Uæstetiske flekker, tilstoppede forstørrede porer og masse lesjoner på huden - hva kan være mer forferdelig for kvinnelig skjønnhet? Det er helt mulig for alle å bli kvitt denne skammen, det er nok bare for å bestemme årsaken og velge den optimale typen behandling.

Men er det mulig, og hvordan du trykker på de sorte prikkene, vil vi se på denne artikkelen.

Hvorfor ser de ut

Slike hudfeil er ikke noe annet enn åpne komedoner - porer tilstoppet med talg, med synlige urenheter på toppen. Hvis den normale sebumproduksjonen av en eller annen grunn opphører, går kjertlene ikke med arbeidet sitt. Konsekvensene er allerede godt kjent for oss: Svarte porer drysser hele ansiktet, spesielt stående ut på pannen, haken og nesevingene. Dette skjer fordi den såkalte T-formede sonen inkluderer den største akkumuleringen av talgkirtler på ansiktet.

Den beste forebyggingen av slike fenomener vil være regelmessig rensing av ansiktet fra kosmetikk og smuss, samt periodisk, ikke mer enn en gang i uken, dyprengjøring med skrubbe fra døde celler og sterke fettoppsamlinger.

Videoen forteller hvordan du klemmer de sorte prikkene på nesen:

Er det mulig å gjøre dette

Til tross for advarsler fra kosmetologer, er den mest populære hjemmeproceduren for mange mennesker den periodiske klemmingen av akne og svarte flekker. Det anbefales ikke å gjøre dette, da det kan føre til forsterkning av den inflammatoriske stangen i de nedre lagene i epitelet, og utviklingen av den inflammatoriske prosessen er allerede der.

Profesjonell rengjøring av ansiktet er i sin tur også en prosedyre som ikke er enkel, noe som krever en viss profesjonalitet av utøveren. En stor rolle er spilt av omdømmet til hytta, hvor denne rengjøringen utføres. Du bør ikke foretrekke lavpris og utføre en rengjøringsøkt i tvilsomme lokaler eller "hjemme". Risikoen for å bli smittet med ubehagelig og farlig sykdom i dette tilfellet vil være uberettiget, det er bedre å utføre en slik prosedyre selv.

Det beskriver årsakene til akne under kjeften.

Slik gjør du det riktig

Hvis du likevel bestemte deg for å gjøre et dypt ansiktsrengjøring alene, er det best å først skape passende forhold og forberede de nødvendige. Ved å følge hygienregler og ta hensyn til noen av nyansene i prosedyren, kan du få et godt resultat.

På videoen, hvordan du riktig klemmer de svarte prikkene på nesen

Hovedreglene for rengjøring av hjemmet:

 • Sterilitet. Alt skal desinfiseres: inventar, bomull og hendene dine. Det er tilrådelig å lage et antiseptisk middel for hånden for mulig cauterization av sår.
 • Forsiden er bedre å dampe. For dette er enhver metode som er praktisk for deg egnet: en dampinhalator eller en beholder med kokende vann. God effekt gir damp fra medisinske urter.
 • Bruk av skrubbe er ønskelig å holde før damping, ellers er det fare for skade på huden.
 • Etter prosedyren, bruk ikke makeupprodukter for en dag.
 • Prosedyren bør planlegges med tanke på mulige rødhet og negative reaksjoner i huden, så det er best å holde det ved slutten av arbeidsugen.
 • Klemming bør kun gjøres med fingertrådene og ikke med neglene for å unngå unødvendige skader på huden.

Prosedyren i seg selv er ikke komplisert, du kan utføre det selv eller be om en frivillig. Hvis du følger ovennevnte regler, er det mulig å rengjøre ansiktet ditt hjemme.

Handlingsalgoritme

 1. Forbered alt du trenger: bomullsull eller bomullsputer, peroksid (annen antiseptisk: alkohol, klorhexidin), myk skrubbe, avkok av farmasøytiske urter eller varmt vann, en beholder for væske eller en inhalator, en pore-reduserende lotion eller hjemmehjelp.
 2. Vask godt og bruk skrubbe. Et kjøps- eller hjemmemedisin vil gjøre; oppskrifter for noen av dem er presentert nedenfor.
 3. Damp huden i 15-20 minutter. Hvis du bruker en beholder med vann, må du først eliminere muligheten for brenning, som bruker vann med en behagelig temperatur og ikke koker vann. Lene over beholderen, det er bedre å kaste et håndkle over skuldrene, slik at dampen ikke går bort forgjeves. Prosedyren er veldig kjent for barns innånding "over potetene".
 4. Steriliser hendene og ansiktsflaten. For dette er det optimal å bruke vanlig hydrogenperoksid, noe som tørker huden mindre alkoholholdige stoffer.
 5. Klem vekselvis komoner, trykk lett på huden med fingertuppene. Som tilleggsverktøy kan du bruke pinsett eller en spesiell pinne mot akne (en enhet laget av sølvbelagt metall med en rundet sløyfe på slutten).
 6. Verktøy må også pre-sanitiseres. Bruk dem med forsiktighet, slik at du ikke kan presse og ripe huden for mye. Spesielt "vanskelige" steder bør overlates til neste prosedyre, i stedet for å skade nærliggende hud og forårsake ekstra sårinfeksjon.
 7. Behandle ansiktet med et antiseptisk middel for å unngå spredning av infeksjon regelmessig under prosedyren.
 8. Etter prosedyren må du tørke ansiktet grundig med en pore-reduserende lotion for å unngå rødhet.

Videoen forteller. er det mulig å ekstrudere svarte flekker og akne:

Bruk dyre kosmetikk er ikke nødvendig. Tradisjonell medisin er et sett med oppskrifter for vellykkede stoffer som hjelper i kampen mot komedoner og støtter helsen og ungdommen i huden.

Eksempler på hjemmelagde blandinger for en effektiv skrubbe:

 • Soda eller fint salt. Det er nok å blande en liten mengde med vann eller urte avkok.
 • Kosmetisk leire gir også et veldig godt resultat. Det er ønskelig å bruke en-komponent apotek leire, og ikke dens dyrere kolleger, som kan inneholde skadelige kjemiske urenheter. Ulike lermasker for akne er beskrevet her.
 • Høflig havregryn (flak kan passeres gjennom kaffekvern), blandes i like mengder med brus og fortynnes med vann til pasta. Du kan også være interessert i en ansiktsmaske laget av havremel og brus.
 • Honning kan også rense huden bare hvis det ikke er kontraindikasjoner og allergiske reaksjoner på dette produktet. For eksempel kan du lage en ansiktsmaske med honning og kanel.

Det er også nødvendig å bruke hjemmemekanismer med forsiktighet. De er god hjelp og kan erstatte mange kosmetiske pleieprodukter, men deres naturlige sammensetning kan ikke være egnet for sensitiv, allergisk utsatt hud. svarte prikker maske med aspirin, en maske mot svarte prikker med et egg er også effektive.

