm

Det er viktig å huske at nåler med en lengde på mer enn 2 mm kun er beregnet for profesjonell bruk i utstyrte kosmetologerom, og er ikke egnet for hjemmebruk.

For å velge mezoroller kan du bruke bordet:

Indikasjoner for bruk av mezoroller

øke effektiviteten til brukte kosmetikk

fjerne rynker rundt øynene

pigmentbleking

restaurering av farge, turgor og hudtekstur

turgorheis (restaurering av ansikts konturer), mesoterapi (etter 45 år)

toning, løfteeffekt

grov hudoverflate

forbedring av hårstruktur, aktivering av hårvekst (hodemassasje)

hårtap (alopecia), hodemassasje

kolloidale arr, postacne

arr (dyp kirurgisk, brenne)

Hva mezoroller foretrekker å kjøpe?

Spørsmålet om hvilke mezoroller å kjøpe er verdt å løse, med fokus på ansiktets og kroppens område, der det er planlagt introduksjon av narkotika, samt om de enkelte karakteristikaene på huden på de behandlede områdene.

Så, hvordan velge mezorollers for ditt tilfelle? Avhengig av lengden på nålen kommer det aktive stoffet inn i et bestemt lag av huden, hvor prosessen med aktiv regenerering og eksponering for gunstige stoffer begynner. På grunn av det faktum at agenten penetrerer dypt inn i huden, omgår det beskyttende laget, som er praktisk talt umulig å overvinne med konvensjonelle kremer, er den gunstige effekten av legemidlet merkbar etter den første prosedyren og varer lenge.

Hvis det er vanskelig for deg å ta din egen beslutning om valg av egnet preparat for huden din, og du tenker på hvilke mezorollers å kjøpe, ta kontakt med våre konsulenter som hjelper deg med å finne de ideelle midler som kan vise den mest positive effekten i ditt tilfelle.

Velg en mezoroller med oss: den beste kvaliteten, lav pris

Hvis du ikke vet hvor du kan kjøpe mezoroller, kan du se på sidene i katalogen vår, hvor du finner en komplett liste over enheter, både titan og stål, samt et stort utvalg av pleieprodukter og aktive preparater for ansiktets og kroppens skjønnhet og helse. Vi garanterer utmerkede kvalitetsindikatorer for produkter og deres tekniske perfeksjon, som i kombinasjon med bruk av egnede seromer og vanlige prosedyrer, gir et virkelig stabilt og merkbart resultat.

Nyhet! Mesoderm Sterile Biocellulose Masker

Kjemisk peeling, laser resurfacing, microdermabrasion, mesotherapy, biorevitalization - alle disse prosedyrene er absolutt effektive. Men, dessverre, fører til et brudd på integriteten til huden til en eller annen grad.

For å fremskynde prosessen med å gjenopprette skadet hud og skape optimale forhold for rask reparasjon av skade, har spesialistene i det spanske merkevaren Mesoderm utviklet sterile biocellulosemasker.

NY 2017 fra ALGOLOGIE

Fuktighetslinje Havbølger

Line Global foryngelse Global Anti Aging ALGOLOGIE

Hvordan velge en mezoroller? Hvordan er Dermarollers forskjellig fra hverandre?

Hvordan velge en mezoroller? Hvordan er Dermarollers forskjellig fra hverandre?

Mezorollers er forskjellig fra hverandre i utgangspunktet - materialet som brukes til å lage nåler. Det er mezorollers med nåler fra en medisinsk legering, mezorollers med titanbelegg og mezorollers med gullbelegg. En betydelig fordel ved mezorollerov med nåler fra medisinsk stål er den lave prisen på produktet i forhold til mezorollers, hvor nåler med titan eller gullbelegg. Men på den annen side, sistnevnte er ikke så raskt sløvet, henholdsvis, de vil vare lenger (med unntak av mekanisk skade - her hva slags mezoroller kjøper, hvis den faller, fortsatt, kaster den bort). I tillegg er titan praktisk talt aldri allergisk.