Mulige konsekvenser

De vanligste klagerne om rødhet og mulige inflammatoriske prosesser etter klemming av komedoner. De kan bli advart, observere sterilitet og bruke sparsomme midler.

Inflammet hud kan behandles med antiseptiske, buljonger av farmasøytiske urter med en lignende effekt, så vel som med spesielle antiinflammatoriske legemidler.

Å bli kvitt komedoner i ansiktet er ikke en lett oppgave, som kan håndteres i komplisert terapi. Uavhengig fjerning av åpne komedoner eller såkalte svarte flekker er en risikofylt prosedyre som kan forårsake en negativ effekt. Hvis alle er fast bestemt på å gjøre det hjemme, vil råd fra vår artikkel komme til redning. Lenken beskriver behandlingen av lukkede komedoer på ansiktet.

Hvordan klemme de svarte prikkene på nesen

Ren hud er resultatet av riktig livsstil, et balansert kosthold og vanlig ansiktspleie. Ikke alle kan skryte av en naturlig sunn epidermis. Ofte vises på nesesorte flekker som påvirker hele T-formet område, inkludert panne og hake. Dette problemet krever en spesiell tilnærming og terapi. Det er subtiliteter av ekstrudering av åpne komedoner og masker for å eliminere svarte prikker.

Hvorfor vises svarte flekker?

 1. Hovedårsaken til dannelsen av åpne komedoner er mangelen på eller manglende overholdelse av grunnleggende hudpleie. Ved alle reglene er det nødvendig å bruke rensende skum eller geler minst to ganger om dagen - 20 minutter etter at morgenen våkner opp og en halv time før du går i seng. I tillegg brukes svarte punkter masker, og retningsbestemt skrubbe brukes (2-3 ganger i uken).
 2. En annen grunnleggende årsak anses å være misbruk av dekorative kosmetikk av lav kvalitet. Tonal grunnlag, pulver, make-up base, rødme og andre betyr sterkt tette porene. Sebaceous kjertler begynner å jobbe i et akselerert tempo, forårsaker blokkering og dannelse av svarte prikker.
 3. I fare er folk som opplever ubalanse i form av hormonelle nivåer. Under overgangsalder, menstruasjon, graviditet, amming og ungdom, stopper menneskekroppen plutselig. Hormonale hopp gir forstyrrelser i sebaceous kanaler.
 4. Svarte prikker vises ofte blant eiere av oljeholdige og blandede hudtyper. Problemet forverres om sommeren, når det produserte fettet blandes med støv, deretter med keratiniserte partikler av epidermis. I kombinasjon er disse neoplasmene forbundet sammen og forvandlet til en komedie.
 5. Noen kategorier av mennesker lider av svarte flekker på nesen på grunn av genetisk predisposisjon. Ofte er funksjonen manifestert i ansiktet med forstørrede porene, som raskt blir skitne. I dette tilfellet, for å eliminere årsaken, er det nødvendig å ty til maskinvare eller invasiv kosmetologi, tjenester leveres av skjønnhetssalonger og medisinske sentre.
 6. Hyppig følsomhet for stress endrer funksjonen av hudceller, vev komprimeres, den naturlige selvrensningen av epidermis gjennom porene er hemmet. Etter kort tid vises svarte prikker. En lignende situasjon observeres ved endokrine forstyrrelser.
 7. Ofte lider åpne komedoner på nesen folk som fører feil livsstil. Røyking, misbruk av alkohol og fettstoffer fører til blokkering av blodårer. I ansiktets hud er blodsirkulasjonen forstyrret, fuktighet blader, mer fett slippes ut.

Hvordan bli kvitt svarte prikker på nesen: klemme

Det er en enkelt algoritme av handlinger som vil bidra til å presse ut de sorte prikkene uten å skade det øvre laget av epidermis. Du kan ikke knuse akne-neoplasmaene til huden er fullstendig fordampet. Nesen tilhører farlige områder, hvis en infeksjon kommer inn i huden på dette området, vil infeksjonen spre seg over hele ansiktet.

 • baby talkum uten dufter eller med kamille;
 • bordvann;
 • melk eller tonic for ansiktet;
 • bomull svamper;
 • cologne;
 • medisinske hansker;
 • speil med forstørrelsesfokus
 • maske for ansiktet, med sikte på å begrense porene;
 • servietter;
 • fuktighetsgivende serum eller krem.

Store komedoner, som ikke har forsvunnet etter bruk av forskjellige masker, peeling og skrubber, blir utsatt for ekstrudering. Prosedyren utføres ikke mer enn 2 ganger i måneden, fordi den er svært traumatisk.

 1. Fjern først alle kosmetikkene fra ansiktet med retningsmelk. Vask deg selv med skum eller gel, tørk deretter nesen med tonic, og desinfiser den med kologne.
 2. Klargjør et bad: hell vannet i pannen, kom med koking. Dekk hodet med et håndkle, hold ansiktet over dampen i 7-10 minutter. I løpet av denne perioden vil porene utfolde seg.
 3. Deretter begynner ekstrudering. Re-tørk nesen med cologne, bruk hansker, lag et forstørrelsespeil. Velg et sted der det er mulig med solbelysning.
 4. Sett to indeksfinger fra forskjellige sider av komediet, begynn å klemme huden dypt inn i det svarte punktet. Skift fra kantene til midten. Du bør ikke trykke på selve punktet, handlingen utføres på roten.
 5. Klem fra alle sider, og velg to motsatte sider for fingrene. Endre posisjon. Se etter det riktige området: Hvis komedien blir dårlig, har du valgt feil strekk for påvirkning.
 6. Når comedo begynner å vises på overflaten, ikke haste for å bli kvitt hodet. Fortsett å trykke til svulsten er helt ute.
 7. Gjenta handlingen med hver enhet av kosmetisk defekt. Etter alle manipulasjoner, fukt en bomullspute i kologne eller alkohol, tørk det behandlede området av huden.
 8. Vent i ca 15 minutter, i hvilken periode vil dermis tørke ut. Påfør en lett fuktighetskrem med et tykt lag, la det stå i 5 minutter. Fjern gjenværende kluter.
 9. Til slutt bruker du en maske som har som mål å begrense porene. Midler med sitronsaft, tomater, aspirin og aktivert karbon passer best.
 10. Når masken kommer til en slutt, vask godt med skum eller gel. Pulver nesen med talkumpulver, vent 1 time. Etter en bestemt tid, fjern overskuddspulveret med en serviett.

Svarte prikkmasker

Før ekstrudering er det tilrådelig å sørge for at de svarte punktene er tett befolket. For å gjøre dette, lage en maske som vil eliminere små og mellomstore åpne komedoner.

Appelsinjuice med leire

 1. Klem saften ut av halv sitrus. Kjøp i et apotek hvitt leire, måle 45 gram., Sikt komposisjonen i en bolle med frisk. Rør, la stå i omtrent en halv time.
 2. Påfør den ferdige produktet til den rensede huden i nesen, gni og vent på tørking. Vask masken på vanlig måte, tørk ansiktet med tonic.
 1. Ta vare på sikting av te-brus på forhånd. Deretter blandes produktet med rent drikkevann i slike mengder at det blir oppnådd en matte masse ved utgangen.
 2. Ikke rengjør huden med gel. Masser produktet på vingene og nesespissen, i tillegg kan du trene haken med pannen.
 3. La soda virke i 7-10 minutter, vask deretter med kontrastvann (vekselvis varmt og kaldt). Til slutt, bruk en krem.

Sitron med sukker

 1. Mask-skrubbe renser perfekt og strammer porene, strekker seg selv de største komedene. Klem saften fra halvparten av sitrus, kul, bland med sukker til tykk.
 2. Pass på å dampe huden på forhånd, og bruk deretter ferdig produktet. Gni den med lette bevegelser, la være å handle for et kvartal til en tredjedel av en time.

Gurkemeie med agurk

 1. Krymp halvparten av agurk i grus, bland med 2 griller med bakken gurkemeie. Sett inn en tredjedel av sitronmørtel eller sitrusjuice. For tetthet, legg havremel.
 2. Det er ønskelig å distribuere masken på dampet og tørr hud på nesen. Etter påføring, dekke området med gasbind, vent en halv time. Skyll med kontrastvann.

Pepper med ostemasse

 1. Tørk den fettete hytteosten gjennom en sigte, legg til et par sprinkler med sort pepper. Skriv inn 30 ml. sitronsaft, 1 gr. drikker brus.
 2. Når massen oppnår ønsket uniformitet, gjelder det på problemområder av dermis. Berør hele T-sonen, vent omtrent en halv time.
 1. En enkel egghvite er i stand til å stramme huden og samtidig rense den av svarte punkter, samt smale porene. Du kan bruke både vaktel og kyllingprodukt.
 2. Det viktigste er å avkjøle proteinet på forhånd, deretter visp det inn i et tykt skum. I denne tilstanden gjelder umiddelbart for den dampede epidermis. Du kan lage en kompleks maske, berøre hele ansiktet. Vent 30-40 minutter.

Svarte prikker vises av en rekke grunner som må elimineres helt. Etter at comedones forsvinner utfører profylakse for å unngå videreutdanning. Følg kraften, bruk kosmetikk av høy kvalitet, gjør en maske av retningsvirkning (rensing, innsnevring av porene).

Hvordan ekstrudere svarte prikker: manuelt eller med et spesielt verktøy

Comedones, eller mer enkelt, vises svarte prikker på ansiktet på grunn av tilstoppede porer. Hemmeligheten til talgkjertlene akkumuleres, og ikke å kunne gå ut, er dekket av støv og smuss. Som følge av dette oppstår denne huddefekten. Hvordan klemme de svarte prikkene uten å skade helsen - spørsmålet mange kvinner spør seg selv.

Hvordan klemme de sorte prikkene hjemme selv

Kosmetologer sier at det ikke er ønskelig å engasjere seg i å klemme hjemme alene, da det er stor sannsynlighet for å sette en infeksjon under huden under prosedyren. For å bli kvitt dem er det bedre å bruke disse spesialverktøyene fra svarte prikker. Men hvis du tar hensyn til noen av anbefalingene, og vet hvordan du ordentlig klemmer de sorte prikkene, så er det med denne feilen ganske mulig å klare seg selv uten å benytte seg av en skjønnhetssalong.

Prosessen med å rense ansiktet på svarte flekker består av tre trinn:

 • hudpreparasjon;
 • direkte ekstrudering;
 • hudpleie.

trening

Prosessen med å forberede huden til ekstrudering er dens maksimale rengjøring og påfølgende prosedyrer, hvis formål er å åpne porene.

Før du klemmer de svarte flekkene, skal ansiktet vaskes grundig, og dermed rense det fra støv og rester av kosmetikk. Etter det anbefales det å bruke en skrubbe for å fjerne overflatelaget av døde celler. Dette kan enten være en skrubbe kjøpt i en butikk, eller noen av komposisjonene som er tilberedt hjemme alene. Det viktigste er at det er effektivt, forsiktig rengjort og egnet til hudtype.

Etter at huden er godt renset, bør du fortsette til dampingen - prosedyren som sikrer åpning av porene. Du kan dampe ansiktet ditt på flere måter: besøk badstuen eller ta et varmt bad. Men det er bedre å gjøre dette ved å holde ansiktet over en varm urte avkok i noen minutter. Avkoket kan fremstilles fra ethvert medisinsk urte med antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter, for eksempel fra kamilleblomster.

De som ikke ønsker å puste damp, kan du før du trykker på de sorte prikkene, hold håndkleet dyppet i en varm bouillon av urter. Men husk at et håndkle bør være varmt hele tiden. Derfor, mens huden vil bli dampet ut, må den bli fuktet flere ganger med varm buljong.

ekstrudering

Ekstruderingsprosedyren er som følger:

 1. Før du klemmer svartpunktet, må du vaske hendene godt med såpe og desinfisere dem med alkohol for å sikre maksimal sterilitet.
 2. Wrap fingrene som vil være direkte involvert i ekstruderingsprosessen med en steril bandasje. Dip dem i en desinfiserende løsning, for eksempel hydrogenperoksid.
 3. Trykk lett med fingrene fra to sider på huden rundt det svarte punktet. I tilfelle du har utført riktig forberedelse, vil forurensningen sammen med fettpluggen lett komme ut og frigjøre porene.

Etter at de svarte flekkene er fjernet, må du desinfisere huden med hydrogenperoksid, og ta tiltak for å begrense porene.

For å begrense porene, kan du bruke en spesiell tonic eller lage en passende maske. Etter at porene er smale, ikke glem å bruke en fuktighetskrem i ansiktet ditt.

Egenskaper for ekstrudering av svarte prikker på nesen

Det antas at klemme de svarte prikkene på nesen er veldig farlig. Og dette er sant. Faktum er at prosedyrene utføres feil kan føre til svært ubehagelige konsekvenser.

Hovedårsaken til at du ikke kan klemme de svarte flekkene, er en stor sannsynlighet for infeksjon i tilfelle ikke-sterilitet i hjemmet. Nesens hud er veldig øm og lett skadet. Som et resultat, i stedet for å bli kvitt svarte flekker, kan man få meget stygge betennelser, og til og med hematomer. Det er også stor risiko, etter feil ekstrudering, for å få dype arr på ansiktet.

En annen viktig årsak, som fremmes av motstandere om å bli kvitt komedon mekanisk, er nærværet i ansiktet, inkludert nesen, av et stort antall nerveender. Og hvis du ikke vet hvordan du skal skyve de sorte prikkene, kan du ved et uhell berøre nerveendene, og tjene deg selv med svært ubehagelige konsekvenser.