Den neste forskjellen mellom Mesolollers er antall nåler på trommelen.

Mesoskootere med 35 til 180 nåler brukes til området rundt øynene og nesen. De har en smal tromme, og på grunn av dette kan disse mezorollers lett trenge inn i steder hvor mezorollene med den vanlige trommelen ikke kommer til å nå. Mesoscootere med 192, 200, 360 og 540 nåler - for ansikt og kropp, vel og 1080 nåler - for kropp.

Som regel er trommelen av slike Mesoscalers mye lenger enn den av standardene, henholdsvis på grunn av en økning i dekning av behandlingsområdet - prosedyretiden reduseres.


Valget av størrelsen på nålene til mezorollene avhenger av hvilken type hud (hvis huden er tynn og følsom, så bør valget av mezoroller være til fordel for mindre nåler), på hudproblemet og av hvem og under hvilke forhold vil mezoroller bli brukt (til hjemmebruk (0,2 mm - 1 mm) eller profesjonell (1 mm - 3 mm).

Følgende skal kort noteres:

 • nåler fra 0,2 mm til 0,3 mm - brukes til huden rundt øynene;
 • nåler fra 0,3 mm til 0,5 mm - brukes til ansiktet (spesialister kan bruke ansiktet fra 1 mm og over, ved bruk av smertestillende midler);
 • nåler fra 0,75 mm og over - for kroppen.

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesosoller (dermaroller) for ansiktet vil bidra til å bevare ungdom og skjønnhet utseende uten salongprosedyrer. Enheten vil eliminere rynker, øke tonen i huden, forbedre fargen.

Denne enkle oppfinnelsen er designet for å ta vare på kroppen og ansiktets utseende. Innovativ enhet imponerer med brukervennlighet hjemme og resultatene av foryngelse. Hva trenger du å vite om mezoroller før du bruker det?

Facial mezoroller - hva er det?

Det finnes ulike apparater for hudpleie som kan brukes hjemme. En mezoroller er et roterende produkt som har formen av en rulle med flere små nåler på overflaten. For enkel bruk, har rullen et håndtak.

Når en person bruker en mezoroller, berører disse nålene huden og lager microstresses på den. Med andre ord dannes mikropiksler på ansiktet.

Ikke vær redd, siden du ikke vil skade deg selv og ditt utseende dersom du gjør alle handlingene riktig.

Kroppen begynner igjen å reagere på slike effekter. For å fremskynde helingsprosessen av disse små sårene, begynner forbedret produksjon av kollagen og elastin. Men disse stoffene er viktige for ansiktets skjønnhet og ungdom. I tillegg blir huden tettere enn den var før.

Mikronålrulling er også en svært effektiv behandling for akne arr. I tillegg anbefales det å bruke mezoroller i kombinasjon med serum.

Faktum er at bruk av bare krem ​​eller det samme serumet ikke er effektivt nok, siden næringsstoffene ikke kan trenge inn i de dypere lagene i huden. Og bruken av en mezoroller øker opptaket av ingredienser opptil 90%.

Dermaroller effekt

Det er ubestridelig (i vurderinger og bilder før og etter forbrukere) fordelene med å bruke en dermaroller hjemme. Fordeler er manifestert:

 • påvirke den beste penetrasjonen av kosmetikk inn i huden;
 • akselerasjonen av utvinningen av dermis;
 • eliminering av pigmentering;
 • justering av tonaliteten av epidermis på ansiktet;
 • innsnevring av porene;
 • befrielse fra "krager føttene";
 • økt tonus av hudoverflaten;
 • fjerner "double chin";
 • nivellering overheng av øvre øyelokk;
 • gjenskape elastisiteten til det dermale dekselet;
 • klarere ansiktets kant.

En viktig liste over funksjoner i mezoroller gjør det interessant og fordelaktig å kjøpe et instrument til hjemmebruk.

Varianter av dermaroller for ansikt

Mesoskalere er klassifisert etter antall nåler, lengden på de fremspringende pigger og bredden på den aktuelle rullen. Arterdiversitet lar deg velge ønsket gjenstand for bruk på et bestemt område av kroppen.

Hvis rulleanordningen 1080 knapt skiller nåler (maksimalt antall), brukes den på hudens overflate av kroppen. Hvis antall nåler er 192-200, indikerer dette at mezoroller er egnet for behandling av epidermis nær øynene eller på hodet.

540 nåler på en vals gjør det mulig å påføre et ansikt, hals, decollete, nær øynene. Den universelle enheten er egnet for bruk i problemområder som er underlagt mesoterapi.

Fordelen med mezoroller er at det er mulig å selvstendig bruke enheten hjemme.

Mezoroller fungerer ved å prikke eller punktere hudflaten med nåler. Som følge av dette akselereres leveransen av medisinske og kosmetiske blandinger som brukes i omsorg for cellene.

Nåler sammen med narkotika påvirker stimuleringen av metabolske veier i dermis. Resultatet er:

 • forbedring av mikrocirkulasjon i cellene i epidermis;
 • restaurering av svekket bindevevsfibre;
 • akselerere produksjonen av nytt kollagen og elastin;
 • oppnå løfteeffekt for naturlig foryngelse.

Det viktigste er kvaliteten og lengden på nålene.

Nålelementene i mezoroller er forskjellig i kvalitetsindikatorer og forlengelse. Betraktet foretrukket er laget av stål eller titanmetall.

Finnes i studs av stållegering med sølv eller gull. Kosmetiske enheter er også laget med plastnåler, men de er kortvarige.

Roller med pigger fra metalliske materialer opereres lenger i forhold til mesoscalere, hvis pigger er laget av medisinsk stål.

Lengden på pigger varierer i området 0,2-3,0 mm. Med tanke på denne indikatoren har følgende klassifisering blitt opprettet:

 1. Til hjemmebruk. Slike innretninger har nåler, hvor lengden varierer i området 0,2-0,5 mm. Denne enheten kan redusere rynker, eliminere flabbhet, forbedre tonen, litt smale porene. Det kan også brukes i tilfelle av hårtap.
 2. Profesjonell kosmetisk enhet. I dette tilfellet er lengden på nålene lengre. En dermaroller brukes kun i en salong eller klinikkinnstilling, og legen som utfører manipulasjonen må ha passende ferdigheter. Men effekten av å bruke denne enheten er bedre, for med hjelpen kan du lette pigmentflettene, redusere arr.
 3. Medisinsk utstyr. Slike enheter utmerker seg ved at deres nåler er ganske lange (1-3 mm). De kategorisk kan ikke bruke hjemme, som i prinsippet og forrige skjema. Deres bruk er ganske smertefull, derfor brukes anestesi. På denne måten kan du bli kvitt dype arr, strekkmerker.

Oppkjøpet av en dermaroller med en bestemt nållengde avhenger av målet som skal oppnås. Derfor, for å bli kvitt overdreven strekkmerker, arr, arr på huden, trenger du en enhet med pigger på en vals med en lengde på 1 mm.

TOP-cocktailer for ansiktet i kombinasjon med en mezoroller

For et slikt hjem vil foryngelse kreve ikke bare en mezoroller, men også cocktailer, konsentrater beregnet for mesoterapi, utført hjemme.
Preparater med hyaluronsyre og peptidkompleks er i stand til å oppnå synlige resultater.

Huden etter behandling med dem heler, blir elastisk, og porene er innsnevret på fet hud.

Ascorbinsyreformuleringer blemer epidermisene. Produkter med aloe vera kan bekjempe betennelse, serum med kamille har en beroligende effekt.