Så er det mulig å knuse de sorte prikkene? Kosmetologer sier at det er mulig og til og med nødvendig å gjøre dette. Men, bare når alle hygieneregler. Og hvis du er i tvil eller bekymring, er det bedre å søke hjelp fra spesialister. Faktisk, i kabinevilkårene utføres prosedyren ved hjelp av spesielle enheter, i samsvar med alle sterilitetsregler. I tillegg har skjønnhetspleieren visse ferdigheter for å rense ansiktet, og vet hvordan man skal klemme sorte prikker, men hvordan ikke.

Spesialverktøy

I salongene bruker spesialister for porrrengjøring et spesielt verktøy - en skje "Uno". Denne enkle enheten lar deg trygt fjerne svarte flekker på alle deler av ansiktet, inkludert i de mest problematiske områdene, for eksempel nesen.

Er det mulig å knuse de svarte prikkene på nesen med en Uno-skje i seg selv? Ja, det kan du. Men for dette må du studere enheten, og forstå prinsippet om bruk av dette verktøyet.

Skje Uno er en spesiell metallstang med forskjellige dyser i endene. Ofte er det et stort hull, eller en løkke på den ene siden, og en skje med mange små hull på den andre siden. Noen ganger, i stedet for en løkke eller skje, er en nål plassert i den ene enden av denne enheten. Alle disse enhetene er designet for mekanisk rensing av ansiktet: fjerning av hudormer og komedoner.

Prinsippet om drift av Uno-skjeen er ganske enkelt. Det er derfor, til tross for at det er et profesjonelt verktøy, bruker mange kvinner med hell det til å fjerne svarte flekker uten hjelp av en skjønnhetspleie hjemme.

For å begynne å rengjøre, skal ansiktet være en dyse med små hull. Enheten skal flyttes forsiktig over huden med et lite trykk i massasjelinjene. Dette vil presse ut overflødig sebum fra de åpne porene sammen med svarte prikker.

For mye tette porer i en skje med små hull kan ikke være i stand til å rengjøre. I dette tilfellet er dysesløyfen nyttig. Den er plassert på en slik måte at problemområdet av huden ligger midt i hullet. Ved å bruke forsiktig trykk etterfulgt av et lite skifte til siden, ekstraheres innholdet i den blokkerte porene.

Etter å klemme hudormer ved hjelp av en skje Uno bør gjøres obligatorisk alle nødvendige tiltak for å desinfisere og oppfølging omsorg for huden på nesen eller den personen som en helhet.

Skje Uno letter i stor grad prosessen med ekstrudering av sorte prikker, men dessverre kan denne enheten i noen tilfeller ikke brukes. Kontraindikasjoner er:

 • herpes;
 • rosacea;
 • purulente betennelser;
 • fartøy problemer;
 • Tilstedeværelsen av sår på huden;
 • for tørr eller svært sensitiv hud.

Uno skje er et profesjonelt verktøy. Derfor bør det kjøpes i spesialforretninger. I dette tilfellet vil du være sikker på at du kjøper et kvalitets rustfritt stålverktøy.

De som av en eller annen grunn ikke anbefales å ekstrudere sorte prikker, bør ikke være opprørt. Tross alt er det mange andre metoder for å rense ansiktet, både i hytta og hjemme.

Å rengjøre ansiktet fra tid til annen er bare nødvendig for å sikre at huden alltid er ren og velpleies. Å gjøre dette er ikke nødvendig i hytta. Å gjennomføre prosedyren er ganske rimelig hjemme alene. Det viktigste å huske er alle viktige punkter og regler, slik at ekstrudering av svarte prikker vil lykkes og uten negative konsekvenser. I tillegg anbefaler vi å lese denne artikkelen, som beskriver andre måter å kvitte seg med de beskrevne hudfeilene.

Hvordan bli kvitt svarte flekker på nesen og andre problemområder i ansiktets hud, kan du se på videoen.

I tilfeller der du oppdager svarte flekker i de intime delene av kroppen, som er preget av en spesiell følsomhet i huden, anbefales det ikke å ta seg til ekstrudering. Det er bedre å bruke andre alternativer for å kvitte seg med denne feilen, for eksempel ved svarte prikker på brystvorten.

Hvordan raskt bli kvitt svarte prikker på nesen hjemme

Svarte prikker på nesen gir mye ubehag, da de er på det mest fremtredende stedet. De kan bekjempes på ulike måter og metoder. De mest effektive måtene å løse dette problemet er foreslått nedenfor i artikkelen.

Ofte opptrer svarte prikker (comedoner) hos de fleste ungdommer, men de forekommer også hos voksne. Problemet med sorte prikker bekymrer også mange menn. Denne artikkelen vil avsløre informasjon om årsakene til dette problemet og hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan bli kvitt sorte prikker på nesen hjemme raskt.

Navigasjon på side:

Hvorfor vises sorte prikker på nesen (hovedårsaker)

En slik tilsynelatende ubetydelig kosmetisk defekt som svarte prikker forårsaker ikke bare stor skade på helsen til ansiktets hud, men gir også jenter usikkerhet, samt muligheten for komplekser på grunn av deres utseende. Svarte prikker kalles tilstoppede porer, som over tid kan forvandle seg til akne. Prikker vises ikke bare på nesens vinger, men også rundt og under nesen. Du kan vise punkter på nesen ikke bare ved hjelp av spesielle profesjonelle partisjoner for fjerning av sorte prikker, men også ved hjelp av hjemmemekanismer. De mest kjente årsakene til punktene på nesen er foreslått i tabellen under.

- Gir riktig hudpleie.

- Bestem type ansiktshud og kjøp riktig kosmetikk.

- Bytt stoffet med et mindre konsentrert legemiddel.

- Eliminer sukker og stekt mat fra kostholdet ditt;

- Bytt høy-carb matvarer med protein mat.

- slutte å røyke og drikke kaffe

- Start en sunn livsstil og gå på treningsstudioet.

- På treningsstudioet tørker du ansiktet med fuktige hypoallergeniske kluter;

- Gi opp sminke når du besøker treningsstudioet;

- Fjern alltid sminke før sengetid.

En rask måte å fjerne nesen fra svarte flekker på 1 dag

 1. Ekstrudering - er den enkleste måten, som anbefales på kosmetologikontoret. Muligheten for ekstrudering hjemme er mulig, men før prosedyren må du gjøre deg kjent med implementeringsmetoden;
 2. Salon prosedyrer som lar deg glemme poeng i 1 dag. En av ulempene ved slike prosedyrer er rødhet i huden;
 3. Blant hjemmeaktiviteter vil scrubs og masker være effektive, noe som begrenser og samtidig renser porene.

Hvordan klemme de svarte prikkene på nesen hjemme

For å unngå uønskede konsekvenser av ekstruderingspunkter, er det nødvendig å gjøre deg kjent på forhånd med noen anbefalinger fra prosedyren:

 • Det er tilrådelig å holde oppbevaringen ren og å vaske hendene godt.
 • Før prosedyren anbefales det å dampe ansiktet godt;
 • Etter ekstruderingsprosessen må du ikke bruke kosmetikk for en dag.
 1. Desinfiser apparater og lag alle hudpleieprodukter;
 2. Frigjør huden fra kosmetikk;
 3. Forsiktig damp ansiktet ditt;
 4. Sett hansker på hendene og sanitiser dem med alkohol;
 5. Fortsett med ekstruderingsprosedyren ved hjelp av en spesiell spatel eller pinne;
 6. På slutten av prosedyren, må du begrense porene på nesen med kaldt vann eller lotion.

Hvordan dampe nese og fjerne svarte prikker for alltid

For å unngå hudskader er det nødvendig å dampe ansiktshuden godt før ekstruderingsprosessen. Dette kan gjøres ved hjelp av flere effektive metoder, som er oppført i tabellen under.

Grunnleggende nese damping teknikker

5 beste rettsmidler for svarte prikker på nesen

Folkemidlene

Fjern punkter i ansiktet kan bruke flere forskjellige folkemidlene. En av fordelene ved folkemidlene er deres naturlige sammensetning. De to beste oppskriftene mot svarte prikker er foreslått i tabellen nedenfor.

· 3 ss. skjeer av havremel.

· 2 ts sukker eller salt

Kosmetiske produkter

Hvis det ikke er tid for utarbeidelse av folkemidlene, kan du kjøpe litt kosmetikk på apoteket, hvorav de beste er listet opp nedenfor:

 1. Garnier Clean Skin 3in1, som i hovedsak spiller rollen som en gel, maske og skrubbe samtidig. Egnet for fet hud. Det lover et godt resultat etter en 7-dagers løpetid. Midler fjerner vel rødhet av huden på grunn av den hvite leire i sammensetningen;
 2. Lotion "DeepCleansingLotion" merkevare "Clean Klar, som er produsert i Frankrike. Produktet passer for alle typer hud. Det hjelper ikke bare å fjerne de svarte prikkene, men også å rense huden fra fettet på nesen. Takket være alkoholen i blandingen tørker produktet huden godt;
 3. Svart maske for ansiktet (The BLACK MASK) varemerket "KayPro", som passer for alle hudtyper. Det er nødvendig å bruke masken i 25-30 minutter, og fjern deretter filmen forsiktig ut av ansiktet.

20 effektive måter å fjerne de svarte prikkene på nesen

Dette spørsmålet er ganske omfattende, og hver spesialist hevder at det er hans alternativ som er mest effektivt, men vi vil fortelle deg om de 20 beste måtene som brukere har gitt råd til i spesialiserte fora basert på deres erfaring.

brus

For å bli kvitt problemet med svarte prikker, vil vanlig brus hjelpe, som er i hvilket som helst kjøkken, og er også et ganske billig verktøy. Du kan lage en skrubbe fra brus. For å gjøre det, må du blande 2 skjeer brus med en teskje vaskegel.

Hvis du liker tøffere slipemidler, kan du legge til havsalt.

Salt (sjø)

En av hovedårsakene til svarte flekker er overdreven smuss, som falt inn i porene på nesen. For å bli kvitt dem må du rengjøre porene. Denne tiden vil hjelpe havsalt, som selges i en vanlig kosmetisk butikk.

En av de mest berømte scrubs er en skrubbe av flytende baby såpe og havsalt, for forberedelse som du trenger 1 teskje av hver ingrediens.

tannkrem

For å fjerne punkter på nesen, er det bedre å kjøpe tannkrem uten mentol i sammensetningen, da denne ingrediensen kan føre til inflammet hud. Som en ekstra forsiktighet kan du ta pasta med sunne urter.

For å fjerne de svarte flekkene, må du klemme litt lim på børsten fra røret, og tørk deretter nesen med forsiktig og sakte bevegelse.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid lyser ikke bare, men renser også huden. Verktøyet har antiseptiske egenskaper. Peroksid er tilsatt til mange kosmetikk og tørker huden godt. Det bør brukes på nesen umiddelbart etter hudvasking.

Svart maske

Den berømte svarte masken koker deg selv. For forberedelsen trenger du: 3-4 tabletter med aktivert karbon, 5 gram gelatin, en skje med vann, en glassbeholder. Pounded tabletter blandet med gelatin og vann, og deretter sette den resulterende vasselen i mikrobølgeovnen i en tredjedel av et minutt.

salve

For å fjerne sorte prikker er det nok oppkjøp av forskjellige salver, som til tross for deres lave pris, utfører sin funksjon godt.

krem

For å fjerne svarte flekker på nesen, kan du bruke forskjellige kremer, som ikke bare fjerner komedoner, men også rene porer.

Aktivert karbon

Aktivert karbon er en billig, men effektiv metode for å håndtere svarte prikker. Det legges ofte ikke bare til mange folkemaskere, men er også en del av den populære svarte masken.

For å forberede en slik maske er det nødvendig å male 3 kulltabler, og tilsett deretter det resulterende pulveret til en teskje ferdiglagd gelatineblanding.

gelatin

Gelatin kan bidra til å kvitte seg med sorte prikker. På basis av gelatin kan du lage en maske hjemme. For å lage den må du smelte 3-4 gram gelatin i 20 gram vann og varme det i et vannbad. Det resulterende verktøyet å avkjøles, og etter påføring å forlate i 15-20 minutter.

Snart, etter dannelsen av en film på huden, er det nødvendig å forsiktig fjerne masken. Sammen med masken kommer all smuss fra porene.

skrubb

Fjern punkter i ansiktet vil hjelpe skrubbe, noe som er ganske mulig å lage mat på kjøkkenet. De kan fjerne både små og store og dype svarte prikker. Skrubbeoppskriften skal inneholde slipende ingredienser. Det kan være salt, malt kaffe og havremel.

Lim (normalt og spesielt)

For å håndtere svarte flekker i en hvilken som helst butikk, kan du kjøpe spesielle patcher (de kan også kalles strimler eller flekker). Nese gips skal fuktes i varmt vann og umiddelbart påføres huden. Etter 20-30 minutter, når gipset tørker, må gipset fjernes fra huden.

På grunn av antibakterielle stoffer er huden ikke betent, og rødheten er ubetydelig. Effektiv mot svarte flekker er propellflett. De er klassiske (vanlige) og spesielle. De inneholder aktivert karbon og grønn te. Kullbrønnen fjerner smuss fra porene, og grønn te fjerner hudirritasjon.

sitron

For å bli kvitt sorte prikker kan du bruke en vanlig sitron. Det gir ikke bare skjønnheten, lyser pigmentflettene, men tørker også huden og er en naturlig lotion. Sitron er vanligvis lagt til forskjellige masker sammen med honning eller glyserin.

Den mest effektive sitronen med hjemmelaget kefir, da deres kjemiske reaksjon påvirker svarte prikker negativt.