Ofte for slike formål brukes slike konsentrater:

 • Hyaluron. Som et resultat er det fuktighet, foryngelse, aktivering av materialetabolismen.
 • Aloe vera. Med dette konsentratet kan du også fukte huden, eliminere betennelse, forbedre tonen.
 • Kamille. Det er en naturlig antiseptisk som beroliger huden, kjemper mot patogene mikrober, fjerner den inflammatoriske prosessen.
 • Ascorbinsyre. Det brukes til å lette huden, eliminere alder flekker.
 • Kollagenprodukter. De er primært rettet mot å stramme huden, forbedre tonen. Det er derfor etter at huden blir elastisk og smidig.

Også i kombinasjon med en dermaroller brukes ulike cocktailer. De er en kombinasjon av forskjellige komponenter. Effekten av denne cocktailen er mye bedre.

Den inneholder hovedsakelig hyaluron, og peptider, alger, proteinforbindelser, etc. blir tilsatt det.

Valget av et egnet kosmetisk produkt for å arbeide på huden med mesoskaler er individuelt og avhenger av problemene som skal løses.

Hvilken mezoroller velger? (ved indikasjoner)

Det er modifikasjoner av enheter for å løse mange hudproblemer.
Mesoscooter med korte nål forbedrer blodstrømmen og absorpsjon av kosmetiske, medisinske preparater, blant annet hyaluronsyre. Enheten eliminerer mindre ansikts sulci og forbedrer tonen.

Mellomlange mezoroller med nåler anbefales for de som har tykk, normal, fet hud. Enheten reduserer porestørrelsen, forbedrer tonaliteten av epidermis, fjerner små rynker.

Mezoroller med avlange spines glatter kelloid arr, fjerner post-acne, gjenoppliver flabby hud.

Det rike potensialet til en kosmetisk gadget gjør at ansiktets hud gir tilbake ungdom og skjønnhet.

10 regler for prosedyren hjemme

Tilgangen til instrumentet forvandler manuell mesoterapi til en selvforvaltet prosedyre hjemme. Bruken av enheten skjer i streng rekkefølge:

 1. Desinfiser nålene til mezoroller med alkohol, vodka eller klorhexidin.
 2. Vask ansiktet med varmt såpevann etter sminkefjerning.
 3. Utfør desinfeksjon av hudoverflaten med et antiseptisk middel (egnet for Miramistim).
 4. Smør epidermis med narkose med nåler over 1 mm.
 5. Bruk jevnt en kosmetisk cocktail på ansiktet.
 6. Flytt mezoroller langs huden i 5-7 minutter langs horisontale, vertikale og diagonale linjer. For hver retning i det behandlede området rulles rullen 5 ganger.
 7. Gjør en overfladisk massasje av epidermis.
 8. Gjenta hudens kosmetiske sammensetning. Ikke utelukkende bruk av næringsmasker.
 9. Påfør solkrem.
 10. På slutten av prosedyren desinfiserer sperren av mezoroller, tørker rullen og returnerer den til oppbevaringshuset.

Sesjoner med enheten utføres ved bruk av kosmetiske preparater for mesoterapi.

Mesoscooter for hodeområde

Mezoroller brukes fortsatt i hodebunnen. Trichologists bruker spesielle midler for dette, men det anbefales at du bare bruker en enhet og forberedelser til hjemmebruk.

For å gjøre dette, vask håret først, vent på at håret tørker. Deretter bruker du et antiseptisk middel. Også egnet alkohol. De behandler hodebunnen.

Deretter kan du begynne å bruke mezoroller. De blir flyttet til pannen fra toppen. Du må gjøre dette i ca 2 minutter.

Bruk deretter et verktøy som bidrar til å forbedre hårveksten, legger til tetthet.

Hvordan betjene en spin ruller for ansiktet?

Hvordan bruke enheten hjemme? Overholdelse av forsiktighetsforanstaltninger ved bruk av enheten vil bidra til å bevare dermarollerens "operativitet" i lang tid og beskytte brukeren mot manifestasjon av problemer.