Tsindolom

Zindol består av sinkoksid, som brukes ikke bare til å fjerne akne, men bidrar også til å fjerne komedoner. En mer kjent analog av produktet er sink salve. Tsindol tørker litt på huden og skaper et tynt beskyttende lag på det, noe som ikke tillater smuss og fett å samle seg i porene.

honning

Honning er lagt til mange kosmetikk. I tillegg er honningmassasje veldig populær nå, som har en gunstig effekt på kroppens tilstand. Mange kosmetologer anser honning som et naturlig antiseptisk middel, fordi det fjerner irritasjon godt og fjerner betennelse.

For å lage et budsjett honningsmaske må du blande kyllingegghvite og 2 ss honning. Masken skal holdes på ansiktet, helst ca 25 minutter.

Salisylsyre

Salisylsyre er et billig stoff mot poeng. I tillegg lyser pigmentene godt og forsyner forsiktig gamle hudceller.

"Det bør tas hensyn til konsentrasjonen av salicylsyreoppløsning: det anbefales ikke for ansiktets hud å få en løsning større enn 5%, siden huden på ansiktet er svært følsom."

Leire (svart)

Svart leire er en leder blant andre typer leire, da det renser porene godt og nærer huden med magnesium og jern, og det smelter også porerne perfekt. Lera brukes både i ren form og med andre næringsstoffer. Et utmerket supplement er calendula tincture, som avlaster rødhet og betennelse i comedo.

Video instruksjoner for rengjøring av nesen

For å kvitte seg med sorte prikker, er det tilrådelig å gjøre deg kjent med anbefalingene fra erfarne fagpersoner, hvis tips finnes i videoen nedenfor.

Anmeldelser fra erfarne dermatologer

 1. Ikke klem de svarte flekkene med skitne hender, da du kan få infeksjon og betennelse vil begynne;
 2. For personer med kombinert type ansiktshud, behøves det bare en maske med svarte flekker på haken og nesen.
 3. For å unngå utseendet på svarte flekker må du minimere bruken av fundamentet, da det tetter opp alt skitt. Pass på at sengetid må fjerne sminke.

Svar på dine 8 beste spørsmål om fjerning av hudormer på nesen

Nå er det klart at svarte prikker på nesen kan opptre i en tidlig alder. For å kvitte seg med slike problemer som komedoner, kan du bruke forskjellige masker, skrubber, salver og andre midler som enkelt og raskt kan tilberedes hjemme.

Hvordan klemme de svarte prikkene på nesen?

Mange kvinner lider på grunn av den evige kampen med de såkalte komedonene. Disse stygge, sorte prikkene vises i ansiktet med overraskende regelmessighet, og nesen lider mest av dem. Ofte, jenter foretrekker å bare klemme ut ubehagelige oppsamlinger av fett og smuss, men de handler for dristig. Utilstrekkelig delikat holdning til huden i dette tilfellet truer med dannelsen av merkbare dimples, depressioner på huden. Porene kan forbli utvidet for alltid. Nesen vil se stygg ut, huden vil virke usunn. Det er viktig å umiddelbart avgjøre hvor alvorlig skade er forårsaket av ansiktet på grunn av klemming av akne, er ganske vanskelig. Nesen svulmer, en ganske stor "pute" vises på de stedene hvor komedoner nettopp har blitt presset ut. Da, når ødemet gradvis faller ned, blir putene mer og mer merkbare. Noen kvinner er tvunget til å sette opp med dem i mange år, klemme en gang på svarte punkter på nesen!

Dybding må skjule utjevningsforbindelser, pulver, spesiell tonekrem. Prøv å bekjempe de sorte prikkene på nesen riktig. Husk anbefalingene, følg så nøye som mulig og trykk ut komedene som en siste utvei. Kosmetologer sier at kirurgi er tillatt, men du kan bare ta det av og til. Det er viktig å opprettholde huden i god stand, ta forebyggende tiltak og rengjør porene grundig på nesen.

Ikke tillat dannelse av nye komedoner
Først av alt må du ta vare på hudens helse. Det blir færre svarte flekker på nesen, og nye kommer til å vises mindre og mindre, hvis du tar de nødvendige tiltakene, vil du begynne å følge anbefalingene.

 • Vask ansiktet regelmessig. Noen ganger må du vaske ansiktet ditt ikke to ganger om dagen, men oftere. Dette gjelder spesielt på varme dager når porene blir forstørret og nesen raskt blir fettete.
 • Bruk såpe sjeldnere. Selv det beste av dyre såpe virker dårlig på huden. Det er bedre å rense ansiktet med en spesiell melk, tonic, vask med varmt vann.
 • Bruk vaseline, spesialverktøy og kluter for å fjerne sminke. Bare vask av kosmetikk med såpe er umulig. Det meste av det vil forbli på ansiktet, tette porene. Som et resultat vil akne bli enda mer.
 • Velg matte våtservietter. Enkle papirservietter vil også være nyttige for deg, men for å hette ansiktet som sminke påføres, er det nødvendig matting servietter.
 • Ikke pulver fettete nese. Hvis du merker at nesen allerede begynner å skinne, er det ikke nødvendig å pulverisere det. Du vekt sminke laget, til slutt tette porene. Nesen skal bare bløt forsiktig ut med en vev av matting type. Så du vil bli kvitt ubehagelig glans, la nesen din være trygg.
  riktig vasking
 • Vask med varmt eller kaldt vann. Huden tåler ikke eksponering for varmt vann. Porene utvides øyeblikkelig, fett vil begynne å skille seg aktivt ut. Varmt vann, damp er kun egnet for spesiell oppvarming, hvorpå huden behandles.
 • Beskytt nesen din fra solen. Påfør kremer som beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolette stråler. Det vil se bedre ut, fordelingen av fett blir mindre intens.
 • Mindre sminke. Prøv å bruke dekorativ kosmetikk sjeldnere, bruk den med det tynneste laget. Du bør ikke alltid bli malt, for på denne måten vil du raskt miste den naturlige attraktiviteten, og i fremtiden trenger du mer og mer kosmetikk.
Følg alle disse anbefalingene er nødvendige, ellers vil du ikke kunne håndtere komedoner på nesen. Selv regelmessig ekstrudering vil ikke hjelpe. Det er bare nødvendig å handle på en omfattende måte. Du vil trenge masker, skrubber, profesjonelle verktøy for å forbedre huden, fjerne smuss. Dermed vil du kunne redusere antall komedoner drastisk og redusere formasjonen.

Vi eliminerer alle overfladiske svarte punkter på en nese
Når du allerede vet hvilke forebyggende tiltak du må ta for å bekjempe svarte flekker, må du begynne å fjerne all overflateakne. For dette er det verdt å bruke skrubbe, spesielle midler, og gjøre renseprosedyrer hjemme. Husk noen viktige anbefalinger.