Enheten for hjemme mesoterapi er designet for personlig bruk. Det er som personlig hygiene som en tannbørste, håndkle, så ikke la noen andre bruke den.

Når du desinfiserer instrumentet, er det uakseptabelt at nålene berører veggene på fartøyet med desinfeksjonsmiddelinnholdet. Dette forhindrer at nålene blir skarpe for hele bruksperioden.

Kursapplikasjon av mezoroller - minst 10 prosedyrer med et intervall mellom manipulasjoner på 4-7 dager (per prosedyre tar opptil 10-15 minutter).

Å redusere gapet mellom øktene vil ikke føre til ønsket resultat. Tvert imot har huden ikke tid til å slappe av, noe som påvirker dermis negativt.

Når du bruker enheten, er det forbudt å berøre delene på øyelokkene, leppene, slimhinnene. Det er viktig å bruke en dermaroller regelmessig.

Opptil 2 kurs er tillatt per år. Da vil ikke hudlagene redusere den naturlige regenerasjonen.

For å lære å bruke mesoscooleren til ansiktet hjemme, anbefales det å se videoen:

Rullende prikkvals på epidermis med overfladisk mesoterapi er tillatt uten sterkt trykk. Det vil ikke forårsake skade og utseendet av blod på hudoverflaten. Enkle regler for å bruke "hjemme" mezoroller er måten å få de ønskede resultatene på.

Spørsmål - svar

Min alder er over 45 år, jeg har en tynn hud. Hvor ofte skal en dermaroller brukes og hvilke nåler bør være?

Hvor kan jeg kjøpe profesjonelle løsninger for denne prosedyren?

Hvor smertefull er bruken av denne enheten?

Kontraindikasjoner for bruk av mezoroller

Den kosmetiske enheten kan ikke brukes hvis følgende problemer oppdages hos forbrukeren.

KONTRA

 1. nevi (mol) er flate, buede, som er lette å skade under manipulering;
 2. infeksjon av hudoverflaten med follikulitt, koker;
 3. hudsykdommer - akne i akuttfasen, psoriasis, eksem, rosacea, lavplanus;
 4. herpes;
 5. keloid arr;
 6. nedsatt integritet av dermidekselet - brannskader, dype riper, slitasje, åpne sår, betennelser.

I kupperose er det tillatt å bruke mezoroller med en ruller med korte nåler (0,2-0,3 mm). Forbudet er behandling av den røde grensen til leppene, ømfint hud på øyelokkene, brystkjernen og slimhinner.

Du kan ikke ty til mesotherapy i hjemmet ditt. Sessioner er ikke vist for pasienter med hypertensjon, diabetes, hemofili, alkoholisme, epilepsi. Tabu på prosedyren - for de med kreft.

Med den tilsynelatende enkelheten ved å bruke en dermaroller, er det ikke verdt å risikere bruk for dem som har kontraindikasjoner i prosedyrene.

Hvilken enhet å kjøpe?

Produsenter av kosmetiske enheter gir produkter med funksjoner som gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på ansiktets hud. Følgende merkevarer er av interesse: MT Roller (Italia) og Genosys (Sør-Korea).

MTRoller-enheter fra det italienske selskapet ACTIVE + er produsert på Russlands territorium av et russisk-sveitsisk selskap. Ruller til mesotherapy i hjemmet er utstyrt med titannåler med forskjellig forlengelse.

Dermaroller er utstyrt med laserskjæring, det er ikke redd for korrosjon. Til salgs, er hver enhet pakket i et gjennomsiktig, romslig etui, hvor det er praktisk å lagre varen.

En av de oppgitte egenskapene til verktøyet er ansiktssikkerhet. Den enkle bruken av enheten gjør det mulig for brukeren å enkelt utføre prosedyren for hjemmebentapi.