 1. Profesjonelt råd. Det er verdt å kontakte en erfaren kosmetolog som kan hjelpe deg ikke bare med bestemte prosedyrer, men også med nyttige tips, med tanke på nyansene i huden din.
 2. Spesialverktøy. Du trenger også profesjonelle verktøy som er tilgjengelige på apotek. Scrubs, masker, kremer kan bidra til å takle sorte prikker på nesen. Husk at alle togene kun kan kjøpes i offisielle uttak.
 3. Oppvarming Utvid regelmessig, rengjør porene på nesen. Lag en komprimering med håndklær gjennomvåt i varmt vann. Den skal stå i 10-15 minutter, og vask deretter nesen grundig.
 4. Scrubs. Du kan selvstendig gjøre flere typer skrubber, bruk dem hele tiden. God fit havremel med kefir, honning. En effektiv blanding av brus og salt, som skal gni inn i huden med milde bevegelser, og skyll deretter grundig med det samme. Det er best å bruke skrubbe etter at porene allerede er forstørret. Da vil massen trenge inn dypere, bedre rense de forurensede porene.
 5. Masker. Effektiv for å rense porene i en maske fra en banan med honning, rå egg og kefir. Husk at bare vanlig rengjøring vil bidra til å redusere antall svarte flekker på nesen.
Bruk babypulver etter ulike renseprosedyrer. Det vil myke huden, vil tillate å begrense porene. Når du forsiktig fjerner pulveret fra nesen med et serviett, forblir alt overflødig fukt og fett i det.

Vi ekstruderer svarte prikker på nesen: Den største nøyaktigheten er nøkkelen til suksess
korrekt ekstrudering av svarte prikker Husk rekkefølge av handlinger slik at ekstrudering av svarte prikker bare er gunstig. Det er viktig ikke å skade huden, bli kvitt komones uten konsekvenser. Ikke press acne før det er dampet! Sørg for å følge hygieneglene. Vær oppmerksom på: nesen er et ekstremt farlig område hvor infeksjonen sprer seg veldig fort hvis du legger den inn i huden. Vær forsiktig. Du trenger:

 • rensende melk;
 • vann;
 • tonic;
 • cologne;
 • pulver;
 • bomullsull;
 • forstørrelsespeil;
 • servietter;
 • medisinske hansker;
 • mykekrem;
 • En hvilken som helst ansiktsmaske som begrenser porene.
Store komedoner, som ikke går tapt etter vask, bruker masker og skrubber, kan presses ut. Regelmessig utføre denne prosedyren er ikke verdt det, fordi det er farlig nok for huden. Følg handlingssekvensen.
 1. Fjern forsiktig all sminke.
  hudrengjøring
 2. Rengjør nesen i tillegg med en spesiell melk, tonic.
 3. Smør nesen med cologne.
 4. Kok vannet. Hell det i en egnet beholder slik at det er praktisk å dampe ut huden på nesen over den. Se opp for damp: den skal ikke brenne.
 5. Når huden er dampet, blir porene forstørret, du kan fortsette å ekstrudere. Smør nesen med cologne igjen og bruk medisinske hansker.
 6. Se i et forstørrelsespeil. Belysning skal være bra. Trykk forsiktig fingrene på huden på begge sider av komedonen for å klemme den ut. Ikke trykk direkte på den sorte prikken!
 7. Prøv å ikke bare trykke fingrene på nesen, men hold dem forsiktig fra forskjellige sider mot den svarte prikken.
 8. Lær å bestemme riktig bevegelsesretning. Hvis det svarte punktet er dårlig presset ut, betyr det at du trykker på feil side. Endre bevegelsesretningen for fingrene, til du bestemmer suksessen.
 9. Etter å ha klemmet de svarte flekkene, må du grundig desinfisere huden på nesen.
 10. Påfør et tynt lag av mykende krem ​​på nesen.
 11. Fjern kremet etter 5 minutter med en serviett.
 12. Lag en maske i 10-15 minutter, noe som vil begrense porene på nesen.
Da trenger du bare å vaske grundig, behandle nesen med pulver. Etter omtrent en time må pulveret også fjernes forsiktig med et serviett. Husk at for ofte klemmer sorte prikker ikke er verdt det. Hvis du følger anbefalingene, rydder du huden, komedonene stopper nesten med å plage deg.

Hvordan fjerne svarte prikker på nesen

Den største ulempen med fet hud er forstørrede porer og svarte flekker på nesen, haken, pannen området. Årsaken til problemet er det aktive arbeidet i sebaceous kjertlene, som et resultat av hvilken blokkering av porene dannes, komedoner vises. Comedones call plugger i porene i huden fra fett, kosmetikk, døde celler av epidermis. Ofte oppstår feilen på vingen av nesen. Ifølge kosmetologer er det umulig å bli kvitt ham for alltid, men regelmessig rensing av huden er nødvendig.

Salonprosedyrer koster mye penger. Vi vil forstå hvordan du skal fjerne svarte prikker på nesen hjemme. Vurder de mest effektive ansiktsmasker som forbedrer helsen og skjønnheten i huden.

Hvordan bli kvitt sorte prikker på nesen selv?

Dampende hud for å eliminere svarte flekker på nesen

Den viktigste måten å eliminere komedoner er dyp rensing av ansiktet, som alltid begynner med damping av huden. Bare ved å rengjøre sorte ål kan man redusere antallet, gjøre overflaten av epidermis jevnere, gjør ansiktet estetisk tiltalende.

Å bli kvitt akne er tatt av ekstrudering. Hjemme er det viktig å følge hygienevilkårene, vask hendene grundig før prosedyren. Komedoner er lettere å fjerne hvis du skal dampe ansiktet ditt riktig. Dampprosedyren består av følgende trinn:

 1. Ta en liten beholder, legg til vann, legg til en urte samling av kamille calendula, horsetail. For en behagelig aroma kan du legge til noen dråper eukalyptus essensiell olje, sitronolje, bergamot eller mandelekstrakt.
 2. Bring oppsamlingen til koking, la det simre i ca 5-10 minutter.
 3. Forsiktig (du kan brenne deg med damp) len deg over beholderen, dekk med et håndkle på toppen, pust opp varm luft i en kvart time.

Såkalte "varme" masker er tilgjengelig for salg, som er ferdige blandinger for damping. Vi snakker om leirebaserte masker, varme skrubber, spesialiserte dampstrimler.

Besøk badet, badstuen, ta et varmt bad, ikke glem ansiktet. Porene er åpne, du kan trygt fortsette å rense ansiktet. Dual fordeler: for sjelen, og for skjønnheten i huden.

Vi prøver å ordentlig klemme komedoner.

Hvordan klemme de svarte prikkene på nesen? Etter at huden er dampet av noen av de fremstilte metodene, fortsett direkte til prosessen med å fjerne smuss. Vask hendene grundig. Det er hensiktsmessig å sette på engangsbeskytter laget av sterilt gassbind på fingrene. For desinfeksjon anbefales det å fukte dem i en løsning av hydrogenperoksid, levomecitin eller salisylalkohol (3-5%).

Det anbefales å fjerne bare de akne som kan ekstruderes. De svarte prikkene som er vanskelig å fjerne, er best igjen til neste gang. Gjør en person helt ren i en prosedyre kan ikke gjøres.