Det sydkoreanske selskapet Genosys er forskjellig i design fra andre merker av mezorollers. Spikene i enhetene er kuttet ut på en stålplate, så når du bruker, elimineres risikoen for at de forlater dem i huden.

Den spesielle formen på nålene gjør ikke vondt, så følelsene fra hendelsen til mesoterapi hjemme er hyggelige og krever ikke tid til å gjenopprette huden. En kosmetisk cocktail og en fuktighetsgivende spray er utstyrt med enheten.

Karakterene kalles sørkoreanske merker: DRS eller Derma Roller Sistem, Dr. Roller, ZGTS og DermaVib (Kina). Derfor er det verdt å ta hensyn til dem.

Pris for mezoroller

Det er lett å plukke opp og kjøpe en mezoroller i butikker og apotek. Enheten bestilt ved hjelp av kataloger kjøpt i Internett-butikken, vil koste mindre. Kostnaden varierer og avhenger av merkeverdier og nålefabrikasjonsmateriale.

Tilgjengelige produkter merker MTRoller, prisklassen tar avlesninger fra 400 rubler. for modellen. Dyrere er mesoscalere for foryngelse fra Mesoderm, Genosys, kostnaden av denne er fra 1400 rubler.

Når du kjøper, vær oppmerksom på antall nåler og materialet som pigger er laget av.

anmeldelser

JULIA, 25 ÅR:

"Mezoroller for ansikt bestilt gjennom AliExpress. Jeg ønsket å bli kvitt hudproblemer. De ga meg en kvalitetsenhet. Og selv om jeg sjelden bruker det, er resultatet bra. Huden på ansiktet er strålende og sunt. På jobb er mange misunnelsesverdige. "

TRO, 34 ÅR:

"En billig MT Roller merkevare dermaroller fikk øye på apoteket, kunne ikke hjelpe det og kjøpte det på råd fra en hudlege. Legen sendte meg til et kosmetologisenter for å fjerne pigmentflettene. Men den kjøpte enheten gjorde glemme salongprosedyrene.

Hjem mesoterapi med en scooter hjalp. Behandlingen av huden tar opptil 10 minutter, smerten under økten er ikke følt. Og resultatet er på det skinnende ansiktet. "

IRINA, 45 ÅR:

"Jeg var interessert i å kjøpe en enhet for foryngelse på svarene på forumet, jeg var på utkikk etter negative vurderinger. Jeg kjøpte det valgte merket Mesoderm mezoroller og gjorde ikke angre på det. Nå skryter jeg til vennene mine om elastisiteten i huden, den klare ovale i ansiktet. Enheten har blitt en barriere for dannelsen av en annen hake, utjevning av fine rynker. Det er ingen grense for glede! "

Ekspertuttalelse

Irina Dorofeeva

praktiserende skjønnhetspleie

Mezoroller er en virkelig effektiv enhet. Kjernen i bruken består i å bruke en spesiell agent på huden og behandling med en dermaroller. Som et resultat trer alle viktige stoffene inn i de dypere lagene i huden. Men problemet er at hjemmebruk ikke vil gi en slik effekt som profesjonell bruk av enheten av en skjønnhetspleie.

Sanas Harirchyan

plastikkirurg

Ofte annonserer mesoscootere som et mirakelapparat som kan kvitte seg med mange problemer. De fjerner arr og rynker, stimulerer produksjonen av kollagen. Men faktum er at en slik effekt kun er mulig fra en profesjonell mezoroller. Innenlandske apparater, hvis nåler ikke overstiger 0,5 mm i lengde, gir bare en liten effekt. Hjemme kan du ikke bruke langnål dermoderllers, da du kan skade deg selv.

Regelmessig bruk av mesoscaler bidrar til å løse problemene som har oppstått på huden. Enheten kan bekjempe rynker, arr på ansiktet. Rullemassageren gjør tonaliteten til huden jevn, gir ømhet og glatthet.

Flere Artikler Om Typer Acne