Så, de tar et forstørrelsespeil, trykk forsiktig på komedoner fra to sider. Deretter må du umiddelbart behandle området med en tørketinktur som inneholder alkohol. For ikke å provosere betennelse, er det viktig å lukke porene. Isbiter er ideelle for dette formålet.

Hvordan fjerne svarte prikker på nesen med en spesiell patch?

Apotek selger en spesiell patch designet for å rense porene (for eksempel fra Nivea). Dette er et flott alternativ til dampbadet, noe som gjør det lettere, uten å måtte bryte med, å gjøre rengjøringen.

Du kan forberede striper mot svarte prikker selv. Det er nok å ta litt gelatin, bland det med varm melk. Skål med et stoff for å varme i en mikrobølgeovn i 10-15 minutter. Massen skal se oppsvulmet. Det påføres på nesområdet og står opp for å fullføre tørking. Når du fjerner gelatinfilmen, vil det være sorte prikker på den. Porene blir rene.

For rengjøring hjemme er det praktisk å bruke en spesiell enhet med vakuumeffekt. Porene renses ved å skape negativt trykk i dysen. Korkene er lett rengjort fra porene.

Rengjør huden for å fjerne svarte flekker ferdig hver annen uke. Det anbefales ikke å gjøre prosedyren oftere, fordi det er fare for å gjøre porene enda større, for å skade de øvre lagene i epidermisene.

Hvordan fjerne svarte prikker på nesen ved hjelp av lysmetoden?

Lightening, bleking - måter å maskere feilen, gjør fettete plugger umerkelig. For prosedyren må du lage en blanding av såpeoppløsning (helst basert på baby såpe). Legg en teskje fint salt og brus i løsningen. Bomullsputer blir våte i mush og behandler problemområder for dem. Det er ikke nødvendig å trykke på huden. La "masken" stå i 3-5 minutter, skyll med vann.

Sitronsaft er ideell for bleking av forurenset porene. Fersk juice fortynnet med vann, tørk huden en gang om dagen. I stedet for sitron anbefaler skjønnhetseksperter å bruke askorbinsyre i flytende form. I praksis brukes og hydrogenperoksid. Men det er lett å tørke ut huden. Derfor kan bare jenter med veldig fet hud ha råd til peroksydblekningsmetoden.

For å unngå skade på overflaten av epidermis, er det viktig å ta pauser. For eksempel avklare problemområder hver dag i løpet av uken, og ta en pause i to eller tre uker. Gjenta deretter kurset.

Eliminering av svarte flekker hjemme med rensende masker

For å opprettholde renheten og glattheten i huden er en rensing ikke nok. Mellom prosedyrene anbefales det å rengjøre masker regelmessig. Takket være de spesielle komponentene i maskerne, vil overflaten av epidermis holdes fuktig og ren. Vi lister de mest effektive ingrediensene som er nyttige for ansiktet.

 • Hvit ris På kvelden er det nok å ta en skje av produktet og hell vann på den. Om morgenen blir det brukt vann på nesens vinger, holdt i flere minutter. Vask av med kaldt vann.
 • Koriander og gurkemeie er effektive rettsmidler mot svarte flekker. Men de bruker ikke krydderene selv, men deres juice (tatt i like store mengder). Den resulterende væsken tørker ansiktet flere ganger om dagen.
 • Havremelegryn er et uunnværlig produkt av skjønnhet. Små flager helle varm melk, gi dem tid til å hovne. Tykk vass er plassert på problemområdet. Etter noen minutter vaskes masken av med vann.
 • Pulver leire er et billig, men effektivt middel for å holde overflaten av epidermis ren. En liten mengde leire fortynnet med vann påført på nesen. Så snart masken tørker, blir leiren fjernet med en porøs svamp.
 • Honning er et velkjent kosmetisk produkt. En svakt oppvarmet blanding påføres problemområder, vaskes med vann om noen få minutter.

Bruken av komprimerer fra naturlige produkter for å lette huden

Hver husmor på kjøkkenet mange produkter som vil bidra til å bli enda vakrere. Vurder en rekke oppskrifter fra enkle, men effektive komponenter.

 1. Det er nyttig å bruke kefir eller yoghurt i stedet for midler til vask om morgenen. Smør nøytralområdet til helt tørt. Vask av med varmt vann.
 2. Rømme i kombinasjon med grovt salt - lett peeling og rengjøring av epidermis. Bland de to komponentene i en sirkulær bevegelse for å tørke vingene på nesen. Det er nyttig å gjøre prosedyren to ganger i uken.
 3. Frisk tomatmos med en gaffel (skinn av), legg vass på nesen. Vask av om noen minutter.
 4. Ferskpresset sitronsaft er blandet med aloe juice, hvit hvit. Påfør først det første laget, la huden tørke. Sett deretter et nytt lag. Etter 15 minutter vaskes masken av med kaldt vann.
 5. Rå potet forbedrer hudfarge, maskerer de eksisterende manglene. Produktet gnides på et riper, påføres på renset hud i 10-15 minutter. Vask av.

Lysemasker er laget både separat fra dampbad og etter dem. Det viktigste er å holde hendene rene og, etter prosedyren, behandle ansiktet med et desinfiseringsmiddel.

Måter å redusere porene ved hjelp av "stramming" prosedyrer

Gjør porene helt usynlige umulige. Men visuelt begrense dem, og dermed forhindre dannelsen av trafikkorker - dette bør gjøres regelmessig. For å begrense porene bruk spesielle blandinger.

For eksempel, etter å ha renset ansiktet gjennom dampingen, kan du tørke ansiktet med pisket protein. Etter å ha tørket, danner det en beskyttende film. Porene blir smale, de vil ikke få forurensning. Den tradisjonelle og mest effektive måten er å behandle ansiktet med isbiter. Is er laget av kamille, calendula, grønn te infusjoner.

For desinfeksjon kan du lage lotion selv: du trenger frisk agurkjuice og vodka i et 2: 1-forhold. Hvis huden er fet, er det akseptabelt å tørke huden flere ganger om dagen. Med en vanlig type - det er nok en gang om morgenen eller om kvelden.

Forholdsregler ved fjerning av komedoner hjemme

For ikke å ødelegge huden, er det viktig:

 1. forlate prosedyren hvis couperose utvikler seg i ansiktet, det er kviser, utslett, åpne sår, riper;
 2. Før du rengjør ansiktet med en skrubbe, anbefales det å foreta en foreløpig test for allergi (håndleddet);
 3. Påfør sminke umiddelbart etter dampende ansikt er forbudt.

Det er lett å få svar på spørsmålet om hvordan du raskt fjerner de svarte prikkene i ansiktet. Hjemmebehandling inneholder mange nyttige prosedyrer som kan forbedre utseendet betydelig. Som i enhver bedrift innebærer ansiktspleie regelmessighet, opprettholder en sunn livsstil og kvalitetsnæring. Hvis du fortsatt blir kvitt komedoner, anbefales det å kontrollere hormonene, ta hensyn til arbeidet i mage-tarmkanalen, det endokrine systemet.

Flere Artikler Om Typer Acne